Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Δημοσίευσαν στοιχεία του «διώκτη» της 15χρονης Amanda Todd που αυτοκτόνησε

Posted: 18 Oct 2012 03:51 PM PDT




Πριν από λίγες ημέρες η 15χρονη Amanda Todd από τον Καναδά έβαλε τέλος στην ζωή της έπειτα από απειλές και..

εκφοβισμό που δεχόταν καθημερινά τον τελευταίο χρόνο τόσο στο διαδίκτυο όσο και στην προσωπική της ζωή. Στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε δημοσιεύσει και ένα βίντεο στο YouTube στο οποίο μέσω καρτών αναφερόταν στην κόλαση που ζούσε, όμως όπως φαίνεται κανείς δεν έδωσε σημασία.

Μετά την ανακοίνωση της είδησης της αυτοκτονίας της, οι γνωστοί «χακτιβιστές» Anonymous δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αποφάσισαν να δράσουν. Μετά από έρευνες λίγων ημερών αποκάλυψαν πως κύριος υπεύθυνος είναι ένας 30χρονος «διώκτης» από το Βανκούβερ, ο οποίος κυνηγούσε online και εκφόβιζε την ανήλικη για αρκετό καιρό. Αμέσως δημοσιοποίησαν τα στοιχεία του στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την έρευνα τους, ο 30χρονος, πρώην υπάλληλος του Facebook γνώρισε την Amanda σε κάποιο site και της ζήτησε γυμνόστηθη φωτογραφία της. Αφού του έστειλε, αυτός άρχισε να την παρενοχλεί και να την καταδιώκει στο διαδίκτυο, ζητώντας της παράλληλα περισσότερες φωτογραφίες, ακόμα και βίντεο. Μάλιστα χρησιμοποιούσε την φωτογραφία που του είχε στείλει προκειμένου να την εκβιάζει, δημοσιεύοντας την σε διάφορες ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα, με αποδέκτες φίλους, συμμαθητές, ακόμα και συγγενείς της Amanda.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την παρενόχληση από το φιλικό της περιβάλλον και τον χλευασμό των φίλων και συμμαθητών της, γεγονότα που την ανάγκασαν να αλλάξει σχολείο. Ούτε όμως αυτό πτόησε τον 30χρονο ο οποίος συνέχισε να την παρενοχλεί. Δημιούργησε μια νέα σελίδα στο Facebook στην οποία προσκάλεσε τους συμμαθητές της και δημοσίευσε την γυμνόστηθη εικόνα της Amanda ως εικόνα προφίλ. Όλα αυτά κατέστρεψαν ψυχολογικά την Amanda και την οδήγησαν στην αυτοκτονία την περασμένη Τετάρτη.

«Δημοσιοποιήσαμε αυτή την ανακοίνωση αποκλειστικά για να δημοσιεύσουμε την ταυτότητας του τιμωρού της Amanda Todd. Παρακάτω θα βρείτε την διεύθυνση του. Εκεί θα βρείτε διάφορες πληροφορίες για αυτό το άτομο» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση των χακτιβιστών, οι οποίοι χαρακτηρίζουν τον δράστη «βδέλυγμα για την κοινωνία μας» και δηλώνουν πως «θα τιμωρηθεί».

Για μια ακόμα φορά οι Anonymous φαίνεται πως παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους, κοινοποιώντας τόσο στις αρχές όσο και στον υπόλοιπο κόσμο στοιχεία που υπό άλλες συνθήκες μπορεί να μην είχαν καν αποκαλυφθεί. Ήδη οι Αρχές του Καναδά ερευνούν την υπόθεση και αναμένεται σύντομα να καλέσουν τον 30χρονο για ανάκριση.

Το βασικό ερώτημα βέβαια είναι γιατί κανένας άλλος δεν έδρασε προτού η 15χρονη δώσει τέλος στην ζωή της. Αντίθετα με αρκετές περιπτώσεις εκφοβισμού και παρενόχλησης, όπου οι χρήστες κλείνονται στον εαυτό τους και δεν μιλούν σε κανέναν, η Amanda προσπαθούσε για εβδομάδες να κάνει γνωστό το πρόβλημα της ενώ στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει παραδεχόταν πως είχε επιχειρήσει ξανά να αυτοκτονήσει.
Πηγή: newsbeast.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο παράξενα και αστεία παπούτσια!!! (pics)

Posted: 18 Oct 2012 03:44 PM PDT




Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες απ'τα πιο αλλόκοτα και αστεία παπούτσια, που κυκλοφορούν!!



























ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αστείες και παράξενες φωτογραφίες!

Posted: 18 Oct 2012 03:35 PM PDT




Απολαύστε μια συλλογή από αστείες και παράξενες φωτογραφίες που θα σας..
φτιάξουν την μέρα!















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο αστεία, παράξενα και ανατριχιαστικά σκουλαρίκια!!! (pics)

Posted: 18 Oct 2012 03:29 PM PDT




Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και σκουλαρίκια με τον Chuck Norris.
Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω!!!
























ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο έξυπνοι και αστείοι μύλοι αλέσεως πιπεριού!! (pics)

Posted: 18 Oct 2012 03:23 PM PDT




Με τους παρακάτω μύλους άλεσης πιπεριού, ρίχνεται πιπέρι στα φαγητά σας...μαζί με μία δόση χιούμορ!!Απολαύστε τους!!!















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο παράξενα και cool σταράκια!!! (pics)

Posted: 18 Oct 2012 03:17 PM PDT




Έχουν πάνω τους από συγκροτήματα μέχρι χαρακτήρες από video games!! Απολαύστε τα!!




















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο έξυπνοι και πρωτότυποι διάδρομοι!! (pics)

Posted: 18 Oct 2012 03:11 PM PDT




Πλέον δεν είναι απαραίτητο να πάτε στο γυμναστήριο για να χρησιμοποιήσετε τον διάδρομο..
.Υπάρχουν διάδρομοι φορητοί, για το γραφείο ακόμα και διάδρομος που τον σκαρφαλώνεις αντί να τρέχεις...Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από τους πιο έξυπνους, πρωτότυπους διαδρόμους που κυκλοφορούν!!!


















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έλενα Παπαβασιλείου: Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter!

Posted: 18 Oct 2012 03:05 PM PDT




Συνεπής στο..
ραδιοφωνικό της ραντεβού ήταν και σήμερα η Έλενα Παπαβασιλείου.


Η ξανθιά παρουσιάστρια, για ακόμη μια μέρα, βρέθηκε στο πλευρό του ραδιοφωνικού της διδύμου, Βαγγέλη Περρή, και με το γνωστό χιούμορ που τους διακατέχει πραγματοποίησαν την καθημερινή τους εκπομπή.

Μάλιστα, η Έλενα είχε τόσο καλή διάθεση σήμερα που δεν παρέλειψε να ανεβάσει και φωτογραφία στο twitter, κατά τη διάρκεια της εκπομπή τους, δείχνοντας σε όλους πόσο κεφάτο παρεάκι είναι!
Πηγή: radar.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ξύπνησε από το κώμα κατά την αφαίρεση των οργάνων της

Posted: 18 Oct 2012 02:58 PM PDT




Θύμα αυτοκινητιστικού ατυχήματος έπεσε η..
19χρονη Καρίνα στη Δανία, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα και σύμφωνα με τους γιατρούς ήταν απίθανο να συνέλθει.


Η 19χρονη νοσηλευόταν σε κατάσταση κώματος στο νοσοκομείο Aarhus στη Δανία και οι γιατροί θεωρούσαν τόσο απίθανο το έφηβο κορίτσι να συνέλθει με αποτέλεσμα να πείσουν την οικογένειά της να σταματήσει η θεραπέια και να δωρίσουν τα όργανά της.

Την ώρα που γιατροί προετοιμάζονταν για να της αφαιρέσουν τα όργανα έκπληκτοι οι υπάλληλοι του νοσοκομείου τους ενημέρωσαν πως το κορίτσι άνοιξε τα μάτια του και κούνησε τα πόδια της. Η Καρίνα, ζωντανή απόδειξη ότι συμβαίνουν θαύματα αυτήν την περίοδο αναρρώνει σε ένα ειδικό κέντρο αποκατάστασης και μάλιστα μπορεί και περπατάει, μιλάει και ιππεύει και το αγαπημένο της άλογο!

Οι γονείς του κοριτσιού που στάθηκε την τελευταία στιγμή τυχερή και έζησε, αποφάσισαν να μηνύσουν τους γιατρούς του νοσοκομείου και μάλιστα καταγγέλλουν πως κάτι ύποπτο βρίσκεται πίσω από την απόφασή τους να δωρίσουν τα όργανα της κόρης τους.

Σύμφωνα με τους ίδιους, το παιδί τους νοσηλευόταν μόλις 3 ημέρες και οι γιατροί βιάστηκαν να τους πείσουν πως δε θα ζήσει και έτσι η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια.
Πηγή: newsbomb.gr

ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο παράξενοι φακοί επαφής που έχετε δει!!! (pics)

Posted: 18 Oct 2012 02:51 PM PDT






Έχουν διάφορα σχέδια και χρώματα και σίγουρα θα κάνουν εντύπωση στους γύρω σας!!!Απολαύστε τους!!









































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Όταν ένας άντρας δεν μπορεί να πάρει το βλέμμα του από τα οπίσθια μιας γυναίκας... (pics)

Posted: 18 Oct 2012 02:44 PM PDT







Οι εικόνες που ακολουθούν είναι τα πειστήρια...

















































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Γιατί δεν πρέπει να καπνίζετε στο αμάξι, ακόμη και με ανοιχτά παράθυρα

Posted: 18 Oct 2012 02:37 PM PDT






Σίγουρα το κάπνισμα είναι μια βλαβερή συνήθεια που καλό θα ήταν..
όσοι το κάνουν, να την κόψουν.


Μάλιστα οι θεριακλήδες δεν σταματούν να καπνίζουν ακόμη και όταν οδηγούν. Στο ένα χέρι το τιμόνι στο άλλο το τσιγάρο. Όμως το κάπνισμα μέσα στο αυτοκίνητο ακόμη και με ανοιχτά τα παράθυρα δημιουργεί και άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα....

Δημιουργεί ρύπανση του αέρα που υπερβαίνει τα επίσημα όρια ασφαλείας του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα. Τα παιδιά που κάθονται στο πίσω κάπνισμα, όταν κάποιος καπνίζει στις μπροστινές θέσεις, εκτίθενται σε αυτή τη ρύπανση της ατμόσφαιρας, σύμφωνα με τη μελέτη. Όπως είπαν οι Βρετανοί επιστήμονες, τα παιδιά είναι πιο ευαίσθητα επειδή αναπνέουν με ταχύτερο ρυθμό, έχουν λιγότερο ανεπτυγμένο ανοσοποιητικό σύστημα και δεν μπορούν να αποφύγουν το παθητικό κάπνισμα. Έτσι, κινδυνεύουν από δύσπνοια, άσθμα, ωτίτιδες κ.α.

Οι ερευνητές από τη Σκωτία με επικεφαλής τον δρα Σον Σεμπλ του πανεπιστημίου του Αμπερντίν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό "Tobacco Control", σύμφωνα με το BBC, έκαναν μετρήσεις επί ένα τριήμερο στη διάρκεια 85 διαδρομών με αυτοκίνητο, διάρκειας δέκα λεπτών έως μίας ώρας. Στις μισές περίπου διαδρομές ο οδηγός κάπνισε έως τέσσερα τσιγάρα.

Οι επιστήμονες κατέγραφαν με ειδική συσκευή στο πίσω κάθισμα το επίπεδο της ποιότητας του αέρα. Όπως διαπιστώθηκε, τα μικροσωματίδια μέσα στο αυτοκίνητο ήσαν κατά μέσο όρο 85 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο, ποσότητα υπερτριπλάσια του μέγιστου επιπέδου των 25 μg/κυβ.μέτρο που συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Ανάλογα με τον αριθμό των τσιγάρων που κάπνιζε ο οδηγός, αυξανόταν και το επίπεδο των σωματιδίων, που έφθαναν κατά μέσο όρο έως τα 385 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο (σε μια περίπτωση μάλιστα άγγιξαν τα 880 μg/κυβ.μ).

Ακόμα και όταν ο οδηγός κάπνιζε μόνο ένα τσιγάρο και μάλιστα με ανοιχτό το παράθυρο, τα επίπεδα των μικροσωματιδίων, που εισχωρούν στους πνεύμονες, ήσαν πάλι πάνω από το όριο ασφαλείας. Αντίθετα, στις διαδρομές που ο οδηγός δεν κάπνιζε, τα σωματίδια δεν ξεπερνούσαν κατά μέσο όρο τα 7,4 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα, δηλαδή ήσαν πολύ κάτω από το όριο ασφαλείας.

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι, σύμφωνα με τα ευρήματά τους, το παθητικό κάπνισμα, στο οποίο υποβάλλονται οι επιβάτες μέσα στο αυτοκίνητο, θέλοντας και μη, είναι πιθανό ότι αποβαίνει επιβλαβές για την υγεία τους, ιδίως για τα παιδιά. «Πιστεύουμε ότι υπάρχει σαφής ανάγκη να απαγορευθεί το κάπνισμα στα αυτοκίνητα, όταν υπάρχουν παιδιά», όπως τονίζουν, κάτι με το οποίο, όπως έχει δηλώσει, συμφωνεί και ο Βρετανικός Ιατρικός Σύλλογος, ακόμα μάλιστα κι αν δεν επιβαίνουν παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο. Αρκετές χώρες έχουν επιβάλει απαγορεύσεις για το κάπνισμα στο αυτοκίνητο, όταν στους επιβάτες περιλαμβάνονται παιδιά (Καναδάς, Αυστραλία, Ν.Αφρική, Κύπρος κ.α.).
Πηγή: newsbomb.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα πιο ανησυχητικά αλλά και αστεία κοστούμια με τα οποία γονείς ντύνουν τα παιδιά τους!!! (pics)

Posted: 18 Oct 2012 02:30 PM PDT






Σίγουρα οι γονείς που έντυσαν έτσι τα παιδιά τους αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή.Όμως μερικά από αυτά τα κοστούμια έχουν πολύ γέλιο!!Απολαύστε τα!!!







































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Οι πιο παράξενες και αστείες μολυβοθήκες!!! (pics)

Posted: 18 Oct 2012 02:22 PM PDT






Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες από τις πιο παράξενες, ξεκαρδιστικές και μερικές φορές ανατριχιαστικές μολυβοθήκες που υπάρχουν!!!








































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε φωτογραφίες της Ελεονώρας Μελέτη από τα φθινοπωρινά της μπάνια!

Posted: 18 Oct 2012 02:16 PM PDT






Η Ελεονώρα, όπως αναφέρει το ΟΚ, θέλησε να..
εκμεταλλευτεί την καλοκαιρία και τις υψηλές θερμοκρασίες και να επιδοθεί στα αγαπημένα της θαλάσσια σπορ.


Η παρουσιάστρια εθεάθη στην παραλία Μαύρο Λιθάρι στην Ανάβυσσο.











kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Κατερίνα Καινούργιου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με το Σαμαρά, τους παπαράτσι και τις φωτογραφίες στη Μύκονο!

Posted: 18 Oct 2012 02:08 PM PDT


Σε ρόλο ψυχολόγου «μπήκε» σήμερα η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της Κατερίνα Καινούργιου..











Η παρουσιάστρια η οποία στεναχωρήθηκε για την ψυχολογική κατάσταση της Κατερίνας Καινούργιου γιατί όπως αναφέρει συχνά πλέον το κορίτσι δεν χαμογελάει, ήθελε να μάθει τι της συμβαίνει και να της δώσει τις συμβουλές της. Για πρώτη φορά, λοιπόν, η νεαρή παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά που απασχόλησε τόσο πολύ τα μέσα τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχτηκε πως δεν είναι στα καλύτερα της, ενώ αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε, τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, και τρόμαξε αυτό το καλοκαίρι με την έκταση που πήρε η προσωπική της ζωή.

Αποκάλυψε για πρώτη φορά πως ήταν μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά και εξομολογήθηκε πως αυτό που ένιωσε για εκείνον ήταν αληθινό και αισθάνεται πως μπορεί να ήταν υπεύθυνη για την δημοσιότητα που πήρε και αισθάνεται ενοχές που πήγε στην Μύκονο μαζί του.

Βέβαια διευκρίνισε πως επέλεξε να πάει στο νησί των Ανέμων γιατί εκεί είχαν κανονίσει οι φίλοι του ζευγαριού επισημαίνοντας παράλληλα πως το λάθος ήταν δικό της γιατί δεν «μέτρησε» σωστά τα πράγματα.

Μια όμως από τις δύσκολες στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την καλεσμένη της αν εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με το Γιώργο Σαμαρά... Τι απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου;

Δείτε το βίντεο:
 
Πηγή: gossip-tv.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 19/10;

Posted: 18 Oct 2012 02:02 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 19 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Οι ιδέες σου σήμερα είναι πολλές, αγαπητέ Κριέ, και σπουδαίες και η ενέργεια που έχεις σε κάνει να τρέχεις, για να υλοποιήσεις όσα περισσότερα μπορείς. Η μέρα πάντως είναι ευνοϊκή για να πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, αρκεί να δείξεις μια ώριμη στάση και υπομονή απέναντι στις καταστάσεις. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορούν να σε βοηθήσουν, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα πλησιάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, χρειάζονται προσοχή γιατί η ένταση όλης της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες, σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στη ζωή σου, απόβαλε την πίεση που νιώθεις και θα δεις ότι κάτι καλό σε περιμένει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Προσοχή στα ζητήματα της δουλειά σου, φίλε Κριέ. Θα χρειαστεί να έχεις το νου σου για καινούργιες συνεργασίες ή συμφωνίες, που θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Μην κάνεις σπατάλες, μην ξοδεύεις από τις οικονομίες σου και δείξε λίγη υπομονή σε σχέση με επιθυμίες, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.







Ταύρος


21/4-20/5


Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα περάσουν από το μυαλό σου πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Μην κάνεις τίποτα, πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα. Η ευαίσθητη πλευρά σου σε κάνει παρορμητικό, ειδικά όταν αισθάνεσαι πληγωμένος. Έχε το νου σου, διότι ίσως να σε χρειαστούν κάποια δικά σου άτομα. Μην τα απογοητεύσεις και δείξε τους το ενδιαφέρον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα έχεις ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε τη γοητεία σας να λειτουργήσει. Τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Ο έρωτας παραμονεύει και πολύ γρήγορα θα εμφανιστεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου σήμερα θα έχει αυξημένες απαιτήσεις, φίλε Ταύρε. Κάνε ό,τι χρειάζεται, αλλά μην ανοίγεσαι σε όλους και μην συζητάς τα σχέδιά σου, αν δεν είσαι σίγουρος για τους συνομιλητές σου. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, γιατί σήμερα θα προκύψουν έξοδα εκεί που δεν τα περιμένεις.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι τίποτα δεν προχωρά και πως όλα σου τα σχέδια έχουν κολλήσει στο ίδιο σημείο. Η στασιμότητα κάποιων ζητημάτων είναι σημάδι των καιρών. Μην τα χάνεις και μην απογοητεύεσαι. Εξάλλου, αν κάνεις λίγο υπομονή, θα δεις πως οι καταστάσεις εξελίσσονται θετικά, αλλά ίσως χρειάζεται να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στα πλάνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου αυτό το βράδυ. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές συνθήκες που θα δημιουργηθούν, για να γνωρίσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Κάνε κι εσύ την προσπάθειά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, που χρειάζονται σκέψη και ψυχραιμία, φίλε Δίδυμε. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, κυρίως αν συμπεριλαμβάνουν οικονομική συναλλαγή. Συμβουλέψου τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και έχουν μεγαλύτερη πείρα από εσένα, ώστε να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα.






Καρκίνος
22/6-22/7

Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά για εσένα, φίλε Καρκίνε, αυτήν την Παρασκευή. Αρκετά ζητήματα που σε απασχολούν, θα μπουν σε μια σειρά και θα μπορέσεις να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου, που εδώ και καιρό νιώθεις πως έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Μη διστάσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές και μην απομακρύνεσαι από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Μπορείς να πάρεις μεγάλη χαρά από τη συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, ό,τι σε προβληματίζει μπορεί να λυθεί σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, αρκεί να δείξεις καλή διάθεση και διαλλακτικότητα. Μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει το βράδυ αυτής της ημέρας. Ειδικά εσύ, που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στη ζωή σου δείξε τα συναισθήματά σου στο άτομο που σου αρέσει. Η ανταπόκριση που θα έχεις θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, περιόρισε το άγχος της δουλειάς και μην προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες μόνος σου, γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε και λίγη ξεκούραση. Ζήτα τη βοήθεια των συνεργατών σου και μοίρασε δίκαια τις διάφορες εργασίες. Στα οικονομικά σου, θα έχεις αύξηση των εσόδων σου, από κάποιες ξεχασμένες πηγές.






Λέων
23/7-23/8

Βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη φάση, αγαπητέ Λέων, κι αυτό σε συνδυασμό με το ότι σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις, σε κάνει να νιώθεις πολύ πιεσμένος και αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου, για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα και αποτελεσματικά τις καταστάσεις. Προσοχή στον εκνευρισμό, ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα, αν αποφύγεις τις δυσάρεστες κουβέντες και επικεντρωθείς μόνο στα θετικά της σχέσης σου. Μην ξεχνάς την εύνοια του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, που μπορεί να σε κάνει άκρως ερωτικό και ακαταμάχητο. Ειδικά οι αδέσμευτοι, πρέπει να το εκμεταλλευτείτε..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στην δουλειά σου, αν είσαι Λέων, θα είσαι αρκετά παραγωγικός και θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές από τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Αρκεί να το κάνεις συγκεντρωμένος και χωρίς να επηρεάζεσαι από τα σχόλια άλλων. Στα οικονομικά σου, πρέπει να συγκρατηθείς και να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα και αγορές.





Παρθένος
24/8-22/9

Θα πρέπει σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, να συγκρατήσεις τα νεύρα και το άγχος σου ό,τι κι αν γίνει. Η στασιμότητα, αλλά και τα εμπόδια που αντιμετωπίζεις, θα σε φέρουν κάποια στιγμή στα άκρα και ακριβώς εκείνη τη στιγμή χρειάζεται ψυχραιμία και ήρεμη αντιμετώπιση, για να μπορέσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Ξεκίνησε με τα πιο παλιά προβλήματα που σε απασχολούν και συνέχισε με τα νέα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Παρθένε, προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου τα προβλήματα και βρες χρόνο για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το σύντροφό σου. Κι αν ακόμη έχεις για μόνιμη παρέα την μοναξιά, φρόντισε να συναντηθείς με φίλους σου. Κάτι καλό μπορεί να σου προκύψει εκεί που θα πας. Μην αφήσεις πάντως το σημερινό βράδυ να σε βρει με κακή διάθεση και κλεισμένο στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου θα σε προβληματίσει αρκετά, αν είσαι Παρθένος, αλλά αφού έχεις δουλέψει στο παρελθόν, βάζοντας κάποια πράγματα σε σειρά, θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις. Φρόντισε μόνο τον οικονομικό σου προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε έξοδα, που δεν μπορείς να καλύψεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, νιώθεις αρκετά καλύτερα από τις προηγούμενες ημέρες και έχεις την όρεξη να κάνεις αρκετές αλλαγές και να πάρεις αποφάσεις, που θεωρείς ότι θα βελτιώσουν τη ζωή σου. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις μέσα στον ενθουσιασμό σου. Προσπάθησε να είσαι συγκρατημένος σε κάποιες επιλογές και μην αφήσεις έξω από αυτά που σε απασχολούν τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σε βοηθήσουν σημαντικά και μάλιστα χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα...

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ζυγός, είναι γεγονός ότι προσπαθείς αρκετά, μέσα από συζητήσεις με το σύντροφό σου, να βρεθούν  οι λύσεις, που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο που έχετε φέρει τη σχέση σας. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις και πέρασε ένα ήρεμο βράδυ μαζί του, εκδηλώνοντας τον ρομαντισμό αλλά και τον ερωτισμό σου. Το χρειάζεστε και οι δύο... Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, άσε για λίγο στην άκρη την αναζήτηση και φρόντισε να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ, με τη συντροφιά των φίλων σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου περνάς μια ήρεμη φάση, φίλε Ζυγέ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να προωθήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ίσως σε αγχώσουν περισσότερο από το συνηθισμένο. Μην το βάζεις όμως κάτω και συνέχισε τις προσπάθειές σου να πετύχεις. Στα οικονομικά, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση.





Σκορπιός
23/10-22/11

Θετικές εξελίξεις σε περιμένουν σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις αρκετά ζητήματα, που αφορούν τόσο στις φιλικές όσο και στις οικογενειακές σου σχέσεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, για να βάλεις σε σειρά ό,τι σε απασχολεί και σχετίζεται με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αφού θα νιώθεις έντονη την ανάγκη να μιλήσεις στο σύντροφό σου για το πώς αισθάνεσαι. Αυτό από μόνο του μπορεί να δώσει στη σχέση σου μια άλλη ώθηση και να νιώσεις πολύ όμορφα. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην χάνεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Σύντομα θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη για να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Πριν το κάνεις, φρόντισε να φιλτράρεις τις πληροφορίες που φτάνουν στα αφτιά σου. Φυλάξου από οτιδήποτε μπορεί να σε βγάλει εκτός οικονομικού προγραμματισμού και μην ανοίγεσαι σε έξοδα.






Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, κάποια δικά σου πολύ προσωπικά θέματα θέλουν αντιμετώπιση και μόνο εσύ μπορείς να τα λύσεις. Μην αγχωθείς, επειδή νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει. Βάλε τα κάτω και πάρε αποφάσεις, αυτή τη φορά όμως οριστικές. Μην φοβάσαι τις αλλαγές, γιατί οι περισσότερες θα είναι προς όφελός σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Τοξότη, μπορείς να κάνεις μια ήρεμη κουβέντα με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που σε απασχολούν. Πάντως, οι ανασφάλειες που αισθάνεσαι δεν έχουν υπόσταση και δεν πρέπει να τις αφήνεις να μπαίνουν ανάμεσά σας. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, δείξε την ευχάριστη πλευρά σου σήμερα σε όποιον σε πλησιάσει. Αν προσπαθήσεις, θα τα καταφέρεις, είναι σίγουρο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις στη δουλειά σου, γιατί η ένταση που αισθάνεσαι μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα σήμερα, που σε θέλουν ψύχραιμο. Μην κάνεις περιττά έξοδα, αν θέλεις να δεις αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Μην αναλώνεσαι σήμερα σε ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία, αγαπητέ Αιγόκερε. Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμος και να μην χαλάσεις την Παρασκευή σου, προσπαθώντας να βγεις από τη στασιμότητα στην οποία νιώθεις ότι έχεις μπει, γιατί δεν θα καταφέρεις και πολλά. Γενικά, καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην πιέζεις τα νέα ξεκινήματα. Θα μπουν όλα σε σειρά, αλλά προς το παρόν χρειάζεται υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, μπορούν να μπουν σε σειρά, αρκεί να αποφασίσεις να εκφράσεις τα παράπονά σου στο σύντροφό σου. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος για να λυθούν τα κοινά σας προβλήματα. Αν η μοναξιά παραμένει κοντά σου, κανόνισε σήμερα μια βόλτα με φίλους και άφησε τη φθινοπωρινή βραδιά να λειτουργήσει θετικά, για φλερτ και έρωτες!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα παίρνουν την τροπή που επιθυμείς και όλα τα εμπόδια σιγά-σιγά εξαφανίζονται. Οι ιδέες σου θα βρουν την ανταπόκριση που ζητάς από τους συναδέλφους σου και θα ικανοποιηθείς, τόσο συναισθηματικά όσο και ηθικά. Απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές και τα ανοίγματα.





Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα νιώθεις ότι όλη εβδομάδα έχει κυλήσει μέσα σε μια εκνευριστική σταθερότητα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου γιατί η αλήθεια είναι πως αρκετά πράγματα αλλάζουν, αλλά ίσως αυτό συμβαίνει με πιο αργούς ρυθμούς απ' όσο θα ήθελες. Να ξέρεις ότι σε λίγο όλα θα εξελιχθούν προς όφελός σου, αρκεί να μην πάρεις τώρα αποφάσεις υπό καθεστώς πίεσης, γιατί ρισκάρεις να διαλύσεις τις βάσεις που με τόσο κόπο έχεις βάλει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Υδροχόος, η σημερινή μέρα μπορεί να σε προβληματίσει σχετικά με τη σχέση σου, αλλά αν προσπαθήσεις να δεις τα πράγματα κι από την πλευρά του συντρόφου σου, θα πάρεις τις απαντήσεις σου, χωρίς να μπλέξεις σε δυσάρεστες συζητήσεις, που ίσως δεν οδηγούν πουθενά. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, κράτησε την καλή σου διάθεση για το αποψινό βράδυ. Οι συνθήκες ευνοούν τις γνωριμίες..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Υδροχόε, απόφυγε τις διενέξεις και μη δίνεις συνέχεια σε σχόλια, που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Προσοχή στα οικονομικά ανοίγματα. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τέτοια… Προσπάθησε με όλες σου τις δυνάμεις να μείνεις σταθερός στην κάλυψη των χρεών σου και μην δημιουργείς νέα.






Ιχθείς
20/2,20/3

Η σημερινή Παρασκευή θα σου δημιουργήσει κάποια προβληματάκια, εκεί που δεν τα περιμένεις, αγαπητέ Ιχθύ. Μάλιστα τα περισσότερα θα οφείλονται σε άτομα, από τα οποία περιμένεις μια άλλη συμπεριφορά. Αντί να σε παίρνει από κάτω, έχε το νου σου, για να αποφύγεις κάθε κακοτοπιά και περίεργη κατάσταση, που θα σε αποσυντονίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα είναι σε μια καλή μέρα και θα μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου, αρκεί να μην αφήσεις μικρές παρεξηγήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου. Βάλε καλύτερα το χιούμορ σου να λειτουργήσει πυροσβεστικά. Αν είσαι αδέσμευτος, η προσωπικότητά σου μπορεί να λάμψει σήμερα σε διάφορες κοινωνικές συναναστροφές. Κάποια καλή γνωριμία δεν αποκλείεται..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Ιχθύ, και δεν θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Ακόμα και όλα εκείνα τα ζητήματα που δεν προχωρούν, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να εξελίσσονται και μάλιστα προς το καλύτερο. Δείξε προσοχή στα οικονομικά ζητήματα, που μπορεί να σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου. Τα έκτακτα έξοδα καιροφυλακτούν.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο γιος τους Μ. Ρόμνεϊ δήλωσε δημόσια ότι θέλει να δείρει τον Ομπάμα

Posted: 18 Oct 2012 01:56 PM PDT






Ο 42χρονος, πρωτότοκος γιος του Ρεπουμπλικάνου...


υποψήφιου προέδρου Μιτ Ρόμνεϊ, ο Ταγκ Ρόμνεϊ, μιλώντας την Πέμπτη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Βόρειας Καρολίνας αποκάλυψε ότι βλέποντας τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να επιτίθεται φραστικά στον πατέρα του κατά την διάρκεια της δεύτερης τηλεμαχίας τους, το βράδυ της Τρίτης, ένοιωσε την επιθυμία να τον... ξυλοκοπήσει.





Ερωτηθείς πώς ένοιωσε όταν ο Ομπάμα χαρακτήρισε επανειλημμένα τον πατέρα του «ψεύτη», ο Ταγκ Ρόμνεϊ είπε: «Ήθελα να σηκωθώ από την πολυθρόνα, να ανέβω στη σκηνή όπου γινόταν η τηλεμαχία και να ρίξω μία στον πρόεδρο... ασφαλώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό, δεν θα το επέτρεπε η ασφάλεια του προέδρου».



«Οι Δημοκρατικοί κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, για να εμφανίσουν τον πατέρα μου όπως δεν είναι στην πραγματικότητα, αλλά θα συμφιλιωθούμε με αυτό. Θα σφίξουμε απλά τις γροθιές μας», είπε στην ίδια συνέντευξη ο πρωτότοκος γιος του Ρόμνεϊ.



Ο Ταγκ Ρόμνεϊ είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρώην κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, που έχει συνολικά πέντε γιους.
24wro





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μαϊμού φυσιοθεραπευτής βίαζε τους άνδρες ασθενείς του

Posted: 18 Oct 2012 01:49 PM PDT






Οι πόνοι χαμηλά στην πλάτη νεαρού άνδρα ο οποίος είχε προηγουμένως επισκεφθεί τον φυσιοθεραπευτή του...


Ρομπέρτο Μπενάτι στο Βαρέζε της Ιταλίας, τον έβαλαν σε σκέψεις.



«Μήπως μου έκανε τίποτα περίεργο;», αναρωτήθηκε χωρίς ωστόσο να δώσει σημασία καθώς του είχε τυφλή εμπιστοσύνη.



Όταν όμως τον κάλεσαν οι αρχές για να καταθέσει για μια υπόθεση «μαϊμού» φυσιοθεραπευτή τότε άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.



«Πήγαινα σε εκείνον γιατί όλοι μου μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια κι όταν μου πρότεινε μία ειδική μέθοδο που θα ενίσχυε τη θεραπεία που έκανα, δεν είχα καμία αμφιβολία» είπε ο άνδρας.



Όμως η μέθοδος αυτή την οποία ο «φυσιοθεραπευτής» είχε ονομάσει «εσωτερική λαβή», δεν ήταν άλλη από το να ναρκώνει τους γυμνασμένους νεαρούς άνδρες που τον επισκέπτονταν και έπειτα να τους βιάζει. Την αποκάλυψη έκανε άθελά του ένας νεαρός αθλητής που είχε πάει με τους γονείς του στον χώρο του Μπενάτι όταν ξύπνησε από τη νάρκωση ουρλιάζοντας από τον πόνο.



Τότε οι γονείς του έντρομοι μπήκαν στο δωμάτιο όπου αντίκρισαν τον «φυσιοθεραπευτή» γυμνό από τη μέση και κάτω, να βρίσκεται πάνω από τον γιο τους κι αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.



Ενας άλλος άνδρας κατέθεσε τη δική του εμπειρία λέγοντας ότι «μου είχε δώσει κάτι να κοιμηθώ, όμως ξύπνησα καθώς πονούσα. Τον είδα να φορά μόνο την ιατρική του ρόμπα, μου έδωσε ένα χάπι και αμέσως μετά αποκοιμήθηκα».



Στο σύνολό τους δέκα άνδρες βιάστηκαν από τον Μπενάτι, ο οποίος φωτογράφιζε τα θύματά του και κατηγορείται για σεξουαλική βία, καταχρηστική άσκηση του ιατρικού επαγγέλματος, απάτη, φοροδιαφυγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.



Παρόλα αυτά ο…ειδικός κατάφερε να διαφύγει από τη χώρα σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο και τώρα οι αρχές τον αναζητούν.





protothema.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εντυπωσιακή τοιχογραφία φαίνεται μόνο στη βροχή!

Posted: 18 Oct 2012 01:43 PM PDT






Τον πίνακα «The Charter Oak», που δημιούργησε το 1857 ο Charles De Wolf Brownell και αναπαριστούσε...


μια μεγάλη βελανιδιά, αναπαράγει στον τοίχο της πόλης Hartford στις ΗΠΑ ο καλλιτέχνης Adam Niklewicz, προσδίδοντάς του συμβολικό χαρακτήρα. Τι σημαίνει αυτό;



Η βελανιδιά που ζωγράφισε ο Charles De Wolf Brownell ξεριζώθηκε κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας το 1856. «Θέλησα να φτιάξω αυτή τη βελανιδιά στον τοίχο αλλά να μην είναι ορατή στον κόσμο, παρά μόνο όταν βρέχει», λέει ο καλλιτέχνης και επεξηγεί στη συνέχεια την τεχνική που χρησιμοποίησε:











«Δημιουργήσαμε ένα στένσιλ με καουτσούκ στο σχήμα του δέντρου και το τοποθετήσαμε στον τοίχο. Όταν βρέχει το κομμάτι αυτό μουσκεύει και εμφανίζεται η βελανιδιά, που είναι ορατή στο κοινό για μερικές ώρες».















Επιπλέον, ο καλλιτέχνης τοποθέτησε ψεκαστήρες νερού, οι οποίοι βρέχουν για 20 λεπτά κάθε μέρα την τοιχογραφία, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να φαίνεται το έργο για περισσότερο χρόνο.









«Η τέχνη οφείλει να εκφράζεται και δημόσια, αγκαλιάζοντας το περιβάλλον και εμπλουτίζοντας με τον τρόπο της την αστική πραγματικότητα Οι μουντοί τοίχοι της πόλης προσεγγίζουν τη φύση αλλά και την ιστορία», συμπληρώνει ο Adam Niklewicz.









 perierga.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το password του μέλλοντος θα είναι οι κινήσεις των ματιών

Posted: 18 Oct 2012 01:37 PM PDT







Το έχουμε δει σε αρκετές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει υπολογιστές και πόρτες...


να ανοίγουν με τις κινήσεις των ματιών.



Γι αυτό η επιστημονική ομάδα του Texas State University-San Marcus αναπτύσσει ένα σύστημα ξεκλειδώματος του υπολογιστή το οποίο θα βασίζεται στις κινήσεις των ματιών μας.



Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι κοιτάζουν διαφορετικά μία φωτογραφία και εστιάζουν σε διαφορετικά σημεία με ξεχωριστή συχνότητα.



Εκμεταλλευόμενοι αυτή την απόδειξη, οι επιστήμονες δηλώνουν αισιόδοξοι για το νέο τους σύστημα και εκτιμούν ότι η τεχνολογία τους, η οποία θα είναι έτοιμη σε 1 με 3 χρόνια, θα είναι ταχύτερη και ακριβέστερη σε σχέση ,ε τις προηγούμενες.



Συγκεκριμένα, παλαιότερες προσπάθειες απέτυχαν επειδή δεν περιείχαν το στοιχείο της κίνησης και το σύστημα μπορούσε εύκολα να ξεγελαστεί με την τοποθέτηση φωτογραφιών στην κάμερα.



Ακόμη, οι επιστήμονες επιθυμούν να κάνουν ακόμα πιο αξιόπιστο το σκανάρισμα της ίριδας του ματιού, το οποίο χρησιμοποιείται σε κάποια αεροδρόμια, εντάσσοντας και την κίνηση του ματιού στο σύστημα.



techit.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έτσι «σφίγγουν» τα κορμιά

Posted: 18 Oct 2012 01:31 PM PDT







Η Cameron Diaz ξέρει τον τρόπο.
Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σέξι κορμιά του Χόλιγουντ.
Ο λόγος για την 40χρονη Cameron Diaz, που σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για την ηλικία της και αποκάλυψε ότι «αισθάνεται πιο ικανή από ποτέ και καλύτερα στα 40 απ' ό,τι στα 25».

Πώς διατηρείται σε φόρμα; H 40χρονη ηθοποιός γυμνάζεται νυχθημερόν και προσέχει τη διατροφή της. Το καλοκαίρι κάνει θαλάσσια σπορ, ενώ το χειμώνα ο personal trainer τη γυμνάζει με βάρη, γιόγκα και πιλάτες.

O φακός την απαθανάτισε να κάνει τζόκινγκ.


















pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Το application της... απιστίας

Posted: 18 Oct 2012 01:26 PM PDT






Η εφαρμογή που κάνει ευκολότερη τη ζωή όσων διατηρούν παράλληλες σχέσεις









Μια εφαρμογή για smartphones υπόσχεται να διευκολύνει την… απιστία και τις εξωσυζυγικές σχέσεις!

Το CATE, όπως ονομάζεται η επίμαχη εφαρμογή, σημαίνει «Call And Text Eraser», δηλαδή αφαίρεση κλήσεων και μηνυμάτων. Επιτρέπει στον «άτακτο» χρήστη να αφαιρέσει από τη συσκευή του, με το πάτημα ενός κουμπιού, κάθε προσωπική πληροφορία και να μην επιτρέψει την εμφάνιση του ονόματος αυτού που καλεί.

Όσοι εγκαταστήσουν την εφαρμογή, μπορούν να κρύψουν επιλεγμένους αριθμούς από τη λίστα των επαφών, κλήσεις που έχουν γίνει και δεν «πρέπει» να εμφανίζονται καθώς και γραπτά μηνύματα. 

Μια ακόμη πιο προχωρημένη λειτουργία της συσκευής, είναι η απόκρυψη μηνύματος με ένα απλό τράνταγμα. Έτσι σε περίπτωση που κάποιος βρίσκεται με το ταίρι του και λάβει μήνυμα από το τρίτο πρόσωπο, μπορεί να ξεκινήσει να το διαβάζει.

Σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι το έτερον ήμισυ ρίχνει κλεφτές ματιές στη συσκευή, δεν έχει παρά να κουνήσει το κινητό και αυτόματα το επίμαχο κείμενο εξαφανίζεται!



Η πρόσβαση στο CATE αφού εγκατασταθεί είναι δυνατή μόνο με την εισαγωγή κωδικού και σε αντίθεση με τις γνωστές εφαρμογές, είναι φαινομενικά «αόρατη» και δεν εμφανίζεται εικονίδιο στη home screen.

Η εφαρμογή κοστίζει 4,99 δολάρια και είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για Android. Ωστόσο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και για iPhone και Blackberry.

Σύμφωνα με τη βρετανική Τelegraph, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί 10.000 downloads, ενώ το 70% των πελατών είναι γυναίκες.







pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σ. Μουτίδου: Δείτε την εντυπωσιακή… μεταμόρφωσή της!

Posted: 18 Oct 2012 01:19 PM PDT






Στην φωτογραφία που θα δείτε ίσως δυσκολευτείτε να αναγνωρίσετε τη δημοφιλή ηθοποιό, αφού η μεταμόρφωσή της είναι εντυπωσιακή!

Την αλλαγή της, μάλιστα, δεν άφησαν ασχολίαστη πολλοί συνάδελφοί της, χαρακτηρίζοντάς την... "τρελή" στο twitter!











ΠΗΓΗ: markos.tv






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Φρίκη: Έκανε 90 πλαστικές για να μοιάσει στον Ken, τον «άντρα» της Barbie

Posted: 18 Oct 2012 01:13 PM PDT







Η πλαστική χειρουργική είναι αρκετά κοινή στις μέρες μας, αλλά μερικοί άνθρωποι οδηγούν πραγματικά στα άκρα.












Γνωρίστε τον Τζάστιν, του οποίου η σωματική διάπλαση «μυρίζει» ώρες


γυμναστικής. Αλλά στην πραγματικότητα, οι μύες του είναι πλαστικά 


εμφυτεύματα σιλικόνης. Έχει επίσης θωρακικά εμφυτεύματα και εμφυτεύματα 


στους δικέφαλους μύες του.









Όλα ξεκίνησαν με τους γλουτούς του. Ήθελε να είναι πιο... 


«πεταχτοί», και ανώ κανένα καλλυντικό δεν βοηθούσε προς αυτό το σκοπό 


αποφάσισε να δοκιμάσει να βάλει εμφυτεύματα και μόνο τότε έμεινε 


ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.








Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή της σχέσης του με την πλαστική 


χειρουργική. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 10 ετών, έχει κάνει 90 


διαφορετικές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, μετατρέποντας τον εαυτό


του σε μια εν ζωή κούκλα, ένα Κεν.












pistepseto
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές