Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Οι έξι σωματότυποι και ο τύπος του άντρα που αντιπροσωπεύουν!

Posted: 24 Jan 2012 07:15 PM PST

Τι μαρτυράει για τον χαρακτήρα μας ο σωματότυπος μας; Σας αποκαλύπτουμε τους 6 τύπους σώματος και την "ερμηνεία" τους. Μπορεί εμείς οι άντρες να….
είμαστε "ειδικοί" όταν πρόκειται να βαθμολογήσουμε το σώμα μιας γυναίκας και να καταλάβουμε τον σωματότυπο της, αλλά κατά έναν περίεργο λόγο δεν συμβαίνει το ίδιο όταν πρέπει να αξιολογήσουμε το δικό μας σώμα.

Σας αποκαλύπτουμε τους έξι αντρικούς σωματότυπους και τον άντρα που αντιπροσωπεύουν σύμφωνα με τους επιστήμονες του χθες και του σήμερα, για να βρείτε τον δικό σας τύπο, σύμφωνα με τις ομοιότητες.
Η κατηγοριοποίηση των διάφορων "ειδών" του σώματος υπάρχει εδώ και πέντε αιώνες. Οι σανσκριτικές γραφές αναφέρουν ότι υπάρχουν τρεις σωματότυποι αντρών:

1) Βάτα

Το αδύνατο κορμί που ανήκει σε ένα άτομο αυθόρμητο, ενθουσιώδες και ενεργητικό.
2) Πίτα
Ένα φυσιολογικό (σε βάρος) κορμί που ανήκει σε ένα άτομο με έντονη προσωπικότητα, αποφασιστικό αλλά και πολλές φορές ευέξαπτο.

3) Κάπα

Το υπέρβαρο κορμί που αντιπροσωπεύει ένα άτομο ήρεμο, σταθερό, με "εύκολο" χαρακτήρα.

Από την άλλη, ο Αμερικάνος ψυχολόγος Γουίλιαμ Σέλντον (1899-1977) διαχώρισε τα σώματα σε άλλους τρεις τύπους και απέδωσε τα εξής χαρακτηριστικά του χαρακτήρα στο καθένα από αυτά:

1) Εκτόμορφο

Ένα άτομο ψηλό, αδύνατο, με "εύθραστο" παρουσιαστικό και μεγάλο κεφάλι. Ο άντρας αυτός είναι πνευματώδης, εσωστρεφής, ευσυνείδητος αλλά και νευρικός.

2) Ενδόμορφο

Ένα άτομο με καμπυλώδες σώμα που τείνει να είναι κοινωνικό, φιλικό και χωρίς πολλά άγχη. Το άτομο αυτό έχει αδυναμία στο καλό φαγητό και τις ανέσεις.

3) Μεσόμορφο

Ένα άτομο με αθλητικό και μυώδες σώμα. Ο άντρας αυτός είναι ενεργητικός και εκρηκτικός σαν χαρακτήρας, του αρέσει να παίρνει ρίσκα, ενώ μερικές φορές είναι λίγο αναίσθητος στις προσωπικές του σχέσεις.

oneman.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Απίστευτη φάρσα με... sexy οπίσθια! (video)

Posted: 24 Jan 2012 07:00 PM PST

Δείτε τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις των ανυποψίαστων θυμάτων...


Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Της έκαναν πρόταση 1 εκατομ. για να παίξει σε πορνό

Posted: 24 Jan 2012 06:45 PM PST

H Χέιζελ Τζόουνς, η γυναίκα που αποκάλυψε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα ότι διαθέτει δύο, πλήρως ανεπτυγμένα γεννητικά συστήματα, δέχθηκε πρόταση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για να πάρει μέρος σε ταινία πορνό!
Η κοπέλα, όταν μοιράστηκε την ιστορία της με το κοινό, μάλλον δεν περίμενε μια τέτοια εξέλιξη – αν και… θα έπρεπε! 

Λίγες ημέρες μετά την προβολή της εκπομπής δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από Αμερικανό παραγωγό, ο οποίος της πρόσφερε «γη και ύδωρ» για να πάρει μέρος σε ταινία του.

Η Χέιζελ, ωστόσο, στάθηκε στο ύψος της και είπε ένα μεγαλοπρεπές «όχι», υποστηρίζοντας ότι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και ότι δεν έχει καμία πρόθεση να βγάλει χρήματα εκθέτοντας αυτό το… καπρίτσιο της φύσης.


Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Τα πιο διάσημα gay ζευγάρια του Hollywood

Posted: 24 Jan 2012 06:30 PM PST

Όταν οι διάσημοι τολμούν να παραδεχτούν τις ιδιαιτερότητές τους...

Οι διάσημοι του λόφου του Hollywood μπορεί στην επαγγελματική τους ζωή να καλούνται να υποδυθούν ρόλους και να ξεσηκώνουν με κάθε τους κίνηση τους φανατικούς τους θαυμαστές, αλλά στην πραγματικότητα έχουν και αυτοί τις αδυναμίες τους. Σε μία καθημερινότητα που απέχει κατά πολύ από το φυσιολογικό, οι star που θαυμάζουμε στα εξώφυλλα των περιοδικών, ερωτεύονται και αναζητούν την ασφάλεια που μπορεί να τους προσφέρει μόνο μία σχέση, ακόμα και αν πρόκειται για ζευγάρια του ίδιου φύλου. Ευτυχώς, οι celebrities που "βγήκαν από τη ντουλάπα" και παραδέχτηκαν ανοιχτά τη σεξουαλική τους ταυτότητα είναι αρκετοί και όπως όλα δείχνουν ακομπλεξάριστοι για τη σεξουαλική τους ταυτότητα.

Ο Elton John και ο David Furnish παντρεύτηκαν με μία τελετή υπερπαραγωγή το Δεκέμβρη του 2005. Από τότε είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Η Cynthia Nixon, ή αλλιώς η Miranda του περιβόητου "Sex and the City" παραδέχτηκε πως σκέφτεται να παντρευτεί με τη φίλη της, Christine Marinoni, καθώς είναι αρραβωνιασμένες από το 2009. Μάλιστα τον προηγούμενο χρόνο έφεραν στον κόσμο και ένα υγιέστατο μωράκι.

Η 24χρονη Amber Heard βγαίνει εδώ και δύο χρόνια με την καλλιτέχνη Tasya van Ree και δε διστάζει να το παραδεχτεί δημόσια σε δεξίωση κόκκινου χαλιού. Ο George Michael μπορεί να μας μπέρδεψε για κάποια χρόνια, αλλά τελικά κέρδισε η αγάπη και ο έρωτάς του για τον Kenny Goss με τον οποίο είναι μαζί από το 1996.

Η ριάλιτι star Tila Tequila ήταν ζευγάρι με την Courtenay Semel για αρκετό καιρό, ενώ ακόμα και η άτακτη Lindsay Lohan παραδέχτηκε πως ήταν όντως μαζί με την dj Samantha Ronson με την οποία έχουν κάνει και το ίδιο τατουάζ καρδούλα.

Λέτε να αρχίσουν και στη χώρα μας τα αντίστοιχα ζευγάρια να παραδέχονται την ιδιαίτερότητά τους;

Κι όμως, κάποτε ήταν αρσενικά! (pics)

Posted: 24 Jan 2012 06:15 PM PST

Μεταλλάξεις που θα σας κάνουν να τρίβετε τα μάτια σας!
Μπορεί να νιώθουν γυναίκες αλλά είχαν γεννηθεί με αντρικά γεννητικά όργανα...
Αν δεν το γνωρίζαμε τότε δύσκολα θα το μαντεύαμε καθώς τις καμπύλες τους και τα καταπληκτικά τους κορμιά θα ζήλευε και μια κανονική γυναίκα.



Το μοντέλο ονόματι Andrej Pejic φημίζεται για την ικανότητα του να διαφημίζει τόσο αντρικά όσο και γυναικεία ρούχα. Τον Ιανουάριο του 2011 στις επιδείξεις μόδας του Παρισιού περπάτησε στις πασαρέλες σε επιδείξεις για τον Jean-Paul Gaultier καθώς και τα αντρικά σόου για τον Marc Jacobs.



Η Βραζιλιάνα Lea T. ήταν κάποτε... Leandro Cerezo. Αυτό όμως δεν τη σταμάτησε από το να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα τρανσέξουαλ μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. O οίκος μόδας Givenchy είχε αποκαλέσει την Lea μούσα του.



Ποιος θα πίστευε άραγε ότι η Claudia Charriez είχε γεννηθεί άντρας. Κι όμως, έγινε μοντέλο διεθνούς φήμης κερδίζοντας μάλιστα τον τίτλο στο διαγωνισμό ομορφιάς το επόμενο τρανσέξουαλ μοντέλο της Αμερικής.



Η Florencia De La V από την Αργεντινή είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες τρανσέξουαλ ηθοποιούς στον κόσμο. Έχει εμφανιστεί σε σαπουνόπερες, σε περιοδικά και ήταν κάποτε εκδότρια περιοδικού. Σήμερα είναι παντρεμένη με άντρα και έχει αποκτήσει δύο παιδιά ως ανάδοχη μητέρα.

Η Sirapassorn Atthayakorn από την Ταϊλάνδη στέφθηκε Μις διεθνής βασίλισσα σε διαγωνισμό ομορφιάς του 2011.



Η Malika από την Ινδία έχει υποβληθεί σε τέσσερις επεμβάσεις και άλλες ιατρικές διαδικασίες για να γίνει η γυναίκα που επιθυμούσε.
newsbeast.grΣας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Το πιο μικρό σκυλί του κόσμου μπήκε στο βιβλίο Guinness (pics)

Posted: 24 Jan 2012 06:00 PM PST

Το όνομά της είναι Lucy, είναι τριών ετών και πρόσφατα μπήκε στο βιβλίο Guinness, ως το πιο μικρό σκυλί του κόσμου μιας και έχει ύψος 14,478 εκατοστά και βάρος, μόλις ένα κιλό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά στην περίπτωση της Lucy...




Το σκυλάκι αυτό, εκτός του ότι είναι το πιο μικρό παγκοσμίως βραβεύτηκε και για την ικανότητά της να βοηθάει ανθρώπους ηλικιωμένους ή με αναπηρία. Κι αυτό γιατί ''εργάζεται'' σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται ''Leashes Of Love'' κι επισκέπτεται νοσοκομεία, γηροκομεία, αλλά και σχολεία με παιδάκια που έχουν ειδικές ανάγκες στο Smithville του New Jersey.



Δες το βίντεο:


http://www.tlife.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

5 tips για να μην αργείτε στη δουλειά

Posted: 24 Jan 2012 05:45 PM PST

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
Δεν μπορείτε να διαχειριστείτε το χρόνο σας και καταλήγετε πάντα να τρέχετε σαν τον Βέγγο... Τι φταίει και τι μπορείτε να κάνετε γι'αυτό; Τα εξής 5 πράγματα: 

1. Δε χτυπάει το ξυπνητήρι σαςΣε αυτή την περίπτωση δεν φταίτε, εκτός αν ξεχάσατε να το ρυθμίσετε. Κάνετε μια δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί. Και διπλοτσεκάρετε πριν πάτε για ύπνο.

2. Ξυπνάτε αλλά θέλετε λίγο χρόνο για χουζούρεμα
Πρέπει να βάλετε το ξυπνητήρι λίγο νωρίτερα και να εξασφαλίσετε ότι δεν θα σας ξαναπάρει ο ύπνος. Μια εύκολη και ευχάριστη λύση είναι να βάλετε μουσική. Διαλέξτε ένα ξυπνητήρι με ραδιόφωνο.

3. Δυσκολεύεστε να ετοιμαστείτε εγκαίρωςΚαλό είναι να αποφασίζετε από το προηγούμενο βράδυ τι θα φορέσετε και να το βγάζετε από τη ντουλάπα. Το ίδιο ισχύει και για την τσάντα σας. Μην περιμένετε να τα βρείτε όλα την τελευταία στιγμή. Θα αργήσετε και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεχάσετε κάτι!

4. Ξεχνιέστε στο ίντερνετΓια όσες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, είναι δύσκολο να μην ρίξετε έστω και μία ματιά στο Facebook ή στο e-mail σας πριν φύγετε για τη δουλειά. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αρκεί να περιοριστείτε σε αυτό ακριβώς: να ρίξετε μία ματιά! Αν μπείτε στη διαδικασία να κάνετε likes και σχόλια, είναι σίγουρο ότι δεν το γλιτώνετε το τρέξιμο...

5. Υπολογίζετε λάθος το χρόνο που χρειάζεστε για να φθάσετε στον προορισμό σας

Εδώ τα πράγματα είναι δύσκολα! Ιδίως με τις συνεχείς απεργίες και την κίνηση, δεν μπορείτε να μαντέψετε τι σας περιμένει «εκεί έξω». Το προφανές είναι ότι πρέπει να ξεκινάτα πιο νωρίς. Η άλλη λύση είναι να βρείτε πιθανές εναλλακτικές διαδρομές. Υπάρχουν και θα σας εκπλήξουν!

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Δείτε την κακιασμένη παίκτρια που έβαλε 0 στο "Κάτι ψήνεται" και νίκησε! (video)

Posted: 24 Jan 2012 05:30 PM PST

Το βίντεο δεν είναι καινούργιο αλλά κάθε φορά που το βλέπω θέλω να το μοιραστώ. Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να κρύψουν την αγάπη τους για το χρήμα...



pinnokio.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Αυτή η γυναίκα έχει μια πολύ περίεργη συνήθεια (pics)

Posted: 24 Jan 2012 05:15 PM PST

Δείτε τι κάνει στις φωτογραφίες που ακολουθούν...











Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Τα... φρικιά της διπλανής πόρτας! (pics)

Posted: 24 Jan 2012 05:00 PM PST

Κι όμως κυκλοφορούν... λυτοί!




















newsbeast.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Οι διάσημες που τόλμησαν να κάνουν φωτογράφιση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους (pics)

Posted: 24 Jan 2012 04:45 PM PST

H Mariah Carey ήταν εκείνη που έκανε πιο πρόσφατα το τολμηρό βήμα… ποιες όμως είναι οι επώνυμες που γδύθηκαν μπροστά στο φακό με την κοιλίτσα φουσκωμένη;…
Περνούσαν την πιο όμορφη περίοδο στη ζωή τους. Ένιωθαν όλα εκείνα που λένε πως αντιλαμβάνεται μια γυναίκα όταν κυοφορεί. Ήταν όμως και sex symbols, style icons! Επώνυμες που δεν το έβαλαν ποτέ κάτω και δεν θεώρησαν ούτε για ένα λεπτό πως μια φουσκωμένη κοιλίτσα μπορεί να σημαίνει πως έχασαν κάτι από την θηλυκότητα και το σεξ απήλ τους.

Αν ανατρέξουμε πίσω στην ιστορία των star θα αναδείξουμε πιθανότατα πρωτοπόρο την Demi Moore, η οποία από το 1991 κιόλας τόλμησε να κάνει μια τέτοια φωτογράφηση. Το ενδιαφέρον στην περίπτωσή της είναι πως η γυμνή φωτογράφηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν και η πρώτη της γυμνή φωτογάφηση ever!!!

Ακολούθησαν δεκάδες μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδίστριες… Εμείς συγκεντρώσαμε τις πιο άξιες αναφοράς σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ και σου τις παρουσιάζουμε εδώ.
Claudia Schiffer

H πανέμορφη Claudia φωτογραφίζεται γυμνή για το γερμανικό "Vogue" το 2010. Eίναι η τρίτη της εγκυμοσύνη για την λαμπερή Claudia που έχει ήδη δυο παιδιά.


Christina Aguilera

Τον Ιανουάριο του 2008 η Christina Aguilera, ενώ βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη πόζαρε γυμνή για το εξώφυλλο του "Marie Claire". Η διάσημη τραγουδίστρια ήταν πιο σέξυ από ποτέ. Μάλιστα, ο σύντροφός της Jordan Bratman ενθουσιάστηκε από αυτήν τη φωτογράφηση.

Demi Moore

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Demi. Από το 1991 παρακαλώ… η Demi Moore εμφανίστηκε πρώτη φορά γυμνή ενώ ήταν έγκυος, για το εξώφυλλο του "Vanity Fair" το 1991. Η λαμπερή Demi Moore πόζαρε στο φακό δυο μήνες πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της Scout LaRue. Οι αντιδράσεις που είχε προκαλέσει τότε ήταν πολλές, αλλά η Demi σίγουρα ήταν αυτή που έδωσε μια άλλη ματιά στη θηλυκό

Monica Belucci

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες γυμνές φωτογραφήσεις σε περίοδο εγκυμοσύνης ήταν και αυτή της θεάς Monica Bellucciγια το εξώφυλλο του περιοδικού "Vanity Fair", τον Μάρτιο του 2010. Η Ιταλίδα ηθοποιός με το μοναδικό στυλ και το φλογερό ταπεραμέντο δείχνει την κοιλίτσα της στο φακό και φαίνεται πιο σέξυ από κάθε άλλη φορά.

Britney Spears

H Britney δεν έχασε ευκαιρία να αναδείξει την φουσκωμένη κοιλιά της και στις δύο εγκυμοσύνες της. Ίσως θυμάσαι περισσότερη εκείνη στο Harper's Bazaar. Αυτή εδώ όμως συνδυάζει την pop diva που ξέρουμε με την εγκυμοσύνη και είναι και με την Britney στα ξανθά πλατινέ της που μας αρέσει πιο πολύ!

Cindy Crawford

Στο W, τεύχος του Ιουνίου, το 1999 το supermodel ποζάρει κρατώντας την κοιλίτσα της. Είναι μόλις 7 μηνών έγκυος στην πρώτη της κόρη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Οκτώ τρικ για να τον μαγέψεις!

Posted: 24 Jan 2012 04:30 PM PST

Κάθε άντρας βρίσκει ελκυστικό ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Βέβαια, αν χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω οκτώ τρικ, θα τον κάνεις να ξεχάσεις τους τύπους και να μπλεχτεί στα δίχτυα σου...
Χρησιμοποίησε όσα περισσότερα μπορείς και μάγεψε τον. Δεν αποτελούν κάποιο νέο επίτευγμα ή ανακάλυψη, αλλά οι περισσότερες ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα βασικά για να κερδίσουμε έναν άντρα.

1. Στην τρίχα: φυσικά στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ, η πρώτη αίσθηση που λαμβάνει ενεργό ρόλο (ειδικά για τα αρσενικά όλου του πλανήτη) είναι η όραση. Αυτό σημαίνει ότι το αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι αλλά και όλοι οι άντρες έλκονται περισσότερο (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) από μια γυναίκα που φαίνεται θηλυκή. Γι' αυτό και δεν πρέπει να παραμελείς τα γνήσια γυναικεία χαρακτηριστικά σου και να φροντίζεις να τα αναδείξεις προς όφελός σου.

Μερικά από τα σημεία που πρέπει να είναι «στην τρίχα»:

-τα ψηλά τακούνια κάνουν τα πόδια να μοιάζουν μακρύτερα.

-τα ξυρισμένα πόδια και οι μασχάλες δεν τίθενται υπό συζήτηση καν.

-διατήρησε ένα ιδανικό βάρος χωρίς να είσαι πολύ αδύνατη.

-άφησε τα μαλλιά σου μακρυά.

-βάψου φυσικά τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου που πιστεύεις ότι είναι όμορφα (χείλια, μάτια, ζυγωματικά).

-άφησε τα νύχια σου μακρυά και υγιή χωρίς πετσάκια.

-φόρεσε ρούχα που να τονίζουν την όμορφη γραμμή του κορμιού σου.

2. Γέλα μου: μέχρι και σήμερα οι άντρες λειτουργούν με το εσωτερικό ένστικτο του κυνηγού. Φυσικά, για να επιτεθούν στο θήραμά τους, χρειάζονται το απαραίτητο ερέθισμα. Το χαμόγελο μιας γυναίκας είναι ίσως ένα από το πιο ισχυρά όπλα που διαθέτει για να σαγηνεύει ένα αρσενικό. Ένα σέξυ χαμόγελο είναι αρκετό για να αποδεσμευτούν όλες εκείνες οι ορμόνες της αγάπης και να τον κάνουν να σε κυνηγήσει. Έρευνες που έχουν γίνει, έδειξαν ότι ένας άντρας μπορεί να φέρει στο μυαλό του την μορφή μιας γυναίκας ξεκινώντας από την εντύπωση που του άφησε το χαμόγελό της.

3. Μίλα μου, ναι, μίλα μου: οι περισσότεροι άντρες διεγείρονται από μια αισθησιακή χροιά φωνής στον ιδανικό τόνο. Άλλωστε, η ωραία φωνή, παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία και στην πρώτη επαφή δύο ανθρώπων αλλά και στη μετέπειτα σχέση τους. Γι' αυτό και δεν χρειάζεται να σκούζεις όταν γνωρίσεις ένα αγόρι που θα σε ενδιαφέρει. Γλύκανε τη φωνή σου και μίλα του αισθησιακά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς χαμηλόφωνα σε βαθμό που δεν ακούγεσαι, γιατί έτσι η επικοινωνία δυσχεραίνεται και εκείνος είναι πολύ πιθανό να ξενερώσει.

4. Από χιούμορ πώς πάμε; Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, ένας άντρας που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε μια όμορφη γυναίκα χωρίς χιούμορ και σε μια γυναίκα μέτριας εμφάνισης με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, θα επιλέξει τη δεύτερη. Φαίνεται πως το χιούμορ αποτελεί ένα από τα εργαλεία που βοηθούν στην επίτευξη μιας καλύτερης επικοινωνίας, ειδικά στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας αλλά και αργότερα μέσα στη σχέση. Άλλωστε, τα περισσότερα αγόρια θέλουν να έχουν στο πλευρό τους μιας γυναίκα που να ξέρει να γελάει με τα αστεία που κάνουν.

5. Ισχυρή προσωπικότητα: προσπάθησε να αναπτύξεις την προσωπικότητα και τις γνώσεις για να τον κερδίσεις. Μπορεί να πιστεύεις ότι τα αρσενικά υπακούν μόνο σε ένα γεμάτο μπούστο και στους σμιλεμένους γλουτούς μιας γυναικάς, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα τον κρατήσουν μαζί της. Χρειάζεται μια ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα με στοιχεία όπως η καλή επικοινωνία, η αποφασιστικότητα και η γενναιοδωρία που είναι ικανά να στηρίξουν έναν άντρα όταν το χρειάζεται.

6. Αυτοπεποίθηση στα ύψη: πολλές γυναίκες και με αφορμή τα προβλήματα και τις ατέλειες που νομίζουν ότι έχουν στην εξωτερική τους εμφάνιση, δεν έχουν μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τις ικανότητές τους. Μια τέτοια συμπεριφορά γεμάτη αρνητικότητα για τον ίδιο σου τον εαυτό, είναι καταστροφική ειδικά στο παιχνίδι του έρωτα. Όσο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση έχεις σε εσένα, τόσο ευκολότερα θα κάνεις και τους γύρω σου να σε βλέπουν πιο όμορφη και λαμπερή.

7. Κάνε την πρώτη κίνηση: σίγουρα τα αρσενικά κατέχουν τον ρόλο του κυνηγού και συ το ρόλο του θηράματος. Όμως, υιοθετώντας μια τελείως παθητική στάση σε ένα πάρτυ ή σε μια έξοδο, δεν θα τραβήξει την προσοχή κανενός άντρα. Φυσικά, αν διαθέτεις μια πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα. Επειδή όμως, δεν έχουν γεννηθεί όλες οι γυναίκες με διαστάσεις μοντέλου και ομορφιά εξωτική, καλό είναι να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, δίνοντας ένα σημάδι ενδιαφέροντος στον άντρα ? κυνηγό. Απλές κινήσεις όπως ένα έντονο βλέμμα, ένα χαμόγελο, ένα τυχαίο τίναγμα των μαλλιών σου στον αέρα, θα του δώσει το ερέθισμα που χρειάζεται για να σε πλησιάσει.

8. Σαν εσένα καμιά: δείξ'του πόσο διαφορετική είσαι από τις άλλες γυναίκες που έχει γνωρίσει. Δώσε έμφαση στα αυθεντικά χαρακτηριστικά που σε ξεχωρίζουν: εμφάνιση, προσωπικότητα, ευφυΐα και τρόποι συμπεριφοράς. Βέβαια θα πρέπει να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα του να παριστάνεις ότι είσαι κάποια άλλη από αυτό που πραγματικά είσαι. Δεν χρειάζονται περιττές φλυαρίες αλλά το να τον κάνεις να σε σκέφτεται διαρκώς, ακόμα και χωρίς να το επιδιώκει. Το άρωμά σου, ο τρόπος που ντύνεσαι, μια ξεχωριστή ατάκα είναι αρκετά για να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του.

Πηγή: womenonly
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Οι πιο απίστευτοι εργασιακοί χώροι στον πλανήτη (pics)

Posted: 24 Jan 2012 04:15 PM PST

Όταν ο χώρος του γραφείου θυμίζει περισσότερο χώρο διασκέδασης... Εκτός κι αν είσαι ακριβοπληρωμένο και περιζήτητο στέλεχος με τη δική σου γραφειάρα, οι πιθανότητες είναι να μοιράζεσαι τον χώρο με πολλούς ακόμη συναδέλφους.
Υπάρχουν ωστόσο εταιρίες που κάνουν τον κοινό αυτό χώρο όσο πιο συναρπαστικό γίνεται.

Και για όσους δεν το πιστεύουν ας ρίξουν μια ματιά γραφεία που ακολουθούν:



Τα γραφεία της Google στη Ζυρίχη, Ελβετία



LEGO Development Department στο Billund, Δανία



White Mountain Office στη Στοκχόλμη, Σουηδία



Inventionland Offices στο Pittsburgh, ΗΠΑ

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Αυτή η γυναίκα ξέχασε να φορέσει κάτι πολύ σημαντικό

Posted: 24 Jan 2012 04:00 PM PST

Για δείτε λίγο προσεκτικά... Μα φυσικά ξέχασε να φορέσει...



*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
τη ζώνη ασφαλείας...


Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Aστείες στιγμές στο ποδόσφαιρο (video)

Posted: 24 Jan 2012 03:45 PM PST

Πάντα στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αστείες στιγμές...
Όμως σε αυτό το Video όπου ναι μεν δείχνει ανάλογες φάσεις αλλά στην κυριολεξία όλα τα λεφτά είναι οι ήχοι που ακούγονται σε κάθε σκηνικό…! Τρελό γέλιο!


crazygreekblogger.blogspot.com
 Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Πως να πουλήσετε ένα παλιό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο (pics)

Posted: 24 Jan 2012 03:30 PM PST

Βάλτε την αγγελία κάπως έτσι... και σας εγγυώμαστε ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα κάνουν.... ουρές..

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Περίεργοι άνθρωποι σε περίεργες καταστάσεις... (pics)

Posted: 24 Jan 2012 03:15 PM PST

Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις... Δείτε τις εικόνες...




























Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Πολύ στενό το παντελόνι σου... δεν νομίζεις; (gif)

Posted: 24 Jan 2012 03:00 PM PST

Τι να κάνουν τα κορίτσια, αφού έτσι το επιτάσσει η μόδα. Παντελόνια τόσο στενά... που σταματάνε την κυκλοφορία του αίματος... Κάτι τέτοιο έπαθε και η κοπέλα που θα δείτε στη συνέχεια... 
They Are Too tight for You Honey, Too Tight


Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Ζευγάρι κέρδισε 40 εκ. λίρες σε λοταρία, αλλά δεν πανηγύρισε λόγω... υποχρεώσεων

Posted: 24 Jan 2012 02:45 PM PST

Η ζωή της Catherine και του Gareth Bull άλλαξε την Παρασκευή, αλλά το ζευγάρι από το Mansfield είπε να το συνειδητοποιήσει λίγες μέρες μετά, γιατί η ατζέντα τους ήταν γεμάτη.
Ο 40χρονος Gareth Bull, οικοδόμος στο επάγγελμα, τσέκαρε τα αποτελέσματα της κλήρωσης το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση και έσπευσε τρέμοντας να ενημερώσει την Catherine που εκείνη τη στιγμή ίσιωνε τα μαλλιά της.

"Ήταν άσπρος σαν το πανί", δήλωσε η 35χρονη σύζυγός του, η οποία δεν τον πίστεψε με την πρώτη. Το ζεύγος Bull είπε στους δύο του γιους, 9 και 10 ετών αντίστοιχα, να ετοιμαστούν για τον ποδοσφαιρικό τους αγώνα το ίδιο απόγευμα και ξανακάλεσαν την υπηρεσία του Euromillions για να επαληθεύσουν τη νίκη τους.

Το έπαθλο των 40.627.241 λιρών το οποίο είχαν μόλις κερδίσει δεν κατάφερε να τους αποσπάσει από το full πρόγραμμα του Σαββατοκύριακού τους, αφού μετά το ποδόσφαιρο των παιδιών, είχαν κανονίσει τραπέζι σε φίλους τους, ενώ φιλοξένησαν και τα παιδιά τους για το Σαββατόβραδο.

Ο Gareth και η Catherine δεν έχουν ενημερώσει ακόμη τα παιδιά για την ασύλληπτη νίκη τους, ενώ στην ερώτηση αν τα χρήματα μπορούν να τους αλλάξουν σαν χαρακτήρες, η Catherine δήλωσε "ελπίζω ότι δεν μπορούν να μας αλλάξουν. Το μόνο που θέλουμε είναι απλά να συνεχίσουμε να είμαστε υγιείς και ευτυχισμένοι".

Τι; Περίμενες μια πιο wild ευχή από ένα ζευγάρι που κέρδισε 40 εκατομμύρια λίρες και είπε να το πανηγυρίσει... μεθαύριο;

cosmo.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Έρευνα που σοκάρει για το ομαδικό σεξ: Πόσο συχνά μας συμβαίνει

Posted: 24 Jan 2012 02:30 PM PST

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη στις ΗΠΑ, ένας μεγάλος αριθμός εφήβων έχει ήδη κάνει σεξ ταυτόχρονα με πολλούς ερωτικούς παρτενέρ και μάλιστα κάτω από την ηλικία των δεκαέξι ετών.

Με μέση ηλικία για την πρώτη τους φορά τα 14 χρόνια, μία στις δέκα ανήλικες δήλωσε πως όχι μόνο έχει συμμετάσχει σε ομαδικό σεξ, αλλά θα το ξανάκανε.
Πολύ σημαντικό είναι πως οι μισές κοπέλες που πήραν μέρος στην έρευνα δήλωσαν πως οι ερωτικοί τους σύντροφοι δε χρησιμοποίησαν προφυλακτικό, ενώ το ένα τρίτο των κοριτσιών παραδέχτηκαν πως πριν την ερωτική πράξη είχαν καταναλώσει αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες.


Ας ελπίζουμε να μη ισχύουν τα ίδια αποτελέσματα και για τη χώρα μας που κρατά συντηρητικό προφίλ σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

15 γυναικείες κακίες για τους άντρες!

Posted: 24 Jan 2012 02:15 PM PST

Διαβάστε 15 γυναικείες κακίες για τους άντρες...1. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του
από πάνω σου;Παντρέψου τον

2. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;
Γίνε η γραμματέας του

3. Τι κάνει ο άντρας όταν η γυναίκα του φθάνει σε οργασμό;
Φυλάει τα παιδιά στο σπίτι
4. Πως καταλαβαίνεις ότι ένας άντρας ετοιμάζεται να πει κάτι έξυπνο;
Αρχίζει με την φράση " Η γυναίκα μου είπε….."

5. Οι γυναίκες ενθουσιάζονται με μια καλή αγορά από ένα κατάστημα.
Οι άντρες ενθουσιάζονται με το να βρουν πάρκινγκ εκεί κοντά.
6. Οι άντρες είναι σαν τα κομπιούτερ.
Για αυτό οι γυναίκες κρατάνε πάντα backup

7. Πως θα πνίξεις έναν άντρα;
Κόλλησε ένα πορνοπεριοδικό στον πάτο της πισίνας

8. Αν είσαι ερωτευμένη με το χαμόγελό του.
Μην κάνεις το λάθος και τον παντρευτείς ολόκληρο

9. Τι κάνεις όταν η καλύτερή σου φίλη το σκάει με τον άντρα σου;
Στέλνεις ευχαριστήρια κάρτα

10. Πως ξέρουμε ότι οι άντρες ανακάλυψαν τους χάρτες;
Ποιος άλλος θα έλεγε πως 1cm = 1m

11. Γιατί ο δονητής είναι καλύτερος από τον άντρα;
Γιατί δεν πάει με άλλη γυναίκα κι ούτε γυρνά μεθυσμένος

12. Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της.
Ένας άντρας θέλει όλες τις γυναίκες να ικανοποιήσουν μια ανάγκη του

13. Ποιος άντρας έχει τρόπους;
Αυτός που βγαίνει απ την πισίνα για να κατουρήσει

14. Τι είναι ένας εργένης;
Ένας άντρας που έχασε την ευκαιρία να κάνει δυστυχισμένη μια γυναίκα

15. Γιατί οι γυναίκες ζουν περισσότερο;
Κάποιος πρέπει να καθαρίσει όταν φύγουν οι άντρες

tsekouratoi.blogspot.com
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Αγοράκι γεννήθηκε χωρίς αντίχειρες και με 34 δάχτυλα!

Posted: 24 Jan 2012 01:59 PM PST

Το παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε ένα αγοράκι... από την Ινδία λόγω της ιδιομορφία του. Το παιδί γεννήθηκε με 34 δάχτυλα στα πόδια και τα χέρια ενώ δεν είχε αντίχειρες.
Ο μικρός Akshat Saxena, που γεννήθηκε πέρυσι, έχει επτά δάχτυλα σε κάθε χέρι και δέκα δάκτυλα σε κάθε πόδι.
Η κατάσταση είναι γνωστή ως πολυδακτυλία, μια γενετική ανωμαλία που περνά από γενιά σε γενιά καθότι είναι κληρονομική. Ωστόσο, σπάνια τα επιπλέον δάχτυλα είναι τόσα πολλά.
Όπως δηλώνει η μητέρα του Amrita Saxena ήταν πολύ χαρούμενη με την έλευση του πρώτου της παιδιού, ωστόσο σοκαρίστηκε όταν το πρωτοαντίκρυσε.
Αργότερα, μια οικογενειακή φίλη που είχε διαβάσει στο διαδίκτυο για μια παρόμοια περίπτωση, ενός μωρού με 31 δάχτυλα στην Κίνα, έπεισε τους γονείς να ενημερώσουν τους υπευθύνους των Ρεκόρ Γκίνες για την ιδιομορφία του γιού τους.
Από τη στιγμή της γέννησής του, ο μικρός «πολυδάκτυλος» παρακολουθείται από γιατρούς και υποβάλλεται σε επεμβάσεις για την δημιουργία αντιχείρων και την σταδιακή αφαίρεση των επιπλέον δακτύλων.


Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Η εξαφάνιση της ρεπόρτερ (video)

Posted: 24 Jan 2012 01:45 PM PST

Θεϊκό σκηνικό...
newsbeast.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Άνθρωποι πριν και μετά τη χρήση ναρκωτικών ουσιών (pics)

Posted: 24 Jan 2012 01:31 PM PST

Οι φωτογραφίες από μόνες τους αποτελούν ένα ηθικό δίδαγμα...



















tsekouratoi.gr
Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

20 περίεργες προειδοποιήσεις ασφαλείας...

Posted: 24 Jan 2012 01:15 PM PST

Οι εταιρείες που κατασκευάζουν ηλεκτρονικές συσκευές κατέχουν τα πρωτεία στις αστείες προειδοποιήσεις ασφαλείας που συχνά αναγράφονται στις συσκευασίες τους, σε μια προσπάθεια να… 
προλάβουν τους καταναλωτές από μια ενδεχόμενη λάθος χρήση των προϊόντων τους και -κατ' επέκταση- μια μήνυση που θα τους ζημιώσει με αρκετές χιλιάδες ευρώ. Στην… αγωνία τους, όμως, να καλύψουν κάθε πιθανή περίπτωση, φτάνουν συχνά στα όρια της γελοιότητας, αφού οι προειδοποιήσεις τους μοιάζουν να αναφέρονται το λιγότερο σε… ανεγκέφαλους! Δείτε μια λίστα με τις 20 πιο περίεργες προειδοποιήσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές:
1. Σε manual υπολογιστή της Silicon Graphics:
Αποφύγετε να κουνάτε το ποντίκι από το καλώδιο ή να το πετάτε σε συναδέλφους σας.
2. Σε εξωτερική ψηφιακή κεραία:
Μην επιχειρήσετε την εγκατάσταση αν είστε σε κατάσταση μέθης, έγκυος, ή και τα δύο.
3. Σε συσκευασία προγράμματος υπολογιστή:
Απαιτείται προαιρετικό modem.
4. Σε manual φούρνου μικροκυμάτων:
Μην τον χρησιμοποιείτε για να στεγνώνετε κατοικίδια ζώα.
5. Σε συσκευασία ρολογιού χειρός:
Προσοχή! Δεν είναι εσώρουχο! Μην επιχειρήσετε να το βάλετε στο παντελόνι σας!
6. Πάνω σε αλυσοπρίονο:
Μην επιχειρήσετε να σταματήσετε την αλυσίδα με τα χέρια ή με τα γεννητικά σας όργανα.
7. Στο εγχειρίδιο οδηγιών του Nintendo Gamecube:
Μην επιχειρήσετε να βάλετε το κεφάλι σας στο άνοιγμα της κονσόλας, υπάρχει πιθανότητα τραυματισμού.
8. Σε κινητό τηλέφωνο Sony Ericsson:
Να προσέχετε τις κακές λέξεις σε αυτό το κινητό τηλέφωνο, γιατί μπορεί το αίσθημα ενός συντρόφου να είναι κακό.
9. Σε εγχειρίδιο οδηγιών ηλεκτρονικού θερμομέτρου:
Μην το χρησιμοποιήσετε στοματικώς αφού το έχετε χρησιμοποιήσει πρωκτικώς.
10. Σε εγχειρίδιο οδηγιών ασύρματου τηλεφώνου:
Μην τοποθετείτε αναμμένα κεριά στο τηλέφωνο.
11. Σε φυλλάδιο στο κουτί υπολογιστή Sony Vaio:
Προσοχή! Αποσυνδέστε τις τηλεφωνικές γραμμές πριν το ανοίξετε!
12. Σε τηλεκοντρόλ τηλεόρασης:
Μην το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων.
13. Σε ηλεκτρικό περιστρεφόμενο εργαλείο:
Αυτό το προϊόν δεν απευθύνεται για χρήση ως οδοντιατρικός τροχός ή για ιατρικές εφαρμογές.
14. Σε μικροσκόπιο:
Τα αντικείμενα είναι μικρότερα και λιγότερο απειλητικά απ' όσο φαίνονται.
15. Σε φυλλάδιο του Microsoft Flight Simulator 2000:
Προσοχή! Το πρόγραμμα αυτό δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για εκπαίδευση πιλότων! Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι θάνατος ή σοβαρός τραυματισμός!
16. Σε τρακτέρ της εταιρείας New Holland:
Αποφύγετε το θάνατο.
17. Σε πλυντήριο:
ΜΗΝ βάλετε κάποιο άτομο σε αυτό το πλυντήριο.
18. Σε συσκευασία σίδερου μάρκας Rowenta:
Μην σιδερώνετε ρούχα πάνω στο σώμα.
19. Σε ανταλλακτικό toner για εκτυπωτή laser:
Μην φάτε το τόνερ.
20. Σε εγχειρίδιο οδηγιών προϊόντος:
Μην χρησιμοποιήσετε το προϊόν αν δεν μπορείτε να δείτε αρκετά καθαρά για να διαβάσετε τις πληροφορίες στο βιβλιάριο οδηγιών.

Σας άρεσε το άρθρο; Κάντε «Like»

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές