Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Η Jennifer Nicole Lee γυμνάζεται… ημίγυμνη (pics)

Posted: 14 Nov 2011 07:30 PM PST

Οι συμβουλές της για τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή την έχουν κάνει διάσημη. Η Jennifer Nicole Lee δε χάνει ποτέ ευκαιρία να επιδεικνύει το άψογο σώμα της και να κάνει τους γύρω της να μένουν με το στόμα …ανοιχτό.
Και ενώ, λοιπόν, εδώ το τσουχτερό κρύο δεν επιτρέπει ανάλογες εμφανίσεις η καλογυμνασμένη καλλονή, έκανε τη βόλτα της στο εξωτικό Μαϊάμι με τα roller της φορώντας μόνο το… μικροσκοπικό μαγιό της. Η μπλούζα που φορούσε δεν άργησε να βγει και να μετατραπεί σε πετσέτα που σκούπιζε τον ιδρώτα της καλογυμνασμένης καλλονής.

Γνωστή και ως η «fitness guru», η Jennifer Nicole Lee που στο παρελθόν έχει στεφθεί «Miss Bikini Αμερική», ασχολείται με τη γυμναστική και τη συγγραφή βιβλίων fitness.

Αφότου γέννησε το δεύτερο παιδί της επιδόθηκε στη γυμναστική και στον υγιεινό τρόπο ζωής, έχασε πολλά κιλά και πλέον αποκαλύπτει ότι το να φοράει μαγιό την κάνει να νιώθει τέλεια.










Επική μάχη μεταξύ αλιγάτορα και πύθωνα! (pics)

Posted: 14 Nov 2011 07:00 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…





amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (1)amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (2) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (3) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (4) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (5) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (6) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (7) amazing shocking crocodile Alligator Python molurus bivittatus pet photos (8)



Topless διαμαρτυρία και κατά του Μπερλουσκόνι! (pics)

Posted: 14 Nov 2011 06:30 PM PST

Δεν θα μπορούσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, γνωστός για τις σεξιστικές του συμπεριφορές, να μην αποτελέσει και αυτός στόχο της ουκρανικής ακτιβιστικής οργάνωστης FEMEN και των topless διαμαρτυριών της!

Έτσι, αφού έβγαλαν τα ρούχα τους και αψηφώντας το κρύο, πανηγύρισαν την πτώση του Μπερλουσκόνι από την εξουσία.







Τα μέλη της οργάνωσης, συγκεντρώθηκαν έξω από την ιταλική πρεσβεία, topless, ενώ κρατούσαν και πανώ που έγραφαν "τέρμα" ή "αντίο μπερλό."









Οπτικά εφέ σε ταινίες και σειρές (video)

Posted: 14 Nov 2011 06:00 PM PST

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο που καταρρίπτει όλα όσα ξέρατε σχετικά με τα οπτικά εφέ στις διάφορες ταινίες και σειρές...




Σαν να παραζεστάθηκαν τα κορίτσια (pics)

Posted: 14 Nov 2011 05:30 PM PST

Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που κάνει η κοπέλα...













Tι μπορεί να κουβαλάει ο άνθρωπος με το μηχανάκι?

Posted: 14 Nov 2011 05:00 PM PST

Για να δω θα το βρείτε; Αν και λιγάκι δύσκολο. Δεν υπάρχει ο άνθρωπος. Δείτε...

Και τρικάβαλο παρακαλώ...

Οι άνθρωποι με τις περισσότερες τρίχες στον κόσμο!

Posted: 14 Nov 2011 04:45 PM PST

Ονομάζεται σύνδρομο Ambras και πρόκειται ουσιαστικά για το φαινόμενο της υπερτρίχωσης που οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία. Από την εποχή του Μεσαίωνα, έχουν καταγραφεί μόνο 50 τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων, ενώ παλιότερα πολλοί ήταν αυτοί που τους συνέδεαν με τους λυκάνθρωπους...



Ο Γιου Ζενχουάν γεννήθηκε στην επαρχία Ανσάν της Κίνας τοι 1979 και το τρίχωμα στο σώμα του άρχισε να μεγαλώνει πολύ γρήγορα από την ηλικία των δύο ετών με αποτέλεσμα να καλύψει κάποια στιγμή το σώμα του σε ποσοστό 96%. Ο Γιου, που πλέον έχει ενηλικιωθεί εκμεταλλεύτηκε την παράξενη εμφάνιση του για να κάνει καριέρα ως μουσικός.

Ο Χεσούς Αθέβες κατάγεται από το Μεξικό και είναι το δεύτερο μέλος στην οικογένεια του που έχει το συγκεκριμένο σύνδρομο. Όλο το πρόσωπο του είναι καλυμμένο με τρίχες με αποτέλεσμα πολλοί να τον αποκαλούν άνθρωπο-μαϊμού. Ο Χεσούς είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες από τις οποίες η μια πάσχει επίσης από το σύνδρομο Ambras.
O Προυτβιράτζ Πατίλ γεννήθηκε στην επαρχία Σανγκάλι στην Ινδία και τόσο το σώμα του όσο και το πρόσωπο του είναι καλυμμένα με πυκνό τρίχωμα. Οι γονείς του έχουν δοκιμάσει διάφορες παραδοσιακές μεθόδους, ακόμα και επεμβάσεις με λέιζερ ή ομοιοπαθητική για την αντιμετώπιση της ασθένειας, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Η Αμερικανίδα Άνι Τζόουνς είχε γεννηθεί 1860 στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών και είχε γίνει διάσημη για το μούσι της. Συμμετείχε μάλιστα και στην περιοδεία ενός showman ως ατραξιόν. Δεν ήταν επίσης λίγοι οι ζωγράφοι που της είχαν προτείνει να φωτογραφηθεί ως ο Ιησούς, ωστόσο εκείνη απέρριψε τις προτάσεις τους.  Η Τζόουνς πέθανε το 1902 από φυματίωση.

Όταν ο εφευρέτης έχει κέφια

Posted: 14 Nov 2011 04:30 PM PST

Ή έχει λάσκα κάποια βίδα...Δείτε τις περίεργες εφευρέσεις.


Μπαστούνι κάμερας για... αυτοφωτογραφιζόμενους





Θήκη laptop σε μορφή παλιού βιβλίου. Γιατί οι κλέφτες δεν έχουν κουλτούρα...



Ομπρέλα για δυο. Για αχώριστα ζευγάρια

Ανοιχτήρι παπαγάλος. Για... fancy τύπους

Κράνος παρτέρι. Για γυναίκες (ως επί το πλείστον...)

Ντουζιέρα με χρωματιστό νερό. Έτσι όταν τραγουδάτε στο μπάνιο θα έχετε και φωτορυθμικά!

Κανάτα για δύο. Προσοχή μην ξεχαστείτε αν πάτε να σερβίρετε μόνο σε ένα φλιτζάνι.


ΣΟΚ: 10χρονο κορίτσι έγινε μητέρα!

Posted: 14 Nov 2011 04:19 PM PST

Σε ηλικία... 10 ετών έγινε μητέρα ένα κοριτσάκι από το Μεξικό! Το μωρό της νοσηλεύεται στην Εντατική, ενώ οι αρχές αναζητούν τον πατέρα με την άποψη που επικρατεί να λέει πως η 10χρονη έπεσε θύμα βιασμού. Η 10χρονη κατέφτασε στο νοσοκομείο της πόλης Puebla μόνη της και έφερε στον κόσμο το μωρό της, ένα αγοράκι, με καισαρική τομή και έπειτα από κύηση 31 εβδομάδων.

Αν και η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι της, το μωρό παραμένει στο νοσοκομείο καθώς αντιμετωπίζειαναπνευστικά προβλήματα. Η 10χρονη, πάντως, το επισκέπτεται καθημερινά και το θηλάζει!

Η είδηση συγκλονίζει ακόμα περισσότερο, καθώς πριν από λίγες μέρες γέννησε ακόμα ένα 10χρονο κορίτσι, αυτή τη φορά στην Ανδαλουσία.

Η θέα μέσα από τα μάτια των γυναικών (pics)

Posted: 14 Nov 2011 04:15 PM PST





















Οι 15 καλύτερες «εναλλακτικές» παραλίες του κόσμου (pics)

Posted: 14 Nov 2011 04:00 PM PST

Ο κόσμος έχει πολλές φυσικές ομορφιές και πολλές όμορφες παραλίες. Έχει δημοσιευθεί όμως μία λίστα που περιλαμβάνει μερικές παραλίες οι οποίες διαθέτουν κάτι το ιδιαίτερο.


Πρόκειται για κάποιες εναλλακτικές επιλογές που προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία στον επισκέπτη. Στην Ταϊλάνδη υπάρχουν πολλές παραλίες οι οποίες γεμίζουν από τουρίστες, όπως η Koh Chang η οποία τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει ραγδαία ανάπτυξη με την κατασκευή έργων. Η ανάπτυξη αυτή όμως έχει επιπτώσεις στην ποιότητα της παραλίας. Μία εναλλακτική λοιπόν επιλογή είναι η παραλία Sairee η οποία αποτελείται από φοίνικες, χρυσή άμμος και αιώρες κατάλληλες για την παρακολούθηση της δύσης του ήλιου.



Ένας δεύτερος προορισμός είναι η Ινδία και συγκεκριμένα η παραλία Patnem, η οποία βρίσκεται στο δυτικό μέρος της. Είναι μία μικρή και καθαρή παραλία, σε αντίθεση με άλλες παραλίες που βρίσκονται στο κέντρο του Mumbai, με μικρά σπιτάκια και φθηνό φαγητό.



Μην επισκεφθείτε τις ασφυκτικά γεμισμένες παραλίες του Cancun στο Μεξικό οι οποίες δεν μπορούν να προσφέρουν κανένα είδος χαλάρωσης. Πολύ πιο όμορφη είναι η ακτογραμμή του Tulum. Θεωρείται από τους καλύτερους προορισμούς του Μεξικού με τα πράσινα νερά του τα οποία είναι ό,τι πρέπει για καταδύσεις. Επισκεφθείτε επίσης την Νότια Αμερική και συγκεκριμένα τις παραλίες στις περιοχές του Lima και του Rio de Janeiro.



H λίστα περιλαμβάνει την παραλία Prainha, η οποία είναι η αγαπημένη των surfers και η οποία είναι άδεια σχεδόν τα σαββατοκύριακα. Μία από τις καλύτερες εναλλακτικές παραλίες βρίσκεται στις ΗΠΑ. Πρόκειται για την παραλία Hawksnest η οποία είναι γεμάτη δέντρα και κατάλληλη για ψαροντούφεκο. Βρίσκεται μέσα σε ένα εθνικό πάρκο και έχει δωρεάν είσοδο.



Στην άλλη άκρη του κόσμου, στην Αυστραλία βρίσκεται η παραλία Balmoral η οποία είναι κοντά στο Sidney. H παραλία αυτή απευθύνεται στους λάτρες των θαλάσσιων σπορ όπως kayaking και windsurfing. Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια με θαλασσινά, τα οποία γεμίζουν από τους πεινασμένους κολυμβητές.



Δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί λίστα με καλύτερες παραλίες χωρίς να υπάρξει αναφορά στις παραλίες της Χαβάης. Για όσους επιθυμούν ησυχία και γαλήνη θα την βρουν στην παραλία Makena, η οποία περιβάλλεται από ένα τροπικό δάσος και πράσινα βουνά. Στην Μakena οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το τοπικό φαγητό, ένα fish taco και να μιλήσουν με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού.



Οι περισσότεροι όταν μιλούν για την Νέα Αγγλία(New England) των Ηνωμένων Πολιτειών σκέφτονται τις παραλίες της Martha's Vineyard. Στην λίστα αυτή όμως περιλαμβάνεται η παραλία R.I στο Block Island. Στη παραλία αυτή δεν θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να δουν την Μartha Stewart αλλά είναι πιο προσιτή και ελεύθερη για το κοινό και το ίδιο όμορφη.



Οι Μπαχάμες φημίζονται για τις ιδιαίτερες παραλίες τους όπως την παραλία Pink Sands η οποία όπως λέει και το όνομα έχει ροζ άμμο. Η λίστα αυτή όμως έχει να προσφέρει και μία ακόμη επιλογή. Στην παραλία Club Med βρισκόταν το γνωστό θέρετρο το οποίο όμως καταστράφηκε το 1999 από ανεμοστρόβιλο. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος είχε χάσει την αίγλη της αλλά τώρα θα έχετε όλη τη παραλία στα πόδια σας.



Η Daytona είναι η πιο γνωστή παραλία στη Φλόριντα και θεωρείται μάλιστα και από τις πιο γνωστές του κόσμου. Για πιο ήρεμες στιγμές προτείνεται η παραλία Gulf Islands National Seashore με την λευκή της άμμο.



Η Νίκαια είναι μάλλον το πιο γνωστό θέρετρο της Γαλλίας. Το μειονέκτημα της είναι όμως τα φτηνά ξενοδοχεία και παλαιομοδίτικα εστιατόρια της. Μία εναλλακτική επιλογή είναι οι Κάννες ή το St.Tropez. Η καλύτερη λύση είναι να μείνετε στην Νίκαια και να πηγαίνετε για κολύμπι στις εναλλακτικές επιλογές, οι οποίες δεν είναι μακριά.



Δύσκολο να βρεις άσχημες παραλίες στα νησιά Fiji. Αυτό που προτείνεται είναι η παραλία Volivoli με άσπρη άμμο και νερό που μοιάζει με λιμνοθάλασσα. Στην παραλία μπορεί να αγοράσει ο επισκέπτης καρύδες και κολιέ από κοχύλια.



Στα βρετανικά Virgin Islands βρίσκεται η παραλία deadman's beach η οποία είναι κατάλληλη για ρομαντικές διακοπές και καταδύσεις και για όσους θέλουν να ακούν απλά τον ήχο του ανέμου και των κυμάτων.



Στην Ισπανία έχουμε να προτείνουμε την παραλία Menorca. Για την παραλία αυτή έχει ειπωθεί ότι είναι από τις λίγες παραλίες της Μεσογείου που μπορεί ο τουρίστας να απολαύσει το καλοκαίρι μία όμορφη παραλία χωρίς πολύ κόσμο, σε αντίθεση με παραλίες στο Costa del Sol. Η παραλία αυτή έχει πολλές καλύβες και σπηλιές για τους πιο περιπετειώδεις επισκέπτες.



Τέλος η λίστα αυτή αναφέρεται στα ελληνικά νησιά. Οι περισσότεροι γνωρίζουν την παραλία Μυλοπότας στην Ίο, η οποία είναι η αγαπημένη των τουριστών. Η εναλλακτική επιλογή όμως είναι η παραλία Μύρτος στην Κεφαλονιά. Η παραλία αυτή είναι γεμάτη βότσαλα, ελάχιστες ταβέρνες και είναι δύσκολη η πρόσβαση του. Αξίζει όμως να νοικιάσετε ένα αυτοκίνητο για να την επισκεφθείτε!


Kelly Brook: Η γυμνή της φωτογραφία στο twitter!

Posted: 14 Nov 2011 03:45 PM PST

Αποδέχτηκε την πρόκληση του Leigh Francis και είπε να το κάνει η Kelly Brook. Έβγαλε μια φωτογραφία τον εαυτό της γυμνό από τη μέση και πάνω και ανέβασε τα πειστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter με το εξής σχόλιο: «Γυμνή φωτό. Δείτε, εγώ είμαι».
Ο κωμικός συνέχισε να την πειράζει όμως για το αν είναι όντως αυτή ή κάποιος άνδρας μεταμφιεσμένος. Δεν ξέρουμε, ούτε μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά αυτή η φωτογραφία δεν μοιάζει καθόλου γυμνή. Θα έλεγα δε ότι φοράει μαύρο σουτιέν που αχνοφαίνεται ανάμεσα στα ξανθά μαλλιά και τον αγκώνα της.

Οι απίθανες ατάκες του Μπερλουσκόνι που έγραψαν Ιστορία

Posted: 14 Nov 2011 03:30 PM PST


Καθώς όλα δείχνουν ότι ο «Καβαλιέρε», δηλαδή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ετοιμάζεται να παραιτηθεί από πρωθυπουργός της Ιταλίας, μετά την ψήφιση των μέτρων λιτότητας στη γειτονική χώρα, είναι καλό να θυμηθούμε μερικές ατάκες του που έγραψαν... Ιστορία.
Ο Σίλβιο σε κρίσεις μετριοφροσύνης:
«Μόνο ο Ναπολέοντας έκανε περισσότερα από μένα. Αλλά εγώ είμαι σίγουρα ψηλότερος.»
«Είμαι ο Ιησούς Χριστός της πολιτικής.»
«Δεν είμαι παραδοσιακός πολιτικός, εγώ έχω χιούμορ. Θα προσπαθήσω να το ελέγξω και να γίνω βαρετός, ακόμα και πολύ βαρετός, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρω.»
Ο Σίλβιο αποκαταθιστά το ίνδαλμά του:
«Ο Μουσολίνι ποτέ δεν σκότωσε κανέναν. Απλώς έστελνε ανθρώπους διακοπές στην (εσωτερική) εξορία.»
Ο Σίλβιο εξηγεί πως βλέπει τη σχέση του με τις γυναίκες:
«Οπως συνήθως, εργάζομαι ακατάπαυστα και αν συμβεί καμιά φορά να κοιτάξω ένα όμορφο κορίτσι στο πρόσωπο, ε είναι καλύτερα να σου αρέσουν τα όμορφα κορίτσια παρά να είσαι γκέι.»

Ο Σίλβιο για τις εκλογές του 2006 και την αποχή... από το σεξ:
«Ευχαριστώ πάτερ Μασιμιλιάνο», είπε σε έναν καθολικό ιερέα που τον εξύμνησε για την αφοσίωσή του (sic) στις οικογενειακές αρχές, και συνέχισε: «Δεν θα σας απογοητεύσω, υπόσχομαι ότι θα απέχω από το σεξ μέχρι την 9η Απριλίου [σ.σ. ημέρων των εκλογών]»

Ο Σίλβιο προτείνει για το ρόλο του Κάπο έναν γερμανό ευρωβουλευτή:
«Κ. Σουλτζ, ξέρω έναν παραγωγό στην Ιταλία που ετοιμάζει ένα φιλμ για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Ναζι. Θα σας προτείνω για το ρόλο του Κάπο. Θα είσασταν τέλειος.», είπε στον γερμανό Martin Schulz, που του άσκησε κριτική στην Ευρωβουλή. Ο τίτλος του Κάπο δινόταν στους φυλακισμένους που συνεργάζονταν με τους Ναζί για να «ελέγχουν» τους υπόλοιπους.

Ο Σίλβιο δίνει την δική του άποψη για την συνταγματική ισότητα:
«Όλοι οι πολίτες είναι ίσοι (για το νόμο) αλλά ίσως αυτός εδώ να είναι λίγο πιο ίσος από τους άλλους, αφού το 50% των Ιταλών του έδωσε την ευθύνη να κυβερνά την χώρα» είπε αναφερόμενος στον εαυτό του στο έκπληκτο δικαστήριο. Η δίκη γινόταν για υπόθεση διαφθοράς το 2003.
www.blog.gr

Απίστευτη επίδειξη οδηγικών ικανοτήτων μοτοσυκλέτας από Αμερικανό αστυνομικό

Posted: 14 Nov 2011 03:15 PM PST

Δείτε το βίντεο του Αμερικανού αστυνομικού που έχει...κάνει την HARLEY "παπάκι"... Απλά απίστευτος..




Δείτε το βίντεο...


Το παλιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο λειτουργεί επί 1294 χρόνια συνεχώς

Posted: 14 Nov 2011 03:00 PM PST

Η ιστορία του ξενοδοχείου... «Ryokan Hoshi» ξεκίνησε το 717 μ.Χ., όταν ο Taicho Daishi, ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους... Βουδισμού στην ιστορία της Ιαπωνίας, αναρριχήθηκε στο όρος Hakusan για να εκτελέσει τις εκπαιδευτικές ασκήσεις του. Ένα βράδυ, την ώρα που κοιμόταν, το Πνεύμα του Βουνού εμφανίστηκε στον ύπνο του και του μίλησε για μια θαυματουργή πηγή στο χωριό Awazu, 20-24 χιλιόμετρα από τους πρόποδες του βουνού.

Ήταν εντολή να ταξιδέψει σε αυτό το θαυμάσιο μέρος και, με τη βοήθεια των κατοίκων, να βρει την πηγή και να θεραπεύσει στη συνέχεια με το νερό της πολλούς ανθρώπους της περιοχής. Ο Garyo Hoshi, που ήταν πιστός μαθητής του Taicho Daishi, πήρε εντολή από το δάσκαλο να χτίσει ένα κτίριο κοντά στη θερμή πηγή, όπου ο κόσμος θα μπορούσε να απολαμβάνει διάφορες θεραπείες.
Από τότε τα μέλη της οικογένειας Hoshi λειτουργούν το ξενοδοχείο «Ryokan Hoshi» για 46 γενιές, ενώ σήμερα διαθέτει 100 δωμάτια και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 450 επισκέπτες.

Μήπως ήρθε η ώρα να πάρει άλλον στιλίστα; (pics)

Posted: 14 Nov 2011 02:45 PM PST

Είναι αυτό που λέμε «πολύ μπροστά» σε ό,τι αφορά τις στιλιστικές επιλογές και πολλές φορές έχει φορέσει πρώτη trends που αργότερα βλέπουμε στις βιτρίνες των καταστημάτων.

Το ιδιαίτερο καλσόν όμως που της έδωσε αυτή τη φορά ο στιλίστας της (για το σορτσάκι-αμερικάνικη σημαία δεν κάνουμε καν λόγο!) είχε φορεθεί πρώτη φορά πριν από 2 χρόνια, από τις Lily Allen, Frankie Sandford μέχρι και την πριγκίπισσα Eugenie.

Φαίνεται όμως ότι η συγκεκριμένη μόδα κρατεί καλά ακόμα, καθώς πριν από μία εβδομάδα την ίδια επιλογή έκανε και ο στιλίστας της Selena Gomez, η οποία το φόρεσε σε ένα γεύμα στο Παρίσι με τον καλό της Justin Bieber.







Η Lily Allen το 2009



Η πριγκίπισσα Eugene και η Frankie Sandford το φόρεσαν πριν τη Rihanna



Η Selena Gomez την περασμένη εβδομάδα

Το pole dancing της Μαρίας Μενούνος (pics)

Posted: 14 Nov 2011 02:30 PM PST

Φορώντας σέξι εσώρουχα, διχτυωτό καλσόν και κόκκινο καπέλο εμφανίστηκε το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, η Μαρία Μενούνος στο σόου των Pussycat Dolls στο Λας Βέγκας.

H Μενούνος δέχτηκε πρόταση από τον δημιουργό των Pussycat Dolls, Robin Antin, να τραγουδήσει και να χορέψει στο δημοφιλές πρόγραμμα του Planet Hollywood Resort & Casino. Η Ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια φόρεσε τα κατάλληλα ρούχα της αφέντρας και λικνίστηκε στους σέξι ρυθμούς της βραδιάς.







Lady Gaga: Εμφανίστηκε χωρίς παντελόνι (pics)

Posted: 14 Nov 2011 02:15 PM PST

Την έχουμε συνηθίσει να κυκλοφορεί και να εμφανίζεται με εκκεντρικά ντυσίματα. Έτσι έπραξε και τώρα. Ο λόγος για την τραγουδίστρια Lady Gaga η οποία εμφανίστηκε μισοντυμένη με ένα σοφιστικέ look από πάνω, φορώντας πουκάμισο, σακάκι ακόμα και γυαλιά ενώ ξέχασε να βάλει παντελόνι.

Με ψηλοτάκουνες γόβες και ένα διχτυωτό καλσόν έκανε βόλτα η εκκεντρική τραγουδίστρια δίνοντας ακόμα μια φορά τροφή για σχόλια.

 

 

Προκαλεί και πάλι με την εμφάνιση της (pics)

Posted: 14 Nov 2011 01:59 PM PST

Ο ράπερ και ηθοποιός Ice T φαίνεται να είναι ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος αυτές τις μέρες. Καμάρωνε την γυναίκα του Coco στο κόκκινο χαλί στο Atlantic City καθώς πόζαρε στους φακούς και αναδείκνυε τις καμπύλες της.
Η Coco προκάλεσε φορώντας ένα κοντό ασημένιο φόρεμα από την συλλογή της Victoria Secret, το οποίο δεν άφηνε πολλά στην φαντασία.

Παραλίγο μάλιστα να φανούν παραπάνω από όσα θα ήθελε καθώς έσκυψε για να ποζάρει για τους φωτογράφους. Η Coco μάλιστα ενημέρωσε τους θαυμαστές της για την στιλιστική της επιλογή για τη βραδιά ποστάροντας το στο Twitter. To ζευγάρι παρευρέθηκε στο Atlantic City για να παρουσιάσουν μία εκδήλωση στο club «Pool After Dark».


Μεγιστάνας ετών… 8

Posted: 14 Nov 2011 01:45 PM PST

Ο Harli Jordean ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του… μιας και είναι μόλις 8 χρονών και… αφεντικό του εαυτού του, στήνοντας μια επιχείρηση πώλησης βώλων στο ίντερνετ!

Ο μικρός μεγιστάνας από το Λονδίνο χειρίζεται την ιστοσελίδα marbleking.co.uk τα τελευταία δύο χρόνια.

Η εταιρεία χειρίζεται πολλές χιλιάδες λίρες το χρόνο, ενώ οι παραγγελίες έρχονται μέχρι και από την Αμερική.

Ο Harli είναι τόσο απασχολημένος με την εταιρεία, που προσέλαβε τη μητέρα και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του για να τον βοηθήσουν να ανταπεξέλθει στη ζήτηση των προϊόντων που έχει στην ιστοσελίδα του.



Παρότι πηγαίνει στο δημοτικό, είναι επαγγελματίας σε ό,τι αφορά την εταιρεία του και έχει πολλά σχέδια για το μέλλον.

Θέλει να δημιουργήσει αλυσίδα καταστημάτων και να έχει τα μεγαλύτερα καταστήματα παιδικών παιχνιδιών στον κόσμο που θα πωλούν κάθε είδους βώλους.

«Στους φίλους μου αρέσει που έχω τη δική μου επιχείρηση. Στην αρχή δεν με πίστευαν, αλλά τώρα είναι από τους καλύτερους πελάτες μου. Μου αρέσουν πολύ οι βώλοι» λέει ο ίδιος.



«Μου αρέσει να είμαι το αφεντικό, αλλά θέλουν να κάνουν και οι άλλοι δουλειά, έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά, να μην είναι όλο δική μου ευθύνη» προσθέτει.

Ξεκίνησε ανταλλάσσοντας βώλους με τους φίλους του. Όταν όμως τα άλλα παιδιά του τους πήραν όλους, ο Harli ζήτησε από τη μαμά του να του αγοράσει άλλους στο διαδίκτυο.



Δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν μια σελίδα σαν αυτή που έψαχναν και τότε ο Harli ζήτησε από τη μητέρα του να τον αφήσει να φτιάξει το δικό του site.

Μέσα σε λίγους μήνες οι παραγγελίες είχαν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο 8χρονος τις επεξεργαζόταν όλες μόνος του.

Topless στη σκηνή η Courtney Love (video)

Posted: 14 Nov 2011 01:30 PM PST

Τα κόκαλα του αείμνηστου Kurt Cobain θα έτριξαν για ακόμα μια φορά καθώς η Courtney Love γδύθηκε ξανά στη σκηνή.

Το νέο της στριπτίζ έγινε στο Φεστιβάλ Τεχνών του Sao Paolo της Βραζιλίας. Αρχικά, φορούσε ένα λευκό T shirt το οποίο και έβγαλε όπως και το μαύρο σουτιέν της. Και όπως καταλάβατε, έμεινε topless επί σκηνής.

Οι θαυμαστές της είχαν την ευκαιρία να δουν τα πολλά τατουάζ που έχει στο κορμί της ενώ το καλογυμνασμένο σώμα της έκανε εντύπωση.
Γυμνή μάλιστα είχε εμφανιστεί και στο παρελθόν ενώπιον δημοσιογράφου του New York Times.



Αθλητικά ατυχήματα... όλων των ειδών (pics)

Posted: 14 Nov 2011 01:15 PM PST



2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45


Γνωστοί πολιτικοί σε αστείες πόζες (pics)

Posted: 14 Nov 2011 01:00 PM PST



Funny Side of Politics

Funny Side of Politics

Funny Side of Politics

Funny Side of Politics

Funny Side of Politics
Funny Side of Politics

Funny Side of Politics

Funny Side of Politics

Funny Side of Politics

Funny Side of Politics

Funny Side of Politics




Funny Side of Politics
Funny Side of Politics

Άνθρωποι με ασθένειες που δεν θα πιστέψετε ότι υπάρχουν

Posted: 14 Nov 2011 12:45 PM PST

Είναι γνωστό πως ο κάθε άνθρωπος  είναι διαφορετικός, άλλα σχεδόν όλοι μοιάζουμε μεταξύ μας σε κάποιο βαθμό. Οι άνθρωποι που θα δείτε παρακάτω είναι όντως διαφορετικοί από τους υπόλοιπους και αυτό που τους κάνει διαφορετικούς είναι οι σπάνιας μορφής ασθένειες που έχουν     
                                    




1. Η γυναίκα με τους 200 οργασμούς την ημέρα 

2. Ο άνθρωπος που δεν νιώθει το κρύο
O Wim Hof ή αλλιώς o Ice man μπορεί να σταθεί σε ένα κομμάτι πάγο, γυμνός, χωρίς να κρυώνει και να κολυμπήσει σε παγωμένα νερά. Ανέβηκε στο βουνό Mont Blanc φορώντας μόνο το μποξεράκι του και όπως είναι λογικό είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες. Έως τώρα δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για την περίπτωση του. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε. Ποιος δεν θα ήθελε να περπατάει γυμνός μέσα στον χειμώνα; 
3. Η γυναίκα που είναι αλλεργική στο νερό
Μια άλλη απίστευτη ασθένεια είναι η ασθένεια της Ashleigh Morris. Η Ashleigh είναι αλλεργική στο νερό και επομένως δεν μπορεί να κάνει μπάνιο ή να κολυμπήσει. Παρά το γεγονός ότι το 80% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό, το δέρμα της είναι αλλεργικό σε οποιαδήποτε επαφή με το νερό. Θα θέλαμε να ξέραμε πως πλένεται...
4. Η γυναίκα που μπορεί να φάει μόνο Tic Tacs
Η Natalie Cooper είναι ένα 17χρονο κορίτσι το οποίο μπορεί να φάει μόνο Tic Tacs. Για όποιον δεν γνωρίζει τα Tic Tacs είναι μικρές καραμέλες που παράγει η εταιρία Ferrero. Οτιδήποτε άλλο προσπαθήσει να φάει της δημιουργεί διαταραχή στο στομάχι και επομένως τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται κάποιος για να ζήσει τα παίρνει από διάφορα χάπια που έχουν την μορφή των Tic Tacs...

5. Η γυναίκα που είναι αλλεργική στις νέες τεχνολογίες

Oι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τις νέες τεχνολογίες για να διευκολύνουν την ζωή τους. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί την ζωή του χωρίς τηλεόραση ή τηλέφωνο. Και όμως, υπάρχει ένας άνθρωπος ο οποίος δεν χρησιμοποιεί τίποτα από τα παραπάνω. Η Debbie Bird είναι αλλεργική στις νέες τεχνολογίες. Όταν βρεθεί κοντά σε συσκευές που προκαλούν κάποιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο βγάζει αυτά που βλέπεται στην φωτογραφία σχεδόν σε όλο της το πρόσωπο. Αυτό και αν δεν είναι παράξενο...

Πήγαν για ψώνια φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους (pics)

Posted: 14 Nov 2011 12:30 PM PST

Το περιστατικό αυτό συνέβη στο Essex της Βρετανίας. Σε ένα εμπορικό κέντρο διοργανώθηκε ένας εξαιρετικά πρωτότυπος άλλα και ενδιαφέρων διαγωνισμός όπου οι 100 πρώτες κοπέλες που θα πήγαιναν για ψώνια μόνο με τα εσώρουχά τους θα κέρδιζαν μια δωροεπιταγή των 100 λιρών. Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες..


e0107
e0107
e0107
e0107
e0107
e0107
e0107
e0107
e0107


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές