Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΔΕΙΤΕ: Η φωτογραφία του «ματάκια» που σπάει ρεκόρ

Posted: 30 Aug 2012 03:24 PM PDT


Αν κατοικείτε σε ισόγειο και τυγχάνει το παράθυρό σας να...
βλέπει πεζοδρόμιο, τότε οφείλετε να είστε τουλάχιστον προσεκτικοί ως προς τον τρόπο εμφάνισή σας.
Οπως
μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία που κάνει το γύρο του κόσμου μέσω
διαδικτύου και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες likes και shares, ένας...
ματάκια μπορεί να κάνει τα πάντα για να πετύχει το στόχο του. Αρκεί,
φυσικά, να του προσφέρετε στο... πιάτο το θέαμα που αναζητά. Και όπως
εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε η... ανέμελη κυρία της φωτογραφίας,
μάλλον έχει ξεχάσει να κλείσει τις κουρτίνες της.
Δείτε τη φωτογραφία:
matakiasonsports











ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ! Δες πώς είναι σήμερα ο… Ανδρέας Μικρούτσικος!

Posted: 30 Aug 2012 03:19 PM PDT


Δες την τελευταία κοσμική εμφάνιση
του Ανδρέα Μικρούτσικου χθες στο Ηρώδειο.


Τα χάσαμε με το πόσο έχει αλλάξει ο παρουσιαστής. Φανερά αδυνατισμένος στο πρόσωπο, στο σώμα αλλά και με μακρύ μαλλί.


Ο δημοφιλής παρουσιαστής έχει να εμφανιστεί στα κοσμικά πράγματα
περισσότερο από δύο χρόνια, κατόπιν δικής του επιλογής. Έτσι, δεν
γνωρίζαμε για το πώς είναι σήμερα η εικόνα του.












Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ηρώδειο στις 29 Αυγούστου 2012











ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το ταμπού του πόνου στο σεξ

Posted: 30 Aug 2012 03:14 PM PDT


Εκατομμύρια γυναίκες νιώθουν
ενοχλήματα στον κόλπο, και μερικές φορές ανυπόφορο πόνο, στη διάρκεια του σεξ.
Οι αιτίες του φαινομένου είναι πολλές, αλλά συνηθέστερη είναι η έλλειψη οιστρογόνων που οδηγεί σε ξηρότητα και ατροφία του κόλπου – συμπτώματα που δεν καθιστούν επώδυνο εφιάλτη μόνο τη σεξουαλική επαφή, αλλά συχνά και την εξέταση από τον γυναικολόγο, την ούρηση ή ακόμα και το κάθισμα, το περπάτημα και την ποδηλασία.
Εκτός από γυναίκες που πλησιάζουν ή περνούν την κλιμακτήριο, στις ασθενείς συμπεριλαμβάνονται πολλές που γέννησαν προσφάτως ή θηλάζουν τα μωρά τους και γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε χειρουργική αφαίρεση ωοθηκών, κάνουν θεραπεία καταστολής των οιστρογόνων εξαιτίας καρκίνου του μαστού ή υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία ή ακτινοθεραπεία στην πύελο για άλλους καρκίνους.
Με τις γυναίκες να ζουν πλέον το ένα τρίτο της ζωής τους μετά την κλιμακτήριο και εκείνες που νικούν τον καρκίνο να αυξάνονται διαρκώς, τα σεξουαλικά προβλήματα που οφείλονται στην ελάττωση των οιστρογόνων καθίστανται ολοένα συχνότερα, γράφει η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς».
Ωστόσο, μόλις η μία στις τέσσερις γυναίκες με κολπικό πόνο αναφέρει στον γιατρό της ότι υποφέρει.
Από όσες μιλούν, πολλές ακούν – λανθασμένα – ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει και πρέπει να μάθουν να ζουν με τον πόνο τους. Αλλες ακούν από τους γιατρούς τους ότι «ο πόνος είναι στη φαντασία σου», «πρέπει απλώς να χαλαρώσεις», «δεν έχεις κάτι παθολογικό» ή «μάλλον έχεις πρόβλημα με τη σχέση σου», γράφουν η γυναικολόγος δρ Ντέμπρα Κόουντι και η ψυχοθεραπεύτρια Νάνσι Φις στο βιβλίο τους «Healing Painful Sex» (εκδ. Seal Press).
«Λογικό είναι τόσο πολλές γυναίκες με κολπικό πόνο να αισθάνονται απομονωμένες, να ντρέπονται και να πιστεύουν ότι είναι "ελαττωματικές"», λέει η κυρία Φις. Οποια κι αν είναι η ηλικία της γυναίκας, όταν νιώθει πόνο στη διάρκεια του σεξ επηρεάζεται κάθε πλευρά του εαυτού της».
Η κυρία Φις συνιστά στις γυναίκες να μην ντρέπονται και να αρχίσουν να μιλούν ανοιχτά για το πρόβλημά τους, διότι αυτό αποτελεί ουσιαστικό βήμα ώστε να αρχίσουν να διατίθενται ευρύτερα οι υπάρχουσες θεραπείες γι' αυτό.
Από την πλευρά της, η δρ Κόουντι συνιστά στις γυναίκες με σεξουαλικό πόνο να μην απελπίζονται όποιας ηλικίας κι αν είναι και ανεξάρτητα από το πόσοι γιατροί τούς έχουν πει ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτα.
Οι θεραπείες
Το σημαντικό, λέει, είναι να μην καθυστερήσει η θεραπεία: όσο περισσότερο επιμένει ο σεξουαλικός πόνος, τόσο πιθανότερο είναι να οδηγήσει σε νευρολογικό πόνο και δυσλειτουργία του εδάφους της πυέλου, γεγονός που θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο την θεραπεία.
Η υπομονή είναι επίσης σημαντική. Μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες ή και μήνες για να γίνουν εμφανή τα πλήρη οφέλη της αγωγής, που συχνά περιλαμβάνει διάφορες επιμέρους θεραπείες.
Στις τοπικές θεραπείες συμπεριλαμβάνονται ένας διακολπικός, οιστρογονικός δακτύλιος (ονομάζεται Estring) ο οποίος αντικαθίσταται κάθε τρεις μήνες, μία διακολπική ταμπλέτα οιστρογόνων που τοποθετείται καθημερινά επί δύο εβδομάδες και στη συνέχεια δύο φορές την εβδομάδα και μία κρέμα οιστρογόνων που εφαρμόζεται καθημερινά για λίγες εβδομάδες και στη συνέχεια δύο φορές την εβδομάδα.
Οι θεραπείες αυτές περιέχουν μικρές ποσότητες οιστρογόνων και έτσι οδηγούν σε πολύ μικρή απορρόφηση της ορμόνης από το σώμα. Υπάρχει επίσης και λιγότερο ισχυρό παρασκεύασμα οιστρογόνων για τοπική χρήση, το οποίο θεωρείται ασφαλές για γυναίκες με ιστορικό καρκίνου ευαίσθητου στα οιστρογόνα.
Εντούτοις, η εισαγωγή οιστρογόνων στον κόλπο «λίγο καταπραΰνει τον πόνο εισόδου κατά τη διείσδυση του πέους», λέει η δρ Κόουντι, προσθέτοντας ότι είναι σημαντικό να γίνει θεραπεία και στη διάνοιξη του κόλπου. Αυτή επιτυγχάνεται με τη βοήθεια λιπαντικών, άλλα εκ των οποίων προορίζονται και για τους δύο συντρόφους και άλλα μόνο για τη γυναίκα.
Το δέρμα του κόλπου, εξάλλου, μπορεί να ενυδατωθεί και να ενισχυθεί με φυσικά έλαια όπως η βιταμίνη Ε, το καρδαμέλαιο, το καρυδέλαιο και το ελαιόλαδο, που τοποθετούνται τρεις φορές την ημέρα επί έναν μήνα ή δύο.
«Τα έλαια αυτά είναι ακόμα πιο αποτελεσματικά όταν συνδυάζονται με μικρές δόσεις ορμονών οιστρογόνων και τεστοστερόνης που θα χορηγήσει ο γιατρός», διευκρινίζει η δρ Κόουντι.
Η φυσικοθεραπεία επίσης μπορεί να βοηθήσει, καθώς ο σεξουαλικός πόνος συχνά εμπεριέχει βράχυνση των συνδετικών ιστών και εξασθένηση των μυών της πυέλου. Η χρήση ενός διαστολέα μπορεί να αυξήσει τη ροή αίματος στην περιοχή του κόλπου, ενώ ένας μαλακός δακτύλιος στο άνοιγμα του κόλπου μπορεί να τον μακρύνει, κατά την δρα Κόουντι.
Τέλος, «ασκήσεις όπως η γιόγκα και το πιλάτες μπορούν να ενισχύσουν τους μυς του πυελικού εδάφους και να αυξήσουν την ευλυγισία, ωφελώντας σημαντικά τις ασθενείς», καταλήγει.
Πηγή : ΤΑ ΝΕΑ Ένθετο Υγεία

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Συντετριμμένος ο Τρύφωνας Σαμαράς

Posted: 30 Aug 2012 03:09 PM PDT


Το χαμογελαστό παιδί της σόουμπίζ
αντιμετωπίζει μια νέα απώλεια στη ζωή του μετά τον θάνατο της πολυαγαπημένης του μητέρας, Βούλας, το 2005 από την επάρατη νόσο.
Από τότε που η μητέρα του πάλευε με τον καρκίνο και νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα, ο Τρύφωνας είχε έρθει κοντά με ένα νέο κορίτσι μόλις 18 ετών τότε, που βρισκόταν στο διπλανό κρεβάτι δίνοντας την δική του μάχη με την ασθένεια.
Οι δυό τους ήρθαν αμέσως κοντά. Ο Τρύφωνας στήριζε την Μαργαρίτα ηθικά, ψυχολογικά αλλά και οικονομικά κάτι που η Μαργαρίτα δεν ξέχασε ποτέ. Μιλούσε με τους γιατρούς και είχε αναλάβει τη νοσηλεία της. Η Μαργαρίτα ήταν πλέον μέλος της οικογένειάς του και ας μην είχαν συγγένεια εξ αίματος.
Εκείνο το διάστημα παραμένει μέχρι και σήμερα βαθιά χαραγμένο στην ψυχή του και όταν έχασε την μητέρα του υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να μην αφήσει την 26χρονη, πια κοπέλα να ηττηθεί από την ίδια αρρώστια.
Στα χρόνια που πέρασαν ο Τρύφωνας στάθηκε δίπλα της και δίπλα στην μητέρα της, ανεβαίνοντας μαζί αυτόν τον Γολγοθά. Ήταν δίπλα της σαν φίλος, σαν αδελφός, σαν ο καλός της άγγελος όπως έλεγε εκείνη.
Αλλά αυτή τη μάχη παρά την υπόσχεση που είχε δώσει στον εαυτό του, παρά το τάμα και τις προσευχές του δεν την κέρδισε.
Η Μαργαρίτα που όλο αυτό το διάστημα έδινε και πάλι σκληρό αγώνα με την ασθένεια που επέστρεψε, νικήθηκε. Από την Τρίτη το βράδυ είχε πέσει σε κώμα και η κατάσταση της ήταν πια μη αναστρέψιμη. Μόνο ένα θαύμα, που δυστυχώς δεν έγινε, θα μπορούσε να την επαναφέρει στη ζωή.
Ο Τρύφωνας βρέθηκε δίπλα της από την πρώτη στιγμή και στη νέα αυτή «μάχη», ήταν δίπλα της ακόμη και όταν έπεσε σε κώμα και προσευχόταν, αλλά η πίστη του και η αγάπη του για εκείνη δεν κατάφεραν να την κάνουν να επανέλθει.
Λίγες ημέρες πριν όταν η Μαργαρίτα έδινε τη «μάχη» της αισιόδοξη ότι θα την κερδίσει, οι δυό τους φωτογραφίζονταν χαμογελαστοί στους διαδρόμους του νοσοκομείου.
Τρύφωνας Σαμαράς - Μαργαρίτα
Στις 3 Ιουνίου του 2010 και ενώ η Μαργαρίτα είχε ξεπεράσει τότε την ασθένεια, θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη, τη στήριξη και την συμπαράσταση του, του έστειλε μέσω της εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου ένα ευχαριστήριο «Πάμε Πακέτο», που συγκίνησε τους πάντες.
πηγή:fthis.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πόσες θερμίδες έχει το σπέρμα;

Posted: 30 Aug 2012 03:04 PM PDT


Kαι όμως το σπέρμα έχει θερμίδες!
Βρήκαμε την απάντηση και σε αυτό!


Το σπέρμα λοιπόν έχει περίπου 36 θερμίδες…  ανά κουταλάκι του γλυκού!












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Γεροθόδωρου φίλησε στο στόμα την Παόλα!

Posted: 30 Aug 2012 03:00 PM PDT


Τόσος ενθουσιασμός πια...


Ένα φιλί στο στόμα από τη στιχουργό Βίκυ Γεροθόδωρου για την Πάολα!



Η τραγουδίστρια στο πλαίσιο της περιοδείας της, ταξίδεψε στη Ρόδο, όπου έδωσε συναυλία.



Εκεί, συναντήθηκε με την Βίκυ Γεροθόδωρου, η οποία χάρηκε πάρα πολύ που είδε την τραγουδίστρια.



Η στιχουργός φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και
γι' αυτό τον λόγο της έδωσε ένα hot φιλί στο στόμα μπροστά στον
φωτογραφικό φακό του ΟΚ.



newsbeast













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Η φωτογραφία που ανέβασε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον για τα γενέθλιά του

Posted: 30 Aug 2012 02:54 PM PDT





Τα 54 χρόνια του θα έκλεινε
χθες ο Μάικλ Τζάκσον ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.


Τα παιδιά του και η οικογένειά του δεν τον έχουν ξεχάσει και για το
λόγο αυτό ταξίδεψαν μέχρι το Γκάρι της Ιντιάνα όπου μεγάλωσε ο βασιλιάς
της ποπ για να τιμήσουν τη μνήμη του.


Η κόρη του Πάρις ανέβασε μια φωτογραφία δική της μαζί με τον πατέρα της αφήνοντας το μήνυμα "χρόνια Πολλά μπαμπά.


Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά, πάντα και για πάντα".











radar.gr












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εικόνες Σοκ! Δείτε τι αντίκρισε όταν γύρισε στο σπίτι του!

Posted: 30 Aug 2012 02:49 PM PDT


Οι γείτονες άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο..
κανείς όμως δεν πίστευε αυτό που έβλεπε!

Το πίσω μέρος του σπιτιού είχε καταρρεύσει, όταν πλημμύρισε ο ποταμός Ehen στην Cumbria της Βρετανίας.

Η στάθμη του ποταμού από τα 60 εκατοστά έφτασε στα δύο μέτρα μέσα σε ένα 24ωρό!

Οι ιδιόκτητες, ο 57χρονος Ken O'Hara και η 49χρονη Belinda Taylor, ενημερώθηκαν για την κατάσταση του σπιτιού τους ενώ διανυκτέρευαν σε κοντινό ξενοδοχείο.

Δείτε τις φωτογραφίες...







Πηγή: newsbomb.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μετακομίζουν αλλά δεν.. χωρίζουν!

Posted: 30 Aug 2012 02:44 PM PDT


Η Έλενα Παπαβασιλείου μετακομίζει στη..

συχνότητα του σταθμού Δρόμος 89,8 μαζί με τον  Βαγγέλης Περρής!

 Η νέα τους εκπομπή ξεκινά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και θα εκπέμπει καθημερινά 7-10 το πρωί.

Πέρα από το ραδιόφωνο ενδέχεται να τους δούμε μαζί και στην εκπομπή Όλα 13. Ωστόσο, η Έλενα δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά της όταν ρωτήθηκε σχετικά.

"Δεν μου αρέσει να ανοίγω τα χαρτιά μου. Τον Βαγγέλη και τον Θέμο, τους πάω με τα χίλια, αλλά από εκεί και πέρα τα επαγγελματικά θα τα δούμε σιγά σιγά", δήλωσε.
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος αρκέστηκε να αναφερθεί μόνο στη νέα τους ραδιοφωνική εκπομπή λέγοντας πως "έχουμε όρεξη  να κάνουμε μια ωραία εκπομπή να περάσουν ωραία οι ακροατές".
kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

"In a relationship"! 5 λόγοι που ένας άνδρας αλλάζει το status του στο facebook!

Posted: 30 Aug 2012 02:40 PM PDT


Τα χρόνια περνούν, αλλά οι αξίες μένουν!
Ένας άνδρας πάντα βρίσκει έναν τρόπο να..
διαλαλήσει στην οικουμένη την αγάπη του για μια γυναίκα. Κάποτε έπρεπε να πάρει μια ανθοδέσμη "ίσαμε το μπόι" του και να χτυπήσει το κουδούνι του σπιτιού της. Καλό κοστούμι και αγωνία να αρέσει στον αυστηρό πατέρα. Πολλές φορές βέβαια αρκούσε μια σκάλα, ένα σεντόνι και ένα αυτοκίνητο και να 'σου το πατροπαράδοτο κλέψιμο.

Αργότερα τα πράγματα άλλαξαν και αρκούσε ένας καφές με φίλους και ένα "Να σου συστήσω την κοπέλα μου!" Κι ύστερα ήρθε το facebook...

Αν και δεν σου κρύβω πως μου κάνει λίγο επιφανειακό να δηλώνω την σχέση μου μαζί σου με ένα κλικ, υπάρχουν περιπτώσεις που το Status στο facebook επιβάλλεται να αλλάξει! *

Υ.Γ.: Μεταξύ μας, μια γυναίκα τρελαίνεται πολύ περισσότερο να κάνει κάτι τέτοιο. "Πετάς τη σκούφια σου" να αλλάξεις το προφίλ σου και να φιγουράρει εκεί το "In A Relationship"!

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΙΝ Α RELATIONSHIP"

1. Ο έρωτας είναι τυφλός....

Οι φίλοι σου στο facebook σου όμως όχι. Σου έχει τύχει να "δαγκώσεις τη λαμαρίνα"; Να την πάθεις τόσο δυνατά που δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο στον κόσμο; Ποια οικονομική κρίση και ποια προβλήματα στη δουλειά; Ποια κίνηση το πρωί και ποια ουρά στο ΙΚΑ; Τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει το ταξίδι στα σύννεφα. Θα βγεις, να το φωνάξεις, να το πεις! Κι επειδή αν ανέβω στο Λυκαβητό και αρχίσω να ουρλιάζω "Σ'ΑΓΑΠΩ" το πιο πιθανό είναι να μου απαντήσει χορωδιακά όλη η γειτονιά "ΣΚΑΣΕ", το αποφάσισα! Lefteris is currently in a relationship.... και τα like να πέφτουν βροχή! (Ευτυχώς που δεν έχει dislike).

2. Το profil σαν δόλωμα

Παραδέξου το! Υπάρχει μια μερίδα γυναικών εκεί έξω που αποτελούν γνήσια τέκνα της Εύας. Εκεί που ακούν "ΜΗ", πέφτουν με τα μούτρα. Εκεί που βλέπουν απαγορευτικό, επιταχύνουν "ντουγρού"! Στην Εύα το δόλωμα ήταν ένα δελεαστικό κόκκινο μήλο, στις παλιότερες γενιές μια γυαλιστερή βέρα στο δεξί και σήμερα ένα status στο facebook. Είναι τυχαίο που μόλις βάλω πως είμαι single μου κόβετε όλες την καλημέρα; Κι ούτε poke, ούτε like ούτε friend request! "Απελπισμένος, λιγούρης και πέφτουλας θα 'ναι" σκέφτεσαι με όλη την παρέα και με αποφεύγεις, ηλεκτρονικά και "δια ζώσης"! "Κοτσάρω" λοιπόν κι εγώ ένα "δεσμευμένος" ή ακόμη καλύτερα ένα "It's Complicated" που προσδίδει και περισσότερο μυστήριο και βροχή τα e-dates!

3. Το status ή τη ζωή μου

Είναι φορές που είσαι εσύ που μου βάζεις τεχνιέντως το... μαχαίρι (ή μάλλον το ποντίκι) στο λαιμό. Μπαίνεις χαρωπή, χαρωπή στο facebook και κάνεις την κίνηση ματ. Μια στρατηγική επίθεσης που έχεις σχεδόν βέβαιη επιτυχία! Πατάς λοιπόν να αλλάξεις το status και βάζεις πως βρίσκεσαι πλέον σε σχέση. Αλλά όχι, δεν σου φτάνει αυτό... σε σχέση με τι; Επιλέγεις λοιπόν την πιο... εξελιγμένη μορφή και βάζεις πως βρίσκεσαι σε σχέση με μένα. "Και αν θέλεις τώρα, κάνε πως δεν δέχεσαι το αίτημα" σκέφτεσαι και το σαρδώνιο χαμόγελό ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου. Γιατί με στήνεις στον τοίχο. Δεν λέω καλά περνάμε, όμως δεν έχω και κανέναν καημό να το ανακοινώσω σε όλους - γνωστούς και αγνώστους - τι κάνω και τι δεν κάνω μαζί σου. Αν όμως δεν δεχτώ το αίτημα, ποιος σε είδε και δεν σε φοβήθηκε. Αιτία χωρισμού από facebook, σε διαδικτυακή μετάδοση!

4. Κλικ και το κεφάλι μου ήσυχο!

Χμ, πως να το διατυπώσω τώρα που θα μου πεις πως λέω και "ξελέω"! Ναι, εγώ ήμουν που σου έλεγα δυο νούμερα παραπάνω πως το status δεσμευμένος μοιάζει με το μέλι που τραβάει τις μέλισσες-ελεύθερες γυναίκες σε μένα. Από την άλλη όμως, υπάρχει και ο γυναικείος πληθυσμός που πέρασε στα σήματα (όχι οδήγησης, αυτά δεν πρόκειται να τα περάσει ποτέ στην πραγματικότητα) και ξέρει πως ο δεσμευμένος είναι ένα είδος άνδρα που δεν πλησιάζουμε ποτέ. Άρα; Άρα, το χρησιμοποιώ για να απαλλαχθώ απο κάποιες ενοχλητικές κολλητσίδες που δεν λένε να σταματήσουν να ποστάρουν τραγουδάκια, τσιτάτα και ρήσεις μεγάλων ανδρών για να δηλώσουν διαθεσιμότητα. Αφού δεν καταλαβαίνεις κυρία μου, πάρε ένα τελειωτικό χτύπημα πως ήρθες δεύτερη, πως άργησες και άσε με στην ησυχία μου.

5. Η τακτική του "ρίχνω άδεια για να πιάσω γεμάτα"

Τέλος υπάρχει και εκείνος ο λόγος που δεν θέλεις να σου συμβεί ποτέ. Να θέλεις να βάλεις "In A Relationship" ή "Complicated" για να ψαρέψεις καταστάσεις. Ας υποθέσουμε πως έχουμε χωρίσει. Το facebook όμως παραμένει εκεί κι εσύ είσαι τόσο περήφανη που δεν θα μου κάνεις τη χάρη να με μπλοκάρεις! Έτσι θα κάνω την τελευταία μου κίνηση, μήπως σε ξανακερδίσω. Θα βάλω και πάλι πως είμαι δεσμευμένος, να δω πως θα αντιδράσεις... το τελευταίο μου χαρτί μήπως σε τσιγκλίσω και επιστρέψεις σε μένα. Όσο για το "Η κατάσταση είναι μπερδεμένη", φαίνεται πως και ο ιδρυτής του facebook την προσέθεσε για να ξεκαθαρίζει καταστάσεις. Δεν μου λες που πάει το πράγμα; Δεν λες να ξεδιαλύνεις τι τρέχεις μεταξύ μας; Θα το κάνει το facebook για μένα.
Πηγή: myastro.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αγαπούσαν τη σιλικόνη και έγιναν σαν... «Φρικιά» (pics)

Posted: 30 Aug 2012 02:34 PM PDT


Μερικές φορές καλό είναι να τηρείται το αρχαίο ελληνικό ρητό "Παν μέτρον άριστον". Στην προκειμένη περίπτωση οι κυρίες που θα δείτε στις φωτογραφίες προτίμησαν την υπερβολή και όπως θα καταλάβετε αυτό αποδείχθηκε καταστροφικό.











kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γιατί να κάνεις sex την Πέμπτη; Ποια είναι η σωστή μέρα και για τι

Posted: 30 Aug 2012 02:29 PM PDT


Από το πότε να πουλήσεις το σπίτι σου
μέχρι πότε να κάνεις σεξ, υπάρχει μια μέρα της εβδομάδας που είναι η καλύτερη για όλα. Διάβασε για ποιο λόγο.

Ακόμα κι αν το "τώρα" ακούγεται καλύτερο από οποιαδήποτε άλλη ώρα ή μέρα, το πιστεύεις πραγματικά ή είναι καλύτερα να διαβάσεις τους ειδικούς;

Πότε να φας έξω; Την Τρίτη

Τα περισσότερα εστιατόρια δεν κάνουν προμήθειες το Σαββατοκύριακο. Την Τρίτη όλα είναι φρέσκα. Ο σεφ Anthony Bourdain λέει: "Η Δευτέρα δεν είναι και η καλύτερη μέρα να φας ψάρι".

Πότε να κάνεις σεξ; Την Πέμπτη

Σύμφωνα με έρευνα του London School Of Economics τα φυσικά επίπεδα της κορτιζόλης, τα οποία διεγείρουν ορμόνες του σεξ, είναι στο υψηλότερο σημείο τους αυτή την ημέρα και μάλιστα το πρωί.

Πότε να πουλήσεις το σπίτι σου; Την Παρασκευή

Σύμφωνα με την αμερικανική μεσιτική εταιρεία Redfin, όσοι βάζουν πωλητήριο την Παρασκευή, έχουν περισσότερες πιθανότητες. Στο συμπέρασμα κατέληξαν αναλύοντας 1.2 εκατομύρια καταχωρήσεις σε 16 αγορές για 21 μήνες.

Πότε να ζητήσεις αύξηση; Την Τετάρτη

Επτά στους δέκα διευθυντές, όταν ρωτήθηκαν από την εταιρεία προσλήψεων Office Angels, είπαν ότι η καλύτερη μέρα για να τους ζητήσεις αύξηση είναι η Τετάρτη.

Πότε να παντρευτείς; Την Παρασκευή

Όλοι θέλουν να παντρευτούν Σάββατο, αλλά μια μέρα νωρίτερα όλα θα σου κοστίσουν το μισό.

Πότε να σταματήσεις μια δημοπρασία στο e-bay; Την Κυριακή

Τα καλύτερα αποτελέσματα δημοπρασιών στο e-bay έχουν σημειωθεί την Κυριακή.

Πότε να σταματήσεις μια κακή συνήθεια; Την Παρασκευή

Σύμφωνα με τους επιστήμονες η θέληση είναι πιο ισχυρή το Σαββατοκύριακο.

Πηγή: cosmo.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γνωστή τραγουδίστρια έδειξε τα οπίσθιά της στο κοινό!

Posted: 30 Aug 2012 02:25 PM PDT



Στη Σουηδία βρέθηκε στο πλαίσιο των..

συναυλιών της η διάσημη τραγουδίστρια η οποία έχει πάρει φόρα και σε κάθε ευκαιρία προκαλεί με τις εμφανίσεις της ή ακόμη και με τη συμπεριφορά της.

Η Lady Gaga φαίνεται ότι ζήλεψε από τις... αποκαλύψεις της συναδέλφου της Μαντόνα και απόφάσισε να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Κατά τη διάρκεια λοιπόν του σόου που έδωσε στη Σκανδιναβική Χερσόνησο, η Lady Gaga γύρισε την πλάτη στο κοινό και έδειξε τα οπίσθιά της εκπλήσσοντας τον κόσμο που την επευφημούσε.
"Δε με νοιάζει τι λέει ο κόσμος.

Δε με νοιάζει.

Εμείς ξέρουμε την αλήθεια", είπε αναφερόμενη στο τραγούδι της Μαντόνα "I Don't Give A".
kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έκλεισε τα 18 και δέχεται προτάσεις... για πορνό!

Posted: 30 Aug 2012 02:20 PM PDT



Η πιο διάσημη ανήλικη τηλεπερσόνα από..

τις 28 Αυγούστου δεν είναι πια ανήλικη καθώς γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της στην αγκαλιά του 50χρονου συζύγου της, του ηθοποιού Νταγκ Χάτσισον.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν για την Κόρτνεϊ Στόντεν να αποσβέσει την προώθηση που έκανε στις… ανήλικες καμπύλες της, επιδεικνύοντας τες με κάθε ευκαιρία!

Η Στόντεν έχει ήδη δεχθεί 4 προτάσεις και έπεται συνέχεια!


kamikazi.gr
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δεν θα πιστεύετε τι (δεν) φοράει η Ζέτα Θεοδωροπούλου!

Posted: 30 Aug 2012 02:15 PM PDT


Η Ζέτα Θεοδωροπούλου κάθε φορά που ανεβάζει φωτογραφία στο..

Twitter φροντίζει να φορά ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί σε μαγιό.

Πηγή: newsbomb.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε πως είναι σήμερα ο Νικόλας από το Κωνσταντίνου και Ελένης!

Posted: 30 Aug 2012 02:09 PM PDT



Ο οινοχόος, ο μπάρμαν, ο easy rider..


Καλό παιδί και καλός ηθοποιός. Ας τον θυμηθούμε...

Για να δούμε πως είναι σήμερα..

Πηγή: newsbomb.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ξεσήκωσε την Ελούντα με τα καλλίγραμμα πόδια της

Posted: 30 Aug 2012 02:05 PM PDT


Πιο σέξι από ποτέ η γνωστή δημοσιογράφος..

 και εμφανώς αδυνατισμένη πέρασε τις διακοπες της στην Ελούντα.

Όπου και να πήγαινε τραβούσε τα βλέμματα με τα κοντά της φορέματα που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα πόδια της.

Ο λόγος για τη Νατάσα Ράγιου η οποία με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook, αποδεικνύει ότι μια γυναίκα μετά τα 40 μπορεί να είναι ακόμη πιο επιθυμητή από πριν.

Πηγή: newsbeast.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 31/8;

Posted: 30 Aug 2012 02:00 PM PDT



Τα Ζώδια Σήμερα 31 Αυγούστου 2012




Κριός
21/3-20/4

Ίσως χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλάζει τα δεδομένα και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν, αν είσαι αρκετά ευέλικτος και διπλωμάτης.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι μια καλή μέρα σήμερα για να κάνεις μια νέα αρχή και να ξεχάσεις κάποια προβλήματα από το παρελθόν, που σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Πάρε πρωτοβουλίες που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα. Αν είσαι μόνος σου, βγες από το σπίτι σου και πέρασε όμορφα με φίλους. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν θα αργήσει να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου μπορείς να λύσεις αρκετά προβλήματα, με τη φόρα που έχεις πάρει. Μην βιάζεσαι και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο και η σημερινή μέρα σε ευνοεί, για να λύσεις κάποια οικονομικά προβλήματα ή να διευθετήσεις υποχρεώσεις, φορολογικές και γραφειοκρατικές.





Ταύρος
21/4-20/5

Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα, φίλε Ταύρε, δεν θα είναι λίγες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, κυνήγησε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, επικοινώνησε με το ταίρι σου και μίλα του για τα συναισθήματά σου, ώστε να δημιουργήσεις ένα ερωτικό κλίμα στη σχέση σας. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η γοητεία σου μπορεί αυτό το βράδυ να φέρει δίπλα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, χρειάζεται να είσαι μεθοδικός, γιατί αν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί δεν θα πετύχεις τίποτα. Τα οικονομικά σου επίσης έχουν φτάσει σε ένα σημείο, που σε πιέζει αφόρητα. Βρες λύσεις, που θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και κάνε ένα νέο πρόγραμμα, που θα σου αποδώσει περισσότερα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Δίδυμε, σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, για να λύσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε απόφυγε να τα κάνεις όλα μαζί και προγραμματίσου κατάλληλα για να μην αιφνιδιαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, μην παρασυρθείς σε συζητήσεις για τη σχέση σου, που δεν οδηγούν πουθενά. Συγκεντρώσου στα πιο σημαντικά θέματα και μην αφήνεις παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν το κέφι. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι έχετε κάθε δυνατότητα να γνωρίσετε το άτομο που σας ταιριάζει περισσότερο. Βάλτε κι εσείς το χεράκι σας και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, μπορείς να ζητήσεις τη βοήθεια των συνεργατών σου, για όσα θέλεις να πετύχεις. Άλλωστε, κάποια νομικά θέματα ευνοούνται και καλό είναι να τακτοποιήσεις χρέη και υποχρεώσεις, που σε πιέζουν.






Καρκίνος
22/6-22/7

Διάφοροι τομείς της ζωής σου σε έχουν κουράσει αρκετά, αγαπητέ Καρκίνε, και σήμερα θα έχεις την τάση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η Πανσέληνος από τους Ιχθείς θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να φέρει εντάσεις και προσπάθησε να περάσεις μια χαλαρή Παρασκευή, απαλλαγμένη από κάθε άγχος και ένταση. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε την εύνοια του Άρη από τον Σκορπιό, που σε φέρνει πιο κοντά σε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, τα πράγματα πάνε καλά και με κάποιες κινήσεις, μπορείς να βελτιώσεις αρκετά θέματα που σε αγχώνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη φάση και χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην κάνεις λάθη, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.






Λέων
23/7-23/8

Καλό είναι σήμερα, φίλε Λέων, να ξεμπερδεύεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς και να μην τα αναβάλεις, για να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων θα φέρει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε βάλε τα δυνατά σου, για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, βάλε λίγο ερωτισμό στη σχέση σου και μην αφήνεις την καθημερινότητα να σε παρασέρνει στην ρουτίνα. Κάνε εσύ την πρώτη έκπληξη στο σύντροφό σου και αυτός με την σειρά του θα ενδώσει. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με το μαξιλάρι σου, βγες με αγαπημένα πρόσωπα και πέρνα όσο καλύτερα γίνεται. Η γνωριμία που επιθυμείς, δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Λέων, θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και άγχος και θα κατηγορείς τους άλλους για την έλλειψη συνεννόησης. Κάνε ό,τι μπορείς για να αποφύγεις τη σύγχυση και προσπάθησε να ηρεμήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή, γιατί κάθε κίνηση μπορεί να φέρει επιπλέον έξοδα, που δυστυχώς δεν έχεις περιθώριο να καλύψεις.








Παρθένος
24/8-22/9

Αρκετά θετικά γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Παρθένε, και θα μπορέσεις να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις, που θα σε ευχαριστήσουν. Θα πρέπει, ωστόσο, να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων, κάποιες παρεξηγήσεις ή καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, καλό είναι να δώσεις απαντήσεις σε κάποια ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου. Μην κινείσαι εν βρασμώ ψυχής και όλα θα πάνε πολύ καλά. Ακόμη και εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Η περίοδος αυτή είναι αρκετά ευνοϊκή για εσένα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου μπορούν να πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Παρθένε, αν είσαι μετρημένος στα λόγια και στις πράξεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να υλοποιήσεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν αρκετά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και δεν πάρεις βιαστικές αποφάσεις για κάποιες συμφωνίες, θα μπορέσεις να τα φέρεις στο σημείο που θέλεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Ζυγέ, θα είναι πολλές και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα θα αυξήσουν την αισιοδοξία σου και θα σε κάνουν να βλέπεις πιο θετικά το μέλλον. Κράτησε αυτή τη θετικότητα, γιατί θα σου χρειαστεί απέναντι στις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που μπορεί να σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ζυγός, τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που επικρατούν στη σχέση σου και να δημιουργήσεις μια πολύ ερωτική ατμόσφαιρα, ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Βγάλε τον ερωτικό εαυτό σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται. Αλλά και εσύ που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις ότι έχεις την εύνοια των πλανητών, για να κάνεις μια καλή γνωριμία ή να φλερτάρεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, καλύτερα να είσαι λίγο συντηρητικός και να μην προβείς σε αποφάσεις ή αλλαγές. Προτίμησε να παγιώσεις κάποιες θετικές καταστάσεις, πριν προχωρήσεις σε νέα σχέδια. Τα οικονομικά σου χρειάζονται άμεση ενίσχυση. Αναζήτησε κι άλλες πηγές εσόδων.





Σκορπιός
23/10-22/11

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να σκεφτείς πολύ προσεκτικά, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στους Ιχθείς, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Πάντως, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μπορεί να σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις, για θέματα που σου προκαλούν εκνευρισμό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και σε κάνουν να χαίρεσαι. Όσο για σένα, που απολαμβάνεις ακόμη την ελευθερία σου, μην σε απασχολεί τόσο η μοναξιά σου, γιατί σύντομα θα κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μέχρι τότε, να είσαι αισιόδοξος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι σε ένα καλό δρόμο, αλλά κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν και θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου και κυρίως, μην βγαίνεις από τους στόχους σου, γιατί μόνο εναντίον σου μπορεί να στραφεί μια βιαστική κίνηση. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, καθώς παρασύρεσαι σε κάποια έξοδα χωρίς λόγο. Δείξε προσοχή για να μην βρεθείς με χρέη στο κεφάλι σου.





Τοξότης
23/11-21/12

Το άγχος που σε έχει καταβάλει, φίλε Τοξότη, δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά αυτήν την Παρασκευή. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, φέρνει καθυστερήσεις και εκνευρισμούς, που σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Να είσαι έτοιμος για όλα, ώστε να μην τα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου όλα τα άγχη και τα προβλήματα από τους υπόλοιπους τομείς. Αν βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, να ξέρεις ότι η παρουσία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπου κι αν κινηθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, σε βρίσκουν σε διάθεση για αλλαγές και βελτιώσεις, αλλά θα πρέπει να αποφύγεις κάθε ρίσκο, ειδικά στον οικονομικό τομέα. Τα έξοδα που κάνεις σε βγάζουν εντελώς από το πρόγραμμά σου και θα βρεθείς φορτωμένος με χρέη, που δεν θα μπορείς να καλύψεις.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Το πάθος σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, για όσα πιστεύεις, θα ξεχωρίσει και θα σε κάνει να κινηθείς με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Ήλιο από την Παρθένο και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στους Ιχθείς, μπορεί να σε κάνουν να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί όταν συμβαίνει αυτό δεν σκέφτεσαι καθαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου βελτιώνονται, φίλε Αιγόκερε, και κάποια προβλήματα μένουν πίσω. Η ημέρα ευνοεί τις ερωτικές στιγμές και, με λίγη καλή διάθεση από μέρους σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά, άσε τη γοητεία σου να συναρπάσει τους ανθρώπους που σε πλησιάζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές και να βρεθείς κοντά στους στόχους σου, αλλά μην παρασυρθείς σε βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλύτερο προγραμματισμό και κυρίως καθόλου περιττές αγορές, που θα σε βγάλουν εντελώς από το πρόγραμμά σου.






Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και μπορείς να κάνεις σχέδια με το ταίρι σου για το μέλλον. Λύσε όποια διαφορά έχεις και προχώρησε με αισιοδοξία στο μέλλον. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, ξαναβρές τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο, που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις στιγμές έμπνευσης και θα μπορέσεις να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μην καθυστερείς τις κινήσεις σου. Στα οικονομικά σου, δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε συναλλαγή, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, δεν είναι και η καλύτερη. Διάφορες καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η Πανσέληνος που θα λάβει χώρα στο ζώδιο σου, είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τη θετική σου αντίληψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, είναι μια καλή μέρα για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να σπάσεις την απομόνωση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Οι αδέσμευτοι Ιχθείς, να θυμάστε πως οι πλανήτες είναι πολύ καλοί μαζί σας. Η γνωριμία που επιθυμείτε δεν θα αργήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, έχεις τη διάθεση να κάνεις αλλαγές και να προωθήσεις κάποια σχέδιά σου, αλλά για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις παλιότερα ζητήματα, που εξακολουθούν να σου προκαλούν πρόβλημα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα σου δοθούν ευκαιρίες να αυξήσεις τα έσοδά σου. Να είσαι σε ετοιμότητα.
Πηγή: myastro.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Της Ελληνίδας που πνίγηκε με το νυφικό της

Posted: 30 Aug 2012 02:01 PM PDT


Η είδηση του τραγικού χαμού της Μαρίας Πανταζοπούλου, που πνίγηκε από το βάρος του νυφικού της...


στον ποταμό του Κεμπεκ, έκανε τον γύρο του κόσμου συγκλονίζοντας τους πάντες.



Τώρα για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της αδικοχαμένης Μαρίας από την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της, αυτήν του γάμου της.



Η Μαρία και ο άντρας της Βασίλης έκαναν όνειρα για μία κοινή πορεία μέχρι το τέλος της ζωής τους. Τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό συμβάν που έγινε λίγες μέρες μετά. Το νυφικό που την ημέρα του γάμου της την έκανε να λάμπει ήταν αυτό που την σκότωσε.



Η άτυχη Ελληνίδα ήθελε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα στο ποτάμι, φορώντας το νυφικό της. Μια λάθος κίνηση όμως, την έριξε στα κρύα νερά, το νυφικό βράχηκε και έγινε πάρα πολύ βαρύ με αποτέλεσμα η γυναίκα να μην μπορεί να κολυμπήσει και να βρει τραγικό θάνατο από πνιγμό...












radar.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η σοκολάτα προσταυτεύει τους άνδρες από το εγκεφαλικό

Posted: 30 Aug 2012 01:51 PM PDT


Η κατανάλωση σοκολάτας γάλακτος μπορεί να προστατεύει έναντι του...
εγκεφαλικού επεισοδίου. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν ερευνητές που δημοσίευσαν τα συμπεράσματα της μελέτης τους στο περιοδικό «Neurology». Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι από τους περισσότερους από 37.000 άνδρες των οποίων η υγεία...


παρακολουθήθηκε επί μία δεκαετία, εκείνοι που κατανάλωναν τις μεγαλύτερες ποσότητες σοκολάτας διέτρεχαν κατά 17% μικρότερο κίνδυνο να υποστούν εγκεφαλικό σε σχέση με εκείνους που δεν ενέδιδαν στο γλύκισμα.
«Η ευεργετική επίδραση (στον οργανισμό) από την κατανάλωση σοκολάτας αναφορικά με το εγκεφαλικό μπορεί να συνδέεται με τα φλαβονοειδή που περιέχει», γράφει η επικεφαλής της μελέτης Σουζάνα Λάρσον, του Karolinska Institute της Στοκχόλμης.

Χωρίστηκαν σε 4 ομάδες με βάση την ποσότητα σοκολάτας που κατανάλωναν, με την ομάδα της μικρότερης κατανάλωσης κατά μέσον όρο να μην καταναλώνει σοκολάτα κάθε εβδομάδα και την ομάδα με τη μεγαλύτερη να καταναλώνει 63 γραμμάρια.

Συγκρίνοντας τις ομάδες, η έρευνα έδειξε ότι όσοι κατανάλωναν την περισσότερη σοκολάτα είχαν 17% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της έρευνας.
Άλλοι ερευνητές επισημαίνουν ότι καμία μελέτη μέχρι σήμερα δεν έχει αποδείξει ότι η σοκολάτα είναι η αιτία για τον μειωμένο κίνδυνο για εγκεφαλικό.

Όπως υποστηρίζει ο Ρίτσαρντ Λίμπμαν, αντιπρόεδρος του τμήματος Νευρολογίας στο Cushing Neuroscience Institute στο Μανχάσετ της Νέας Υόρκης, η θεωρία ότι τα φλαβονοειδή μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο παραμένει απλά μια θεωρία, ενώ φλαβονοειδή περιέχει μία ευρεία κατηγορία πολύ πιο υγιεινών τροφίμων, όπως τα μήλα, τα λάχανα, τα μπρόκολα, η σόγια και τα καρύδια.

«Δεν γίνεται να αρχίσουμε να συμβουλεύουμε τον κόσμο να καταναλώνει σοκολάτα με βάση αυτό. Αναλογιστείτε τις αρνητικές επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν, όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης τύπου 2», σημειώνει ο Λίμπμαν.

Οι ερευνητές προειδοποίησαν για τη μεγάλη ποσότητα ζάχαρης και λιπαρών που περιέχεται στη σοκολάτα και σημειώνουν ότι πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο.

Η τακτική κατανάλωση σοκολάτας ίσως να μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού στους άνδρες, σύμφωνα με μια σουηδική μελέτη.

Μια άλλη μελέτη που πραγματοποίησε η ίδια τον περασμένο χρόνο κατέληξε σε παρεμφερή συμπεράσματα για τις γυναίκες.

Τα φλαβονοειδή -μια κατηγορία αντιοξειδωτικών ουσιών που περιέχουν τα φρούτα, τα λαχανικά, η μαύρη σοκολάτα και το κόκκινο κρασί- μπορεί να έχουν ευεργετικά αποτελέσματα στην αρτηριακή πίεση, στα επίπεδα της χοληστερόλης και στην αγγειακή λειτουργία, σύμφωνα με μελέτες.







trelokouneli.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ: 8χρονος ανακάλυψε εμετό φάλαινας αξίας €50.000!

Posted: 30 Aug 2012 01:46 PM PDT


Μικρός θησαυρός αποδείχθηκε το περίεργο αντικείμενο που...
ανακάλυψε τυχαία στην παραλία ένα 8χρονο αγοράκι από την Αγγλία.

Το εύρημα έμοιαζε με απολιθωμένο ψωμί, τελικά όμως αποδείχθηκε ότι ήταν άμπαρι, μια πανάκριβη αρωματική ουσία που απεκκρίνουν οι φάλαινες φυσητήρες, γνωστή ως "εμετός φάλαινας"!

Ακούγεται αηδιαστικό, όμως ο Τσάρλι Νέισμιθ περιμένει να κερδίσει από 12 έως και 50 χιλιάδες ευρώ για τον… απολιθωμένο εμετό.

Ο μικρός ανακάλυψε το άμπαρι στη νότια ακτή της Αγγλίας και το πήρε στο σπίτι χωρίς να γνωρίζει τι είναι, αναφέρει η τοπική εφημερίδα Bournemouth Echo. Με τη βοήθεια των γονιών του, διαπίστωσε ότι το αντικείμενο των 600 γραμμαρίων πωλείται έως και 60 ευρώ το γραμμάριο.

Το άμπαρι είναι μια κηρώδης ουσία που συσσωρεύεται στο έντερο της φάλαινας φυσητήρα και πιστεύεται ότι βοηθά σκληρά υλικά, όπως τα ράμφη των καλαμαριών με τα οποία τρέφεται το κήτος, να περάσουν από τον πεπτικό σωλήνα χωρίς να προκαλέσουν τραύματα.

Γνωστό ως "εμετός φάλαινας", το αρωματικό άμπαρι αποβάλλεται ενίοτε από το στόμα της φάλαινας, συνήθως όμως βγαίνει από την άλλη άκρη του ζώου, αναφέρει το ethnos.gr.

Το φρέσκο άμπαρι μυρίζει θάλασσα και κόπρανα, όταν όμως ωριμάσει επιπλέοντας για λίγους μήνες στο νερό αποκτά ένα άρωμα που λέγεται ότι θυμίζει καπνό, παλιό ξύλο ή οινόπνευμα χωρίς τη σπιρτάδα.

Γνωστό από την αρχαία Αίγυπτο και την Κίνα, το άμπαρι χρησιμοποιήθηκε στην αρωματοποιία, ως αφροδισιακό, ή ακόμα και ως μπαχαρικό.

Ο Χέρμαν Μελβίλ αφιέρωσε μάλιστα ένα ολόκληρο κεφάλαιο του «Μόμπι Ντικ» στο άμπαρι και τη φήμη του τον 19ο αιώνα.

Στην αρωματοποιία, το άμπαρι και η άμβρα, μια ουσία που απομονώνεται από το άμπαρι, χρησιμοποιούνταν κυρίως ως στερεωτικό και όχι ως το κύριο αρωματικό συστατικό.

Δεδομένου όμως ότι οι φάλαινες φυσητήρες είναι απειλούμενο είδος, και η εμπορία προϊόντων από φυσητήρα απαγορεύεται σε πολλές χώρες, το άμπαρι έχει πλέον αντικατασταθεί στην αρωματοποιία με άλλες ουσίες όπως το λάβδανο.

Παρά το άρωμα παρανομίας, η ζήτηση για το άμπαρι παραμένει μεγάλη, και ένα σημαντικό μέρος της παγκόσμιας παραγωγής διακινείται παράνομα από μια "μαφία" των θαλασσών.








 





radar.gr



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΤΙΒΕΝ ΧΟΚΙΝΓΚ: Το συγκινητικό του μήνυμα για τους Παραολυμπιακούς

Posted: 30 Aug 2012 01:38 PM PDT


Με αυτή την πολύτιμη και συγκινητική συμβουλή προς τους αθλητές άνοιξε την τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων...


του Λονδίνου, ο αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ, ο μεγαλύτερος εν ζωή Βρετανός επιστήμονας, που είναι καθηλωμένος αναπηρική καρέκλα.



Ο Στίβεν Χόκινγκ, "ο διασημότερος ανάπηρος άνθρωπος σε ολόκληρο τον πλανήτη", όπως τον χαρακτήρισαν οι διοργανωτές, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αποκωδικοποίηση των μυστικών του Σύμπαντος και στην διάψευση των προγνωστικών των γιατρών για την ασθένειά του.



Στην τελετή έναρξης, είχε τον ρόλο του αφηγητή στην κεντρική ιστορία, που ήταν εμπνευσμένη από την "Καταιγίδα" του Σέξπιρ και καθοδήγησε τους θεατές σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε με τη μεγάλη έκρηξη- γνωστή και ως "μπιγκ μπανγκ" - και τη δημιουργία του Σύμπαντος και έφθασε στον Διαφωτισμό και τις σύγχρονες επιστημονικές ανακαλύψεις.



Ο επιστήμονας κάλεσε τους ανθρώπους να μην παίρνουν τίποτε ως δεδομένο:



"Ζούμε σε ένα Σύμπαν που κυβερνάται από λογικούς κανόνες τους οποίους έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε και να κατανοήσουμε... Κοιτάξτε τα αστέρια και όχι τα πόδια σας. Προσπαθείστε να κατανοήσετε ό,τι βλέπετε και αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που κάνει το Σύμπαν να υπάρχει, γίνετε περίεργοι... Από την αυγή του πολιτισμού, οι άνθρωποι λαχταρούσαν να κατανοήσουν την υποκείμενη τάξη του Κόσμου...Γιατί έχει την μορφή που έχει, γιατί υπάρχει",



είπε ενώπιον 80.000 θεατών από την υπερσύγχρονη αναπηρική καρέκλα του, ο Στίβεν Χόκινγκ, απευθύνοντας αυτό το κάλεσμα στην εξερεύνηση, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.




radar.gr


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Το σπίτι με και χωρίς γυναίκα!

Posted: 30 Aug 2012 01:32 PM PDT


Όταν η γυναίκα βάλει το χέρι της, το αποτέλεσμα υπάρχει στην αριστερή στήλη...









Όταν κάνει κουμάντο ο άντρας... κοιτάξτε δεξιά!









































togamato


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ψάρεψε σπάνιο ψάρι αξίας 473.000 δολαρίων!

Posted: 30 Aug 2012 01:27 PM PDT


Μόνο
τυχερό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το νεαρό ψαρά από την επαρχία

Fujian της Κίνας, ο οποίος αλίευσε ένα σπάνιο ψάρι bahaba (Bahaba
taipingensis), βάρους 80 περίπου κιλών, το οποίο πωλήθηκε αμέσως στην
τοπική αγορά στο αστρονομικό ποσό των 473.000 δολαρίων. Ο  ψαράς, του
οποίου η ταυτότητα δεν έχει αποκαλυφθεί, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι
δεν χρησιμοποίησε δίχτυα ή κάτι άλλο για να ψαρέψει το bahaba, καθώς
αυτό επέπλεε στην επιφάνεια του νερού και το συνέλεξε με μεγάλη ευκολία.

perierga.gr - Ψάρεψε σπάνιο ψάρι αξίας 473.000 δολαρίων!


Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο είδος ψαριού
συμπεριλαμβάνεται στην «Κόκκινη Λίστα» της IUCN (International Union for
Conservation of Nature: Διεθνής Ένωση για την Προστασία της Φύσης), ως
απειλούμενο με εξαφάνιση, ενώ η αλιεία του απαγορεύεται στην Κίνα, κάτι
που δεν συμβαίνει στο Χονγκ Κονγκ. Πιο συγκεκριμένα, οι οικολόγοι
αναφέρουν ότι το κινεζικό bahaba κινδυνεύει από εξαφάνιση, εξαιτίας της
αλόγιστης αλίευσης αλλά και της μόλυνσης στις περιοχές αναπαραγωγής του.

perierga.gr - Ψάρεψε σπάνιο ψάρι αξίας 473.000 δολαρίων!


«Οι πληθυσμοί ωοτοκίας δεν είναι πλέον γνωστοί και δεδομένης της
μεγάλης αλίευσης στην περιοχή, είναι πιθανόν να υπάρχουν λίγες ή και
καθόλου περιοχές για την αναπαραγωγή του», εξηγεί η IUCN. Το κινεζικό
bahaba χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική,
ειδικά η κύστη του, σε παθήσεις των πνευμόνων και της καρδιάς, ενώ η
κατανάλωση των πτερυγίων του πιστεύεται ότι συντελεί στην καλή υγεία του
οργανισμού.









ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: Θέλανε να γίνουν κούκλες...αλλά η σιλικόνη τους έκανε σαν τα μούτρα τους!

Posted: 30 Aug 2012 01:20 PM PDT


Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα για το τι μπορεί να προκαλέσει η σιλικόνη...
Μπορεί με την σωστή χρήση να γίνεται κάποια γυναίκα πιο όμορφη, όμως υπάρχουν περιπτώσεις που γίνεται σαφώς το αντίθετο. Και για τις κοπέλες, αυτό είναι η ολική τους καταστροφή. Δείτε μερικά παραδείγματα προς αποφυγή να καταλάβετε.
























 sportygossip.com


ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές