Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Κυκλοφόρησε ροζ βίντεο με Ελληνίδα κριτή του X-Factor!!!

Posted: 22 Mar 2012 03:27 PM PDT



Μέχρι τις δικαστικές αίθουσες έφθασε η γνωστή Ελληνίδα κριτής του X-Factor που...

κάνει καριέρα στο εξωτερικό, όταν ενημερώθηκε το πρωί της Δευτέρας πως μπλέκουν το όνομά της σε ροζ video.
Πανικός προκλήθηκε στο διαδίκτυο από το απόσπασμα της "sex tape" που κυκλοφόρησε.

Ο λόγος για την Ελληνίδα Tulisa Contostavlos που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία 24ώρα, καθώς το όνομά της ενεπλάκη σε ροζ video. Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε για το video η γνωστή καλλιτέχνιδα που κάνει καριέρα στο εξωτερικό ειδοποίησε τους δικηγόρους της και η υπόθεσή της βρέθηκε σήμερα στις δικαστικές αίθουσες.
Σύμφωνα μάλιστα με το High Court η "sex tape" που ανέβηκε σε πορνογραφικό site είναι παράνομη και το video κατέβηκε από το ίντερνετ. Ακόμη, απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε χρήση, προβολή ή αναδημοσίευση του συγκεκριμένου υλικού.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπός της αποκάλυψε πως η Tulisa δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα για την προσωπική της ζωή, ενώ πηγή στην "daily mail" αναφέρει πως η νεαρή κριτής αρνείται κατηγορηματικά πως είναι εκείνη στο video. Ενώ, η ίδια τονίζει πως δεν έχει επιτρέψει ποτέ σε σύντροφό της να μαγνητοσκοπήσει τις προσωπικές τους στιγμές.
TLife









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζητούνται σέξι νοσοκόμες με… ωραία πόδια!

Posted: 22 Mar 2012 03:17 PM PDT



Ένα νοσοκομείο της Σουηδίας, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα μία από τις πιο...

κλασικές φαντασιώσεις: τις σέξι νοσοκόμες. Στην αγγελία που δημοσίευσε, αναζητώντας νέες νοσηλεύτριες, το γενικό νοσοκομείο της νότιας Στοκχόλμης αναφέρει: «θέλουμε νοσοκόμες με όρεξη για δουλειά, επαγγελματισμό και χιούμορ. Και φυσικά, θα πρέπει να είναι τόσο ελκυστικές όσο αυτές που παίζουν στις τηλεοπτικές σειρές. Αν, λοιπόν, έχετε και το ανάλογο πτυχίο, στείλτε μας την αίτησή σας και μπορεί να είστε μία από τις νέες νοσοκόμες που θα προσλάβουμε για το τμήμα των Επειγόντων». Ο διευθυντής του νοσοκομείου επιμένει ότι ...
δεν ψάχνουν απαραιτήτως για όμορφες νοσοκόμες. Εξηγεί ότι η αγγελία γράφτηκε έτσι για να προσελκύσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό υποψηφίων. Όπως λέει ο κύριος Άντερσον, μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση είναι εντυπωσιακή. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακές και οι υποψήφιες...


Dinatos






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δούλεψε από το σπίτι σου για την Google με μισθό 3.700€

Posted: 22 Mar 2012 03:12 PM PDT

 Μπορεί κάποιο να μην έχουν πειστεί ακόμη για το...


γεγονός ότι ο ανοικτός κώδικας και το ελεύθερο λογισμικό είναι το μέλλον (και σε πολύ μεγάλο βαθμό το παρόν) της πληροφορικής αλλά η δυναμικότερη εταιρεία του Internet το έχει καταλάβει πολύ καλά. Αναφερόμαστε φυσικά στη Google η οποία, ανάμεσα σε άλλα, διοργανώνει και αυτό το καλοκαίρι το Google Summer of Code.

Πρόκειται για ένα project που φέτος κλείνει τα 7 του χρόνια και το οποίο προσφέρει χρήματα σε φοιτητές 3-βάθμιας εκπαίδευσης προκειμένου να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη έργων ελεύθερου λογισμικού όπως το LibreOffice, το Drupal, το GNOME, το OpenSuse καθώς και πολλά άλλα.

Για το 2012 το πρόγραμμα είναι σε ήδη σε εξέλιξη και πολλοί φοιτητές επικοινωνούν με τα διάφορα έργα (όπως για παράδειγμα το LibreOffice) για να έρθουν σε γνωριμία με τους μέντορες και να αποφασίσουν σε ποιο απ' όλα θα κάνουν αίτηση.

Δεδομένου μάλιστα ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπάρχουν αρκετές συμμετοχές από Ελλάδα και Κύπρο αν είστε εκκολαπτόμενος developer μάλλον θα πρέπει να το σκεφτείς να κάνεις κι εσύ μια αίτηση. Εξάλλου η αμοιβή είναι κάτι περισσότερο από ικανοποιητική:

Σκέψου ότι θα λάβεις συνολικά $5000 (κάπου 3700€) για 3 μήνες δουλειάς και ότι θα μπορείς να δουλεύεις από τον υπολογιστή σου στο χώρο σου (π.χ. στο εξοχικό σου).

Αν και κάθε χρόνο έχουμε γύρω στους δέκα φοιτητές με ελληνικά ονόματα, από σύνολο 1100 ατόμων παγκοσμίως, στόχος είναι για το 2012 να αυξήσουμε σημαντικά τον αριθμό αυτό από όλο τον κόσμο.

Πηγή :http://www.proho.gr












ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πρωινάδικο έδινε συμβουλές σεξ για ηλικιωμένους

Posted: 22 Mar 2012 03:06 PM PDT



Χαμός έγινε στην Βρετανία όταν η δημοφιλής
πρωινή τηλεοπτική εκπομπή This Morning αποφάσισε να καλέσει μια σεξολόγο που...
έδινε συμβουλές για στάσεις σεξ σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που τις εφάρμοζε.

Όση ώρα η σεξολόγος Τρέισι Κοξ έδινε τις συμβουλές, ένα ζευγάρι 70ρηδων που φορούσε πυτζάμες ακολουθούσε κατά γράμμα τις οδηγίες του και έδειχνε στους τηλεθεατές πως να κάνουν την ιεραποστολική στάση, το «κουταλάτο» σεξ και άλλες... ασφαλείς στάσεις για γερόντια
http://www.iefimerida.gr/














ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hθοποιός δηλώνει δημόσια:«Το πέος σου είναι μια αποκάλυψη»!

Posted: 22 Mar 2012 03:00 PM PDT

 

Σόκαρε το κοινό η ηθοποιός Charlize Theron, όταν ανέβηκε στο...


πόντιουμ προκειμένου να ευχαριστήσει για το τιμητικό βραβείο που παρέλαβε για τη συνεισφορά της στον αγώνα για τους γάμους των ομοφυλοφίλων.

Στο πλαίσιο του ευχαριστήριου λόγου της, η 36χρονη ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «Prometheus», Michael Fassbender, ο οποίος της παρέδωσε το βραβείο, και στα πλούσια προσόντα του.

«Το πέος σου είναι μια αποκάλυψη. Είμαι εύκαιρη να δουλέψω μαζί του οποιαδήποτε στιγμή», δήλωσε η Θερόν, χωρίς ντροπή.
http://www.newsbeast.gr/












ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

H Tζούλια θέλει να κάνει σεξ με την Μέρκελ ....για το καλό της Πατρίδας !

Posted: 22 Mar 2012 02:55 PM PDT

Σημαντική πολιτική παρέμβαση
από την εθνική μας πορνοστάρ ...που δεν θέλει απλά να συναντηθεί με την Μέρκελ να της τα ψάλει ..
.αλλά να κάνει σεξ μαζί της.

Δείτε τι δήλωσε στην "παρθενική" της γυμνή φωτογράφιση, ως αρχηγός κόμματος, στο Playboy
Oταν ρωτήθηκε για την πρόταση της γριάς συναδέλφους της Τσιτσολίνας να κάνει σεξ με τον Μπιν Λάντεν αυτή είπε "Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα με τη Μέρκελ»
http://papatzides.blogspot.com/2012/03/h-t.html









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Φαντάζεστε πως θα γίνει ένα I Pad άμα το πυροβολήσετε;

Posted: 22 Mar 2012 02:54 PM PDT

Δεν θα είναι και πολύ ευχάριστο θέαμα όπως καταλαβαίνετε. Δεν ξέρουμε ποιός το έκανε όμως...


σίγουρα δεν θα είχε κάτι καλύτερο να κάνει και διέλυσε μια συσκευή που κοστίζει πολύ για να αγοράσεις. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κατεστραμμένο I-Pad.






































ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Υπερασπίστηκε τον... δολοφόνο του γιου της

Posted: 22 Mar 2012 02:48 PM PDT

Η μητέρα ενός 25χρονου και της συνομήλικης συζύγου του, που έχασαν τη ζωή τους ενώ βρίσκονταν στον μήνα του μέλιτος...



εμφανίστηκε ενώπιον του δικαστηρίου και κατέθεσε υπέρ του ανθρώπου, που κατηγορείται για τον θάνατό τους.



Ο Τζόναθαν και η Έμμα Γκρέι έχασαν την ζωή τους, στις 6 Αυγούστου του 2011, στιςΜαλδίβες, όταν η "γουρούνα" στην οποία επέβαιναν, προσέκρουσε σε δέντρο.



Για το τραγικό συμβάν κατηγορήθηκε ο 23χρονος υπάλληλος του ξενοδοχείου όπου διέμενε το νεαρό ζευγάρι, Φίλιπ Γιουτζίν Πέτρε, ο οποίος και οδηγούσε το όχημα.



"Πιστεύω ακόμη, ότι αυτό που συνέβη ήταν ένα τραγικό ατύχημα και ότι τίποτα δεν έγινε με πρόθεση", είπε η μητέρα του Τζόναθαν.



"Το να ακούω τις εις βάρος του κατηγορίες με θλίβει, όπως επίσης όλους τους αγαπημένους ανθρώπους του ζευγαριού. Μας φέρνει πίσω αναμνήσεις που θέλουμε να σβήσουμε και όσα έγιναν έκτοτε", δήλωσε.



"Δεν θέλουμε να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια πράγματα και συναισθήματα. Θέλουμε να ξεπεράσουμε όσα έγιναν και να θυμόμαστε τα παιδιά μας για την αγάπη τους και το πώς ήταν μαζί και όχι μέσω του συμβάντος που έβαλε τέλος στη ζωή τους", πρόσθεσε, επιδεικνύοντας εντυπωσιακό κουράγιο και δύναμη ψυχής.



24wro






ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΡΕΥΝΑ: Έχεις πολλούς φίλους στο Facebook; Τότε μάλλον είσαι ναρκισσιστής!

Posted: 22 Mar 2012 02:32 PM PDT

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μια έρευνα που διεξήγαγε το Πανεπιστήμιο του Δυτικού Illinois...





Η έρευνα μελέτησε τις συνήθειες 294 φοιτητών, χρηστών της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.



Αυτοί λοιπόν που πέτυχαν υψηλό σκορ στο τεστ ναρκισσισμού, ήταν αυτοί που είχαν παράλληλα και τους περισσότερους φίλους στο Facebook. Όπως σημείωσε η έρευνα είναι οι ίδιοι ακόμα που ενημερώνουν πιο συχνά από όλους το status τους στο προφίλ τους και να κάνουν tag το όνομά τους πιο συχνά σε φωτογραφίες.



Η πανεπιστημιακή αυτή έρευνα δημοσιεύεται στο επιστημονικό περιοδικό «Personality and Individual Differences» και σκιαγραφεί έναν τύπο ανθρώπου που από τη συμπεριφορά του στο Facebook χαρακτηρίζεται «κοινωνικά διασπαστικός» (socially disruptive).



Όπως τονίζει η έρευνα το χαρακτηριστικό αυτό αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο σοβαρές μορφές ναρκισσισμού με στοιχεία όπως την επιδειξιμανία σε μεγάλο βαθμό, την αίσθηση ότι αξίζει περισσότερο σεβασμό από τους άλλους, την ματαιοδοξία και την επιθυμία προσέλκυσης της προσοχής από άλλους.



Ακόμα, τα άτομα αυτά επιθυμούν να βρίσκονται διαρκώς στο κέντρο της προσοχής, ενώ, σύμφωνα με τους επιστήμονες, γράφουν πράγματα που σοκάρουν ή προχωρούν σε πολύ προσωπικές αποκαλύψεις, επειδή δεν αντέχουν στην ιδέα ότι κανείς δεν ασχολείται μαζί τους.



Η κοινωνική ψυχολόγος του πανεπιστημίου του Sussex στη Βρετανία Vivian Vignoles σημείωσε ότι ''υπάρχει ξεκάθαρη απόδειξη ότι οι φοιτητές των αμερικανικών πανεπιστήμιων έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και πιο ναρκισσιστές'', επισημαίνοντας ωστόσο ότι πρέπει ''να ερευνήσουμε την διαδικτυακή συμπεριφορά άλλων ηλικιακών ομάδων, καθώς και σπουδαστών σε πανεπιστήμια άλλων κρατών''.
mediagate







ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η καριερίστα που έμεινε μόνη της

Posted: 22 Mar 2012 02:20 PM PDT

Αν αγαπάτε υπερβολικά την δουλειά σας, οι πιθανότητες είναι να μην έχετε χρόνο να αγαπήσετε κάποιον άλλο...



Σύμφωνα με μία πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στην Ελλάδα, σχεδόν ένας στους τρεις εργαζόμενους εξωθούν την σχέση με τον/την σύντροφό τους στα άκρα, εξαιτίας της πίεσης που νιώθουν από την δουλειά τους.



Επιστήμονες από το ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας (IOSH) επιστράτευσαν 2.000 εργαζόμενους για να διερευνήσουν αν και κατά πόσον επηρεάζει η δουλειά την προσωπική τους ζωής. Και τα αποτελέσματα δεν ήταν και τα καλύτερα...



Όπως διαπίστωσαν, το 29% από αυτούς δεν κατόρθωναν να βρουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στη δουλειά και την υπόλοιπη ζωή τους, με συνέπεια να φτάνουν στα πρόθυρα ή και να χωρίζουν τελικά εξαιτίας της.



Συνολικά, όμως, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων είπαν πως η πολλή δουλειά και το στρες επηρέαζαν αρνητικά την προσωπική τους ζωή. Τα δύο κυριότερα προβλήματα που οδηγούσαν τη σχέση στα άκρα ήταν η δουλειά επί ατελείωτες ώρες καθημερινά και ο υπερβολικός φόρτος εργασίας που δεν επέτρεπε ούτε καν ένα τηλεφώνημα στο έτερον ήμισυ.



Εσείς τι πιστεύετε, τα αξίζει όλα αυτά η καριέρα; Πείτε μας αφελής ρομαντικούς, αλλά εμείς θα πούμε όχι.


queen










ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γονείς 14χρονης βρήκαν τον κλέφτη πριν από την αστυνομία στο Facebook!

Posted: 22 Mar 2012 02:12 PM PDT

Έχουμε δει εγκλήματα να εξιχνιάζονται μέσω Facebook ουκ ολίγες φορές...







Αυτό είδαν και σκέφτηκαν μάλλον οι γονείς μιας 14χρονης η οποία έπεσε θύμα κλοπής στη Βρετανία...



Μια γυναίκα έκλεψε το κινητό της νεαρής και την χτύπησε, ενώ οι γονείς και η έντρομη κοπέλα έδωσαν το ίδιο βράδυ κατάθεση στην αστυνομία.



Ωστόσο αποφάσισαν να κάνουν τις δικές τους έρευνες...



Την επόμενη ημέρα οι γονείς πήγαν στο σημείο της κλοπής και έμαθαν το όνομα της γυναίκας από αυτόπτη μάρτυρα. Στη συνέχεια μέσω Facebook το θύμα αναγνώρισε την γυναίκα που της έκλεψε το κινητό.



Τελικά η οικογένεια Brinkman απογοητευμένη από την εξέλιξη των ερευνών έδωσε στην αστυνομία το όνομα της ενόχου, ασκώντας παράλληλα δημόσια κριτική στην αστυνομία που είχε τόσο κακή αντίδραση σε μια βίαιη κλοπή , καθώς τίποτα δεν είχε συμβεί για πέντε μέρες.


mediagate







ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Ο Τιτανικός όπως δεν τον έχετε ξαναδεί

Posted: 22 Mar 2012 02:00 PM PDT

Το ναυάγιο του Τιτανικού είναι ένα από τα μεγαλύτερα δράματα του 20ου αιώνα, ένα μυστήριο...


που απασχόλησε και εξακολουθεί να απασχολεί επιστήμονες και ιστορικούς για δεκαετίες.



Υπάρχει ακόμα μια αύρα μυστικισμού που παραμένει γύρω από αυτό το μοιραίο ναυάγιο, όπως διαπιστώνεται σε νέες φωτογραφίες που θα δημοσιευθούν τον Απρίλιο στη νέα έκδοση του περιοδικού National Geographic. Με αυτές τις φωτογραφίες, οι αναγνώστες θα πάρουν μία γεύση για το πώς δείχνει το ναυάγιο σήμερα...



Οι νέες εικόνες που εξασφάλισε ερευνητική ομάδα του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου, παρέχει μια καλύτερη κατανόηση του τι συνέβη εκείνη τη μοιραία 15η Απριλίου του 1912.



Το μεγαλύτερο μέρος του Αυγούστου και του Σεπτεμβρίου του 2012 , οι ερευνητές από το Woods Hole του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου, χρησιμοποίησαν ρομποτικά οχήματα προκειμένου να εξασφαλίσουν αυτές τις φοβερές εικόνες.



Πάρτε μια γεύση.


















ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Demi Moore ανακάλυψε... το photoshop

Posted: 22 Mar 2012 01:53 PM PDT

Η Demi Moore πρωταγωνιστεί στο διαφημιστικό spot της εταιρείας καλλυντικών Helena Rubinstein, λανσάροντας τα προϊόντα ομορφιάς...



Η 49χρονη ηθοποιός είναι σχεδόν αγνώριστη και το photoshop είναι υπερβολικά προφανές.



Το τέλεια σμιλεμένο πρόσωπό της μετά βίας ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ταζυγωματικά της φαίνονται να είναι πολύ ψηλά και το πιγούνι της σχηματίζει ένα τέλειο τόξο.



Μόνο τα όμορφα καταπράσινα μάτια της θυμίζουν κάτι από την διάσημη αστέρα του Χόλιγουντ…



Τους τελευταίους μήνες η Moore υπέφερε λόγω του χωρισμού της με τον Ashton Kutcher, γεγονός που προκάλεσε την ψυχολογική κατάρρευσή της.



Μόλις πριν λίγες εβδομάδες πήρε εξιτήριο από την κλινική αποτοξίνωσης, όπου νοσηλεύτηκε για να ξεπεράσει τη νευρική ανορεξία και τον εθισμό της σε ουσίες.














ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λιμουζίνα Ferrari 8 ατόμων!

Posted: 22 Mar 2012 01:43 PM PDT

Αυτή η Ferrari που βρέθηκε παρκαρισμένη έξω από τα Harrods στο Λονδίνο σίγουρα δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο...


Θα μπορούσε να είναι μια Ferrari - σχολικό ή μια Ferrari - πούλμαν αφού χωράει 8 άτομα.



Η συγκεκριμένη λιμουζίνα έχει φτιαχτεί με πρότυπο ένα κανονικό Ferrari 360 Modena στο οποίο έχουν προστεθεί αρκετές θέσεις στη μέση. Η γρηγορότερη λιμουζίνα του κόσμου μπορεί να πιάσειταχύτητα 267 χλμ/ώρα και υπολογίζεται ότι κοστίζει 300.000 ευρώ.



Φυσικά, η λιμουζίνα δεν είναι του άντρα που βγήκε από αυτή αλλά πιθανόν να τη νοίκιασε για τη συγκεκριμένη περίσταση. Αυτή η Ferrari εξάλλου είναι κατασκευασμένη από τον επιχειρηματία Dan Cawley που δραστηριοποιείται στο Manchester και έχει εταιρία ενοικίασης πολυτελών λιμουζίνων.



Ο Dan Cawley ο οποίος πούλησε το εν λόγω όχημα σε μια άλλη εταιρία ενοικίασης δήλωσε: «Κάθε αγόρι θέλει να μπει μέσα σε μια Ferrari, με αυτό το αμάξι μπορούν να μπουν γύρω στα 8 άτομα. Είναι το πιο μεγάλο και το πιο τρελό όχημα που μπορείς να πάρεις. Το φτιάξαμε επειδή θέλαμε να δημιουργήσουμε την απόλυτη εμπειρία με τη Ferrari».







autocarnet.blogspot.com










ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ζητείται butler για τη Βασίλισσα με αμοιβή 1.500 ευρώ!

Posted: 22 Mar 2012 01:37 PM PDT

Εάν είστε φιλικός, διακριτικός και ψάχνετε για δουλειά, η βασίλισσα Ελισάβετ είναι για εσάς...



Ζητά έναν butler για να σερβίρει το πρωινό στα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ο τυχερός που θα προσληφθεί, θα εργάζεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ καθώς επίσης και στο Balmoral στο Windsor και στο Sandringham, παίρνοντας σαν μισθό 15.000 λίρες τον χρόνο, δηλαδή 17.972 ευρώ για 45 ώρες εργασίας την βδομάδα.



Με πιο απλά λόγια θα σερβίρετε και θα πληρώνεστε τον μήνα 1.500 ευρουλάκια!



Ο ασκούμενος θα πρέπει να σερβίρει και να μαζεύει φλιτζάνια με καφέ, τσάι, πρωινό γεύμα και εφημερίδες με αποτελεσματικό και διακριτικό τρόπο ενώ επίσης θα είναι υπεύθυνος και για να σερβίρει και άλλα γεύματα.



Η αγγελία έχει ανέβει στο website της βασίλισσας.



enimerwsi.gr










ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ένα πάρτι γεμάτο από... Μπομπ Σφουγγαράκη

Posted: 22 Mar 2012 01:31 PM PDT

Μεγάλος θαυμαστής του «Μπομπ Σφουγγαράκη» είναι ο γιος της Tori Spelling για αυτό και του επεφύλαξε...


μία μεγάλη έκπληξη τώρα που κλείνει τα πέντε του χρόνια.



Η μαμά του Tori Spelling, τού ετοίμασε ένα πάρτι γεμάτο με τον αγαπημένο του ήρωα, τον «Μπομπ Σφουγγαράκη».











Τον έβαψε στα χρώματα του Μπομπ, η τούρτα του ήταν εμπνευσμένη από τον αγαπημένο του ήρωα και έγραφε πάνω «χρόνια πολλά Liam», ενώ έκπληξη προκάλεσε κι ένας κλόουν ντυμένος με τη στολή του Μπομπ.











Η 38χρονη ηθοποιός που την γνωρίσαμε μέσα από το Beverly Hills έλαμπε μέσα στο τιρκουάζ φόρεμά της ενώ στα ίδια χρώματα είχε ντύσει και την μικρή της κόρη που κρατούσε στην αγκαλιά της














ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έστειλαν επιστολή στον Πρωθυπουργό για τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Posted: 22 Mar 2012 01:22 PM PDT

Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των κομμάτων με αίτημα να παραστούν στη συνεδρίαση...



για την διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων προκειμένου με την παρουσία τους να αποκτήσει η όλη διαδικασία τη μέγιστη δυνατή πολιτική βαρύτητα, απέστειλαν σήμερα 33 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι με πρωτοβουλία του Παναγιώτη Κουρουμπλή.





Στην επιστολή αναφέρονται τα παρακάτω: «το γεγονός ότι μεταξύ των δύο χωρών δεν υπάρχει υπογεγραμμένη Συνθήκη Ειρήνης, αλλά συνθήκη μη πολέμου, καταδεικνύει ότι και η γερμανική πλευρά αναγνωρίζει την ως άνω εκκρεμότητα. Πρόκειται για ένα αίτημα πάνδημο, πανελλήνιο και πανεθνικό που ενώνει όλους τους Έλληνες, ενώ η αντιμετώπιση και λύση του θα συμβάλλει στην πλήρη ψυχική αποκατάσταση των σχέσεων των δύο λαών».



Την επιστολή υπογράφουν οι :Α.Αγάτσα , Ε.Αμμανατίδου-Πασχαλίδου, Γ.Αμοιρίδης, Γ.Βούρος, Σ.Γαληνός , Α.Δαβάκης, Ε. Δαμιανάκης, Η.Διώτη, Θ.Δρίτσας, Η.Θεοδωρίδης, Ε.Καϊλή, Π.Καμμένος, Κ.Καραγκούνης, Γ.Κασαπίδης, Β.Κεγκέρογλου, Γ.Κοντογιάννης, Α.Κουράκης, Ε.Κουρουπάκη, Μ.Κριτσωτάκης, Π.Λαφαζάνης, Α.Λεβέντης, Β.Μουλόπουλος, Μ.Μπεκίρης, Α.Νταλάρα, Β,Οικονόμου, Δ.Παπαδημούλης , Γ.Παπαμανώλης, Ε.Παπαχρήστος, Σ.Σακοράφα, Μ.Σκραφνάκη, Ε.Στρατάκης και Ν.Τσούκαλης.



Ένα ζήτημα που έχει ταλαιπωρήσει τον ελληνικό λαό…


prionokordela



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10+1 πράγματα για τα όνειρα που θα θέλατε να ξέρετε!

Posted: 22 Mar 2012 01:13 PM PDT


ImagerousΤα όνειρα που βλέπει ο καθένας από εμάς στον ύπνο του είναι μία από τις
πιο μυστηριώδεις και ενδιαφέρουσες εμπειρίες στη ζωή μας.




Κατά τη ρωμαϊκή εποχή κάποια όνειρα είχαν υποβληθεί
προς συζήτηση και ερμηνεία ακόμη και στη Ρωμαϊκή Σύγκλητο, ενώ δεν ήταν
λίγοι αυτοί που υποστήριζαν ότι αυτά που βλέπουμε στον ύπνο μας είναι τα
μηνύματα από τους θεούς!





Διερμηνείς ονείρων συνόδευαν τους στρατιωτικούς ηγέτες σε μάχες και
εκστρατείες, ενώ πολλοί είναι αυτοί που στη σύγχρονη εποχή έχουν λάβει
τις δημιουργικές ιδέες τους από τα όνειρά τους! Αλλά τι πραγματικά
γνωρίζουμε για τα όνειρα; Ποια είναι τα μυστικά που κρύβουν; Στη λίστα
που ακολουθεί θα βρείτε τα 11 πιο ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με τα
όνειρα…



1. Το 90% των ονείρων σας ξεχνιέται μόλις ξυπνήσετε

Μέσα σε 5 λεπτά μετά το ξύπνημα το ήμισυ των ονείρων σας έχει ξεχαστεί και μέσα σε 10 λεπτά το 90% δεν το θυμάστε καν.



2. Και οι τυφλοί ονειρεύονται

Οι άνθρωποι που τυφλώθηκαν μετά τη γέννησή τους μπορούν να δουν εικόνες
στα όνειρά τους. Οι άνθρωποι που γεννιούνται τυφλοί δεν βλέπουν εικόνες,
αλλά έχουν εξίσου έντονα όνειρα, όπου συμμετέχουν άλλες αισθήσεις.
Ακούνε, για παράδειγμα, τους ήχους, μυρίζουν, αγγίζουν πράγματα και
αισθάνονται έντονες ψυχικές καταστάσεις.



3. Όνειρα βλέπουμε όλοι

Κάθε άνθρωπος ονειρεύεται (εκτός από περιπτώσεις ακραίων ψυχολογικών
διαταραχών). Αν πάλι νομίζετε ότι δεν ονειρεύεστε, απλώς έχετε ξεχάσει
τα όνειρα που είδατε κατά τη διάρκεια της νύχτας.



4. Στα όνειρά μας βλέπουμε μόνο πρόσωπα που ήδη γνωρίζουμε

Το μυαλό μας δεν έχει την ικανότητα να εφεύρει πρόσωπα. Έτσι στα όνειρά
μας βλέπουμε πραγματικά πρόσωπα και όχι φανταστικά. Κι αν κάποια από
αυτά που βλέπετε στον ύπνο σας δεν σας θυμίζουν κάτι, η εξήγηση είναι
απλή: Όλοι έχουμε δει εκατοντάδες χιλιάδες πρόσωπα σε ολόκληρη τη ζωή
μας αλλά δεν τα θυμόμαστε. Έτσι έχουμε μια ατελείωτη προσφορά χαρακτήρων
για τον εγκέφαλό μας, για να τους αξιοποιήσει κατά τη διάρκεια των
όνείρων μας.







5. Δεν βλέπουμε όλοι ασπρόμαυρα όνειρα

Μόνο ένα 12% των ανθρώπων βλέπει αποκλειστικά ασπρόμαυρα όνειρα. Το
υπόλοιπο 88% ονειρεύεται σε όλες τις… αποχρώσεις. Μελέτες που έγιναν από
το 1915 μέχρι το 1950 αναφέρουν ότι η πλειονότητα των ονείρων ήταν σε
μαύρο και άσπρο, αλλά αυτά τα αποτελέσματα άρχισαν να αλλάζουν στη
δεκαετία του 1960. Σήμερα μόνο το 4,4% των ατόμων κάτω των 25 ετών
βλέπουν ασπρόμαυρα όνειρα.



6. Τα όνειρα είναι συμβολικά

Αν ονειρευτείτε κάποιο συγκεκριμένο θέμα, μπορεί το όνειρο να μην αφορά
αυτό καθεαυτό το θέμα αλλά μέσω αυτού να συμβολίζεται κάτι άλλο. Τα
όνειρα, άλλωστε, μιλούν πάντα σε μια βαθιά συμβολική γλώσσα.



7. Συναισθήματα

Το πιο συνηθισμένο συναίσθημα που αισθάνεται κάποιος όταν ονειρεύεται
είναι το άγχος, ενώ τα αρνητικά συναισθήματα είναι πιο συχνά από τα
θετικά.







8. Μπορούμε να έχουμε 4 έως 7 όνειρα μέσα σε μια νύχτα

Κατά μέσο όρο ονειρευόμαστε μία ή δύο ώρες κάθε βράδυ.



9. Και τα ζώα ονειρεύονται

Μελέτες που έχουν γίνει σε πολλά διαφορετικά ζώα καταδεικνύουν ότι κατά
τη διάρκεια του ύπνου τους τα εγκεφαλικά κύτταρα λειτουργούν όπως του
ανθρώπου. Παρακολουθήστε, για παράδειγμα, ένα σκυλί στον ύπνο του και θα
δείτε ότι συχνά τα πόδια του κινούνται σαν να κυνηγά κάτι μέσα σε ένα
όνειρο.



10. Η έννοια της «ενσωμάτωσης»

Το μυαλό μας ερμηνεύει διάφορα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχονται οι
αισθήσεις μας όταν είμαστε κοιμισμένοι και συχνά αυτά αποτελούν ένα
μέρος των ονείρων μας. Αυτό σημαίνει ότι μερικές φορές στον ύπνο μας
ακούμε έναν ήχο από την πραγματικότητα, ο οποίος ενσωματώνεται με
κάποιον τρόπο και νομίζουμε ότι είναι στο όνειρό μας. Για παράδειγμα,
μπορεί να ονειρεύεστε ότι είστε σε μια συναυλία, ενώ ο αδελφός σας
παίζει κιθάρα κατά τη διάρκεια του ύπνου σας.



11. Οι άνδρες και οι γυναίκες ονειρεύονται διαφορετικά

Οι άνδρες τείνουν να ονειρεύονται περισσότερο άλλους άνδρες. Περίπου το
70% από τους χαρακτήρες που υπάρχουν στο όνειρο ενός άντρα είναι άτομα
του ίδιου φύλου. Από την άλλη πλευρά, τα όνειρα των γυναικών
περιλαμβάνουν σχεδόν ίσο αριθμό ανδρών και γυναικών. Εκτός από αυτό, οι
άνδρες έχουν γενικά πιο επιθετικά συναισθήματα στα όνειρά τους από τις
γυναίκες.









ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρία παιδιά κρέμασαν 7χρονο μιμούμενα σαπουνόπερα

Posted: 22 Mar 2012 01:02 PM PDT




 


 Ένα επτάχρονο αγόρι στο Ιράκ πέθανε
αφού τρία άλλα παιδιά φέρονται ότι το κρέμασαν μιμούμενα σκηνή από


τηλεοπτική σαπουνόπερα, δήλωσαν σήμερα πηγές της ιρακινής ασφάλειας. Οι
ύποπτοι, επίσης ηλικίας επτά ετών,
έβαλαν τον μικρό Ιρακινό πάνω σε
ένα άδειο κοντέινερ πετρελαίου και έσφιξαν τη θηλιά του σκοινιού που
είχε περασμένη στο λαιμό του καθώς έπαιζαν στην πόλη Κουτ, η οποία
βρίσκεται περίπου 180 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Βαγδάτης,
διευκρίνισαν οι ίδιες πηγές. Τα παιδιά δήλωσαν στους ερευνητές της
αστυνομίας ότι την ιδέα για «το παιγνίδι» αυτό την πήραν από μια σκηνή
με μια εκτέλεση από μια δημοφιλή τουρκική σαπουνόπερα.



Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν θα απαγγελθούν κατηγορίες στα
παιδιά αυτά για το πρώτο, όπως πιστεύεται, καταγεγραμμένο περιστατικό
αυτού του είδους στο Ιράκ.








ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ανυπομονεί ο Λέτο!

Posted: 22 Mar 2012 12:51 PM PDT


Ο Σεμπαστιάν Λέτο εξέφρασε μέσω twitter την ελπίδα του να επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα, όπου... ο
καιρός είναι καλύτερος από ότι στη Μπολόνια! Ο Σέμπα συνεχίζει να βρίσκεται στην πόλη της Ιταλίας, δουλεύοντας σκληρά προκειμένου να καταφέρει να....




αντιμετωπίσει το πρόβλημά του στο γόνατο. Ο Αργεντινός μέσω twitter έστειλε την... καλημέρα του και τόνισε ότι «ελπίζω σύντομα να είμαι στην Ελλάδα». «Καλημέρα φίλοι μου! Ωραίος καιρός και εδώ, αλλά μαντεύω ότι στην Ελλάδα είναι πολύ καλύτερος. Ελπίζω να είμαι εκεί σύντομα. Απολαύστε τη μέρα φίλοι μου», είπε χαρακτηριστικά.
gazzetta


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Βρήκε βαλίτσα γεμάτη χασίς και την κράτησε!

Posted: 22 Mar 2012 12:38 PM PDT


Ούτε τα δυο ανήλικα παιδιά του δεν θα πίστευαν το «σενάριο» που σκαρφίστηκε ένας 42χρονος για να
δικαιολογήσει στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου πώς βρέθηκε στην κατοχή του μια βαλίτσα με σχεδόν ενάμισι κιλό χασίς! Ο 42χρονος συνελήφθη στο Πανόπουλο Ηλείας, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο....





και στην μοτοσικλέτα που οδηγούσε βρέθηκε μια συσκευασία με 51 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στην περιοχή Κλινδιά, όπου οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τη βαλίτσα μέσα στην οποία υπήρχαν δέκα συσκευασίες με «φούντα» βάρους ενός κιλού και 123 γραμμαρίων, άλλες τρεις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 290 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι τα ναρκωτικά δεν ήταν δικά του και δικαιολογήθηκε ότι… βρήκε στο δρόμο την βαλίτσα και την κράτησε! Φυσικά, το «παραμύθι» δεν έγινε πιστευτό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Στην Άνδρο, οι πληροφορίες που είχαν οι αστυνομικοί του σταθμού Υδρούσας για έναν 23χρονο αλλοδαπό ότι διακινεί ναρκωτικά στο νησί, επιβεβαιώθηκαν όταν ερεύνησαν το ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου κατοικούσε. Μέσα, βρήκαν έξι συσκευασίες με 56,12 γραμμάρια κάνναβης, ένα μεταλλικό κουτί με σπόρους κάνναβης και μια συσκευασία με μια λευκή κρυσταλλική σκόνη βάρους 48,3 γραμμαρίων που εστάλη για εξέταση στο Χημείο. Ο 23χρονος Αλβανός, που έλειπε κατά την διάρκεια της έρευνας και συνελήφθη αργότερα στο Γαύριο Άνδρου, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιγαντιαίο άγνωστο αντικείμενο «προσγειώθηκε» στη Σιβηρία

Posted: 22 Mar 2012 12:32 PM PDT


Την Κυριακή 18 Μαρτίου, οι κάτοικοι του χωριού Οτραντνέσνκι έβγαλαν από το δάσος το «κομμάτι από UFO»,
το οποίο είχε πέσει νωρίτερα από τον ουρανό. Το έδεσαν σε ένα τρέιλερ και το μετέφεραν μέσα από το παχύ χιόνι στο χωριό τους. Εκεί τοπικοί αξιωματούχοι εξέτασαν το περίεργο θολωτό αντικείμενο και.....





στη συνέχεια σήμαναν συναγερμό στη Μόσχα. Με μια μυστική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας, οι ρωσικές αρχές μετέφεραν το «κομμάτι από UFO» από το χωριό στη ρωσική πρωτεύουσα. Το μεταλλικό αντικείμενο, βάρους 200 κιλών, φυλάσσεται στενά από την αστυνομία, σύμφωνα με οδηγίες που έχει λάβει από αρχή που δεν κατονομάζεται. Μέρος του είναι κατασκευασμένο από υπέρ-ενισχυμένο τιτάνιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί η προέλευση του αντικειμένου. Η ρωσική διαστημική υπηρεσία Roscosmos σχολίασε ότι «το αντικείμενο που βρέθηκε δεν έχει σχέση με διαστημική τεχνολογία. Ένα τελικό συμπέρασμα θα είναι δυνατό, μετά τη λεπτομερή εξέταση του αντικειμένου από ειδικούς».

Επίσης, έγινε γνωστό ότι το αντικείμενο δεν έχει ίχνη ραδιενέργειας ούτε αποτελεί τμήμα πυραύλου ή δορυφόρου.



ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Μαϊμού" δικηγόρος έβγαλε 3 εκατομμύρια ευρώ

Posted: 22 Mar 2012 12:25 PM PDT


Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία εκατομμύρια ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από ιδιώτες μια 39χρονη
που υποδυόταν την δικηγόρο μεγάλης τράπεζας. Η γυναίκα έπειθε τα θύματα της ότι μπορεί να μεσολαβήσει, για να πάρουν ακίνητα από πλειστηριασμό σε χαμηλές τιμές με το αζημίωτο βέβαια. Η ίδια....




απέσπασε συνολικά 3 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το cretalive, όμως κανείς δεν κατάφερε να αποκτήσει ακίνητο! Η 39χρονη κρατείται στην Ασφάλεια Αττικής και αναμένεται να παραπεμφθεί ενώπιον της αρμόδιας ανακριτικής Αρχής αφού σε βάρος της εκκρεμούν μηνύσεις από δεκάδες εξαπατημένους πολίτες ανά την Ελλάδα.


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με τροποποιήσεις το νομοσχέδιο για τα ταξί

Posted: 22 Mar 2012 12:15 PM PDT


Με μικρές αλλαγές, οι οποίες δεν αλλοιώνουν τις γενικές του αρχές, αναμένεται να τεθεί τις προσεχείς
μέρες σε δημόσιο διάλογο και ακολούθως να κατατεθεί στη Βουλή, το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των ταξί. Ο αρμόδιος υπουργός....





Μάκης Βορίδης τόνισε στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι οι όποιες παρατηρήσεις της τρόικας ήταν κυρίως τεχνικής φύσεως. Διαβάστε αναλυτικά τις τροποποιήσεις στο σχέδιο νόμου. Αναλυτικά οι τροποποιήσεις:

- Θεσπίζεται η κατηγορία ΕΔΧ Ειδικής Μίσθωσης χωρίς μετρητή, 5-9 θέσεων, τα οποία λειτουργούν μόνο με προμίσθωση (ραντεβού) και τα οποία απαγορεύεται να παραλαμβάνουν πελάτες από τον δρόμο.

- Για τον καθορισμό του αριθμού αδειών λαμβάνονται υπόψη πληθυσμιακά, συγκοινωνιακά και περιβαλλοντικά κριτήρια.

- Τον αριθμό των αδειών καθορίζει ο περιφερειάρχης με απόφασή του κάθε δύο χρόνια και στηρίζεται σε ειδικό μαθηματικό τύπο. Ο συντελεστής είναι για την Αθήνα 2,5 (+1, -1 δηλαδή από 1,5 έως 3,5) και για την περιφέρεια 1,5 (+1, -1 δηλαδή από 0,50 έως 2,5).

- Ισχύουν οι έδρες των ταξί, όπως έως σήμερα.

- Η μονή ταρίφα αφορά πλέον όλο τον νομό Αττικής εκτός των νησιών του.

- Κτήση κυριότητας ΕΔΧ επιτρέπεται από κάθε είδους φυσικό ή νομικό πρόσωπο χωρίς αυτό να απαιτείται να έχει ειδική άδεια οδήγησης ΕΔΧ αυτοκινήτου.

- Ρυθμίζονται ειδικότερα θέματα που αφορούν τα χαρακτηριστικά κάθε είδους ΕΔΧ, την κτήση ειδικής άδειας οδήγησης ΕΔΧ αυτοκινήτου, τις υποχρεώσεις των οδηγών και πειθαρχικές διατάξεις.

Με τις γενικές αρχές του σχεδίου νόμου είναι σύμφωνη και η τρόικα, όπως άφησε να εννοηθεί ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μάκης Βορίδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, διευκρινίζοντας ότι οι παρατηρήσεις της τρόικας ήταν τεχνικής φύσεως και τυπικές.

Η τρόικα ζήτησε εξηγήσεις κυρίως για το θέμα της μεταβίβασης των αδειών, το ύψος του διοικητικού κόστους, αλλά και του ρόλου των περιφερειών στην εκτίμηση των αναγκών κάθε περιοχής (θεσπίζονται περιβαλλοντικά και συγκοινωνιακά κριτήρια).

Οι αλλαγές θα ενταχθούν στη διαδικασία της διαβούλευσης που θα ακολουθήσει.

ΤΑ ΝΕΑ


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με λουκέτο απειλούνται χιλιάδες επιχειρήσεις

Posted: 22 Mar 2012 12:07 PM PDT


Αποθαρρυντικά είναι τα νούμερα για την πορεία της εμπορικής επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.
Συγκρίνοντας το 2010 με το 2011 η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου διαπιστώνει ότι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜμΕ) είναι λιγότερες κατά 68.000, με απώλεια 135.000 θέσεων...




εργασίας, ενώ εκτιμάται ότι το τρέχον έτος άλλες 63.000 βρίσκονται στο «κόκκινο» και στα πρόθυρα να κατεβάσουν ρολά. Το 2011, εξάλλου, χάθηκαν 77.800 θέσεις εργασίας μόνο στο εμπόριο, ενώ οι απολύσεις εμφανίζουν αύξηση κατά 55%.

Παρουσιάζοντας διεξοδικά τις αρνητικές διαπιστώσεις και συγκρίσεις λειτουργίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα με τις αντίστοιχες στην ΕΕ, ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης διερωτάται «κατά πόσον τελικά οι περίφημες ατελείς μεταρρυθμίσεις των δύο τελευταίων ετών, σε συνδυασμό με τα υφεσιακά μέτρα, αντί να βελτιώσουν, επιδείνωσαν το επιχειρηματικό περιβάλλον στη χώρα μας». Θεωρεί, δε, ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα χρειάζεται άμεσα καλύτερη χρηματοπιστωτική αντιμετώπιση από τις τράπεζες και ταχύτερη πρόσβαση στους ευρωπαϊκούς πόρους.

Ειδικότερα, αναλύοντας τα συγκριτικά στοιχεία λειτουργίας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και την Ευρωζώνη και την Ευρωζώνη, η ΕΣΕΕ και το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών, καταγράφουν, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Η απασχόληση στις ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 85% του εργατικού δυναμικού, δηλαδή πολύ παραπάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ.
Ο αριθμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα με βάση το 100 ανέρχεται στο 93 έναντι 112 στην ΕΕ, ενώ η προστιθέμενη αξία της Μικρομεσαίας Επιχείρησης στην Ελλάδα υποχωρεί συνεχώς όσο μειώνεται ο αριθμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.
Η συμμετοχή των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας ανέρχεται στο 35,3% σε σχέση με το 21.8% των λοιπών χωρών της ΕΕ.
Το ονομαστικό ωριαίο εργατικό κόστος στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, μειώθηκε συνολικά κατά 7,5 ποσοστιαίες μονάδες, με το μισθολογικό κόστος να μειώνεται κατά 6,0% και το μη μισθολογικό κόστος κατά 12.5%, σημειώνοντας έτσι την καλύτερη επίδοση, καθώς ήταν η μοναδική χώρα που εμφάνισε αξιοσημείωτη πτώση του συγκεκριμένου δείκτη στο σύνολο των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Οι μεγάλες επιχειρήσεις δημιουργούν μόλις το 14% των θέσεων απασχόλησης στην Ελλάδα, ενώ ο αντίστοιχος μέσος όρος της ΕΕ είναι 33%.
Οι ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις απασχολούν κατά μέσο όρο 2,9 άτομα, αριθμός αισθητά μικρότερος σε σχέση με τον μέσο όρο της ΕΕ, ο οποίος είναι 4,2 άτομα ανά επιχείρηση.
Οι Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα, σε όρους πλήθους επιχειρήσεων, είναι σαφώς μικρότερες από τον μέσο όρο της ΕΕ (34% έναντι 44%). Περίπου τα ίδια δεδομένα με τα παραπάνω ισχύουν, αναφορικά με την απασχόληση και την προστιθέμενη αξία, και στον τομέα των υπηρεσιών.
Από την άλλη πλευρά οι ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του εμπορίου είναι αναλογικά περισσότερες από τον μέρσο όρο της ΕΕ (42% έναντι 31%).
Βαριά φορολογία

Ακόμη, σημειώνεται πως τα στοιχεία φορολόγησης των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα δείχνουν ότι αθροιστικά από άμεσους και έμμεσους τακτικούς ετήσιους φόρους, αλλά και από αναδρομικές και έκτακτες εισφορές προκύπτει μία επιβάρυνση που κυμαίνεται από 48% έως 53%, ενώ στην ΕΕ η φορολογία δεν ξεπερνά το 33%. Η Ελλάδα είναι η μοναδική περίπτωση επιβολής 32 ειδικών, έκτακτων και αναδρομικών φόρων.

Ενώ ο ρυθμός δημιουργίας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα είναι σχεδόν παρεμφερής με αυτόν του μέσου όρου της ΕΕ (14% σε Ελλάδα και 12% σε ΕΕ), το μερίδιο των επιχειρηματιών που εκμεταλλεύτηκαν τις κατάλληλες ευκαιρίες για να ανοίξουν μία επιχείρηση είναι σαφώς υποδεέστερο από εκείνο του μέσου όρου των χωρών της ΕΕ (39% σε σχέση με το 55%). Αυτό το στοιχείο υπονοεί πως ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων επιχειρηματιών έχουν οδηγηθεί στο άνοιγμα της επιχείρησής τους λόγω ανάγκης και έλλειψης άλλων εναλλακτικών- προοπτικών. Η προώθηση-διαφήμιση της επιχειρηματικότητας από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι αισθητά μικρότερη στην Ελλάδα (34,5%) σε σχέση με τις λοιπές χώρες της ΕΕ (51,35%).

Η γραφειοκρατία

Η ανεπαρκής έως ανύπαρκτη πρόοδος στην απλοποίηση των κανόνων και των γραφειοκρατικών διαδικασιών τοποθετούν την Ελλάδα σε δυσμενή θέση σε σχέση με τις άλλες χώρες της ΕΕ. Όσο για τη διαφθορά, υπάρχει σε όλες τις χώρες της ΕΕ, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για τη χώρα μας. Πιο αναλυτικά, όσον αφορά τα διαδικαστικά, τονίζονται τα παρακάτω:

Οι ημέρες που απαιτούνται για να λειτουργήσει μια ελληνική επιχείρηση είναι 19 έναντι 14 στην ΕΕ και σε αυτό έχει βοηθήσει τον τελευταίο χρόνο η ενεργοποίηση του one stop shop στα επιμελητήρια.
Το κόστος που είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένα εταιρικό σχήμα φτάνει το 21% (ως προς το κατά κεφαλήν εισόδημα) έναντι 5,5% στην ΕΕ.
Η απαιτούμενη καταβολή ελάχιστου κεφαλαίου στην Ελλάδα είναι στο 22,3% (% ως προς το κατά κεφαλήν εισόδημα) έναντι 18,76% στον μέσο όρο των χωρών της ΕΕ.
Το απαιτούμενο κόστος μεταβίβασης περιουσίας (% ως προς την περιουσιακή αξία) είναι 12,7% στην Ελλάδα σε αντίθεση με την ΕΕ όπου κυμαίνεται στο 4,68%.
Για να κλείσει οριστικά μια επιχείρηση στην Ελλάδα χρειάζεται δύο χρόνια με κόστος περίπου 9% και είναι τα μόνα στοιχεία που ταυτίζονται με τον μέσο όρο της ΕΕ, με την προϋπόθεση ότι στην Ευρώπη ακολουθούν συγκεκριμένη πτωχευτική διαδικασία, ενώ στην Ελλάδα απλώς κατεβάζουν ρολά και συνεχίζουν να οφείλουν εισφορές με πρόστιμα και προσαυξήσεις επίχριστο.
Η σχέση με το Δημόσιο

Πολύ χαρακτηριστικές είναι οι συγκρίσεις ως προς τις σχέσεις των επιχειρήσεων με το κράτος. Η διαθεσιμότητα των οκτώ βασικών κρατικών υπηρεσιών, οι οποίες παρέχουν βοήθεια στις ελληνικές επιχειρήσεις μέσω της χρήσης του διαδικτύου (ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των ελληνικών επιχειρήσεων), είναι αρκετά περιορισμένη στην πατρίδα μας σε σχέση με τις λοιπές χώρες της ΕΕ (62,5 έναντι 89,35). Σε αυτό τον τομέα, η Ελλάδα καταγράφει τη χειρότερη επίδοση επί του συνόλου των χωρών της ΕΕ, εξαιτίας κυρίως του υψηλού κόστους τόσο της έναρξης της λειτουργίας των επιχειρήσεων όσο και της μεταβίβασης των περιουσιακών στοιχείων αν και οι λοιποί δείκτες κυμαίνονται στο ίδιο επίπεδο με αυτό του μέσου όρου των χωρών της ΕΕ.

Ο μέσος όρος πληρωμής των επιχειρήσεων από το δημόσιο για κρατικές προμήθειες είναι θεωρητικά 65 ημέρες έναντι 25 στην ΕΕ. Το σύνολο των οφειλών του δημοσίου προς τις επιχειρήσεις αγγίζει σήμερα τα 6 δισ. Αναφορικά με την οικονομική σχέση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με το κράτος, φαίνεται ότι το μερίδιο των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στη συνολική αξία των κρατικών συμβολαίων είναι 31% στην Ελλάδα και 38% στην ΕΕ, ενώ η ηλεκτρονική διαθεσιμότητα των προκηρύξεων κρατικών προμηθειών στην Ελλάδα προσεγγίζει μόλις το 43%, ενώ στην ΕΕ το 73%.

Η κρατική οικονομική βοήθεια προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα είναι οριακά υψηλότερη (7,6%) από την ΕΕ (6,9%). Το ποσοστό μη επιτυχών αιτήσεων από τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, για παροχή τραπεζικών δανείων ανέρχεται στο 58% στην Ελλάδα, ενώ αντίθετα στις άλλες χώρες της ΕΕ το ποσοστό αυτό υπολογίζεται στο 23%. Ο μέσος όρος εξόφλησης συναλλαγών μεταξύ επιχειρήσεων στην Ελλάδα είναι περίπου 107 ημέρες έναντι 54 ημερών στην ΕΕ.


ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές