Τρίτη 21 Μαΐου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Η δήλωση του Κόζα που έφερε την οργή της Μπακοδήμου

Posted: 21 May 2013 09:03 AM PDT

Η δήλωση του Κόζα που έφερε την οργή της Μπακοδήμου

Οι «Koza Mostra» και ο Αγάθωνας Ιακωβίδης εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στην Eurovision, αλλά όταν επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη ήρθαν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα.

Ο Ηλίας Κόζας μίλησε σήμερα στο «Πρωινό mou» και αποκάλυψε ότι τα εισιτήρια που τους είχαν κλείσει για να επιστρέψουν στην Ελλάδα από την Σουηδία , είχαν προορισμό την Αθήνα. Μάλιστα, όπως είπε ο τραγουδιστής είχαν στην τσέπη τους πέντε ευρώ και αναγκάστηκαν να πάνε στην Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ. Η Μαρία Μπακοδήμου όταν άκουσε τις δηλώσεις του Ηλία Κόζα δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της.

Δείτε το video:

Οι top 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα κερατώνει!

Posted: 21 May 2013 08:47 AM PDT

Οι top 5 λόγοι για τους οποίους μία γυναίκα κερατώνει!

Γιατί τελικά διαφέρουμε αρκετά από τους άντρες...

 

Η αλήθεια είναι ότι από τα χρόνια ακόμα των γιαγιάδων μας και ακόμη παλαιότερα, το κέρατο ήταν μία καθαρά αντρική υπόθεση! Όχι ότι δεν υπήρχαν και οι εξαιρέσεις των γυναικών, αλλά είχε επικρατήσει και επικρατεί και μέχρι σήμερα, ότι ο άντρας είναι άντρας και ότι ακόμα και ένα κέρατο να ρίξει είναι στη φύση του! Μέχρι εδώ καλά, τουλάχιστον για τις προηγούμενες γενιές οι οποίες το ανέχονταν και μάθαιναν να ζουν με αυτό, κάνοντας υπομονή για τα παιδιά αλλά και την υπόληψη της οικογένειας!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Νικολέττα Καρρά: «Δεν θα μπορούσε η τηλεόραση όταν τα πάντα γύρω μας καταρρέουν, να συνέχιζε απτόητη»

Posted: 20 May 2013 08:02 AM PDT

Νικολέττα Καρρά: «Δεν θα μπορούσε η τηλεόραση όταν τα πάντα γύρω μας καταρρέουν, να συνέχιζε απτόητη»

Η κρίση αγχώνει την Νικολέττα Καρρά;

«Μένω μόνη μου από τα 23 μου, έτσι έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα δύσκολα και να είμαι έτοιμη για όλα» τόνισε στο TV Έθνος. Πιστεύει πως όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον χώρο, ήταν τυχερή; «Δεν έχω παράπονο, δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς δουλειά. Ομως, δεν θεωρώ πως ήμουν σούπερ τυχερή. Κάποιες στιγμές έχω υπάρξει, κάποιες άλλες όμως ήμουν σίγουρα άτυχη.» Αυτή η εικόνα της απέραντης τηλεοπτικής ερημιάς, την θλίβει; «Οχι, γιατί πιστεύω πως είναι παροδική. Η τηλεόραση είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ένα μέσο που αντικατοπτρίζει την καθημερινότητά μας, τη ζωή, δεν θα μπορούσε λοιπόν όταν τα πάντα γύρω μας καταρρέουν εκείνη να συνέχιζε απτόητη. Πρέπει να δείξουμε υπομονή για ό,τι μας συμβαίνει και να φροντίσουμε να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε και να μην αναλωνόμαστε μόνο με το να φωνάζουμε, να βρίζουμε, να θυμώνουμε.»

 

 

 

Καρράς- Τερζής: Σπάνια κοινή εμφάνιση σε συναυλία με ασορτί ντύσιμο

Posted: 21 May 2013 08:38 AM PDT

Καρράς- Τερζής: Σπάνια κοινή εμφάνιση σε συναυλία με ασορτί ντύσιμο

Ο Βασίλης Καρράς και ο Πασχάλης Τερζής είναι δυο μεγάλοι τραγουδιστές με αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό τους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχουμε δει πολλές φορές μαζί στην πίστα. Οι δυο τους παλιότερα είχαν εμφανιστεί σε συναυλία και μάλιστα είχαν κάνει ασορτί ντύσιμο. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε στιγμιότυπο από την εμφάνισή τους και θα δείτε τον Βασίλη Καρρά και τον Πασχάλη Τερζή σε νεότερη ηλικία.

Απίστευτο: Σε αυτό το εστιατόριο ΔΕΝ χρειάζονται χρήματα!

Posted: 21 May 2013 08:08 AM PDT

Απίστευτο: Σε αυτό το εστιατόριο ΔΕΝ χρειάζονται χρήματα!

Ένα εστιατόριο πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της οικονομικής κρίσης άνοιξε στην Καταλονία της Ισπανίας. Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον λογαριασμό μπορεί να...

 

προσφέρει αντί χρημάτων, μία ώρα εργασίας στην επιχείρηση.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Θανάσης Πάτρας: «Δεν υπάρχει τέλεια σχέση, ούτε τέλειο ζευγάρι. Το τέλειο ζευγάρι είναι μόνο στα παπούτσια»

Posted: 21 May 2013 03:50 AM PDT

Θανάσης Πάτρας: «Δεν υπάρχει τέλεια σχέση, ούτε τέλειο ζευγάρι. Το τέλειο ζευγάρι είναι μόνο στα παπούτσια»

Τρυφερός και ενεργός πατέρας ο Θανάσης Πάτρας σε πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για τον ερχομό του παιδιού.

«Ήθελα πολύ το παιδί. Άλλαξε την κοσμοθεωρία μου κι ένιωσαν σαν να μου ακουμπά το κεφάλι ο Θεός», λέει στο Πρώτο θέμα και συνεχίζει: «Είμαι πολύ ενεργός πατέρας και με τεράστια ευχαρίστηση και χαρά. Στην αρχή φοβήθηκα λίγο με το τάϊσμα αλλά είμαι σε όλα παρών. Είναι έξι μηνών και τη βάζω στο μάρσιπο. Το μωρό είναι σαν έμπλαστρο πάνω μου και πηγαίνουμε παντού μαζί». Όσο για το αν υπάρχει η τέλεια σχέση απαντά: «Δεν υπάρχει τέλεια σχέση, ούτε τέλειο ζευγάρι. Το τέλειο ζευγάρι είναι μόνο στα παπούτσια. Για να είσαι καλά με τον σύντροφο σου χρειάζεται κόπος, προσπάθεια, κουβέντα και να είσαι εκεί στα δύσκολα...».

Ο Ηλιάς Ψινάκης φωτογραφήθηκε με τον Jean Claude Van Damme

Posted: 21 May 2013 08:26 AM PDT

Ο Ηλιάς Ψινάκης φωτογραφήθηκε με τον Jean Claude Van Damme

Ο Ηλίας Ψινάκης βρίσκεται στις Κάννες και έχει συναντήσει πολλούς αστέρες του Hollywood.

Μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί με αρκετούς και ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες στο instagram. Αυτή την φορά, ο Ηλίας Ψινάκης ανέβασε φωτογραφία με τον Jean Claude Van Damme. Όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει την παραμονή του στις Κάννες και με το παραπάνω και μας το δείχνει.

Βιν Ντίζελ: «Ελλάδα Σ’ αγαπώ»

Posted: 21 May 2013 08:16 AM PDT

Βιν Ντίζελ: «Ελλάδα Σ' αγαπώ»

Ο Γιώργος Σατσίδης συνάντησε τον Βιν Ντίζελ για τις ανάγκες της εκπομπής του.

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία του για να γυριστεί στην χώρα μας το επόμενο «Fast & Furious», αλλά όπως είπε πρέπει να δοθεί κάποιο κίνητρο. Μπορεί όπως είπε να μην έχει επισκεφθεί ακόμα την Ελλάδα αλλά έχει δει ωραίες τοποθεσίες από τα γυρίσματα ταινιών που έχουν γίνει στην χώρα μας. Τέλος, ο Βιν Ντίζελ είπε στα ελληνικά: «Ελλάδα Σ'αγαπώ».

Έβαλε κάμερα για να βρει τα φαντάσματα και έπαθε ΣΟΚ με αυτό που είδε

Posted: 21 May 2013 08:06 AM PDT

Έβαλε κάμερα για να βρει τα φαντάσματα και έπαθε ΣΟΚ με αυτό που είδε

Ένας άντρας από την Τασμανία αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από... φαντάσματα!

 

Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Chris Brown: Δέχεται απειλές για την ζωή του

Posted: 21 May 2013 08:10 AM PDT

Chris Brown: Δέχεται απειλές για την ζωή του

Ο Chris Brown δέχεται απειλές για την ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιος τηλεφώνησε στον δικηγόρο του ράπερ αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες στην δημοσιότητα. Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες ερευνά την υπόθεση και τα απειλητικά τηλεφωνήματα.

Σάββας Γκέντσογλου: «Έχω κυνηγήσει πολύ και με έχουν κυνηγήσει επίσης πολύ»

Posted: 20 May 2013 08:40 AM PDT

Σάββας Γκέντσογλου: «Έχω κυνηγήσει πολύ και με έχουν κυνηγήσει επίσης πολύ»

Ποια είναι η σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με τις γυναίκες;

Τις κυνηγά ή τον κυνηγούν; «Από μικρός είχα καλή σχέση με τις γυναίκες, μου αρέσουν πάρα πολύ. Πιστεύω ότι γι αυτές γίνονται όλα. Έχω κυνηγήσει πολύ και με έχουν κυνηγήσει επίσης πολύ» τόνισε στο Like. Τι ξεχωρίζει σε μια γυναίκα; «Θέλω να είναι όμορφη και να την θαυμάζω για την ομορφιά της. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να μου λέει πάντα «ναι». Τι δεν του αρέσει σε μια γυναίκα; «Δεν μου αρέσει που πολλές γυναίκες προσπαθούν να δείχνουν κάτι το οποίο δεν είναι.» Τι δεν επιτρέπει σε μια γυναίκα; «Δεν επιτρέπω να προσπαθεί να μου επιβάλλει την γνώμη της». Φλερτάρει; «Φλερτάρω συνέχεια». Είναι ελεύθερος; Ερωτευμένος; Ενθουσιασμένος; «Ενθουσιασμένος!... (το λέει χωρίς δεύτερη σκέψη).

 

 

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Κόζα για την Eurovision: “Ταξιδέψαμε με πέντε ευρώ στην τσέπη! Επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο”

Posted: 21 May 2013 07:20 AM PDT

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Κόζα για την Eurovision:

Ο Ηλίας Κόζας σήμερα μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό mou" για τη συμμετοχή του στην Eurovision!...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Φθινοπωρινή αποπλάνηση με τη σφραγίδα της Donna Karan

Posted: 21 May 2013 07:15 AM PDT

Φθινοπωρινή αποπλάνηση με τη σφραγίδα της Donna Karan

O αμερικανικός οίκος κυκλοφόρησε τη φθινοπωρινή του καμπάνια με πρωταγωνίστρια την Αυστραλή καλλονή Catherine McNeil.

 

Φανταστείτε μια συλλογή έργων τέχνης με θέμα την αποπλάνηση. Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί η νέα φθινοπωρινή καμπάνια του οίκου της Αμερικανίδας σχεδιάστριας Donna Karan με πρωταγωνίστρια την Catherine McNeil.

Η εικοσιτριάχρονη Αυστραλή καλλονή που ήδη την έχουμε δει στα εξώφυλλα των Dazed & Confused και Vogue Turkey μες στο 2013, στις καμπάνιες των Sephora, Dior και Armani ενώ περπάτησε και στα fashion shows των μεγαλυτέρων ονομάτων παγκοσμίως στα πρόσφατα fashion weeks, πόζαρε στο φακό του Mikael Jansson μαζί με τον κούκλο Ισπανό Andres Velencoso σε πόζες αισθησιακές και χειμωνιάτικα μυστηριακές.

Το αποτέλεσμα είναι σκοτεινά φθινοπωρινά look με έναν αέρα αποπλάνησης σε μια σέξι καμπάνια, που ναι μεν δεν βρίθει πρωτοτυπίας, όμως μαγνητίζει το βλέμμα αμέσως.

Διαβάστε επίσης:

Το καλοκαίρι της Doutzen έχει τη σφραγίδα της H&M

Τι ύψους συμβόλαιο υπέγραψε η Rita Ora για να ποζάρει ως Material Girl της Madonna;

Terry Richardson και Valentino για πρώτη φορά μαζί

 

Συνέντευξη για δουλειά: Πώς πρέπει να ντυθείς;

Posted: 21 May 2013 06:30 AM PDT

Συνέντευξη για δουλειά: Πώς πρέπει να ντυθείς;

Ποιους κανόνες πρέπει να ακολουθήσεις;

Η πρώτη εντύπωση το έχουμε ξαναπεί, είναι πάρα πολύ σημαντική. Στην πρώτη σας συνέντευξη θα πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια. Μακιγιάζ, ρούχα, μαλλιά και φυσικά το βιογραφικό σας. Έχετε πάντα κατά νου ότι ποτέ δεν πρέπει να εμφανιστείτε με προκλητικά ρούχα. Τη λέξη sexy την ξεχνάτε. Θα πρέπει η στιλιστική σας παρουσία να συνάδει με το προφίλ της εταιρείας που επιθυμείτε να προσληφθείτε. Προσαρμόστε τη γκαρνταρόμπα σας στις απαιτήσεις της δουλειάς σας. Ο σκοπός σας εξάλλου είναι ένας: Να προωθήσετε άψογα τον εαυτό σας και να πάρετε τη θέση που επιθυμείτε.


Ποια είναι τα χρυσά tips μιας πετυχημένης εμφάνισης; Ιδού, λοιπόν:


- Μην πάτε ποτέ ντυμένη casual. Επιλέξτε κομψά κομμάτια, τα οποία υποστηρίζετε και νιώθετε άνετα μέσα σε αυτά
- Προτιμήστε τα ουδέτερα ή παλ χρώματα. Πείτε ναι στο μπεζ, λευκό, nude, μαύρο, παλ ροζ. Αποφύγετε τα πολύ έντονα, τύπου λαχανί, φούξια
- Super επιλογή αποτελεί ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ένα κομψό πουκάμισο. Φορέστε το ρολόι σας και κομψά σκουλαρίκια και είσαστε έτοιμες
- Προσοχή στο μήκος της φούστας ή του φορέματος. Μην εμφανιστείτε ποτέ με μίνι. Προτιμήστε ό,τι φορέσετε να φτάνει ως το γόνατο. Είπαμε για συνέντευξη πάτε... όχι για clubbing
- H τσάντα η σωστή: Επιλέξτε μια κλασική δερμάτινη τσάντα μέσα στην οποία θα έχετε ό,τι μπορεί να σας ζητηθεί. Φυσικά μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας και ένα καλό στυλό
- Πείτε ναι στα ψηλοτάκουνα, αλλά με μέτρο: Εννοείται ότι θα επιλέξετε ψηλοτάκουνα. Σας χαρίζουν ύψος και φινέτσα. Προσοχή όμως, μην το παρακάνετε και φορέσετε 12ποντα. Επιλέξτε κλασικά παπούτσια και φυσικά λεπτεπίλεπτα. Μην πάτε με «χοντρόπατα» (παρόλο που είναι της μόδας)

 

Εφοπλιστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση. Βγάλτε προς τα έξω το καλύτερο εγώ σας. Good luck!!

 

Διαβάστε ακόμα

Δεν μου αρέσει η δουλειά μου. Να παραιτηθώ εν μέσω κρίσης;

Τι μισθό πρέπει να ζητήσετε στη συνέντευξη εργασίας;

3 πράγματα που δεν πρέπει να πείτε στον πιθανό εργοδότη σας

Russell Crowe: “Πώς έζησα 49 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς να έχω επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά;”

Posted: 21 May 2013 06:20 AM PDT

Russell Crowe:

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Μύκονο βρίσκεται από χθες ο Russel Crowe και φαίνεται οτι έχει ξετρελαθεί με τις ομορφιές της χώρας μας.

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Οι Temptation Days των Roche Bobois παρατείνονται!

Posted: 21 May 2013 06:15 AM PDT

 Οι Temptation Days των Roche Bobois παρατείνονται!

Μέχρι το Σάββατο, 25 Μαΐου, επωφελούμαστε και κάνουμε το πιο έξυπνο shopping για τον χώρο μας

Τα Temptation Days των Roche Bobois πήραν παράταση και μαζί με αυτά και εμείς μπορούμε να αποκτήσουμε κομμάτια από τις νέες συλλογές του αγαπημένου μας καταστήματος, σε ακαταμάχητες τιμές!

Ενδώστε στον πειρασμό και επωφεληθείτε από τις Temptation Days. Κάθε έπιπλο στις νέες συλλογές Roche Bobois είναι μία έκπληξη, κάθε καναπές μια αποκάλυψη, κάθε διακοσμητικό μια λεπτομέρεια που θα εμπλουτίσει την ατμόσφαιρα και τον χαρακτήρα του σπιτιού μας! Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας ένα κατάστημα Roche Bobois και ανακαλύψτε τα πιο καλόγουστα, νέα μοντέλα, σε ελκυστικές τιμές και ευκολίες πληρωμής!

Καταστήματα Roche Bobois:
Λεωφ. Κηφισίας 248, Χαλάνδρι τηλ. 210 6711700, Λεωφ. Ποσειδώνος 55, 'Άλιμος τηλ. 210 9859040

Ακούστε το ντουέτο της Γαρμπή με την Ornella Vanoni

Posted: 21 May 2013 08:03 AM PDT

Ακούστε το ντουέτο της Γαρμπή με την Ornella Vanoni

Σε λίγες μέρες κυκλοφορεί ο ιταλικός δίσκος της Καίτη Γαρμπή.

Προς το παρών είναι διαθέσιμο το πρώτο single «Buona Vita» , το οποίο είναι ντουέτο με την παγκοσμίου φήμης Ιταλίδα τραγουδίστρια Ornella Vanoni. Πρόκειται για το τραγούδι «Καλή ζωή» που στο παρελθόν είχε αφιερωθεί στα παιδιά όλου του κόσμου από το πρόγραμμα του ΟΗΕ. Η Καίτη Γαρμπή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη από τη νέα της δισκογραφική δουλειά , αφού θα υπάρχουν παλιές της επιτυχίες στα ιταλικά.

Είπε στον φίλο της να κάνουν σεξ και όταν εκείνος αρνήθηκε...

Posted: 21 May 2013 08:03 AM PDT

Είπε στον φίλο της να κάνουν σεξ και όταν εκείνος αρνήθηκε...

Η 19χρονη από τη Φλόριντα των ΗΠΑ αντέδρασε με βίαιο τρόπο όταν ο φίλος της της είπε ότι δεν ήθελε να κάνουν έρωτα

 

Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα απέρριψε αρκετές φορές την κοπέλα και στο τέλος εκείνη εκνευρίστηκε και του... δάγκωσε το πέος!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Η X-Large Jen δημιουργεί τη δική της καμπανιά Abercrombie & Fitch για όλα τα παχουλά κορίτσια

Posted: 21 May 2013 07:54 AM PDT

Η X-Large Jen δημιουργεί τη δική της καμπανιά Abercrombie & Fitch για όλα τα παχουλά κορίτσια

Με το σλόγκαν «Ελκυστικές και παχουλές»

 

Στις αρχές του μήνα ο διευθύνων σύμβουλος της διάσημης εταιρίας, νεανικών κυρίως ρούχων, Abercrombie & Fitch βρέθηκε στο κέντρο μιας καταιγίδας αρνητικών δημοσιευμάτων, που ξέσπασαν όταν εκείνος δήλωσε πως στα καταστήματά του, δεν πουλάνε μεγάλα μεγέθη γιατί δεν θέλουν οι εύσωμοι άνθρωποι να μπαίνουν και να ψωνίζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Δείτε το: Σοκάρει η εικόνα της Νανάς Καραγιάννη! (Nassos blog)

Posted: 21 May 2013 07:57 AM PDT

Δείτε το: Σοκάρει η εικόνα της Νανάς Καραγιάννη! (Nassos blog)

Τι να πω. Το χω πει και ξαναπεί. Το χω γράψει, έχω δεχτεί σκληρή κριτική απο τους αναγνώστες μου αλλά και απο τον φιλικό περίγυρο της παρουσιάστριας.

Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Και μπορεί η Νανά, να έχει όλη τη διάθεση να γιατρευτεί, αλλά μάλλον κανείς δεν έχει ασχοληθεί όπως πρέπει με αυτό το κορίτσι. Ένα κορίτσι που συνεχίζει και ανεβάζει εικόνες στο διαδίκτυο από την καθημερινότητά της που σοκάρουν. Διαβάστε περισσότερα στο http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/deite-to-sokarei-h-eikona-ths-nanas-karagiannh/#more

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές