Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Οι πιο αποτυχημένες απομιμήσεις γνωστών προϊόντων! (pics)

Posted: 06 Apr 2012 06:00 PM PDT

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας...
























Αν κλάψει μπορεί και να πεθάνει!

Posted: 06 Apr 2012 05:30 PM PDT

Με το φόβο πως αν κλάψει μπορεί και να... πεθάνει, ζει μία νεαρή γυναίκα στη Βρετανία,
καθώς είναι αλλεργική στο…
νερό. Η Κέιτι Ντελ από την Ουαλία πάσχει από «aquagenic urticaria», μια κατάσταση τόσο σπάνια που καταγράφεται σε μόλις 35 ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Δεν μπορεί ούτε να κλάψει επειδή τα δάκρυά της τής προκαλούν πόνο. Όσο για τα… αφρόλουτρα σε γεμάτη μπανιέρα, ούτε λόγος καθώς της προκαλούν φλεγμονή σαν έγκαυμα.

Η 27χρονη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και τη δουλειά της ως δασκάλα χορού επειδή ο ιδρώτας προκαλούσε αλλεργική αντίδραση στο δέρμα της.

Η κατάσταση της επιδεινώνεται κι αυτό τη βασανίζει. «Μερικές φορές νιώθω σαν φυλακισμένος μέσα στο ίδιο μου το σπίτι. Υπάρχουν μέρες που θέλω να χωθώ στο κρεβάτι μου και να κλάψω αλλά δεν μπορώ», λέει.

«Κάποιος είπε πως η ασθένεια μου μπορεί να με σκοτώσει αλλά δεν υέλων να ξέρω τίποτα για το προσδόκιμο ζωής. Μέχρι να βρεθεί θεραπεία θα ζω με αυτό, παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται».

Τα συμπτώματά της άρχισαν στα 16 της, όταν έβγαλε τις αμυγδαλές της. Οι γιατροί υποπτεύονται πως η πενικιλίνη που της χορηγήθηκε ενδεχομένως να απορρύθμισε υα τα επίπεδα ισταμίνης στο σώμα της.

Ο 32χρονος σύζυγός της Άντι εγκατέλειψε επίσης τη δουλειά του για να την προσέχει.

«Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν την κατάστασή μου και με κοιτούν παράξενα όταν τους λέω πως δεν μπορώ να πλυθώ. Πρέπει το μπάνιο μου να διαρκεί δύο λεπτά και ο Άντι μου λούζει τα μαλλιά», λέει η Κέιτι.

Πηγή: pamepreveza.gr

Το πιο περίεργο περιπολικό που υπάρχει! (video)

Posted: 06 Apr 2012 05:00 PM PDT

Θα πέσει πολύ γέλιο...
Αυτοί οι Ρώσοι δεν την παλεύουν!

Πόσο μπορεί να πληγώσεις κάποιον με ένα «ignore» στο Facebook;

Posted: 06 Apr 2012 04:30 PM PDT

Σίγουρα έχει τύχει πολλές φορές να απορρίψεις κάποιον γνωστό ή άγνωστο που σου έστειλε αίτημα φιλίας στο Facebook...


Ή μπορεί να έχεις ξεχάσει να απαντήσεις σε κάποιον άλλο που σου έστειλε μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο.

Ε, και τι έγινε; Σιγά μην πέσει σε κατάθλιψη!

Μην είσαι όμως και τόσο σίγουρος διότι μια πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η απόρριψη στο Facebook πληγώνει κάποιον όσο και στην πραγματική ζωή.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, έρευνα που έγινε σε 77 φοιτητές έδειξε ότι είτε κάποιος δεν τους απαντούσε στο κοινωνικό δίκτυο, είτε στην πραγματικότητα ένιωθαν ακριβώς τα ίδια συναισθήματα.

Ο χρήστης δηλαδή αισθάνεται κενός, απομακρυσμένος και περιθωριοποιημένος.

Βέβαια αυτό έχει να κάνει, σύμφωνα με τους ψυχολόγους, καθαρά με την άμυνα και τον χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου, αλλά και την εξάρτησή του με την τεχνολογία.

Πηγή: mediagate.gr


Αυτός ο μποξέρ δεν καταλαβαίνει από... μπουνιές

Posted: 06 Apr 2012 04:00 PM PDT

Λες και χτυπάς τον τοίχο...



Δείτε πως είναι σήμερα η Εσμεράλντα (pics)

Posted: 06 Apr 2012 03:30 PM PDT

Το πραγματικό της όνομα είναι Λετίσια Καλντερόν και εμείς τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε ως Εσμεράλντα. Η Εσμεράλντα, η γλυκιά, τυφλή κοπέλα που ερωτεύτηκε τον Χοσέ Αρμάντο και πέρασε δια πυρός και σιδήρου για να μπορέσει να είναι ευτυχισμένη μαζί του, διαφέρει σε πολύ από την Λετίσια Καλντερόν.



Η ηθοποιός είναι… σταρ στη χώρα της και εκτός από τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και στις διαφημίσεις! Σήμερα, παραμένει το ίδιο όμορφη, με διαφορετικά μαλλιά και φυσικά πιο ώριμη!


Τα 10 πιο ακριβά φαγητά στον κόσμο

Posted: 06 Apr 2012 03:00 PM PDT

Πόσα χρήματα θα ήσασταν διατεθειμένοι να πληρώσετε για μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία; Πιθανότατα λίγοι είναι αυτοί που θα δεχόντουσαν ή θα μπορούσαν να καταβάλουν 4.200 δολάρια για μια πίτσα ή 15.000 δολάρια για ένα και μόνο πεπόνι!Ωστόσο, τα παραπάνω παραδείγματα όχι μόνο είναι πραγματικά και βρέθηκαν πρόθυμοι αγοραστές να πληρώσουν το τίμημα αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι και από τα ακριβότερα φαγητά που θα μπορούσε να απολαύσει κανείς.

Η λίστα που ακολουθεί περιλαμβάνει τα πιο ακριβά τρόφιμα που μπορεί κανείς να αγοράσει αλλά και τα πιο ακριβοπληρωμένα πιάτα που έχουν σερβιριστεί ποτέ…

Μανιτάρια Matsutake – 2.000 δολάρια/ κιλό



Η σπανιότητα της συγκεκριμένης ποικιλίας μανιταριών που είναι ιδιαίτερα φημισμένα στην Ιαπωνία, καθορίζει και την τιμή τους. Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου η παραγωγή τους περιορίζεται σε λιγότερους από 1.000 τόνους το χρόνο εξαιτίας μιας ασθένειας που χτύπησε τα δέντρα τα τελευταία 50 χρόνια.

Η τιμή των πρώτων μανιταριών μπορεί να φτάσει και τα 2.000 δολάρια ανά κιλό παρόλο που τα εισαγόμενα κοστολογούνται στα περίπου 90 δολ. το κιλό.

Μπέϊγκελ (Bagel) του ξενοδοχείου Westin Hotel στη Νέα Υόρκη – 1.000 δολάρια



Δημιουργημένο από τον σεφ Frank Tujague το συγκεκριμένο αρτοσκεύασμα μπέϊγκελ είναι το ακριβότερο που έχει πωληθεί ποτέ. Και αυτό διότι είναι γαρνιρισμένο με τυρί κρέμας από τρούφα και διάφορα άλλα ακριβά υλικά.

Ομελέτα « The Zillion Dollar Frittata» – 1.000 δολάρια



Η ομελέτα αυτή σερβίρεται για πρωινό στο εστιατόριο «Norma's» του ξενοδοχείου «Le Parker Meridien» στη Νέα Υόρκη. Φτιάχνεται από αυγά, αστακό και 10 ουγγιές χαβιάρι Sevruga που στοιχίζει στο ξενοδοχείο 65 δολάρια η ουγγιά.

Μπριζόλα από κρέας Wagyu – 2.800 δολάρια



Το βοδινό αυτό κρέας προέρχεται από την Ιαπωνία και συγκεκριμένα την επαρχία Hyogo. Τα ζώα έχουν τραφεί με μπύρα και τους έχει γίνει μασάζ από ανθρώπους!

Τα 150 γραμ. φιλέτου στην Ιαπωνία, κοστίζουν περίπου 50 δολάρια, ωστόσο στο Craftsteak της Νέας Υόρκης ένα rib eye σε ιδιωτικά πάρτι σερβίρεται μόνο εάν ο γευσιγνώστης καταβάλει 2.800 δολάρια.

Samundari Khazan («Θαλασσινός Θησαυρός») – 3.200 δολάρια



Ένα ινδικό εστιατόριο στο Λονδίνο για να γιορτάσει την κυκλοφορία του DVD της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας «Slumdog Millionaire» αποφάσισε να δημιουργήσει ένα πιάτο με τα πιο ακριβά συστατικά που μπορούσε να βρει. Έτσι το «Samundari Khazan» περιέχει καβούρι, άσπρη τρούφα ντομάτα γεμιστή με χαβιάρι Beluga και είναι διακοσμημένο με φύλα χρυσού!

Πίτσα «Pizza Royale 007» – 4.200 δολάρια



Τα συστατικά της συγκεκριμένης 12 ιντσών πίτσας ανεβάζουν την τιμή της στα ύψη. Το δημιούργημα το σεφ Domenico Crolla περιέχει αστακό μαριναρισμένο σε κονιάκ, χαβιάρι μαριναρισμένο σε σαμπάνια, καπνιστό σολομό από τη Σκωτία, προσούτο και παλαιωμένο βαλσάμικο.

Το πιάτο αυτό είναι επίσης διακοσμημένο με φύλα χρυσού. Το συγκεκριμένο έδεσμα δεν βγήκε σε μαζική παραγωγή, αντίθετα ο σεφ την έβγαλε σε δημοπρασία στο eBay και, όπως δήλωσε, τα χρήματα δόθηκαν σε κοινωφελές ίδρυμα.

Καρπούζι Densuke – 6.100 δολάρια



Ο συγκεκριμένος τύπος μαύρου καρπουζιού απαντάται μόνο στο νησί Hokkaido που βρίσκεται στη βόρεια Ιαπωνία. Η συγκομιδή του '08 είχε μόλις 65 τέτοια καρπούζια. Κάπως έτσι δικαιολογείται μάλλον η τιμή ενός εξ αυτών που ζύγιζε 7,7 κιλά και άγγιξε τα 6.100 δολάρια!

Πεπόνι Yubari – 15.000 δολάρια



Τα πεπόνια Yubari King καλλιεργούνται σε θερμοκήπια στο Yubari που βρίσκεται σε μια μικρή πόλη της Ιαπωνίας με την ονομασία Hokkaido. Πρόκειται για υβρίδιο δύο τύπων πεπονιού. Σε δημοπρασία του 2008 πωλήθηκαν προς 2,5 εκατ. Γιέν.

Χαβιάρι Beluga (τύπου Almas) – 25.000 δολάρια/ κιλό



Η ποικιλία ενός τύπου χαβιάρι που έρχεται από το Ιράν και ονομάζεται «Almas»(διαμάντι) θεωρείται το πιο σπάνιο και άρα πιο ακριβό χαβιάρι στον κόσμο. Το χρώμα του θυμίζει αυτό του μαργαριταριού και η γεύση του θεωρείται εκλεκτή.

Άσπρη τρούφα – 2.000 με 4.500 δολάρια/κιλό (τιμή – ρεκόρ 330.000 δολάρια)



Η Άσπρη τρούφα ή αλλιώς Alba madonna απαντάται στην Ιταλία και οι πιο φημισμένες εξ αυτών, γύρω από τις πόλεις Alba και Asti. Φτάνουν σε διάμετρο τα 12 εκατ. και το βάρος τους μπορεί να φτάσει τα 500 γρ.

Αν και η τιμή του κυμαίνεται στα περίπου 2.000 με 4.500 δολάρια ανά κιλό, το Δεκέμβριο του 2007 η Stanley Ho ιδιοκτήτρια καζίνο πλήρωσε 330.000 δολάρια για μια τρούφα που ζύγιζε 1,5 κιλά και βρέθηκε από τον Luciano Savini και το σκυλί του Rocco!

Πηγή: newsbeast.gr

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 7/4;

Posted: 06 Apr 2012 02:45 PM PDT


Ζώδια 7 Απριλίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, πρέπει να κάνεις μία ανασκόπηση στις επιθυμίες σου και να τις προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα της ζωής σου, ώστε να καταφέρεις να τις πραγματοποιήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις, που στο παρελθόν μπορεί να θεωρούσες ότι δεν είχαν λύσεις και ξανασκέψου τις εναλλακτικές που έχεις. Απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι Κριός, ίσως συμβούν κάποια πράγματα στη σχέση σου που μπορεί να μην σου αρέσουν. Καλό θα είναι να μιλήσεις με το σύντροφό σου, για να λυθεί κάθε προβληματισμός και μην αφήσεις τα κενά να διογκώνονται μεταξύ σας. Οι ελεύθεροι Κριοί, μπορείτε να κάνετε κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπετε τόσο ερωτισμό και γοητεία, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει ανταπόκριση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Φίλε Κριέ, ένα μικρό άγχος είναι αναπόφευκτο σήμερα στη δουλειά σου, που θα σε κάνει να νιώσεις λίγο μετέωρος. Πρόσεξε να μην αφήσεις την ένταση να σε αποκαρδιώσει. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.


Ταύρος
21/4-20/5

Αγαπητέ Ταύρε, η ανακύκλωση των γεγονότων της σημερινής ημέρας, σου δημιουργεί άσχημη ψυχολογική διάθεση και πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και ευέλικτος, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα γεγονότα θα εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς και αυτό ίσως να σου προκαλέσει εκνευρισμό και κυκλοθυμία. Φρόντισε να ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, να κοντρολάρεις όσο περισσότερο μπορείς τις αντιδράσεις σου και όλα θα πάνε μια χαρά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου θα περάσεις πολύ καλά σήμερα, αν είσαι Ταύρος. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, για να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου. Και αν είσαι ακόμη ελεύθερος, μη χάνεις το κουράγιο σου, γιατί πλησιάζει ο καιρός που θα γίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον στη ζωή σου και όλες οι στεναχώριες που πέρασες το προηγούμενο διάστημα θα δώσουν τη θέση τους στις συναισθηματικές χαρές που θα έρθουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Ταύρος, θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις ορισμένες καταστάσεις. Θα τα καταφέρεις όλα με πολύ επιτυχία, αν είσαι συγκεντρωμένος και λογικός στη συμπεριφορά σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Μπορεί να βλέπεις ότι πολλά πράγματα δεν αλλάζουν όπως θα ήθελες, φίλε Δίδυμε, αλλά αυτό δεν πρέπει να σου χαλάει τη διάθεση. Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αν κινηθείς με εξυπνάδα, θα καταφέρεις να διαφοροποιήσεις την κατάσταση, προς την κατεύθυνση που θέλεις. Αυτό το Σάββατο, είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν. Φρόντισε να καλύψεις κενά και να δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να ακούσεις την γνώμη των δικών σου ατόμων και να την εμπιστευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει αρκετά καλά, αγαπητέ Δίδυμε. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσετε τα κοινά σας προβλήματα, ώστε να έρθει και πάλι η ηρεμία που αποζητούσες. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, συνεχίστε να βγαίνετε και να διασκεδάζετε με φίλους και η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, θα φέρει στο δρόμο σας το άτομο που επιθυμείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, σήμερα φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που αφορούν στο μέλλον. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα, που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις όμως πηγές, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.



Καρκίνος
22/6-22/7

Αγαπητέ Καρκίνε, η έντονη κοινωνική ζωή θα ανεβάσει σήμερα κατακόρυφα τα έξοδά σου και θα έχει άμεση συνέπεια στην τσέπη σου. Πρόσεξε λοιπόν περισσότερο για να έχεις και στο μέλλον, και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες επιθυμίες. Ο Ερμής από τους Ιχθείς γίνεται σύμμαχός σου, εύνοια που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να κάνεις τώρα τα πολυπόθητα ανοίγματα στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη σήμερα, αν είσαι Καρκίνος. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και κάνε τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου. Μία καλή ιδέα είναι να εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο σας για μία κοντινή απόδραση στην φύση, που θα σας φτιάξει την διάθεση. Άνοιξη γαρ… Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, μην τα βάφεις μαύρα και μην κλείνεσαι σπίτι σου, γιατί έτσι επιδεινώνεις την κατάσταση σου. Βγες έξω και διασκέδασε, όσο περισσότερο μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, θα τα πας αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, για καινούργια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Οι ιδέες σου αυτήν περίοδο είναι ιδιαίτερα έξυπνες και ευφάνταστες και δίνουν λύσεις, σε προβλήματα που έχουν μείνει εδώ και καιρό στάσιμα.




Λέων
23/7-23/8

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μην επιτρέψεις τίποτα και κανένα να σε βγάλει από την πορεία που έχεις τόσο επίπονα προγραμματίσει. Ακολούθησε την κρίση σου και πάρε τις αποφάσεις σου, με γνώμονα τη λογική και όχι τις συμβουλές που σου δίνουν οι οικείοι σου. Εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους ποιο είναι το καλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχουν γίνει κάποια λάθη στη σχέση σου, που πρέπει να τα διορθώσεις άμεσα, αν είσαι Λέων. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει. Εσύ που ακόμη παλεύεις με την μοναξιά μην το βάζεις κάτω, γιατί με τη γοητεία που σου χαρίζει η Αφροδίτη από τους παιχνιδιάρηδες Διδύμους, μπορείς να σαγηνεύσεις και να αποπλανήσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Λέοντα, αρχίζουν να μπαίνουν σε μια πολύ καλή σειρά. Φρόντισε να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να αποκτούν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.



Παρθένος
24/8-22/9

Αυτό το Σάββατο, θα κινηθείς σε πολύ καλά επίπεδα, φίλε Παρθένε. Πρέπει να βάλεις βέβαια τις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, ώστε να μην αγχωθείς και να τελειώσεις χωρίς καλά – καλά να το καταλάβεις. Οι δυνατότητές σου θα είναι πολλές. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν πολλά άτομα από τον περίγυρό σου και τι ζητάνε πραγματικά από σένα, με αποτέλεσμα να προστατεύεις καλύτερα τα συμφέροντά σου, αλλά και να εξασφαλίζεις την ψυχική σου ηρεμία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, αγαπητέ Παρθένε, νιώθεις ότι η συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει το σύντροφό σου, γι' αυτό καλό είναι να αλλάξεις στάση και να του εκδηλώσεις τις ανησυχίες αλλά και την αγάπη σου, ώστε να ξέρει και εκείνος πώς είναι πραγματικά η κατάσταση και να μην φτιάχνει διάφορα άσχημα σενάρια… Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, προσπάθησε να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν και μετά, να αναζητήσεις αυτόν ή αυτήν που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Με πισωγυρίσματα κανένας δεν πάει μπροστά…

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου θα μπουν σε μια πολύ καλή πορεία, αν είσαι Παρθένος. Μπορείς να δρομολογήσεις τα σχέδια που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από τον προϋπολογισμό σου και σε λίγο θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.



Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου μέχρι το απόγευμα, η δυναμικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδια σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση, για να κερδίσεις στο τέλος αυτά που θέλεις. Η αυτοαπομόνωση δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για την επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, αναμένεται να συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι ελεύθεροι Ζυγοί, μπορείτε σήμερα να διεκδικήσετε ένα καλύτερο αύριο για την ερωτική σας ζωή. Οι πρώτοι, περάστε ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό Σάββατο μαζί με το σύντροφο και την οικογένειά σας και οι δεύτεροι αναζητήστε το άλλο σας μισό στο στενό, φιλικό σας κύκλο. Έχετε πολλές πιθανότητες να το βρείτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα η δουλειά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένη, αρκεί να έχεις την υπομονή να λύσεις εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.




Σκορπιός
23/10-22/11

Ρίξε σήμερα τους τόνους στις συζητήσεις που θα κάνεις, φίλε Σκορπιέ, και μη φτάνεις στα άκρα. Προσπάθησε με ήρεμη συμπεριφορά να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μια συζήτηση με δικά σου άτομα θα σου έκανε καλό. Μπορείς να τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει και θα σου δώσουν τις κατάλληλες συμβουλές, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα με διαφορετική, πιο θετική ματιά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, να περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν ξεχάσεις τις ευθύνες που έχεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας και αφεθείς στον έρωτα του συντρόφου σου. Κι αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, μην το βάζεις κάτω, αλλά κάνε πιο δραστικές ενέργειες, για να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, αν είσαι Σκορπιός, πρόσεξε τις αποφάσεις που παίρνεις ή τις καινούργιες συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, γιατί θα παρασυρθείς σε έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.



Τοξότης
23/11-21/12

Ασχολήσου σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, με τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα της οικογένειάς σου και μην αδιαφορείς γι' αυτούς, όσο κι αν αυτές οι καταστάσεις είναι ψυχοφθόρες για εσένα. Επίσης, αν δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές, καλύτερα είναι να τις αποφύγεις γιατί μπορεί να προκληθούν απρόοπτα και δυσάρεστα συμβάντα, που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, σε περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σου, που θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου μαζί του. Εκδήλωσε με την σειρά σου την αγάπη σου και μην κολλάς σε μικρολεπτομέρειες, που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Οι ελεύθεροι Τοξότες, να έχετε το νου σας, γιατί είναι πολύ πιθανό το άτομο που θα σας κάνει ευτυχισμένο να είναι κοντά σας και εσείς να μην το έχετε ανακαλύψει ακόμη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση νομικών και γραφειοκρατικών θεμάτων ευνοούνται.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Ασχολήσου σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, με τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα της οικογένειάς σου και μην αδιαφορείς γι' αυτούς, όσο κι αν αυτές οι καταστάσεις είναι ψυχοφθόρες για εσένα. Επίσης, αν δεν έχεις διάθεση για κοινωνικές επαφές, καλύτερα είναι να τις αποφύγεις γιατί μπορεί να προκληθούν απρόοπτα και δυσάρεστα συμβάντα, που θα σου χαλάσουν την ψυχολογία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Τοξότης, σε περιμένει μία ευχάριστη έκπληξη από το σύντροφό σου, που θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου μαζί του. Εκδήλωσε με την σειρά σου την αγάπη σου και μην κολλάς σε μικρολεπτομέρειες, που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Οι ελεύθεροι Τοξότες, να έχετε το νου σας, γιατί είναι πολύ πιθανό το άτομο που θα σας κάνει ευτυχισμένο να είναι κοντά σας και εσείς να μην το έχετε ανακαλύψει ακόμη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Σήμερα στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, καλό είναι να αποφύγεις να κάνεις αλλαγές και προπάντων να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου ανάλογα, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Τακτοποίηση νομικών και γραφειοκρατικών θεμάτων ευνοούνται.




Υδροχόος
20/1-19/2

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Υδροχόε, και πρέπει να κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποια θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα στις προσωπικές σου συναλλαγές και προτίμησε την διπλωματική οδό, για να πετύχεις τα μέγιστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα αισθανθείς ότι υπάρχει κάποια απομόνωση σε σχέση με το σύντροφό σου και καλό θα ήταν να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, για να τον πλησιάσεις και να δεις τι είναι αυτό που τον προβληματίζει και τον στεναχωρεί. Να θυμάσαι ότι μόνο με ειλικρινή διάλογο πετυχαίνεις τις καλύτερες λύσεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, ρίξε λίγο τα στάνταρ σου και μην εμμένεις στην τελειότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν, αν είσαι Υδροχόος. Πρόσεξε σε συνεργασίες που θα κάνεις και συμφωνίες που θα κλείσεις. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.




Ιχθείς
20/2,20/3

Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ. Δεν πρέπει να αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ούτε να πανικοβάλλεσαι με καταστάσεις που σε κουράζουν. Μπορείς να κάνεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Φρόντισε να αποφύγεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δεν θα ήθελες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εξωτερίκευσε τον ρομαντισμό που έχεις, αγαπητέ Ιχθύ, για να μπορέσεις να περάσεις πολύ όμορφα και ερωτικά με το σύντροφό σου. Οι μοναχικοί Ιχθείς, ενδώστε στις προσκλήσεις ενός ατόμου από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και θα περάσετε ένα πολύ ευχάριστο Σάββατο μαζί του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Ιχθύ. Συμφωνίες, συνεργασίες, αλλά και γραφειοκρατικά θέματα, μπορούν σήμερα να δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο στάδιο που τα θέλεις, γι' αυτό απόφυγε τα πολλά έξοδα και μην παρασύρεσαι συνεχώς, από πολυέξοδες επιθυμίες και δαπάνες.


Πηγή: myastro.gr



Μαρία Μενούνος: Χτύπησε παρουσιαστή στο στομάχι

Posted: 06 Apr 2012 02:30 PM PDT

Καλεσμένη στο TBS, στην εκπομπή του Conan O' Brian, η Μαρία Μενούνος (Maria Menounos) που αυτή την περίοδο κάνει αίσθηση με τη συμμετοχή της στο "Dancing with the stars", σηκώθηκε και άρχισε να τον χτυπάει στο στομάχι.


Τα ήθελε και τα έπαθε ο παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου καθώς ήθελε να μάθει το μυστικό για τους πολύ καλά γυμνασμένους κοιλιακούς της Μαρίας.

Εκείνη πολύ απλά του απάντησε ότι είναι τα χτυπήματα στην κοιλιά...Και του το έδειξε!



Πηγή: radar.gr

Δεν θα πιστέψετε τι θα εμφανιστεί μέσα από τη σπηλιά...

Posted: 06 Apr 2012 01:59 PM PDT

Πραγματικά, δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας μ' αυτό που θα εμφανιστεί μέσα από αυτή τη σπηλιά. Θα πρέπει να έχετε μεγάλη φαντασία για να βρείτε την απάντηση. Είστε μόλις ένα κλικ μακρυά από το coolαριστό βίντεο που θα σας λύσει την απορία...


Πηγή: coolaristo

Tο μεγαλείο του πατέρα! 12 απίθανες σκέψεις για μπαμπάδες !

Posted: 06 Apr 2012 01:47 PM PDT

Για να γίνει κάποιος «μπαμπάς» ή «πατέρας» (γιατί υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο ορισμών) υποτίθεται ότι στη θεωρία είναι εύκολο αλλά στην πράξη μια προσπάθεια παραπάνω τη χρειάζεται! Παίζει ρόλο η ηλικία, η ιδιοσυγκρασία, ο χαρακτήρας, ο τρόπος που βλέπει καθένας τα πράγματα αλλά και το πώς….διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Συνταγή, βέβαια, δεν υπάρχει που να σε κάνει καλύτερο γονιό, όμως γνωστοί αλλά και ανώνυμοι άνθρωποι καταθέτουν στη συνέχεια 12 σημαντικές σκέψεις για εν ενεργεία ή μελλοντικούς μπαμπάδες που σίγουρα θα σας κάνουν εντύπωση. Κι αν όχι, νομίζω θα σας προβληματίσουν λίγο παραπάνω…

1. Ο πατέρας μου συνήθιζε να παίζει με τον αδελφό μου και εμένα στον κήπο. Η μαμά έβγαινε έξω και φώναζε: «θα χαλάσετε το γκαζόν!». Κι εκείνος της απαντούσε: «Δεν μεγαλώνουμε γκαζόν, αγόρια μεγαλώνουμε!»
Harmon Killebrew

2. Υπάρχουν τρία στάδια στη ζωή ενός άνδρα: Πρώτο στάδιο: Να πιστεύει στον Αη-Βασίλη. Δεύτερο στάδιο: Να μην πιστεύει στον Αη-Βασίλη. Τρίτο στάδιο: Να είναι ο ίδιος Αη-Βασίλης. – Ανώνυμος

3. Το πιο σημαντικό έργο που ένας πατέρας μπορεί να κάνει για τα παιδιά του είναι να αγαπάει τη μαμά τους.
Theodore M. Hesburgh


4. Oταν έρθει η εποχή που ένας άντρας αντιλαμβάνεται πως μάλλον ο πατέρας του είχε δίκιο για χιλιάδες πράγματα, συνήθως έχει ο ίδιος έναν γιο που τον θεωρεί λάθος!
Charles Wadsworth


5. Υποτίθεται πως κάθε άντρας μπορεί να γίνει πατέρας. Χρειάζεται όμως κάτι παραπάνω για να γίνει «μπαμπάς»
Ανώνυμος

6. Οταν ήμουν έφηβος 14 ετών, ο πατέρας μου ήταν τόσο αλαζόνας που δεν τον άντεχα λεπτό. Περιέργως, όταν έφτασα στα 21 ένιωσα μεγάλη έκπληξη από το πόσο πολλά κατάφερε να μάθει μέσα σε επτά μόλις χρόνια!
Μαρκ Τουαίν


7. Πραγματικά πλούσιος είναι ο άντρας που έχει παιδιά που τρέχουν να χωθούν στην αγκαλιά του, ακόμη κι όταν τα χέρια του είναι άδεια.
Ανώνυμος


8. Δεν έχει τόση σημασία ποιος ήταν αληθινά ο πατέρας μου, αλλά ποιος θυμάμαι εγώ πως ήταν.
Anne Sexton


9. Eίναι όντως αξιέπαινο να πάει ένας πατέρας το γιο του για ψάρεμα. Υπάρχει, όμως, ένα ιδιαίτερο μέρος στον παράδεισο για τον πατέρα που θα πάει την κόρη του για ψώνια.
John Sinor


10. Οι καλοί μπαμπάδες δίνουν στα παιδιά τους ρίζες και φτερά. Ρίζες για να νιώθουν πού είναι το σπίτι τους και φτερά για να πετάξουν μακριά και ελεύθερα.
Jonas Salk


11. Mπαμπάδες, αγαπήστε και αποδεχτείτε τα μέλη της οικογένειάς σας γι΄ αυτό που πραγματικά είναι, ακόμη κι αν η προσωπικότητά τους είναι πολύ διαφορετική από τη δική σας. Τα κουνέλια δεν πετούν, οι αετοί δεν κολυμπούν, οι γάτες δεν έχουν φτερά. Σταματήστε τώρα τις συγκρίσεις. Υπάρχει άφθονος χώρος για όλους στο δάσος!
Chuck Swindoll


12. Πώς σκέφτεται ένα παιδί για τον πατέρα του σε κάθε ηλικία:
4 ετών: Ο μπαμπάς μου μπορεί να κάνει τα πάντα!
7 ετών: Ο μπαμπάς ξέρει τόοοσα πολλά!
8 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τελικά και τόσα πολλά.
12 ετών: Ο μπαμπάς μου δεν ξέρει τι του γίνεται.
14 ετών: Ο πατέρας μου; Άσε καλύτερα!
21 ετών: Ωχ πάλι αυτός μπροστά μου!
25 ετών: Κάτι ξέρει για το θέμα ο πατέρας μου αλλά όχι και πολλά πράγματα.
30 ετών: Θα πρέπει να μάθω τι ξέρει ο πατέρας μου για το θέμα.
35 ετών: Πριν αποφασίσουμε ας ζητήσουμε και τη γνώμη του μπαμπά.
50 ετών: Τι άραγε να πίστευε ο πατέρας γι΄ αυτό;
60 ετών: Τελικά ο πατέρας μου είχε τεράστια εμπειρία!
65+ετών: Α, ρε πατέρα! Μακάρι να ζούσες και να μιλούσαμε σήμερα οι δυο μας! – Ανώνυμος

Πηγή: perierga.gr

Σας φαίνεται κάτι το φυσιολογικό; Δείτε ολόκληρη τη φωτογραφία και θα πάθετε σοκ...

Posted: 06 Apr 2012 01:00 PM PDT

Με μια πρώτη ματιά δείχνει φυσιολογικό. Μια γυναίκα με ψηλοτάκουνα και κολλητό κόκκινο παντελόνι…

Τα πράγματα όμως δεν είναι πάντα όπως δείχνουν. Συγκεκριμένα, δεν πρόκειται ούτε καν για γυναίκα (!) αλλά πέρα από αυτό, και το υπόλοιπο στυλ είναι άκρως ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

Απίστευτο… 


5 μύθοι για τον Τιτανικό καταρρίπτονται 100 χρόνια μετά...

Posted: 06 Apr 2012 12:45 PM PDT

Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από το δημοφιλέστερο ναυάγιο όλων των εποχών, το BBC επιχειρεί να καταρρίψει ορισμένους από τους μύθους που το περιβάλλουν!

Πρόκειται για πέντε εντυπωσιακά γεγονότα που μπορεί να βοήθησαν τις ταινίες με θέμα τον Τιτανικό να γίνουν ακόμη πιο εμπορικές και τις εφημερίδες της εποχής να αυξήσουν τις κυκλοφορίες τους, αλλά στην πραγματικότητα δεν έγιναν… ακριβώς έτσι!

Μύθος 1: το αβύθιστο πλοίο

Στην κορυφή της λίστας των μύθων, δεν θα μπορούσε παρά να είναι η θεωρία που ήθελε τον Τιτανικό να είναι αβύθιστος! "Είναι σίγουρα ο μεγαλύτερος μύθος. Επισήμως η κατασκευάστρια εταιρεία δεν χαρακτήρισε ποτέ το πλοίο αβύθιστο, αλλά είναι μια ιστορία που βοηθάει τη λαϊκή δοξασία. Ουσιαστικά παραπέμπει στην αρχαιοελληνική ύβρη και την τιμωρία που ακολουθεί από τον ίδιο τον Θεό", δήλωσε ο Ριτσαρντ Χάουελς από το πανεπιστήμιο Κινγκς Κόλετζ και πρόσθεσε: "H ιστορία μετατράπηκε σε μύθο μέσα σε λίγες ώρες και σίγουρα λίγες ημέρες μετά το ναυάγιο".

Μύθος 2: η ορχήστρα έπαιζε έναν θρησκευτικό ύμνο μέχρι τη βύθιση

Η επταμελής ορχήστρα του πολυτελούς πλοίου που έμεινε στη θέση της μέχρι το τέλος για να εμψυχώσει τους επιβάτες, αποτελεί μάλλον έναν ακόμη μύθο, αν και δεν υπάρχουν στοιχεία για το πότε ακριβώς σταμάτησαν οι μουσικοί να παίζουν. Το βέβαιο είναι πάντως πως ακόμη κι αν συνέχισαν μέχρι την τελευταία στιγμή, δεν έπαιζαν το γνωστό κομμάτι που ακούμε στις ταινίες, τον θρησκευτικό ύμνο Nearer, My God.

Κάποιοι από τους επιζώντες είχαν καταθέσει ότι θυμούνται την ορχήστρα να παίζει ακόμη και όταν το πλοίο είχε πάρει κλίση, αλλά φυσικά μέσα στον πανικό των στιγμών εκείνων, κανείς δεν θυμάται αν έπαιξαν μέχρι το τέλος. Όσο για το τραγούδι που ακουγόταν, οι μαρτυρίες διίστανται με πιο πιθανή εκείνη που λέει ότι η ορχήστρα έπαιζε γνωστές επιτυχίες της εποχής.

" Είναι πάντως βέβαιο πως δεν έπαιξαν τον θρησκευτικό ύμνο που πολύ πετυχημένα χρησιμοποίησε το 1997 ο Κάμερον ", υποστηρίζει ο Πολ Λούντεν-Μπράουν, ιστορικός σύμβουλος του σκηνοθέτη προσθέτοντας ότι ο ήχος του έκανε τις τελευταίες στιγμές του ναυαγίου ακόμη πιο δραματικές.

Μύθος 3: ο θάνατος του καπετάνιου

Το να είσαι ο καπετάνιος που βύθισε τον "αβύθιστο" Τιτανικό είναι σίγουρα ένας ρόλος που κανένας δεν θα ήθελε να παίξει. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του ναυαγίου άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες ιστορίες για τον πλοίαρχο Εντουαρντ Σμιθ προκειμένου να ελαφρύνουν λίγο την εγκληματική πράξη του, οι οποίες κορυφώθηκαν με την βοήθεια του σκηνοθέτη Τ. Κάμερον.

Ετσι στην ταινία ο μοιραίος καπετάνιος, εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος με αφόρητες τύψεις κι ένοχες που προτιμάει τον ηρωικό θάνατο μαζί με το πλοίο του, από τη διάσωση. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Ο Σμίθ δεν έδωσε ποτέ την εντολή για "οργανωμένη εγκατάλειψη του πλοίου", με αποτέλεσμα πολλοί επιβάτες να μην αντιληφθούν εγκαίρως πως ο Τιτανικός ήταν σε άμεσο κίνδυνο. Όσο για τον "ηρωικό θάνατό του;

"Τίποτα από αυτά δεν συνέβη! Η τύχη του πλοιάρχου Σμιθ αγνοείται. Κανείς δεν ξέρει τι απέγινε, θαρρείς και έγινε καπνός. Κι όμως, πέρα από σενάρια και υποθέσεις είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για το ναυάγιο του Τιτανικού, αφού αυτός ήταν που οδήγησε το καράβι ανάμεσα στα παγόβουνα, θεωρώντας λανθασμένα ότι, παρά το μέγεθος του πλοίου του, μπορούσε με ελιγμούς να τα αποφύγει.", λέει χωρίς περιστροφές ο Λούντεν-Μπράουν στο BBC.



Μύθος 4: ο αδίστακτος πλοιοκτήτης

Δεκάδες μύθοι έχουν δημιουργηθεί γύρω από Τζέι Μπρους Ισμέι, τον πρόεδρο της πλοιοκτήτριας εταιρείας White Star Line, και τον μοιραίο ρόλο του στο ναυάγιο του Τιτανικού.

Ο κακός, αυταρχικός, αδίστακτος επιχειρηματίας που πίεσε τον καπετάνιο να οδηγήσει το πλοίο μέσα από τα παγόβουνα για να κάνει πιο γρήγορα κα δεν δίστασε ακόμη και πάρει με τη βία τη θέση μιας γυναίκας σε μια σωσίβια λέμβο για να σώσει το τομάρι του, είναι σαφέστατα ένας ιδανικός χαρακτήρας "κακού" για κάθε ταινία που σέβεται τον εαυτό της!

" Κι όμως πολλοί αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ο Ισμέι βοήθησε δεκάδες επιβάτες να ανέβουν σε σωσίβιες λέμβους, προτού επιβιβαστεί στην τελευταία από αυτές", υποστηρίζιε ο λόρδος Μέρσι, σε σχετική έρευνά του για τις συνθήκες του ναυαγίου λίγους μήνες μετά τη μοιραία νύχτα.

Μύθος 5: οι επιβάτες της τρίτης θέσης που κλειδώθηκαν σαν να ήταν ποντίκια

Η πόρτα που χώριζε την πρώτη από την τη τρίτη θέση και έμεινε κλειδαμπαρωμένη κατά τη διάρκεια του ναυαγίου, προκειμένου οι φτωχοί και κοινωνικά κατώτεροι επιβάτες να μην καταφέρουν να επιβιβαστούν στις σωσίβιες λέμβους, είναι επίσης μία ιστορία που αμφισβητείται ως προς ένα κομμάτι της.

Σύμφωνα με το πόρισμα της έρευνας του Λόρδου Μέρσι, όντως υπήρχε μία τέτοια σιδερένια πόρτα αλλά δεν ήταν κλειδωμένη και σίγουρα όχι κατόπιν εντολής του καπετάνιου. Πάντως η άποψη που εκφράζει ο λόρδος ότι οι περισσότεροι επιβάτες της τρίτης θέσης αρνήθηκαν από μόνοι τους να αποχωριστούν τα λιγοστά τους υπάρχοντα και να επιβιβαστούν δίχως αυτά στις λέμβους, δημιουργεί και αυτή έντονες αμφιβολίες για την αξιοπιστία της!

Tι θα γίνει το παιδί όταν μεγαλώσει; Δες το ζώδιό του!

Posted: 06 Apr 2012 12:30 PM PDT

Μερικά παιδιά κάνουν τη διαφορά από την κούνια τους!Υπάρχουν αποκλίσεις, ανάλογα με το ζώδιο του μικρού σας μπόμπιρα και το κάθε ένα έχει τη δική του προσωπικότητα.

Μάθε να ερμηνεύεις τη συμπεριφορά του και πάνω από όλα και δες τι θα γίνει όταν μεγαλώσει...

Κριός

Αν το μωράκι σας έχει γεννηθεί από 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου, το μόνο σίγουρο είναι πως από το σπίτι σας θα χαθεί η ηρεμία και η ησυχία. Ανήσυχο πνεύμα, νευρικό και πολύ ζωηρό, ο παρορμητισμός του Κριού και ο δυναμισμός του, θα φανούν από τη στιγμή της γέννησής του. Έχει πρακτικό μυαλό κι είναι ικανό να φτιάξει ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι. Όταν θα μεγαλώσει, θα ασχοληθεί με ένα δημιουργικό επάγγελμα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να διοχετεύει την ενέργειά του και θα μπορεί να είναι αφεντικό του εαυτού του. Οι τεχνολογικές επιστήμες θα κερδίσουν το γλυκό Κριαράκι σας και όσο μπορείτε να το επαινείτε και να το επιβραβεύετε για τις πράξεις και τις ικανότητες του.

Ταύρος

Το Ταυράκι δεν θα σας κουράσει ιδιαίτερα σαν μωράκι, ήσυχο, ήρεμο αρκεί να δέχεται, από την αρχή της ζωής του, τα χάδια και τη φροντίδα σας. Είναι χαρακτήρας που θέλει να νιώθει άνεση κι ασφάλεια μέσα στο σπίτι, αναζητά τη ζεστασιά και είναι αρκετά χαδιάρης και παραπονιάρης. Δεν έχει εκκεντρική συμπεριφορά και όταν μεγαλώσει, η έμφυτη αγάπη του για τη φύση και το περιβάλλον, θα το οδηγήσουν σε ένα επάγγελμα που να σχετίζεται μ' αυτά, όπως αγρότης ή γεωπόνος. Του αρέσει επίσης και ο τομέας της εκπαίδευσης, θα μπορούσε κάλλιστα να διδάσκει.

Δίδυμοι

Είναι το μωρό που, από την κοιλιά σας ήδη, θα σας βεβαιώνει ότι θα γίνει αθλητής! Υπερκινητικό, υπερδραστήριο και πολύ άτακτο. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή σας και αυτό γιατί ζηλεύει πολύ ως παιδί και έχει ιδιαίτερα ανασφαλή χαρακτήρα. Σ' όλη την περίοδο της ανάπτυξης του θα πρέπει να δείχνετε υπομονή, διότι είναι αρκετά σκανδαλιάρικο παιδί. Το Διδυμάκι σας δε θα είναι κι ο καλύτερος μαθητής, γιατί βαριέται εύκολα, όμως μη φοβάστε καθόλου, γιατί λόγω της αυξημένης ευφυΐας του, θα μπορούσε άνετα να γίνει διπλωμάτης ή οικονομολόγος.

Καρκίνος

Εσείς, μανούλες, που έχετε μωράκια στο ζώδιο του Καρκίνου, κουράγιο! Έχει την τάση να κολλά και να αγκιστρώνεται στη μαμά του. Θέλει συνεχώς πολλά χάδια και δε θέλει να ακούει φωνές κι εντάσεις στο περιβάλλον του, είναι ευαίσθητο και παραπονιάρικο μωρό. Το χαμηλό προφίλ που κρατά σαν προσωπικότητα, δείχνει ότι και στα επαγγελματικά του θα επιλέξει ανάλογη ενασχόληση. Μην περιμένετε να το καμαρώσετε σε διευθυντική θέση, η ιατρική ή κάποιο άλλο επάγγελμα που θα του δώσει την χαρά να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, θα είναι η τελική του επιλογή.

Λέων

Το μικρό σας Λιοντάρακι θα σας κάνει να χάστε τον ύπνο σας, γιατί κάνει ο,τι θέλει, χωρίς να υπακούει σε εντολές και καθοδηγήσεις, είναι πεισματάρικο και αρκετά φιλόδοξο. Θέλει να έχει παντού αρχηγικό ρόλο, ακόμη κι απέναντι στους γονείς του! Είναι ιδιαίτερα κοινωνικό, αρκεί να μπορεί να ηγείται στις παρέες του. Παρά το δυναμισμό του, ως παιδί θέλει και έχει ανάγκη από φροντίδα και κανάκεμα. Θα είστε περήφανες μάνες γιατί θα δείτε το παιδί σας να εργάζεται σε μια ανώτερη, διευθυντική θέση.

Παρθένος

Το μωράκι σας θέλει οργάνωση και πρόγραμμα, είναι αρκετά ήρεμο και φρόνιμο παιδί, αρκεί να υπάρχει μια προγραμματισμένη ρουτίνα στη ζωή του. Αν το βγάλετε από αυτή τη ρουτίνα θα γκρινιάξει, ιδιαίτερα όταν θα χρειαστεί να βρεθεί ανάμεσα σε άλλα παιδιά. Μην περιμένετε να ενταχθεί στο σύνολο αμέσως. Έχει μια φιλελεύθερη τάση, μπορεί να παίζει με τις ώρες μόνο του, χωρίς να έχει παράλογες απαιτήσεις. Όταν θα μεγαλώσει θα ακολουθήσει σίγουρα μια δουλειά που βασίζεται στην οργάνωση.

Ζυγός

Γεννήσατε τέλη Σεπτέμβρη με τέλη Οκτώβρη; Συγχαρητήρια, κάνατε ένα χαμογελαστό και κοινωνικό μωράκι. Είναι πρόσχαρο και λατρεύει την αισθητική από κούνια, θέλει ο χώρος του να έχει αρμονία και να είναι όλα τακτοποιημένα. Το αρνητικό του είναι πως, επειδή έχει έμφυτη την αίσθηση της δικαιοσύνης, θεωρεί ότι θα πρέπει να την επιβάλει παντού, ακόμα και στα άλλα παιδάκια, με κάθε τρόπο. Θα ασχοληθεί στο μέλλον με κάτι καλλιτεχνικό, όπως τραγουδιστής, ηθοποιός ή ζωγράφος.

Σκορπιός

Έχετε ενδεχομένως το πιο ευαίσθητο από όλα τα άλλα παιδιά, θέλει ιδιαίτερη προσοχή στην ανατροφή του, γιατί όλα τα εκλαμβάνει στην υπερβολή τους. Αν είστε υπερπροστατευτικές μαζί του, θα κάνετε το μωρό σας να μην μπορεί στιγμή χωρίς εσάς. Είναι από τα μωρά που θέλουν λίγη παραπάνω σημασία βέβαια, γιατί έχουν την τάση να κλείνονται στον εαυτό τους και να γίνονται εσωστρεφή. Επαγγελματικά έχουν κλίση στο γράψιμο κι ο,τι έχει να κάνει με δράση. Θα μπορούσαν να ασχοληθούν επίσης, με τη μουσική και τις τέχνες.

Τοξότης

Αν το μωράκι σας είναι Τοξότης, θα έχετε ένα πολύ ευδιάθετο και πρόσχαρο παιδί που θα χαμογελά συνεχώς. Είναι αισιόδοξο πλάσμα και πολύ κοινωνικό, καλόβολο χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσάς, όμως θέλει να νιώθει ελευθερία κι έχει ανήσυχο πνεύμα. Η κλίση του είναι ο αθλητισμός αλλά και η επικοινωνία. Θα το δείτε να γίνεται δημοσιογράφος ή διαφημιστής, ίσως όμως και αθλητής ή προπονητής.

Αιγόκερως

Υπεύθυνο και τακτικό παιδί, το μόνο που ζητά, με όχι και τόσο ευχάριστο τρόπο, είναι η προσοχή. Γκρινιάζει εύκολα και έντονα, όχι τόσο γιατί κάτι θέλει, αλλά για να ασχοληθείτε κι άλλο μαζί του. Είναι αρκετά σοβαρό κι έχει τρομερή αντίληψη από τα πρώτα του κιόλας χρόνια, ένα Αιγοκεράκι θα βιαστεί να αρθρώσει τις πρώτες του λεξούλες. Του αρέσει πολύ ο λόγος και σύντομα αποκτά φιλοδοξία και υψηλούς στόχους, θα μπορούσε άνετα να γίνει δικηγόρος ή δημοσιογράφος.

Υδροχόος

Έχετε φέρει στον κόσμο ένα μωρό με μυαλό ξυράφι, από τα πιο έξυπνα και κοινωνικά παιδιά. Θα δείτε πως από το πρώτο κιόλας έτος της γέννησης του, θα επιδείξει αναπτυγμένη αντίληψη και ανατρεπτικό χαρακτήρα. Πολύ κοινωνικό ως παιδάκι, θα προσαρμόζεται εύκολα σε όποιο χώρο κι αν βρεθεί. Αν υπάρχει κάτι στη συμπεριφορά του που θα σας προβληματίσει, είναι πως θα έχει πολλές απαιτήσεις από εσάς και θα διεκδικεί αυτό που θέλει με επίμονο τρόπο. Επαγγελματικά, μην ξαφνιαστείτε αν το δείτε να γίνεται πολιτικός ή διπλωμάτης, αφού από νωρίς θα δείξει το ενδιαφέρον του για τα κοινά.

Ιχθείς

Ευαίσθητο παιδί και συχνά λίγο νευρικό, έχει λίγο παραπάνω ανάγκη από φροντίδα και προσοχή. Θέλει την αγάπη και τη στοργή σας έκδηλη. Ονειροπολεί και έχει την τάση να βλέπει την αθώα και ρομαντική πλευρά της ζωής, οι Ιχθείς άλλωστε, έχουν μια καλλιτεχνική φλέβα από την κούνια τους. Διαθέτει καλπάζουσα φαντασία και μπορεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη ζωγραφική, το τραγούδι και τη μουσική.

Πηγή: ourlife.gr

Σοκαριστικός ξυλοδαρμός διαιτητή στη Βραζιλία (video)

Posted: 06 Apr 2012 12:15 PM PDT

Άφωνος έχει μείνει ο φίλαθλος κόσμος στη Βραζιλία από την πρωτοφανή επίθεση ενός ποδοσφαιριστή...
σε βάρος διαιτητή. Σε αγώνα μεταξύ των ομάδων Σάο Ραϊμούνδο-Ιραντούμπα, ο μέσος της πρώτης Βολάντε Ντερλάν δεν περίμενε καν να αντικρίσει την κάρτα που ετοιμαζόταν να του δείξει ο ρέφερι. Όρμησε προς το μέρος του και με βιαιότητα που σοκάρει, άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλιΗ επέμβαση των συμπαικτών του αλλά και αστυνομικών, έσωσε τον άτυχο διαιτητή από το μένος του ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης της Σάο Ραϊμούνδο, ο οποίος με τέτοια προσόντα μάλλον σε άλλο σπορ θα είχε μεγαλύτερη τύχη για σπουδαία καριέρα, συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον δικαστή.

Πριν, πάντως, αρχίσει να ονειρεύεται τα κάγκελα του MMA και του UFC θα πρέπει να συνηθίσει εκείνα της φυλακής. Ήδη εκδόθηκε εντολή κράτησής του για τριάντα μέρες, ενώ κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης δύο ετών.



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές