Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ποινικές διώξεις για Δούκα, Παπαντωνίου και Βουλγαράκη

Posted: 06 Mar 2013 08:22 AM PST

Ποινικές διώξεις για Δούκα, Παπαντωνίου και Βουλγαράκη

Ποινικές διώξεις σε βάρος τριών πρώην υπουργών ασκήθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες.

 

Ο Πέτρος Δούκας διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, καθώς η παράβασή του εμφανίζεται να τελέστηκε μετά την αυστηροποίηση του σχετικού νόμου το 2010 και οι Γιάννος Παπαντωνίου και Γιώργος Βουλγαράκης διώκονται για πλημμέλημα.
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δείτε τη Νάταλι Θάνου σε σέξι πόζα με φουσκωμένη κοιλίτσα στο twitter

Posted: 06 Mar 2013 09:18 AM PST

Δείτε τη Νάταλι Θάνου σε σέξι πόζα με φουσκωμένη κοιλίτσα στο twitter

H Νάταλι Θάνου σε ένα μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και περιμένει με ανυπομονησία τον ερχομό του μωρού της. Μάλιστα, ανέβασε και μια σεξι φωτογραφία της στο twitter όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της. Η Νάταλι Θάνου δέχεται συνεχώς ευχές από τους φίλους της. Μπορεί να διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά παραμένει σέξι, αφού δεν έχει πάρει πολλά κιλά.

Βίντεο: Είναι 9 μηνών σε δίδυμα και χορεύει σαν τρελή!

Posted: 06 Mar 2013 08:31 AM PST

Βίντεο: Είναι 9 μηνών σε δίδυμα και χορεύει σαν τρελή!

Μία μαμά με ένα νήπιο, περιμένει δίδυμα και φυσικά το καταδιασκεδάζει!

 

Είναι στον ένατο μήνα, έτοιμη δηλαδή να γεννήσει, και στο βίντεο που ακολουθεί βάζει στη διαπασών το αγαπημένο της τραγούδι και αρχίζει να χορεύει.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Οι συνταγές του Άκη Πετρετζίκη τρέλαναν τους καλεσμένους του!

Posted: 06 Mar 2013 08:24 AM PST

Οι συνταγές του Άκη Πετρετζίκη τρέλαναν τους καλεσμένους του!

Μια βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά και μόνο στις συνταγές του ήταν η χθεσινή για τον Άκη Πετρετζίκη!

Ο chef παρουσίασε το νέο website oisyntagesmoy που φέρει την υπογραφή του! Οι λαμπεροί καλεσμένοι του δοκίμασαν πολλές από τις συνταγές του και για ακόμη μια φορά του έδωσαν συγχαρητήρια για το μαγειρικό του ταλέντο και τις απολαυστικές λιχουδιές που γεύτηκαν από τα χεράκια του! Φυσικά από το πλευρό του δεν έλειψαν οι φίλοι και συνεργάτες του ανάμεσα στους οποίους διακρίναμε την Φαίη Σκορδά, την Σάσα Σταμάτη, τον Δημήτρη Ουγκαρέζο, την Μαίρη Συνατσάκη συνοδευόμενη από τον Μύρωνα Στρατή με τον οποίο ο Άκης είναι κολλητός, την Ελισάβετ Σπανού, την Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγο της, την Έλενα Παπαβασιλείου, την Κατερίνα Καινούργιου και πολλούς ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος της βραδιάς ο Άκης ευχαρίστησε τους καλεσμένους του προσφέροντας τους ένα εκπληκτικό γλυκάκι.

Tα μυστικά των μοντέλων για γρήγορη απώλεια λίπους

Posted: 06 Mar 2013 08:06 AM PST

Tα μυστικά των μοντέλων για γρήγορη απώλεια λίπους

Γιατί θέλουμε να χάνουμε λίπος και όχι μυϊκή μάζα

 

Επιχείρηση αδυνάτισμα. Μήνας Μάρτιος. Δεν είναι τυχαίο που πάω στο γυμναστήριο και δεν υπάρχει ούτε ένας διάδρομος ελεύθερος, τη στιγμή που πριν κανένα δίμηνο επέλεγα και ποια θέση προτιμώ. Οι εξαντλητικές δίαιτες είναι απαγορευμένες.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Αλέξια: Τι συμβαίνει με την υγεία της; Γιατί ακυρώνει όλες τις συναυλίες της;

Posted: 06 Mar 2013 08:53 AM PST

Αλέξια: Τι συμβαίνει με την υγεία της; Γιατί ακυρώνει όλες τις συναυλίες της;

Η γνωστή τραγουδίστρια Αλέξια είχε προγραμματισμένη εμφάνιση , την οποία αναγκάστηκε ν' ακυρώσει λόγω υγείας.

Η Αλέξια ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook και όπως είπε η ίδια είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, έχει ένα πρόβλημα με τις φωνητικές της χορδές, το οποίο αντιλήφθηκε στις αρχές του 2012 όταν ηχογραφούσε το θέμα μιας ταινίας στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, δεν είπε πότε θα συνεχίσει τις εμφανίσεις της.
Το μήνυμα της Αλέξιας είναι το παρακάτω:
«Γειά σας,
Θέλω να σας ενημερώσω, να σας ανακοινώσω ότι είμαι αναγκασμένη να ακυρώσω την συναυλία μου στο Fuzz, επ' αορίστου.
Ο λόγος είναι ένα ατύχημα που είχα στις φωνητικές μου χορδές. Παρατήρησα ότι άρχισε στις αρχές του 2012, όταν τραγούδησα και ηχογράφησα
το μουσικό θέμα μιάς ταινίας στο Λος Άντζελες.
Μετά άρχισα να φτιάχνω το πρόγραμμα της συναυλίας μου στο BOZAR στις Βρυξέλες, το οποίο ήταν conceptual, εννοιολογικό.
Τον Νοέμβριο ολοκλήρωσα 2 Jazz δίσκους, στο Λος Άντζελες, το "BIRDS HAVE TO FLY" σε μουσική του Peter Massink και σε στίχους και φωνή δική μου, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί διαδυκτιακά σε λίγες μέρες.
Ο 2ος δίσκος, περιλαμβάνει 19 κλασσικά Jazz τραγούδια, και με συνοδεύει στο πιάνο ο 90-χρονος πιανίστας της Ella Fitzgerald, της Doris Day, της Anita O' Day και του Sammy Davis Jr.: ο Paul Smith.
Έπειτα συνέχισα με εντατικές πρόβες γιά την συναυλία μου στις Βρυξέλες, στο θέατρο BOZAR, γιά την τελετή λήξεως της Κυπριακής προεδρίας στην Ευρωπαική Ένωση, με ταξίδια στην Σόφια και στην Αθήνα.

Συνεχίστηκαν οι εμφανίσεις μου στην Κύπρο, 2 μέρες μετά, συνεχόμενα, μέχρι και πρίν από 15 μέρες.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να κουραστούν οι φωνητικές μου χορδές περαιτέρω.
Είχα ορισμένες ενοχλήσεις και ενδείξεις, αλλά επειδή πάντα προετοιμάζομαι με ασκήσεις και προθέρμανση, η φωνή μου
γινόταν πάντα καλά, οπότε κάθε φορά ένοιωθα ότι περνούσε.
Θεώρησα λοιπόν, ότι υπαίτιος ήταν ένα κρυολόγημα διαρκείας, το οποίο διήρκησε όλο τον Νοέμβριο και μέρος του Δεκέμβρη.
Μετά από εξέταση ειδικών ΟΡΙΛΑ, οι οποίοι μου επέβαλαν πλήρη αφωνία, δεν έχω άλλη επιλογή από το να ακυρώσω την εμφάνιση μου στο FUZZ, παρόλο που δεν έχω ακυρώσει ποτέ, καμμία μου εμφάνιση σε όλη μου την καριέρα.

Το σημαντικότερο όμως γιά μένα αυτή την στιγμή, είναι να κάνω το πάν ώστε να θεραπευτεί η φωνή μου, έτσι ώστε να συνεχίσω να μοιράζομαι μαζί σας Μουσικές μέσω της φωνής μου. Περίμενα με χαρά να τραγουδήσω για το Ελλαδικό κοινό μετά από χρόνια. Η τελευταία φορά που τραγούδησα γιά σας ήταν στο Ηρώδειο μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και με την συμμετοχή πολλών αξιόλογων Ελλήνων καλλιτεχνών, σε μιά συναυλία γιά τους πυρόπληκτους και πέρσι στο Μέγαρο Φίλων Μουσικής σαν guest στην συναυλία της Madeleine Peyroux.
Μου έχει λήψει να τραγουδήσω γιά σας!
Θα σας κρατώ ενήμερους σχετικά με την προόδο της ίασης μου.
Σας στέλνω Αγάπη και σας Ευχαριστώ γιά την κατανόηση.
Καλή αντάμωση.
Σας ευχαριστώ,
Αλέξια»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο ανταγωνισμός μάς θεωρεί υπολογίσιμους»

Posted: 06 Mar 2013 05:29 AM PST

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ο ανταγωνισμός μάς θεωρεί υπολογίσιμους»

Για το αν έχει δεχτεί πόλεμο μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Βεβαίως, και πόλεμο και ψευδή πρωτοσέλιδα με ανυπόστατους τίτλους και περιεχόμενο. Μην ξεχνάς ότι κάνω μια εκπομπή που αντέχει στο prime time, με αξιοπρεπέστατη επίδοση, εδώ και οκτώ χρόνια. Το «Πάμε πακέτο» αντιμετώπισε κατά καιρούς τα πάντα: από το «Παρά πέντε» μέχρι το «Νησί» και τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή». Από τις επιλογές των άλλων καναλιών καταλαβαίνεις ότι ο ανταγωνισμός μάς θεωρεί υπολογίσιμους», λέει στο Πρώτο θέμα. Όσο για το αν οι μειώσεις που έχουν γίνει στα κασέ της τηλεόρασης την έχουν επηρεάσει; «Μειώσεις έχουν γίνει και σε εμένα. Σε μια εποχή όπου οι μισθοί και οι συντάξεις του μέσου Έλληνα έχουν πέσει τραγικά, δεν θα μπορούσε να μείνει αλώβητος ο χώρος της τηλεόρασης. Οι μειώσεις των μισθών μας ήταν λογικές και επιβεβλημένες, γι' αυτό κι όταν μου έγιναν οι σχετικές εισηγήσεις, τις δέχτηκα αμέσως», καταλήγει.

Δείτε την τούμπα της Φαίης Σκορδά

Posted: 06 Mar 2013 09:10 AM PST

Δείτε την τούμπα της Φαίης Σκορδά

Μία απίστευτη τούμπα «έφαγε» σήμερα στο "πρωινό mou" η Φαίη Σκορδά!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Backstage beauty: Πολυδιάστατα χτενίσματα στο show του οίκου Missoni

Posted: 06 Mar 2013 08:45 AM PST

Backstage beauty: Πολυδιάστατα χτενίσματα στο show του οίκου Missoni

Ο Eugene Souleiman, Διευθυντής Δημιουργικού της Wella Professionals εξηγεί βήμα βήμα το look

Το hair look στην επίδειξη του οίκου Missoni στο Μιλάνο για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2013 ήταν ένα μάθημα φυσικής. Ο Eugene Souleiman, Διευθυντής Δημιουργικού της σειράς Care & Styling της Wella Professionals σε όλο τον κόσμο, «έχτισε» το χτένισμα με μαθηματική λογική: «Ήθελα να δημιουργήσω ένα χτένισμα που να είναι πολυδιάστατο, που να φαίνεται πολύ διαφορετικό ανάλογα με την οπτική αυτού που το κοιτάζει και που να δείχνει τη δυναμική του με την κίνηση», δήλωσε.

 

Δημιούργησε μια σειρά από ξεχωριστές αλογοουρές τις οποίες «στοίβαξε» τη μια πάνω στην άλλη για να δημιουργήσουν ένα πιο λεπτό προφίλ με αεροδυναμική όψη. Στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού το προφίλ ήταν μικρό και σφιχτό με λίγη λάμψη ενώ προς τα πίσω έδειχνε άγριο και τελείως διαφορετικό. Ωστόσο, μόνο όταν τα κορίτσια περπάτησαν στο catwalk αποκαλύφθηκε η ευφυΐα αυτού του χτενίσματος, καθώς οι απαλές τούφες από το πλάι του κεφαλιού πλέκονταν με την ατίθαση αλογοουρά για να δημιουργήσουν ένα απλό, σπορ, μίνιμαλ look με ιδιαίτερη δυναμική.

 

Πώς το δημιούργησε:

- Ξεκινήστε λούζοντας τα μαλλιά με το Wella Professionals Enrich Shampoo and Conditioner, για να είστε σίγουρες πως θα βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.
-• Ψεκάστε τα μαλλιά με τη λοσιόν Wella Professionals Perfect Setting Blow Dry και στεγνώστε με μια επίπεδη βούρτσα κρατώντας τα μαλλιά ίσια και λεία.
- Ψεκάστε τα μαλλιά με το Wella Professional Ocean Spritz Beach Texture Spray και περάστε τα με σίδερο ισιώματος.
- Για να δημιουργήσετε αυτή την ιδιαίτερη αλογοουρά, πιάστε τα μαλλιά με ένα κλιπ στην κορυφή του κεφαλιού. Πάρτε μια τούφα κοντά στον αυχένα (περίπου 15 εκ.) και μαζέψτε τα μαλλιά χρησιμοποιώντας μια βούρτσα με μαλακή τρίχα. Δέστε τα μαλλιά σε αλογοουρά με ένα λαστιχάκι.
- Επαναλάβετε τη διαδικασία δουλεύοντας με τον ίδιο τρόπο σε όλο το κεφάλι και στερεώνοντας κάθε αλογοουρά πάνω στην άλλη.
- Όταν φτάσετε στην πρώτη από τις τέσσερις αλογοουρές, πάρτε μια ποσότητα από τον αφρό Wella Professionals Extra Volume Mousse και απλώστε την στις ρίζες των μαλλιών, πριν τα πιάσετε σε αλογοουρά. Μην βουρτσίσετε την τούφα με τον αφρό γιατί χρειάζεται να έχει όγκο.
- Την τελευταία τούφα μην την ενώσετε με την αλογοουρά. Απλώστε τον αφρό, κατόπιν πάρτε το σίδερο ισιώματος και ισιώστε τις άκρες της τούφας και αφήστε την να πέσει πάνω από τις άλλες αλογοουρές.

- Φροντίστε να αφήσετε μερικές μικρές τούφες στο πλάι του κεφαλιού και περάστε ξανά το σίδερο ισιώματος για να τις κατευθύνετε προς το πίσω μέρος του κεφαλιού.
- Τέλος, ψεκάστε με Wella Professionals Ocean Spritz Beach Texture Spray στην αλογοουρά, στεγνώστε με το πιστολάκι και, ολοκληρώστε με το σίδερο ισιώματος για να δημιουργήσετε ένα στεγνό φινίρισμα με έντονη υφή.
- Ψεκάστε το μπροστινό μέρος των μαλλιών με Wella Professionals Stay Essential Finishing Spray για να σταθεροποιήσετε το χτένισμα.

H Rihanna αγόρασε καινούριες μπότες και μας τις δείχνει με έναν περίεργο τρόπο!

Posted: 06 Mar 2013 08:15 AM PST

H Rihanna αγόρασε καινούριες μπότες και μας τις δείχνει με έναν περίεργο τρόπο!

Επόμενο βήμα, να κυκλοφορεί όπως τη γέννησε η μαμά της!

Η αλήθεια είναι, ότι όλος ο κόσμος, ή έστω αυτός που ασχολείται με αυτά που συμβαίνουν στο θαυμαστό κόσμο της showbiz, γνωρίζει σχεδόν σπιθαμή προς σπιθαμή την ανατομία της Rihanna μιας και η διάσημη τραγουδίστρια φροντίζει να κυκλοφορεί πάντα με τα... απολύτως απαραίτητα!

Ωστόσο, με την τελευταία της εμφάνιση, και πιο συγκεκριμένα με τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Βλέπετε, η πόζα της RiRi με τα οπίσθιά της φόρα παρτίδα, τα οποία κοσμούσε μόνο ένα λευκό στρινγκ με το σύνολο να συμπληρώνουν ένα ζευγάρι πανύψηλες δερμάτινες μπότες, αποτέλεσε εγγύηση για να πάρει το διαδίκτυο φωτιά!

Παρά το γεγονός ότι η Rihanna μας έχει συνηθίσει σε ανάλογες πόζες, κάποιοι βρήκαν τη συγκεκριμένη φωτογραφία, με φόντο την... τουαλέτα του σπιτιού της, άκρως προκλητική. Η ίδια ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της, απολογήθηκε με τον τρόπο της για τη συμπεριφορά που επιδεικνύει, λέγοντας πως όλα είναι μέρος της... αλήθειας και του εαυτού της!

«Ανεβάζω στο Instagram όλες μου τις στιγμές. Είτε καπνίζω μαριχουάνα, είτε είμαι έξω με τους φίλους μου, είτε είμαι με τον Chris. Eίμαι ναρκωμανής; Όχι. Είμαι αλκοολική; Όχι. Είμαι θύμα; Όχι! Όλα αυτά τα κάνω γιατί θέλω ο κόσμος να γνωρίζει τον πραγματικό μου εαυτό», δήλωσε η star.

Για να είμαστε και δίκαιοι, όλον αυτό τον καιρό μας έχει ανοίξει κυριολεκτικά, και μεταφορικά, τον εσωτερικό της κόσμο!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι δώρο έκανε ο οίκος Givenchy στη Rihanna για τα γενέθλιά της

Η Rihanna στα καλύτερά της: ποζάρει σε τρία διαφορετικά εξώφυλλα για το περιοδικό Elle Uk πιο όμορφη από ποτέ

Rihanna: Οι διάσημες εμφανίσεις της γίνονται εκθέματα

 

Το αθάνατο στυλ της Μελίνας Μερκούρη

Posted: 06 Mar 2013 08:00 AM PST

Το αθάνατο στυλ της Μελίνας Μερκούρη

Η Μελίνα Μερκούρη ήταν η αγαπημένη του ελληνικού λαού

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 18 Οκτωβρίου του 1920. Τη βάφτισαν Αμαλία – Μαρία, δεν τη φώναξαν όμως έτσι ποτέ. Το Μελίνα, επρόκειτο να γίνει το όνομα που θα την καθιέρωνε σαν σύμβολο της γυναικείας δύναμης και του ελληνισμού, παγκοσμίως.

Σαν σήμερα, 19 χρόνια πριν, έφυγε από τη ζωή- μετά από μια δύσκολη μάχη με την επάρατη νόσο.  Καταγόταν από οικογένεια πολιτικών και ήταν η αγαπημένη εγγονή του Σπύρου Μερκούρη, ενός από τους πιο  δημοφιλείς Δημάρχους της Αθήνας για περισσότερα από 20 χρόνια. Πατέρας της, ο Σταμάτης Μερκούρης, βουλευτής για πάνω από 30 χρόνια και υπουργός Δημόσιας Τάξης και Δημοσίων Έργων. Μητέρα της, η Ειρήνη Λάππα, που ανήκε σε μια από τις καλύτερες αθηναϊκές οικογένειες. Μόρφωση και οικονομική επιφάνεια. Η οικογένεια προγραμμάτιζε για τη Μελίνα, μεγάλη Ακαδημαική καριέρα. Η Μελίνα απέκτησε και ένα αδερφό, τον Σπύρο. Ύστερα οι γονείς της χώρισαν, ξαναπαντρεύτηκαν  και η Μελίνα έζησε με τον παππού της.

Θέατρο έπαιζε καθημερινά από 5 ετών, στον καθρέφτη, στο δρόμο, στα καφενεία, στα αγόρια του σχολείου. Η πιο ψηλή, δυναμική κι εντυπωσιακή από τα άλλα κοριτσια της ηλικίας της, έκαιγε καρδιές από νωρίς και παρά τα ταμπού της εποχής, εκείνη το ζούσε. Φοίτησε στο Μαράσλειο όμως ήταν αντιδραστική και έκανε συνεχώς κοπάνες. Δεν την ενδιέφεραν τα μαθήματα. Μόνο ο έρωτας και το θέατρο. Στα 14 της χρόνια ερωτεύεται τον ηθοποιό Σπύρο Παππά και ζουν ένα παθιασμένο στόρι μέχρι τα 17 της οπότε γνωρίζει τον εφοπλιστή Πάνο Χαροκόπο που την ερωτεύεται τρελά. Ο Χαροκόπος παίρνει διαζύγιο από τη γυναίκα του και είναι πρόθυμος να πραγματοποιήσει κάθε της επιθυμία. Εκείνη τον βάζει να ορκιστεί γραπτώς πως θα της επιτρέψει να γραφτεί σε σχολή θεάτρου. τελούν το γάμο κρυφά και ενημερώνουν τους γονείς της με ένα τηλεγράφημα που έγραφε «Γάμος Ετελέσθη». Το Σεπτέμβριο του 1938 περνά τις εξετάσεις για την  Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Λίγα χρόνια μετά χωρίζουν. Η Μελίνα έχει άλλα όνειρα. Ξεκινά της παραστάσεις με το Εθνικό και συνεχίζει στο θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν. Το Παρίσι δεν αργεί να έρθει. Εκεί γνωρίζει τον Μαρσέλ Ασάρ.  Παίζει στο "Le Moulin de la Galette", στο "Les Compagnons de la Marjolaine", στο "Il etait une gare". Έρχεται σε επαφή με τον τον Ζαν Κοκτώ, τον Ζαν Πωλ Σαρτρ, την Κολέτ, τη Φρανσουάζ Σαγκάν. Το 1953 παίρνει το βραβείο  Μαρίκα Κοτοπούλη και δύο  χρόνια μετά επιστρέφει στην Ελλάδα. Για δέκα χρόνια ασχολείται παράλληλα με τον θεατρικό συνδικαλισμό. Πρωταγωνιστεί στο  Στέλλα του Μιχάλη Κακογιάννη και φτάνει στο φεστιβάλ των Κανών το 1956. Εκεί γνωρίζει τον Ζυλ Ντασσέν, ερωτεύονται και μένουν μαζί μέχρι το τέλος. Έρχεται το Ο Χριστός ξανασταυρώνεται και το Ποτέ την Κυριακή, η Φαίδρα το Τοπκαπί και φτάνει στις Κάνες κατακτώντας το  βραβείο γυναικείας ερμηνείας. Η ταινία είναι υποψήφια για πέντε Όσκαρ. Δεν αργεί το Μπρόντουεη και η επιτυχία στην Αμερική.

21η Απριλίου πληροφορείται για το πραξικόπημα και οι δηλώσεις της στα ΜΜΕ κάνουν το δικτατορικό καθεστώς να της αφαιρέσει την Ελληνική ιθαγένεια. Έκτοτε αγωνίζεται σε όλο το κόσμο για την ανατροπή της Χούντας. Δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί στην κηδεία του πατέρα της ενώ όταν έχασε τη μητέρα της της επιτρέπουν την είσοδο στην Ελλάδα για λίγες ωρες. Όταν πέφτει η Χούντα και επιστρέφει πλήθος λαού την υποδέχεται στο αεροδρόμιο. Ξεκινά μια λαμπρή πορεία στην πολιτική συνδυάζοντας το όραμά της με εκείνο το Ανδρέα Παπανδρέου, είναι η πιο ενεργή Υπουργός Πολιτισμού της Ελλάδας από το 1981...  Παρέδωσε τα όπλα στη μάχη με τον καρκίνο στις  6 Μαρτίου 1994, στο νοσοκομείο Μεμόριαλ της Νέας Υόρκης. Η κηδεία της έγινε στις 10 Μαρτίου με τιμές αρχηγού κράτους.

Η Μελίνα Μερκούρη αποτελεί σύμβολο θηλυκότητας μέσα από το δυναμισμό και εκτός από τη μεγάλη της προσφορά στις τέχνες και την πολιτική, θα μείνει αξέχαστη για το στυλ της.

Διαβάστε ακόμη:

Natalia Vodianova: η μαραθωνοδρόμος της πασαρέλας

H Yasmin Le Bon στα 48 της μοιάζει συνομήλικη με την κόρη της Amber

 

ΣΟΚ: Γιαγιά πυροβόλησε και σκότωσε τον εγγονό της

Posted: 06 Mar 2013 08:16 AM PST

ΣΟΚ: Γιαγιά πυροβόλησε και σκότωσε τον εγγονό της

Ένα σοκαριστικό έγκλημα έλαβε χώρα στην επαρχία Όουκλαντ της Καλιφόρνια.

Μία γιαγιά σκότωσε τον εγγονό της, ο οποίος μάλιστα πήρε τηλέφωνο στην άμεση δράση για να ζητήσει βοήθεια, ενώ η γυναίκα τον πυροβολούσε ξανά και ξανά!
Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Τι τρομάζει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;

Posted: 05 Mar 2013 07:36 AM PST

Τι τρομάζει τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη;

Όπως όλοι, έτσι και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έχει τις δικές του φοβίες.

«Με τρομάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε εμείς οι Έλληνες τον διάλογο. Γιατί σε μεγάλο βαθμό δεν έχουμε τα εργαλεία που χρειάζονται για ν' αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. Αν δυο άνθρωποι που διαφωνούν δεν βρουν τρόπο να συζητήσουν , δεν θα καταφέρουν να βρουν λύση», δήλωσε ο ηθοποιός στο Βήμα και συνέχισε: «Δύο άκρα δεν ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Όταν όμως επιτρέπεις στην ανομία να υπάρχει, τότε επιτρέπεις στη χειρότερη εκδοχή της να φανερωθεί. Αν δεν δεις σφαιρικά το πρόβλημα, τότε εκχωρείς το γήπεδο στους χειρότερους».

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Με τρομάζει μην μπω φυλακή»

Posted: 06 Mar 2013 08:21 AM PST

Γιώργος Παρτσαλάκης: «Με τρομάζει μην μπω φυλακή»

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το επιχειρηματικό του βήμα αλλά και την κρίση.

«Όλοι οι Έλληνες περνάνε τραγικά δύσκολα και κάποιοι που μπορεί να έχουν κι ένα κομπόδεμα πρέπει να τροφοδοτήσουν συγγενείς. Από το 2007 δεν έχω κάνει τηλεόραση επομένως βρήκα την δουλειά μου», είπε και κατέληξε: «Δεν μου λείπει τίποτα. Νιώθω ότι έχω κάνει ότι μπορούσα, νιώθω καλά. Έχω περάσει και δύσκολα αλλά είμαι πολύ αισιόδοξος. Έβγαλα χρήματα αλλά δεν έχω τσέπες. Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα αλλά θα συνηθίσουμε. Το μόνο πράγμα που με τρομάζει είναι η φυλακή, τίποτα άλλο».

Συγκλονιστικό: Το κορίτσι που γεννήθηκε χωρίς μάτια και μύτη

Posted: 06 Mar 2013 08:12 AM PST

Συγκλονιστικό: Το κορίτσι που γεννήθηκε χωρίς μάτια και μύτη

Η 16χρονη Cassidy Hooper γεννήθηκε με μια σπάνια γενετική πάθηση, εξαιτίας της οποίας δεν αναπτύχθηκαν ούτε τα μάτια ούτε η μύτη της.

 

Η νεαρή μαθήτρια από τη βόρεια Καρολίνα ετοιμάζεται να υποβληθεί στην τελευταία σειρά επεμβάσεων, προκειμένου να αποκτήσει μια πραγματική μύτη.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Τι κοινό έχει η Μενεγάκη με την Μαντάμ Σουσού;

Posted: 06 Mar 2013 08:19 AM PST

Τι κοινό έχει η Μενεγάκη με την Μαντάμ Σουσού;

Ναι, ναι έχουν

 

Τα κοινά τους είναι περισσότερα από ένα. Τόσο η τηλεοπτική ηρωίδα όσο και η τηλεοπτική περσόνα λατρεύουν τα αστακουδάκια. Η δεύτερη το απέδειξε με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σήμερα στο περιοδικό Ciao και έκαναν το γύρο του διαδικτύου που τη δείχνουν να απολαμβάνει με την παρέα της ένα δίσκο με αστακούς.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Δείτε την καλύτερη χορεύτρια διαγωνισμού breakdance

Posted: 06 Mar 2013 03:12 AM PST

Δείτε την καλύτερη χορεύτρια διαγωνισμού breakdance

Τους έβαλε τα γυαλιά για τα καλά!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: mothersblog.gr

Ο αστυνομικός-κανίβαλος ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου τη γυναίκα του

Posted: 06 Mar 2013 08:10 AM PST

Ο αστυνομικός-κανίβαλος ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου τη γυναίκα του

Φρίκη προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται στο δικαστήριο για τις περίεργες ορέξεις του αστυνομικού κατηγορούμενου για κανιβαλισμό Τζιλμπέρτο Βάλε στις ΗΠΑ

 

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και ήδη παρουσιάστηκαν στη δικαστική αίθουσα δεκάδες διαδικτυακές συνομιλίες και mail, στα οποία ο Βάλε συζητούσε με άλλους για την δολοφονία γυναικών και ανθρωποφαγία.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δείτε την Rihanna μόνο με τις ζαρτιέρες!

Posted: 06 Mar 2013 07:49 AM PST

Δείτε την Rihanna μόνο με τις ζαρτιέρες!

Έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να ευχαριστήσει την καλή της φίλη, γνωστή σχεδιάστρια Miuccia Prada βρήκε η Rihanna!

Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με τις φωτογραφίες που «ανεβάζει» στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. Κι επειδή έχετε ήδη την φωτογραφία για την ιστορία σας λέμε πως αυτές είναι δερμάτινες μπότες σε στιλ ζαρτιέρας και φυσικά η Rihanna τις συνδύασε με λευκό δαντελένιο εσώρουχο!

Ούγκο Τσάβες: Μετά από αυτόν, το χάος

Posted: 06 Mar 2013 04:47 AM PST

Ούγκο Τσάβες: Μετά από αυτόν, το χάος

Σύμφωνα με μια εκδοχή, ο Ούγκο Τσάβεζ γεννήθηκε στις 28/7/1954, περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα, στην πόλη Σαμπανέτα


Σιμόν Μπολιβάρ, Φιντέλ Κάστρο, Ούγκο Τσάβες... Τρεις μεγάλοι μπελάδες για τις Δυτικές δυνάμεις και τις ΗΠΑ, κατά «σύμπτωση» και οι τρεις Λέοντες.

Από αυτήν την άποψη τουλάχιστον οι ΗΠΑ θα έπρεπε να... επικηρύσσουν κάθε εκπρόσωπο του ζωδίου στη Λατινική Αμερική, αφού εν δυνάμει φαίνεται ότι μπορεί να εξελιχθεί σε πραγματικό λέοντα, κόντρα στα συμφέροντα τους.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές