Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ: Πότε κάνουν καλό και πότε κακό;

Posted: 07 Jan 2012 02:54 PM PST


love


Δεν υπάρχει ζευγάρι που δεν τσακώνεται...Άλλες φορές για σοβαρό λόγο κι άλλες για το απόλυτο τίποτα...

Εδώ που τα λέμε -και σύμφωνα με τους ειδικούς πάντα- το να μην καυγαδίζεις καθόλου και ποτέ με τον σύντροφό σου είναι ανησυχητικό! Το ίδιο ανησυχητικό όμως είναι κι όταν τείνουν να γίνουν ή έχουν γίνει ήδη καθημερινό φαινόμενο.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα σε δύο ερωτευμένους ανθρώπους κοστίζουν. Σε στεναχωρούν, σε θυμώνουν, σε πληγώνουν. Κι αν μάλιστα είναι από εκείνους που εκσφενδονίζονται βαριές κουβέντες, τότε...



Η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου είναι εδώ για να μας πει τι πρέπει να προσέξουμε, αλλά και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τσακωθείς με το αγόρι σου...



ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ;

1. "Όταν στόχος δεν είναι η επικοινωνία, αλλά ο ανταγωνισμός."

Ο ένας προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει δίκιο, ότι λέει αλήθεια, ότι λέει το σωστό χωρίς να υπολογίζει τον άλλο. Ο καθένας σκέφτεται την πάρτι του και δεν μπαίνει καθόλου στα πατουσάκια του άλλου. Δεν ακούει και παραβλέπει την αμοιβαία υπευθυνότητα. Το "εγώ" υπερτερεί.



2. "Όταν το ζευγάρι ξεφεύγει από το θέμα για το οποίο προέκυψε η σύγκρουση."

Δηλαδή... ξεκινά ο καυγάς για το "χ" θέμα και ξαφνικά στην κουβέντα και στον τσακωμό επανέρχονται προβλήματα, καταστάσεις, πρόσωπα, παράπονα από το παρελθόν. Το ζευγάρι δεν μένει στο "τωρινό θέμα", αλλά επεκτείνεται στο "τότε που...", "εκείνη που..."



3. "Όταν μετά από μια σύγκρουση, δεν ακολουθεί μια διεργασία στην οποία εκφράζονται συναισθήματα πόνου, θυμού, λύπης."

Κι έτσι, οι δύο σύντροφοι αποκτούν απωθημένα και κυρίως θυμό. Θυμό, ο οποίος θα βγει ανεπεξέργαστος στη συμπεριφορά -ως παθητική ή ενεργητική επιθετικότητα σε ανύποπτο χρόνο. Αυτό είναι που θα προκαλέχει την απόσταση ανάμεσα στο ζευγάρι.



4. "Όταν ο καυγάς δεν οδηγεί σε μία πραγματική συμφωνία, αλλά σε έναν επιφανειακό συμβιβασμό που συνοδεύεται από έναν θρίαμβο αυτού που δεν υποχώρησε."

Δεν υπάρχει ουσιαστική προσέγγιση, δεν βελτιώνεται η σχέση, έχουμε επανάληψη τέτοιων καταστάσεων και τελικά διάρρηξη της σχέσης.



5. "Όταν υπάρχει ο φόβος της τίμιας υποχώρησης."

Γιατί κάποιος, ίσως και οι δύο θεωρούν την υποχώρηση πλήγμα για το προσωπικό γόητρο, απώλεια.



ΠΟΤΕ ΟΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ;

Καταρχάς, να διευκρινίσουμε πως όταν ένα ζευγάρι δεν τσακώνεται καθόλου δεν σημαίνει ότι είναι και ευτυχισμένο. "Η έλλειψη καυγάδων πολλές φορές υπονομεύει τη σχέση" σημειώνει η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου. "Κλονίζει την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στον άλλο, οδηγεί στη μοναξιά και διαστρεβλώνει το νόημα της πραγματικής συμβίωσης"

Με λίγα λόγια, οι συγκρούσεις "χρειάζονται" σε μια σχέση αρκεί να τις χρησιμοποιήσουμε ως μέσο και αφορμή για να αποφύγουμε πρόσκαιρους συμβιβασμούς.

"Η θετική σύγκρουση είναι τίμια και αντικειμενική, όχι κακοήθης, ενοχοποιητική και σκληρή. Η τίμια μάχη οδηγεί στην αυθεντικότητα της σχέσης και στην ισοτιμία." Ενώ οι βρισιές, οι άσχημοι χαρακτηρισμοί, οι κατηγορίες και η προσβολή πληγώνουν ανεπανόρθωτα και τον άλλον και τη σχέση.



ΠΩΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ;

1. "Τη σύγκρουση πρέπει να ακολουθεί συζήτηση."

Cool! Ξεκινήστε από την αναγνώριση των θετικών του άλλου, την έκφραση της αγάπης και του ενδιαφέροντος για αυτόν. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να έχεις ανακτήσει την ψυχραιμία σου και την ηρεμία σου.

Το ζητούμενο είναι να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι ώστε να διατηρηθεί νηφάλια η σκέψη. Μην κατηγορείτε ο ένας τον άλλο, μην επιρρίπτετε ευθύνες, αποφύγετε τις αξιολογήσεις, τις γενικεύσεις και τις ερμηνείες.



2. "Δώστε χρόνο."

Μην βιάζεστε. Μην αντιδράτε σπασμωδικά. Και μην ξεχνάς ότι οι θυμωμένοι δεν ακούνε. Κι αν δεν ακούς ή δεν ακούει είναι αδύνατο να συνεννοηθείτε. Ο καθένας θα λέει τα δικά μου με μοναδικό στόχο να ξεσπάσει και όχι το καλό της σχέσης.

Πάρτε το χρόνο σας, ηρεμήστε και μετά συζητήστε...



3. "Χρειάζεται ευαισθησία στον τρόπο, το χρόνο και το χώρο που γίνεται ο καυγάς".

Μπροστά σε τρίτους είναι λάθος -θα γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Όταν ο ένας κοιμάται, επίσης είναι λάθος. Στο κρεβάτι είναι λάθος -μην φορτίζεται ένα τόσο όμορφο έπιπλο με αρνητικές μνήμες.



4. "Μην θίγετε τα ευαίσθητα σημεία του άλλου."

Πρώτον, είναι σκληρό. Και πονάει. Δεύτερον, δεν δείχνει αγάπη και σεβασμό για τον άλλον. Τρίτον, ο στόχος ενός τσακωμού είναι να λυθούν οι διαφορές και οι διαφωνίες για το καλό και των δύο, για το καλό της σχέσης κι αυτό δεν γίνεται με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.



ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ!

"Το ζητούμενο είναι ο καθένας να είναι σε θέση να αγαπάει και να αποδέχεται τον εαυτό του και τους άλλους ως πρόσωπα, ανεξάρτητα από το εάν απορρίπτει κάποια στοιχεία της συμπεριφοράς του" τονίζει η ψυχολόγος Ντόρα Μίνου.







Πηγή tuned


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

αιωριση με υγρο αζωτο!(Video)

Posted: 07 Jan 2012 02:46 PM PST


Όλοι παίζαμε παλιά αυτό το παιχνίδι
που λέγαμε τότε αυτοκινητόδρομος με τα αμαξάκια που πατάς και τρέχουν μέσα στις ράγες. Αυτό το παιχνίδι χρησιμοποίησαν κάποιοι κάποιοι Ιάπωνες ερευνητές στο Ιαπωνικό Ινστιτούτο Επιστήμης και Τεχνολογίας για να δείξουν τις δυνατότητες του υγρού αζώτου στην κίνηση κατασκευάζοντας αιωρούμενα αυτοκινητάκια.




Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!




funfair.gr


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τον μαχαίρωσε επειδή δεν γνώριζε ότι η Beyonce είναι παντρεμένη!

Posted: 07 Jan 2012 02:26 PM PST



Και όμως το συμβάν είναι αληθινό και συνέβη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, συγκεκριμένα στο στο Οχάιο.
Σύμφωνα με εφημερίδα ο Ronald Deaver επιτέθηκε φραστικά σε έναν 48χρονο θαμώνα ενός μπαρ την Πρωτοχρονιά. Άρχισαν να λογομαχούν για ένα....






τραγούδι και τότε ο Ronald Deave ρώτησε τον θαμώνα εάν γνώριζε ότι η Beyonce και ο Jay-Z έχουν παντρευτεί. Δυστυχώς δεν ήξερε και τότε ο Ronald Deaver τον μαχαίρωσε! pinnokio
Κανε Like και εσύ!!

Σέξι και μέσα σε… μπουρνούζι!

Posted: 07 Jan 2012 02:18 PM PST

Είναι μοντέλο και ηθοποιός και «ειδικεύεται» στην παρουσίαση…
εσωρούχων! Όμως απ' ό,τι φαίνεται η Rosie Huntington-Whitely μπορεί να κάνει μέχρι και ένα… μπουρνούζι να δείχνει σέξι επάνω της!

Παπαράτσι εντόπισαν το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου της στο Μαϊάμι, όπου πέρασε μερικές ημέρες ξεκούρασης με το σύντροφό της, επίσης ηθοποιό, Jason Statham, ξεκλέβοντας μερικές ημέρες από το βαρύ πρόγραμμά τους λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου.














pinnokio

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 10 αγορές που πρέπει να κάνεις στις εκπτώσεις.

Posted: 07 Jan 2012 02:10 PM PST



Οι εκπτώσεις κοντοζυγώνουν και πολλά μαγαζιά έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσφορές.
Αν έχεις στο μυαλό σου να τις εκμεταλευτείς και να ψωνίσεις πρέπει να σε ενημερώσω πως είναι η ιδανικότερη περίοδος για αγορές διαχρονικές.



Πριν βγεις λοιπόν στα μαγαζιά αξίζει τον κόπο να αφιερώσεις λίγο χρόνο και να οργανώσεις αυτά που πραγματικά χρειάζεται η γκαρνταρόμπα σου. Κι όταν λέμε ότι χρειάζεσαι εννοούμε κομμάτια κλασικά και διαχρονικά! Ποιά όμως είναι αυτά; Kαι πως θα καταλάβω αν η επιλογή μου θα είναι διαχρονική;


Το TLIFE σου συγκεντρώνει τα πιο κλασικά κομμάτια που ως έξυπνο κορίτσι αξίζει να αποκτήσεις στη μισή τιμή. Και απαντάει πως διαχρονικό είναι ένα κομμάτι που είναι προϋπόθεση σε κάθε ντύσιμό σου όπως ένα παλτό, ανεξαρτήτου εποχής ή trends.

ΤΙP: Την περίοδο των εκπτώσεων είναι περιττό κι ανούσιο να ξοδέψεις τα χρήματά σου σε εφήμερα trends αφού με το που αλλάζει εποχή αυτά εξαφανίζονται κι εσύ μένεις και χωρίς χρήματα και με τα προηγούμενης σεζόν ρούχα και αξεσουάρ στο χέρι!



The Row

1. Πρώτο και βασικό κομμάτι που αν δεν το έχεις αξίζει να το αποκτήσεις την περίοδο των εκπτώσεων είναι ένα παλτό σε πολύ καλή ποιότητα. Αν μπορείς μην περιοριστείς στο budget αφού θα σε συνδεύσει σε όλη σου τη ζωή.

TIP: Τα χρώματα που είναι διαχρονικά είναι το μαύρο, το μπλέ σκούρο και το καμηλό.

TIP: Απόφυγε τα παλτό με χρυσά ή ασημένια φερμουάρ όπως και τους γιακάδες με δαντέλα αφού θα αποδειχθούν πολύ δεσμευτικά με την αλλαγή της μόδας.

TIP: Το ιδανικό ύψος στο παλτό σου ώστε να μην χρειαστεί να το αλλάξεις είναι μέχρι το γόνατο.




Moschino Cheap&Chic

2. Το γνωστό little black dress αξίζει να το αποκτήσεις αφού είναι κάτι που θα σου χρειαστεί πολύ και σου το υπογραμμίζω θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από βραδινές εξόδους, parties, dinners μέχρι και γάμους.

TIP: Διάλεξε ένα φόρεμα σε κάλη ύφανση ώστε να μπορεί να αντέξει στο χρόνο.

TIP: Μην το πάρεις πολύ κόντο αλλά μέχρι τη μέση του μηρού σου ώστε να αποκτήσει την ταυτότητα ενός κλασικού κομματιού.



Gucci

3. Ένα ζευγάρι μποτάκια είναι μια σωστή αγορά μέσα στις εκπτώσεις. Ενώ κι εδώ το καλό δέρμα θα καθορίσει το χρόνο που θα περάσετε μαζί.

TIP: Μην επιλέξεις παπούτσι με πολύ ψηλό τακούνι αφού θα σε δυσκολέψει στο περπάτημα και θα καταλήξει να κάθεται μέσα στην ντουλάπα σου.

TIP: Το χρώμα που αξίζει να πάρεις είναι το μαύρο και το σχέδιο φρόντισε να είναι πολύ απλό ώστε να φοριέται όλες τις ώρες.



Miu Miu

4. Μία παντελόνα σε μεταξωτή ύφανση θα σε βοηθήσει να ντυθείς κομψά όλον το χρόνο.

TIP: Φρόντισε να μην είναι πολύ λεπτό το ύφασμά της ώστε με ένα ζευγάρι ankle boots να μπορείς να τη φορέσεις και στην χειμωνιάτικη βόλτα σου.

TIP: Επέλεξε χρώματα γήινα και κλασικά ώστε να μη αποδειχτούν δεσμευτικά.



Michael Kors

5. Το κλασικό μαύρο παντελόνι μπορεί να σου φαίνεται βαρετή αγορά αλλά είναι απαραίτητη.

TIP: Απόφυγε την αγορά ενός παντελονιού με έντονα trendy στοιχεία όπως το κοντό ρεβέρ, τα φερμουάρ, τα σχέδια ή τον χαμηλό/ψηλό καβάλο.

TIP: Το σωστό ύψος στη μέση σου πρέπει να είναι εκεί που βρίσκονται τα κόκαλα της λεκάνης σου.


Mulberry

6. Η συγκεκριμένη περίοδος είναι μία πολύ καλή αφορμή αν το αντέχει η τσέπη σου να ψωνίσεις επώνυμα αξεσουάρ στη μισή τιμή. Γιατί λοιπόν να μη εκμεταλευτείς την ευκαιρία και να αποκτήσεις μία επώνυμη κλασική τσάντα που θα μπορείς να την κρατήσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

TIP: Επέλεξε κομμάτια κλασικά και ευρύχωρα ώστε να κάνεις απόσβεση τα χρήματά σου.

TIP: Ρώτησε την πωλήτρια ποιά κομμάτια της εκάστοτε συλλογής θεωρούνται κλασικά και προτίμησέ τα.

TIP: Απόφυγε τα φλούο-neon χρώματα, τα prints αλλά και τα έντονα τρουκς αφού μπορεί να σε προδώσουν εγκαταλείποντας τη μόδα.

Lanvin
7. Aγόρασε ένα ζευγάρι φλατ μπαλαρίνες που θα μπορείς να φοράς καθημερινά χωρίς όμως αυτές να αποτελούν casual επιλογή. Tι να προσέξεις λοιπόν ώστε να διαλέξεις σωστά;

ΤΙP: Κριτήριο για να επιλέξεις είναι το χρώμα αλλά και η ποιότητα του δέρματός τους.

TIP: To δέρμα φρόντισε να είναι μαλακό ώστε να μην σε σφίγγει.

TIP: Αν στο πόδι σου έχεις το λεγόμενο κότσι τότε θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο βάθος του παπουτισού. Με απλά λόγια το παπούτσι πρέπει να αγκαλιάζει το κότσι και όχι να το πιέζει.


Yves Saint Laurent

8. Ένα μαύρο σακάκι μπορεί να σου φαίνεται αρκετά συντηρητικό αλλά δεν γίνεται να "χτίσεις" την ντουλάπα σου χωρίς να βάλεις γερά θεμέλια.

TIP: Απόφυγε τα σακάκια με έντονους ώμους, με διχρωμίες ή ιδιαίτερα σκισίματα αφού αποτελούν εφήμερα trends.




Citizens of Humanity

9. To τζιν είναι κάτι διαχρονικό αρκεί να το επιλέξεις στις κλασικές αποχρώσεις του μπλε όπως αυτή στη φωτογραφία ή έναν τόνο πιο σκούρο.
TIP: Απόφυγε τα τζιν με σκισίματα και με ξεβάματα!



ΤΙP: Απόφυγε επίσης τα ιδιαίτερα κομμάτια όπως αυτά που είναι πολύ ανοιχτά στο τελείωμά τους.





Topshop



10. Φυσικά για το τέλος δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω το λευκό πουκάμισο. Είναι ένα κομμάτι διαχρονικό που μπορείς να το φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους αλλά και σε όλες τις ώρες της ημέρας σου.



TIP: Επέλεξε το πουκάμισό σου να είναι λευκό χωρίς σχέδια και περίεργα αξεσουάρ ώστε να αποτελεί μία διαχρονική αξία.
pinnokio



KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Γέννησε την ώρα που πάθαινε καρδιακή προσβολή

Posted: 07 Jan 2012 01:54 PM PST



Η 25χρονη Fiona Moore επέστρεψε στο σπίτι της με το νεογέννητο γιο της 13 ημέρες μετά τον εφιάλτη που έζησε την ημέρα του τοκετού
.



Η νεαρή μητέρα έπεσε σε κώμα και υπέστη δύο καρδιακές προσβολές την ώρα που έφερνε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της ενώ έχασε και περισσότερα από 6 λίτρα αίμα.

Κατά τη διάρκεια του τοκετού έπεσε σε κώμα για δύο ημέρες ενώ 30 γιατροί και νοσοκόμες έδιναν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τόσο την ίδια όσο και του παιδιού της.



Η Fiona υπέστη εμβολή αμνιακού υγρού, μια σπάνια αλλά πιθανόν μοιραία επιπλοκή της κύησης, η οποία εμφανίζεται σε 1 στις 10.000 γεννήσεις. Εξαιτίας αυτού υπέστη δύο καρδιακές προσβολές και ακατάσχετη αιμορραγία. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να πάρουν το έμβρυο με καισαρική και προσπάθησαν να επαναφέρουν την καρδιά της, η οποία εν τω μεταξύ είχε σταματήσει να χτυπά!



Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες η νεαρή μητέρα κατάφερε να αναρρώσει και γύρισε στο σπίτι της με τον 28χρονο σύντροφό της και το δεύτερο παιδί της στην αγκαλιά της.





pinnokio

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

τετραπλο ουρανιο τοξο!

Posted: 07 Jan 2012 01:46 PM PST

photoshop ή όχι ?












pinnokio


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα Όσκαρ 2012 έχουν τρέιλερ!

Posted: 07 Jan 2012 01:30 PM PST

Το ότι ο Μπίλι Κρίσταλ επιστρέφει για να σώσει τα Όσκαρ μετά την πανωλεθρία του Μπρετ Ράτνερ, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τον ανακοινωμένο οικοδεσπότη Έντι Μέρφι, δεν είναι είδηση
. Το ότι η ομάδα των Όσκαρ όμως εμπιστεύτηκε το γνωστό σάιτ Funny or Die για τη δημιουργία του φετινού τρέιλερ για την τελετή της είναι!















Σε ένα κλιπάκι το οποίο παρωδεί τις περιπέτειες δράσης, οι πρωταγωνιστές των Transformers Tζος Ντουχάμελ και Μέγκαν Φοξ αναλμβάνουν ως άλλοι πράκτορες να φέρουν πίσω έναν εξαφανισμένο θρύλο - ναι, τον Κρίσταλ. Το πιο καυτό κορίτσι του πλανήτη (πριν τρία χρόνια) και ο πολυσυζητημένος Τζος (πέρσι) συναντάνε στον διάβα τους τον Bίνι Τζόουνς (γιατί απλά κάπου πρέπει να τον βάλεις αυτόν για comic effect), αλλά και τον Ρόμπιν Γουίλιαμς (άκυρο), για να καταλήξουν με ένα κάπως κρύο αστειάκι από τον λατρεμένο Μπίλι.
Εντάξει, έχει την πλάκα του - με έναν λίγο παλιακό τρόπο. Αλλά αυτό είναι το θέμα, να καταλάβουμε ότι τα Όσκαρ είναι για όλους: για τον μπαμπά, τη μαμά και (τα πολυπόθητα για τους μαρκετίστες) παιδιά. Για να δούμε!


pinnokio


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Άτυχες... προσωπικές στιγμές στον αθλητισμό (photos)

Posted: 07 Jan 2012 01:22 PM PST

Άουτς! Αυτό πραγματικά πόνεσε
.

Άουτς! Αυτό πραγματικά πόνεσε.Τα χτυπήματα στο πρόσωπο, άλλωστε είναι αξεπέραστα. Όταν η μπάλα από… θύμα στα πόδια των ποδοσφαιριστών γίνεται… θύτης τότε αυτός που την δέχτηκε επιθυμεί απλά να το ξεχάσει άμεσα. Καλές οι μπουνιές όταν τις δίνεις, αν έρθει η ώρα να τις εισπράξεις στην μάπα τι γίνεται τότε; Ή αν πέσεις πάνω σε καμιά κλωτσιά-καράτε; Άσε που υπάρχουν και οι άτυχες στιγμές. Αλλού σημαδεύεις και… αλλού καταλήγεις με το κεφάλι.





Δείτε μερικές αστείες στιγμές από χτυπήματα στο πρόσωπο:


pinnokio


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πόσα "είδη" σεξ υπάρχουν; Ένας άντρας απαντά με ειλικρίνεια...

Posted: 07 Jan 2012 01:14 PM PST

Ξεφυλλίζω ΤΟ βιβλίο του σεξ! Ψάχνω να βρω την απάντηση..
. Μπα, δεν πρόκειται να μου τη δώσει η πολυτελής έκδοση του Κάμα Σούτρα. Τα είδη σεξ για έναν απλό, κοινό, αλλά απόλυτα ενεργό άνδρα δεν έχουν να κάνουν με ανατολίτικες δοξασίες. Ούτε με... τεχνική απλόχερης προσφοράς απόλαυσης. (Αν και κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι άνδρες να κάνουμε μαθήματα και σε αυτό)!




Ένας άνδρας κάνει σεξ για πολλούς λόγους... μια γυναίκα για έναν (Έτσι λες εσύ!). Τουλάχιστον έτσι διατείνεσαι. Γιατί αναρρωτιέμαι, αν εσύ κάνεις σεξ μόνο αν τρέφεις συναισθήματα, εγώ που τις βρίσκω τις παρτενέρ για τα δεκάδες άλλα είδη σεξ που εξασκώ περιστασιακά;

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ
Τώρα θα μου πεις εσύ και με το δίκιο σου... "Τι με νοιάζει εμένα, πότε θα σου έρθει εσένα και γιατί να κάνεις σεξ;"! Όχι, αγαπητή μου. Εγώ στα λέω για να μην ξυπνάς το πρωί στο κρεβάτι και ονειρεύεσαι πέπλα, άμαξες και "happily ever after"! Στο έχω ξαναδηλώσει... το σεξ στον άνδρα δεν λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Για αυτό και συγκέντρωσα εδώ τα διαφορετικά σεξ που μπορεί να κάνεις ένας άντρας...

Το παρορμητικό σεξ
- Σε βλέπω, με βλέπεις και μεταξύ ενός "Γεια τι κάνεις" και δύο ποτών επακολουθεί σεξ. Είναι αυτό που θα έλεγα "ξεπέτα", αλλά είπα να μην σε κάνω έξαλη από την αρχή. Άλλωστε δεν σημαίνει πως ένα τέτοιο σεξ τελειώνει εκεί. Συνήθως όμως αυτή είναι η κατάληξή του.

Το σεξ σε κυνηγετική περίοδο - Ξέρεις τώρα... εσύ τα λες μέρα-νύχτα στις κολλητές σου. Θέλεις τον άνδρα κυνηγό. Ε, αυτό κάνω κι εγώ. Λυσσάω... Αν δεν σε καταφέρω διακυβεύεται η ανδρική μου υπόσταση. Για να μην μιλήσω για την καζούρα από φίλους, συναδέλφους και γνωστούς. Όταν λοιπόν πετύχω το σκοπό μου, να είσαι σίγουρη πως δεν θα πρόκειται για τρυφερό, ρομαντικό και αγαπησιάρικο σεξ. Από πάθος όμως και ένταση δεν θα έχεις να ζηλέψεις τίποτα...

Το σεξ σε αγώνα φιλικό - Χρόνια τώρα κάνουμε τέλεια παρέα με την Έλλη. Και δεν είναι πως δεν είχαμε την άνεση να εμπιστευθούμε ο ένας στον άλλο πράγματα. Η φιλία μας ήταν αυτό που λέμε... πραγματική! Έλα όμως που λέγε, λέγε και πλάκα στην πλάκα βρεθήκαμε στο κρεβάτι; Άλλοι λένε πως μετά από αυτό το είδος σεξ, προκύπτουν οι καλύτερες σχέσεις. Άλλοι πάλι πως είναι λόγος να ξεγράψεις κάποιον τελείως από τη ζωή σου!

Το σεξ φάρμακο
- Έχω φάει τρελή "ήττα" από την προηγούμενη σχέση. Ο εγωισμός έχει πιάσει πάτωμα. Μη σου πω και υπόγειο! Ε, λοιπόν δεν θα κάτσω σπίτι να βλέπω ρομαντικές ταινίες και να τρώω παγωτό με το κιλό. Αυτή είναι η δική σου (κλισέ) αντίδραση συνήθως. Θα βγω, θα φλερτάρω και θα κάνω σεξ. Έτσι θα εκτονώσω όλη την πίεση και θα νιώσω πάλι καλύτερα. Θα ήθελα να μετατραπεί αυτό σε έρωτα. Αλήθεια θα το ήθελα... Αλλά δεν το βλέπω και πολύ πιθανό.

Το σεξ που δεν σημαίνει τίποτα...
- Μην σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ποτέ δεν θα καταλάβω γιατί μια γυναίκα δεν παραδέχεται πως το σεξ είναι και βιολογική ανάγκη. Βρεθήκαμε, το κάναμε, ντυθήκαμε, συνεχίσαμε τη ζωή μας σαν να μην συνέβη τίποτα. Όμορφα και απλά!

Το εκπαιδευτικό σεξ - Έχεις δει την σαραντάρα και τον πρωτάρη; Ε, λοιπόν ένας άνδρας ποτέ δεν σταματά να μαθαίνει. Μην μου παίρνεις υφάκι. Δεν είπα ό, τι καιγόμαστε να μάθουμε το κοσμογονικό μυστικό του γυναικείου οργασμού. Αλλά πράγματα μαθαίνουμε. Σεξ με μικρότερη. Σεξ με μεγαλύτερη. Σεξ με τουρίστρια (βλέπε από άλλη χώρα. Πολύ ιντριγκαδόρικο). Σεξ με παντρεμένη. Σεξ σε εξωτερικούς χώρους. Σεξ στο δωμάτιο των παιδικών χρόνων. Σεξ στο αυτοκίνητο. Σεξ στον... πολυέλαιο!

To εκδικητικό σεξ - Αυτό προϋποθέτει η παρτενέρ να έχει όρεξη για gossip! Για να το μάθεις... αλλά και να μην το μάθεις αμέσως, εγώ την ικανοποίηση της εκδίκησης την πήρα. Μία σου και μία μου; Ένας τρόπος να σου δείξω πως αυτό που εσύ θέλεις τρεις μήνες για να μου το... προσφέρεις, μπορώ να το βρω στο λεπτό! "Γκέκε";

Το σεξ με την πρώην - Χωρίσαμε ένα δειλινό με δάκρυα στα μάτια! Δεν πήγαινε άλλο και το έβλεπα κι εγώ κι εσύ. Έλα όμως που 2 μήνες τώρα δεν πάει άλλο και χωρίς σεξ! Γι' αυτό δεν είναι κακό να θυμηθούμε πόσο καλά περνούσαμε στο κρεβάτι τον πρώτο εκείνο καιρό. No strings attached!

Σεξ "Και πάλι μαζί"
- Είναι λίγο διαφορετικό από το σεξ με την πρώην. Εδώ μια βραδιά σεξ ενώνει και πάλι το γυαλί της σχέσης κι ας λεν πως αν ραγίσει δεν ξανακολλά! Παιδεύτηκα, χτυπήθηκε, ήπια τα ποτά μου! Έψαξα την εξιλέωση σε "σεξ που δεν σημαίνει τίποτα", αλλά μάταιος ο κόπος. Θέλω εσένα και μόνο εσένα. Και το σεξ της επανασύνδεσης είναι τόοοοοσο απολαυστικό.

Fit Sex: Να κάνουμε και τέλειο κορμί
- Έχεις σκεφτεί τι καλή γυμναστική είναι το σεξ. Και ως γνωστόν η καλή γυμναστική είναι και αγχολυτική. Το βάζουμε στο πρόγραμμα λοιπόν για να χάσουμε τα κιλά των γιορτών, για να ηρεμήσει το κεφάλι μας από λογαριασμούς και χρέη, για να ξεσκάσουμε βρε αδερφέ!

Το "Δεν βαριέσαι" σεξ
- Ο κολλητός ερωτοχτυπήθηκε. Η τηλεόραση χτυπήθηκε απλά από την κρίση και παίζει όλο επαναλήψεις. Ούτε να βγω μια βόλτα δηλαδή, ούτε να κάτσω σπίτι. Κάπου είχα το τηλέφωνο της Μαρίας που βοηθούσε πάντα σε στιγμές βαρεμάρας. Μην βιαστείς να την κακοχαρακτηρίσεις... Περνάμε καλά και διώχνουμε την πλήξη, την ανία και την βαρεμάρα. Που το κακό;

Το σεξ συμφιλίωσης
- Είπες λόγια βαριά. Σου χτύπησα κι εγώ την πόρτα στα μούτρα κι έφυγα. Το κεφάλι μου κόντευε να εκραγεί από την ένταση. Αν σε είχα μπροστά μου θα σου έσπαγα τα μούτρα (τι gentleman!!). Και να που εμφανίζεσαι μπροστά μου και το πάθος είναι ατελείωτο. Δεν διαβάζεις άρλεκιν... Όμως το σεξ που λύνει τις παρεξηγήσεις - αν και δεν δίνει λύση - είναι πολύ απολαυστικό.

Ο έρωτας
- Άλλο αγάπη και άλλο σεξ! Καλά τα λες... Για το τέλος άφησα το καλύτερο. Εκείνο το οποίο ισχυρίζεσαι πως είναι το μόνο που επιτρέπεις στον εαυτό σου. Τι να γράψεις εδώ. Αρκεί να το έχεις βιώσει και καταλαβαίνεις πως τα έχει όλα. Και πάθος και ένταση και ρομαντισμό και συναίσθημα και τρυφερότητα... Ναι, το παραδέχομαι. Όλοι αυτό θέλουμε. Εγώ τουλάχιστον το λατρεύω! Μέχρι τότε όμως;



pinnokio




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ποια posts στο Facebook έχουν τα περισσότερα likes και σχόλια

Posted: 07 Jan 2012 01:03 PM PST

Ποια posts στο Facebook έχουν τα περισσότερα likes και σχόλια
Οι αισιόδοξοι χρήστες του Facebook... φαίνεται πως κερδίζουν την «επιβράβευση» των υπολοίπων στο κοινωνικό δίκτυο.


Με τη βοήθεια του επόμενου infographic θα δείτε πως τα θετικά και αισιόδοξα posts κερδίζουν περισσότερα likes από ότι ένα θλιβερό για παράδειγμα τραγούδι ή ένα αρνητικό δημοσίευμα. τα απαισιόδοξα posts κερδίζουν περισσότερα comments αφού οι δυσαρεστημένοι και θλιμμένοι φαίνεται να «σπρώχνουν» ο ένας τον άλλον σε μεγαλύτερη θλίψη γράφοντας ακόμη περισσότερα αρνητικά σχόλια... Ωστόσο

Επιπλέον όπως θα δείτε παίζει ρόλο και η ώρα που γίνεται το συγκεκριμένο post αφού το βράδυ κυριαρχούν οι καταθλιπτικές δημοσιεύσεις με τα αντίστοιχα σχόλια ενώ το πρωί τα αισιόδοξα. Αυτό δε θα πρέπει ωστόσο να προκαλεί καμία έκπληξη, καθώς πολλές από τις αλληλεπιδράσεις μας στο Facebook μιμούνται τον πραγματικό κόσμο της κοινωνικής μας ζωής.

Όσο για τα status οι χρήστες με πολλούς φίλους γράφουν κυρίως στο δεύτερο ενικό πρόσωπο, μιλούν για το σεξ και τη θρησκεία. Οι λιγότερο δημοφιλής οι χρήστες χρησιμοποιούν το πρώτο πρόσωπο και μιλούν για την οικογένεια.

















Facebook-depression-950



pinnokio




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

5 μύθοι για τους άντρες (που πιστεύουν ακόμα οι γυναίκες)

Posted: 07 Jan 2012 12:55 PM PST

Μεγαλώσαμε με αυτούς και ύστερα είδαμε στην πράξη ότι όσα μάθαμε να τηρούμε σαν..
. ευαγγέλιο ήταν τελικά άκυρα. Διάβασε 5 μύθους για τους άντρες που (επιτέλους) ήρθε η ώρα να απομυθοποιήσεις.

Αμέτρητοι τόνοι χαρτιού έχουν τυπωθεί με συμβουλές από γυναίκες προς γυναίκες για το τι αρέσει και τι όχι στους άντρες. Πόσες από αυτές ισχύουν όμως; Ποιος ξέρει καλύτερα από τους ίδιους τους άντρες τι τους αρέσει;

Όπως εμείς διαβάζουμε ένα άρθρο με τίτλο "τι θέλει μια γυναίκα" για να σχολιάσουμε λίγο μετά "καμιά σχέση με την πραγματικότητα", το ίδιο τελικά συμβαίνει και με τους άντρες. Ρωτήσαμε και τους ίδιους (για να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε καταλάβει σωστά) και ναι. Είναι επίσημο. Διάβασε 5 κορυφαίους μύθους για τους άντρες (που και οι ίδιοι επιβεβαιώνουν ότι δεν ισχύουν).

1. Δεν θα σε σεβαστεί αν κάνεις σεξ μαζί του στο πρώτο ραντεβού.

Η αλήθεια είναι ότι είτε κάνεις σεξ στο πρώτο ραντεβού είτε στο εκατοστό, το σεξ (ή η αποχή από αυτό) δεν έχει μεγάλη σχέση με το σεβασμό. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάθε περίσταση επίσης. Αν παίρνεις μια τόσο προσωπική απόφαση με βάση όχι τι θέλεις αλλά τι πιστεύεις ότι θέλει ο άλλος είσαι σε λάθος δρόμο.

2. Στους άντρες αρέσει να είναι "κυνηγοί".

Δεν αρέσει σε όλους τους άντρες το "κυνήγι", ιδίως στους νεότερους. Ένα μεγάλο μέρος των αντρών, αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, διστάζει να προσεγγίσει μια γυναίκα από φόβο μήπως νιώσει απόρριψη. Είναι πολύ πιο εύκολο να κάθεσαι αραχτός και να περιμένεις τον άλλο να κάνει το πρώτο βήμα.

3. Δεν μπορεί να υπάρξει πραγματική φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

Η αλήθεια είναι ότι ένας άντρας και μια γυναίκα μπορούν να είναι φίλοι, αλλά αυτό είναι πολύ πιο εύκολο όταν δεν υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους. Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι σε μια στιγμή αδυναμίας δεν θα βρεθείς αγκαλιά με τον κολλητό σου, αν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες όταν τον είδες είναι "πόσο σέξι είναι". Πολλές φορές εξάλλου η φιλία δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πρόσχημα που χρησιμοποιεί είτε αυτός είτε εσύ (συνειδητά ή λιγότερο συνειδητά) για να βρίσκεσαι κοντά του χωρίς να διακινδυνεύεις να φας απόρριψη και χωρίς να κινείς υποψίες (αν έχεις σχέση και θέλεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο).

4. Στους άντρες αρέσει πάντα να αφήνουν κάτι στη φαντασία!

Ε, ναι, τους αρέσει να δείχνεις σέξι, φορώντας μια αποκαλυπτική μπλούζα ή να βγαίνεις από το μπάνιο τυλιγμένη μόνο με την πετσέτα σου, αλλά ξέρεις τι τους αρέσει ακόμα περισσότερο... Δεν χρειάζεται να σου πούμε.

5. Οι άντρες φοβούνται τις ανεξάρτητες γυναίκες.

Πολλοί ναι. Και άλλοι τόσοι όμως όχι, ιδίως αν είναι κάτω των 40. Οι άντρες που είναι μικρότεροι των 40 έχουν συνηθίσει να μιλούν, να συναναστρέφονται και να κάνουν σχέσεις με ανεξάρτητες γυναίκες και μάλλον τις εξαρτημένες φοβούνται. Ένας άντρας που δεν είναι ανασφαλής και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του παίρνει δύναμη από την ανεξάρτητη γυναίκα που έχει δίπλα του και νιώθει υπερήφανος γι' αυτήν. Δεν τη φοβάται.







pinnokio


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Διαγωνισμός για... χάκερς στο Facebook!

Posted: 07 Jan 2012 12:48 PM PST

Έναν ενδιαφέροντα διαγωνισμό διοργανώνει το Facebook, προσκαλώντας τους καλύτερους προγραμματιστές να αναμετρηθούν έπαθλο 5,000 δολάρια και πιθανότατα μια θέση στην εταιρεία!






Το Hacker Cup 2012, είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός για προγραμματιστές, οι οποίοι θα πρέπει να λύσουν σύνθετα αλγοριθμικά προβλήματα, όσο το δυνατόν πιο σωστά και γρήγορα.



Οι φιναλίστα θα ταξιδέψουν στην έδρα του Facebook τον Μάρτιο, και ο νικητής, θα γίνει ο καλύτερος hacker στον κόσμο του Facebook!



Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ








pinnokio




KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

565.000 ευρώ για ένα ψάρι

Posted: 07 Jan 2012 02:35 PM PST

Δεν είναι γνωστό εάν ο ερυθρός τόνος της φωτογραφίας πούλησε ακριβά το τομάρι του πριν καταλήξει στο τραπέζι του χασάπη
.





Το βέβαιο είναι πάντως ότι πουλήθηκε ακριβά: 565.000 ευρώ έβγαλε από την τσέπη του ο ιδιοκτήτης μιας διάσημης αλυσίδας εστιατορίων σούσι στο Τόκιο για να τον αποκτήσει στην πρώτη δημοπρασία του χρόνου που έγινε στην ψαραγορά του Τζουκίτζι, η οποία βρίσκεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα και είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο.



Από μία απλή διαίρεση της τιμής με τα 269 κιλά του ψαριού προκύπτει ότι ο εστιάτορας θα πρέπει να διαθέσει τη μερίδα αντί 50 ευρώ. Εκείνος διαβεβαιώνει ωστόσο ότι εκείνοι που θα σπεύσουν να δοκιμάσουν το νόστιμο έδεσμα θα πληρώσουν όπως πάντα 4 ευρώ.



Οσο για τον ατυχή τόνο, μπορεί να παρηγορηθεί με την ιδέα ότι με το μισό δισ. έγινε ο ακριβότερος στην ιστορία της Ιαπωνίας...





pinnokio

KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Άναψαν και αίματα και έγινε πανικός στο ποδόσφαιρο!

Posted: 07 Jan 2012 12:29 PM PST


Πολύ ξύλο έχει πέσει γενικά στο ποδόσφαιρο όπως θα δούμε και στο παρακάτω βίντεο
.






himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Νόμιμο το “κατέβασμα” σε Ελβετία & Ολλανδία

Posted: 07 Jan 2012 12:21 PM PST


Η κυβέρνηση της Ελβετίας ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα αλλάξει τη νομοθεσία της περί κοπυράιτ, η οποία επιτρέπει το κατέβασμα μουσικής και ταινιών για προσωπική χρήση.

Η δήλωση ήρθε ως αποτέλεσμα μακροχρόνιας μελέτης της Ελβετικής κυβέρνησης για την επίδραση της ανταλλαγής αρχείων στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, επειδή στην Ελβετία η νομοθεσία περί κοπυράιτ δέχεται ως αποδεκτή και νόμιμη την ανταλλαγή αρχείων για προσωπική χρήση,
ενώ ταυτόχρονα η βιομηχανία της ψυχαγωγίας προσπαθεί να πείσει την κυβέρνηση να αλλάξει το νόμο.

Παρά τους ισχυρισμούς της ψυχαγωγικής βιομηχανίας ότι η ανταλλαγή υπονομεύει τη δουλειά τους, η έρευνα έδειξε ότι το μη εξουσιοδοτημένο κατέβασμα έχει αμελητέα επίδραση στα συνολικά έσοδα της ψυχαγωγικής βιομηχανίας.

Βασικό εύρημα της μελέτης (η μελέτη στα γερμανικά εδώ.) είναι ότι όσοι ανταλλάσσουν αρχεία ξοδεύουν τα ίδια ή και περισσότερα στην αγορά νόμιμου περιεχόμενου, από όσους δεν ανταλλάσσουν.

Οι ερευνητές δεν βρήκαν καμία αλλαγή στο ποσό του διαθέσιμου εισοδήματος που δαπανάται για μουσική και ταινίες, παρά το γεγονός ότι περίπου το ένα τρίτο των Ελβετών εμπλέκονται σε κάποια μορφή ανταλλαγής. Ετσι η Ελβετική κυβέρνηση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι καμία αλλαγή στην νομοθεσία δεν ήταν απαραίτητη και κάλεσε τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας να αναπτυχθεί και να προσαρμοστεί με τις αλλαγές στην τεχνολογία και στις συνήθειες των καταναλωτών, αντί να προσπαθεί να καταστείλει την πρόοδο.

Τα ευρήματα στην Ελβετία είναι τα τελευταία σε μια σειρά μελετών που δείχνουν ότι το κατέβασμα μουσικής και ταινιών είναι πολύ λιγότερο επιβλαβές από ότι η βιομηχανία του θεάματος, θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε.

Τον Ιούλιο (2011) ο Douglas C. Merrill, πρόεδρος του τμήματος ψηφιακής μουσικής της ΕΜΙ ανακοίνωσε έρευνά του σύμφωνα με την οποία οι χρήστες της υπηρεσίας torrent LimeWire ήταν ανάμεσα στους καλύτερους πελάτες του μουσικού καταστήματος iTunes. Την ίδια εποχή η Telepolis δημοσίευσε μια αναφορά που έδειξε πως οι χρήστες του www.kino.to ξόδευαν περισσότερα από τον μέσο Αμερικανό στους κινηματογράφους.

Στις 24 Δεκεμβρίου 2011 και στην Ολλανδία είχαμε κάτι αντίστοιχο.


Η πρόταση να θεωρούνται παράνομα το κατέβασμα ταινιών και μουσικής απορρίφθηκε από το ολλανδικό κοινοβούλιο, λόγω των ανησυχιών ότι θα περιορίσει την ελεύθερη ροή των πληροφοριών, θα αποτελέσει εισβολή στην ιδιωτική ζωή των πολιτών και θα ανοίξει την πόρτα στην Ολλανδία σε εταιρείες που κυνηγούν πολίτες για "πνευματικά δικαιώματα".

Αντ' αυτού, ενθαρρύνει τη βιομηχανία του θεάματος να εστιάσει την προσοχή της στην παροχή νόμιμων εναλλακτικών λύσεων, επειδή αυτή τη στιγμή, είναι πρακτικά αδύνατο να κατεβάσει κάποιος ΝΟΜΙΜΑ υψηλής ποιότητας αντίγραφα από πρόσφατες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.
Στην Ολλανδία το κατέβασμα ταινιών και μουσικής για προσωπική χρήση θεωρείται «δίκαιη χρήση» και δεν τιμωρείται από το νόμο.

Η στάση του ολλανδικού κοινοβουλίου είναι σύμφωνη με μια επίσημη έκθεση που εκπονήθηκε από την κυβέρνηση το 2009. Στην έκθεση εκτιμάται ότι η κοινή χρήση αρχείων έχει μια συνολικά θετική επίδραση στην ολλανδική οικονομία. Αν και αναγνωρίστηκε ότι η βιομηχανία του θεάματος έχει κάποιες απώλειες, θεωρείται ότι αυτές δεν εξουδετερώνουν τις θετικές συνέπειες της κοινής χρήσης αρχείων.

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Νεροχύτης-ενυδρείο για το μπάνιο σας

Posted: 07 Jan 2012 12:13 PM PST


Ένας ασυνήθιστος νεροχύτης με ενσωματωμένο ένυδρειο προσφέρει μια γαλήνια ατμόσφαιρα στο μπάνιο σας.
Είναι ένα λειτουργικό ενυδρείο, με στεγανή δεξαμενή, βάση από ορείχαλκο με φινίρισμα χρωμίου σε έναν ολοκληρωμένο σιδηρόδρομο για την πετσέτα σας στο μποστινό μέρος του νεροχύτη.


Η κυκλοφορία του νερού, η οξυγόνωση και το φιλτράρισμα του ενυδρείου γίνονται κανονικά. Ενώ υπάρχει πρόσβαση για τη συντήρηση της δεξαμενής και τη σίτιση των ψαριών. Σε κάθε πλευρά του νεροχύτη υπάρχει βάση για το σαπούνι και τα προσωπικά σας αντικείμενα.


Ένα ενυδρείο στο μπάνιο σας θα σας ηρεμεί και θα ζωντανεύει την καθημερινή σας ρουτίνα όπως το πλύσιμο χεριών και το βούρτσισμα των δοντιών. Ο νεροχύτης είναι διαθέσιμος στη τιμή των 4.700 δολαρίων.




himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Βρήκε την κόρη της μετά από 77 χρόνια!

Posted: 07 Jan 2012 12:06 PM PST


Μια συγκινητική οικογενειακή ιστορία που αποδεικνύει ότι η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια
.
Για πολλά χρόνια, η Minka Disbrow προσπαθούσε να βρει τι έγινε το μικρό κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο πριν από 77 χρόνια, μετά από βιασμό που υπέστη από άγνωστο, ενώ έκανε πικ νικ με μια φίλη της.


"Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν ξέραμε τι να πούμε. Και έτσι, όταν γυρίσαμε στο σπίτι μας, καμιά δεν είπε τίποτα", θυμάται η Disbrow. Οι μήνες πέρασαν και το σώμα της άρχισε να αλλάζει. Η νεαρή Minka που νόμιζε ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός, δεν καταλάβαινε τι γινόταν.

Οι γονείς της την έστειλαν σε ένα ειδικό ξενώνα για ανύπαντρες μητέρες, εκεί, στα 17 της γέννησε ένα κατάξανθο κοριτσάκι, που του έδωσε το όνομα Betty Jane. Aν και ήθελε να το κρατήσει, οι γονείς της επέμεναν να το δώσουν για υιοθεσία.

Ποτέ δεν έπαψε βέβαια να μαθαίνει νέα του παιδιού της μέσω της υπηρεσίας υιοθεσιών, μέχρι που η διοίκηση του κέντρου άλλαξε και η Minka έχασε τα ίχνη της μικρής.

Παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξέχασε το πρώτο κοριτσάκι που γέννησε. Ήλπιζε και ήθελε αλλά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα δει ξανά την Betty Jane.
Το μόνο που είχε στα χέρια της ήταν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μικρής, όπως ήταν τυλιγμενη με κουβέρτες μέσα στο καλαθάκι της.

Μέχρι που μια μέρα χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο στο διαμέρισμά της στην Καλιφόρνια. Ήταν ένας άντρας από την Alabama που της έκανε κάποιες ερωτήσεις για το παρελθόν της και στο τέλος την ρώτησε αν θέλει να μιλήσει στην Betty Jane.

Η Betty Jane, που πλέον λεγόταν Ruth Lee, ήξερε ότι είναι υιοθετημένη, άρχισε να αναζητά τη βιολογική μητέρα της στα 70 της χρόνια, όταν εμφάνισε καρδιακά προβλήματα και οι γιατροί ζήτησαν το ιστορικό της οικογένειάς της.

Τότε ο γιος της αποφάσισε να βρει τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο την μητέρα του.
Ένα μήνα αργότερα, μητέρα και κόρη αγκαλιάζονταν και πάλι ύστερα από 77 χρόνια!

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα 10 διασημότερα ψέματα της ιστορίας

Posted: 07 Jan 2012 11:57 AM PST


Ο Mark Twain έγραψε κάποτε: «Ο καθένας λέει ψέματα, κάθε μέρα, κάθε ώρα, ξύπνιος, όταν κοιμάται, στα όνειρά του, στη χαρά του, στο πένθος του»
. Από τους πολιτικούς (δεν είχα ποτέ σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα) στους συγγραφείς (Εισβολείς από τον Άρη προσγειώθηκαν στο Νιου Τζέρσευ) το ψέμα βρίσκεται παντού γύρω μας.Ας δούμε στην συνέχεια 10 ψεύτες και 10 ψέματα που έμειναν στην ιστορία.



1. James Frey


Μετά την αυτοβιογραφία του το «A Million Little Pieces» το οποίο έγινε μπεστ σέλερ, χάρη στην Oprah Winfrey, η οποία το επέλεξε για το book club της, διαπιστώθηκε ότι σημαντικά τμήματα του βιβλίου ήταν κατασκευασμένα.
Μετά από έντονη διαμάχη, ο Frey εμφανίστηκε στην εκπομπή της Oprah Winfrey , στις 26 Ιανουαρίου του 2006 και υποστήριξε ότι οι «δαίμονες» που τον είχαν οδηγησει σε κατάχρηση αλκοόλ και στα ναρκωτικά ήταν οι ίδιες που τον οδήγησαν να εφεύρει γεγονότα για την αυτοβιογραφία του . Η Oprah του είπε: «Έχω την αίσθηση ότι προδώσατε τα εκατομμύρια των αναγνωστών σας.»


2. Stephen Glass


Από το 1995 και για τρία περίπου χρόνια, στον χώρο της αμερικανικής έντυπης δημοσιογραφίας επικρατούσε το όνομα του παιδιού-θαύματος, Stephen Glass. Ο εικοσάχρονος αρθρογράφος κατάφερνε να παρουσιάζει σε κοινό και εκδότες κείμενα καλογραμμένα αλλά κυρίως αξιοζήλευτης πρωτοτυπίας.
Συνεργασίες όπως εκείνες με το Rolling Stone, το Harper's και το George, έντυπα-κολοσσούς της αμερικανικής αγοράς, έμοιαζαν ελάσσονος σημασίας μπροστά στο γεγονός ότι σε τόσο νεαρή ηλικία διατηρούσε σταθερή στήλη στο The New Republic, το μοναδικό περιοδικό που διάβαζε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πετώντας με το Air Force One. Οι μεγαλοεκδότες περιτριγύριζαν αδιάκοπα τον περιζήτητο αρθρογράφο, μέχρι τη στιγμή που η αλήθεια φανερώθηκε. Η περιέργεια ανταγωνιστικού περιοδικού και οι αμφιβολίες του αρχισυντάκτη του, οδήγησαν σε μία αλυσίδα αποκαλύψεων, ξεσκεπάζοντας το σκοτεινό μυστικό του Glass: σε ένα σύστημα απόλυτα ταγμένο στην ακρίβεια και την εγκυρότητα, είχε καταφέρει να επιβληθεί με έναν απίστευτο αριθμό εντελώς επινοημένων άρθρων. Η πτώση δεν θα μπορούσε παρά να είναι το ίδιο ακαριαία με την άνοδο, σε ένα χώρο που δύσκολα συγχωρεί.


3. Jayson Blair


Ο Jayson Blair ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, μέχρι το 2003, όταν ανακαλύφθηκε ότι συστηματικά έκλεβε τις ιδέες και τα άρθρα συναδέλφων του, ενώ παράλληλα κατασκεύαζε αρκετές από τις «πληροφορίες» που παρουσίαζε. Ο Blair απολύθηκε, ενώ μαζί του «έφυγαν» και δύο από τους μάνατζερ που τον είχαν υποστηρίξει κατά την πορεία του μέσα στην εφημερίδα.


4. Janet Cooke


Η Τζάνετ Κουκ, δημοσιογράφος της Ουάσιγκτον Ποστ, κέρδισε το 1981 το βραβείο Πούλιτζερ για το καλύτερο ρεπορτάζ, για την καταγραφή της ιστορίας ενός οκτάχρονου ηρωινομανούς, του Τζίμμυ, τρίτη γενιά ηρωινομανών ο οποίος ονειρευόταν να γίνει έμπορος ναρκωτικών όταν μεγαλώσει.
Με τη δημοσίευση του ρεπορτάζ, όλοι οι κάτοικοι της πόλης άρχισαν να την πιέζουν για να αποκαλύψει όλα τα στοιχεία του άτυχου παιδιού. Η Κουκ το αρνήθηκε υποστηρίζοντας ότι κινδύνευε από εμπόρους ναρκωτικών.
Η Τζάνετ Κουκ κέρδισε το Πούλιτζερ με την αποκλειστικότητα της ώσπου έγινε η αποκάλυψη.. Παραιτήθηκε από την Ποστ, ενώ η Ποστ επέστρεψε το Πούλιτζερ, απολογούμενη. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, η δημοσιογράφος έδωσε τη δική της εκδοχή, μιλώντας για πρώτη φορά από το '81, στο περιοδικό GQ. Απέδωσε το παράπτωμά της στην πίεση του εργασιακού περιβάλλοντος.


5. Jack Kelley


Ο αστέρας του δικτύου «USA Today» απολύθηκε το 2004 όταν ανακαλύφθηκε ότι επί χρόνια κατασκεύαζε ιστορίες, πληροφορίες και ειδήσεις.
Ωστόσο, αργότερα αποκαλύφθηκε ότι το δίκτυο γνώριζε τις πρακτικές του Jack Kelley αλλά απέφυγε να λάβει αποφάσεις, λόγω της δημοτικότητας του δημοσιογράφου.


6. Bill Clinton


Ο 42ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είπε ψέματα ενόρκως για τις σχέσεις του με τη Μόνικα Λεβίνσκι και στη συνέχεια το 1998, έγινε ο δεύτερος πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ (ο πρώτος ήταν ο Andrew Johnson) που κατηγορήθηκε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.


7. Βαρόνος Μινχάουζεν


Πρωταγωνιστής του πασίγνωστου βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, του 1785. Αφότου επέστρεψε από το Ρωσοτουρκικό Πόλεμο (1768-1774), άρχισε να διηγείται φανταστικά κατορθώματα.Ο ήρωας αυτών των ιστοριών ήταν υπαρκτό πρόσωπο -ο βαρόνος Κάρολος Φρειδερίκος Ιερώνυμος φον Μινχάουζεν, ένας άνθρωπος που το ταλέντο του στην αφήγηση φανταστικών περιπετειών ήταν ευρύτατα γνωστό.


8. Όρσον Γουέλς


Στα δύο του χρόνια ήξερε να διαβάζει, στα τρία του έπαιζε πιάνο και στα έξι του σκηνοθετούσε Σαίξπηρ. Λίγα χρόνια αργότερα, θα ξεκινήσει την καριέρα του παίζοντας στο θέατρο, διασκευάζοντας Σαίξπηρ και σκηνοθετώντας πρωτοποριακές θεατρικές παραστάσεις. Θα γίνει από τους πρώτους ολοκληρωμένους κινηματογραφικούς δημιουργούς, όντας ο ίδιος σεναριογράφος, σκηνοθέτης και ηθοποιός των ταινιών του. Το 1938, διέκοψε την κανονική μετάδοση του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού στον οποίο εργαζόταν για να μεταδώσει την τρομερή είδηση: Εισβολείς από τον Άρη είχαν προσγειωθεί στο Νιου Τζέρσευ στις Ηνωμένες πολιτείες.
Το αποτέλεσμα της αθώας φάρσας ήταν ένας πρωτοφανής πανικός σε όλη την ανατολική ακτή της χώρας.


9. Mily Vanilly


Τον Ιούλιο του 1989 ο Φαμπ Μορβαν και ο Ρομπ Πιλάτους, τα δύο μέλη του συγκροτήματος Μίλι Βανίλι βρίσκονταν επί σκηνής, μπροστά στις κάμερες του MTV, και ερμήνευαν την επιτυχία τους-ύμνο της pop-funk μουσικής του '80, «Girl You Know It's True». Κι ενώ όλα πήγαιναν καλά, ξαφνικά τα λόγια του ρεφρέν άρχισαν να επαναλαμβάνονται σαν να….κόλλησε η κασέτα!
Τα δύο μέλη του συγκροτήματος έμειναν να κοιτούν με τρόμο το κοινό, ανοιγοκλείνοντας τα χείλια τους και επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά το στίχο » Girl You Know It's…», σαν ψάρια έξω από το νερό. Η στιγμή πέρασε στην ιστορία της ποπ μουσικής ως ένα από τα πιο κλασσικά παραδείγματα απάτης. Το συγκρότημα των Μίλι Βανίλι αποτελούσαν στην ουσία 4 άτομα. Οι Φαμπ Μορβαν και Ρομπ Πιλάτους ήταν η «βιτρίνα» του γκρουπ, καθώς αυτοί που στην πραγματικότητα τραγουδούσαν ήταν οι Μπραντ Χαουελ και Τσαρλς Σο.
Οι δύο πρώτοι είχαν την εμφάνιση και την κίνηση, αλλά οι άλλοι δύο είχαν τη φωνή… Και η αλήθεια είναι πως μέχρι εκείνη την «αποφράδα» ημέρα του Ιουλίου η συνταγή δούλευε περίφημα, καθώς το συγκρότημα ανέβηκε 3 φορές στη σειρά στην κορυφή των Αμερικάνικων charts με τα τραγούδια «Baby Don't Forget My Number», «Girl I'm Gonna Miss» και «You Blame It on the Rain».


10. Victor Lustig


Ο Victor Lustig, το 1925, είχε διάβασε ένα άρθρο σε Γαλλική εφημερίδα για τα προβλήματα της δημοτικής αρχής με τα έξοδα συντήρησης του πύργου. Τότε του ήρθε η ιδέα για να «πιάσει τη καλή». Υπογράφοντας ως κρατικός λειτουργός, έστειλε γράμμα σε 6 μάντρες, ενημερώνοντας ότι ο πύργος ήταν προς πώληση για παλιοσίδερα σε όποιον θα έκανε την καλύτερη προσφορά. Αν τα κατάφερε; Σε λίγες μόλις μέρες ο Lustig ταξίδευε για Βιέννη με μια βαλίτσα γεμάτη λεφτά.

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι ζώδιο είσαι να σου πω πως οδηγάς

Posted: 07 Jan 2012 11:45 AM PST




Τα ζώδια δεν επηρεάζουν μόνο την ζωή μας αλλά και την οδήγηση μας διαβάστε και θα καταλάβετε







ΚΡΙΟΣ
Ο καλύτερος πελάτης των τροχονόμων … Του αρέσει η ταχύτητα και οι προκλήσεις. Είναι ικανός την στιγμή που κάποιος τον προσπερνά να αυξήσει ταχύτητα για να κερδίσει μία άτυπη κόντρα. Τραβάει τα βλέμματα των τροχονόμων χωρίς να είναι και πολυδιατεθειμένος να υπακούσει στα σήματά τους. Του αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα γιατί με… αυτά εκφράζεται η επιθετικότητά του. Ο λόγος που καταλαμβάνει την 7η θέση στον πίνακα και όχι κάποια χειρότερη είναι πως δεν προλαβαίνει να προκαλέσει ατυχήματα γιατί συνήθως βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου με έναν ή περισσότερους τροχονόμους στο παράθυρό του

ΤΑΥΡΟΣ
Αν ακούσετε κάποιον ανυπόμονο στο φανάρι να σας κορνάρει πριν καλά καλά ανάψει το πράσινο τότε αυτός θα πρέπει να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι ο οδηγός εκείνος που λατρεύει την κόρνα γιατί αποτελεί ένα εξαίρετο μέσο για να εξωτερικεύσει την γκρίνια του. Σαν συνοδηγός είναι ακόμα χειρότερος: Παραπονιέται και γκρινιάζει για ότι βλέπει γύρω του. Αποφεύγει τους δρόμους με τα διόδια γιατί δεν θέλει να καταθέτει εκεί όσα έχει κερδίσει με κόπο. Όταν βρίσκεται στο τιμόνι επιλέγει την δεξιά λωρίδα οδηγώντας ακριβώς στο όριο της ταχύτητας και πολλές φορές κάτω από αυτό αδιαφορώντας για τους άλλους που θα ήθελε την συγκεκριμένη στιγμή να μην υπάρχουν κιόλας στο οπτικό του πεδίο (ή ακόμα και στην ζωή). Λόγω της ιδιοσυγκρασίας του κατέχει την δεύτερη θέση σε πιθανότητα εμπλοκής σε ατύχημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πέστου να μείνει σε μία λωρίδα ενώ οδηγεί και θα σε μισήσει. Αλλάζει συνεχώς λωρίδες κυκλοφορίας, ελίσσεται σαν φίδι και προσπαθεί να αποφύγει έγκαιρα όσους θεωρεί αργούς οδηγούς. Αν, τυχόν, κολήσει πίσω από κάποιον σαν αυτούς εκνευρίζεται, αγχώνεται και λειτουργεί σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Ενώ είναι επικίνδυνος για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους, μέσα στην πόλη βρίσκεται στο στοιχείο του καθώς αντιμετωπίζει πολύ εύκολα την κίνηση μπαίνοντας σε κάθε κενό που συναντά μπροστά του και χρησιμοποιώντας όλα τα στενά της διαδρομής. Η έρευνα απέδειξε πως συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακεί σε ατύχημα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο πιο συντηρητικός οδηγός που πρόκειται να συναντήσει κανείς στον δρόμο. Κινείται αμυντικά προσέχοντας τόσο για την δική του ασφάλεια όσο και την ασφάλεια των άλλων. Επιλέγει μεσαία ή αριστερή λωρίδα και είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του οδηγού εκείνου που δεν θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του αν όλοι οι επιβάτες δεν έχουν φορέσει την ζώνη ασφαλείας και δεν έχουν καθήσει αναπαυτικά στα καθίσματά τους. Σαν πατέρας (ή μητέρα) είναι καταπιεστικός για τα παιδιά του τα οποία δεν αφήνει να κουνηθούν ούτε για μία στιγμή στο αυτοκίνητο. Καταλαμβάνει την 5η θέση στον πίνακα επειδή αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλει (ακριβώς λέμε τώρα) τότε χάνει την υπομονή του με απρόβλεπτες συνέπειες.

ΛΕΩΝ
Ο πιο «επικοινωνιακός» από όλους τους οδηγούς. Είναι ο μόνος που κατεβάζει πολύ εύκολα το παράθυρό του είτε για να κάνει παρατήρηση σε άλλους οδηγούς είτε για να απαντήσει σε κορναρίσματά τους. Του αρέσει η ταχύτητα και είναι επικεντρωμένος στον προορισμό του ταξιδιού του. Κοιτάζει συχνά τους καθρέπτες του όχι, όμως, για να ελέγξει τα αυτοκίνητα που τον ακολουθούν αλλά για να διορθώσει την εμφάνισή του. Του αρέσει η δυνατή μουσική και οδηγεί, συνήθως, με τέρμα τα μπάσα και τσίτα τα γκάζια. Έχει προγραμματίσει την ώρα άφιξης σε κάθε ταξίδι και τσαντίζεται όταν βρεθεί σε κίνηση ή πίσω από αργούς οδηγούς. Καταλαμβάνει την 8η θέση στον πίνακα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο πιο μεγάλο αυτοκίνητο έχουν τόσο πιο καλά και άνετα νοιώθουν. Η άνεση είναι σημαντική για αυτούς όπως και το να μην πάρουν ούτε μία κλήση από τροχονόμο. Οδηγούν στην μεσαία ή τη δεξιά λωρίδα και πάντα σύμφωνα με το νόμο. Απεχθάνονται το μποτιλιάρισμα όπως και τις ουρές στα διόδια. Είναι οι πρώτοι που θα εκμεταλλευθούν γρήγορους και σύγχρονους τρόπους που τους διευκολύνουν την ζωή και την κίνηση στους δρόμους. Καταλαμβάνουν την 4η θέση στον πίνακα γιατί προκαλούν ατυχήματα, κυρίως μέσα στις πόλεις, όπου δεν βρίσκονται και πολύ μέσα στα «νερά» τους.

ΖΥΓΟΣ
Καλός οδηγός που θα ξεπεράσει κατά 10 μόλις χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας για να ξεφύγει από την στάμπα του συντηρητικού οδηγού. Δεν θα πάει, όμως, παραπάνω γιατί δεν θέλει και την στάμπα του γρήγορου οδηγού. Έχει μεγάλες αντοχές σε μακρινά ταξίδια και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των συνεπιβατών του. Σε συνηθισμένες καταστάσεις πολύ δύσκολα θα προξενήσει ατύχημα. Αυτό θα γίνει όταν βρεθεί σε κάποια ακραία περίπτωση όπου θα έχει να επιλέξει από δύο ή περισσότερες λύσεις και θα αναλωθεί στην διαδικασία αδυνατώντας να αποφασίσει. Καταλαμβάνει την 9η θέση στον πίνακα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και «κυνηγάει» όσους του «χώνονται» στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει «γη και ουρανό» για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συντηρητικός οδηγός που εκνευρίζεται τόσο με την κίνηση όσο και με τους άλλους οδηγούς. Θεωρεί πως έχει την καλύτερη εκπαίδευση από όλους τους άλλους και είναι ο καλύτερος μαθητής των Σχολών Οδήγησης. Του αρέσουν τα ταξίδια και προτιμά τους αυτοκινητόδρομους και τους επαρχιακούς δρόμους. Δεν βρίσκει καμμία συγκίνηση στην ταχύτητα και απορεί με όσους πεθαίνουν για αυτήν. Με τέτοια συμπεριφορά κατορθώνει να έχει πολύ λίγα ατυχήματα. Αν έλειπε ο εκνευρισμός του θα μπορούσε να καταλάβει ακόμα και την 12η θέση του πίνακα επικινδυνότητας. Τώρα βρίσκεται στη 10η.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το εντελώς αντίθετο του Αιγόκερου. Μιλάει συνέχεια όταν οδηγεί και θυμάται την «μάνα του και τον πατέρα του» στις ιστορίες που διηγείται. Χάνεται πάρα πολύ εύκολα αλλά αυτό δεν τον πειράζει καθώς βρίσκει επιπλέον χρόνο για να «ψυχαγωγήσει» τους συνεπιβάτες του. Έχει φθάσει στον προορισμό του πριν ακόμα μπει στο αυτοκίνητό του (ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται). Αν ξεκινήσει για καλοκαιρινό μπάνιο ήδη νοιώθει την αύρα της θάλασσας και την αρμύρα της έστω και αν βρίσκεται μποτιλιαρισμένος στη Βουλιαγμένης. Όταν κάποια στιγμή φθάσει κοντά στον τελικό του προορισμό μην βάλετε στοίχημα πως θα τον βρει κιόλας γιατί δεν σας βλέπουμε για «ταμείο». Καταλαμβάνει την 6η θέση στον πίνακα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μιλώντας για οδηγούς δεν θα έπρεπε, ίσως, να συμπεριλάβουμε τους Ιχθείς σε αυτούς. Υπερβολή; Μάλλον όχι γιατί τους Ιχθείς τους πηγαίνουν, συνήθως, με το αυτοκίνητο και οι ίδιοι σπάνια επιλέγουν να οδηγήσουν. Όταν αυτό (μόνο εξ ανάγκης) συμβαίνει τότε δίνουν την σειρά τους σε όλες τις διασταυρώσεις και γίνονται οι πιο ευγενείς της ζούγκλας των δρόμων. Αν πρόκειται να συναντήσουν διόδια στον δρόμο τους έχουν βγάλει ένα μισάωρο νωρίτερα τα ψιλά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην χρειασθεί να τεντωθούν για να τα φθάσουν. Εκεί … δίπλα στο τηλέφωνο που και αυτό είναι έτοιμο για κάθε ζήτηση. Η απειρία τους στην οδήγηση και η ανασφάλεια που νοιώθουν τους έχει οδηγήσει στην τρίτη θέση επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου. Και ας μην αναφέρουμε την αφηρημάδα και τις ονειροπολήσεις τους οι οποίες είναι παροιμιώδεις.

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι 10 ικανότητες που εντυπωσιάζουν μια γυναίκα...

Posted: 07 Jan 2012 11:38 AM PST




Τι θέλουν επιτέλους οι γυναίκες;


Έχουμε ερευνήσει αυτό το ζήτημα, χωρίς όμως να πάρουμε τις απαντήσεις που θα περίμενε κανείς. Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλίτσα παρά με κοιλιακούς, ψηφίζουν σπιτόγατους παρά party animals και έλκονται από τους...



μελαχρινούς και όχι από τους ξανθούς γαλανομάτηδες. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι… άβυσσος το γυναικείο μυαλό. Υπάρχουν ωστόσο κάποιες σταθερές, που πάντα «μετράνε» για μια γυναίκα. Το ανδρικού ενδιαφέροντος site AskMen συγκέντρωσε τις δέκα «σίγουρες» επιδεξιότητες» που συγκινούν τις γυναίκες και εμείς σας τις παρουσιάζουμε, για να… μετρήσετε πόσες από αυτές έχετε στο «οπλοστάσιό» σας στην μάχη των καρδιοκατακτητών.

Ξένες γλώσσες
Αν μη τι άλλο μια γυναίκα θα γοητευθεί από κάποιον που μιλάει άπταιστα μια «ερωτική» λατινογενή γλώσσα, θα αισθανθεί ασφάλεια δίπλα του σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και δεν θα νιώθει ντροπή επειδή ο φίλος της δεν καταλαβαίνει τα βασικά αγγλικά. Η γνώση ξένων γλωσσών σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο «όπλο» προς απόκτηση, αλλά αναμφίβολα «μιλά» κατευθείαν στην καρδιά των γυναικών – αρκεί να μην την επιδεικνύετε χωρίς λόγο, κανείς δεν συμπαθεί τους «επιδειξίες».

Επιδεξιότητα σε μουσικά όργανα
Αν αναλογιστούμε πόσες groupies έχουν στο κατόπι τους όλα τα μέλη μουσικών συγκροτημάτων, εύκολα θα αντιληφθούμε ότι αν βάλουμε μπροστά στον άνδρα μια ηλεκτρική κιθάρα ή drums, αμέσως του προσθέτουμε «πόντους».
Δεν έχει σημασία αν ο μουσικός είναι όμορφος ή άσχημος. Μόνο και μόνο η γοητεία που εκπέμπει το επιδέξιο παίξιμο της αγαπημένης τους μελωδίας, κάνει έναν γνώστη μουσικής ακαταμάχητο στον γυναικείο πληθυσμό.

Επισκευάζοντας το αυτοκίνητο…
Είστε με την σύντροφό σας και το αυτοκίνητο σας κάνει «νερά» καθώς φεύγετε για μια διήμερη απόδραση. Αν το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ανοίξετε το καπό και να κοιτάτε την μηχανή του αυτοκινήτου για να φτιαχτεί με την δύναμη της σκέψης, οι πιθανότητες να εντυπωσιαστεί η συνοδηγός σας είναι μηδαμινές. Αντίθετα, αν γνωρίζετε τα βασικά για να εντοπίσετε το πρόβλημα και να ξέρετε άμεσα αν μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, σίγουρα η ανυπόμονη γυναίκα στο διπλανό κάθισμα θα νιώσει πολύ καλύτερα και για το διήμερό σας και για το ότι έχει δίπλα της έναν άνδρα που μπορεί να εμπιστευθεί με κλειστά τα μάτια.

Χορευτικές ικανότητες
Είτε το έχεις, είτε όχι. Δεν είναι κάποια δύσκολη ικανότητα, καθώς αρκεί να κινείσαι στον ρυθμό. Η δυσκολία έγκειται στις περιπτώσεις που το παρακάνετε με εφηβικές φιγούρες που δεν ενισχύουν την εικόνα σας, ή με την υπερβολική ντροπή σας να… κουνηθείτε, που καθιστά φανερή την αμηχανία σας. Σε κάθε περίπτωση, αρκεί να είστε φυσικοί και να αφήσετε το σώμα σας να κινηθεί όπως νιώθει τον ρυθμό, δείχνοντας στην συνοδό σας ότι είστε κοινωνικοί και ευχάριστοι χαρακτήρες.

Το φετίχ του μάγειρα
Ακόμη κι αν προσπεράσουμε τα κλισέ που θέλουν «τον έρωτα να περνάει από το στομάχι» και τους «καλύτερους σεφ του κόσμου να είναι άνδρες», πάντα παραμένει η ικανοποίηση που νιώθει μια γυναίκα όταν της ετοιμάσετε ένα φοβερό δείπνο –χωρίς να είναι από delivery.
Η μαγειρική ποδιά… μάλλον κερδίζει τα φουστάνια- δεν χρειάζεται να γίνετε σεφ, αρκεί να μπορείτε να της κάνετε ένα αξιοπρεπές τραπέζι, για το οποίο θα μπορεί να υπερηφανεύεται στις κολλητές της.

Αθλητικό σώμα
Για άλλη μια φορά, οι fans που ακολουθούν τους ποδοσφαιριστές ή εν γένει τους αθλητές κατά πόδας αποδεικνύουν ότι ο αθλητισμός… είναι sexy. Μπορεί οι γυναίκες να επιζητούν ευαισθησία από έναν άνδρα, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν απωθούνται από την αρρενωπή εικόνα κάποιου που έχει επιδόσεις… και εκτός έδρας. Άλλωστε, μια γυναίκα είναι πάντα πιο χαρούμενη όταν παίζετε εσείς οι ίδιοι μπάλα, παρά όταν κάθεστε στο σαλόνι παρακολουθώντας Superleague και ουρλιάζοντας στην οθόνη πίνοντας μπίρες.

Ο άνδρας που… πιάνουν τα χέρια του
Δεν είναι μυστικό πως τα πιο απλά μαστορέματα μοιάζουν στα γυναικεία μάτια σαν πυρηνική φυσική. Γι' αυτό ο άνδρας που γνωρίζει πώς να φτιάξει τον υπολογιστή που κόλλησε, πώς να συναρμολογήσει ένα έπιπλο, πώς να χρησιμοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία –και φυσικά που θα έχει την βασική εργαλειοθήκη- αμέσως ανεβαίνει στην εκτίμησή της.

Εμφάνιση και στιλ
Ξεκινάμε από τα βασικά – δηλαδή την καθαριότητα και την περιποίηση. Το ατημέλητο look είναι ωραίο μέχρι ένα σημείο. Όταν ο άνδρας αρχίζει να παραμελεί την καθαριότητα και την εικόνα του, επιδεικνύει μάλλον αδιαφορία στο να είναι αρεστός στο αντίθετο φύλο. Αντίθετα, η υιοθέτηση ενός προσωπικού στιλ και οι προσεγμένες ενδυματολογικές εμφανίσεις φανερώνουν έναν άνδρα με προσωπικότητα. Επενδύστε λίγη ώρα στο ντύσιμό σας ή στο ξύρισμά σας και αυτό θα γίνει σύντομα αντιληπτό από την σύντροφό σας ή τις υποψήφιες για αυτή την θέση.

Σεξουαλικές επιδόσεις
Από τις κορυφαίες σε «δημοτικότητα» ικανότητες ενός άνδρα, το «know-how» της ικανοποίησης της συντρόφου του στο κρεβάτι εκτιμάται δεόντως εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας. Ανεξαρτήτως του αιώνιου ερωτήματος «το μέγεθος μετράει;» οι τεχνικές σας, οι γνώσεις των ερωτογενών περιοχών της και τα κόλπα που θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια μπορούν να βελτιωθούν – όρεξη να έχετε…

Επικοινωνία
Μαντέψτε τι μετράει περισσότερο και από έναν καλό εραστή για μια γυναίκα. Σωστά καταλάβατε, μετά το σεξ οι γυναίκες θέλουν… συζήτηση. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες σημαίνουν πολλά για μια γυναίκα, καθώς ικανοποιούν πολλά «θέλω» της: Να μιλάτε για την σχέση σας, να κερδίσετε τους δικούς της, να συνομιλείτε με τις φίλες της και να κερδίσετε την εύνοιά τους, να μπορείτε να κατανοήσετε ένα πρόβλημά της και να την βοηθήσετε συμβουλεύοντάς την – και κατά βάση… να την ακούτε.

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τα 10 πιο παράξενα πράγματα που έχουν πωληθεί στο eBay

Posted: 07 Jan 2012 11:30 AM PST




Από την δημιουργία του ebay, εκατομμύρια αντικείμενα έχουν πωληθεί και αγορασθεί.


Μπορείς να βρεις σχεδόν το οτιδήποτε στο eBay, η ερώτηση είναι αν θα το αγοράσεις ή όχι.
Μερικά από τα αντικείμενα είναι αρκετά ξεκαρδιστικά, μερικά ενδιαφέροντα και άλλα απλά περίεργα. Το πιο περίεργο είναι ίσως, τα ποσά χρημάτων που κάποιοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για κάποια από αυτά τα τρελά πράγματα.
Από την δημιουργία του eBay, σχεδόν τα πάντα έχουν αγορασθεί και πουληθεί σε αυτό. Ρίξε μια ματιά σε μερικά από αυτά τα πράγματα…



H «Μαρία η Παρθένος» πάνω σε τυρί για τοστ.


Η Diane Duyser, από την Φλόριντα πούλησε το τοστ της, πάνω στο οποίο φαίνεται ότι υπήρχε το πρόσωπο της Παναγίας. Το αντικείμενο αγοράστηκε από ένα online καζίνο για 28.000 δολάρια.


Φάντασμα σε ένα βάζο.


Ένας άνδρας από το Αρκάνσας, πούλησε ένα παράξενο βάζο, το οποίο υποστήριζε ότι περιείχε ένα φάντασμα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, το βρήκε ενώ έψαχνε με τον ανιχνευτή του σε ένα παλιό νεκροταφείο.


Η παρθενιά μιας 18χρονης Βρετανίδας.


Για να πληρώσει τα δίδακτρα της στο κολλέγιο, η Cary Copestakes έβγαλε την παρθενιά της σε δημοπρασία στο eBay, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς της. Η προσφορά ξεκίνησε στα 10.000 δολάρια και την κέρδισε ένας επιχειρηματίας. Ωστόσο, ο ίδιος της έδωσε απλώς τα χρήματα από οίκτο για την κατάσταση της και ποτέ δεν πήρε την υπηρεσία που είχε κερδίσει.


Το νυφικό της πρώην συζύγου.


Ένας άντρας βρήκε το νυφικό της πρώην συζύγου του στο πατάρι και πριν προλάβει να το κάψει, η αδερφή του του πρότεινε να το πουλήσει στο eBay. Μαζί με την περιγραφή του νυφικού, πρόσθεσε και ένα ξεκαρδιστικό κείμενο για την πρώην γυναίκα του και πρόβαρε ακόμα και ο ίδιος το φόρεμα. Όπως ισχυρίστηκε, το μόνο που ήθελε ήταν χρήματα ώστε να αγοράσει εισιτήρια για έναν αγώνα, καθώς και ένα καφάσι μπύρες. Η ευχή του πραγματοποιήθηκε, όταν μια νεαρή γυναίκα αγόρασε το νυφικό για 3.850 δολάρια.


Doritos στο σχήμα του καπέλου του Πάπα.


Στο Salem της Μασαχουσέτης, η οικογένεια Chadwick άνοιξε μια σακούλα Doritos και ανακάλυψε ένα τσιπ που έμοιαζε ακριβώς την μήτρα του Πάπα (το άσπρο ψηλό καπέλο που φοράει ο Πάπας). Το ίδιο online καζίνο που αγόρασε το τοστ της Παναγίας, αγόρασε και αυτό το τυρώδες τεχνούργημα για 1.209 δολάρια!

Το Νόημα της Ζωής.


Ορίστε, για 3.26 δολάρια μπορεί να γίνει δικό σου. Οι απαντήσεις σε οτιδήποτε θα μπορούσες ποτέ να ρωτήσεις. Αλλά, αν ζεις εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, δυστυχώς δεν μπορείς να το αγοράσεις, καθώς ο πωλητής το στέλνει μόνο εντός των Η.Π.Α.. Ακριβής περιγραφή αυτού του αντικειμένου δεν υπήρχε και η μόνη εικόνα που είχε, ήταν αυτή ενός ουράνιου τόξου.


Σετ κυνηγιού για βαμπίρ.



Το παράθυρο από το οποίο δολοφονήθηκε ο J.F. Kennedy.


Το πραγματικό παράθυρο και το πλαίσιο από το οποίο ο Lee Harvey Oswald πυροβόλησε και σκότωσε τον 35ο πρόεδρο των Η.Π.Α., J.F. Kennedy. 188 προσφορές έγιναν και ο νικητής πλειοδότης πλήρωσε 3.001.501 δολάρια στις 16 Φεβρουαρίου 2007 και κέρδισε πιθανώς, το ποιο ακριβό παράθυρο στον κόσμο.


Αληθινά κεφάλια.


26 κεφάλια πουλήθηκαν στο eBay. Τα κεφάλια προέρχονταν από την ινδική φυλή J.Baro από τις ζούγκλες του Ισημερινού. Μόνο 7 προσφορές έγιναν για αυτά και ο νικητής πλήρωσε κάτι λιγότερο από 25 δολάρια για να τα αποκτήσει.


Ανιχνευτής UFO.


Μια μικρή βραζιλιάνικη εταιρεία, γνωστή ως InterBras, έβαλε αυτό τον «πολύ ευαίσθητο ανιχνευτή» για πώληση στο eBay τον Μάρτιο του 2000. Ισχυρίζονταν ότι, όταν κάποιο «ξένο» αντικείμενο πέταγε στον ουρανό, θα αναβόσβηναν τα φωτάκια και θα έκανε έναν ηχητικό ήχο. Ένας φαν των UFO το αγόρασε για 135 δολάρια. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να βρεθεί μια εικόνα του αντικειμένου αυτού. Μάλλον είναι άκρως απόρρητο..


himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Η συνταγή της Ημέρας: Μπριζόλες

Posted: 07 Jan 2012 11:22 AM PST



Υλικά
Για 3 άτομα

Βασικά συστατικά
μοσχάρι | μπριζόλα




3 κομμάτια τρυφερού και σιτεμένου κρέατος βοδιού από την Αργεντινή ή 3 μοσχαρίσιες μπριζόλες από το χασάπη της γειτονιάς
λίγο λάδι

για τη γαρνιτούρα:
1 πατάτα ψητή
λίγη sauce γιαούρτι
σκορδοβούτυρο
αρωματικά χόρτα

Διαδικασία

Λαδώνουμε τη σχάρα με ένα πινέλο και τοποθετούμε πάνω της τα 3 κομμάτια κρέατος. Η rare steak είναι έτοιμη πρώτη, καθώς την ψήνουμε και από τις 2 μεριές προσέχοντας να μην χάσει καθόλου από τους χυμούς της. Στην συνέχεια, μπορούμε να βγάλουμε από τη φωτιά την medium steak. Η well done steak παραμένει στη φωτιά την περισσότερη ώρα.

Σερβίρουμε την κάθε μπριζόλα ξεχωριστά, γαρνίροντας με πατάτα ψητή κομμένη στη μέση την οποία περιχύνουμε με τη sauce γιαουρτιού. Στο υπόλοιπο του πιάτου βάζουμε το σκορδοβούτυρο και τέλος στολίζουμε με αρωματικά χόρτα.

Καλή όρεξη!

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μανιακός δολοφόνος σκοτώνει άστεγους

Posted: 07 Jan 2012 11:14 AM PST


Προειδοποίηση στους άστεγους ανθρώπους στην Καλιφόρνια να μην κοιμούνται μόνοι τους στους δρόμους, έκανε η τοπική αστυνομία..
. εξαιτίας ενός κατά συρροή δολοφόνου που σκορπίζει το θάνατο τις τελευταίες μέρες.



Μάλιστα, οι τοπικές αρχές της εν λόγω κομητείας μοιράζουν φακούς και σφυρίχτρες στους άστεγους προκειμένου να προστατεύσουν τον εαυτό τους.

Παράλληλα, τους προτρέπουν να κοιμούνται σε ομάδες ή ακόμα καλύτερα σε κάποιο καταφύγιο.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν ζητήσει την βοήθεια των πολιτών έτσι ώστε να εντοπίσουν και συλλάβουν το δράστη. Για αυτό το σκοπό έχουν βρεθεί στην Καλιφόρνια, ειδικοί ντετέκτιβ από τη Placentia, Anaheim και το Brea, καθώς και από το FBI.

Το πτώμα του πρώτου θύματος, James McGillivray, 53 ετών, εντοπίστηκε στις 21 Δεκεμβρίου κοντά σε εμπορικό κέντρο της Placentia.

Το δεύτερο θύμα, Lloyd Middaugh, 42 χρονών, βρέθηκε σε μονοπάτι ποταμού στο Anaheim, μια βδομάδα αργότερα.

Τέλος, το τρίτο πτώμα του κατά συρροή δολοφόνου, ο 57χρονος Paulus Cornelius Smit, εντοπίστηκε γεμάτο μαχαιριές έξω από μια βιβλιοθήκη

Η αστυνομία εξετάζει ποιο ήταν το κίνητρο του δράστη, καθώς και αν υπάρχει κάποια σύνδεση μεταξύ των θυμάτων.

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Οι γιατροί κέρδισαν τον αγώνα για την αφαίρεση όγκου 89 κιλών!

Posted: 07 Jan 2012 11:06 AM PST



Οι χειρουργοί κέρδισαν μία επική μάχη για την αφαίρεση ενός τεράστιου όγκου 89 κιλών από το πόδι ενός άντρα.


Ο Nguyen Duy Hai από το Βιετνάμ βγήκε ζωντανός μέσα από μία εξαιρετικά επικίνδυνη 12ωρη εγχείρηση και πλέον η κατάστασή του έχει ομαλοποιηθεί. Ο Hai 31 ετών επέλεξε να εγχειρηθεί αγνοώντας την προειδοποίηση ότι η διαδικασία έχει μόνο 50 τοις εκατό πιθανότητες επιτυχίας. Τον όγκο αυτόν τον είχε από τεσσάρων ετών.


Ο όγκος αφαιρέθηκε επιτυχώς την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012 από μία ομάδα 8 γιατρών με επικεφαλής τον κορυφαίο αμερικανό χειρουργό Δρ McKay McKinnon.

Ο Βιετναμέζος Hai είπε σε μία ιστοσελίδα λίγο πριν την εγχείρηση "Είναι σύνηθες οι άνθρωποι να φοβούνται τον θάνατο, και δεν αποτελώ εξαίρεση".

"Παρόλα αυτά όταν άκουσα ότι ο Δρ McKinnon είχε αποφασίσει να γυρίσει στο Βιετνάμ για μια ακόμη φορά προσπαθώντας να μου δώσει μια νέα ζωή ένοιωσα πολύ πιο αισιόδοξος."

Ο Hai πάσχει από μια σπάνια γενετική διαταραχή και είχε προβεί σε ακρωτηριασμό μέρους του ποδιού του όταν ήταν 17. Δυστυχώς ο όγκος (ο οποίος δεν ήταν καρκινικός) συνέχισε να επεκτείνεται κάτι που έκανε πολύ δύσκολη τη μετακίνησή του και τον ύπνο του.


Το νοσοκομείο δήλωσε πριν τη χειρουργική επέμβαση: "Αυτό είναι μια μακρά εγχείρηση με πολλούς κινδύνους, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου θανάτου κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης ή κατά τη μετεγχειρητική φροντίδα."

Ο Δρ McKinnon είχε αφαιρέσει επιτυχώς έναν όγκο βάρους 75 κιλών από μια γυναίκα στη Ρουμανία το 2004. Το νοσοκομείο, δήλωσε ο Δρ McKinnon δώρισε την αμοιβή του για τη χειρουργική επέμβαση στο Νοσοκομείο Γαλλο-Βιετναμέζικο νοσοκομείο της πόλης No Chi Minh ΕΑΒ.

himaira


KANE LIKE ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές