Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Ποια κυρία της σόουμπιζ «ανέβασε» φωτογραφία στο twitter τα βαμμένα της νύχια;

Posted: 10 Jan 2013 09:01 AM PST

Ποια  κυρία της σόουμπιζ «ανέβασε» φωτογραφία στο twitter τα βαμμένα της νύχια;

Η ξανθιά καλλονή προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της.

Πάντα κυκλοφορεί άψογη από την κορυφή ως τα νύχια. Μακιγιαρισμένη και με φτιαγμένα τα μαλλιά της κάνει τις βόλτες της. Πριν λίγη ώρα δοκίμασε το νέο της μανό και αφού έβαψε τα νύχια της τα έβγαλε φωτογραφία και στη συνέχεια την «ανέβασε» στην προσωπική της σελίδα στο twitter. Ποια είναι; Ο λόγος για την...Κατερίνα Καινούργιου που ενθουσιασμένη από το μανό που αγόρασε πρόσφατα είπε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ποια διάσημη μαμά μετατρέπεται σιγά-σιγά σε gym freak;

Posted: 10 Jan 2013 08:12 AM PST

Ποια διάσημη μαμά μετατρέπεται σιγά-σιγά σε gym freak;

Aπό ευλυγισία άλλο τίποτα

 

Είναι διάσημη, είναι μανούλα και είναι και μία από τις πιο γλυκές παρουσίες του Hollywood. Ο λόγος για την Hilary Duff. Η όμορφη star παντρεύτηκε τον Αύγουστο του 2010 το σύντροφό της Mike Comrie, με τον οποίο απέκτησε τον περασμένο Μάρτιο το πρώτο τους παιδί, το γιο τους εν ονόματι Luca Cruz Comrie.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Απίστευτο: Γνωστή παρουσιάστρια σε site γνωριμιών (Ποια είναι;)

Posted: 10 Jan 2013 08:48 AM PST

Απίστευτο: Γνωστή παρουσιάστρια σε site γνωριμιών (Ποια είναι;)

Σε κάποιο site γνωριμιών η πολύ γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να ψάχνει σύντροφο.

Η ξανθιά καλλονή είχε λάβει ένα email που της ζητούσε να συμπληρώσει τα στοιχεία της. Ανυποψίαστη εκείνη το έκανε χωρίς να ξέρει για πιο λόγο συμπληρώνει την εν λόγω φόρμα με τα προσωπικά της στοιχεία. Με το που έγραψε λοιπόν τα στοιχεία της ξεκίνησε να είναι στη σελίδα γνωριμιών. Όταν κατάλαβε τι έχει συμβεί προσπάθησε να διαγράψει τα στοιχεία της αλλά δεν τα κατάφερε. Ο λόγος για την Κύπρια παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους που σύμφωνα με το stylista.cy εξομολογήθηκε την γκάφα που έκανε μέσα από την εκπομπή της.

Άριελ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα: Στην Αράχωβα με την οικογένειά του

Posted: 09 Jan 2013 09:59 AM PST

Άριελ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα: Στην Αράχωβα με την οικογένειά του

Η Αράχωβα είναι ο αγαπημένος προορισμός για τον χειμώνα των διασήμων της σόουμπιζ και όχι μόνο.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ο Αργεντίνος Άριελ Μιγκέλ Σαντιάγο Ιμπαγάσα επισκέφθηκε το χιονοδρομικό κέντρο μαζί με την σύζυγο και τα δυο της παιδιά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Hello» ο ποδοσφαιριστής πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αράχωβα και έμεινε κατενθουσιασμένος από το μέρος. Καθημερινά έκαναν σκι οικογενειακώς και απολάμβαναν τις διακοπές τους. Ο Άριελ Μιγκέλ ήταν ιδιαίτερα φιλικός και με χαρά φωτογραφιζόταν με τους θαυμαστές του που τον πλησίαζαν.

Δεν υπάρχει: Διαβάστε τι έγραψε στην φώτο μιας κοπέλας στο Facebook!

Posted: 10 Jan 2013 08:15 AM PST

Δεν υπάρχει: Διαβάστε τι έγραψε στην φώτο μιας κοπέλας στο Facebook!

Χαμός στο Facebook με το σχόλιο ενός Έλληνα χρήστη στη φωτογραφία που ανέβασε μια κοπέλα προφίλ της

 

Στη φωτογραφία ο συμπατριώτης μας εξέφρασε το θαυμασμό του για την κοπέλα, ενώ λίγο αργότερα επανήλθε με δεύτερο σχόλιο στα... αγγλικά!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Λευτέρης Πανταζής: Λιποθύμησε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Posted: 10 Jan 2013 08:23 AM PST

Λευτέρης Πανταζής: Λιποθύμησε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Το περασμένο Σάββατο ο Λευτέρης Πανταζής λιποθύμησε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου.

Ο τραγουδιστής εδώ και μέρες ταλαιπωρούταν από μια ίωση αλλά παρόλα αυτά πήγε για δουλειά. Όση ώρα βρισκόταν στην πίστα ο Λευτέρης Πανταζής δεν ένιωθε καλά αλλά προσπαθούσε να μην το δείχνει και κανείς από τους θαμώνες του «Βοτανικού» δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Την στιγμή που αποχώρησε από την πίστα για να πάει στο καμαρίνι του δεν άντεξε και λιποθύμησε. Έσπευσαν αμέσως άνθρωποι του μαγαζιού και οι δύο τραγουδίστριες. Τον μετέφεραν στο καμαρίνι του και για αρκετά λεπτά δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν.

Απίθανες ιστορίες: Πώς βρέθηκαν από το Facebook στη... φυλακή

Posted: 10 Jan 2013 08:09 AM PST

Απίθανες ιστορίες: Πώς βρέθηκαν από το Facebook στη... φυλακή

Πως μια κοινοποίηση ή μια ανάρτηση στο Facebook μπορεί να σε οδηγήσει στη φυλακή.

Διαβάστε για τους εγκληματίες που προδόθηκαν από τη δράση τους στο Facebook

Πριν από λίγες μέρες ένας 18χρονος βρέθηκε στη φυλακή επειδή ομολόγησε μέσω Facebook ότι οδηγούσε μεθυσμένος! Ο Jacob Cox – Brown από την Αστόρια ήταν μεθυσμένος και με το αμάξι του τράκαρε σταθμευμένο όχημα.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δείτε την 13χρονη κούκλα κόρη της Reese Witherspoon

Posted: 10 Jan 2013 08:15 AM PST

Δείτε την 13χρονη κούκλα κόρη της Reese Witherspoon

Mε την οποία μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

Ποια είναι η μεγαλύτερη φιλοφρόνηση που μπορεί να κάνει κανείς σε μία γυναίκα; Μα φυσικά να της πει ότι μοιάζει με αδερφή της κόρης της και όχι με μητέρα της! Πολλές θα ήθελαν να ακούσουν κάτι τέτοιο, λίγες το καταφέρνουν και είναι και κάποιες οι οποίες το έχουν απλά βαρεθεί!

Ο λόγος φυσικά για την Reese Witherspoon η οποία βγήκε βόλτα με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της την 13χρονη Ava και τον 6χρονο Deacon. Εκτός του ότι φυσικά τα δύο βλαστάρια της, τα οποία και έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Ryan Phillippe, έχουν μεγαλώσει αρκετά, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε την τρομερή της ομοιότητα με την κόρη της, σε σημείο μάλιστα που ο Ryan θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί και να αμφισβητεί την πατρότητα της νεαράς.

Μάνα και κόρη, εκτός του ότι ήταν παρόμοια ντυμένες, διαθέτουν και τα ίδια πλούσια ξανθά μαλλιά, ενώ το γεγονός ότι η διάσημη ηθοποιός έχει κάνει ειδική συμφωνία με τον χρόνο, την κάνει να μην μοιάζει πάνω από 10 χρόνια μεγαλύτερη από την Ava.

Πολλές στη θέση της πάντως, δεν θα αποκάλυπταν την πραγματική τους σχέση...

Διαβάστε επίσης:

Τα διάσημα γεννητούρια του 2012

Δείτε τους μεγαλύτερους stars σε καμπάνια κατά της βίας των όπλων (video)

Αποκαλυπτήρια: Η πρώτη εμφάνιση της Reese Witherspoon με το νεογέννητο γιο της (photos)


Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας ηθοποιός παντρεύεται το καλοκαίρι!

Posted: 10 Jan 2013 08:02 AM PST

Δεν θα πιστεύετε ποιος Έλληνας ηθοποιός παντρεύεται το καλοκαίρι!

Έκανε τρεις γάμους και σκοπεύει να παντρευτεί ξανά μέσα στο καλοκαίρι!
«Τέτοιο παιδί σαν τη Λίλιαν που θα το βρω σήμερα; Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι με πολιτικό γάμο»

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Μείωση μισθού: Και τώρα πώς τα βγάζουμε πέρα;

Posted: 10 Jan 2013 08:00 AM PST

Μείωση μισθού: Και τώρα πώς τα βγάζουμε πέρα;

Τη δέχεσαι και προσαρμόζεσαι ή αρνείσαι και μένεις με την απόλυση στο χέρι...

Tα τελευταία χρόνια εκτός από τη γενική συνθήκη ανεργίας, τις απολύσεις και την ακρίβεια- βιώνουμε και μία άλλη πραγματικότητα οι περισσότεροι από αυτούς που έχουμε ακόμη δουλειά. Τις μειώσεις μισθού. Άλλοτε επιβαλλόμενες από την ΤΡΟΙΚΑ και άλλοτε από άνωθεν- εμείς νιώθουμε στο έλεος των καταστάσεων και κάθε φορά αναρωτιόμαστε: Μα πώς θα τα βγάλω πέρα; Το φαινόμενο είναι γενικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις να ξέρεις πως πιέζεται και το αφεντικό σου...

Όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο εύκολο. (Μη με παρεξηγείτε για τον όρο εύκολο- συγκρητικά μιλώντας τον χρησιμοποιώ). Αν μένεις ακόμη στο σπίτι των γονιών σου και δεν έχεις περάσει τα 25-30 ας πούμε πως κουτσά-στραβά από δω κι από κει κάτι γίνεται. Για εκείνους όμως που νόμιζαν πως μόλις είχαν χτίσει μια ζωή... τη δική τους -μόνοι κι ανεξάρτητοι έρχεται κάθε 'μείον' να χτυπήσει το καμπανάκι του άγχους. Ίσως αναγκαστείς να αλλάξεις διαμέρισμα, περιοχή, να απαρνηθείς το αυτοκίνητο ή να το αντικαταστήσεις με μικρότερο, να ξεχάσεις τα ψώνια, τις εξόδους, την ψυχαγωγία, τον καφέ... τη σχέση, το γάμο!

Αν έχεις δε τολμήσει το βήμα και είσαι από εκείνους που έχουν οικογένεια, αν ανήκεις στο ποσοσστό εκείνων που δουλεύουν για να συντηρήσουν παιδιά και σύζυγο- τότε δυσκολεύει κι άλλο. Δεν έχει να κόψεις ή να ψαλιδίσεις τις παραπάνω ανάγκες μόνο για τον εαυτό σου αλλά και για τους άλλους. Το θέμα είναι: Θα πάρεις το ρίσκο να αρνηθείς ή θα μείνεις και θα προσαρμοστείς; Τα πράγματα εκεί έξω είναι πέρα για πέρα δύσκολα. Και στο χάος υπάρχουν ευκαιρίες μόνο που δεν μπορείς να γνωρίζεις εκ των πρωτέρων αν θα είσαι ο τυχερός που θα τις αδράξει (εκτός κι αν έχεις τα ... μέσα). Ο άνθρωπος έχει ένα προσόν. Προσαρμόζεται.

Αν δεν είσαι από τα προνομιούχα άτομα-κλειδιά σε μία δουλειά... αν δεν φέρνεις σημαντικά έσοδα και δεν είσαι ο τροχός εκείνος της αμάξης που δίχως εκείνον το τραίνο δεν πάει πουθενά... τότε μάλλον πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να το δεχτείς. Όσο δυσάρεστη και αν είναι, μια μείωση μισθού πρέπει να αντιμετωπιστεί ως αλλαγή οπότε το άτομο ή η οικογένεια  οφείλει να μειώσει τις πάγιες δαπάνες της, που είναι το ενοίκιο (είτε ζητώντας μείωση, είτε αλλάζοντας κατοικία επιλέγοντας κάποια με χαμηλότερο), και η δόση του αυτοκινήτου ή η βενζίνη, αλλά και τις καθημερινές της δαπάνες. Κακά τα ψέμματα όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. 

Κάντε, λοιπόν,  έναν προϋπολογισμό, σε μηνιαία βάση, των εξόδων διατροφής, και μειώστε πάγια έξοδα  χρησιμοποιώντας μέσα μαζικής μεταφοράς, καταναλώνοντας ρεύμα τις ώρες του νυχτερινού μειωμένου τιμολογίου για το πλυντήριο ή ακόμη και το μαγείρεμα (μία επίσκεψη στη ΔΕΗ θα σας πείσει) . Μαγειρέψτε φαγητό και μην ντρέπεστε να ανοίξετε το τάπερ στο γραφείο ή οπουδήποτε. Είναι πιο οικονομικό και πιο υγιεινό. Συγκρίνετε τις τιμές των προϊόντων από τα διάφορα καταστήματα και μην πέφτετε στην παγίδα. Όταν προλαβαίνετε καθιερώστε την λαïκή!

Ξεχάστε τα κοσμικά γυμναστήρια και κάντε μια επίσκεψη στα δημοτικά κολυμβητήρια και γυμναστήρια. Διαθέτουν τα πάντα (τα απαραίτητα και κοστίζουν όσο ο μήνας για ένα χρόνο) ή καθιερώστε το τρέξιμο και γιατί όχι το ποδήλατο. Τέλος, τα second hand ρούχα και η ανακύκλωση υλικών είναι πλήρως απενοχοποιημένα και στηρίζουν και τη vintage αισθητική. Όσο για προσφορές; E-shops και ξερό ψωμί. Μοδάτα κομμάτια που δεν θα βρείτε παντού -πλέον χωρίς έξοδα αποστολής σε προσφορές όλο το χρόνο!

Από τα πιο σημαντικά επίσης είναι η συνεχής αναζήτηση νέων ευκαιριών εργασίας. Αν ο χρόνος σας παίρνει και έχετε την ευκαιρία η εύρεση συμπληρωματικής εργασίας δεν είναι καθόλου κακή ιδέα...

Διαβάστε ακόμη:

Ζεις κι εσύ με το συνεχή φόβο της απόλυσης; Αντιμετώπισέ το!

Πάρε πρωτοβουλίες και δώσε το μεγάλο boost στην καριέρα σου!

5 «πράγματα» που δε φαντάστηκες ποτέ ότι σε παχαίνουν!

Posted: 10 Jan 2013 07:30 AM PST

5 «πράγματα» που δε φαντάστηκες ποτέ ότι σε παχαίνουν!

Γιατί οι συνήθειές σας παίζουν σημαντικό ρόλο  

Διαβάζουμε καθημερινά αμέτρητα άρθρα για υγιεινές τροφές και για προγράμματα γυμναστικής που πρέπει να ακολουθούμε. Όλα ωραία - όλα καλά, αλλά μήπως τελικά οι καθημερινές συνήθειές μας και οι άνθρωποι που συναναστρεφόμαστε καθημερινά διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο; H απάντηση είναι ναι!


Δείτε μερικά πράγματα που σας παχαίνουν, τα οποία δε σας έχουν περάσει από το νου:


1. Η παρέα σου: Πόσες φορές έχει τύχει να θέλετε να φάτε υγιεινά αλλά λόγω πίεσης της παρέας σας να παραγγείλετε πίτσες ή σουβλάκια, καταλήγετε με διπλή πίτα-γύρο στο χέρι; Μη γελάτε. Η αλήθεια είναι ότι ο περίγυρός μας μπορεί να μας επηρεάσει πολύ. Ερευνητές έχουν αποδείξει ότι όταν είσαι με φίλους σου αποκτάς τις ίδιες συνήθειες. Μήπως να ασκήσεις βέτο και την επόμενη φορά να τους κεράσεις φρουτάκια και σαλάτα;


2. Έλλειψη ύπνου: Το έχουμε ξαναπεί, ο ύπνος είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας. Σύμφωνα με έρευνες, όσοι άνθρωποι μένουν ξάγρυπνοι, τείνουν να καταναλώνουν περίπου 300 επιπλέον θερμίδες από αυτούς που έχουν κοιμηθεί σωστά. Μήπως να μάθετε να κοιμόσαστε παραγωγικά; Οι βραδινές ώρες είναι οι πιο κατάλληλες για ύπνο και ο οχτάωρος ύπνος είναι ιδανικός.

3. Άγχος: Το άγχος, πέρα από την καλή σου διάθεση, σκοτώνει και τη γραμμή σου. Πως; Όταν είσαστε αγχωμένοι η τάση σας για φαγητό αυξάνεται. Ο οργανισμός σας επιζητά πιο έντονα παχυντικές τροφές και γλυκά, νιώθοντας ότι αυτά αποτελούν ανταμοιβή για το αδιέξοδό σας. Τρώγοντας νιώθετε ότι ξεσπάτε και έπειτα νιώθετε μια εφήμερη ευεξία. Τι γίνεται όμως όταν ανεβαίνετε στη ζυγαριά; Την επόμενη φορά που θα σας έρθει η τάση να ξεσπάσετε στο φαγητό, βγείτε έξω, περπατήστε, πηγαίνετε βόλτα με μια φίλη σας και προσπαθήστε να το ξεχάσετε.

4. Τα προϊόντα διαίτης : Αποτελούν μεγάλη παγίδα. Το γεγονός ότι έχουν λιγότερες θερμίδες και λιπαρά δε σημαίνει ότι μπορείτε και να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες. Προσπαθήστε να είσαστε προσεκτικοί και να έχετε πάντα μέτρο. Προϊόν διαίτης δε σημαίνει και άπαχο, οπότε ό,τι βάζετε στο στόμα σας να θυμάστε ότι παχαίνει (εκτός από το νερό φυσικά)


5. Η σχέση σας: Πολλές γυναίκες επαναπαύονται όταν βρίσκονται σε σχέση και δένουν τον γάιδαρο τους . Αυτό τι σημαίνει; Ξεχνάνε τον εαυτό τους και τον αφήνουν στη μοίρα του. Η κατάσταση επιδεινώνεται όταν οι γυναίκες παντρεύονται. Θα πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε ότι είτε είμαστε ελεύθερες, είτε σε σχέση, είτε παντρεμένες, θα πρέπει να φροντίζουμε πάντα τον εαυτό μας.

 

Διαβάστε ακόμα:

Σαλάτες με θερμίδες σοκολάτας; Δείτε τι πρέπει να αποφεύγετε και τι να προτιμάτε!

Οι 5 θαυματουργές τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα κιλά των εορτών

Οι tοp 5 «μαγικές τροφές» για υγιή και λαμπερά μαλλιά!

Γιάννης Πλούταρχος: «Θα κάνω ντοκιμαντέρ για την ελληνική γη»

Posted: 10 Jan 2013 07:20 AM PST

Γιάννης Πλούταρχος: «Θα κάνω ντοκιμαντέρ για την ελληνική γη»

Ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Κορίτσια για σπίτι» μίλησε για την εκπομπή που πρόκειται να κάνει...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Anne Hathaway: με ανδρόγυνο Saint Laurent look

Posted: 10 Jan 2013 07:15 AM PST

Anne Hathaway: με ανδρόγυνο Saint Laurent look

H Anne Hathaway ντύθηκε στα μαύρα με τις νέες Saint Laurent δημιουργίες και σχεδόν μάγεψε.

Η ηθοποιός Anne Hathaway παρευρέθηκε προχτές στην απονομή των 2013 National Board Of Review Awards που έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Cipriani στη Νέα Υόρκη.

Για αυτήν της την εμφάνιση η πρωταγωνίστρια του «Les Misérables» επέλεξε ένα look διαφορετικό από όσα μας έχει συνηθίσει. Άφησε για λίγο τα φορέματα και φόρεσε ένα μαύρο κοστούμι από την ανοιξιάτικη 2013 Saint Laurent συλλογή με δαντελένιες λεπτομέρειες σε συνδυασμό με Givenchy σανδάλια και μια Jill Milan clutch τσάντα.

Αν και η συλλογή αυτή δεν μας είχε ενθουσιάσει πολύ όταν την είδαμε στην πασαρέλα ως ντεμπούτο του Hedi Slimane στον γαλλικό οίκο, καθώς νιώθουμε πως δεν διαπνέεται από το προσωπικό του ύφος, αλλά αποτελεί μια σχεδόν αυτοτελή επανέκδοση της Yves Saint Laurent collection του 1978, το κοστούμι «λειτουργεί» άψογα πάνω στην Anne.

Ένα χτένισμα που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε εκείνο του σχεδιαστή Gareth Pugh και του Tobey Maguire στην τριλογία «Spider-Man» συμπλήρωσε άψογα το look που θα ήταν από τα αγαπημένα μας της εβδομάδας, αν η Anne είχε αποφασίσει να μην δείξει καθόλου δέρμα επιλέγοντας άλλα πιο κλειστά παπούτσια.

Διαβάστε επίσης:

Anne Hathaway: με «οικολογικές» μπότες στην πρεμιέρα του «Les Miserables»

Anne Hathaway: με Givenchy υψηλής ραπτικής στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Οι 20 ωραιότερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί για το 2012

Τι θα δούμε την αύριο στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»

Posted: 10 Jan 2013 08:04 AM PST

Τι θα δούμε την αύριο στην εκπομπή «Φως στο τούνελ»

Το θρυλικό και πολυβραβευμένο «Φως στο Τούνελ» υπόσχεται να καθηλώσει για άλλη μια φορά τους λάτρεις της έρευνας και του μυστηρίου.

Αυτή την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, το Φως στο Τούνελ επιχειρεί να φωτίσει μια ιδιαίτερη υπόθεση που σπάνια συναντά ένας ερευνητής, ένα διπλό θρίλερ που θα συγκλονίσει.

Ένα νησί ζει μήνες τώρα στη σκιά ενός άγνωστου δολοφόνου και απαγωγέα. Η Αγγελική Νικολούλη ταξίδεψε εκεί αναζητώντας το κλειδί που θα ανοίξει την πόρτα του μυστηρίου.

Το αυτοκίνητο δίπλα στη θάλασσα αποκάλυψε τα στοιχεία του γρίφου. Ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού δολοφονημένος μέσα σ' αυτό. Η νεαρή γυναίκα που τον συνόδευε άφαντη.

Τι «δείχνει» το ίδιο το θύμα στις Αρχές; Ποια είναι τα ίχνη της κοπέλας που εντοπίστηκαν; Ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή της; Πώς σχετίζεται η στρατιωτική βάση του νησιού με την υπόθεση; Τι άκουσαν τη μοιραία εκείνη νύχτα από το κοντινό μοναστήρι;

Η «σκληρή» απάντηση του Κιμούλη στον Τάκη Θεοδωρόπουλο

Posted: 10 Jan 2013 07:43 AM PST

Η «σκληρή» απάντηση του Κιμούλη στον Τάκη Θεοδωρόπουλο

Ο Γιώργος Κιμούλης απάντησε στην κριτική που δέχθηκε πρόσφατα από τον δημοσιογράφο Τάκη Θεοδωρόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηθοποιός φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ανατροπή» είπε τις δικές του προτάσεις για ένα κράτος κοινωνικής και πολιτικής συνοχής και πάνω από όλα ένα κράτος δικαίου. Ο Τάκης Θεοδωρόπουλος μέσα από την στήλη του στην εφημερίδα "Τα Νέα" είχε γράψει: 

«Άκουσα προχθές στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη «Ανατροπή» τον Γιώργο Κιμούλη να εξηγεί πως για τα οικεία δεινά ευθύνεται κατά κύριο λόγο το σύστημα. «Έχει όνομα αυτό το σύστημα», πρόσθεσε. «Λέγεται καπιταλισμός και η συγκεκριμένη του μορφή λέγεται νεοφιλελεύθερη χρηματοπιστωτική».

Μετά την περιεκτική ανάλυση του συστήματος προέβη και σε σύντομη, λόγω ελλείψεως χρόνου, έκθεση των προτάσεών του. Αφού πρότεινε την κατάργηση του καπιταλισμού ως μόνη λύση επιχειρηματολόγησε διατυπώνοντας τους στρατηγικούς του στόχους: «Ευαγγελίζομαι ένα σύστημα που δεν θα έχει το κέρδος ως πρωταρχική αξία του ανθρώπου. Δεν θα στηρίζεται στην ιδιωτική ιδιοκτησία». Ενθυμούμενος δε πως οι καιροί απαιτούν ρεαλισμό και ουδείς δικαιούται να αφήνει τις ουτοπίες του και τα οράματά του ξεκρέμαστα ανέπτυξε, πάντα εν συντομία, την τακτική που θα μας επιτρέψει να φτάσουμε στην κατάργηση της ιδιοκτησίας: «Για να μπορεί να πετύχει ο στρατηγικός στόχος πρέπει να πετύχουμε ορισμένους αντικειμενικούς σκοπούς (sic). Ένας απ' αυτούς είναι η κατάργηση της μνημονιακής πολιτικής». Υποθέτω ότι αν είχε περισσότερο χρόνο θα μιλούσε και για την κατάργηση της εκμετάλλευσης του ανθρώπου από άνθρωπο, έκφραση που περίμενα για να ολοκληρωθεί η πνευματική και πολιτική μου ευεξία.

Οφείλω όμως να πω ότι, ακόμη και χωρίς αυτήν, ακούγοντας μια τόσο ολοκληρωμένη πρόταση για την επίλυση όλων των προβλημάτων μας ξανάνιωσα. Αισθάνθηκα σαν να βρίσκομαι ξανά σε κάποιο από τα αμφιθέατρα όπου, όσο ήμουν νέος, έλυνα πολλά προβλήματα της ανθρώπινης κακοδαιμονίας και τσακωνόμουν μέχρι πρωίας με συντρόφους και συναγωνιστές για την ορθή ερμηνεία της ποίησης του προέδρου Μάο και τις παρεκτροπές της 4ης Διεθνούς - που αρνιόμασταν να την αναφέρουμε στη γενική για να μη μολύνει το τριτόκλιτο τη δημοτική μας συνείδηση. Ιδανικός για την αίσια κατάληξη του φλερτ ήταν ο Μαρκούζε, διανθισμένος με κάποιον στίχο Μαγιακόφσκι. Σκέφτηκα δε, με κάποια πίκρα, πως ορισμένοι από εμάς ξέχασαν ή πρόδωσαν τις ωραίες ουτοπίες της νεότητάς μας, άλλοι όμως, αν και επιτυχημένοι ως είδος, εξακολουθούν να κρατούν άσβεστη τη φλόγα τους.

Δυστυχώς, έχω πάψει προ πολλού να αισθάνομαι αειθαλής πιονιέρος. Και η σκέψη μου έχει χάσει προ πολλού τη φρεσκάδα που σου επιτρέπει να επαναλαμβάνεις τις ωραίες κοινοτοπίες με τη σεμνότητα του ανθρώπου που νομίζει πως εφηύρε την πυρίτιδα. Οσο για την ορμή της νεότητας, αυτή που σε κάνει να γεύεσαι το bouquet των ιδεών, αυτή με έχει εγκαταλείψει προ πολλού.

Κατά τα άλλα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον κ. Κιμούλη. Όταν στην πισίνα ανήμερα τα Φώτα δεν βουτάει παρά ένας για να πιάσει τον Σταυρό, κι αυτός Βορειοηπειρώτης, όπως εύστοχα σημείωσαν οι πολυπολιτισμικοί ρεπόρτερ της τηλεόρασης, αυτό σημαίνει πως η ψυχή μας έχει πλακωθεί για τα καλά. Και για να ξαναφουσκώσει λίγο χρειάζεται κάποιους που θα διασκεδάσουν τον πόνο της. Ο κ. Χαϊκάλης μου φαίνεται λίγος, και πολύ εύκολος, ο κ. Ψωμιάδης δυστυχώς συνταξιοδοτήθηκε, ο δε κ. Παπακωνσταντίνου μάλλον μας πλήττει με τα ιψενικά του δράματα. Μια ανατροπή του καπιταλισμού, με την κατάλληλη σκηνοθεσία και τους κατάλληλους πρωταγωνιστές, θα ήταν ότι πρέπει».

Ο Γιώργος Κιμούλης μέσω της επιστολής που έστειλε στο «Newpost» απάντησε στην κριτική που του έκανε ο δημοσιογράφος . Η επιστολή αναφέρει:

Αγαπητέ κύριε Θεοδωρόπουλε, με αφορμή το χθεσινό ειρωνικό σας σχόλιο για μένα στη στήλη της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ – Γνώμες» θέλω να σας πω μερικά πράγματα, τα οποία ίσως να μην τα έχετε σκεφτεί ποτέ, δηλώνοντάς σας όμως, πως εγώ ποτέ δε σχολιάζω γνώμες άλλων, αν δε με έχουν προκαλέσει πρώτα αυτοί. Αλλά αν με προκαλέσουν απαντώ με τον δικό μου τρόπο, ο οποίος πολλές φορές δεν είναι κι ο καλύτερος για τον άλλον. Και καλά εσείς δεν ξέρατε - δε ρωτούσατε;

Ξεκινώ λέγοντάς σας κατ' αρχάς, πως είναι κρίμα να μη γνωρίζετε, ως πνευματικός άνθρωπος που είστε, όπως τουλάχιστον δηλώνετε, ότι η διεκδίκηση της «ουτοπίας», ως μηχανισμός υπεράσπισης ανθρωπίνων αξιών, δεν εντοπίζεται στη «νεότητα» και δεν αντιβαίνει την «ωριμότητα». Αντιθέτως, αν χαρακτηρίζει κάτι την «ωριμότητα» είναι η διαχείριση της «ήττας». Άρα, όταν η «ήττα», κύριε Θεοδωρόπουλε, εντοπίζεται στη διάψευση μιας συλλογικής ουτοπίας, το άτομο δύναται να διατηρεί τον ουτοπικό του λόγο και να εμμένει στις αξίες και τα αιτήματα, που διαμορφώνουν την εκάστοτε «ουτοπία», αναδιατάσσοντας την «τακτική» του με βάση την νέα πραγματικότητα.

Με απλά λόγια, για να το καταλάβετε κι εσείς, δεν αλλάζουμε τις αξίες μας ανάλογα με την εποχή ή ανάλογα με το τι μας συμφέρει κάθε εποχή. Αν είχα έστω και το ελάχιστο δείγμα από εσάς, πως κάποτε, έστω και στο πολύ μακρινό παρελθόν σας, σας είχε απασχολήσει αυτό το θέμα, θα σας συμβούλευα, να μη χρησιμοποιείτε ποτέ τη συλλογική διάψευση για να δικαιολογήσετε την απομάκρυνσή σας από τις βασικές σας αξίες, γιατί τότε η «ήττα» καθίσταται ατομική κι έτσι αυτοχαρακτηρίζεστε αποτυχημένος και δε σας σώζει τίποτα, ούτε καν η φράση σας: «έχω πάψει προ πολλού να αισθάνομαι αειθαλής πιονιέρος».

Πολύ φοβάμαι όμως, πως όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για εσάς κι αν κάτι σας ενόχλησε στην ουσία, όπως αφήνετε, ως σοφός ώριμος ρεαλιστής, να νοηθεί στο άρθρο σας, δεν ήταν ο «πολιτικός παλιμπαιδισμός» μου και η αναφορά μου στον καπιταλισμό (χωρίς την προσφώνηση του κ. Μπογιόπουλου, αν και θα σας άξιζε), όσο τα σχόλια μου μου για το «σουλάτσο πολλών επαγγελματιών διανοουμένων στον κονφορμισμό» και την «εθελούσια δουλεία τους στην πολιτική καμαρίλα». Σχόλια που νομίζω, τα πήρατε προσωπικά. Λάθος σας, κύριε Θεοδωρόπουλε. Σας δηλώνω ευθαρσώς λοιπόν - για να μην ανησυχείτε -, πως όταν μίλησα περί εθελούσιας δουλείας στην πολιτική καμαρίλα, δεν αναφερόμουν σ' εσάς! Ούτε καν σας είχα στο μυαλό μου. Δε σας ήξερα και δε σας ξέρω. Μόλις πριν από λίγο και εντελώς τυχαία έμαθα, πως είχατε αναλάβει – αμισθί, όπως ο ίδιος τονίζετε παντού - τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γερουλάνου και στη συνέχεια, μετά από ενάμιση χρόνο υποβάλλατε την παραίτησή σας, όχι για λόγους πολιτικούς βέβαια, αλλά για λόγους προσωπικούς, όπως εσείς ο ίδιος πάλι γράφετε στην επιστολή παραίτησής σας. Επίσης μόλις τώρα ανακάλυψα, πως την τελευταία εικοσαετία έχετε συγγράψει πάνω εικοσιπέντε έργα! Σας ζητώ συγγνώμη, αλλά δεν έχω διαβάσει ούτε ένα απ' αυτά, όπως και πολλοί άλλοι φαντάζομαι. Άρα το να θεωρείτε, πως τη σκέψη μου την απασχολεί η προσωπικότητά σας είναι μία απλή φαντασίωση σας, που αποδεικνύει πως τελικά όντως πολλές φορές η μύγα μυγιάζεται.

Εδώ όμως, μ' αυτήν την επιστολή μου, δε σας εγκαλώ για σχοινοβασία ενός μυαλού μεταξύ κενότητας και ανοησίας, ούτε για διακονία σ' έναν ακραίο νεοσυντηρητισμό, πράγμα που είναι εμφανές σε όσα άρθρα σας άντεξα να διαβάσω στο διαδίκτυο, ούτε για την εμφανή προστασία που παρέχετε στο ίδιο σαθρό πολιτικό σύστημα, που σας συντηρούσε μέχρι τώρα (αυτό το τελευταίο το αναφέρω ορμώμενος από την αυτοκριτική, που κάνατε κάποτε αναφερόμενος στην περίπτωση Λαυρεντιάδη. Γράψατε: «Δεν ξέρω αν όλοι μαζί τα φάγαμε. Όμως από τα σπλάγχνα μας τους βγάλαμε». Αυτή τη φράση σας την εξέλαβα στη κυριολεξία της, αλλά αν την κατάλαβα λανθασμένα, σας ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη). Ούτε επίσης σας εγκαλώ για την αιθαλομίχλη της πολιτικής σας σκέψης, αφού ακόμη και τότε στα νεανικά σας ντουζένια, όταν προσπαθούσατε να βρείτε την ευτυχία στο Παρίσι μέσω της μαρκουζιανής σκέψης, ερμηνεύατε ποίηση του Μάο και στίχους του Μαγιακόφσκι, μόνο και μόνο για να βρείτε κάποια γκόμενα, όπως εσείς ο ίδιος εξομολογείστε στο άρθρο σας. Ήθελα να 'ξερα ειλικρινά, αν κάτι τέτοιο το καταφέρατε ποτέ; Μάλλον όχι και μάλλον μπακούρης φεύγατε κάθε βράδυ μετά από εκείνες τις ολονύχτιες συζητήσεις. Κατανοώ πλήρως αυτό, που σας συμβαίνει. Τα τραύματα σ' αυτήν την ηλικία μένουν ανεξίτηλα. Έτσι εξηγείται άλλωστε κι όλο αυτό το σύμπλεγμα περί αποτυχίας, που διαφαίνεται στη γεμάτη πικρία διαπίστωσή σας, πως οι «επιτυχημένοι είναι είδος».

Δε σας εγκαλώ όμως γι' αυτά. Σας εγκαλώ για κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό: πώς γίνεται εσείς, ο ώριμος είρων, ο ανανήψας πλέον απ' το ανώριμο παρελθόν του, ο λάτρης του μπισμαρκικού «εφικτού της πολιτικής και αυτόκλητος μάρτυρας υπεράσπισης της τωρινής πολιτικής κατάστασης», πώς γίνεται να επιλέγει τον ειρωνικό σχολιασμό της φράσης «κατάργηση των μνημονιακών νόμων», ξεχνώντας και αποσιωπώντας – κοινώς: κάνοντας γαργάρα - το γεγονός, πως δίπλα του, στον ίδιο χώρο της εφημερίδας που αρθρογραφεί, λόγω της εθελουσίας εξόδου (σύγχρονος όρος της μνημονιακής πολιτικής, ο οποίος περιγράφει «κομψά» την ψυχρή απόλυση) έχουν βρεθεί ξαφνικά στον δρόμο, πάνω από 15 εργαζόμενοι δημοσιογράφοι, μεταξύ των οποίων και γνωστές υπογραφές, όπως Γιώργος Παπαχρήστος (πολιτικό ρεπορτάζ), Κώστας Γεωργουσόπουλος (θεατρικός κριτικός), Δημήτρης Δανίκας (κριτικός κινηματογράφου και αρθρογράφος), Μικέλα Χαρτουλάρη (αρχισυντάκτρια στο ένθετο βιβλίου), Πόπη Διαμαντάκου (τηλεκρικτικός), Χάρις Ποντίδα (πολιτιστικά ), Νίκος Αμανίτης (επικεφαλής ενθέτων) κ.α. Είναι δυνατόν να ειρωνεύεστε εσείς το σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;

Θα ήθελα, όμως ειλικρινά να μάθω, πολυγραφότατε κύριε Θεοδωρόπουλε, το ψιλοκομμένο αυτό τουμπεκί, που κάνετε είναι γιατί, όπως εσείς γράφετε περιγράφοντας τον εαυτό σας, χαριεντιζόμενος ως άλλος «εκπεπτωκός νάρκισσος», «η σκέψη σας έχει χάσει προ πολλού τη φρεσκάδα και δε σας επιτρέπει να επαναλαμβάνετε ωραίες κοινοτοπίες με τη σεμνότητα του ανθρώπου που νομίζει πως εφηύρε την πυρίτιδα», αφού «η ορμή της νεότητάς σας, αυτή που σας έκανε να γεύεστε το bouquet των ιδεών, σας έχουν εγκαταλείψει προ πολλού;» Ή κρατάτε το στόμα σας κλειστό και περί άλλα τυρβάζετε, γιατί η «πολιτική ωριμότητα», που σας διακατέχει, έχει ξυπνήσει μέσα σας το τερατάκι μίας νέας «πεφωτισμένης δεξιάς», η οποία βάσει της περίφημης πολιτικής ορθότητας διατυμπανίζει την πιο ακραία αντιδραστική θέση: «κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους αυτή χώρα να γίνει χώρα!»; Τα άρθρα σας βασίζονται σ' αυτήν την αντίληψη.

Αγαπητέ ώριμε σοφέ ρεαλιστή επιμελητή εκδόσεων συγγραφέα και αρθρογράφε, δεν καταλαβαίνετε πως με το να ενδύεστε το φθαρμένο ένδυμα του Σαβοναρόλα και να μιμείστε τους υστερικούς Αμερικάνους ιεροκήρυκες, σκαρφαλωμένος στον άμβωνα με τεντωμένο το δάχτυλο νουθετώντας τ' απολωλότα πρόβατα για αριστερό παλιμπαιδισμό, στηρίζετε μια πολιτική κατάσταση, που οδηγεί αυτόν τον τόπο σε πλήρη εξαθλίωση; Δεν καταλαβαίνετε, πως αυτή η στάση εγείρει ευλόγως, αν όχι υπόνοιες διατεταγμένης αποστολής, εγείρει σκέψεις του τύπου «γλύφουμε αυτούς μέχρι τώρα μας έκαναν να φαινόμαστε στα μάτια μας σημαντικοί». Σταματήστε όσο είναι καιρός αυτήν την επωδό που λέει, πως όλο αυτό που μας συμβαίνει πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη φαταλιστική αποδοχή του μονόδρομου («η κατάσταση πλέον είναι μη αναστρέψιμη», είχατε γράψει πριν από κάποιους μήνες, αν θυμάστε) και να το δούμε «ως αναγκαίο κακό, που μπορεί να μας βγει και σε καλό, γιατί ούτως ή άλλως χρειαζόταν ένα σοκ η ελληνική κοινωνία!». Κι αν δε θέλετε να σταματήσετε αυτήν την κατρακύλα, γιατί ίσως να μην υπάρχει πλέον ίχνος αισχύνης για ό,τι γίνεται σ' αυτή τη χώρα, ας μας απαντήσετε όλες εσείς οι Μαρίες Αντουανέτες και οι Αντωνίες Ραφαέλες με τα παντεσπάνια και τα μπριος τύπου «θα βγει σε καλό, χρειαζόταν ένα σοκ!», με ποιον είστε; Με το πρόβατο ή με το λιοντάρι; Γιατί αν είστε με το λιοντάρι, τουλάχιστον μη βελάζετε!

Με τις υγείες σας, κύριε Θεοδωρόπουλε

και αν χρειαστεί θα επανέλθω γιατί έχω κι άλλα να σας πω.

Γιώργος Κιμούλης

ΣΟΚ: Πήρε φωτιά το προσώπό του από φλεγόμενο σφηνάκι(pics)

Posted: 10 Jan 2013 08:06 AM PST

ΣΟΚ: Πήρε φωτιά το προσώπό του από φλεγόμενο σφηνάκι(pics)

Ένα φλεγόμενο σφηνάκι ήταν η αιτία να πάρει κυριολεκτικά φωτιά το πρόσωπου ενός 18χρονου Βρετανού.

 

Ο Jack Kirk κρατούσε στο χέρι του το ποτήρι με το ποτό όταν ο φίλος του που στεκόταν δίπλα άναψε ένα τσιγάρο προκαλώντας άθελά του ανάφλεξη του ποτού.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Μελίσα Σάτα: Ευχαρίστησε τους Γιουβεντίνους που την… έβριζαν

Posted: 10 Jan 2013 04:47 AM PST

Μελίσα Σάτα: Ευχαρίστησε τους Γιουβεντίνους που την… έβριζαν

Μεγάλος αγώνας χθες για το Κύπελλο Ιταλίας ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Μίλαν.

Και τι αγώνας… Knockout με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Όποτε πάντως και να συναντιούνται η Γιουβέντους με την Μίλαν, για όποιο θεσμό και αν πρόκειται, πάντα το παιχνίδι είναι συγκλονιστικό. Η «Βέκια Σινιόρα» ήταν τελικά η μεγάλη χθεσινή νικήτρια και η νίκη της αυτή δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε και από την σύντροφο του άσου των «Ροσονέρι», Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ, Μελίσα Σάτα. «Είμαι υποχρεωμένη να ευχαριστήσω τους Γιουβεντίνους, δεν πίστευα ότι είμαι τόσο σημαντική για να τραγουδούν το όνομά μου για περισσότερα από 100 λεπτά» έγραψε η Σάτα και ήταν ουσιαστικά σαν να.. τους ευχαρίστησε που την έβριζαν.

 

 

 

Κατερίνα Λάσπα-Νεκτάριος Νικολόπουλος: Σε τρελά κέφια τα «έσπασαν» στα μπουζούκια!

Posted: 09 Jan 2013 09:29 AM PST

Κατερίνα Λάσπα-Νεκτάριος Νικολόπουλος: Σε τρελά κέφια τα «έσπασαν» στα μπουζούκια!

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος άφησαν για λίγο τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις και βγήκαν να διασκεδάσουν.

Το ζευγάρι πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Η Κατερίνα σε τρελά κέφια δεν σταματούσε να χορεύει και να τραγουδάει τις επιτυχίες της αοιδού. Ο σύζυγός της, Νεκτάριος χόρευε μαζί της. Είναι πολύ ερωτευμένο ζευγάρι  και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί με την παρέα του σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Hello».

Κάποιος να σταματήσει επιτέλους τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Posted: 10 Jan 2013 08:04 AM PST

Κάποιος να σταματήσει επιτέλους τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Δεν είναι αστείο. Είναι επικίνδυνο.

 

Την πρώτη φορά ήταν αστείο. Άντε και τη δεύτερη. Αστείο που επαναλαμβάνεται όμως όχι μόνο παύει να είναι αστείο αλλά μετατρέπεται σε κρυάδα. Αυτό συνέβη με το περιφερόμενο σκετς του Τρύφωνα Σαμαρά να χορεύει Gangnam Style.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Κατάληψη αντιεξουασιαστών στον «Real fm»

Posted: 10 Jan 2013 07:33 AM PST

Κατάληψη αντιεξουασιαστών στον «Real fm»

Κατάληψη έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real fm» πριν λίγα λεπτά από αντιεξουσιαστές για συμπαράσταση των συλληφθέντων της βίλας Αμαλία.

Πριν λίγα λεπτά εισέβαλαν 50 άτομα της ομάδας «Αλληλέγγυοι» στον ραδιοφωνικό σταθμό και ζήτησαν από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Γεωργίου που έκανε εκπομπή να παίξει ένα cd 18 λεπτών. Ο σταθμός έκανε δεκτό το αίτημα τους χωρίς να υιοθετεί τις απόψεις τους στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης. Πολλοί δημοσιογράφοι ενημέρωσαν μέσω Twitter τι συνέβη και «ανέβασαν» φωτογραφίες. Μεταξύ αυτών η Ναταλία Ανδρικοπούλου. Μάλιστα κατέλαβαν και την εφημερίδα «Real news» και δεν αφήνουν τους εργαζομένους να φύγουν. Η διοίκηση του ομίλου δεν θέλει να προβεί σε μηνύσεις και δεν κάλεσε την αστυνομία για συλλήψεις.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές