Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Καρέ καρέ η μεταμόρφωση άνδρα σε γυναίκα μέσα σε 3 χρόνια [VIDEO]

Posted: 10 Jan 2013 03:27 PM PST







Τραβώντας μια
φωτογραφία κάθε μέρα και στη συνέχεια συνθέτοντας με αυτές ένα βίντεο, ένας 24χρονος Αυστραλός παρουσιάζει την μεταμόρφωση του από άνδρα σε γυναίκα μέσα σε 3 χρόνια με την βοήθεια της θεραπείας αντικατάστασης ορμονών και με μια επέμβαση θηλυκοποίησης προσώπου.










Απίστευτο: Ο άνθρωπος με τα δύο πρόσωπα!

Posted: 10 Jan 2013 03:19 PM PST







Με δύο πρόσωπα
γεννήθηκε ένας πολύ γνωστός ευγενής του 19ου αιώνα, ο Edward Mordake.  







Ο νεαρός και γοητευτικός για την εποχή άντρας είχε ένα πρόσωπο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού του- φυσιολογικό δηλαδή- και ένα άλλο πρόσωπο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.





To πίσω πρόσωπο δεν μιλούσε και δεν έτρωγε όμως γελούσε μιμούμενο τις δικές του εκφράσεις. Ο  Edward Mordake γεννήθηκε σε μια οικογένεια ευγενών, και ήταν ο μοναδικός κληρονόμος ευπατριδών Άγγλων, σημαντικός κληρονόμος της βρετανικής αριστοκρατίας. Μέλος μία φυσιολογικής και καλής οικογένειας που τον λάτρευε όμως η δική του ζωή είχε δύο πρόσωπα. Τα ιστορικά αρχεία σε Βρετανική εφημερίδα της περιοχής που ανακοίνωνε το θάνατό του αναφέρουν πως ο Edward Mordake ήταν ένας γοητευτικός νεαρός, με μια υπέροχη προσωπικότητα. Ήταν ένα πολύ όμορφο αγόρι, αλλά μόνο από μπροστά, γιατί κάθε φορά που γυρνούσε, αποκάλυπτε το δεύτερο παραμορφωμένο του πρόσωπο που θεωρούνταν η απόλυτη έκφραση του κακού.


www.kanapedatos.blogspot.gr14


Καταγράφονται εκδοχές που αναφέρουν ότι το δεύτερο πρόσωπο ήταν από ένα όμορφο κορίτσι, αλλά οι επιστήμονες λένε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν, και ότι τα παρασιτικά δίδυμα είναι πάντα του ίδιου φύλου. Μερικοί άνθρωποι ακόμη αναφέρουν ότι όταν ο Edward γύριζε, το κακό πρόσωπο ψιθύριζε ξόρκια με στόχο να καλέσει τους δαίμονες και το κακό με αποτέλεσμα να τον πετροβολούν και να τον χλέυάζουν κάθε φορά που τον έβλεπαν έξω. Από την ηλικία των 23, ταξίδευε στην ευρώπη βλέποντας πολλούς γιατρούς και παρακαλώντας  να τον απαλλάξουν με κάποιο τρόπο από το κεφάλι δαίμονα, επειδή όπως ισχυριζόταν του ψιθύριζε σατανιστικά λόγια και κατάρες τη νύχτα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί και να φοβάται διαρκώς.





Φυσικά για τα δεδομένα της εποχής, δεν θα μπορούσε κάποιος γιατρός να αναλάβει τέτοια ευθύνει και ο δύστυχος νεαρός αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών.





Αναξιόπιστοι οι γαλανομάτηδες!!!

Posted: 10 Jan 2013 03:19 PM PST






Μήπως σας βλέπουν
καχύποπτα και δε γνωρίζετε το λόγο;

Η απάντηση είναι απλή: Έχετε γαλανά μάτια!


Τσέχοι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι βλέπουν τους καταστανομάτηδες ως πρόσωπα μεγαλύτερης εμπιστοσύνης σε σχέση με τους γαλανομάτηδες, εκτός και αν οι τελευταίοι έχουν φαρδύ πρόσωπο.


Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας, ζήτησαν από μια ομάδα 238 εθελοντών να αξιολογήσουν τις φωτογραφίες 40 ανδρών και 40 γυναικών. Οι άνδρες με γαλανά μάτια και λεπτό μακρύ πρόσωπο βαθμολογήθηκαν ως λιγότερο αξιόπιστοι, αν και το ίδιο δεν φάνηκε να συμβαίνει με τα γυναικεία πρόσωπα.


Το σχήμα του προσώπου μιας γυναίκας -πέρα από τα μάτια- δεν φαίνεται να επηρεάζει την εντύπωση, που σχηματίζουν οι άλλοι για το βαθμό αξιοπιστίας της. Από την άλλη, σημειώνουν οι ερευνητές, τα γυναικεία πρόσωπα κρίνονται γενικά ως πιο αξιόπιστα σε σχέση με τα ανδρικά.


Πάντως,  τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες με καστανά μάτια θεωρήθηκαν πρόσωπα άξια μεγαλύτερης εμπιστοσύνης.

Απίστευτο, έδιωξαν το παιδί τους λόγω κρίσης!

Posted: 10 Jan 2013 03:14 PM PST




Η πολύτεκνη
οικογένεια αδυνατεί να συντηρήσει όλα τα μέλη της




Σοκ προκαλεί η ιστορία του 18χρονου Νίκου, μαθητή του Εσπερινού Γυμνασίου Ηρακλείου, ο οποίος είδε την πόρτα της εξόδου από την ίδια του την οικογένεια, που εξαιτίας της κρίσης.

Η πολύτεκνη οικογένεια, σύμφωνα με τοcretalive.gr, αδυνατεί να συντηρήσει όλα τα μέλη της και άφησε τον 18χρονο να αναζητήσει την τύχη του στους δρόμους.

Την κατάσταση του νεαρού αντιλήφθηκαν οι συμμαθητές του στο σχολείο, όταν μετά από μία αιμορραγία οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Σε επικοινωνία του σχολείου με τους γονείς του οι γονείς απάντησαν πως δεν τους ενδιαφέρει και οι εκπαιδευτικοί «να κάνουν ότι καταλαβαίνουν με το παιδί».

Προσωρινή λύση για το νεαρό βρέθηκε με τη φιλοξενία του στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Αγίας Τριάδας, ενώ αναζητά μια θέση εργασίας προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Μέχρι τότε στο σχολείο τοποθετούνται κουτιά για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Νίκο αλλά κι άλλους τέσσερις μαθητές που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Τις ημέρες των εορτών μαθητές και καθηγητές συγκέντρωσαν και του παρέδωσαν δύο σακούλες με τρόφιμα.






Το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου!

Posted: 10 Jan 2013 03:13 PM PST




Μία «γυάλα»
τεραστίων διαστάσεων




Αν εξαιρέσουμε σκυλιά και γάτες, τα ψάρια είναι τα δημοφιλέστερα pets του κόσμου.

Κρατούνται συνήθως είτε σε γυάλες και σπιτικά ενυδρεία είτε σε aquariums που δεν ξεπερνούν το μέγεθος των 30 γαλονιών (113 λίτρων).

Υπάρχουν βέβαια και ενυδρεία που διαθέτουν μεγαλύτερες χωρητικότητες, φτάνοντας κάποιες φορές μερικές εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες γαλόνια.

Όλα αυτά ωστόσο απέχουν παρασάγγας από το μεγαλύτερο ενυδρείο του κόσμου!

Εγκατεστημένο στην Ατλάντα των ΗΠΑ, το «Georgia Aquarium» αποτελεί το τεχνητό σπίτι για περισσότερα από 120.000 ψάρια, θαλάσσια πλάσματα, ακόμα και καρχαρίες, με πάνω από 500 είδη.

Κι αν αναρωτιέστε πώς μπορεί να χωρά τόσα πολλά ψάρια, είναι εξαιτίας του πραγματικά τεράστιου μεγέθους του: 6,3 εκατομμύρια γαλόνια (23,85 εκατομμύρια λίτρα)!



Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο για το πελώριο ενυδρείο είναι το έκθεμα «The Ocean Voyager». Παρουσιάζει τη ζωή των φαλαινοκαρχαριών μέσα από ένα εκπληκτικά μεγάλο τούνελ, όπου οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την υποθαλάσσια ζωή από όλες τις δυνατές γωνίες.



Και το τούνελ αυτό είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη μεγαλύτερη προθήκη ενυδρείου του κόσμου (πίσω ακριβώς από τον κυρίως χώρο του «Georgia Aquarium»)...





















newsbeast.gr

Η απορία της Ελένης που έκανε το πάνελ να «λιώσει» στο γέλιο!

Posted: 10 Jan 2013 03:08 PM PST








Η χθεσινή
απορία της Ελένης Μενεγάκη ήταν «όλα τα λεφτά»!









«Ποιο είναι το τραγούδι ρε παιδιά "Χιόνια στο κέντρο της Αθήνας"» είπε με απορία η Ελένη, διαβάζοντας ένα μήνυμα κάποιου τηλεθεατή της! Τι ήταν να πει αυτή την απορία η παρουσιάστρια, οι συνεργάτες της «λύθηκαν στα γέλια»!


«Αυτή είναι η είδηση Ελένη μου, δεν έχει προλάβει να γίνει ακόμα τραγούδι», της απάντησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας! Η Ελένη τότε δεν ήξερε τι να κάνει, πού να κρυφτεί!


«Μην ανησυχείς πάω τώρα. Κοπελιά τι το θέλεις; Να πάω στον Θεοφάνους ή στον Φοίβο; Τι θες να είναι λαϊκό ή ποπ;» της είπε η Κατερίνα Ζαρίφη πειράζοντάς την!


Τι να κάνει και η Ελένη, αφού συνήλθε από τα γέλια έστειλε "παράκληση" στους τηλεθεατές: «Παιδιά να μου στέλνετε mail ανάλογα με το θέμα που συζητάμε, γιατί μπερδεύομαι»!!!!




Γιατί τα ανθρώπινα δάχτυλα ζαρώνουν στο νερό;

Posted: 10 Jan 2013 03:04 PM PST





Πολλοί είχαν
αναρωτηθεί, κανείς όμως δεν είχε εξηγήσει πειραματικά γιατί τα δάχτυλά μας ζαρώνουν όταν μουλιάσουν στο νερό. 



Βρετανική μελέτη δείχνει τώρα να επιβεβαιώνει μια παλιά θεωρία, σύμφωνα με την οποία το φαινόμενο μας βοηθά να πιάνουμε υγρά αντικείμενα.

Η μελέτη

Αντίθετα από ό,τι θα φανταζόταν κανείς, το δέρμα στα δάχτυλα δεν ζαρώνει επειδή απορροφά νερό: από τη δεκαετία του 1930, οι επιστήμονες γνωρίζουν ότι το φαινόμενο δεν συμβαίνει όταν έχουν υποστεί βλάβες τα νεύρα των δακτύλων. Στην πραγματικότητα, το ζάρωμα οφείλεται στη συστολή αιμοφόρων αγγείων κάτω από το δέρμα.

Επομένως, το ζάρωμα πρέπει να πρόκειται για μια ελεγχόμενη αντίδραση η οποία αποτελεί προϊόν της εξέλιξης και ελέγχεται από το αυτόνομο νευρικό σύστημα.

Ο Τομ Σμάλντερς, εξελικτικός βιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάσλ στη Βρετανία, ήθελε να εξετάσει το κατά πόσο το ζάρωμα των δακτύλων έχει κάποια πρακτική αξία που θα δικαιολογούσε την εξέλιξή του. Ο Σμάλντερς και οι συνεργάτες του ζήτησαν από 20 εθελοντές να σηκώσουν και να μετακινήσουν βόλους και μολυβένια βάρη, ορισμένα από τα οποία ήταν βρεγμένα ενώ άλλα στεγνά.

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εθελοντές είχαν καλύτερη λαβή στα υγρά αντικείμενα αν τα δάχτυλά τους είχαν πρώτα μουλιάσει στο νερό για μισή ώρα. Όταν είχαν ζαρωμένα δάχτυλα, οι συμμετέχοντες έπιαναν και μετέφεραν τα υγρά αντικείμενα 12% ταχύτερα από ό,τι όταν τα χέρια τους ήταν στεγνά. Στην περίπτωση των στεγνών αντικειμένων, το πείραμα δεν έδειξε διαφορές ανάμεσα στα στεγνά και τα ζαρωμένα δάχτυλα.

Το συμπέρασμα είναι ότι το ζάρωμα των δακτύλων διευκολύνει ειδικά τον χειρισμό υγρών αντικειμένων, και ίσως μας βοηθούσε κάποτε να βρίσκουμε τροφή σε υγρά περιβάλλοντα, αναφέρουν οι ερευνητές στο «Biology Letters», μια επιθεώρηση της βρετανικής Βασιλικής Εταιρείας.

Το φαινόμενο

Πώς όμως λειτουργεί το φαινόμενο; Σύμφωνα με τον Σμάλντερς, τα αυλάκια που σχηματίζονται στα ακροδάχτυλα λειτουργούν ως κανάλια που διώχνουν μακριά το νερό και επιτρέπουν στο δέρμα να έρχεται σε καλύτερη επαφή με το αντικείμενο, ακριβώς όπως τα αυλάκια στα λάστιχα ενός αυτοκινήτου βελτιώνουν την πρόσφυση στο δρόμο.

Δεδομένου όμως ότι τα ζαρωμένα δάχτυλα δεν επηρεάζουν το πιάσιμο στεγνών αντικειμένων, το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν μένουν μόνιμα ζαρωμένα, ακόμα και όταν είναι στεγνά.

Ο Δρ Σμάλντερς παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει με βεβαιότητα την απάντηση, έχει όμως κάποιες υποψίες: Το ζάρωμα «ίσως μειώνει την ευαισθησία των δακτύλων μας ή μπορεί να αυξάνει τον κίνδυνο βλαβών από τις επαφές μας με αντικείμενα» λέει ο ερευνητής. Περαιτέρω μελέτες ίσως δείξουν στο μέλλον αν το φαινόμενο υπάρχει και σε άλλα ζώα -μέχρι σήμερα έχει παρατηρηθεί μόνο στους ανθρώπους και τους μακάκους.

Δείτε πως είναι σήμερα η Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς»

Posted: 10 Jan 2013 02:59 PM PST





Το πραγματικό
της όνομα είναι Χαρά Ισμύρου...





Δείτε την φωτογραφία













FAIL VIDEO: ΠΙΟ FAIL ....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Posted: 10 Jan 2013 02:58 PM PST




Ο φωστήρας
στο παρακάτω video είναι ικανός να γκρεμίσει ολόκληρα τετράγωνα με τις πανέξυπνες ιδέες του...







Ανατριχιαστικό video: Πετάει τα μάτια της έξω

Posted: 10 Jan 2013 02:56 PM PST








Η Kim Goodman
από τις ΗΠΑ είναι η γυναίκα που μπορεί και βγάζει προς τα έξω τα μάτια της για 11 χιλιοστά.








Το ρεκόρ της έχει καταγραφεί στο σόου «Guinness World Record: Primetime» στο Λος Άντζελες στις 13 Ιουνίου του 1998.










Δείτε το βίντεο 







Βίντεο-σοκ: Άστεγος παγωμένος στο χιονιά στην Πάτρα

Posted: 10 Jan 2013 02:51 PM PST






Ο ηλικιωμένος
άστεγος πέρασε τη νύχτα στο κρύο.







Κοιμήθηκε στον πεζόδρομο στο κέντρο της Πάτρας και αυτή η θλιβερή εικόνα που προκαλεί σοκ, εγείρει ερωτήματα αν πραγματικά υπάρχει κράτος.





Η θερμοκρασία εκείνες τις ώρες ήταν 6 βαθμοί κελσίου και κάποιοι ανησύχησαν μήπως ο άστεγος δεν είναι στη ζωή.





Δείτε το βίντεο:




Σάσα Μπάστα: Η τελευταία φωτογράφηση που πρόδωσε τα «νέα χείλη»!!!

Posted: 10 Jan 2013 02:46 PM PST





Έχω γράψει
πολλές φορές γι΄αυτό το κορίτσι. 






Θεωρώ ότι από την πρώτη μέρα που μας απασχόλησε είχε κάτι το ιδιαίτερο. Μόνο που στο δρόμο έκανε πολλές παρεμβάσεις. Φούσκωσε το στήθος της και αν κρίνω από τις φωτογραφίες άλλαξε πολλά. 






Το τελευταίο διάστημα είχα παρατηρήσει μια αλλαγή στο πρόσωπό της αλλά δε μπορούσα να κεντράρω. Μέχρι που είδα την φωτογράφηση «Παναγιά μου βόηθα». 






Αυτή που κάθετε στην καρέκλα και βλέπει τον Ουρανό. Σε αυτή λοιπόν φαίνεται καθαρά ότι τα χείλη της έχουν φουσκώσει. Τώρα ή με γελούν τα μάτια μου ή δάγκωσε τα χείλη της πριν το κλικ, ή ο γιατρουδάκος έκανε δουλίτσα…






Μόνο που τα παραφούσκωσε και μου κάνει λίγο Miss Piggy! 






Δείτε την φωτογραφία από τα παλιά. Με το ζόρι φαίνονται τα πάνω χείλη και δείτε το τώρα!














Δείτε την Τασούλα πώς εμφανίστηκε τα Χριστούγεννα!

Posted: 10 Jan 2013 02:41 PM PST







Με αυτό το
καυτό φόρεμα που τόνιζε το μπούστο της
εμφανίστηκε η γνωστή σε όλους μας τηλεοπτική μας Τασούλα, Μαρία
Διακοπαναγιώτου. Ο... Κίτσος θα το φυσά ακόμη και δεν θα κρυώνει! Τα
πρώτα τραπέζια πίστα όπου εμφανίζεται σίγουρα θα αναφώνησαν "Τασούλα,
έιιιις ξεφύγ;".  



Εκρηκτική όσο ποτέ άλλοτε! Δείτε κι εσείς!

Η Τασούλα σε μεγάλα κέφια.... Και το μαύρο φόρεμα της να κάνει πάρτι μαζί μας!


 










 








Απίθανες ιστορίες: Πώς βρέθηκαν από το Facebook στη... φυλακή

Posted: 10 Jan 2013 02:37 PM PST





Πως μια κοινοποίηση
ή μια ανάρτηση στο Facebook μπορεί να σε οδηγήσει στη φυλακή. Διαβάστε για τους εγκληματίες που προδόθηκαν από τη δράση τους στο Facebook




Πριν από λίγες μέρες ένας 18χρονος βρέθηκε στη φυλακή επειδή ομολόγησε μέσω Facebook ότι οδηγούσε μεθυσμένος! Ο Jacob Cox – Brown από την Αστόρια ήταν μεθυσμένος και με το αμάξι του τράκαρε σταθμευμένο όχημα.


Αντί να αφήσει ένα σημείωμα με τα στοιχεία του, προτίμησε να γυρίσει σπίτι του σπιτάκι του και να μοιραστεί το "κατόρθωμά" του με τους 665 φίλους του στο γνωστό social media.


Μερικές ώρες αργότερα, η αστυνομία χτύπησε την πόρτα του Jacob και όπως ήταν αναμενόμενο, τον συνέλαβε. Ο 18χρονος οδηγήθηκε στην φυλακή, απ' όπου βγήκε πληρώνοντας εγγύηση.


Παρακάτω ακολουθεί ενδεικτική λίστα με τους "ευφυέστατους" κακοποιούς που θέλησαν να μοιραστούν τα κατορθώματα τους στο Facebook και τις προσωπικές τους σελίδες και βρέθηκαν πίσω από τα σίδερα της φυλακής.





1. Προσοχή στα "check in"


Ο Chris Crego συνελήφθη το 2009 μετά από έναν καυγά σε μπαρ κατά τη διάρκεια του οποίο ξυλοφόρτωσε έναν από τους θαμώνες. Σε πρώτη φάση απέφυγε τη σύλληψη, ωστόσο λίγες ώρες μετά, πιάστηκε στη δαγκάνα του νόμου.


Η αστυνομία τον εντόπισε μέσω του προφίλ του στο Facebook, αφού ο Crego είχε προλάβει την επόμενη μέρα του καυγά, να κάνει "check in" στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν, προδίδοντας την ακριβή του θέση.


Το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι στη σελίδα του κοινοποίησε τη φωτογραφία που τον απεικόνιζε σαν καταζητούμενο.





2. Ο κλέφτης βενζίνης


Αυτό ακριβώς έκανε ο 22χρονος Michael Baker. Για άγνωστους λόγους, αποφάσισε να κοινοποιήσει ένα ενσταντανέ από τη στιγμή της δράσης του.


Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, πήγε μέχρι το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Jenkins των ΗΠΑ, έκλεψε βενζίνη από σταθμευμένο περιπολικό, έβαλε τον κολλητό του να τον αποθανατίσει και ανέβασε το κατόρθωμα του στο κοινωνικό δίκτυο. Στη συνέχεια έγραψε. "Ναι, πήγα στη φυλακή μέσω Facebook". Υπερηφάνεια.





3. Έβαλαν παγίδες στους... εαυτούς τους


Δύο άνδρες συνελήφθησαν τον Απρίλιο του 2012, επειδή "φύτεψαν" μεσαιωνικού τύπου θανατηφόρες παγίδες κατά μήκος ενός μονοπατιού πεζοπορίας κοντά στο Provo της Utah.


Ο Benjamin Rutkowski και ο Kai Christensen, έσπευσαν να "ανεβάσουν" την πράξη τους, που αλλού; Στο Facebook φυσικά. Στη συνέχεια δήλωσαν ότι οι παγίδες αποσκοπούσαν στο να σκοτώσουν ζώα και όχι ανθρώπους.





4. Γιατί πρέπει να κάνεις ΠΑΝΤΑ Log Out


Μια γυναίκα στο Martinsburg γύρισε σπίτι της και ανακάλυψε ότι δύο πολύτιμα δαχτυλίδια της είχαν κάνει φτερά. Παρατήρησε επίσης ότι κάποιος είχε μπει στο Facebook από τον υπολογιστή της. Ο ξεχασιάρης ληστής, είχε αμελήσει να αποσυνδεθεί από το προφίλ του.


Ο 19χρονος Jonathan Parker εντοπίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και τα δαχτυλίδια επέστρεψαν στα χέρια της ιδιοκτήτριας τους.





5. Η γκάφα της χρονιάς


Και το όνομα αυτού, Rodney Knight Jr. Τόπος διαμονής, Washington, D.C. Ο Rodney αποφάσισε μια μέρα να εισβάλλει στο σπίτι του δημοσιογράφου της Washington Post, Marc Fisher και να κλέψει ένα παλτό, μετρητά και ένα λάπτοπ.


Στη συνέχεια έβγαλε φωτογραφία με τα λάφυρα του, μπήκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και την ανέβασε για να τη δουν οι φίλοι του. Λίγες ώρες μετά, παραδόθηκε στα χέρια του νόμου. Ο επικεφαλής της αστυνομικής διεύθυνσης ανέφερε χαρακτηριστικά. "Είναι ο πιο ηλίθιος εγκληματίας που έχω ποτέ συναντήσει".





6.  33 μήνες φυλάκιση για ένα "share".


Η μάλλον, του Yucatán τα μπλουζ. Ο Maxi Sopo ένοιωθε πραγματικά υπέροχα μετά τις αλλεπάλληλες ληστείες που είχε διαπράξει.


Λογικό, αφού είχε καταφέρει να "σηκώσει" συνολικά, $200.000 από τράπεζες. Μετά τις επιτυχίες του, είπε να το γιορτάσει με ένα ταξίδι στο Cancun που βρίσκεται στην ακτογραμμή του Yucatán στο Μεξικό.


Το λάθος του είναι ότι αφενός κοινοποίησε τον τόπο αναψυχής του στη λίστα των φίλων του στο Facebook και αφετέρου ότι ανάμεσα σε αυτούς, είχε προσθέσει άθελα του ένα πρώην αστυνομικό που τον εντόπισε και ανέφερε το περιστατικό στην υπηρεσία του.


Αποτέλεσμα; 33 μήνες φυλάκιση για ένα "share".



Τα 10 κορυφαία Supercars της χρονιάς! ! !

Posted: 10 Jan 2013 02:30 PM PST






Αποτελούν παιδικό

, εφηβικό και στο τέλος αντρικό όνειρο. Για κάποιους
αντικαθιστούν ακόμη και το γυναικείο φύλο (ακραία κατάσταση), για
κάποιους άλλους γίνονται πραγματικότητα. Πρόκειται για τα Supercars του 2012…

Τι
είναι αλήθεια τα Supercars; Είναι όμορφα με καμπύλες (ή χωρίς), πολύ
γρήγορα και απίστευτα ακριβά αυτοκίνητα Συνήθως είναι τα τετράτροχα, που
όλοι θέλουμε να οδηγήσουμε ή να κάνουμε βόλτα κάποια στιγμή στη ζωή
μας. Λίγοι το καταφέρνουμε και οι περισσότεροι μένουμε με το μοντέλο σε
κλίμακα 1/18.

Οι κατασκευαστές τους είναι συνήθως άγνωστοι
γιατί είναι μικρές βιοτεχνίες με μικρή παραγωγή χειροποίητων μονάδων.
Κυρίες και κύριοι δείτε τα 10 υπεραυτοκίνητα του 2012 .

Bugatti Veyron Super Sport



H
Veyron Super Sport έχει κινητήρα βελτιωμένο (από την κανονική έκδοση)
στους 1200 ίππους (από τους 1000 κανονικά). O κινητήρας της είναι
16κύλινδρος με 4 Turbo. Η τελική της ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα
431χλμ, αλλά περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 415 για να μην διαλυθούν τα
ελαστικά της από την υπερθέρμανση που αναπτύσσετε από την τριβή. Η τιμή
της φτάνει τα 1.650.000€.

Gumpert Apollo



Το
πρωτοείδαμε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2012. Πρόκειται για
τη δημιουργία του Ronald Gumpert, ο οποίος ήταν, επικεφαλής στο
αγωνιστικό τμήμα της Audi όταν αυτή μεσουρανούσε στο Παγκόσμιο
Πρωτάθλημα Ράλλυ την εποχή των Group B. Το Apollo «φορά» τον V8 κινητήρα
4.200 κ.εκ της Audi ο οποίος έχει δύο turbo αποδίδοντας 850 ίππους και η
τελική ταχύτητα του είναι στα 360 χλμ. Η τιμή του φτάνει τα 227.000 €.

Hennessey Venom GT



Βασίζεται
στο πλαίσιο (με πολλές ενισχύσεις) της Lotus Exige. Έχει τον κινητήρα
LS9 V8 (από την Chevrolet Corvette C6 ZR1) με 6.200 κ.εκ με δύο Turbo.
Μπορείτε να ρυθμίσετε τη δύναμη του στους 800, 1.000 και 1.200 ίππους. Η
εταιρία Hennessey υποστηρίζει πως η τελική του ταχύτητα μπορεί να
φτάσει τα 437 χλμ Ως τώρα όμως κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει. Για να
αποκτήσετε το Venom GT πρέπει να πληρώσετε 760.000€.

Koenigsegg Agera R



Tο
Koenigsegg Agera R είναι ίσως το μοναδικό από τα supercars το οποίο
μπορεί να κινηθεί με βιοκαύσιμο (η έκδοση "R"). Η Koenigsegg υποστηρίζει
πως έχει εξελίξει ελαστικά για να κινείται το αυτοκίνητό της με
ασφάλεια ως τα 440 χλμ.

Ο κινητήρας του έχει 5.000 κ.εκ. διπλό
Turbo και αποδίδει 1.140 ίππους. Το Agera R έχει έξι ρεκόρ ταχύτητας στο
βιβλίο Guinness. Η τιμή του είναι στα 1.213.500€

Lamborghini Reventοn



Το
όνομά της σημαίνει μικρή έκρηξη και κατασκευάστηκαν μόλις 20 (και ένα
μοντέλο για το μουσείο της εταιρίας). Μοιράζεται τα μηχανικά μέρη της
Lamborghini Murcielago (κινητήρας 6.500 κ.εκ V12 με απόδοση 630 ίππων).
Πρόσφατα στο Dubai, μέτρησαν την τελική της ταχύτητα στα 356 χλμ. Η τιμή
της είναι στο 1.500.000€

McLaren MP4-12C Spider



Η
ανοιχτή έκδοση της MP4-12C έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα του
βρετανικού supercar. Την κίνηση δίνει ο twin turbo V8 κινητήρας των
3.800 κ.εκ. και 625 ίππων.

Το υπεραυτοκίνητο της McLaren, έχει
σκληρή οροφή, που αναδιπλώνεται σε 17 δευτερόλεπτα. Η τιμή του
αυτοκινήτου, μαζί με τους φόρους, υπολογίζεται στις 250.000€.

Mercedes SLS AMG



Σήμα
κατατεθέν της κορυφαίας Mercedes oι πόρτες, που ανοίγουν «σε σχήμα
φτερών γλάρoυ» για να θυμίζουν την παλιά 300 SL Gullwind. Η Mercedes SLS
εφοδιάζεται με V8 κινητήρα που αποδίδει 578 ίππους. Για να την
αποκτήσετε θα πρέπει να καταβάλετε 323.650€

Porsche 918 Spyder



Το
πρώτο υβριδικό supercar, η 918 Spyder, παρουσιάστηκε το 2012 αλλά οι
πρώτες παραδώσεις στους ιδιοκτήτες της θα γίνουν στα τέλη του 2013. H
Porsche 918 Spyder θα παραχθεί σε 918 αυτοκίνητα τα οποία ήδη έχουν
πουληθεί στην τιμή των 645.000€ (χωρίς ΦΠΑ και φόρους) με την έκδοση
παραγωγής να φορά έναν V8 4.600 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 570 ίππους. Σε
συνδυασμό με 2 ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι ανά ένας
σε κάθε άξονα, ( 122 και 109 ίππων ).Η δύναμη ανεβαίνει στους 770 ίππους
και η τελική ταχύτητα στα 325 χλμ/ώρα.

SSC Ultimate Aero



Η
SSC κατασκεύασε και παρουσίασε το 2012 την τελευταία έκδοση της
Ultimate Aero κλείνοντας έτσι τη παραγωγή της. Το τελευταίο και
συλλεκτικό πια μοντέλο εφοδιάζεται με τον V8 κινητήρα των 6.900 κ.εκ
απόδοσης 1.318 ίππων. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 2,65 δευτερόλεπτα
και έχει με τελική ταχύτητα 439 χλμ/ώρα. Η τιμή της ξεκινά από τα
216.150€

Zenvo ST1



Δημιουργήθηκε
στην Δανία με στόχο να γίνει το απόλυτο υπεραυτοκίνητο και οι μηχανικοί
της Zenvo το κατάφεραν. Το ST1 κρύβει κάτω από καπό του ένα κινητήρα
7.000 κ.εκ που αποδίδει (χάρη στο διπλό Turbo) 1.104 ίππους. Οι αριθμοί
των επιδόσεών του κόβουν την ανάσα, καθώς το 0-100 έρχεται σε 3,2
δευτερόλεπτα! Η τελική ταχύτητα του υπεραυτοκινήτου από τη Δανία αγγίζει
τα 375 χλμ., ενώ στην παραγωγή θα βγουν 15 μόνο αυτοκίνητα.

Δείτε το νέο πρόσωπο του Ηλία Ψινάκη μετά την τελευταία του πλαστική!

Posted: 10 Jan 2013 02:29 PM PST






Ο Ηλίας Ψινάκης
πριν αναχωρήσει για τις διακοπές του στο Γκστάαντ
επισκέφτηκε τον πλαστικό του χειρουργό και ζήτησε μια...


«αναστήλωση»
όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος.

Μετά το total face lift πριν από
οκτώ χρόνια αποφάσισε να κάνει μία νέα επέμβαση! Ο Μίλτος Λάγιος μίλησε
στο Star και αποκάλυψε πως ο Ηλίας Ψινάκης του ζήτησε ούτε λίγο ούτε
πολύ να τον... «τσιμεντώσει».

Δείτε πώς είναι ο γνωστός μάνατζερ μετά την επέμβαση! Ανανεωμένος ο Ηλίας!



«Χρυσές» δουλειές για έναν ταξιτζή... Δείτε πώς εξαπατούσε τους πελάτες

Posted: 10 Jan 2013 02:23 PM PST





Μία του κλέφτη,
δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσάκωσαν...




Ο λόγος για έναν οδηγό ταξί, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στον υπεραστικό σταθμό των ΚΤΕΛ Κηφισού, καθώς είχε επέμβει στον μηχανισμό ένδειξης της αξίας της διαδρομής (ταξίμετρο) και στην ταμειακή μηχανή του οχήματος. 





Μάλιστα, όταν αντιλήφθηκε τον έλεγχο προσπάθησε να διαφύγει προβάλλοντας αντίσταση στους αστυνομικούς.





Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός είχε τοποθετήσει μία αυτοκόλλητη μαύρη ταινία επί της οθόνης του ταξίμετρου και συγκεκριμένα στην ένδειξη όπου αναγράφεται η μονή ή διπλή χρέωση, με σκοπό να αποκρύπτεται από τους επιβάτες η χρήση διπλής χρέωσης (ταρίφας). Επίσης, η ταμειακή μηχανή δεν ήταν συνδεδεμένη με τη συσκευή του ταξίμετρου, προκειμένου να μην εκδίδονται αποδείξεις.





Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Δείτε τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 11/1!

Posted: 10 Jan 2013 02:15 PM PST




Τα Ζώδια Σήμερα 11
Ιανουαρίου 2013





Κριός


21/3-20/4


Η ημέρα, αγαπητέ Κριέ, με Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα, που θα περιπλέξουν ορισμένες καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα που διαθέτεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα με τις ενέργειες που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, φίλε Κριέ, και τόσο η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω όσο και ο Άρης από τον Υδροχόο, θα σου χαρίσουν πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου όμως, καλύτερα να περάσετε την ημέρα και το βράδυ σας μακριά από επίδοξους εραστές και ερωμένες, γιατί είναι πολύ πιθανόν να παραπλανηθείτε και να κάνετε λανθασμένες επιλογές!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά και θα βρεις λύσεις, σε κάποια θέματα που καθυστερούν. Προσπάθησε, με καθαρό μυαλό, να σκεφτείς τις διεξόδους που έχεις και μην εμπιστεύεσαι τον οποιονδήποτε για τα σχέδιά σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να προστατέψεις τη θέση σου. Τα οικονομικά σου μπορεί να σε προβληματίζουν, αλλά έχεις μπει σε περίοδο που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.







Ταύρος


21/4-20/5


Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω σε φέρνει πολύ κοντά στην επιτυχία. Πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Έχεις κάνει πάρα πολλά στο παρελθόν και τώρα ήρθε ο καιρός που θα ανταμειφθείς. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και η δυναμικότητά σου στα ύψη.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Ταύρε, ώστε να κάνετε ένα πολύ καλό πρόγραμμα, για να περάσετε καλά μαζί. Να καταστρώσετε τα κοινά σας σχέδια και να πάρετε ριζικές αποφάσεις για το μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αν το θέλεις πραγματικά, θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να κάνεις καινούργια γνωριμία. Το ζητούμενο είναι μόνο να ξεκολλήσεις μια και καλή από το παρελθόν σου και από ό,τι ή όποιον σε τραβάει πίσω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, στα επαγγελματικά σου μπορείς να μιλήσεις με τους ανωτέρους σου για τις ιδέες που έχεις σχετικά με το αντικείμενό σου. Αυτοί με την σειρά τους θα σου δείξουν την απαιτούμενη σημασία που χρειάζεται, για τις εκτιμήσουν και να τις αξιοποιήσουν αναλόγως. Τα οικονομικά σου είναι λίγο στάσιμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγχώνεσαι. Το θέμα είναι ότι έχεις ξεμπερδέψει με τις οφειλές σου και πλέον μπορείς να κινείσαι με μεγαλύτερη άνεση




Δίδυμοι
21/5-21/6

Έχεις ανεπτυγμένο μέσα σου το αίσθημα της δικαιοσύνης, αγαπητέ Δίδυμε, και προσπαθείς να την αποδίδεις σε όλες τις περιστάσεις, ακόμη και όταν δεν σου ζητηθεί. Αυτό συνήθως προκαλεί την ευγνωμοσύνη των άλλων, αλλά κάποιες φορές ερμηνεύεται σαν προσπάθεια να χώσεις τη μύτη σου σε ξένες υποθέσεις και προκαλεί την δυσφορία του περίγυρού σου. Συνειδητοποίησε πως, ακόμη κι αν οι προθέσεις σου είναι αγνές, αυτό δε σου δίνει το δικαίωμα να παρεμβαίνεις στις ζωές των άλλων, γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το σωστό και το δίκαιο, που ενδεχομένως να απέχει από τις δικές σου εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φρόντισε σήμερα να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά στη σχέση σου, φίλε Δίδυμε, ώστε να είστε ευχαριστημένοι και οι δύο και άφησε τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου έξω από την προσωπική σου ζωή. Εσύ που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον σήμερα θα σου αποκαλύψει τον έρωτά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Σκέψεις που έχεις για αλλαγή στη δουλειά σου, καλό θα είναι να τις αφήσεις για αργότερα αν είσαι Δίδυμος, γιατί σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, δεν πρέπει να κάνεις αλλαγές και διαφοροποιήσεις, που είναι αμφίβολες. Η κρίση σου είναι λίγο απόλυτη και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα δεις αύξηση στα έσοδά σου.






Καρκίνος
22/6-22/7

Με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου, αγαπητέ Καρκίνε, μπορεί να ακούσεις κάποια παράπονα από άτομα της οικογένειάς σου, που θα σε στεναχωρήσουν. Καλό θα είναι να μην κάνεις συζητήσεις για να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις, γιατί μπορεί να προκύψουν αντιπαραθέσεις μαζί τους. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα σου χαλαρά, κάνοντας ευχάριστες σκέψεις και προγραμματίζοντας το χρόνο σου κατάλληλα, ώστε να εξασφαλίσεις τις ανώτερες δυνατές αποδόσεις, που θα σου φέρουν τα καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα πράγματα στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα μερικές καταστάσεις, σε σχέση με αυτά που κάνει και λέει ο σύντροφός σου. Όσο για σένα που είσαι μόνος, να θυμάσαι ότι μόνο αν ξεκολλήσεις από το παρελθόν σου, θα καταφέρεις να αναζητήσεις μία καλύτερη τύχη στα ερωτικά. Δική σου η απόφαση..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου επίσης δείχνουν σημάδια βελτίωσης. Ωστόσο, προσπάθησε να αποφύγεις τα άσκοπα έξοδα και να κάνεις μία μικρή οικονομία, για πιθανές μελλοντικές δυσχέρειες.




Λέων
23/7-23/8

Κάποιες συναντήσεις σήμερα, θα σου φέρουν μεγάλη ικανοποίηση, αγαπητέ Λέων. Μπορείς να μιλήσεις ανοιχτά και να πεις κάποια πράγματα με το όνομά τους, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα, ώστε να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε αγχώνουν από το παρελθόν. Η επικοινωνία που θα έχεις με τον περίγυρό σου θα είναι σε πολύ καλό βαθμό και θα υπάρχει αλληλοκατανόηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Λέων, στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί και εσύ να δώσεις ευκαιρίες στον σύντροφό σου, για να μπορέσει να κινηθεί άνετα και να σου εξομολογήσει όλα όσα τον απασχολούν και ίσως αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, πολύ σύντομα σε περιμένουν εκπλήξεις από μια καινούργια γνωριμία με ένα άτομο που εισβάλλει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο. Φέρσου διακριτικά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αρχίζεις σιγά-σιγά να βάζεις πάρα πολλά θέματα σε μία σειρά στον επαγγελματικό σου τομέα, φίλε Λέων. Φρόντισε σήμερα να χαλαρώσεις και να μην σκέφτεσαι τίποτα που μπορεί να χαλάσει την ψυχολογία σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και σου χαρίζουν την ελευθερία να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω!!!





Παρθένος
24/8-22/9

Αν είσαι Παρθένος, σήμερα προσπάθησε να μην αποσυντονιστείς από τις διάφορες καταστάσεις που μπορεί να συμβαίνουν γύρω σου, λόγω της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και είναι αρνητική για το ζώδιό σου. Μείνε προσηλωμένος στους στόχους σου και στα όνειρά σου. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Οι πλανήτες στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις, που αφορούν στη σχέση σου, φίλε Παρθένε. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα, με την συντροφιά ατόμων από το οικογενειακό  και φιλικό σας περιβάλλον, και μην δώσεις έκταση σε κουβέντες, που στην ουσία δεν έχουν καμία σημασία. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, κάτσε και αναλογίσου τα λάθη σου και βρες τρόπους να τα διορθώσεις, ώστε να υποδεχτείς έναν νέο έρωτα, με πιο αισιόδοξη και θετική αντιμετώπιση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν να στρώνουν. Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς ουσιαστικά με γραφειοκρατικές υποχρεώσεις που έχεις και βάλε μία μικρή παύση στην ονειροπόλησή σου. Ο χρόνος κυλά και στο τέλος θα αγχωθείς και θα πιεστείς. Στα οικονομικά, ίσως να βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες.




Ζυγός
23/9-22/10

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες και συγκρούσεις με άτομα από τον περίγυρό σου, αλλά αν χρησιμοποιήσεις την διπλωματία που σε χαρακτηρίζει, μπορείς με τα επιχειρήματά σου, να επιβάλεις αυτά που θέλεις εσύ. Πρόσεξε μόνο να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και σου ξεφύγουν λόγια, που στο μέλλον μπορεί να μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου και η διάθεσή σου θα είναι πολύ ανεβασμένη. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να κινηθείς έξυπνα και γρήγορα, για να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό είναι υπέρ σου για να το πετύχεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά, φίλε Ζυγέ, αλλά εσύ έχεις άγχος, γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Χαλάρωσε λίγο και συνειδητοποίησε ότι η έκβαση των επαγγελματικών σου υποθέσεων δεν εξαρτάται μόνο από εσένα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που να σε ευχαριστούν, γι' αυτό προσπάθησε να μην κάνεις πολλά έξοδα.





Σκορπιός
23/10-22/11
Αγαπητέ Σκορπιέ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πώς θα μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία που αποζητάς. Μπορείς σήμερα να μοιραστείς τα θέματα που σε απασχολούν με τους δικούς σου και να ακούσεις αυτά που θα σου πουν, με πολλή σοβαρότητα. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θα προγραμματίσεις. Μια βραδινή έξοδος με άτομα που σε κάνουν και περνάς καλά, θα σου έκανε πολύ καλό ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Και αν δεν έχεις ταίρι, ετοίμασε την αγκαλιά σου για ένα πρόσωπο του παρελθόντος, που θα κάνει τώρα θα επιστρέψει και θα σου ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου, φίλε Σκορπιέ, είναι μεγάλη. Σήμερα, λόγω της Νέας Σελήνης που θα λάβει χώρα στο ζώδιο του Αιγόκερου, φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς, για να νιώσεις καλύτερα. Ασχολήσου με πιο καθημερινά πράγματα και υποχρεώσεις και μη διστάσεις να αναβάλλεις για λίγο την προώθηση των ιδεών και σχεδίων σου. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, λόγω της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον Αιγόκερω, καλό είναι να μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δεν θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στον σύντροφό σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν θα κάνει καλό σε κανέναν σας. Εσύ που παλεύεις ακόμη με την μοναξιά, να ξέρεις ότι πρέπει να δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, διαφορετικά τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά που περιμένεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα μπεις σε μια νέα τάξη πραγμάτων και καταστάσεων, φίλε Τοξότη. Σήμερα όμως, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, καλό θα είναι να φροντίσεις να χαλαρώσεις και να περάσεις την μέρα σου έτσι, που να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.




Αιγόκερως
22/12-19/1

Μερικές φορές αισθάνεσαι ανασφάλεια για κάποια θέματα, που νομίζεις ότι δεν τα κάνεις τόσο καλά, αγαπητέ Αιγόκερε. Με τη Νέα Σελήνη όμως να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, καλό είναι σήμερα να διώξεις και την παραμικρή υποψία που έχεις και να αφιερώσεις το χρόνο σου σε πιο εποικοδομητικές δραστηριότητες, που μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τώρα ήρθε ο καιρός που μπορείς να κάτσεις με τον σύντροφό σου, φίλε Αιγόκερε, και να μιλήσετε για τη σχέση σας, ώστε να λυθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβληματίζουν. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και κοίτα τριγύρω σου, γιατί η γοητεία και ο δυναμισμός σου δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από όλες τις υποχρεώσεις που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχικά. Ασχολήσου εξολοκλήρου με το αντικείμενό σου και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά, αρκεί να μην παρασυρθείς από περιττές αγορές. Όλα με μέτρο!!!





Υδροχόος
20/1-19/2

Τη σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά ψυχολογικά και σωματικά, αγαπητέ Υδροχόε, κι έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, παρόλο που ξέρεις ότι είναι ψυχοφθόρες, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ, φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, θα πάει αρκετά καλά τη σημερινή ημέρα, με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σου και να σε ευνοεί. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν βασανίζεσαι από την μοναξιά, το βράδυ είναι καλό για να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, με ευχάριστα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στη δουλειά σου θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σου, για τα μελλοντικά σας σχέδια. Στα οικονομικά σου, οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε, τώρα που θα βελτιωθούν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της ημέρας θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα σε πιέσουν έντονα, αγαπητέ Ιχθύ. Φρόντισε να κινηθείς με προγραμματισμό και μεθοδικότητα, να μην τα βάζεις με άτομα τού οικογενειακού σου περιβάλλοντος και να μην ξεστομίζεις λόγια, που μπορεί να πληγώνουν. Όσο εκνευρισμένος και να είσαι, δεν φταίνε σε τίποτα οι γύρω σου, να τους χαλάσεις την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Η ερωτική σου διάθεση θα κάνει το μεταξύ σας κλίμα εκρηκτικά παθιασμένο. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάτι μόνιμο στη ζωή σου, ετοίμασε την αγκαλιά σου να υποδεχτεί ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο, που θα το γνωρίσεις τελείως ξαφνικά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα σε χαρακτηρίζουν στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις την μέρα σου όσο καλύτερα γίνεται και να βάλεις τις βάσεις, για να δρομολογήσεις τα νέα σου σχέδια. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις ορισμένες υποχρεώσεις, που σε προβληματίζουν.
Πηγή: myastro.gr

To φαινόμενο Honey Boo Boo: Παιδί θαύμα ή παρατράγουδο;

Posted: 10 Jan 2013 02:08 PM PST







Αναμφισβήτητα
είναι διάσημη- όχι απλά διάσημη υπέρ-διάσημη. Το κατάφερε αυτό στην ηλικία των 6 ετών. Να έχει δηλαδή εκατομμύρια θαυμαστές αλλά και εχθρούς. Ναι, ένα 6χρονο έχει εχθρούς. Πολύ κόσμο που δεν αντέχει να την βλέπει, να την ακούει, να την ξέρει.






Το Here Comes Honey Boo Boo είναι ένα  reality πρόγραμμα στο διαδικτυακό κανάλι TLC στο οποίο πρωταγωνιστεί η 6χρονη νικητρια μυριάδων διαγωνισμών ομορφιάς για πιτσιρίκια  Alana Thompson (Honey Boo Boo), με την μητέρα της June Shannon, το μπαμπά της  Mike Thompson και τις 3 μεγαλύτερες αδελφές της ενώ απέκτησε και μικρότερη αδελφούλα. Tο show γυρίζεται κυρίως μέσα και γύρω από το σπίτι της οικογένειας στην επαρχία του McIntyre, στη Georgia των ΗΠΑ.


Εν συντομία οι Thompsons - οι οποίοι έγιναν γνωστοί από τις συμμετοχές της μικρής στους διαγωνισμούς, αναγνωρίστηκαν κυρίως από τα επεισόδια του TLC στο  Toddlers & Tiaras, που ακολουθεί τις ζωές των μικρών συμμετεχουσών στα παιδικά καλλιστεία και των οικογενειών τους. Η οικογένεια έφτασε να παίρνει  $50,000 ανά επεισόδιο ενώ η ίδια η  Alana Thompson $300,000.





Πλέον εμφανίζονται σε δικό του δίκτυο μέσα στο κανάλι (Here Comes Honey Boo Boo) για το οποίο παίρνουν $20,000 το επεισόδιο. Η μαμά έχει καταφέρει να κάνει κάτι χρήσιμο με τα λεφτά που βγάζει η Honey. Τα έχει χωρίσει σε 5 διαφορετικούς λογαριασμούς καταθέσεων. Ένα για κάθε άλλη κόρη της και ένα για την Boo Boo. Οι μικρές θα έχουν πρόσβαση στα χρήματα μετά τα 21. Τα έξοδά της η οικογένεια καλύπτει από τη δουλειά του συζύγου(εργολάβος οικοδομών) και δεν κάνουν νέες αγορές παρά μόνο άλλαξαν αμάξι τον περασμένο χρόνο.





Η μαμά φαίνεται συνετή και νοιάζεται για όλα τα παιδιά της. Πώς όμως άραγε θα αντιδράσει η μικρή καπάτσα Alana που τα θέλει όλα δικά της, όταν μεγαλώσει και μάθει ότι τα λεφτά της δεν πήγαν ποτέ όλα σε εκείνη;





Η Honey Βοο-Boo όμως ποια είναι στην πραγματικότητα; Τι είναι; Πώς δημιουργήθηκε και γιατί έχει τόση απήχηση; Ακόμη και εκείνοι που τη μισούν τη βλέπουν. Είναι εθιστική λένε. Η Alana λοιπόν είναι ένα κοριτσάκι ευτραφές. Άσχημα ευτραφές. Ανθυγιεινά ευτραφές, κάτι που δεν λέμε από κακία αλλά κάτι που ενισχύεται με βρώμικο φαγητό και και κακές συνήθειες όπως μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στο κανάλι τους. Ένα κακομαθημένο στο τέρμα κοριτσάκι μιας υπέρβαρης προς παχύσαρκης μαμάς (όχι λόγω κάποιου οργανικού προβλήματος, αλλά από επιλογή) που στόχο έχει το παιδί της να κατακτήσει τον κόσμο όπως θα ήθελε ίσως εκείνη και δεν έκανε ποτέ. Η μαμά Boo-Boo, λοιπόν, βρίζει όλη μέρα, είναι αμιγώς αμόρφωτη και το παινεύεται, ενώ μέχρι πρότινος έβρισκε άχρηστο να πηγαίνει η σταρ κόρη της σχολείο (φυσικά όταν κατάλαβε πόσο μη επικερδής ήταν αυτή η αντίληψη άλλαξε ρότα) και δεν έχει καμία τύψη όταν τροφοδοτεί την οικογένειά της με junk food.





H Ηοney Boo-Boo έγινε trash είδωλο όταν σαν άσχημο (συγνώμη αλλά αν το δείτε άβαφτο θα καταλάβετε) νήπιο έχασε σε διαγωνισμό ομορφιάς, όπως ήταν φυσικό και κατέκλυσε το διαδίκτυο με βιντεάκια θράσσους που ορκιζόταν πως θα κερδίσει τον επόμενο διαγωνισμό και θα μπει στο μάτι των κριτών. Έτσι και έγινε! Η μαμά στο μεταξύ έσπευδε να προωθεί το χρυσό της και άλλαξε στο styling του στους διαγωνισμούς από καρναβαλικό σε μικρομέγαλο. Πλέον η Honey Βοο-Βοο έχει άποψη (αν καταφέρετε να βγάλετε τις λέξεις μιας και δεν αρθρώνει καθαρά- ούτε και γνωρίζει σύνταξη), έχει άπειρες προτάσεις για εμφανίσεις, δεκάδες fan clubs, δικό της αναψυκτικό/ energy drink και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και σειρά ρούχων.





Το κακό είναι ότι αυτό το παιδάκι που καλά κάνει και βάζει στο περιθώριο τα κιλά και τα Barbie looks - έχει γίνει πρότυπο εκατομμυρίων παιδιών ανά τον κόσμο. Η Honey από ανατροπή στα στάνταρ της βιομηχανίας ομορφιάς μετατράπηκε στη μανία να εξισωθεί με αυτά χωρίς να έχει τις βάσεις. Τι θα απογίνει ένα παιδάκι 7 ετών σήμερα που πιστεύει ότι είναι πανέμορφο και παντοδύναμο όταν μεγαλώνοντας συνειδητοποιήσει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Τι θα απογίνει το κάθε παιδάκι που την έχει ως πρότυπο; Γιατί κερδίζουν τόση δημοσιότητα και κερδοσκοπούν με επεισόδια που δεν δείχνουν τίποτε άλλο από ένα βρώμικο σπίτι, με την 6χρονη να ουρεί στον καναπέ, να κοιμάται σε κούνια μωρού με το σκύλο, το μπαμπά της να καθαρίζει τη μύτη του απροκάλυπτα και τη μαμά της να διηγείται στο κοινό ποιο χαρτί υγείας είναι καταλληλότερο να απομακρύνει τα αυτονόητα από εκεί που ξέρετε με την ανάλογη λεκτική ευφράδεια!















Δείτε την πανέμορφη κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου!

Posted: 10 Jan 2013 01:51 PM PST







Όμορφη μαμά και πανέμορφη κόρη..
Πήραν λοιπόν την κόρη τους Λυδία
και βγήκαν για ψώνια στο κέντρο της Κηφισιάς.

Το ζευγάρι επισκέφθηκε γνωστό κατάστημα αθλητικών ρούχων ενώ για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι στυλιστικές επιλογές της παρουσιάστριας.

Καμιλό μπολερό συνδυασμένο με τζιν παντελόνι, παπούτσια στο ίδιο χρώμα και τσάντα γνωστού γαλλικού οίκου μόδας.

Το γούστο της μαμάς της φαίνεται πως έχει κληρονομήσει η μικρή Λυδία που επέλεξε για την πρωινή της βόλτα μια ολόλευκη ζακέτα με τζιν παντελόνι και τα πολύ in fashion άρβυλά της.





Πηγή: fthis.gr

Ποιοι είναι οι φετινοί υποψήφιοι των Όσκαρ?

Posted: 10 Jan 2013 01:45 PM PST






Οι υποψηφιότητες των 85ων βραβείων της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου
ανακοινώθηκαν σήμερα...
από την ηθοποιό Emma Stone και τον οικοδεσπότη των Oscars Seth McFarlane, σήμερα στην Ακαδημία Κινηματογράφου και Τεχνών στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια.


















Καλύτερη Ταινία


  • 'Amour' (υποψήφιοι δεν έχουν καθοριστεί ακόμα)

  • 'Argo' Grant Heslov, Ben Affleck και George Clooney, Παραγωγοί

  • 'Beasts of the Southern Wild' Dan Janvey, Josh Penn και Michael Gottwald, Παραγωγοί (ταινιάρα!)

  • 'Django Unchained' Stacey Sher, Reginald Hudlin και Pilar Savone, Παραγωγοί

  • 'Les Misérables' Tim Bevan, Eric Fellner, Debra Hayward και Cameron Mackintosh, Παραγωγοί

  • 'Life of Pi' Gil Netter, Ang Lee και David Womark, Παραγωγοί

  • 'Lincoln' Steven Spielberg and Kathleen Kennedy, Παραγωγοί

  • 'Silver Linings Playbook' Donna Gigliotti, Bruce Cohen και Jonathan Gordon, Παραγωγοί

  • 'Zero Dark Thirty' Mark Boal, Kathryn Bigelow και Megan Ellison, Παραγωγοί









Σκηνοθεσία


  • 'Amour' Michael Haneke

  • 'Beasts of the Southern Wild' Benh Zeitlin

  • 'Life of Pi' Ang Lee

  • 'Lincoln' Steven Spielberg

  • 'Silver Linings Playbook' David O. Russell


Α' Ανδρικός Ρόλος


  • Bradley Cooper, 'Silver Linings Playbook'

  • Daniel Day-Lewis, 'Lincoln'

  • Hugh Jackman, 'Les Misérables'

  • Joaquin Phoenix, 'The Master'

  • Denzel Washington, 'Flight'










Β' Ανδρικός Ρόλος



  • Alan Arkin, 'Argo'

  • Robert De Niro, 'Silver Linings Playbook'

  • Philip Seymour Hoffman, 'The Master'

  • Tommy Lee Jones, 'Lincoln'

  • Christoph Waltz, 'Django Unchained'











Α' Γυναικείος Ρόλος



  • Jessica Chastain, 'Zero Dark Thirty'

  • Jennifer Lawrence, 'Silver Linings Playbook'

  • Emmanuelle Riva, 'Amour'

  • Quvenzhané Wallis, 'Beasts of the Southern Wild'

  • Naomi Watts, 'The Impossible'


Φέτος η κατηγορία Α' Γυναικείου Ρόλου είναι μια από τις στιγμές που θα καταγραφούν στην ιστορία των Όσκαρ μια που περιλαμβάνει τη γηραιότερη αλλά και τη νεότερη υποψήφια του θεσμού.

Η 9χρονη Quvenzhané Wallis κερδίζει υποψηφιότητα για το ρόλο της στην ταινία Beasts of the Southern Wild για τον οποίο πέρασε από κάστινγκ όταν ήταν ακόμα μόλις 5 ετών.

Η Γαλλίδα βετεράνος Emmanuelle Riva, που είναι υποψήφια για την ερμηνεία της στην ταινία Amour, γίνεται η γηραιότερη υποψήφια στην ιστορία του θεσμού, στα 85 της.


Β' Γυναικείος Ρόλος


  • Amy Adams, 'The Master'

  • Sally Field, 'Lincoln'

  • Anne Hathaway in 'Les Misérables'

  • Helen Hunt, 'The Sessions'

  • Jacki Weaver, 'Silver Linings Playbook'







Καλύτερη Ξενόγλωσση Ταινία


  • 'Amour' Αυστρία

  • 'Kon-Tiki' Νορβηγία

  • 'No' Χιλή

  • 'A Royal Affair' Δανία

  • 'War Witch' Καναδάς





Καλύτερη Ταινία Κινουμένων Σχεδίων


  • 'Brave' Mark Andrews και Brenda Chapman

  • 'Frankenweenie' Tim Burton

  • 'ParaNorman' Sam Fell και Chris Butler

  • 'The Pirates! Band of Misfits' Peter Lord

  • 'Wreck-It Ralph' Rich Moore






Υπόλοιπες Υποψηφιότητες





Φωτογραφία

  • 'Anna Karenina' Seamus McGarvey

  • 'Django Unchained' Robert Richardson

  • 'Life of Pi' Claudio Miranda

  • 'Lincoln' Janusz Kaminski

  • 'Skyfall' Roger Deakins  

Κοστούμια

  • 'Anna Karenina' Jacqueline Durran

  • 'Les Misérables' Paco Delgado

  • 'Lincoln' Joanna Johnston

  • 'Mirror Mirror' Eiko Ishioka

  • 'Snow White and the Huntsman' Colleen Atwood

Καλύτερο ντοκιμαντέρ

  • '5 Broken Cameras'

  • Emad Burnat και Guy Davidi

  • 'The Gatekeepers'

  • (οι υποψήφιοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα)

  • 'How to Survive a Plague'

  • (οι υποψήφιοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα)

  • 'The Invisible War'

  • (οι υποψήφιοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα)

  • 'Searching for Sugar Man'

  • (οι υποψήφιοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα)

Καλύτερο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους

  • 'Inocente', Sean Fine και Andrea Nix Fine

  • 'Kings Point', Sari Gilman και Jedd Wider

  • 'Mondays at Racine', Cynthia Wade και Robin Honan

  • 'Open Heart', Kief Davidson και Cori Shepherd Stern

  • 'Redemption', Jon Alpert and Matthew O'Neill

Μοντάζ

  • 'Argo', William Goldenberg

  • 'Life of Pi' ,Tim Squyres

  • 'Lincoln', Michael Kahn

  • 'Silver Linings Playbook', Jay Cassidy και Crispin Struthers

  • 'Zero Dark Thirty', Dylan Tichenor και William Goldenberg

Makeup και Μαλλιά 

  • 'Hitchcock' Howard Berger, Peter Montagna και Martin Samuel

  • 'The Hobbit: An Unexpected Journey Peter Swords King, Rick Findlater και Tami Lane

  • 'Les Misérables' Lisa Westcott και Julie Dartnell

Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση (Original score)

  • 'Anna Karenina', Dario Marianelli

  • 'Argo' Alexandre ,Desplat

  • 'Life of Pi' ,Mychael Danna

  • 'Lincoln', John Williams

  • 'Skyfall', Thomas Newman

Πρωτότυπο Μουσικό Κομμάτι (Original song)

  • 'Before My Time' από την ταινία 'Chasing Ice' Μουσική και Στίχοι: J. Ralph

  • 'Everybody Needs A Best Friend' από την ταινία 'Ted' Μουσική: Walter Murphy, Στίχοι: Seth MacFarlane

  • 'Pi's Lullaby' από την ταινία 'Life of Pi' Μουσική:Mychael Danna, Στίχοι: Bombay Jayashri

  • 'Skyfall' από την ταινία 'Skyfall' Μουσική και Στίχοι: Adele Adkins και Paul Epworth

  • 'Suddenly' από την ταινία 'Les Misérables' Μουσική: Claude-Michel Schönberg, Στίχοι: Herbert Kretzmer και Alain Boublil

  • 'Anna Karenina'

Σκηνικά

  • 'Anna Karenina' Production Design: Sarah Greenwood;/ Set Decoration: Katie Spencer

  • 'The Hobbit: An Unexpected Journey' Production Design: Dan Hennah/ Set Decoration: Ra Vincent and Simon Bright

  • 'Les Misérables' Production Design: Eve Stewart/ Set Decoration: Anna Lynch-Robinson

  • 'Life of Pi' Production Design: David Gropman/ Set Decoration: Anna Pinnock

  • 'Lincoln' Production Design: Rick Carter/ Set Decoration: Jim Erickson

Καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους

  • 'Adam and Dog' Minkyu Lee

  • 'Fresh Guacamole' PES

  • 'Head over Heels' Timothy Reckart and Fodhla Cronin O'Reilly

  • 'Maggie Simpson in 'The Longest Daycare'' David Silverman

  • 'Paperman' John Kahrs

Καλύτερη ταινία μικρού μήκους 

  • 'Asad' Bryan Buckley και Mino Jarjoura

  • 'Buzkashi Boys' Sam French και Ariel Nasr

  • 'Curfew' Shawn Christensen

  • 'Death of a Shadow (Dood van een Schaduw)' Tom Van Avermaet και Ellen De Waele

  • 'Henry' Yan England

Σχεδιασμός Ήχου

  • 'Argo' Erik Aadahl και Ethan Van der Ryn

  • 'Django Unchained' Wylie Stateman

  • 'Life of Pi' Eugene Gearty και Philip Stockton

  • 'Skyfall' Per Hallberg and Karen Baker Landers

  • 'Zero Dark Thirty' Paul N.J. Ottosson

Μίξη Ήχου

  • 'Argo' John Reitz, Gregg Rudloff και Jose Antonio Garcia

  • 'Les Misérables' Andy Nelson, Mark Paterson και Simon Hayes

  • 'Life of Pi' Ron Bartlett, D.M. Hemphill και Drew Kunin

  • 'Lincoln' Andy Nelson, Gary Rydstrom και Ronald Judkins

  • 'Skyfall' Scott Millan, Greg P. Russell και Stuart Wilson

Οπτικά Εφέ

  • 'The Hobbit: An Unexpected Journey' Joe Letteri, Eric Saindon, David Clayton και R. Christopher White

  • 'Life of Pi' Bill Westenhofer, Guillaume Rocheron, Erik-Jan De Boer and Donald R. Elliott

  • 'Marvel's The Avengers' Janek Sirrs, Jeff White, Guy Williams and Dan Sudick

  • 'Prometheus' Richard Stammers, Trevor Wood, Charley Henley and Martin Hill

  • 'Snow White and the Huntsman' Cedric Nicolas-Troyan, Philip Brennan, Neil Corbould and Michael Dawson

Διασκευασμένο Όσκαρ 

  • 'Argo' Screenplay, by Chris Terrio

  • 'Beasts of the Southern Wild' Screenplay, by Lucy Alibar & Benh Zeitlin

  • 'Life of Pi' Screenplay, by David Magee

  • 'Lincoln' Screenplay, by Tony Kushner

  • 'Silver Linings Playbook' Screenplay, by David O. Russell

Πρωτότυπο Σενάριο

  • 'Amour', Michael Haneke

  • 'Django Unchained', Quentin Tarantino

  • 'Flight', John Gatins

  • 'Moonrise Kingdom', Wes Anderson & Roman Coppola

  • 'Zero Dark Thirty', Mark Boal

 Πηγή:msn.gr



ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ Ξέσπασε καυγάς επειδή την πέρασαν για.. ...

Posted: 10 Jan 2013 01:40 PM PST






Τα πήρε άγρια η ξανθιά Τζούλια Αλεξανδράτου όταν κάποιοι στη
Βιέννη τη ρώτησαν εάν είναι Ρωσίδα.




Αμέσως εκείνη ξεκαθάρισε πως είναι Αγγλίδα. Απέκρυψε δηλαδή ότι είναι
Ελληνίδα. Ο λόγος γιατί η μητέρα της είναι Βρετανίδα ενώ η πλατινέ
περσόνα έχει γεννηθεί στην Ελλάδα.



Λέγεται πως οι άνγωστοι την είδαν ξανθιά με ολόλευκη επιδερμίδα και με ευγενικό τρόπο τη ρώτησαν εάν είναι από την Ρωσία.


Η Τζούλια μετά το συμβάν το ανέφερε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook





roysida











Οι γυναίκες προτιμούν τους όμορφους – Οι άνδρες τις...

Posted: 10 Jan 2013 01:32 PM PST

 dinatosinfo0Αν πιστεύετε ότι η ομορφιά είναι η πρώτη ...




προτεραιότητα των ανδρών όταν επιλέγουν σύντροφο και η τελευταία των γυναικών όταν εκείνες κάνουν την επιλογή τους, ξανασκεφτείτε το...



Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι έχει αρχίσει να συμβαίνει ακριβώς το αντίστροφο!



Σύμφωνα με αυτήν, στις σύγχρονες δυτικές κοινωνίες το ενδιαφέρον των ανδρών για την εμφάνιση της γυναίκας αρχίζει να φθίνει, δίνοντας τη θέση του στη νοημοσύνη και τον χαρακτήρα της.



Αντιθέτως, οι γυναίκες τείνουν να ενδιαφέρονται περισσότερο για την εμφάνιση του άντρα και λιγότερο για τα λεφτά του, αφού οι ίδιες είναι πλέον καθ' όλα ικανές να συντηρήσουν τον εαυτό τους.



«Διαπιστώσαμε ότι σε χώρες όπως η Βρετανία ή ακόμα περισσότερο οι Σκανδιναβικές, οι άντρες δίνουν ολοένα μεγαλύτερη βαρύτητα σε άλλες αρετές, όπως η νοημοσύνη, αντί να επικεντρώνονται στις καμπύλες ή σε άλλα παραδοσιακά χαρακτηριστικά, όπως οι μαγειρικές ικανότητες», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Μαρσέλ Ζέντνερ, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ.



Και πρόσθεσε: «Ενώ εξάλλου έως πρότινος οι γυναίκες έδιναν πολύ μεγάλη έμφαση στην οικονομική επιφάνεια των ανδρών, η προτίμησή τους αυτή αρχίζει να φθίνει και να δίνει τη θέση της στην εμφάνιση».



Ο δρ Ζέντνερ και οι συνεργάτες του βασίζουν τα συμπεράσματά τους σε έρευνα με 12.000 ανθρώπους από περισσότερες από 30 χώρες, τους οποίους ρώτησαν ποια χαρακτηριστικά θεωρούν ως τα πιο σημαντικά σε έναν δυνητικό σύντροφο.



Τα στοιχεία που συνέλεξαν συμπεριλαμβάνονται στην Παγκόσμια Έκθεση για το Χάσμα των Φύλων (Global Gender Gap Report), η οποία καλύπτει συνολικώς 135 χώρες και εκδίδεται ετησίως από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF).



Όπως έδειξε η νέα έρευνα, στις αναπτυσσόμενες χώρες όπου υπάρχουν οι μεγαλύτερες ανισότητες μεταξύ των δύο φύλων, τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά εξακολουθούν να επικρατούν.



Σε αυτές τις χώρες, οι άντρες θέλουν τις γυναίκες στρουμπουλές (το καλοταϊσμένο σώμα υποδηλώνει καλή γονιμότητα) και καλές νοικοκυρές, κι εκείνες τους θέλουν πλούσιους (για να ζήσουν αυτές και τα παιδιά που θα αποκτήσουν).



Αντιθέτως, στις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης όπου η ισότητα των δύο φύλων είναι νομοθετικά κατοχυρωμένη, τα κριτήρια έχουν αρχίσει να αλλάζουν, γράφουν οι ερευνητές στην επιθεώρηση «Psychological Science».



«Η έρευνά μας υποδηλώνει ότι η αύξηση της ισότητας των φύλων στις προηγμένες κοινωνίες, μπορεί να αλλάξει και τον τρόπο που σκεφτόμαστε για το αντίθετο φύλο», δήλωσε ο δρ Ζέντνερ.



«Αντί λοιπόν οι άντρες να αναλώνονται στο πως θα βγάλουν χρήματα, καλό είναι να ασχοληθούν λίγο και με τον καθρέφτη τους», κατέληξε.



Πηγή: zitianos

Xρώμα ματιών και σχήμα προσώπου μαρτυρούν την αξιοπιστία μας

Posted: 10 Jan 2013 01:25 PM PST



Οι άνθρωποι βλέπουν τους καστανομάτηδες ως πρόσωπα...


μεγαλύτερης εμπιστοσύνης σε σχέση με τους γαλανομάτηδες, εκτός και αν οι τελευταίοι έχουν φαρδύ πρόσωπο, σύμφωνα με...

επιστημονική έρευνα που έγινε από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου της Πράγας.



Η έρευνα για πρώτη φορά συσχετίζει το χρώμα των ματιών και το σχήμα του προσώπου ενός ανθρώπου, με το πόσο αξιόπιστος φαίνεται στους γύρω του.



Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Καρόλου της Πράγας, με επικεφαλής τον Γιάροσλαβ Φλεγκρ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «PLoS ONE», ζήτησαν από μια ομάδα 238 εθελοντών να αξιολογήσουν τις φωτογραφίες 40 ανδρών και 40 γυναικών.



Οι άνδρες με γαλανά μάτια και λεπτό μακρύ πρόσωπο βαθμολογήθηκαν ως λιγότερο αξιόπιστοι, αν και το ίδιο δεν φάνηκε να συμβαίνει με τα γυναικεία πρόσωπα.



Γενικότερα, το σχήμα του προσώπου μιας γυναίκας -πέρα από τα μάτια- δεν φαίνεται να επηρεάζει την εντύπωση, που σχηματίζουν οι άλλοι για το βαθμό αξιοπιστίας της.



Από την άλλη, τα γυναικεία πρόσωπα κρίνονται γενικά ως πιο αξιόπιστα σε σχέση με τα ανδρικά. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες με καστανά μάτια θεωρήθηκαν πρόσωπα άξια μεγαλύτερης εμπιστοσύνης.



Τα πιο στρογγυλά ανδρικά πρόσωπα, με μεγαλύτερο στόμα και σαγόνι, έγιναν αντιληπτά ως πιο αξιόπιστα σε σχέση με τα πιο στενόμακρα πρόσωπα. Η «προκατάληψη» αυτή ισχύει άσχετα από το αν αυτός που κρίνει κάποιον άλλο, είναι άνδρας ή γυναίκα, γαλανομάτης ή καστανομάτης.



Είναι όμως αξιοσημείωτο ότι αυτό καθεαυτό το χρώμα των ματιών δεν είναι εκείνο που καθορίζει την αξιοπιστία του ατόμου. Αν φαίνονται μόνο τα μάτια του, δεν διαπιστώνεται κάποια σημαντική διαφορά μεταξύ καστανομάτηδων και γαλανομάτηδων, όσον αφορά το αίσθημα εμπιστοσύνης που γεννούν.



Σύμφωνα με τους Τσέχους ερευνητές, είναι το χρώμα των ματιών σε συνδυασμό με το σχήμα του προσώπου που μετρά και κάνει τη διαφορά.



Η μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι γενικότερα οι γαλανομάτηδες έχουν πιο γωνιώδη πρόσωπα, πιο μακρύ σαγόνι, πιο στενό στόμα, πιο μικρά μάτια και πιο απομακρυσμένα φρύδια.



Αντίθετα, οι καστανομάτηδες τείνουν να έχουν πιο μεγάλο στόμα, πιο πλατύ σαγόνι, μεγαλύτερη μύτη και πιο σμιχτά φρύδια.



Είναι αυτός ο δεύτερος συνδυασμός ματιών-προσώπου που δημιουργεί μεγαλύτερο αίσθημα εμπιστοσύνης στους άλλους, σε σχέση με τον πρώτο συνδυασμό. Οι λόγοι όμως γι' αυτή την ενδόμυχη προτίμηση παραμένουν άγνωστοι.


Τα 10 κορυφαία Supercars της χρονιάς!

Posted: 10 Jan 2013 01:18 PM PST



Αποτελούν παιδικό, εφηβικό και στο τέλος αντρικό όνειρο...



Για κάποιους αντικαθιστούν ακόμη και το γυναικείο φύλο (ακραία κατάσταση), για κάποιους άλλους γίνονται πραγματικότητα.Πρόκειται για τα Supercars του 2012…



Τι είναι αλήθεια τα Supercars; Είναι όμορφα με καμπύλες (ή χωρίς), πολύ γρήγορα και απίστευτα ακριβά αυτοκίνητα Συνήθως είναι τα τετράτροχα, που όλοι θέλουμε να οδηγήσουμε ή να κάνουμε βόλτα κάποια στιγμή στη ζωή μας. Λίγοι το καταφέρνουμε και οι περισσότεροι μένουμε με το μοντέλο σε κλίμακα 1/18.



Οι κατασκευαστές τους είναι συνήθως άγνωστοι γιατί είναι μικρές βιοτεχνίες με μικρή παραγωγή χειροποίητων μονάδων. Κυρίες και κύριοι δείτε τα 10 υπεραυτοκίνητα του 2012 .



Bugatti Veyron Super Sport







H Veyron Super Sport έχει κινητήρα βελτιωμένο (από την κανονική έκδοση) στους 1200 ίππους (από τους 1000 κανονικά). O κινητήρας της είναι 16κύλινδρος με 4 Turbo. Η τελική της ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 431χλμ, αλλά περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 415 για να μην διαλυθούν τα ελαστικά της από την υπερθέρμανση που αναπτύσσετε από την τριβή. Η τιμή της φτάνει τα 1.650.000€.



Gumpert Apollo







Το πρωτοείδαμε στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2012. Πρόκειται για τη δημιουργία του Ronald Gumpert, ο οποίος ήταν, επικεφαλής στο αγωνιστικό τμήμα της Audi όταν αυτή μεσουρανούσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ την εποχή των Group B. Το Apollo «φορά» τον V8 κινητήρα 4.200 κ.εκ της Audi ο οποίος έχει δύο turbo αποδίδοντας 850 ίππους και η τελική ταχύτητα του είναι στα 360 χλμ. Η τιμή του φτάνει τα 227.000 €.



Hennessey Venom GT







Βασίζεται στο πλαίσιο (με πολλές ενισχύσεις) της Lotus Exige. Έχει τον κινητήρα LS9 V8 (από την Chevrolet Corvette C6 ZR1) με 6.200 κ.εκ με δύο Turbo. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη δύναμη του στους 800, 1.000 και 1.200 ίππους. Η εταιρία Hennessey υποστηρίζει πως η τελική του ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 437 χλμ Ως τώρα όμως κανείς δεν το έχει επιβεβαιώσει. Για να αποκτήσετε το Venom GT πρέπει να πληρώσετε 760.000€.



Koenigsegg Agera R







Tο Koenigsegg Agera R είναι ίσως το μοναδικό από τα supercars το οποίο μπορεί να κινηθεί με βιοκαύσιμο (η έκδοση "R"). Η Koenigsegg υποστηρίζει πως έχει εξελίξει ελαστικά για να κινείται το αυτοκίνητό της με ασφάλεια ως τα 440 χλμ.



Ο κινητήρας του έχει 5.000 κ.εκ. διπλό Turbo και αποδίδει 1.140 ίππους. Το Agera R έχει έξι ρεκόρ ταχύτητας στο βιβλίο Guinness. Η τιμή του είναι στα 1.213.500€



Lamborghini Reventοn







Το όνομά της σημαίνει μικρή έκρηξη και κατασκευάστηκαν μόλις 20 (και ένα μοντέλο για το μουσείο της εταιρίας). Μοιράζεται τα μηχανικά μέρη της Lamborghini Murcielago (κινητήρας 6.500 κ.εκ V12 με απόδοση 630 ίππων). Πρόσφατα στο Dubai, μέτρησαν την τελική της ταχύτητα στα 356 χλμ. Η τιμή της είναι στο 1.500.000€



McLaren MP4-12C Spider







Η ανοιχτή έκδοση της MP4-12C έρχεται να συμπληρώσει τη γκάμα του βρετανικού supercar. Την κίνηση δίνει ο twin turbo V8 κινητήρας των 3.800 κ.εκ. και 625 ίππων.



Το υπεραυτοκίνητο της McLaren, έχει σκληρή οροφή, που αναδιπλώνεται σε 17 δευτερόλεπτα. Η τιμή του αυτοκινήτου, μαζί με τους φόρους, υπολογίζεται στις 250.000€.



Mercedes SLS AMG







Σήμα κατατεθέν της κορυφαίας Mercedes oι πόρτες, που ανοίγουν «σε σχήμα φτερών γλάρoυ» για να θυμίζουν την παλιά 300 SL Gullwind. Η Mercedes SLS εφοδιάζεται με V8 κινητήρα που αποδίδει 578 ίππους. Για να την αποκτήσετε θα πρέπει να καταβάλετε 323.650€



Porsche 918 Spyder







Το πρώτο υβριδικό supercar, η 918 Spyder, παρουσιάστηκε το 2012 αλλά οι πρώτες παραδώσεις στους ιδιοκτήτες της θα γίνουν στα τέλη του 2013. H Porsche 918 Spyder θα παραχθεί σε 918 αυτοκίνητα τα οποία ήδη έχουν πουληθεί στην τιμή των 645.000€ (χωρίς ΦΠΑ και φόρους) με την έκδοση παραγωγής να φορά έναν V8 4.600 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 570 ίππους. Σε συνδυασμό με 2 ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι ανά ένας σε κάθε άξονα, ( 122 και 109 ίππων ).Η δύναμη ανεβαίνει στους 770 ίππους και η τελική ταχύτητα στα 325 χλμ/ώρα.



SSC Ultimate Aero







Η SSC κατασκεύασε και παρουσίασε το 2012 την τελευταία έκδοση της Ultimate Aero κλείνοντας έτσι τη παραγωγή της. Το τελευταίο και συλλεκτικό πια μοντέλο εφοδιάζεται με τον V8 κινητήρα των 6.900 κ.εκ απόδοσης 1.318 ίππων. Για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται 2,65 δευτερόλεπτα και έχει με τελική ταχύτητα 439 χλμ/ώρα. Η τιμή της ξεκινά από τα 216.150€



Zenvo ST1







Δημιουργήθηκε στην Δανία με στόχο να γίνει το απόλυτο υπεραυτοκίνητο και οι μηχανικοί της Zenvo το κατάφεραν. Το ST1 κρύβει κάτω από καπό του ένα κινητήρα 7.000 κ.εκ που αποδίδει (χάρη στο διπλό Turbo) 1.104 ίππους. Οι αριθμοί των επιδόσεών του κόβουν την ανάσα, καθώς το 0-100 έρχεται σε 3,2 δευτερόλεπτα! Η τελική ταχύτητα του υπεραυτοκινήτου από τη Δανία αγγίζει τα 375 χλμ., ενώ στην παραγωγή θα βγουν 15 μόνο αυτοκίνητα.




Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές