Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 16/1 τα Ζώδια!

Posted: 15 Jan 2012 03:32 PM PST

Γενικό προφίλ


Ένα πρωινό που ξεκινά με τη Σελήνη στο Ζυγό έτοιμη να αναρωτηθεί, να αμφιταλαντευτεί και τελικά να διαπραγματευτεί τι διάθεση θα έχετε και κατ' επέκταση τι θα μεταφέρετε σήμερα στους άλλους.


Η ζυγαριά μετά βεβαιότητας θα γείρει υπέρ της χαράς, του έρωτα και της καλοσύνης. Από το απόγευμα και μετά εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και απαιτεί να δείτε κάποιες αλήθειες κατάματα, προκειμένου να αντισταθείτε στη μιζέρια και να αγωνιστείτε για μια καλύτερη μέρα.


Κριός
Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά και στηρίζονται πάνω σε πραγματικά γεγονότα. Η παρουσία της Σελήνης στον 7ο ηλιακό οίκο προσπαθεί να κλείσει κάποια κεφάλαια. Από το απόγευμα όμως και μετά η είσοδος της στον 8ο οίκο θα εγείρει ζητήματα συναισθηματικής αβεβαιότητας και αποδοχής. Ο έρωτας, αυτό το σημαντικό κομμάτι στη ζωή σας, έρχεται να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο, αφού θα σας βοηθήσει ως κινητήριος δύναμη να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Οι γεννημένοι του 1966 ίσως στηρίζετε το μέλλον σας σε κουβέντες του αέρα.


Ταύρος
Το πρωινό ξεκινάει με μια πυρετώδη κατάσταση σε ζητήματα εργασίας. Ίσως να σας προσφέρουν περισσότερες υποθέσεις από ότι είχατε υπολογίσει κι αυτό, έστω και παροδικά, να σας κάνει να πελαγώνετε. Η είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό κατά τις απογευματινές ώρες διανθίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις με έντονα ερωτικά στοιχεία, πράγμα που κάνει το έργο σας πολύ πιο εύκολο. Για τους γεννημένους του 1975 ίσως κάποια άτομα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο σήμερα.


Δίδυμοι
Η δυνατότητα για επικοινωνία αλλά και η όρεξη να δείξετε τι αξίζετε κινητοποιούν τους μηχανισμούς και σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο χώρο εργασίας. Ίσως να έχετε αντιληφθεί τη διαφοροποίηση συναισθημάτων από την πλευρά κάποιων . Ερωτικά, πρέπει να μπείτε λίγο πιο ζεστά στο ρόλο σας και να δείτε τη σχέση με μεγαλύτερη σοβαρότητα. Οι γεννημένοι του 1992 τα όνειρα σας δεν μπαίνουν σε καλούπια.


Καρκίνος
Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του πρωινού θα σας δημιουργήσει άγχος ως προς τα χρονοδιαγράμματα. Οι μοναδικές ευκαιρίες που σας δίνονται τόσο στη δουλειά όσο και στα ερωτικά σας καθιστούν κάπως τυχερούς, αν όχι ιδιαίτερα προνομιούχους. Στην προσωπική ζωή βάλτε χρώμα και προσπαθήστε από το απόγευμα και μετά να μην παρασυρθείτε σε συναισθηματικές αψιμαχίες. Οι γεννημένοι του 1982 ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο.


Λέων
Η μέρα κυλά με μια σχετική ηρεμία η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε κάποιες προετοιμασίες. Η πίστη στον εαυτό σας βοηθά να μαγνητίζετε τα βλέμματα, ωστόσο ίσως άθελά σας οδηγηθείτε σε υπερβολές. Βάζοντας την προσωπική σας πινελιά στο χώρο εργασίας, καταφέρνετε άτυπα να κατακτήσετε άλλο ένα φρούριο. Οι τηλεφωνικές επαφές δεν ευνοούνται από το απόγευμα και μετά. Οι γεννημένοι του 1976 κάνετε σωστή χρήση των δυνάμεων σας.


Παρθένος
Η εμμονή σας με κάποια ζητήματα ίσως σας δημιουργήσει κάποια πρόσκαιρα προβλήματα με άτομα που δεν λένε να συμμορφωθούν. Ερωτικά, ίσως χρειαστεί να κάνετε κάτι που θα σας βοηθήσει να εξομαλυνθούν τα πράγματα μέσα στις σχέσεις. Βεβαιωθείτε σε κάθε σας κίνηση πως το δίκιο είναι με το μέρος σας και διεκδικήστε το, χωρίς ωστόσο να βλάψετε με λόγια τους άλλους. Οι γεννημένοι του 1972 έχετε επιλέξει ένα μακρύ δρόμο που αξίζει τον κόπο.


Ζυγός
Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί και ξεκινάτε με όρεξη και χαρά για δημιουργία. Πολλά πράγματα σας μοιάζουν βουνό αλλά, είτε ο τρόπος σας είτε τα τεχνάσματα σας, το κάνουν να φαίνεται κατηφόρα. Επαγγελματικά, ασχοληθείτε με το συμμάζεμα και τη διοίκηση παρά με οτιδήποτε άλλο, αφού ο Κρόνος σας στέλνει μηνύματα επικείμενων αλλαγών. Οι γεννημένοι του 1991, μην περιορίζεστε μέσα στα πλαίσια που σας βάζουν οι άλλοι.


Σκορπιός
Κάποιοι από εσάς νιώθετε προνομιούχοι όμως τα προνόμια δημιουργούν και προβλήματα μιας και πολλοί τα βλέπουν με ζήλια. Οι προσωπικές επιδιώξεις σήμερα περνάνε μέσα από τους άλλους και, ιδιαίτερα από το απόγευμα και μετά, που η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα καταλάβετε πως η σωστή συμπεριφορά και η ευγένεια είναι το διαβατήριο για την επιτυχία. Οι γεννημένο του 1976 ίσως η συγχώρεση να είναι η κατάλληλη κίνηση που πρέπει να κάνετε.


Τοξότης
Αν και προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, τελικά καταφέρνετε να στρέψετε μια κατάσταση, από κατάφορα εναντίον σας, υπέρ σας. Αυτό σας δίνει σημαντικό πλεονέκτημα και κυρίως σας βοηθά να δείξετε στους άλλους πως είστε άκρως λειτουργικοί σε όλα. Αισθηματικά, ίσως έχετε μέσα σας κάποιες ανικανοποίητες ορέξεις που πρέπει να τις καταπνίξετε, αν θέλετε η σχέση που έχετε να εξακολουθήσει να ισχύει. Οι γεννημένοι του 1975, μην υποχωρείτε μπροστά σε απειλές.


Αιγόκερως
Μια μέρα η οποία θα νιώσετε κάπως σαν το Γιάννη Αγιάννη, αφού εσείς θα τρέχετε και άτομα θα σας κατατρέχουν και θα σας ακολουθούν σε κάθε σας βήμα. Τα οικονομικά έρχονται να σας προσφέρουν ανακούφιση, αφού η Αφροδίτη μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων σας βοηθά να ξεφύγετε από κάποιες δοκιμασίες. Επαγγελματικά ζητήματα καλό θα ήταν να μην τα θέσετε σήμερα επί τάπητος. Κάνετε λίγο επιμονή, αφού ο χρόνος δουλεύει υπέρ σας. Οι γεννημένοι του 1965, προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.


Υδροχόος
Έχοντας μια ιδιαίτερη επιφόρτιση σε θέματα εργασιών, το πρωί η παρουσία της Σελήνης στο Ζυγό είναι ιδιαίτερα ευεργετική για εσάς. Από το απόγευμα όμως η Σελήνη μέσα από το Σκορπιό έρχεται να δώσει περισσότερη ένταση η οποία μπορεί να βγει μέσα από συζητήσεις. Η αθέτηση κάποιων συμφωνιών ίσως νιώσετε πως σας εκθέτει, προσπαθήστε ωστόσο να είστε όσο το δυνατόν πιο υπομονετικοί. Οι γεννημένοι του 1984 βεβαιωθείτε για τις αγαθές πράξεις κάποιων.


Ιχθείς
Μέσα σε μερικές ώρες θα δείτε πολλά πράγματα να αλλάζουν από το καλό στο καλύτερο. Η παρουσία της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο σας κάνει να βλέπετε κάποια πράγματα πιο ανάλαφρα ενώ θα καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας έτσι ακριβώς όπως θέλετε. Ένα περίεργο κυνήγι με κάποιο πρόσωπο του παρελθόντος θα αποδείξει πως μέσα σας δεν έχετε ξεδιαλύνει τι θέλετε. Οι γεννημένοι του 1965, μην αδιαφορείτε στα σημάδια που το σώμα σας στέλνει.


astrology





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Επική φάση σε αγώνα γυναικείου volley (Video)

Posted: 15 Jan 2012 03:27 PM PST

Δείτε τι έγινε σε έναν αγώνα του Κινεζικού πρωταθλήματος γυναικείου volley.



otherside.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Το κτίριο με τις 1000 πόρτες!

Posted: 15 Jan 2012 03:22 PM PST


Το κτίριο με τις 1000 πόρτες!






Ο Νότιοκορέατης καλλιτέχνης και σχεδιαστής Choi Jeong-Hwa χρησιμοποίησε 1.000 παλιές πόρτες για να δημιουργήσει ένα ασυνήθιστο δεκαόροφο κτίριο στη Νότια Κορέα.




Αυτό το πολύχρωμο «έργο τέχνης» με τίτλο «Πόρτες» χτίστηκε στη Σεούλ το 2009 και εδώ στο dinfo είμαστε αρκετά σίγουροι ότι κατέχει το ρεκόρ για το κτίριο με τις περισσότερες πόρτες. Εξωτερικά δείχνει εντυπωσιακό, εσωτερικά όμως με τόσες πόρτες δεν αποκλείεται με μια λάθος πόρτα να βρεθείτε στο κενό..


«Το 1989 δεν ένιωθα ότι μπορούσα πραγματικά να γίνω ζωγράφος αλλά λάτρευα το περπάτημα. Γι 'αυτό και συνήθιζα να περπατάω με τις ώρες στους δρόμους και στα στενά δρομάκια. Στις βόλτες μου ανακάλυπτα ατέλειωτους σωρούς σκουπιδιών και μεγάλα εργοτάξια. Συνειδητοποίησα ότι «κανονικοί» άνθρωποι χτίζουν και δημιουργούν πράγματα καλύτερα από τους καλλιτέχνες. Έτσι αποφάσισα να μη μείνω ένας απλός καλλιτέχνης αλλά ένα συνηθισμένο άτομο που σκέφτεται σαν καλλιτέχνης», δήλωσε ο Choi σε συνέντευξή του στο The Creators Project.





Το κτίριο με τις 1000 πόρτες!





Το κτίριο με τις 1000 πόρτες!





Το κτίριο με τις 1000 πόρτες!





Το κτίριο με τις 1000 πόρτες!


Πηγή: dinfo





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΝΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !

Posted: 15 Jan 2012 03:10 PM PST

Με λένε ΗPωίνη, κάποιοι με φωνάζουν
" Πρέζα" ή " Άσπρη" ή " Ζουζού" ή κάποιοι άλλοι " παραμύθα" , ακόμα και παραμύθα και " Βασίλισσα" με έχουν πει !!

Έχω πολλά παρατσούκλια άλλα δεν έχει κάμια σημασία έτσι και αλλιώς το αποτέλεσμα μου είναι πάντα το ίδιο, είμαι...



πολύ διάσημο ναρκωτικό σε όλο τον κόσμο.

Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να προφέρουν το όνομα μου, με γνωρίζουν όλοι, όλο και κάποιο φίλο τους ή συγγενή τους ή γνωστό τους έχω πάρει μαζί μου στο θάνατο.

Έχω σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους και δεν υπολογίζω τίποτα και κανέναν, ούτε άντρες , ούτε γυναίκες , ούτε νέους , ούτε γέρους , ούτε φτωχούς ή πλούσιους .

Όποιος με πλησίαση τον " παίρνω" μαζί μου σε ένα ταξίδι με έναν και μόνο προορισμό τον " θάνατο". Αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός μου, να σκοτώσω όσο πιο πολλούς μπορώ και μέχρι τώρα τα καταφέρνω μια χαρά, άλλωστε έχω βοήθεια, έχω σύμμαχο τον φόβο να μάθουν πια είμαι , την άγνοια που έχει ο κόσμος για εμένα.

Βλέπεις συνήθως ο κόσμος αναγκάζεται να με γνωρίσει τις περισσότερες φορές αφού έχω κάνει ήδη την δουλειά μου και όχι πρίν, κάνεις δεν πιστεύει ότι θα του χτυπήσω την πόρτα και θα αρρωστήσω τα παιδιά του και εκεί ακριβώς εγώ ύπουλα πατάω και όσο ο κόσμος δεν μαθαίνει για έμενα τόσο πιο εύκολα πηγαίνω κοντά τους !

Μου αρέσει να σε παίρνω από το χέρι σε μικρή ηλικία και να σε γνωρίζω στους φίλους και συνεργάτες μου , στα άλλα τα ναρκωτικά και εσύ αργά ή γρήγορα να έρχεσαι στην αγκαλιά μου, αφού σε ετοιμάσουν για έμενα.

Μόλις με δοκιμάσεις γινόμαστε οι καλύτεροι φίλοι, σου παίρνω όλο τον πόνο που σου προκαλούν τα συναισθήματα και η πραγματικότητα της ζωής , που είναι τόσο σκληρή, έρχομαι σαν βάλσαμο στην ψυχή σου , σε κάνω να αισθάνεσαι ανίκανος -η όταν είσαι μακριά μου και βασιλιά όταν είσαι κοντά μου.

Σε παρασέρνω μαζί μου και δεν φοβάσαι τίποτα , σου κάνω παρέα συνέχεια και είναι πολύ εύκολο να σε κάνω να πιστέψεις ότι φταίει το σύστημα , το κράτος , η οικογένεια σου. Έτσι δεν είναι ?

Μέχρι να καταλάβεις τι γίνεται και που έχεις μπλέξει, μέχρι τα πρώτα ίχνη στέρησης εμφανιστούν , όλα είναι μαγικά. Ζεις σε ένα κόσμο ονειρικά πλασμένο και σιγά σιγά έχεις γίνει ολοκληρωτικά δικός μου, τώρα μου ανήκεις, τώρα θα με γνωρίσεις πραγματικά , τώρα χωρίς εμένα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Δεν μπορείς ούτε να φας, ούτε να κοιμηθείς , ούτε να δουλέψεις. Δεν μπορείς να κάνεις έρωτα, να ονειρευτείς, ούτε να κουνηθείς, τώρα καταλαβαίνεις ότι με έχεις παντρευτεί και είναι πολύ δύσκολο να με χωρίσεις .

Δεν θα σε αφήσω να φύγεις, έχουμε πορεία μαζί, τώρα θα κάνεις ότι σου πω για να με βάλεις στο σώμα, στις φλέβες, στη μύτη σου.

Βλέπεις είμαι παρα πολύ ακριβή, δεν ζητάω μόνο τα χρήματα σου, αυτά που θέλω από εσένα είναι και η ψυχή σου , το πνεύμα σου και το σώμα σου. Θέλω το μυαλό σου να περιστρέφεται μόνο γύρω από έμενα, θέλω οι γύρω σου να σε κοιτάνε με αηδία και να κουνάνε το κεφάλι, να χάσεις κάθε ίχνος αξιοπρέπειας , ελευθέριας και ειλικρίνειας .

Τώρα θέλω να πληγώνεις όποιον σε πλησιάζει, να φέρεις την οικογένεια σου σε απόγνωση μέχρι να την διαλύσεις τελείως, να χάσουν κάθε ελπίδα σωτήριας για εσένα και να μείνεις μόνος-η και πάλι να βρίσκεις παρηγοριά μόνο σε εμένα.

Επίσης θέλω να γεμίσεις δικαστήρια και καταδίκες, αν γίνεται να σαπίσεις σε κάποιο βρώμικο κελί φυλακής ή να ουρλιάζεις για βοήθεια δεμένος σε κάποιο ψυχιατρείο.

Θέλω τα χέρια σου, τις φλέβες σου, το συκώτι σου και το αίμα σου , θέλω τα πάντα από εσένα και τα παίρνω μέχρι να πεθάνεις σε κάποιο ατύχημα ή να ξεζουμίσω ότι έχει απομείνει απο εσένα και να σε βρούνε "μπλε" σε κάποια τουαλέτα ή κάτω απο καμιά γέφυρα, μόνο και πεταμένο.

Όλα αυτά θέλω από εσένα για να σε αφήσω και να πάω σε κάποιον άλλων, είμαι τόσο άπληστη που δεν μου φτάνει τίποτα .

Το μόνο που μισώ και μπορεί να σε πάρει απο έμενα είναι τα "προγράμματα" είναι αυτοί που μένουν " καθαροί" απο εμένα και αναρρώνουν ενωμένοι , δουλεύουν με τον εαυτό τους και βλέπουν τι τους έχω κοστίσει .

Τους μισώ άλλα έχω μεγάλη υπομονή , αν μείνει κάποιος μόνος θα τον βρώ και θα τον κάνω πάλι δικό μου, μισώ την διαδικασία της αναρρώσης , μισώ τα προγράμματα πλήρης αποχή και αυτούς που ξέφυγαν απο έμενα.

Είμαι η ΗΡΩΙΝΗ και σκοτώνω κάθε μέρα αφού σπείρω μιζέρια και πόνο σε όποιον με γνωρίσει.



Με εκτίμηση


"ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ" Συμβουλευτικό κέντρο εξαρτημένων & συνεξαρτημένων ατόμων.


23920 43443 / 6932 437237


www.aytognosia.com








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Είστε άραγε με το σωστό σύντροφο;

Posted: 15 Jan 2012 03:07 PM PST


Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να...συνειδητοποιήσεις πως το «μωρό» σου δεν κάνει για σένα.





Και είναι ακόμη πιο δύσκολο να αποφασίσεις να… χωρίσεις, όταν καταλάβεις ότι τα πράγματα πλέον δεν τραβάνε. Παρολαυτά, είναι πολύ σημαντικό να αξιολογήσεις τη σχέση σου. Αν όντως προβληματίζεσαι για το έτερον σου ήμισυ πρέπει να αξιολογήσεις καταπόσο αυτή η γυναίκα σε κάνει ευτυχισμένο.



Μεγάλοι καβγάδες

Όλα τα ζευγάρια καβγαδίζουν. Ένας καβγάς συχνά χρειάζεται για να επιλυθούν οι όποιες διαφορές μεταξύ σας. Όταν όμως οι καβγάδες ξεκινούν χωρίς σημαντική αιτία, διαρκούν για ώρες ή ακόμα και μέρες και περιλαμβάνουν φωνές και βρισιές, τότε δεν αποτελούν χαρακτηριστικό μιας υγιούς σχέσης.


Αν ανακαλύψεις ότι διαρκώς τσακώνεσαι με την κοπέλα σου και κανείς από τους δυο δε φαίνεται να υποχωρεί και να συγχωρεί τα λάθη του άλλου, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Μάλλον δεν είστε και πολύ ταιριαστοί. Οι διαφορές σας είναι περισσότερες και μεγαλύτερες απ' όσα σας ενώνουν. Και οι συνεχείς τσακωμοί απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα στη σχέση σας.


Μάτια που παίζουν

Αν ανακαλύψεις τον εαυτό σου να κοιτάζει άλλες γυναίκες και αρχίζεις και να φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου μαζί τους, μάλλον υπάρχει πρόβλημα. Είναι σύνηθες για τους άντρες να εκτιμούν το ωραίο είτε είναι σε σχέση είτε όχι. Όταν όμως από απλός «εκτιμητής» μετατρέπεσαι σε συχνό «δοκιμαστή» του ωραίου, τότε μάλλον κάτι παίζει με τη σχέση σου.


Κοινά ενδιαφέροντα

Άντρες και γυναίκες χαρακτηρίζονται από διαφορετικές επιθυμίες κι ανάγκες. Είναι απολύτως φυσιολογικό να σε ενδιαφέρουν πράγματα για τα οποία το κορίτσι σου αδιαφορεί. Και το αντίθετο βέβαια. Αν όμως το να βρείτε κάτι που να σας ικανοποιεί και τους δύο αποδεικνύεται πραγματικός άθλος, τότε κάτι δεν πάει καλά.


Ένα από τα θετικά του να βρίσκεσαι σε σχέση είναι να απολαμβάνεις να κάνεις πράγματα μαζί με το κορίτσι σου. Αν δε συμβαίνει αυτό και το μόνο που σε ικανοποιεί είναι το σεξουαλικό, ίσως να μην ταιριάζετε και τόσο πολύ όσο νομίζεις.


Προσπαθείς να την αλλάξεις

Τα μέλη μιας υγιούς σχέσης βελτιώνουν ο ένας τον άλλο. Αυτό συχνά περιλαμβάνει συμβιβασμούς εκατέρωθεν, προκειμένου να επιτευχθεί η ισορροπία. Αν όμως διαρκώς συλλαμβάνεις τον εαυτό σου να μην είναι ικανοποιημένος με την κοπέλα σου και συνεχώς να προσπαθείς να την αλλάξεις ή αν αυτό συμβαίνει με εκείνη και τις προσδοκίες τις για σένα, τότε υπάρχει θέμα. Μάλλον δεν θες αυτή τη συγκεκριμένη, αλλά κάποια άλλη. Ξεκίνα λοιπόν να την ανακαλύψεις και σταμάτα να την ταλαιπωρείς και να ταλαιπωρείσαι.




Πηγή 24wro





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έδεσε και βασάνισε 18χρονο γιατί είχε σχέση με την κόρη του

Posted: 15 Jan 2012 03:01 PM PST


Με τον πλέον άσχημο τρόπο επέλεξε ένας πατέρας από την Μεσαρά να τιμωρήσει ένα 18χρονο αγόρι που "τόλμησε" να δημιουργήσει σχέση με την 14χρονη κόρη του.
Ο νεαρός, σύμφωνα με τις πληροφορίες εκλήθη από τον πατέρα της μικρής να συζητήσουν για την σχέση αυτή, ωστόσο κατέληξε μετά από πολλές ώρες στο Νοσοκομείο άγρια χτυπημένος και βασανισμένος.
Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην ευρύτερη περιοχή, ενώ οι διωκτικές αρχές έχουν τεθεί σε επιφυλακή, για το φόβο να υπάρξει αντεκδίκηση από την πλευρά της οικογένειας του αγοριού.
Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ο 18χρονος το απόγευμα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Τυμπακίου του Δήμου Φαιστού, συναντήθηκε με τον 39χρονο για προσωπικούς λόγους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ο 39χρονος χτύπησε με τα χέρια του σε διάφορα σημεία του σώματός τον 18χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.
Στη συνέχεια, αφού ο 39χρονος οδήγησε σε ερημική τοποθεσία τον 18χρονο, του έδεσε τα χέρια με αυτοκόλλητη ταινία, τον χτύπησε με μεταλλικό εργαλείο, σε διάφορα σημεία του σώματος του, προκαλώντας του εκ νέου σωματικές βλάβες και με διάφορες πράξεις προσέβαλλε την προσωπικότητα του.
Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών, ενώ ο 39χρονος αναζητείται.
Όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την αστυνομία, το Α.Τ. Μοιρών σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του 39χρονου για σωματικές βλάβες, απειλές, παράνομη κατακράτηση, παράνομη βία σε βάρος του 18χρονου.


http://news247.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι πιο... τεμπέλικοι τρόποι να χάσετε βάρος

Posted: 15 Jan 2012 02:50 PM PST


Κανείς δεν μπορεί να σας απαλλάξει από τα περιττά κιλά αυτόματα (εκτός αν μιλάμε για την πλαστική χειρουργική), εκτός από εσάς του ίδιους και μερικές… τεμπέλικες συμβουλές που θα κάνουν τη σωστή διατροφή και την άσκηση πιο εύκολη από ποτέ.





Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά ο χρόνος και ο κόπος που θα αφιερώσετε για σωστή διατροφή και άσκηση, δε χρειάζεται να μοιάζει σαν μια δεύτερη δουλειά. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο, χρήμα ή κίνητρο για να πάτε γυμναστήριο ή να προετοιμάσετε ένα σπιτικό γεύμα κάθε βράδυ, υπάρχουν και για εσάς μερικοί τρόποι που απαιτούν μικρή προσπάθεια (αλλά είναι πολύ αποτελεσματικοί) προκειμένου να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά περιττά κιλά.
Μερικές από τις αγαπημένες σας χαλαρωτικές ή «τεμπέλικες» συνήθειες, όπως το να παίζετε βιντεοπαιχνίδια, να βλέπετε τηλεόραση ή να αγοράζετε φαγητό από έξω, μπορούν να γίνουν «σύμμαχοι» για να πετύχετε το σκοπό σας. Δείτε πως…
Παίξτε βιντεοπαιχνίδια
Δεν πρόκειται για αστείο! Αν έχετε συνδυάσει τα βιντεοπαιχνίδια με ατέλειωτες ώρες στον καναπέ, καιρός να αλλάξετε άποψη. Υπάρχουν συγκεκριμένα παιχνίδια για άντρες και γυναίκες, που βοηθούν να ενεργοποιούμε τους μυς μας και να καίμε θερμίδες.
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Brigham Young, διαπίστωσαν ότι μαθητές που έπαιζαν βιντεοπαιχνίδια δράσης που απαιτούν κίνηση, έκαναν αρκετή άσκηση για να καλύψουν τις απαιτήσεις της ημέρας (60 λεπτά την ημέρα για τα παιδιά και 150 λεπτά την εβδομάδα για τους ενήλικες). Η μελέτη τους, που δημοσιεύθηκε στο Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine, εξέτασε την ενεργειακή δαπάνη σε 39 παιδιά με διάφορους τύπους σώματος και διαπίστωσε ότι τα παιδιά «έκαιγαν» 4 με 6,7 θερμίδες ανά λεπτό παίζοντας δραστήρια βιντεοπαιχνίδια, σε σύγκριση με τις 4,4 θερμίδες ανά λεπτό που θα «έκαιγαν» αν περπατούσαν σε διάδρομο.
Γυμναστική μπροστά στην τηλεόραση


Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, χάνοντας κιλά χωρίς να πηγαίνετε γυμναστήριο. Κάντε μερικές ασκήσεις με βάρη καθώς βλέπετε τηλεόραση ή μερικούς κοιλιακούς. Αν πάλι διαθέτετε διάδρομο ή κάποιο άλλο όργανο γυμναστικής, βάλτε το κοντά στην τηλεόρασή σας και συνδυάστε χαλάρωση με γυμναστική.
Προετοιμάστε και φάτε το «χθεσινό» φαγητό

Αν δεν έχετε χρόνο ή διάθεση για μαγείρεμα κάθε μέρα, μαγειρέψτε μερικά φαγητά το Σαββατοκύριακο και βάλτε τα στο ψυγείο ή και στην κατάψυξη προκειμένου να έχετε για όλη την εβδομάδα. Έτσι δε θα χρειάζεται να ανησυχείτε κάθε μέρα για το τι θα φάτε και πότε θα μαγειρέψετε.
Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Buffalo έδειξαν ότι ο περιορισμός της ποικιλίας των τροφίμων στη διατροφή και σε σταθερές περιόδους, όπως μία φορά την ημέρα ή μία φορά την εβδομάδα, μπορεί να μας βοηθήσει να τρώμε λιγότερο.
Προτιμήστε τα «σωστά» έτοιμα σνακς
Εάν δεν είστε ο τύπος που κουβαλάει μαζί του το ταπεράκι ή σακούλα με ξηρούς καρπούς και φρούτα, μπορείτε κι εσείς να φροντίσετε τη σιλουέτα σας, προτιμώντας τα κατάλληλα σνακ από καταστήματα. Δε σημαίνει ότι οτιδήποτε αγοράζετε απ' έξω είναι και κακό. Προτιμήστε λοιπόν μπολ με κομμένα φρούτα και λαχανικά, αυγά ή μπολάκια με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς. Αν πάλι έχετε λίγο χρόνο και διάθεση, ετοιμάστε τα ίδια σνακ αποβραδίς και πάρτε τα μαζί σας το πρωί.
Μην «απαρνηθείτε» τα αγαπημένα σας ποπ κορν


Το αγαπημένο συνοδευτικό όταν βλέπετε ταινίες, τα ποπ κορν, έχουν μερικά σημαντικά οφέλη, όπως φυτικές ίνες, οι οποίες –όπως και τα δημητριακά ολικής άλεσης- μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο πλήρεις, σε σχέση με τα πατατάκια ή τα μπισκότα. Σας προτείνουμε πάντως να μη χρησιμοποιείτε βούτυρο ή λάδι για την παρασκευή τους.
Φορέστε τα κατάλληλα ρούχα
Τα ρούχα για γυμναστική που θα βρείτε σήμερα στα καταστήματα, είναι πολύ πιο άνετα και κολακευτικά από εκείνα που ίσως ξέρατε παλιά. Αν λοιπόν ο λόγος που σας απομακρύνει από το γυμναστήριο είναι ψυχολογικός, κατευθυνθείτε προς ένα κατάστημα με ρούχα γυμναστικής, αγοράστε μερικά ωραία κομμάτια, «φορέστε» το πιο πλατύ σας χαμόγελο και ξεκινήστε το τρέξιμο.
Κλείστε το θερμοστάτη


Χάστε βάρος και εξοικονομήστε χρήματα, κρατώντας το σπίτι σας λίγο… δροσερό. Βρετανοί ερευνητές ανακάλυψαν μια άμεση σχέση μεταξύ της αυξημένης θερμοκρασίας εσωτερικών χώρων και των υψηλών ποσοστών παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο: οι χαμηλές θερμοκρασίες αναγκάζουν το σώμα να δαπανά περισσότερη ενέργεια για να διατηρήσει την κεντρική του θερμοκρασία. Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Obesity Reviews, εξηγεί ότι όταν το σώμα είναι κρύο, παράγει καφέ λίπος, που καίει ενέργεια για να δημιουργήσει θερμότητα και διαφέρει από το λευκό λίπος, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα απόθεμα θερμίδων.


http://www.clickatlife.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Blue Hole

Posted: 15 Jan 2012 02:44 PM PST


Όπως στην στεριά υπάρχουν σπήλαια και ψάχνουμε και τα εξερευνούμε έτσι υπάρχουν και μέσα στην θάλασσα και τα πιο πολλά δεν μπορούμε να τα βρούμε καν. Έχουν βάθος μέχρι και 180 μέτρα και σε αυτό το σημείο όταν υπάρχει φως είναι όλα μπλε...





Εξού και η ονομασία blue holes. Το μέγεθός τους είναι στο σύνολο τεράστιο και έχει βρεθεί σπήλαιο στις Μπαχάμες του οποίου η έκταση φτάνει στα 1700km². Υπάρχουν ολόκληρες εξερευνητικές ομάδες που ψάχνουν τα σπήλαια και μας δείχνουν τρομερές εικόνες από τις υποθαλάσσιες σπηλιές! Δείτε κάποιες από το σπήλαιο στις Μπαχάμες!



funfair.gr





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: Μπορεί μια λάθος πρώην να δυναμιτίσει μια σωστή νυν;

Posted: 15 Jan 2012 02:31 PM PST


sxeseis


Έχεις ακούσει την παροιμία "Αν καείς από το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι;"! Ε, λοιπόν όσο κουτή μου ακουγόταν όλα αυτά τα χρόνια,
ήρθε ο καιρός κι έμεινα να φυσάω την κουταλιά το στραγγιστό και να μην μπορώ να κάνω αλλιώς. Πώς κάνεις την πληγή που έχει αφήσει μια παλιά σχέση να μην "κάψει" μια νέα γνωριμία; Πόσο εύκολο είναι να αφεθείς σε ένα νέο έρωτα με όλο σου το είναι, όταν η τελευταία φορά που το έκανες σε "έσκασε" στον τοίχο με ταχύτητα φωτός;

ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ

Από μικρό παιδί όλοι μου μιλούσαν για την πείρα. Την πολύτιμη αρετή της επανάληψης και της γνώσης που θα σε κάνει να αντιμετωπίζεις κάθε πρόβλημα πιο αποτελεσματικά. Γιατί; Μα πολύ απλά επειδή το έχεις ξανασυναντήσει και το γνωρίζεις. Και έρχομαι να ρωτήσω! Είναι τόσο πολύτιμη η αρετή της εμπειρίας στον έρωτα και τις σχέσεις; Μην βιαστείς να απαντήσεις! Σκέψου το λιγάκι.



Η εφαρμογή μιας "κακής" εμπειρίας σε νέο... "υποκείμενο": Προσπάθησα πολύ να πετύχει εκείνη η σχέση. Όμως 'it takes two to tango' και απ' ότι φαίνεται το μόνο που κατάφερνα είναι να με χορεύει στο ταψί. Δεν λογάριαζα τίποτα. Ήθελα μόνο να περνάω χρόνο μαζί της. Τις οργάνωνα ρομαντικά δείπνα, τις έστελνα λουλούδια, τις έλεγα συνέχεια πόσο ερωτευμένος είμαι μαζί της και εκείνη τι έκανε; Απλά, εξαφανίστηκε!



Πέρασε αρκετός καιρός και ήρθε νέο πρόσωπο στη ζωή μου. Με όλες τις προϋποθέσεις να γίνει έρωτας. Το ένιωσα πως μπορεί να είναι το σωστό. Η ιδανική γυναίκα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όμως δεν βούτηξα... Κρατήθηκα! Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν: "Ώπα! Φυλάξου Λευτέρη!" Έχω βλέπεις στην άκρη του μυαλού μου το άσχημο τέλος. Το στραπάτσο. Τη σφαλιάρα...



Έρχονται μέρες που θέλω να πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν το κάνω! Θέλω να της πω πράγματα που νιώθω, όμως μια φωνή μέσα μου με προειδοποιεί. "Μην ανοίγεσαι. Συγκρατήσου!" Είναι φορές που αισθάνομαι πως "μισοκλείνω την κάνουλα" για να μην πλημμυρήσω πάλι συναισθήματα και χάσω την μπάλα. Προσπαθώ να παίξω στη σχέση όπως ο Κασπάρωφ στο σκάκι. Μία κίνηση εγώ, μία εκείνη!



ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ;

Και έρχεται εδώ η φωνή της λογικής και σου λέει όλα καλά. Έτσι πρέπει φίλε μου. Γιατί όλα τα πράγματα στη ζωή χρειάζονται μέτρο! Καλό είναι το πάθος, καλή και η έξαψη της στιγμής, όμως μια σχέση θέλει πολλά περισσότερα. Τότε πετούσα στα σύννεφα και δεν έβλεπα την πραγματικότητα. Πως εκείνη ήταν εκεί μόνο αν δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει, πως κάθε φορά που της μιλούσα για κάτι πιο... δεσμευτικό εκείνη έστρεφε το βλέμμα αλλού. Κι έμεινα εγώ με την... έξαψη κι εκείνη με μια κατάκτηση στο ράφι της!



Γίνεται όμως να γεννηθεί έρωτας με "πρέπει", όρους, κανόνες και περιορισμούς; Αν δεν του δώσεις τροφή και χώρο πώς θα εξελιχθεί; Γιατί κι η καινούρια ιστορία, το πρόσωπο που βρίσκεται τώρα στη ζωή μου έχει ανάγκη από το... παραμύθι. Αντί για αυτό βλέπει έναν άνθρωπο "κουμπωμένο", συνεσταλμένο, χωρίς πολύ πάθος. Τρυφερό ίσως, συνεπή μπορεί, αλλά λίγο κρύο.



Τελικά η εμπειρία μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα στην επόμενη σχέση; Ή απλά μεταφέρουμε τα απωθημένα μας στην έρμη την επόμενη; Μήπως απλά αφήνουμε την ευκαιρία να περάσει από μπροστά μας, μόνο και μόνο για να μην πληγωθούμε;



Ποιος ξέρει; Μπορεί να μου βγει και σε καλό... Θα δείξει!

Του Λευτέρη Σαββίδη


pinnokio


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Nομίζετε ότι τα έχετε δει όλα;

Posted: 15 Jan 2012 02:13 PM PST


Όταν πιστεύεις ότι τα έχεις δει όλα στη ζωή!






















































http://almirofistiki





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο: ΓΙΩΡΙΚΑΣ-ΚΩΣΤΙΚΑΣ

Posted: 15 Jan 2012 02:10 PM PST


Κάποτε ο Γιωρικας κι ο Κωστικας ήταν καλεσμένοι σ΄ενα γάμο, σε κάποιο χωριό...


Διάσημοι χορευταράδες στην περιοχή. Όταν άρχισε να παίζει η λύρα σηκώθηκαν κι αυτοί και ρίχτηκαν στο χορό. Όλοι τους χειτοκροτούσαν και τους θαύμαζαν, χόρευαν ώρες, όταν κάποια στιγμή λέει ο Γιωρίκας:

-Ρε εσύ Κωστίκα η μουσική ακουγετε σιγά.



Και του απαντά ο Κωστικας.



-Πως να μην ακουγετε σιγά; αφού βγήκαμε έξω απ΄το χωριό.







taanekdota





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο περίεργες διαβάσεις πεζών!

Posted: 15 Jan 2012 02:00 PM PST

Διάβαση 6Στην Ελλάδα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν είδος υπό εξαφάνιση...



Πολλές από αυτές είναι σβησμένες από το πέρασμα του χρόνου, άλλες καταπατούνται από τους οδηγούς και όσες απομένουν δεν συγκινούν ιδιαίτερα τους πεζούς.



Ωστόσο, οι διαβάσεις που βρίσκονται στο gallery που ακολουθεί, σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητες!



Διάβαση 1Διάβαση 2Διάβαση 3Διάβαση 4Διάβαση 5Διάβαση 6Διάβαση 7Διάβαση 8Διάβαση 9Διάβαση 10Διάβαση 11





neolaia.gr




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σκηνοθέτησε τον θάνατο της κόρης της για να πάρει… άδεια!

Posted: 15 Jan 2012 01:58 PM PST


Τουλάχιστον έτσι πρέπει να σκέφτηκε μια...καθηγήτρια από τη Νέα Υόρκη, η οποία σκηνοθέτησε το θάνατο της κόρης της, ώστε να παρατείνει τις διακοπές της.





Η Joan Barnett, εργαζόταν σε ένα λύκειο του Μανχάταν και προκειμένου να «κερδίσει» μια εβδομάδα επιπλέον διακοπών, ισχυρίστηκε πως η κόρη της πέθανε από καρδιακή προσβολή στην Costa Rica.



Η μητέρα όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού πλαστογράφησε και το πιστοποιητικό θανάτου για την κόρη της, ώστε να το παρουσιάσει στους εργοδότες της.

Όμως ένας υπάλληλος του σχολείου συνέκρινε το πιστοποιητικό με αληθινά πιστοποιητικά από την Costa Rica και συνειδητοποίησε πως υπήρχαν μικρές διαφορές.



Αξιωματούχοι της Costa Rica ενημέρωσαν τον υπάλληλο πως η χώρα εκδίδει τα εν λόγω πιστοποιητικά μόνο όταν περάσουν πέντε χρόνια από το θάνατο ενός προσώπου.



Ένα περαιτέρω ενοχοποιητικό στοιχείο ήταν το γεγονός πως η Barnett έκλεισε τα αεροπορικά της εισιτήρια για την Costa Rica, τρεις εβδομάδες νωρίτερα από την ημερομηνία που αναγραφόταν στο πιστοποιητικό.



Όταν αποκαλύφθηκε πως η κόρη της είναι μια χαρά στην υγεία της, η μητέρα έχασε τη δουλειά της, ενώ κατηγορήθηκε και για πλαστογραφία.




Πηγή 24wro





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα 10 πιο «τρελά» κουρέματα στην ιστορία των σπορ!

Posted: 15 Jan 2012 01:54 PM PST

Αν καθίσουμε να το σκεφτούμε καλύτερα, θα βρούμε κι άλλα.

Σίγουρα όμως η δεκάδα που ακολουθεί, είναι ένα ικανοποιητικό top-10 περίεργων κουρεμάτων από αθλητές! Ας τα θυμηθούμε…













sportygossip





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τέρμα πια τα ψίχουλα στο πληκτρολόγιο

Posted: 15 Jan 2012 01:48 PM PST

Τρομερή πατέντα προστατεύει το πληκτρολόγιο σας από ψίχουλα και καφέδες...









http://www.seleo.gr/







KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η αόρατη γέφυρα!

Posted: 15 Jan 2012 01:42 PM PST


Στην περιοχή Halseren της Ολλανδίας υπάρχει μία γέφυρα που την κάνει ξεχωριστή σε σχέση οποιαδήποτε άλλη γέφυρα γνωρίζετε.



Η γέφυρα αυτή δεν είναι κατασκευασμένη ούτε πάνω από το νερό που είναι οι περισσότερες αλλά και ούτε κάτω από νερό όπως σπανίως συμβαίνει με κάποιες άλλες... Η γέφυρα αυτή είναι κατασκευασμένη ώστε να περνάνε οι διαβάτες μέσα από το νερό, χωρίς φυσικά να γίνονται μούσκεμα... Δείτε τις μοναδικές φωτογραφίες...

























































tromaktiko





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι πρωταγωνιστές του Grease ξαναβρέθηκαν μετά από 34 χρόνια

Posted: 15 Jan 2012 01:35 PM PST

Η... Sandy και ο Danny από το φιλμ Grease ξανασυναντήθηκαν μετά από 34 χρόνια!



Δες τους το 2012.< John Travolta και Olivia Newton-John το ζευγάρι που λατρεύτηκε στην ταινία Grease ξανασυναντήθηκε και φωτογραφήθηκε μετά από 34 χρόνια.

Οι δύο τους παραβρέθηκαν στο....



πάρτι αεροπορικής εταιρίας που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο του Hollywood.

Η 63χρονη Olivia και ο 57χρονος Travolta έδειξαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που ξαναβρέθηκαν και πόζαραν για ακόμη μια φορά στο φωτογραφικό.

Όσο για τα όσα ακούστηκαν τότε περί ειδυλλίου η Olivia ξεκαθάρισε πως ήταν μόνο φίλοι και συνεχίζουν να είναι μέχρι σήμερα.

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

H Imany για δύο βράδια στο Gazarte

Posted: 15 Jan 2012 01:27 PM PST

Νοσταλγική, ρομαντική, ευαίσθητη, αποφασισμένη, μελαγχολική, μαγική...

Ποιος είναι άραγε ο χαρακτηρισμός που ταιριάζει περισσότερο στην Imany;

Την όμορφη Γαλλίδα που, με ένα τραγούδι μόνο, το "You will never know", έγινε διάσημη μέσα σε μία νύχτα; Είναι γεγονός πως.....



την Imany δεν την προσπερνάς εύκολα.

Γι' αυτό και το Gazarte σε συνεργασία με την Panik Records την προσκαλούν στις 11 και στις 12 Φεβρουαρίου, για πρώτη φορά στην Αθήνα.



Το "You will never know" το γνωρίζετε πολύ καλά, αγαπήθηκε από την πρώτη στιγμή που μεταδόθηκε στα FM.

Και σκαρφάλωσε κατευθείαν στην υψηλότερη θέση του chart παραμένοντας πρώτο στις προτιμήσεις του ελληνικού κοινού (πάνω από 30 ημέρες, No1 στα iTunes Downloads και σταθερά στο Top 3 του επίσημου radio airplay).

Ένα κομμάτι που προέρχεται από το "Shape of a Broken Heart", έναν soul – folk δίσκο με 12 αγγλόφωνα τραγούδια από μία ερμηνεύτρια με μπάσα και αισθησιακή φωνή.



Imany, ένα από τα παιδιά μίας 10μελούς οικογένειας, μία Γαλλίδα που κατάγεται από τα νησιά Κομόρο της Αφρικής και η οποία μεγάλωσε στα προάστια του Παρισιού. "Να τραγουδάω. Ότι ακριβώς ήθελα περισσότερο από τότε που ήμουν επτά ετών. Τότε βέβαια πίστευα ότι αυτό είναι κάτι που κάνουν οι άλλοι άνθρωποι και όχι εγώ", εκμυστηρεύτηκε στις πρώτες συνεντεύξεις της, η Nadia Mladjao, όπως είναι το πραγματικό της όνομα .

"Όταν ήμουν μικρή, κανείς δεν μου έλεγε ότι η φωνή μου ήταν καλή, έλεγαν μόνο ότι ήταν "δυνατή" κι έτσι δεν πίστεψα ότι το τραγούδι ταίριαζε σε μένα".



Κάθε σκέψη για να προωθήσει τα παιδικά της όνειρα μπήκε στην άκρη όταν ανακάλυψαν τη "Νάντια" στο μετρό στο Παρίσι οπότε ακολούθησαν επτά χρόνια modelling κατά την διάρκεια των οποίων όταν δεν δούλευε, έγραφε τα τραγούδια της.

Η Nadia έγινε "Ιmany" (σημαίνει "πίστη" στα σουαχίλι). Μια σωστή επιλογή όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων. «Χωρίς πίστη δεν μπορούμε να καταφέρουμε τίποτα» παραδέχεται.



Μετά από τρία χρόνια παραμονής στη Νέα Υόρκη, η Imany αποφάσισε να επιστρέψει στο Παρίσι, έχοντας στις αποσκευές της όμορφα ρούχα, ένα portfolio με φωτογραφίες αλλά και ένα demo cd με έξι τραγούδια που η ίδια είχε επιμεληθεί. Τότε, αποφάσισε να ασχοληθεί πιο ενεργά με τη μουσική και να δοκιμάσει τις δυνάμεις της επί σκηνής.

Οι πρώτες εμφανίσεις της στο Παρίσι δημιούργησαν γρήγορα έναν πιστό πυρήνα θαυμαστών της.



Οι κριτικές έκαναν ιδιαίτερη αναφορά στην μελαγχολική γλυκύτητα της φωνής της, ενώ δεν έλειψαν και οι συγκρίσεις με την Tracy Chapman και τη Billie Holiday. Το όνομα Imany άρχισε να συζητιέται και εκτός Παρισιού.

Απέκτησε φήμη, είχε και έτοιμα τραγούδια, ο δρόμος έμοιαζε πλέον ανοιχτός. Ηχογράφησε άμεσα το πρώτο της άλμπουμ και, παραμένοντας καλλονή, κατάφερε να ξαφνιάσει την Ευρώπη, με την ειλικρίνεια των τραγουδιών της. Γρήγορα οι περισσότεροι πρόσεχαν τη φωνή της παρά την ομορφιά της. Είχε κερδίσει το στοίχημα.



Η Imany θα βρίσκεται για δύο βράδια στην Αθήνα, στην σκηνή του Gazarte, ζωντανά, φέρνοντας φρέσκο αέρα από την Γαλλία και… πίστη στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.. "You will never know.."



Info:

Gazarte, Βουτάδων 32-34, ΓκάζιΠότε: 11&12 Φεβρουαρίου

Ώρα έναρξης: 22.30

Τιμές εισιτηρίων: A ΖΩΝΗ- 45€ / Β ΖΩΝΗ- 35€ / ΟΡΘΙΟΙ: 25€

Σημείωση: Στην Ελλάδα η Ιmany εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Panik Records.

E-GO.GR


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 20 πιο… ηλίθιοι νόμοι των Η.Π.Α για τις γυναίκες...

Posted: 15 Jan 2012 01:20 PM PST

Kαλά στην Αμερική δεν πάνε καθόλου καλά, άκρως παράξενοι νόμοι που σε τρελαίνουν!


Απολαύστε τους…



1. Αν η αστυνομία του Τέξας ή του Τεννεσί πιάσει μια γυναίκα να… φτιάχνει το καλσόν την στο δρόμο τότε μπορεί να καταλήξει στη φυλακή μέχρι 12 μήνες.

2. Στην πολιτεία του… Μίσιγκαν, για να πάει μια γυναίκα στο κομμωτήριο να κάνει περμανάντ ή να κουρευτεί χρειάζεται γραπτή άδεια από το σύζυγό της.

3. Επίσης, στο Βερμόντ, δεν μπορούν να βάλουν… ψεύτικες μασέλες χωρίς την άδεια του άντρα τους.

4. Στο Νέο Μεξικό απαγορεύεται ρητώς να κυκλοφορούν αξύριστες.

5. Στο Ουένσμπορο του Κεντάκι, δεν μπορούν να αγοράσουν καπέλο αν δεν το δοκιμάσει πρώτα ο άντρας τους.

6. Στο Τρέμοντον της Γιούτα, είναι παράνομο να κάνεις σεξ όταν είσαι μέσα σε… ασθενοφόρο. Το (ακόμα πιο) παράξενο είναι ότι έτσι και πιάσουν ένα ζευγάρι να το κάνει, το όνομα της γυναίκας θα γραφτεί στην εφημερίδα και θα της ασκηθεί δίωξη, ενώ ο άντρας θα την… σκαπουλάρει χωρίς καμία μήνυση.

7. Στην πόλη Τάκσον της Αριζόνα, απαγορεύεται στις γυναίκες να φοράνε παντελόνια.

8. Ένας ειδικός νόμος στην Πενσιλβάνια απαγορεύει στις νοικοκυρές να κρύβουν σκόνη κάτω από τα χαλιά.

9. Τα γυαλιστερά δέρματα στα γυναικεία παπούτσια δεν επιτρέπονται στο Κλίβελαντ του Οχάιο για τον εξής λόγο: πολλές φορές σε αυτά αντικατοπτρίζονται τα εσώρουχα τους και τραβάνε την προσοχή των αντρών.

10. Στο Μέμφις, οι γυναίκες δεν μπορούν να οδηγήσουν εκτός αν υπάρχει δίπλα τους ή… έξω από το αυτοκίνητο ένας άντρας.

11. Στο Μέριλαντ, μια σύζυγος δεν μπορεί να… ψαχουλέψει τις τσέπες του άντρα της όσο εκείνος κοιμάται.

12. Επίσης, μια γυναίκα απαγορεύεται να κάνει… ελεύθερη πτώση την Κυριακή, εκτός αν είναι παντρεμένη.

13. Στη Φλόριντα αν κάποια αποκοιμηθεί την ώρα που είναι στο κομμωτήριο τότε πρέπει να πληρώσει πρόστιμο. Κι εκείνη και το κομμωτήριο.

14. Στο Μιζούρι, τέσσερις γυναίκες δεν μπορούν να νοικιάσουν μαζί ένα διαμέρισμα.

15. Ένας νόμος στο Ίλινοις επιβάλλει στις γυναίκες να αποκαλούν τους ελεύθερους άντρες …master κι όχι mister.

16. Στο Μίσιγκαν μια γυναίκα δεν μπορεί να σηκώσει τη φούστα της πάνω από τρία εκατοστά όταν προσπαθεί αν περάσει από μια λιμνούλα με λάσπη.

17. Στην Οκλαχόμα είναι παράνομο μια γυναίκα να φτιάχνει μόνη της τα μαλλιά της, εκτός αν έχει ειδική άδεια από την πολιτεία.

18. Στο Ντισμπουργκ μια γυναίκα δεν μπορεί να ζητήσει σε έναν άντρα να βγουν ραντεβού.

19. Στην Οξφόρδη του Οχάιο, απαγορεύεται σε μια γυναίκα να… βγάλει τα ρούχα της όταν στέκεται μπροστά σε μια φωτογραφία ενός άντρα.

20. Ένας παλιός νόμος στο Λιτλ Ροκ του 'ρκανσας, επιτρέπει στους άντρες να… δέρνουν τη σύζυγό τους αρκεί να το κάνουν με ένα… ξύλο που να μην είναι μεγαλύτερο από δύο εκατοστά και να μην το κάνουν περισσότερο από μια φορά το μήνα…


newslinksgr
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

10 πράγματα που πρέπει ο άντρας να αποφεύγει στο κρεβάτι...

Posted: 15 Jan 2012 01:12 PM PST


Νομίζεις ότι μόνο οι άντρες συζητούν τις επιτυχίες στο κρεβάτι; Αν ναι, κάνεις μεγάλο λάθος

. Οι γυναίκες όχι απλά συζητούν για τους άντρες που έχουν στο κρεβάτι, αλλά μπορούν να αναλύσουν ολόκληρη την σεξουαλική συμπεριφορά ενός άντρα με κάθε είδους λεπτομέρειες. Δεν θα πρέπει να εκπλαγεί ένας άντρας αν δει την παρέα της γυναίκας να κρυφογελάει πονηρά.
Ο άντρας δεν έχει παρά να αποφύγει 10 πράγματα στο κρεβάτι και σίγουρα θα κάνει τη γυναίκα να μιλάει γι' αυτόν και να λιώνει!

1. Ακατάλληλη ατμόσφαιρα
Δεν χρειάζεται ο άντρας να είναι διακοσμητής για να φτιάξει λίγη καλή ατμόσφαιρα στο κρεβάτι. Αρκούν λίγες πινελιές στο χώρο για να ενθουσιάσει τη γυναίκα. Δεν είναι δύσκολο. Αρχίζοντας από τις τελειωμένες μπύρες στο πάτωμα μέχρι το να αλλάξει τα δύο εβδομάδων σεντόνια στο κρεβάτι. Ώρα λοιπόν για καθαριότητα αλλά και μικρές και απλές κινήσεις για ατμόσφαιρα. Χαμηλώνεις τα φώτα, βάζεις λίγη ερωτική ή αισθησιακή μουσική (ατμοσφαιρική κατά προτίμηση) και αν μπορείς δίνεις μία δόση γκλαμουριάς στο χώρο με κάτι που θα σου μείνει, όπως ένα mini - bar ή εντυπωσιακό φωτισμό.
2. Γρήγορες κινήσεις
Μπορείς να αντέξεις λίγη ώρα χωρίς να της την πέσεις; Είναι σίγουρο ότι το έχεις κάνει κάποια στιγμή στη ζωή σου, ίσως την πρώτη φορά που την γνώρισες και δεν εκδήλωσες κατευθείαν τις προθέσεις σου, άρα μπορείς. Αρκεί να δείξεις λίγο συγκρατημένος. Μην την ρίξεις κατευθείαν στο κρεβάτι και άσε να σε παρακαλέσει αυτή γι' αυτό. Αργά ή γρήγορα δεν θα αντέξει και θα χιμίσει επάνω σου, με ακόμα μεγαλύτερες ορμές από το να άρχιζες εσύ. Κάποιες φορές οι αργές κινήσεις μπορούν να κάνουν την ατμόσφαιρα τόσο καυτή που θα σκέφτεσαι τι έχανες τόσο καιρό που δεν το έκανες.
3. Ξεχνάς συνέχεια τα προκαταρκτικά;
Το να έχεις ανάψει τόσο που να «μπαίνεις» κατευθείαν στο «ψητό» είναι κάτι που όλοι οι άντρες το κάνουν. Αν γίνεται όμως κάθε φορά τότε η γυναίκα θα σε εγκαταλείψει γρήγορα. Η γυναίκα έχει ανάγκη από τα προκαταρκτικά και θέλει σίγουρα μεγαλύτερη διάρκεια από τον άντρα για να ανάψει. Δεν χάθηκε ο κόσμος αν ξοδέψεις λίγο χρόνο για ένα αισθησιακό φιλί σε όλο της το σώμα ή ένα αισθησιακό μασάζ. Προσπάθησε να κάνεις τη διαφορά και να της χαρίσεις μία αξέχαστη νύχτα, θυσιάζοντας λίγες στιγμές από σένα.
4. Δείξε λίγο σεβασμό
Το να θέλεις να το κάνετε μέσα στην τουαλέτα του club μπορεί να φαίνεται φυσιολογικό στις πορνοταινίες αλλά αν το προτείνεις σε κάποια που μόλις έχεις γνωρίσει ίσως να μην την ξαναδείς. Δείξε λίγο σεβασμό στο κρεβάτι. Είπαμε, ότι με αργές και προσεκτικές κινήσεις τον έλεγχο τον έχεις εσύ. Αν λοιπόν θέλεις να την δέσεις με χειροπέδες ή να γεμίσεις το στόμα της με το σπέρμα σου, φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι θα το δεχτεί. Αρκεί να δεις τις αντιδράσεις της αν της το προτείνεις έμμεσα(πχ. θέλεις τρέλες, μήπως να φέρω και τίποτα χειροπέδες;.Αστειεύομαι..). Αν δεις ότι της αρέσει η ιδέα μπορείς να προχωρήσεις. Αλλά αν δεις ότι παίρνει μία έκφραση αηδίας, περίμενε λίγο καιρό ακόμα. Δεν χάθηκε και ο κόσμος!
5. Άγνοια της γλώσσας του σώματος
Παρόλο που η γυναίκα, ιδίως στην αρχή, μπορεί να ντρέπεται να σου πει αυτό που ακριβώς θέλει στο κρεβάτι, μπορεί εύκολα να προδοθεί από τη γλώσσα του σώματος. Είναι στο χέρι σου να αποκωδικοποιήσεις τα μηνύματα που σου στέλνει και να την κάνεις να εκφραστεί είτε με λόγια είτε με κινήσεις. Είναι εύκολο να καταλάβεις τι πραγματικά θέλει αρκεί να της δώσεις λίγη προσοχή. Άσε το χέρι σου στο σώμα της και άσε να στο οδηγήσει αυτή εκεί που θέλει. Χαμήλωσε τα φώτα και μίλησε της ψιθυριστά για να σου ανοιχτεί και η ίδια. Δες τις αντιδράσεις της όταν την αγγίζεις σε διάφορα σημεία του σώματος. Αν πάλι καθώς την αγγίζεις φαίνεται να ξενερώνει βάλε όσο πάθος διαθέτεις και δείξ' της το μεγαλείο του άντρα.
6. Μην κάνεις πάντα τον αφέντη


Το να εκφράζεις τις προτιμήσεις σου είναι σημαντικό, το να τις επιβάλλεις όμως μάλλον θα την ξενερώσει. Το σημαντικό είναι να την κάνεις να της αρέσει αυτό που θέλεις και όχι να της το επιβάλλεις γιατί σύντομα θα κάνει φτερά.Μην την διατάζεις αλλά μίλησε της τρυφερά και ψιθυριστά στο αυτί γι' αυτό που θέλεις να κάνεις. Ακόμα και με τα μάτια σου μπορείς να πεις αυτό που θέλεις. Δεν είναι δύσκολο να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα και μάλιστα να την κάνεις να πιστεύει ότι το ήθελε η ίδια..

7. Μην εξαντλείς το Cama Sutra
Σχεδόν σε όλες τις γυναίκες αρέσουν τα καινούρια παιχνίδια στο κρεβάτι και είναι πρόθυμες την κατάλληλη στιγμή να τα δοκιμάσουν. Αλλά αν θέλεις να τη φέρεις σε αυτό το σημείο το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να την πιέζεις. Άρχισε με αργούς ρυθμούς και επιταχύνεις αργότερα. Τις πρώτες φορές μπορείς να δοκιμάζεις τις κλασσικές στάσεις και σιγά σιγά μπορείς να ανεβάζεις επίπεδο. Αν προχωράς σταδιακά ακόμα και το Cama Sutra θα σου φαίνεται παραμυθάκι.
8. Μην κοιμάσαι μόλις τελειώνεις.


Δεν είναι αφύσικο να θέλεις να ολοκληρώσεις τις καυτές στιγμές του sex με έναν ευχάριστο ύπνο. Μήπως όμως ξεχνάς ότι δεν είσαι μόνος σου; Μετά το sex η γυναίκα έχει ανάγκη για χάδια ή συζήτηση και δεν πρέπει να τα παραλείπεις. Έστω και λίγη ώρα να αφιερώσεις σε αυτά είναι σημαντικό για να μην την κάνεις να αισθανθεί σαν τσιγάρο που το πετάς μόλις τελειώνει. Ή τουλάχιστον γύρισε στο μέρος της και κοίταξε την λίγο στα μάτια εκτιμώντας τον οργασμό που σου πρόσφερε.

9. Μήπως ξεχνάς τις ερωτογενείς ζώνες;
Νομίζεις ότι με το να κάνεις το στήθος της και την κλειτορίδα της το επίκεντρο του σεξουαλικού σου ενδιαφέροντος την έχεις ανάψει; Τότε μάλλον δεν έχεις ιδέα για τις ερωτογενείς ζώνες της γυναίκας. Δεν είναι δύσκολο να τις ανακαλύψεις αρκεί να συμβουλευτείς τις σχετικές ενότητες του Onlylove ή να περιηγηθείς λίγο στο σώμα της. Άστη λίγο να ξαπλώσει ακίνητη καθώς εσύ τη φιλάς σε όλα σημεία του σώματος. Σε όποια σημεία βλέπεις ότι ανταποκρίνεται με αισθησιακές κραυγές έχεις χτυπήσει φλέβα. Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να έχει και διαφορετικές προτιμήσεις. Αν μπορέσεις να τις ανακαλύψεις θα δυσκολευτεί να σε αντικαταστήσει!
10. Είσαι σίγουρος ότι έχει ικανοποιηθεί;
Το ότι αναστενάζει στο κρεβάτι δεν σημαίνει ότι της αρέσει κιόλας. Η γυναίκα μπορεί πολύ εύκολα να προσποιηθεί ότι της αρέσει και την ίδια στιγμή να χασμουριέται. Πρέπει να θυμάσαι πάντα ότι στο κρεβάτι δεν είσαι μόνος σου, ούτε το ότι ικανοποιήθηκες σημαίνει ότι της ευχαρίστησες. Αν την έχεις ευχαριστήσει είναι εύκολο να το καταλάβεις από τις μετέπειτα αντιδράσεις της. Αν έχει γυρίσει την πλάτη της για να κοιμηθεί τότε ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις τις τεχνικές σου.
Αν ακολουθείς τα παραπάνω έχεις τα περισσότερα εφόδια για να χαρακτηριστείς καλός εραστής. Εξάλλου, δεν έχεις να χάσεις τίποτα ιδιαίτερο παρά μόνο να κερδίσεις, είτε την εικόνα του καλού εραστή στις φίλες της είτε τις ακόμα πιο καυτές νύχτες που ακολουθούν.
onlylove.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Απίθανες μετατροπές αυτοκινήτων!

Posted: 15 Jan 2012 01:05 PM PST

Το καλύτερο στην κατηγορία τροποποιημένα αυτοκίνητα

μπορεί να χρησιμεύσει ως πηγή έμπνευσης για τους σχεδιαστές...

Έτσι, είτε πρόκειται για υπερβολική τοποθέτηση ηχείων ή μια αναπαράσταση ινδικού χοιρίδιου, ένα τροποποιημένο όχημα μπορεί να μας καταπλήξει!



Αν είστε λάτρης των τροποποιημένων αυτοκινήτων πάρτε μερικές νέες ιδέες από τις παρακάτω εικόνες...





















































































24ωρο


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO: Ένοπλος κατέβασε οικογένεια από το αμάξι για να το κλέψει

Posted: 15 Jan 2012 12:58 PM PST

Το περιστατικό έγινε στην Κίνα ο άνδρας απειλεί με το όπλο τον οδηγό που…


κατεβαίνει και ακολουθεί η γυναίκα του που προλαβαίνει να πάρει και το μικρό παιδί τους από το πίσω κάθισμα. Όμως στην άλλη πλευρά του αυτοκινήτου στο πίσω κάθισμα είναι και το δεύτερο παιδί της οικογένειας που δεν προλαβαίνει να κατέβει.

Στο σημείο φτάνουν αμέσως δύο πεζοί αστυνομικοί. Ο δράστης προσπαθεί να ξεκινήσει το αμάξι και βάζει όπισθεν ενώ πυροβολεί τους αστυνομικούς που προσπαθούν να τον σταματήσουν.

Το αμάξι σταματάει λίγο πιο κάτω και η γυναίκα τρέχει και αρπάζει και το δεύτερο της παιδί.

Τελικά οι αστυνομικοί καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν με την βοήθεια περαστικών και να τον συλλάβουν.

24wro

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Νεογέννητο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο!

Posted: 15 Jan 2012 12:51 PM PST

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής...



στη Ραψωμανίκη Ημαθίας.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας 43 ετών, μία γυναίκα 18 ετών και ένα βρέφος μόλις 6 μηνών, βγήκε εκτός πορείας και, αφού έσπασε τις προστατευτικές μπάρες, έπεσε σε αρδευτικό κανάλι.

Αρκετοί άνθρωποι έσπευσαν στο σημείο, ενώ δεν άργησε να φτάσει και η Πυροσβεστική, αλλά και μερικοί δύτες, αφού το βάθος του καναλιού ήταν μεγάλο.

Δυστυχώς, και οι 3 επιβαίνοντες εντοπίστηκαν νεκροί…
prionokordela.gr



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Οι Bugatti Veyron, Lamborghini Anentador και Mercedes SLR McLaren βγήκαν στους δρόμους

Posted: 15 Jan 2012 12:44 PM PST

Θα μπορούσαν να είναι οι τρεις σωματοφύλακες, αλλά δεν είναι...



Ωστόσο, είναι τρία από τα καλύτερα SuperCars όλων των εποχών. Πρόκειται για τις Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador και Mercedes-Benz SLR McLaren, οι οποίες αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους της Αριζόνα, με οδηγούς τους Robert Simyar για τη Veyron, Aaron Mayor για την Aventador και Matt Rhodes για την SLR. Απόλαυσε αυτή τη σπάνια συνάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.






AutoBlog.gr

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Posted: 15 Jan 2012 12:37 PM PST

Περαιτέρω πτώση θα παρουσιάσει αύριο η θερμοκρασία, ενώ ισχυρός παγετός θα σημειωθεί...



το πρωί και τη νύχτα στα ηπειρωτικά, που στα βόρεια θα είναι τοπικά ολικός. Πιο αναλυτικά, η ΕΜΥ προβλέπει για τη Δευτέρα: Μακεδονία, Θράκη Καιρός: στη δυτική και κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις οι οποίες μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη χιονόπτωση στη δυτική Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις με λίγες τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρη καταιγίδα στα θαλάσσια τμήματα. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 10 (-10) έως 04 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από μείον 20 (-20) έως 01 βαθμούς Κέλσιου. Τοπικά θα σημειωθεί ολικός παγετός. Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι στα νότια τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 05 (-05) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος Καιρός: λίγες νεφώσεις αυξημένες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, και την Εύβοια με χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Μετά το μεσημέρι οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν και στις υπόλοιπες περιοχές και τα φαινόμενα θα επεκταθούν νοτιότερα. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 06 (-06) έως 07 βαθμούς Κελσίου. Κυκλάδες, Κρήτη Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιόνια στα ορεινά. Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νότια και χιονόνερο ή χιόνι στα βόρεια. Πιθανότητα για πρόσκαιρες καταιγίδες το πρωί στα βόρεια. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 06 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Αττική Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες από το απόγευμα θα αυξηθούν και τη νύχτα είναι πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο και ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 00 (μηδέν) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Θεσσαλονίκη Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα θαλάσσια μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 03 (-03) έως 4 βαθμούς Κελσίου.

24ωρο
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές