Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

kinitro news


kinitro news


Your Highness (2011)

Posted: 29 Aug 2011 10:38 AM PDT


http://www.byhero.com/uploads/posts_images/1/5/155677/6ddc1yghxp90k7x9xigo.jpg
Δύο αδέλφια , διαμετρικά αντίθετα.. Ο ένας ... απλά τέλειος: γενναίος, τολμηρός κι αξιαγάπητος. Ο άλλος ... γεννημένος για την καταστροφή και παραδομένος στο ποτό και τις γυναίκες. Όταν όμως η αρραβωνιαστικιά του Mr. Perfect απάγεται, ο βασιλιάς δίνει τελεσίγραφο στο μαύρο πρόβατο της οικογένειας: ή θα αναλάβει τις ευθύνες του και θα σπεύσει να σώσει τη μέλλουσα νύφη του ή θα αποκληρωθεί ... Υπό τη σκιά αυτής της απειλής, συνασπίζεται με τον αδερφό του και τη γοητευτική Νάταλι Πόρτμαν στο ρόλο μιας δυναμικής πολεμίστριας κι όλοι μαζί προσπαθούν μα εξοντώσουν αποκρουστικά τέρατα κι επικίνδυνους ιππότες, προκειμένου να σώσουν όχι μονάχα την κοπέλα, αλλά και την ίδια τη χώρα τους.


Σκηνοθεσία : David Gordon Green
Σενάριο : Danny McBride, Ben Best
Ηθοποιοί : Ντάνι Μακ Μπράιαντ, Τζέιμς Φράνκο, Νάταλι Πόρτμαν, Τζάστιν Θερού
Διάρκεια : 102 λεπτά
Χρονολογία παραγωγής : 2011
Είδος ταινίας : ΚΩΜΩΔΙΑ

Trailer



Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε την ταινία online!

Download Links

Fileserve:
http://www.fileserve.com/file/gsKeEa8/ipsilotatos.part1.rar
http://www.fileserve.com/file/6TDtTMx/ipsilotatos.part2.rar
http://www.fileserve.com/file/xxjRDpe/ipsilotatos.part3.rar
http://www.fileserve.com/file/5FD3qJ3/ipsilotatos.part4.rar



Πηγή:kontra

kinitro news


Τι έγραψε ο αθεόφοβος στη Φυσική; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ

Posted: 29 Aug 2011 10:03 AM PDT


Στη φυσική είχε έμπνευση… αν και δεν είχε γνώσεις… Δείτε τι έγραψε
ένας μαθητής στο μάθημα της Φυσικής...





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
Πηγή:WWW.TSEKOURATOI.GR

kinitro news


Αριστούχοι εκτός ΑΕΙ από λάθος στην κατάθεση του μηχανογραφικού...

Posted: 29 Aug 2011 10:00 AM PDT

H μη οριστικοποίησή του, εκ παραδρομής, «έκοψε» δεκάδες εισακτέους...


Δεκάδες υποψήφιοι, ανάμεσα τους και αριστούχοι, έμειναν εφέτος εκτός ανώτατης εκπαίδευσης, καθώς δεν οριστικοποίησαν τα μηχανογραφικά δελτία τους. Και αυτό γιατί η εφετινή διαδικασία με τα ηλεκτρονικά μηχανογραφικά μπέρδεψε... πολλούς υποψηφίους, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσουν τελικά όλα τα βήματα που χρειάζονταν για την οριστική κατάθεση του μηχανογραφικού τους.



Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση υποψηφίου από το 2ο Λύκειο Λαμίας (τα στοιχεία του για ευνόητους λόγους δεν αναφέρονται), ο οποίος ενώ αρίστευσε, συγκεντρώνοντας 19.000 μόρια, δεν κατόρθωσε να εισαχθεί στην Οδοντιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης που τον ενδιέφερε, παρότι η βάση της ήταν χαμηλότερη, και φυσικά ούτε και σε καμία άλλη σχολή.



Ο ίδιος αλλά και άλλοι υποψήφιοι που βρίσκονται σε αντίστοιχη θέση, εξετάζουν τώρα το ενδεχόμενο προσφυγής στην

Δικαιοσύνη, καθώς, όπως λένε, αποτελεί ευθύνη του υπουργείου Παιδείας το γεγονός ότι δεν ελέγχθηκε επαρκώς η κατάθεση όλων των μηχανογραφικών.



Πηγές από το υπουργείο Παιδείας από την άλλη πλευρά, δηλώνουν ότι είχαν δοθεί σαφείς οδηγίες προς τους υποψήφιους για την κατάθεση του νέου ηλεκτρονικού μηχανογραφικού.



Παρά ταύτα το υπουργείο εξετάζει τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, που υπολογίζεται ότι αφορούν 50 με 60 άτομα, έτσι ώστε να αναζητηθούν νομικές λύσεις για την άρση του αδιεξόδου ή να ληφθεί μια πολιτική απόφαση που να αφορά τους συγκεκριμένους υποψηφίους.



Πάντως, στη διάρκεια του καλοκαιριού περίπου 100 άτομα είχαν στείλει με φαξ τα μηχανογραφικά τους στο υπουργείο για να διασφαλίσουν την κατάθεση τους, τονίζοντας ότι δεν ήταν ξεκάθαρο αν είχαν ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία.



Συνολικά 1.100 άτομα είχαν ομολογήσει στις αρχές του καλοκαιριού ότι διαπίστωσαν πρόβλημα με την κατάθεση του μηχανογραφικού τους...



ΤοΒήμα

Πηγή:

guesswork-world



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΜΑΚΟΥΝ

Posted: 29 Aug 2011 09:52 AM PDT




Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς με το Καμερούν ποδοσφαιριστή Ζαν Μακούν.



Ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, αποκτήθηκε από την Άστον Βίλα με τη μορφή δανεισμού και η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει το δικαίωμα αγοράς του μετά τη λήξη του δανεισμού.


Πηγή:

kinitro news


Συνελήφθησαν επειδή κολλούσαν αφίσες προσβλητικές για τον πρωθυπουργό

Posted: 29 Aug 2011 09:51 AM PDT



Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορούνται δύο νεαροί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, επειδή κολλούσαν αφίσες με προσβλητικό περιεχόμενο σε βάρος του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου. Οι νεαροί δήλωσαν στην Εισαγγελία φοιτητές, μέλη της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, συνελήφθησαν χθες το βράδυ, την ώρα που .....κολλούσαν αφίσες στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Εγνατία, από αστυνομικούς της ομάδας «Ζ».



Σήμερα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθησαν ελεύθεροι.



Η αφίσα φέρει την υπογραφή του περιοδικού "Άρδην" και της εφημερίδας "Ρήξη". Το Άρδην και η Ρήξη κατήγγειλαν το γεγονός με κοινή τους ανακοίνωση:



"Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας «Καταζητείται», με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση".


Πηγή:

kinitro news


Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές