Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


H καλύτερη Alexis είναι η Kate Moss

Posted: 06 Apr 2012 05:00 AM PDT

H καλύτερη Alexis είναι η Kate Moss

H Kate Moss και η Kelly Brook πρωταγωνίστησαν σε μια παρωδία της Δυναστείας, σαν δώρο γενεθλίων για τον Sir Philip Green.

Το μοντέλο και η ηθοποιός έπαιξαν τις δύο ορκισμένες εχθρούς Alexis και Krystle σε μια παρωδία της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς της δεκαετίας του ογδόντα, που παρουσιάστηκε στα εξηκοστά γενέθλια του ιδιοκτήτη των Topshop, στο Μεξικό. Διαβάστε περισσότερα στο fashionlove.gr

Πόσο σέξι είναι πολύ σέξι;

Posted: 06 Apr 2012 05:52 AM PDT

Πόσο σέξι είναι πολύ σέξι;

Η Carlie είναι 22 χρονών και σπουδάζει νοσηλευτική.

Της αρέσει να φοράει σέξι και συγχρόνως άνετα ρούχα. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Cissy Houston: Την έπιασε υστερία όταν διάβασε την έκθεση του ιατροδικαστή

Posted: 06 Apr 2012 03:05 AM PDT

Cissy Houston: Την έπιασε υστερία όταν διάβασε την έκθεση του ιατροδικαστή

Ακόμη ένα σοκ μέσα σε λίγο καιρό για την Cissy Houston.

Μετά το θάνατο της Whitney Houston η μητέρα της χρειάστηκε να διαβάσει και την έκθεση του γραφείου του Ιατροδικαστή του Λος Άντζελες στην οποία περιγράφεται με λεπτομέρειες πως ήταν ο χώρος και πως βρέθηκε το πτώμα της κόρης της. Από εκείνη τη στιγμή η Cissy Houston είναι απαρηγόρητη κυρίως για το γεγονός ότι βρέθηκαν ναρκωτικά στο δωμάτιο.

«Φέτος, η Μενεγάκη κάνει μια πολύ καλή εκπομπή σε σχέση τα προηγούμενα χρόνια», ποιος το είπε;

Posted: 05 Apr 2012 06:04 AM PDT

«Φέτος, η Μενεγάκη κάνει μια πολύ καλή εκπομπή σε σχέση τα προηγούμενα χρόνια», ποιος το είπε;

Είναι ένας γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται στην ίδια εκπομπή.

Μπορεί να μην είναι το βασικό πρόσωπο, ωστόσο έχει αρκετό χρόνο για να σχολιάσει την επικαιρότητα με τον δικό του τρόπο. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Εγώ, σχολίασε την μετακίνηση της Ελένης Μενεγάκη. «Πιστεύω ότι, φέτος, η Ελένη Μενεγάκη κάνει μια πολύ καλή εκπομπή, σε σχέση με εκείνες των προηγούμενων χρόνων. Της έχει κάνει καλό η μετακίνηση. Επίσης, πιστεύω ότι κάνει πολύ καλές συνεντεύξεις και καλή επιλογή καλεσμένων, γιατί έχουμε κουραστεί πια να βλέπουμε τα ίδια πρόσωπα. Είναι πολύ προσεγμένος και δουλεμένος ο τρόπος που τους χειρίζεται», δήλωσε ο Βαγγέλης Περρής.

Λάτσιος: «Επιμένουμε σε μικρότερο αριθμό σειρών για οικονομικούς λόγους»

Posted: 06 Apr 2012 08:56 AM PDT

Λάτσιος: «Επιμένουμε σε μικρότερο αριθμό σειρών για οικονομικούς λόγους»

Ο Γιάννης Λάτσιος στηρίζει τις εγχώριες καλές παραγωγές.

Μπορεί όπως είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή πρώτος ο ΑΝΤ1 να έφερε τα τούρκικα σίριαλ, αλλά οι ελληνικές παραγωγές πρέπει να υπάρχουν. «Πρέπει να πούμε ότι δεν φταίνε τα ξένα προγράμματα που δεν υπάρχουν εγχώριες σειρές. Στον ΑΝΤ1 επιμένουμε σε μικρότερο αριθμό σειρών για οικονομικούς λόγους. Το επίπεδο των σαράντα σειρών που υπήρχαν πριν από πέντε χρόνια στην αγορά πέρασε ανεπιστρεπτί».

Δεμένα τα πλοία Μ. Τρίτη – Μ. Τετάρτη

Posted: 06 Apr 2012 03:50 AM PDT

Δεμένα τα πλοία Μ. Τρίτη – Μ. Τετάρτη

Μετά από περίπου δύο ώρες, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν την 48ωρη απεργία που είχαν εξαγγείλει για την Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Τα βρεγμένα… έντομα

Posted: 06 Apr 2012 01:33 AM PDT

Τα βρεγμένα… έντομα

Ο Σλοβάκος φωτογράφος Ondrej Pakan, έμεινε για αρκετές ώρες στην βροχή κρατώντας την μηχανή του, ώστε να απαθανατίσει τα... βρεγμένα έντομα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Απεργία πείνας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Posted: 06 Apr 2012 07:35 AM PDT

Απεργία πείνας οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

Σε απεργία πείνας προχωρούν από αύριο έως τη Μεγάλη Παρασκευή οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι

διαμαρτυρόμενοι για την εξαίρεσή τους από τη χορήγηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας και τη μη καταβολή των δεδουλευμένων νυκτερινών και εξαιρέσιμων ωρών του 2012 αλλά και προηγούμενων αιτών. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Θαύμα! Ο ανάπηρος σηκώθηκε και… τους λήστεψε!

Posted: 06 Apr 2012 08:47 AM PDT

Θαύμα! Ο ανάπηρος σηκώθηκε και… τους λήστεψε!

Δεν είχαν τον θεό τους τέσσερις άγνωστοι άντρες το πρωί στο Ν. Ηράκλειο, οι οποίοι σκαρφίστηκαν έναν απίστευτο τρόπο για να μπουν μέσα στο υποκατάστημα τράπεζας στην συμβολή των οδών Μ. Αντύπα και Καράγιωργα και να αποφύγουν τον θωρακισμένο κλωβό – είσοδο.

 

Αφού προμηθεύτηκαν ένα αναπηρικό καροτσάκι, έβαλαν έναν από τους συνεργούς τους να κάτσει σε αυτό και να προσποιηθεί άτομο με ειδικές ανάγκες. Διαβάστε περισσότερα στο prionokordela.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς αισθάνθηκε όταν παίκτρια του «Minute to win it» του εξομολογήθηκε τον έρωτά της ;

Posted: 06 Apr 2012 06:13 AM PDT

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πώς αισθάνθηκε όταν παίκτρια του «Minute to win it» του εξομολογήθηκε τον έρωτά της	;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο τελευταίο επεισόδιο του «Minute to win it» δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη από μια παίκτρια, η οποία είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του.

«Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Πάντα ενημερώνομαι για τους παίκτες που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι, αλλά για την συγκεκριμένη κοπέλα, την Κυριακή, δεν μου είχαν πει μια βασική λεπτομέρεια. Είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου. Αισθάνθηκα πολύ αμήχανα. Στο τέλος, δεν η ενδυματολόγος μας, η Μαρία Κοντοδήμα, έτυχε εκείνη την ημέρα να έχει για κάποιο λόγο μαζί της ένα νυφικό, οπότε την κατάλληλη στιγμή το εμφάνισε και γελάσαμε πολύ», δήλωσε στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ.

Σας ζητάει ο εργοδότης σας τον κωδικό του Facebook; Τί πρέπει να γνωρίζετε!

Posted: 06 Apr 2012 04:27 AM PDT

Σας ζητάει ο εργοδότης σας τον κωδικό του Facebook; Τί πρέπει να γνωρίζετε!

Το Facebook τελικά δεν έχει μπει απλά στην καθημερινότητά μας αλλά λειτουργεί πλέον σαν "όπλο" στα χέρια πολλών εργοδοτών.

Οι αναφορές πολλών υπαλλήλων κυρίως στις Η.Π.Α. ότι οι εργοδότες τους, τους ζητούν τους κωδικούς πρόσβασης στα προφίλ τους στο Facebook έχουν αυξηθεί παίρνοντας πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Διαβάστε περισσότερα στο mediagate.gr

Ανάρπαστες οι Barbie του William και της Catherine

Posted: 06 Apr 2012 02:58 AM PDT

Ανάρπαστες οι Barbie του William και της Catherine

Έχουν ξεπουλήσει και μάλιστα στις Ηνωμένες Πολιτείες!

Οι δύο κούκλες που απεικονίζουν το πριγκιπικό ζευγάρι στην ημέρα του γάμου τους έχουν γίνει ανάρπαστες σε λιγότερο από δύο μήνες καθώς η πώληση τους άρχισε στις 14 Φεβρουαρίου. Η αμερικανική ήταν η πρώτη αγορά στην οποία η Mattel διέθεσε τις συγκεκριμένες κούκλες του πρίγκιπα William και της Catherine Middleton που θα βγουν στη Βρετανία στα τέλη Απριλίου για να συμπέσουν με τον εορτασμό του ενός χρόνου από το γάμο του ζευγαριού. Το κόστος τους είναι 100 δολάρια.

«Αθάνατη Πραγματικότητα»: Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές;

Posted: 06 Apr 2012 08:32 AM PDT

«Αθάνατη Πραγματικότητα»: Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές;

Η νέα ταινία των Πάνου Ηλιακόπουλου και Δημήτρη Αντωνίου, σε σκηνοθεσία Πάνου Ηλιακόπουλου, με τίτλο "Αθάνατη Πραγματικότητα" αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα λίγο μετά το Πάσχα.

Η διανομή των ρόλων έγινε, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί το καστ, με τους περισσότερους ρόλους, να έχουν βρει τους ηθοποιούς που θα τους ενσαρκώσουν. Στο θέατρο Ροές βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου, ο Μάριος Ιορδάνου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Πατρίτσια Περιστέρη, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Μάνος Πίντζης και πολλοί άκόμη ταλαντούχοι ηθοποιοί. Το καστ των πρωταγωνιστών που θα συμμετάσχουν στην ταινία, της οποίας την παραγωγή έχει η «Threesouls Entertainment», αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. Πληροφορίες θέλουν στην ταινία να υπάρξουν και ονόματα που σίγουρα θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό...

Ενώστε τα χέρια με την TOMS και βγάλτε τα παπούτσια σας για μία ημέρα

Posted: 06 Apr 2012 07:32 AM PDT

Ενώστε τα χέρια με την TOMS και βγάλτε τα παπούτσια σας για μία ημέρα

Η TOMS σε συνεργασία με το Attica σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στο One Day Without Shoes.

Όχι δεν τρελαθήκαμε ακόμα, απλά αποφασίσαμε να στηρίξουμε το σκοπό «One day without shoes» της TOMS. Η Βίκυ Καγιά και οι μαθητές του Fashion Workshop βγάζουν τα παπούτσια Athens Swing Cats χορεύουν ξυπόλητες και όλοι εμείς δίνουμε ραντεβού στο Attica την Τρίτη 10 Aπριλίου για να μάθουμε να χορεύουμε swing.


Η εκδήλωση One Day Without Shoes είναι μια παγκόσμια κίνηση που έχει σκοπό να ενημερώνει και να ευαισθητοποιεί τον κόσμο, βελτιώνοντας εμπράκτως τη ζωή των φτωχών παιδιών. Είναι μια ημέρα κατά την οποία βγάζουμε τα παπούτσια μας για να ευαισθητοποιήσουμε τους γύρω μας σχετικά με τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι παπούτσια στη ζωή ενός παιδιού.

Την ίδια μέρα σε όλον τον κόσμο, οι άνθρωποι διοργανώνουν εκδηλώσεις χωρίς να φορούν παπούτσια και ενημερώνουν για ποιον λόγο τα παπούτσια είναι σημαντικά για ένα καλύτερο αύριο.

Τώρα ένα αναρωτιέστε γιατί επιλέξαμε να βγάλουμε τα απούτσια, μάθετε πως εκατομμύρια παιδιά που κυκλοφορούν ξυπόλητα επειδή δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν υποδήματα διατρέχουν τον κίνδυνο να τραυματιστούν και να μολυνθούν από αρρώστιες μεταδιδόμενες από το έδαφος. Όταν εξασφαλίζουμε την υγεία σε αυτά τα απιδιά έχουν περισσότερες πιθανότητες να μορφωθούν και να καταφέρουν κάτι στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το παράδειγμα διεθνών star όπως, ο Lenny Kravitz, η Charlize Τheron, η Demi Moore, ο Jay Leno, η Heather Graham, η Donna Karan, η Arianna Huffington και η Tory Burch και υποστηρίξτε με τη συμμετοχή σας το «One Day Without Shoes».

Για κάθε ζευγάρι που αγοράζετε, η TOMS χαρίζει ένα ζευγάρι καινούρια παπούτσια σε ένα παιδί που τα έχει ανάγκη. One for One.
www.onedaywithoutshoes.com

Jennifer Lopez: έλαμψε με ασημί Lanvin

Posted: 06 Apr 2012 07:15 AM PDT

Jennifer Lopez: έλαμψε με ασημί Lanvin

Με μια disco chic εμφάνιση η Jennifer Lopez κατόρθωσε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Την Τετάρτη το βράδυ η Jennifer Lopez που αγαπά ιδιαίτερα την παγιέτα έλαμψε με ένα υπέροχο total Lanvin look.

H κριτής, λοιπόν, του American Idol στo Top 8 live performance εντυπωσίασε φορώντας μια παγιετέ λίγο ψηλόμεση φούστα από τη Lanvin 2012 resort συλλογή σε συνδυασμό με ένα Lanvin λευκό top με επενδυμένους ώμους, μια λευκή ζώνη και Lanvin σανδάλια. Ένα διαμαντένιο κολιέ της σχεδιάστριας Solange Azagury-Partridge (πρώην creative director του διάσημου παρισινού οίκου Boucheron), άλλο ένα κρεμαστό κολιέ της up & coming αγαπημένης σχεδιάστριας και της Beyoncé Knowles, Jennifer Zeuner, ένα επίσης διαμαντένιο του οίκου συνώνυμου των υψηλής ποιότητας διαμαντιών Norman Silverman και χρυσές χειροπέδες συμπλήρωσαν το look της.

Όσο για τα μαλλιά έξτρα όγκος στα κυματιστά μαλλιά της έδωσαν τον κατάλληλο 80s αέρα σε ένα look που είναι από τα αγαπημένα μας της Λατίνας diva.

Επώνυμες Ελληνίδες φωτογραφίζονται γυμνές για καλό σκοπό!

Posted: 06 Apr 2012 07:08 AM PDT

Επώνυμες Ελληνίδες φωτογραφίζονται γυμνές για καλό σκοπό!

Γνωστές Ελληνίδες φωτογραφήθηκαν γυμνές για καλό σκοπό!

Συγκεκριμένα 53 Ελληνίδες ανταποκρίθηκαν στη μεγάλη εκστρατεία του Life & Style για τον καρκίνο του μαστού, με σύνθημα η «Η πρόληψη δίνει ζωή»!...

 

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

5 λόγοι που οι γυναίκες έχουν λιγότερους οργασμούς από τους άντρες

Posted: 06 Apr 2012 07:00 AM PDT

5 λόγοι που οι γυναίκες έχουν λιγότερους οργασμούς από τους άντρες

Το ερώτημα αρχέγονο, ίσως και άλυτο, αλλά πολλές γυναίκες έχουν αναφέρει κάποιους από τους παρακάτω λόγους γιατί η "κάνουλα" (των οργασμών τους) είναι μισοκλειστή.

Διαβάστε περισσότερα στο mensguide.gr 

Δείτε τη Jennifer Lopez σε σκηνές απείρου κάλλους με το αγόρι της

Posted: 06 Apr 2012 06:45 AM PDT

Δείτε τη Jennifer Lopez σε σκηνές απείρου κάλλους με το αγόρι της

Η διάσημη star κυκλοφόρησε το νέο videoclip της και προκαλεί σάλο.

Η Jennifer Lopez έβγαλε καινούργιο videoclip και όπως φαίνεται μάλλον θα έπρεπε να δουλεύει στο marketing κάποιας μεγάλης εταιρείας καθώς χρησιμοποιεί το ένα διαφημιστικό τρικ μετά το άλλο.

Έτσι, αφού μας παρουσίασε το καινούργιο της αγόρι, ή toyboy όπως αρέσκεται ο τύπος να παρουσιάζει τον Casper Smart, τον πήρε από το χέρι και τον σεργιάνισε σε κάθε σκονισμένη γωνιά του Hollywood. Aπό βόλτες στην παραλία με τα παιδιά της, μέχρι επίσημα γκαλά, όποια πέτρα κι αν σηκώσετε θα βρείτε από κάτω το περιβόητο ζευγάρι.

Βέβαια, η διάσημη star είναι πιστή οπαδός του «too much is never enough», οπότε θεώρησε πως δεν υπάρχει πιο λογικό πράγμα από το να βάλει πρωταγωνιστή στο βίντεο για το «Dance again», ποιον άλλο από τον Casper.

Αισθησιακές σκηνές, η Jennifer με δικτυωτό καλσόν και μαύρο κορμάκι ελίσσεται σαν χέλι γύρω από τον καλογυμνασμένο χορευτή- εραστή της και δείχνει σε όλους όχι μόνο γιατί επέλεξε το τεκνό, αλλά και τι κάνουν όταν είναι μόνοι τους μέσα στο σαλόνι τους. Ο ράπερ Pitbull τραγουδάει και η λατίνα star δικαιολογεί επάξια τον τίτλο του sex symbol με τα καμώματά της.

Εάν εσείς έχετε μείνει στο «Jenny from the block» και τις αισθησιακές σκηνές της JLO με τον Ben Affleck, τότε απολαύστε το βίντεο και τρυπώστε στην κλειδαρότρυπα της διάσημης ντίβας.

Και όλοι πήγαν… «Μέλισσες» (φωτό)

Posted: 06 Apr 2012 06:06 AM PDT

Και όλοι πήγαν… «Μέλισσες» (φωτό)

Χθες βράδυ ουκ ολίγοι celebrities βρέθηκαν στο μαγαζί που τραγουδά το συγκρότημα «Μέλισσες»!

Διασκέδασαν με τις ερμηνείες του γνωστού συγκροτήματος... Και ποιος δεν ήταν εκεί... Η Σίσσυ Χρηστίδου με τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη, το ζευγάρι, Μάιρη Συνατσάκη και Μύρωνας Στρατής, η Ελένη Φουρέιρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μπότση τα «έσπασαν» χθες βράδυ! Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Το μυστικό ομορφιάς αποκαλύπτεται από τις celebrity που παρευρέθηκαν στην έκθεση της Shiseido

Posted: 06 Apr 2012 04:23 AM PDT

Το μυστικό ομορφιάς αποκαλύπτεται από τις celebrity που παρευρέθηκαν στην έκθεση της Shiseido

Ο κόσμος της ομορφιάς και της Shiseido είναι ταυτόσημες και αποκαλύπτεται σε μία μαγευτική έκθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές