Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Η πιο κακόγουστη... Rolls Royce

Posted: 07 Jan 2012 07:30 PM PST

«Δολοφόνησαν» το στιλ χρησιμοποιώντας καράτια











www.newsbeast.gr

Έκανε εγχείρηση για να... ψηλώσει (pics)

Posted: 07 Jan 2012 07:15 PM PST

Κάτι που είναι ακόμα σπάνιο στις μέρες μας, όσο και αν έχει εξελιχθεί η επιστήμη έκανε ο Chris Johnson από την Αγγλία. Ο εν λόγω άντρας είχε ύψος 1,70.μ και δεν ένιωθε καθόλου καλά για αυτό.
Έτσι ακούγοντας για έναν γιατρό στην Γαλλία, είπε να δοκιμάσει να δώσει λίγο ώθηση στο σώμα του και τα κατάφερε. Τώρα πιά είναι στο 1,80 έχοντας λύσει όποιο πρόβλημα είχε. Ο Zan Mark Gise, ο οποίος πραγματοποίησε την εγχείρηση, τονίζει ότι στο μέλλον αυτό θα είναι παιχνιδάκι. Δεν νιώθετε λοιπόν καλά με το πόσο ψηλοί είστε; Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε προσθετική ύψους!!



Τι ενοχλεί απίστευτα τις γυναίκες σε έναν άντρα;

Posted: 07 Jan 2012 07:00 PM PST

Την είδες, τη γνώρισες, σου αρέσει. Συναντιέστε τακτικά. Έμαθες και το ζώδιό της. Το τι την ενοχλεί πάνω σε έναν άντρα, σε εσένα ή γενικότερα, το έμαθες;
Ε, λοιπόν θα σου το πούμε εμείς. Όχι τίποτα άλλο, για να ξέρεις τι παγίδες να αποφύγεις, αν θέλεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον της εν λόγω κυρίας. Και για να ξέρεις, εφόσον «έτσι είσαι εσύ και δεν αλλάζεις», αν σε παίρνει να συνεχίσεις μαζί της.

Να λοιπόν τα τρία πιο ενοχλητικά πράγματα για μια γυναίκα, ανάλογα με το ζώδιό της.

Κριός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Κριό:
• Να της παριστάνει τον… «και πολύ άντρα». Οι μάγκες δεν περνάνε στην Κριό, που είναι εκ φύσεως φεμινίστρια. Μη διανοηθείς να της πουλήσεις ανωτερότητα, επειδή γεννήθηκες αγοράκι, ούτε καν στο κουβεντιαστό, πόσο μάλλον στην πράξη.
• Να φανεί άβουλος, αναποφάσιστος, δειλός. Δεν της αρέσουν οι τύποι που δίνουν εντύπωση loser, ακόμα κι αν είναι απλώς συνεσταλμένοι ή κομπλαρισμένοι. Αν δεν είσαι δυναμικός, μάλλον δεν πρόκειται να την εντυπωσιάσεις, τουλάχιστον στην αρχή. Τα θέμα βέβαια είναι να υπάρξει και κάτι πέρα από την αρχή…
• Να μασάει τα λόγια του. Η Κριός θέλει σταράτες κουβέντες, όπως είναι και οι δικές της. Την ενοχλούν οι άνθρωποι που λένε μισόλογα ή φάσκουν και αντιφάσκουν. Αυτό αποτελεί ένδειξη για έλλειψη ειλικρίνειας, κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να ανεχτεί σε καμιά σχέση της, ερωτική ή μη.

Ταύρος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ταύρο:
• Να δείχνει ανεύθυνος με τα οικονομικά του. Ή να είναι. «Καλά μωρέ, εντάξει, την πάτησα με κάτι μετοχές και ξέμεινα, αλλά θα ρεφάρω στο Καζίνο και μετά θα πάρω δάνειο να συμμετέχω σε μια επένδυση με φωτοβολταϊκά…» Αποχαιρέτα την, την Ταυρίνα που χάνεις.
• Να έχει κακόγουστη εμφάνιση. Θα σε σκανάρει πατόκορφα, από το μαλλί μέχρι το παπούτσι. Επίσης θα σκανάρει το μέρος που μένεις, αν βρεθεί εκεί, και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σου (τι έχεις κρεμάσει στο καθρέφτη;). Και το κακό είναι ότι την καλαισθησία ή την έχει κανείς ή δεν την έχει…
• Να το παίζει «θα μείνω ελεύθερο πουλί». Εντάξει, δεν πρόκειται να σου ζητήσει να την παντρευτείς, τουλάχιστον προτού να περάσει καιρός. Αλλά διακηρύσσοντας την προσωρινότητα της σχέσης σας, τελικά θα την κάνεις να… πραγματοποιηθεί. Της Ταυρίνας δεν της αρέσει να τη βλέπουν σαν μια σύντομη περιπέτεια, και μάλιστα να της το λένε κιόλας.

Δίδυμος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Δίδυμο:
• Να μην έχει ενδιαφέροντα. Αρκετά και ποικίλα ενδιαφέροντα. Αν τα μόνα για τα οποία μπορείς να συζητήσεις είναι η δουλειά σου (πίσω από ένα γκισέ) και η «ομαδάρα», μην περιμένεις να ασχοληθεί μαζί σου. Θα της αρκέσει μια δεκάλεπτη συγκαλυμμένη ανάκριση, για να διαπιστώσει πως είσαι μάλλον ανιαρή παρέα.
• Να είναι τύπος «παντόφλα». Εκείνη θέλει εξόδους, βόλτες, εκδρομές, συναντήσεις, καινούργιες εμπειρίες. Αν εσύ λατρεύεις να περνάς τα βράδια στο σπίτι, η συνύπαρξή σας προβλέπεται εξαιρετικά σύντομη. Όσο διαρκεί ο πρώτος ενθουσιασμός.
• Να μην έχει εμπνεύσεις για να κάνουν μαζί ενδιαφέροντα πράγματα.Εκείνη βέβαια έχει αρκετές. Όμως δεν αρκεί απλώς να συμφωνείς, όποτε σου προτείνει ευρηματικούς τρόπους να περνάτε τις μέρες και τις νύχτες σας. Όσο ένθερμα και να συμμετέχεις, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι εσύ δεν της προσφέρεις καμιά έκπληξη.

Καρκίνος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Καρκίνο:
• Να διακηρύσσει ότι είναι ακόμα νέος για οικογένεια. Για μια Καρκίνο, αυτό το ανδρικό διάγγελμα δικαιολογείται το πολύ για μέχρι τα 35. Μα το πολύ, λέμε. Μπορεί εσένα να μη σε νοιάζει να σε περνάνε για παππού του παιδιού σου, πάντως αποκλείεται να είσαι ζευγάρι μαζί της.
• Να ξεχνάει επετείους και άλλα σημαντικά για εκείνη γεγονότα. Μπορεί για σένα να μη σημαίνει και πολλά πράγματα ότι, ακριβώς πριν από πέντε μήνες, σε εκείνο το καφέ, στο δεξιό γωνιακό τραπέζι, ήταν το πρώτο σας ραντεβού. Σημαίνει όμως για εκείνη. Ακόνισε το μνημονικό σου, θα σου χρειαστεί.
• Να κάνει αστεία και ειρωνικά σχόλια για κακές πεθερές. Εφόσον είσαι μαζί της, τον ρόλο της πεθεράς τον παίζει η μανούλα της, τυπικά ή άτυπα. Δεν της αρέσει καθόλου να κακολογούν τη μανούλα της, εντάξει;

Λέων
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Λέοντα:
• Να κάνει σεξιστικά αστεία, που να την αφορούν με κάποιο τρόπο. Ειρωνείες για γυναίκες οδηγούς, αστειάκια για στρουμπουλές, ανέκδοτα για ξανθιές και άλλα παρόμοια, κομμένα, αν εκείνη ανήκει σε μια από τις ανάλογες κατηγορίες. Βρες κάτι άλλο να κάνεις πνεύμα.
• Να είναι φειδωλός στα κομπλιμέντα. Μια γυναίκα Λέων όχι απλώς αγαπάει τις φιλοφρονήσεις, αλλά τρέφεται από αυτές. Αν δεν είναι του στιλ σου να της λες ωραία λόγια για την εμφάνιση και τις επιτυχίες της σε όλα τα πεδία, αν τσιγκουνεύεσαι την «καλή κουβέντα», δεν θα έχεις και πολύ μέλλον μαζί της.
• Να βάζει άλλες προτεραιότητες πάνω από εκείνη. Πώς; Δεν θα τη συναντήσεις γιατί θα δεις ματς στην τηλεόραση με τα «παιδιά»; Ανέβαλες το ραντεβού σας, γιατί θα πας το αυτοκίνητο στο συνεργείο; Μόνο σοβαροί λόγοι υγείας και επείγοντα περιστατικά γίνονται δεκτά ως λόγοι για αναβολή των συναντήσεών σας.

Παρθένος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Παρθένο:
• Να μυρίζει δυσάρεστα. Αν η αναδίνεις μια μυρωδιά διαφορετική από αφροντούς, after shave και φρεσκοπλυμένα ρούχα, θα φύγει τρέχοντας. Όχι, η ιδρωτίλα δεν θεωρείται από εκείνη συνοδευτικό ανδρισμού και δεν τη «φτιάχνει» καθόλου.
• Να μην έχει ένα-δυο πανεπιστημιακά πτυχία, ιδίως αν τα διαθέτει εκείνη. Είναι η θερμότερη οπαδός της παροιμίας «άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο». Η πνευματική καλλιέργεια είναι από τα σημαντικότερα αφροδισιακά για μια Παρθένο, για να μην πούμε ΤΟ βασικό.
• Να είναι αργόστροφος και να μην καταλαβαίνει το πνεύμα της. Αν δεν πιάνεις το χιούμορ και την ειρωνεία της, αν αναγκάζεσαι να ρωτάς κάθε τόσο «δηλαδή, τι εννοείς; Αααα…» για να γελάσεις χαζά και μεταχρονολογημένα, όχι απλώς έχεις πέσει στα μάτια της, αλλά έχεις γκρεμοτσακιστεί στο βάραθρο με τα αζήτητά της.

Ζυγός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ζυγό:
• Να μην έχει κοινωνική ευγένεια. Περνάς πρώτος και αφήνεις την πόρτα να κλείσει στα μούτρα του επόμενου; Και, ακόμα τρισχειρότερα, στα δικά της; Πας επίσκεψη με άδεια χέρια, σε εκείνη ή κάπου άλλου; Τρως σαν αγροίκος, μιλώντας μπουκωμένος και χρησιμοποιώντας τα χέρια σου περισσότερο από τα μαχαιροπήρουνα; Άντε γεια, χάρηκε για τη γνωριμία.
• Να είναι τσιφούτης. Είναι αρκετά δίκαιη για να μην απαιτεί να κάνεις υπερβολικά έξοδα για χάρη της, αν βλέπει ότι δεν έχεις τη δυνατότητα. Αλλά από εκεί μέχρι την πραγματική τσιγκουνιά, είναι πολύς ο δρόμος και πολλές οι ενδιάμεσες δυνατότητες.
• Να τσακώνεται με τους πάντες για τα πάντα. Ακόμα κι αν είσαι γλυκός και μειλίχιος απέναντί της, αν σε κάθε σας έξοδο τα βάζεις με δυο-τρεις άλλους οδηγούς στη διαδρομή, με τους μπροστινούς στο σινεμά, με το γκαρσόνι στο εστιατόριο και με τον υπάλληλο στο βενζινάδικο, δεν θα υπάρξουν πολλά επόμενα ραντεβού.

Σκορπιός
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Σκορπιό:
• Να «παίζει το μάτι του». Αν συνηθίζεις να παρακολουθείς στενά με το βλέμμα οποιοδήποτε θηλυκό διασχίζει το οπτικό σου πεδίο, δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα με μια Σκορπίνα. Κι άλλες γυναίκες ενοχλούνται από αυτό, αλλά εκείνη μπορεί να σε παρατήσει σύξυλο, αφού πρώτα σε περιλούσει με το ποτό της.
• Να συμφωνεί μαζί της για να της γίνει αρεστός. Απεχθάνεται την υποκρισία και είναι αρκετά έξυπνη για να τσακώσει τις αντιφάσεις στα λεγόμενά σου. Προτιμά τη διαφωνία που, αν μη τι άλλο, της δίνει δυνατότητα να ξέρει με ποιον έχει να κάνει.
• Να είναι μονότονος στο σεξ. Αν μετά από δυο τρεις φορές οι ερωτικές σου πρακτικές είναι απλώς ένα …βίντεο σε επανάληψη, και δεν βρίσκεις τον λόγο να αλλάξεις κάτι που εσένα τουλάχιστον σε ικανοποιεί, θα σε απαλλάξει εκείνη με συνοπτικές διαδικασίες. Σεξ χωρίς φαντασία, πρωτοτυπία και πειραματισμό δεν νοείται για αυτό το ζώδιο.

Τοξότης
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Τοξότη:
• Να της κάνει κουμάντο στις υποθέσεις της. Έστω και να το αποπειραθεί. «Να το νοικιάσεις το δυάρι, αντί να το πουλήσεις. Μην πηγαίνεις εκεί το αυτοκίνητό σου για σέρβις, θα σε στείλω στο δικό μου συνεργείο. Εγώ λέω να φορέσεις καλύτερα το πράσινο μπουφάν». Εσύ λέγε, και σύντομα θα τα ακούς μόνος σου.
• Να είναι σπιτόγατος. Σε πολλές γυναίκες αρέσει η σπιτική θαλπωρή παρέα με τον σύντροφό τους. Στην Τοξοτίνα όμως όχι. Αν για σένα δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπιτάκι σου, βρες κάποια άλλη να σου κάνει συντροφιά.
• Να είναι ξερόλας. Δεν την ενοχλεί να έχει ο άλλος αντίθετες απόψεις από τις δικές της. Τις συζητάει ευχαρίστως. Αλλά της φαίνεται αφόρητο να έχεις γνώμη επί παντός επιστητού, σε ζητήματα που είναι ολοφάνερο πως αγνοείς. «Ξέρεις τι έπρεπε να είχαν κάνει οι ασιατικές αγορές με το ευρώ;». Γιατί, ξέρεις εσύ, ρε μεγάλε;

Αιγόκερως
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Αιγόκερω:
• Να μην είναι τακτοποιημένος επαγγελματικά. Ο τύπος που θα απαντήσει στην ερώτηση «με τι ασχολείσαι» με ένα μασημένο «Αυτό τον καιρό κάνω ένα διάλειμμα …ψάχνομαι …σχεδιάζω να ξεκινήσω κάτι καινούργιο…», απλώς δεν είναι ο δικός της τύπος.
• Να είναι διαχυτικός μαζί της σε δημόσιους χώρους ή/και ελάχιστα εκδηλωτικός κατ' ιδίαν. Οι εκδηλώσεις πάθους, αγκαλιές, φιλιά και τα τοιαύτα, μπροστά σε κόσμο τη φέρνουν σε δύσκολη θέση. Η απουσία τους, όταν είναι οι δυο τους, την ξενερώνει. Απλό, απλούστατο.
• Να γίνεται χαλί να τον πατήσει. Όχι κύριος, δεν της αρέσει αυτό. Θέλει δίπλα της έναν άντρα με τα όλα του, όχι κάποιον δουλικό και υποταγμένο. Θέλει τη χρυσή τομή: Να τη σέβεται, αλλά και να κρατά την αξιοπρέπειά του. Ζητάει πολλά;

Υδροχόος
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Υδροχόο:
• Να θεωρεί χαμένη ή ύποπτη υπόθεση όλα τα ακτιβιστικά κινήματα, φιλανθρωπικές/ φιλοζωικές/ οικολογικές οργανώσεις κλπ. Ο κυνισμός και η παθητικότητα της τη δίνουν όσο τίποτα άλλο. Άντε λοιπόν στον καναπέ σου, και άφησέ την να ελπίζει σε ένα καλύτερο κόσμο.
• Να μην είναι σε θέση να επιδιορθώσει κάτι. Εντάξει, δεν ζητάει να μπορείς να λύσεις και να ξανασυναρμολογήσεις τη μηχανή του αυτοκινήτου σου. Αλλά μια βρύση, ένα μπλοκαρισμένο κομπιούτερ, μια πρίζα, κάτι βρε παιδί μου… Τελείως άχρηστος πια;
• Να είναι μαμάκιας. Γενικά αυτό ενοχλεί σχεδόν όλες τις γυναίκες, αλλά για μια Υδροχόο, που ανεξαρτητοποιείται σχετικά γρήγορα από την οικογένειά της, είναι ασυγχώρητο. Αν μάλιστα εσύ μένεις ακόμα με τη μαμά σου κι εκείνη συντηρεί δικό της σπίτι, ξέχασέ το.

Ιχθείς
Τρία πράγματα σε έναν άντρα που ενοχλούν απίστευτα μια γυναίκα Ιχθύ:
• Να μην της λέει γλυκόλογα και κομπλιμέντα. Συνεχώς. Ο άντρας ο πολλά βαρύς, που έχει τις κουβέντες του μετρημένες, έχει εξίσου μετρημένες και τις μέρες της συνύπαρξής του με μια Ιχθύ. Αστρολογικός νόμος.
• Να μην ξέρει να την παρηγορεί και να την κανακεύει. Αν ανήκεις στους άντρες εκείνους που η μελαγχολία, οι αλλαγές διαθέσεων, τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και τα δάκρυα τους προκαλούν αμηχανία ή ενόχληση, και κάθεσαι να την κοιτάς άπραγος ενώ σκέφτεσαι πώς να την κοπανήσεις, σκέφτεσαι πάρα πολύ σωστά. Κοπάνα την.
• Να της δείχνει το ερωτικό ενδιαφέρον του επιθετικά. Αν σου τρέχει η τεστοστερόνη από τα μπατζάκια, αλλά δεν έχεις καμιά σχέση με τον ρομαντισμό και το συναίσθημα, μάλλον δεν θα έχεις πολλές επιτυχίες σε γυναίκες Ιχθείς. Η «μάτσο» σεξουαλικότητα είναι ακριβώς αυτό που απεχθάνονται.

To πολυτελές σπίτι της Jennifer Aniston! (pics)

Posted: 07 Jan 2012 06:45 PM PST

Η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός Jennifer Aniston μένει σε ένα πολυτελές σπίτι στο Beverly Hills που το κόστος του ανέρχεται στα 42 εκατομμύρια δολάρια!
Συνώνυμο της πολυτέλειας και του glamour! Θα μπορούσε κανείς να το παρομοιάσει και με το στιλ που προτιμά και στις ενδυματολογικές της επιλογές. Chic, minimal and luxurious...



Πέτρα, ξύλο και μέταλλο σε απόλυτη αρμονία... Και μερικές πράσινες πινελιές έρχονται να ολοκληρώσουν την εικόνα.



Καθαρές γραμμές και πολυτελής μινιμαλισμός. Ο φωτισμός είναι τέτοιος ώστε να αναδεικνύει την αρχιτεκτονική του σπιτιού. Και φυσικά, δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει την εντυπωσιακή πισίνα σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι σαφές ότι η Jennifer έχει γούστο.



Ένας κρυστάλλινος πολυέλαιος έρχεται να δώσει στη λιττή επιβλητικότητα του χώρο το απαραίτητο glam. Eίναι σαφές πως για τη διάσημη ηθοποιό η πολυτέλεια δεν είναι συνώνυμη της υπερβολής, αλλά του μέτρου και της αισθητικής ισορροπίας.



Γυαλί σημαίνει εύθραυστο, σημαίνει διαφάνεια, σημαίνει θέα. Σε αντίθεση με την πέτρα που σημαίνει προστασία, αντοχή, δύναμη. Συν ξύλο που δημιουργεί οικειότητα.



Ο φωτισμός είναι μια "τέχνη" που αν τη χειριστείς σωστά μπορείς να δημιουργήσεις διακοσμητικά κομψοτεχνήματα και να αναδείξεις στοιχεία του σπιτιού που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έδειχναν τόσο εντυπωσιακά.



Παιχνίδια με καθρέφτες που αντανακλούν και διαχέουν το φως αλλά μεγαλώνουν και το χώρο. Κι όλα αυτά σε απόλυτη συμμετρία...



Τίποτα περιττό, τίποτα υπερβολικό.... Αυτός άλλωστε είναι και ο ορισμός της πολυτέλειας!

tlife.gr

Τον χτύπησε κεραυνός για… 6η φορά!

Posted: 07 Jan 2012 06:45 PM PST

Η θεωρία ότι ένας κεραυνός δε μπορεί να πέσει για 2η φορά στο ίδιο σημείο φαίνεται πως δεν ισχύει για τον Melvin Roberts, αφού πριν δύο εβδομάδες περίπου ένας κεραυνός τον χτύπησε για… 6η φορά!
Ο 58χρονος άνδρας χτυπήθηκε από τον κεραυνό στις 27 Ιουνίου στην πόλη Seneca της νότιας Καρολίνας των Η.Π.Α. Η γυναίκα του, Martha, είπε ότι ο Melvin βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού τους και προσπαθούσε να καλύψει με ένα προστατευτικό πανί την κουρευτική μηχανή, όταν ξαφνικά χτυπήθηκε από κεραυνό.

Οι γείτονες αμέσως έσπευσαν ανήσυχοι και τρομοκρατημένοι στο σπίτι των Roberts για να δούνε τι είχε συμβεί και να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο Melvin.

«Έχω χτυπηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από κεραυνούς», δήλωσε ο Melvin. «Το πιο παράξενο όμως συνέβη το 2007 όταν με χτύπησε ένας κεραυνός, χωρίς όμως να βρέχει καν όταν συνέβη το χτύπημα!», πρόσθεσε.


Ο Melvin ευτυχώς έχει γλυτώσει όλες τις φορές με μικροτραυματισμούς στα χέρια και τα πόδια, και μόνο μετά το χτύπημα του 2007 αναγκάστηκε να νοσηλευθεί και να παραμείνει σε αναπηρικό καροτσάκι.

«Έχω παντρευτεί πέντε φορές και έχω χτυπηθεί από κεραυνούς εξίσου φορές. Η Martha λέει ότι αυτή ήταν η 6η φορά, δε σκοπεύω όμως να… αφήσω τη γυναίκα μου!», δήλωσε έκπληκτος ο Melvin προσθέτοντας: «μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε».

Η Έλενα Παπαβασιλείου μόνο ...με τα εσώρουχα

Posted: 07 Jan 2012 06:30 PM PST

Πιο σέξι από κάθε άλλη φορά η Έλενα Παπαβασιλείου φωτογραφήθηκε μόνο με τα εσώρουχα για το περιοδικό «Nitro»
αποκαλύπτοντας πως στα 15 της χρόνια άρχισαν τα αγόρια να της λένε ότι αρέσει.
«Στα 15 μου, που άρχισαν πρώτη φορά να έρχονται αγόρια και να μου λένε "Μου αρέσεις" και "Όταν μεγαλώσεις θα γίνεις γυναίκα που θα περνά και θα πέφτουν τα πατώματα". Εννοείται πως δεν τους πίστευα. Έλεγα "Για μένα μιλάνε;" Θυμάμαι μάλιστα που μια φορά δύο αγόρια από την γειτονιά ξιφομάχησαν για χάρη μου. Μου έλεγαν "μου αρέσεις και πρέπει να διαλέξεις", εγώ τους απαντούσα "δεν θέλω", οπότε πήραν δύο τεράστια ξύλα από μια διπλανή οικοδομή και ξεκίνησαν μπροστά μου. Τι κέρδισε ο νικητής; Ένα φιλί από μένα», είπε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα η Έλενα θυμάται: «Θυμάμαι, ένα καλοκαίρι όταν ήμουν 19 ετών που διασκεδάζαμε σε ένα μαγαζί της παραλιακής. Εγώ το αγόρι μου και κάποιοι φίλοι μας. Τα αγόρια από μια άλλη παρέα με κοιτούσαν επίμονα. Το πήραν χαμπάρι οι φίλοι μου, όχι το αγόρι μου, οπότε σηκώθηκαν ζήτησαν το λόγο και μέσα σε δευτερόλεπτα πιάστηκαν στα χέρια. Είχα πάθει σοκ. Νιώθω ένα χέρι, δεν ξέρω ποιου, να με τραβάει έξω για να μην είμαι μπροστά στο χαμό. Δέκα λεπτά μετά βλέπω τον ιδιοκτήτη να πετάει με τις κλωτσιές την άλλη παρέα έξω».

Αν και περιζήτητη η σέξι παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς έχει πολλές ανασφάλειες και γι' αυτό πηγαίνει σε ψυχαναλύτρια. «Γενικά, έχω πολλές ανασφάλειες, αλλά τις δουλεύω. Μόνη μου. Εδώ και κάποιους μήνες με μια ψυχαναλύτρια».

Δείτε φωτογραφίες από τη φωτογράφηση της Έλενας...

 







Οι οχτώ καλύτερες τροφές για μακροζωία

Posted: 07 Jan 2012 06:15 PM PST

Τις οχτώ τροφές που συνδέονται με την μακροζωία δημοσίευσε σε άρθρο...
του το περιοδικό Forbes.

Οι τροφές περιλαμβάνουν, μεταξύ… άλλων, ψάρια, καρότο και πράσινο τσάι και καταναλώνοντάς τες αυξάνονται οι πιθανότητες να συμπληρώσετε… έναν αιώνα ζωής!

Ψάρι
Όλοι γνωρίζουν πλέον για το ρόλο που παίζουν στην διατροφή τα ω-3 λιπαρά που μας παρέχει. Νέες μελέτες συνδέουν την κατανάλωση του ψαριού και των συγκεκριμένων λιπαρών με την υγεία της καρδιάς: θεωρείται ότι με την κατανάλωση 3 γευμάτων με ψάρι την εβδομάδα ή 30 γραμμ. ψάρι καθημερινά, ο κίνδυνος καρδιαγγειακών παθήσεων μειώνεται κατά 50%.

Σκόρδο
Ως ισχυρό «φυτικό αντιβιοτικό», είναι αναντικατάστατο για την πρόληψη και τη θεραπεία των κρυολογημάτων. Πλέον έχει αποδειχτεί και η προληπτική του δράση εναντίων κάποιων μορφών του καρκίνου, όπως του στομάχου και του εντέρου. Σημαντικός είναι και ο ρόλος του σκόρδου στην πρόληψη καρδιακών νοσημάτων, καθώς περιέχει ουσίες που «καθαρίζουν» τα τοιχώματα των αρτηριών και προλαμβάνουν τις θρομβώσεις.

Φράουλα
Πολύ πιο πλούσια σε βιταμίνη C από την πιο γνωστή πηγή της, τα εσπεριδοειδή, αποτελεί ακόμα «βόμβα σιδήρου» ενώ μερικές από τις χρωστικές που υπάρχουν στη σύσταση της, εμποδίζουν τον σχηματισμό στον οργανισμό μιας κατηγορίας ενζύμων τα οποία ενοχοποιούνται για το ότι εντατικοποιούν τον πολλαπλασιασμό των καρκινικών κυττάρων.

Kαρότο
Η βήτα-καροτίνη, που υπάρχει στη σύσταση του, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες καταστρέφουν τη δομή των κυττάρων προκαλώντας σοβαρές διαταραχές όπως η καρκινογέννηση. Την ίδια στιγμή έχει ευεργετική επίδραση στο δέρμα και στην όραση. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι η πολύτιμη αυτή ουσία αφομοιώνεται καλύτερα από τον οργανισμό σε συνδυασμό με τα λιπαρά, γι΄ αυτό πρέπει πάντα να προσθέτετε επαρκείς ποσότητες λαδιού ή άλλη πηγή λιπαρών στις σαλάτες ή τα φαγητά που περιέχουν καρότο.

Μπανάνα
Περιέχει ουσίες που εμποδίζουν την γρήγορη κατανομή της ζάχαρης στο αίμα. Επίσης, η μπανάνα περιέχει εκτός των άλλων και μαγγάνιο– ουσία καθοριστικής σημασίας για πολλές σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού (συμμετέχει στον σχηματισμό του συνδετικού και νευρικού ιστών, τη σύνθεση της χοληστερόλης, το μεταβολισμό των λιπών, των πρωτεϊνών και των υδατανθράκων, παίρνει μέρος στην πήξη του αίματος και τη δράση της ινσουλίνης. κ.ά).

Πράσινο τσάι
Οι ευεργετικές ιδιότητες του οφείλονται κυρίως στις κατεχίνες που εμποδίζουν την ανάπτυξη της αρτηριοσκλήρυνσης και προλαμβάνουν μερικές μορφές καρκίνου.

Σόγια
Τα τελευταία χρόνια έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων μια που αποδεικνύεται ότι η κατανάλωση της σχετίζεται με μειωμένα ποσοστά καρκίνων του μαστού και του προστάτη. Η σόγια και ειδικά τα φύτρα της, παρέχει στον οργανισμό μεγάλες ποσότητες βιταμίνης Β και λεκιθίνης, συστατικών με θετική δράση στις εγκεφαλικές λειτουργίες και το νευρικό σύστημα.

Γάλα
Πηγή πολύτιμων πρωτεϊνών, λιπιδίων που αφομοιώνονται εύκολα από τον οργανισμό και φυσικά ασβεστίου. Εκτός του ότι παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόληψη της οστεοπόρωσης, διαπιστώθηκε μια αξιόλογη προληπτική του δράση στην ανάπτυξη καρδιοπαθειών και εγκεφαλικών επεισοδίων.

Οι κλέφτες μπήκαν στο μαντρί και… άρμεξαν τα πρόβατα!

Posted: 07 Jan 2012 06:00 PM PST

Ένα συμβάν που εκ πρώτης όψεως προκαλεί άφθονο γέλιο, όμως με μια δεύτερη ανάλυση όσο και αν φανεί υπερβολικό φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις που θα μπορούσαν να συγκριθούν μόνο με αντίστοιχες από την εποχή της Κατοχής.

Όλα συνέβησαν προ ημερών σε χωριό κοντά στη Βόνιτσα, όταν ένας κτηνοτρόφος αντίκρισε παραβιασμένη την πόρτα που οδηγούσε στο μαντρί με τα πρόβατά του. Αμέσως το μυαλό του πήγε στο κακό νομίζοντας ότι επρόκειτο για ζωοκλοπή, κάτι που τελικά δεν ίσχυε καθώς διαπίστωσε ότι δεν έλειπε κανένα πρόβατο.

Στη συνέχεια όμως, αυτό που αντιλήφθηκε ότι είχε συμβεί δεν το χωρούσε με τίποτα ο ανθρώπινος νους. Στο μαντρί όντως είχαν μπει άτομα, τα οποία  ''έκλεψα'' το γάλα από τα ζώα. Συγκεκριμένα άρμεξαν όλα τα πρόβατα, ενώ όπως αποδείχθηκε η ποσότητα ήταν τόσο μεγάλη που άφησαν μια καρδάρα με γάλα ως ''δώρο'' στον έκπληκτο κτηνοτρόφο.


Ποιοι διάσημοι παρεκτράπηκαν το 2011;

Posted: 07 Jan 2012 05:45 PM PST

Σταρ στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού...
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν να ζουν όπως οι διάσημοι. Να έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν, να ζήσουν με οικονομική άνεση και να αγοράσουν οτιδήποτε χρειάζονται και επιθυμούν.

Πολλοί όμως είναι οι σταρ που δεν αντέχουν την υπερβολική έκθεση και τα φώτα της δημοσιότητας και «καταρρέουν». Για να δούμε λοιπόν ποιοι σταρ παρεκτράπηκαν το 2011…

Από την λίστα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Charlie Sheen. O ηθοποιός έδωσε στην αρχή της χρονιάς μια συνέντευξη, στην οποία «έβριζε» τους παραγωγούς της σειράς «Two and a half men» που δεν τον επέτρεπαν να εμφανιστεί στα γυρίσματα. Σε άλλη συνέντευξη δήλωσε ότι παίρνει ένα ναρκωτικό που λέγεται Charlie Sheen, το οποίο δεν διατίθεται γιατί αν το πάρει άλλος άνθρωπος, θα πεθάνει.


Ο Alec Baldwin έστρεψε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του όταν άρχισε να φωνάζει σε αεροσυνοδό κατά την διάρκεια μια πτήσης του. Η συμπεριφορά του αυτή είχε αποτέλεσμα να τον διώξουν από το αεροπλάνο.



Ο σχεδιαστής John Galliano προκάλεσε με τις δηλώσεις του σε μπαρ του Παρισιού. Ο σχεδιαστής δήλωσε μάλιστα ότι αγαπάει τον Χίτλερ. Η δήλωση του αυτή δημοσιεύτηκε αφού κατηγορήθηκε και για παρενόχληση ενός ζευγαριού που βρισκόταν στο ίδιο μπαρ. Η συμπεριφορά του αυτή είχε ως αποτέλεσμα να τον διώξουν από τον οίκο μόδας Dior και να μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης.



Οι αεροσυνοδοί της πτήσης προς το Δουβλίνο του γάλλου ηθοποιού Gerard Depardieu, έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν ανακάλυψαν ότι ο ηθοποιός είχε «ανακουφιστεί» στην καμπίνα του. Ο ηθοποιός από ότι φαίνεται δεν μπορούσε να περιμένει όπως του είχαν επισημάνει οι αεροσυνοδοί. Η πτήση καθυστέρησε δύο ώρες καθώς έπρεπε να γίνει καθαρισμός



Στις αρχές του 2011 η Christina Aguilera επιτέθηκε λεκτικά στην συμπρωταγωνίστριά της στην ταινία «Burlesque», Julianne Hough φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να απειλεί ότι θα καταστρέψει την καριέρα της στην μουσική. Κάποιους μήνες αργότερα η τραγουδίστρια συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.



Ο Nicolas Cage συνελήφθη τον Απρίλιο μετά από κατηγορίες για οικογενειακή βία και διατάραξη της ησυχίας. Ο ηθοποιός σύμφωνα με πηγές ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν καβγάδιζε με την σύζυγό του.



Μάζεψε τόσα σκουπίδια που φαίνονταν από το διάστημα!

Posted: 07 Jan 2012 05:30 PM PST

Οι γείτονές του τον πήγαν στα δικαστήρια και… έχασαν
Ο 61χρονος Richard Wallace είχε μαζέψει τόσα σκουπίδια στην αυλή του σπιτιού του, που μπορούσαν να φανούν από το διάστημα. Κάτι που όπως ήταν φυσικό δεν άρεσε και πάρα πολύ στους γείτονές του.

Το τοπικό συμβούλιο όμως του έστειλε μια απόφαση το 2009 σύμφωνα με την οποία έπρεπε να τα… πετάξει, διαφορετικά θα τον οδηγούσαν στα δικαστήρια! Όπως και έγινε!

Ο Wallace υποστήριξε ότι ήταν «ανθρώπινο δικαίωμά του» να μαζεύει όσα σκουπίδια θέλει στην αυλή του και… κέρδισε την υπόθεση!

Για ένα περίεργο λόγο μετά από αρκετά χρόνια και 22 μήνες μετά το δικαστήριο ο 61χρονος έκανε στροφή 180 μοιρών και αποφάσισε να καθαρίσει την αυλή του, αυτή τη φορά με τη βοήθεια των γειτόνων του!
















































Επιθέματα στήθους έσκασαν σε 39χρονη Βρετανίδα

Posted: 07 Jan 2012 05:15 PM PST

Στιγμές αγωνίας και τρόμου πέρασε γυναίκα της οποίας έσκασαν τα επιθέματα στήθους...
Η Wendy Bristow είναι μια από τις 40.000 Βρετανίδες που είχαν βάλει ελαττωματικά επιθέματα γαλλικής εταιρίας. Η 39χρονη αποφάσισε πριν μερικά χρόνια να αυξήσει το μέγεθος του στήθους της από Β σε Ε. Η γυναίκα ένιωσε έντονο πόνο και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την αφαίρεσή τους.


"Ο πόνος ήταν φριχτός. Έμοιαζαν σαν κάποιος να είχε βάλει βόμβα. Είχαν εκραγεί εντελώς. Θέλω να μάθουν και άλλες γυναίκες ότι αυτά τα επιθέματα εκρήγνυνται. Πρέπει να τα αφαιρέσουν", είπε η 39χρονη στη Sun.
Όταν είχε κάνει την επέμβαση οι γιατροί της εγγυήθηκαν πως τα επιθέματα θα άντεχαν για 10 χρόνια αλλά τελικά από ότι φάνηκε κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Οι γιατροί προειδοποιούν πως μια τέτοια "διαρροή" μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία.

Τα έχει τα χρονάκια του και ο Brad Pitt! (pics)

Posted: 07 Jan 2012 05:00 PM PST

Πρόσφατα δήλωσε ότι έχει συμβιβαστεί με το ξεθώριασμα της γοητείας του και το αποδεικνύει περίτρανα με την εμφάνιση του.
Ο Brad Pitt, ο άντρας που γνωρίσαμε πριν από είκοσι χρόνια στην ταινία «Θέλμα και Λουίζ» όπου φορούσε μόνο ένα καπέλο καουμπόι και το χαμόγελο του δεν φοβάται να δείξει την ηλικία του.

Ντυμένος στα μαύρα και με άσπρες τρίχες στα γένια, ο γοητευτικός ηθοποιός εθεάθη να βγαίνει από σπα στο Μπέβερλι Χιλς κρατώντας στο ένα χέρι τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και στο άλλο ένα βοηθητικό μπαστούνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Brad τραυμάτισε πρόσφατα το πόδι του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να είναι χαμογελαστός στους φωτογράφους.





http://www.newsbeast.gr

Τα καλύτερα μέρη για ύπνο στον κόσμο (pics)

Posted: 07 Jan 2012 04:45 PM PST

Ένας καλός ύπνος μπορεί να λειτουργήσει αναζωογονητικά τόσο για το μυαλό όσο και για...
το σώμα.
Πέρα όμως από ένα καλό στρώμα και ένα άνετο μαξιλάρι, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορεί να προσφέρουν έναν ωραίο ύπνο. Ένας από αυτούς είναι φυσικά και το μέρος που θα κοιμηθεί κάποιος. Διότι άλλο είναι να ετοιμάζεσαι να κοιμηθείς και να έχεις απέναντι σου έναν άσπρο τοίχο ή μια τηλεόραση σε λειτουργία, και άλλο είναι να έχεις θέα τη θάλασσα της Καραϊβικής ή τα ψάρια του βυθού.

Οι τοποθεσίες και τα μέρη που ακολουθούν μπορούν να εξασφαλίσουν τον καλύτερο ύπνο.



Η υποθαλάσσια σουίτα του Conrad Maldives Rangali Island στις Μαλβίδες, προσφέρει ύπνο με θέα 180 μοιρών προς το βυθό του ωκεανού!



Στο Hilton Bora Bora Nui Resort & Spa, στην Ταϊτή, οι διαμένοντες μπορούν από το κρεβάτι τους να αγγίξουν τα κρυστάλλινα νερά. Ακόμη, το ξύπνημα δεν θα είναι καθόλου δύσκολο μιας και τι καλύτερο από ένα πρωινό μπάνιο;



Στο μικρό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο νησί Lupita της Τανζανία ο επισκέπτης θα βρει την απόλυτη ησυχία και ηρεμία. Ο φυσικός αυτός παράδεισος βρίσκεται πάνω σε μια μικρή έκταση μέσα στη λίμνη Tanganyika.



Υπάρχει πιο ωραίος τρόπος να μπεις στον κόσμο των ονείρων απ' ότι βλέποντας το ηλιοβασίλεμα από την ιδιωτική σου παραλία και σουίτα; Αυτό ακριβώς προσφέρουν τα δωμάτια του Sunset Point Villas στο νησί Island της Αυστραλίας.



Η μεσημεριανή σιέστα, παίρνει άλλη χάρη όταν γίνεται με θέα την κοιλάδα Douro Valley της Πορτογαλίας.



Χτισμένο πάνω στον ωκεανό, το Surf & Sand Resort στην Καλιφόρνια υπόσχεται στους επισκέπτες του, ότι θα απολαύσουν έναν υπνάκο νιώθοντας την αλμύρα της θάλασσας στα πόδια τους! Οι τοίχοι από γυαλί των μπαλκονιών, εξασφαλίζουν ακόμη απρόσκοπτη θέα στον ωκεανό.



Για όσους ζουν σε πόλεις, ο αέρας και το φυσικό περιβάλλον στο Machu Picchu του Περού θα φανεί σαν έναν επίγειο παράδεισο.



Στην Μπελίζε της Κεντρικής Αμερικής, το μπλε της θάλασσας της Καραϊβικής, συνδυαζόμενο με το ροζ χρώμα στο οποίο βάφονται τα σύννεφα το ηλιοβασίλεμα, εξασφαλίζουν ένα ονειρικό περιβάλλον.



Ένας ύπνος στις ακτές της λίμνης της Γενεύης στην Ελβετία, μπορεί να συνδυαστεί άψογα με ένα πικνικ που θα έχει προηγηθεί.



Μια μέρα στις παραλίες του Κουρακάο θα περιλαμβάνει μπάνιο και καταδύσεις στα υπέροχα νερά του ύφαλου. Φυσικά, η κατάληξη μετά από το πολύωρο μπάνιο δεν μπορεί παρά να είναι ένας σύντομος ή και μεγαλύτερης διάρκειας ύπνος είτε πάνω στην αμμουδιά είτε στις ξαπλώστρες.



Το χτισμένο πάνω σε δέντρο δωμάτιο στο Tongabezi Lodge της Ζάμπια, φέρνει στο νου εικόνες από τον κινηματογράφο. Το μεγάλων διαστάσεων κρεβάτι που θα βρει εκεί ο ένοικος, θα τον βοηθήσει να απολαύσει έναν τέλειο ύπνο με θέα τον ποταμό Ζαμβέζη.



Απαλός φωτισμός, ειδικά σχεδιασμένες καρέκλες που κάνουν μασάζ σε ολόκληρο το σώμα και αέρας που έχει εμπλουτιστεί με ειδικά άλατα είναι σίγουρο ότι θα παρασύρουν τον καθένα στον κόσμο του Μορφέα. Το ειδικά διαμορφωμένο αυτό δωμάτιο βρίσκεται στο Spa ARIA, στο Λας Βέγκας.



Ένα ειδυλλιακό τοπίο θα συναντήσει ο επισκέπτης του πολυτελούς ξενοδοχείου St. Regis στην παραλία Punta Mita του Μεξικού. Το μοτίβο του αποκοιμισμένου πάνω σε μια αιώρα με το ποτό στο χέρι, εδώ μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Όταν τα δερμάτινα γίνονται.... φετίχ (pics)

Posted: 07 Jan 2012 04:30 PM PST

Ομολογούμε ότι είναι εκτός μόδας αυτό το στυλ, ωστόσο υπάρχουν γυναίκες που σε ειδικές… πολύ ειδικές περιστάσεις… θέλουν να ντύνονται κάπως έτσι. Είπαμε, φετίχ καταστάσεις. Όσο να'ναι κανένας άντρας δεν μένει ασυγκίνητος στη θέα τους….







Η 72χρονη bodybuilder (pics)

Posted: 07 Jan 2012 04:15 PM PST

Η 74χρονη Ernestine Shepherd από τις ΗΠΑ είναι η μεγαλύτερη γυναίκα bodybuilder στον κόσμο και κατέχει το αντίστοιχο ρεκόρ γκίνες. Ξεκίνησε να γυμνάζεται συστηματικά στην ηλικία των 54 ετών και πλέον εργάζεται ως γυμνάστρια για ηλικιωμένους ανθρώπους. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...





kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)02

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)03

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)04

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)05

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)06

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)07

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)08

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)09

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)10

kamikazi.gr - Η 72χρονη bodybuilder (pics)11

Sexy αφιέρωμα στη Φαίη Σκορδά! (pics)

Posted: 07 Jan 2012 04:00 PM PST

Ήταν, είναι και θα είναι sexy!!





















Τα 10 πιο ψαγμένα μέρη για σεξ

Posted: 07 Jan 2012 03:45 PM PST

Βαρεθήκατε τα συνηθισμένα στο σεξ; Διαβάστε τα καλύτερα μέρη για σεξ ώστε να εντυπωσιάσεις το/τη σύντροφο. Το ερώτημα που τίθεται είναι: πώς θα πετύχεις τον μεγαλύτερο οργασμό στο πιο περίεργο μέρος. Υπάρχουν 10 μέρη για σεξ που θα βάλουν γκολ στη μικρή περιοχή, με στυλ.

1. Στο αυτοκίνητο
Όσο μεγαλύτερο είναι το πίσω μέρος,
τόσο μεγαλύτερη σεξουαλική περιπέτεια θα ζήσετε. Επειδή είναι πολύ εύκολο να μπείτε στη ορατότητα των ματάκιδων, αν δεν έχετε φιμέ παράθυρα στο αμάξι σας τότε καλύτερα βάλτε σε λειτουργία το GPS της φαντασίας σας και αρχίστε να ψάχνεται για τα πιο σκοτεινά και απομωνομένα μέρη. Μόλις βρείτε το κατάλληλο μέρος , αρχίστε να θαμπώνετε τα τζάμια του αυτοκινήτου. Αν βαρεθείτε το σεξ, αρχίστε να ζωγραφίζετε με τα δάχτυλα πάνω στον ατμό.

2. Στην πισίνα
Σκέτο όνειρο που εξάπτει την φαντασία. Το νερό περιφέρεται γύρω από τα γεννητικά όργανα και τα χαδεύει απαλά, νιώθεις μια διαφορετική αίσθηση στο σπρώξιμο, ακόμα πιο συναρπαστική. Η αίσθηση του νερού σε χαλαρώνει και ηρεμεί , και ο οργασμός δεν αργεί να έρθει. Να προτιμήσετε όμως την σκοτεινή πισίνα του ξενοδοχείου ή την προσωπική σας πισίνα και όχι τις δημόσιες.

3. Στο Cinema
Αρχίστε να ψάχνεται πότε έχει την πιο βαρετή και άχρηστη ταινία που μπορεί να παιχτεί στον κινηματογράφο, πείτε στην κοπέλα ή στο αγόρι, όλο υπονοούμενα και υπόσχεσεις ότι θα του αρέσει σίγουρα. Καθίστε στα πίσω καθίσματα και επειδή θα κοιτιέστε όλη την ώρα στα μάτια, από τη βαρεμάρα της ταινίας, αφήστε την ταινία να την δούν οι άλλοι και αρχίστε άλλα κόλπα, πιο ενδιαφέοντα.

4. Στα πίσω καθίσματα ενός ταξί
Γιατί να περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο σπίτι? Μπορείτε ακόμα και μέσα στο ταξί. Απλά σκάστε στον ταξιτζή ένα 100€ χαράζοντας πάνω σε αυτό την μακρινή διαδρομή και πείτε του ότι θα κάνεται πλήρη αξιοποίηση του πίσω μέρους, θα το πιάσει το μήνυμα. Αν αρνηθεί αυτός χάνει. Άλλοι και άλλοι οδηγοί ταξί, θα πλήρωναν για αυτό το θέαμα.

5. Στο τρένο
Ο ήχος από το τρένο, ειδικά αν είναι ο καρβουνιάρης, μάλλον θα σου βγάλει τον πιο άγριο εαυτό σου ή θα ξενερώσεις άσχημα.

6. Στο δάσος
Δείξε στο αγόρι - κοπέλα σου, το πόσο σας αρέσει το όμορφο τοπίο και η φύση. Προτείνεται βόλτα προς το βουνό. Βρείτε ένα κούτσουρο ή χορτάρι και βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει. Η απόλαυση είναι αληθηνή, όταν γίνει πραγματικότητα. Ξυπνήστε τον τίγρη που έχετε μέσα σας και γίνε ο κυρίαρχος του δάσος. Απλά προσέξτε για τσουκνίδες, κλέφτες, σχολική εκδρομή, πεζοπορία στρατού, τα ΚΑΠΗ και άλλες χαλάστρες.

7. Σε club ή μπουζούκια
Υπάρχουν εκείνες οι σπάνιες φορές που βλέπεις ένα ωραίο κορμί και θέλεις να την βάλεις κάτω, να σκίσεις τα ρούχα σου και να αρχίσεις άγριο σεξ μέσα στο χάος, αδιαφορείς για το κόσμο και για το τι βλέπουν εσυ απλά είσαι συγκεντωμένος σε εκείνο το κορμί και δε σε νοιάζει τίποτα άλλο (σκέφτεσαι να πάνε να γ@Ι^Ιη&0Υ|\| .. όλοι τους) . Φυσικά, υπάρχουν και οι τουαλέτες ή οι σκοτεινές γωνίες του club, μπορείτε να κάνετε μια προετοιμασία για το τι θα ακολουθήσει στο κρεβάτι.

8. Σε καράβι
Αν έχετε ένα μικρό σκάφος θα ήταν ωραία, αλλά ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν και τα καράβια, μιας χρήσης, εκείνα που είναι παρκαρισμένα σε μαρίνα και μπορείς να διαλέξει όποιο από αυτά γουστάρεις. Θέλεις μεγάλο, θέλεις μικρό ή κάτι ακριβό όλα τα έχει εκεί. Αν βρείτε και το yacht του Abramovich, εκεί να πάτε. Απλά διαλέξτε το και χωρίς δεύτερη σκέψη κάντε ντού. Και ο φόβος που θα νιώθετε σημαίνει καλύτερο σεξ. Εκτός αν χέζεστε επάνω σας να το αφήσετε καλύτερα.

9. Στο ασανσέρ
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το STOP ανάμεσα σε δύο ορόφους και ζήστε την εμπειρία, ακόμα και αν βγούν όλοι οι γείτονες να χτυπάνε την πόρτα. Αφήστε τους να πάνε με τα σκαλοπάτια και ζήστε το όνειρο μέχρι να έρθει ο ασανσεράς να σας βγάλει, νομίζω έχετε πολύ ώρα στην διάθεση σας.

10. Στην αμμουδιά της παραλίας
Και τέλος για τους πιο ρομαντικούς είναι η θάλασσα, τα αστέρια, το πυκνό σκοτάδι και τα κύματα που χτυπάνε τα αναμμένα κορμιά.

Εσείς θα μπαίνατε ποτέ σε αυτό το λεωφορείο; (pics)

Posted: 07 Jan 2012 03:30 PM PST

Για σκεφτείτε λίγο καλύτερα...






Με αυτά τα ξυπνητήρια ξυπνάς θες δεν θες.. (pics)

Posted: 07 Jan 2012 03:15 PM PST

Δεν σου «χαρίζονται» με τίποτα..

Ξυπνητήρι - Γκονγκ


Ξυπνητήρι που δεν σταματάει αν δεν κάνετε με το χέρι τη χορευτική κίνηση που σας υποδεικνύει


Ξυπνάτε ή... χάνετε τα λεφτά σας


Το ξυπνητήρι «ελικόπτερο» εκτοξεύει μια προπέλα όταν χτυπάει. Εσείς πρέπει να τη βρείτε και να την τοποθετήσετε στη θέση της προκειμένου να σταματήσει.


Το ξυπνητήρι-ηχητική βόμβα σας ξυπνάει με έναν εκκωφαντικό ήχο που φτάνει μέχρι και τα 113 ντεσιμπέλ



Κι όμως υπάρχει! Το ξυπνητήρι που σας ψήνει μπέικον με το ξύπνημα



Στην ίδια φιλοσοφία υπάρχει και το ξυπνητήρι-καφετιέρα


Το ξυπνητήρι-μαθηματικό παζλ σας καλεί να λύσετε έναν γρίφο κάθε φορά που ξυπνάτε προκειμένου να το κάνετε να σταματήσει να χτυπάει



Online Dating: Τα 5 πράγματα που ξενερώνουν τις γυναίκες!

Posted: 07 Jan 2012 03:00 PM PST


Αν ψάχνεσαι στο κοινωνικό δίκτυο για καμάκι(!), να πώς παίζεις σωστά το επικοινωνιακό παιχνίδι…
Η κοινωνική δικτύωση σημαίνει για τον άντρα -αναγκαστικά!- και φλερτ. Σκέψου μόνο πόσες ώρες καταναλώνεις στο να τσεκάρεις γκομενάκια και να ψάχνεις, τι άλλο, ταίρι.
Είσαι σίγουρος ωστόσο ότι το προφίλ σου δίνει τα σωστά μηνύματα για σένα ή μήπως έχεις καταφέρει να κάνεις τη σελίδα σου γυναικοδιώχτη; Κι ενώ κάποια πράγματα δεν είναι καινούρια, ούτε αποτελούν βεβαίως έκπληξη, ρίξε μια ματιά ούτως ή άλλως…

Η τρέλα της αυτοπροσωπογραφίας. Το να έχεις ένα album με φωτογραφίες αποκλειστικά αφιερωμένες σε σένα, τραβηγμένες από σένα, προδίδει ότι έχεις εμμονή με την πάρτη σου! Ή δεν έχεις κανέναν φίλο. Και τίποτα από τα δύο δεν είναι καλά, καταλαβαίνεις. Ο εγωκεντρισμός ή η απουσία φίλων δεν είναι και η καλύτερη εικόνα εαυτού. Είναι άλλο να έχεις κάνα-δυο φωτογραφίες σου στο facebook κι άλλο να μοιάζεις με παρανοϊκό και περίεργο τύπο…

Ο μισογυνισμός των posts. Μπορεί να σε έχουν απατήσει πολλάκις, μπορεί ακόμα και να έχεις «καεί» άπειρες φορές από γυναίκες, κράτα ωστόσο το μένος για το γυναικείο φύλο για τον εαυτό σου! Πόσο «λουκουμάκι» λες να μοιάζεις στις γυναίκες με μια σειρά πικρόχολων, οργισμένων και λυπητερών status updates; Ακριβώς!

Η επίδειξη των μούσκουλων. Μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι είσαι γυμνασμένος ακόμα και μέσα 
στα ρούχα σου, μην ανησυχείς. Δεν είναι ανάγκη να ποζάρεις στην κάμερα ημίγυμνος για να δείχνεις τους ατελείωτους μύες σου! Σε κάνει να φαίνεσαι ανατριχιαστικός, όχι ποθητός. Απλές, «φυσιολογικές» φωτογραφίες χρειάζονται…

Ο υπερτονισμός της επιτυχίας. Οι γυναίκες αρέσκονται στους επιτυχημένους άντρες, σωστά, δεν είναι ανάγκη ωστόσο να περιφέρεις την επιτυχία σου αριστερά και δεξιά στο facebook. Κανείς δεν εκτιμά τους ξιπασμένους και τους αλαζόνες! Αν τα status updates σου είναι γεμάτα από το επόμενο σπουδαίο meeting σου, τους επίσης πετυχημένους φίλους σου, τις exclusive δραστηριότητές σου, μπλα, μπλα, μπλα… Βαρέθηκα και μόνο που το γράφω!

Η εμμονή με τις πρώην. Δεν χρειάζεται και καμιά περισπούδαστη ανάλυση αυτό: χρησιμοποίησε το facebook για να πας μπροστά στη ζωή σου, όχι για να πισωγυρνάς συνεχώς. Ξέρεις ποιος είσαι, ξέρεις τι θέλεις, όρμα και πάρ' το! Άσε την πρώην σου στην τιμητική θέση που της αξίζει: της πρώην. Και σταμάτα να παρακολουθείς το προφίλ της…


Είστε καπνιστής; Τότε δεν γίνεται να σας προσλάβουμε

Posted: 07 Jan 2012 02:45 PM PST

Οι καπνιστές που εργάζονται στον τομέα της υγείας στην Πενσιλβάνια έχουν έναν επιπλέον λόγο να κόψουν το κάπνισμα, καθώς νοσοκομείο της συγκεκριμένης πολιτείας ανακοίνωσε ότι δεν θα προσλαμβάνει από δω και στο εξής καπνιστές...
Το νέο αυτό μέτρο που θα τεθεί σε εφαρμογή από 1η Φεβρουαρίου έχει σαν στόχο να κάνει τους ασθενείς να νιώθουν ότι βρίσκονται σε ένα υγιές περιβάλλον.

Οι μελλοντικοί υπάλληλοι πριν προσληφθούν θα πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ νικοτίνης που θα δείχνει αν κάνουν χρήση τσιγάρων, τσιχλών νικοτίνης και πούρων.

Όσοι αποτυγχάνουν, θα μπορούν να κάνουν ξανά αίτηση μετά από έξι μήνες.

Σύμφωνα με το CNN η Πενσιλβάνια είναι μια από τις 19 πολιτείες που επιτρέπει σε εργοδότες να υποβάλουν τους υποψηφίους σε τεστ νικοτίνης.

Και βέβαια τα οφέλη μιας επιχείρησης που έχει υπαλλήλους μη καπνιστές, δεν περιορίζονται στον τομέα της υγείας αλλά εξαπλώνονται και στον τομέα της οικονομίας.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά κέντρα ελέγχου και πρόληψης ασθενειών για κάθε υπάλληλο που καπνίζει, το κόστος της χαμένης παραγωγικότητας ανέρχεται στα 1.760 δολάρια ετησίως ενώ το κόστος ιατρικών εξετάσεων στα 1.623 δολάρια.http://www.newsbeast.gr

Οι καλύτεροι πιλότοι της Φόρμουλα 1 σε… παιδική ηλικία (pics)

Posted: 07 Jan 2012 02:30 PM PST

Για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι κάτι σαν Θεοί...Έχουν αναγάγει την οδήγηση σε επιστήμη και φυσικά η ταχύτητα κυλάει στο αίμα τους. Όσοι ασχολείστε με την Φόρμουλα 1 τους γνωρίζετε πολύ καλά. Ίσως βέβαια να μην σας λένε και πολλά βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες. Σας τους παρουσιάζουμε λοιπόν πολλά χρόνια πριν πάρουν στα χέρια τους το δίπλωμα οδήγησης! 

Όταν ακόμη χρειάζονται βοηθητικές ρόδες στο ποδήλατο, ή τους γονείς να τους σπρώχνουν στα αυτοκινητάκια που τους είχαν αγοράσει! Ο λόγος για τον αείμνηστο Άιρτον Σένα, τον Φερνάντο Αλόνσο, τον Κίμι Ράικονεν και τον Μίκα Χάκινεν!
   

Η καλύτερη φάρσα που θα μπορούσε να γίνει σε webcam (gif)

Posted: 07 Jan 2012 02:15 PM PST

 Δείτε το..



H Katy Perry είναι ακόμα hot! (pics)

Posted: 07 Jan 2012 01:59 PM PST

Μπορεί μόλις πριν μια εβδομάδα ο σύζυγος της Russel Brand να της ζήτησε διαζύγιο ρίχνωντας την στα πατώματα, αλλά η Katy Perry δεν παραιτείται έτσι εύκολα...
καθώς το αντρικό κοινό συνεχίζει να την λατρεύει!


















20 λόγοι που λατρεύουμε γυναίκες με γυαλιά! (pics)

Posted: 07 Jan 2012 01:45 PM PST

Θέλετε κι άλλους;























Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές