Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Τα ακριβότερα φαγητά και ποτά στον κόσμο!

Posted: 06 Jan 2012 06:45 PM PST

Οι Έλληνες είμαστε γνωστοί καλοφαγάδες...
Ξέρουμε να εκτιμάμε το νόστιμο, το καλομαγειρεμένο, το απλό ή το πιο σύνθετο φαγητό. Τα παρακάτω φαγητά ίσως να είναι υπέροχα, καταπληκτικά και εμπνευσμένα, ωστόσο πρέπει να σου περισσεύουν πολλά λεφτά για να τα γευθείς..









Σαφράν: τιμή κιλού από 1100 εως 11000$
Macadamia nut: τιμή κιλού πάνω από 30$.
Iranian caviar: Χαβιάρι πολυτελείας με τιμή κιλού πάνω από $5,000 per kilogram στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
White truffle/Ασπρη τρούφα: Αυτά τα μανιτάρια πωλούνται στην εκπληκτική τιμή των 2.000 και 4.000$το κιλό
La Bonnotte French potato: Ειδική "ράτσα" πατάτας μπορεί να φτάσει τα $500 αφού το είδος έχει σχεδόν εξαφανιστεί!
Το πιο ακριβό μοσχάρι του κόσμου έρχεται από τις αγελάδες Wagyu στην Ιαπωνία. 200 γραμμάρια φιλέτο κοστίζουν στην Ευρώπη περισόττερο από 100$.
Ένα Club sandwich από τα Essen aka von Essen Platinum Club Sandwich. Κοστίζει 200$ και θεωρείται must για τους φανατικούς του είδους.
Η πιο ακριβή πίτσα του κόσμου κοστίζει 8300 Eur και μπορείτε να τη βρείτε στην Ιταλία. Με γενναιοδωρες δόσεις από χαβιάρι και αστακό, η πίτσα έχει διάμετρο 20cm και Louis XIII Remy Martin κονιάκ χυμένο από πάνω.
Ομελέττα από το Le Parker Meridien εστιατόριο στη Νέα Υόρκη. Η ομελέττα που κοστίζει $1,000 αποτελείται από χαβιάρι sevruga , έναν ολόκληρο αστακό και 6 αβγά. Η αλήθεια είναι ότι και μόνοι σας να την φτιάχνατε θα πληρώνατε $700 μες στο νερό!
Το πιο ακριβό επιδόρπιο στον κόσμο κοστίζει $1000. Φτιάχνεται από 5 μπάλες παγωτό βανίλια Tahitian, βανίλια Madagascar , 23K βρώσιμα φύλλα χρυσού και μια από τις ακριβότερες σοκολάτες στον κόσμο, την Amedei Porceleana.
Chocopologie by Knipschildt: Κοστίζει $2,600 το κιλό, αυτή η χειροποίητη σοκολατένια τρούφα, και είναι διαθέσιμη μόνο κατόπιν παραγγελίας! Τρέξτε να προλάβετε! Περιέχει μαύρη τρούφα και 70% κακάο Valrhona.
Kopi Luwak: Ο καφές έρχεται από το νησί της Ινδονησίας Sumatra και η μειωμένη ετήσια παραγωγή, εκτινάσσει την τιμή του στα $300/pound ή περισσότερο!
Κινέζικο πράσινο τσάι, ονομάζεται Tieguanyin, και κοστίζει 1,700 Yuan ($3,000) το κιλό και περίπου 8.50 Yuan ($15) το φλυτζάνι.
Φακελάκι του τσαγιού από την PG . Χειροποίητα διακοσμημένο με 280 διαμάντια κοστίζει £7,500, και φτιάχτηκε για να θυμίζει στον κόσμο πόσο πολύ αγαπούν αυτό το ¨βρεττανικό¨ cup of tea. Το ξεχνάς αυτό το τσάι; Εμ δεν το ξεχνάς.
Η πιο ακριβή σαμπάνια του κόσμου είναι η Perrier Jouet Belle Epoque Blanc de Blanc, φτιάχνεται από ειδικά επιλεγμένα σταφύλια, και πωλείται σε μπουκάλια ζωγραφισμένα στο χέρι έναντι $1,500.Τουλάχιστον μετά σας μένει το μπουκάλι.Macallan Fine Rare Vintage,ουίσκι. Με μόνο 85 μπουκάλια παγκοσμίως, το να γευτείς αυτό το ουίσκι θεωρείται μεγάλο προνόμιο! Κοστίζει $38,000 το μπουκάλι!


Το ρούμι Wray Nephew White Overproof συσκευάστηκε το 1940. Εχουν μείνει μόνο τέσσερα στον κόσμο κάθε ένα από το οποία κοστίζει $53,000.




Οι 9+1 επώνυμες με τις οποίες χαθήκαμε στα ξαφνικά (pics)

Posted: 06 Jan 2012 06:30 PM PST

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου επιστρέφει –τέλη Ιανουαρίου- ως Λήδα στο 'Είναι στιγμές' του Ant1.
Αυτή ακριβώς η ευχάριστη είδηση μας έκανε να σκεφτούμε τι να κάνουν κάποια ακόμη κορίτσια που πολύ μας έχουν λείψει. Εννοείται πώς αν κάποιος, εκτός Νικολούλης, ξέρει που βρίσκονται, πολύ θα θέλαμε να μας στείλει ένα ραβασάκι.

10, Ντανιέλα Ελευθεράκη

Η τελευταία φορά που θυμάμαι να είδα την εθνική μας Λολίτα (τίτλος που την συνόδευε σε όλα, δηλαδή 3-4, τα εξώφυλλα της στο Nitro) ήταν στο επετειακό τεύχος του Status το 2008. Από τότε η κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, που ανακαλύφθηκε από τον Τάκη Διαμαντόπουλο στα 13 της, έχει εξαφανιστεί εντελώς από την δημοσιότητα. Όσοι την έχουν γνωρίσει έχουν να λένε για το ήθος της (ένα από τα πιο συμμαζεμένα κορίτσια το χώρου) και το εξωπραγματικό, φαντασμαγορικό, 110% φυσικό στήθος της.





9, Μαίρη Ακριβοπούλου

Η δασκάλα του έρωτα (από το Κρυφά Μονοπάτια του Μανουσάκη) έφτασε δυο φορές κοντά στην είσοδο της στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Την πρώτη το 2009 ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Α Θεσσαλονίκης (με αξέχαστη ατάκα το <Ο Γιώργος με διάλεξε, ο Βενιζέλος με στήριξε>) και την 2η τον περασμένο Οκτώβρη, όταν η παραίτηση του βουλευτή Θωμά Ρομπόπουλου την έχρισε ως μια από τις δυο επιλαχούσες. Δυστυχώς δεν της κλήρωσε. Ίσως γιατί της χρεώνουν ακόμη την μια και μοναδική σέξι φωτογράφηση που έχει κάνει στην ζωή της.





8, Νάνσυ Αλεξιάδη

Της αρέσει η ιππασία (προσπαθεί να κάνει όσο πιο συχνά μπορεί) και τα Χριστούγεννα έκανε δυο εξτραδάκια στο Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Αυτά είναι τα τελευταία νέα της πιο Καλιφορνέζας απόφοιτου του Fame Story, που εδώ και δυο χρόνια έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω της έχοντας μετακομίσει στο Λουγκάνο μαζί τον Νίκο Αγούδημο και την οικογένεια του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αρραβωνιάστηκε. Αυτό που μένει να αποδειχτεί είναι αν όντως χώρισε, οπότε και θα είναι και πάλι σύντομα κοντά μας.





7, Ευαγγελία Αραβανή

Στα χαρτιά παραμένει μοντέλο. Στην πράξη δεν θυμόμαστε να την έχουμε δει σε κάποιο editorial τον τελευταίο καιρό. Κάτι που είναι μεγάλο κρίμα για την πιο Χιτσκοκική (βλέπε ξανθιά και ψυχρή) Σταρ Ελλάς που βγάλει ποτέ η χώρα. Για αυτό και μας έκανε ιδιαίτερα χαρούμενους η συμμετοχή της στο Λάρισα Εμπιστευτικό. Ελπίζουμε να υπάρχει άμεσα συνέχεια.





6, Αντωνία Καλλιμούκου

Φέτος ήταν μια άθλια σεζόν για την Β Σταρ Ελλάς 2007 (επίσης οικονομολόγο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων). Παρότι ξεκίνησε άριστα, με εκείνη να ξεχωρίζει στο καλοκαιρινό Elatte δίπλα στην Μπουλέ και τον Πάτρα, τελείωσε στο πουθενά. Και αυτό παρότι είχε ακουστεί έντονα πως θα βρίσκεται τόσο στο πρωινό του Αντ1, όσο και στο Όλα του Θέμου. Τουλάχιστον μας άφησε ενέχυρο μια φωτογράφηση της για να την θυμόμαστε.





5, Μαρία Αντιμισάρη

Στα μεσοδιαστήματα ανάμεσα στο Dancing with the Stars, η εθνική μας χορεύτρια κάνει το αναμενόμενο, δηλαδή χορεύει. Ενίοτε και πάνω στην μπάρα, όπως φέτος στο live show του Cabaret. Κάτι που την κάνει χαρούμενη. Πειράζει που εμείς θα θέλαμε να δούμε την τηλεοπτική της καριέρα, που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε στο Ellatte, να είχε πάρει άλλη τροπή;





4, Έφη Κυριακού

H Playmate 2009 -με τα βραζιλιάνικα γονίδια της να της δίνουν εμφανή ανατομικά πλεονεκτήματα- ήρθε και μας εντυπωσίασε. Μετά όμως εξαφανίστηκε, ένεκα ενός μεγάλου έρωτα που όλα δείχνουν πως καλά κρατεί. Όποιος την δει κάπου στα νότια προάστια, όπου κυκλοφορεί, ας της ζητήσει να κάνει το comeback που της αξίζει.
3, Δήμητρα Αλεξανδράκη

Ήταν πολύ σέξι και πολύ χύμα για τα δεδομένα του Next Top Model. Για αυτό και δεν κέρδισε. Όμως η Κρητικοπούλα με τις άψογες μεσογειακές αναλογίες γρήγορα έκανε ένα τρίο σέξι φωτογραφήσεων (Playboy, Max, Nitro) που μας έκανε να πιστέψουμε ότι θα νταραβεριζόμαστε μαζί της για καιρό. Η τελευταία φορά που ακούσαμε για εκείνη ήταν με αφορμή το opening ενός club στο οποίο βρέθηκε.





2, Σοφία Γεωργίου

Η ωραιότερη Κύπρια (και μάλιστα εστεμμένη) που έχει πατήσει ποτέ το πόδι της στην Ελλάδα, έκανε ένα ανεπανάληπτο μπαράζ φωτογραφήσεων την περίοδο 2005-2008. Και μετά επέστρεψε στην Κύπρο για να εξαργυρώσει τα πτυχία της σε Διοίκηση Επιχειρήσεων από το πανεπιστήμιο της Χαβάης δουλεύοντας στο τμήμα marketing μεγάλης εταιρίας. Δεν υπάρχουν λόγια για να σου περιγράψω το σοκ και δέος που ένοιωθε όποιος την συναντούσε. Με ιδιαίτερη μνεία στον σέξι τρόπο που δεν μπορούσε να πει το ρo.





1, Τζένη Ιωακειμίδου

Μια μεγάλη μαύρη κοτρώνα. Αυτή έριξε πίσω της, τρία χρόνια πριν, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια του Βότκα Πορτοκάλι, αμέσως μετά το τέλος της παράστασης Εκπαιδεύοντας την Ρίτα στην οποία πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Γιώργο Κιμούλη. Πλέον ζει μόνιμα στην Νέα Υόρκη, εκτός καλλιτεχνικών δρώμενων, και επιστρέφει στην Ελλάδα για να δει τους γονείς της.



oneman.gr

8 πράγματα που τραβούν την προσοχή ενός άντρα!

Posted: 06 Jan 2012 06:15 PM PST

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που οι άνδρες προσέχουν από την πρώτη στιγμή...
όταν συναντούν μία γυναίκα και που τους κάνουν να θέλουν να την γνωρίσουν καλύτερα.
Ποια όμως είναι αυτά;Σύμφωνα με έρευνα Αμερικανών επιστημόνων οι άνδρες προσέχουν:

1. Την υγεία των μαλλιών
Από την εποχή των σπηλαίων οι άνδρες προσέχουν τα γυναικεία μαλλιά καθώς είναι δείγμα υγείας, πράγμα που σημαίνει με τη σειρά του ότι το θηλυκό είναι κατάλληλο για ζευγάρωμα.

2. Αν το χαμόγελο είναι γνήσιο
Οι άνδρες ξεχωρίζουν το πιεσμένο χαμόγελο από το αυθεντικό. Στην δεύτερη περίπτωση σημαίνει ότι υπάρχει γνήσιο ενδιαφέρον πράγμα που τους σπρώχνει να συνεχίσουν την πολιορκία.

3. Το μέγεθος της παρέας
Αν η γυναίκα βρίσκεται με μεγάλη παρέα είναι δυσκολότερο για τους άνδρες να την προσεγγίσουν. Αν βρίσκεται με ακόμη μία φίλη πάλι θα δυσκολευτεί γιατί θα σκεφτεί ότι δεν θα την εγκαταλείψει για να του μιλήσει. Το τέλειο μέγεθος παρέας είναι τρία άτομα, γιατί οι υπόλοιποι δύο μπορούν να συνομιλήσουν μεταξύ τους όταν εκείνος και ο "στόχος" αποχωρήσουν.

4. Ο τόνος της φωνής
Μία φωνή σε υψηλότερο τόνο τραβάει την προσοχή των ανδρών γιατί είναι δείγμα δύναμης εκ μέρους της γυναίκας και υγείας, άρα στο υποσυνείδητο τους θεωρείται ένδειξη γονιμότητας.

5. Η αναλογία μέσης – γοφών
Οι γυναίκες που έχουν ευρύτερους γοφούς θεωρούνται γονιμότερες, έτσι οι άνδρες προτιμούν τα θηλυκά με στενή μέση και μεγαλύτερους γοφούς.

6. Η λάμψη του δέρματος
Ένα λαμπερό δέρμα θεωρείται δείγμα υγείας – φυσικής και ψυχικής – και οι άνδρες προσελκύονται από ένα καθαρό και φωτεινό πρόσωπο.

7. Τι είναι ψεύτικο πάνω στη γυναίκα
Ψεύτικες βλεφαρίδες, νύχια, εξτένσιονς κ.α. "φωνάζουν" ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αυτό που ισχύει στ' αλήθεια. Προτιμούν μία όψη πιο αυθεντική που δεν θα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις.

8. Τα μάτια
Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και οι άνδρες τα κοιτούν περισσότερο από άλλα μέρη του σώματος. Από εκεί μπορούν να αντλήσουν πολλές πληροφορίες για τη γυναίκα που θα τους κάνουν να θέλουν να τη γνωρίσουν καλύτερα.

13 χρήσεις για ένα μπουκάλι Βότκα! (pics)

Posted: 06 Jan 2012 06:00 PM PST

Βότκα σημαίνει νεράκι...
(από το voda = νερό). Αυτή είναι η ακριβής μετάφραση από τα Pωσικά της βότκας, της οποίας την πατρότητα διεκδικούν οι Ρώσοι...
χρησιμοποιώντας αναφορές ακόμη και στον Ιβάν τον Τρομερό αλλά και οι Πολωνοί.

Ρώσοι ή Πολωνοί οι εμπνευστές της Βότκας μέχρι σήμερα δεν είναι ξεκαθαρισμένο, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο λαός που ξεκίνησε την παραγωγή της, αντιμετώπιζε έντονο πρόβλημα με το κρύο και χρειάζονταν ένα αλκοολούχο ποτό για τους ατέλειωτους παγωμένους χειμώνες. Το κρασί και η μπίρα δεν άντεχαν, πάγωναν. Χρειάζονταν κάτι με πραγματικά πολλούς βαθμούς.

Από ότι φαίνεται όμως η Βότκα δεν είναι απλά ένα γευστικό αλκοολούχο ποτό. Δείτε μερικές χρήσεις της βότκας που ίσως δε γνωρίζατε:

1. Βρέχοντας τις γάζες με βότκα μαλακώνουν οι κόλες και μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς να πονέσετε



2. Ψεκάζοντας τις επιφάνειες του νιπτήρα και του νεροχύτη με βότκα και αφήνοντας την να δράσει για 5 λεπτά απομακρύνετε την μούχλα




3. Με τη βότκα μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τους φακούς των γυαλιών σας.





4. Παρατείνετε τη διάρκεια της λεπίδας στο ξυραφάκι σας γεμίζοντας ένα ποτήρι με βότκα στο οποίο το τοποθετείτε μετά από κάθε ξύρισμα. Η βότκα όχι μόνο το αποστειρώνει αλλά αποτρέπει και την σκουριά.





5. Βάλτε ένα σφηνάκι βότκα στο σαμπουάν σας. Θα καθαρίσει καλύτερα το κεφάλι σας και θα αφαιρέσει παράλληλα τοξίνες τονώνοντας την υγεία των μαλλιών σας.


6. Αντιμετωπίσετε τον ερεθισμό από δηλητηριώδη κισσό ρίχνοντας βότκα στην πληγείσα περιοχή και το αλκοόλ θα «διώξει» την ενοχλητική φαγούρα.





7. Ψεκάστε τα ρούχα σας με λίγη βότκα και αφήστε τα να στεγνώσουν. Η βότκα εξουδετερώνει τις οσμές που προκαλούνται από τα βακτήρια, την δυσάρεστη μυρωδιά του τσιγάρου, ενώ δε χρειάζεται να ανησυχείτε αν τα ρούχα σας μετά θα μυρίζουν αλκοόλ καθώς η βότκα αφού στεγνώσει δεν «αφήνει μυρωδιά».




8. Βρέξτε ένα καθαρό, μαλακό πανί με βότκα και λίγη λιπαρή ουσία και τρίψτε τα πόμολα. Θα φαίνονται σαν καινούργια.





9. Βάλτε λίγες σταγόνες βότκα και ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη στο βάζο με τα λουλούδια. Θα δείτε ότι θα διατηρηθούν φρέσκα για περισσότερο καιρό. Αλλάζετε το νερό καθημερινά.





10. Αν δε θέλετε να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα πάνω στο δέρμα σας για να διώξετε τα ενοχλητικά έντομα, δοκιμάστε να ψεκάσετε με λίγη βότκα πάνω στα έντομα ή στο δέρμα σας και θα δείτε ότι δεν θα σας ξαναπλησιάσουν.




11. Η βότκα μπορεί να απολυμάνει και να ανακουφίσει από το τσίμπημα τσούχτρας.



12. Γεμίστε ένα καθαρό βάζο με άνθη από φρέσκια λεβάντα και γεμίστε το με βότκα. Σφραγίστε το βάζο και βάλτε το στον ήλιο για τρεις μέρες. Στη συνέχεια σουρώστε το μείγμα. Έτσι θα αποκτήσετε ένα σπιτικό βάμμα, με το οποίο μπορείτε να τρίβετε τις περιοχές στο σώμα σας όπου νιώθετε πόνο.




13. Αν δεν μπορείτε να επισκεφτείτε άμεσα οδοντίατρο και ο πόνος δεν σας αφήνει να κοιμηθείτε, ξεχάστε το ούζο και πιάστε την βότκα. Κάντε γαργάρες με ένα σφηνάκι βότκα. Βοηθά στην απολύμανση της περιοχής και ανακουφίζει από τον πόνο στα ούλα.




Η μικρότερη κυλιόμενη σκάλα που έχετε δει (video)

Posted: 06 Jan 2012 05:45 PM PST

Είναι μόλις... 83,4 εκατοστά..










Τραγικές φωτογραφίες στο Facebook... made in Russia (pics)

Posted: 06 Jan 2012 05:30 PM PST

Δεν υπάρχουν οι τύποι. Θα θέλαμε να δούμε τα σχόλια που θα έκαναν στις φωτογραφίες τους...




Πως θα ήταν η ζωή μας αν οι τσόντες ήταν αληθινές!

Posted: 06 Jan 2012 05:15 PM PST

Όλες οι γυναίκες φτάνουν μέχρι 35 ετών. Μετά πεθαίνουν…
- Δεν υπάρχουν Κινέζοι άνδρες…
- Οι γυναίκες δεν είναι ποτέ έφηβες. Πάνε κατευθείαν στα 25 και έχουν κοτσιδακια.
- Όλοι οι άντρες πάνε γυμναστήριο.
- Όλοι οι άντρες έχουν ξυρισμένο σώμα.
- Όλες οι γυναίκες είναι ξυρισμένες (παντού).
- Όλοι και όλες έχουν τατουάζ.
- Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ… πονοκέφαλο.
- Οι γυναίκες δεν έχουν ποτέ περίοδο.
- Όλοι οι άντρες έχουν μεγαλα και αλύγιστα εργαλεία που τελειώνουν μετά από καμιά ώρα συνεχούς απασχόλησης.
- Στη δουλειά οι υφιστάμενες γυναίκες έχουν πάντοτε όρεξη για ερωτικά παιχνίδια με τους προϊστάμενους τους.
- Δεν υπάρχει άντρας που να εργάζεται και να μην υποκύπτει στις ορέξεις της διευθύντριας.
- Κατα τη διάρκεια της εφηβείας ο άντρας πηγαίνει με όλες του τις συμμαθήτριες και δεν υπάρχει η λεξη χυλόπιτα.
- Στο στρατόπεδο πάντα θα υπάρχει μια γυναίκα.
- Στις γυναικείες φυλακές είναι όλες λεσβίες.
- Στο συνεργείο αυτοκινήτων η γυναίκα δεν πληρώνει ποτέ με χρήματα.
- Οι σωστές σύζυγοι είναι αυτές που ανήκουν σε όλους.
- Οι σωστοί σύζυγοι είναι αυτοί χαίρονται να μοιράζονται τη γυναίκα τους.
- Όταν δυο τύποι πηδάνε μια γυναίκα δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση το ένα πέος να ακουμπήσει το άλλο. Τα πάντα είναι υπολογισμένα με ακρίβεια χιλιοστού.
- Ο άντρας ποτέ δεν κουράζεται από τη δουλειά, ποτέ δεν δίνει προτεραιότητα σε κάτι άλλο και ποτέ δεν βλέπει μπάλα.
- Οποιοδήποτε παντρεμένο ζευγάρι έχει κόρη, πρέπει να αναγκάσει τον οικογενειακό φίλο να τη μυήσει στον έρωτα.
- Οι γυναίκες δεν εγκυμονούν και δεν τεκνοποιουν.
- Όλοι και όλες είναι νέοι ωραίοι και επιτυχημένοι.
- Δεν υπάρχει άβαφη και αμακιγιάριστη γυναίκα.
- Σε οποιοδήποτε ταξίδι με οποιοδήποτε μέσο μεταφοράς, θα σου κάτσει τουλάχιστον μια γκόμενα.
- Όλες οι γυναίκες που είναι γραμματείς τον παίρνουν.
- Όλες οι καθηγήτριες πάνε με τους μαθητές τους και αντίστοιχα όλοι οι καθηγητές με τις μαθήτριες.
- Καμιά λεσβία δεν είναι ακριβώς λεσβία. Κατά βάθος θέλουν και hetero, για αυτό πάντοτε έχουν και την απαραίτητη γκάμα σε πλαστικά εξαρτήματα.
- Όλοι οι σπιτονοικοκύρηδες έχουν υπηρέτριες. Αν δεν έχουν σίγουρα η γειτόνισα θα συνάψει σχέσεις μαζί τους.
- Όλα τα μπαλκόνια έχουν θέα σε μια γκόμενα που τα βγάζει και τον παίρνει ασύστολα.
- Καμιά γυναίκα δεν ξέρει να μαγειρεύει. Για τις εξαιρέσεις, το γάλα και η σαντιγί είναι σεξουαλικά εδέσματα.
- Ο καθαριστής πισίνας, ο κηπουρός, ο πιτσαδορος και ο ταχυδρόμος έχουν πάντα μεγάλο όργανο.
- Η οδοντίατρος ποτέ δεν σου φτιάχνει τα δόντια.
- Ο χώρος της μόδας και του γκλαμ δεν έχει αδερφές αλλά μόνο εραστές.
- Οι γυναίκες φορούν πάντα γόβες-στιλέτο στο κρεβάτι.
- 5-10 δευτερόλεπτα φλερταρίσματος είναι πάντα αρκετά.
- Αν ένας άγνωστος βρει μια γυμνή γυναίκα να "χαϊδεύεται" μόνη της, αυτή δεν θα ουρλιάξει τρομαγμένη. Αντίθετα, θα τον προσκαλέσει να κάνουν σεξ.
- Οι γυναίκες χαμογελούν πάντα με ικανοποίηση όταν οι άνδρες τελειώνουν στο πρόσωπο τους.
- Οι γυναίκες πάντα μουγκρίζουν ανεξέλεγκτα όταν κάνουν στοματικό.
- Οι γυναίκες έρχονται πάντα ταυτόχρονα σε οργασμό με τους άνδρες τους.
- Όλες οι γυναίκες ουρλιάζουν στο κρεβάτι.
- Οι γυναίκες πάντα χαμογελούν όταν τις παίρνουν ταυτόχρονα από πίσω κι από εμπρός.
- Οι νοσοκόμες πάντα κάνουν στοματικό στους ασθενείς σαν μέρος της θεραπείας.
- Όταν η γκόμενα σου σε πιάσει να πηδάς την καλύτερη της φίλη θα θυμώσει μόνο για 30″ και μετά θα συμμετάσχει ευχαρίστως στην παρτούζα.
- Οι γυναίκες πάντα δείχνουν ευχάριστα έκπληκτες όταν ανοίγουν το παντελόνι ενός άνδρα και βρίσκουν ένα πέος μέσα.
- Οι άνδρες ποτέ δεν χρειάζεται να παρακαλέσουν για σεξ.

Η Amanda Cerny τρελαίνει το Twitter (pics)

Posted: 06 Jan 2012 05:08 PM PST






3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24





Αυτά συμβαίνουν όταν πίνεις πολύ... μπύρα (pics)

Posted: 06 Jan 2012 04:00 PM PST

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να καταλάβετε τι θα πει «μπυροκοιλιά»



























Δείτε πως ήταν τα διάσημα μοντέλα της Victoria's Secret πριν γίνουν "άγγελοι" (pics)

Posted: 06 Jan 2012 03:45 PM PST

Δείτε τα μοντέλα της Victoria's Secret όταν φορούσαν ακόμη σιδεράκια και είχαν κοτσίδες...













Adriana Lima: Εντάξει, τελικά ήταν πάντα ωραία -και λοιπόν;



Lily Aldridge: Ήταν αγοροκόριτσο. Τώρα, όμως είναι 100 τοις εκατό γυναίκα.



Chanel Iman: Δεν υπάρχει άσχημη φωτογραφία της Chanel. Ήταν πολύ γλυκό παιδάκι.



Alessandra Ambrosio: Είναι βραζιλιάνα και μεγάλωσε φορώντας μπικίνι. Υπάρχει καλύτερη εξάσκηση για ένα μοντέλο της Victoria's Secret;



Candice Swanepoel: Δεν την λες και καλλονή, αλλά από άλλες έφηβες είναι καλύτερη.



Behati Prinsloo: Μας αρέσουν οι αφέλειες. Αλλά ως εκεί.



Erin Heatherton: Είχε λίγο μακρύ πρόσωπο, αλλά πλέον δεν είναι το πρώτο που κοιτάει κανείς…



Doutzen Kroes: Άλλο ένα παιδί-θαύμα. Ήταν κούκλα από μικρή.



Miranda Kerr: Ποτέ δεν θα φανταζόμασταν ότι είναι η μέλλουσα κυρία Bloom. Μοιάζει τόσο με το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Λέτε οι αλλαγές να ήταν «φυσικές»;

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Πριν γίνουν… Άγγελοι ήταν παιδιά http://24wro.blogspot.com/2011/12/blog-post_6452.html#ixzz1fKOjLPed


Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μόνο στην Αφρική (pics)

Posted: 06 Jan 2012 03:30 PM PST

Δείτε μια συλλογή από τρελές καταστάσεις που μπορείτε να συναντήσετε... μόνο στην Αφρική..





Ο πιο απροετοίμαστος ρεπόρτερ που έχετε δει (video)

Posted: 06 Jan 2012 03:15 PM PST

Δείτε το βίντεο..








 

Μια φορά και έναν καιρό, ο Chuck Norris ήταν μωρό (Video)

Posted: 06 Jan 2012 03:00 PM PST

Δείτε τη διαφήμιση με το παιδί-θαύμα που προσπαθεί να ξανακερδίσει την αγάπη της μητέρας του. Είναι απλά απολαυστική...


Τα πιο αστεία χαμόγελα που έχετε δει (pics)

Posted: 06 Jan 2012 02:45 PM PST

Σου φτιάχνουν τη μέρα






best laughs08
best laughs07
best laughs04
best laughs05

best laughs01
best laughs02
best laughs03

Σχολικές αταξίες (pics)

Posted: 06 Jan 2012 02:30 PM PST

Ευτράπελα της μαθητικής ζωής..










Είπα στον δάσκαλό μου ότι είμαι άρρωστη






Post μαθήτριας στο facebook: «Εύχομαι ο Μπιν Λάντεν να είχε σκοτώσει τον δάσκαλό μου»


Σκληρά εργαζόμενος μαθητής χρειάζεται καινούργια Prada


10 διάσημα κορίτσια... που έγιναν πανέμορφες γυναίκες! (pics)

Posted: 06 Jan 2012 02:15 PM PST

Πρόκειται για 10 υπέροχες γυναίκες του Hollywood και την εξέλιξη τους σε σχέση με την παιδική τους ηλικία.



1.      Angelina Jolie

2.      Natalie Portman

3.      Scarlett Johansson 

4.      Michelle Trachtenberg

5.      Christina Ricci

6.      Eliza Dushku

7.      Evan Rachel Wood

8.      Alyssa Milano

9.      Jodie Foster

10.      Kirsten Dunst


Από την ηλικία των 10 στα 60 μέσα σε λίγα λεπτά (Pics)

Posted: 06 Jan 2012 01:45 PM PST

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας, άλλα η γυναίκα σε όλες τις φωτογραφίες είναι το ίδιο μοντέλο. Με την βοήθεια του Make up άλλα και του φωτισμού το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Καταλαβαίνετε λοιπόν τη διαφορά που υπάρχει στις φωτογραφίες που βλέπουμε στα περιοδικά, με την πραγματικότητα. Ένας καλός μακιγιέρ και το μοντέλο βγαίνει αγνώριστο. Δείτε τις φωτογραφίες...










Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι φόρτωσε στο πορτ μπαγκάζ (Βίντεο)

Posted: 06 Jan 2012 01:30 PM PST

Να πάρει λίγο αέρα βρε αδερφέ.. Δείτε το βίντεο...




Το δυνατότερο ζευγάρι της Βρετανίας

Posted: 06 Jan 2012 01:15 PM PST

Το δυνατότερο ζευγάρι της Βρετανίας καταναλώνει περισσότερα από 100 αυγά... την εβδομάδα για να καταφέρει να τροφοδοτήσει το σώμα του, ώστε να ανταπεξέλθει στην απαιτητικότατη προπόνηση για το διαγωνισμό Mr. και Ms. Universe.
 Ο 29χρονος Rob Reinaldo και η επίσης 29χρονη σύντροφός του Vanda Pessoa, ξυπνούν κάθε μέρα στις 4 τα ξημερώματα για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα γυμναστικής τους, που περιλαμβάνει βάρη και ασκήσεις αεροβικής. Η ημερήσια διατροφή και των δύο μαζί, φθάνει τις 6500 θερμίδες.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο Rob έχει κατακτήσει τον τίτλο Mr. Βρετανία 5 φορές και σύμφωνα με τα λεγόμενά του η Vanda είναι η δυνατότερη γυναίκα που έχει ποτέ συναντήσει. Οι δυο τους γνωριστήκαν πριν από 11 χρόνια, που αλλού, αλλά από το γυμναστήριο, όταν ακόμα σπούδαζαν στην Πορτογαλία. Έκτοτε είναι συναθλητές και το 2004 μετακόμισαν στην Αγγλία, μαζί με τον 8χρονο γιό τους.

Αν και ο Rob έχει κατακτήσει 34 συνολικά διεθνείς τίτλους, το μεγαλύτερο όνειρό του είναι αυτός του Mr.Universe. Όμως και η γυναίκα του συμμετέχει σε διαγωνισμούς body-builder, τώρα προετοιμάζονται μαζί και φιλοδοξούν να γυρίσουν με τον υπέρτατο αυτό, τίτλο και οι δύο.

Η Σακίρα στα… τέσσερα (pics)

Posted: 06 Jan 2012 01:00 PM PST

Μιλάμε ίσως για τις κορυφαίες φωτογραφίες της Κολομβιάνας...Η Σακίρα έχει πάρει τις καταλληλότερες πόζες για να έχουμε ιδανική θέα στο μεγάλο της προσόν.





Δέκα αυτοκίνητα με ξεχωριστό σχεδιασμό (pics)

Posted: 06 Jan 2012 12:45 PM PST

Τα αυτοκίνητα που ακολουθούν, έγραψαν ιστορία λόγω της ξεχωριστής τους σχεδίασης. Ορισμένα από αυτά ταυτίστηκαν με την εποχή που κυκλοφόρησαν και έγιναν σήμα - κατατεθέν αυτής
Αν και μερικά επικρίθηκαν για μη ελκυστικό σχεδιασμό, κανείς δεν αμφισβήτησε την πρωτοτυπία τους. 

Ακολουθούν δέκα αυτοκίνητα, ανεξαρτήτως κατηγορίας και εποχής που με το σχεδιασμό τους ξεχώρισαν.

1.FORD MODEL T - 1908


2.MINI - 1959


3.JEEP - 1941


4.VOLKSWAGEN BEETLE - 1938


5.'49 FORD - 1949


6.MERCEDES-BENZ 300SL - 1961


7.JAGUAR E-TYPE - 1961


8.FIAT 500 - 1957


9.CITROËN DS - 1955


10.SMART - 1998



Έχουν 18 παιδιά και θέλουν και άλλα!

Posted: 06 Jan 2012 12:30 PM PST

Έχοντας γεννήσει φυσιολογικά 18 παιδιά η Kelly Bates περνά τα τελευταία χρόνια της ζωή της… μεγαλώνοντας την οικογένειά της! Και μπορεί για κάποιους ο αριθμός να φαντάζει υπερβολικός, η 44χρονη μητέρα από το Τεννεσί εύχεται να της φέρει ο Θεός ακόμη δυο! «Για μένα είναι περισσότερο φυσιολογικό το να είμαι έγκυος παρά το να μην είμαι. Είμαι ευτυχισμένη όταν κρατάω ένα μωρό», λέει η μητέρα με την οικογένεια-μαμούθ.

Εάν φέρει άλλα δυο παιδιά στον κόσμο, τότε θα σπάσει το ρεκόρ της μεγαλύτερης οικογένειας, που έχει 19 παιδιά!
Φυσικά η γυναίκα δεν εργάζεται, αφού περνά τον χρόνο της μεγαλώνοντας τα παιδιά και φέροντας στον κόσμο άλλα. Η Kelly Bates ράβει τα ρούχα της οικογένειας, ενώ αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός ότι δεν έχουν ιατρική περίθαλψη!

Δείτε τις φωτογραφίες και βίντεο από την οικογένεια...










Η Apple από το 1981 έως σήμερα

Posted: 06 Jan 2012 12:15 PM PST

Στον Τιμ Κούκ παρέδωσε τα ηνία της Apple ο έως χθες «Νο 1» Στιβ Τζομπς... Η αποχώρηση του Τζομπς... σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μίας πορείας δεκατεσσάρων ετών κατά την οποία ο «Mr. Apple» απομάκρυνε την εταιρεία από το χείλος του γκρεμού, όπου είχε βρεθεί, και την ανέδειξε στη μεγαλύτερη τεχνολογική εταιρεία στον κόσμο.



Το νέο τραγούδι που μισούν οι χρήστες του YouTube!

Posted: 06 Jan 2012 12:00 PM PST


Ίσως ήρθε ο καιρός να κάνει στην άκρη η Rebecca Black και το τραγούδι της «Friday». To «Pound on my Μuffin» είναι το νέο τραγούδι που απεχθάνονται οι χρήστες του YouTube.
Η νεαρή Rebecca δημιούργησε αίσθηση το 2011 με το «απαράδεκτο» κατά πολλούς τραγούδι της, που έκανερεκόρ αρνητικών σχολίων στο YouTube.

Φαίνεται όμως πως με τη νέα χρονιά έρχεται ένα νέο τραγούδι να ξεσηκώσει το YouTube, αν και είναι ακόμη σε πρώιμο στάδιο, με 206.000 προβολές και σχεδόν 3.000 αρνητικές ψήφους.

Ο λόγος για το «Pound on my Muffin» της ράπερ Shira K, ένα single που κυκλοφόρησε μέσα στις γιορτές και έχει ήδη προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις κυρίως για το video clip.

Αυτό δε που μπερδεύει ακόμη περισσότερο τους χρήστες του YouTube και έχουν γεμίσει με ξεκαρδιστικά σχόλια το βίντεο, είναι ότι στο βίντεο κλιπ η Shira K μπαίνει σε ένα ζαχαροπλαστείο και πουλάει εκείνη στον ιδιοκτήτη ένα cupcake, και όχι muffin, όπως αναφέρει ο τίτλος.

Δείτε το βίντεο κλιπ και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

mediagate.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές