Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Το ΠΟΝΤΙΚΙ art προτείνει για το Σάββατο 7 Απριλίου

Posted: 07 Apr 2012 02:52 AM PDT

O μοναδικός και αεικίνητος Marky Ramone επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» για ένα μοναδικό live γεμάτο πάθος, ένταση και ωμή ενέργεια. Στη σκηνή του Gagarin 205 στη Λιοσίων θα παρουσιάσει μαζί με την μπάντα του όλες τις μεγάλες επιτυχίες των θρυλικών Ramones, όπως μόνο αυτός γνωρίζει. «Είναι καθήκον μου να διατηρώ ζωντανούς τους Ramones. Πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνω τα νέα παιδιά να νιώσουν την ένταση που απελευθερώναμε παλιά», δηλώνει. Στις 8 Απριλίου ο Marky Ramone θα εμφανιστεί και σ...

Τη Μεγάλη Εβδομάδα η ανακοίνωση για τις εκλογές

Posted: 06 Apr 2012 10:38 AM PDT

Ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών θα καθοριστεί τη Μεγάλη σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδήμος ερωτηθείς μετά τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο για την ημερομηνία των εκλογών ανέφερε ότι «την απάντηση για το πότε θα γίνουν εκλογές θα τη δώσω όταν επιστρέψω στην Αθήνα την Μεγάλη Εβδομάδα».

Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, μιλώντας στη Βουλή, είπε πως οι «εκλογές θα προκηρυχθούν, πιθανότατα...

Ρυθμίσεις ξανά

Posted: 06 Apr 2012 10:28 AM PDT

Στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας αναμένεται να επανακατατεθούν οι ρυθμίσεις για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, οι οποίες θα συμπεριληφθούν σε άλλο νομοσχέδιο. Τη διαβεβαίωση ότι οι ρυθμίσεις θα επανέλθουν έδωσε και ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο οποίος απέσυρε το άρθρο 49 του νομοσχεδίου «Κανονισμός Ασφάλισης ΙΚΑ», που τις περιλάμβανε. Έως και στο διάστημα αυτό θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των διαβουλεύσεων με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την τρόικα.  Α.Χ.

Γυρίζει στο ΠΑΣΟΚ η Μ. Ξενογιαννακοπούλου

Posted: 06 Apr 2012 10:14 AM PDT

Επιστρέφει στο ΠΑΣΟΚ η πρώην υπουργός και γραμματέας του κόμματος Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία είχε παραιτηθεί από υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Παπαδήμου και είχε τεθεί εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας καθώς αρνήθηκε να υπερψηφίσει τα μέτρα του δεύτερου μνημονίου.

Η βουλευτής της Β΄ Αθήνας, μετά από την ομιλία του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Βενιζέλου στο Εθνικό Συμβούλιο, δήλωσε ότι «ανταποκρίνομαι στο κάλεσμα συμμετοχής και πανστρατιάς που έκανε σήμερα ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...

Στις 28 Απρίλη ο τελικός Κυπέλλου

Posted: 06 Apr 2012 10:11 AM PDT

Το Σάββατο 28 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, η ΕΠΟ δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα, καθώς υπάρχουν διάφορα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν. 

Παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν η διαδικασία των πλέι οφ θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου, ενώ στο ίδιο διάστημα υπολογίζεται η συγκέντρωση των διεθνών για το EURO 2012. 

Από εκεί και πέρα πρόθεση της ομοσπονδίας ως γνωστών είναι ο τελικός να διεξαχ...

Στη βουλή ο σοβαρός τραυματισμός του Μάριου Λώλου

Posted: 06 Apr 2012 09:57 AM PDT

Ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του προέδρου της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριου Λώλου, από γκλομπ αστυνομικού στα χθεσινά επεισόδια, κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής ζήτησε ενημέρωση για την έκβαση των έως τώρα ΕΔΕ για παρόμοια περιστατικά προηγούμενων σοβαρών τραυματισμών δημοσιογράφων, αλλά και για το πώς σκοπεύει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το νέο κρούσμα ωμής βίας εναντίον του φωτορεπόρτερ.

Αναλυτικά ...

Στο πλευρό των φωτορεπόρτερ ο Θ. Πάγκαλος

Posted: 06 Apr 2012 09:32 AM PDT

Ολιγόλεπτη συνάντηση με τους φωτορεπόρτερ είχε ο Θεόδωρος Πάγκαλος εξερχόμενος σήμερα από το Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φωτορεπόρτερ κατήγγειλαν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης τους προπηλακισμούς των δημοσιογράφων και την βίαια συμπεριφορά, που είχαν τα ΜΑΤ απέναντι τους κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα χθες και προχθές την ώρα που προσπαθούσαν να κάνουν τη δουλειά τους.

Ο κ. Πάγκαλος τους είπε ότι είναι με το μέρος τους και ότι θέλει να καλύπτουν τα γεγ...

Χάνει τον τελικό ο Ιμπαγάσα

Posted: 06 Apr 2012 09:24 AM PDT

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Ιμπαγάσα, αφού μετά από τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον ορθό μηριαίο. 

Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο χρόνος αποθεραπείας υπολογίζεται στις τρεις με τέσσερις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό:

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Αριέλ Ιμπαγάσα υποβλήθηκε σήμερα το πρωί, σ...

Ο πανικός και η ακράτεια λόγων…

Posted: 06 Apr 2012 09:22 AM PDT

Τα ξερονήσια θυμήθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και πρότεινε οι λαθρομετανάστες να μεταφερθούν εκεί. Στον πανικό του πάνω που του παίρνει την μπουκιά μέσα απ' το στόμα ο νεανικός του εαυτός Πάνος Καμμένος, πρότεινε να πάνε λέει όλοι σε νησιά. Δεν μας ξεκαθάρισε αν πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Μύκονο ή στη Ρόδο. Μάλλον προς το να ξανανοίξει η Γιούρα το περιτριγυρίζει και οσονούπω θα μας το πετάξει κιόλας…  Α.Χ.

Κινητοποιήσεις στους ΧΥΤΑ

Posted: 06 Apr 2012 09:09 AM PDT

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ αποφάσισε οι εργαζόμενοι στους ΧΥΤΑ να απέχουν το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ προκήρυξε 24ωρη απεργία για τη Μεγάλη Δευτέρα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για το νέο νομοσχέδιο για τους ΟΤΑ.
Παράλληλα, η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε όλοι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ να πραγματοποιήσουν τρίωρη στάσης εργασίας -τις τρεις τελευταίες ώρες του ωραρίου της κάθε βάρδιας- την Δευτέρα 9 Απριλίου 2012.

Εικόνα διάλυσης με (ν)τροπολογίες

Posted: 06 Apr 2012 09:08 AM PDT

Του Χρήστου Πιλάλη, μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ

 

Την αποσύνδεση της φετινής χρη­ματοδότησης των πανεπιστημια­κών ιδρυμάτων από την εφαρμο­γή του νέου νόμου - πλαισίου ανακοί­νωσε στις 28.3 ο υπουργός Παιδείας Γιώργος Μπαμπινιώτης, σε συνέντευξη Τύπου, δηλώνοντας ότι έχει τη σύμφω­νη γνώμη του πρωθυπουργού για να κά­νει ό,τι μπορεί ώστε να έχουν τα πανεπι­στήμια πρόσθετη χρηματοδότηση μετά το «κούρεμα» των αποθεματικών τους. Μετά τη σφοδρή αντίδραση στελε­χών της κυβέρνησης...

Το Σάββατο η κηδεία του 77χρονου φαρμακοποιού

Posted: 06 Apr 2012 08:49 AM PDT

Στις 2 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Α΄ νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει η κηδεία του 77χρονου φαρμακοποιού Δημήτρη Χριστούλα.

Παράλληλα η κόρη του με δήλωσή της στην Αυγή τόνισε ότι η συγκεκριμένη πράξη του πατέρας ήταν μια συνειδητή πολιτική πράξη, απολύτως συνεπής με όσα πίστευε και έπραττε όσο ζούσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Χριστούλας αυτοκτόνησε την περασμένη Τετάρτη στην πλατεία Συντάγματος.

Σε απεργία πείνας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Posted: 06 Apr 2012 08:25 AM PDT

Σε μία συμβολική κίνηση οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι προχωρούν σε απεργία πείνας από αύριο έως τη Μεγάλη Παρασκευή διαμαρτυρόμενοι για την εξαίρεσή τους από τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, αλλά και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων νυκτερινών και εξαιρέσιμων ωρών του 2012 αλλά και προηγούμενων αιτών.

Τα μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει την απεργία πείνας έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, ενώ οι σωφρ...

Έρχεται το τέλος του κόσμου

Posted: 06 Apr 2012 08:11 AM PDT

Του Θεολόγου Αλεξανδράτου

«It's the end of the world as we know it» τραγουδάνε οι REM και σαφώς ο κόσμος δεν είναι –και πιθανόν να μην γίνει ποτέ ξανά- όπως τον ξέραμε.

Η παγκόσμια κρίση είναι δυστυχώς το νούμερο ένα θύμα της καθημερινότητάς μας και αποτελεί την προφανέστερη αιτία της μιζέριας που σκεπάζει τις ζωές μας.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα- κάθε άλλο. Μπορεί σε κάποιες χώρες να μην έχουν τα δικά μας προβλήματα ή σε κάποιες άλλες να υπάρχει φαινομενική ανάκαμψη αλλά το μέλλον μοιάζει ζοφερ...

Συλλήψεις στον υπό κατασκευή Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη

Posted: 06 Apr 2012 08:04 AM PDT

Στη σύλληψη δύο συνταξιούχων ηλικίας 71 και 74 χρόνων προχώρησε η αστυνομία στον υπό κατασκευή Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης βίας.

Οι δύο άνδρες ήταν μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά της κατασκευής του ΣΜΑ και η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε κατόπιν μήνυσης που κατέθεσε η εργολάβος εταιρία, ζητώντας την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος όσων παρεμποδίζουν την εκτέλεση του έργου.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρχικά στο Α.Τ. Πο...

Βενιζέλος: 400 εκατ. ευρώ έχει κερδίσει η Γερμανία από την ελληνική κρίση

Posted: 06 Apr 2012 08:00 AM PDT

«Ο Γερμανός φορολογούμενος επωφελείται από την καλή τοποθέτηση των χρημάτων που κάνει η κυβέρνηση του» δεδομένου ότι η Γερμανία «μπορεί να δανείζεται χρήματα σχεδόν χωρίς κόστος και στη συνέχεια, μας τα δανείζει έναντι ορισμένου επιτοκίου» επισήμανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξη που έδωσε στο «Der Spiegel».

«Με αυτόν τον τρόπο, η Γερμανία κέρδισε από την Ελλάδα περί τα 400 εκατομμύρια ευρώ τα δύο τελευταία χρόνια» πρόσθεσε ο Ευ.Βενιζέλος, σημειώνοντας πως η Ελλάδα δεν αποτελεί τη μεγαλύτε...

Μετανάστες έδωσαν τη ζωή τους δίχως να σώσουν τελικά ζευγάρι Ελλήνων

Posted: 06 Apr 2012 07:58 AM PDT

Σκοτώθηκαν γιατί δεν αδιαφόρησαν. Το τραγικό δυστύχημα, την Παρασκευή το μεσημέρι στο Κρυονέρι, με απολογισμό τέσσερις νεκρούς, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων και δύο αλλοδαπούς-υπήκοους Πακιστάν- που παρασύρθηκαν από διερχόμενη αμαξοστοιχία, αναδεικνύει μέσα από την τραγικότητά του το μεγαλείο της ανθρώπινης αυτοθυσίας που δεν γνωρίζει χρώμα, φυλή και καταγωγή.

Οι δύο μετανάστες έσπευσαν να βοηθήσουν τους παγιδευμένους επιβάτες στο ΙΧ και το πλήρωσαν με τη ζωή τους.

Όπως έγινε γνωστό ΙΧ αυτοκίνητο στ...

Έμμυ Χριστούλα: "Σε όλη του τη ζωή αριστερός αγωνιστής"

Posted: 06 Apr 2012 07:46 AM PDT

Η κόρη του ανθρώπου που συγκλόνισε τους Έλληνες αισθάνθηκε την ανάγκη να πει λίγα λόγια για τον πατέρα της που άφησε μήνυμα σε όλους μας με το αίμα του.

"Το ιδιόχειρο σημείωμα του πατέρα μου δεν αφήνει κανένα περιθώριο για παρερμηνείες. Σε όλη τη ζωή υπήρξε ένας αριστερός αγωνιστής, ένας ανιδιοτελής οραματιστής.

Η συγκεκριμένη πράξη του τέλους είναι μια συνειδητή πολιτική πράξη, απολύτως συνεπής με όσα πίστευε και έπραττε όσο ζούσε. Στην πατρίδα μας, στην Ελλάδα, σκοτώνουν τα αυτονόητα.

Για κάπο...

MVP και ρεκόρ στα στατιστικά του χθεσινού αγώνα ο Διαμαντίδης

Posted: 06 Apr 2012 07:22 AM PDT

Ρεκόρ καριέρας πραγματοποίησε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στον χθεσινό αγώνα, αφού στην ειδική βαθμολογία index απέσπασε 34 βαθμούς. Ο αρχηγός του μπασκετικού Παναθηναϊκού αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη μοναδική σειρά των προημιτελικών που έφτασε σε πέμπτο παιχνίδι. 

Συγκεκριμένα σε 32:42 λεπτά που αγωνίστηκε, κατάφερε να πετύχει 25 πόντους , 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 12 κερδισμένα φάουλ

Ο «3-D», μάλιστα, απείχε έναν πόντο από το ατομι...

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και φορτοεκφορτωτών

Posted: 06 Apr 2012 07:21 AM PDT

Επεισόδια μεταξύ φορτοεκφορτωτών και ΜΑΤ, πραγματοποιήθηκαν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος στην Πανεπιστημίου.

Οι φορτοεκφορτωτές διαμαρτύρονταν για «την αιφνιδιαστική ανακοίνωση της ΤτΕ, ότι τα αποθεματικά των "Κεφαλαίων Αποζημίωση Φορτοεκφορτωτών" είχαν μετατραπεί σε ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και κουρεύτηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%, και ότι οι εφάπαξ αποζημιώσεις των εξερχόμενων σε σύνταξη δικαιούχων φορτοεκφορτωτών θα είναι κατά το ίδιο ποσοστό μειωμένες».

Από τα επεισόδια δύο δι...

Εγκρίνουν υπερωρίες πριν καν γίνουν!

Posted: 06 Apr 2012 07:04 AM PDT

Tην ώρα που οι περικοπές χτυπάνε «κόκκινο» παντού, έρχεται στην επιφάνεια απόφαση για την πληρωμή υπερωριών υπαλλήλων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, που ΘΑ γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα…. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το www.agroschannel.com, στις 3 Απριλίου με απόφαση της αρμόδιας υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης δεσμεύτηκαν 4.650 Ευρώ για την κάλυψη 45 ωρών υπερωριών που θα κάνουν οι 16 υπάλληλοι του Υπουργείου οι οποίοι έχουν διατεθεί σε γραφεία Βουλευτών η Πολιτικών κομμά...

Κλειστό το μετρό στο Σύνταγμα

Posted: 06 Apr 2012 06:59 AM PDT

Κλειστός θα παραμείνει για το επιβατικό κοινό ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα από τις 17:30 το απόγευμα καθώς θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Οι συρμοί θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς στάση.

Υπενθυμίζεται ότι στις 6 το απόγευμα θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα, ενώ την ίδια ώρα θα καταλήξει στο Σύνταγμα πορεία αντιεξουσιαστών.

Ευρωπαϊκό το πρόβλημα... ευρωπαϊκή και η διέξοδος

Posted: 06 Apr 2012 06:49 AM PDT

Ευρωπαϊκή διάσταση στις επερχό­μενες εκλογές δίνει ο Τσίπρας, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να απαντήσει σε όσους του χρεώνουν την επιδίωξη της εξόδου από την ευρω-ζώνη και να τονίσει τα ευρωπαϊστικά χαρακτηριστι­κά του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στην πλειοψηφία του ΣΥΝ αλλά και σε άλλες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ισχυρή η πεποίθηση περί «μεταρρύθμισης» της Ευρώπης, όπως πριν από λίγο καιρό εκφραζόταν και μέσα από το σύνθημα περί «επανί­δρυσης». 

Η σύνδεση του ελληνικού ζητήματος με το ευρύτερο ευρωπαϊκό, ...

Δημοτικά Σχολεία της Πρέβεζας επισκέφτηκαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Posted: 06 Apr 2012 06:36 AM PDT

Οι αποστολές των δύο «αιωνίων» αντιπάλων που θα διεκδικήσουν αύριο το Κύπελλο του βόλεϊ γυναικών στον τελικό, βρίσκονται ήδη στην Πρέβεζα. Και στο πλαίσιο της επίσκεψης αποφάσισαν να βρεθούν κοντά στα παιδιά της πόλης, τα οποία ευχαριστήθηκαν την επίσκεψη.

Κάπως έτσι, η μεν γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού επισκέφτηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας, ενώ ο Ολυμπιακός το 2ο Δημοτικό. Οι παίκτριες των δύο αυριανών αντιπάλων «πολιορκήθηκαν» από τα πιτσιρίκια για ένα αυτόγραφο, μοίρασαν αναμνηστικ...

Διαμαντοπούλου: Θα προστατεύσουμε το γενικό συμφέρον με κάθε τρόπο

Posted: 06 Apr 2012 06:35 AM PDT

Να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων κάλεσε η υπουργός Ανάπτυξης την ΠΝΟ, μετά την απόφαση της ομοσπονδίας να προχωρήσει κανονικά στη 48ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει για την Μεγάλη Τρίτη και την Μεγάλη Τετάρτη.

Παράλληλα, η Α.Διαμαντοπούλου ξεκαθάρισε ότι η πολιτεία οφείλει να προστατέψει το γενικό συμφέρον και θα το κάνει με κάθε τρόπο, διαμηνύοντας ότι οι αρμόδιοι υπουργοί θα προχωρήσουν σε οποιαδήποτε απαραίτητη ενέργεια για την άρση του αδιεξόδου.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η ΠΝΟ με τη...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές