Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το δώρο γενεθλίων της Κατερίνας που τον συγκίνησε!

Posted: 20 Dec 2012 01:00 AM PST

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το δώρο γενεθλίων της Κατερίνας που τον συγκίνησε!

Τα γενέθλιά του είχε πριν από λίγες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και φυσικά είχε στο πλευρό του την αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα η οποία του χάρισε ένα δώρο που τον έκανε να συγκινηθεί πολύ.

Ο παρουσιαστής ανήμερα των γενεθλίων του είχε καλέσει λίγους φίλους, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Λιανός, στο σπίτι του στην Πεντέλη για να πιουν ένα ποτήρι κρασί και να του ευχηθούν χρόνια πολλά λίγο πριν η παρέα βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Νίκος Κουρκούλης όπου το καταδιασκέδασαν.

Καυγάς στη γερμανική κυβέρνηση για το αν ο Θεός είναι αρσενικού γένους

Posted: 21 Dec 2012 08:35 AM PST

Καυγάς στη γερμανική κυβέρνηση για το αν ο Θεός είναι αρσενικού γένους

Σε... μείζον θέμα για την γερμανική κυβέρνηση έχει αναδειχθεί η διαφωνία για το αν ο Θεός είναι αρσενικός, θηλυκός ή ουδέτερος.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr



Ποιος παρουσιαστής έχει για κατοικίδιο… βίδρες;

Posted: 21 Dec 2012 09:18 AM PST

Ποιος παρουσιαστής έχει για κατοικίδιο… βίδρες;

Εκτός από πολύ γοητευτικός άνδρας είναι και... φιλόζωος και αποφάσισε να μας δείξει τα κατοικίδιά του!

 

Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδάκη ο οποίος μας παρουσίασε στο twitter του τα σκυλιά του και τις... βίδρες του! Ναι βίδρες! Έχει ιδιαίτερα γούστα ο παρουσιαστής αφού έχει όχι μία, αλλά δύο βίδρες! Περί ορέξεως...

Τα παράσταση πάντως «κλέβουν» τα δυο πανέμορφα σκυλάκια του τα οποία υπεραγαπά!

Ελευθερία Ελευθερίου: Πήρε το αφροδισιακό της και τα πέταξε όλα στη σκηνή

Posted: 21 Dec 2012 09:01 AM PST

Ελευθερία Ελευθερίου: Πήρε το αφροδισιακό της και τα πέταξε όλα στη σκηνή

Αυτό είναι που λένε από φωνή... φωνάρα! Όταν το sexy ξεπερνάει τα όρια... ο ανδρικός πληθυσμός κάνει... πιο χαρούμενα Χριστούγεννα!

 

Μέρες αγάπης και προσφοράς φαίνεται να σκέφτηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, γιατί να μην προσφέρω λίγο χαρά παραπάνω; Το είπε και το έκανε λοιπόν! Φόρεσε ότι πιο κοντό, στενό, ανύπαρκτο σορτσάκι βρήκε και βγήκε να τραγουδήσει! Εκείνη βγήκε... το θέμα είναι ποιος την άκουσε αφού όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού, άνδρες – γυναίκες (για διαφορετικούς λόγους) είχαν αλλού... το μυαλό τους... και τα μάτια τους! Να πούμε ότι τους αδικούμε; Δεν μπορούμε! Βλέπετε... έχουμε κι εμείς μάτια...

Courteney Cox: Αγκαζέ με τον συμπρωταγωνιστή της, οι φήμες φουντώνουν

Posted: 21 Dec 2012 03:18 AM PST

Courteney Cox: Αγκαζέ με τον συμπρωταγωνιστή της, οι φήμες φουντώνουν

Εδώ και αρκετό καιρό τα δημοσιεύματα τους θέλουν μαζί.

Μέχρι τώρα δεν υπήρχε καμία επιβεβαίωση, ούτε όμως και άρνηση τους από την Courteney Cox ή τον Josh Hopkins. Μάλιστα η νέα φωτογραφία τους όπου περπατούν πιασμένοι αγκαζέ φούντωσε αυτές τις φήμες. Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην τηλεοπτική σειρά Cougar Town και είναι πολλές οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει πιάσει μαζί και εκτός γυρισμάτων. Μάλιστα υπήρχαν φορές που και η κόρη της Cox, η Coco έδειχνε να είναι αρκετά άνετη με τον Hopkins.

Lunar Dance: Η ημέρα που όλοι περιμέναμε!

Posted: 21 Dec 2012 04:51 AM PST

Lunar Dance: Η ημέρα που όλοι περιμέναμε!

Είσοδος Ηλίου στον Αιγόκερω/ Σελήνη στον Κριό!

Δείτε περισσότερα στο astrology.gr

Γεωργιάδης: «Ο Λαζόπουλος έχει 100 φορές την περιουσία μου και θα πει για το Rolex μου;»

Posted: 21 Dec 2012 08:33 AM PST

Γεωργιάδης: «Ο Λαζόπουλος έχει 100 φορές την περιουσία μου και θα πει για το Rolex μου;»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για όλους και για όλα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: gossip-tv.gr

Χαρίστε στιγμές χαλάρωσης στους αγαπημένους σας και στον εαυτό σας στο Le Hammam

Posted: 21 Dec 2012 08:00 AM PST

Χαρίστε στιγμές χαλάρωσης στους αγαπημένους σας και στον εαυτό σας στο Le Hammam

Δοκιμάστε τα Λιβανέζικα τελετουργικά χάρη στις μεγάλες προσφορές και στις gift cards

Για ένα υπέροχο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το Le Hammam, όπου θα περιηγηθείς σε μονοπάτια απαράμιλλης περιποίησης και αναζωογόνησης.
Ξεκίνα με το κλασικό hammam και συνέχισε στο ζεστό πέτρινο κρεβάτι, όπου οι ειδικοί θα σε τρίψουν με το παραδοσιακό γάντι του kessa χρησιμοποιώντας μαύρο σαπούνι από πάστα ελιάς και ευκάλυπτο για να επιτύχουν ολοκληρωτική απολέπιση. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις θεραπείες όπως Shirodhara και το μασάζ Balinais.
Σε αυτό το μοναδικό, αυθεντικό Μαροκινό hammam, πολυφασματικές θεραπείες και άκρως αποτελεσματικές τεχνικές, εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση και αναδόμηση σε σώμα και πνεύμα.

Ένα ταξίδι διαλογισμού, επικοινωνίας με το σώμα και ευεξίας ξεκινά. Οι ατμοί, ο ήχος του νερού και ο χαμηλός φωτισμός δημιουργούν ένα σουρεαλιστικό τοπίο οπού ο χρόνος σταματά, οι εντάσεις και η κούραση απομακρύνονται και ξεκινά η σωματική και ψυχική κάθαρση. Η θερμότητα διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και βοηθά την καλύτερη κυκλοφορία. Έχει επίσης θετική επίδραση στη διάθεση, απομακρύνει το άγχος και την κούραση και βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου. Οι ζεστοί ατμοί λειτουργούν σαν φυσικό αερόλυμα και καταπραΰνουν αναπνευστικά προβλήματα στη μύτη, το λαιμό και τους βρόγχους ενώ μειώνονται οι ενοχλήσεις από την αρθρίτιδα και τους ρευματισμούς. Η έντονη εφίδρωση βοηθά στο να αποβληθούν οι τοξίνες, τα απόβλητα καθώς και τα περιττά υγρά που τυχόν έχουν κατακρατηθεί.

Μετά μια δυναμική απολέπιση με το παραδοσιακό γάντι του Kessa και μαύρο σαπούνι από πάστα ελιάς θα σας βοηθήσει να απομακρύνεται τα νεκρά κύτταρα και τις τοξίνες ενώ θα επαναφέρει την υδρολιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας και θα της χαρίσει εξαιρετική λάμψη και ελαστικότητα.
Για όσους το επιθυμούν, το ταξίδι μπορεί να συνεχιστεί στα χέρια ενός έμπειρου μασέρ.
Πριν από την επιστροφή στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα διάλειμμα στην αίθουσα χαλάρωσης, με ζεστό τσάι και γλυκίσματα....

Το χαμάμ γεννήθηκε από την ελληνορωμαϊκή κουλτούρα με το όνομα θέρμαι (thermae). Αποτελεί έναν τόΣτο Le Hammam θα βρείτε μια γκάμα θεραπειών 5* αστέρων οι οποίες θα ξεκουράσουν, θα ανακουφίσουν και θα ομορφύνουν εσάς και τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αφεθείτε στα χέρια των έμπειρων θεραπευτών μας και απολαύστε την απόλυτη anti-stress εμπειρία. Επιλέξτε τα δώρα σας αυτές τις γιορτές από το Le Hammam και χαρίστε το δώρο της ευεξίας και της μακροζωίας, οι παραλήπτες του δώρου θα σας ευγνωμονούν!

۞ Τελετουργικό ταξίδι στο Μπαλί:
Το τελετουργικό ταξίδι ξεκινά μέσα στην υπέροχη και μυστηριακή ατμόσφαιρα του Le Hammam και περιλαμβάνει:
※ Αρωματικό ατμόλουτρο - χαμάμ, που βοηθά την βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού και του δέρματος.
※ Ακολουθεί αρωματική απολέπιση με γιασεμί από το Μπαλί και λωτό. Η σύνθεση της με πούδρα ρυζιού και κόκκους καρύδας καθαρίζει σε βάθος και χαρίζει εξαιρετική λάμψη στο δέρμα.
※ Μπαλινέζικο μασάζ, ένας συνδυασμός από τεχνικές της Ασίας, της Ινδίας και της Κίνας. Προσφέρει την τέλεια ισορροπία ψυχής και σώματος και η αρμονία αυτή επιτρέπει την σε βάθος αναγέννηση. Διεγείροντας τα ενεργειακά κανάλια επιτυγχάνει την εξισορρόπηση των σημαντικών λειτουργικών συστημάτων του οργανισμού.
※ Αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά.
Διάρκεια: 90΄λεπτά.
Προσφορά στα 70 ευρώ.
(από αρχική τιμή καταλόγου 125 ευρώ.)

۞ Τελετουργικό ταξίδι στο δρόμο του χρυσαφιού:
Ένα τελετουργικό ομορφιάς και ευεξίας, από τις μυθικές βασίλισσες της ανατολής, που ενεργοποιεί την γυναικεία σας φύση και σας κάνει να νοιώθετε πιο θηλυκές και μοιραίες από ποτέ.
Το τελετουργικό ξεκινά με:
۞ Αρωματικό ατμόλουτρο - χαμάμ, που βοηθά την βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού και του δέρματος.
۞ Ακολουθεί αρωματική απολέπιση με γαρδένια της Ταϊτής και αλόη, ενισχυμένη με ίνες μπαμπού, αφαιρει τις τοξίνες, τους ρύπους και την λιπαρότητα, χαρίζοντας μας δέρμα βελούδινο και λαμπερό.
۞ Τελειώνουμε με το μοναδικό μασάζ της Νεφερτίτης, με εξωτικό λάδι Μπαλινέζικου γιασεμιού και λωτού και απλώνουμε σε όλο το σώμα σας ένα λεπτό πέπλο πούδρας από χρυσό 18 καρατίων.
۞ Αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά.
Διάρκεια: 100' λεπτά.
Προσφορά στα 80 ευρώ.
(από αρχική τιμή καταλόγου 135 ευρώ.)

۞ Μπαλινέζικο μασάζ και Ατμόλουτρο:
Ξεκινήστε με ένα απολαυστικό ατμόλουτρο που βοηθάει στην βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού, την αναζωογόνηση του δέρματος και την ψυχική ηρεμία.
Ένα τελετουργικό ομορφιάς και ευεξίας από τα βάθη των αιώνων που πέρασε από γενιά σε γενιά και μας ταξιδεύει στον μυστικισμό και στην κουλτούρα της Ανατολής.
Συνεχίστε με Μπαλινέζικο μασάζ: ένα συνδυασμό από τεχνικές της Ασίας, της Ινδίας και της Κίνας. Προσφέρει την τέλεια ισορροπία ψυχής και σώματος και η αρμονία αυτή επιτρέπει την σε βάθος αναγέννηση. Διεγείροντας τα ενεργειακά κανάλια επιτυγχάνει την εξισορρόπηση των σημαντικών λειτουργικών συστημάτων του οργανισμού
Το Μπαλινέζικο μασάζ εξελίσσεται σε δύο μέρη:
۞ Το πρώτο αναζωογονητικό, δυναμικό μασάζ
۞ Το δεύτερο χαλαρωτική τελετουργία με ζεστές πέτρες.
Τελειώστε με αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά.
Διάρκεια: 75' λεπτά.
Προσφορά στα 50 ευρώ.
(από αρχική τιμή καταλόγου 100 ευρώ.)

۞ Βασιλικό Ταϊλανδέζικο Μασάζ με ζεστά Πουγκιά του Σιάμ και Ατμόλουτρο:
Ξεκινήστε με ένα απολαυστικό ατμόλουτρο που βοηθάει στην βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού, την αναζωογόνηση του δέρματος και την ψυχική ηρεμία.
Ένα τελετουργικό ομορφιάς και ευεξίας από τα βάθη των αιώνων που πέρασε από γενιά σε γενιά και μας ταξιδεύει στον μυστικισμό και στην κουλτούρα της Ανατολής.
Συνεχίστε με Βασιλικό Ταϊλανδέζικο Μασάζ με ζεστά Πουγκιά του Σιάμ: ένα τελετουργικό μασάζ εμπνευσμένο από τις προγονικές παραδόσεις των μοναχών του Σιάμ που συνδυάζει την αρωματοθεραπεία, την μάλαξη με τα χέρια και την μάλαξη με τα πουγκιά του Σιάμ. Το μασάζ ξεκινά με τα χέρια και ένα εξαιρετικό μίγμα από βούτυρο καριτέ και αιθέρια έλαια, συνεχίζεται με τα ζεστά πουγκιά του Σιάμ. Η μοναδική τους σύνθεση από βότανα, αρωματικά φυτά και μπαχαρικά απελευθερώνεται καθώς τα πουγκιά κυλούν πάνω στο δέρμα, ακλουθώντας τα ενεργειακά κανάλια. Οι ευεργετικές τους ιδιότητες χαρίζουν μια υπέροχη αίσθηση ηρεμίας, ανακουφίζοντας από το στρες. Μια πραγματική πηγή αναζωογόνησης που συμβάλει στην βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, την ενεργοποίηση του μεταβολισμού, την οξυγόνωση των κυττάρων, την αποτοξίνωση του οργανισμού, ξεμπλοκάρει τις μυϊκές εντάσεις και βοηθά τις διαταραχές του ύπνου.
Τελειώστε με αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά.
Διάρκεια: 70' λεπτά.
Προσφορά στα 50 ευρώ.
(από αρχική τιμή καταλόγου 95 ευρώ.)

۞ Lomi-Lomi μασάζ και Ατμόλουτρο:
Ξεκινήστε με ένα απολαυστικό ατμόλουτρο που βοηθάει στην βαθιά αποτοξίνωση του οργανισμού, την αναζωογόνηση του δέρματος και την ψυχική ηρεμία.
Ένα τελετουργικό ομορφιάς και ευεξίας από τα βάθη των αιώνων που πέρασε από γενιά σε γενιά και μας ταξιδεύει στον μυστικισμό και στην κουλτούρα της Ανατολής.
Συνεχίστε με Lomi-Lomi μασάζ:
Ένα ολιστικό μασάζ γνωστό και ως "loving hands". Βασισμένο στην παράδοση των σαμάνων θεραπευτών της Χαβάης. Ένα τελετουργικό που μοιάζει με χορό από απαλά κύματα που κινούνται σε όλο το σώμα απελευθερώνοντας όλα τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα, τις συναισθηματικές εντάσεις και τη ροη της ζωτικής ενέργειας. Μια μοναδική εμπειρία απόλυτης χαλάρωσης και συναισθηματικής απελευθέρωσης που μας βοηθά να νοιώσουμε αρμονία, αγάπη και ολοκληρωτική αναζωογόνηση σώματος και ψυχής.
Τελειώστε με αρωματικό τσάι και παραδοσιακά μαροκινά γλυκά.
Διάρκεια: 90' λεπτά.
Προσφορά στα 60 ευρώ.
(από αρχική τιμή καταλόγου 100 ευρώ.)

Εμείς το έχουμε δοκιμάσει και μείναμε πολύ ικανοποιημένοι. Στο χώρο του Le Hammam μπορείτε να απολάυσετε ακόμη περισσότερα προγράμματα και προσφορές ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Διαβάστε ακόμη:
Όλες οι ασκήσεις που θα κρατήσουν το λαιμό σας σφριγηλό!

Μπορεί η άσκηση να αλλάξει το σχήμα των... γλουτών μας; Αλήθεια ή μύθος;

Πώς να εξαφανίσετε τις μελανιές από το σώμα σας στη στιγμή!

Posted: 21 Dec 2012 07:30 AM PST

Πώς να εξαφανίσετε τις μελανιές από το σώμα σας στη στιγμή!

Ένα έξυπνο tip και ενοχλητικές μελανιές τέλος.

Πόσες φορές έχει τύχει να θέλετε να φορέσετε ένα μίνι φόρεμα ή μια κοντομάνικη μπλούζα και επειδή έχετε στα χέρια και στα πόδια σας ενοχλητικές μελανιές τελικά τα αποφεύγετε;
Ήρθε η ώρα να μάθετε πως μπορείτε να σβήσετε τις μελανιές εύκολα και γρήγορα.


Πως;
Με τη βοήθεια του μαϊντανού. Ο μαϊντανός είναι ένα θεραπευτικό βότανο το οποίο περιέχει αιθέρια έλαια με αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες.
Τοποθετήστε στα σημεία που παρουσιάζετε μελανιές επιθέματα από κοπανισμένα φύλλα μαϊντανού. Με τον τρόπο αυτό θα διασταλούν τα τριχοειδή αγγεία κάτω από το δέρμα και θα βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματος. Το αποτέλεσμα; Οι μελανιές θα εξαφανιστούν γρηγορότερα.

 

Διαβάστε ακόμα:

Πώς να εξαφανίσετε τα σημάδια από τα χαλιά σας στη στιγμή!

Πώς να γυαλίσετε και να καθαρίσετε τα παπούτσια σας με φυσικά προϊόντα!

Πώς να εκμεταλλευτείτε τα καλλυντικά σας στο έπακρο εν μέσω κρίσης

Η σκληρή απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη: «Έλα να καλύψεις το κενό εσύ ρε φίλε! Ποιος είσαι; Πού τραγουδάς;»

Posted: 21 Dec 2012 07:14 AM PST

Η σκληρή απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη: «Έλα να καλύψεις το κενό εσύ ρε φίλε! Ποιος είσαι; Πού τραγουδάς;»

Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Πάριος στη δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαλάντης και προκάλεσε αντιδράσεις.

Να αποσυρθούν είχε ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς ο τραγουδιστής σπουδαίοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Πάριος, η Αλεξίου, η Γαλάνη...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Jessica Chastain: άλλη μια λάτρης της φλοράλ Prada τσάντας

Posted: 21 Dec 2012 07:10 AM PST

Jessica Chastain: άλλη μια λάτρης της φλοράλ Prada τσάντας

Η Αμερικανίδα ηθοποιός εντοπίστηκε να κρατά την χειμωνιάτικη «it» τσάντα του ιταλικού οίκου σε πράσινο χρώμα.

Μετά τις Miranda Kerr, Kylie Minogue και Lily Allen, άλλη μια celebrity υπέκυψε στη γοητεία της φλοράλ τσάντας από τη χειμωνιάτικη συλλογή του ιταλικού οίκου Prada.

O λόγος για την Jessica Chastain, την κοκκινομάλλα ηθοποιό με τον τίτλο «η πιο σέξι χορτοφάγος για το 2012», που αποτυπώθηκε από το φακό των paparazzi να κρατά την χειμωνιάτικη, δερμάτινη φλοράλ Prada τσάντα. Η Jessica την προτίμησε στην στρατιωτική πράσινη εκδοχή της με τα πορτοκαλί και βιολετί λουλούδια.

Prada_spazzolato_bag_green

Όλο και περισσότερες celebrities φαίνεται να προτιμούν την τσάντα του maison Prada που είναι σίγουρα μια από τις must-have τσάντες της σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Οι celebrities αγαπούν την νέα φλοράλ Prada τσάντα

Jason Wu «Grand Tourista»: η νέα «it» τσάντα

Prada: έντεκα καλλονές πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια

Mariah Carey: Γέρασε ή όχι η πρώτη κυρία των Χριστουγέννων;

Posted: 21 Dec 2012 07:08 AM PST

Mariah Carey: Γέρασε ή όχι η πρώτη κυρία των Χριστουγέννων;

Τι ζει η Mariah Carey; Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι ή ένα χριστουγεννιάτικο εφιάλτη;

Αχ Mariah μου. Και αν έχουμε ερωτευθεί, χωρίσει, τσακωθεί με το τραγούδι/ύμνο για τα Χριστούγεννα που κυκλοφόρησες πριν 20 χρόνια και άλλαξες τα στάνταρ των απαιτήσεων μας στον Άγιο Βασίλη. Ναι, αυτό το All i want for Christmas is you. Κάποτε ζητάγαμε αμάξια, λεφτά, παιχνίδια και μετά ήρθες εσύ και όλα άλλαξαν και αρχίσαμε να θέλουμε με χαρτί περιτυλίγματος διάφορους και διάφορες. Βέβαια, δεν είμαστε πάντα καλά παιδιά και ο Άγιος μας προσπερνά συχνά πυκνά και άντε να φέρει κανά t-shirt, αλλά τουλάχιστον έχουμε πάντα το άσμα σου ως αποκούμπι σε αυτή τη λησμονιά του Άγιου. Εσύ, όμως Mariah τι ζητάς από τον Άγιο; Γιατί άντρα βρήκες, δίδυμα έκανες, καριέρα προφανώς και εκεί που σε είχαμε ξεχασμένη επιστρέφεις και ως κριτής που ξεκατινιάζεται στο American Idol με τη Nicki Minaj (αυτό το παλιοκόριτσο με το βρωμόστομα). Μάλλον να μείνεις νέα για πάντα. Ε, λογικό. Γιατί στα νιάτα σου (τουλάχιστον 4 δεκαετίες πριν) δεν ήσουν μια κούκλα μια μπάμπολα αν και η φωνή σου ήταν αρκετή για να μας μαγέψεις όλους και θα ήταν κρίμα να κακογεράσεις. Και τώρα που βλέπω και φωτογραφίες σου στη gallery νιώθω ότι μέρα δεν έχει περάσει από πάνω σου. Μπράβο κούκλα μου, να μας πεις τον πλαστικό σου. Ή την κρέμα σου. Χριστούγεννα είναι πρέπει να μοιραζόμαστε.

Διαβάστε ακόμα:
Ποια star έντυσε έτσι την κορούλα της;
Χριστουγεννιάτικη μονομαχία: Ποιο είναι απόλυτο τραγούδι τσίχλα των γιορτών;

Mariah Carey: Γέρασε ή όχι η πρώτη κυρία των Χριστουγέννων;

Posted: 21 Dec 2012 08:01 AM PST

Mariah Carey: Γέρασε ή όχι η πρώτη κυρία των Χριστουγέννων;

Τι ζει η Mariah Carey;

Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι ή ένα χριστουγεννιάτικο εφιάλτη; Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

 

Naomi Watts: Κάνοντας πεντικιούρ με το γιο της!

Posted: 21 Dec 2012 05:50 AM PST

Naomi Watts: Κάνοντας πεντικιούρ με το γιο της!

Είναι σίγουρα μια αρκετά σπάνια εικόνα να βλέπει κανείς μια μαμά να πηγαίνει για πεντικιούρ με το γιο της.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Τζένη Θεωνά: Μια αντικατάσταση που δεν έγινε!

Posted: 19 Dec 2012 06:58 AM PST

Τζένη Θεωνά: Μια αντικατάσταση που δεν έγινε!

Η Τζένη Θεωνά φέτος το χειμώνα είναι πολυάσχολη.

Εκτός από την θεατρική «Άγρια Δύση» στην οποία πρωταγωνιστεί, συμμετείχε και στο Low Budget Festival, ενώ έχει επιστρέψει και στα γυρίσματα του «Πίσω στο σπίτι». Πέρα λοιπόν από όλα αυτά το όνομα της συζητήθηκε πολύ έντονα και για την αντικατάσταση της Κατερίνας Παπουτσάκη στο μιούζικαλ «Απατεώνες και τζέντλεμεν». Όμως, σύμφωνα με το περιοδικό hello, δεν θα κάνει τελικά την αντικατάσταση, γιατί παρόλο που θα ήταν ιδανική λόγω εμφάνισης και ταλέντου κρίθηκε ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί ιδανικά στα τραγουδιστικά μέρη της παράστασης.

Σάρσεβιτς όπως λέμε... Μέσι! (video)

Posted: 21 Dec 2012 06:26 AM PST

Σάρσεβιτς όπως λέμε... Μέσι! (video)

Μπορεί να μην έχει τη φήμη του... Μέσι, πιθανότατα δεν θα αποκτήσει ποτέ και την αξία του, αλλά το βέβαιο είναι πως το γκολ που πέτυχε είναι ανάλογου επιπέδου με αυτά του Αργεντινού άσου της Μπαρτσελόνα.

Δείτε περισσότερα στο onsports.gr

Γεμίζουμε το καλάθι σας με λάδι, τυρί, γάλα για μια ολόκληρη χρονιά!

Posted: 21 Dec 2012 08:31 AM PST

Γεμίζουμε το καλάθι σας με λάδι, τυρί, γάλα για μια ολόκληρη χρονιά!

Το NewsBomb.gr σε συνεργασία με τον ΣΕΒΙΤΕΛ, τη ΜΙΝΕΡΒΑ, τη ΓΑΙΑ και την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ σας προσφέρει «το ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» με λάδι, τυρί και γάλα!

Κάνε like και δήλωσε συμμετοχή ΕΔΩ

Ενάντια στις  τιμές των προϊόντων που ανεβαίνουν καθημερινά, το NewsBomb.gr εξασφάλισε για εσάς τα τρία ΒΑΣΙΚΑ προϊόντα για κάθε ελληνικό τραπέζι και για μια ολόκληρη χρονιά!

Ο διαγωνισμός με «το ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ», θα διαρκέσει 5 εβδομάδες και έως τις 24/01/2013, 2 τυχεροί θα κληρώνονται κάθε εβδομάδα, κάθε  Δευτέρα και Πέμπτη! Με MIA μόνο συμμετοχή παίρνεις  μέρος ΣΕ ΟΛΕΣ τις κληρώσεις !

Το λάδι είναι μια προσφορά του ΣΕΒΙΤΕΛ και των ΜΙΝΕΡΒΑ Α.Ε και ΓΑΙΑ Α.Β.Ε.Ε.

 Η ΜΙΝΕΡΒΑ σας προσφέρει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «χωριό», κορωνέϊκο και κλασικό,  καθώς και τη μοναδικής ποιότητας «φέτα χωριό».

Η ΓΑΙΑ σας προσφέρει το βραβευμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Κρίτσα».

Το εξαιρετικής ποιότητας «Γάλα 365» είναι μια προσφορά της ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Στην επίδειξη μόδας του οίκου «Νίκος-Τάκης»

Posted: 21 Dec 2012 03:53 AM PST

Στην επίδειξη μόδας του οίκου «Νίκος-Τάκης»

Ο οίκος μόδα «Νίκος-Τάκης» γνωρίζει πολύ καλά την υψηλή ραπτική.

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος της μόδας στην Ελλάδα, ο οίκος συνεχίζει να δίνει το παρών δημιουργώντας  ρούχα, τα οποία εντυπωσιάζουν τις γυναίκες. Σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας παρουσίασε τη νέα του κολεξιόν, η οποία περιλάμβανε νυφικά και βραδινά φορέματα. Τα χρώματα που επέλεξαν ήταν φούξια, μοβ, μπλε και φυσικά το διαχρονικό μαύρο, το οποίο δεν λείπει από καμία σεζόν.

Τα τσαλίμια της Μενεγάκη στον Καλλίδη

Posted: 21 Dec 2012 08:33 AM PST

Τα τσαλίμια της Μενεγάκη στον Καλλίδη

Νάζια, κουνήματα, χάδια και πολλά χαμόγελα «χάρισε» σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στον αγαπημένο της σεφ Βασίλη Καλλίδη.

Κι όλα αυτά προέκυψαν από τη στιγμή που ο σεφ είπε στην παρουσιάστρια πως θα είναι στην εκπομπή και τη Δευτέρα, κάτι που αγνοούσε η ίδια. «Είπες τη Δευτέρα; Θα έρθεις; Αγόρι μου...», άρχισε να φωνάζει η Ελένη Μενεγάκη. Ενώ στη συνέχεια δεν τον άφηνε από την αγκαλιά της. Η κατάσταση ξέφυγε όμως όταν ο Βασίλης Καλλίδης της αποκάλυψαν το μενού της Δευτέρας καθώς και τον καλεσμένο της εκπομπής «Ελένη».

Δείτε το απόσπασμα

ΣΟΚ: Παντρεύεται τον δολοφόνο της δίδυμης αδελφής της!

Posted: 21 Dec 2012 07:52 AM PST

ΣΟΚ: Παντρεύεται τον δολοφόνο της δίδυμης αδελφής της!

Πρόκειται για μια αρκετά περίεργη ιστορία που έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο...

Δείτε περισσότερα στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές