Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΑΜΠΙΔΗΣ "Έκανα πλαστική και 120 ράμματα"

Posted: 21 Dec 2012 03:01 PM PST




Καλεσμένος στην εκπομπή "Βράδυ" βρέθηκε την Πέμπτη ο Μιχάλης Ζαμπίδης.



Ο "Ιron Mike" μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου, όπου ήρθε αντιμέτωπος με τον Ολλανδό αντίπαλο του για τον τίτλο K-1 World Max.





"Ήρθε μια γονατιά… "σκίστηκα" δεν μπορούσα να συνεχίσω. Το είδε ο διαιτητής και σταμάτησα" είπε αρχικά ο πρωταθλητής και συμπλήρωσε: "Όλους μου τους αγώνες τους παίρνω πολύ προσωπικά και προετοιμάζομαι πολύ καιρό. Πόσο μάλλον τώρα που έπαιζα στην Ελλάδα. Προετοιμάστηκα πάρα πολλούς μήνες. Μετά από είκοσι χρόνια που γίνεται στην Ιαπωνία έγινε πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και υποστήριξε αυτή την προσπάθεια".





Μιλώντας για το σοβαρό τραυματισμό του τόνισε τα εξής: " Η γονατιά που δέχτηκα έκανε αρκετά μεγάλη ζημιά, έκοψε την αρτηρία του επάνω μυός του ματιού και γι'αυτό είχε τόση μεγάλη αιμορραγία. Έκανα πλαστική και μου έκαναν 80 εσωτερικά ράμματα και 40 εξωτερικά".





Δείτε το βίντεο: 


















Πηγή: radar.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Απιστευτο!!! Δειτε το κοριτσι φιδι (φωτο)

Posted: 21 Dec 2012 02:54 PM PST






Δειτε αυτο το κορίτσι τι ακροβατικές επιδόσεις εχει.
Μοιάζει λες και ειναι φίδι σε καποιες φωτογραφίες.



















































































pistepseto


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Διαβάστε τι έγραψε 10 λεπτά πριν πεθάνει!

Posted: 21 Dec 2012 02:46 PM PST






Αποχαιρετιστήρια επιστολή του Gabriel Garcia Marquez:




"Αν ο Θεός ξεχνούσε για μια στιγμή ότι είμαι μια μαριονέτα φτιαγμένη από κουρέλια και μου χάριζε ένα κομμάτι ζωή, ίσως δεν θα έλεγα όλα αυτά που σκέφτομαι, αλλά σίγουρα θα σκεφτόμουν όλα αυτά που λέω εδώ. Θα έδινα αξία στα πράγματα, όχι γι' αυτό που αξίζουν, αλλά γι' αυτό που σημαίνουν.


Θα κοιμόμουν λίγο, θα ονειρευόμουν πιο πολύ, γιατί για κάθε λεπτό που κλείνουμε τα μάτια, χάνουμε εξήντα δευτερόλεπτα φως. Θα συνέχιζα όταν οι άλλοι σταματούσαν, θα ξυπνούσα όταν οι άλλοι κοιμόνταν. Θα άκουγα όταν οι άλλοι μιλούσαν και πόσο θα απολάμβανα ένα ωραίο παγωτό σοκολάτα!

Αν ο Θεός μου δώριζε ένα κομμάτι ζωή, θα ντυνόμουν λιτά, θα ξάπλωνα μπρούμυτα στον ήλιο, αφήνοντας ακάλυπτο όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή μου. Θεέ μου, αν μπορούσα, θα έγραφα το μίσος μου πάνω στον πάγο και θα περίμενα να βγει ο ήλιος.

Θα ζωγράφιζα μ' ένα όνειρο του Βαν Γκογκ πάνω στα άστρα ένα ποίημα του Μπενεντέτι κι ένα τραγούδι του Σερράτ θα ήταν η σερενάτα που θα χάριζα στη σελήνη. Θα πότιζα με τα δάκρια μου τα τριαντάφυλλα, για να νοιώσω τον πόνο από τ' αγκάθια τους και το κοκκινωπό φιλί των πετάλων τους... Θεέ μου, αν είχα ένα κομμάτι ζωή...

Δεν θα άφηνα να περάσει ούτε μία μέρα χωρίς να πω στους ανθρώπους ότι αγαπώ, ότι τους αγαπώ. Θα έκανα κάθε άνδρα και γυναίκα να πιστέψουν ότι είναι οι αγαπητοί μου και θα ζούσα ερωτευμένος με τον έρωτα.

Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να ερωτεύονται όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να ερωτεύονται!

Στο μικρό παιδί θα έδινα φτερά, αλλά θα το άφηνα να μάθει μόνο του να πετάει. Στους γέρους θα έδειχνα ότι το θάνατο δεν τον φέρνουν τα γηρατειά αλλά η λήθη. Έμαθα τόσα πράγματα από σας, τους ανθρώπους... Έμαθα πως όλοι θέλουν να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνεις την απόκρημνη πλαγιά.

Έμαθα πως όταν το νεογέννητο σφίγγει στη μικρή παλάμη του, για πρώτη φορά, το δάχτυλο του πατέρα του, το αιχμαλωτίζει για πάντα.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Είναι τόσα πολλά τα πράγματα που μπόρεσα να μάθω από σας, αλλά δεν θα χρησιμεύσουν αλήθεια πολύ, γιατί όταν θα με κρατούν κλεισμένο μέσα σ' αυτή τη βαλίτσα, δυστυχώς θα πεθαίνω. Να λες πάντα αυτό που νιώθεις και να κάνεις πάντα αυτό που σκέφτεσαι.

Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ' έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ' αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ' έβλεπα να βγαίνεις απ' την πόρτα, θα σ' αγκάλιαζα και θα σού 'δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ' έβλεπα, θα έλεγα "σ' αγαπώ" και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη.

Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας δίνει κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει μόνο το σήμερα, θα ΄θελα να σου πω πόσο σ' αγαπώ κι ότι ποτέ δεν θα σε ξεχάσω. Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς.

Γι' αυτό μην περιμένεις άλλο, κάν' το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μια τελευταία τους επιθυμία.

Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγνώμη", "συγχώρεσέ με", "σε παρακαλώ", "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις. Κανείς δεν θα σε θυμάται για τις κρυφές σου σκέψεις. Ζήτα απ' τον Κύριο τη δύναμη και τη σοφία για να τις εκφράσεις. Δείξε στους φίλους σου τι σημαίνουν για σένα."
Πηγή: newsbomb.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Υπαρχουν και αυτες οι γυναικες (pics)

Posted: 21 Dec 2012 02:40 PM PST






 Δειτε...


































































pistepseto



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΚΙΡΚΗ ΚΑΤΣΑΡΟΥ : Αυτή είναι η τραγουδίστρια που κάθε βράδυ ντύνεται κομάντο

Posted: 21 Dec 2012 02:32 PM PST




Από την ελληνική πίστα τα έχουμε δει όλα. Να πετάνε με φτερά, να κατεβαίνουν με σχοινιά, άνδρες να φοράνε φούστες, αλλά πρώτη φορά βλέπουμε αοιδό να ντύνεται κομάντο.



Η Κίρκη Κατσαρού, λοιπόν, είναι το κορίτσι που μας άφησε άφωνους με την εμφάνιση της. Σαν να λέμε η Υπολοχαγός Νατάσα στα μπουζούκια.





Κάτι πρωτότυπο  θα έχει σκαρφιστεί να βάλει τις απόκριες, δεν μπορεί! 




radar.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εύα Καϊλή: Φάνηκε το ....δαντελένιο της

Posted: 21 Dec 2012 02:24 PM PST






Το στενό μπεζ φόρεμα της, είδε τον φωτορεπόρτερ και πήρε χαρά. Εκείνος να δείτε τι χαρούλες έκανε…


Το πλεκτό φορεματάκι πρόδωσε ότι από μέσα είχε δαντέλα. Να είναι το κομπινεζόν της το σαμπανιζέ ή η φόδρα; Ιδού η απορία!!!

Πάντως διαπιστώνουμε ότι τα πόδια της Εύας είναι καλογυμνασμένα...


pistepseto


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Τι συμβαίνει όταν δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι!

Posted: 21 Dec 2012 02:15 PM PST


 Δειτε...















to-kounavi.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΟΚ: Εντοπίστηκε νεκρός και... όρθιος μέσα στην κουζίνα του!

Posted: 21 Dec 2012 02:08 PM PST



​Ένας «περίεργος» θάνατος συνέβη στο Sussex! Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε να εξετάσει το πτώμα ενός άντρα...



που βρέθηκε νεκρός και…
όρθιος μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του με το χέρι του να ακουμπά σε ένα ντουλάπι, δήλωσε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο!



Μάλιστα, τον θάνατο του 35χρονου Andrew Evans τον αντιλήφθηκε ένας γείτονας του που τον είδε μέσα από το παράθυρο αλλά ανησύχησε όταν είδε ότι δεν ανταποκρινόταν στα νοήματα που του έκανε και συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρός.



Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο Andrew είχε δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι προτού επέλθει ο θάνατός του στις 10 του περασμένου Μάη, ενώ βρέθηκε ότι η ποσότητα του αλκοόλ που είχε στο αίμα του ήταν τέσσερις φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.



Πιθανόν, ο νεαρός άντρας να πέθανε τη στιγμή που προσπαθούσε να πιάσει κάτι από το ντουλάπι, όταν όλα σκοτείνιασαν μπροστά του και έμεινε εκεί!



Όσο για την όρθια στάση, στην οποία βρέθηκε το σώμα του, φαίνεται πως ακούμπησε με τέτοιο τρόπο στα έπιπλα της κουζίνας που παρέμεινε εκεί, χωρίς να σωριαστεί στο πάτωμα.



Η πληγή που είχε στο κεφάλι του αιμορραγούσε πολύ, και φαίνεται πως ο ίδιος δεν κατάλαβε πόσο σοβαρά είχε χτυπήσει επειδή ήταν πολύ μεθυσμένος.



star.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 22/12!

Posted: 21 Dec 2012 02:00 PM PST






Τα Ζώδια Σήμερα 22 Δεκεμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Σήμερα μπορείς να κινηθείς επικεντρωμένα, για να λύσεις συγκεκριμένα θέματα που σε αγχώνουν, αγαπητέ Κριέ. Ο δυναμισμός που θα έχεις θα είναι μεγάλος και με ό,τι καταπιαστείς, θα το φέρεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Μην χαλαρώνεις και μην επαναπαύεσαι. Εκμεταλλεύσου τα αποθέματα ενέργειας που έχεις, για να πετύχεις τους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη ανεβάζει την γοητεία σου και ο ερωτισμός σου κάνει τον σύντροφό σου να περνάει αξέχαστα μαζί σου, φίλε Κριέ. Κάνε μια προσπάθεια να μιλήσεις μαζί του για την πορεία της σχέσης σας και ίσως τώρα βάλεις νέες βάσεις για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι Κριοί, καλό θα ήταν να περάσετε το βράδυ σας κάνοντας κάτι διαφορετικό ή ίσως να συναντηθείτε με παλιούς καλούς γνωστούς που έχετε καιρό να δείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα προκύψουν κάποια γεγονότα που δεν τα περίμενες και όσο κι αν σε αποσυντονίσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Μην πεις λόγια χωρίς να τα έχεις καλοσκεφτεί και εξέτασε καλά τα πράγματα, προτού οδηγηθείς σε συμπεράσματα. Επίσης μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές σήμερα και μην κλείσεις συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά σου.





Ταύρος


21/4-20/5


Αυτό το Σάββατο για εσένα θα είναι μέρα που μπορείς να δημιουργήσεις και να κάνεις πάρα πολλά, αγαπητέ Ταύρε, γιατί η ενεργητικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Λύσε προβλήματα που αφορούν στον οικογενειακό τομέα. Θα έχεις έντονο το αίσθημα της επικοινωνίας σήμερα. Θα θελήσεις να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να τους πεις πράγματα που σε κουράζουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα στη σχέση σου, αν είσαι Ταύρος. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη σου δίνει τόσο ερωτισμό και σε παροτρύνει να περάσεις ένα ιδιαίτερα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σου. Το ίδιο ισχύει κι αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο δεσμό, καθώς το πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, είτε για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε για να γνωρίσεις κάποιο που θα σε γοητεύσει. Για να δεις τι θα συμβεί σήμερα με βάση τον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σου, κάνε κλικ στις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Αν θες να μάθεις περισσότερα για τα αισθηματικά σου δες τον χάρτη της σχέσης σου στη ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα πράγματα που δεν σου άρεσαν μέχρι σήμερα, θα τα φέρεις εκεί που θέλεις εσύ, μόλις κάνεις τις αλλαγές που πρέπει. Στα οικονομικά σου ξεκίνα να προγραμματίζεις και να τακτοποιείς κάποιους παλιούς λογαριασμούς, που μπορεί να είναι σε εκκρεμότητα και σε προβληματίζουν.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Ένα περίεργο Σάββατο ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και εκεί που πίστευες ότι όλα τα πράγματα τα είχες βάλει σε μία σειρά, εξωγενείς παράγοντες και άσχετα άτομα έρχονται να ταράξουν την ηρεμία σου. Προσπέρασέ τα και άφησε την ημέρα να περάσει όσο πιο ήσυχα γίνεται, γιατί οι δυσκολίες και οι ανατροπές που θα παρουσιαστούν, θα είναι εφήμερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η διάθεσή σου δεν θα είναι και στα καλύτερά της σήμερα, αν είσαι Δίδυμος, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Δίας από το ζώδιό σου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, αλλά στην αισθηματική σου ζωή θα έχεις τις ευκαιρίες να περάσεις ερωτικά και όμορφα με τον σύντροφό σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και φρόντισε να ζεις την κάθε στιγμή. Εσύ που ακόμη δεν έχεις κάτι αξιόλογο στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι η Αφροδίτη συνεχίζει την κίνηση της στο φιλικό για εσένα Τοξότη και ανεβάζει τον ερωτισμό σου, που σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μην κάνεις καινούργια ξεκινήματα σήμερα, και μην προσπαθήσεις να αλλάξεις καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές στη δουλειά σου. Πέρασε χαλαρά, και κάνε ό,τι κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται, αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο, ώστε να καλύψεις τις υποχρεώσεις που έχεις.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, ευνοείσαι να κάνεις δραστηριότητες που έχουν σχέση με θέματα οικογένειας, που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά, που θα κάνουν αίσθηση. Μην πεις τη γνώμη σου για τίποτε. Μπορείς, με διπλωματικότητα, να σταματήσεις τις συζητήσεις και να αλλάξεις θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Όλο το άγχος και τη φόρτιση της ημέρας, πάλι ο σύντροφος σου θα τα πληρώσει, φίλε Καρκίνε, και αυτό είναι άδικο για την σχέση σου. Μπορεί να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι και αυτός είναι άνθρωπος και έχει τα όρια του, που οφείλεις να μην ξεπερνάς. Εσένα που η ζωή σου ακόμη είναι άδεια και θέλεις να βρεις το άλλο σου μισό μην αγχώνεσαι, σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο μέσα από τους ψυχαγωγικούς χώρους που κινείσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Πολύ άγχος, πολύ τρέξιμο κι εσύ στην μέση, να προσπαθείς να τα προλάβεις όλα και να τα τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Άλλαξε τακτική, γιατί η ημέρα δεν ευνοεί την υλοποίηση σχεδίων αλλά την διευθέτηση αρμοδιοτήτων. Δεν είναι καλή μέρα για τα οικονομικά σου. Θα βγουν στη επιφάνεια έξοδα που δεν τα περίμενες.




Λέων
23/7-23/8

Κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές σε έχουν φέρει πίσω στα σχέδιά σου, αγαπητέ Λέων, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχεις όλες τις δυνατότητες και πολύ γερές βάσεις για να δώσεις πια πνοή σε αυτά. Αν βάλουμε μαζί και με τη δυνατή θέληση, την επιμονή και το πείσμα που έχεις, είναι σίγουρο ότι θα πετύχεις τους στόχους σου. Το πλανητικό σκηνικό σήμερα αλλάζει προς όφελός σου και θα δεις ότι πολλές καταστάσεις αρχίζουν να κινούνται προς την μεριά που θέλεις εσύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για υποθέσεις που αποτελούν παρελθόν. Αν βγάλεις τον ερωτισμό σου, είναι βέβαιο ότι θα περάσεις αξέχαστα. Εσύ που βαδίζεις μόνος σου να περιμένεις μία πρόσκληση ή ένα μήνυμα από το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σήμερα στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις δημόσιες σχέσεις, που στο μέλλον θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κινήσου όπως πρέπει και δεν θα χάσεις. Απόφυγε οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, μην υπογράψεις συμβόλαια και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που να αφορούν το μέλλον.





Παρθένος
24/8-22/9

Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Δίας με τον Κρόνο και σε επηρεάζει, αγαπητέ Παρθένε. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην ξεσπάσεις στον σύντροφό σου, ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα, φίλε Παρθένε. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν. ΟΙ ελεύθεροι Παρθένοι να έχετε το νου σας γιατί γύρω σας υπάρχουν πολλά άτομα που σας θέλουν αλλά ο τρόπος σας δεν τα αφήνει να σας πλησιάσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Έχεις κάνει πολλά σχέδια για τη δουλειά σου και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι έχουν καθυστερήσεις. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και κάνε υπομονή για να πάρουν το δρόμο τους χωρίς την δική σου πίεση. Στα οικονομικά σου μην πάρεις καμιά σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις όλες σου τις οφειλές προτού δημιουργήσεις καινούργιες.




Ζυγός
23/9-22/10

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση, αγαπητέ Ζυγέ. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα, που δεν φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να θυμάσαι ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με τον σύντροφό σου, φίλε Ζυγέ. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα, με τα νεύρα που μπορεί να έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να συγκεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων. Εσύ που επιδιώκεις να κάνεις ερωτική γνωριμία, καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση, για να γίνεις πιο ελκυστικός στο αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αν είσαι Ζυγός, και καλό είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργεια σου σε αρμοδιότητες που είναι μισοτελειωμένες, ώστε να φτιάξεις το πλάνο για τα μελλοντικά σου σχέδια, χωρίς να έχεις αφήσει κάτι πίσω σου. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.




Σκορπιός
23/10-22/11

Μία καλή ημέρα ξεκινάει για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις την επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που σε έχουν στεναχωρήσει και συνεχίζουν και σε αγχώνουν. Δες τα πράγματα με παραπάνω διαλλακτικότητα και κάνε ουσιαστικές κουβέντες με τον άνθρωπο σου για να βρείτε συμφέρουσες και δίκαιες λύσεις και για τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι για εσένα μην απελπίζεσαι, γιατί με κατάλληλους χειρισμούς, με υπομονή και επιμονή θα βρεις αυτό που θέλεις και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη υπομονή, γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σχετικά με υποθέσεις του αντικειμένου σου. Στα οικονομικά σου, ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και κοίτα πως θα τις τακτοποιήσεις.




Τοξότης
23/11-21/12

Ο κυβερνήτης σου Δίας από τους Διδύμους θα πραγματοποιήσει σήμερα αρνητική όψη με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, αγαπητέ Τοξότη, και μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον, θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό θα είναι να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα, φίλε Τοξότη, να αποστασιοποιηθείς από την σχέση σου και να περάσεις χρόνο μακριά από τον σύντροφό σου γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό. Κι αν ακόμη δίνεις μάχες με την ερωτική σου μοναξιά, καλό θα είναι να πάρεις απόφαση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στην ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα, φίλε Αιγόκερε, να περάσεις ουδέτερα στην σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις καμία συζήτηση για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις συντροφιά με την μοναξιά σου, πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και σταμάτα να κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι, περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Πέρασε ουδέτερα στη δουλειά σου, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου και προπάντων μην πεις τίποτε για όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν τον νόμο και τα φορολογικά.




Υδροχόος
20/1-19/2

Η ημέρα θα είναι δύσκολη και θα νιώσεις απογοήτευση για πολλά θέματα που θέλεις να τελειώνουν και είναι σε στασιμότητα, αγαπητέ Υδροχόε. Κάνε υπομονή, γιατί είσαι σε πολύ καλό δρόμο και θα πετύχεις πάρα πολλά μόνο αν ακολουθήσεις το δρόμο που έχεις χαράξει και δεν παρεκκλίνεις. Φρόντισε να σκεφτείς θετικά και μην σου ρίχνουν την ψυχολογία σου, εφήμερες δυσκολίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου θα κάνουν τον σύντροφό σου σήμερα ευτυχισμένο, φίλε Υδροχόε. Βάλε σε εφαρμογή τη φαντασία σου, για να περάσεις πολύ καλά μαζί του ή ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για δύο. Αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, ο Ερμής από τον Τοξότη σε ευνοεί για να βγεις και να διασκεδάσεις και ίσως κάπου εκεί έξω γνωρίσεις και το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν στη δουλειά σου, θα ξεπεραστούν σχετικά ανώδυνα. Πρόσεξε λίγο κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου δεν είσαι σε καλή περίοδο, αλλά θα τα δεις να αρχίσουν να ισορροπούν.




Ιχθείς
20/2,20/3

Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες τη σημερινή ημέρα που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Ιχθύ, εξαιτίας της αρνητικής όψης που θα πραγματοποιήσει η Σελήνη από τον Κριό με τον Άρη από τον Αιγόκερω, αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειες σου αλλά και τις επιπτώσεις τους. Να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου γιατί μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις και εσύ. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στη σχέση σου επιτέλους σταματάει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς. Θα κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου, που θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σας και να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ είναι κατάλληλο για να του εξομολογηθείς. Εσύ που ακόμη παλεύεις με την μοναξιά σου κάνε υπομονή και μην ενδίδεις στις προκλήσεις του πρώτου τυχόντα, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στον χώρο της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και θέματα με τον νόμο ευνοούνται. Στα οικονομικά σου κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που έχεις θα τις τακτοποιήσεις μια χαρά.
Πηγή: myastro.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι σήμερα η Lois Lane του Superman

Posted: 21 Dec 2012 01:54 PM PST


 Δείτε πως είναι σήμερα, σε ηλικία 64 ετών, η Margot Kidder, γνωστή ως Lois Lane στη θρυλική ταινία Superman.
...




























maidanoi.com

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

P. HILTON: Για σκι με το νέο της αμόρε

Posted: 21 Dec 2012 01:45 PM PST


 Κάνει κρύο, καιρός για δύο.
..








Η Paris Hilton πήρε το νέο της αμόρε και πήγαν για σκι. Ο όμορφος άντρας που κρατάει συντροφιά στην πλούσια κληρονόμο, αυτές τις πολύ "κρύες" ώρες, είναι το γνωστό μοντέλο River Viiperi.



Ντυμένη στα άσπρα η 31χρονη Paris δείχνει να απολαμβάνει την εξόρμηση με τον φίλο της.



















mediasoup.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Κινηματογραφικές πρεμιέρες

Posted: 21 Dec 2012 01:38 PM PST


 Κινηματογραφικές πρεμιέρεςΜε τη νέα ταινία του Ανγκ Λι, «Η Ζωή του Πι», μας υποδέχεται η κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα...





και περιλαμβάνει και 2 φιλμ animation.



Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους:



«Η Ζωή του Πι»



Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ανγκ Λι με τους: Ιρφάν Καν, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Σουράι Σάρμα



Ο νεαρός Ινδός Πι Πατέλ είναι ο μοναδικός επιζών ενός ναυαγίου, ο οποίος διέσχισε τον ωκεανό σε μια βάρκα με συνεπιβάτιδα μια άγρια τίγρη. Χρόνια αργότερα αφηγείται την απίστευτη ιστορία του σε έναν Καναδό συγγραφέα.







«Παπαδόπουλος & ΣΙΑ»



Ελληνοβρετανική ταινία, σκηνοθεσία Μάρκος Μάρκου με τους: Γιώργο Χωραφά, Στίβεν Ντιλέιν, Τζόρτζια Γκρουμ, Εντ Στόπαρντ



Όταν ο πλούσιος Ελληνοβρετανός επιχειρηματίας Χάρι Παπαντόπουλος χρεοκοπεί, απευθύνεται στον μποέμ αδερφό του Σπύρο για προσωρινή βοήθεια. Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις του, εκείνος τον πείθει να ανοίξουν το παλιό οικογενειακό fish 'n' chips εστιατόριο.





«Το Μερίδιο των Αγγέλων»



Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Κεν Λόουτς με τους: Τζον Χένσοου, Πολ Μπράνιγκαν, Ρότζερ Άλαν



Ο νεαρός Ρόμπι, μικροαπατεώνας που πρόκειται σύντομα να γίνει πατέρας, καταδικάζεται από το δικαστήριο σε κοινωνική εργασία και καταδιώκεται από μπράβους που τον απειλούν. Η γευσιγνωστική ικανότητά του, μια ετερόκλητη παρέα κι ένα πανάκριβο μαλτ ουίσκι όμως θα του δώσουν μια απρόσμενη διέξοδο.





«Ραλφ. Η Επόμενη Πίστα»



Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ριτς Μουρ



Ο Καταστροφέας Ραλφ είναι ένας ήρωας videogame, στο οποίο ο Μαστρο-Φέλιξ κερδίζει πάντα όλη τη δόξα και το ποθητό χρυσό μετάλλιο. Αποφασισμένος να εξασφαλίσει ένα μετάλλιο και για τον εαυτό του, ο Ραλφ θα , με καταστροφικές συνέπειες, ένα σωρό βιντεο-παιχνίδια.





«Σάμμυ 2»



Βέλγικη ταινία, σκηνοθεσία Μπεν Στάσεν



Οι θαλάσσιες χελώνες Σάμι και Ρέι μαζί με δύο μικρά χελωνάκια παγιδεύονται από λαθροκυνηγούς και καταλήγουν σε ένα γιγάντιο ενυδρείο του Ντουμπάι. Μαζί με τα υπόλοιπα ψάρια, καταστρώνουν ένα σχέδιο απόδρασης.





«Εντιμότατοι Απατεώνες»



Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάικλ Χόφμα με τους: Κόλιν Φερθ, Κάμερον Ντίαζ, Στάνλεϊ Τούτσι, Άλαν Ρίκμα



Ένας Άγγλος υπάλληλος ετοιμάζει να κάνει μια μεγαλειώδη κομπίνα, πουλώντας ένα πλαστό πίνακα του Μονέ σε ένα μανιώδη συλλέκτη, ο οποίος τυγχάνει να είναι το αφεντικό του. Για να τον πείσει θα ρίξει απάνω του μια σέξι καουμπόισσα…





newsbeast.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΗΠΑ: Βουλευτής πρότεινε να οπλοφορούν οι δάσκαλοι στα σχολεία

Posted: 21 Dec 2012 01:31 PM PST






Την ώρα που οι ΗΠΑ πενθούν για τη μαζική δολοφονία στο δημοτικό σχολείο...


Σάντι Χουκ στο Νιούταουν του Κονέκτικατ, ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η λύση για το πρόβλημα είναι... ακόμη περισσότερα όπλα.





Ο βουλευτής των Ρεπουμπλικανών στην πολιτειακή Βουλή της Βιρτζίνια Ρόμπερτ Μάρσαλ ειδικότερα, ισχυρίζεται πως η τραγωδία στο σχολείο μπορεί να είχε αποφευχθεί αν κάποιος από το διδακτικό προσωπικό οπλοφορούσε. Για τον λόγο αυτό προτείνει ένα νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο οι δάσκαλοι θα μπορούν να οπλοφορούν. «Θα επέτρεπα σε δασκάλους να έχουν πάνω τους ένα όπλο για προστασία, αλλά μόνο σε όσους από το διδακτικό προσωπικό κριθούν ικανοί για οπλοφορία και οπλοχρησία», τονίζει ο Μάρσαλ.



Ωστόσο, η πρόταση δεν έγινε δεκτή από πολλούς, ούτε καν από άλλους Ρεπουμπλικανούς, όπως ο αναπληρωτής κυβερνήτης της Βιρτζίνια Μπιλ Μπόλινγκ. «Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε για να γίνουν τα σχολεία μας πιο ασφαλή, όπως το να έχουμε πιο εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας, αλλά δεν πιστεύουμε πως θα πρέπει να αφήσουμε το διδακτικό προσωπικό να κουβαλάει όπλα», σχολίασε.



Δεν είναι λίγα τα αμερικανικά σχολεία ή πανεπιστήμια στα οποία υπάρχει ένοπλη ασφάλεια. Το αποκορύφωμα της οπλολαγνείας είναι το πανεπιστήμιο του Κολοράντο, όπου οι φοιτητές που είναι πάνω από 21 ετών και έχουν άδεια οπλοφορίας, είναι πλέον ελεύθεροι να φέρνουν τα όπλα τους στις αίθουσες διαλέξεων και στο βιβλιοθήκη. Η οπλοφορία απαγορεύεται ακόμα στις αθλητικές εκδηλώσεις και στις εστίες αλλά οι φοιτητές που επιμένουν να έχουν το όπλο μαζί τους συνέχεια έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση για στέγαση στην εστία.



Μια προ ημερών έρευνα της Huffington Post που βασίστηκε στα όσα είπαν ειδικοί στη σχολική ασφάλεια και παιδοψυχολόγοι, κατέδειξε πως τίποτα δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ευρεία οπλοκατοχή θα αποκλείσει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον, αλλά μάλλον θα χειροτερέψει τα πράγματα, καθώς «ενδέχεται να φτάσουμε στο σημείο να διεξάγονται ανταλλαγές πυροβολισμών εντός σχολικών χώρων».

tovima.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γέφυρα στις Άλπεις… κόβει την ανάσα!

Posted: 21 Dec 2012 01:27 PM PST






Για τους απανταχού λάτρεις του χιονιού αλλά και για όσους επιθυμούν...


μια χειμωνιάτικη απόδραση στα χιονισμένα βουνά των Άλπεων με πολλές δόσεις περιπέτειας ο δρόμος περνάει...από την περίφημη γέφυρα Titlis Cliff Walk, στο Engelberg της Ελβετίας!



Η ψηλότερη κρεμαστή γέφυρα της Ευρώπης βρίσκεται 3.000 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, σε ύψος που κόβει την ανάσα και ανεβάζει την αδρεναλίνη στο κόκκινο.









Χρειάστηκαν περίπου πέντε μήνες για να κατασκευαστεί, αποτελώντας την πιο τρομακτική γέφυρα στον κόσμο, το πέρασμα της οποίας αποτελεί σίγουρα μια… επικίνδυνη και τολμηρή αποστολή.









Η θέα είναι το λιγότερο εκπληκτική, ενώ οι επισκέπτες πρέπει να παρακαλάνε να μην τους βρει στη διαδρομή κάποια χιονοθύελλα, καθώς στην περίπτωση αυτή τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.









Οι κατασκευαστικές εργασίες ήταν μια πρόκληση για τους μηχανικούς, καθώς η εργασία τους καθοριζόταν κάθε φορά από τις καιρικές συνθήκες.









«Μια πραγματική περιπέτεια περιμένει τον καθένα που αποφασίζει να τη διασχίσει, ενώ το μότο που επικρατεί ανάμεσά τους δεν είναι άλλο από το… προσοχή, μην κοιτάξεις κάτω!», λένε οι μηχανικοί.







perierga.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πέντε αλάνθαστα σημάδια ότι σας απατάει!

Posted: 21 Dec 2012 01:21 PM PST






Μέρες αγάπης και συντροφικότητας πλησιάζουν, αν δεν καταστραφούμε σε μια ...


μέρα, αλλά εσείς δεν νιώθετε ούτε τα θετικά συναισθήματα να σας πλημμυρίζουν ούτε φυσικά και η καλή διάθεση! Ο λόγος;





Έχετε βάσιμες υποψίες ότι ο αγαπημένος σας έχει βρει... νέες δραστηριότητες! Και δεν εννοούμε νέο χόμπι με τους κολλητούς του, αλλά νέα γυναίκα, χωρίς τους κολλητούς του! Η αλήθεια είναι, ότι εμείς οι γυναίκες έχουμε μία ιδιαίτερη τάση και λατρεία στην ζήλεια και μάλιστα στην υπερβολή της, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γινόμαστε παρανοικές χωρίς απολύτως κανένα λόγο! Ωστόσο, υπάρχουν και μερικά αλάνθαστα σημάδια, από την εποχή των γιαγιάδων μας και ακόμα πιο παλιά, που μαρτυρούν ότι ο καλός σας μάλλον δεν σας είναι και τόσο πιστός τελικά...



1. Αλλάζει εμφάνιση: Είναι γνωστό, και απολύτως λογικό, ότι όλα τα ζευγάρια από ένα σημείο και μετά νιώθουν πιο άνετα μεταξύ τους με αποτέλεσμα η περιποίηση της εξωτερική εμφάνισης να παίρνει δευτερεύουσα σημασία. Η μπάκα, τα εσώρουχα του παππού και οι... τρύπιες κάλτσες κάνουν σιγά σιγά την εμφάνισή τους, το άρωμα χρησιμοποιείται σε εξαιρετικές περιπτώσεις ενώ τα τζιν φοριούνται μόνο στη δουλειά και τις υπόλοιπες μέρες η φόρμα γίνεται δεύτερο δέρμα του! Μέχρι εδώ καλά... Αν όμως εντελώς ξαφνικά, ο καλός σας αρχίσει να προσέχει το ντύσιμό του, γραφτεί γυμναστήριο, αγοράσει νέο άρωμα, το οποίο και χρησιμοποιεί και γενικότερα από το εντελώς χύμα αποκτήσει μία άκρως περιποιημένη και σικ εμφάνιση, τότε αρχίστε να ανησυχείτε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές δεν έχουν γίνει για εσάς...



2. Γίνεται... μελιστάλαχτος: Εντάξει, και ποια γυναίκα δεν θέλει ο σύντροφός της να την περιποιείται και να τη φροντίζει, αλλά μερικές φορές η υπερβολική καλοσύνη και κατανόηση το μόνο που μπορεί να προκαλέσει είναι... ανησυχία! Αν λοιπόν ο καλός σας γκρίνιαζε κάθε φορά που πηγαίνατε για ψώνια ή καταλήγατε σε καυγά όποτε του κάνατε παρατήρηση για το... καπάκι της τουαλέτας και τώρα το χαμόγελο δεν λέει να ξεκολλήσει από τα χείλη του, τότε είστε σε πολύ κακό δρόμο! Σας δίνει την πιστωτική του για να την διαχειριστείτε όπως θέλετε; Σας φέρνει λουλούδια χωρίς λόγο; Σας λέει καμιά 10αριά φορές, την ώρα, ότι σας αγαπάει; Ανέχεται την μαμά σας και τις φίλες σας και μάλιστα τους φέρεται και καλά; Τότε ένα είναι σίγουρο: Νιώθει τύψεις που σας έχει κάνει... τάρανδο!



3. Έχει γίνει εξπέρ στην τεχνολογία: Όλοι μας κατά καιρούς έχουμε χαζέψει αστεία βιντεάκια στο Youtube ή σερφάρουμε γενικότερα στο internet για να περάσει η ώρα μας, αλλά αν ο καλός σας μένει ξάγρυπνος προκειμένου να τελειώσει ένα σημαντικό project για τη δουλειά, ενώ φυσικά βρίκεται σε chatroom, ή το κινητό του έχει γίνει προέκταση του χεριού του και το παίρνει μαζί του ακόμα και στην τουαλέτα, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Είναι άλλωστε γνωστό, ότι όταν ένας άντρας θέλει να τσιλιμπουρδίσει, στρέφεται αρχικά στα social media. Και η γυναίκα φυσικά, πράττει το ίδιο, αλλά στην προκειμένη τα βάζουμε με το ισχυρό φύλο! Η λύση δεν είναι να του κόψετε την σύνδεση, θα βρει αυτός τρόπο ακόμα και στην έρημο να είναι, οπότε δεν έχετε παρά να κάνετε μία έρευνα και να τον αιφνιδιάσετε με τα ευρήματά σας! Γιατί λυπόμαστε που το λέμε, αλλά όποιος ψάχνει, βρίσκει!



4. Το sex δεν είναι όπως παλιά: Στην προκειμένη υπάρχουν δύο διαφορετικές οπτικές. 'Η το sex κόβεται μαχαίρι ή ο καλός σας παρουσιάζει μία ακατανίκητη επιθυμία για ερωτικές περιπτύξεις! Στην πρώτη περίπτωση, αν δηλαδή σας αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι, σημαίνει ότι μάλλον έχει βρει αλλού να ικανοποιεί τις ορμές του! Αν από την άλλη, εκεί που είχατε μία συγκεκριμένη σεξουαλική ζωή, βγάζει στην επιφάνεια άγρια ένστικτα και θέλει να συνευρίσκεστε σαν τα... κουνέλια, τότε ή κάτι συμβαίνει με τα άστρα, ή προσπαθεί να σας ρίξει στάχτη στα μάτια! Δεν το συζητάμε φυσικά, ότι αν δεν χρησιμοποιούσατε προφυλακτικό ποτέ και τώρα έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του... πέους του, σημαίνει ότι η σχέση σας βρίσκεται στο τέλος της! Τουλάχιστον σας προστατεύει από αφροδίσια! Τι γλυκός...



5. Είναι επικριτικός: Κρίνει, αρνητικά πάντα, την εμφάνισή σας, το σώμα σας ή τα μαλλιά σας ενώ δεν το έκανε ποτέ; Προσπαθεί να δημιουργεί καυγάδες από το πουθενά και για εντελώς ασήμαντους λόγους; Τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει στο μυαλό του κάποια άλλη γυναίκα. Κρίνοντας αρνητικά την εμφάνισή σας και μειώνοντάς σας σε όλα τα επίπεδα, απαλλάσσεται κάπως από τις τύψεις που νιώθει γι' αυτά που κάνει καθώς πείθει τον εαυτό του ότι ουσιαστικά είστε άχρηστες! Επιπλέον, με το να δημιουργεί συνεχώς καυγάδες και ένταση, του γίνεται ακόμη πιο εύκολο να κάνει μία ηρωική έξοδο από το σπίτι, με την δικαιολογία ότι θέλει να ηρεμήσει ενώ στην πραγματικότητα απλά πάει να συναντήσει την... άλλη! Είναι να μη σου τύχει!


24wro

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι Μάγια δικαιώνουν την Microsoft

Posted: 21 Dec 2012 01:13 PM PST






Η Microsoft, στο πλαίσιο της προώθησης του νέου Internet Explorer 10, αναφέρεται...


στους Μάγια και την εσχατολογική τους προφητεία. Η ιδέα για την νέα τους καμπάνια έχει δόση αυτοσαρκασμού και χιούμορ…



Η Microsoft με ένα μάλλον ειρωνικό τρόπο άρχισε μια νέα καμπάνια για την προώθηση του όχι και τόσο νέου πια Internet Explorer 10, προσπαθώντας να διασκέδαση όλους εκείνους που έλεγαν είπε ότι ο IE είναι στην πραγματικότητα ο χειρότερος browser που κυκλοφορεί. Η Microsoft λοιπόν υποστηρίζει ότι οι Μάγια είχαν δίκιο όταν είπαν ότι το τέλος του κόσμου είναι κοντά, γιατί ο Internet Explorer είναι πραγματικά καλός browser τώρα. Ο IE10 εξακολουθεί να αγωνίζεται για να αυξήσει το μερίδιο του στην αγορά και σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Net Applications για το μήνα Νοέμβριο αποκαλύπτεται ότι ο IE8 παραμένει η νούμερο ένα επιλογή για το 24,49 τοις εκατό των χρηστών.
24wro



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Έτσι κουρεύουν στην Κίνα...

Posted: 21 Dec 2012 01:03 PM PST






Ο Wang Xiaoyu είναι ένας Κινέζος κομμωτής που διαφέρει από όλους τους συναδέλφους του παγκοσμίως...








Τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει; Μα φυσικά η διαφορετική ματιά του προς τα μαλλιά.



Ο κινέζος κομμωτής έχει κυριολεκτικά μία διαφορετική οπτική αφού κοιτάζει ανάποδα το κεφάλι του πελάτη. Το κομμωτήριο του Wang Xiaoyu βρίσκεται στην πόλη Changsha, κοντά στην επαρχία Hunan. Ο 37χρονος κομμωτής, διατηρεί για χρόνια την επιχείρηση του, όμως αρκετό καιρό πριν, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, αποφάσισε να αξιοποιήσει τις τεχνικές που έχει αποκτήσει από την 18χρονη εκπαίδευση του στο κουνγκ-φου.



Ορίστε.
















to-kounavi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Τι συμβαίνει όταν δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι!

Posted: 21 Dec 2012 12:56 PM PST

 Δειτε...












to-kounavi.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έλληνας ηθοποιός στην εντατική μετά από καρδιακό επεισόδιο!

Posted: 21 Dec 2012 12:51 PM PST

 Ο αγαπημένος μας ηθοποιός Σταύρος Νικολαΐδης, γνωστός σε όλους μας ως Μιχαλάκης από τη σειρά του ΑΝΤ1...


Εγκλήματα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από δυσφορία που ένιωσε. Οι τελευταίες πληροφορίες είναι ευτυχώς θετικές ως προς την πορεία την υγείας του.







Μάλιστα, ο ίδιος ο διοικητής του νοσοκομείου της Λάρισσας, εκεί δηλαδή όπου νοσηλεύεται ο ηθοποιός, έκανε ανακοίνωση για να ενημερώσει για την πορεία της υγείας του ηθοποιού. Ο κ. Καραμπάτσης εξήγησε πως ο «Μιχαλάκης» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα εμφράγματος και αμέσως εισήχθη στην εντατική. Μέχρι στιγμής είναι καλά στην υγεία του, ενώ έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον.



Λόγω του περιστατικού αναβλήθηκε και η πρεμιέρα της παράστασης «Μικροί Φαρισαίοι» στο Θεσσαλικό Θέατρο που ήταν προγραμματισμένη για τις 20 Δεκεμβρίου. Εμείς να ευχηθούμε στον αγαπημένο και ταλαντούχο ηθοποιό περαστικά να είναι όσα συνέβησαν στην υγεία του!



real.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κανείς δε θέλει τη σορό του μακελάρη του Κονέκτικατ – Άφαντοι ο πατέρας και ο αδερφός του

Posted: 21 Dec 2012 12:38 PM PST

 Η κηδεία της Νάνσι Λάνζα, της μητέρας του 20χρονου που αιματοκύλισε το σχολείο Sandy Hook...


σκοτώνοντας 20 παιδιά και έξι ενήλικες, έγινε την Πέμπτη. Το σώμα του μακελάρη Άνταμ Λάνζα, όμως, φαίνεται πως δεν το διεκδικεί κανείς.



Σε στενό οικογενειακό κύκλο, η Νάνσι Λάνζα, το πρώτο από τα 27 θύματα του Άνταμ Λάνζα, οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία στο Κίνγκστον του Νιου Χαμσάιρ. Εκεί έζησε κάποτε, εκεί συνεχίζει να μένει ο αδερφός της, συνταξιούχος αρχηγός της αστυνομίας και η οικογένειά της διατηρεί φάρμα.

Άγνωστο είναι αν στην κηδεία της παραβρέθηκαν ο πρωτότοκος γιος της, Ράιαν και ο πρώην σύζυγός της.






Νάνσι Λάνζα



Η σορός του 20χρονου, που πέρασε στην ιστορία ως ο υπεύθυνος για τη μεγαλύτερη μαζική δολοφονία σε σχολείο των ΗΠΑ, παραμένει στα... αζήτητα. Ούτε ο πατέρας του, Πίτερ, ούτε ο αδερφός του, Ράιαν, έχουν ζητήσει να τους παραδοθεί για να τον κηδέψουν.



Και ακόμη δεν είναι σαφές τι πρόκειται να γίνει αν δεν το κάνουν και στο άμεσο μέλλον. Η τυπική διαδικασία στο Κονέκτικατ προβλέπει πως η αστυνομία πρέπει να καταγράψει πως κανένας κοντινός συγγενής δε βρέθηκε ή ότι αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν το πτώμα.



Ένα γραφείο κηδειών θα αναλάβει τότε να βρει εθελοντές για να αναβάλουν την επιμέλεια της σορού, την οποία θα θάψουν ή θα αποτεφρώσουν με έξοδα της πολιτείας (1.800 δολάρια).






Πίτερ Λάνζα



ύμφωνα με τη Daily Mail, ο Πίτερ Λάνζα και η δεύτερη σύζυγός του, Σίλεϊ Κάντινερ μάζεψαν τα πράγματά τους κι έφυγαν από το σπίτι τους, στο Στάμφορντ, λίγο αφού πληροφορήθηκαν τη σφαγή στο δημοτικό σχολείο του Νιούταουν. Από τότε, ο πατέρας του 20χρονου μακελάρη δεν έχει εμφανιστεί δημόσια. Έδωσε στη δημοσιότητα μόνο μια γραπτή ανακοίνωση, την επόμενη του μακελειού.



Ο Πίτερ και η Νάνσι Λάνζα χώρισαν το 2001 και το 2009 κατέθεσαν τα χαρτιά του διαζυγίου. Είχαν την κοινή επιμέλεια του Άνταμ και ο Πίτερ τον επισκεπτόταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Όμως από τότε που παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, ο Πίτερ Λάνζα δεν είχε σχέσεις με τον μικρό του γιο.

Λέγεται ότι ο Άνταμ έκοψε κάθε επικοινωνία με τον πατέρα του γιατί ξαναπαντρεύτηκε. Δε μιλούσε όμως ούτε με τον αδερφό του, που εργάζεται στην Ernst&Young, στη Νέα Υόρκη.



Νέες αποκαλύψεις

Η Άνταμ Λάνζα ήθελε να καταταχθεί στους πεζοναύτες και παρόλο που αρχικά η μητέρα του ήταν θετική, στη συνέχεια άλλαξε γνώμη. Πίστευε, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως ο γιος της δε θα μπορούσε να αντεπεξέλθει στη σκληρή ζωή του στρατού.

Όπως δήλωσε στη New York Post η φίλη της, Έλεν Αντριάνι, του υπενθύμισε ότι δεν ήθελε να τον αγγίζουν και πως αν σε κάποια μάχη τραυματιζόταν, οι γιατροί και οι νοσοκόμοι θα έπρεπε να τον περιποιηθούν.






Ένας σταυρός για κάθε θύμα του Sandy Hook



Αποκαλύφθηκε ακόμη ότι λίγες μέρες πριν από την επίθεση στο σχολείο του Νιουτάουν, ο Άνταμ είχε μείνει μόνος του για τρία 24ωρα στο σπίτι όπου έμενε με τη μητέρα του και το οποίο ήταν γεμάτο όπλα. Η Νάνσι φέρεται να είχε λείψει διακοπές. Στο διάστημα αυτό, δε μίλησε καθόλου μαζί της. Πιστεύεται ότι εξαιτίας αυτού θύμωσε τόσο πολύ, που αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη σφαγή.



Ο νεαρός μακελάρης περνούσε πολλές ώρες μόνος του στο σκοτεινό υπόγειο του σπιτιού, παίζοντας βίαια παιχνίδια.



newsit.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το μποζόνιο Higgs κορυφαία ανακάλυψη της χρονιάς

Posted: 21 Dec 2012 12:31 PM PST

 Η ανακάλυψη του μποζονίου Higgs ή αλλιώς του επονομαζόμενου "Σωματιδίου του θεού" θεωρείται...



το μεγαλύτερο επιστημονικό επίτευγμα της χρονιάς από το περιοδικό Science.



Ο Adrian Cho συγγραφέας της επιστημονικής επιθεώρησης είπε: "Για όλη τη διαφημιστική εκστρατεία η ανακάλυψη του μποζονίου Higgs εύκολα αξίζει αναγνώριση ως η πρωτοπορία της χρονιάς. Η παρατήρησή του ολοκληρώνει το μοντέλο ίσως την πιο περίπλοκη και ακριβή θεωρία σε όλες τις επιστήμες".



Η συγκεκριμένη ανακάλυψη αποδεικνύει ότι υπάρχει ένα ενεργειακό πεδίο γύρω μας, που δίνει μάζα στα βασικά μόρια που συγκροτούν το κόσμο μας. Η ανακοίνωση της ανακάλυψής του στη Γενεύη έτυχε ιδιαίτερου ενθουσιασμού.



"Πρόκειται για ένα πνευματικό, τεχνολογικό και οργανωτικό θρίαμβο" σύμφωνα με τον Cho.



Υποψήφια για την πρώτη θέση στη λίστα με τα κορυφαία επιστημονικά γεγονότα της χρονιάς ήταν επίσης η ανακάλυψη ενός γενετικού κώδικα για μια ομάδα ανθρώπων που έζησαν στη Σιβηρία πριν από 50.000 χρόνια και η προσεδάφιση του Curiosity στον Άρη.



news.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Τι λέει για τον εφιάλτη που έζησε τα ξημερώματα της Τετάρτης o Κώστας Καραφώτης

Posted: 21 Dec 2012 12:26 PM PST



Ιδιαίτερα σοκαρισμένος είναι ο Κώστας Καραφώτης μετά την περιπέτεια που έζησε
τα ξημερώματα της Τετάρτης...

όταν κλέφτες εισέβαλαν στο διαμέρισμα του στην Άνω Γλυφάδα. Μιλώντας σε μεσημεριανή εκπομπή εξομολογήθηκε την περιπέτεια που έζησε και περιέγραψε τα πρώτα λεπτά μετά την φυγή των ληστών. "Όλα έγιναν ξημερώματα Τετάρτης. Ήμουν στο σπίτι και μόλις είχα τελειώσει μία δουλειά που έκανα στον υπολογιστή. Ενώ μπήκα να ξυριστώ, άκουσα θόρυβο στο σπίτι και είδα τον σκύλο να ορμάει προς την πόρτα", ανέφερε ο τραγουδιστής στη "Μεσημεριανή Μελέτη". Περιγράφοντας τα όσα έζησε είπε: "Κοίταξα από το ματάκι αλλά δεν υπήρχε κάποιος. Έβαλα τον σύρτη και έπεσα για ύπνο. Την επομένη, έψαξα τα κλειδιά αλλά λείπανε. Κατέβηκα στο γκαράζ και είδα ότι έλειπε και το αμάξι". "Πήραν τα κλειδιά που βρήκαν μπροστά τους κι όχι του άλλου αυτοκινήτου. Πήραν ό,τι βρήκαν πιο εύκολα! Αν δεν υπήρχε το σκυλί, θα ήταν χειρότερα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής, ενώ τόνισε ότι οι ληστές ήταν αρκετά οργανωμένοι. Δείτε το βίντεο:





radar.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

M.ΣΤΡΑΤΗΣ: Eίμαι σχεσάκιας, δεν μπορώ τις γνωριμίες της μιας βραδιάς!

Posted: 21 Dec 2012 12:19 PM PST



Η επιτυχία ήρθε στη ζωή του ξαφνικά, τον γοήτευσε αλλά δεν τον άλλαξε...



Παραμένει το καλό παιδί, η ψυχή της παρέας, που βλέπει μόνο την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, σέβεται τους συνομιλητές του και «σπάει» πλάκα με τον εαυτό του. Ο Μύρωνας Στρατής μόλις κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Δεν κολλάω», ενώ κάθε Σάββατο εμφανίζεται μαζί με τον Ησαΐα Ματιάμπα στο Cabaret στο Κολωνάκι. Μιλήσαμε για το τραγούδι και τις «ωμές αντιγραφές», τις αδυναμίες του, τη στημένη δημοσιότητα, τη σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη. «Δεν νιώθω τραγουδιστής, δεν αγαπάω το μικρόφωνο» μου εξήγησε και κάπως έτσι άρχισε η κουβέντα μας...

Από τη Φανή Πλατσατούρα





- Εκτός από το τραγούδι, ασχολείσαι και με τη μουσική. Γράφεις, παίζεις κιθάρα. Από τι εμπνέεσαι συνήθως; Θεωρείς τον εαυτό σου καλό τραγουδιστή;





«Ίσως από την καθημερινότητά μου. Πάντως ό, τι γράφω στα τραγούδια μου δεν το αντλώ από προσωπικές μου εμπειρίες. Για πολλά χρόνια δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου να τραγουδήσω. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τραγουδιστή έτσι και αλλιώς. Δεν έχω την ψυχή του τραγουδιστή, δεν αγαπάω το μικρόφωνο. Τραγουδοποιός είμαι. Γράφω τραγούδια και τα ερμηνεύω με τον τρόπο μου. Γενικά, πιστεύω ότι οι μεγάλες φωνές σήμερα είναι πάρα πολύ λίγες. Η μουσική ήταν η ζωή μου από πολύ μικρή ηλικία. Μέχρι και την τρίτη λυκείου πίστευα ότι θα γίνω μαθηματικός. Μετά ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θέλω να γίνω δάσκαλος κιθάρας. Ευτυχώς με στήριξαν αφάνταστα και τους ευχαριστώ...»

- Ακούγεται συχνά μεταξύ δημοσιογράφων ότι είσαι ένα παιδί με ήθος και ευγένεια. Εσύ νιώθεις «καλό παιδί»; Στο τραγούδι, έναν χώρο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, που πολλές φορές μάλιστα αγγίζει τα όρια της σκληρότητας, μπορούν να επιβιώσουν καλλιτέχνες με αγνές προθέσεις;



«Δεν ξέρω αν είμαι καλό παιδί. Προσπαθώ να είμαι εντάξει με τη συνείδησή μου και ευγενικός στην καθημερινότητά μου, γιατί θεωρώ πως η ευγένεια είναι το στοιχείο εκείνο που λείπει σήμερα από την πόλη. Ο χώρος του τραγουδιού είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός χώρος, αλλά όλη η νέα γενιά καλλιτεχνών εκπροσωπείται από καλά παιδιά, που έμειναν μακριά από ναρκωτικά και εξαρτήσεις. Ανταγωνισμός υπάρχει πάντα, αλλά προσπαθώ να τον βλέπω ως συναγωνισμό. Επειδή οι νέοι καλλιτέχνες δεν έχουν προλάβει να γνωρίσουν τα πολλά χρήματα και το λεγόμενο star system, δεν είναι τόσο τρελαμένοι όσο εκείνοι της προηγούμενης γενιάς. Δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να έχω πετύχει επαγγελματικά σε εκείνη την εποχή. Εμένα τα όνειρά μου είναι να κάνω οικογένεια, να ζήσω τη θαλπωρή, να κάνω ταξίδια, να έχω μια καθημερινότητα πλούσια σε συναισθήματα. Δεν με εκφράζει όλη αυτή η παρακμή και η καταστροφή των παλαιότερων rock stars».





- Η επιτυχία ήρθε στη ζωή σου εντελώς ξαφνικά με το τραγούδι "Πάνω απ΄ όλα". Ένιωσες ποτέ να σε πλησιάζουν άτομα με απώτερους στόχους, όχι και τόσο αγαθούς;





«Ευτυχώς έχω το αισθητήριο να κρίνω ποιος είναι δίπλα μου γιατί γουστάρει τον Μύρωνα και ποιος για άλλους σκοπούς. Δεν πιστεύω στους αυλικούς και τους κόλακες. Οι σκληρές κριτικές από τους δικούς σου ανθρώπους, από τον Τύπο είναι που σε κάνουν καλύτερο. Έχουμε δει πολύ μεγάλους καλλιτέχνες να έχουν αυλές που τους γλείφουν όλη την ώρα και τελικά τους αποπροσανατoλίζουν. Εμένα οι φίλοι μου είναι λίγοι και μετρημένοι στα δάχτυλα. Τους έχω από το Γυμνάσιο και συναντιόμαστε κάθε τόσο για μπύρες και πίτσα. Αυτό δεν θα το άλλαζα για να έχω δίπλα μου τον κάθε αυλικό».



- Κυκλοφόρησες ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Δεν κολλάω» από την Panik Records. Πού «δεν κολλάει» ο Μύρωνας Στρατής; Είναι άνθρωπος θαρραλέος, τολμηρός; Έχει πληρώσει το τίμημα της επιτυχίας που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια;



«Ναι, νέο τραγούδι σε μουσική δική μου και στίχους του Θάνου Παπανικολάου. Γενικά στις αποφάσεις μου είμαι διστακτικός και αρκετά προσεχτικός. "Κολλάω" λοιπόν σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Σε ό, τι αφορά τη μουσική και την επιτυχία, πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός και χαρούμενος που μέχρι στιγμής όλα μου έχουν πάει καλά. Από τα 17 μου μέχρι τα 25 έπαιζα κιθάρα επαγγελματικά σε διάφορα συγκροτήματα, στα 26 πήρα την τρίτη θέση σε έναν διαγωνισμό στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Ο πρωταθλητισμός βέβαια στη μουσική δεν με αφορά, δεν είναι αυτοσκοπός. Για μενα επιτυχία είναι να προσπαθείς να είσαι μέσα στην εποχή σου, αλλά συγχρόνως να διατηρείς το δικό σου μουσικό ύφος. Τίμημα υπάρχει σε ό, τι και αν κάνεις στη ζωή. Το τίμημα που πλήρωσα εγώ ήταν πως κινδύνευσα να χάσω λίγο την ηρεμία μου, όταν έγινα αναγνωρίσιμος. Μου στοίχισε ψυχικά όλο αυτό, γιατί ήμουν ένα αρκετά ντροπαλό παιδί. Το να σε αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο, να σε χαιρετά και να σου δείχνει την αγάπη του είναι πολύ όμορφο, μερικές φορές όμως γίνεται και λίγο τρομακτικό. Είναι φορές που νιώθω πως όπου και αν πάω, κάποια μάτια με παρακολουθούν».

- Είσαι προετοιμασμένος για μία μελλοντική επαγγελματική αποτυχία; Σε περίπτωση που αύριο τελειώσει το τραγούδι για σενα, έχεις στο μυαλό σου ένα plan b;



«Έτσι και αλλιώς πιστεύω ότι το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει ημερομηνία λήξης. Χαίρομαι γι΄ αυτό που μου συμβαίνει αλλά έχω προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο του χρόνου να μην έχω κλείσει ούτε μία συναυλία. Είναι πολύ πιθανό να συμβεί αυτό... Δεν τη φοβάμαι την αποτυχία. Δεν θα μαι και χαρούμενος αν σε λίγα χρόνια σταματήσω να υπάρχω στον συγκεκριμένο χώρο, αλλά ήξερα εξαρχής τι συμβαίνει και για να κρατήσω την ψυχική μου ισορροπία και να μην τρελαθώ, έχω προετοιμαστεί ανάλογα. Αν το τραγούδι τελειώσει λοιπόν για μενα θα ασχοληθώ με τη μαγειρική, την οποία αγαπάω πάρα πολύ. Θα ήθελα να ανοίξω ένα δικό μου εστιατόριο. Να κάνω καριέρα μάγειρα ή εστιάτορα. Το φαγητό είναι και η μεγάλη πολυτέλεια που προσφέρω στον εαυτό μου. Δυο φορές τον χρόνο επισκέπτομαι χώρες του εξωτερικού και δοκιμάζω την κουζίνα τους. Αγαπώ πάρα πολύ την γαστρονομία. Και το φαγητό είναι μια τέχνη που ταιριάζει πολύ με τη μουσική. Το τρως και σου αγγίζει την καρδιά».



- Μιας και η συζήτηση ήρθε στο φαγητό, πιστεύεις στη φράση "ο έρωτας περνά από το στομάχι"; Αγαπημένο φαγητό έχεις; Συγκατοικείς μαζί με την σύντροφό σου, Μαίρη Συνατσάκη. Σπίτι σας ποιος μαγειρεύει συνήθως;



«Όχι ο έρωτας δεν περνά από το στομάχι γιατί μαγειρεύω μόνο εγώ σπίτι μας. (γέλια) Όχι καθημερινά αλλά το ευχαριστιέμαι πολύ, όταν το αποφασίσω. Το καλύτερο φαγητό στον κόσμο είναι το φαγητό της μαμάς. Το λεγόμενο και μαμαδίστικο φαγητό».



- Έχεις δηλώσει στο παρελθόν, ότι δεν σε ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να τραγουδήσεις σε μία μεγάλη αθηναϊκή πίστα. Τώρα που τα οικονομικά δεδομένα έχουν αλλάξει, αν σου γινόταν μια πρόταση να συμμετέχεις σε ένα μουσικό σχήμα στα μπουζούκια θα έλεγες ναι ή αυτός ο τρόπος διασκέδασης δεν σε αφορά;



«Η αλήθεια είναι πως αν μου έκαναν τώρα μια πρόταση για τα μπουζούκια ίσως το σκεφτόμουν, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες. Έχει τύχει να θαυμάσω πολλούς καλλιτέχνες σε μεγάλες πίστες, απλά εγώ φοβάμαι ότι δεν θα ήμουν καλός. Η διασκέδαση στα μπουζούκια δεν είναι πολύ του γούστου μου, οπότε νομίζω πως δύσκολα θα μπορούσα να στηρίξω ένα πρόγραμμα με γαρύφαλλα. Από την άλλη ποτέ μην λες ποτέ...»



- Πολιτικά τραγούδια θα δεχόσουν να ερμηνεύσεις; Σε ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να γράψεις μουσική;



«Θα ήθελα πάρα πολύ σε έναν ιδανικό κόσμο να γράψω ένα τραγούδι στην Χάρις Αλεξίου, επειδή είναι η αγαπημένη της μητέρας μου και έχω μεγαλώσει με τη φωνή της. Πολιτικό τραγούδι δεν θα τραγουδούσα ποτέ. Θεματολογικά στα τραγούδια μου κινούμαι στον έρωτα, τον χρόνο που περνάει. Όποτε έχω δοκιμάσει να γράψω κάτι με κοινωνικό στίχο, δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Συν του ότι αυτά τα τραγούδια καμιά φορά μπορεί να γίνουν πολύ σκληρά. Για να πω και την αλήθεια, μου αρέσει η ελαφρότητα, δεν θα μπορούσα να ερμηνεύσω τραγούδια με τόσο βαρύ κοινωνικό στίχο».



- Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισες σε αυτό το επάγγελμα και πώς την διαχειρίστηκες;



«Το επάγγελμα του τραγουδιστή είναι μια καθημερινή μάχη. Είναι ένα παιχνίδι δημοσίων σχέσεων. Δε μπορώ να φανταστώ όμως πως θα πάω να χαιρετήσω έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο επειδή θα κερδίσω κάτι από αυτόν. Μερικές φορές αναγκαστικά δίνω το παρών σε διάφορα party, βαριέμαι όμως τις δημόσιες σχέσεις. Απλά κάθομαι εκεί, χαμογελάω και προσπαθώ να είμαι ευγενικός. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα βγει έξω μόνο για να διαφημιστεί».



- Αν σου γινόταν μια πρόταση να παρουσιάσεις μια εκπομπή στην τηλεόραση, θα το σκεφτόσουν;



«Θα έκανα εκπομπή εκπομπή μαγειρικής, μόνο και μόνο για να ξεφτιλίσω τον Πετρετζίκη... (γέλια) Η τηλεόραση δεν είναι καθόλου στα σχέδιά μου και δεν μου αρέσει και όλο αυτό που γίνεται, που όλοι κάνουν τα πάντα. Μπερδεύεται και ο παρουσιαστής και το κοινό με αυτόν τον τρόπο».



- Έχουν αντιγράψει ποτέ τη μουσική σου ή κάποιο τραγούδι σου;



«Όχι δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου και για να πω την αλήθεια θα κολακευόμουν κιόλας αν με αντέγραφαν, γιατί αυτό θα σήμαινε πως δημιούργησα κάτι καλό. Όλοι επηρεαζόμαστε από κάπου για να γράψουμε μουσική, απλά κάποιοι κλέβουν ωμά».



- Πρόσφατα ο Πάνος Μουζουράκης, με τον οποίον είστε και φίλοι πέρα από συνάδελφοι, ξεγυμνώθηκε πάνω στη σκηνή. Θα τολμούσες να κάνεις ποτέ κάτι αντίστοιχο;



«Ο Μουζουράκης είναι θεότρελος. (γέλια) Όχι, εγώ δε θα μπορούσα να το φτάσω ποτέ μέχρι εκεί».



- Πάθη, εξαρτήσεις έχει στη ζωή του ο Μύρωνας Στρατής;



«Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά στη ζωή μου. Ούτε καν τσιγάρο. Τις φοβάμαι και λίγο τις ουσίες, δε νομίζω ότι θα μπορούσα ποτέ να μπλέξω σε κάτι τέτοιο».



- Μπορείς να φανταστείς τη Μαίρη Συνατσάκη στον ρόλο της μητέρας των παιδιών σου; Έχετε στα μελλοντικά σας σχέδια τον γάμο; Σε έναν τσακωμό σας, ποιος από τους δύο υποχωρεί πρώτος;



«Δεν ξέρω αν στο πρόσωπο της Μαίρης μπορώ να δω τη μητέρα των παιδιών μου. Νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη για να κάνουμε σχέδια για γάμο και παιδιά. Δε νιώθω ακόμη έτοιμος να γίνω μπαμπάς, αν και το θέλω. Γενικώς όμως είμαι σχεσάκιας. Μ' αρέσουν οι μακροχρόνιες σχέσεις και η ασφάλεια. Θέλω να επενδύω στους ανθρώπους. Δε μπορώ τις γνωριμίες της μιας βραδιάς. Όσο για τους τσακωμούς; Δυστυχώς, δεν υποχωρεί κανείς από τους δυο μας. (γέλια)»



- Για ποιο λόγο θα έβαζες τέλος σε μία σχέση;



«Πριν 10 χρόνια δε θα μπορούσα με τίποτα να συγχωρέσω την απιστία. Μεγαλώνοντας είδα τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Δεν έχει τύχει ποτέ να με απατήσουν, αλλά πιστεύω πως αν γινόταν, θα συγχωρούσα τη σύντροφό μου. Αυτό που δε θα άντεχα είναι μια τελματωμένη σχέση. Να ζούμε μια καθημερινότητα μουντή...»



newpost.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Στο βίντεο κλιπ της Φουρέιρα ο Νίκος Μουτσινάς

Posted: 21 Dec 2012 12:12 PM PST



Η συμπάθεια που τρέφει ο Νίκος Μουτσινάς προς την Ελένη Φουρέιρα είναι γνωστή...


για αυτό και όταν τού πρότειναν να συνεργαστεί με την 25χρονη τραγουδίστρια, εκείνος απάντησε αμέσως θετικά.







Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του «Δέστε Τους» θα είναι ο πρωταγωνιστής στο νέο video clip της Ελένης Φουρέιρα, για το τραγούδι «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις». Τα γυρίσματα του video clip κράτησαν δύο ημέρες. Το πρώτο πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ το δεύτερο και τελευταίο μέρος του, ολοκληρώθηκε αυτές τις ημέρες.



Όσοι είδαν αποσπάσματα από το video clip έκαναν λόγο για μία «ανατρεπτική εμφάνιση του Νίκου Μουτσινά», ενώ οι συντελεστές παρατήρησαν αμέσως τη χημεία που είχε με την Ελένη Φουρέιρα.



yupiii.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ο μικρότερος κύβος του Ρούμπικ στον κόσμο!

Posted: 21 Dec 2012 12:00 PM PST



Ο κύβος του Ρούμπικ αποτελεί χωρίς αμφιβολία εμμονή αλλά και το απόλυτο φετίχ για πολλούς...


που επιθυμούν να λύσουν το παζλ της κατασκευής του με τον έναν ή τον άλλον τρόπο (λύσεις υπάρχουν αρκετές). Μια ματιά στο βίντεο που ακολουθεί θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να δειτε όχι άλλη μία λύση του κύβου αλλά τον μικρότερο κύβο του Ρούμπικ στον κόσμο, το μέγεθος του οποίου δεν ξεπερνά τα 8 χιλιοστά. Χρηστικός και πλήρως… επιλύσιμος, όπως άλλωστε δηλώνει ο δημιουργός του Callum δεν μπορεί παρά νας σας ενθουσιάσει…



perierga.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές