Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από κάθε κάμερα...

Posted: 22 Mar 2012 07:00 PM PDT

Έχει γίνει διάσημος πλέον στη Βρετανία...


























Τι βλέπουμε στα περιοδικά και τι γίνεται στην πραγματικότητα!

Posted: 22 Mar 2012 06:45 PM PDT





Γνωστή τραγουδίστρια τα έκανε πάνω της on stage! (video)

Posted: 22 Mar 2012 06:30 PM PDT

Περιστατικό από τα λίγα συνέβη σε γνωστή τραγουδίστρια που δεν κρατήθηκε και… τα έκανε πάνω της την ώρα που ήταν στη σκηνή!
Το παντελόνι της… Marie Osmond βράχηκε στην «ευαίσθητη περιοχή», ενώ μια λιμνούλα σχηματίστηκε ανάμεσα στα πόδια της… ε, δεν ήθελε και πολύ φαντασία για να καταλάβει κανείς τι έγινε!

«Μόλις ούρησα στο παντελόνι μου», παραδέχθηκε η ίδια και γονάτισε από τα γέλια, ενώ το ίδιο έκανε και ο αδερφός της, που ήταν μαζί της στη σκηνή του κρουαζιερόπλοιου.

Γιατί να μην γελάσει το αδερφάκι της;

Εκείνος εξάλλου της είπε το αστείο που την έκανε… μούσκεμα από τα γέλια!



Στη φυλακή γνωστός ηθοποιός από τις ταινίες «Harry Potter»

Posted: 22 Mar 2012 06:00 PM PDT

Ο Jamie Waylett, ο νεαρός ηθοποιός... που υποδύθηκε τον Vincent Crabbe στις ταινίες του «Harry Potter», καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση για συμμετοχή στις ταραχές του Λονδίνου πέρυσι τον Αύγουστο.
Ο Waylett αναγνωρίστηκε από μια κάμερα ασφαλείας τη στιγμή που έκλεβε σαμπάνιες από super market στο κέντρο της βρετανικής πρωτεύουσας και συνελήφθη τον Σεπτέμβριο. Η αστυνομία θεωρεί πως κουβαλούσε και μία βόμβα μολότοφ, κάτι όμως που δεν αποδείχθηκε στο δικαστήριο.


Οι 10 πιο ζεστές πόλεις του κόσμου!

Posted: 22 Mar 2012 05:45 PM PDT

Διαβάστε ποιες είναι οι 10 πιο ζεστές πόλεις του κόσμου...

1. Πόλη του Κουβέιτ,Κουβέιτ

Η μέση θερμοκρασία είναι 46,9 ° C. Αυτή η πόλη ήταν το αντικείμενο του άρθρου του περιοδικού Time "Extreme Heat: 10 Worldwide Spots With Tough Temperatures".Καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την πόλη είναι κατά το μήνα Μάρτιο,Απρίλιο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, όταν η θερμοκρασία είναι μεταξύ 20 °C-30 °C.

2. Αχβάζ,Ιράν:
Αυτή η πόλη έχει κατά μέσο όρο θερμοκρασία υψηλότερη των 46,8 ° C. Οι θερμοκρασίες είναι πιο ακραίες σε αυτή την πόλη, σε αντίθεση με Πόλη του Κουβέιτ. Ο πιο ζεστός μήναςόλων των εποχών ήταν όταν τον Ιούλιο του 2000 έφθασε τους 48,1 ° C (μέσος όρος).

3. Τζάζαν, Σαουδικά Αραβία:
Αυτή είναι μια πόλη λιμάνι στην Ερυθρά Θάλασσα . Έχει πληθυσμό λίγο λιγότερο από 2 εκατομμύρια. Οι θερμοκρασίες είναι ζεστές με συνέπεια σε όλη τη διάρκεια του έτους. Από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο οι μέσες θερμοκρασίες είναι περίπου 30 ° C-40 ° C.

4. Μπανγκόκ,Ταυλάνδη:

Αυτή είναι μια πόλη που αντιμετωπίζει την ατμοσφαιρική ρύπανση που έχει προκαλέσει το νέφος. Η ρύπανση είναι γνωστή για την παγίδευση θερμού αέρα και μέσα στην πόλη, προκαλεί υπερβολική υγρασία. Οι θερμοκρασίες είναι κατά μέσο όρο 40 ° C και παραμένουν έτσι στη διάρκεια της ημέρας. Νοέμβριο με Φλεβάρη είναι η πιο ξηρή εποχή του έτους,αλλά και η πιο τουριστική.Παρόλο που οι μέσες θερμοκρασίες είναι περίπου 29 ° C, οι θερμοκρασίες θα αυξηθούν κοντά στους 39 ° C εκείνη την εποχή.

5. Αζίζια,Λιβύη:
Η πόλη κατέγραψε το επιβλητικό 57.8 ° C στις 13 Σεπτεμβρίου, 1922. Η πόλη βρίσκεται στην έρημο Σαχάρα, η μεγαλύτερη στον κόσμο και το πιο ξηρό.

6.Ιλίζι,Αλγερία:
Στις 18 Αυγούστου 2011, αυτή η Πόλη κατέγραψε θερμοκρασία 51 ° C. Σε αυτό το μέρος η ζεστή σεζόν διαρκεί από τον Απρίλιο εως τον Νοέμβριο. Ο Ιούλιος, όμως,είναι ο θερμότερος μήνας και τον Ιούνιο είναι η ξηρότερη εποχή.


7.Μέκκα,Σαουδική Αραβία:

Αυτή είναι η πιο σημαντική πόλη για τα άτομα της μουσουλμανικής πίστης.Οι Μουσουλμάνοι κάνουν ένα προσκύνημα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους στο μεγαλύτερο τεμένος του κόσμου στη Μέκκα. Οι θερμοκρασίες έχουν αυξηθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο όπως 37 ° C και κορυφώνονται στους 43 °.Σε αυτήν την περιοχή βρέχει 10-12 μέρες τον χρόνο.

8. Μαρακέζ,Μαρόκο:

Ο καιρός αλλάζει δραστικά καθ 'όλο το έτος. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες είναι το χειμώνα τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Υπάρχουν μεγάλες βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών. Το καλοκαίρι το κλίμα αλλάζει.Το αρχείο με υψηλότερες θερμοκρασίες έχει καταγράψει έως και 38 ° C.

9.Λας Βέγκας,Νεβάδα(ΗΠΑ)

Αυτή η πόλη είναι στη μέση της ερήμου. Πολλοί από εκείνους που ζουν στο Λας Βέγκας έχουν κατοικία στον Βορρά και πηγαίνουν εκεί το χειμώνα για να αποφύγουν το χιόνι. Η θερμοκρασία φτάνει στους 35° C κατά τον Ιούλιο.Η πιο ζεστή μέρα καταγράφηκε στις 24 Ιουλίου του 1985 σε 46,7 °C

10. Νταλόλ,Αιθιοπία:

Η χώρα βρίσκεται κοντά στον ισημερινό είναι όμως σε μεγάλο βαθμό ορεινή. Η υψηλότερη θερμοκρασία που έχει καταγραφεί στην πόλη ήταν 48,9 °C.

Σε αργή κίνηση... (gif)

Posted: 22 Mar 2012 05:30 PM PDT




10 σπίτια από το μέλλον... (pics)

Posted: 22 Mar 2012 05:15 PM PDT












Η καλύτερη μηχανή για ταξίδια...

Posted: 22 Mar 2012 05:01 PM PDT



Πηγή: fovero.gr

Μάθετε το μυστικό για το πλούσιο μπούστο της Kelly Brook

Posted: 22 Mar 2012 04:45 PM PDT

​Για μια ακόμα φορά η Kelly Brook έβγαλε φάτσα φορά το χυμώδες μπούστο της και έκανε πολλές γυναίκες και άνδρες να αναστενάξουν για διαφορετικούς βεβαίως λόγους. Οι μεν γυναίκες γιατί πολύ θα ήθελαν να το αποκτήσουν, οι δε άνδρες γιατί πολύ θα ήθελαν να το… απολαύσουν!

Κι επειδή η Kelly είναι καλός άνθρωπος, είπε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο το μυστικό της. Και όχι τα στήθη της δεν είναι η εξαιρετική δουλειά ενός πλαστικούς χειρουργού. Τα έχει πλούσια τα ελέη, όμως κάνει κάτι για να τα… ενισχύει.

Θα σκεφτείτε τώρα εσείς, ότι κάνει θαύματα ο γνωστός αυτός στηθόδεσμος με την ενίσχυση, όμως και πάλι θα πέσετε έξω.

Για να ενισχύσει το πλούσιο μπούστο της η Kelly βάζει απλά ένα ζευγάρι… κάλτσες!!!!
Όχι ότι κι ότι κάλτσες όμως, αλλά κάποιες που είναι για καλό σκοπό.

Ας μην σας ταλαιπωρούμε βέβαια άλλο. Βρε κουτά, η Kelly έκανε μια διαφήμιση για φιλανθρωπικό σκοπό και βρήκε έναν αστείο τρόπο για να προβάλλει κάποια προϊόντα που πωλούνται για την ενίσχυση του Sports Relief.

Στο video λοιπόν της διαφήμισης, την βλέπουμε με μια κατακόκκινη τουαλέτα που αναδεικνύει το μπούστο της και από μέσα από το στήθος της να βγάζει πονηρά δύο… κάλτσες!!!!

Αυτά είναι. Αποτέλεσμα και χωρίς το νυστέρι του χειρουργού.

Δείτε το video…


Πηγή: star.gr

 


Δεν θα πιστέψετε σε τι ύψος βρίσκεται ο άνθρωπος στη Φωτογραφία...

Posted: 22 Mar 2012 04:30 PM PDT


Οι εικόνες gif της ημέρας (gifs)

Posted: 22 Mar 2012 04:15 PM PDT












Τι λένε τα ζώδια σήμερα 23/3;

Posted: 22 Mar 2012 04:00 PM PDT


Ζώδια 23 Μαρτίου 2012


Κριός
21/3-20/4

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αγαπητέ Κριέ, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες και δεν θα μπορείς να τις κοντρολάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν είσαι ήρεμος και χαλαρός και δεν μεταφέρεις την πίεση στο σύντροφό σου. Άλλωστε, θα δεχτείς πολύ αγάπη και θα νιώσεις όμορφα, αν αφεθείς στην αγκαλιά του. Κι αν ακόμη δεν έχει εμφανιστεί το άτομο που θα απογειώσει την ερωτική σου ζωή, η μέρα είναι καλή για να συναντήσεις κάποιον, που θα σου τραβήξει την προσοχή ή που σου έχει ήδη κάνει εντύπωση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Κριός, σήμερα θα παρουσιαστούν καταστάσεις, που θα σε εκνευρίσουν και θα σε φέρουν σε σύγκρουση με συνεργάτες. Κράτησε την ψυχραιμία σου, μην πεις λόγια που δεν σε αντιπροσωπεύουν και μην αποδιοργανώνεσαι. Τα οικονομικά σου θα έχουν εξελίξεις, μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αφορούν σε μελλοντικά έσοδα. Σκέψου καλά πριν απαντήσεις.

Έχεις γενέθλια σήμερα;
Αν είσαι ένας Κριός γεννημένος 23 Μαρτίου, η περιπέτεια φαίνεται ότι είναι το στοιχείο σου και, με αφορμή τα γενέθλιά σου, νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις μια καινούργια πορεία, ακόμα και αν δεν ξέρεις που θα σε βγάλει. Ήδη νιώθεις ότι η καθημερινότητα και η ρουτίνα είναι αφόρητα και δεν έχουν πια θέση στη ζωή σου. Φέτος, η παρουσία της Σελήνης, του Ουρανού αλλά και του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιό σου, σε καλούν να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να προχωρήσεις σε δυναμικές αλλαγές. Σαφώς κάθε καινούργια αρχή είναι δύσκολη, στο τέλος όμως, τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν.



Ταύρος
21/4-20/5

Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, αγαπητέ Ταύρε. Γενικά, θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει και όχι μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός και θα δεις ότι κάποια θέματα που σε απασχολούν, είναι σε καλύτερο δρόμο απ' όσο νομίζεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και, αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη και ζεστή Παρασκευή με τον σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, η περίοδος με την Αφροδίτη να συνεχίζει την κίνηση της στο ζώδιό σου, είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και κατάκτησε τα πλήθη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, υπάρχουν θέματα που σε απασχολούν, αλλά με τη βοήθεια των συνεργατών σου, θα τα λύσεις αποτελεσματικά. Τα οικονομικά που σε αγχώνουν, μπορούν να πάνε καλύτερα αν σταματήσεις να ξοδεύεις χωρίς δεύτερη σκέψη.



Δίδυμοι
21/5-21/6

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση, θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε μόνο να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους, εξαιτίας της ισχυρογνωμοσύνης σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, στα αισθηματικά σου καλό είναι να εκμεταλλευτείς τη σημερινή Παρασκευή, για να πλησιάσεις το σύντροφό σου και να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν και τους δύο. Μέσα από μια καλή συζήτηση, θα δεις τη σχέση σου με άλλο μάτι και θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, βγείτε με φίλους και, αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει, μη διστάσετε να το δείξετε. Είναι καλή μέρα για φλερτ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα μπορεί να πάει πολύ καλά, αν βάλεις μια σειρά και τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Μην αφήσεις να σου μαζεύονται υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου απ' την άλλη, δείχνουν να βελτιώνονται, καθώς προκύπτουν ευκαιρίες, να αυξήσεις το εισόδημά σου.



Καρκίνος
22/6-22/7

Κάποια οικογενειακά προβλήματα θα κάνουν σήμερα την εμφάνισή τους και θα σε στεναχωρήσουν, αγαπητέ Καρκίνε. Δεν πρέπει να σε παίρνει από κάτω, αλλά προσπάθησε να είσαι εσύ αυτός που θα δώσει τις απαραίτητες λύσεις, για να βγείτε όλοι μαζί από το αδιέξοδο. Έχε εμπιστοσύνη στην κρίση σου και ακολούθησέ την, για να νιώσετε όλοι καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις που θα φέρουν ένταση στη σχέση σου, φίλε Καρκίνε. Μείνε μακριά από συζητήσεις που αφορούν ευαίσθητα θέματα και προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, πριν ξεστομίσεις κάποια σκληρά λόγια, που έχεις κατά νου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε πράγματα που σου φτιάχνουν το κέφι και μην απομονώνεσαι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου ίσως να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα σήμερα, αλλά με ψυχραιμία και καλή διάθεση, θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται ακόμα καλύτερη διαχείριση για να ισορροπήσουν. Μην προσθέτεις κι άλλα χρέη, στα ήδη υπάρχοντα.



Λέων
23/7-23/8

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου, αγαπητέ Λέοντα, και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, η καλή σου διάθεση θα παίξει καταλυτικό ρόλο και θα περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι που να σε γεμίζει, φόρεσε τα καλά σου και ετοιμάσου για νέες περιπέτειες, που θα σε προκαλέσουν ερωτικά. Με το μαλακό όμως, για να μην… χτυπήσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, φίλε Λέοντα, και δεν θα είναι λίγες οι προτάσεις που θα έχεις, για να αναπτύξεις το αντικείμενό σου. Όλα οφείλονται στη σκληρή δουλειά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα και σε αυτήν που συνεχίζεις να κάνεις. Ακόμα και οι οικονομικές υποθέσεις που καθυστερούσαν, μπορούν τώρα να πάνε μπροστά, αν κινήσεις λίγο πιο δυναμικά τα νήματά τους.



Παρθένος
24/8-22/9

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, φίλε Παρθένε, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα και ίσως να μην μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη διπλωματικότητα από την μεριά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, δείξε όλη σου την αγάπη και τα θετικά σου συναισθήματα και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Το ερωτικό κλίμα μέσα στη σχέση σου εξαρτάται κατά πολύ από τη δική σου συμπεριφορά. Κι αν ακόμη έχεις την μοναξιά στην αγκαλιά σου, βγάλε την καλή σου διάθεση και θα γνωρίσεις σύντομα ένα άτομο, που θα σε εμπνεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, θα προκύψουν ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την εξέλιξή σου. Έχε το νου σου για κάποιες συνεργασίες, που θα σου λύσουν τα χέρια και θα σε βοηθήσουν να πας ακόμα πιο μπροστά τα σχέδιά σου. Οι οικονομικές υποθέσεις θέλουν πολύ προσοχή, γιατί κάποιες υποχρεώσεις σε βγάζουν από τον προϋπολογισμό σου.



Ζυγός
23/9-22/10

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις, αγαπητέ Ζυγέ, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως, θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος, για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τις ανατροπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, σήμερα στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε λίγο καλύτερα. Αν βρεις το χρόνο να ασχοληθείς με το σύντροφό σου και να ακούσεις τα προβλήματά του, η μέρα μπορεί να αποτελέσει μια νέα αρχή για τη σχέση σας. Κι αν η μοναξιά δεν λέει να φύγει από το πλευρό σου, μην απογοητεύεσαι, γιατί γρήγορα θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, φίλε Ζυγέ, σήμερα δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για αλλαγές. Σκέψου καλά την όποια πρόταση ή την όποια ιδέα προκύψει και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου επίσης θέλουν προσοχή, κυρίως στα άσκοπα έξοδα.


Σκορπιός
23/10-22/11

Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, φίλε Σκορπιέ, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ' όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν γύρω σου στις πραγματικές τους διαστάσεις. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα που σε αγχώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου, θα μπορέσεις να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πάς παρακάτω το δεσμό σας. Αν είσαι αδέσμευτος, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρεις τι ζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, οι καθημερινές αναγκαστικές σου ασχολίες δεν θα σε αγχώνουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου έχουν ξεφύγει λίγο και καλό είναι να επαναφέρεις τις ισορροπίες, για να μην χάσεις την μπάλα.



Τοξότης
23/11-21/12

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Τοξότη, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις λογικές και σωστές αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, εκμεταλλεύσου αυτήν την Παρασκευή για να έρθεις πιο κοντά στον άνθρωπό σου και να μιλήσετε για όσα σκέφτεσαι. Όχι μόνο τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά. Κι αν κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, η μέρα θα σε βοηθήσει να κάνεις την κίνησή σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Τοξότης, σήμερα θα μπορέσεις να τα καταφέρεις πολύ καλά, αν είσαι ψύχραιμος και ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες. Γενικά οι ικανότητές σου είναι πολλές και η μέρα σε ωθεί να τις χρησιμοποιήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, ειδικά αν προκύψουν θέματα που χρειάζονται υπογραφή ή είναι νομικού ενδιαφέροντος. Μην κινηθείς βιαστικά.



Αιγόκερως
22/12-19/1

Η διάθεσή σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα είναι πολύ καλή, χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νομίζεις και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, η σημερινή Παρασκευή φέρνει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση σου, αφού θα αισθανθείς ότι μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα πάντα και να βρείτε από κοινού λύσεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα, σου δίνει έναν άλλο αέρα στις επαφές σου με τους άλλους και αυτό θα έχει αίσια αποτελέσματα, αν είσαι αδέσμευτος και αναζητάς μια γνωριμία που θα σε συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα στα επαγγελματικά σου θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, αλλά αν παραμείνεις ήρεμος, δεν θα αργήσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Τα οικονομικά σου πάλι, βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και καλό είναι να μη χάσεις την ισορροπία σου. Δείξε μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδα που κάνεις.



Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει, να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να βάλεις μια τάξη και στη σχέση σου. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για όσα σε προβληματίζουν και θα λύσεις αρκετά θέματα που έχεις στο μυαλό σου. Πάντως δεν θα σε βγάλει πουθενά το να κρατάς για τον εαυτό σου τα θέματα που απασχολούν και τους δύο. Εσύ που βασανίζεσαι από την μοναξιά σου, να ξέρεις ότι δεν περνάς απαρατήρητος. Αρκεί να αφήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει να σε πλησιάσει και να το γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα έχουν κάποιες δυσκολίες, ιδίως σε ό,τι αφορά σε συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Εκεί, ίσως να έχεις προστριβές, αν δεν προσέξεις τα λόγια σου και είσαι εριστικός απέναντί τους. Τα οικονομικά σου είναι σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να ισορροπήσεις τα έσοδα με τα έξοδα.



Ιχθείς
20/2,20/3

Ο Ερμής, που κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου, φίλε Ιχθύ, και αν και σε ανάδρομη πορεία, θα σε ευνοήσει σε κάποια ζητήματα και ξεκαθαρίσματα που θέλεις να κάνεις. Φέρε στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε είχαν στεναχωρήσει και μη διστάσεις να τις αντιμετωπίσεις, για να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ιχθύ, μπορεί να αναγεννηθεί αν εσύ αποφασίσεις να της χαρίσεις μία αισιόδοξη νότα και να σταματήσεις να παραπονιέσαι για τα ίδια και τα ίδια στο σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι Ιχθείς, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και αναζητήστε πιο δυναμικά μία νέα γνωριμία, που θα σας συγκινήσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στην δουλειά σου πρέπει να δουλέψεις σκληρά, φίλε Ιχθύ, για να φέρεις τις πολυπόθητες ισορροπίες στην καριέρα σου και να κλείσεις όλα τα περιθώρια που έχουν κάποιοι ανταγωνιστές σου, να διεκδικούν αυτά που εσύ με κόπο έχεις κερδίσει. Οικονομικά, μην κάνεις ανοίγματα και προσπάθησε να μην επενδύεις αυτόν τον καιρό, όσο δελεαστικές κι αν είναι οι προτάσεις που σου γίνονται.


Πηγή: myastro.gr

Έχασε τη ζωή της κάνοντας αυτό που αγαπούσε

Posted: 22 Mar 2012 03:45 PM PDT

Της έμεναν μόλις 80 μίλια για να γίνει ο νεότερος πεζοπόρος που θα είχε διασχίσει το Grand Canyon από τη μία άκρη ως την άλλη. Αλλά η μοίρα είχε αποφασίσει αλλιώς και η 24χρονη έπεσε σε βάθος ενενήντα μέτρων, πτώση που της στοίχισε τη ζωή.
Η νεαρή Ioana Hociota ήταν μία έμπειρη πεζοπόρος που έχασε πρόωρα τη ζωή της λόγω ενός λάθος βήματος.

«Μπορεί κάποιος να νομίζει πως μία 24χρονη κοπέλα, νιόπαντρη, είναι έξω από τα νερά της εκεί έξω, αλλά δεν ήταν» δήλωσε ο σύζυγός της Andrew Holycross.

Ο Holycross μύησετην Hociota στην εξερεύνηση των φαραγγιών κι εκείνη το αγάπησε αμέσως. Πέντε χρόνια αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε και η τελετή έγινε στο φαράγγι.

Στις 25 Φεβρουαρίου η Hociota και ο επίσης πεζοπόρος Matthia Kawski περπάτησαν στο φαράγγι Owl Eyes Canyon στη νότια πλευρά του και οι δρόμοι τους χώρισαν για μία μικρή απόσταση.

Το μονοπάτι της Hociota λένε οι φίλοι και ο σύζυγός της, δεν ήταν ούτε επισφαλές ούτε ασυνήθιστο. Αλλά ο Kawski άκουσε μερικές πέτρες να κυλούν και μία φωνή. «Ακούστηκε σαν πουλί και παραξενεύτηκα γιατί δεν υπάρχουν πουλιά εκεί», είπε ο Kawski.

«Μετά το αίμα μου πάγωσε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά άκουσα ένα γδούπο, έτρεξα πίσω και τη φώναζα, αλλά δεν υπήρχε απάντηση. Υπήρχε μία απίστευτη σιωπή», είπε.

Οι φίλοι της πιστεύουν πως ένας βράχος που δεν ήταν σταθερός της κόστισε τη ζωή.

Η Hociota είχε παντρευτεί στο Marble Point του φαραγγιού τον Ιούνιο και στο γαμήλιο πάρτι περιλαμβανόταν και πεζοπορία 25 μιλίων! «Έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε», είπε ο σύζυγός της.  
 


Πηγή: newsbeast.gr

Ο Ricky Martin με τον σύντροφό του στο «Vanity Fair» Απριλίου

Posted: 22 Mar 2012 03:30 PM PDT

Μία οικογένεια μπορεί να είναι υγιής και ευτυχισμένη ακόμη και όταν είναι… διαφορετική. Αυτό προσπαθεί να περάσει για άλλη μία φορά ο Ricky Martin μέσα από την τελευταία φωτογράφησή του για το περιοδικό Vanity Fair Απριλίου. 

Η είδηση εδώ είναι ότι ο γνωστός τραγουδιστής, τώρα και εν δυνάμει ηθοποιός, παρουσιάζει επίσημα για πρώτη φορά τον αγαπημένο του, που ακούει στο όνομα Carlos Gonzalez Abella, δίπλα στα πανέμορφα τρίχρονα δίδυμα Matteo και Valentino.

Φυσικά πρώτο λόγο στη συνέντευξη είχε η απόφασή του να αποκτήσει τους δύο γιους του, τον Αύγουστο του 2006, με θετή μητέρα, εξηγώντας ότι αυτά τα δύο αγγελούδια υπήρξαν ο λόγος που ένιωσε την ανάγκη να πει την αλήθεια για τη σεξουαλικότητά του.

«Θα μπορουύσα να δώσω και τη ζωή μου για τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο τα παιδιά μου», σχολιάζει χαρακτηριστικά.


Πηγή: protothema.gr

Η γυναίκα που έχει εμμονή με το... «μικρό μου πόνι»

Posted: 22 Mar 2012 03:15 PM PDT

Η Sarah Butler από το Barnsley του νότιου Yorkshire έχει στην κατοχή της πάνω από 1.000 πλαστικά –και όχι μόνο- πόνι αξίας 24.000 ευρώ, τα οποία συλλέγει από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι!Η 29χρονη έχει διαμορφώσει μάλιστα το δωμάτιό της σα… «μουσείο» και το έχει ονομάσει «το δωμάτιο των πόνι» (The Pony Room).

Το κοριτσίστικο δωμάτιο λειτουργεί ως ξενώνας πια και όπως λέει η ίδια οι φίλοι της δεν έχουν πρόβλημα, προσθέτοντας ότι μια φορά έμεινε ένας άντρας σε αυτό ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη συλλογή της.



Η ίδια κοιμάται σε αυτό όταν ο σύντροφός της ροχαλίζει πολύ δυνατά!

Το πιο ακριβό κομμάτι της συλλογής της (Reverse Gusty) της κόστισε 1.176 ευρώ καθώς υπάρχουν μόλις 3 σε όλον τον κόσμο. Ένα άλλο «ιδιαίτερο» πόνι που έχει στην κατοχή της η Sarah είναι αυτό που «θυμίζει» το θρύλο της ροκ Alice Cooper!



Ο 27χρονος φίλος της αρχικά δεν μπορούσε να καταλάβει την εμμονή της, αλλά πλέον σε κάθε τους επέτειο ή γιορτή της αγοράζει ένα… πόνι!












Πηγή: kamikazi.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές