Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Πώς να λύσετε τις φορολογικές σας διαφορές

Posted: 08 Jan 2012 03:21 AM PST

Πώς να λύσετε τις φορολογικές σας διαφορές

Δικαίωμα προσφυγής στην Επιτροπή διοικητικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών έχουν οι φορολογούμενοι, που αμφισβητούν πράξη καταλογισμού φόρου, τέλους, εισφοράς ή προστίμου, άνω των 50.000 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ο Kevin Bacon και ο Oliver Platt με grunge διάθεση…

Posted: 08 Jan 2012 02:49 AM PST

Ο Kevin Bacon και ο Oliver Platt με grunge διάθεση…

Αν κάποιος τους έβλεπε στο δρόμο ίσως και να μην τους γνώριζε με αυτό το ντύσιμο.

Ο Kevin Bacon και ο Oliver Platt φαίνεται πως κρυώνουν λίγο παραπάνω και αναγκάστηκαν να καλυφθούν, ή αυτός είναι ο νέος τρόπος καμουφλάζ για να μην τους αναγνωρίζουν. Οι δύο ηθοποιοί συναντήθηκαν για φαγητό στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια πήραν αντίθετους δρόμους. Ο Platt μάλιστα ανέβηκε στο ποδήλατό του για να κατευθυνθεί στο σπίτι του.

Γιατί οι φετινές γιορτές ήταν μελαγχολικές για την Έλενα Ράπτη;

Posted: 08 Jan 2012 09:09 AM PST

Γιατί οι φετινές γιορτές ήταν μελαγχολικές για την Έλενα Ράπτη;

Η Έλενα Ράπτη αποκάλυψε πώς πέρασε τις φετινές γιορτές!

Η βουλευτής αποκάλυψε δήλωσε στην εφημερίδα Real Life: «Ήρεμα, οικογενειακά και με ανάμεικτα συναισθήματα αισιοδοξίας και προβληματισμού. Συνήθως, το κλίμα των γιορτών μου μεταδίδει μια καλή διάθεση. Αυτές οι γιορτές, όμως, δεν ήταν όπως οι προηγούμενες. Λόγω της οικονομικής κρίσης και παρά τα φώτα και το γιορτινό περιβάλλον, τα συναισθήματα ήταν πιο μελαγχολικά».

Η εκδίκηση των «διαβόλων»

Posted: 08 Jan 2012 09:07 AM PST

Η εκδίκηση των «διαβόλων»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε νικηφόρα με 3-2 από το «Έτιχαντ Στάντιουμ» και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του FA Cup ύστερα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Κώστας Κόκλας: Μιλάει για τον ρόλο του ως «Βασιλιάς»

Posted: 06 Jan 2012 04:56 AM PST

Κώστας Κόκλας: Μιλάει για τον ρόλο του ως «Βασιλιάς»

Ο Κώστας Κόκλας επιστρέφει στις οθόνες μας και υπόσχεται στιγμές γέλιου.

Ο ηθοποιός φέτος υποδύεται για άλλη μια χρονιά τον πλούσιο. Έναν ρόλο που τον γνωρίζει καλά από την σειρά «Λατρεμένοι γείτονες» και έχουν κοινά στοιχεία. «Ο καλόκαρδος αυτός βιοπαλαιστής σώζει από την αυτοκτονία την απελπισμένη και πάμπλουτη Ευγενία Παλαιολόγου- εξαιρετική η Μάρθα Καραγιάννη στον ρόλο. Θα τον δούμε να την φιλοξενεί στο σπίτι του και εκείνη από ευγνωμοσύνη θα του εμπιστευτεί την εταιρεία της», εξήγησε ο ηθοποιός στο περιοδικό Tvζάπινγκ και αποκάλυψε ότι δέχτηκε μείωση μισθού γιατί όφειλε να το κάνει.

Τραγουδίστρια έκανε mini διακοπές (Φωτό)

Posted: 08 Jan 2012 08:55 AM PST

Τραγουδίστρια έκανε mini διακοπές (Φωτό)

Γνωστή τραγουδίστρια πήγε mini διακοπές με τον σύζυγό της! Η εν λόγω κυρία παρά τις φήμες που την ήθελαν να έχει κάποια διατροφική διαταραχή, διαθέτει τέλειες αναλογίες!

 

Ο λόγος για την... LeAnn Rimes, η οποία εθεάθη σε παραλία της Χαβάης φορώντας ένα αισθησιακό μπικίνι!

Η τραγουδίστρια απόλαυσε τη συντροφιά του συζύγου της, Eddie Cibrian, και φιλικού τους ζευγαριού στο νησί, όπου πέρασε μερικές ημέρες. Πάντως, όπως βλέπετε και εσείς η κοπέλα είναι μια χαρά και διαθέτει άψογη σιλουέτα!

ΟΗΕ: Το Σουδάν εκπέμπει SOS

Posted: 08 Jan 2012 06:54 AM PST

ΟΗΕ: Το Σουδάν εκπέμπει SOS

«Δεν υπάρχουν αποδείξεις» μαζικών σφαγών στο Νότιο Σουδάν μετά το ξέσπασμα συγκρούσεων ανάμεσα εθνοτικές ομάδες της χώρας, όμως 60.000 άνθρωποι χρειάζονται άμεσα βοήθεια, όπως δήλωσε χθες η Χίλντε Τζόνσον, Ειδική Απεσταλμένη του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στη χώρα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newscode.gr

 

Τι δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτε ο Δημήτρης Μητροπάνος;

Posted: 08 Jan 2012 08:52 AM PST

Τι δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτε ο Δημήτρης Μητροπάνος;

Είναι 45 χρόνια στο τραγούδι ο Δημήτρης Μητροπάνος αλλά δεν μπορεί ακόμα να ξεπεράσει το τρακ πριν βγει στην πίστα. Όπως λέει και ο ίδιος αυτό δεν φεύγει ποτέ. «Θυμάμαι μια φορά, είχε έλθει στο κέντρο ο Μπιθικώτσης να με δει κι έκατσε πρώτο τραπέζι, φάτσα κάρτα. Ετρεμαν τα πόδια μου εμένα-και ήμουνα και 50 χρονών δεν ήμουνα κανα παιδάκι. Αλλά εντάξει... ήταν ο Μπιθικώτσης! Να τέτοια τρακ έχω. Αν μου έχει περάσει από το μυαλό να αποσυρθώ; Βεβαίως! Πάντα έλεγα: Σε πέντε χρόνια θα σταματήσω το τραγούδι» δήλωσε στο περιοδικό Down Town ο τραγουδιστής!

Αποκάλυψη τραγουδιστή: «Δεν πιστεύω ότι θα ζήσω για πολύ ακόμα»

Posted: 08 Jan 2012 08:42 AM PST

Αποκάλυψη τραγουδιστή: «Δεν πιστεύω ότι θα ζήσω για πολύ ακόμα»

Γνωστός τραγουδιστής ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο twitter σειρά σχολίων, με τα οποία έλεγε ότι είναι πεπεισμένος ότι ο... θάνατος πλησιάζει!

Ναι, καλά διαβάσατε... αυτά έγραψε ο... 50 Cent!

«Θα είμαι ειλικρινής. Δεν πιστεύω ότι θα ζήσω για πολύ ακόμα» έγραψε και τόνισε ότι θα ήταν: «καλό αν πέθαινε απόψε».

Αργότερα έγραψε στο λογαριασμό του σχετικά με τους συνεργάτες και την καριέρα του.

«Έχω χάσει όλη την εμπιστοσύνη που είχα στην ομάδα μου. Δεν έχω τίποτε άλλο να πω. Δε θα προωθήσω τη μουσική μου».

Φαίνεται πως ο τραγουδιστής έχει προβλήματα με τη δισκογραφική του εταιρεία, μιας και έγραψε: «Υποτίθεται ότι ήμασταν μια ομάδα. Το να κάνουμε μουσική ήταν τόσο διασκεδαστικό για μένα, αλλά τώρα οι άνθρωποι που εμπλέκονται με αηδιάζουν».

Ποιος Ολυμπιονίκης παντρεύτηκε τον σύντροφό του;

Posted: 05 Jan 2012 09:06 AM PST

Ποιος Ολυμπιονίκης παντρεύτηκε τον σύντροφό του;

Η κοινωνία μας, όσο εξελιγμένη κι αν δείχνει, έχει κάποια ταμπού που δύσκολα ξεπερνιούνται. Όπως για παράδειγμα την ομοφυλοφιλία.

Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν τη δική τους επανάσταση. Και καταλαβαίνετε ότι αν προέρχονται απ' τον αθλητισμό, τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Περίπου πριν έναν χρόνο, ο πρωταθλητής του καλλιτεχνικού πατινάζ, Τζόνι Γουίρ, αποκάλυψε μέσω της αυτοβιογραφίας του ότι είναι γκέι. Πριν λίγες μέρες (παραμονή πρωτοχρονιάς για την ακρίβεια) ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον σύντροφό του, Βίκτορ Βορόνοβ! Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008, φέτος δεν θα λάβει μέρος σε αγώνες. Προφανώς για να χαρεί τον έρωτά του!

Ξανά μαζί στην κορυφή Πλατανιάς και Βέροια

Posted: 08 Jan 2012 08:19 AM PST

Ξανά μαζί στην κορυφή Πλατανιάς και Βέροια

Τέσσερις μόλις ημέρες χάρηκε η Βέροια τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία της Football League, αφού η σημερινή της ήττα στα Χανιά από Πλατανιά με 1-0 επανέφερε την ομάδα της Κρήτης, συγκάτοικό της, στην πρώτη θέση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

VIDEO: Αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε στέγη σπιτιού!

Posted: 08 Jan 2012 05:12 AM PST

VIDEO: Αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε στέγη σπιτιού!

Ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ο Gary Brar, ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην Καλιφόρνια τι προσγειώθηκε στη στέγη του σπιτιού του!

Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

 

Μοντέλο πόζαρε με τα… εσώρουχά του! (φωτό)

Posted: 08 Jan 2012 08:05 AM PST

Μοντέλο πόζαρε με τα… εσώρουχά του! (φωτό)

Γνωστό μοντέλο πήρε κάποια κιλάκια την περίοδο των γιορτών και ξεκινά δίαιτα για να τα χάσει. Μάλιστα, έβγαλε τον εαυτό της φωτογραφία και την ανέβασε στο twitter!

Μάλλον η... Imogen Thomas ήθελε να μας δείξει το κορμί της, γιατί εμείς παραπανίσια κιλά δεν βλέπουμε! Το μοντέλο φόρεσε τα μαύρα σέξι εσώρουχά της και πόζαρε στο φακό! Μήπως να παίρνει κιλά για να βγάζει συνέχεια φωτογραφίες και να τις ανεβάζει στο twitter;

Νικολέττα Ράλλη: «Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα ότι θα είναι απέναντι η Μενεγάκη»

Posted: 08 Jan 2012 07:52 AM PST

Νικολέττα Ράλλη: «Δεν αγχώθηκα όταν έμαθα ότι θα είναι απέναντι η Μενεγάκη»

Η Νικολέττα Ράλλη μίλησε για το ''Made in Star'' και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι απέναντί της!

 

Ήταν κατάλληλη στιγμή φέτος να παρουσιάσει δική της εκπομπή; Η ίδια απάντησε στο «Πρώτο Θέμα»

''Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχει κατάλληλη ή συγκεκριμένη στιγμή για να ξεκινήσεις κάτι στη ζωή σου. Η πρόταση ήταν πολύ δελεαστική και φυσικά είπα αμέσως το ναι. Η παρουσίαση είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ και ό,τι έχω κάνει μέχρι στιγμής επαγγελματικά, φρόντιζα να το διασκεδάζω. Οπότε το διασκεδάζω!''

Όσο για την πρόταση από το Star τόνισε ''Το αν είχαν ακουστεί άλλα ονόματα είναι κάτι που δεν το γνώριζα γιατί μέχρι τότε δεν με απασχολούσε. Δεν ξεφύλλιζα εφημερίδες κοιτάζοντας τις μεταγραφές του χειμώνα στα τηλεοπτικά. Τώρα όσον αφορά στην πρόταση του STAR, ήρθε ένα ωραίο, ζεστό μεσημέρι του Αυγούστου. Με είχε καλέσει ο κύριος Μαλέλης στο γραφείο του, τον είδα πολύ αποφασισμένο, μου το μετέδωσε και στην ουσία μέσα σε 10 λεπτά είπα το ναι.''

Τέλος για την Ελένη Μενεγάκη που έχει απέναντί της δεν δίστασε να πει στην εφημερίδα:

''Δεν θα σου πω ψέματα, δεν αγχώθηκα καθόλου... Ήμουν τόσο χαρούμενη με την καινούργια μας εκπομπή, που το μόνο που μας ενδιέφερε και μας απασχολούσε ήταν το στήσιμό της. Η εκπομπή μας από την πρεμιέρα της μέχρι και σήμερα εξελίσσεται διαρκώς, οπότε προσπαθούμε και εν μέρει το καταφέρνουμε, να την προσαρμόζουμε στα ''θέλω'' και τις ''απαιτήσεις'' του κοινού μας.''

H Nάντια Μπουλέ χωρίς αναστολές μιλάει για την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή

Posted: 08 Jan 2012 08:00 AM PST

H Nάντια Μπουλέ χωρίς αναστολές μιλάει για την τηλεόραση και την προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε η γνωστή παρουσιάστρια και αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή με πολλές λεπτομέρειες που μέχρι και σήμερα δε γνωρίζαμε.

"Δεν έχω παρακαλέσει άντρα για να μείνει μαζί μου. Έχω ρίξει πολλά δάκρυα, αλλά όχι για να μείνει. Έχω κλάψει και για συμπεριφορές πάρα πολύ. Όταν κάποιος μου κάνει κάτι που δεν μου αρέσει, το παίρνω πάνω μου και σκέφτομαι τι έχω κάνει εγώ, τι μερίδιο ευθύνης έχω. Και σε αυτήν την περίοδο έχω ρίξει πολύ κλάμα", είπε χαρακτηριστικά  η Νάντια στην πρωινή εκπομπή "Μέσα στην καλή χαρά". Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις κακές κριτικές και πως έχει καταφέρει να ξεπεράσει σχόλια και δημοσιεύματα. «Προσπάθησα να το αντιμετωπίσω όσο πιο ψύχραιμα μπορούσα. Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι μου έπεσε λίγο βαρύ όλο αυτό. Τις κακές κριτικές δεν τις φοβάμαι. Πολλές φορές με στενοχωρούν, πολλές φορές με κάνουν να λυπάμαι αλλά δεν τις φοβάμαι. Δεν γίνεται να μη στενοχωρηθείς. Αλλά το χωνεύεις όσο περνάει ο καιρός.  Ίσως επειδή μου έχει έρθει σε μεγάλη ποσότητα στην αρχή, τώρα να μην μου κάνει εντύπωση»

Όταν της ζήτησε μάλιστα η Ναταλία να αποκαλύψει το όνομα που έχει ταυτισμένο με την έννοια της "χυλόπιτας" δυσκολεύτηκε και ένιωσε λίγο άβολα χωρίς όμως αυτό να την εμποδίσει να δώσει μια απάντηση:  "Η χυλόπιτα είναι ένα θέμα σύνθετο... Το όνομα είναι Τάσος", είπε όλο νόημα . Η παρουσιάστρια του "Blackout" ανέφερε ακόμα, ότι δεν έχει τύχει να την παρακολουθεί σύντροφός της. "Έχει τύχει να γυρίζω σπίτι μου ξημερώματα μετά από έξοδο και να με περιμένει σε ένα σημείο του δρόμου", δήλωσε η εμφανώς αδυνατισμένη και ανανεωμένη παρουσιάστρια-τραγουδίστρια.

Τέλος μίλησε και για το παιχνίδι που παρουσίαζε και είχε αναγκαστεί να περάσει από μια δοκιμασία μαζί με άλλους celebrity.  «Στο ξεκίνημα μιας εκπομπής που έχεις πολύ μεγάλο άγχος για το αν θα έχει ανταπόκριση είναι πολύ υποστηρικτικό αυτό. Ήθελα πολύ να παίξω ακριβώς επειδή υπάρχει όλο αυτό το κλίμα. Ήθελα και εγώ να μπω, το θεωρούσα  και λίγο δίκαιο. Ενώ πριν ήμουν πάρα πολύ άνετη, μπαίνοντας στο δωμάτιο με το που έκλεισαν τα φώτα αλλάζει εντελώς η ψυχολογία σου». Ποιος ήταν  ο παίκτης που φοβήθηκε περισσότερο σε εκείνο το special edition του Black Out; «Ο πιο φοβητσιάρης ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς. Και η Ιωάννα Πηλιχού ήταν η πιο αναμενόμενη περίπτωση παίκτριας» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Ένα σπίτι από φως και σκιές

Posted: 08 Jan 2012 07:26 AM PST

Ένα σπίτι από φως και σκιές

Ατμοσφαιρικός φωτισμός, αυστηρές γραμμές και ακραίος μινιμαλισμός είναι τα βασικά υλικά ενός σπιτιού που ξέρει πώς να παίζει με τις εντυπώσεις.

Αν είστε τακτικοί αναγνώστες αυτής της στήλης θα πρέπει να καταλάβατε την εθνικότητα αυτού του σπιτιού από την πρώτη κιόλας φωτογραφία. Αν είστε καινούργιοι, ας σας βοηθήσουμε.

Ονομάζεται «The Ordinary House» και βρίσκεται, φυσικά, στην Ιαπωνία, αλλά τίποτα πάνω σε αυτό το σπίτι δεν είναι «ordinary» (συνηθισμένο). Η περιοχή στην οποία χτίστηκε, από την άλλη, είναι μία από τις πλέον συνηθισμένες γειτονιές της πόλης, γι' αυτό και το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε τη δημιουργία του, οι FORM/Kouichi Kimura Architects, έβαλαν να δυνατά τους για να σκεφτούν «έξω από το κουτί» και να φτιάξουν κάτι πραγματικά ριζοσπαστικό και καινοτόμο.

Το λιτό παρουσιαστικό του σπιτιού ταιριάζει απόλυτα με τον περίγυρο, χωρίς να τον επηρεάζει και να «φλυαρεί», και τα έξοδα που δαπανήθηκαν για την κατασκευή του δεν ήταν περισσότερα από το μέσο budget για τα σπίτια της υπόλοιπης περιοχής. Αυτό το σπίτι, όμως, καταφέρνει να ξεχωρίζει χάρη στα ασυνήθιστα παράθυρά του που βρίσκονται στις πιο απρόσμενες θέσεις και, κυρίως, χάρη στο εσωτερικό του, το οποίο παρότι μίνιμαλ και αυστηρό, χαρακτηρίζεται από ένα ιδιότυπο παιχνίδι μεταξύ φωτός και σκότους. Το αποτέλεσμα είναι εντελώς θεατρικό και ατμοσφαιρικό, δίνοντας έτσι χαρακτήρα και βαθύ συναίσθημα σε μια κατασκευή που βγάζει το καπέλο στην γεωμετρία και την επιστήμη των υλικών.

Διάσημες που έγιναν μαμάδες πριν τα 25!

Posted: 06 Jan 2012 06:32 AM PST

Διάσημες που έγιναν μαμάδες πριν τα 25!

Μπορεί πλέον ο μέσος όρος της ηλικίας της γυναίκας που αποφασίζει να γίνει μάνα, να έχει ανέβει στις μέρες μας, όμως υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις στον κανόνα που αποφασίζουν να ζήσουν τη μητρότητα πολύ πριν τα 25.

Από την ηθοποιό Hilary Duff, την Britney Spears και την αξέχαστη Ann Nicole Smith μέχρι την Raquel Welch, το μοντέλο Niki Taylor, την εκρηκτική Sofia Vergara, την τραγουδίστρια Ashlee Simpson, την πρώην Playmate Kendra Wilkinson, την Kate Hudson που απέκτησε πολύ μικρή τον γιο της Ryder Russell Robinson, την ηθοποιό Reese Witherspoon (που επίσης βίωσε από πολύ μικρή τη μητρότητα για τα παιδιά της Deacon Reese Phillippe και Ava Elizabeth Phillippe) αλλά και την Peaches Geldof, όλες τους δηλώνουν τρισευτυχισμένες που ο θεός τις ευλόγησε να ζήσουν από πολύ νωρίς τη μητρότητα.

Πού θα βρίσκεται την Πέμπτη η Δέσποινα Βανδή;

Posted: 08 Jan 2012 07:46 AM PST

Πού θα βρίσκεται την Πέμπτη η Δέσποινα Βανδή;

Η Δέσποινα Βανδή την Πέμπτη θα είναι εκτός Αθηνών!

Η τραγουδίστρια θα επισκεφτεί την συμπρωτεύουσα! Ο λόγος; Έχει προγραμματισμένη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο, Τάσο Ριζόπουλο για την εκπομπή Crystal Life!

Η τραγουδίστρια θα βρεθεί στην αγαπημένη της πατρίδα και όσοι βρεθούν στο σταθμό θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με την Δέσποινα!

Charlie Sheen: Επιτέλους έφτιαξε τα δόντια του!

Posted: 08 Jan 2012 02:41 AM PST

Charlie Sheen: Επιτέλους έφτιαξε τα δόντια του!

Η επαναφορά του Charlie Sheen στα φυσιολογικά του βρίσκεται μάλλον σε καλό δρόμο.

Ο ηθοποιός, όχι μόνο γυρίζει νέα ταινία και δείχνει υγιής, αλλά αποφάσισε να επισκεφθεί και τον Οδοντίατρο για να φτιάξει το δόντι που του έλειπε όλο αυτό το διάστημα που είχε αφήσει τον εαυτό του. Ο ηθοποιός τράβηξε μάλιστα και φωτογραφία με τον γιατρό του, τον Dr Kevin Sands, έναν από τους πιο διάσημους του Χόλιγουντ. Στο twitter του φρόντισε να γράψει λίγα λόγια για τα επόμενα σχέδια του, αναφέροντας εκτός από τη σειρά Anger Management και κάποια συνεργασία με τη Fiat.

Με Καστίγιο ο Άρης 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Posted: 08 Jan 2012 07:35 AM PST

Με Καστίγιο ο Άρης 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι... παροπλισμένοι του Μίχαλ Πρόμπιερζ ήταν αυτοί που έδωσαν τη... λύση για τον Άρη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. «Χρυσός» σκόρερ ο Καστίγιο στο 12'.

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές