Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Pole Dancer με εκπληκτικές ικανότητες (video)

Posted: 07 Dec 2011 07:30 PM PST

Κινήσεις που σε καθηλώνουν...



Πως να χάσετε $2.400 σε μόλις 23 δευτερόλεπτα (video)

Posted: 07 Dec 2011 07:00 PM PST

Δείτε το βίντεο..



Oι 12 πιο σέξι Ελληνίδες playmate όλων των εποχών (pics)

Posted: 07 Dec 2011 06:45 PM PST

180 συνολικά υποψήφιες έχουν σταθεί, ημίγυμνες, μπροστά μας, από το 1997 που ξεκίνησε ο διαγωνισμός στην Ελλάδα. Κάποιες τις ξεχάσαμε αλλά υπήρχαν και οι εκείνες που μας σημάδεψαν για πάντα.



12, Κάτια Δέδε, 2010

Μεγάλο φαβορί του περσινού διαγωνισμού -τον οποίο και κέρδισε, ανατρέποντας το πρότυπο που θέλει τις Playmate καμπυλωτές και σιλικονάτες- και ταυτόχρονα η καλύτερη απόδειξη της υπεροχής των ουκρανικών γονιδίων. Συνεχίζει τις 'γυροβολιές' της στην πιάτσα του μόντελινγκ, στην οποία και κυκλοφορεί από πολύ μικρή. Στα συν της (πέρα από το φαντασμαγορικό προσωπό της) το πως αντιμετωπίζει το γυμνό, δηλαδή εντελώς φυσικά και ακομπλεξάριστα.

11, Έφη Κυριάκου, 2009








Δικαίως νικήτρια του διαγωνισμού του 2009 και κάτοχος του μακράν πιο γυμνασμένου κορμιού από κάθε άλλη στην λίστα. Λογικό αν σκεφτείς την προυπηρεσία της στο βόλευ, καθώς και τα βραζιλιάνικα γονίδια στα οποία οφείλει την εφεσή της στον χορό και εκείνη την ανατομική λεπτομέρεια που όλοι γνωρίζουμε. Τον τελευταίο καιρό έχει ψιλο-χαθεί από την πιάτσα, αλλά διατηρούμε τις ελπίδες ότι θα εμφανιστεί ξανά, δυναμικά στο προσκήνιο.

10,Όλγα Φαρμάκη, 2006


Μπορεί το 2006 να έφυγε από τον διαγωνισμό με άδεια χέρια, αλλά η πορεία της απέδειξε ότι αν έχεις προσόντα, το σύμπαν θα συνομωτήσει για να δώσεις στους άντρες αυτό που θέλουν (Ναι, αλλιώς το είπε ο Κοέλιο. Πες του να μου κάνει μύνηση). Όταν την γνωρίσεις, συνειδητοποείς το πόσο καλό παιδί είναι, αυτό που λένε χαρακτήρας-διαμάντι. Καθώς επίσης και το πόσο προσπαθεί να σταματήσει να φωτογραφίζεται γυμνή. Κάτι που δεν το βλέπω να συμβαίνει στο άμεσο μέλλον.
9, Χρύσα Δρακάκη, 2009








O τίτλος-παρηγοριά Super Star μοιάζει, τώρα που το βλέπουμε με μάτι καθαρό και από απόσταση, πολύ λίγος για να χωρέσει τα πληθωρικά προσόντα, τα δεκάδες τατού και την Καλιφορνέζικα αύρα της Χρύσας. Το ίδιο βραχύβιο ήταν και το περασμά της από την τηλεόραση, ως συμπαρουσιάστρια του Showbiz news. Όπως καταλαβαίνεις, το κορίτσι μας είναι άτυχο. Γιατί, το περιβόητο πακέτο, το διαθέτει. Και με το παραπάνω. Ίσως θα έπρεπε να έχει γεννηθεί μια δεκαετία πριν.
8, Κορίνα Στεργιάδου, 1998



Θυμάμαι ακόμη την φωτογραφησή της για το Playboy, αμέσως μόλις πήρε τον τίτλο της Playmate. Αν και στην αρχή, την μπέρδεψα με Λατινοαμερικάνα.

Και της ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για το ότι την συμπεριέλαβα σε αυτή την λίστα, καθώς έχει αποσυρθεί από τον χώρο εδώ και χρόνια (είναι σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη, με τον οποίο έχουν και 3 παιδιά). Φαντάσου το πόσο είχα κρασάρει μαζί της, που είχα πάει να την δω και το φεγγάρι που τραγούδαγε στο Romeo, δίπλα στην Κοκκίνου και τον Τσαλίκη.
7, Kωνσταντίνα Ράμπια, 2006

Οι πιο εντυπωσιακοί γλουτοί που έχουν περπατήσει ποτέ σε ελληνικό έδαφος (για τους γνώστες, ανώτεροι από της Μαστροκώστα) σε ένα άκρως προβοκατόρικο πακέτο που περιλαμβάνει αρχαιοελληνικής διατομής πρόσωπο, πλούσια μελαχρινή κόμη και ένα τσαμπουκά που δικαιώνει το Πειραιώτικο της καταγωγής της. Η Super Star 2006 δεν είναι πλέον στην Α γραμμή της δημοσιότητας. Εκτός και αν αποφασίσει να μας γυρίσει και πάλι την πλάτη. 

6,Σύλβια Παπαδάκη, 2008

Μια Κρητικοπούλα που δεν σηκώνει πολλά στο σπαθί της. Αυτό που κάποιοι λένε δύστροπη και άλλη 'να μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει'.Ήρθε από το πουθενά, κέρδισε εύκολα τον τίτλο της Playmate, έκανε 2-3 σέξι φωτογραφήσεις και πλέον προσπαθεί –και ψιλοκαταφέρνει- να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ. Πάντα στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα έχουν προ πολλού στερέψει οι βρύσες που έτρεχαν ευρώ. Το πιο σημαντικό από όλα; Το στήθος είναι εντελώς δικό της.

5, Nατάσα Λυμπερίδου, 2010



Έφυγε με τον τίτλο Super Star, παρόλο που είχε σαφώς πιο Playmate αναλογίες από την νικήτρια, Κάτια Δέδε. Αλλά φρόντισε να πάρει την 'εκδικησή' της με ένα σωρό σέξι φωτογραφήσεις σε Nitro, Esquire και Max. Η –πτυχιούχος πλέον- του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Παντείου ξεκινάει ουσιαστικά φέτος την καριέρα της, επιδιώκοντας μια θέση στην τηλεόραση. Πέρα από τα εμφανή σωματικά προσόντα –με highlight τα εξαιρετικά καλίγραμμα πόδια της-, μεγάλο της προσόν, όταν την δεις από κοντά, είναι η κλάση που εκπέμπει το προσωπό της. 

4, Αναστασία Περράκη, 2005

Σύζηγος (του Ολυμπιονίκη του τάε-κβον-ντο Μιχάλη Μουρούτσου) και μητέρα, το κορίτσι από την Αίγινα παραμένει μια από τις πιο αξιοπρεπείς και χαμηλών τόνων παρουσίες που έχουν περάσει ποτέ από τον διαγωνισμό. Πανδικαίως Playmate 2005, φρόντισε να μεταφράσει τον τίτλο σε μια αξιοπρεπή παρουσία στο χώρο του μόντελινγκ και στην συνέχεια της τηλε-παρουσίασης.
3, Χρυσάνθη Ντάφλα, 2002

Τιμή και δόξα στην Βόρεια Ήπειρο, από όπου και κατάγεται η εντυπωσιακή Playmate 2002, ότι πλησιέστερο είχαμε ποτέ σε ελληνίδα Heidi Klum. Έχοντας, όπως έχει δηλώσει, αρχίσει να δουλεύει από πολύ μικρή (σε παγωτατζίδικο, καφετέρια, κομμωτήριο), το γεγονός ότι κατάφερε να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ (και φέτος να ανέβει τα σκαλιά της εκλησίας δίπλα στον Γιάννη Λούβαρη) μοιάζει κάτι σαν εκπλήρωση του American Dream αλά ελληνικά.

2, Κάτια Ζυγούλη, 1997

Καλός οιωνός ή τοποθέτηση του πήχυ τόσο ψηλά που είναι σαν να βάζεις τον λαιμό σου στην λαιμητόμο; Αυτές είναι οι μοναδικές επιλογές που έχεις όταν ξεκινάς για πρώτη χρονιά τον διαγωνισμό στην Ελλάδα και ανακυρήσσεις playmate την Κάτια Ζυγούλη, που μόλις είχε προσγειωθεί από την Θεσσαλονίκη. Ούτως ή άλλως, το κοινό, εμείς, μόνο κερδισμένοι βγήκαμε. Πλέον η Κάτια είναι παντρεμένη και μητέρα και η μοναδική πιθανότητα να την δούμε σέξι είναι αν αποφασίσει να ξαναπρωταγωνιστήσει σε ταινία (όπως συνέβη με το Επικίνδυνες Μαγειρικές).
1, Ιωάννα Λίλη, 2001


Η μοναδική Ελληνίδα playmate που θα μπορούσε όντως να κάνει καριέρα στα λημέρια του Χιου Χέφνερ. Δυστυχώς εκείνη προτίμησε το μπράτσο του Θοδωρή Ζαγοράκη (δίπλα στον οποίο βρήκε την οικογενειακή θαλπωρή και την μητρότητα). Ευτυχώς προλάβαμε να την χαρούμε και εμείς για μερικά χρόνια, τότε που βρεθήκαμε οικιοθελή αντικείμενα στο μπαράζ σέξι φωτογραφήσεων που είχε εξοπαλύσει.

Η Τζούλια σε νέες περιπέτειες

Posted: 07 Dec 2011 06:30 PM PST

Ήρθε η ώρα να πούμε την αλήθεια... για την ιστορία που αναστάτωσε την εγχώρια showbiz πριν από περίπου δύο χρόνια... Τι ακριβώς συνέβη με την έρευνα του ΣΔΟΕ για την τσόντα της Αλεξανδράτου; Τι υποστήριξε η πορνοστάρ στον Εισαγγελέα της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Οικονομικών;
Το μεγάλο ψέμα που είπε και η σοβαρή εκκρεμότητα με την δικαιοσύνη. Η "Σταύρωση" και η εξιλέωση Σειρηνάκη. Το παιχνίδι του Φουρθιώτη και η δήλωση του νόμου 105. Είναι η εποχή που η Τζούλια βγαίνει στο δελτίο ειδήσεων του Star κατόπιν συνεννόησης με το συνεργάτη της Μένιο Φουρθιώτη και ως κλαίουσα μεν, ικανοποιημένη δε τα μάλα γυνή... μεταφέρει στο κοινό της πως: "Είναι προσωπικές στιγμές κύριε Λιάτσο και μου τις έκλεψαν". Τις πρώτες μέρες φαίνεται να κερδίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων. Αμέσως μετά όμως οι διωκτικές υπηρεσίες πιάνουν δουλειά και καλούν την Πορνοστάρ όπως και τον παραγωγό Δημήτρη Σειρηνάκη στο ΣΔΟΕ με σκοπό τον έλεγχο των στοιχείων. Η Τζούλια -άγνωστο μέχρι σήμερα γιατί- ισχυρίζεται στον Εισαγγελέα του ΣΔΟΕ, ότι είναι θύμα και πως την κασέτα με το ερωτικό περιεχόμενο την έχει κλέψει ο Σειρηνάκης από το σπίτι της. Μάλιστα προχωρά ένα βήμα παρακάτω υπογράφοντας μέχρι και υπεύθυνη δήλωση του παλιού νόμου 105, την οποία καταθέτει στον Εισαγγελέα. Όπως ήταν φυσικό, οι αρχές μετά την καταγγελία της, καλούν το Σειρηνάκη.

Εκείνος προσκομίζει τα θεωρημένα συμβόλαια, τα τιμολόγια αλλά και το γνήσιο των υπογραφών της Τζούλιας Αλεξανδράτου από το ΚΕΠ Παλαιού Φαλήρου. Πρόκειται για τρεις φωτοτυπίες, αντίγραφα των οποίων έχουν κατατεθεί και στην Εφορία. Γίνεται η διασταύρωση και αποδεικνύεται ότι η Αλεξανδράτου λέει ψέματα. Όπως ήταν φυσικό, ασκήθηκε αυτόματα δίωξη από τον Εισαγγελέα για τα ψέματα της Τζούλιας η οποία και αναμένεται να εξηγήσει οσονούπω τους λόγους που είπε εγγράφως ψέματα στους Έλληνες δικαστές. Αυτό που επίσης τρέμει η Τζούλια είναι το πρόστιμο και οι διώξεις. Πολύ λογικό αν κρίνει κανείς ότι τα "Μπιλιέτα" (εισιτήρια για την Ψειρού) έχουν μοιραστεί σε πολλούς που χρωστούν. Πολιτική σκοπιμότητα; Ανάγκη για έσοδα; Όπως και να χει οι ηχηρές συλλήψεις κατευνάζουν έστω στιγμιαία την οργή του κόσμου. Κόσμος που αναζητεί -μάταια- το αίσθημα του κοινωνικού δικαίου στην Ελλάδα του 2011.

Αυτό είναι τηλεπαιχνίδι (video)

Posted: 07 Dec 2011 06:15 PM PST

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτριών είναι σίγουρα... μεγάλος..







Δείτε με τι περνάνε την ώρα τους οι ανεγκέφαλοι στην Αγγλία (pics)

Posted: 07 Dec 2011 06:00 PM PST

Αυτό το πράγμα που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες συνέβη δύο φορές σε μία μέρα.. Το τσιμεντένιο αυτό αντικείμενο εκτοξεύθηκε πάνω από τη γέφυρα, σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο με αποτέκεσμα τον τραυματισμό των επιβατών άλλα και σημαντικές ζημιές στα αυτοκίνητα...







Καλόγριες έτοιμες για την κόλαση!

Posted: 07 Dec 2011 05:45 PM PST

Σας παρουσιάζουμε την πιο σέξι πλευρά τους. Όχι πως υπάρχει περίπτωση βέβαια να βρούμε ποτέ τέτοιες καλόγριες σε μοναστήρι… Γι αυτό και πρόκειται για ξεχωριστές περιπτώσεις! Να τις δούμε…

Τραγικά λάθη σε φωτογραφίες (pics)

Posted: 07 Dec 2011 05:30 PM PST

Δεν πρόσεξαν καλά πριν την δημοσιοποίηση...



















Οι πιο fail στυλιστικές επιλογές όλων των εποχών (pics)

Posted: 07 Dec 2011 05:15 PM PST

Ποιος είναι ο στυλίστας σου;







































Βαρέθηκε την νεαρή σύζυγο και την... έθαψε ζωντανή στο δάσος

Posted: 07 Dec 2011 05:00 PM PST

Ο δράστης είπε στους αστυνομικούς ότι στο γυμναστήριο έβλεπε ωραιότερες γυναίκες από την μητέρα του παιδιού του...
Η 27χρονη Μισελίνα Λεβαντόφσκα παντρεύτηκε τον δύο χρόνια νεότερό της Μάρτσιν Κάσπρζακ προ κάποιων ετών και είχε μαζί του και ένα παιδί, μαζί με το οποίο ζούσαν κάπου στο Χάντερσφιλτ, νοτιοδυτικά του Λιντς στη Βρετανία.

Ο Μάρτσιν ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν τα πήγαινε και πολύ καλά με τη σύζυγο, καθώς δεν του άρεσε πλέον. Οπως είχε εξομολογηθεί στο φιλαράκι του, τον 18χρονο Πάτρικ Μπόρις, η Μισελίνα δεν συγκρινόταν με τα κορίτσια που έβλεπε στο γυμναστήριο.

Ετσι, προτιμούσε να βγαίνει μόνος του και για ώρες, πολλές φορές να μένει και έξω όλο το βράδυ. Τελικά, άρχισε να συζητάει ανοιχτά την πιθανότητα να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Μέχρι και στο Facebook άλλαξε το προφίλ του ώστε να φαίνεται εργένης. Επειδή όμως η ψηφιακή αλλαγή δεν φέρνει μόνη της αποτέλεσμα, προχώρησε και σε «τελικές λύσεις» για την μητέρα του παιδιού του.

Πήρε λοιπόν ένα τίζερ (όπλο που χρησιμοποιεί ηλεκτρισμό για να παραλύει το θύμα) και χτύπησε με αυτό την Μισελίνα, έχοντας για βοηθό τον Πάτρικ. Αν και το αποτέλεσμα ήταν σχετικά απογοητευτικό («Είναι δίκαιο να πούμε ότι το όπλο δεν είχε το διαφημιζόμενο αποτέλεσμα. Η Μισελίνα δεν παρέλυσε», σχολίασε ψυχρά ο δράστης), δεν το έβαλε κάτω.

Την τοποθέτησαν μέσα σε ένα μεγάλο χαρτόκουτο από κεντρική μονάδα υπολογιστή, δεμένη και φιμωμένη, το οποίο στη συνέχεια σφράγγισαν με ταινία. Επέδειξαν ωστόσο και ανθρωπιστικά αισθήματα, καθώς άνοιξαν και δύο τρύπες...

Οπως ανέφερε ο εισαγγελέας, «αυτός και ο φίλος του την φυλάκισαν στο κιβώτιο, την μετέφεραν οδικώς σε μία δασώδη περιοχή στην οποία είναι απίθανο να την έβρισκε κάποιος και εκεί έσκαψαν ένα ρηχό λάκο και την έθαψαν ζωντανή ... την έβαλαν με το κουτί στην τρύπα και έριξαν από πάνω και στα πλάγια χώμα. Μάλιστα,βρήκαν και ένα μεγάλο κλαδί που ζύγιζε περίπου 40 κιλά και με αυτό σκέπασαν το λάκο κατά μήκος».

Η Μισελίνα ωστόσο, που δεν ήταν αναίσθητη όλο αυτό το διάστημα, κατάφερε να απελευθερώσει τα άκρα της μέσα στο κουτί και τελικά να βγει από αυτό και από τα χώματα που την σκέπαζαν.
Στη συνέχεια περπάτησε μέχρι που συνάντησε τον επαρχιακό δρόμο και την περισυνέλεξε σε κακή κατάσταση το πρώτο περαστικό αυτοκίνητο.

Ολως παραδόξως, ο δράστης και ο συνεργός του αρνήθηκαν την κατηγορία για απόπειρα φόνου. Πιθανότατα δεν θέλουν να σκιάσει κάτι τέτοιο την εικόνα που θα έχει το παιδί για τον πατέρα του...

Αυτή η Dj πρέπει να παίζει "μουσικάρα"...! (Pics & vids)

Posted: 07 Dec 2011 04:45 PM PST

Ο λόγος για την DJ Astrea, η οποία εκτός από το ταλέντο της στη μουσική φαίνεται ότι έχει και άλλα κρυφά (και μη)... χαρίσματα. Ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε τι εννοούμε... Απολαύστε τη στις φωτογραφίες που ακολουθούν...




















Η κοπέλα αυτή επέστρεψε στο πραγματικό της περιβάλλον (pic)

Posted: 07 Dec 2011 04:30 PM PST

Δείτε γιατί..

Η μουσική που θα σας κάνει σίγουρα να αποκοιμηθείτε (video)

Posted: 07 Dec 2011 04:15 PM PST

Υποφέρετε από αϋπνίες; Τότε ίσως το συγκεκριμένο κομμάτι αποδειχτεί για εσάς σωτήριο. Μια μουσική μπάντα από το Μάντσεστερ, με το όνομα «Marconi Union», συνέθεσε ένα κομμάτι με τον τίτλο «Weightless», το οποίο θεωρείται το πιο χαλαρωτικό όλων των εποχών.
Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Telegraph» η επιρροή του κομματιού είναι τόσο ισχυρή που, καλό θα ήταν κανείς να αποφεύγει να το ακούει ενώ οδηγεί.

Οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το «Weightless» είναι κατά 11% πιο χαλαρωτικό από οποιοδήποτε άλλο κομμάτι.
Τα συμπεράσματα δικά σας…


Γυάλινη πολυτέλεια με θέα στον ωκεανό! (pics)

Posted: 07 Dec 2011 04:00 PM PST

Αν κάποιος θέλει να περιγράψει την έννοια «πολυτέλεια» αρκεί να ρίξει μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες.

Με θέα στον ωκεανό αυτό το σπίτι, με τα τεράστια παράθυρα, έχει χτιστεί στην άκρη ενός γκρεμού, πάνω από μια αμμουδιά. 

Βρίσκεται στην Καλιφόρνια και η αξία του ανέρχεται στα 9,9 εκατ. δολάρια.































Θέλει να κάνει το ίντερνετ... τατουάζ

Posted: 07 Dec 2011 03:45 PM PST

Ο Pat Vaillacourt είπε να κάνει ένα τατουάζ διαφορετικό από όλα τα άλλα. Πάνω από 10.000 ηλεκτρονικές διευθύνσεις παγκόσμιου ιστού κοσμούν αυτή τη στιγμή το σώμα του σε ένα τατουάζ-ρεκόρ. Ο 30χρονος Καναδός δεν σκοπεύει να σταματήσει αν τα URL δεν φτάσουν τα 100.000.



Μία αστεία μεν αλλά «κομμένη» διαφήμιση του 2011!

Posted: 07 Dec 2011 03:30 PM PST

Πάλι δεν καταλάβαμε γιατί απαγορεύτηκε η προβολή της. Επειδή δηλαδή το ζευγάρι προσπαθεί να ανοίξει ο ένας τον λάκκο του άλλου προκειμένου να τους μείνει το αυτοκίνητο για τον εαυτούλη τους;
Το σποτάκι ανήκει στην Toyota που για την προώθηση του μοντέλου της Rav4, γύρισε το ακόλουθο βίντεο πριν μερικούς μήνες όπου άνδρας και γυναίκα δίνουν πραγματική μάχη για το αμάξι ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια… Αυτό είναι αγάπη!

Απολαύστε το!


10 ατάκες που θα σε «κάψουν» αν τις πεις σε μια γυναίκα!

Posted: 07 Dec 2011 03:15 PM PST

Tο να ξενερώσεις μια γυναίκα με μία σου φράση ή ερώτηση, είναι πανεύκολο. Τα όμορφα και ρομαντικά λόγια είναι ωραία και τα εκτιμάμε, ωστόσο υπάρχουν κλισέ πράγματα που όταν τα ακούμε θέλουμε να φύγουμε τρέχοντας! Μα που είναι η φαντασία; Οι πρωτότυπες ιδέες; Πως θα εντυπωσιάσεις μια γυναίκα με το μυαλό σου; Δεν είναι τυχαίο ότι από αυτό γοητεύεται το θηλυκό. Αν επιμένεις στα στάνταρ πράγματα, δεν θα δεις ποτέ φως.

Ποια είναι όμως αυτά τα κλασικά που «πετάνε» οι άνδρες και οι γυναίκες θέλουν να βγάλουν φτερά και να πετάξουν; Τα εξής 10 παρακάτω, είναι σίγουρα τα πιο πολυακουσμένα από ανδρικά χείλη στην προσπάθειά τους να την ρίξουν!

Θα μου χαρίσεις το ονοματάκι σου;
Μα μου που ήσουν όλη τη ζωή μου;;;
Είμαι φωτογράφος. Ψάχνω για ένα πρόσωπο σαν και το δικό σου!
Γεια σου. Έχουμε ξανά γνωριστεί κάπου;
Έλα, μην είσαι ντρέπεσαι, πες μου ότι θες να βγούμε!
Πιστεύω ότι θα μπορούσα να σε κάνω πολύ ευτυχισμένη...
Τι θα απαντούσες αν σου ζητούσα να με παντρευτείς;
Θες να πάμε σινεμά;
Η θέση δίπλα σου είναι άδεια;
Αν σε έβλεπα γυμνή, θα πέθαινα ευτυχισμένος!

Τεστ εξυπνάδας. Δοκιμάστε το

Posted: 07 Dec 2011 03:00 PM PST

Το ακόλουθο κουίζ αποτελείται από 4 ερωτήσεις...Οι ερωτήσεις είναι απλές και μην κατεβείτε πιο κάτω που είναι απάντηση πριν απαντήσετε στην ερώτηση.









1. Πως βάζουμε μια καμηλοπάρδαλη μέσα σε ένα ψυγείο;



Σωστή απάντηση: ανοίγουμε το ψυγείο, βάζουμε μέσα την καμηλοπάρδαλη, και κλείνουμε το ψυγείο.

Η ερώτηση έχει σκοπό να διαπιστώσει εάν μπορείτε να απλοποιείτε τα πράγματα σε μια προφανώς περίπλοκη κατάσταση.

2. Πως βάζουμε έναν ελέφαντα μέσα σε ένα ψυγείο;


Απαντήσατε ανοίγουμε το ψυγείο, βάζουμε μέσα τον ελέφαντα, και κλείνουμε το ψυγείο; Λάθος απάντηση.

Σωστή απάντηση: Ανοίγουμε το ψυγείο, βγάζουμε έξω τη καμηλοπάρδαλη, βάζουμε μέσα τον ελέφαντα και μετά κλείνουμε το ψυγείο.

Η ερώτηση έχει σκοπό να διαπιστώσει την ικανότητα να σκέφτεστε λαμβάνοντας υπόψη τις επιπτώσεις των προηγουμένων σας πράξεων.

3. Το λιοντάρι, ο βασιλιάς της ζούγκλας, καλεί σε συνέλευση όλα τα ζώα. Παρίστανται όλα εκτός από ένα, ποιό είναι αυτό;






Σωστή απάντηση: Ο ελέφαντας. Δεν θυμάστε; Τον έχετε βάλει στο ψυγείο.

Η ερώτηση αυτή έχει σκοπό να διαπιστώσει την μνήμη σας.

4. Εντάξει, ακόμα και αν δεν έχετε απαντήσει σωστά στις 3 προηγούμενες, σας μένει ακόμα μία για να δείξετε τις πραγματικές σας ικανότητες.

Πρέπει να διασχίσετε ένα ποτάμι όπου ζουν πολλοί κροκόδειλοι και δεν έχετε πλωτό μέσο να χρησιμοποιήσετε. Πως θα περάσετε απέναντι;




Σωστή απάντηση: Πηδάτε στο ποτάμι και κολυμπάτε μέχρι απέναντι. Δεν είπαμε ότι όλα τα ζώα είναι στη συνέλευση;

Αυτή η ερώτηση ελέγχει εάν διδάσκεστε από τα προηγούμενα λάθη σας.

Σύμφωνα με την Anderson Consulting Worldwide περίπου το 90% των επαγγελματιών απαντούν λάθος σε αντίθεση με τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που πολλά απαντούν σωστά.

Η Anderson Consulting θεωρεί ότι αυτό καταρρίπτει την θεωρία μερικών ότι τα περισσότερα στελέχη έχουν μυαλό ενός 4χρονου!

Σοκ: Από τα μάτια της κυλούν πέτρες!

Posted: 07 Dec 2011 02:45 PM PST

Ιδιαίτερη ανησυχία έχει προκαλέσει ...στους γιατρούς ένα 7χρονο κοριτσάκι, καθώς τα μάτια του δακρύζουν… πέτρες!
Ο λόγος για την Kura Nitya που κατάγεται από ένα χωριό κοντά στο Hyderabad της Ινδίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Tamil Nesan», που περιέχει νέα της Ινδίας και εκδίδεται στην Μαλαισία, το δεξί μάτι της Nitya δακρύζει πέτρες εδώ και 15 ημέρες, με μέσο όρο 12 με 25 πέτρες την ημέρα!
Οι γονείς του κοριτσιού τρομοκρατημένοι από αυτό το γεγονός απευθύνθηκαν σε διάφορους οφθαλμολόγους οι οποίοι όμως δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την αιτία του προβλήματος.

Σύμφωνα με τον παππού της, Gopal Reddy, οι πέτρες άρχισαν να εμφανίζονται και να πέφτουν από τα μάτια της στις 26 Οκτωβρίου. «Αρχικά θεωρήσαμε ότι επρόκειτο για μία «θεϊκή δύναμη» και προσευχηθήκαμε στο Θεό για να σταματήσει το φαινόμενο», ανέφερε, προσθέτοντας ότι κράτησαν τις πέτρες για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, αν χρειαζόταν.

Σύμφωνα με την Nitya, το κάτω μέρος του δεξιού της ματιού άρχισε να διογκώνεται πριν αρχίσουν να «πηγάζουν» οι πέτρες.

Ο οφθαλμολόγος Δρ Kalyan Chakaravarthy είπε ότι η Nitya είναι καλά στην υγεία της και ότι δεν υπάρχει κάποια λογική εξήγηση για το φαινόμενο…
Ευχόμαστε στο κοριτσάκι να είναι καλά στη υγεία του…

Οι διασημότεροι θάνατοι εν ώρα σεξ (pics)

Posted: 07 Dec 2011 02:30 PM PST

Μπορεί ο καθένας να προέρχεται από εντελώς διαφορετικό χώρο (από πάπας μέχρι ροκ τραγουδιστής) όμως όλοι τους μοιράζονται έναν σκανδαλώδη θάνατο.
Πολλές διάσημες προσωπικότητες από κάθε εποχή της Ιστορίας έφυγαν από τη ζωή εν ώρα ερωτικής συνεύρεσης. 
Οι παρακάτω είναι οι πιο διάσημες εξ αυτών:

Οι πάπες:



Δύο είναι οι πάπες των οποίων ο επίλογος συνδέθηκε με σκάνδαλο. Ο πάπας Ιωάννης ο 12ος, γνωστός για τις «άτακτες» συνήθειές του λέγεται πως δολοφονήθηκε από έναν απατημένο σύζυγο όταν τον έπιασε στα πράσα να ερωτοτροπεί με τη γυναίκα του.

Ο δεύτερος είναι ο Παύλος ο 2ος, για τον οποίον υπάρχει η φήμη πως πέθανε από εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν σε σεξουαλική επαφή σαδιστικού τύπου με ένα νεαρό αγόρι του κλήρου.
Και για τις δύο περιπτώσεις η αλήθεια δύσκολα θα λάμψει καθώς οι επίσημες εκδοχές πάντοτε διαψεύδουν τέτοιου είδους σενάρια.

Αττίλας



Ο μεγάλος κατακτητής δεν βρήκε τον θάνατο από κάποια εχθρική λεπίδα αλλά από κάτι πολύ λιγότερο ηρωικό. Την πρώτη νύχτα του γάμου του με την 7η κατά σειρά σύζυγό του το κρεβάτι τους πήρε φωτιά… λίγο περισσότερο απ' όσο έπρεπε.

Η νεαρή σύντροφός του τον είχε χτυπήσει στη μύτη την ώρα του σεξ και εκείνος χωρίς να το καταλάβει πνίγηκε από την αιμορραγία.

Felix Faure



Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας βρήκε τον θάνατο ενώ συνευρισκόταν με τη νεαρή βοηθό του. Εκείνη ήταν τόσο τρομαγμένη που την ώρα του στοματικού έρωτα άθελά της «σφήνωσε» το στόμα της στα όρια του πνιγμού.

Η κατάσταση έπρεπε να διορθωθεί με χειρουργική επέμβαση κόβοντας το μόριο του προέδρου. Ο Faure τελικά δεν άντεξε τον πόνο και το σοκ και «έφυγε» από καρδιακή προσβολή.

Nelson Rockefeller




Ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ πέθανε κι εκείνος από καρδιακή προσβολή, την οποία υπέστη την ώρα που συνευρισκόταν με την ερωμένη του Megan Marshak.

Eroll Flynn



Ο κινηματογραφικός θρύλος των δεκαετιών 30, 40 και 50 προδόθηκε επίσης από την καρδιά του την ώρα της πράξης. Ο Flynn είχε αποσυρθεί στα ιδιαίτερα του γιοτ του μετά από ιδιωτικό πάρτι. Ύστερα από μισή ώρα βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του.

David Carradine




Ένας από τους πιο αγαπητούς σταρ του Χόλιγουντ, ο «Bill» του Kill Bill έγινε θύμα της «αυτοερωτικής ασφυξίας». Βρέθηκε κρεμασμένος στην ντουλάπα του ξενοδοχείου του με δεμένο τον λαιμό του και τα γεννητικά του όργανα.

Michael Hutchence 



Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος INXS βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Αυστραλία, όπου είχε ακολουθήσει την ίδια μέθοδο σαδιστικής αυτοϊκανοποίησης με τον David Carradine.


Δείτε πως είναι κάποιες από τις πιο σέξι celebrities χωρίς makeup (pics)

Posted: 07 Dec 2011 02:15 PM PST

Ακόμη και μεγάλες σταρ όπως οι συγκεκριμένες που θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, αναγκάζονται μερικές φορές να βγουν έξω χωρίς makeup. Δείτε λοιπόν τη διαφορά που έχουν σε σχέση με την πραγματικότητα...

Khloe Kardashian



1
Anne Hathaway
2Celebrities With No Makeup: A Reality Check
Sarah Michelle Gellar
3Celebrities With No Makeup: A Reality Check
Rachel Bilson
4Celebrities With No Makeup: A Reality Check
Julie Bowen
5Celebrities With No Makeup: A Reality Check
Busy Philipps
6Celebrities With No Makeup: A Reality Check
Pink
7Celebrities With No Makeup: A Reality Check
Pippa Middleton
8Celebrities With No Makeup: A Reality Check
Olivia Wilde
9Celebrities With No Makeup: A Reality Check
Miranda Kerr
Lacey Schwimmer
Helena Christensen
Christy Turlington
Paz de la Huerta
Sheryl Crow
Lady Gaga
Kim Kardashian
Lisa Kudrow'
Jenni Farley
Tori Spelling
Tara Reid
Liza Minelli
Kendra Wilkinson
Kirstie Alley
Karina Smirnoff
Lindsay Lohan
Karolina Kurkova
Sofia Vergara
Mischa Barton
Dakota Fanning
Katherine Heigl
Bethenny Frankel
Bethenny Frankel
Kourtney Kardashian
Maria Menounos
Debra Messing
Katy Perry
Julia Stiles
Whitney Port
Lily Cole
Shiri Appleby
Christina Hendricks
Madonna
Kate Gosselin
Beyonce
Emmanuelle Chriqui
Emma Watson
Kelly Brook
Shenae Grimes
Teri Hatcher
Alessandra Ambrosio
Kelly Ripa
Lily Allen
Sarah Furguson
Jessica Biel
Pamela Anderson
Miranda Kerr
Michelle Rodriguez
Claudia Schiffer
Lisa Rinna
Bethenny Frankel
Kelly Bensimon
Marcia Cross
Julia Louis-Dreyfus
Kylie Minogue
Amber Tamblyn
Jennifer Garner
Angelina Jolie
Trudie Styler
Amber Valletta
Milla Jovovich
Spencer Grammer
Ashley Judd
Amanda Peet
Meg Ryan
Bridget Moynahan
Kate Hudson
Nicollette Sheridan
Uma Thurman
Tyra Banks
Janice Dickinson
Sarah Michelle Gellar
Mariah Carey
Heidi Klum
Jessica Simpson
Kate Moss
Kelly Rutherford
Ellen Pompeo
Kim Cattrall
Britney Spears
Elisabetta Canalis
Danica McKellar
Miley Cyrus
Laura Linney
Rosie O'Donnell
  
#96Celebrities With No Makeup: A Reality Check


Πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε μια γυναίκα 115 κιλών να χορεύει σε στύλο; (video)

Posted: 07 Dec 2011 01:59 PM PST

Τα 115 κιλά της δεν την εμποδίζουν να λικνίζεται με χάρη γύρω από το στύλο και να σκαρφαλώνει σε αυτόν, όπως οι επαγγελματίες του είδους!
Το κοινό άλλωστε λατρεύει το σόου της 26χρονης LuAyne Barber… «Lulu» όταν ανεβαίνει στη σκηνή!

Το πρωί εργάζεται σε μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων και το βράδυ ασχολείται με το αγαπημένο της χόμπι, που δεν είναι άλλο από το pole dancing. 



Τα πιο απομονωμένα νησιά στον κόσμο (pics)

Posted: 07 Dec 2011 01:45 PM PST

Ελάχιστες είναι πλέον οι περιοχές στην υφήλιο όπου πραγματικά μπορούν να χαρακτηριστούν απομονωμένες και που η ανθρωπινή παρουσία δεν τα έχει αλλοιώσει ιδιαίτερα.
Τα νησιά που ακολουθούν, ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Είναι ανεξερεύνητα και ο λάτρης της περιπέτειας και του αγνώστου εκεί θα βρει ό,τι ζητά. 

Για να φτάσει κανείς εκεί δεν είναι καθόλου εύκολο μιας και δεν συνδέονται απευθείας με μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες. Βέβαια γι' αυτό ακριβώς θεωρούνται τα πλέον απομονωμένα.

Νήσος του Πάσχα 



Βρίσκεται στον Ειρηνικό ωκεανό και ανήκει στην Χιλή.

Νησιά San Blas



Σύμπλεγμα 378 νησιών, από τα οποία μόλις τα 49 κατοικούνται. Βρίσκονται στον Παναμά.

Νησιά Surin



Σύμπλεγμα 5 νησιών, 70 χιλιόμετρα από τις δυτικές ακτές της Ταϊλάνδης.

Νησί Suwarrow



Ανήκει στα νησιά Cook, στο νότιο Ειρηνικό ωκεανό.

Νησί Tristan da Cunha



Θεωρείται το πιο απομακρυσμένο από στεριά νησί του κόσμου, καθώς βρίσκεται στον νότιο Ατλαντικό σε απόσταση 2.700 χιλιομέτρων από την πλησιέστερη στεριά! 

Νησί Tern



Ανήκει στο σύμπλεγμα νησιών της Χαβάης και η συνολική του έκταση φτάνει μόλις τα 248.910 τετραγωνικά μέτρα!


Φύσηξε άνεμος και βγήκαν όλα στη φόρα (pics)

Posted: 07 Dec 2011 01:30 PM PST

Η Victoria Hervey, «μέλος» της υψηλής κοινωνίας της Βρετανίας, αποφάσισε να παρευρεθεί στο πάρτι των Emporio Armani & Cardi Black Box Gallery, που διοργανώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο στο Miami Beach της Φλόριντα των ΗΠΑ.

Μόνο που η επιλογή της στο φόρεμα ήταν επιεικώς… απαράδεκτη!

Εκτός του ότι δεν την κολάκευε καθόλου, ήταν άκρως… αποκαλυπτικό και σε συνδυασμό με το αεράκι που φύσηξε… δεν άφησε τίποτα στη φαντασία των παρευρισκομένων και των φωτογράφων!









Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές