Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

"Spor"


"Spor"


Αρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Posted: 08 Jan 2012 07:58 AM PST

Το πρώτο φετινό γκολ του Νέρι Καστίγιο χάρισε στον προβληματικό Αρη τη νίκη επί του αξιόμαχου ΠΑΣ Γιάννινα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" (1-0). Βαθιά βαθμολογική ανάσα το τρίποντο για τους Θεσσαλονικείς. Δείτε videos.

Η εικόνα του αγώνα:

Το γρήγορο γκολ του Νέρι Καστίγιο, το πρώτο του φετινό, έδωσε την εντύπωση ότι θα δούμε ματς με ρυθμό και φάσεις. Ο φετινός Αρης, όμως, είναι άρρωστος και αυτό φαίνεται στα περισσότερα παιχνίδια του.

Με αβίαστα λάθη, άγχος στις κινήσεις και μέτρια έως κακή εικόνα, οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να "καθαρίσουν" το ματς δίνοντας το δικαίωμα στην ομάδα του Αναστασιάδη να ανεβάσει απόδοση και να προσπαθήσει να ψάξει την ισοφάριση. Βέβαια, στο πρώτο μέρος είδαμε και πολλά σκληρά μαρκαρίσματα σε βάρος της κανονικής ροής του ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά ήταν χαρακτηριστική η αδυναμία του. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι δεν δημιουργήθηκε καμία φάση, αφού τόσο ο Αρης όσο και ο ΠΑΣ είχαν πρόβλημα στη δημιουργία και κυρίως στο επιθετικό κομμάτι.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τους φιλοξενούμενους στο 85', αφού έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Σκούφαλη. Ο Αρης, στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης, δεν είχε πρόβλημα να κρατήσει το υπέρ του 1-0 και να πάρει μία νίκη που θα τον βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Στο αγωνιστικό θέλει πολύ δουλειά.

Το κλειδί του αγώνα:

Είναι από τα ματς που κρίνονται στο γκολ. Κι αν αυτό έρθει. Ηρθε γρήγορα, ο Αρης ξελάσπωσε και ο ΠΑΣ με κακό τρόπο παιχνιδιού δεν μπόρεσε να απαντήσει. Προβληματικό παιχνίδι με ανύπαρκτο θέαμα.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο ΠΑΣ έπαιξε στο Βικελίδης για να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Καμία φάση, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και δίκαιη ήττα.

MVP:

Ο Νέρι Καστίγιο. Επιτέλους σκόραρε, επιτέλους βοήθησε τον Αρη να πάρει νίκη.

 

 

Μιχαλήτσος: "Υπήρχε άγχος"

Posted: 08 Jan 2012 07:55 AM PST

Ο Γιάννης Μιχαλήτσος στάθηκε στο άγχος του Αρη στο 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

"Ήταν μια σημαντική νίκη, προερχόμασταν από ήττα. Η ομάδα φαινόταν ότι έχει άγχος και το ευχάριστο είναι ότι έστω και δύσκολα κερδίσαμε ένα καθοριστικό παιχνίδι και αυτό θα ανεβάσει την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια", τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

"Υπήρξε άγχος στους παίκτες, το τι γινόταν με εμάς δεν έχει σημασία. Πέρασαν πολλά, είχαν κακή απόδοση με την Κέρκυρα και αυτή η πίεση φαινόταν στα πρόσωπά τους και μέσα στο γήπεδο, αλλά νομίζω ότι δίκαια πήραμε τη νίκη. Δεν έγιναν πολλές φάσεις και το τελευταίο μισάωρο ήμασταν πολύ καλύτεροι".

Στα... χαρακώματα για Λέτο οι Ιταλοί!

Posted: 08 Jan 2012 06:32 AM PST

Στα... χαρακώματα για Λέτο οι Ιταλοί!

Στο στόχαστρο πέντε (!) ιταλικών ομάδων φέρνει σήμερα δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα τον Σεμπάστιαν Λέτο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Calciomercato", οι φετινές εμφανίσεις του Αργεντίνου με τον Παναθηναϊκό, καθώς και τα 14 τέρματα που ήδη έχει σημειώσει τον έχουν βάλει στις λίστες των Ιταλών, με τη Ρόμα μάλιστα να είναι έτοιμη για να κάνει "κρούση" και τις Λάτσιο, Παλέρμο, Νάπολι και Τορίνο να περιμένουν στη... γωνία. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα, γίνεται αναφορά και στις πρόσφατες δηλώσεις του παίκτη, σύμφωνα με τις οποίες επιθυμεί να αγωνιστεί σε έναν μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο και σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

ΑΠΟΕΛ: Να κερδίσει προβλήματα και Αλκή

Posted: 08 Jan 2012 06:26 AM PST

Ο ΑΠΟΕΛ πάει στη Λάρνακα έχοντας πολλές απουσίες, αλλά ο στόχος δεν διαφοροποιείται ---------------------------------------------------------------------------

Μετά από τρεις εβδομάδες οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν στη δράση. Φιλοξενούνται σήμερα (18:00) από την Αλκή στο ΓΣΖ, με μοναδικό στόχο να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο ...; απαιτητικό 2012. Η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος πάντα προκαλεί ανησυχίες στο αγωνιστικό κομμάτι, όπως είπε ο Γιοβάνοβιτς, καθώς κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές, παρά το γεγονός πως ο Σέρβος τεχνικός εξέφρασε τη σιγουριά του πως η ομάδα του είναι έτοιμη για το σημερινό παιγνίδι.

Οι «γαλαζοκίτρινοι», έχοντας πέντε συνεχόμενες νίκες, θα προσπαθήσουν να εδραιώσουν το σερί τους, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και να εκμεταλλευτούν απώλειες των βασικών διεκδικητών του τίτλου.

Με το ζόρι 18άδα! Πάντως, ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού αγώνα μεγάλωσε και από τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιοβάνοβιτς, αφού, όπως είναι γνωστό, δεν υπολογίζει στους Μαντούκα, Αΐλτον και Μποαβεντούρα, οι οποίοι είναι τραυματίες και έμειναν εκτός αποστολής. Παράλληλα, εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Νούνο Μοράις, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών και θα απουσιάσει για πρώτη φορά, ενώ εκτός 18άδας έμεινε και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος στη διάρκεια της εβδομάδας ταλαιπωρήθηκε από ίωση και εκεί που όλα έδειχναν πως θα προλάβει το παιγνίδι, ένα πρόβλημα στον δικέφαλο τον έθεσε νοκ-άουτ. Στα θετικά κρίνεται το γεγονός πως ο Πίντο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο ισχίο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Μαρσίνιο, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Πορτογάλος εκτός απρόοπτου θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα, καθώς η απουσία του συμπατριώτη του (Μοράις), καθιστά αναγκαία τη δική του παρουσία, ώστε να μη χαθεί η συνοχή στη νευραλγική μεσαία γραμμή. Δίπλα του θα πάρει θέση ο Γιάχιτς ή ο Σατσιάς, με τον Μπελαΐντ σε πιο ελεύερο ρόλο να συμπληρώνει την τριπλέτα. Τερματοφύλακας θα είναι ο Πάρντο, στην άμυνα οι Σολωμού, Ολιβέιρα, Αλεξάνδρου και Ζόρζε ή Κακά. Ο πρώτος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από ίωση και είναι άγνωστη η αγωνιστική του ετοιμότητα.

Στην επίθεση ο Σολάρι θα πάρει θέση στην κορυφή, με τους Χαραλαμπίδη και Τρισκόβσκι να του δίνουν στηρίγματα από τα φτερά.

Σε χαμηλά επίπεδα Σε πολύ χαμηλά επίπεδα κυμάνθηκε η προπώληση των εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ για το σημερινό παιγνίδι. Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε χθες, με το κλείσιμο της μπουτίκ η καταμέτρηση έκλεισε στα 1.500 εισιτήρια. Βεβαίως, ο αριθμός θα αυξηθεί σήμερα, καθώς θα υπάρχουν εισιτήρια στα ταμεία του γηπέδου, τα οποία θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Η μικρή ζήτηση των εισιτηρίων προκάλεσε προβληματισμό στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, καθώς περίμενε περισσότερο κόσμο στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, τη στιγμή που πέρασαν τρεις εβδομάδες από τότε που έχουν να δουν την αγαπημένη τους ομάδα οι φίλαθλοι.

Είναι ενδεικτικό πως η ζήτηση για το παιγνίδι με τη Λιόν στη μακρινή Γαλλία έχει μεγαλύτερη ζήτηση από τον σημερινό στη γειτονική Λάρνακα!

Η επανέναρξη κρύβει παγίδες Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από μεγάλες διακοπές πρωταθλημάτων, κυρίως λόγω εορτών, επιφυλάσσει εκπλήξεις. Η πνευματική και σωματική χαλάρωση, το εορταστικό κλίμα λόγω των ημερών, αλλά και οι πιο χαλαροί ρυθμοί προπονήσεων αυξάνουν τις πιθανότητες για εκπλήξεις.

Με αφορμή την επανέναρξη του πρωταθλήματος, εντοπίσαμε τους πρώτους αγώνες που δίνει κάθε νέο χρόνο ο ΑΠΟΕΛ, με τα αποτελέσματα να μην είναι τα ιδανικά. Συγκεκριμένα, μετά το 2000 που μεταφράζεται σε 11 αγώνες, οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν τους έξι, ηττήθηκαν στους πέντε, ενώ μετρούν και μια ισοπαλία. Στον περσινό πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο ΑΠΟΕΛ προσγειώθηκε ανώμαλα από την Ανόρθωση, αφού μετά από ένα κακό παιγνίδι ηττήθηκε με 2-0.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2000 ΑΠΟΠ-ΑΠΟΕΛ 1-0 2001 ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 1-0 2002 ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ 1-1 2003 ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ 0-5 2004 ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 2-0 2005 Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ 1-2 2006 Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ 1-3 2007 Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 2-1 2008 ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση 0-1 2009 ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 0-1 2010 ΑΕΠ-ΑΠΟΕΛ 0-1 2011 Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ 2-0

«Περίμενα άλλα από Ολυμπιακό»

Posted: 08 Jan 2012 04:32 AM PST

Ο Ούρκο Πάρντο τόνισε ότι ο ίδιος ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά η πρόταση που του κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» τον οδήγησε στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ!

Η πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ προκάλεσε θαυμασμό σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Η ύπαρξη στους Κύπριους του 28χρονου γκολκίπερ, ο οποίος είχε περάσει όταν ήταν πιτσιρικάς και από τη φημισμένη Μασία της Βαρκελώνης, δεν άφησε ασυγκίνητους τους συμπατριώτες του! Με συνέντευξη που παραχώρησε στην καταλανική Sport, ο Πάρντο αναφέρθηκε στην καριέρα του και φυσικά στον Ολυμπιακό. Μιλώντας για τον τρόπο που πήγε στην Ελλάδα, όταν δεν μπορούσε να βρει ομάδα στην Ισπανία, αφού δεν υπήρχε εμπιστοσύνη στους νεαρούς τερματοφύλακες, ανέφερε: «Πήρα ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα ζευγάρι γάντια, με δοκίμασαν και υπέγραψα στον Ηρακλή», ενώ πρόσθεσε, όσον αφορά τον δανεισμό του στη Ραπίντ Βουκουρεστίου: «Ήταν μία δύσκολη εποχή. Σε αυτές τις χώρες οι πρόεδροι διατάζουν όσο πουθενά αλλού. Υπήρχαν δύο βασικοί μέτοχοι που πάλευαν μεταξύ τους και αυτοί που ήρθαμε υπό το καθεστώς του πρώτου, μείναμε στο `ψυγείο`. Δεν με άφηναν να φύγω, αλλά κατέληξα δανεικός στον Ολυμπιακό με τον Βαλβέρδε. Δεν ήταν άσχημα, έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και κατέκτησα ένα πρωτάθλημα. Όταν όμως πήγα να υπογράψω για ανανέωση, μου παρουσίασαν μία πρόταση που δεν ήταν αυτό που περίμενα. Έτσι, υπέγραψα στον ΑΠΟΕΛ μία μέρα πριν εκπνεύσει η περίοδος υπογραφής συμβολαίων για ελεύθερους παίκτες». Όσον αφορά το μυστικό της επιτυχίας για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς, υποστήριξε: «Το μυστικό είναι ότι είμαστε ενωμένοι, η εμπιστοσύνη και το ότι αποτελούμε ένα ενωμένο σύνολο».

ΑΠΟΕΛ: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ‏

Posted: 08 Jan 2012 04:20 AM PST

Share

solar1 300x231 ΑΠΟΕΛ: ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ

Όταν λέγεσαι ΑΠΟΕΛ είσαι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να μπορείς να αντεπεξέρχεσαι στις όποιες δυσκολίες ή σκοπέλους προκύψουν στην πορεία που κάνεις για να παραμείνεις στο ...; έβερεστ του Κυπριακού ποδοσφαιρικού μαραθωνίου. Μολοταύτα αν και αποδεκατισμένος ταξιδεύει το απόγευμα στο στάδιο ΓΣΖ για να αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη Αλκή και στοχεύει στην έκτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα Μαρφίν Λαϊκή.

Σάββας Πουρσαϊτίδης, Αϊλτον Αλμέιδα, Γκουστάβο Μαντούκα, Νούνο Μοράις και Γουίλιαμ Μποαβεντούρα είναι για διαφορετικούς βέβαια λόγους εκτός αποστολής της πρώτης αναμέτρησης της νέας χρονιάς.

Αναφορικά με την ενδεκάδα ο ΒελγοΙσπανός Ούργκο Πάρντο θα είναι κάτω από δοκάρια ενώ στα δύο άκρα της γαλαζοκίτρινης οπισθοφυλακής θα αγωνιστούν οι Σολωμού (δεξιά) και Νεκτάριος Αλεξάνδρου (αριστερά).

Στο κέντρο της άμυνας της ομάδας θα είναι ο Μαρσέλο Ολιβέιρα έχοντας παρτενέρ του τον Πάολο Ζόρζε. Απ΄εκεί και πέρα τον ρόλο του Μοράις θα επωμιστεί ο Σάνελ Γιάχιτς έχοντας παρά το πλευρό του τον Έλιο Πίντο. Εν συνεχεία θα έχουμε τον Τυνήσιο επιτελικό μέσο Τιντζιανί Μπελάϊντ που αναμένεται να έχει ηγετική μορφή στην αναμέτρηση. Στα δύο φτερά της επίθεσης σίγουροι θεωρούνται οι Χαραλαμπίδης-δεξιά και Τρισκόφσκι-αριστερά.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Εστέβαν Σολάρι που καλείται να κάνει ποδαρικό στη νέα χρονιά με γκολ.

Εν κατακλείδι να αναφέρουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων για την απογευματινή αναμέτρηση που θα μεταδίδεται τηλεοπτικά από το LTV (18:00 μ.μ.) δεν ξεπέρασε τα 1150 και έτσι θα υπάρχουν ανοικτά ταμεία για τους φίλους των φιλοξενουμένων στην ανατολική πλευρά του σταδίου (θα ανοίξουν στις 4 το απόγευμα).

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ…

Posted: 08 Jan 2012 04:19 AM PST

det ael enp tsireio 300x173 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η αγωνιστική δράση της 15ης αγωνιστικής.

Στις 17:00 η ΕΝΠ υποδέχεται την ΑΕΛ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι «βυσσινί» θα ψάξουν να σημειώσουν νίκη μετά από αρκετό καιρό για να πάρουν τα πάνω τους και να δουν με πιο θετικό μάτι την συνέχεια. Από την πλευερά της η ΑΕΛ παρά τις σημαντικές απουσίες θέλει τη νίκη για να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Μία ώρα αργότερα η Αλκή φιλοξενεί το πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ. Αναμφίβολα φαβορί στην αναμέτρηση είναι οι «γαλαζοκίτρινοι» με την «αθάνατη» να διατηρεί τις πιθανότητες της και να ψάχνει το βαθμολογικό κέρδος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 7 Ιανουαρίου

17:00 Εθνικός Άχνας-Ερμής Αραδίππου 2-1

17:00 Απόλλωνας-Αναγέννηση Δερύνειας 1-0

18:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1

18:00 Νέα Σαλαμίνα-Ανόρθωση 0-3

Κυριακή 8 Ιανουαρίου

17:00 Ένωση Νέων Παραλιμνίου-ΑΕΛ (Cytavision)

18:00 Αλκή-ΑΠΟΕΛ (LTV)

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου

19:00 Ομόνοια-Άρης (LTV Sports 1)

Ολική επαναφορά Ανρί στην Ευρώπη

Posted: 08 Jan 2012 01:58 AM PST

Στη λίστα των παικτών που θα δηλώσει ο Αρσέν Βενγκέρ στην UEFA, για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα βρίσκεται ο Τιερί Ανρί, αποκτώντας έτσι δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Η Ρεάλ είναι καλύτερη από εμάς»

Posted: 08 Jan 2012 12:48 AM PST

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται επάξια στην κορυφή της Primera Division, όπως δήλωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον ισπανικό Τύπο. Οι «μερένχες» βρίσκονται τρεις βαθμούς μπροστά...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Τελεσίγραφο από Ρούνεϊ στην Μάντσεστερ

Posted: 08 Jan 2012 12:10 AM PST

«Πάρτε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, αλλιώς φεύγω». Αυτό φαίνεται να έχει πει ο Γουέιν Ρούνεϊ στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Προτεραιότητα Μανωλά στην ΑΕΚ

Posted: 07 Jan 2012 11:57 PM PST

Την παραμονή του στην ΑΕΚ τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι προανήγγειλε ο Κώστας Μανωλάς, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου για το ενδιαφέρον της...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Περίπατος Ρεάλ με σούπερ Μπενζεμά

Posted: 07 Jan 2012 11:54 PM PST

Η Ρεάλ νίκησε στη Μαδρίτη τη Γρανάδα 5-1 με τον Καρίμ Μπενζεμά να σημειώνει δύο γκολ. Η ομάδα του Μουρίνιο είναι τώρα στο +6 με την Μπαρτσελόνα, η οποία...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Ταυρομαχίες» κορυφής

Posted: 07 Jan 2012 11:15 PM PST

Ο Αργύρης Σαλιαρέλης έφθασε στο ραντεβού κατ' ευθείαν από το Πέραμα όπου έχει αγκυροβολημένο το κότερο του, κτισμένο στην Αγγλία, 90 πόδια περίπου...

«Λευκή» ισοπαλία στο «Ρομαρέδα»

Posted: 07 Jan 2012 08:00 PM PST

Στο «στείρο» 0-0 κόλλησαν Μάλαγα και Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Ροσαλέδα», σε ένα εκ των ντέρμπι της Primera για την 18η αγωνιστική. Έτσι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στους στόχους που η κάθε μία είχε πριν το παιχνίδι. Ήτοι, οι μεν...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Έκανε πλάκα η Νέα Ιωνία

Posted: 07 Jan 2012 12:13 PM PST

Την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου γυναικών στο χάντμπολ πήρε η Νέα Ιωνία η οποία νίκησε 39-13 τον Φίλιππο Βέροιας και πήρε την πρόκριση...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Προβάρει τα «ερυθρόλευκα» ο Σίμονς

Posted: 07 Jan 2012 12:03 PM PST

Τη φανέλα του Ολυμπιακού προβάρει ο Σέντρικ Σίμονς. Ο πρώην παίκτης της Καβάλας επιλέχθηκε από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς για τη φροντ λάιν των «ερυθρολεύκων»...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Η Σιένα διέσυρε τη Λάτσιο

Posted: 07 Jan 2012 11:52 AM PST

Σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Σέριε Α η Σιένα διέσυρε με 4-0 τη Λάτσιο. Με γκολ του Ντέστρο στο 11' και δύο πέναλτι του Καλάιο στο 35' και 45', οι γηπεδούχοι...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Άνετη πρόκριση για την Άστον Βίλα

Posted: 07 Jan 2012 11:47 AM PST

Στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας πέρασε η Άστον Βίλα, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Μπρίστολ Ρόβερς. Το σκορ άνοιξε στο 35' ο Ολμπράιτον και στο...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

«Τρίποντο» με Σιαλμά η ΑΕΚ

Posted: 07 Jan 2012 12:38 PM PST

Ο Δημήτρης Σιαλμάς σκόραρε στο 34' και το 71' και η ΑΕΚ νίκησε εκτός έδρας 2-0 τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Γκολ και «τρίποντο» η Σανταντέρ

Posted: 07 Jan 2012 11:39 AM PST

Σε παιχνίδι για την 18η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος η Σανταντέρ νίκησε 1-0 τη Σαραγόσα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε στο 45' ο Μπερνάντο...

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές