Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Μαλδίβες: Ένας επίγειος παράδεισος (Pics)

Posted: 15 Jan 2012 07:15 PM PST

Αυτές τις φωτογραφίες βλέπουμε εν μέσω οικονομικής κρίσης και παθαίνουμε κάτι. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από το «Villingili Resort and Spa» το οποίο βρίσκεται στις Μαλδίβες και είναι το πρώτο τουριστικό θέρετρο στο νότιο ημισφαίριο. Η έκφραση «επίγειος παράδεισος» είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να πούμε για αυτό. Δείτε τις φωτογραφίες





























Οι celebrities που μοιάζουν μεταξύ τους (pics)

Posted: 15 Jan 2012 07:00 PM PST


Οι celebrities αυτοί μοιάζουν τόσο πολύ που θα μπορούσαν να είναι και αδέρφια. Δείτε τις φωτογραφίες..


Hilary Swank και Missy Peregrym
1Celebrity Samies
William Shatner και Ryan O'Neal
2Celebrity Samies
Stana Katic και Mischa Barton
3Celebrity Samies
Chyna και Kris Jenner
4Celebrity Samies
Kim Kardashian και Nicole Scherzinger
5Celebrity Samies
Roselyn Sanchez και Nicole Scherzinger
6Celebrity Samies
Taylor Lautner και Kris Humphries
7Celebrity Samies
Jon Hamm και Fabio
8Celebrity Samies
Elle Fanning και Chloe Grace Moretz
9Celebrity Samies
Meryl Streep και Jennifer Ehle
Odette Annable και Megan Fox
Angelina Jolie και Megan Fox
Katy Perry και Zooey Deschanel
Bradley Cooper και Ralph Fiennes
Gary Busey και Nick Nolte
Jack McBrayer και Jon Heder
Jenna Dewan και Adriana Lima
Mary-Kate Olsen και Fiona Apple
Renee Zelwegger και Joey Lauren Adams
Cheryl Burke και Maya Rudolph
Lea Michele και Rebecca Black
John Mayer και Penn Badgley
Melanie Griffith και Meg Ryan
Thκαιie Newton και Zoe Saldana
Amκαιa Peet και Lake Bell
0
25Celebrity Samies
Stephen Colbert και Bob Saget
Kenny G και Weird Al Yankovic
Bono και Robin Williams
Cheryl Cole και Lea Michele
Alan Cumming και Paul Reubens
Jenni "JWoww" Farley και Emmanuelle Chriqui
Jessica Alba και Vanessa Minillo
Ryan Phillippe και Justin Timberlake
Natalie Portman και Martina Hingis
Barbara Mori και Megan Fox
Will Ferrell και Chad Smith
Cindy Crawford και Eva Mendes
Susan Sarκαιon και Sharon Lawrence
Jason Sudeikis και Ed Helms
Julia Ormond και Juliette Binoche
Emma Stone και Lindsay Lohan
Mila Kunis και Sarah Hyland
Cate Blanchett και Tilda Swinton
Ian Somerhalder και Rob Lowe
Daryl Hannah και Jennifer Coolidge
Matt Bellamy και Peter Facinelli
Christine Taylor και Lauren Conrad
Brittany Snow και Reese Witherspoon
Don Johnson και Kevin Costner
Michelle Williams και Carey Mulligan
Michael Shannon και John Mayer
Sarah Palin και Tina Fey
Keira Knightley και Natalie Portman
Amy Adams και Jenna Fischer
Jeffrey Dean Morgan και Javier Bardem
Demi Lovato και Selena Gomez
Helen Hunt και Leelee Sobieski
Minka Kelly και Leighton Meester
Gwyneth Paltrow και Mia Wasikowska
Idina Menzel και Nelly Furtado
Rachel Weisz και Kate Winslet
Ewan McGregor και Jude Law
Jordin Sparks και America Ferrera
Mila Kunis και Vanessa Hudgens
Cameron Diaz και Helena Christensen
Julia Roberts και Kyra Sedgwick
Hilary Swank και Jennifer Garner
Daniel Radcliffe και Elijah Wood
Courteney Cox και Demi Moore
Lauren Conrad και Carmen Electra

Θαρραλέα μοντέλα ποζάρουν γυμνά δίπλα σε άγρια ζώα (pics)

Posted: 15 Jan 2012 06:45 PM PST

Ένα ξεχωριστό θέμα επέλεξε να αποτυπώσει στο τελευταίο της έργο, η φωτογράφος άγριας φύσης Lennette Newell. Στόχος της ήταν να υπενθυμίσει στους θεατές ότι ο άνθρωπος είναι και ένα ζώο της φύσης και ο ίδιος.
Ο τρόπος που επέλεξε να δηλώσει μέσα από τις φωτογραφίες την σκέψη της αυτή, δεν ήταν διόλου εύκολος και συνηθισμένες, αφού έβαλε ανθρώπους να ποζάρουν δίπλα σε άγρια ζώα. Τα μοντέλα της Lennette Newell με μια χρονοβόρα διαδικασία, έβαψαν το σώμα τους με ειδικές μπογιές ώστε να ταιριάξουν με τα χρώματα του ζώου, με το οποίο θα φωτογραφίζονταν.

Η επόμενη φάση ήταν και η δυσκολότερη για… τα νεύρα των μοντέλων αφού έπρεπε να ποζάρουν με τα «ταίρια» τους. Δεν είναι και ό,τι πιο άνετο να στέκεσαι γυμνός δίπλα σε μια τίγρη ή ένα τσιτάχ, όπως έπρεπε να κάνει η Jasmina. Ακόμη, δεν είναι και πολύ ευχάριστο να νιώθεις πάνω σου έναν πύθωνα, βάρους 34 κιλών! Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τα μοντέλα τα κατάφεραν και το σχέδιο της Lennette Newell στέφθηκε με επιτυχία.



Τα εξωτικά ζώα, ήρθαν στο χώρο της φωτογράφισης μαζί με τους εκπαιδευτές του, καθώς τα περισσότερα από αυτά χρησιμοποιούνται σε κινηματογραφικές ή και τηλεοπτικές παραγωγές.



Μέσα από την ξεχωριστή αυτή σειρά πορτραίτων, που ονομάζεται «Ani-Human», η Lennette Newell θέλει να υπενθυμίσει στους ανθρώπους την καταγωγή τους, καθώς όπως λέει «την έχουμε ξεχάσει». «Πρέπει να επανασυνδεθούμε με τη φύση και να έρθουμε πιο κοντά στα ζώα με τα οποία μοιραζόμαστε τον πλανήτη», τονίζει η φωτογράφος.













Σε μια παραλία μπορείς να συναντήσεις τα πάντα (pics)

Posted: 15 Jan 2012 06:30 PM PST

Tα στιγμιότυπα αυτά το αποδεικνύουν περίτρανα..










Πολύ επικίνδυνο το σκουλαρίκι στη γλώσσα

Posted: 15 Jan 2012 06:15 PM PST

Τον κώδωνα του κινδύνου για τα σκουλαρίκια στη γλώσσα κρούουν οι ειδικοί, που ανακάλυψαν ότι το piercing μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο.
Και αυτό επειδή το τρύπημα της γλώσσας μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αποστημάτων στον εγκέφαλο, τα οποία ενδέχεται να επιφέρουν το μοιραίο. Στο «Arcihives of Neurology» αναφέρεται η περίπτωση ενός 22χρονου άνδρα που πέθανε μετά την εμφάνιση πολλαπλών αποστημάτων στον εγκέφαλο, λίγες εβδομάδες μετά την τοποθέτηση σκουλαρικιού στη γλώσσα του.

Οι Ισραηλινοί γιατροί που περιέθαλψαν τον άτυχο άνδρα προειδοποιούν ότι η μόλυνση από το σκουλαρίκι μπορεί να εξαπλωθεί στο αίμα και να φτάσεις στον εγκέφαλο. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι έτσι και αλλιώς θα πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά πριν προχωρήσουμε σε μια τέτοια απόφαση, αφού αν και δεν οδηγεί συχνά στο θάνατο, το σκουλαρίκι στη γλώσσα προκαλεί τραυματισμούς στα δόντια και στοματικές μολύνσεις, ενώ – λιγότερο συχνά – καρδιολογικά προβλήματα.

Υπάρχουν πολλές πιθανές επιπλοκές, που μπορεί να είναι από πόνο μέχρι οίδημα ή σπασμένα δόντια. Όσοι έχουν σκουλαρίκι στη στοματική κοιλότητα μπορεί επίσης να εμφανίσουν υποχώρηση των ούλων ή αιμορραγίες προσθέτει ο καθηγητής Ντέιμαν Γόλμσέι, επιστημονικός σύμβουλος του Βρετανικού Οδοντιατρικού Συλλόγου, συστήνοντας την αποφυγή των σκουλαρικιών στο στόμα.

Πηγή: iator.gr

Δείτε πως φτιάχνονται τα προφυλακτικά (video)

Posted: 15 Jan 2012 06:00 PM PST

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως φτιάχνονται τα προφυλακτικά; Δείτε λοιπόν το video για να μάθετε...





tsekouratoi.gr

Τι ενοχλεί απίστευτα τις γυναίκες σε έναν άντρα;

Posted: 15 Jan 2012 05:45 PM PST

Την είδες, τη γνώρισες, σου αρέσει. Συναντιέστε τακτικά. Έμαθες και το ζώδιό της. Το τι την ενοχλεί πάνω σε έναν άντρα, σε εσένα ή γενικότερα, το έμαθες;
Ε, λοιπόν θα σου το πούμε εμείς. Όχι τίποτα άλλο, για να ξέρεις τι παγίδες να αποφύγεις, αν θέλεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον της εν λόγω κυρίας. Και για να ξέρεις, εφόσον «έτσι είσαι εσύ και δεν αλλάζεις», αν σε παίρνει να συνεχίσεις μαζί της.

Να λοιπόν τα τρία πιο ενοχλητικά πράγματα για μια γυναίκα, ανάλογα με το ζώδιό της.

Κριός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Κριό:
• Να της παριστάνει τον… «και πολύ άντρα». Οι μάγκες δεν περνάνε στην Κριό, που είναι εκ φύσεως φεμινίστρια. Μη διανοηθείς να της πουλήσεις ανωτερότητα, επειδή γεννήθηκες αγοράκι, ούτε καν στο κουβεντιαστό, πόσο μάλλον στην πράξη.
• Να φανεί άβουλος, αναποφάσιστος, δειλός. Δεν της αρέσουν οι τύποι που δίνουν εντύπωση loser, ακόμα κι αν είναι απλώς συνεσταλμένοι ή κομπλαρισμένοι. Αν δεν είσαι δυναμικός, μάλλον δεν πρόκειται να την εντυπωσιάσεις, τουλάχιστον στην αρχή. Τα θέμα βέβαια είναι να υπάρξει και κάτι πέρα από την αρχή…
• Να μασάει τα λόγια του. Η Κριός θέλει σταράτες κουβέντες, όπως είναι και οι δικές της. Την ενοχλούν οι άνθρωποι που λένε μισόλογα ή φάσκουν και αντιφάσκουν. Αυτό αποτελεί ένδειξη για έλλειψη ειλικρίνειας, κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί σε καμιά σχέση της, ερωτική ή μη.

Ταύρος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ταύρο:
• Να δείχνει ανεύθυνος με τα οικονομικά του. Ή να είναι. «Καλά μωρέ, εντάξει, την πάτησα με κάτι μετοχές και ξέμεινα, αλλά θα ρεφάρω στο Καζίνο και μετά θα πάρω δάνειο να συμμετέχω σε μια επένδυση με φωτοβολταϊκά…» Αποχαιρέτα την, την Ταυρίνα που χάνεις.
• Να έχει κακόγουστη εμφάνιση. Θα σε σκανάρει πατόκορφα, από το μαλλί μέχρι το παπούτσι. Επίσης θα σκανάρει το μέρος που μένεις, αν βρεθεί εκεί, και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου (τι έχεις κρεμάσει στο καθρέφτη;). Και το κακό είναι ότι την καλαισθησία ή την έχει κανείς ή δεν την έχει…
• Να το παίζει «θα μείνω ελεύθερο πουλί». Εντάξει, δεν πρόκειται να σου ζητήσει να την παντρευτείς, τουλάχιστον προτού να περάσει καιρός. Αλλά διακηρύσσοντας την προσωρινότητα της σχέσης σας, τελικά θα την κάνεις να… πραγματοποιηθεί. Της Ταυρίνας δεν της αρέσει να τη βλέπουν σαν μια σύντομη περιπέτεια, και μάλιστα να της το λένε κιόλας.

Δίδυμος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Δίδυμο:
• Να μην έχει ενδιαφέροντα. Αρκετά και ποικίλα ενδιαφέροντα. Αν τα μόνα για τα οποία μπορείς να συζητήσεις είναι η δουλειά σου (πίσω από ένα γκισέ) και η «ομαδάρα», μην περιμένεις να ασχοληθεί μαζί σου. Θα της αρκέσει μια δεκάλεπτη συγκαλυμμένη ανάκριση, για να διαπιστώσει πως είσαι μάλλον ανιαρή παρέα.
• Να είναι τύπος «παντόφλα». Εκείνη θέλει εξόδους, βόλτες, εκδρομές, συναντήσεις, καινούργιες εμπειρίες. Αν εσύ λατρεύεις να περνάς τα βράδια στο σπίτι, η συνύπαρξή σας προβλέπεται εξαιρετικά σύντομη. Όσο διαρκεί ο πρώτος ενθουσιασμός.
• Να μην έχει εμπνεύσεις για να κάνουν μαζί ενδιαφέροντα πράγματα.Εκείνη βέβαια έχει αρκετές. Όμως δεν αρκεί απλώς να συμφωνείς, όποτε σου προτείνει ευρηματικούς τρόπους να περνάτε τις μέρες και τις νύχτες σας. Όσο ένθερμα και να συμμετέχεις, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι εσύ δεν της προσφέρεις καμιά έκπληξη.

Καρκίνος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Καρκίνο:
• Να διακηρύσσει ότι είναι ακόμα νέος για οικογένεια. Για μια Καρκίνο, αυτό το ανδρικό διάγγελμα δικαιολογείται το πολύ για μέχρι τα 35. Μα το πολύ, λέμε. Μπορεί εσένα να μη σε νοιάζει να σε περνάνε για παππού του παιδιού σου, πάντως αποκλείεται να είσαι ζευγάρι μαζί της.
• Να ξεχνάει επετείους και άλλα σημαντικά για εκείνη γεγονότα. Μπορεί για σένα να μη σημαίνει και πολλά πράγματα ότι, ακριβώς πριν από πέντε μήνες, σε εκείνο το καφέ, στο δεξιό γωνιακό τραπέζι, ήταν το πρώτο σας ραντεβού. Σημαίνει όμως για εκείνη. Ακόνισε το μνημονικό σου, θα σου χρειαστεί.
• Να κάνει αστεία και ειρωνικά σχόλια για κακές πεθερές. Εφόσον είσαι μαζί της, τον ρόλο της πεθεράς τον παίζει η μανούλα της, τυπικά ή άτυπα. Δεν της αρέσει καθόλου να κακολογούν τη μανούλα της, εντάξει;

Λέων
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Λέοντα:
• Να κάνει σεξιστικά αστεία, που να την αφορούν με κάποιο τρόπο. Ειρωνείες για γυναίκες οδηγούς, αστειάκια για στρουμπουλές, ανέκδοτα για ξανθιές και άλλα παρόμοια, κομμένα, αν εκείνη ανήκει σε μια από τις ανάλογες κατηγορίες. Βρες κάτι άλλο να κάνεις πνεύμα.
• Να είναι φειδωλός στα κομπλιμέντα. Μια γυναίκα Λέων όχι απλώς αγαπάει τις φιλοφρονήσεις, αλλά τρέφεται από αυτές. Αν δεν είναι του στιλ σου να της λες ωραία λόγια για την εμφάνιση και τις επιτυχίες της σε όλα τα πεδία, αν τσιγκουνεύεσαι την «καλή κουβέντα», δεν θα έχεις και πολύ μέλλον μαζί της.
• Να βάζει άλλες προτεραιότητες πάνω από εκείνη. Πώς; Δεν θα τη συναντήσεις γιατί θα δεις ματς στην τηλεόραση με τα «παιδιά»; Ανέβαλες το ραντεβού σας, γιατί θα πας το αυτοκίνητο στο συνεργείο; Μόνο σοβαροί λόγοι υγείας και επείγοντα περιστατικά γίνονται δεκτά ως λόγοι για αναβολή των συναντήσεών σας.

Παρθένος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Παρθένο:
• Να μυρίζει δυσάρεστα. Αν η αναδίνεις μια μυρωδιά διαφορετική από αφροντούς, after shave και φρεσκοπλυμένα ρούχα, θα φύγει τρέχοντας. Όχι, η ιδρωτίλα δεν θεωρείται από εκείνη συνοδευτικό ανδρισμού και δεν τη «φτιάχνει» καθόλου.
• Να μην έχει ένα-δυο πανεπιστημιακά πτυχία, ιδίως αν τα διαθέτει εκείνη. Είναι η θερμότερη οπαδός της παροιμίας «άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο». Η πνευματική καλλιέργεια είναι από τα σημαντικότερα αφροδισιακά για μια Παρθένο, για να μην πούμε ΤΟ βασικό.
• Να είναι αργόστροφος και να μην καταλαβαίνει το πνεύμα της. Αν δεν πιάνεις το χιούμορ και την ειρωνεία της, αν αναγκάζεσαι να ρωτάς κάθε τόσο «δηλαδή, τι εννοείς; Αααα…» για να γελάσεις χαζά και μεταχρονολογημένα, όχι απλώς έχεις πέσει στα μάτια της, αλλά έχεις γκρεμοτσακιστεί στο βάραθρο με τα αζήτητά της.

Ζυγός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ζυγό:
• Να μην έχει κοινωνική ευγένεια. Περνάς πρώτος και αφήνεις την πόρτα να κλείσει στα μούτρα του επόμενου; Και, ακόμα τρισχειρότερα, στα δικά της; Πας επίσκεψη με άδεια χέρια, σε εκείνη ή κάπου άλλου; Τρως σαν αγροίκος, μιλώντας μπουκωμένος και χρησιμοποιώντας τα χέρια σου περισσότερο από τα μαχαιροπήρουνα; Άντε γεια, χάρηκε για τη γνωριμία.
• Να είναι τσιφούτης. Είναι αρκετά δίκαιη για να μην απαιτεί να κάνεις υπερβολικά έξοδα για χάρη της, αν βλέπει ότι δεν έχεις τη δυνατότητα. Αλλά από εκεί μέχρι την πραγματική τσιγκουνιά, είναι πολύς ο δρόμος και πολλές οι ενδιάμεσες δυνατότητες.
• Να τσακώνεται με τους πάντες για τα πάντα. Ακόμα κι αν είσαι γλυκός και μειλίχιος απέναντί της, αν σε κάθε σας έξοδο τα βάζεις με δυο-τρεις άλλους οδηγούς στη διαδρομή, με τους μπροστινούς στο σινεμά, με το γκαρσόνι στο εστιατόριο και με τον υπάλληλο στο βενζινάδικο, δεν θα υπάρξουν πολλά επόμενα ραντεβού.

Σκορπιός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Σκορπιό:
• Να «παίζει το μάτι του». Αν συνηθίζεις να παρακολουθείς στενά με το βλέμμα οποιοδήποτε θηλυκό διασχίζει το οπτικό σου πεδίο, δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα με μια Σκορπίνα. Κι άλλες γυναίκες ενοχλούνται από αυτό, αλλά εκείνη μπορεί να σε παρατήσει σύξυλο, αφού πρώτα σε περιλούσει με το ποτό της.
• Να συμφωνεί μαζί της για να της γίνει αρεστός. Απεχθάνεται την υποκρισία και είναι αρκετά έξυπνη για να τσακώσει τις αντιφάσεις στα λεγόμενά σου. Προτιμά τη διαφωνία που, αν μη τι άλλο, της δίνει δυνατότητα να ξέρει με ποιον έχει να κάνει.
• Να είναι μονότονος στο σεξ. Αν μετά από δυο τρεις φορές οι ερωτικές σου πρακτικές είναι απλώς ένα …βίντεο σε επανάληψη, και δεν βρίσκεις τον λόγο να αλλάξεις κάτι που εσένα τουλάχιστον σε ικανοποιεί, θα σε απαλλάξει εκείνη με συνοπτικές διαδικασίες. Σεξ χωρίς φαντασία, πρωτοτυπία και πειραματισμό δεν νοείται για αυτό το ζώδιο.

Τοξότης
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Τοξότη:
• Να της κάνει κουμάντο στις υποθέσεις της. Έστω και να το αποπειραθεί. «Να το νοικιάσεις το δυάρι, αντί να το πουλήσεις. Μην πηγαίνεις εκεί το αυτοκίνητό σου για σέρβις, θα σε στείλω στο δικό μου συνεργείο. Εγώ λέω να φορέσεις καλύτερα το πράσινο μπουφάν». Εσύ λέγε, και σύντομα θα τα ακούς μόνος σου.
• Να είναι σπιτόγατος. Σε πολλές γυναίκες αρέσει η σπιτική θαλπωρή παρέα με τον σύντροφό τους. Στην Τοξοτίνα όμως όχι. Αν για σένα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπιτάκι σου, βρες κάποια άλλη να σου κάνει συντροφιά.
• Να είναι ξερόλας. Δεν την ενοχλεί να έχει ο άλλος αντίθετες απόψεις από τις δικές της. Τις συζητάει ευχαρίστως. Αλλά της φαίνεται αφόρητο να έχεις γνώμη επί παντός επιστητού, σε ζητήματα που είναι ολοφάνερο πως αγνοείς. «Ξέρεις τι έπρεπε να είχαν κάνει οι ασιατικές αγορές με το ευρώ;». Γιατί, ξέρεις εσύ, ρε μεγάλε;

Αιγόκερως
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Αιγόκερω:
• Να μην είναι τακτοποιημένος επαγγελματικά. Ο τύπος που θα απαντήσει στην ερώτηση «με τι ασχολείσαι» με ένα μασημένο «Αυτό τον καιρό κάνω ένα διάλειμμα …ψάχνομαι …σχεδιάζω να ξεκινήσω κάτι καινούργιο…», απλώς δεν είναι ο δικός της τύπος.
• Να είναι διαχυτικός μαζί της σε δημόσιους χώρους ή/και ελάχιστα εκδηλωτικός κατ' ιδίαν. Οι εκδηλώσεις πάθους, αγκαλιές, φιλιά και τα τοιαύτα, μπροστά σε κόσμο τη φέρνουν σε δύσκολη θέση. Η απουσία τους, όταν είναι οι δυο τους, την ξενερώνει. Απλό, απλούστατο.
• Να γίνεται χαλί να τον πατήσει. Όχι κύριος, δεν της αρέσει αυτό. Θέλει δίπλα της έναν άντρα με τα όλα του, όχι κάποιον δουλικό και υποταγμένο. Θέλει τη χρυσή τομή: Να τη σέβεται, αλλά και να κρατά την αξιοπρέπειά του. Ζητάει πολλά;

Υδροχόος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Υδροχόο:
• Να θεωρεί χαμένη ή ύποπτη υπόθεση όλα τα ακτιβιστικά κινήματα, φιλανθρωπικές/ φιλοζωικές/ οικολογικές οργανώσεις κλπ. Ο κυνισμός και η παθητικότητα της τη δίνουν όσο τίποτα άλλο. Άντε λοιπόν στον καναπέ σου, και άφησέ την να ελπίζει σε ένα καλύτερο κόσμο.
• Να μην είναι σε θέση να επιδιορθώσει κάτι. Εντάξει, δεν ζητάει να μπορείς να λύσεις και να ξανασυναρμολογήσεις τη μηχανή του αυτοκινήτου σου. Αλλά μια βρύση, ένα μπλοκαρισμένο κομπιούτερ, μια πρίζα, κάτι βρε παιδί μου… Τελείως άχρηστος πια;
• Να είναι μαμάκιας. Γενικά αυτό ενοχλεί σχεδόν όλες τις γυναίκες, αλλά για μια Υδροχόο, που ανεξαρτητοποιείται σχετικά γρήγορα από την οικογένειά της, είναι ασυγχώρητο. Αν μάλιστα εσύ μένεις ακόμα με τη μαμά σου κι εκείνη συντηρεί δικό της σπίτι, ξέχασέ το.

Ιχθείς
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ιχθύ:
• Να μην της λέει γλυκόλογα και κομπλιμέντα. Συνεχώς. Ο άντρας ο πολλά βαρύς, που έχει τις κουβέντες του μετρημένες, έχει εξίσου μετρημένες και τις μέρες της συνύπαρξής του με μια Ιχθύ. Αστρολογικός νόμος.
• Να μην ξέρει να την παρηγορεί και να την κανακεύει. Αν ανήκεις στους άντρες εκείνους που η μελαγχολία, οι αλλαγές διαθέσεων, τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και τα δάκρυα τους προκαλούν αμηχανία ή ενόχληση, και κάθεσαι να την κοιτάς άπραγος ενώ σκέφτεσαι πώς να την κοπανήσεις, σκέφτεσαι πάρα πολύ σωστά. Κοπάνα την.
• Να της δείχνει το ερωτικό ενδιαφέρον του επιθετικά. Αν σου τρέχει η τεστοστερόνη από τα μπατζάκια, αλλά δεν έχεις καμιά σχέση με τον ρομαντισμό και το συναίσθημα, μάλλον δεν θα έχεις πολλές επιτυχίες σε γυναίκες Ιχθείς. Η «μάτσο» σεξουαλικότητα είναι ακριβώς αυτό που απεχθάνονται.

Η... άτακτη πλευρά της φύσης! (pics)

Posted: 15 Jan 2012 05:30 PM PST

Δείτε μερικές «σόκιν» δημιουργίες της

























Πως ένα καρπούζι μπορεί να γίνει ένα απίστευτο έργο... τέχνης (video)

Posted: 15 Jan 2012 05:15 PM PST

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..




Η μαγεία της οφθαλμαπάτης (video)

Posted: 15 Jan 2012 05:00 PM PST

Κατασκευές που ξεγελούν το μυαλό...










Όταν ο σκύλος κρυώνει ξέρει τι κάνει (video)

Posted: 15 Jan 2012 04:45 PM PST

Μπορεί τα σκυλιά να είναι μαθημένα στο κρύο, όμως τα περισσότερα είναι και…

καλομαθημένα! Για να αντιμετωπίσουν, λοιπόν, την παγωνιά θέλουν να έχουν μια ζεστή «φωλιά», έναν χώρο όπου θα τους ζεσταίνει και θα τους δημιουργεί συνθήκες θαλπωρής.

Το σπιτόσκυλο ή μια θέση δίπλα στο τζάκι, να μπουν μέσα σε μια κουβέρτα ή να ξαπλώσουν πάνω σε ένα ζεστό χαλί είναι τις περισσότερες φορές γι' αυτά ο χειμωνιάτικος… παράδεισός τους!

Άλλωστε πάντα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όταν κρυώνουν. Κι αν εσείς δεν έχετε φροντίσει γι' αυτό, δείτε το σκύλο στο βίντεο που ακολουθεί για να καταλάβετε…

8 πράγματα που τραβούν την προσοχή ενός άντρα!

Posted: 15 Jan 2012 04:30 PM PST

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι άνδρες προσέχουν από την πρώτη στιγμή...
όταν συναντούν μία γυναίκα και που τους κάνουν να θέλουν να την γνωρίσουν καλύτερα.
Ποια όμως είναι αυτά;Σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων οι άνδρες προσέχουν:

1. Την υγεία των μαλλιών
Από την εποχή των σπηλαίων οι άνδρες προσέχουν τα γυναικεία μαλλιά καθώς είναι δείγμα υγείας, πράγμα που σημαίνει με τη σειρά του ότι το θηλυκό είναι κατάλληλο για ζευγάρωμα.

2. Αν το χαμόγελο είναι γνήσιο
Οι άνδρες ξεχωρίζουν το πιεσμένο χαμόγελο από το αυθεντικό. Στην δεύτερη περίπτωση σημαίνει ότι υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον πράγμα που τους σπρώχνει να συνεχίσουν την πολιορκία.

3. Το μέγεθος της παρέας
Αν η γυναίκα βρίσκεται με μεγάλη παρέα είναι δυσκολότερο για τους άνδρες να την προσεγγίσουν. Αν βρίσκεται με ακόμη μία φίλη πάλι θα δυσκολευτεί γιατί θα σκεφτεί ότι δεν θα την εγκαταλείψει για να του μιλήσει. Το τέλειο μέγεθος παρέας είναι τρία άτομα, γιατί οι υπόλοιποι δύο μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους όταν εκείνος και ο "στόχος" αποχωρήσουν.

4. Ο τόνος της φωνής
Μία φωνή σε υψηλότερο τόνο τραβάει την προσοχή των ανδρών γιατί είναι δείγμα δύναμης εκ μέρους της γυναίκας και υγείας, άρα στο υποσυνείδητο τους θεωρείται ένδειξη γονιμότητας.

5. Η αναλογία μέσης – γοφών
Οι γυναίκες που έχουν ευρύτερους γοφούς θεωρούνται γονιμότερες, έτσι οι άνδρες προτιμούν τα θηλυκά με στενή μέση και μεγαλύτερους γοφούς.

6. Η λάμψη του δέρματος
Ένα λαμπερό δέρμα θεωρείται δείγμα υγείας – φυσικής και ψυχικής – και οι άνδρες προσελκύονται από ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο.

7. Τι είναι ψεύτικο πάνω στη γυναίκα
Ψεύτικες βλεφαρίδες, νύχια, εξτένσιονς κ.α. "φωνάζουν" ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αυτό που ισχύει στ' αλήθεια. Προτιμούν μία όψη πιο αυθεντική που δεν θα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

8. Τα μάτια
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και οι άνδρες τα κοιτούν περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Από εκεί μπορούν να αντλήσουν πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που θα τους κάνουν να θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα.

Η μικρότερη κυλιόμενη σκάλα που έχετε δει (video)

Posted: 15 Jan 2012 04:15 PM PST

Είναι μόλις... 83,4 εκατοστά..










Αυτό πρέπει να πόνεσε... (video)

Posted: 15 Jan 2012 04:00 PM PST

Δείτε το βίντεο..









O κομμωτής που κουρεύει.. ανάποδα (pics)

Posted: 15 Jan 2012 03:45 PM PST

Ο Wang Xiaoyu είναι ένας κινέζος κομμωτής που διαφέρει από όλους τους συναδέλφους του παγκοσμίως. Τι είναι αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει; Μα φυσικά η… διαφορετική ματιά του προς τα μαλλιά.
Ο κινέζος κομμωτής έχει κυριολεκτικά μία διαφορετική οπτική αφού κοιτάζει ανάποδα το κεφάλι του πελάτη.

Το κομμωτήριο του Wang Xiaoyu βρίσκεται στην πόλη Changsha, κοντά στην επαρχία Hunan.

Ο 37χρονος κομμωτής, διατηρεί για χρόνια την επιχείρηση του, όμως πριν κάμποσο καιρό, προκειμένου να προσελκύσει περισσότερους πελάτες, αποφάσισε να αξιοποιήσει τις τεχνικές που έχει αποκτήσει από την 18χρονη εκπαίδευση του στο κουνγκ-φου.



Έτσι, ξεκίνησε να κουρεύει… ανάποδα, έχοντας το κεφάλι κάτω και τα πόδια πάνω!



Οι πελάτισσες του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, δεν δείχνουν να ανησυχούν μήπως κάτι πάει στραβά και ζαλιστεί κρατώντας το ψαλίδι σε μικρή απόσταση από το πρόσωπο τους.



Μάλλον, έχουν εμπιστοσύνη στις δεξιότητες του Wang Xiaoyu. Άλλωστε, 18 χρόνια προπόνηση στο κουνγκ-φου δεν είναι και λίγα…


Ανέκδοτο: Η ζωή του άντρα

Posted: 15 Jan 2012 03:30 PM PST

Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε...- Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου. Θα τρως χόρτα και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη. Θα ζεις 50 χρόνια.
Τότε ο γάιδαρος του απάντησε:
- 50 χρόνια τέτοια ζωή, είναι πολύ σκληρό. Δώσε μου μόνο 30 χρόνια.
Έτσι κι έγινε.
Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε:
- Σαν σκύλος, θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του. Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια.
Τότε ο σκύλος του απάντησε:
- Θεέ μου, 25 χρόνια τέτοια ζωή, δεν αντέχεται. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.
Έτσι κι έγινε.
Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε:
- Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο και θα συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας. Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 χρόνια.
Τότε ο πίθηκος του απάντησε:
- Θεέ μου, 20 χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου, πάει πολύ. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.
Έτσι κι έγινε.
Τελικά ο Θεός, δημιούργησε τον άντρα και του είπε:
- Είσαι άντρας. Το μόνο λογικό ον που θα κατοικεί στη γη. Θα χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα αλλά δημιουργήματα. Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 χρόνια.
Τότε ο άντρας του απάντησε:
- Θεέ μου, να είμαι άντρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί. Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος, τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος.
Έτσι κι έγινε.
Από τότε ο άντρας ζει, 20 χρόνια σαν άντρας, μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη. Μετά, αποκτά παιδιά και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του, τρώγοντας ότι περισσεύει από την οικογένεια. Και αφού γεράσει πια, ζει σαν πίθηκος, συμπεριφέρεται σαν βλάκας και κάνει το γελωτοποιό στα εγγόνια του…

10 πράγματα που πρέπει ο άντρας να αποφεύγει στο κρεβάτι...

Posted: 15 Jan 2012 03:15 PM PST


Νομίζεις ότι μόνο οι άντρες συζητούν τις επιτυχίες στο κρεβάτι; Αν ναι, κάνεις μεγάλο λάθος ..Οι γυναίκες όχι απλά συζητούν για τους άντρες που έχουν στο κρεβάτι, αλλά μπορούν να αναλύσουν ολόκληρη την σεξουαλική συμπεριφορά ενός άντρα με κάθε είδους λεπτομέρειες. Δεν θα πρέπει να εκπλαγεί ένας άντρας αν δει την παρέα της γυναίκας να κρυφογελάει πονηρά.
Ο άντρας δεν έχει παρά να αποφύγει 10 πράγματα στο κρεβάτι και σίγουρα θα κάνει τη γυναίκα να μιλάει γι' αυτόν και να λιώνει!
1. Ακατάλληλη ατμόσφαιρα
Δεν χρειάζεται ο άντρας να είναι διακοσμητής για να φτιάξει λίγη καλή ατμόσφαιρα στο κρεβάτι. Αρκούν λίγες πινελιές στο χώρο για να ενθουσιάσει τη γυναίκα. Δεν είναι δύσκολο. Αρχίζοντας από τις τελειωμένες μπύρες στο πάτωμα μέχρι το να αλλάξει τα δύο εβδομάδων σεντόνια στο κρεβάτι. Ώρα λοιπόν για καθαριότητα αλλά και μικρές και απλές κινήσεις για ατμόσφαιρα. Χαμηλώνεις τα φώτα, βάζεις λίγη ερωτική ή αισθησιακή μουσική (ατμοσφαιρική κατά προτίμηση) και αν μπορείς δίνεις μία δόση γκλαμουριάς στο χώρο με κάτι που θα σου μείνει, όπως ένα mini - bar ή εντυπωσιακό φωτισμό.

2. Γρήγορες κινήσεις
Μπορείς να αντέξεις λίγη ώρα χωρίς να της την πέσεις; Είναι σίγουρο ότι το έχεις κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σου, ίσως την πρώτη φορά που την γνώρισες και δεν εκδήλωσες κατευθείαν τις προθέσεις σου, άρα μπορείς. Αρκεί να δείξεις λίγο συγκρατημένος. Μην την ρίξεις κατευθείαν στο κρεβάτι και άσε να σε παρακαλέσει αυτή γι' αυτό. Αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξει και θα χιμίσει επάνω σου, με ακόμα μεγαλύτερες ορμές από το να άρχιζες εσύ. Κάποιες φορές οι αργές κινήσεις μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα τόσο καυτή που θα σκέφτεσαι τι έχανες τόσο καιρό που δεν το έκανες.

3. Ξεχνάς συνέχεια τα προκαταρκτικά;
Το να έχεις ανάψει τόσο που να «μπαίνεις» κατευθείαν στο «ψητό» είναι κάτι που όλοι οι άντρες το κάνουν. Αν γίνεται όμως κάθε φορά τότε η γυναίκα θα σε εγκαταλείψει γρήγορα. Η γυναίκα έχει ανάγκη από τα προκαταρκτικά και θέλει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια από τον άντρα για να ανάψει. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν ξοδέψεις λίγο χρόνο για ένα αισθησιακό φιλί σε όλο της το σώμα ή ένα αισθησιακό μασάζ. Προσπάθησε να κάνεις τη διαφορά και να της χαρίσεις μία αξέχαστη νύχτα, θυσιάζοντας λίγες στιγμές από σένα.

4. Δείξε λίγο σεβασμό
Το να θέλεις να το κάνετε μέσα στην τουαλέτα του club μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό στις πορνοταινίες αλλά αν το προτείνεις σε κάποια που μόλις έχεις γνωρίσει ίσως να μην την ξαναδείς. Δείξε λίγο σεβασμό στο κρεβάτι. Είπαμε, ότι με αργές και προσεκτικές κινήσεις τον έλεγχο τον έχεις εσύ. Αν λοιπόν θέλεις να την δέσεις με χειροπέδες ή να γεμίσεις το στόμα της με το σπέρμα σου, φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι θα το δεχτεί. Αρκεί να δεις τις αντιδράσεις της αν της το προτείνεις έμμεσα(πχ. θέλεις τρέλες, μήπως να φέρω και τίποτα χειροπέδες;.Αστειεύομαι..). Αν δεις ότι της αρέσει η ιδέα μπορείς να προχωρήσεις. Αλλά αν δεις ότι παίρνει μία έκφραση αηδίας, περίμενε λίγο καιρό ακόμα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος!

5. Άγνοια της γλώσσας του σώματος
Παρόλο που η γυναίκα, ιδίως στην αρχή, μπορεί να ντρέπεται να σου πει αυτό που ακριβώς θέλει στο κρεβάτι, μπορεί εύκολα να προδοθεί από τη γλώσσα του σώματος. Είναι στο χέρι σου να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα που σου στέλνει και να την κάνεις να εκφραστεί είτε με λόγια είτε με κινήσεις. Είναι εύκολο να καταλάβεις τι πραγματικά θέλει αρκεί να της δώσεις λίγη προσοχή. Άσε το χέρι σου στο σώμα της και άσε να στο οδηγήσει αυτή εκεί που θέλει. Χαμήλωσε τα φώτα και μίλησε της ψιθυριστά για να σου ανοιχτεί και η ίδια. Δες τις αντιδράσεις της όταν την αγγίζεις σε διάφορα σημεία του σώματος. Αν πάλι καθώς την αγγίζεις φαίνεται να ξενερώνει βάλε όσο πάθος διαθέτεις και δείξ' της το μεγαλείο του άντρα.

6. Μην κάνεις πάντα τον αφέντη
Το να εκφράζεις τις προτιμήσεις σου είναι σημαντικό, το να τις επιβάλλεις όμως μάλλον θα την ξενερώσει. Το σημαντικό είναι να την κάνεις να της αρέσει αυτό που θέλεις και όχι να της το επιβάλλεις γιατί σύντομα θα κάνει φτερά.Μην την διατάζεις αλλά μίλησε της τρυφερά και ψιθυριστά στο αυτί γι' αυτό που θέλεις να κάνεις. Ακόμα και με τα μάτια σου μπορείς να πεις αυτό που θέλεις. Δεν είναι δύσκολο να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και μάλιστα να την κάνεις να πιστεύει ότι το ήθελε η ίδια..

7. Μην εξαντλείς το Cama Sutra
Σχεδόν σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα καινούρια παιχνίδια στο κρεβάτι και είναι πρόθυμες την κατάλληλη στιγμή να τα δοκιμάσουν. Αλλά αν θέλεις να τη φέρεις σε αυτό το σημείο το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να την πιέζεις. Άρχισε με αργούς ρυθμούς και επιταχύνεις αργότερα. Τις πρώτες φορές μπορείς να δοκιμάζεις τις κλασσικές στάσεις και σιγά σιγά μπορείς να ανεβάζεις επίπεδο. Αν προχωράς σταδιακά ακόμα και το Cama Sutra θα σου φαίνεται παραμυθάκι.

8. Μην κοιμάσαι μόλις τελειώνεις.
Δεν είναι αφύσικο να θέλεις να ολοκληρώσεις τις καυτές στιγμές του sex με έναν ευχάριστο ύπνο. Μήπως όμως ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνος σου; Μετά το sex η γυναίκα έχει ανάγκη για χάδια ή συζήτηση και δεν πρέπει να τα παραλείπεις. Έστω και λίγη ώρα να αφιερώσεις σε αυτά είναι σημαντικό για να μην την κάνεις να αισθανθεί σαν τσιγάρο που το πετάς μόλις τελειώνει. Ή τουλάχιστον γύρισε στο μέρος της και κοίταξε την λίγο στα μάτια εκτιμώντας τον οργασμό που σου πρόσφερε.

9. Μήπως ξεχνάς τις ερωτογενείς ζώνες;
Νομίζεις ότι με το να κάνεις το στήθος της και την κλειτορίδα της το επίκεντρο του σεξουαλικού σου ενδιαφέροντος την έχεις ανάψει; Τότε μάλλον δεν έχεις ιδέα για τις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας. Δεν είναι δύσκολο να τις ανακαλύψεις αρκεί να συμβουλευτείς τις σχετικές ενότητες του Onlylove ή να περιηγηθείς λίγο στο σώμα της. Άστη λίγο να ξαπλώσει ακίνητη καθώς εσύ τη φιλάς σε όλα σημεία του σώματος. Σε όποια σημεία βλέπεις ότι ανταποκρίνεται με αισθησιακές κραυγές έχεις χτυπήσει φλέβα. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να έχει και διαφορετικές προτιμήσεις. Αν μπορέσεις να τις ανακαλύψεις θα δυσκολευτεί να σε αντικαταστήσει!

10. Είσαι σίγουρος ότι έχει ικανοποιηθεί;
Το ότι αναστενάζει στο κρεβάτι δεν σημαίνει ότι της αρέσει κιόλας. Η γυναίκα μπορεί πολύ εύκολα να προσποιηθεί ότι της αρέσει και την ίδια στιγμή να χασμουριέται. Πρέπει να θυμάσαι πάντα ότι στο κρεβάτι δεν είσαι μόνος σου, ούτε το ότι ικανοποιήθηκες σημαίνει ότι της ευχαρίστησες. Αν την έχεις ευχαριστήσει είναι εύκολο να το καταλάβεις από τις μετέπειτα αντιδράσεις της. Αν έχει γυρίσει την πλάτη της για να κοιμηθεί τότε ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις τεχνικές σου.
Αν ακολουθείς τα παραπάνω έχεις τα περισσότερα εφόδια για να χαρακτηριστείς καλός εραστής. Εξάλλου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα ιδιαίτερο παρά μόνο να κερδίσεις, είτε την εικόνα του καλού εραστή στις φίλες της είτε τις ακόμα πιο καυτές νύχτες που ακολουθούν.


onlylove.gr


Παλιές φωτογραφίες της Rihanna πριν γίνει διάσημη (pics)

Posted: 15 Jan 2012 03:00 PM PST

Δείτε στιγμές από τα παιδικά και εφηβικά χρόνια της Rihanna που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί...















Καθρέφτες από άλλο... πλανήτη (pics)

Posted: 15 Jan 2012 02:45 PM PST

Πως θα σας φαινόταν αν τους είχατε στον τοίχο σας;..






































































































Δημοσιεύτηκε η φωτογραφία της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη

Posted: 15 Jan 2012 02:30 PM PST

Φωτογραφία της 22χρονης δασκάλας από την Κρήτη που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων μαθητών και συγκεκριμένα με ένα 15χρονο όπως καταγγέλθηκε από την μητέρα του και έγινε αιτία της ποινικής της δίωξης δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα προστατεύοντας πάντως τα χαρακτηριστικά της.Επίσης όπως αναφέρει η εφημερίδα έχει περιεχόμενο από τις συνομιλίες της στο Facebook που προφανώς περιέχονται στην δικογραφία 



Η 50αρα με σώμα 30αρας (pics)

Posted: 15 Jan 2012 02:19 PM PST

Και το όνομα αυτής... Rita Rusic η οποία είναι... 51 ετών. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν..





Hot 51-Year-Old in Bikini
3Hot 51-Year-Old in Bikini
4Hot 51-Year-Old in Bikini
5Hot 51-Year-Old in Bikini
6Hot 51-Year-Old in Bikini
7Hot 51-Year-Old in Bikini
8Hot 51-Year-Old in Bikini
9Hot 51-Year-Old in Bikini


Δεν θα πιστεύετε τι θέα έχει αυτό το σπίτι (pics)

Posted: 15 Jan 2012 01:59 PM PST

Σίγουρα δεν είναι το σπίτι των ονείρων κανενός...
Το 120 ετών σπίτι που βλέπετε στην φωτογραφία βρίσκεται στα Highlands της Σκοτίας και θεωρείται το πιο απομακρυσμένο σπίτι της Μεγάλης Βρετανίας!

Μόνο που τον 60χρονο Μιck και την σύζυγό του δεν τους νοιάζει καθόλου!

Και αν το σκεφτούμε ψύχραιμα ούτε εμάς θα έπρεπε να νοιάζει!

Δείτε την θέα του σπιτιού στην παρακάτω εικόνα και θα καταλάβετε γιατί...!

Για να καταλάβετε το πόσο στη... μέση του πουθενά είναι το σπίτι τους θα σας αναφέρουμε πως τα τελευταία 30 χρόνια τους χτύπησε την πόρτα μόλις ένας άνθρωπος: Ένας πεζοπόρος που είχε χαθεί!
Bέβαια δεν είναι όλα ρόδινα για το ζευγάρι. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν πλέον τους αναγκάζουν να βάλουν πωλητήριο και να μεταφερθούν στην κοντινότερη πόλη για να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε φαρμακείο και νοσοκομείο.
Όσο για την τιμή πώλησης; 200.000 λίρες!
Ο ορισμός του "σου πουλάω θέα"!

Μία μοτοσυκλέτα βγαλμένη από τα όνειρα!

Posted: 15 Jan 2012 01:45 PM PST

Ένα εντυπωσιακό custom από λευκό χαρτί για λογαριασμό της γνωστής εταιρείας... Akrapovic κατασκεύασε ο σλοβενικός οίκος βελτιώσεων Dreamachine.
Το Morsus σχεδιάστηκε από τους Σλοβένους σε λευκό χαρτί και η όλη διαδικασία δεν ξεπέρασε τους δύο μήνες σε διάρκεια. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα εντυπωσιακό, τόσο αναφορικά με τις φωτογραφίες της μοτοσυκλέτας όσο και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Ο κινητήρας ταξίδεψε από τις ΗΠΑ και τη βελτιωτική εταιρεία S&S και είναι V-twin 1.852 κ.εκ. και τεσσάρων βαλβίδων. Στην ίδια εταιρεία ανήκει και το καρμπιρατέρ, ενώ το σύστημα εξάτμισης φέρει, όπως είναι φυσικό, την υπογραφή της Akrapovic. Η τελική μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα και η εταιρεία ανακοινώνει 140 ίππους ισχύος.



Όσον αφορά στο πλαίσιο, αυτό είναι κατασκευασμένο από την Dreamachine, ενώ οι εντυπωσιακές λύσεις εμφανίζονται και στον περιφερειακό εξοπλισμό. Το πιρούνι έχει διάμετρο 43 χλστ. και προέρχεται από τη Showa και στα φρένα συναντάμε δύο τετραέμβολες δαγκάνες μπροστά και μία διέμβολη πίσω, με δίσκους wave.



Οι τροχοί, τέλος, είναι κατασκευασμένοι από την Dreamachine, από αλουμίνιο και carbon και τα ελαστικά ανήκουν στη Vee Rubber.

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο μοντέλο δεν προορίζεται για πώληση και οι υπεύθυνοι δήλωσαν ότι δεν πρόκειται να κατασκευαστεί ούτε σε περιορισμένο αριθμό.




Οι celebrities που πήραν αρκετά χρονάκια για τις ανάγκες των ρόλων τους (pics)

Posted: 15 Jan 2012 01:30 PM PST

Λίγες ρυτίδες, άσπρα μαλλιά και έτοιμοι για το ρόλο...


Katy Perry






2Celebrities Getting Older on the Screen
Helena Bonham Carter
3Celebrities Getting Older on the Screen
Michelle Pfeiffer
4Celebrities Getting Older on the Screen
Cate Blanchett
5Celebrities Getting Older on the Screen
Brad Pitt
6Celebrities Getting Older on the Screen
Katie Price
7Celebrities Getting Older on the Screen
Rolling Stones
8Celebrities Getting Older on the Screen

Φοβερές καρικατούρες 10 διάσημων ανθρώπων (pics)

Posted: 15 Jan 2012 01:15 PM PST


PELE


WOLVERINE




SYLVESTER STALLONE


BRUCE WILLIS




KANYE WEST


PHIL MICKELSON


T-PAIN


GEORGE LUCAS


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές