Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Τελικά υπάρχουν και άλλα sexy κορίτσια στο facebook! (pics)

Posted: 03 Nov 2011 04:10 PM PDT

Και εμείς νομίζαμε ότι το facebook έπαθε... κορεσμό από τα sexy κορίτσια! Κάναμε λάθος όμως! Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε...















Από την Πολωνία με αγάπη (pics)

Posted: 03 Nov 2011 03:44 PM PDT


Για τα μάτια της σφάζονται παλικάρια, αλλά της Monika Pietrasinska δεν της καίγεται καρφάκι.

Φοράει το μαγιουδάκι της, κατεβαίνει στην πλαζ και ποζάρει το καυτό, σφιχτό κορμάκι της. Κι ό,τι θέλει ας γίνει! Monica, έτσι όπως το πας θα γίνουν πολλά!.














83χρονος συνελήφθη για... πορνεία!

Posted: 03 Nov 2011 03:22 PM PDT

Με την κατηγορία της πορνείας συνελήφθη ένας 83χρονος, ο οποίος σύμφωνα με το κατηγορητήριο πρόσφερε σεξουαλικές... υπηρεσίες σε γυναίκα έναντι αμοιβής...Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία της Αϊόβα, όπου ζει ο Μπεν Κλίφορντ Ντόσον, ο κοτσονάτος παππούς είχε πάρει ένα δάνειο από μια γυναίκα, στην οποία πρότεινε αντί να ξεπληρώσει με λεφτά το χρέος του, να το ξεπληρώσει με σεξ.
Μην περιμένοντας για την καταφατική απάντησή της, ο Ντόσον άρχισε να τη φυλάει στο λαιμό, με αποτέλεσμα όχι μόνο το χρέος του να μη σβηστεί, αλλά να οδηγηθεί και στο δικαστήριο, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για πορνεία και σεξουαλική παρενόχληση.

Ρεπόρτερ μαθαίνει ότι κέρδισε σπίτι 2 εκ. στον αέρα (video)

Posted: 03 Nov 2011 03:08 PM PDT

Η κλήρωση για ένα σπίτι αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων είχε έναν τυχερό-έκπληξη. Ο μεγάλος νικητής, Barry Deley, δουλεύει σαν αθλητικός ρεπόρτερ στο κανάλι που μετέδωσε την κλήρωση και έμαθε στον αέρα ότι ήταν ο μεγάλος νικητής...
Οι συνάδελφοί του μάλιστα αναρωτιόντουσαν αν ''έχει το δικαίωμα να κερδίσει'', ενώ η συμπαρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων στο τοπικό κανάλι Global BC στον Καναδά, είπε στο τυχερό : ''Barry είμαστε καλύτεροι φίλοι, ε;''.

Δείτε το βίντεο:



Μετά το Octoberfest έρχεται το... Shocktomberfest

Posted: 03 Nov 2011 02:59 PM PDT

Καυτά κορίτσια φοράνε μόνο τα απαραίτητα και τις... κάλτσες τους και παίρνουν σέξι πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Απολαύστε τις...















































Της έκαψε το σπίτι γιατί τη διέγραψε από φίλη στο facebook

Posted: 03 Nov 2011 02:52 PM PDT

Παρανάλωμα του πυρός έγινε το σπίτι μιας γυναίκας, ενώ κινδύνεψε... και η ίδια και η οικογένειά της, από φωτιά που ξέσπασε στο γκαράζ τους, και όπως όλα δείχνουν την έβαλε μια 30χρονη, επειδή τη διέγραψε από φίλη της στο Facebook.

Η 30χρονη Τζένιφερ Χάρις και η Νίκι Ράσμουσεν από την Αϊόβα ήταν φίλες στην πραγματική ζωή για πολλά χρόνια, ενώ τον τελευταίο καιρό ήταν και φίλες στο Facebook. Οι δυο τους αποφάσισαν να οργανώσουν ένα πάρτι, καλώντας όλες τις επαφές τους από τη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά οι θετικές απαντήσεις στην πρόσκληση ήταν ελάχιστες, με αποτέλεσμα οι δύο φίλες να αρχίσουν να τσακώνονται για το ποια έφταιγε.
Τελικά, η Ράσμουσεν διέγραψε τη Χάρις από φίλη στο Facebook, κάτι που η τελευταία δεν πήρε και πολύ καλά, όπως όλα δείχνουν. Το επόμενο βράδυ, ξέσπασε φωτιά στο γκαράζ της Ράσμουσεν, την ώρα που η ίδια και η οικογένειά της κοιμόντουσαν. Η οικογένεια ξύπνησε από έναν εκκωφαντικό θόρυβο που ακούστηκε από το γκαράζ και πρόλαβε εγκαίρως να βγει έξω, ωστόσο το σπίτι τους έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ το γκαράζ τους – με τα αυτοκίνητά τους μέσα – κατέρρευσε.
Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν τη Ράσμουσεν και τον άντρα της ποιος είχε λόγο να τους κάψει το σπίτι, και οι δύο απάντησαν ότι ο μοναδικός άνθρωπος που τους έρχεται στο μυαλό είναι η Χάρις, η οποία μετά τον τσακωμό των δύο γυναικών άρχισε να στέλνει απειλητικά μηνύματα.
Τελικά, η γυναίκα συνελήφθη και όπως προκύπτει από μέχρι στιγμής έρευνα, οι κατηγορίες του ζευγαριού εναντίον της είναι βάσιμες.

Πορνοστάρ η νέα ιδιοκτήτρια της ομάδας Sheffield Wednesday!

Posted: 03 Nov 2011 02:43 PM PDT


Υπήρξε πορνοστάρ, σύμβολο του σεξ και εξώφυλλο του Playboy και τώρα θέλει να αγοράσει την Sheffield Wednesday! Ο λόγος για τη Sybil Danning, η οποία θέλει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στον...ποδοσφαιρικό τομέα. Μαζί με τον μεγιστάνα σύζυγό της, Horst Lach, έχουν κάνει ήδη συζητήσεις με τον τωρινό ιδιοκτήτη της ομάδας, Milan Mandarich, για να αγοράσουν τις ''κουκουβάγιες''.
 

Ίνα... το νέο αστέρι της Sirina (pics)

Posted: 03 Nov 2011 02:36 PM PDT

Η Ίνα είναι το τελευταίο πρόσωπο που χρησιμοποίησε η «Sirina» στην τελευταία της παραγωγή και το όνομά της κυκλοφόρησε αμέσως. Γι αυτό κι εκείνη έκανε μια σέξι φωτογράφιση προκειμένου να τη γνωρίσουμε καλύτερα, όσοι δεν έχουμε δει τη νέα της… ταινία


Τα πρόσωπα των celebrities χωρίς ίχνος μακιγιάζ (pics)

Posted: 03 Nov 2011 02:31 PM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες..


Τα πιο άτακτα «παιδάκια» που έχετε δει (pics)

Posted: 03 Nov 2011 02:17 PM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες..



Το "στενότερο" σπίτι στον κόσμο (pics)

Posted: 03 Nov 2011 02:11 PM PDT

Το σπίτι αυτό σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Kota Mizuishi και βρίσκεται στην Κίνα. Στο σπίτι αυτό ζει μια οικογένεια με ένα παιδί και όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες δεν του λείπει τίποτα. Αποτελείτε από 2 υπνοδωμάτια, καθιστικό, μπάνιο και σαλόνι και κοστολογείται στα $200.000..



Βρήκαν καρχαρία στο δρόμο (pics)

Posted: 03 Nov 2011 01:43 PM PDT

Στο Aberystwyth της Ουαλίας οι κάτοικοι βρήκαν έναν καρχαρία στο δρόμο και μάλιστα σε σημείο που δεν επιτρέπεται το παρκάρισμα.

Ο Tom Huxley, υπάλληλος σε τράπεζα, καθώς έβγαινε από το σπίτι φίλων ήρθε αντιμέτωπος με μία έντονη μυρωδιά ψαριού.
Αποφάσισε να το ερευνήσει μένοντας έκπληκτος όταν συνειδητοποίησε ότι η μυρωδιά προερχόταν από έναν καρχαρία και το έβγαλε φωτογραφία. Ο Huxley δήλωσε μάλιστα ότι είναι ειρωνικό γιατί καθώς έβγαινε από το σπίτι ο φίλος του έπαιζε το τραγούδι από την ταινία Jaws.

Οι ειδικοί του πανεπιστημίου του Swansea δεν είναι σίγουροι πως κατέληξε στο σημείο αυτό ο καρχαρίας αλλά πιστεύουν ότι ίσως οφείλεται στην πρόσφατη κακοκαιρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βρει καρχαρία καθώς μία ομάδα φίλων εντόπισαν έναν στο λιμάνι της περιοχής μία εβδομάδα πριν.


H Denise Milani μας μαθαίνει να... ψαρεύουμε (pics)

Posted: 03 Nov 2011 01:30 PM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες..





Πόσο δίνουν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ

Posted: 03 Nov 2011 12:44 PM PDT

Ο κόσμος του στοιχήματος δίνει σήμερα για πρώτη φορά θετική απόδοση … στο ενδεχόμενο η Ελλάδα να βγει από την ζώνη του ευρώ. Συγκεκριμένα, έθεσαν συντελεστή 1.50 (4/6) στο ότι μέχρι το τέλος του 2012, η χώρα θα έχει σταματήσει να χρησιμοποιεί το νόμισμα.«Για πρώτη φορά στοιχηματίζουμε με τις πιθανότητες υπέρ στο ότι οι Έλληνες θα βγουν από το ευρώ», δηλώνει ο εκπρόσωπος του παγκοσμίως δημοφιλούς πρακτορείου στοιχημάτων William Hill, Graham Sharpe.

Παράλληλα, οι πιθανότητες για το αν η Ελλάδα θα χρησιμοποιεί ακόμα το ευρώ μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012 ανέρχονται σε 11/10.

Τρελές καρικατούρες διασήμων (pics)

Posted: 03 Nov 2011 12:22 PM PDT

«Στρετσάρουν» την πραγματικότητα...



















Αν ο Mario ήταν Γάλλος (video)

Posted: 03 Nov 2011 12:06 PM PDT

Πώς θα έμοιαζε το παιχνίδι;










Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν μία στο εκατομμύριο (video)

Posted: 03 Nov 2011 11:14 AM PDT

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί..




Εσείς ξέρατε τι σημαίνει «coca cola»;

Posted: 03 Nov 2011 10:45 AM PDT

Η Coca Cola είναι το πιο διαδεδομένο ανθρακούχο ποτό... σε όλη την υδρόγειο. Η λέξη Coca-Cola σημαίνει στα κινέζικα «κάνει το στόμα ευτυχισμένο». Μάθετε πολύτιμες πληροφορίες, που οι περισσότεροι δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα..

Εφευρέθηκε στις 8 Μαΐου του 1886 από τον John Styth Pemberton, ο οποίος ήταν φαρμακοποιός στην Ατλάντα των ΗΠΑ, και εκατομμύρια κουτάκια Coca-Cola πωλούνται καθημερινά. Γνωρίστε παρακάτω την Coca Cola.
Γνωρίζατε ότι:
1. Ήταν αρχικά πράσινη; Σήμερα, το άλλο όνομα του εμπορικού σήματος της Coca Cola είναι «Red Empire» δηλαδή, η Κόκκινη Αυτοκρατορία.
2. Εφευρέθηκε από τον John Pemberton ως θεραπεία για τους πονοκεφάλους και σήμερα υπάρχει ένας όρος γνωστός ως «Coca Cola φοβία» o οποίος αναφέρεται στον εθισμό για Coca Cola.
3. Είναι η πιο αναγνωρίσιμη λέξη στον κόσμο μετά τη λέξη "OK".
4. Η παραγωγή της Coca-Cola είναι ίση με τη παραγωγή νερού στους Καταρράκτες του Νιαγάρα; Το νούμερο; 1,5 εκατ. λίτρα ανά δευτερόλεπτο.
5. Σερβίρεται κρύα, αλλά σερβίρεται και ζεστή (όπως ο καφές) σε διάφορες χώρες, όταν κάνει κρύο.
6. Περιείχε κοκαΐνη μέχρι το 1905 αλλά αφαιρέθηκε λόγω της ανησυχίας του κόσμου.
7. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό της τουαλέτας, την αφαίρεση του λίπους αλλά και για τις σκουριασμένες βίδες.
8. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία τσιμπημάτων από μέδουσες.
9. Διανέμεται παντού ανά τον κόσμο και οι εκτιμήσεις, σε παγκόσμια κλίμακα, είναι ότι εισρέουν στα ταμεία της 60 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο.
10. Περισσότερες από 15.000 «Coca Cola», όλων των τύπων, καταναλώνονται σε όλον τον κόσμο κάθε δευτερόλεπτο.

Τρελοί άνθρωποι σε τρελές καταστάσεις (pics)

Posted: 03 Nov 2011 10:44 AM PDT
































Σκάλες από άλλο πλανήτη (pics)

Posted: 03 Nov 2011 10:15 AM PDT

Κάνουν την ανάβαση περιπέτεια..























Αστείες οικογενειακές φωτογραφίες (pics)

Posted: 03 Nov 2011 09:52 AM PDT


Τα οικογενειακά άλμπουμ είναι τα καλύτερα ενθύμια. Πόσο μάλλον όταν οι φωτογραφίες που βάζουμε σε αυτά είναι αστείες στιγμές..



Αστείες εικόνες από διαφημίσεις (pics)

Posted: 03 Nov 2011 09:44 AM PDT


Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει το ρητό και οι φωτογραφίες αυτές επιβεβαιώνουν 100% το ρητό. Ρίξτε μια ματιά και θα καταλάβετε το λόγο..

Πρέπει να είναι χαζοί αυτοί οι αστυνομικοί δεν εξηγείται αλλιώς!!! (video)

Posted: 03 Nov 2011 09:03 AM PDT

Καλά ο μοναδικός τρόπος για να σταματήσετε μια αγελάδα είναι να την πυροβολήσετε; Τόσο μυαλό έχετε, αυτά κάνετε!!!!



Αστυνομικοί αποτρέπουν την απογείωση αεροπλάνου εμπόρων ναρκωτικών (video)

Posted: 03 Nov 2011 08:27 AM PDT

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία. Δείτε την άμεση επέμβαση των αστυνομικών...


Διαφημιστικές σακούλες πέρα από κάθε φαντασία (pics)

Posted: 03 Nov 2011 07:16 AM PDT

Από σχεδιαστές με μεγάλη φαντασία...

Connection with other parts of the human body
Playing with package handles
Playing with package contents
Package jokes and design projects

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές