Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Σκονάκι πραγματικά για σεμινάριο (photo)

Posted: 24 Jan 2012 03:28 PM PST

Μια ασύλληπτη ιδέα…













skonaki Σκονάκι πραγματικά για σεμινάριο (photo)






Πηγή ierosagon





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Είναι 40 ετών και δεν έχει πάει με... άντρα (pics)

Posted: 24 Jan 2012 03:17 PM PST

Εδώ και δύο δεκαετίες ψάχνει τον «κατάλληλο»

Όπως κάθε νέα κοπέλα έτσι και η Charlotte Baird υποσχέθηκε να κάνει για πρώτη φορά έρωτα με άντρα όταν...

βρεθεί ο κατάλληλος. Έλα όμως που πέρασαν τα χρόνια και ο κατάλληλος δεν βρέθηκε. Η μάνατζερ θεατρικών παραγωγών Charlotte Baird από το Essex, όπως φαίνεται, αφιέρωσε τη ζωή της σε άλλα πράγματα! Τον Μάιο γίνεται 40 χρονών και ακόμα δεν έχει… ολοκληρώσει τις ερωτικές τις σχέσεις.



Βασικά όχι απλά δεν ολοκλήρωσε, άλλα ούτε καν άρχισε αφού στη ζωή της δεν έχει φιληθεί με κάποιον. Η ίδια δηλώνει ότι έχει μια πολύ ωραία ζωή και εξηγεί στην εφημερίδα «The Sun»: «Επειδή δεν έχω κάνει σεξ, δεν μου λείπει».



Βέβαια από τις επόμενες δηλώσεις της μάλλον φαίνεται ότι το πήρε από φόβο το θέμα. «Έχω δει τόσες κοπέλες να ραγίζουν τις καρδιές του επειδή δόθηκαν σε κάποιον που δεν τις εκτίμησε»



http://www.newsbeast.gr/.



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι κρύβουν σήμερα Τετάρτη 25/01 τα Ζώδια!

Posted: 24 Jan 2012 03:07 PM PST

Γενικό προφίλ

Λίγο πριν το μεσημέρι, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και οι Υδροχοϊκές προτεραιότητες στις φιλίες, την κοινωνική ζωή και την συλλογική δράση, αντικαθίσταται από τις Ιχθυακές ...Σειρήνες, που σας παρασύρουν στον κόσμο της φαντασίας, της ονειροπόλησης και της δημιουργικής μοναξιάς.





Μια μέρα ιδανική για να ακούσετε τους εσωτερικούς σας ψίθυρους, να φροντίσετε το σώμα ή την ψυχή σας και να απευθυνθείτε στον εσωτερικό σας εαυτό.



Από την άλλη πλευρά, με τον Άρη ανάδρομο στην Παρθένο ίσως ξαναδείτε αναγκαστικά κάποια εργασιακά θέματα, ενώ στο «πρόγραμμα» είναι και οι καθυστερήσεις-αναβολές και τεχνικές «αστοχίες». Ακόμη, η υπερβολική σχολαστικότητα ίσως έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα.









Κριός



Σήμερα, μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα, αρκεί βεβαίως να έχετε κανονίσει τις εργασίες σας βάση ιεραρχίας. Η Σελήνη μέσα από το 12ο φέρνει στην επιφάνεια κάποια ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικές χάρες που ίσως δεν είναι και τόσο εύκολες στην υλοποίηση τους. Αισθηματικά, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα ζητήματα που επείγουν τη σχέση. Οι γεννημένοι του 1966 αναρωτηθείτε για πιθανά λάθη σας.









Ταύρος



Η προσωπική σας ζωή δεν μπορεί να μείνει στο περιθώριο. Τόσο η Αφροδίτη όσο και η Σελήνη μέσα από τους Ιχθύες προσπαθούν να δώσουν χρώμα στη ζωή σας και κυρίως να αμβλύνουν πιθανές διαφορές με τρίτους. Κάποια λάθη που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας ίσως αποδειχθούν ότι είναι προϊόν βιασύνης και αμέλειας. Με την ανάδρομη φορά του Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο θα πρέπει να περιμένετε κάποια επαναφορά προσώπου από το παρελθόν. Οι γεννημένοι του 1971, αφήστε λιγάκι χώρο μέσα στη σχέση.









Δίδυμοι



Με την παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθείς αλλά και την είσοδο της Σελήνης θα πρέπει να περιμένετε προβλήματα που σχετίζονται τόσο με την επικοινωνία όσο και με την κατανόηση. Ο Ήλιος λειτουργεί πυροσβεστικά όσον αφορά ζητήματα εργασίας. Προσπαθήστε να δείξετε ένα πνεύμα συνεργασίας και μην πάτε κόντρα στις προσταγές της εποχής διότι θα αποδειχθεί ανώφελο. Οι γεννημένοι του 1978 θα αναπολήσετε μια προηγούμενη σχέση σας.









Καρκίνος



Ίσως σήμερα αναγκαστείτε να δείξετε πως δεν καταλαβαίνετε, προκειμένου μέσα από την υποτιθέμενη αφέλειά σας να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες. Αισθηματικά, νιώθετε πως η σχέση μπορεί να πάει πολύ καλά και αυτό είναι δημιούργημα δικό σας. Ίσως σας ζητηθεί να βάλετε πλάτη για κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, γεγονός που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Οι γεννημένοι του 1982 μέσα από τα εργασιακά σας θα λάβετε μια απροσδόκητη χαρά.









Λέων



Το σίγουρο είναι πως σε κάθε περίσταση πρέπει εσείς να τρέχετε να προλαβαίνετε τα φάουλ των άλλων. Η ανάδρομη φορά του Άρη μέσα στον 2ο ηλιακό οίκο σας κάνει να κάνετε και εσείς λάθη τα οποία σχετίζονται με τα οικονομικά. Αν και είναι δύσκολο τα λόγια να γίνουν πράξεις, βρείτε τη χρυσή τομή, προκειμένου να πετύχετε αυτά που ποθείτε. Αισθηματικά, προσπαθήστε να βάλετε λίγη περισσότερη χαρά και αφήστε το πάθος να σας κυριεύσει. Οι γεννημένοι του 1960 θα πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.









Παρθένος



Μια μέρα που τα συμβάντα διαδέχονται το ένα το άλλο με κινηματογραφική ταχύτητα. Μέσα από τις προσωπικές σχέσεις, θα καταλάβετε πως μπορείτε να επενδύετε στους άλλους, αρκεί βεβαίως να μάθετε να τηρείτε τις πρέπουσες ισορροπίες. Αισθηματικά, το να προσπαθείτε να βελτιώσετε την εικόνα της σχέσης είναι ανώφελο, αφού η σχέση περνάει τα καλύτερά της. Οι γεννημένοι του 1991 ίσως βρεθείτε μπροστά σε ένα αδιέξοδο.









Ζυγός



Η μέρα ξεκινά με διάθεση για όμορφες κουβέντες με άτομα που εκτιμάτε. Η ανάδρομη όμως φορά του Άρη μέσα από τον 12ο σας αναγκάζει να τρέχετε, προκειμένου να πετύχετε τους σκοπούς σας. Δεν χρειάζεται πανικός διότι οι όποιες καθυστερήσεις δεν συνεπάγονται ματαιώσεις. Αισθηματικά, βαδίζοντας το δρόμο της αρετής αντιλαμβάνεστε πως η αγάπη σας είναι τελικά μια αξία ανεκτίμητη. Οι γεννημένοι του 1977 ίσως χρειαστεί να επέμβετε στη ζωή μιας φίλης σας.









Σκορπιός



Αν ισχύει το ότι η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, τότε καλή σας ημέρα. Επαγγελματικά, νιώθετε πως έχετε να κάνετε τόσο πολλά ενώ παράλληλα κινείστε με ιδιαίτερη ασφάλεια στον τομέα των οικονομικών. Στα αισθηματικά, έχετε βρει κάτι καλό και θέλετε να το κρατήσετε. Το σύμπαν μέσω των όψεων βοηθά αλλά συν Αθηνά και χείρα κίνει. Οι γεννημένοι του 1975 με τις φιλοδοξίες σας τροφοδοτείτε τα όνειρα σας.









Τοξότης



Σήμερα ίσως νιώσετε πως βραχυκυκλώνετε εξαιτίας απρόσμενων συμβάντων που έρχονται να σας κινητοποιήσουν. Επαγγελματικά, ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σας μέσα από τους οποίους θα μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω το πηγαίο και δημιουργικό σας ταλέντο. Τηλεφωνικές επικοινωνίες ίσως σας αναγκάσουν να δείτε τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Οι γεννημένοι του 1979, μην αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε.









Αιγόκερως



Η σημερινή μέρα είναι γεμάτη δημιουργική ένταση που θα σας βοηθήσει να τελειώσετε αρκετές εργασίες σε πιο σύντομο χρόνο από αυτό που αναμένατε. Ωστόσο, ένας διπλός έλεγχος δεν βλάπτει. Αισθηματικά, έχετε την άνεση να εκφραστείτε με τον τρόπο που επιθυμείτε αλλά και τα θέλω σας να γίνουν αποδεκτά. Η σχέση σταθεροποιείται και μέσα από εκεί αντλείτε δύναμη και κουράγιο. Οι γεννημένοι του 1984, αξιοποιήστε το χρόνο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.









Υδροχόος



Σήμερα, χρειάζεται να κάνετε λεπτούς χειρισμούς όσον αφορά στη διαχείριση κάποιων ατόμων. Επαγγελματικά, οι φιλοδοξίες σας έχουν δρομολογηθεί, ωστόσο ίσως πρέπει να ξαναδείτε τα χρονοδιαγράμματα, αφού η ανάδρομη φορά του Άρη πιθανόν να φέρει αναποδιές. Αισθηματικά, προσπαθήστε να σταθείτε δίπλα στον ερωτικό σας σύντροφο μιας και φαίνεται πως το έχει ανάγκη. Οι γεννημένοι του 1965 θα δείτε την τύχη να σας χτυπάει την πόρτα.









Ιχθύες



Σήμερα, θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με πράγματα για τα οποία δεν είστε αρμόδιοι. Αισθηματικά, νιώθετε πως έχετε πολλά να πείτε αλλά με την παρουσία του Άρη απέναντί σας πιάνει γλωσσοδέτης. Πάραυτα, ερωτικά τηλεφωνήματα και μηνύματα θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε πως το πρόσωπο που επιθυμείτε σας νιώθει το ίδιο. Ιδανική μέρα για να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας. Οι γεννημένοι του 1965 θα λάβετε μια ειδοποίηση.


astrology.gr




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δωρεάν τεστ ΠΑΠ σε 65 νοσοκομεία σε όλη την Ελλάδα, από 24-31 Ιανουαρίου 2012!

Posted: 24 Jan 2012 03:02 PM PST


Δωρεάν τεστ ΠΑΠ για όλες τις γυναίκες από 15 ετών και άνω, θα διενεργούνται στα δημόσια και πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας που διαθέτουν γυναικολογική κλινική, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου (24-31/1/2012).




Το πρόγραμμα δωρεάν προσυμπτωματικών ελέγχων, σε όλη την επικράτεια, υλοποιείται στο πλαίσιο του εθνικού σχεδίου δράσης για τον καρκίνο και με αφορμή την 5η ευρωπαϊκή εβδομάδα πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας.




Στόχος του υπουργείου Υγείας είναι η εφαρμογή στην πράξη της προληπτικής ιατρικής και των προσυμπτωματικών ελέγχων, για μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, ώστε να γίνει συνείδηση η ανάγκη για ετήσιο έλεγχο σε όλες τις γυναίκες.




Ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας αν και μπορεί να διαγνωστεί έγκαιρα με το τεστ Παπανικολάου, αποτελεί σήμερα το δεύτερο σε συχνότητα καρκίνο στο γυναικείο πληθυσμό. Κλειδί για την μείωση των τραγικών αυτών ποσοστών, αποτελεί η πρόληψη με τακτικούς ελέγχους.




Τα 65 νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα, στα οποία θα μπορούν να απευθύνονται οι γυναίκες για επισκέψεις χωρίς ραντεβού καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας (24-31/01/11), προκειμένου να κάνουν δωρεάν το τεστ, είναι τα ακόλουθα:




1Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ


1 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»


2 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΩΝ/ΛΕΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ «Η ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ»


3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ»


4 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ»


5 ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ » Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»


6 ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ»




2Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ


7 ΓΝ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ»


8 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ»


9 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ «BΟΣΤΑΝΕΙΟ»


10 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ «ΘΡΙΑΣΙΟ»




3Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


11 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ


12 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»


13 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ


14 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


15 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ


16 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


17 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ


18 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΡΕΒΕΝΩΝ


19 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


20 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ»


21 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ»


22 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «ΕΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»




4Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ


23 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»


24 ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ»


25 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ


26 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


27 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩΝ


28 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΡΑΜΑΣ


29 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ


30 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ


31 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ»


32 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ


33 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ, ΕΒΡΟΣ




5Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


34 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ»


35 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ


36 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ»


37 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ


38 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ


39 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ




6Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ,ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


40 ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


41 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ


42 Γ.Ν. ΑΡΓΟΥΣ


43 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ


44 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΠΑΡΤΗΣ


45 Γ.Ν. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ


46 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


47 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ»


48 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


49 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ


50 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΡΤΑΣ


51 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ – ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


52 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ


53 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ »Γ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ»


54 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


55 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Η ΒΟΗΘΕΙΑ


56 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ»


57 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ»


58 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ


59 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


60 ΓΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΧΑΤΖΗ-ΚΩΣΤΑ»




7Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ


61 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


62 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ – ΠΑΝΑΚΕΙΟ»


63 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»


64 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»


65 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΗΣ




Πηγή: iatros24





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 11 πιο περιζήτητες γυναίκες του Hollywood (pics)

Posted: 24 Jan 2012 02:56 PM PST





Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...



11: Rosario Dawson...









10: Vanessa Hudgens









09: Keira Knightley











08: Scarlett Johansson













07: Halle Berry











06: Isabel Lucas







05: Angelina Jolie









04: Elizabeth Banks







03: Kim Kardashian







02: Jessica Biel





01: Megan Fox











KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πέθανε ο Θόδωρος Αγγελόπουλος

Posted: 24 Jan 2012 02:46 PM PST

Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Θόδωρος Αγγελόπουλος, μετά από πολύωρη μάχη που....

έδωσαν οι γιατροί να τον κρατήσουν στη ζωή.



Ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης έπεσε θύμα τροχαίου στον περιφερειακό της Δραπετσώνας. Ο 75 χρονος σκηνοθέτης παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός εκτός υπηρεσίας, την ώρα που πραγματοποιούσε γύρισμα για τη νέα του ταινία.

http://www.ert.gr/










KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κινούμενες φωτογραφίες !!!

Posted: 24 Jan 2012 02:34 PM PST



Ρίξτε μια ματιά ...






θα εντυπωσιαστείτε!



http://scandalistiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_819.html





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δείτε την… Ελληνίδα σωσία της Rihanna!

Posted: 24 Jan 2012 02:25 PM PST

Μία σωσίας της Ριάνα στην Ελλάδα! Είναι μόλις 25 χρονών και ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία!

Η μητέρα της είναι....

Ελληνίδα, ο πατέρας της κατάγεται από την Ουγκάντα και όλοι την αποκαλούν η "σωσίας της Ριάνα"…



Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το πρώτο της CD της Idra Kayne από την EMI με τίτλο "Don't walk away", που υπογράφει η Bigtime.pr, με επικεφαλής το Λορέντζο Καριέρε αφού εκείνος την ανακάλυψε.





384161 262024983845503 209741675740501 754040 1416953039 n Δείτε την... Ελληνίδα σωσία της Rihanna!

«Με τιμάει πάρα πολύ που μοιάζω με τη Ριάνα, αν και έχουμε κάποιες διαφορές στις μουσικές. Η Ριάνα είναι πιο ποπ, ενώ εγώ είμαι πιο jazz», δηλώνει η τραγουδίστρια στην "Espresso". «Είμαι πολύ χαρούμενη που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες η πρώτη μου δισκογραφική δουλειά και εύχομαι να αρέσει και στον κόσμο καθώς για το συγκεκριμένο άλμπουμ δουλεύει μία μεγάλη ομάδα εδώ και έναν χρόνο».

Η Idra είναι ένα νέο πρόσωπο που έρχεται για να μείνει στο μουσικό πεντάγραμμο. Το κομμάτι της "What is going on" ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και σε λίγες μέρες θα γυριστεί και το video-clip που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

www.markos.tv/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σώθηκε μιμούμενος τον δίδυμο αδερφό του! (pics)

Posted: 24 Jan 2012 02:14 PM PST

Ένα τετράχρονο αγόρι εξέπληξε τους γιατρούς όταν κατάφερε να αναρρώσει από μία...

σοβαρή εγκεφαλική βλάβη αντιγράφοντας το δίδυμο αδελφό του...Το 2008, ο Finn Jordan διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο. Ο όγκος είχε το μέγεθος μίας μπάλας του γκολφ.



Οι γιατροί κατάφεραν να χειρουργήσουν τον όγκο όμως μία βδομάδα αργότερα το παιδί έπαθε μηνιγγίτιδα.



Οι γονείς του, Claire Warriner και Pat, από το δυτικό Λονδίνο, είχαν προετοιμαστεί για τα χειρότερα, δηλαδή ότι ο γιος τους μπορεί να έχει μόνιμα ψυχικά και σωματικά προβλήματα λόγω της ζημιάς που έχει υποστεί ο εγκέφαλος.



Όμως ο Finn εξέπληξε τους πάντες με την ταχεία ανάρρωή του όταν άρχισε να αντιγράφει τις κινήσεις του αδερφού του Kian. Η ανάρρωση ήταν κάτι περισσότερο από ταχεία και οι γιατροί έτριβαν τα μάτια τους.



«Ο Kian και ο Finn είναι δύο δίδυμα αγόρια που όπως όλα, ανταγωνίζονται το ένα το άλλο. Έχουν μία σχέση αγάπης - μίσους όπως όλα τα αδέρφια» λέει η μαμά τους.



Με τον τρόπο του ο Kian ενθάρρυνε τον αδρερφό του να ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε.



Ο Finn ακολούθησε παράλληλα κι ένα νευροαναπτυξιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες ασκήσεις με χρώματα και σχήματα.



Τα δύο αδέρφια μεγαλώνουν μαζί και από Σεπτέμβριο θα πάνε και μαζί σχολείο αφού ο Finn δεν θα χρειαστεί να πάει σε ειδικό όπως λέγανε οι γιατροί αρχικά.



Οι γιατροί μπορεί να έχουν αφαιρέσει τον όγκο όμως η πίεση που ασκούσε ο όγκος στο κεφάλι έχει προκαλέσει μία πληγή με τους γιατρούς να λένε ότι ο κίνδυνος δεν έχει ξεπεραστεί τελείως. http://www.newsbeast.gr/





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

VIDEO: Κανάκης και Μουστάκα... κόλλησαν on air!

Posted: 24 Jan 2012 02:08 PM PST

Ένα ατύχημα λίγο μετά τα μεσάνυχτα...



αναστάτωσε την εκπομπή των "Ράδιο Αρβύλα".



Η Χριστίνα Μουστάκα θέλησε να ευχηθεί στον Αντώνη Κανάκη για την ονομαστική του γιορτή και έσκυψε να τον φιλήσει. Κάπου εκεί όμως το βραχιολάκι της Χριστίνας μπερδεύτηκε στο μικρόφωνο του Κανάκη και... κόλλησαν. Ο παρουσιαστής φυσικά έκανε τα πάντα για να ΜΗΝ λυθεί το... μπλέξιμο και συνέχισαν για λίγο έτσι την εκπομπή

.

http://www.mediagate.gr








KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Δείτε αν έχετε μυωπία με ένα πολύ απλό τεστ...

Posted: 24 Jan 2012 01:55 PM PST


Όσοι από εσάς δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την όρασή σας θα δείτε στη φωτογραφία τον Αϊνστάιν...



Ωστόσο αν κάποιοι έχετε μυωπία μην σαν κάνει εντύπωσει εάν βλέπετε την Marilyn Monroe!



Όσοι είδατε στηνν εικόνα τον Αϊνστάιν, πηγαίνετε κάποια μέτρα μακριά από την οθόνη και θα δείτε και εσείς την Marilyn Monroe!






Πηγή: http://www.kamikazi.gr/2012/01/blog-post_7651.html#ixzz1kP3BK700





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Κέρμα που εξηγεί το... οφσάιντ κυκλοφορεί στη Βρετανία!

Posted: 24 Jan 2012 01:54 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZ6GeciAULlGh9GjffCq5Ip4gCK1jw-VDPX-2x8ZMULb332W9ShP5ljQrGA7Sq0g2A2mR0mRUQwNWYJQSPpF68rZtgMDTzOn2k_nk6ytj3hMp46AoRYfyB59Wgggv5f4QpyBTjU7PY1KY/s400/matia-italia660.jpgΤι και αν τα κέρματα είναι ένα απαγορευμένο είδος στα γήπεδα.
..

(λόγω της ρίψης)



Οι Βρετανοί, εν'όψη των Ολυμπιακών του 2012 στο Λονδίνο, κυκλοφόρησαν ένα μάλλον... φιλικό ως προς το ποδόσφαιρο νόμισμα.



Το νέο κέρμα των 50p θα επεξηγεί στη μια του πλευρά το τι είναι το oφσάιντ... ένα θέμα που συχνά πονοκεφαλιάζει όσους ασχολούνται για πρώτη φορά με το ποδόσφαιρο.

Το συλλεκτικό κέρμα είναι ήδη διαθέσιμο από την Royal Mint και κοστίζει 2.99 λίρες (οπότε μάλλον δεν συμφέρει να το πετάξει κανείς στον επόπτη αν... ξεχάσει τους κανονισμούς του οφσάιντ)...
frappedoupoli





KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πώς ξεχωρίζεις αν μια γυναίκα είναι ελεύθερη ή δεσμευμένη?

Posted: 24 Jan 2012 01:52 PM PST

Και αν είναι δεσμευμένη πόσο δεσμευμένη είναι…





Το φερμουάρ ή τα κουμπιά της μπλούζας το αποκαλύπτουν…

Dinatos

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΣΟΚ: Βιασμός 11χρονου στη Μήλο

Posted: 24 Jan 2012 01:45 PM PST

Δικογραφία σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Μήλου
, σε βάρος... ενός 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Αφγανιστάν για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και προσβολή γενετήσιας αξιοπρεπείας.

Ο 33χρονος κατηγορείται ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23-12-2011 έως 19-01-2012, είχε προβεί επανειλημμένα τρεις φορές σε ασελγείς πράξεις, σε βάρος ενός ανήλικου ελληνόπουλου ηλικίας 11 ετών, προσφέροντάς του διάφορα ανταλλάγματα, όπως αναφέρει το crimeonair.


Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.
prionokordela



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γιατί τα δέντρα ρίχνουν τα φύλλα τους το χειμώνα;

Posted: 24 Jan 2012 01:37 PM PST

Γιατί τα δέντρα ρίχνουν τα φύλλα τους το χειμώνα;Το χειμώνα τα δέντρα ρίχνουν τα φύλλα τους και
υπάρχει λόγος για αυτό...

Tα δέντρα και τα φυτά ρίχνουν τα φύλλα τους για να εξοικονομήσουν ενέργεια το χειμώνα και για να προστατευτούν από ακραία καιρικά φαινόμενα. Αν ένα δέντρο κρατήσει τα φύλλα του, λόγω απουσίας φωτός, τα φύλλα αυτά θα συμβάλλουν ώστε το δέντρο να ξεραθεί και να «πεθάνει» γρήγορα.

Το δέντρο έτσι (χωρίς φύλλα δηλαδή) συντηρείται ζωντανό, χάνοντας ελάχιστη υγρασία το χειμώνα.


queen


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

18 προβλήματα των ποδιών μας, που μας προειδοποιούν για τη συνολική μας υγεία;

Posted: 24 Jan 2012 01:30 PM PST



Τα πόδια μας είναι ίσως το σημείο του σώματος... που καταπονείται
περισσότερο καθώς κουβαλούν όλο μας το βάρος και μας στηρίζουν καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας.

Τι μπορεί όμως να μας πει η υγεία των ποδιών μας για τη συνολική υγεία του οργανισμού;



Κρύα πόδια, ζεστή καρδιά;



Εάν τα πόδια σας είναι διαρκώς κρύα μπορεί να είναι αποτέλεσμα κακής κυκλοφορίας του αίματος. Η κακή κυκλοφορία πολλές φορές σχετίζεται με το κάπνισμα, την υψηλή αρτηριακή πίεση ή τα καρδιακά προβλήματα. Η νευρική βλάβη του μη ελεγχόμενου διαβήτη μπορεί επίσης να προκαλεί κρύα αίσθηση στα πόδια. Άλλα πιθανά αίτια είναι ο υποθυρεοειδισμός και η αναιμία. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας ώστε να εντοπίσετε οποιοδήποτε τυχόν υποβόσκον πρόβλημα.



Πόνος στα πόδια



Όταν αισθάνεστε πόνο στα πόδια σας μετά από μία δύσκολη μέρα πιθανότατα θα ρίξετε το φταίξιμο στα παπούτσια σας. Ωστόσο ο πόνος που δεν προκαλείται από δωδεκάποντα τακούνια ίσως οφείλεται σε ένα κάταγμα καταπόνησης, δηλαδή μία μικρή ρωγμή σε κάποιο κόκκαλο. Πιθανά αίτια: η πολύ έντονη άσκηση, τα αθλήματα υψηλών κραδασμών (όπως το μπάσκετ) και το τρέξιμο αποστάσεων. Η εξασθένηση των οστών λόγω οστεοπόρωσης αυξάνει τον κίνδυνο για τέτοιου είδους κακώσεις.



Άσπρα, κόκκινα, μπλε δάχτυλα



Αν πάσχετε από το σύνδρομο Raynard μπορεί να παρατηρήσετε τα δάχτυλά σας να αλλάζουν απόχρωση από φυσιολογική σε άσπρη, μετά σε μπλε , σε κόκκινη και να επανέρχονται πάλι στο φυσιολογικό. Αυτό οφείλεται στο ξαφνικό στένεμα των αρτηριών, μία κατάσταση που ονομάζεται αγγειοσπασμός. Το στρες ή οι αλλαγές στη θερμοκρασία μπορεί να πυροδοτήσουν τους αγγειοσπασμούς αυτούς, που συνήθως δεν οδηγούν σε άλλα προβλήματα υγείας. Το σύνδρομο αυτό μπορεί επίσης να συνδέεται με ρευματοειδή αρθρίτιδα, σύνδρομο Sjögren ή προβλήματα θυρεοειδούς.



Πόνος στη φτέρνα



Η πιο κοινή αιτία για τον πόνο στη φτέρνα είναι η επονομαζόμενη planta faciitis, φλεγμονή του πελματιαίου ιστού. Ο πόνος μπορεί να είναι πιο έντονος όταν ξυπνάτε και ενώ σηκώνεστε ασκείτε πίεση στο οστό της πτέρνας. Άλλα αίτια μπορεί να είναι η αρθρίτιδα, η έντονη άσκηση, τα παπούτσια που δεν εφαρμόζουν καλά και η τενοντίτιδα. Σπανιότερα αίτια περιλαμβάνουν τα οστεόφυτα των οστών στο κάτω μέρος του ποδιού, την ύπαρξη φλεγμονής, κατάγματος ή όγκου στο οστό.



Σύρσιμο των ποδιών



Κάποιες φορές το πρώτο σημάδι ενός προβλήματος είναι η αλλαγή στον τρόπο που περπατάμε – ένα πιο πλατύ βάδισμα ή ένα ελαφρύ σύρσιμο των ποδιών. Το αίτιο μπορεί να είναι η αργή απώλεια της φυσιολογικής αίσθησης στα πόδια που προκαλείται από κάποια περιφερειακή νευρική βλάβη. Περίπου το 30% αυτών των περιπτώσεων συνδέεται με τον διαβήτη. Η νευρική βλάβη μπορεί επίσης να οφείλεται σε κάποια μόλυνση, σε ανεπάρκεια βιταμινών και σε αλκοολισμό. Σε αρκετές περιπτώσεις κανένας δεν γνωρίζει τι προκάλεσε τη βλάβη αυτή.



Πληκτροδακτυλία



Στην πληκτροδακτυλία το σχήμα των δακτύλων των ποδιών (και συχνά και των χεριών) αλλάζει. Τα νύχια είναι πιο στρογγυλά στην κορυφή και καμπυλώνουν προς τα κάτω. Το πιο συχνό αίτιο της κατάστασης αυτής είναι η πάθηση των πνευμόνων αν και μπορεί να προκαλείται και από καρδιακές παθήσεις, ηπατικές και πεπτικές διαταραχές ή ορισμένες μολύνσεις. Κάποιες φορές η πληκτροδακτυλία εμφανίζεται ενδοοικογενειακά χωρίς να συντρέχει κάποια υποβόσκουσα ασθένεια.



Πρησμένα πόδια



Συνήθως πρόκειται για μία προσωρινή ενόχληση που προκαλείται από την ορθοστασία ή την ακινησία, όπως σε περιπτώσεις μεγάλων πτήσεων, και κυρίως στις εγκυμονούσες. Αντιθέτως, όταν το πρήξιμο των ποδιών δεν υποχωρεί ίσως είναι σημάδι μία σοβαρής ιατρικής κατάστασης. Το επίμονο πρήξιμο των ποδιών μπορεί να οφείλεται σε κακή κυκλοφορία του αίματος, σε προβλήματα στο λεμφικό σύστημα ή στην ύπαρξη θρόμβου. Άλλοι παράγοντες είναι οι νεφρικές διαταραχές ή η υπολειτουργία του θυρεοειδούς. Αν παρατηρήσετε επίμονο πρήξιμο των ποδιών σας συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.



Κάψιμο στα πόδια



Η αίσθηση καψίματος στα πόδια είναι συνηθισμένη στους διαβητικούς με περιφερειακή νευρική βλάβη. Μπορεί επίσης να προκληθεί από ανεπάρκεια Βιταμίνης Β, από το «πόδι του αθλητή», από χρόνιες νεφρικές παθήσεις, από κακή κυκλοφορία στα πόδια (περιφερειακές αρτηριακές παθήσεις) ή από υποθυρεοειδισμό.



Πληγές που δεν επουλώνονται



Τα έλκη στα πόδια που δεν επουλώνονται είναι ένα βασικό προειδοποιητικό σημάδι για την ύπαρξη διαβήτη. Ο διαβήτης μπορεί να επηρεάσει την αίσθηση των ποδιών, την κυκλοφορία και τη φυσιολογική επούλωση των πληγών με αποτέλεσμα ακόμα και μία απλή φουσκάλα να δημιουργεί πρόβλημα. Τα έλκη αυτά επίσης είναι επιρρεπή σε μολύνσεις. Οι διαβητικοί πρέπει να πλένουν και να στεγνώνουν τα πόδια τους και να τα ελέγχουν για τυχόν πληγές καθημερινά. Η αργή επούλωση των πληγών στα πόδια μπορεί επίσης να προκαλείται από κακή κυκλοφορία που οφείλεται σε καταστάσεις όπως οι περιφερειακές αρτηριακές παθήσεις.



Πόνος στο μεγάλο δάκτυλο



Η ουρική αρθρίτιδα είναι η βασική αιτία για τον ξαφνικό πόνο στο μεγάλο δάκτυλο που συνήθως συνοδεύεται από κοκκινίλα και πρήξιμο. Η οστεοαρθρίτιδα είναι επίσης ένας από τους ενόχους για την κατάσταση αυτή. Εάν η άρθρωση είναι άκαμπτη μπορεί να οφείλεται σε δυσκαμψία του μεγάλου δακτύλου (hallux rigidus), μία επιπλοκή της αρθρίτιδας κατά την οποία αναπτύσσεται μία επώδυνη άκανθος στο οστό. Αν πρόκειται για αθλητή, πολύ πιθανό ο πόνος να οφείλεται σε διάστρεμμα της 1ης Μεταταρσιοφαλαγγικής άρθρωσης (turf toe), μία κατάσταση που προκαλείται από βλάβη των συνδέσμων που περιβάλλουν την άρθρωση.



Πόνος στα μικρότερα δάκτυλα



Αν νιώθετε ότι περπατάτε πάνω σε κάτι σκληρό ή ο πόνος σας καίει στο μπροστινό σημείο του πέλματος και αντανακλάται στα δάκτυλα, ίσως πάσχετε από νεύρωμα του Morton, μία πάχυνση του ιστού γύρω από το νεύρο που εντοπίζεται συνήθως ανάμεσα από το τρίτο και το τέταρτο δάκτυλο. Είναι κατά οκτώ με δέκα φορές συχνότερο στις γυναίκες και οφείλεται σε τραυματισμό ή σε υπερβολική πίεση στα δάκτυλα.



Φαγούρα στα πόδια



Η φαγούρα στα πόδια μπορεί να οφείλεται στο «πόδι του αθλητή», μία μυκητιασική μόλυνση που είναι πολύ συχνή κυρίως στους άνδρες ηλικίας 20-40 ετών. Επίσης μπορεί να οφείλεται σε δερματίτιδα, δηλαδή σε αντίδραση σε κάποιο χημικό ή προϊόν περιποίησης, και να συνοδεύεται από κοκκινίλα ή εμφάνιση ξηρών περιοχών. Εάν το δέρμα στην περιοχή που έχετε φαγούρα, είναι παχύ και μοιάζει να έχει εξανθήματα ίσως πρόκειται για ψωρίαση που οφείλεται σε υπεραντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος.



Σπασμοί των ποδιών



Ένας ξαφνικός, οξύς πόνος στο πόδι είναι το σήμα κατατεθέν ενός μυϊκού σπασμού ή κράμπας που μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά. Η σωματική καταπόνηση και η μυϊκή κούραση είναι τα πιο κοινά αίτια εμφάνισής του. Άλλες αιτίες περιλαμβάνουν την κακή κυκλοφορία, την αφυδάτωση, καθώς και την ανεπάρκεια διάφορων στοιχείων στο σώμα όπως το Κάλιο, το Μαγνήσιο, το Ασβέστιο ή η Βιταμίνη D. Ρόλο επίσης μπορούν να παίξουν οι ορμονικές μεταβολές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια εγκυμοσύνης ή όταν υπάρχουν διαταραχές της λειτουργίας του θυρεοειδούς. Εάν οι σπασμοί είναι συχνοί ή έντονοι συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Οι ασκήσεις ενδυνάμωσης μπορούν να βοηθήσουν στο πρόβλημα της μυϊκής κούρασης.



Σπίλος (ελιά) στην πατούσα



Οι περισσότεροι συγχέουμε τον καρκίνο του δέρματος με την υπερέκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία οπότε δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε ασυνήθιστα σημάδια που μπορεί να υπάρχουν στις πατούσες μας. Παρόλαυτα το μελάνωμα, ο πιο επικίνδυνος δερματικός καρκίνος, εμφανίζεται κυρίως σε περιοχές που δεν εκτίθενται στον ήλιο, όπως οι πατούσες. Είναι μάλιστα πολύ σημαντικό να ελέγχουμε τις ελιές που υπάρχουν στις πατούσες καθώς τραυματίζονται εύκολα και είναι ιδιαίτερα επίφοβες στο να παρουσιάσουν πρόβλημα. Το μελάνωμα μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και κάτω από το νύχι, όπου μπορεί να μοιάζει με μαύρο σημαδάκι.



Κίτρινα νύχια



Τα νύχια των ποδιών μπορούν να μας πουν πολλά για την υγεία μας. Μία μυκητιασική μόλυνση συχνά οδηγεί σε πάχυνση και κιτρίνισμα των νυχιών στα πόδια. Τα παχιά, κίτρινα νύχια μπορούν επίσης να είναι σημάδι μίας υποβόσκουσας ασθένειας όπως είναι το λεμφοίδημα (πρήξιμο που σχετίζεται με το λεμφικό σύστημα), οι πνευμονικές παθήσεις ή η ρευματοειδής αρθρίτιδα.



Κοιλονυχία



Τα νύχια σε αυτή την περίπτωση γίνονται κοίλα με έπαρση στις άκρες τους σαν κουτάλι. Μπορεί να οφείλεται σε τραυματισμό ή στη συχνή έκθεση σε διαλύματα που έχουν ως βάση το πετρέλαιο αλλά συχνά προκαλείται από ανεπάρκεια σιδήρου στον οργανισμό (σιδηροπενική αναιμία).



Άσπρα Νύχια



Κάποιος τραυματισμός στο νύχι ή η ύπαρξη ασθένειας σε κάποιο σημείο του σώματος μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση άσπρων περιοχών στα νύχια. Εάν το νύχι ή μέρος αυτού διαχωριστεί από τη βάση του λόγω κάποιου τραυματισμού, μόλυνσης ή ψωρίασης, το νύχι μπορεί να φαίνεται άσπρο. Αν το νύχι είναι ανέπαφο αλλά το μεγαλύτερο μέρος του είναι άσπρο, μπορεί να είναι ένα σημάδι κάποιας πιο σοβαρής κατάστασης όπως ηπατική ασθένεια, συμφορητική καρδιακή ανεπάρκεια ή διαβήτης. Συζητήστε με τον γιατρό σας για οποιαδήποτε ανησυχία.



Σκασίματα στα νύχια



Σκασίματα ή κοιλώματα στην επιφάνεια των νυχιών προκύπτουν από την αναδιοργάνωση της φυσιολογικής ανάπτυξης του νυχιού. Αυτή η ανωμαλία στην επιφάνεια των νυχιών εμφανίζεται σχεδόν τους μισούς ανθρώπους που πάσχουν από ψωρίαση.





24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Διασκέδασαν στο ίδιο κλαμπ

Posted: 24 Jan 2012 01:23 PM PST

Κάποτε την άφησε μελανιασμένη και... κακοποιημένη,
όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν φαίνεται να εμποδίζουν τη Rihanna να διασκεδάσει στο ίδιο νυχτερινό μαγαζί με τον άνδρα που της είχε μάθει πώς είναι να ζει έναν εφιάλτη.



Η Rihanna και ο πρώην σύντροφός της, Chris Brown, εθεάθησαν στο «Greystone Manor», γνωστό κλαμπ στο Hollywood, από όπου έφυγαν ξεχωριστά.



Στην αρχή πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως οι δύο τραγουδιστές τα ξαναβρήκαν, τελικά όμως η συνάντηση απεδείχθη τυχαία. Ο Chris, άλλωστε, συνοδευόταν από την αγαπημένη του, Karrueche Tran.

24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η ασχήμια φλερτάρει με την αυτοκτονία

Posted: 24 Jan 2012 01:13 PM PST

Από την ιδέα της αυτοκτονίας διακατέχεται ένα... πολύ υψηλό
ποσοστό ατόμων που πάσχουν από τη διαταραχή της κατά φαντασίαν ασχήμιας ή από τη διαταραχή σωματικής δυσμορφίας, όπως ονομάζεται επιστημονικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ, σε δείγμα 30.000 ατόμων, το 93% των γυναικών και το 82% των ανδρών νοιάζονται για την εμφάνισή τους, ενώ ένα ποσοστό που κυμαίνεται από 0,8% ως 2,2% του γενικού πληθυσμού εκδηλώνει την κλινικά ακραία μορφή. Από τους ασθενείς αυτούς, ένα ποσοστό τουλάχιστον 80% αναφέρει αυτοκτονικό ιδεασμό (δηλ. έχει την ιδέα της αυτοκτονίας), το 24-28% έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας και το 0,3% αυτοκτονεί. Τα παραπάνω στοιχεία, που παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο του 3ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών, το οποίο πραγματοποιήθηκε, πρόσφατα, στη Θεσσαλονίκη, χαρακτηρίστηκαν «ιδιαίτερα ανησυχητικά». Τα συμπτώματα της διαταραχής σωματικής δυσμορφίας Η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας χαρακτηρίζεται από μια έντονη ενασχόληση με ένα ανύπαρκτο ή έλασσον σωματικό μειονέκτημα, που οδηγεί σε σημαντικού βαθμού δυσφορία και δυσλειτουργικότητα. «Η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας έχει ως κεντρικό σύμπτωμα την έντονη ενασχόληση του ασθενούς με ένα υποτιθέμενο σωματικό ελάττωμα. Το "ελάττωμα" αυτό μπορεί να είναι μικρό αλλά παρατηρήσιμο ή να αποτελεί μία μόλις υποσημαινόμενη ανατομική διαφοροποίηση από το μέσο όρο, την οποία μόνο ο ασθενής αντιλαμβάνεται και αξιολογεί ως μειονέκτημα» ανέφερε ο λέκτορας της Β' Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Μιχόπουλος, στη διάρκεια στρογγυλού τραπεζιού που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του συνεδρίου. Πολλές φορές, η διαταραχή αυτή αφορά το πρόσωπο του ασθενούς, αλλά μπορεί να αφορά και οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος. Σύμφωνα με τον κ. Μιχόπουλο, η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας εμφανίζεται συνήθως κατά την εφηβεία. Οι ασθενείς επισκέπτονται συχνά δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς, προσπαθώντας να απαλλαγούν από την ανησυχία τους για το σωματικό τους μειονέκτημα. «Οι ασθενείς εξετάζουν ψυχαναγκαστικά την "ατέλειά" τους για πολλή ώρα καθημερινά, συχνά μπροστά στον καθρέπτη και υιοθετούν συμπεριφορές συγκάλυψης ή και αποφυγή των κοινωνικών επαφών, αφού θεωρούν ότι οι άλλοι θα τους χλευάσουν γι αυτήν. Η επίπτωση στη λειτουργικότητα είναι σημαντική, όπως υψηλός είναι και ο αυτοκτονικός κίνδυνος» επισήμανε ο κ. Μιχόπουλος. Θεραπεύεται η διαταραχή σωματικής δυσμορφίας; Αν και μέχρι πρόσφατα υπήρχε η εντύπωση ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η θεραπεία αυτής της διαταραχής, η εικόνα αυτή φαίνεται να αλλάζει. «Μια σειρά παρατηρήσεων και μελετών υποστηρίζουν ότι οι περισσότερες περιπτώσεις διαταραχής σωματικής δυσμορφίας μπορούν να ωφεληθούν με φαρμακοθεραπεία ή ψυχοθεραπεία» εξήγησε ο ψυχίατρος, διευθυντής του Ελληνικού Κέντρου Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών-Παράρτημα Πάτρας, Στέφανος Κούλης. Η παρουσία σοβαρής κατάθλιψης ή αυτοκτονικότητας στα άτομα που παρουσιάζουν διαταραχή σωματικής δυσμορφίας καθιστούν ουσιαστικό το ρόλο της φαρμακευτικής θεραπείας. «Συχνά, απαιτείται μεγαλύτερη του συνήθους δοσολογία, μεγαλύτερος χρόνος δοκιμής της αποτελεσματικότητας και μεγαλύτερος χρόνος διάρκειας της θεραπείας μετά την ύφεση των συμπτωμάτων» ανέφερε ο κ. Κούλης. Όσον αφορά την ψυχοθεραπεία, εξήγησε ότι η γνωσιακή ψυχοθεραπεία αποτελεί θεραπεία εκλογής και η εφαρμογή της, όπως και της φαρμακοθεραπείας, προϋποθέτει τη σύμπλευση του ασθενούς, στον οποίο όμως, συνήθως, απουσιάζει η ευαισθησία. «Η έρευνα για την αποτελεσματικότητα των διαφόρων επεμβάσεων στη διαταραχή σωματικής δυσμορφίας βρίσκεται σε πρώιμα στάδια και θα απαιτηθεί αρκετή μελλοντική ερευνητική προσπάθεια για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων» κατέληξε ο κ. Κούλης.

24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες;

Posted: 24 Jan 2012 01:06 PM PST

Γιατί οι άντρες πεθαίνουν πριν από τις γυναίκες;Οι άντρες πεθαίνουν πιο γρήγορα από ...τις γυναίκες,
για το λόγο αυτό, άλλωστε, υπάρχουν περισσότερες χήρες στον πλανήτη από… χήρους (στατιστικά αποδεδειγμένο)!

Πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί ανά τον κόσμο που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, παρουσιάζοντας κατά καιρούς ένα πλήθος επιστημονικών λόγων επί του θέματος. Εγώ δεν θα σας κάνω ανάλυση ιατρική ούτε πολιτισμική ούτε καν… ψυχολογική για να σας καταδείξω την ισχύ της ρήσης αυτής, αφού την αποδέχομαι πλήρως!

Θα προχωρήσω απευθείας στο… συμπέρασμα (το οποίο θα βγάλετε και μόνοι σας, βέβαια) παρουσιάζοντας απλώς τις ακόλουθες τέσσερις… αποκαλυπτικές εικόνες.

Γιατί μέσα από αυτές φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι άντρες έχουν… λίγη ζωή! Κι αν μου πείτε τώρα ότι «φταίνε οι γυναίκες», ένα μικρό σχόλιο οφείλω να το κάνω ως γυναίκα και εγώ: «Ας πρόσεχες!».










24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η εξέλιξη του καμακιού...

Posted: 24 Jan 2012 01:00 PM PST

1970s: Έχω και κότερο,
πάμε μια βόλτα;

2000s: Έχω και Porsche, πάμε μια βόλτα;

2012: Έχω ανοιχτό καλοριφέρ, πάμε σπίτι μου;


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα αγάλματα-κεφάλια στο νησί του Πάσχα έχουν σώματα θαμμένα στο έδαφος!

Posted: 24 Jan 2012 12:51 PM PST

Ίσως αυτό να είναι γνωστό σε κάποιους αλλά τα... αγάλματα
Moai "κεφάλια" στο Νησί του Πάσχα έχουν σώματα. Μερικά από τα αγάλματα είναι...

βαθιά στο έδαφος επειδή το κεφάλι για τα αγάλματα είναι δυσανάλογα μεγάλο. Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να τα θεωρούν σαν απλά μεγάλα κεφάλια. Αλλά τα σώματα υπάρχουν - σε πολλές περιπτώσεις, υπόγεια. Αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπάρχουν πετρογλυφικά που έχουν διατηρηθεί κάτω από το επίπεδο του εδάφους, όπου έχουν προστασία από τη διάβρωση. Η παρακάτω εικόνα α είναι από την προηγούμενη ανασκαφή που μας δείχνει την κλίμακα των αγαλμάτων, και πόσο βαθιά είναι θαμμένα.



24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Έδωσε τέλος στη ζωή του με την καραμπίνα του πατέρα του

Posted: 24 Jan 2012 12:41 PM PST

Στο Μελισσοχώρι Θηβών αυτοκτόνησε το... απόγευμα της
Δευτέρας, ,ένας 36χρονος άνδρας με τη καραμπίνα του πατέρα του.



Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος έμενε με τους γονείς του αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Το άψυχο σώμα του 36χρονου,βρήκε η ίδια η μητέρα του, μέσα σε λίμνη αίματος. Ο άτυχος άνδρας ήταν πεσμένος στο πάτωμα, μέσα στο υπνοδωμάτιό του.Η αστυνομία διεξάγει προανάκριση και έχει παραγγείλει νεκροψία-νεκροτομή, ωστόσο όλα δείχνουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Σκοτώθηκε στο δρόμο που είχε ξεψυχήσει και ο αδελφός της!

Posted: 24 Jan 2012 12:34 PM PST

Εκατό μέτρα από το σημείο του δρόμου Επικούρειου-Θολού
όπου είχε σκοτωθεί ο αδελφός της πριν από 32 χρόνια...

άφησε την τελευταία της πνοή μία 53χρονη γυναίκα από την Φιγαλεία, βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία του χωριού.



Η 53χρονη γυναίκα είναι το θύμα τροχαίου δυστυχήματος που έγινε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Φασκομηλιάς.



Η άτυχη γυναίκα που εργάζεται στο νοσοκομείου του Ναυπλίου είχε έρθει στην γενέτειρά της προκειμένου να δει τον πατέρα της, ο οποίος ζει μόνος του αφού η μητέρα της έχει πεθάνει πριν από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.



Tο μεσημέρι της Δευτέρας ξεκίνησε από την Φιγαλεία με κατεύθυνση το θολό με το αυτοκίνητό της, αλλά δεν πρόλαβε παρά να διανύσει μερικά χιλιόμετρα.



Κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, με αποτέλεσμα να φύγει προς τα δεξιά από την πορεία της, να προσκρούσει στο στηθαίο μίας μικρής γέφυρας που υπάρχει εκεί και εν συνεχεία σε κολώνα της ΔΕΗ. Διερχόμενοι οδηγοί αλλά και περίοικοι που είδαν το δυστύχημα άμεσα ενημέρωσαν την Αστυνομία και το Νοσοκομείο.



Άμεσα κινητοποιήθηκε και η Διασωστική Ομάδα της Φιγαλείας μέλος της οποίας είναι και ο γιατρός του περιφερειακού Ιατρείου Βαγγέλης Δημητρόπουλος. Έφθασαν στο σημείο και ανέλαβαν την επιχείρηση Απεγκλωβισμού της άτυχης γυναίκας. Μετά από προσπάθεια αρκετής ώρας κατάφεραν να ανασύρουν από τις «πληγωμένες» λαμαρίνες του αυτοκινήτου την 53χρονη γυναίκα αλλά ήταν ήδη νεκρή.

24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Από το τραπέζι του αρραβώνα στο Νοσοκομείο Τρικάλων

Posted: 24 Jan 2012 12:28 PM PST

Ξινό βγήκε το γλέντι του προηγούμενου Σαββάτου το βράδυ
για 29χρονη Τρικαλινή εγκυμονούσα. ...

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, υπήρξε τραπέζι στο σπίτι της 29χρονης στην Μπάρα Τρικάλων, με αφορμή τον αρραβώνα, που παρέθεσαν οι γονείς της στον μέλλοντα γαμπρό τους.



Στο γλέντι που έκτος του κουμπάρου και τους στενούς συγγενείς του ζευγαριού παραβρέθηκαν και λιγοστοί φίλοι έγινε η καθιερωμένη ανταλλαγή δώρων και χρυσαφικών.



Λίγη ώρα αργότερα και αφού τελείωσε το γλέντι, η 29χρονη που βρίσκεται στο δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι γιατροί διαπίστωσαν, ύστερα από ιατρικές εξετάσεις, πως υπέστη δηλητηρίαση.

24wro

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Επιχείρηση διάσωσης λαθρομεταναστών

Posted: 24 Jan 2012 12:19 PM PST

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αστυνομική επιχείρηση διάσωσης έντεκα
λαθρομεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί στον ποταμό Έβρο...

λόγω της αυξημένης στάθμης των υδάτων.



Ειδικότερα, τη Δευτέρα το πρωί, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ενημερώθηκε από τις ελληνικές στρατιωτικές αρχές, ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι 11 λαθρομετανάστες σε νησίδα του ποταμού Έβρου, στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού.




Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες βρίσκονταν και 4 ανήλικα παιδιά.




Αμέσως, οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και τη συμμετοχή ενός 55χρονου ιδιώτη – βαρκάρη, οι οποίοι προσέγγισαν την νησίδα με ξύλινη λέμβο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν με ασφάλεια τα άτομα.

24wro
KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές