Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Kamikazi.gr


Kamikazi.gr


Οι πιο περίεργοι δρόμοι(pics)

Posted: 29 Aug 2011 04:05 PM PDT

Δείτε τις φωτογραφίες






















Πως να ΜΗΝ κάνετε προσπέραση (Βίντεο)

Posted: 29 Aug 2011 03:32 PM PDT

Παράδειγμα προς αποφυγή ο τύπος






Τι κάνεις εκεί βρε;

Posted: 29 Aug 2011 03:24 PM PDT

Κάτι δεν πάει καλά. Συμφωνείτε;





Μήπως το έχει παρακάνει με την γυμναστική;

Posted: 29 Aug 2011 02:59 PM PDT

Η ηθοποιός μάλλον πρέπει να σταματήσει τις πολλές ώρες στο γυμναστήριο. Γιατί τα χέρια αρχίζουν να μοιάζουν πλέον με αυτά ενός αθλητή και λιγότερο με γυναικεία χέρια.

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City είναι γνωστή για την ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί αλλά και την αγάπη της για την γυμναστική. Απ' ότι φαίνεται αυτή της η μανία να διατηρήσει ένα καλλίγραμμο αλλά και άψογο κορμί έχει φτάσει στα άκρα και το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο όμορφο.

Η εμφάνιση της έξω από το σπίτι της στην Νέα Υόρκη με αμάνικη μπλούζα,έδειξε  πραγματικά το πόσο το έχει ρίξει στην γυμναστική! 






H LeAnn Rimes και το... ιδιαίτερο μπικίνι της!

Posted: 29 Aug 2011 02:57 PM PDT

Σε παραλία του Μαλιμπού εθεάθη να κάνει διακοπές μαζί με τον καλό της και φίλους της η LeAnn Rimes. Η τραγουδίστρια τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω της όχι μόνο με το σε φόρμα σώμα της-αν και πολλοί κάνουν λόγο για νευρική ανορεξία, αλλά και για το... παρ΄ολίγον στρινγκ κάτω μέρος του μαγιό της!

Το πλεκτό κόκκινο της μαγιό ήταν σέξι και ταυτόχρονα δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστο από τους λουόμενους στην παραλία, αλλά και τους παπαράτσι.



Δείτε τις φωτογραφίες...










101 λόγοι για να γελάσετε (Pics)

Posted: 29 Aug 2011 02:32 PM PDT

Τέτοιες ώρες που διανύουμε το γέλιο είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Γι' αυτό μη διστάζετε. Γελάστε άφοβα. Δείτε τις φωτογραφίες














































































































swiss air lines

Τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο!

Posted: 29 Aug 2011 01:32 PM PDT

Είναι κόυκλες... και πληρώνονται αδρά γι'αυτό











Gisele Bndchen  $ 45 million

Heidi Klum  $ 20 million

Kate Moss $13.5 million

Adrianna Lima $ 8 million

Alessandra Ambrosio $ 5 million

Daria Werbowy  $ 4.5 million

Lara Stone  $ 4.5 million

Carolyn Murphy  $ 4.3 million

Natalia Vodianova  $  4 million

Candice Swanepoel  $ 2 million


Πρόεδρος ομάδας… απείλησε τις ζωές των παικτών του!

Posted: 29 Aug 2011 11:36 AM PDT

Ο Τσετσένος Μπουλάτ Τσαγκάεφ, ο πρόεδρος της ομάδας Ξαμάξ, έχει κάνει άνω κάτω το ελβετικό ποδόσφαιρο καθώς εξαπέλυσε απειλές κατά της ζωής των παικτών και του Χοακίν Καπαρός!

Το πρώτο ξέσπασμα όπως αναφέρει το gazzetta, ήταν όταν ο Τσαγκάεφ, σε αναμέτρηση της ομάδας του με την Σιόν, επειδή στα πρώτα έξι λεπτά της αναμέτρησης «έφαγε» 2 γκολ η Ξαμάξ, στο ημίχρονο κατέβηκε στα αποδυτήρια της ομάδας και άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες!

Αφού απαίτησε από τον τεχνικό της ομάδας, Μπερνάρ Σαγάντ, να κάνει αλλαγή τον τερματοφύλακα Ζαν Φρανσουά Μπεντενίκ, τον οποίο θεώρησε υπεύθυνο για τα γκολ που δέχθηκε η Ξαμάξ, στην συνέχεια απευθύνθηκε στους υπόλοιπους. «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναξε και έφυγε μαινόμενος.


Το τελευταίο «χτύπημα» του Τσετσένου, όμως, ήταν χειρότερο από όλα τα προηγούμενα! Ο Χοακίν Καπαρός, πρώην τεχνικός της Σεβίλλης και της Μπιλμπάο, έχει αναλάβει εδώ και κάποιες εβδομάδες της τεχνική ηγεσία της Ξαμάξ. Μετά το τελευταίο παιχνίδι της Νοσατέλ με την Λωζάνη, που έληξε ισόπαλο 2-2, ο Τσαγκάφ κατέβηκε συνοδεία της προσωπικής του... φρουράς στα αποδυτήρια και άρχισε να απειλεί τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο! «Σε πληρώνω πολλά, όμως είναι ανίκανος» φέρεται να είπε στον Καπαρός σύμφωνα με τους Ελβετούς!

«Φοβάμαι ότι το τηλέφωνό μου είναι παγιδευμένο», τόνισε παίκτης της Ξαμάξ, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, σε εφημερίδα της Ελβετίας, ενώ ένας άλλος είπε: «λυπάμαι, αλλά φοβάμαι ότι θα υποστώ αντίποινα αν σας μιλήσω»!

Στη συνέχεια οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι οπαδών της ομάδας ανακοίνωσαν ότι από εδώ και στο εξής θα απέχουν από τις δραστηριότητες της ομάδας. «Η Νοσατέλ Ξαμάξ έχει χάσει τις αξίες και έχει αμαυρώσει την ιστορία της. Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες θα πρέπει να δουλεύουν απερίσπαστοι», αναφέρει η κοινή ανακοίνωση...

VIDEO: Πώς αφαιρούν την κυτταρίτιδα από τις επώνυμες με Photoshop

Posted: 29 Aug 2011 11:18 AM PDT


Αν απορείς πώς γίνεται κάθε χρόνο να βλέπεις τις celebrities σε όλο τον κόσμο να...  ποζάρουν χωρίς κόμπλεξ με τα καυτά μαγιό τους ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. Τα περισσότερα καλλίγραμμα κορμιά είναι στην πραγματικότητα σώματα με λίγη κυτταρίτιδα και πολλά παραπάνω ψωμάκια.
Δείτε πώς εξαφανίζουν τις ατέλειες και αγαπήστε το σώμα σας:
 

Εξαφανίστηκε 14χρονη στον Πειραιά

Posted: 29 Aug 2011 05:36 AM PDT

Θρίλερ στον Πειραιά με την εξαφάνιση της 14χρονης Δέσποινας Τσαπρούνη, η οποία αγνοείται από τις 24 Αυγούστου.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το μικρό κορίτσι, το οποίο εξαφανίστηκε στα Καμίνια. Η Δέσποινα, η οποία είναι αδερφή μπασκετμπολίστα του Ηλυσιακού, είχε μαζί της μία σχολική τσάντα ώμου, μωβ χρώματος και φορούσε φούξια πέδιλα.

Όποιος έχει δει ή εντοπίσει τη μικρή Δέσποινα, καλείται να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρχές ή να ενημερώσει το Χαμόγελο του Παιδιού.



Στοίχημα: Στην Ολλανδία

Posted: 29 Aug 2011 05:32 AM PDT

Στις 9 μμ ώρα είναι προγραμματισμένος ο αγώνας ΕΜΕΝ - ΦΚ ΟΣ για το ολλανδικό πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας(Jupiler League). Δύο ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με μια ισοπαλία και δύο ήττες η πρώτη, μια νίκη και δύο ήττες η δεύτερη.
Ένας αγώνας, λοιπόν, ανάμεσα σε δυο σχεδόν ίδιες ομάδες με αποτέλεσμα η πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος να είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αυτό όμως που ενδιαφέρει εμάς είναι ότι και οι δυο ομάδες έχουν αστείες άμυνες και δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία τα γκολ. Τα γκολ είναι 2-8 για την ΕΜΕΝ και 7-7 για την ΦΚ ΟΣ. Αυτό που περιμένω είναι να σκοράρουν και οι 2 ομάδες και το τελικό αποτέλεσμα να είναι χορταστικό.
Πρόταση: γκολ/γκολ, over 2.5, over 3.5 και over 4.5 με αποδόσεις 1.44, 1.50, 2.20 και 3.75
 

Οι μεγαλύτεροι serial killers όλων των εποχών

Posted: 29 Aug 2011 05:06 AM PDT

Η έννοια του κατά συρροή δολοφόνου (serial killer) που συγκλονίζει μια ολόκληρη κοινωνία και τη βυθίζει στο φόβο με τις πράξεις του δεν είναι καινούργια στην ιστορία του ανθρώπου.

Απάνθρωπα εγκλήματα γίνονταν πάντοτε. Εμείς απλώς γνωρίζουμε αυτούς που τιμωρήθηκαν για αυτά. Η λίστα των serial killers που έχουν περάσει στην ιστορία για τις αποτρόπαιες πράξεις τους είναι –δυστυχώς- ατελείωτη.

Υπάρχουν όμως μερικοί που ξεχωρίζουν και κάνουν ακόμη τους ανθρώπους να ανατριχιάζουν στο άκουσμα του ονόματός τους.









Gilles de Rais (Γαλλία)

Αριθμός θυμάτων: υπολογίζεται από 80 μέχρι και 600





Ένας Γάλλος ευγενής που υπηρετούσε την πατρίδα του έχοντας ηγετική θέση στον στρατό της Ιωάννας της Λωραίνης (Jeanne d'Arc). Καταδικάστηκε για φόνο και βιασμό δεκάδων (κάποιοι λένε και εκατοντάδων) μικρών παιδιών. 

Κυνηγούσε κυρίως νεαρά αγόρια. Οι συνεργοί του τα παγίδευαν κι ύστερα του τα παρουσίαζαν ένα ένα έτσι ώστε να διαλέξει το πιο όμορφο. Ξεφορτωνόταν τα πτώματα είτε θάβοντας είτε καίγοντάς τα.






Theodore Bundy (ΗΠΑ)
Αριθμός θυμάτων: τουλάχιστον 36






Τη δεκαετία του '70, το όνομα του Theodore Bundy προκαλούσε ρίγη στην αμερικανική κοινωνία. Τα Μέσα τον αποκαλούν συχνά ως «το μοντέλο των κατά συρροή δολοφόνων» κι αυτό γιατί πριν δραστηριοποιηθεί αποτελούσε έναν άντρα- υπόδειγμα με εντυπωσιακό παρουσιαστικό και ευγενείς τρόπους.

Μία ερωτική απογοήτευση τον οδήγησε στη δολοφονική τρέλα και τον θυμό του εναντίον των γυναικών. Δραστηριοποιήθηκε στις Πολιτείες Utah, Oregon και Ουάσινγκτον όπου και παραμόρφωνε τα θύματά του. Στη συνέχεια, τοποθετούσε τα κεφάλια τους στον τοίχο του ως εκθέματα κι ύστερα κοιμόταν με τα υπόλοιπα σώματα μέχρι εκείνα να αποσυντεθούν.

Σε ηλικία 43 ετών, εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα αφού είχε παραδεχθεί πως ήταν ένοχος για τουλάχιστον 36 φόνους. 








Herman Webster Mudgett (ΗΠΑ)
Αριθμός θυμάτων: άγνωστος




Γνωστός ως «H. H. Holmes», αποτελεί μία από τις πιο διεστραμμένες περιπτώσεις δολοφόνων. Ξεκίνησε δουλεύοντας σε ένα φαρμακείο όπου εξαπατούσε ανθρώπους πουλώντας ψεύτικα φαρμακευτικά προϊόντα, τα οποία ισχυριζόταν πως είχαν θεραπευτικές ιδιότητες. Τις απάτες του τις πήγε ένα βήμα παραπέρα όταν σκότωσε τον φαρμακοποιό και πήρε τη θέση του.

Χρησιμοποιώντας το κεφάλαιο της επιχείρησης αποφάσισε να χτίσει ένα ξενοδοχείο στη White City των ΗΠΑ προκειμένου να φιλοξενήσει τους επισκέπτες της μεγάλης έκθεσης World's Fair. Το ξενοδοχείο αυτό ήταν μια δολοφονική απάτη.

Ο Mudgett κατάφερε να παγιδεύσει για μήνες τουρίστες στο ξενοδοχείο που ήταν ειδικά διαμορφωμένο με κρυφά περάσματα, καταπακτές και μπουντρούμια (σκότωσε όλους τους εργάτες για να κρατήσει τα σχέδια μυστικά). Οι άνθρωποι έχασαν τελικά τη ζωή τους από από ασφυξία μέσω θανατηφόρων αερίων και άλλα βασανιστήρια. Υπολογίζεται ότι στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του, το ξενοδοχείο έγινε «τάφος» για πάνω από 50 ανθρώπους.








Pedro Alonso López (Κολομβία, Περού, Εκουαδόρ)
Αριθμός θυμάτων: πάνω από 300





Η ιστορία του ανθρώπου αυτού είναι σοκαριστική. Μεγαλωμένος στο Εκουαδόρ από μια οικογένεια με 13 παιδιά, διώχτηκε από το σπίτι του όταν η μητέρα του τον είδε να παρενοχλεί τη μικρή του αδερφή. Ζώντας στους δρόμους, φέρεται να βιάστηκε επανειλημμένως από έναν άνδρα που του πρόσφερε αρχικά καταφύγιο. 

Όταν κατάφερε να ξεφύγει, δέχτηκε να μπει σε ορφανοτροφείο. Αναγκάστηκε να δραπετεύσει όμως κι από εκεί επειδή, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, ένας από τους δασκάλους τον έδενε και τον βασάνιζε.

Στα 18 του μπήκε στη φυλακή για μικροεγκλήματα. Εκεί βιάστηκε ομαδικά από άλλους κρατούμενους. Ο Lopez σκότωσε τους βιαστές τους καταλήγοντας για πολλά χρόνια στη φυλακή. Όταν τελικά βγήκε, μετακόμισε στο Περού και έβαλε στόχο να βλάψει νεαρά κορίτσια.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του ίδιου, μέχρι το 1978 είχε απαγάγει, βιάσει και τελικά σκοτώσει πάνω από 100 κορίτσια. Αργότερα μετακινήθηκε και πάλι στην Κολομβία κι ύστερα στο Εκουαδόρ, όπου φέρεται να σκότωνε κατά μέσο όρο τρία κορίτσια τη βδομάδα.

Συνελήφθη σε μια αποτυχημένη του προσπάθεια για απαγωγή. Ομολόγησε πως είναι ένοχος για πάνω από 300 περιπτώσεις φόνων αλλά κανείς δεν τον πίστεψε. Χρειάστηκε μια μεγάλη πλημμύρα, η οποία αποκάλυψε τους ομαδικούς τάφους που ο Lopez είχε δημιουργήσει ώστε να βρεθούν τα διαπιστευτήρια.

Σύμφωνα με το BBC, η αστυνομία της Κολομβίας τον άφησε ελεύθερο όταν αυτός έκτισε την 20ετή του ποινή.





Albert Fish (ΗΠΑ)

Αριθμός θυμάτων: άγνωστος




Ένας από τους διασημότερους δολοφόνους της ιστορίας, ο Albert Fish αποτελεί το «πρότυπο» του διεστραμμένου serial killer. Αποτελεί άλλωστε και την πηγή έμπνευσης του συγγραφέα που δημιούργησε τον χαρακτήρα του Hannibal Lecter. Η ιστορία του ξεκινά όταν ως καλοσυνάτος εργοδότης προσλαμβάνει τον Edward Budd.

Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της οικογένειάς του, τους πείθει να πάρει τη 10χρονη κόρη τους και να την πάει στο πάρτι της ανιψιάς του. Το πάρτι ήταν φυσικά πρόσχημα. Ο Fish πήρε το μικρό κορίτσι στο εξοχικό του, τη στραγγάλισε και τη διαμέλισε ώστε να πραγματοποιήσει μία από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις της ιστορίας.

Ο Hannibal τη μαγείρεψε και έφαγε τα κομμάτια της όπως ένα κανονικό γεύμα. Η υπόθεση παρέμενε ανεξιχνίαστη μέχρι που έξι χρόνια αργότερα, ένα γράμμα έφτασε στην οικογένεια της μικρής, το οποίο έλεγε:

«Την έπνιξα και μετά την έκοψα σε μικρά κομμάτια ώστε να πάρω το κρέας στο δωμάτιό μου, να το μαγειρέψω και να το φάω. Μου πήρε εννιά μέρες να τη φάω ολόκληρο».

Ο Fish τελικά εντοπίστηκε από το γράμμα αυτό και συνελήφθη. Παραδέχτηκε πως μέσα σε 20 χρόνια, βασάνισε με τον ίδιο τρόπο πάνω από 400 παιδιά. Παραμένει ένας από τους πρώτους εγκληματίες που εκτελέστηκαν στην ηλεκτρική καρέκλα.

Τρελό party animal ο πρίγκιπας Χάρι

Posted: 29 Aug 2011 04:15 AM PDT

Έχει προσπαθήσει πολύ να απαλλαγεί από την φήμη του «κακού παιδιού» της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, αλλά ακόμα και το γεγονός ότι κατατάχθηκε στο στρατό δεν μοιάζει να τον βοηθά. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, πάντως, ο Χάρι «τα' σπασε» στο nightclub Veneranda της Κροατίας και χορεύοντας σε ρυθμούς house, όταν αισθάνθηκε τα αίματα να ανάβουν, χωρίς να βγάλει τα ρούχα του βούτηξε στην πισίνα του club.


O φακός των αδηφάγων φωτογράφων που τον απαθανάτιζαν, τον έπιασαν λίγο αργότερα να φοράει δανεικό μπλουζάκι φίλου του έχοντας βγάλει το βρεγμένο γαλάζιο πουκάμισό του, το οποίο είχε κρεμάσει στη μέση του, συνεχίζοντας να χορεύει.

Ο 26χρονος γαλαζοαίματος βρέθηκε στην Κροατία για διήμερη απόδραση από τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του και λέγεται ότι φιλοξενείται σε φιλικό σκάφος, κοντά στο νησί Hvar.

Κράνη για να τρελαίνετε κόσμο

Posted: 29 Aug 2011 03:55 AM PDT


Απίθανες περιπτώσεις!










Οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Posted: 29 Aug 2011 03:20 AM PDT

Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το πρωί τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τι πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι κατά το "διάβασμα" των αποτελεσμάτων. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα για όλες τις κατηγορίες.

Μετά από μια βασανιστική αναμονή που κράτησε περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, ανακοινώθηκαν το πρωί της Δευτέρας οι βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας. Η ανακοίνωση των βάσεων καθυστέρησε πολύ φέτος, κάτι που οφείλεται κυρίως στα στα υπουργεία 'Αμυνας και κυρίως Προστασίας του Πολίτη, τα οποία καθυστέρησαν να ανακοινώσουν τις απαραίτητες προκηρύξεις.

Φέτος θα υπάρχουν οι βάσεις εισαγωγής για το μεγαλύτερο μέρος των υποψηφίων , (90%), αλλά και για μία από τις ειδικές κατηγορίες, δηλαδή τέκνα τριτέκνων, πολυτέκνων οικογενειών κλπ. Γι' αυτό οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν θα "διαβάζουν" τις βάσεις.

Πρέπει να είναι σίγουροι ποιες βάσεις βλέπουν. Οι εκπαιδευτικοί συμβουλεύουν να τυπώσουν από το διαδίκτυο το μηχανογραφικό τους, όπως το υπέβαλαν για να είναι πιο εύκολο το "διάβασμα" των βάσεων.

Δείτε εδώ τις βάσεις εισαγωγής για τα ΑΕΙ από ημερήσια Λύκεια (90%)

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν πού πέρασαν μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο).

Τα αποτελέσματα θα αποσταλούν ηλεκτρονικά και στις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να εκτυπωθούν ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων και να προωθηθούν στα σχολεία ευθύνης τους για ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές