Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Την επόμενη φορά που θα πιείτε... ίσως να το σκεφτείτε καλύτερα.. (pics)

Posted: 21 Feb 2012 06:00 PM PST

Ειδικά αν έχετε τέτοιους φίλους...








Ατυχήματα που αποφεύγονται την τελευταία στιγμή.. (gifs)

Posted: 21 Feb 2012 05:45 PM PST

Αυτό θα πει είχαν... άγιο...




2

Selection of Close Shaves
3
Selection of Close Shaves
4
Selection of Close Shaves
5
Selection of Close Shaves
6
Selection of Close Shaves
7
Selection of Close Shaves
8
Selection of Close Shaves
9
Selection of Close Shaves
10
Selection of Close Shaves
11
Selection of Close Shaves
12
Selection of Close Shaves
13
Selection of Close Shaves
14
Selection of Close Shaves
15
Selection of Close Shaves
16
Selection of Close Shaves
17
Selection of Close Shaves
18
Selection of Close Shaves

10 πράγματα που μία πεθερά δεν πρέπει ποτέ να πει στη νύφη!

Posted: 21 Feb 2012 05:30 PM PST

Το babble είναι ένα αμερικάνικο site που ασχολείται με παιδικά θέματα και διάφορα άλλα.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση με το συγκεκριμένο άρθρο είναι ότι είναι σαν να γράφτηκε από Ελληνίδα νύφη!

Δηλαδή, με λίγες λέξεις..η πεθερά είναι παντού πεθερά, είτε στην Αμερική είτε στην Ελλάδα είτε στην Αυστραλία!

Επίσης, προσοχή στις αγορομάνες..

ξέρετε εσείς, μην γίνετε σαν αυτές που κοροϊδεύουμε!

Τι δεν πρέπει να πει η πεθερά στη νύφη της:

Πώς να κρατάει το νοικοκυριό της. Κανένα σχόλιο για την καθαριότητα, την θέση των επίπλων ή για τα πιάτα στο νεροχύτη δεν είναι αποδεκτό. Και μετά λέμε, γιατί τρελοκαθαρίζει η φίλη μας πριν κάνει επίσκεψη η πεθερά της!

Ο γιος μου, φαίνεται πιο αδύνατος..δεν τον ταΐζεις? Χτύπημα στη μαγειρική μας ή αμφισβητεί την ικανότητα μας να κρατήσουμε τον γιο της υγιή και χορτασμένο? Μάλλον και τα δύο..οι κακές πεθερές λατρεύουν να προσβάλλουν την μαγειρική της νύφης τους. Και δηλαδή ένας άντρας 40 χρονών από μόνος του δεν μπορεί να τραφεί? Θέλει τάϊσμα..(μπλιξ..)

Ήταν δικός μου πριν γίνει δικός σου! Μάλλον λόγια καυγά..Δύο διαφορετικά πράγματα, η μία μητέρα του, η άλλη σύζυγος..δεν χρειάζεται υπενθύμιση.

Δεν θα άφηνα ποτέ το παιδί μου να το κάνει αυτό! Και τι με νοιάζει εμένα αν πριν 30-40-50 χρόνια έκανε κάπως τα πράγματα με τα παιδιά της..τώρα εγώ είμαι η μαμά τους και θα τα κάνω όπως κρίνω, εντάξει?

Το μωρό σταμάτησε μόλις έφυγες! Σταμάτησε να κλαίει, να γκρινιάζει, να είναι άτακτο..γενικά μόλις έφυγες το παιδί συμπεριφέρθηκε μια χαρά..γιατί μάλλον δεν μπορούσες εσύ να το κάνεις καλά αλλά εκείνη..ε?

Να συζητάει τις παλιές φιλενάδες του άντρα σου. "Γιάννη, θυμάσαι την Άννα, την κοπέλα που βγαίνατε? Την είδα χθες..τελείωσε την Ιατρική, έγινε Διδάκτωρ, έκανε 3 παιδιά, αγόρασε μόνη της μια βίλλα στο Πανόραμα και είναι όπως τότε..σαν 25 χρονών!" Θα τα πει βέβαια όταν θα είσαι ξενυχτισμένη από το νεογέννητο, άπλυτη, θα σου πέφτουν τα μαλλιά και οι ορμόνες θα στήνουν γλέντι..

Να ασχολείται με την εμφάνιση σου..εκτός αν είναι να πει κάτι κολακευτικό! Δεν χρειάζονται σχόλια για το κούρεμα, τα παραπανίσια κιλά, τις γκρίζες τρίχες, το στενό φόρεμα..το πιο πιθανό να υπάρξει παρεξήγηση.

Εσύ τα'χεις όλα εύκολα! Συγνώμη αλλά δεν φταίω που δεν γεννήθηκα στη μεταπολεμική περίοδο, που δεν χήρεψα στα 25, που έχω ηλεκτρικό ρεύμα ακόμα και στο χωριό, που έχω σίδερο ακόμα και πλυντήριο! Εκείνη θα επιμένει ότι δεν πρέπει να παραπονιέσαι για τίποτα..(μάλλον δεν εννοεί και για'κείνη!)

Θα έρθω να μείνω μαζί σας όταν γεννηθεί το μωρό! Λίγη βοήθεια πάντα εκτιμάται..όταν ζητηθεί! Αυτό είναι εφιάλτης, όχι βοήθεια. Το ζευγάρι θέλει να είναι μόνο του και να ζήσει την εμπειρία της νέας οικογένειας. Αν θέλει η νύφη περισσότερη βοήθεια θα το ζητήσει η ίδια.

Του Γιώργου μου, του αρέσει η μπριζόλα καλοψημένη, τα ρούχα έτσι διπλωμένα κι ο καφές με αυτό τον τρόπο..Ο κάθε σύζυγος θα τα θέλει κάπως τα πράγματα..αλλά έχει μεγαλώσει κι εγώ δεν είμαι η μαμά του. Οπότε αν τα θέλει πια τόσο διαφορετικά απ'ότι τα κάνω εγώ..θα τον αφήσω να τα κάνει και λίγο μόνος του!

Δεν έχει ιδέα τι θα συμβεί σε λίγα δευτερόλεπτα.. (video)

Posted: 21 Feb 2012 05:15 PM PST

Δείτε την αντίδραση του ρούκι του NFL Τόρει Σμίθ την ώρα που γίνεται σεισμός…
Ενώ ο 22χρονος αθλητής βρίσκεται σε ανοικτό χώρο και δεν απειλείται από κάτι, αρχίζει και τρέχει πανικόβλητος. Τελικά οι Γαλάτες επηρέασαν πολύ κόσμο όταν έλεγαν "θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι". Δείτε το αστείο βίντεο.


tsekouratoi.blogspot.com

Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)

Posted: 21 Feb 2012 05:00 PM PST

Μια συλλογή από πισίνες ξενοδοχείων σχεδιασμένες έτσι ώστε να κρέμονται... στο κενό..

InterContinental Festival City hotel, Ντουμπάι 
2kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
3kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
4kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
Hilton Auckland hotel, Auckland, Νέα Ζηλανδία
5kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
6kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
7kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
Joule Hotel, Ντάλας 
8kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
9kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
Adelphi hotel, Μελβούρνη
13kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)
kamikazi.gr - Οι πιο εντυπωσιακές πισίνες... ξενοδοχείων (pics)

Κι όμως ναι υπάρχει... παράδεισος! (pics)

Posted: 21 Feb 2012 04:45 PM PST

Και όμως αυτό το μέρος υπάρχει στα αλήθεια... Το πολυτελές ξενοδοχείο Boracay, που βρίσκεται στις Φιλιππίνες, έχει πάνω από 219 δωμάτια που προσφέρουν το ιδανικό καταφύγιο διακοπών!
Είναι λίγο ακριβό βέβαια, καθώς το πιο φτηνό δωμάτιο ξεκινάει από 415 δολάρια τη βραδιά και οι τιμές μπορούν να φτάσουν μέχρι και δύο χιλιάδες.























Η πιο ηλίθια πώληση στο e-bay ever...

Posted: 21 Feb 2012 04:30 PM PST

Όλοι γνωρίζουμε πως στο ίντερνετ, όταν επικοινωνούμε με άλλους ανθρώπους, μπορεί να πέσουμε σε κακούς, μπορεί σε πονηρούς, μπορεί σε απατεώνες, ή μπορεί απλά σε ηλίθιους…
Ο Τζέιμς Λαμπρέκ είχε βγάλει να πουλήσει στο e-bay ένα παλιό χρηματοκιβώτιο που είχε.

Η δημοπρασία ξεκίνησε, και η τελική τιμή του χρηματοκιβωτίου έφτασε τα 122.93 δολάρια.

Ο Λαμπρέκ πήρε το χρηματοκιβώτιο και το ταχυδρόμισε στον άνθρωπο που προσέφερε το μεγαλύτερο ποσό από τους υπόλοιπους στο e-bay.

Ο νικητής της δημοπρασίας που ζει στο Μέμφις, άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και βρήκε μέσα 26.000 δολάρια μετρητά.

Αμέσως πήγε να ειδοποιήσει τον Λαμπρέκ για το τι βρήκε μέσα στο χρηματοκιβώτιο, και με τη σειρά του ο Λαμπρέκ που ήταν ο παλιός ιδιοκτήτης του χρηματοκιβωτίου, του ζήτησε ένα μέρος των χρημάτων.

Ο νέος ιδιοκτήτης όμως ήταν "γάτα" και του υπενθύμισε πως στο προφίλ του γράφει πως δεν γίνονται επιστροφές για κανέναν απολύτως λόγο.

Ο ίδιος ο Λαμπρέκ δήλωσε στην τηλεόραση: "Νόμιζα ότι ήταν άδειο. Το σήκωσα, το κούνησα, αλλά δεν ακούστηκε να περιέχει κάτι, κι έτσι το πούλησα χωρίς δεύτερη σκέψη.

Έκανα λάθος και μου κόστισε πολύ ακριβά. Νιώθω ότι είμαι ο μεγαλύτερος ηλίθιος του κόσμου".

10 πράγματα για τα οποία μετανιώνουν οι άνδρες

Posted: 21 Feb 2012 04:15 PM PST

Τι χειρότερο από το να σε ακολουθεί συνεχώς η σκέψη όλων εκείνων...
που θα μπορούσες να είχες πράξει αλλά δεν τα έκανες ποτέ; Μπορεί για κάποιους να αποτελούν ασήμαντα μικροπράγματα, αλλά για τη δική σου ζωή σήμαιναν, και ίσως ακόμα να σημαίνουν, πάρα πολλά.


Πλέον όμως στο σημείο που βρίσκεσαι δεν υπάρχουν πισωγυρίσματα για διορθώσεις.
Στη λίστα θα βρεις όλα αυτά για τα οποία ένας άντρας συνήθως μετανιώνει. Για πράγματα που δεν έκανε μικρός και πλέον δεν αρμόζει να τα κάνει στην ηλικία που είναι τώρα, αλλά αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικά είναι και πόσο διαφορετικά θα ήταν αν τα είχε κάνει όταν έπρεπε.
Aρ. 10 : Δεν έπαιξες κάποιο ομαδικό άθλημα



Τα αθλήματα είναι κάτι παραπάνω από μία πολύτιμη φυσική δραστηριότητα σε έναν συνεχώς αυξανόμενα παχύσαρκο κόσμο. Τα αθλήματα, ειδικά τα ομαδικά, περιέχουν όχι μόνο φυσική, αλλά και κοινωνική και πνευματική δραστηριότητα. Πρόκειται για ένα διάλειμμα από το άγχος και τις έννοιες. Εκτός αυτού όμως, το να είσαι καλός σε ένα άθλημα σου δημιουργεί ένα αίσθημα νίκης και ότι μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε άλλο θελήσεις.
Aρ. 9 : Δεν κράτησες επαφή με τους φίλους σου



Εκτός σχολείου, πανεπιστημίου και δουλειάς είναι πολύ δύσκολο να κάνεις φιλίες. Λίγοι είναι αυτοί που θα θελήσουν να εμπιστευτούν έναν άνθρωπο που γνώρισαν μόλις μία ώρα πριν. Κι επειδή κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα αποκτήσεις νέους φίλους αν χάσεις τους παλιούς, είναι πιο εύκολο να προσπαθήσεις να διατηρήσεις αυτούς που έχεις τόσα χρόνια, παρά να το παίζεις cool κι εντάξει τύπος σε αγνώστους.
Aρ. 8 : Δε μπλέχτηκες σε καυγά



Πάντα ήσουν υπέρ των πολιτισμένων λύσεων των προβλημάτων, ποτέ δεν έμπλεκες σε καυγάδες και τα συναφή. Δεν υπήρξε όμως κάποια στιγμή στη ζωή σου που να αναρωτήθηκες πως θα ήταν αν πλακωνόσουν στις μπουνιές με κάποιον; Θα κατάφερνες να τον βγάλεις νοκ άουτ, όπως υποστηρίζεις στο μυαλό σου, ή θα έπιανες ράντζο στον Ευαγγελισμό; Αν δεν τσακώθηκες ούτε μια φορά με κάποιον όταν ήσουν νέος, υπάρχει περίπτωση να μην το κάνεις ποτέ.
Aρ. 7 : Δεν έκανες φιγούρα με ένα super αυτοκίνητο



Όσο μεγαλώνεις, αναλογικά μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις σου. Το όνειρο ενός super αυτοκινήτου που είχες στα νιάτα σου, βλέπεις σιγά σιγά να γίνεται συννεφάκι και να απομακρύνεται, γιατί τα παιδιά πρέπει να πάνε φροντιστήριο, αλλά κι επειδή στο κοινωνικό σου προφίλ δεν ταιριάζει η …κινητή επένδυση που θέλεις να κάνεις. Αν παρόλα αυτά, σπάσεις το κατεστημένο και πάρεις εκείνο το cabrio που πάντα ήθελες. Τα πράγματα δε θα είναι ίδια. Πλέον δεν είσαι το τζόβενο με τα Rayban γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά να ανεμίζουν, αλλά ο βλάκας που το παίζει τζόβενο με το cabrio, τα γυαλιά από πλανόδιο και το κεφάλι με υποψία καράφλας.
Aρ. 6 : Παντρεύτηκες πολύ γρήγορα



Σχεδόν οι μισοί γάμοι στις Ηνωμένες Πολιτείες καταλήγουν σε διαζύγιο κι ένας από τους συνήθεις λόγους είναι ότι και οι δύο πλευρές είχαν διαφορετική άποψη για το πώς θα κατέληγε η σχέση τους. Ορισμένοι λειτουργούν χωρίς καν να προγραμματίζουν το παραμικρό στη ζωή τους, ούτε καν το γάμο τους. Για να κάνεις ένα τόσο μεγάλο βήμα θα πρέπει να είσαι απόλυτα προετοιμασμένος και συνειδητοποιημένος. Είναι κάτι που θα επηρεάσει όχι μόνο τη δική σου -υπόλοιπη- ζωή, αλλά και των παιδιών που θα αποκτήσεις.
Aρ. 5 : Δεν κοιμήθηκες με όλες τις γυναίκες που σου δόθηκε η ευκαιρία



Όσο είναι νέος είσαι και ελκυστικός. Όλες σε θέλουν και όλες τις θέλεις. Κάνεις όμως τις επιλογές σου αφήνοντας παρόλα αυτά σπουδαία «κομμάτια» εκτός σεξουαλικού παιχνιδιού. Μέγα λάθος. Όσο είσαι μικρός, χτύπα ό,τι κινείται. Όταν μεγαλώσεις, πρώτον, θα έχουν μεγαλώσει κι εκείνες και δεν ξέρεις πως θα είναι, δεύτερον, μπορεί να μη σε θέλουν πλέον. Πρόκειται για ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάνονται με τίποτα.
Aρ. 4 : Είσαι workaholic



Κανείς δεν αντιλέγει ότι η δουλειά είναι κακή ή ότι η καριέρα σου δεν είναι σημαντική, αλλά δεν πρέπει να νιώθεις υποχρεωμένος να περνάς κάθε λεπτό που είσαι ξύπνιος υπηρετώντας τα συμφέροντα άλλων (των αφεντικών σου) και κυρίως χωρίς να αμείβεσαι. Χάνεις σημαντικά πράγματα από τη ζωή σου, τα οποία όσο είσαι νέος δεν καταλαβαίνεις, αλλά άμα μεγαλώσεις τα αναπολείς. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις όσο είσαι νέος και η δουλειά δεν είναι ένα από αυτά.
Aρ. 3 : Αγνοείς την υγεία σου



Πίνεις, καπνίζεις και κάνεις οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποβεί καταστροφικό για την υγεία σου. Δεν έχει σημασία αν έχεις καλή φυσική κατάσταση ή δεν τρως junk food. Αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη δε σημαίνει ότι αντανακλά αυτό που πραγματικά είσαι. Οι αόρατες επιδράσεις είναι ύπουλες και αντί να βλέπεις σταδιακά τον εαυτό σου να χάνει τη φόρμα του για να αποφασίσεις να αλλάξεις ζωή, κάποια μέρα μπορεί να σε πάνε με αφόρητους πόνους στο γιατρό μόνο και μόνο για να μάθεις ότι στο σημείο που είσαι δεν υπάρχει πισωγύρισμα.
Aρ. 2 : Δεν πέρασες αρκετό χρόνο με τον πατέρα σου



Άσχετα με τις σχέσεις που έχεις με τον πατέρα σου, ο τίτλος του πατέρα παραμένει σε εκείνον και οι αλήθεια είναι ότι τον έχεις έναν και μοναδικό. Η παρουσία του έχει επιδράσει στη ζωή σου με διάφορους τρόπους, και είτε το αντιλαμβάνεσαι είτε όχι, δε θα βρίσκεται κοντά σου για πάντα. Προσπάθησε οι στιγμές που περνάτε μαζί να είναι οι καλύτερες δυνατές.
Aρ. 1 : Δεν κυνήγησες τη γυναίκα των ονείρων σου



Ποτέ σου δεν εκτίμησες τις ικανότητες που είχες στο να ρίξεις μια γυναίκα. Έτσι, κατάφερες να χάσεις μέσα σε ένα βράδυ, το κορίτσι των ονείρων σου, καθώς πίστεψες ότι δε θα γυρίσει ούτε βλέφαρο να σου ρίξει. Γιατί δεν τη διεκδίκησες; Το χειρότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί ήταν να φας χυλόπιτα. Δηλαδή, είναι καλύτερα τώρα που αναρωτιέσαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί κι αν θα ήσασταν ακόμα μαζί;

Οι photobombers όλων των ειδών ξαναχτυπούν... (pics)

Posted: 21 Feb 2012 04:00 PM PST

Αυτές οι φωτογραφίες είχαν σχεδιαστεί διαφορετικά και διαφορετικά βγήκανε…










Η εκδίκηση του ποδηλάτη... (video)

Posted: 21 Feb 2012 03:45 PM PST

Επικίνδυνες οι βόλτες στους δρόμους για τους ποδηλάτες...
Ακόμα και μια ευθεία με κίνηση, εγκυμονεί κινδύνους! Στο συγκεκριμένο βίντεο, ένας οδηγός δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στον ποδηλάτη και παίρνει αυτό που του αξίζει.. Δείτε!!



Τα τρομακτικότερα πλάσματα του βυθού...

Posted: 21 Feb 2012 03:30 PM PST

Αυτά τα ζώα μοιάζουν με τέρατα που πρωταγωνιστούν σε ταινίες επιστημονικής...φαντασίας ή με εξωγήινα πλάσματα. Ωστόσο βρίσκονται στον πλανήτη μας και συγκεκριμένα στα βάθη των ωκεανών της γης.

Οι Πολυχαίτοι μπορούν να αντέξουν σε πιέσεις που ασκούνται στο βάθος ενός χιλιομέτρου κάτω από την επιφάνεια του νερού, σε σημεία όπου οι ακτίνες του ήλιου δεν φτάνουν ποτέ. Δεδομένου των δυνατοτήτων αυτών των οργανισμών οι επιστήμονες επιχειρούν να εντοπίσουν αν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, όπου δεν μπορεί να αξιοποιηθεί η ενέργεια του ήλιου. Τα τρομακτικά σαγόνια αυτών των ζώων τους βοηθούν να πιάσουν την τροφή τους.

Έχουν μήκος δύο ή τριών εκατοστών και είναι μέρος ενός οικοσυστήματος που ήταν άγνωστο πριν από 40 χρόνια. Από το 1970, η πρόοδος της τεχνολογίας επέτρεψε στους επιστήμονες να ανακαλύψουν ακόμα περισσότερο τα βάθη των ωκεανών. Οι φωτογραφίες των σκουληκιών, που ακολουθούν, συγκαταλέγονται στα ευρήματά τους.












Τα δέκα επαγγέλματα του μέλλοντος

Posted: 21 Feb 2012 03:14 PM PST

Θέσεις εργασίας που θα προσφέρουν αποκατάσταση τις επόμενες δεκαετίες...
Τα επαγγέλματα του 2020 ή του 2040 μπορεί σήμερα να φαντάζουν ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, αλλά για αυτούς που θα τα ακολουθήσουν θα οδηγήσουν σε σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση.

Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού υπουργείου Επιχειρήσεων, Καινοτομίας και Δεξιοτήτων, η τεχνολογική και επιστημονική πρόοδος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση νέων επαγγελμάτων.

Η επιστημονική έρευνα, υπό την αιγίδα της Fast Future Research, ανέδειξε μία λίστα 10 επαγγελμάτων, τα οποία δεν υφίστανται σήμερα αλλά αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των μελλοντικών εργαζομένων.

Η σχετική λίστα έχει ως εξής:

1. Κατασκευαστές μελών του ανθρώπινου σώματος
Επιστήμονες με γνώσεις ιατρικής και τεχνολογίας που θα κατασκευάζουν τεχνητά ανθρώπινα μέλη.

2. Νανοϊατρική
Η σημαντική πρόοδος στον τομέα της νανοτεχνολογίας ενδέχεται να δημιουργήσει νέα ειδικότητα στην επιστήμη της ιατρικής.

3. Αγρότες γενετικά τροποποιημένων τροφίμων
Η παραδοσιακή μορφή γεωργίας θα αλλάξει και οι νέοι αγρότες θα προσανατολιστούν στις καλλιέργειες γενετικά τροποποιημένων φυτών και ζώων.

4. Σύμβουλοι ηλικιωμένων και διαχειριστές ατόμων τρίτης ηλικίας
Δεδομένου ότι ο πληθυσμός γερνάει και το προσδόκιμο ζωής μεγαλώνει, οι εργαζόμενοι που θα ασχολούνται με τα άτομα της τρίτης ηλικίας θα έχουν πολλές ευκαιρίες καριέρας μπροστά τους. Οι ηλικιωμένοι θα χρειάζονται ειδικούς, που θα ασχολούνται με νέες θεραπείες, με την ψυχική υγεία και την εκγύμναση τους.

5. Χειρούργοι για αύξηση της μνήμης
Η νέα ειδικότητα θα μπορεί να προσθέτει επιπλέον μνήμη στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

6. Μελετητές της ηθικής και φιλόσοφοι των νέων επιστημών
Καθώς η επιστημονική πρόοδος θα επιταχύνεται σε τομείς όπως η κλωνοποίηση, η κοινωνία θα αναζητήσει φωνές αμφισβήτησης και ηθικών φραγμών. Ο συγκεκριμένος κλάδος θα μελετάει την εξέλιξη της κοινωνίας και θα βοηθάει τους ανθρώπους να κάνουν ηθικές επιλογές.

7. Διαστημικοί πιλότοι, ξεναγοί διαστήματος και αρχιτέκτονες
Όσοι επενδύσουν στην εκπαίδευση του διαστήματος θα βγουν κερδισμένοι. Η ανάπτυξη του διαστήματος προϋποθέτει διαστημικούς πιλότους, ξεναγούς για τους επισκέπτες, καθώς και αρχιτέκτονες για τον σχεδιασμό εγκαταστάσεων.

8. Εικονικοί δικηγόροι
Όσο περισσότερο επικοινωνούμε online, τόσο θα αυξάνεται η ανάγκη για ειδικούς δικηγόρους που θα επιλύουν νομικές διαφορές μεταξύ ατόμων που ζουν σε διαφορετικές χώρες με διαφορετικά νομικά συστήματα.

9. Ψηφιακοί καθηγητές
Οι σύγχρονοι υπολογιστές ενδέχεται να αντικαταστήσουν τον καθηγητή της αίθουσας διδασκαλίας.

10. Καθαριστές δεδομένων
Η αύξηση των ηλεκτρονικών δεδομένων και οι πληροφορίες για τον καθένα μας, θα οδηγήσουν στη ζήτηση ειδικών καθαριστριών που θα ξεφορτώνεται με ασφάλεια ότι είναι περιττό.

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Ποιες εγχώριες celebrities έχουν παραδεχτεί ότι έχουν κάνει αισθητική επέμβαση στο στήθος τους; (pics)

Posted: 21 Feb 2012 03:00 PM PST

Οι εγχώριες celebrities που παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει αυξητική Οι περισσότερες κυρίες της σόουμπιζ δηλώνουν κατά των πλαστικών και ας έχουν υποκύψει στο νυστέρι.
Υπάρχουν βεβαίως και κάποιες πιο τολμηρές που δεν διστάζουν να το παραδεχτούν δημοσίως, αφού οι δημοσιογράφοι τις τρέλαναν προηγουμένως στην «ανάκριση»…

Το περιοδικό Glam παρουσιάζει μερικές από τις Ελληνίδες celebrities που αγοράζουν πλέον… μεγαλύτερο νούμερο σουτιέν και δεν το κρύβουν.



Κατερίνα Καινούργιου


Τζούλια Αλεξανδράτου



Δούκισσα Νομικού


Ορθούλα Παπαδάκου
Έλενα Παπαρίζου

Ο άνδρας με τα… 453 σκουλαρίκια!!

Posted: 21 Feb 2012 02:45 PM PST

Λάτρης του piercing ο άνδρας που θα δείτε, αλλά όσο λάτρης κι αν είσαι, δεν «τρυπάς» τον εαυτό σου 453 φορές! Τέτοιο κόλλημα ούτε με τατουάζ δεν έχουμε δει. Βεβαίως κατέχει και το παγκόσμιο ρεκόρ του ανθρώπου με τα περισσότερα piercings! Τα λόγια είναι περιττά νομίζω… Ο Rolf Buchholz σε photos!











Τέρμα τα ψεύτικα προφίλ στο Facebook!

Posted: 21 Feb 2012 02:30 PM PST

Το Facebook βασίστηκε εξαρχής στα αληθινά στοιχεία των χρηστών του, ζητώντας το πραγματικό ονοματεπώνυμο...
Όμως με την ραγδαία αύξησή του τα τελευταία χρόνια, και την είσοδο πολλών διασήμων, ήταν φυσικό να υπάρξει και πλήθος ψεύτικων λογαριασμών.

Έτσι, λοιπόν, εδώ και λίγες μέρες εγκαινιάστηκε μια νέα λειτουργία, τα verified accounts (επιβεβαιωμένοι λογαριασμοί), κάτι που το Twitter και το Google+ έχουν εδώ και καιρό.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε μια μερίδα ανθρώπων, κυρίως διασήμων, να επιβεβαιώσουν την αυθεντικότητα των προφίλ τους, ώστε να γνωρίζουν οι φανς ότι πρόκειται όντως για τον σταρ.

Η δυνατότητα verification δίνεται κυρίως σε όσους χρησιμοποιούν ψευδώνυμα, όπως ο 50 Cent, και έχουν μεγάλο αριθμό subscribers. Έτσι, ο Curtis Jackson, θα μπορέσει να επιβεβαιώσει τον λογαριασμό του και να τοποθετήσει το ψευδώνυμό του «50 Cent» χωρίς να θεωρηθεί ψεύτικος λογαριασμό.

Προκειμένου να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων τους, θα πρέπει να αποστείλουν στην υπηρεσία φωτογραφία της ταυτότητάς τους, του διαβατηρίου, του διπλώματος ή πιστοποιητικό γεννήσεως.

Μέχρι στιγμής, οι υπόλοιποι απλοί (και άσημοι) χρήστες δεν έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν να επιβεβαιωθούν οι λογαριασμοί τους.










Αυτό θα πει να έχεις την τύχη με το μέρος σου... (video)

Posted: 21 Feb 2012 02:15 PM PST

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε...

Οι εικόνες gif της ημέρας (gifs)

Posted: 21 Feb 2012 01:45 PM PST



2

Daily Gifdump
3Daily Gifdump
4Daily Gifdump
5Daily Gifdump
6Daily Gifdump
7Daily Gifdump
8Daily Gifdump
9Daily Gifdump


Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία για να ξεπεράσετε τους πρώην σας!

Posted: 21 Feb 2012 01:30 PM PST

Η ιστορία είναι πάνω-κάτω η ίδια. Γνωρίζονται, ερωτεύονται, χωρίζουν...
Τι ακολουθεί όμως μετά; Με τόσες πληροφορίες για τους πρώην συντρόφους μας στο internet είναι λογικό να πέσουμε στην παγίδα της... παρακολούθησης.

Τι έγραψε στο Twitter; Ποια είναι αυτή που του έκανε friend request; Ποιος είναι αυτός που έκανε post στον τοίχο της κλπ.

Η ίδια η τεχνολογία, έρχεται όμως να δώσει και τη λύση. Υπάρχουν εκατοντάδες ιστοσελίδες γνωριμιών που μπορούν να σας κάνουν να ξεφύγετε και δεκάδες εφαρμογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε την προηγούμενη σχέση σας.

Η 46χρονη Melissa McGlone, στράφηκε στην εφαρμογή «The Ex-App» όταν συνειδητοποίησε ότι παρακολουθούσε τις κινήσεις του πρώην της ηλεκτρονικά. Η εφαρμογή αυτή μπλόκαρε τα μηνύματα, τις κλήσεις και τα e-mail του, τόσο τα εισερχόμενα όσο και τα εξερχόμενα, ώστε να μπορεί να αποφύγει τον πειρασμό να τον πάρει τηλέφωνο μέσα στη νύχτα.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή, μάλιστα, είχε 3000 downloads από το app store της Αpple, μέσα σε μόλις ένας μήνα.

Υπάρχει επίσης το site CheaterVille.com, γεμάτο με φωτογραφίες και σχόλια για άτομα που υποτίθεται πως απάτησαν τους συντρόφους τους, η ιστοσελίδα NeverLikedItAnyway.com, που σας είχαμε αναφέρει παλιότερα, όπου μπορείτε να πουλήσετε τα δώρα των πρώην συντρόφων σας και το WotWentWrong, όπου σας δίνονται συμβουλές για τα λάθη που έγιναν στις σχέσεις σας.
mediagate.gr

Ωτοασπίδες για να αποφύγετε τον χωρισμό!

Posted: 21 Feb 2012 01:15 PM PST

Το ροχαλητό σκοτώνει την ερωτική ζωή των ζευγαριών σύμφωνα με...
έρευνα Αυστραλών επιστημόνων, στην οποία ρωτήθηκαν 500 γυναίκες σε όλη τη χώρα. 

Ειδικότερα, το 50% των γυναικών απάντησε ότι το ροχαλητό των συντρόφων τους αποτέλεσε αιτία διαταραχής της ρομαντικής τους σχέσης, ενώ το 40% εξ αυτών δήλωσε ότι αναγκάστηκε να κοιμάται σε διαφορετικά δωμάτια «για να αποφύγει το μαρτύριο».

 Παράλληλα, το 30% υποστήριξε πως λόγω του ροχαλητού έχει συχνά καυγάδες με τον σύντροφο και το 6% απάντησε πως το ροχαλητό διέλυσε την σχέση τους...

Η έρευνα έγινε από την εταιρεία Fisher & Payker Healthcare σύμφωνα με την οποία πολλές γυναίκες δήλωσαν πως προτιμούν να ακούν τη βρύση να στάζει ή τα κομπρεσέρ έξω από το σπίτι παρά τον σύντροφό τους να ροχαλίζει!

Γάτα εναντίον αλιγάτορα! (video)

Posted: 21 Feb 2012 01:00 PM PST

Ποιος λέτε να κέρδισε...;




Η Bar Refaeli πετάει το μπαλάκι! (pics)

Posted: 21 Feb 2012 12:45 PM PST

Αθλητισμός και μόντελινγκ δεν απέχουν και πολύ μεταξύ τους, αυτό αποδεικνύει και η τελευταία φωτογράφιση του ισραηλινού μοντέλου, Bar Refaeli...




Η Bar φόρεσε τα αθλητικά της… εσώρουχα, έπιασε μια ρακέτα και μας χάρισε ευχάριστες στιγμές αθλοπαιδιάς και τόνωσης ηθικού.


Με ποιον τυχερό έπαιζε άραγε;


Ιδιαίτερα κατοικίδια...! (pics)

Posted: 21 Feb 2012 12:30 PM PST

Είναι όλα τους αξιολάτρευτα...






















Δίαιτα για να χάσεις μέχρι και 4 κιλά την εβδομάδα!

Posted: 21 Feb 2012 12:15 PM PST

Ωραία! Έχεις το μενού της δίαιτας μπροστά σου. Πόσο πρέπει να φας από το κάθετι; Μην ταλαιπωρείσαι. Πάρε το "μαγικό πιάτο". Ένα κανονικό πιάτο δηλαδή και χώρισέ το σε τμήματα, ανάλογα με το είδος της τροφής που πρέπει να καταναλώσεις κάθε φορά. Μην χρησιμοποιείς πολλά πιάτα δηλαδή, αλλά βάλε αυτά που πρέπει να φας σε ένα πιάτο -και το κυρίως γεύμα και τα συνοδευτικά. Ο ειδικός θα σου πει τις αναλογίες....




Για να ξεκινήσεις την "δίαιτα του πιάτου" χρησιμοποιήσε το μενού, το οποίο θα σε βοηθήσει να χάσεις μέχρι και 4 κιλά (ανάλογα με το βάρος σου). Μην ξεχνάς τα ενδιάμεσα σνακ που θα σε κρατήσουν μέχρι το επόμενο γεύμα.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ...
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς μας δίνει την ποσότητα από κάθε τρόφιμο που πρέπει να υπάρχει στο πιάτο σου.
"Τα διατροφικά ποσοστά των υδατανθράκων-πρωτεϊνών-λιπών τα οποία προσφέρουν θετικό αποτέλεσμα είναι τα εξής":

Υδατάνθρακες, 50%-55%

Σιτηρά – δημητριακά: Ρύζι, αλεύρι, βρώμη, κριθάρι, σίκαλη και ό,τι παράγεται από αυτά (ψωμί, ζυμαρικά, αλεύρι, δημητριακά για πρωινό κλπ.)
Όλα τα φρούτα: Μήλα, μπανάνες, εσπεριδοειδή, ροδάκινα, καρπούζια, πεπόνια κλπ.
Αμυλούχα λαχανικά: Πατάτες, καλαμπόκια
Όσπρια: Φασόλια, ρεβιθιά, φακές, μπιζέλια, φάβα, σόγια
Προϊόντα γάλακτος: Τυριά, γάλα, γιαούρτι, παγωτό κλπ

Πρωτεΐνες, 15%

Κρέας: Πρόσεξε να είναι άπαχο και φρόντισε να το καταναλώνεις καλύτερα ψητό ή μαγειρευτό και όχι τηγανητό.
Όσπρια: Η καλύτερη επιλογή για το χειμώνα, με μια σειρά από σούπες. Φακές, φασολάδα, ρεβύθια


Λίπη, 20%-25%

Γαλακτοκομικά πλήρη
Σοκολάτα
Αλλαντικά, κρεατικά
*φρόντισε να επιλέξεις προϊόντα με μειωμένα λιπαρά

ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ
Διαχώρισε το πιάτο σου, ανάλογα με τις διατροφικές ομάδες και φτιάξε ένα puzzle χρωμάτων που θα σου προσφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, αλλά και τον τρόπο να συντηρηθείς ή να χάσεις κιλά.

Να λοιπόν το τρίπτυχο της επιτυχίας για ένα πιάτο, όπως το περιγράφει ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς:

-Οπτική ικανοποίηση: να περιλαμβάνει πλήθος χρωμάτων.
-Γευστική ικανοποίηση: να προσφέρει σε πλήρη ισορροπία όλες τις τροφές, ώστε να μην αλλοιώνει η μια τροφή την γεύση της δεύτερης, λόγου χάριν μια πολύ αλατισμένη τροφή θα αλλοιώσει την γεύση της αλκαλικής τροφής και θα εντείνει την γεύση της όξινης.
-Θρεπτική ικανοποίηση: να αποδώσει με βάση τον σχεδιασμό του, την πλήρη στήριξη του οργανισμού καλύπτοντας τις θρεπτικές και ενεργειακές ανάγκες του.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο συνδυασμός

Όλα τα θρεπτικά στοιχεία, πρέπει να βρίσκονται στο πιάτο μας. Ο λόγος είναι ότι τα θετικά αποτέλεσμα του κάθε ένα, παρουσιάζουν δράση μόνο όταν ενωθούν με ένα άλλο. Για παράδειγμα, οι πρωτεΐνες είναι ευρέως γνωστό ότι δεν παχαίνουν -στηρίζουν τον μυϊκό ιστό- αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό, όμως, αν δεν συνδυασθούν με υδατάνθρακες δεν θα εμφανίσουν θετικά σημάδια. Αν δεν συνδυασθούν με λίπος δεν θα έλθει γρήγορα ο κορεσμός με αποτέλεσμα η κατανάλωση περίσσειας πρωτεϊνης να μας παχύνει.

Ένα ιδεώδες διατροφικό πιάτο, θα πρέπει να περιλαμβάνει αρμονικώς συνδυασμένα Ύδατανθρακες, Πρωτεΐνες, Λίπη.
Ένα παράδειγμα, είναι το κυρίως γεύμα μας να έχει τα εξής:

->Μια σαλάτα, με τουλάχιστον 2 λαχανικά.
->Πιάτο με γαλακτοκομικό προϊόν, χαμηλό σε λιπαρά και νάτριο.
->1 φέτα ψωμί ολικής αλέσεως.
->Μέχρι 2 μέτριου μεγέθους φρούτα.
->Κυρίως πιάτο, κρέας κατα προτίμησην λευκό κρέας με συνδυασμό αμυλούχων τροφών, όπως ρύζι/μακαρόνια/πατάτες.

Σημαντική Σημείωση: Απόκλεισε απο το διαιτολόγιο σας, αναψύκτικα, σάλτσες και τυποποιημένες σαλάτες.
Του Λευτέρη Σαββίδη
με την πολύτιμη συνεργασία του διαιτολόγου διατροφολόγου Νικόλαου Κριαρά
http://www.tlife.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές