Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Ένας επαγγελματίας... photobomber (pics & vid)

Posted: 16 Dec 2011 07:15 PM PST


1


Σίγουρα όλοι σας θυμάστε τον Mr Chow από τις επιτυχημένες ταινίες Hangover Ι και ΙΙ. Δείτε τον λοιπόν και στον ρόλο του... phothobomber. Και όχι σε οποιεσδήποτε φωτογραφίες...
2He Is Good at Photobombing
3He Is Good at Photobombing
4He Is Good at Photobombing


Τα πιο παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα

Posted: 16 Dec 2011 07:00 PM PST

Τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν φτάσει και σε όλον τον κόσμο οι άνθρωποι ετοιμάζονται πυρετωδώς να τα υποδεχτούν. Ο καθένας το κάνει φυσικά με τον τρόπο του, συνδυάζοντας τοπικές παραδόσεις με το προσωπικό του γούστο.
Σε κάποιες χώρες όμως ο εορτασμός των Χριστουγέννων διαφέρει πολύ. Υπάρχουν έθιμα που σπάνε το «κατεστημένο» των τυπικών συμβολισμών χαράς και φλερτάρουν επικίνδυνα με το… παράδοξο.

Διαβάστε μερικά από αυτά:

Αυστρία



Αν τα Χριστούγεννα σας φαίνονται πολύ «χαριτωμένα», καιρός να γνωρίσετε τον Krampus, τον σατανικό δίδυμο αδερφό του… Άγιου Βασίλη! Ο μύθος λέει πως το δαιμονικής μορφής αυτό πλάσμα ζούσε για να δέρνει και να τιμωρεί όλα τα άτακτα παιδιά που βρίσκονταν στη «μαύρη λίστα» του αδερφού του.

Η αυστριακή Νύχτα του Krampus έρχεται κάθε χρόνο στις 6 Δεκεμβρίου όταν ομάδες αντρών ντύνονται σαν δαίμονες και κυκλοφορούν τα μεσάνυχτα στην πόλη χτυπώντας ανθρώπους με ψεύτικα ρόπαλα.

Ισπανία/Πορτογαλία/Ιταλία





Σε μερικά μέρη αυτών των χωρών, οι άνθρωποι κατασκευάζουν κάθε χρόνο μια μεγάλη αναπαράσταση της γέννησης του Ιησού δημιουργώντας φάτνες σε ρεαλιστική κλίμακα. Μέσα σε αυτές κρύβουν πολλές μικρές φιγούρες που ονομάζονται Caganer και απεικονίζουν κάποιον άνθρωπο να… αφοδεύει όρθιος.

Πρόκειται για μια παράδοση που ακολουθείται από τον 18ο αιώνα και η ακριβής εξήγηση του συμβολισμού της παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη. Τα αγαλματάκια λέγεται πως φέρνουν γονιμότητα και ευφορία σε όποιον καταφέρι να τα βρει.

Η παραδοσιακή μορφή του Caganer είναι συνήθως ένας Καταλανός με κόκκινο σκουφί, γιλέκο και κατεβασμένα τα παντελόνια που αφοδεύει. Παρόλα αυτά υπάρχουν και μοντέρνες εκδοχές με σύγχρονους celebrities, πολιτικούς αθλητές κα.

Τσεχία



Εκεί το παράξενο έθιμο έχει να κάνει με τις γυναίκες που θέλουν να μάθουν τα ερωτικά τους για τη χρονιά που έρχεται. Οι προβληματισμένες υποψήφιες νύφες στέκονται με την πλάτη κολλημένη σε μια πόρτα και πετούν ένα από τα παπούτσια τους στον αέρα ώστε να φτάσει σε ύψος ακριβώς πάνω από τον ώμο.

Αν εκείνο προσγειωθεί με τη μύτη να κοιτάει την πόρτα, τότε η γυναίκα πρόκειται να παντρευτεί μέσα στην επόμενη χρονιά. Στην αντίθετη περίπτωση (αν το τακούνι κοιτάει την πόρτα) , το δαχτυλίδι θα αργήσει έναν ακόμη χρόνο να «εμφανιστεί».

Νορβηγία


Νορβηγικοί μύθοι λένε πως την παραμονή των Χριστουγέννων μάγισσες και σατανικά πνεύματα βγαίνουν από τη λήθη ψάχνοντας σκούπες για να καβαλήσουν και να πετάξουν (κάτι που θεωρείται κακός οιωνός). 

Για να το αποτρέψουν αυτό, οι Νορβηγοί κρύβουν όλες τις σκούπες του σπιτιού ενώ οι άντρες βγαίνουν έξω και ρίχνουν στον αέρα με ένα όπλο προκειμένου να τρομάξουν και να διώξουν τα πνεύματα. 

Ιαπωνία



Εδώ στην Ελλάδα έχουμε μελομακάρονα και κουραμπιέδες, στη Βρετανία έχουν πουτίγκα, στην Ιαπωνία έχουν… KFC! Κι όμως, πολλοί είναι οι Ιάπωνες που κάθε χρόνο επιλέγουν να φάνε ένα «παραδοσιακό» γεύμα στα συγκεκριμένα ταχυφαγεία.

Για την ακρίβεια, η συνήθεια αυτή είναι τόσο διαδεδομένη που στα περισσότερα μαγαζιά KFC θα πρέπει να κλείσεις τραπέζι προκειμένου να φας εκεί τα Χριστούγεννα.

Βενεζουέλα



Στο Καράκας της Βενεζουέλας οι θρησκευτικοί εορτασμοί των Χριστουγέννων διαρκούν κάθε χρόνο από τις 16 του Δεκέμβρη μέχρι την παραμονή. Τα πρωινά εκείνων των ημερών, πραγματοποιούνται εκκλησιαστικές λειτουργίες μεγάλης κλίμακας στις οποίες οι άνθρωποι καλούνται να πάνε με… πατίνια roller!

Η κυκλοφορία αυτοκινήτων απαγορεύεται μέχρι τις 8 η ώρα το βράδυ προκειμένου οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τα πατίνια τους ελεύθερα όλες τις μέρες. Το έθιμο μάλιστα υπαγορεύει στα μικρά παιδιά να παίρνουν μια μεγάλη κλωστή, να δένουν τη μία άκρη στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού τους και την άλλη να την αφήσουν να κρέμεται έξω από τα παράθυρά τους. 

Το άλλο πρωί, οι άνθρωποι που περνούν με τα πατίνια έξω από το παράθυρό τους, τραβούν την κλωστή για να τους ξυπνήσουν και να μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα.

Ουκρανία



Στην Ουκρανία τα χριστουγεννιάτικα δέντρα φαίνονται συνηθισμένα με μια μικρή όμως διαφορά. Οι Ουκρανοί κατασκευάζουν έναν αυτοσχέδιο ιστό αράχνης και τον κρύβουν σε κάποιο σημείο μέσα στο δέντρο. Καλή τύχη περιμένει όποιον τον βρει.

Το έθιμο συνδέεται με τον μύθο μιας φτωχής χήρας η οποία δεν είχε αρκετά χρήματα για να στολίσει το οικογενειακό δέντρο. Ξυπνώντας ένα πρωί, είδε την επιθυμία της να γίνεται πραγματικότητα από μία αράχνη που ύφαινε τον ιστό της πάνω στο γυμνό έλατο.

Ξεπέρασε το χωρισμό του... με δύο ξανθιές (pics)

Posted: 16 Dec 2011 06:45 PM PST

Πριν καν περάσει ένας μήνας από την ημέρα που η σύζυγός του υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, ο άσος του NBA, Kris Humphries, απολάμβανε τη συντροφιά δύο ξανθών γυναικών, στη σουίτα που κάποτε μοιραζόταν με την Kim Kardashian!
Μία εξ αυτών, εν ονόματι Shell Maci, ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Twitter, πολλές φωτογραφίες από την ίδια και τη φίλη της στο διαμέρισμα του ζεύγους.

Το… prive πάρτι στην προεδρική σουίτα του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου Gansevoort στο Park Avenue έλαβε χώρα στις 22 Σεπτεμβρίου, λίγο καιρό αφότου η Kim ζήτησε επίσημα διαζύγιο από τον Kris.



Σε μία από τις φωτογραφίες οι δύο νεαρές κοπέλες φαίνεται να κρατάνε μια πετσέτα με τα αρχικά του άλλοτε ευτυχισμένου ζευγαριού, ενώ ο Kris φαίνεται στο βάθος.

Περιηγήθηκαν σε όλο το διαμέρισμα, βγαίνοντας φωτογραφία μπροστά από την ντουλάπα της Kim και δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν και το… μπάνιο τους!



Την ίδια ώρα ο Kris φαίνεται να περνά αμέριμνος στο βάθος, χωρίς να τον ενδιαφέρει τι κάνουν οι νεαρές κατά την «εξερεύνησή» τους!

Δεν είναι σίγουρο αν έμειναν εκεί το βράδυ, αλλά η Shell ανέβασε στο twitter της: «Θέε μου… τρελή βραδιά η χτεσινή».
















Οι 15 πιο σέξι γυναίκες ποδοσφαιριστών (pics)

Posted: 16 Dec 2011 06:15 PM PST
















Οι 10 πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο

Posted: 16 Dec 2011 06:00 PM PST

Η περιουσία των 20 πλουσιότερων γυναικών στον κόσμο, ξεπερνά αθροιστικά τα 232 δισ. δολάρια! Εντυπωσιακό είναι ότι μόνο μία από αυτές είναι αυτοδημιούργητη καθώς όλες οι υπόλοιπες χρωστούν την περιουσία τους στα… ισχυρά «γονίδια» τους μιας και πρόκειται για κληρονόμους γνωστών οικογενειών.

 Το όνομα της μοναδικής αυτοδημιούργητης, είναι Γιου Γιατζούν.

Είναι Κινέζα πρώην δημοσιογράφος και σήμερα πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος ενός κατασκευαστικού ομίλου με έδρα το Χονγκ Κονγκ. 

Ακολουθεί η λίστα των 10 πλουσιότερων γυναικών στον κόσμο για το 2011, σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes»:

10. Τζακλίν Μαρς



Οι γνωστές σοκολάτες Mars και Snickers είναι προϊόντα της εταιρίας ζαχαρωτών που ίδρυσε ο παππούς της και στη συνέχεια διεύθυνε ο πατέρας της. Το όνομα της οικογενειακής επιχείρησης που ταυτίζεται με το επώνυμο της Τζακλίν είναι Μαρς. Η περιουσία της εκτιμάται στα 10 δισ. δολάρια.

9. Αμπιγκέιλ Τζόνσον



Η εταιρία αμοιβαίων κεφαλαίων που ίδρυσε ο παππούς της και σήμερα διοικείται από την ίδια και τον πατέρα της, της χάρισε περιουσία που υπολογίζεται στα 11,3 δισ. δολάρια, αν και είναι άγνωστο πόσες μετοχές της επιχείρησης της ανήκουν.

8. Σαβίτρι Τζιντάλ



Μετά το θάνατο του συζύγου της και μεγιστάνα του ατσαλιού και της ηλεκτρικής ενέργειας, η 61χρονη Ινδή Σαβίτρι Τζιντάλ έχει περιουσία που φτάνει τα 13,2 δισ. δολάρια.

7.Αν Κοξ-Τσέιμπερς



Κόρη του ιδρυτή της Cox Enterprises, έχει περιουσία που αγγίζει τα 13,4 δισ. δολάρια. Σήμερα στην εταιρία που ίδρυσε ο πατέρας της, ανήκουν 17 εφημερίδες, 15 τηλεοπτικοί σταθμοί και 86 ραδιοφωνικοί!

6.Μπιργκίτ Ράουσινγκ



Μια λαμπρή επιχειρηματική ιδέα του πατέρα του συζύγου της, ήταν αρκετή για να τις εξασφαλίσει μια άνετη διαβίωση αλλά και την έκτη θέση στη λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες του κόσμου, με περιουσία που φτάνει τα 14 δισ. δολάρια! Η εταιρία συσκευασιών T etra Laval, που διαχειριζόταν ο σύζυγος της μέχρι το θάνατο του έφερε επανάσταση στη συσκευασία υγρών προϊόντων όπως το γάλα και οι χυμοί. 

5.Σούζαν Κλάτεν



Η 48χρονη κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας BMW αλλά και της εταιρίας φαρμάκων Altana, έχει περιουσία που εκτιμάται στα 14,6 δισ. δολάρια!

4.Άιρις Φοντμπόνα



Την περιουσία της, ύψους 19,2 δισ. δολάρια, την οφείλει στο σύζυγο της Αντρόνικο Λούκσικ ο οποίος πέθανε το 2005. Ορυχεία χαλκού, βιομηχανίες και ξενοδοχειακές μονάδες ήταν μόνο μερικές από τις επικερδείς δραστηριότητες του συζύγου της.

3. Άλις Γουόλτον



Η περιουσία της αγγίζει τα 21,2 δισ. δολάρια και οφείλεται στην αλυσίδα πολυκαταστημάτων Wal Mart μιας και ο πατέρας της υπήρξε ιδρυτής της.

2.Λίλιαν Μπετανκούρ



Πρόκειται για τη πλουσιότερη γυναίκα της Γαλλίας, και είναι η κληρονόμος της αυτοκρατορίας της L' Oreal, με περιουσία της τάξης των 23,5 δισ. δολάρια. Απασχόλησε τα Μέσα με τις δικαστικές διαμάχες που είχε με την κόρη της, η οποία φοβόταν ότι ο πολυτελής τρόπος διαβίωσης της μητέρας της και τα δώρα που προσέφερε θα μείωναν την περιουσία που περιμένει να κληρονομήσει.

1.Κρίστι Γουόλτον 



Με περιουσία που εκτιμάται συνολικά στα 26,5 δισ. δολάρια, η 56χρονη καταλαμβάνει την πρώτη θέση της σχετικής λίστας για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τον τίτλο κέρδισε μετά το θάνατο του συζύγου της, Τζον Γουόλτον, αδελφό της Άλις Γουόλ, που βρίσκεται στην Τρίτη θέση της λίστας και στον οποίο άνηκε ένα μερίδιο της αλυσίδας πολυκαταστημάτων Wal Mart.

Οι celebrities που βγήκαν έξω χωρίς τα σουτιέν τους (pics)

Posted: 16 Dec 2011 05:45 PM PST


Heather Graham

1
Nina Senicar
2Celebrities Who Thankfully Forgot Their Bras
3Celebrities Who Thankfully Forgot Their Bras
Alicia Silverstone
4Celebrities Who Thankfully Forgot Their Bras
Cameron Diaz
5Celebrities Who Thankfully Forgot Their Bras
Drew Barrymore
6Celebrities Who Thankfully Forgot Their Bras
Mischa Barton
7Celebrities Who Thankfully Forgot Their Bras
Alyson Lee Hannigan
8Celebrities Who Thankfully Forgot Their Bras
Julia Stiles
9Celebrities Who Thankfully Forgot Their Bras
Pamela Anderson
Jessica Simpson
Jennifer Lopez
Alyssa Milano
Jessica Alba
Naomi Watts
Jennifer Aniston


Σοκαριστικό ατύχημα αποφεύγεται την τελευταία στιγμή (video)

Posted: 16 Dec 2011 05:30 PM PST

Πάντως ο οδηγός παρέμεινε σχετικά ψύχραιμος...


Διαγωνισμός με μπικίνι που κόβουν την... ανάσα (pics)

Posted: 16 Dec 2011 05:15 PM PST

Δεν ξέρουμε τελικά ποια ήταν η νικήτρια, πάντως για μας είναι όλες του υπέροχες. Η δουλειά του κριτή σε διαγωνισμούς σαν και αυτούς μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί






































Τι σημαίνει η στάση που κοιμάστε μαζί ;

Posted: 16 Dec 2011 05:00 PM PST

Η στάση που κοιμούνται τα ζευγάρια αποκαλύπτει την ποιότητα και την ψυχολογία της σχέσης! Εσείς πώς κοιμάστε ;1) Η γυναίκα είναι σε εμβρυική στάση και ο άνδρας την αγκαλιάζει.
Ο άνδρας δείχνει προστατευτική διάθεση απέναντι στη γυναίκα. Οι ρόλοι είναι παραδοσιακοί και η σχέση πλήρης και ισορροπημένη.

2) Ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα και η γυναίκα κοιμάται με γυρισμένη την πλάτη σε εμβρυική στάση.Το ζευγάρι αγαπά την ανεξαρτησία και απεχθάνεται την καταπίεση.

3) Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα εφάπτονται.Η πιο ερωτική στάση ύπνου. Η σχέση είναι σχετικά επιφανειακή και παίζει μεγάλο ρόλο το σεξ.

4) Το ζευγάρι κοιμάται πλάτη με πλάτη, και τα σώματα δεν αγγίζονται.Η σχέση έχει ψυχρανθεί ή έχει προηγηθεί καυγάς.

5) Το ζευγάρι κοιμάται πρόσωπο με πρόσωπο.Η σχέση είναι στην αρχή και το ζευγάρι πολύ ερωτευμένο!

6) Ο άνδρας κοιμάται ανάσκελα ή πλάι και αγκαλιάζει τη γυναίκα, η οποία ακουμπά στο στήθος του.
Έτσι κοιμούνται τα περισσότερα ζευγάρια. Η σχέση είναι τρυφερή και αγαπησιάρικη, και η γυναίκα θέλει να μπορεί να στηρίζεται στον άντρα της.

7) Η γυναίκα κοιμάται ανάσκελα ή πλάι και αγκαλιάζει τον άνδρα, ο οποίος ακουμπά στο στήθος της.Ο άνδρας έχει την ανάγκη να νιώθει μητρική στοργή από τη γυναίκα του.

Κάνουν στριπτίζ για να πληρώσουν τις σπουδές τους (pics)

Posted: 16 Dec 2011 04:45 PM PST

Φοιτητές μπαίνουν στη βιομηχανία του σεξ για να μπορέσουν να πληρώσουν τα δίδακτρά τους. Το ίδιο έκανε και η Emma Green από το Glamorgan της Ουαλίας, η οποία άρχισε να κάνει στριπτίζ μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της, κερδίζοντας 240 ευρώ την εβδομάδα, με τα οποία πλήρωνε τις σπουδές της.Η 25χρονη που σπούδασε multi-media design στο πανεπιστήμιο του Glamorgan και αισθητική σε ιδιωτικό κολέγιο είπε ότι δεν μπορούσε να βρει μια κανονική έστω part-time δουλειά, καθώς το πρόγραμμα των σπουδών της ήταν πολύ πιεστικό.

«Μου άρεσαν και τα δύο αντικείμενα σπουδών, αλλά δεν είχα κάποιον να με χρηματοδοτεί ή άλλους πόρους. Κυριολεκτικά δεν είχα τίποτα» είπε η ίδια σε βρετανική εφημερίδα.





Η Emma αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της, όταν η Ένωση των Φοιτητών έβγαλε ανακοίνωση με την οποία προειδοποιούσε ότι ήταν μεγάλος ο αριθμός των φοιτητών που «δούλευαν» στη βιομηχανία του σεξ, ενώ άλλοι το έριχναν στον τζόγο και τα… ιατρικά πειράματα, προκειμένου να βγάλουν κάποια χρήματα για να μπορέσουν να σπουδάσουν!

Λίγο καιρό προτού αρχίσει να κάνει στριπτίζ η Emma ζούσε με λιγότερα από 50 ευρώ την εβδομάδα και το φοιτητικό δάνειο που είχε πάρει τη «βούτηξε για τα καλά στα χρέη», όπως είπε χαρακτηριστικά.



Ένας φίλος της τής είπε για τη «δουλειά με τη webcam», λέγοντάς της ότι το μόνο που χρειαζόταν ήταν ένας υπολογιστής με κάμερα. «Έμοιαζε πολύ καλό για να είναι αληθινό και έτσι αποφάσισα να το δοκιμάσω. Ομολογώ ότι την πρώτη φορά ήμουν πολύ νευρική και δεν έβγαλα αρκετά. Αλλά μετά από μερικές προσπάθειες και το πρώτο σοκ του να μείνω… topless άρχισα να το συνηθίζω» πρόσθεσε.



Η Emma, που ζει στο σπίτι των γονιών της… γδυνόταν δύο με τρεις ώρες κάθε βράδυ κερδίζοντας 20-25 ευρώ την ώρα. Τα ποσά που συγκέντρωνε τις επέτρεπαν να πληρώνει κανονικά τις υποχρεώσεις της στο πανεπιστήμιο.



Τώρα συνεχίζει να κερδίζει περίπου 240 ευρώ την εβδομάδα. Λέει ότι θα σταματήσει να το κάνει όταν βρει μια κανονική full time δουλειά, «αλλά αυτό το διάστημα δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για τους νέους» αναφέρει.

«Βγάζω τα δικά μου λεφτά και προσπαθώ να βγω αλώβητη από αυτήν την κρίση με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ, χωρίς να αναγκαστώ να εγκαταλείψω την πατρίδα μου» προσθέτει.



Το πιο σέξι χριστουγεννιάτικο δώρο (pics)

Posted: 16 Dec 2011 04:30 PM PST

Η Kelly Brook είναι ένα δώρο που θα ήθελε ο κάθε άντρας να έχει κάτω από το χριστουγεννιάτικο του δέντρο.
Η ηθοποιός έκανε πολλά όνειρα πραγματικότητα ποζάροντας για ένα διαδικτυακό ημερολόγιο. Η Brook πόζαρε αισθησιακά και με νάζι καθώς γδυνόταν σιγά σιγά.

Η 32χρονη άφησε λίγα στην φαντασία καθώς στο τέλος κάλυπτε τα επίμαχα σημεία με τα χέρια και φορώντας απλά ένα κόκκινο string. Αυτά είναι χριστουγεννιάτικα δώρα…
 

Που πας βρε κοπέλα μου με αυτά τα τακούνια; (video)

Posted: 16 Dec 2011 04:15 PM PST

Τι λέτε θα τα καταφέρει χωρίς να πέσει;...










Οι sexy φωτογραφίες της ημέρας (pics)

Posted: 16 Dec 2011 04:17 PM PST









3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20


22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40


42

43

44

45

46

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

Σεξουαλική παρενόχληση από καμήλα στην τουρκική τηλεόραση! (video)

Posted: 16 Dec 2011 03:45 PM PST


Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην τουρκική τηλεόραση. ΄Ενας δημοσιογράφος έκανε ρεπορτάζ, παίρνοντας συνέντευξη από δυο Τούρκους αγρότες...
Όταν ξαφνικά μια καμήλα ζήλεψε την τηλεοπτική δόξα και αποφάσισε να εκδηλώσει την... αγάπη της προς έναν από τους αγρότες, ορμώντας του στην κυριολεξία, ζωντανά στον αέρα...

Δείτε το απίστευτο περιστατικό:


Τα μεγαλύτερα φίδια... στον πλανήτη (pics)

Posted: 16 Dec 2011 03:30 PM PST

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν...



2131 The Biggest Snakes On The Planet395 The Biggest Snakes On The Planet469 The Biggest Snakes On The Planet565 The Biggest Snakes On The Planet661 The Biggest Snakes On The Planet758 The Biggest Snakes On The Planet854 The Biggest Snakes On The Planet952 The Biggest Snakes On The Planet1179 The Biggest Snakes On The Planet1047 The Biggest Snakes On The Planet1240 The Biggest Snakes On The Planet1335 The Biggest Snakes On The Planet1432 The Biggest Snakes On The Planet1531 The Biggest Snakes On The Planet1628 The Biggest Snakes On The Planet1725 The Biggest Snakes On The Planet1825 The Biggest Snakes On The Planet1925 The Biggest Snakes On The Planet2024 The Biggest Snakes On The Planet





ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βιβλίο φτιαγμένο από ανθρώπινο δέρμα!

Posted: 16 Dec 2011 03:54 PM PST

Ο 19ος αιώνας είναι μακράν από τους πιο σκοτεινούς και μυστικιστικούς όλων των εποχών...  Το βιβλίο The Poetical Works που περιλαμβάνει το Paradise Lost σειρά ποιημάτων του μεγάλου Αγγλου ποιητή John Milton, θεωρείται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα….Ένα από αυτά τα αντίτυπα όμως, έκδοσης του 1852, κουβαλάει την πιο μακάβρια ιστορία που ακούστηκε ποτέ.
Το εν λόγω βιβλίο, παρότι με γυμνό μάτι δείχνει απόλυτα φυσιολογικό, με μια πιο λεπτομερή ανάλυση κάποιος μπορεί να παρατηρήσει ότι το δέρμα που είναι δεμένο το βιβλίο είναι… ανθρώπινο!

Ο George Cudmore εκτελέστηκε δια απαγχονισμού τον Μάρτιο του 1830 με την κατηγορία ότι δηλητηρίασε την ερωμένη του Sarah Dunn με αρσενικό που είχε τοποθετήσει μέσα σε γάλα και μήλο που της είχε προσφέρει.

Λίγο μετά την εκτέλεση, που έλαβε μέρος στο Exeter του Devon παρουσία δεκάδων ανθρώπων που βροντοφώναζαν υπέρ της καταδίκης του, το άψυχο σώμα του Cudmore ξεγυμνώθηκε από την σάρκα του, και ένα μέρος του βρέθηκε στα χέρια του Mr W Clifford βιβλιοπώλη της περιοχής.

Το δέρμα του άνδρα έντυσε τις δημιουργίες του Milton πριν από 160 χρόνια και τώρα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μετά την δωρεά της στο Westcountry Studies Library σε μια έκθεση σχετική με το έγκλημα και την τιμωρία.

«Είναι σίγουρα ένα ασυνήθιστο και απάνθρωπο δημιούργημα, το οποίος όμως αν δεν υπήρχε η περιγραφή θα ήταν δύσκολο να αναγνωριστεί», λέει ο βιβλιοθηκάριος Tony Rouse και συμπληρώνει: «Δεν έχει τρίχες, ούτε τίποτα χαρακτηριστικό που να παραπέμπει σε ανθρώπινο δέρμα».

Ποιος ηθοποιός έβγαλε 1,3 δις το 2011;

Posted: 16 Dec 2011 03:15 PM PST

«Μαγικά» στις τσέπες του έκανε ο ομολογουμένως μικρός σε ηλικία αλλά όχι σε ταλέντο ηθοποιός ο οποίος έβγαλε πολλά εκατομμύρια ευρώ μέσα στο 2011..Ο Daniel Radcliffe αναδείχθηκε ως ο πιο πλούσιος ηθοποιός της χρονιάς που φεύγει, σύμφωνα με την σχετική λίστα του Forbes!

Ο «Harry Potter» μπορεί να έριξε αυλαία στην μεγάλη οθόνη, στον τραπεζικό του λογαριασμό, όμως, έριξε 1,3 δισ. δολάρια!

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Shia LaBeouf από τους «Transformers» με 1,1 δισεκατομμύρια και στην τρίτη οJohnny Depp με 1 δισεκατομμύριο.

Κακούργα οικονομική κρίση και για τον Robert Pattinson, που ο ρόλος του ως κινηματογραφικό βαμπίρ του απέφερε 750 εκατομμύρια, χώρια τα 633 που «τσέπωσε» η αγαπημένη του στο πανί και στη ζωή, Kristen Stewart, η οποία τερμάτισε 6η και είναι η μοναδική γυναίκα στη λίστα.

Ανάμεσα στο ζευγαράκι «χώθηκαν» τα 743 εκατομμυριάκια του Bradley Cooper, ενώ την 10αδα των πλουσιότερων ηθοποιών συμπληρώνουν τρεις σταρ με 626 εκατομμύρια -οι Vin Diesel, The Rock και Paul Walker, όλοι από την ταινία «Fast & Furious»- και ο Ed Helms με 588 εκατομμύρια.

gossip-tv.gr

Έτρεξαν γυμνοί για τη σωτηρία του πλανήτη (video)

Posted: 16 Dec 2011 03:00 PM PST

Δεκάδες άνδρες γδύθηκαν σήμερα κι άρχισαν να τρέχουν στον προαύλιο χώρο ενός πανεπιστημίου στην πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, Μανίλα, κάνοντας έκκληση για καθαρά ποτάμια και μεγαλύτερες προσπάθειες για την σωτηρία του πλανήτη.
Πρόκειται για μια ετήσια παράδοση στο πανεπιστήμιο των Φιλιππίνων: φέτος μέλη μιας πανεπιστημιακής αδελφότητας έτρεξαν στους χώρους του κτιρίου φορώντας μόνο μάσκες και κρατώντας πλακάτ με συνθήματα για περιβαλλοντική προστασία.

Κάθε χρόνο η ομάδα αυτή θέτει και διαφορετικό στόχο και φέτος ένωσε τις δυνάμεις της με περιβαλλοντικές οργανώσεις για να καθαρίσουν 20 μολυσμένα ποτάμια και ρυάκια στη Μανίλα.

Η παράδοση λέγεται ότι ξεκίνησε την δεκαετία του '70 όταν μέλη της αδελφότητας έτρεξαν γυμνά στους χώρους του πανεπιστημίου για να διαμαρτυρηθούν κατά της απόφασης του πρώην προέδρου Φερντινάντ Μάρκος να λογοκρίνει μια ταινία που καυτηρίαζε την κυβέρνησή του.


Μια playmate στη βουλή της Ρωσίας (pics)

Posted: 16 Dec 2011 02:45 PM PST

Μια playmate αποτελεί πλέον μέλος της βουλής της Ρωσίας, μετά από εκλογή της με το συνδυασμό του Vladimir Putin. Η Maria Kozhevnikova, 27, είναι ηθοποιός και είχε ποζάρει για την ρωσική έκδοση του περιοδικού Playboy πριν δύο χρόνια καθώς είχε μόλις χωρίσει με τον σύντροφό της.
Είναι η κόρη του παίχτη ice hockey Alexander Kozhevnikova καθώς και η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Love Stories.

Δήλωσε για την εκλογή της αυτή ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη καθώς ήταν καιρός να ακουστούν οι φωνές των νέων. Μια βουλευτής δηλαδή με τα «κατάλληλα» προσόντα…







Της έκανε πρόταση γάμου στον αέρα κι εκείνη αρνήθηκε! (video)

Posted: 16 Dec 2011 02:30 PM PST

Ακόμη μια πρόταση γάμου on air είχαμε στην αμερικανική τηλεόραση...αυτή τη φορά στο δημοφιλές σόου της Ellen DeGeneres. Κάτι όμως στράβωσε...

Ο Jacob Waterdale, είχε κανονίσει να παρευρίσκεται στο κοινό της εκπομπής η κοπέλα του και έστειλε ένα γράμμα στην Ellen ζητώντας την άδεια να κάνει πρόταση γάμου στον αέρα.

Προς έκπληξη της Jodie, η παρουσιάστρια διάβασε το γράμμα του Jacob και τον προσκάλεσε στο πλατό κι αυτός στη συνέχεια προχώρησε στα καθίσματα, γονάτισε, της άνοιξε την καρδιά του και τη ζήτησε σε γάμο.

«Συγνώμη, δεν μπορώ» ήταν η αναπάντεχη απάντηση της Jodie μέσα σε λυγμούς και πριν καλά καλά απαντήσει, έπεσε το μουσικό σήμα της εκπομπής, σηματοδοτώντας την έναρξη των χριστουγεννιάτικων δώρων (ενότητα που φιλοξενεί αυτές τις μέρες η εκπομπή).

Πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι επρόκειτο για φάρσα και πως ο κύριος Jacob Waterdale ανήκει στους υπαλλήλους του σόου.

Η μόνη διευκρίνιση που δίνεται από το κανάλι του Ellen Show στο YouTube είναι «Η πρόταση γάμου δεν πήγαινε και πολύ καλά, αλλά ευτυχώς έχουμε τις 12 μέρες δωρεάν δώρων!».
Εσείς τι πιστεύετε; Δείτε το βίντεο.



Πιο καμμένη με το "Farmville"... δεν γίνεται (video)

Posted: 16 Dec 2011 02:15 PM PST

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί...



Η γυναίκα με το μεγαλύτερο στήθος στη... Ρωσία (pics)

Posted: 16 Dec 2011 01:59 PM PST


Οι 10 πιο συχνές ατάκες για... «χυλόπιτα»

Posted: 16 Dec 2011 01:45 PM PST


Για κάποιες γυναίκες δεν είναι εύκολο έργο, άλλες πάλι δεν έχουν καμία ενοχή και σου δίνουν τη χυλόπιτα με το ταψί! Πολλές κλισέ εκφράσεις κρύβονται  πίσω από την κίνησή τους αυτή. Στο πετάνε συγκαλυμμένο αλλά τι ακριβώς εννοούν ξέρεις;

Παρακάτω θα δεις 10 ατάκες που λένε οι γυναίκες στην προσπάθειά τους να πετύχουν το στόχο τους, να σε κεράσουν μια χυλοπιτούλα δηλαδή, και τι σκέφτονται στα αλήθεια την ώρα εκείνη…
1. Σε βλέπω σαν αδελφό μου
(Μου θυμίζεις τον Κουασιμόδο στην Παναγία των Παρισίων)
2. Έχουμε μια μικρή διαφορά ηλικίας
(Συνομήλικος της Ακρόπολης είσαι; )
3. Δεν με ελκύεις με αυτόν τον τρόπο
(Είσαι ο πιο άσχημος τύπος που έχω δει ποτέ μου)
4. Η ζωή μου είναι ιδιαίτερα πολύπλοκη αυτήν την εποχή
(Δεν θέλω να περάσω όλο το βράδυ μαζί σου γιατί θα ακούσεις όλα τα τηλεφωνήματα από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνω)
5.Έχω ήδη ερωτικό δεσμό
(Ο οποίος είναι ο αρσενικός μου γάτος και μια μεγάλη σακούλα ποπκόρν)
6. Δεν βγαίνω ραντεβού με άνδρες από την δουλειά μου
(Άκουσε, φιλαράκο, δεν θα έβγαινα μαζί σου ακόμη και αν ήσουν ο τελευταίος άνδρας στο σύμπαν, πόσο μάλιστα στο κτίριο)
7. Δεν φταις εσύ, εγώ φταίω
(Δεν φταίω εγώ, εσύ φταις)
8. Ασχολούμαι με την καριέρα μου
(Ακόμη και κάτι τόσο βαρετό και μη ικανοποιητικό σαν την καριέρα μου είναι καλύτερο από το να βγω μαζί σου)
9. Δεν θέλω να δεσμευτώ
(Έχω ξεκόψει κάτι κρύους σαν και σένα)
10. Ας μείνουμε φίλοι
(Σε θέλω να είσαι κοντά μου για να σου λέω με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα εκείνα που θα γίνονται με τους άλλους άντρες όταν κάνω έρωτα μαζί τους)

Οι πιο τρομακτικές γκριμάτσες των celebrities το 2011 (pics)

Posted: 16 Dec 2011 01:33 PM PST










































Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές