Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

kinitro news


kinitro news


Βόμβα από ΠΑΣΟΚ: "Συνεργαστήκαμε με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες"!

Posted: 26 Dec 2011 09:05 PM PST


Βόμβα μεγατόνων ρίχνουν "κύκλοι του ΠΑΣΟΚ" αναφορικά με τις δηλώσεις Γιλμάζ, δηλώνοντας - "ανώνυμα" πάντως - ότι "είχαν εντοπιστεί παρόμοιες κινήσεις από το τουρκικό στρατιωτικό κατεστημένο τα τελευταία χρόνια, πολλές από τις οποίες αποτράπηκαν και με συνεργασία των τουρκικών υπηρεσιών". Τι ακριβώς εννοούν στο ΠΑΣΟΚ;

Τι θέλουν να...





πουν με αυτά τα λόγια οι "κύκλοι"; Μήπως θα έπρεπε να διευκρινήσουν άμεσα σε ποιες περιπτώσεις εμπρησμών των ελληνικών δασών αναφέρονται; Εκτός και αν απλά θέλουν να δώσουν άλλοθι για την φιοτουρκική εξωτερική πολιτική του Γ.Παπανδρέου και έτσι να αθωώσουν τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.



Βέβαια ο Π.Μπεγλίτης δήλωσε ότι ...

"Οι καταγγελίες του κ. Γιλμάζ είναι πολύ σοβαρές και πρέπει να ερευνηθούν άμεσα από τη κυβέρνηση της Τουρκίας και τις τουρκικές αρχές".



Αλλά "αρμόδια στελέχη" του Κινήματος υπενθυμίζουν ότι "παρόμοιες κινήσεις είχαν εντοπιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες, πολλές από τις οποίες αποτράπηκαν, σε κάποιες περιπτώσεις και με συνεργασία των τουρκικών υπηρεσιών". Ακριβώς εδώ μήπως θα έπρεπε να δοθούν κάποιες εξηγήσεις; Ποιες κινήσεις και σε τι είδους συνεργασία ενεπλάκησαν οι ελληνικές υπηρεσίες με τις τουρκικές επί ΠΑΣΟΚ;



Επισημαίνουν επίσης ότι στο ίδιο διάστημα οι πληροφορίες, από τις υπηρεσίες, έκαναν λόγο και για "άλλου είδους σχεδιασμούς από τουρκικούς κύκλους που συνδέονταν με το τουρκικό στρατιωτικό κατεστημένο. Οι σχεδιασμοί, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έφθαναν μέχρι και την πρόκληση θερμού επεισοδίου μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας".



Αναφέρονται στην γνωστή υπόθεση της "Βαριοπούλας" ή και σε άλλες περιπτώσεις;



Σύμφωνα με τις επισημάνσεις των ίδιων στελεχών οι κινήσεις κατά της Ελλάδας περιορίσθηκαν δραστικά από τότε που την εξουσία στη γειτονική χώρα ασκεί ο Ταγίπ Ερντογάν. Στον Τούρκο πρωθυπουργό αναγνωρίζεται η προσπάθειά του να εξαρθρώσει τα παρακρατικά κυκλώματα που δρούσαν σε βάρος των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, οδηγώντας στη Δικαιοσύνη και στις φυλακές πολλούς από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση Βαριοπούλα . Αυτό ισχυρίζονται οι του ΠΑΣΟΚ...



πηγή:http://http://www.defencenet.gr/

Καθηγήτρια αγγλικών με ταλέντο στο sex... βγαίνει από τα ρούχα της...

Posted: 26 Dec 2011 09:01 PM PST


Καθηγήτρια αγγλικών με ταλέντο στο sex... βγαίνει από τα ρούχα της...
Καθηγήτρια αγγλικών εκτελεί χρέη μοντέλου, γιατί τέτοιο κορμί δεν είναι για να κρύβεται.!
Η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, άνευ ρούχων και εσωρούχων μας πετάει τα μάτια έξω, τόσο με το γυμνό κορμί της, όσο και με τις πικάντικες προτιμήσεις της στο κρεβάτι.. Γιατί δεν σας είπαμε.. γουστάρει να το κάνει στο γκαράζ, ψάχνει για αληθινούς άντρες, και τρελαίνεται να την υποτάσσουν... Μμμμ..

athensbars

Σαν σήμερα

Posted: 26 Dec 2011 08:57 PM PST


Γιορτάζουν:Στέφανος, Στεφανία.



Γεγονότα



537: Τελούνται τα θυρανοίξια της Αγια-Σοφιάς, έργο των αρχιτεκτόνων Ανθεμίου και Ισιδώρου. Ο αυτοκράτωρ Ιουστινιανός αναφωνεί θριαμβευτικά: «Νενίκηκά σε Σολομών».



1825: Η πρώτη ατμομηχανή κάνει την εμφάνισή της στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Μ. Βρετανίας.



1829: Αρχίζει στο....

Ορφανοτροφείο της Αίγινας η λειτουργία μικρής βιβλιοθήκης, η οποία θα αποτελέσει τον πυρήνα της Εθνικής Βιβλιοθήκης.



1831: Ο Κάρολος Δαρβίνος επιβιβάζεται στο πλοίο Beagle για το ταξίδι στην Νότιο Αμερική, που θα τον οδηγήσει στη θεωρία της εξέλιξης.



1945: Τίθεται σε ισχύ η απόφαση της συνόδου του Μπρέτον Γουντς, για την ίδρυση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας.



1947: Η κυβέρνηση του κεντρώου Θεμιστοκλή Σοφούλη με αναγκαστικό νόμο κηρύσσει παράνομα το ΚΚΕ, το ΕΑΜ και την Εθνική Αλληλεγγύη. Με τον ίδιο νόμο, ο κομμουνισμός θεωρείται ποινικό αδίκημα και όσοι προπαγανδίζουν τις αρχές του απειλούνται με ποινές, που φθάνουν ως το θάνατο. Επίσης, απαγορεύεται η έκδοση της εφημερίδας Ο Ρίζος της Δευτέρας, εβδομαδιαίο όργανο του ΚΚΕ.



Γεννήσεις



1571: Γιόχαν Κέπλερ, γερμανός αστρονόμος. Έως το 1618 δημοσίευσε τους τρεις νόμους του που περιγράφουν την ελλειπτική κίνηση των πλανητών γύρω από τον Ήλιο, σε αντίθεση με τις κυκλικές τροχιές που υπέθεταν οι σύγχρονοί του. (Θαν. 15/11/1630)



1822: Λουί Παστέρ, γάλλος χημικός, ιδρυτής της μικροβιολογίας και εφευρέτης της παστερίωσης. (Θαν. 28/9/1895) [Αποφθέγματα]



1848: Τζιοβάνι Μπατίστα Πιρέλι, ιταλός επιχειρηματίας, ιδρυτής της φερώνυμης εταιρίας ελαστικών. (Θαν. 20/10/1932)



Θάνατοι



1836: Στίβεν Φούλερ Όστιν, ο ιδρυτής της πολιτείας του Τέξας. Προς τιμήν του, η πρωτεύουσα του Τέξας φέρει το επίθετό του (Austin). (Γεν. 3/11/1793)



1923: Γκιστάβ Άιφελ, γάλλος μηχανικός, που σχεδίασε και ύψωσε τον πύργο - σύμβολο του Παρισιού. (Γεν. 15/12/1832)



1988: Βάσω Κατράκη, χαράκτρια. (Γεν. 1914)
Εδώ θα πεις δημόσια την γνώμη σου____
Ο σιωπών δοκεί συναινείν!____ksipnistere1@gmail.com

Διδυμάκια φτερνίζονται με απόλυτο συγχρονισμό! (vid)

Posted: 26 Dec 2011 08:56 PM PST




Τα
δίδυμα αδέρφια ξέρουμε όλοι πως επικοινωνούν με κάποιο τρόπο, αλλά
τέτοιο συγχρονισμό και στο φτέρνισμα; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί
είναι πραγματικά απίστευτο!






http://www.koproskyla.com

Εύκολα μυστικά για να αυξήσετε τα αντιοξειδωτικά

Posted: 26 Dec 2011 08:53 PM PST

Δε μετράει μόνο το τι τρώτε, αλλά και το πώς επιλέγετε να το φάτε. Ο τρόπος που ετοιμάζετε και σερβίρετε τροφές πλούσιες σε ....
αντιοξειδωτικά, που βοηθούν στην αντιγήρανση και καταπολεμούν αρκετές ασθένειες, μπορεί να εξασθενίσει ή να τονώσει τη δράση τους. Μεγιστοποιήστε τα οφέλη των γευμάτων σας με τα παρακάτω μυστικά...

Τσάι

Mειώνετε την αντιοξειδωτική του δράση όταν: προσθέτετε γάλα. Οι πρωτεΐνες στο γάλα δεσμεύουν τα αντιοξειδωτικά που περιέχει το τσάι, εμποδίζοντας έτσι την απορρόφησή τους.
Αυξάνετε την αντιοξειδωτική του δράση όταν: προσθέτετε λεμόνι. Βοηθάει τα αντιοξειδωτικά του τσαγιού να επιβιώσουν στο έντερο και να χωνευτούν καλύτερα.

Μπρόκολο

Mειώνετε την αντιοξειδωτική του δράση όταν: δεν το μαγειρεύετε. Τα κύτταρα του ωμού μπρόκολου δρουν σαν ένα είδος φράχτη απέναντι στα αντικαρκινικά του συστατικά.
Αυξάνετε την αντιοξειδωτική του δράση όταν: τα τρώτε στον ατμό. Μπορείς επίσης να δοκιμάσετε τον βλαστό του, ο οποίος περιέχει 100 φορές περισσότερα θρεπτικά συστατικά από το ίδιο το μπρόκολο.

Σοκολάτα

Mειώνετε την αντιοξειδωτική της δράση όταν: προτιμάτε την γάλακτος. Η ανάμιξη της σοκολάτας με γάλα μειώνει τις επιδράσεις των φλαβονοειδών που βρίσκονται στο κακάο.
Αυξάνετε την αντιοξειδωτική της δράση όταν: προτιμάτε την αμυγδάλου. Επίλεξε μαύρη σοκολάτα με αμύγδαλα για να λάβετε μεγαλύτερη ποσότητα βιταμίνης Ε, που είναι σούπερ αντιγηραντική.

Λαχανικά

Mειώνετε την αντιοξειδωτική της δράση όταν: Αν τα αφήνετε εκτεθειμένα πολλή ώρα μετά τον καθαρισμό και την παρασκευή τους κι όταν τα πολυμαγειρεύοετε.
Αυξάνετε την αντιοξειδωτική της δράση όταν: Προσθέτετε στα φαγητά δεντρολίβανο, θυμάρι, μέλι, μαστίχα και κόκκινο κρασί. Είναι παραδοσιακά ελληνικά προϊόντα και πλούσιες πηγές αντιοξειδωτικών και κερδίζετε επιπλέον γεύση, ευεξία ενώ συμβάλλετε στην αντιγήρανση.

Το μυστικό

Για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των αντιοξειδωτικών που βρίσκονται στη σαλάτα σας προσθέστε ελαιόλαδο, διαφορετικά… πάνε χαμένα αν δεν προσθέσετε στη σαλάτα σας έστω και λίγο λάδι.

olagiatingunaika.blogspot.com

Νεογέννητα από το μαιευτήριο ποζάρουν στο ίντερνετ!

Posted: 26 Dec 2011 08:51 PM PST

Κάποια παιδιά, μάλιστα, έχουν αποκτήσει από τους γονείς τους προφίλ σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης πριν καν γεννηθούν!
Στον ταχέως αναπτυσσόμενο ψηφιακό μας κόσμο η ζωή για πολλά νεογένητα δεν αρχίζει στο μαιευτήριο, αλλά... στο ίντερνετ. Πολλοί Έλληνες γονείς αναρτούν φωτογραφίες των νεογέννητων παιδιών τους στο διαδίκτυο. Κάποια παιδιά, μάλιστα, έχουν αποκτήσει προφίλ σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης πριν καν γεννηθούν! Οι γονείς τους φροντίζουν να δημιουργήσουν
λογαριασμό στο facebook στο όνομά τους, βάζοντας στη θέση της φωτογραφίας ένα στιγμιότυπο από το υπερηχογράφημα της εγκυμοσύνης. όπως λένε οι ειδικοί πρόκειται για επικίνδυνη έκθεση. Εκτός από αυτό, όμως, τα παιδιά, όταν μεγαλώσουν και συνειδητοποιηθούν, μπορεί να μη συμφωνήσουν με αυτό, που έκαναν οι γονείς τους...
katoci

Βατοπαίδι: Όλη η αλήθεια

Posted: 26 Dec 2011 11:28 AM PST



Τρία χρόνια μετά από τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της μονής Βατοπαιδίου, 32 άτομα διώκονται ποινικά για την υπόθεση, ενώ ήδη στα 20 από αυτά έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι. Την προηγούμενη εβδομάδα ο μοναχός Αρσένιος μετά την τριήμερη απολογία του στην ανακρίτρια χρειάστηκε να πληρώσει 200.000 ευρώ σαν εγγύηση για να μην προφυλακιστεί.


Στις 29 Νοεμβρίου αναμένεται να απολογηθεί ο ηγούμενος Εφραίμ που αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για την ίδια υπόθεση. Η Δικαιοσύνη αναγνωρίζει την εμπλοκή και την στο σκάνδαλο τριών υπουργών, του Ευάγγελου Μπασιάκου, του Πέτρου Δούκα και του Απόστολου Φωτιάδη. Ο νόμος Βενιζέλου περί ευθύνης υπουργών και το κλείσιμο της Βουλής από την κυβέρνηση Καραμανλή, παρόπλισε τις δικαστικές Αρχές, παραγράφοντας τα αδικήματα των εμπλεκόμενων υπουργών.

Η εκπομπή «το Κουτί της Πανδώρας» αποκάλυψε παραθέτοντας πληθώρα στοιχείων και ντοκουμέντων στην τηλεοπτική εκπομπή για το Βατοπαίδι και έδωσε το έναυσμα για την δικαστική έρευνα, που οδήγησε στο σημερινό αποτέλεσμα της δίωξης 32 φυσικών προσώπων.

Διαβάστε το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη Βατοπαίδι– Συνωμοσία, Αποκρυφισμός και Εξουσία

Δείτε την εκπομπή για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου.



koutipandoras

14χρονη Νορβηγίδα αυτοκτόνησε αφού βιάσθηκε ομαδικά απο Μουσουλμάνους μετανάστες

Posted: 26 Dec 2011 11:15 AM PST


Η Eva Helgutan υπέστη άγριο ομαδικό βιασμό απο Μουσουλμάνους μετανάστες

στο Trondheim της Νορβηγίας. Η οικογένειά της λέει οτι βυθίζονταν ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη μετά το βιασμό και τελικά αυτοκτόνησε. Η αστυνομία λέει ότι ένας μεγάλος αριθμός λευκών Νορβηγίδων έχει βιασθεί άγρια απο ομάδες μεταναστών στο Τρόντχαϊμ. Η αστυνομία αναφέρει οτι στόχος τους είναι μόνο λευκές Νορβηγίδες. Η Eva ήταν ένα απο τα τρία νεαρά κορίτσια που βιάσθηκαν ομαδικά μέσα σε μερικές μέρες. Απο τότε που...

άνοιξαν τα σύνορα για τους μετανάστες στην Σκανδιναβία οι βιασμοί έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Η συντριπτική πλειονότητα των βιασμών στην Σκανδιναβία διαπράττονται απο μετανάστες που προέρχονται απο την Αφρική και την Μέση Ανατολή. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε σε τι μετατρέπουν το λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Την Ελλάδα:


tsekouratoi


Κορμάρα ετών 51..!

Posted: 26 Dec 2011 11:10 AM PST



Η Rita Rusic, βάζει κάτω όχι δύο, αλλά τρεις, τέσσερις... πέντε και έξι εικοσάρες.! Κι αυτό γιατί στα 51 της δείχνει πιο fit και sexy από ποτέ.! Μάλιστα αν δεν μας έλεγαν πως είναι τόσο χρονών, σίγουρα δεν πήγαινε το μυαλό μας.!


Σίγουρα όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να δείχνουν έτσι στην ηλικία της, αλλά εκτός από τα γονίδια που προφανώς παίζουν ρόλο, σίγουρα χρειάζονται θυσίες για να διατηρήσεις αυτό το κορμί. Για ακόμη μία φορά λοιπόν, η Rita Rusic εξέπληξε το αντρικό και όχι μόνο κοινό, με ένα αποκαλυπτικό μαγιό.!






athensbars

Αυτοί είναι οι Τούρκοι που έβαζαν τις φωτιές στην Ελλάδα!

Posted: 26 Dec 2011 11:04 AM PST


ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ 13 ΝΕΚΡΟΥΣ- ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2007
ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Συγκλονίστηκε, δήθεν, η ελληνική κοινή γνώμη από την κυνική ομολογία του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ, ότι από τα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας χρηματοδοτούνταν εμπρηστικές ενέργειες εναντίον....




της Ελλάδας. Κι όμως. Ήταν γνωστό ότι πίσω από συγκεκριμένες πυρκαγιές σε δασικές και κατοικημένες περιοχές, βρίσκονταν Τούρκοι πράκτορες και παρακρατικοί που χρηματοδοτούνταν από την "μητέρα Τουρκία".
Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες το γνώριζαν αυτό, εδώ και χρόνια. Και μάλιστα, το πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, Σάββας Καλεντερίδης, είχε προτείνει να σταλεί στην Τουρκία Έλληνας εισαγγελέας για να ανακρίνει συγκεκριμένο Τούρκο που είχε ομολογήσει για τις δασικές πυρκαγιές, ή να ζητηθεί η έκδοσή του. Όμως, δεν κουνήθηκε φύλλο. Και, για να μη λέμε αερολογίες ότι οι κυβερνήσεις Σημίτη και Παπανδρέου "έψαξαν και δεν βρήκαν στοιχεία" (όχι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έκανε κάτι παραπάνω) παραθέτουμε εμείς τα αδιάσειστα στοιχεία του ρεπορτάζ. Για να δούμε: Θα τολμήσει κάποιος εισαγγελέας να ανοίξει την έρευνα; Η ελληνική Δικαιοσύνη, με την ιστορία του Εφραίμ, αφού δεν κάμφθηκε από τις πιέσεις, απέδειξε ότι μπορεί. Ας δούμε λοιπόν δύο από τα πρόσωπα:

Γιασάρ Οζ: Ο Γιασάρ Οζ, ήταν μέλος τουρκικής παρακρατικής οργάνωσης, η οποία κατευθυνόταν από τη ΜΙΤ και είχε σχέσεις με τη μαφία. Ουσιαστικά, ο Οζ, ήταν το "δεξί χέρι" του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων, Αμπντουλάχ Κατλί που σκοτώθηκε στο δυστύχημα του Σουσουρλούκ, το 1996. Μέσω του Κατλί, ο Οζ, είχε γνωρίσει τον Μεχμέτ Αγκάρ, πρώην βουλευτή και, τότε, αρχηγό της Αστυνομίας της Τουρκίας. Η οργάνωση που κατηύθυναν, έκανε εμπόριο σκληρών ναρκωτικών, διακίνηση λαθρομεταναστών και άλλες "βρώμικες δουλειές". Οι περισσότεροι που θα μπορούσαν να μιλήσουν, σκοτώθηκαν σε περίεργα ατυχήματα. Ο Οζ, όμως, τη γλίτωσε. Και όταν συνελήφθη με 10 κιλά ηρωίνη, "κελάηδησε". Όταν τον πήγαιναν στη φυλακή, ήταν συγκεντρωμένα τηλεοπτικά συνεργεία. Τότε ο Οζ, έριξε τη "βόμβα", ελπίζοντας ότι θα εκδοθεί στην Ελλάδα για να δικαστεί και θα γλιτώσει τη δολοφονία του στις τουρκικές φυλακές: "Όταν έβαζα φωτιές στην Ελλάδα, ήμουν καλός! Και τώρα, με κλείνετε στη φυλακή"; Ο Οζ, ήταν αποφασισμένος να το τραβήξει. Σε κατάθεσή του μάλιστα, υποστήριξε πως ο Αγκάρ μίλαγε συνέχεια με την τότε πρωθυπουργό, Τανσού Τσιλέρ. Σε μια από αυτές τις συνομιλίες, ο Οζ βρισκόταν μαζί με τον Αγκάρ, όταν αυτός μίλαγε με την Τσιλέρ στο τηλέφωνο: "Έχω δίπλα μου τον ήρωα", της είπε.

Προφανώς και ο Αγκάρ αναφερόταν στις μεγάλες πυρκαγιές στο ανατολικό Αιγαίο και τη Μακεδονία. Ο Σάββας Καλεντερίδης πρότεινε τότε να ζητήσει η Ελλάδα την έκδοση του Οζ στη χώρα μας, ή να μεταβεί εισαγγελέας εκεί να τον ανακρίνει. Περιέργως, τίποτα δεν έγινε. Οι άνδρες της ΕΥΠ θεωρούσαν τότε ότι πιθανότατα ο Οζ ήταν ο δράστης της μεγάλης πυρκαγιάς στην Ικαρία, από την οποία έχασαν τη ζωή τους 13 άτομα. Πέρασε από το μυαλό σας ότι δεν ήταν ικανός για φόνους; Ο Οζ εκτίει ποινή σε τουρκικές φυλακές, επειδή ο κύριος ρόλος του, ήταν οι δολιοφθορές και οι δολοφονίες Κούρδων.
Αμπντουλάχ Τσατλί: Το "ομορφόπαιδο" των Γκρίζων Λύκων, ανασύρθηκε νεκρό από τα συντρίμμια της μαύρης Mercedes στο δυστύχημα του Σουσουρλούκ. Ο Τσατλί, ψυχρός εκτελεστής, ουσιαστικά αποδείχθηκε πως δούλευε για το τουρκικό κράτος. Οι συνεργάτες του, παραδέχθηκαν πως (και) ο ίδιος έβαζε φωτιές σε ελληνικά δάση (κυρίως της νησιωτικής χώρας) "για το καλό της μητέρας πατρίδας". Φέρεται μάλιστα ότι υπάρχει και ηχογραφημένη ομολογία του Τσατλί, πριν σκοτωθεί. Όπως είναι φυσικό, η τουρκική Δικαιοσύνη δεν ασχολήθηκε με αυτή την πτυχή και έκανε δεκτό τον ισχυρισμό ότι οι φωτιές έμπαιναν ως "αντίποινα" σε πυρκαγιές στο τουρκικό έδαφος. Όμως για τις φωτιές στην Τουρκία δεν υπάρχει καν... υποψία ελληνικής ανάμιξης, ενώ για αυτές στην Ελλάδα, υπάρχουν ομολογίες!

Τα στοιχεία για τη δράση του Τσατλί αποκαλύφθηκαν μετά από έρευνα της CIA και, ακόμα και οι πιο σκληροί πράκτορες έπαθαν σοκ με αυτά που βρήκαν. Ο Τσατλί, συνδέεται με τη σκοτεινότερη ίσως πτυχή του ΝΑΤΟ: Το δίκτυο "Gladio", το οποίο ευθύνεται για τη "Σφαγή της Πρωτομαγιάς" το 1977 στην Κωνσταντινούπολη, την απόπειρα δολοφονίας του Πάπα και εκατοντάδες (μετριοπαθώς) δολοφονίες Κούρδων και Αρμενίων. Ο Τσατλί ήταν επίσης ηγετικό μέλος του "Δικτύου Ειδικού Πολέμου" των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που οργάνωσε το Πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Πόλης, το 1955 και ίδρυσε την ένοπλη οργάνωση των Τουρκοκυπρίων ΤΜΤ, το 1957. Θέλετε κι άλλα;
Οι πυρκαγιές του 2007: Στις πυρκαγιές του 2007, μια από τις μεγαλύτερες σύγχρονες τραγωδίες της χώρας, ο Βύρων Πολύδωρας είχε μιλήσει για "ασύμμετρη απειλή". Τότε, ο υπουργός είχε δεχθεί άγριο κράξιμο. Μπορεί να είχε δίκιο; Ο Σάββας Καλεντερίδης, έχει δηλώσει πως ναι. Και, προφανώς, ο κ. Πολύδωρας το είχε πει αυτό (παρότι αναγκάστηκε να το γυρίσει στον "στρατηγό άνεμο") με τα στοιχεία που είχε από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες. Το προηγούμενο, άλλωστε, υπήρχε. Οι ελληνικές Αρχές γνώριζαν ότι οι Τούρκοι έβαζαν φωτιές σε ελληνικά δάση. Όμως αυτό, δεν ήταν αρκετό για να οδηγήσει προς ένα τέτοιο (έστω και αυθαίρετο) συμπέρασμα. Ούτε και οι πολλαπλές εστίες πυρκαγιάς σε όλη τη χώρα που έδειχναν συντονισμένο σχέδιο εμπρηστών. Ας δεχτούμε ότι οι οικοπεδοφάγοι έβαλαν όλες αυτές τις φωτιές. Υπάρχει ένα άλλο στοιχείο που έχει αποκαλύψει ο Σάββας Καλεντερίδης: Η αποδόμηση της Πυροσβεστικής. Τις ημέρες της πυρκαγιάς, η Πυροσβεστική δεχόταν τηλεφωνήματα από "απεγνωσμένους πολίτες" που κατήγγειλαν πυρκαγιές σε διάφορα σημεία. Οι πυροσβέστες με τα οχήματα έσπευδαν στα σημεία και διαπίστωναν ότι δεν υπήρχε φωτιά. Το πλέον περίεργο είναι ότι για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα έγινε ανάκριση και έρευνα στην οποία ενεπλάκη και η ΕΥΠ. Όμως δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί το από πού έγιναν. Εσείς, τώρα, πιστεύετε ότι αν κάποιος ήθελε να κάνει φάρσα, θα μπορούσε να κρυφτεί και από την... ΕΥΠ;
athenapost.blogspot.com

Κως: Τη “βίασαν” με τη θέληση της...!

Posted: 26 Dec 2011 11:02 AM PST

αφού αναστάτωσε όλη την Κω και έστειλε στον εισαγγελέα τέσσερις νεαρούς η 22χρονη Αγγλίδα που ισχυρίστηκε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού… ανασκεύασε και παραδέχτηκε πως όλα έγιναν με τη συναίνεση της!







Η "βιασθείσα" είχε καταγγείλει την περασμένη Τετάρτη στο αστυνομικό τμήμα Ηρακλειδών ότι στο διαμέρισμα όπου διέμενε προσωρινά ένας 19χρονος συμπατριώτης της, την βίασαν τρεις Βρετανοί ενώ άλλοι τρεις παρακολουθούσαν χωρίς να επέμβουν!
Μετά από έρευνες των αστυνομικών, συνελήφθησαν στην Καρδάμαινα οι τέσσερις από τους φερόμενους ως δράστες ηλικίας 19, 22, 24 και 21 χρόνων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ άλλοι δυο αλλοδαποί είχαν ήδη αναχωρήσει για την πατρίδα τους.
Οι έντονες διαμαρτυρίες των νεαρών Βρετανών και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε η νεαρή έκαναν τους αστυνομικούς να της ζητήσουν να καταθέσει εκ νέου.
Στη δεύτερη κατάθεση της η γυναίκα ομολόγησε ότι η ερωτική επαφή της με τους κατηγορούμενους ήταν συναινετική και έτσι οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
Για την νεαρή θα σχηματιστεί δικογραφία για ψευδή καταμήνυση!
newsit

VIDEO: Τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στα…οπίσθια τους για να δουν τις αντιδράσεις!!!

Posted: 26 Dec 2011 10:59 AM PST

ierosagon404 200x1311 11 200x182 VIDEO: Τοποθέτησαν κρυφές κάμερες στα...οπίσθια τους για να δουν τις αντιδράσεις!!! Δυο φίλες από την Δυτικό Χόλιγουντ που κυκλοφορούν με κρυφή κάμερα τοποθετημένη στα οπίσθιά τους!
Η Τζέσιε και η Ρεανιν θέλοντας να αποδείξουν ότι ένα ωραίο σώμα τραβά πάντα τα βλέμματα αποφάσισαν τοποθετώντας την κάμερα να δημοσιοποιήσουν ένα βίντεο στο διαδίκτυο με τις συμπεριφορές του κόσμου όταν τις βλέπει από πίσω.


VIDEO: Το Youtube υποκλίνεται σ’αυτόν τον χορό!

Posted: 26 Dec 2011 10:47 AM PST

ierosagon937 200x138 VIDEO: Το Youtube υποκλίνεται σαυτόν τον χορό!Ο τύπος είναι άπαιχτος με αυτό το χορευτικό που έκανε κατάφερε και χόρεψε και αυτός και οι κούκλες μαζί του στο ρυθμό του Michael Jackson…


Το νέο ταλέντο της "Sirina"

Posted: 26 Dec 2011 09:09 AM PST



Δείτε την φωτογράφιση...











Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Posted: 26 Dec 2011 07:28 AM PST

Πιστεύατε ότι Σκρούτζ υπάρχει μόνο στο θαυμάσιο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς και όχι στην πραγματική ζωή; Θα σας αποδείξουμε το αντίθετο.

Διαβάστε στην συνέχεια τις ιστορίες 10 ανθρώπων που συναγωνίζονται επάξια σε τσιγκουνιά τον Ἐμπενέζερ Σκρούτζ (τουλάχιστον αυτός κάποτε μετάνιωσε..)





Τζέι Πολ Γκέτι

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Ο Τζέι Πολ Γκέτι έκανε την περιουσία του κατά την διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και είχε τον έλεγχο σε πάνω από 200 εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Getty Oil Company. Το 1966, το Guinness World Records τον ανακήρυξε τον πιο πλούσιο ιδιώτη του κόσμου, με περιουσία που ξεπερνούσε τα 2 δισ. δολάρια την εποχή που πέθανε, το 1976.

Ωστόσο ο Γκέτι ήταν διάσημος σφιχτοχέρης και μέχρι που είχε εγκαταστήσει ένα κερματοτηλέφωνο στην έπαυλή του. Επίσης είναι διάσημος για την άρνησή του να πληρώσει 17 εκατομμύρια δολάρια ως λύτρα όταν απήγαγαν τον έφηβο εγγονό του στη Ρώμη στην δεκαετία του '70.

Μετά την άρνησή του, έκοψαν το αυτί του παιδιού και το ταχυδρόμησαν σε μία τοπική εφημερίδα. Ο Γκέτι τελικά δέχθηκε να πληρώσει το μικρότερο ποσό των 2.2 εκατομμυρίων.







Τζον Ελβς

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

O Άγγλος πολιτικός Τζον Ελβς πιστεύεται πως αποτέλεσε τη βάση για να εμπνευστεί ο Τσαρλς Ντίκενς τον διάσημο τσιγκούνη, Εμπενίζερ Σκρούτζ, στο A Christmas Carol.

To γεννημένο το 1714 μέλος του Κοινοβουλίου, είχε περιουσία πάνω από 390.000 δολάρια (περίπου 28 εκατ. δολάρια σήμερα), ζούσε όμως σαν άπορος.

Φορούσε ξεφτισμένα, παλιά ρούχα, πήγαινε για ύπνο πριν πέσει το φως για να αποφύγει να ξοδέψει χρήματα σε κεριά, ενώ το σπίτι του ήταν ένα ρημάδι. Πέθανε με πολύ λίγα στην κατοχή του, όμως άφησε την αξόδευτη περιουσία του στους δύο νόθους γιους του.







Ίνγκβαρ Κάμπραντ

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Ο ιδρυτής των ΙΚΕΑ, Ίνγκβαρ Κάμπραντ, είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο, με περιουσία που φτάνει τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια, όμως ο Σουηδός επιχειρηματίας, που έχει μετακομίσει στον φορολογικό παράδεισο της Ελβετίας από τα 1970, οδηγεί ένα Volvo 15 ετών, πετάει με economy class και ανακυκλώνει τα σακουλάκια του τσαγιού.

Είναι γνωστό επίσης πως ο εκκεντρικός 85χρονος επισκέπτεται το εστιατόριο στο τοπικό του κατάστημα IKEA για ένα φτηνό γεύμα από κεφτεδάκια και βραστές πατάτες.







Έτι Γκριν

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Η γεννημένη το 1835, Εριέτα «Έτι» Γκριν, ήταν η πιο πλούσια γυναίκα στον κόσμο στα 1800. Όταν πέθανε τα περιουσιακά της στοιχεία άξιζαν πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια (κοντά 2 δις. δολάρια εάν κάνει κανείς την αναγωγή σε σημερινά χρήματα), ωστόσο κατά την διάρκεια της ζωής της αρνήθηκε να βοηθήσει εκείνους που είχαν ανάγκη, ακόμα κι αν προέρχονταν από την ίδια της την οικογένεια.

Ο γιος της Έτι, έσπασε το πόδι του μικρός, όμως εκείνη αρνήθηκε να πληρώσει για την νοσηλεία του και αντιθέτως προσπάθησε να του βρει μία δωρεάν κλινική που φρόντιζε τους άπορους. Γι' αυτούς τους λόγους, το Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, υποστηρίζει πως η Έτι ήταν Η Μεγαλύτερη Τσιγκούνα του Κόσμου.







Μικελάντζελο

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Ο Ιταλός, μοναδικός καλλιτέχνης της Αναγέννησης, Μικελάντζελο έζησε τη ζωή του ως ένας άπορος και παρά το γεγονός πως είχε μεγάλη ζήτηση ως ζωγράφος και ως γλύπτης, και παρά πως πληρώνονταν εκείνη την εποχή καλύτερα και από τον ίδιο τον Πάπα, τον Πάπα Ιούλιο Β΄, ζούσε μέσα στην εξαθλίωση και κοιμόταν με τις μπότες.

Με το θάνατό του το 1564, ο Μικελάντζελο άφησε μία περουσία αξίας 50.000 φιορίνια, γύρω στα 55 εκατομμύρια δολάρια σημερινά χρήματα, που τον καθιστούσε μακράν πιο πλούσιο από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι ή τον Ραφαήλ.







Γουέλινγκτον Αρ Μπερτ

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Όταν ο Γουέλινγκτον Αρ Μπερτ πέθανε το 1919 σε ηλικία 87 ετών, ήταν ένας από τους πιο πλούσιους άντρες στην Αμερική με μία περουσία που υπολογίζεται πως έφτανε τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Όμως ο τσιγκούνης πολυεκατομμυριούχος δεν ήθελε η οικογένειά του να πάρει στα χέρια της τα χρήματά του, έτσι έβαλε έναν όρο στην διαθήκη του, που έλεγε πως τα χρήματα δεν θα μοιράζονταν παρά μόνο 21 χρόνια μετά το θάνατο του τελευταίου του εγγονιού! Μετά από προσμονή 92 ετών, ο όρος έληξε τον Μάιο του 2011 και 12 από τους κληρονόμους του, ηλικίας από 19 μέχρι 94, μοίρασαν την περιουσία.







Οι αδελφοί Κόλιερ

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Οι εκκεντρικοί αδελφοί Όμερ και Λάνγκλεϊ Κόλιερ έζησαν μαζί στο σπίτι όπου μεγάλωσαν από μικροί, στη Νέα Υόρκη, μέχρι τον θάνατό τους. Το δίδυμο, που κατάγονταν από πλούσια οικογένεια, φοβόταν τους εισβολείς και μετατράπηκαν σε ερημίτες καθώς μεγάλωναν, καταλήγοντας τελικά να ασφαλίζουν τα παράθυρά τους και να βάζουν παγίδες γύρω από το σπίτι τους.

Το νερό, το ηλεκτρικό και το γκάζι είχαν κοπεί επειδή δεν μπορούσαν πληρώσουν τους λογαριασμούς τους. Αφού τα αδέλφια πέθαναν την δεκαετία του '40, 130 τόννοι από σκουπίδια και υπάρχοντα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένων όπλων και πυρομαχικών. Η περουσία τους υπολογίζεται πως έφτανε τα 91.000 δολάρια (1.2 εκατ. δολάρια σε σημερινά χρήματα).







Όλιβερ Κρόμγουελ

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Ως «Lord Protector» της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ιρλανδίας στην εκατονταετία του 1600, ο Όλιβερ Κρόμγουελ επηρέασε τις ζωές χιλιάδων, κυρίως με την τσιγκουνιά του. Το 1647 ηγήθηκε του κινήματος των πουριτανών που προσπάθησαν να καταργήσουν τα Χριστούγεννα και να μετατρέψουν την γιορτή σε έναν αυστηρά θρησκευτικό εορτασμό.

Στο Λονδίνο, είχε δοθεί η εξουσία στους στρατιώτες να κατάσχουν κάθε γιορτινό φαγητό ή διακόσμηση, ενώ τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια είχαν απαγορευθεί. Αυτή η καταθλιπτική εποχή της ιστορίας συνεχίστηκε μέχρι που ο Κρόμγουελ εκδιώχθηκε από την εξουσία το 1660.







Άντριου Κάρνεγκι

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Ο Άντριου Κάρνεγκι ήταν διάσημος ολιγαρκής παρά το γεγονός πως η περιουσία του άξιζε σε σημερινά λεφτά περίπου 3 δισ. δολάρια. Ο γεννημένος το 1835, στην Σκωτία επιχειρηματίας, μετακόμισε στην Αμερική όταν ήταν μικρός και έκανε την περιουσία του από την βιομηχανία ατσαλιού.

Ενώ συγκέντρωνε εκατομμύρια, παράλληλα γινόταν γνωστός και για τους μίζερους τρόπους του. Κάποτε έγινε διάσημη η κίνησή του να αφήσει μία δεκάρα ως φιλοδώρημα μετά από ένα πολυδάπανο γεύμα.

Ωστόσο στα τελευταία χρόνια της ζωής του στράφηκε στην φιλανθρωπία και δώρησε εκατομμύρια για την συμβολή της παγκόσμιας ειρήνης και την επιστημονική έρευνα, ενώ ίδρυσε πάνω από 3.000 βιβλιοθήκες κατά μήκος της Αμερικής και του κόσμου.







Εφραίμ Λόπεζ Περέιρα ντ' Αγκουιλάρ

Οι μεγαλύτεροι Σκρούτζ της ιστορίας

Ο ευγενής Εφραίμ Λόπεζ Περέιρα ντ'Αγκουιλάρ γεννήθηκε στη Βιέννη μεγάλωσε όμως στο Λονδίνο. Με τον θάνατο του πατέρα του το 1759, έγινε Βαρώνος και κληρονόμησε τη μεγάλη του περιουσία, και για ένα διάστημα ζούσε με 20 υπηρέτες στα Broad Street Buildings στο London.

Σιγά σιγά όμως έγινε ιδιαίτερα εκκεντρικός και τσιγκούνης και γύρισε την πλάτη του στην χλιδάτη ζωή, αφήνοντας την έπαυλή του στην Broad Street, όπως και τρία άλλα μεγαλοπρεπή σπίτια. Πριν τον θάνατό του, έκρυψε τη περιουσία του των 315.000 δολαρίων στο ταπεινό σπίτι του, για να την βρουν οι δύο κόρες του.

source

Ουζμπέκοι Vs Κυλιόμενων σκαλών! ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Posted: 26 Dec 2011 07:21 AM PST



exypna

ΣΟΚ! Francesco Lentini : Ο άντρας με τα τρία πόδια!!!

Posted: 26 Dec 2011 07:15 AM PST

ierosagon925 183x200 ΣΟΚ! Francesco Lentini : Ο άντρας με τα τρία πόδια!!! Ο Francesco Lentini γεννήθηκε το 1889 ως το δωδέκατο παιδί μιας πολυμελούς οικογένειας. Ο Francesco γεννήθηκε με τρία πόδια και δύο σύνολα γεννητικών οργάνων.
Όταν οι γονείς του αρνήθηκαν να τον αναγνωρίσουν, η θεία του τον πήρε και τον ανέθρεψε σαν να ήταν δικό της παιδί, αλλά τελικά μετα από καιρό τον άφησε σε ένα ίδρυμα για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Έκείνος αποδέχτηκε το γεγονός, αλλά λόγω του προλήματος του ντρεπόταν να βγει από το ίδρυμα και έτσι άρχισε να κάνει παρέα με παιδιά από το ίδρυμα που ήταν κωφάλαλα.Τελικά απέκτησε αυτοπεποίθηση, βλέποντας τα υπόλοιπα παιδιά να προσπαθούν για το καλύτερο!
Έτσι μετά από πολλές προσπάθειες έμαθε να περπατάει με τη βοήθεια ενός skate και ενός σχοινιού.
Στην ηλικία των οχτώ,ο Francesco Lentini μετακόμισε από την Ιταλία προς τις ΗΠΑ και ξεκίνησε να δουλεύει στο τσίρκο των Ringling Brothers με το ψευδώνυμο The Great Lentini.
Ο Francesco Lentini δούλευε για πολλά χρόνια στο τσίρκο, ως που παντρεύτηκε την Theresa Murray και μαζί της απέκτησε τέσσερα παιδιά.
Μετά από πολλά ευτυχισμένα χρόνια έγγαμου βίου, Ο Francesco Lentini πεθανε στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα στις 22 Σεπτεμβρίου του 1966.
fransesco%20lentini3 ΣΟΚ! Francesco Lentini : Ο άντρας με τα τρία πόδια!!!
fransesco%20lentini4 ΣΟΚ! Francesco Lentini : Ο άντρας με τα τρία πόδια!!!
fransesco%20lentini5 ΣΟΚ! Francesco Lentini : Ο άντρας με τα τρία πόδια!!!
fransesco%20lentini6 ΣΟΚ! Francesco Lentini : Ο άντρας με τα τρία πόδια!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Εκκενώνουν θάλαμο ασθενών στο Σισμανόγλειο.Δεν θα πιστέψετε γιατί

Posted: 26 Dec 2011 07:11 AM PST

Συνήθως τους θαλάμους τους εκκενώνουν για να γίνει μια απολύμανση,ή σε κάποιο έκτακτο περιστατικό.Σήμερα όμως δεν συμβαίνει αυτό.Σύμφωνα με καταγγελίες ασθενών και γιατρών που έφτασαν στο planet-greece, το προσωπικό στο Σισμανόγλειο έχει πάρει εντολή να εκκενώσει τον έναν από τους δύο πρόσφατα ανακαινισθέντες θαλάμους για να νοσηλευτεί ο...
πατέρας της υπουργού παιδείας Αννούλας Διαμαντοπούλου !!

!Οι ασθενείς ,κάποιοι από αυτούς εγχειρισμένοι υπόκεινται στην ταλαιπωρία της μεταφοράς τους σε άλλους θαλάμους,με περισσότερους ασθενείς,που σημαίνει πως θα διατρέχουν και επιπλέον κινδύνους για την υγεία τους από κάποιο μεταδοτικό νόσημα ή από κάποια λοίμωξη. Ελπίζουμε οι καταγγελίες να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οι ασθενείς να υπερβάλουν.Αν αληθεύουν τότε η διοίκηση του νοσοκομείου,μαζί με τον υπουργό υγείας Α.Λοβέρδο και την Αννούλα Διαμαντοπούλου, θα πρέπει να κρυφτούν.

Αλβανός παιδόφιλος στη Χίο ασελγούσε σε ανήλικους ομοεθνείς του!

Posted: 26 Dec 2011 07:07 AM PST

Δίνοντας χαρτζιλίκι σε δυο ανήλικους συμπατριώτες του, τους έπειθε να τον αφήνουν να «χορτάσει» πάνω τους τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις ένας νεαρός Αλβανός σάτυρος στην περιοχή της Χίου! Ο ανώμαλος ασελγούσε συστηματικά σε βάρος των δυο παιδιών επί δυο μήνες το περασμένο καλοκαίρι!



Οι εμετικές επαφές του 25χρονου δράστη με τους δυο ανήλικους ομοεθνείς του συνέβαιναν στο .......

χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο ως και το Σεπτέμβριο, αλλά αποκαλύφθηκαν μόλις τώρα όταν τα δυο παιδιά ηλικίας 15 και 13 χρόνων αποφάσισαν να αποκαλύψουν στους γονείς τους τι συνέβαινε.



Εκείνοι κατέφυγαν αμέσως στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου, όπου κατήγγειλαν τον 25χρονο για ασελγείς πράξεις κατ' εξακολούθηση σε βάρος των ανήλικων παιδιών τα οποία παραδέχθηκαν ότι έπαιρναν κάθε φορά ως αντάλλαγμα διάφορα χρηματικά ποσά. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του νεαρού σάτυρου, που δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.




Φιλόζωοι λιντσάρησαν για δεύτερη φορά Αλβανό που χτύπησε σκυλιά με λοστό και βαριοπούλα {ΒΙΝΤΕΟ]

Posted: 26 Dec 2011 07:00 AM PST

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες , φιλόζωοι λιντσάρησαν Αλβανό που την περασμένη Πέμπτη το βράδυ , στην περιοχή του Μοσχάτου επιχείρησε να σκοτώσει 2 αδέσποτα ζώα ,χτυπώντας τα με λοστό και βαριοπούλα στο κεφάλι.Νωρίτερα είχε σκοτώσει άλλο ένα άτυχο ζώο χρησιμοποιώντας μαχαίρι.Οι κάτοικοι της περιοχής [ΒΙΝΤΕΟ]...



άκουσαν τα ουρλιαχτά των δύο σκυλιών και επενέβησαν.Τον κυνήγησαν και τον προπηλάκισαν.Η αστυνομία που επενέβη κατάφερε τελευταία στιγμή να τον σώσει από τα χέρια τους.Το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου και δέχτηκε επίθεση από τους φιλόζωους για άλλη μια φορά.Πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα.Και σήμερα όμως δεκάδες φιλόζωοι είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια και του επιτέθηκαν ,καθώς και στους συγγενείς του, που τον συνόδευαν.Δείτε το βίντεο .


http://planet

Γλίτωσαν στο παραπέντε τον… φούρνο !!!

Posted: 26 Dec 2011 06:12 AM PST

Οι αρχές της Ταϊλάνδης σταμάτησαν ένα φορτίο αποτελούμενο από 300 σκυλιά που είχαν τελικό προορισμό τα... εστιατόρια του Βιετνάμ.
Μετά από πληροφορίες που έλαβαν, λιμενικοί και αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χωριό Τάλαντ της επαρχίας Νακόν Πανόμ και εντόπισαν ένα πλοιάριο γεμάτο με σκυλιά. Το πλοιάριο επρόκειτο να διαπλεύσει τον ποταμό Μεκόνγκ και να περάσει στο γειτονικό Λάος, απ' όπου οι λαθρέμποροι θα προωθούσαν το "εμπόρευμά" τους στο Βιετνάμ.
Ο αντικυβερνήτης της Νακόν Πανόμ, Σόμντι Κανταγιανγκιούεν είπε ότι η ζήτηση για κρέας σκύλου έχει εκτοξευτεί στα ύψη, καθώς τα βιετναμέζικα εστιατόρια κάνουν προμήθειες ενόψει του εορτασμού της παραδοσιακής πρωτοχρονιάς, στις 23 Ιανουαρίου.

Πολλοί Βιετναμέζοι θεωρούν το κρέας σκύλου εξαιρετική λιχουδιά. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τιμές έχουν διπλασιαστεί τους τελευταίους μήνες, από τα 500 μπατ (16 δολάρια) για κάθε σκύλο στα 1.000 επειδή η Ταϊλάνδη προσπαθεί να σταματήσει αυτό το εμπόριο.
real.gr

The Suite Life Movie (2011)

Posted: 26 Dec 2011 05:47 AM PST

http://media.screened.com/uploads/0/5125/475178-bigger70180038the-suite-life-movie_large.jpgΈνας επιστήμονας προσεγγίσεις τον Zack και τον Cody και τους λέει ότι θα ήταν οι ιδανικοί για ένα πείραμα το "Gemini Project", ένα τεράστιο έργο για τη μελέτη σχετικά με τις δυνατότητες των διδύμων....
Σκηνοθεσία: Sean McNamara
Σενάριο: Danny Kallis, Jim Geoghan
Ηθοποιοί: Cole Sprouse, Dylan Sprouse and Brenda Song
Είδος: Adventure | Comedy | Drama
Παραγωγή: 2011 (USA)
Απόδοση Διαλόγων: Zouzou {HTsubs SFTeam Movies©}

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTNPz0eBman1HzXwQDYCjgl4vFgBMFbxjBLaCpGOL9dMsUytXgi43B2r0Y
Σας προτεινουμε να διαγραψετε οτι δειτε η ακουσετε και να προβειτε στην αγορα των πρωτοτυπων

Η μεγαλύτερη αεροτομή αυτοκινήτου που έχετε δει

Posted: 26 Dec 2011 02:58 AM PST

Ο ιδιοκτήτης αυτού του αυτοκινήτου είναι ο βασιλιάς της κακογουστιάς. Δείτε τι έχει κάνει ο άνθρωπος..


kamikazi

Αξιωματικός σώζει στρατιώτη από απίστευτη "θανατηφόρα" γκάφα με χειροβομβίδα! (vid)

Posted: 26 Dec 2011 02:53 AM PST

Αξιωματικός σώζει στρατιώτη από απίστευτη θανατηφόρα γκάφα με χειροβομβίδα! (vid)


Ο Κινέζος στρατιώτης είναι έτοιμος να ρίξει την χειροβομβίδα,όπως προβλέπει η εκπαίδευσή
του. Δίπλα του ένας αξιωματικός που ευτυχώς αποδείχτηκε ότι είχε πολύ καλά αντανακλαστικά! Ο στρατιώτης κάνει λάθος ,η χειροβομβίδα πέφτει από τα χέρια του απασφαλισμένη και δείτε πως τον γλίτωσε από θανάσιμο τραυματισμό ο αξιωματικός του!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

H κορυφαία φωτογραφία της χρονιάς: Η Μπαρτσελόνα στα σκουπίδια

Posted: 26 Dec 2011 02:36 AM PST

First-Prize-Waste-export-007Αυτή την καταπληκτική φωτογραφία του 30χρονου Γερμανού Κάι Λόφενμπεϊν στη Άκρα τηςΓκάνας εκτίμησε η Unicef ως καλύτερη φωτογραφία της χρονιάς που φεύγει. Ένα μικρό παιδί, φορώντας τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, κρατάει στα χέρια του μία διαλυμένη τηλεόραση, ενώ γύρω του υπάρχει το ένα χάος σκουπιδιών. Όνειρα και σκουπίδια του 21ου αιώνα…
theinsider

kinitro news

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές