Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Ποια star διψάει για αυτοπροβολή, και τα πετάει όλα έξω στην παραλία; (sexy pics)

Posted: 10 Jan 2013 02:58 PM PST


Μερικοί stars πραγματικά διψάνε για προβολή. Λατρεύουν να τραβάνε τα φωτογραφικά φλας πάνω τους και να προκαλούν . Μία από αυτές είναι και η Sofia Vergara.


Η διάσημη κυρία εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες του Μαϊάμι, σέξι όσο ποτέ. Επέλεξε ένα μαύρο καυτό ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδείκνυε και πρόβαλλε έντονα τα πλούσια κάλλη της.

Το στήθος της ήταν υπερβολικά εκτεθειμένο, αλλά η Vergara έχει αποδείξει ότι δεν πτοείται και της αρέσει να προβάλει τον sexy εαυτό της.

Γιατί να μη θέλει άλλωστε; Super κορμί έχει, αυτοπεποίθηση επίσης, για αυτό και τα πετάει όλα εύκολα έξω!

Γεια σου βρε Sofia με τις καμπύλες σου.








Στην κρεβατοκάμαρα με την Candice Swanepoel

Posted: 10 Jan 2013 02:37 PM PST


To super model της Victoria's Secret- το κορίτσι του εξωφύλλου για το ημερολόγιο εσωρούχων του 2013- που υπήρξε και αγαπημένη του Leonardo DiCaprio ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram για να προσθέσετε άλλη μια σέξη πόζα της στη συλλογή σας. 
Και μια συμβουλή για τις γυναίκες: «Κάνω γυμναστική δυο φορές την ημέρα. Μια το πρωί και μια το βράδυ πριν από το κρεβάτι. Ξεκινάω με μισή ώρα τρέξιμο και λίγη γιόγκα για να τεντώσω όλο μου το σώμα τόσο πολύ που να νιώθω να καίει. Το βράδυ κάνω ασκήσεις για τα οπίσθια. Είναι σημαντικό να είσαι γυμνασμένη αλλά δεν πρέπει να είσαι πολύ αδύνατη. Πρέπει να έχεις καμπύλες» είπε το 24χρονο μοντέλο.


Δείτε φωτογραφίες από το ημερολόγιο της Victoria's Secret με την Candice Swanepoel




Ο αχόρταγος… λούτσος

Posted: 10 Jan 2013 02:35 PM PST


Πνίγηκε από τη λαιμαργία του

Ο ψαράς Rene Spaargaren από την περιοχή Almere κοντά στο Άμστερνταμ δεν πίστευε στα μάτια του όταν αντίκρισε τη… διπλή «ψαριά» του.

Για την ακρίβεια ο Rene εντόπισε κοντά στο σπίτι του νεκρό ένα μεγάλο λούτσο, ο οποίος είχε πνιγεί από τη λαιμαργία του να καταπιεί ένα παρόμοιου μεγέθους ψάρι… όμως τελικά έμεινε στην προσπάθεια!

«Είναι φανερό ότι ο λούτσος πεινούσε πολύ αλλά δεν υπολόγισε σωστά» είπε στο BBC News.


Σε φουλ φόρμα ο Τσβίτανιτς (photos+video)

Posted: 10 Jan 2013 02:32 PM PST


Ο Ντάριο Τσβίτανιτς είναι σε σχέση με την απίστευτη Σεσίλια Μπονέλι και αυτός είναι ο λόγος της τρομερής του φόρμας.


Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Νανσί φέτος είναι ο Ντάριο Τσβίτανιτς, ο οποίος σε 16 συμμετοχές έχει πετύχει ήδη δέκα τέρματα. Εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους βέβαια, είναι πρώτος σκόρερ και στις… γυναίκες. Η Σεσίλια Μπονέλι, είναι από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Αργεντινής και είναι σε σχέση με τον 28χρονο επιθετικό, ανεβάζοντάς τον στα ύψη.











Popout

Οι γυναίκες είναι σαν ...

Posted: 10 Jan 2013 02:29 PM PST




..σαν τα πλακάκια.
Αν τις στρώσεις καλά τις πατάς για μια ζωή.
..σαν το κρασί.
Ξεκινάνε σαν σταφύλια άγουρες,και είναι δουλειά μας να τις πατάμε και να τις κρατάμε στο σκοτάδι μέχρι να μετατραπούν σε κάτι που μπορείς να χαίρεσαι στο δείπνο σου.
..σαν το τηλέφωνο.
Τους αρέσει να τις κρατάμε , να τις μιλάμε αλλά εάν πατήσετε το λάθος κουμπί θα ... χάσετε κάθε επικοινωνία. Τώρα ποιο είναι το κουμπί αυτό .. εξαρτάτε από τη κάθε γυναίκα.
..σαν το τάβλι
Ξεκινάς με τις πόρτες, συνεχίζεις με το πλακωτό και καταλήγεις στο …φεύγα!!!
..σαν τη σκιά
Την ακολουθείς, σε αποφεύγει. Την αποφεύγεις, σε ακολουθεί.
..σαν τα προφυλακτικά.
Τον περισσότερο χρόνο στο πορτοφόλι σου ή στη τσέπη σου !
..σαν τα γραμματόσημα
Όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε ή
όσο τις γλύφεις τόσο κολλάνε (βελτιωμένη έκδοση του παραπάνω)
..σαν τα λεωφορεία
Αν φύγει μια, έρχεται πάντα η επόμενη
..σαν το τσιγάρο
Ξέρεις ότι βλάπτουν την υγειά σου αλλά δε το κόβεις , γιατί δεν κόβεται.
..σαν τις τουαλέτες
Οι καλές είναι πιασμένες και οι υπόλοιπες χεσμένες .
..σαν τα πούρα
Οι πρώτες ρουφηξιές είναι οι καλύτερες.
..σαν τις θέσεις για παρκάρισμα
Υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές, μεγάλες, καλές, κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι.
..σαν τους υπολογιστές
Είναι δύσκολο να καταλάβεις πως λειτουργούν , σε εκνευρίζουν όταν κολλάνε έκτος αν είναι νέο μοντέλο . Αλλά όπως και να το κάνεις τους έχεις ανάγκη , για να κάνεις τη δουλειά σου .

Αγγελική Ηλιάδη: Ανέβασε στο Twitter τον Ρουβά ημίγ*μνο! Σάκηηηηη [φωτο]

Posted: 10 Jan 2013 02:24 PM PST



Το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη έκανε τα κορίτσια να πάθουν υστερία....
Ανέβασε στο Twitter φωτογραφία του Σάκη Ρουβά απεικονίζοντας τον να χορεύει ημίγ*μνος σε έναν καναπέ.

Φυσικά αφορά την εμφάνιση του τραγουδιστή στο κέντρο όπου τραγουδούν μαζί. Το είδωλο της ποπ μουσικής βγαίνει στην πίστα ημίγυμνος και τραγουδά δίπλα σε μια καλλονή χορεύτρια.

Ρουβίτσες, λυσάξτεεεεεε!



[ΒΙΝΤΕΟ] Καρατζαφέρης: «Οι ΗΠΑ ποντάρουν στον Τσίπρα όπως το 1981 στον Ανδρέα»

Posted: 10 Jan 2013 02:20 PM PST



  

Οι Αμερικανοί ποντάρουν πάνω στον Τσίπρα όπως είχαν ποντάρει το 1981 πάνω στον Ανδρέα Παπανδρέου, προκειμένου να εναρμονιστεί το ευρώ με το δολάριο υποστήριξε ο πρόεδρος του λαϊκού ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στη διαδικτυακή τηλεόραση Focus Web Tv υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας πριν από καιρό βρέθηκε για ένα χρονικό διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή έκανε διδακτορικό ένας δικός του άνθρωπος» και συμπλήρωσε με… νόημα «Ξέρω πως οι Αμερικανοί όταν εμφανίζονται κάποια πουλέν τα πλησιάζουν, μιλώ εκ πείρας. Αλλωστε ο Αμερικανός δεν παίζει ποτέ ένα χαρτί, παίζει δύο χαρτιά».
Ανεξαρτήτως αυτών, ο κ, Καρατζαφέρης αναφερόμενος στις πολιτικέςεξελίξεις κατηγόρησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι έχει διαμονοποιησει πόσο πολύ τη δραχμή που την ημέρα που ενδεχομένως ακουστεί ότι γυρίζουμε στη δραχμή θα σκοτώνεται ο κόσμος στους δρόμους χωρίς να υπάρχει λόγος.»

Popout

Eπανάσταση στον τομέα των εσωρούχων - Τα Φωσφορούχα εσώρουχα...

Posted: 10 Jan 2013 02:18 PM PST




Η Αυστραλιανή επιχείρηση LuminoGlow έφτιαξε τα γυναικεία φωσφορούχα εσώρουχα που μετά από λίγη ώρα έκθεσης στο φως φωσφορίζουν αν κλείσετε τα φώτα..
 

 



Ολο το βίντεο με την ισπανίδα δημοτική σύμβουλο να αυτοικανοποιείται..

Posted: 10 Jan 2013 02:16 PM PST




Σάλος έχει προκληθεί στο Τολέδο της Ισπανίας, από τότε που κυκλοφόρησε το sex tape της δημοτικής συμβούλου, Olvido Hormigos Carpio! Στο επίμαχο προσωπικό video, ηOlvido, εμφανίζεται γυμνή, νααυτοϊκανοποιείται μπροστά στην κάμερα, και να το απολαμβάνει! Φυσικά, μετά από την κυκλοφορία του video, αναγκάστηκε να υποβάλλει την παραίτησή της, ως ένδειξη σεβασμού στην οικογένεια αλλά και το κόμμα της, όπως ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά!

http://fantasioseis.blogspot.com/2013/01/blog-post.html

κοιτώντας τα κορίτσια κατάματα

Posted: 10 Jan 2013 02:13 PM PST


















Η Helen Flanagan παραδίδει μαθήματα ...ανατομίας!!! (PHOTOS)

Posted: 10 Jan 2013 11:11 AM PST



Η Helen Flanagan παραδίδει μαθήματα ...ανατομίας!!! (PHOTOS)
Πρόσφατα αποκάλυψε ότι θα αφήσει για λίγο τους έρωτες και τα γυμνά εξώφυλλα για να επιστρέψει στο πανεπιστήμιο και να πάρει το πτυχίο της στην «Ιστορία, Ψυχολογία και Θρησκευτικές Επιστήμες».

Φαίνεται όμως πως η Helen Flanagan δεν δείχνει έτοιμη να αποχωριστεί τις αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις.

Η 22χρονη σταρ ποζάρει πότε γυμνή και πότε με εσώρουχα σε ασπρόμαυρο φόντο και αποδεικνύει ότι στο μάθημα της Ανατομίας το «Άριστα» το έχει στο τσεπάκι της.





Η ίδια είχε δηλώσει για την επιστροφή της στα αμφιθέατρα: «Δεν κατάφερα ποτέ να εκπληρώσω τις πανεπιστημιακές σπουδές μου και έτσι αποφάσισα να τις ξεκινήσω τώρα. Θέλω να έχω ένα πτυχίο στα χέρια μου... Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».






Ποια διάσημη star μας έκανε να νιώσουμε σαν ...ηδονοβλεψίες με τις γυμνές τις φωτογραφίες;;; (PHOTOS)

Posted: 10 Jan 2013 11:08 AM PST



Ποια διάσημη star μας έκανε να νιώσουμε σαν ...ηδονοβλεψίες με τις γυμνές τις φωτογραφίες;;; (PHOTOS)
Το ήξερε και το έκανε επίτηδες; Τη συνέλαβαν οι paparazzi στα πράσα;; Κανείς δεν ξέρει τί ακριβώς συνέβη και η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε τόσο εκτεθημένη!!!
Ο λόγος για την πάλαι ποτέ Spice Girl, Geri Halliwell. Οι απόψεις για το τί ακριβώς έχει συμβεί και κυκλοφόρησαν αυτές τις οι πόζες, διίστανται. Πώς γίνεται να βρίσκεται σε ένα δοκιμαστήριο με μισοτραβηγμένη κουρτίνα; Μήπως πίστεψε ότι ήταν εντελώς ασφαλής από ...αδιάκριτα βλέμματα;; Δυστυχώς για εκείνη όχι, αλλά παρόλα αυτά το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, καθώς και στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της διατηρεί ένα πάρα πολύ όμορφο κορμί!






ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βάζουν τις Βραζιλιάνες ιερόδουλες να μάθουν αγγλικά λόγω ...Μουντιάλ!!!

Posted: 10 Jan 2013 11:04 AM PST


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Βάζουν τις Βραζιλιάνες ιερόδουλες να μάθουν αγγλικά λόγω ...Μουντιάλ!!!
Βραζιλιάνοι οδηγοί ταξί, αχθοφόροι, ξενοδόχοι... όλοι τους έχουν πέσει μετά μανίας στη μελέτη της αγγλικής γλώσσας εν όψει του Μουντιάλ που θα διεξαχθεί το 2014 στη χώρα.

Όμως, δεν είναι οι μόνοι επαγγελματίες που έχουν καταπιαστεί με τα μαθήματα. Με τον ίδιο ζήλο ετοιμάζονται να παρακολουθούν ταχύρρυθμα μαθήματα αγγλικής και οι ιερόδουλες της χώρας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες που αναμένεται να καταφτάσουν στη Βραζίλια.

Στην περιοχή Μπέλο Οριζόντε, η δωρεάν εκμάθηση που παρέχεται από την τοπικήΈνωση Ιερόδουλων στα μέλη της θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Μάρτιο, ενώ ήδη 80 επαγγελματίες έχουν δηλώσει συμμετοχή.

«Σε όλη τη Βραζιλία πολλοί επιχειρηματίες προετοιμάζονται, ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν περισσότερα εφόδια εν όψει του Κυπέλλου. Κι η δική μας είναι επιχείρηση» δήλωσε στο CNN η Σίντ Βιέρια, πρόεδρος της Ένωσης.

«Τα αγγλικά είναι πολύ σημαντικά στην επικοινωνία με τους πελάτες. Θα πρέπει (οι γυναίκες) να μάθουν να επικοινωνούν, για να ορίζουν τις οικονομικές συμφωνίες τους, αλλά και ειδικό λεξιλόγιο με όρους ερωτικούς και φετίχ» συμπλήρωσε η Βιέρια.

Η ίδια πιστεύει πως η συμμετοχή θα ξεπεράσει τις 300 γυναίκες, ενώ αναζητούνται εθελοντές καθηγητές αγγλικών.

Σε ποια ανήκουν αυτά τα ...βουνά;;;

Posted: 10 Jan 2013 11:02 AM PST



Σε ποια ανήκουν αυτά τα ...βουνά;;;
Στο ...βάθος θα δεις ένα κορδόνι το οποίο θα σε πείσει ότι τελικά δεν είναι "γυμνή"!
Ο λόγος για την Coco Austin που αρέσκεται να μας δείχνει τον ...πλούτο της με κάθε τρόπο.
Δεν ξέρω μόνο τί μπορεί να είπε γι' αυτή την ανάρτηση ο σύζυγός της Ice T. Πολύ ψύχραιμο τον βρίσκω!
Coco Austin

Οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν πάρει νέο δείγμα πάγου από τη λίμνη Vostok στην Ανταρκτική

Posted: 10 Jan 2013 10:53 AM PST


Οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν πάρει νέο δείγμα πάγου από τη λίμνη Vostok, που βρίσκεται κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής.
Πρόκειται για νεοδημιουργημένο πάγο, που διαμορφώθηκε μέσα στους 10 μήνες που πέρασαν από το Φεβρουάριο του 2012, όταν οι Ρώσοι επιστήμονες πρώτοι στον κόσμο έφτασαν στο νερό της λίμνης, το οποίο ήταν στεγανοποιημένο κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής για εκατομμύρια χρόνια.
Ο νέος πάγος, που έχει ληφθεί ως αποτέλεσμα διάτρησης, αποτελεί επιστημονική αξία. Στη λίμνη μπορούν να ανακαλυφθούν ζωντανά όντα, άγνωστα στην επιστήμη, και τα οποία δεν έχουν «συγγενείς» σε άλλες περιοχές της Γης.

Θερμαινόμενες λωρίδες δρόμων στην Ολλανδία

Posted: 10 Jan 2013 10:52 AM PST


Στην Ολλανδία δοκιμάζουν θερμαινόμενα μονοπάτια ποδηλάτων και Λαμπιρίζων δρόμους στο σκοτάδι για μεγαλύτερη ασφάλεια των ποδηλατιστών.
Μια ομάδα Ολλανδών σχεδιαστών είναι πρωτοπόροι στην τεχνολογία που κάνει τα ταξίδια τον χειμώνα ακόμη πιο ασφαλή και πιο ελκυστικά για τους ποδηλάτες. Ανακλαστικά κρύσταλλα κάνουν τις γραμμές στο δρόμο πιο ορατές σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ άλλοι ποδηλατόδρομοι αποκτούν υπόγεια θέρμανση.
 
Popout

ΣΟΚ! Δείτε τι βλάβες προκαλούν στο δέρμα οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας

Posted: 10 Jan 2013 10:51 AM PST


Οικονομία στην τσέπη μας αλλά με κινδύνους για την υγείας οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας, σύμφωνα με αμερικανική μελέτη...


Οι λαμπτήρες φθορισμού εξοικονόμησης ενέργειας είναι μια δημοφιλής επιλογή για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση, στην προσπάθεια που καταβάλλουμε για να μειώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ! Ωστόσο, Αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι λαμπτήρες αυτοί ενδεχομένως να προκαλούν βλάβες στο δέρμα.

Η επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου Stony Brook(stonybrook.edu)  στη Νέα Υόρκη ανακάλυψαν ότι οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας εκλύουν πολύ υψηλά επίπεδα
υπεριώδους ακτινοβολίας (UV), η οποία μπορεί να προκαλέσει βλάβη τα κύτταρα του δέρματος. Και η αυξημένη έκθεση στην UV ακτινοβολία έχει διαπιστωθεί ότι προκαλεί καρκίνο.

Για να ελέγξουν την ασφάλεια των λαμπτήρων φωτισμού, οι επιστήμονες εξέθεσαν ανθρώπινα υγιή δερματικά κύτταρα σε φως λαμπτήρων φθορισμού εξοικονόμησης ενέργειας και σε λαμπτήτες πυρακτώσεως.

Η ανάλυση των αποτελεσμάτων αποκάλυψε ότι τα δερματικά κύτταρα που είχαν εκτεθεί σε λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας είχαν υποστεί σημαντικές βλάβες. «Τα αποτελέσματα ήταν ότι οι λαμπτήρες αυτοί μπορούν να εκκινήσουν τον κυτταρικό θάνατο», εξηγεί η Δρ Μάρσια Σάιμον, καθηγήτρια Δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο Stony Brook.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι μπορούν να εξηγήσουν την αιτία της βλάβης που προκαλεί η UV ακτινοβολία: μικροσκοπικές ρωγμές στην επίστρωση των λαμπτήρων φθορισμού εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπουν την διαρροή της UV ακτινοβολίας.

Κάτι όμως που οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων προϊόντων αρνούνται και με δήλωσή τους υπογραμμίζουν ότι «τα επίπεδα της UV ακτινοβολίας που εκλύονται είναι πολύ χαμηλά» και οι λαμπτήρες είναι ασφαλείς για φυσιολογική χρήση.

Οι λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας όμως περιέχουν και μικρές ποσότητες υδραργύρου, τοξικό στοιχείο που έχει σχετιστεί με νευρολογικές βλάβες, γεννητικές ανωμαλίες και άλλα προβλήματα υγείας. 

Έτσι λοιπόν, πέραν της εξοικονόμησης ενέργειας, οι νέοι λαμπτήρες φωτισμού δέχονται κριτική ως προς την περιβαλλοντική τους αξία, καθιστώντας του λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας τύπου LED καλύτερη επιλογή για την πλειοψηφία των καταναλωτών. 

Νέο φάρμακο για τα τραύματα στη σπονδυλική στήλη

Posted: 10 Jan 2013 10:45 AM PST


Δοκιμάστηκε σε πειραματόζωα και βελτίωσε την κίνηση των άκρων τους

                             Νέο φάρμακο για τα τραύματα στη σπονδυλική στήλη
Ένα νέο φάρμακο που δοκιμάστηκε πειραματικά σε ποντίκια με τραύματα στη σπονδυλική στήλη, πέτυχε να βελτιώσει την κίνηση των άκρων τους. Το φάρμακο που φέρει την προσωρινή ονομασία LM11A-31, είναι το πρώτο που λαμβάνεται από το στόμα και αντιμετωπίζει τις συνέπειες των τραυματισμών στη σπονδυλική στήλη.

Η ουσία δρα εμποδίζοντας το θάνατο των ολιγοδενδροκυττάρων που περιβάλλουν και προστατεύουν τους νευράξονες, τις μακριές προεκβολές των νευρικών κυττάρων, τυλίγοντάς τους με τη μονωτική ουσία μυελίνη. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η ταχεία μετάδοση των σημάτων μέσω των νευρικών κυττάρων.

Την ανάπτυξη του φαρμάκου πραγματοποίησαν ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια μοριακής και κυτταρικής βιοχημείας Σουνγκ Οκ Γιουν του πανεπιστημίου του Οχάιο. Η ίδια δήλωσε πως «είναι η πρώτη φορά που αναπτύσσεται ένα φάρμακο, το οποίο μπορεί να ληφθεί από το στόμα και να επιφέρει λειτουργική βελτίωση (των άκρων), χωρίς να προκαλέσει καμία τοξικότητα στα πειραματόζωα»

Μέχρι σήμερα, οι υπάρχουσες θεραπείες για τους τραυματισμούς της σπονδυλικής στήλης περιλαμβάνουν συνήθως επώδυνες επεμβάσεις. 

Το νέο φάρμακο δημιουργεί ελπίδες, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο υποφέρουν από τραύματα της σπονδυλικής στήλης και του νωτιαίου μυελού, με συνέπεια να είναι παράλυτοι και να εμφανίζουν πληθώρα επιπλοκών σε διάφορα όργανα.

Τα σχετικά πειράματα σε ποντίκια διήρκησαν για περίπου ενάμιση μήνα και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, καθώς τα πειραματόζωα μπόρεσαν σε ένα βαθμό να κινηθούν με σωστό συντονισμό των ποδιών τους, ακόμα και να κολυμπήσουν.

Τι έκανε ενας πατέρας στο γιο του για να σταματήσει τα παιχνίδια στο Internet;;;

Posted: 10 Jan 2013 10:44 AM PST


Ένας άνδρας στην Κίνα προσέλαβε εικονικούς «δολοφόνους» για να βρουν τον γιο του στα διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια που αυτός έπαιζε...και να σκοτώσουν το avatar που χρησιμοποιούσε.



Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας -που ονομάζεται Φενγκ- ανησυχούσε ότι ο 23χρονος άνεργος γιος του δαπανούσε πολύ ώρα, παίζοντας παιχνίδια στο Internet.

Όταν ο 23χρονος συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται συνέχεια στο στόχαστρο άλλων παιχτών, ρώτησε έναν άλλο παίχτη για ποιο λόγο σκοτώνουν συνέχεια εκείνον.

Ο πατέρας φαίνεται πως ήλπιζε ότι η κίνησή του αυτή θα αποτρέψει τον γιο του από το να παίζει πολλές ώρες βιντεοπαιχνίδια.

«Δεν έχω ακούσει ποτέ για μια τέτοιου είδους παρέμβαση, αλλά δεν νομίζω ότι αυτές οι ακραίες προσεγγίσεις έχουν αποτέλεσμα. Η υπερβολική ενασχόληση με βιντεοπαιχνίδια αποτελούν σύμπτωμα ενός άλλου προβλήματος» λέει ο καθηγητής Μαρκ Γκρίφιθς, ειδικός σε τυχερά παιχνίδια και εξαρτήσεις στο Πανεπιστήμιο Nottingham Trent.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος συμφιλιώθηκαν τελικά.

Διαμονή μέσα σε ένα… κύμα!

Posted: 10 Jan 2013 10:41 AM PST


Το αρχιτεκτονικό γραφείο JDS Αrchitects ανέλεαβε να φέρει εις πέρας ένα καινοτόμο project στην Κίνα, που αφορά στο σχεδιασμό ενός φουτουριστικού κτηρίου που θα μπορεί να προσφέρει υψηλή ποιότητα διαμονής στους ενοίκους του.

Ένα διπλό συγκρότημα κατοικιών με την ονομασία «Hangzhou Waves» κερδίζει τις εντυπώσεις από τις μακέτες ακόμα,καθώς ο σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική προσέγγιση ξεχωρίζουν εξ αρχής.
perierga.gr - Φουτουριστικό κτήριο με ασυνήθιστο design!
Η δομή αποτελείται από δύο κτήρια που μοιάζουν να μιμούνται το ένα τη μορφή του άλλου, αν και έχουν εντελώς διαφορετικές προσόψεις, ενώ μαζί σχηματίζουν ένα κύμα.
perierga.gr - Φουτουριστικό κτήριο με ασυνήθιστο design!
Το ένα κτήριο αποτελείται από μια σειρά από ταράτσες, που ξεκινούν από την υψηλότερη γωνία προς τα κάτω, γεγονός που επιτρέπει να υπάρχει εξαιρετική θέα στη γύρω περιοχή από όλα τα διαμερίσματα.
perierga.gr - Φουτουριστικό κτήριο με ασυνήθιστο design!
Μια άλλη ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι ότι η οροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καλλιέργεια φυτών, προσφέροντας παράλληλα μια… πράσινη προοπτική ζωής στους ενοίκους.
perierga.gr - Φουτουριστικό κτήριο με ασυνήθιστο design!
Το δεύτερο κτήριο ξεχωρίζει από τη γυάλινη πρόσοψη, που επιτρέπει στο φυσικό φως να πλημμυρίζει όλα τα διαμερίσματα, με το φουτουριστικό design να κερδίζει στα σημεία.
perierga.gr - Φουτουριστικό κτήριο με ασυνήθιστο design!
Η δομή κατοικιών αναμένεται να ξεκινήσει να κατασκευάζεται μέσα στους επόμενους μήνες, αποτελώντας ένα από τα πλέον μεγαλεπήβολα οικιστικάσχέδια των δημιουργών του.
perierga.gr - Φουτουριστικό κτήριο με ασυνήθιστο design!

ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΥΦΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ... ΕΙΚΟΝΕΣ

Posted: 10 Jan 2013 09:51 AM PST


Παράξενη διακόσμηση σε σπίτια












Διώξεις για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα κατά των 92 της βίλας Αμαλία

Posted: 10 Jan 2013 09:35 AM PST

Διώξεις για ένα κακούργημα και δυο πλημμελήματα ασκήθηκαν σε βάρος των 92 ατόμων...
που χθες συγκρούστηκαν με αστυνομικούς και επιχείρησαν να ανακαταλάβουν τη Βίλα Αμαλία.

Οι συλληφθέντες διώκονται για διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση και απείθεια.

Οι κατηγορούμενοι οδηγούνται ανά 10 στον ανακριτή, όπου λαμβάνουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Έξω από τα δικαστήρια βρίσκονται συγκεντρωμένοι συμπαραστάτες των συλληφθέντων.

Η Κατερίνα Θάνου έκανε τον Αλέξανδρο Παρθένη να... τρέχει!

Posted: 10 Jan 2013 05:19 AM PST



Η Κατερίνα Θάνου δεν είναι μόνο σύζυγος του Αλέξανδρου Παρθένη, αλλά και προπονήτριά του. Έτσι, βρέθηκε στο πλευρό του στον Μαραθώνιο Quantum Nicosia στην Κύπρο όπου ο 38χρονος έτρεξε, μαζί με άλλους 250 δρομείς, για να υποστηρίξει φιλανθρωπικούς οργανισμούς. 

Κατά συνέπεια πέρασαν κάποιες από τις μέρες των γιορτών στο νησί της Αφροδίτης όπου ο φωτογραφικός φακός του «OK!» τους απαθανάτισε σε γνωστή ταβέρνα τις Παλιάς Λευκωσίας.

Φαίνεται ότι το πρώην χρυσό κορίτσι του στίβου έχει μυήσει για τα καλά τον Αλέξανδρο σε ένα αθλητικό τρόπο ζωής.

Δηλητηρίασαν τον νικητή του ενός εκατομμυρίου!

Posted: 10 Jan 2013 05:18 AM PST

Ο 46χρονος Ινδός μετανάστης UrooJ Khan ο οποίος είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο ευρώ...
στην λοταρία του Σικάγου τον περασμένο Ιούνιο πέθανε ένα μήνα μετά. Όπως αναφέρει η nydailynews η υπόθεση του θανάτου του ανοίγει σήμερα αφού όπως αποδεικνύεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις πέθανε από ποσότητα κυανίου που του είχε χορηγηθεί. Πέθανε στις 20 Ιουλίου μια μέρα μετά την παραλαβή μέρους του χρηματικού ποσού (425.000 δολάρια). Ο ίδιος ήταν άνθρωπος χαμηλών τόνων, σκόπευε να δωρίσει μέρος των χρημάτων του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα ενώ ήταν ιδιοκτήτης τριών καθαριστηρίων τα οποία σκεφτόταν να επεκτείνει. Η προβολή του από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τον είχε κάνει γνωστό από την πρώτη μέρα που έμαθε ότι είναι ο νικητής.

17 οι τραυματίες από την σύγκρουση 2 τρένων στην Ελβετία

Posted: 10 Jan 2013 05:17 AM PST



Δύο τρένα, συγκρούστηκαν σήμερα το πρωί στη βορειοανατολική Ελβετία κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Νόιχάουζεν αμ Ράινφαλ, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία, προκαλώντας τον τραυματισμό 17 ανθρώπων, εκ των οποίων οι εννέα νοσηλεύονται. Δεν υπάρχουν βαρείς τραυματισμοί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας του καντονίου, είπε ότι 17 άνθρωποι τραυματίστηκαν. Ορισμένοι διακομίστηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ενώ άλλοι δέχτηκαν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες και τους επετράπη να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ασθενοφόρα από τη Γερμανία μετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης.


Μια αμαξοστοιχία εστάλη στο σημείο του δυστυχήματος μεταφέροντας συνεργεία που θα ασχοληθούν με την απομάκρυνση των αμαξοστοιχιών και την αποκατάσταση των γραμμών.
Η σύγκρουση σημειώθηκε σε απόσταση 250 μέτρων από το σιδηροδρομικό σταθμό.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός εκ των επιβατών την οποία μετέδωσε η ιστοσελίδα 20minutes.ch, "η αμαξοστοιχία φρενάρισε απότομα. Όλοι πεταχτήκαμε από τις θέσεις μας. Σε ένα από τα βαγόνια όλοι οι επιβάτες πετάχτηκαν από τα καθίσματα και έπεσαν πάνω στο τοίχωμα του βαγονιού. Ένας άνθρωπος αιμορραγούσε στο κεφάλι".

Άλλος επιβάτης είπε ότι είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα να κείτεται αναίσθητη στο έδαφος και να αιμορραγεί.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές