Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Οι διαφημίσεις που σόκαραν τον πλανήτη (pics)

Posted: 26 Dec 2011 07:15 PM PST


Η Benetton το έκανε πάλι το θαύμα της. Εκτός του ότι, έστω και με Photoshop, κατόρθωσε να συμφιλιώσει τον Πάπα με τον Ιμάμη και να επιτρέψει στον Ομπάμα και τον Τσάβες να ζήσουν τον φλογερό έρωτά τους, έγινε για άλλη μια φορά το θέμα του μήνα, σοκάροντας την κοινή γνώμη.
Ακόμη κι αν όλοι εξαπολύουν εκδηλώσεις μήνης μέσα από τα status updates, τα blogs ή τα πηγαδάκια της παρέας, δεν παύει να επαληθεύεται ο μεγάλος κανόνας της διαφήμισης: «Δεν υπάρχει καλή και κακή δημοσιότητα». Αρκεί να μιλούν για σένα.

Και πώς θα γίνει αυτό; Με πολύ αίμα, πολύ σεξ και πολλές φιγούρες που χτυπούν στο φιλότιμο, απαντούν οι διαφημιστές, που αποφάσισαν να πειραματιστούν με τα πολιτικώς ορθά όρια της διαφήμισης και να συμπεριλάβουν στις καμπάνιες τους το στοιχείο του σοκ που πάντα τραβά την προσοχή. 

Τα… γλωσσόφιλα του πάπα, του Ομπάμα και της Μέρκελ δεν ήταν τα πρώτα δείγματα προκλητικής γραφής του διαφημιστικού τμήματος της Benetton. Η προκλητικότητα αποτελεί το σήμα-κατατεθέν της φίρμας, γι' αυτό και δύο δεκαετίες πριν δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει την περίφημη φωτογραφία του ετοιμοθάνατου ακτιβιστή David Kirby για να προωθήσει την ενέργειά της. Ο Kirby περνά τις τελευταίες του στιγμές, έχοντας καταβληθεί από το σύνδρομο του AIDS, ενώ τριγύρω του βρίσκεται η περίλυπη οικογένειά του. Όπως πάντα, το μίγμα κοινωνικού μηνύματος και αμφιλεγόμενης διαφημιστικής χρήσης δημιουργεί αντιδράσεις, αλλά η φήμη της Benetton καλά κρατεί.




Οι διαφημίσεις-σοκ δεν αποτελούν μονοπώλιο των εμπορικών εταιριών: Οι περιβαλλοντικές οργανώσεις περνούν στην αντεπίθεση, με πρωτοπόρα την WWF που στην παραπάνω διαφήμιση χρησιμοποιεί ένα παιδί για να απευθυνθεί στο συναίσθημα των ενηλίκων, ώστε να δουν από άλλη οπτική το κυνήγι άγριων ζώων. «Φαντάσου ότι είναι δικό σου», συμβουλεύει το μότο στο κάτω μέρος. Αν είστε γονείς, μπορείτε να το αγνοήσετε;


Δυστυχώς ή ευτυχώς για την TOYOTA, η παραπάνω διαφήμιση δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ επίσημα από την εταιρία, αλλά παρέμεινε στα «συρτάρια» του δημιουργού της, που απλώς ενίσχυσε το portfolio του. Οι φωτογραφίες πάντως έφτασαν στα φώτα της δημοσιότητας, και αποτελούν άλλο ένα δείγμα της προκλητικής διαφημιστικής φαντασίας. Ένας δολοφόνος σέρνει ένα πτώμα έξω από το αυτοκίνητό του και ετοιμάζεται να το ξεφορτωθεί. Δεν πειράζει όμως. «Τουλάχιστον οδηγεί το νέο Toyota Prius».

Τα παιδία παίζει και το παιχνίδι είναι τόσο εθιστικό που δεν πρόκειται να σταματήσει, ο κόσμος να χαλάσει. Κι αυτό συμβαίνει στην διαφήμιση του Play Station Portable, στην οποία ένας άνδρας βρίσκεται ανάμεσα σε διαμελισμένα κορμιά και ματωμένα μέλη ανθρώπων, αλλά η αγωνία του είναι αν θα περάσει στην επόμενη πίστα.



Κι αν δεν μπορείτε να πειστείτε με αυτή την απλή λεκτική διατύπωση, οι οργανώσεις πρόληψης του AIDS αναλαμβάνουν να σας πείσουν με εικόνες. Έτσι στην πιο πάνω εικόνα, ένας γυμνός άνδρας κάνει έρωτα χωρίς προφυλακτικό ή, σύμφωνα με την συνεπαγωγή, με έναν γιγαντιαίο σκορπιό. Αντίστοιχη γερμανική διαφημιστική εκστρατεία προχωρά ένα βήμα παραπέρα, αντικαθιστώντας τον σκορπιό με τον Αδόλφο Χίτλερ. Η παραβολή απλή: Ο χωρίς προφυλάξεις έρωτας ισοδυναμεί με φόνους κατά συρροή.



Το στοιχείο του σεξ έριξε στο τραπέζι της διαφήμισης και η Dolce&Gabbana, κάνοντας έξαλλη την Διεθνή Αμνηστία, που απαίτησε απαγόρευση της καταχώρησης σε πολλές χώρες. Μία γυναίκα έχει ακινητοποιηθεί από έναν άνδρα –και τέσσερις ημίγυμνους φίλους του- σε μια σκηνή υπαινισσόμενη σεξουαλικό όργιο χωρίς την συγκατάθεση της κατά τα άλλα στιλάτης κοπέλας. Η βία πουλάει – ακόμα και ακριβά φορέματα.


Της έδιναν 12 ώρες και έζησε 105 χρόνια (pics)

Posted: 26 Dec 2011 07:00 PM PST

Μία υπεραιωνόβια γιαγιά κατάφερε να ξεγελάσει τον θάνατο και να διαψεύσει τις προβλέψεις των γιατρών, οι οποίοι της είχαν δώσει μόλις μερικές ώρες ζωής. Έτσι, γιορτάζει γεμάτη χαρά την 105η επέτειο των γενεθλίων της.
Σύμφωνα με τις ιατρικές προβλέψεις, η Lillie Arnold είχε περιθώριο να ζήσει μόνο 12 ώρες μετά την γέννησή της.

Μάλιστα, όπως δηλώνει, χάρη στην αποφυγή του αλκοόλ (δεν έχει πιει ούτε σταγόνα), ξεπέρασε τα 100 χρόνια!

Ήταν το 1906, όταν μαζί με την δίδυμη αδερφή της είδαν το φως αυτού του κόσμου. Ωστόσο, η αδερφή της δεν τα κατάφερε και εκείνη ήταν τόσο άρρωστη, ώστε οι γιατροί της έδωσαν λιγότερο από μία μέρα ζωής.


Όμως, η Lillie δεν επαλήθευσε την άποψη των γιατρών, αφού κατάφερε να ζήσει αισίως 919.800 ώρες από εκείνη την τρομακτική διάγνωση και να αποτελέσει παράδειγμα δύναμης για την οικογένειά της.

"Ήταν πάντα τόσο υγιής, δεν μπορώ να θυμηθώ να υπήρξε ποτέ σοβαρά άρρωστη. Είναι τόσο δυνατή και αποτελεί έμπνευση για όλους εμάς", είπε η ανιψιά της γιαγιάς- θαύμα.

Όταν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου φωτογραφιζόταν γυμνή! (pics)

Posted: 26 Dec 2011 06:45 PM PST

Το ότι είναι σέξι και ροκ, είναι γνωστό και το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση. Το ότι στο παρελθόν όμως είχε κάνει γυμνή φωτογράφηση η οποία και αναδείκνυε το έντονο σεξ απίλ της, ήταν άγνωστο για πολλούς.
Ο λόγος για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία στο παρελθόν είχε κάνει γυμνή φωτογράφηση στο περιοδικό Max, στην οποία άφηνε να φανούν οι τέλειες αναλογίες της. Αν και μικροσκοπική, η ηθοποιός, τραγουδίστρια και προσφάτως ένα από τα αστέρια του Dancing on ice, χάρισε τον καλύτερό της εαυτό στον φακό προκειμένου να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Και φυσικά το αποτέλεσμα αυτό ήρθε, με την Πηνελόπη να γοητεύει σε κάθε κλικ του φωτογραφικού φακού. Για του λόγου το αληθές, δείτε τις φωτογραφίες με τις πιο σέξι πόζες της…



Η γουρούνα των 200.000 ευρώ (pics & vid)

Posted: 26 Dec 2011 06:30 PM PST


Εντυπωσιακό και κοστίζει το ATV της εταιρίας Lazareth αλλά δεν είναι για τους δρόμους. Ο V8 κινητήρας της Ferrari με τον οποίο είναι εφοδιασμένο το όχημα είναι μόνο για τις πίστες σύμφωνα με τους κατασκευαστές.
Η γαλλική εταιρία κατασκευής αυτοκινήτων και μοτοσικλετών Lazareth έβαλε το πανάκριβο Wazuma προς πώληση στο site JamesList, το οποίο εμπορεύεται πολυτελή αυτοκίνητα και γιοτ.

Ουσιαστικά οι κατασκευαστές δηλώνουν ότι το συγκεκριμένο όχημα είναι τυπικά ένα τρίκυκλο αφού οι δύο πίσω τροχοί είναι συνδεδεμένοι. Ο 3.0 λιτρος κινητήρας του έχει απόδοση 250 ίππων και κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων από μια BMW M3.



Denise Milani: H κοπέλα με διαστάσεις... που σε πνίγουν (pics)

Posted: 26 Dec 2011 06:15 PM PST


Όνομα: Denise Milani
Γεννημένη: 24 Απριλίου 1980
Καταγωγή: Frydek-Mistek - Τσεχία
Επάγγελμα: μοντέλο
Τα καλά νέα: έχει δικό της site και είναι μάλιστα η πιο δημοφιλής ιστοσελίδα μοντέλου
Ατάκα: τι ατάκα; Θες κι ατάκα με τόσο πλούσιο εσωτερικό κόσμο; Αν πρέπει κάτι να ειπωθεί, ας είναι το μέγεθος του σουτιέν της: 34DDD! Θαύμα πράγματι...









Γιατί δεν πρέπει να πείτε ποτέ σε μια γυναίκα ότι δεν είναι καλή στο κρεβάτι!

Posted: 26 Dec 2011 06:00 PM PST

Ο γιατρός και η σύζυγός του μαλώνουν την ώρα του πρωινού... Ο γιατρός σηκώνεται έξαλλος και λέει:
- Και δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι! και φεύγει από το σπίτι.
Λίγο αργότερα, συνειδητοποιεί πως δεν φέρθηκε σωστά και αποφασίζει να τα ξαναβρούν, και της τηλεφωνεί.

Αυτή απαντά στο τηλέφωνο μετά από πολύ ώρα, και ο εκνευρισμένος σύζυγος τη ρωτά:


- Μα γιατί άργησες τόσο να απαντήσεις;


- Ήμουν στο κρεβάτι, λέει αυτή.


- Τέτοια ώρα στο κρεβάτι; Και τί έκανες; τη ρωτάει ο σύζυγος.


- Έπαιρνα μία δεύτερη γνώμη



Η «Χιονάτη» όπως δεν την έχετε ξαναδεί (pics)

Posted: 26 Dec 2011 05:45 PM PST






Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη (pics)

Posted: 26 Dec 2011 05:30 PM PST

Σύμφωνα με το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες το πιο επικίνδυνο πτηνό στον κόσμο είναι το περίφημο Cassowary, γνωστό στους περισσότερους για την…
ομορφιά του και τα εντυπωσιακά χρώματα που έχει στο κεφάλι και το λαιμό του αλλά και για τη μεγάλη ομοιότητά του με τη στρουθοκάμηλο.
perierga.gr - Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!
Το Cassowary έχει εξαιρετικά ισχυρά πόδια, δυνατό ράμφος και αιχμηρά νύχια που αν το αποφασίσει εύκολα μπορεί να σας… ξεκοιλιάσει! Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα επιθετικό πτηνό με τους ανθρώπους, γι' αυτό σε περίπτωση που το δείτε καλό θα ήταν να ξαπλώσετε στο έδαφος και να το αφήσετε να σας… προσπεράσει.
perierga.gr - Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!
Σε καμία περίπτωση μη σκεφτείτε να τρέξετε, γιατί το Cassowary θα σας φτάσει πολύ γρήγορα, αφού μπορεί να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Κι αν αποφασίσετε να κολυμπήσετε για να του ξεφύγετε, απλώς σας ενημερώνουμε ότι είναι άριστος κολυμβητής! Άλλωστε δεν φέρει άδικα τα παρατσούκλια «Καρχαρίας της ξηράς» ή «Νίνζα των πτηνών».
perierga.gr - Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!
Αν ποτέ, λοιπόν, βρεθείτε στην άγρια φύση, καλό θα ήταν να προσέχετε όχι μόνο τα άγρια ζώα και τα ερπετά αλλά και αυτά τα πανέμορφα πτηνά που αποτελούν τον Νο1 κίνδυνο για τους ανθρώπους!
perierga.gr - Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!
perierga.gr - Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!
perierga.gr - Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!
perierga.gr - Το πιο επικίνδυνο πτηνό στον πλανήτη!


Mychannel.gr

Κάπως έτσι προκαλούνται τα ατυχήματα στους δρόμους (pics)

Posted: 26 Dec 2011 05:15 PM PST

Θες δεν θες την προσέχεις...




Τα 10 ρεκόρ Guinness των social media

Posted: 26 Dec 2011 05:00 PM PST

Θέλετε να μάθετε ποιος έχει τα περισσότερα Likes στο Facebook; Μήπως ποιός έχει κατορθώσει να φτάσει γρηγορότερα τους 1 εκατομμύριο Followers στο Twitter; Σας παρουσιάζουμε αυτά και άλλα πολλά στα 10 ρεκόρ Guinness των social media!

1. Σελίδα στο Facebook με τα περισσότερα Likes

Ενώ μέχρι πρότινος την πρωτιά κατείχε το παιχνίδι της Zynga, Texas Hold'em Poker, αυτή τη στιγμή έχει πέσει στη δεύτερη θέση με 53.124.950 Likes, ενώ την πρωτιά κατέχει το ίδιο το Facebook με 55.806.647 Likes! Ακολουθούν ο Eminem (49.156.412), τοYouTube (47.597.932) και η Lady Gaga(45.262.388).

2. Σελίδα στο Facebook με τα περισσότερα Likes μέσα σε 24 ώρες

Το ρεκόρ αυτό κατέχει η αμερικάνικη εταιρία σνακς Frito-Lay, η οποία στις 11 Απριλίου 2011 κατάφερε να συγκεντρώσει 1.575.161 likes!

3. Περισσότερα σχόλια σε 'κάτι συγκεκριμένο' στο Facebook

Αρχικά να διευκρινήσουμε ότι λέγοντας 'κάτι συγκεκριμένο' εννοούμε κάποιο post, status update ή φωτογραφία. Τα περισσότερα λοιπόν σχόλια στο Facebook, κατόρθωσε να συγκεντρώσει ο Ιταλός Robertο Esposito, όταν σε post του στις 10 Ιανουαρίου 2011 απέσπασε όχι 1, ούτε 2, αλλά 529.335 σχόλια!

4. Περισσότερα Likes σε 'κάτι συγκεκριμένο' στο Facebook

Το συγκεκριμένο ρεκόρ κατέχει ο δημοφιλής ράπερ Lil Wayne, το post του οποίου δέχτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 588.243 Likes από τους θαυμαστές του. Μέχρι εκείνη τη στιγμή και για διάστημα μόλις 5 ωρών, την πρωτιά κατείχαν τα νοστιμότατα μπισκότα Oreo!

5. Πιο σύντομος χρόνος για να φτάσει κάποιος τους 1 εκατομμύριο followers στο Twitter

Το ρεκόρ αυτό ανήκει στον ηθοποιό Charlie Sheen o οποίος κατάφερε να φτάσει τους 1 εκτομμύριο Followers στο Twitter σε διάστημα μόλις 25 ωρών και 17 λεπτών στις 1-2 Μαρτίου! Στο ρεκόρ αυτό πιθανότατα βοήθησαν οι δηλώσεις του εκκεντρικού ηθοποιού: «Παίρνω ένα ναρκωτικό, ονομάζεται Charlie Sheen. Δεν είναι διαθέσιμο γιατί αν το δοκιμάσετε, θα πεθάνετε. Το πρόσωπό σας θα λιώσει και τα παιδιά σας θα κλαίνε πάνω από το σώμα σας που θα έχει εκραγεί» αλλά και «Είμαι διαφορετικός. Έχω διαφορετική σύνθεση, έχω διαφορετικό μυαλό, έχω διαφορετική καρδιά. Έχω το αίμα τίγρη…».

6. Περισσότεροι Followers στο Twitter

Όπως φαίνεται το Twitter ευνοεί περισσότερο τη Lady Gaga, η οποία παρά την 5η θέση της στο Facebook, στο Twitter φαίνεται να έχει τους περισσότερους Followers και συγκεκριμένα τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 11.301.137!

7. To video με τα περισσότερα views

To συγκεκριμένο ρεκόρ ανήκει στον πολυσυζητημένο Justin Bieber με το video clip του τραγουδιού του "Baby" με 576.008.926 προβολές!

8. Το video με τα περισσότερα Likes

Το πιο αγαπητό video ακούει στο όνομα "Evolution of Dance" του κωμικού Judson Laipply, ο οποίος εκτελεί χορευτικά σε 32 μουσικά κομμάτια. Το συκεκριμένο video έχει αποσπάσει 760.115 Likes!

9. To video με τα περισσότερα Dislikes

Το πιο μισητό video στο YouTube είναι το τραγούδι "Baby" του Justin Bieber με 1.495.661 Dislikes. Κάπως ειρωνικό, αφού, όπως είδαμε παραπάνω, είναι το video με τις περισσότερες προβολές, αν και όπως ήδη γνωρίζουμε, ο νεαρός καλλιτέχνης διχάζει την κοινή γνώμη όσο κανένας άλλος!

10. Το περισσότερο υλικό που έχει ανεβάσει υπηρεσία online video

Αν στοιχηματίσατε ότι το ρεκόρ αυτό κατέχει το YouTube, μάλλον πέσατε έξω! Όλως παραδόξως, την πρωτιά έχει τοUstream με 37,05 εκατομμύρια ώρες uploaded video στο διάστημα του τελευταίου χρόνου. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι το Ustream ανεβάζει κατά μέσο όρο 70,49 ώρες video το λεπτό!



Αυτή είναι η νέα Miranda Kerr; (pics)

Posted: 26 Dec 2011 04:45 PM PST

Μπορεί το όνομά της να μη βρίσκεται στη λίστα με τα διασημότερα και πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου, πολύ σύντομα όμως η Catherine McNeil θα κατακτήσει τον κόσμο του μόντελινγκ.Η 22χρονη καλλονή από την Αυστραλία φωτογραφήθηκε φορώντας μικροσκοπικά μπικίνι επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της και κάνοντας πολλούς να τη συγκρίνουν με τη Miranda Kerr.

Nα σημειώσουμε μάλιστα πως το νεαρό super model βρίσκεται στο νούμερο 24 της λίστας με τα πενήντα Top Models της ιστοσελίδας model.com's.















Ανδρικοί κανόνες που οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν!

Posted: 26 Dec 2011 04:30 PM PST

1.Μάθε να κλείνεις το κάθισμα της λεκάνης. Είσαι μεγάλο κορίτσι πια. Αν είναι πάνω, κατέβασέ το.Το θέλουμε ανεβασμένο, το θέλετε κατεβασμένο.
Εμάς μάς ακούτε να παραπονιόμαστε όταν το αφήνετε κατεβασμένο;

2.Κυριακή = Σπορ.Είναι όπως η πανσέληνος ή το άλλαγμα της παλίρροιας. Απλά υπάρχουν…

3.Τα ψώνια ΔΕΝ είναι σπορ. Και ΟΧΙ, δεν μπορούμε να το δούμε έτσι.

4.Τα κλάμματα είναι εκβιασμός

5.Πείτε μας τι θέλετε… ας το ξεκαθαρίσουμε:
Οι λεπτοί υπαινιγμοί ΔΕΝ πιάνουν
Οι σκληροί υπαινιγμοί ΔΕΝ πιάνουν
Οι προφανείς υπαινιγμοί ΔΕΝ πιάνουν
Απλά πείτε τι θέλετε

6.Το ΝΑΙ και το ΟΧΙ είναι απολύτως αποδεκτές απαντήσεις σε σχεδόν οποιαδήποτε ερώτηση
7.Καταφύγετε σε εμάς με ένα πρόβλημα μόνο όταν θέλετε την επίλυσή του.
Αυτή είναι η δουλειά μας. Η κατανόηση είναι για τις φιλενάδες σας.

8.Ο πονοκέφαλος που διαρκεί 17 μήνες είναι πρόβλημα. Καλά θα κάνετε να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

9.Οτιδήποτε είπαμε 6 μήνες πριν δεν γίνεται δεκτό σαν επιχείρημα. Ουσιαστικά όποιο σχόλιο ειπώθηκε ακυρώνεται 7 μέρες μετά.

10.Αν δεν ντύνεστε σαν τα κορίτσια του 'Victoria's secret' μην περιμένε να είμαστε σας τον Ριτζ του 'Τόλμη και Γοητεία'

11.Αν νομίζετε πως είστε χοντρές πιθανόν να είστε. Μην μας ρωτάτε.

12.Αν κάτι που είπαμε έχει δύο νοήματα και το ένα σας στεναχωρεί και σας τσαντίζει εμείς εννοούσαμε το άλλο.

13.Μπορείτε να μας ζητήσετε να κάνουμε κάτι ή να μας πείτε πώς γίνεται.
ΟΧΙ και τα δύο. Αν ήδη ξέρετε να το κάνετε καλύτερα, τοτε κάντε το μόνες σας.

14.Ό,τι θέλετε να πείτε, πείτε το κατα την διάρκεια των διαφημίσεων.

15.Ο Χριστόφορος Κολόμβος δεν ζήτησε οδηγίες. Ούτε κι εμείς.

16. Ολοι οι άνδρες βλέπουν μόνο 16 χρώματα, όπως οι default ρυθμίσεις των Windows.
To ροδακινο και το κολοκύθι είναι φρούτα κι ΟΧΙ χρώματα. Δεν εχουμε ιδέα τι είναι το 'βεραμάν'.

17.Αν μας τρώνε θα τα ξύσουμε.Ετσι συνηθίζεται.

18.Όταν σας ρωτήσουμε αν έχετε κάτι και μας πείτε 'όχι' θα το λάβουμε ως έχει.

Το ξέρουμε ότι λέτε ψέμματα αλλά δεν αξίζει τη φασαρία.

19.Αν μας κάνετε μια ερώτηση για την οποία δεν θέλετε απάντηση, περιμένετε μια απάντηση που δεν θέλετε να ακούσετε.

20.Όταν πηγαίνουμε κάπου, Ο,ΤΙ και να βάλετε μας αρέσει. Σοβαρολογούμε.

21.Μην μας ρωτάτε τι σκεφτόμαστε εκτός κι αν είστε προετοιμασμένες να συζητήσετε μαζί μας θέματα όπως το ποδόσφαιρο,οι γυναίκες ή τα video games.

22.Εχουμε αρκετά ρούχα

23.Εχετε αρκετά ρούχα

24.Σας ευχαριστούμε που διαβάσατε του κανόνες.

Το ξέρουμε πως θα κοιμηθούμε απόψε στον καναπέ αλλά δεν πειράζει.

Είναι όπως στο camping.

Sexy νοικοκυρές σε απόγνωση (pics)

Posted: 26 Dec 2011 04:15 PM PST

Κορίτσια έτοιμα... για σπίτι..
















Το "στενότερο" σπίτι στον κόσμο (pics)

Posted: 26 Dec 2011 04:00 PM PST

Το σπίτι αυτό σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Kota Mizuishi και βρίσκεται στην Κίνα. Στο σπίτι αυτό ζει μια οικογένεια με ένα παιδί και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες δεν του λείπει τίποτα. Αποτελείτε από 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό, μπάνιο και σαλόνι και κοστολογείται στα $200.000..



Μια playmate στη βουλή της Ρωσίας (pics)

Posted: 26 Dec 2011 03:45 PM PST

Μια playmate αποτελεί πλέον μέλος της βουλής της Ρωσίας, μετά από εκλογή της με το συνδυασμό του Vladimir Putin. Η Maria Kozhevnikova, 27, είναι ηθοποιός και είχε ποζάρει για την ρωσική έκδοση του περιοδικού Playboy πριν δύο χρόνια καθώς είχε μόλις χωρίσει με τον σύντροφό της.
Είναι η κόρη του παίχτη ice hockey Alexander Kozhevnikova καθώς και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Love Stories.

Δήλωσε για την εκλογή της αυτή ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη καθώς ήταν καιρός να ακουστούν οι φωνές των νέων. Μια βουλευτής δηλαδή με τα «κατάλληλα» προσόντα…







Σε ποια χώρα οι αστυνομικοί φορούν σήματα hello kitty;

Posted: 26 Dec 2011 03:31 PM PST

Όχι σαν τους δικούς μας με τις μονόχνωτες στολές... Ένας αρχηγός της αστυνομίας στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης θέσπισε το 2007 μια νέα πολιτική για τις τοπικές αρχές. Οι αστυνομικοί θα έπρεπε να φορούν ροζ Hello Kitty περιβραχιόνια με ζωγραφισμένες καρδιές ως τιμωρία για.. απρεπή συμπεριφορά. Αυτή η τιμωρία θα μπορούσε να ισχύει για ο,τιδήποτε: παραβίαση του νόμου, ρήψη σκουπιδιών, ασυνέπεια στη δουλειά, στάθμευση σε λάθος μέρος.

«Η συγκεκριμένη πολιτική αναμένεται να τους κάνει να αισθάνονται ενοχή και ντροπή και να τους αποτρέψει από την επανάληψη της παράβασης, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι. Η Hello Kitty είναι ένα χαριτωμένο εικονίδιο για τα νέα κορίτσια. Δεν είναι κάτι που οι macho αστυνομικοί θα ήθελαν να έχουν πάνω στους δικέφαλους μυς τους», ανέφερε σχετική πηγή.

Να σημειώσουμε πάντως πως, στην αρχή τουλάχιστον του πειράματος, η ασυνήθιστη αυτή τιμωρία δε φαίνεται να λειτούργησε. Αντί να αισθάνονται ντροπή, οι αστυνομικοί διασκέδαζαν μιας και μπορούσαν να πάρουν σπίτι τους τα σήματα ως αναμνηστικά.

Οι «φονικές» καμπύλες μιας πρώην …Pussycat (pics)

Posted: 26 Dec 2011 03:15 PM PST

Τη Jessica Sutta τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο συγκρότημα «Pussycat Dolls», το οποίο πλέον ανήκει στο παρελθόν. Τον Ιανουάριο του 2010 η σέξι τραγουδίστρια ανεξαρτητοποιήθηκε και ακολούθησε σόλο καριέρα.

Ο φακός την «τσάκωσε» να επιδεικνύει τις «φονικές» της καμπύλες στο Μαϊάμι, όπου βρέθηκε για μια εμφάνιση. Μέσα στο μπορντό μαγιό της απέδειξε ότι εξακολουθεί να διατηρεί ακόμη το θανατηφόρο κορμί της, όπως και όταν ήταν στο γκρουπ, αφού όπως λέει και η ίδια: «Θα νιώθει πάντα μια Pussycat».

Η 29χρονη Jessica έχει κάνει ήδη μια επιτυχία κατά την διάρκεια της σόλο καριέρας της με το τραγούδι «Show Me» αλλά οι φήμες τη θέλουν να ανταγωνίζεται σκληρά την πρώην συνάδελφο και πρώην μέλος των «Pussycat Dolls», Nicole Scherzinger, η οποία έχει ανέβει πολύ γρήγορα τα σκαλιά της δημοσιότητας ως κριτής του «X-Factor» της Αμερικής.









Οι 10 πιο περίεργες τελευταίες επιθυμίες της Ιστορίας (pics)

Posted: 26 Dec 2011 03:00 PM PST

Οι περισσότερες διαθήκες, ρητές ή γραπτές, συντάσσονται… για να διευθετηθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες εκείνου που ετοιμάζεται να αποχαιρετίσει τον μάταιο τούτο κόσμο.. Όχι όμως όλες: Κάποιοι απρόβλεπτοι –μέχρι την τελευταία τους ανάσα- άνθρωποι αποφάσισαν να πουν την τελευταία λέξη για να κάνουν πολιτικό σχόλιο, να αναιρέσουν τα κατορθώματα μιας ολόκληρης ζωής ή απλώς να αποδείξουν ότι ακόμη και λίγο πριν το «τούνελ», μπορούν να κάνουν πλάκα.

ΒιργίλιοςΧρονολογία θανάτου: 10π.Χ.
Τελευταία επιθυμία: « Κάψτε την Αινειάδα!»
Ο φημισμένος ποιητής της Ρωμαϊκής εποχής έγινε γνωστός κυρίως χάρη στην Αινειάδα του, το ρωμαϊκό έπος που υπήρξε για την Ρώμη ό,τι τα ομηρικά έπη για την Ελλάδα. Το έργο του Ομήρου χωρίστηκε σε 24 ραψωδίες. Ο Βιργίλιος, λοιπόν, δεν θα καταδεχόταν τίποτα λιγότερο από το ίδιο μέγεθος έργου. Επομένως, όταν κατάλαβε ότι ο θάνατος έρχεται, αλλά εκείνος είχε ολοκληρώσει μόλις τα 12 μέρη της Αινειάδας, άφησε εντολές να κάψουν το έργο του. Όταν το πληροφορήθηκαν οι φίλοι του, έβαλαν τα δυνατά τους για να αποτρέψουν την «τραγωδία» και ευτυχώς για την ρωμαϊκή και την παγκόσμια συγγραφική παράδοση, τα κατάφεραν.

Ουίλιαμ ΣαίξπηρΧρονολογία θανάτου: 1616
Τελευταία επιθυμία: Να δοθεί στην σύζυγό του το «δεύτερο καλύτερό του κρεβάτι»
Αυτή η τελευταία εντολή του μεγάλου δραματουργού έχει προκαλέσει πολλές υποψίες για την σχέση του με την σύζυγό του Anne Hathaway. Κι αυτό γιατί όχι μόνο ήταν μία ασυνήθιστη επιθυμία, αλλά γιατί αποτέλεσε ολοφάνερη προσθήκη της τελευταίας στιγμής στην διαθήκη του. Βέβαια, για τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν παράξενο να ασχολείται κάποιος με την κληροδότηση ενός κρεβατιού (τα καλά κρεβάτια ήταν πολύτιμα αντικείμενα), αλλά η εντολή του αποδείχθηκε και μεταφορική, καθώς όταν πέθανε η σύζυγός του, δεν επιτράπηκε το σώμα της να ταφεί στο ίδιο σημείο με τον Σαίξπηρ.

Τσαρλς ΝτίκενςΧρονολογία θανάτου: 1870
Τελευταία επιθυμία: Όσοι θρηνήσουν στην κηδεία του «να μην φορούν φουλάρι, μανδύα, μαύρο παπιγιόν, πλατύγυρο καπέλο ή άλλη παρόμοια αποκρουστική ανοησία».
Μάλλον ο Ντίκενς είχε σκηνοθετήσει πολύ προσεκτικά την κηδεία του, καθώς εκτός από τα παραπάνω, ζήτησε η τελετή να μην είναι δημόσια και το μέρος και η ώρα να μείνουν κρυφά. Ζήτησε επίσης να είναι μια φθηνή και λιτή κηδεία, αλλά καλώς ή κακώς, οι επιθυμίες του αγνοήθηκαν παντελώς: Η τελετή ήταν «κολοσσιαία», με μία τεράστια πομπή που πήρε εθνικές διαστάσεις. Ο νεκρός (δεν) δεδικαίωται.

George Bernard ShawΧρονολογία θανάτου: 1950
Τελευταία επιθυμία: Η ταφόπλακά του «να μην έχει την μορφή σταυρού ή οποιουδήποτε άλλου οργάνου βασανιστηρίων ή συμβόλου αιματοχυσίας».
 
Ο Shaw είχε μια παράξενη σχέση με την θρησκεία, γι' αυτό και η διαθήκη του περιείχε την δήλωση υποστήριξης των θεωριών του Δαρβίνου έναντι της βιβλικής δημιουργίας. Επίσης, στο ίδιο έγγραφο, ο Shaw προσπάθησε να προωθήσει το φωνητικό αλφάβητο 40 γραμμάτων, με το οποίο σκόπευε να αναμορφώσει ριζικά την αγγλική γραφή. Το βρετανικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της διαθήκης για την γλωσσική αναμόρφωση ως αδύνατο και τα χρήματα που είχε αφήσει ο Shaw γι' αυτό το σκοπό μοιράστηκαν σε τρία ιδρύματα: το Βρετανικό Μουσείο, την Εθνική Πινακοθήκη της Ιρλανδίας και την Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης.

Βενιαμίν ΦραγκλίνοςΧρονολογία θανάτου: 1790
Τελευταία επιθυμία: Σε μία δημοκρατία, η κόρη του να μην επιδοθεί στην «ακριβή, μάταιη και άχρηστη ενασχόληση με τα κοσμήματα».
Ένας πρέσβης του Φραγκλίνου στην Γαλλία επέστρεψε κάποτε στις ΗΠΑ φέρνοντας μαζί του ένα πορτρέτο του Βασιλιά Λουδοβίκου ΙΣτ', στο οποίο ο «επιδειξίας» μονάρχης χώρεσε 408 διαμάντια. Ο Φραγκλίνος άφησε αυτό το κάδρο στην κόρη του Sarah με την παραπάνω παραίνεση για να την εμποδίσει στο μέλλον να αφαιρέσει από αυτό τα διαμάντια και να φτιάξει κοσμήματα.

John R KellyΧρονολογία θανάτου: 1960
Τελευταία επιθυμία: Τα ρούχα της κόρης του να μην προκαλέσουν την χρεοκοπία του Μονακό.
Αν σας θυμίζει κάτι το επώνυμο του συγκεκριμένου άνδρα, δεν πέφτετε έξω: Πρόκειται για τον πατέρα της Grace Kelly, η οποία παντρεύτηκε τον πρίγκιπα του Μονακό και έγινε η «προστατευόμενη πριγκίπισσα» του μικρού κρατιδίου. Η τελευταία του επιθυμία ήταν και το τελευταίο του «αστειάκι» προς την οικογένειά του αλλά και προς τον γαμπρό του, τον Πρίγκιπα Ρενιέ, ο οποίος ήταν αναγκασμένος να πληρώνει τα ακριβά ενδυματολογικά γούστα της κομψής ντίβας.

Harry HoudiniΧρονολογία θανάτου: 1926
Τελευταία επιθυμία: Η γυναίκα του να πραγματοποιεί μία ετήσια σεάνς ώστε εκείνος να μπορεί να επικοινωνεί μαζί της
Στα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο μεγάλος μάγος ασχολήθηκε έντονα με τα πνεύματα και τις σεάνς, εξαιτίας της απώλειας της μητέρας του, με το πνεύμα της οποίας ήθελε να επικοινωνεί. Προσπάθησε επί σειρά ετών να την «ξαναβρεί» μέσα από τις τελετές του, αλλά δεν τα κατάφερε. Για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, πριν τον θάνατό του ο Χουντίνι άφησε στην γυναίκα του 10 τυχαίες λέξεις τις οποίες υποστήριξε πως θα της λέει ως πνεύμα στις ετήσιες σεάνς. Κάθε χρόνο, την ημέρα του Halloween, η σύζυγός του ακολουθούσε τις εντολές του, αλλά το πνεύμα του Χουντίνι δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Ναπολέων ΒοναπάρτηςΧρονολογία θανάτου: 1821
Τελευταία επιθυμία: Να ξυρίσουν το κεφάλι του, και τα μαλλιά του να μοιραστούν μεταξύ των φίλων του
Η συγκεκριμένη τρελή τελευταία εντολή του «κοντού» Γάλλου στρατηγού, εκτός της απόδειξης της παράνοιάς του, πολλές δεκαετίες μετά τον θάνατό του απέδειξε και κάτι ακόμα: Ότι ο θάνατός του πιθανότατα οφειλόταν σε δηλητηρίαση. Στις τρίχες που κράτησαν οι φίλοι του Ναπολέοντα βρέθηκε αρσενικό, και οι εικασίες των ειδικών έκαναν λόγο για συστηματική δηλητηρίασή του από τους Άγγλους, καθώς και από τον γιατρό του, ο οποίος τον «θεράπευε» για καρκίνο στομάχου, επιδεινώνοντας την κατάστασή του.

William HearstΧρονολογία θανάτου: 1951
Τελευταία επιθυμία: «Όποιος μπορέσει να αποδείξει ότι είναι παιδί μου, να λάβει το ποσό του ενός δολαρίου»
Ο Hearst ήταν ένας Αμερικανός επιχειρηματίας στον τομέα των εκδόσεων, γιος του George Hearst, ο οποίος του κληροδότησε την San Francisco Examiner, που απέκτησε χάρη σε ένα στοίχημα χαρτοπαιξίας. Ο κροίσος άφησε την παραπάνω εντολή για τα υποψήφια τέκνα του, συμπληρώνοντας δηκτικά πως «κάθε τέτοιος ισχυρισμός θα είναι ψευδής».

John BowmanΧρονολογία θανάτου: 1891
Τελευταία επιθυμία: Κάθε βράδυ μετά τον θάνατό του να ετοιμάζεται δείπνο στο σπίτι του σε περίπτωση που… ξαναζωντανέψει.
Η γυναίκα του και οι δύο κόρες του είχαν ήδη πεθάνει πριν από τον ίδιο, και ο Bowman, δικηγόρος και ιδρυτής του Πανεπιστημίου του Kentucky, είχε πεισθεί πως αφού πεθάνει και ο ίδιος, σύσσωμη η οικογένεια θα επέστρεφε μετενσαρκωμένη. Έτσι, άφησε ένα ποσό της τάξης των 50.000 δολαρίων, ώστε να απασχολείται υπηρετικό προσωπικό, το οποίο θα περιποιούταν την 21 δωματίων έπαυλή του. Το καθημερινό δείπνο και ο καθαρισμός του σπιτιού ακολουθήθηκαν πιστά μέχρι και το 1950, οπότε εξαντλήθηκε το πόσο της «τρελής» διαθήκης. Περιττό να πούμε ότι η «πεινασμένη» οικογένεια δεν φάνηκε ποτέ.

Τα ωραία κορίτσια κρύβουν παγίδες (video)

Posted: 26 Dec 2011 02:45 PM PST






    Τα πιο περίεργα καπέλα που έχουν φορεθεί... (pics)

    Posted: 26 Dec 2011 02:30 PM PST





























    Ζευγάρι δεν έχει κοιμηθεί ποτέ …μαζί

    Posted: 26 Dec 2011 02:15 PM PST

    Αν αναρωτιέστε πως γίνεται ένα ζευγάρι... να είναι 75 χρόνια μαζί και μάλιστα να δηλώνουν ευτυχισμένοι, η απάντηση είναι μία, …μακριά και αγαπημένοι!Ο 97χρονος Σίντνεϊ Σμιθ και η 95χρονη σύζυγός του Φίλις, από τότε που γνωρίστηκαν κοιμούνται σε διαφορετικά κρεβάτια. Σύμφωνα με τους ίδιους είναι το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο…

    Καταλαβαίνετε, χωρίς… κρεβατομουρμούρα όλοι είναι ικανοποιημένοι!

    Σε ποια ανήκουν αυτά τα... προσόντα; (pics)

    Posted: 26 Dec 2011 01:59 PM PST

    Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να αντισταθεί στα εκπληκτικά, φοβερά, τρομερά και ανεπανάληπτα οπίσθια της...
    Claudia Galanti.! Το νεαρό μοντέλο απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα, και όλοι οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι και φωτογράφοι, απολαμβάνουν τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια που η ίδια φρόντιζε να επιδεικνύει με περίσσια χάρη φορώντας ένα σχεδόν ανύπαρκτο μαγιό.!



    Η Angelina Jolie άβαφη, αχτένιστη και με τεχνητά νύχια

    Posted: 26 Dec 2011 01:45 PM PST

    Ποζάρει στον φακό με το χαμόγελο του joker! Τα λόγια είναι περιττά όταν βλέπεις την συγκεκριμένη photo! Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε έτσι μια τις ωραιότερες γυναικες του πλανήτη. 

    Αστείες φωτογραφίες με ζώα (pics)

    Posted: 26 Dec 2011 01:30 PM PST

    1



    2

    3

    4

    5

    6

    7

    8

    9

    10

    11

    12

    13

    14

    15

    16

    17

    18

    19

    20

    21

    22

    23

    24

    25

    26

    27

    28

    29

    30

    31

    32

    33

    34

    35

    36

    37

    38

    39

    40

    41

    42


    Το αυτοκίνητο του μέλλοντος; (video)

    Posted: 26 Dec 2011 01:15 PM PST

    Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...


    Related Articles :


    Stumble
    Delicious
    Technorati
    Twitter
    Facebook

    0 σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

    LOST EMPIRE

    Γράψε το e-mail σου:

    Σας ευχαριστώ!

    Συγγραφείς

    Συνεχώς

    30 ημέρες

    7 ημέρες

    Comments Posts

    Top 10 σχολιαστές