Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Βροχερός σήμερα ο καιρός – Δες αναλυτική πρόγνωση

Posted: 24 Jan 2012 02:23 AM PST


Βροχερός σήμερα ο καιρός, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Χιόνια στα ορεινά.
Η θερμοκρασία στην βόρεια Ελλάδα θα φτάσει μέχρι τους 10 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία θα είναι 5-6 βαθμούς χαμηλότερη. Στην Αττική ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 14 ενώ στη Θεσσαλονίκη δε θα ξεπεράσει τους 9.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά. Το βράδυ πιθανότητα καταιγίδας στα θαλάσσια τμήματα. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Τα φαινόμενα πιθανώς να είναι τοπικά έντονα. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Ιόνιο 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία καταιγίδες. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα να είναι ισχυρά κυρίως στα νότια. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδα. Πρόσκαιρη βελτίωση από το βράδυ. Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 01 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Όλοι οι celebrities στο VIP πάρτυ για το Madwalk – Δες φωτογραφίες

Posted: 24 Jan 2012 02:22 AM PST


Στο μεγάλο πάρτυ για το φετινό Madwalk που θα γίνει στις 8 Φεβρουαρίου βρέθηκε χθες το βράδυ όλη η ελληνική Showbiz. Άνθρωποι από το χώρο της τηλεόρασης, της μόδας και της μουσικής έδωσαν το "παρών" και διασκέδασαν ως αργά το βράδυ της Δευτέρας.
Η Μαίρη Συνατσάκη, η Βίκυ Καγιά και ο Κώστας Μαρτάκης που θα είναι και οι παρουσιαστές του event ήταν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί. Ανάμεσα στους celebrities που ξεχώρισαν ήταν η Σίσσυ Φειδά, η Ελένη Φουρέιρα, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Κρυσταλλία από τους Otherview, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Κώστας Φραγκολιάς και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από το πάρτυ με τους VIP της βραδιάς:


Σίσσυ Φειδά


Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαίρη Συνατσάκη


Ελένη Φουρέιρα


Μαίρη Συνατσάκη


Ιωάννα Σουλιώτη


Έλενα Παπαβασιλείου και Μαίρη Συνατσάκη


Κώστας Μαρτάκης και Ελένη Φουρέιρα


Η Βίκυ Καγιά με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη


Κρυσταλλία από τους Otherview


Nikki Ponte


Κώστας Φραγκολιάς


Κόκκινα Χαλιά


Έλενα Παπαβασιλείου και Βίκυ Καγιά


Otherview


Δημήτρης Κοντόπουλος ,Ρεγγίνα Κουρή




"Είναι Στιγμές" VS "Κλεμμένα Ονερα" ! Τι έγινε στο πρώτο απογευματινό ντέρμπι ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 ; Ποιον προτίμησε το κοινό ;

Posted: 24 Jan 2012 02:19 AM PST


Πρεμιέρα ήταν και πέρασε... Πρεμιέρα ήταν η χθεσινή μέρα για την ολοκαίνουργια, καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 , "Είναι Στιγμές", η οποία κατέβηκε στο... τηλεοπτικό γήπεδο για να αντιμετωπίσει τα "Κλεμμένα Ονειρα" του Mega. Ετσι, όπως καταλαβαίνετε χθες, παρακολουθήσαμε το πρώτο απογευματινό ντέρμπι της χρονιάς, ανάμεσα στα δύο μεγάλα, ιδιωτικά κανάλια !

Αποτέλεσμα; Εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σήμερα, να δούμε αυτό το ντέρμπι το πως ακριβώς αποτυπώθηκε στο ραβασάκι της AGB - Nielsen. Ηταν ένα ντέρμπι για... γερά νεύρα ή υπήρξε άνετη επικράτηση του ενός εκ των δύο αντιπάλων; Απ ΄ότι ,λοιπόν, δείχουν τα πρώτα τηλεοπτικά φαινόμενα, ήταν ένα ντέρμπι με πολύ έντονες στιγμές, μιας και ο κόσμος μοιράστηκε και δεν θέλησε να δώσει την ψήφο της εμπιστοσύνης του... μονοκούκι μόνο σε ένα κανάλι.

Ετσι ,λοιπόν, μπορεί στην χθεσινή πρώτη, απογευματινή αναμέτρηση την μάχη της τηλεθέασης να κέρδισαν τα "Κλεμμένα Ονειρα" του Mega, τα οποία στο μέσο όρο κέρδισαν το 28,7%, όμως, η σειρά του ΑΝΤ1 ακολούθησε με μικρή θα μπορούσα να πω διαφορά, φτάνοντας το 25,7% κατά μέσο όρο.

Με άλλα λόγια; Τα "Κλεμμένα Ονειρα" φαίνεται πως μετά από περίπου έναν μήνα προβολής, έχουν αρχίσει να γίνονται μία σταθερή, τηλεοπτική συνήθεια για το κοινό και να έχουν βάλει τις πρώτες βάσεις για να χτίσουν μαζί του μία γερή και κυρίως... πιστή σχέση, όμως, κι από την άλλη το "Είναι Στιγμές" του ΑΝΤ1, απέδειξε πως κατάφερε να σταθεί στο ύψος των τηλεοπτικών περιστάσεων και πως σίγουρα είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Το "Είναι Στιγμές" κατάφερε να πιέσει για τα καλά τα "Κλεμμένα Ονειρα" και να κάνει δυνατό τηλεοπτικό παιχνίδι, πράγμα που σημαίνει πως αν διατηρήσει αυτή την δυναμική και τις επόμενες ημέρες, δεν αποκλείεται να έχουμε ανατροπές, όσο αφορά στην απογεματινή πρωτιά.

Μία πρωτιά στην οποία ας μην ξεχνάμε πως συμβάλλει καθοριστικά και το γεγονός, πως τα "Κλεμμένα Ονειρα" πήραν τηλεοπτική πάσα από την τούρκικη σειρά "Ερωτας και Τιμωρία" 41,0%, ενώ το "Είναι Στιγμές" ξεκίνησε με... προίκα μόλις 10,5% από την επανάληψη του "Εκείνες κι εγώ" . Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα...

Σαρωτικές αλλαγές στον Alpha, ποιες κυρίες της ενημέρωσης λέγεται πως φλερτάρουν με το κανάλι της Κάντζας ;

Posted: 24 Jan 2012 02:17 AM PST


Μήνας σαρωτικών εξελίξεων και διαθρωτικών ανακατατάξεων αναμένεται να είναι ο Μάρτιος για τον Alpha. Βλέπετε, μετά την αποχώρηση του RTL Group από την ιδιοκτησία του καναλιού και την διοίκηση και την... ολική επιστροφή του Δημήτρη Κοντομηνά στο τιμόνι, το μόνο σίγουρο είναι, πως πολλά θα είναι εκείνα τα πράγματα που θα αλλάξουν και πως σίγουρα θα έχουμε να κάνουμε με νέα δεδομένα.

Απ ΄ότι ,λοιπόν, ακούγεται και συζητιέται έντονα, ο Alpha θα ρίξει το βάρος του στην ενημέρωση και θα προσπαθήσει να γίνει - αν όχι αμιγώς - αλλά σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό, ένα καθαρά, ενημερωτικό κανάλι. Με άλλα λόγια; Η ενημέρωση θα αποκτήσει τον πρώτο λόγο στο κανάλι της Κάντζας και στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, έχει έρθει στο προσκήνιο η σκέψη του να αναλάβει κι άλλα ενημερωτικά καθήκοντα ο Αντώνης Σρόιτερ, είτε μεγαλώνοντας την διάρκεια του καθημερινού δελτίου ειδήσεων, το οποίο είναι πολύ πιθανό από ωριαίο να γίνει δύωρο, είτε αναλαμβάνοντας την δική του εβδομαδαία, πολιτική εκπομπή, κάτι για το οποίο άλλωστε σας είχα γράψει εδώ και καιρό.

Μάλιστα, γι ΄αυτό ακριβώς τον λόγο, έχουν "παγώσει" για την ώρα όλες οι προτάσεις και οι σκέψεις σε σχέση με την ψυχαγωγία, ενώ ,ήδη, έχει ειπωθεί και το πρώτο μεγάλο "όχι", το οποίο έχει να κάνει με την νέα τηλεοπτική έκδοση του "Greek Idol", η οποία μέχρι πρότεινος ήταν στο τραπέζι των συζητήσεων για φέτος, αλλά τελικά δεν μας προκύψει.

Και όπως συμβαίνει πάντα στις τηλε-αναμπουμπούλες, έχει ξεκινήσει κι ένας χορός μεταγραφολογίας σε σχέση με την ενημέρωση, με διάφορα ονόματα να λέγεται πως φλερτάρουν με το κανάλι. Για την ώρα ,λοιπόν, οι άνθρωποι της Κάντζας λέγεται πως βρίσκονται σε συζητήσεις με την Μαρία Σαράφογλου, αλλά και με την Φαίη Μαυραγάνη, ενώ ο Δημήτρης Κοντομηνάς επίσης ακούγεται πως... μαρκάρει στενά την Πόπη Τσαπανίδου ! Αλήθεια, ψέματα, ο χρόνος θα δείξει...

Ο ΑΝΤ1 κάνει... παιχνίδι ! Ποιο είναι το επόμενο, fresh τηλε-παιχνίδι που έρχεται στις οθόνες μας !

Posted: 24 Jan 2012 02:16 AM PST


Αν νομίζατε πως οι νέες... αφίξεις στο φετινό πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ολοκληρώθηκαν, κάνετε λάθος ! Οι Αντεννικοί εκτός από το "Είναι Στιγμές", το "Ταλέντο", το "Dancing" και την "Οικογένεια της Συμφοράς", έχουν ακόμα ένα ψυχαγωγικό άσσο στο μανίκι τους ! Και αυτός ο άσσος δεν είναι άλλος από το ολοκαίνουργιο τηλεπαιχνίδι, "Galileo" !

Πρόκειται για ένα φορμά, το οποίο ίσως να σας θυμίσει λιγάκι το γνωστό σε όλους μας τηλεπαιχνίδι , "Εύρηκα", που παρουσίαζε κάποτε ο Αντώνης Καφετζόπουλος και του οποίου επιχειρήθηκε φέτος το τηλεοπτικό του... ριμέικ ! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα, το οποίο προβάλλεται ήδη σε εννέα ευρωπαϊκές χώρες, εμπίπτει στην κατηγορία «sciencetainement», υπό την έννοια ότι συνδυάζει την επιστήμη με την ψυχαγωγία, καθώς επεξηγεί καθημερινά φυσικά φαινόμενα με διασκεδαστικό τρόπο.

Την παρουσίαση του παιχνιδιού έχει αναλάβει ο Γιώργος Λιανός, ενώ τα βίντεο των επιστημονικών πειραμάτων που θα δούμε, έχουν γυριστεί στη Γερμανία, στη Γαλλία, αλλά και στην Σερβία, γεγονός το οποίο όπως καταλαβαίνετε, μειώνει το κόστος μιας εξ ολοκλήρου ελληνικής παραγωγής.

Το "Galileo" θα προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 σε καθημερινή βάση, αρχής γενομένης από τις 10 Φλεβάρη και μετά !

Γνωστό μοντέλο αποκαλύπτει: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στο Ντουμπάι”

Posted: 24 Jan 2012 02:15 AM PST


Γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν βρισκόταν στο Ντουμπάι και είχε βγει με τους φίλους της βόλτα σε ένα μαγαζί. Μάλιστα όταν την άγγιξε ο άλλος, εκείνη το είπε στην παρέα της και τον έδιωξαν από το μαγαζί αφού τον χτύπησαν.
Ο λόγος για την Δήμητρα Αλεξανδράκη που μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Πρωινή Μελέτη" και δήλωσε ότι έπαθε σοκ από αυτό που της συνέβη.



Πιο συγκεκριμένα είπε: "Ένα βράδυ που είχα βγει να διασκεδάσω με φίλους, δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από ένα "κύριο". Και γυρνάω, γιατί με άγγιξε, κοιτάω και μου κάνει "σσσσ" και μόλις το είδα το "σσσσ" τρελάθηκα και το είπα στους ανθρώπους που με συνόδευαν εκεί και τον τακτοποίησαν καταλλήλως και τον έδιωξαν και από το μαγαζί. Έπαθα σοκ! Δεν εξελίχθηκε σε μεγάλο καβγά, ο συγκεκριμένος όμως έφαγε λίγο ξύλο γιατί λογικό μου ακούγεται, κι' αυτό που του έκαναν λίγο ήταν για μένα. Ήταν σαν ταινία, γιατί έπεσε πάνω σε κάτι τραπέζια και τον έχασα μετά."

Μοντέλο περιγράφει πως η πλαστική κατέστρεψε το στήθος της!: "Νόμιζα ότι θα εκραγούν"!

Posted: 24 Jan 2012 02:13 AM PST


Σε ένα τρομερό εφιάλτη που προσπαθεί να ξεχάσει, μετατράπηκε η επέμβαση αυξητικής στήθους που έκανε το μοντέλο Jodie Marsh..

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες το ένα από τα δυο στήθη της έχει αντιαισθητικες ουλές, τις οποίες προκάλεσε προφανώς από λάθος, ο πλαστικός χειρουργός.



H ...ειρωνία είναι ότι η Jodie, έγινε γνωστή για τα...φυσικά της προσόντα γιατί μέχρι το 2004 δεν είχε κάνει πλαστική επέμβαση και το στήθος της ήταν πληθωρικό από τη ...φύση του.

Αργότερα όμως που ένιωσε ότι το στήθος της άρχισε να ...κρεμάει , υπέκυψε και αποφάσισε να το ανορθώσει και να το μεγαλώσει... και λίγο. Έκανε την επέμβαση αλλά όπως φαίνεται το λάθος του γιατρού είχε ..ολέθρια αποτελέσματα. Όπως περιγράφει το μοντέλο στο περιοδικό Heat, μια εβδομάδα μετά, συνέχισε να έχει τρομερούς πόνους ενώ από το στήθος της έτρεχε πράσινο πύον! "Νόμιζα ότι θα εκραγούν. Δεν πρόκειται να ξανακάνω ποτέ πλαστική.

Το μοντέλο το 2008



Kαι εδώ πριν κάνει την πλαστική στο στήθος της to 2005


i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 24 Jan 2012 01:33 AM PST

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Κυριακή στο μουσείο δωρεάν για όλη την οικογένεια!

Posted:

Ειδήσεις Τέχνες: Δωρεάν είσοδο και δωρεάν συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρει το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης σε γονείς και παιδιά από 3 έως 11 ετών για ακόμα οκτώ Κυριακές, έως και...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 34 από τους 53 συλληφθέντες για το κύκλωμα εκβιασμού

Posted:

Οι 34 από τους συνολικά 53 συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων έχουν οδηγηθεί στις φυλακές Διαβατών, μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας. Οι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Στάση εργασίας των φαρμακοποιών το απόγευμα

Posted:

Την κήρυξη στάσης εργασίας των φαρμακείων σήμερα Τρίτη 24/1/2012 στις ώρες του απογευματινού ωραίου στην διάρκεια της συζήτησης στην Βουλή, της τροπολογίας την «απελευθέρωση» του ωραρίου των...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Άστατος καιρός, βροχές και κρύο

Posted:

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Η θερμοκρασία δεν θα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μακαρονάδα με αντζούγιες

Posted:

Ειδήσεις Συνταγές: Η αντζούγια είναι ένα πραγματικά παρεξηγημένο υλικό που μπορείτε να τη χρησιμοποιείται άφοβα στις συνταγές. Δοκιμάστε τες με ζυμαρικά και θα καταλάβετε. Υλικά 1 πακέτο σπαγγέτι 2...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


George Clooney: «H Jolie είναι βαρετή και κακιά»

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Βαρετή και κακιά χαρακτήρισε ο George Clooney την Angelina Jolie. Σύμφωνα με το περιοδικό «US Weekly», ο γόης του Hollywood «έθαψε» την σέξι συνάδελφό του σε e-mail: «η Angelina...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Sharon Stone: «Μετά το εγκεφαλικό πίστευα ότι δεν θα ξαναγίνω όμορφη»

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Σίγουρα η περίοδος όταν υπέστη εγκεφαλικό ήταν μία από τις πιο δύσκολες της ζωής της. Για κάποιο διάστημα δυσκολευόταν πολύ, όπως αποκαλύπτει, να πιστέψει ότι κάποτε θα επανέλθει....

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Όλγα Φαρμάκη: Καυτός χορός που προκαλεί «εμφράγματα» (Photo Gallery)

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Αν λέγαμε ότι δεν περιμέναμε μία τέτοια εμφάνιση από την Όλγα Φαρμάκη θα ήμασταν ψεύτες. Σούπερ σέξι, φορώντας total black εσώρουχα, ανέβηκε στην πίστα του Romeo, «έριξε» έναν...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Heidi Klum – Seal: Η επίσημη ανακοίνωση για το χωρισμό τους

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Ο χωρισμός τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί χωρισμός – «βόμβα», αφού το μοντέλο Heidi Klum και ο τραγουδιστής Seal έδειχναν τρελά ερωτευμένοι κι ευτυχισμένοι. Τελικά, όμως,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μαλλιά: Βάλτε ξύδι για λάμψη και τόνωση

Posted:

Ειδήσεις Γυναίκα: Ζωντανέψτε τα μαλλιά σας με το ξύδι λάμψης & τόνωσης Τερψιχόρη της Fresh Line. Θα έχετε ακούσει σίγουρα ότι το ξύδι κάνει τα μαλλιά πολύ λαμπερά. Πολύ πιθανό να έχετε ακούσει...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ομελέτα με κιμά και μαϊντανό

Posted:

Ειδήσεις Συνταγές: Εύκολο και νόστιμο πιάτο για όλες τις ώρες. Υλικά για 2-4 άτομα 1 κουταλιά καυτερή σάλτσα 1 κουταλιά σόγια σως 2 κουταλιές κρασί άσπρο ξηρό 6 αυγά 2 κουταλιές νερό 115 γραμμάρια...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τζούλια Αλεξανδράτου: Η φήμη της δεν έχει όρια

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Δεν είναι λίγες οι φορές που η… χάρη της Τζούλιας Αλαξενδράτου πέρασε τα σύνορα της χώρας μας και «ταξίδεψε» στο εξωτερικό. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος φυσικά οι ερωτικές ταινίες...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Γεμιστά ντόνατς

Posted:

Ειδήσεις Συνταγές: Ιδανικά για ένα πλούσιο και γεμάτο πρωινό. Υλικά για 4-6 άτομα 25 γραμμάρια μαγιά της μπύρας 1 ποτήρι νερό χλιαρό 100 γραμμάρια ανθόγαλα 1 κιλό αλεύρι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Jennifer Aniston: Σταματάει τις ταινίες για να κάνει παιδί;

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της σχέδια ετοιμάζεται να κάνει αυτή την περίοδο η Jennifer Aniston. Και ενώ, λοιπόν, η διάσημη ηθοποιός του Hollywood αποσύρεται για λίγο, οι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Δείξε νεότερη με λευκό χαμόγελο!

Posted:

Ειδήσεις Γυναίκα: Με το πέρασμα των χρόνων τα δόντια και τα ούλα μας φθείρονταιδημιουργώντας προβλήματα υγείας και αισθητικής. Ένα όμορφο χαμόγελο, όμως, είναι απαραίτητο, αν θέλεις να δείχνεις...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Costa Concordia: 2.200 τόνοι καυσίμων παραμένουν στις δεξαμενές

Posted:

Ειδήσεις Περιβάλλον: Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν άμεσα την άντληση των 2.200 τόνων καυσίμων από τις δεξαμενές του Costa Concordia εξετάζουν οι ιταλικές Αρχές, καθώς υπάρχει κίνδυνος διαρροής και κατ'...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η κρίση μας αρρωσταίνει… κυριολεκτικά

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Η οικονομική κρίση έχει εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στα σπίτια της πλειοψηφίας των Ελλήνων τα τελευταία 4 χρόνια, με κάθε τρόπο: ένας ακόμη άνεργος το μήνα, αφού η ανεργία έχει αυξηθεί...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Miranda Kerr: Ένα τέλειο κορμί (Photo)

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Δεν είναι λίγες οι φορές που η Miranda Kerr έχει δηλώσει πως αγαπά τις καμπύλες της. Η 28χρονη καλλονή, λοιπόν, δε μένει μόνο στα λόγια… αλλά προχωρά και σε πράξεις, δείχνοντάς μας...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Πιπεριές σουφλέ

Posted:

Ειδήσεις Συνταγές: Ένα πιάτο στο οποίο δε θα μπορέσει να αντισταθεί κανείς! Υλικά: Για 6 άτομα 1 κιλό κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης 1 κιλό πράσινες πιπεριές 350 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο 400...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ποιες συνήθειες σας παχαίνουν…

Posted:

Ειδήσεις Γυναίκα: Θέλετε να δείτε τη ζυγαριά σας να κατεβαίνει αλλά παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές σας, αυτή έχει… κολλήσει. Τι κι αν «χτυπιέστε» στο γυμναστήριο, τι κι αν κάνετε δίαιτες, το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Ρία Αντωνίου μιλά για το «Dancing with the Stars»

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Μετά την πρώτη εμφάνισή της στο ιταλικό «Dancing with the Stars», η Ρία Αντωνίου μίλησε στη «Real life» και σχολίασε τη συμμετοχή της στο σόου αλλά και την απόφαση της να...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ωκεάνια ύδατα από την Αρκτική ξεχειλίζουν και ψύχουν την Ευρώπη – Νέα έρευνα

Posted:

Ειδήσεις Περιβάλλον: Βρετανοί επιστήμονες παρατήρησαν πως μια τεράστια λίμνη ψυχρού νερού από τον Αρκτικό Ωκεανό επεκτείνεται και θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερες θερμοκρασίες στην Ευρώπη μέσω...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Το σώμα μετά τον τοκετό

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Παρότι έχετε χάσει το μεγαλύτερο μέρος της κοιλιάς σας, εξακολουθεί να είναι χαλαρή και «σακουλιασμένη», τόσο που αναρωτιέστε εάν ποτέ θα επανέλθετε. Ταυτόχρονα τα φθίνοντα επίπεδα...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Χάστε βάρος μια για πάντα

Posted:

Ειδήσεις Γυναίκα: Θέλετε να χάσετε βάρος και παράλληλα να βελτιώσετε την υγεία σας; Με τους τρεις κανόνες που δίνουν οι ειδικοί ούτε εγχείρηση θα χρειαστείτε ούτε θα πάρετε χάπια αδυνατίσματος και το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Costa Concordia: Μια τραγωδία που εξελίσσεται σε «σίριαλ»…

Posted:

Ειδήσεις Διεθνή: «H πλοιοκτήτρια εταιρεία γνώριζε πολύ καλά ότι θα κάναμε υπόκλιση στο νησί, ήταν μια καθιερωμένη πρακτική» είπε στον εισαγγελέα του Γκροσσέτο ο Ιταλός κυβερνήτης του μοιραίου...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Οφθαλμαπάτη

Posted: 23 Jan 2012 10:19 PM PST

Οφθαλμαπάτη
 
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές