Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Παλικάρι!!!

Posted: 18 Aug 2012 03:24 PM PDT


ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ
Ο νεαρός που βλέπετε στο βίντεο, έφτιαξε μόνος του ένα βίντεοκλιπ, για την κοπέλα που αγαπά.. Δείτε το βίντεο!




trelokouneli.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Το απίστευτο τρίποντο της Αθανασιάδου (video)

Posted: 18 Aug 2012 03:19 PM PDT


Στο διαδίκτυο υπάρχει πλέον το
απίστευτο τρίποντο της Γεωργίας Αθανασιάδου, που χάρισε στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Η αναμέτρηση κόντρα στο Αρκάδι έληξε με τη νίκη του συγκροτήματος του....


Γιάννη Κούκου με 38-37 ύστερα από την εκπληκτική προσπάθεια της νεαρής παίκτριας, πίσω από τη σέντρα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων διεξήχθη στην Κύμη Ευβοίας. Η φωτογραφία είναι από το eordaia.org.

trelokouneli.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Αυτή είναι η ομορφότερη γυναίκα για το 2012!

Posted: 18 Aug 2012 03:14 PM PDT


Κατάφερε και επικράτησε σε περισσότερες από 100 διαγωνιζόμενες..


Η 23χρονη Μις Κίνα Γιου Ουένξια που είναι φοιτήτρια μουσικής είναι η νέα Μις Κόσμος για το 2012.

Κατάφερε και επικράτησε σε περισσότερες από 100 διαγωνιζόμενες στον φαντασμαγορικό διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ορντός της Κίνας.
Είναι η δεύτερη φορά που η Μις Κίνα στέφεται Μις Κόσμος.

kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Τι κρέμασε στο λαιμό της η Κατερίνα Στικούδη!

Posted: 18 Aug 2012 03:09 PM PDT

Μα, είναι δυνατόν να έβαλε τέτοιο πράγμα στο λαιμό της η Κατερίνα Στικούδη...


Και που να τραγουδούσε "σκυλάδικα". Έλεος, όπως λέει και η νεολαία.Τόσο άγριο θηλυκό είναι και την έδεσαν έτσι για να μην… δαγκώνει; Μα, δες φωτογραφία αν έχεις τον θεό σου δηλαδή. Θα πάθεις μια ανατριχίλα. Πώς το κουβαλούσε τόσο βάρος στο λαιμό της.Έβαλε μια τεράστια αλυσίδα σαν αυτές που δένουμε τις αποθήκες ή σαν αυτές που βάζουμε στα μαντρόσκυλα για να μην τρέχουμε μετά για αντιτετανικό ορό. Είπαμε, να κάνουμε ένα ωραίο και προχωρημένο στιλ μα, εσύ το παράκανες κοπελιά.



Εκτός κι αν θέλει να ερμηνεύσει Μαρινέλλα…



"Πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες, δε έχουμε καιρό γι' άλλες ελπίδες, πρέπει να φύγουμε χωρίς αντίο, είναι αργά πολύ αργά και για τους δύο".



radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Λέγε, λέγε… έρχεται ο έρωτας

Posted: 18 Aug 2012 03:04 PM PDT


Το μυστικό του «ροζ σύννεφου» που συνοδεύει
τα συνοικέσια αποκαλύπτει νέα βρετανική μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Χερτφορντσάιρ. Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν κάποιος/-α συμπεριφέρεται σαν να βρίσκει κάποια/-ον ελκυστικό, αυξάνει τις πιθανότητες να υποκύψει στην γοητεία του και τελικά να τον/την ερωτευτεί.

Λέγε, λέγε… έρχεται ο έρωτας

Βάσει των αποτελεσμάτων, οι διάφορες συμπεριφορές μπορούν να οδηγήσουν στη γέννηση συναισθημάτων όπως ακριβώς τα συναισθήματα μπορούν να πυροδοτήσουν συμπεριφορές. Κάτι τέτοιο, εξηγεί ο ψυχολόγος δρ Ρίτσαρντ Γουάιζμαν θα μπορούσε ενδεχομένως να εξηγήσει την σχετική επιτυχία που εμφανίζουν οι γάμοι από συνοικέσιο συγκριτικά με τους γάμους από έρωτα.

Αλλες μελέτες έχουν επίσης δείξει ότι όσο περνάει ο καιρός οι σύζυγοι από συνοικέσιο τείνουν να νιώθουν όλο και πιο ερωτευμένοι με το ταίρι τους, σε σχέση με τα ζευγάρια που έχουν παντρευτεί από έρωτα και δηλώνουν ότι βιώνουν ένα σταδιακό «ξεθώριασμα» στα συναισθήματά τους.

Speed dating για σκοπούς έρευνας

Στο πλαίσιο της δοκιμής, ο δρ Γουάιζμαν και οι συνεργάτες του διοργάνωσαν μια βραδιά speed dating – διαδικασία γρήγορων γνωριμιών ανάμεσα σε πολλά άτομα που συναντιούνται για τον σκοπό αυτόν σε συγκεκριμένο μέρος – κατά την οποία από κάποιους συμμετέχοντες ζητήθηκε να παίξουν τον ρόλο των ήδη ερωτευμένων ατόμων.

Οι ειδικοί παρότρυναν τους ήδη «ερωτευμένους» εθελοντές να κρατιούνται χέρι-χέρι, να κοιτάζουν έντονα ο ένας τον άλλον και να ψιθυρίζουν μυστικά μεταξύ τους.

Στη συνέχεια οι ερευνητές προχώρησαν στο στάδιο των ερωτηματολογίων για να καταγράψουν τα συναισθήματα των εθελοντών. Είδαν λοιπόν, ότι το 45% όσων έπαιξαν τον ρόλο των ερωτευμένων δήλωσαν ότι ήθελαν να ξαναδούν τον «συμπρωταγωνιστή» τους.

«Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό εύρημα. Όπως ακριβώς συμβαίνει όταν κάποιος χαμογελά χωρίς να το θέλει και αισθάνεται αυτομάτως πιο χαρούμενος, έτσι και τα άτομα που συμπεριφέρονται σαν να έλκονται από κάποιον άλλον αισθάνονται συναισθηματικά πιο κοντά του» εξηγεί ο δρ Γουάιζμαν.

«Όταν συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε ερωτευμένοι μπορεί τελικά να ερωτευθούμε πραγματικά. Για την ακρίβεια, κατά τη διάρκεια της δοκιμής, έπρεπε να φρενάρουμε τους εθελοντές: αναγκαζόμασταν να "ξεκολλάμε" τα ζευγάρια» περιγράφει χαριτολογώντας ο ειδικός.
tovima



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Τσαλακώνοντας τη... μούρη

Posted: 18 Aug 2012 02:59 PM PDT

Η έκφραση τα λέει όλα...









































newsbeast.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



A.ΒΙΣΣΗ - N.ΓΕΡΜΑΝΟΥ: Ξεσήκωσαν τη Σαντορίνη

Posted: 18 Aug 2012 02:54 PM PDT

Οι δυο καλές φίλες και κουμπάρες ξανασυναντήθηκαν στην πανέμορφη Σαντορίνη...


και αναστάτωσαν ευχάριστα με τα καμώματά τους.Σάββατο βράδυ εκτυλίσσεται η μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο νησί μαζί με τον Μανώλη Κοντάρο. Το βράδυ της Παρασκευής όμως, η Ναταλία Γερμανού ανέβηκε στα decks γνωστού μαγαζιού και ξεσήκωσε τους θαμώνες με τις μουσικές της. Φυσικά, εκεί ήταν και η Άννα, η οποία -όπως αποκάλυψε η ίδια η Ναταλία- χόρευε μέχρι πρωίας!



"Ένα υπέροχο πάρτι μόλις τελείωσε με την Άννα Βίσση να χορεύει κι εμένα να παίζω μουσική. Αλλαγή ρόλων :))", έγραψε η Ναταλία στο Twitter, ενώ η Άννα ανέβασε φωτογραφία από πρωινή τους βόλτα στη Σαντορίνη!







radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Το εξωσυζυγικό σεξ αυξάνει την πιθανότητα για έμφραγμα

Posted: 18 Aug 2012 02:49 PM PDT


Μια πρόσφατη μελέτη από το
Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας (Fischer, 2012), δείχνει ότι ο θάνατος από έμφραγμα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής είναι περισσότερο συχνός όταν ο άνδρας έχει εξωσυζυγική σεξουαλική επαφή σε περιβάλλον καινούργιο, συγκριτικά¨...


με σεξουαλική επαφή σε οικείο περιβάλλον με σταθερή σύντροφο.

Συγκεκριμένα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η εξωσυζυγική σεξουαλική επαφή σχετίστηκε με μεγαλύτερη πιθανότητα μείζονος καρδιακού επεισοδίου, συμπεριλαμβανομένου του θανατηφόρου εμφράγματος. Επιπλέον, η πιθανότητα εμφράγματος ήταν μικρότερη όταν ο άνδρας είχε επαφή με τη σταθερή του σύντροφο στο σπίτι.

Τα δεδομένα αυτά συμφωνούν με πρόσφατη μελέτη 5.559 θανάτων που είχαν συμβεί κατά τη διάρκεια σεξουαλικής επαφής, όπου διαπιστώθηκε πως το 75% αυτών που πέθαναν ήταν κατά τη διάρκεια εξωσυζυγικής σεξουαλικής επαφής.

Πώς εξηγείται η σχέση ανάμεσα στο εξωσυζυγικό σεξ και την καρδιακή προσβολή;

Τα υπάρχοντα ερευνητικά δεδομένα δεν αρκούν για να εξηγήσουν τη σχέση των δύο. Ωστόσο, πιθανές ερμηνείες είναι ότι:

α) Συνήθως στο εξωσυζυγικό σεξ οι άνδρες επιλέγουν αρκετά νεότερές τους συντρόφους, πράγμα που τους δημιουργεί έντονο στρες.

β) Συχνά προηγείται μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

γ) Είναι πιθανό ότι διάφοροι παράγοντες που σχετίζονται με το πλαίσιο των εξωσυζυγικών επαφών, π.χ. μυστικότητα, ένταση της στιγμής κ.λπ., αυξάνουν σημαντικά την αρτηριακή πίεση και τους σφυγμούς, με αποτέλεσμα την αυξημένη ανάγκη οξυγόνου.

δ) Εντονα συναισθήματα ενοχών ενδέχεται να δημιουργούν μεγάλο στρες.

Το θέμα αυτό δείχνει για άλλη μία φορά ότι η δυσαρμονία ανάμεσα στον νου και το σώμα μπορεί να έχει ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες.
ygeia.tanea.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



VIDEO: Η πιο διάσημη φούστα κόστιζε 5 Δολάρια!

Posted: 18 Aug 2012 02:44 PM PDT

Η λατρεμένη πρωταγωνίστρια εκατομμυρίων γυναικών σε όλο τον κόσμο...


η περίφημη Κάρι Μπράτσο του Sex and the City, είχε περισσότερα χρήματα χαλάσει σε ψηλοτάκουνα, τσάντες και φουστάνια από οποιαδήποτε μικρομεσαία Νεοϋορκέζα.Όταν επενδύεις σε... διάσημους σχεδιαστές, όμως, μπορείς να στριμώξεις στην εμφάνισή σου ένα ρούχο από το καλάθι χωρίς να το πάρει κανείς χαμπάρι. Αρκεί να έχεις στιλ και χαρακτήρα.

Η Πατρίσια Φιλντ επιβεβαίωσε αυτό τον κανόνα αποκαλύπτοντας ότι η λευκή τούλινη φούστα που φορούσε η πρωταγωνίστρια στην θρυλική πλέον σκηνή με το λεωφορείο κόστιζε κάτι λιγότερο από 5 ευρώ!



Η μεγάλη αλήθεια ειπώθηκε στην κάμερα του Emmy TV Legends όταν η ενδυματολόγος της –κάτι παραπάνω από διάσημης- σειράς εξήγησε ότι βρήκε τη φούστα σε προσφορά μαζί με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και έπεισαν μαζί τον παραγωγό Ντάρεν Σταρ να τη φορέσει στο γύρισμα.



«Πήρα τη φούστα από ένα καλάθι του Ό,τι Πάρεις 5 Δολάρια' και την έδειξα στην Σάρα Τζέσικα. Ξετρελάθηκε και της είπα: εντάξει, ας τη δοκιμάσουμε με ένα T-shirt. Μετά έπρεπε να πείσουμε τον Darren που δεν είχε τον ίδιο ενθουσιασμό. Και δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο. Είχε κάτι άλλο στο μυαλό του», είπε η Πατρίσια Φιλντ για μια από τις πιο διάσημες φούστες όλων των τηλεοπτικών εποχών!



Δείτε τί λέει και για το περίφημο «Κάρι» που φορούσε η πρωταγωνίστρια στον λαιμό της για έξι ολόκληρες σεζόν της σειράς:





frappedoupoli.blogspot.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Για τα μάτια της και μόνο

Posted: 18 Aug 2012 02:39 PM PDT


Καταστροφή το πέρασμά της


newsbeast













Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



VIDEO: Ατρόμητος σκύλος σώζει σκύλο από βέβαιο θάνατο!

Posted: 18 Aug 2012 02:34 PM PDT

Όλοι γνωρίζουμε καλά πόσο αφοσιωμένα ζώα είναι τα σκυλιά...


και ότι πολλές φορές έχουν δώσει και τη ζωή τους ακόμη προκειμένου να σώσουν ανθρώπους που κινδύνευαν. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο δείχνουν την αυτοθυσία τους όταν πρόκειται για άλλα σκυλιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, αψηφώντας τις δυσκολίες. Στο βίντεο που ακολουθεί ένας σκύλος, προσπαθώντας να περάσει έναν δρόμο ταχείς κυκλοφορίας, παρασύρεται από ένα διερχόμενο όχημα, τραυματίζεται και μένει αιμόφυρτος στη μέση του οδοστρώματος, κινδυνεύοντας άμεσα για τη ζωή του από τα άλλα αυτοκίνητα που περνούν «ξυστά» από δίπλα του. Ένας δεύτερος σκύλος που παρακολουθεί τη σκηνή τρέχει γρήγορα και πιάνει το τραυματισμένο ζώο -προσέξτε!- όχι με τα δόντια αλλά όπως μπορεί, προσπαθώντας να τον μεταφέρει στο πλάι του δρόμου χωρίς να του προκαλέσει επιπλέον τραύματα. Για την ιστορία σάς λέω ότι ο «τραυματίας» επέζησε χάρη στην αυτοθυσία του σκύλου…





perierga.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!



VIDEO: Αστυνομικοί γάζωσαν 49χρονο με 46 σφαίρες

Posted: 18 Aug 2012 02:29 PM PDT

Το θύμα ήταν οπλισμένο με μαχαίρι...


Με 46 σφαίρες πυροβόλησαν έξι αστυνομικοί έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρι στο Σάγκινο του Μίσιγκαν των ΗΠΑ, στις αρχές του προηγούμενου μήνα.Όλα άρχισαν μετά από φιλονικία που είχε το θύμα, με ιδιοκτήτη καταστήματος, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, όταν ο 49χρονος Μίλτον Χολ τον απείλησε με σουγιά.Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν σε πάρκινγκ τον άνδρα που, σύμφωνα με την οικογένειά του, έπασχε από νοητική υστέρηση.



Περαστικοί παρακολούθησαν αποσβολωμένοι τη σκηνή και η Αστυνομία υποστηρίζει ότι το θύμα είχε και στο παρελθόν προβλήματα με το νόμο έχοντας εμφανίσει παρεκκλίνουσα συμπεριφορά.





newsbeast.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Τα καναν όλα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου. Απίστευτες μαρτυρίες αθλητών!

Posted: 18 Aug 2012 02:24 PM PDT


Συγκεκριμένα, η Dailymail φιλοξενεί την
μαρτυρία ενός Βρετανού αθλητή, που εξιστορεί αρκετές ερωτικές ιστορίες και αποδεικνύει πως τα 150.000 προφυλακτικά δεν ...

έφτασαν στους αθλητές του Ολυμπιακού Χωριού!



«Τις πρώτες ημέρες οι αθλητές από διάφορες χώρες γνωρίζονται μεταξύ τους και ανταλλάσσουν pins ή εμφανίσεις. Όσο περνούν οι μέρες ξεκινάς με το να επισκέπτεσαι τα δωμάτια άλλων αθλητών και έτσι αλλάζεις τηλέφωνα και λοιπά στοιχεία. Την πρώτη εβδομάδα τα πράγματα είναι πολύ ήσυχα γιατί όλοι είναι αφοσιωμένοι στη δουλειά τους. Μόλις τελειώνουν όμως κάποια αθλήματα ή αποκλείονται οι αθλητές από τη συνέχεια αρχίζει το... παιχνίδι και υπάρχει και ενέργεια που περισσεύει. Τη δεύτερη εβδομάδα όλα είναι πιο ωραία και συναρπαστικά».



Και συνεχίζει με την δική του ιστορία:



«Εγώ και ένας συναθλητής μου συναντήσαμε κάποιες Ουκρανές από την ομάδα στίβου και αυτές ήθελαν να περάσουν την βραδιά τους στο νυχτερινό Λονδίνο. Πρόσθεσα τα ονόματά μας στην club list στο "Majiki" και τα κοκτέιλ... πετούσαν! Χορέψαμε, εγώ φίλησα μια κοπέλα από τις Ουκρανές. Ήταν όμορφη ξανθιά με μεγάλα μπλε μάτια. Τις καλέσαμε στο δωμάτιό μας και επιστρέψαμε γύρω στη μια».



«Ανεβήκαμε πάνω στο δωμάτιο με τα κορίτσια και εγώ επέστρεψα κάτω για να δώσω pins στους ανθρώπους της ασφάλειας (δεν επιτρεπόταν να πάει ένας αθλητής στο δωμάτιο ξένης αποστολής, όμως οι άνθρωποι ασφαλείας "λαδώνονταν" με pins, μπλουζάκια, καπέλα κτλ)... Αρκετοί αθλητές είχαν περάσει στο δωμάτιο με διάφορα ποτά. Ο φίλος μου πήρε τη μια κοπέλα και πήγε στο δωμάτιο που μοιραζόμασταν, ενώ εγώ ήμουν στο καθιστικό και έδινα φιλιά στην άλλη κοπέλα. Διέθετε εκπληκτικό σώμα και δεν φορούσε πολλά ρούχα. Ένα καυτό σορτσάκι και ένα στενό top.



Μετά από λίγα λεπτά εκείνη έβγαλε τα ρούχα της, μου ζήτησε να βγάλω ένα προφυλακτικό και να κάνω μαζί της σεξ. Της είπα πως δεν μπορεί να μ' έχει ακόμα, γιατί λατρεύω να με... πειράζουν και να έχω τον έλεγχο. Εκείνη μου επανέλαβε πολλές φορές πως με θέλει.



Μετά από πέντε λεπτά βγήκε η άλλη κοπέλα από την κρεβατοκάμαρα και φορούσε το εσώρουχό της και ένα t-shirt. Μας κοίταξε και είπε: μην ανησυχείτε για μένα, απλά θέλω ένα ποτό. Σκέφτηκα να ζητήσω κάτι παραπάνω και είπα στο κορίτσι αυτό να κάτσει. Τους ζήτησα να φιληθούν και έδειξαν ότι το ήθελαν. Ήταν πλέον εμφανές πως μια από τις Ουκρανές το είχε ξανακάνει αυτό. Τότε έπεσαν στο πάτωμα και εγώ πριν το καταλάβω κατάφερα και τρύπωσα ανάμεσά τους. Δεν χρειάζεται να σας δώσω λεπτομέρειες αλλά πέρασα πολύ ωραία. Και εκείνες το ίδιο.



Ο φίλος μου από την βρετανική ομάδα ήταν αρκετά νευρικός, αλλά μετά από λίγα λεπτά ξεκίνησε να φιλάει και να χαϊδεύει την κοπέλα που εγώ φιλούσα νωρίτερα».



Σύμφωνα με τον Βρετανό αθλητή, ακόμη και άνθρωποι με σταθερό δεσμό παρασύρονται καθώς η ατμόσφαιρα είναι ερωτική:



«Ακόμα και οι αθλητές που έχουν σταθερό δεσμό, δεν μπορούν να συγκρατηθούν. Μπορείς να κοιμηθείς με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ. Ειδικά αν έχεις το δικό σου δωμάτιο, η επιτυχία είναι σίγουρη. Κάποιοι από τους πιο εγωκεντρικούς αθλητές, υποστηρίζουν πως κοιμούνται με διαφορετική γυναίκα κάθε βράδυ (17 μέρες)».



Όσον αφορά το πάρτι του Μπολτ, ο Βρετανός αθλητής αναφέρει:



«Εκεί υπήρχαν αθλητές από όλες τις χώρες και τα αθλήματα. Στο club "Movida" εγώ και οι φίλοι μου πολιορκηθήκαμε από κολυμβήτριες των Ηνωμένων Πολιτειών. Μας ζήτησαν να επιστρέψουμε στα δωμάτιά τους και να περάσουμε όμορφα, αλλά αρνηθήκαμε. Ήμασταν ακόμα με τις Ουκρανές και δεν ήταν σωστό να αλλάξουμε χώρα. Η ομάδα των ΗΠΑ ήταν αυτή που φλέρταρε περισσότερο. Στη συνέχεια οι Ανατολικοευρωπαίες ήταν... διαθέσιμες. Στο ίδιο πάρτι ο Μπολτ έδιωχνε τα κορίτσια που του την έπεφταν γιατί ήταν πολλά».



«Αυτοί που έχουν την καλύτερη τύχη είναι οι σπρίντερ, γιατί είναι οι πιο γνωστοί από τους υπόλοιπους. Οι άλλοι πρέπει να κάνουν προσπάθεια.



Οι αθλήτριες κυνηγούν τους κολυμβητές, τους αθλητές του στίβου και τους πυγμάχους. Υπάρχουν κάποια αθλήματα που ο κύκλος είναι πιο κλειστός (η ιππασία, η κωπηλασία), γιατί σ' αυτά τα αθλήματα κυριαρχούν αθλητές ευκατάστατοι και από ιδιωτικά σχολεία. Να μείνετε μακριά από αμαζόνες και κωπηλάτες γιατί είναι πολύ μαζεμένες. Αυτές που θέλουν όλοι είναι οι παίκτριες του beach volley, αλλά ήταν πολύ δύσκολο να τις πλησιάσεις.»


planet-greece.blogspot.com



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Επαναστατική μέθοδος αλλάζει χρώμα στα μάτια, από καστανά σε μπλε!

Posted: 18 Aug 2012 02:19 PM PDT








Επαναστατική μέθοδος αλλάζει χρώμα στα μάτια, από καστανά σε μπλε!
Ο
γιατρός Gregg Homer υπόσχεται σε αυτούς που θέλουν να γίνουν
γαλανομάτηδες ότι δε θα χρειάζονται πλέον έγχρωμους φακούς επαφής.

Ο
συγκεκριμένος γιατρός είναι κοντά στην ολοκλήρωση μιας μεθόδου πάνω
στην οποία εργάζεται για 10 χρόνια και επιτρέπει στους ανθρώπους με
καστανά μάτια να αποκτήσουν μπλε! Όπως υποστηρίζει, οι καστανομάτηδες
έχουν ένα στρώμα μπλε χρώματος κάτω από το καφέ και με τη χρήση λέιζερ
απομακρύνεται το καφέ στρώμα από την επιφάνεια της ίριδας μέσα σε 20
λεπτά! Βέβαια, όσοι γίνουν γαλανομάτηδες δεν θα μπορέσουν να γυρίσουν
στο καστανό.

Πάντως έρευνες έχουν δείξει πως το 17% των ανθρώπων που έχουν καστανά μάτια θέλουν να αλλάξουν χρώμα!

Η
νέα μέθοδος έχει εφαρμοστεί σε λίγους εθελοντές, ενώ θα παρουσιαστεί
στις 15 και 16 Νοεμβρίου στο OCTANe's Medical Device & Investor
Forum.

Σε περίπτωση που η εταιρεία βρει 15 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε 18 μήνες, θα κάνει εγχειρήσεις και εκτός Ηνωμένων Πολιτειών.



e-radio











Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε πως είναι σήμερα αυτή η κοπέλα! Θα εκπλαγείτε!

Posted: 18 Aug 2012 02:14 PM PDT


Η κοπέλα της φωτογραφίας μας υπενθυμίζει πως όλα είναι δυνατά..



Και πως ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε.

kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Το καλοκαίρι θέλει... Ρία Τσίγα και τη φίλη της

Posted: 18 Aug 2012 02:09 PM PDT

Το γνωστό μοντέλο Ρία Τσίγα απολαμβάνει τον καυτό ελληνικό ήλιο...


και τη δροσιά του νερού της πισίνας, δίνοντας άλλο νόημα στο καλοκαίρι. Χαλαρώνοντας, ποζάρει μόνη αλλά και με τη φίλη της, κάνοντας τις φωτογραφικές μηχανές να πάρουν φωτιά!



 http://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/207110853_tduid10034_616201_304921842940421_1165749102_o_123_504lo.jpghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/207102949_tduid10034_409735_295899157176023_1824366224_n_123_592lo.jpghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/207106897_tduid10034_533033_305563192876286_1732637109_n_123_427lo.jpghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/207093282_tduid10034_217945_305790149520257_1023978730_n_123_717lo.jpghttp://newpost.gr/var/photos/blog/gallery/207101945_tduid10034_396859_301595893273016_1038599265_n_123_595lo.jpg


newpost.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



VIDEO: Τα φιλιά της Ελένης Μενεγάκη!

Posted: 18 Aug 2012 02:04 PM PDT

Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται...


Παλιό ελληνικό ρητό που είναι πλέον προφανές ότι ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου. Αφού η παρουσιάστρια του ALPHA...ρίζωσε για τουλάχιστον ένα μήνα στα Άχλα της Άνδρου αποφάσισε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού να κάνει κρουαζιέρα στο Αιγαίο και όχι μόνο. Έτσι μετά τις Σποράδες εθεάθη στη Χαλκιδική να απολαμβάνει χωρίς φόβο και πάθος τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου αγκαλιά με τον αγαπημένο της.





newpost.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΔΕΙΤΕ: Τι ανέβασε η Σίσσυ Χρηστίδου στο twitter για τις φωτογραφίες της χωρίς ρετούς

Posted: 18 Aug 2012 01:59 PM PDT

Δείτε τι ανέβασε στο twitter...


Μια πανέμορφη γυναίκα, σημαδεμένη σε πρόσωπο και σώμα με τον μαρκαδόρο του πλαστικού χειρουργού, λίγο πριν την κόψει το νυστέρι. Κρατά στα χέρια της μια πλαστική κούκλα.Χωρίς νυστέρι δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει έτσι. Διότι πολύ απλά είναι αφύσικο.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Twitter η Σίσσυ Χρηστίδου με τη λεζάντα: «αντισταθείτε».

Η ίδια αντιστέκεται, παρά το σούσουρο που ξέσπασε για το σώμα της, μετά τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μαγιό που κυκλοφόρησαν.













pinnokio.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Τι λένε τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19/8;

Posted: 18 Aug 2012 01:54 PM PDT



Τα Ζώδια Σήμερα 19 Αυγούστου 2012




Κριός
21/3-20/4

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, η διάθεσή σου θα αρχίσει να είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες μέρες. Η θέληση που έχεις, αλλάζει πολλά πράγματα στη ζωή σου και έρχονται ευχάριστα γεγονότα. Πρέπει όμως να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις καταστάσεις που ενδέχεται να προκύψουν και να μην είσαι απόλυτος και κάθετος στις απόψεις σου. Προσαρμόσου και θα δεις ότι τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι πιστεύεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, φίλε Κριέ, μερικές φορές από τους προβληματισμούς που έχεις, δεν εξωτερικεύεσαι στο σύντροφό σου όπως θα έπρεπε και του δημιουργείς ανασφάλειες. Φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις όλα όσα δεν θες να σου κάνουν και εκδήλωσέ του τα αληθινά σου συναισθήματα. Και αν ακόμη είσαι στο ψάξιμο, με τον Ερμή από τον Λέοντα να σου στέλνει τις καλύτερες επιρροές του, μπορεί σύντομα να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, κράτησε χαμηλούς τόνους στη δουλειά σου και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δε σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες στα οικονομικά σου.






Ταύρος
21/4-20/5

Αυτή η Κυριακή θα είναι αρκετά ευχάριστη για εσένα, φίλε Ταύρε, γεμάτη όρεξη και καλοπέραση, κυρίως με την οικογένεια και πολύ κοντινούς σου ανθρώπους. Μία ξαφνική, ευχάριστη έκπληξη, ίσως καλύψει τα συναισθηματικά σου κενά. Χαλάρωσε λοιπόν και συζήτησε με τους δικούς σου όλα όσα σε απασχολούν. Οι συμβουλές που θα σου δώσουν θα σου κάνουν καλό και ίσως σου χαρίσουν μία νέα οπτική των πραγμάτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά, αγαπητέ Ταύρε, και κάποια προβλήματα που είχες με το σύντροφό σου, τώρα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, προσπάθησε να αφήσεις λίγο τις πολλές δραστηριότητες που έχεις, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου. Ίσως σε κάποια βραδινή σου έξοδο να σε περιμένει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες της δουλειάς σου και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα, που μπορεί στο μέλλον να σε προβληματίσουν.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, έχεις την ικανότητα να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις και διακρίνεσαι από πολύ καλή επικοινωνία. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί να προσεγγίσεις τους στόχους, που έχεις θέσει από το παρελθόν. Ίσως βέβαια να νοιώσεις και αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, αλλά διαφαίνονται πολλές δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να κάνεις πολλά για τη σχέση σου σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, αφού η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα, θα κάνει το σύντροφό σου να νιώσει πολύ καλά. Και αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, φρόντισε να δώσεις την ευκαιρία σε κάποια άτομα, που σε βλέπουν ερωτικά, να σε πλησιάσουν και να σου εκφράσουν τα συναισθήματά τους. Ίσως τα λόγια τους να είναι ικανά να σε σαγηνεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, σήμερα θα έχεις πολύ όρεξη να κάνεις αλλαγές στη δουλειά σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα σε εκνευρίζουν και σου χαλούν την διάθεση. Καλύτερα θα ήταν να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.






Καρκίνος
22/6-22/7

Ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα, φίλε Καρκίνε, και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στη ζωή σου. Φρόντισε όμως να μετριάσεις λίγο την παρορμητικότητά σου και μην κάνεις υπερβολές ή βιαστικές κινήσεις. Αν νοιώθεις πως κάποια θέματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελες, μίλα στα κοντινά σου πρόσωπα, που μπορούν να σε βοηθήσουν. Με το να κλείνεσαι στον εαυτό σου δεν κάνεις καλό ούτε σε εσένα ούτε και στους γύρω σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, αγαπητέ Καρκίνε, απαιτεί ουσιαστικό χρόνο από εσένα και πρέπει να ασχοληθείς σοβαρά μαζί της, αν δεν θέλεις να έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Θα έχεις την στήριξη του συντρόφου σου και αυτό θα σε κάνει να θέλεις να μιλήσεις μαζί του για αυτά που σε απασχολούν. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός φιλικού σου προσώπου, πρέπει να κινηθείς διακριτικά, αν θέλεις να έχεις θετικά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα στη δουλειά σου έχεις μεγάλη δυναμικότητα και η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές προβληματικές καταστάσεις, πριν καν ξεσπάσουν. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς σήμερα να τις τακτοποιήσεις.






Λέων
23/7-23/8

Σημαντικές αλλαγές αναμένεται να προκληθούν αυτήν την Κυριακή στην κοινωνική ζωή σου, αγαπητέ Λέων. Το ύφος και τη διαλλακτικότητα που θα επιδείξεις, θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις εκεί που δεν διαφαίνεται ελπίδα σωτηρίας. Με τους σωστούς ανθρώπους στο πλάι σου, θα κάνεις θαύματα. Φρόντισε μόνο να κρατήσεις τη απαραίτητη ισορροπία στις υποθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τους στόχους σου άμεσα και αποτελεσματικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το παρόν πλανητικό σκηνικό ευνοεί την αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων. Μπορείς τώρα να ισορροπήσεις κάποιες καταστάσεις που σε απομάκρυναν από το σύντροφό σου, αρκεί να μην εμμένεις σε θέματα, που μόνο στεναχώρια μπορεί να προκαλέσουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με την εύνοια του Ερμή από το ζώδιο σου, μπορείς να πλησιάσεις αυτόν που έχεις στο μυαλό σου και να γνωρίσεις καλύτερα το χαρακτήρα του. Μόνο έτσι θα είσαι σίγουρος αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να επιδείξεις περισσότερη διπλωματία, ώστε να λυθούν κάποια θέματα, που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος και κάνε ό,τι μπορείς να διατηρήσεις μια ισορροπία.






Παρθένος
24/8-22/9

Χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις θα σου αναπτερώσουν το ηθικό αυτήν την Κυριακή, φίλε Παρθένε, και θα σε κάνουν να γελάσεις, να ξεχαστείς αλλά και να κάνεις νέα, πολύ όμορφα σχέδια για τις μέρες που θα ακολουθήσουν. Πρόσεξε μόνο να δείξεις και λίγη εγκράτεια, γιατί οι ισορροπίες αυτό τον καιρό είναι ευαίσθητες και οι ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν, θα σε ξαφνιάσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να μιλήσετε για το πώς θα γίνει η σχέση σας ακόμη καλύτερη. Θα υπάρξει ανάλογη διάθεση και από την δική του μεριά και θα νιώσετε και οι δύο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Αν ακόμη είσαι σε φάση αναζήτησης, συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και η Αφροδίτη από τον Καρκίνο δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, μπορείς να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που ενδεχομένως σταματούν την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου μην συνεχίζεις να κάνεις κινήσεις, που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα.






Ζυγός
23/9-22/10

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδιά σου αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Ζυγέ. Αν δεν κάνεις κάποια απερίσκεπτη κίνηση και κινηθείς με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα, μπορείς να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις και στους χρόνους που επιθυμείς. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν αρκετά και θα νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα είναι αρκετά θετική για τη σχέση σου, φίλε Ζυγέ, και μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, σχετικά με ό,τι μπορεί να σε ενοχλεί στην συμπεριφορά που έχει ο σύντροφος σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μην απογοητεύεσαι. Με την εύνοια που σου στέλνει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, βγες έξω, φλέρταρε και η γοητεία σου θα κατακτήσει όποιον βάλεις στο στόχαστρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, φρόντισε να λύσεις κάποια θέματα, που είναι ακόμη προβληματικά. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.






Σκορπιός
23/10-22/11

Η ημέρα είναι λίγο δύσκολη για εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, και θα υπάρχει αρκετή κούραση, είτε αυτή αφορά στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, είτε κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Χρειάζεται περισσότερη ψυχραιμία και λιγότερο άγχος, για να τακτοποιήσεις υποθέσεις του παρελθόντος. Μην κινηθείς βιαστικά και προπάντων, πριν πράξεις οτιδήποτε, να το σκεφτείς αρκετά καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα που έχεις την εύνοια της Αφροδίτης στον Καρκίνο, φίλε Σκορπιέ, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς στη σχέση σου και μην σε απασχολούν θέματα, που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Αν ακόμη βασανίζεσαι από την μοναξιά, ο ερωτισμός, ο ρομαντισμός και η τόσο καλή συμπεριφορά σου, θα σου φέρουν και την καινούργια γνωριμία που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα δεις ότι θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που επείγουν.





Τοξότης
23/11-21/12

Μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό τρέξιμο θα είναι αυτή η Κυριακή για εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα, που θα σε απασχολήσουν αρκετά. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά, που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεση σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, φίλε Τοξότη, και ο ερωτισμός σου στα ύψη. Κάνε αυτά που πρέπει για τη σχέση σου και μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει και να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά σου, μην το βάζεις κάτω τώρα που η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε ευνοεί και διεκδίκησε δυναμικά το πρόσωπο που έχεις ερωτευτεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό στη δουλειά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα, που είναι ακόμη στάσιμα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά φρόντισε οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις σου να είναι σε λογικά πλαίσια και όχι… στη σφαίρα της φαντασίας σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Αιγόκερε, και πρέπει να ανασκουμπωθείς, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα όσα θες. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, γιατί θα σε φέρουν αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις, που δεν θα σου είναι ευχάριστο να αντιμετωπίσεις. Προς το βραδάκι θα είναι καλύτερα τα πράγματα από συναισθηματική άποψη, καθώς θα ξεκουραστείς και θα σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα, φίλε Αιγόκερε, να πεις στο σύντροφό σου όλα αυτά που σε στεναχωρούν και μπορεί να σε απομακρύνουν από δίπλα του. Είναι σίγουρο πως έτσι η κατάσταση θα διορθωθεί. Εσύ που η μοναξιά έχει γίνει μόνιμη συντροφιά σου, ξέρεις πολύ καλά ότι αν βάλεις κάτι στόχο, μπορείς και το πετυχαίνεις. Αυτό πρέπει να κάνεις και σήμερα, με την βοήθεια της Σελήνης από την Παρθένο, ώστε να μαγέψεις αυτόν που θα στοχεύσεις. Το πλανητικό σκηνικό σε στηρίζει και σε βοηθάει όσο δεν φαντάζεσαι!

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, αλλά χρειάζεται να κάνεις ακόμη κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ό,τι συζήτηση γίνει και αφορά σε οικονομικά θέματα, να τη χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς.






Υδροχόος
20/1-19/2

Δες τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά αυτήν την Κυριακή, αγαπητέ Υδροχόε. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις στις πραγματικές τους διαστάσεις και η μεγάλη παρορμητικότητα, σε παρασύρει σε λάθος εκτιμήσεις; Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές, γιατί η συναισθηματικότητά σου είναι στα ύψη. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, προσπάθησε να περιορίσεις κάποιες τάσεις εκνευρισμού και φρόντισε να συζητήσεις ό,τι σε απασχολεί με το σύντροφό σου ήρεμα και με όμορφο τρόπο. Η κατανόηση που θα βρεις, θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα. Ίσως κιόλας να σου δώσει λύσεις, που ούτε καν είχες σκεφτεί. Και αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μην αφήσεις κάποιες ευκαιρίες να περάσουν έτσι και εκμεταλλεύσου τον χρόνο σου, για να γνωρίσεις καλύτερα κάποιο άτομο που σε φλερτάρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου και θα δεις τους συνεργάτες σου να σε βοηθούν στα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, έχεις αρκετά έξοδα και επιπλέον, παρασύρεσαι σε περιττές αγορές. Προγραμματίσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού για ακόμη μία φορά.





Ιχθείς
20/2,20/3

Είσαι σε ένα γενικότερο άγχος, φίλε Ιχθύ, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα, που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας, γι' αυτό προσπάθησε να ισορροπήσεις τις καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν, με ηρεμία και ορθή κρίση. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα, που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου σήμερα δεν θα είναι πολύ καλή, αγαπητέ Ιχθύ. Φρόντισε να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να λύσεις τυχόν θέματα, που ακόμη σε αγχώνουν για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην προβληματίζεσαι, γιατί η μέρα θα σε ανταμείψει, φέρνοντας σου πίσω έναν έρωτα από το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, είναι σε αρκετά καλά επίπεδα η δουλειά σου, γι' αυτό φρόντισε να τα διατηρήσεις όπως είναι. Μην κάνεις καμία αλλαγή και προπάντων, μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.
Πηγή: myastro.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας Αμερικάνος στην λαϊκή!

Posted: 18 Aug 2012 01:49 PM PDT

Πάει ένας Αμερικάνος στην Λαϊκή...


-Τι είναι αυτό; ρωτάει τον μανάβη.



- Πορτοκάλια.



- Α, στο Αμέρικα πιο μεγάλο! Τι είναι αυτό;



- Πεπόνια.



- Α, στο Αμέρικα πιο μεγάλο!



Ο μανάβης τα έχει πάρει στο κρανίο…



Κοιτάζει ο Αμερικανός και τον πάγκο με τα καρπούζια.



- Και αυτό; Τι είναι αυτό;



-Αρακάς, ρε!!!



tsantiri.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Δείτε την Kate Hudson χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Posted: 18 Aug 2012 01:44 PM PDT



Η Kate Hudson έχει φυσική ομορφιά και γι' αυτό δεν δίστασε να βγει έξω για φαγητό χωρίς ίχνος μέικ απ..


Σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι: «Παρακολουθούσα τη μαμά μου να βάζει μέικ απ στο αυτοκίνητο χωρίς να βλέπει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Η μητέρα μου ήταν πολύ απλή. Πριν βγει από το σπίτι ήθελε 5 λεπτά για να ετοιμαστεί. Εβαζε λίγο μέικ απ, ρουζ, μάσκαρα και ήταν έτοιμη. Από εκείνη έμαθα και εγώ να ετοιμάζομαι»!

kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Επιστήμονες υποστηρίζουν πως βρήκαν τι προκαλεί τις επιθανάτιες εμπειρίες!

Posted: 18 Aug 2012 01:39 PM PDT


Η νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο
επιστημονικό περιοδικό «Critical Care», έρχεται να απομυθοποιήσει το φαινόμενο των επιθανάτιων εμπειριών, αυτή την εξωσωματική εμπειρία που μπορεί να διαρκεί μόνο λίγα-λεπτά αλλά είναι αρκετά για να...
κάνουν τον άνθρωπο να αναθεωρήσει την άποψή του για τη ζωή. Σύμφωνα πάντα με την σλοβένικη έρευνα οι επιθανάτιες εμπειρίες προκαλούνται από τα υψηλά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν οι επιστήμονες μελετώντας 52 περιστατικά εμφραγμάτων. Η αναπνοή των ασθενών διεκόπη, η καρδιά τους σταμάτησε να λειτουργεί όμως χάρη στους γιατρούς, και οι 52 ασθενείς κατάφεραν να επανέλθουν στη ζωή. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας τους οι ερευνητές εξέτασαν μία σειρά από χημικές ουσίες στο αίμα τους συμπεριλαμβανομένου και του διοξειδίου του άνθρακα. Στη συνέχεια, τους έδωσαν να συμπληρώσουν και ένα ερωτηματολόγιο προκειμένου να μάθουν πόσοι από αυτούς είχαν βιώσει επιθανάτια εμπειρία. Από τους 52 ασθενείς οι 11 έδωσαν θετική απάντηση . Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι υπήρχε υψηλή συγκέντρωση διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα. "Το διοξείδο του άνθρακα προκαλέι τις επιθανάτιες εμπειρίες"Η Dr. Zalika Klemenc-Ketis, από το Πανεπιστήμιο του Maribor, και επικεφαλής της έρευνας είπε: «Διαπιστώσαμε ότι οι ασθενείς που βίωσαν επιθανάτια εμπειρία είχαν στον οργανισμό τους πολύ υψηλότερα επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα σε σχέση με τους άλλους, δηλαδή με εκείνους που δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ένα στοιχείο που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Βέβαια απαιτούνται περαιτέρω έρευνες όπου θα εξεταστεί μεγαλύτερο δείγμα ασθενών για να πούμε με απόλυτη σιγουριά ότι υπάρχει άρρηκτη σχέση ανάμεσα στο διοξείδιο του άνθρακα και τις επιθανάτιες εμπειρίες. Πάντως κάτι τέτοιο δεν έχει διαπιστωθεί ποτέ στο παρελθόν και αυτό αποτελεί αναμφισβήτητα προσωπική μας επιτυχία» πρόσθεσε. Η Dr Klemenc-Ketis, τόνισε ότι δεν έχει ακόμη καταστεί σαφές το πότε τα άτομα αυτά βιώνουν την επιθανάτια εμπειρία, πριν το έμφραγμα, κατά τη διάρκεια ή μετά. Παρόλα αυτά είπε, τα υψηλά επίπεδα διοξειδίου του άνθρακα στο αίμα έδειξαν ότι αλλάζουν τη χημική ισορροπία του εγκεφάλου, η οποία προκαλεί ασυνήθιστες εμπειρίες και ψευδαισθήσεις. Πώς σχολίασε ο διακεκριμένος γιατρός Sam Parnia τα αποτελέσματα της έρευνας! Ο Dr Sam Parnia, από το πανεπιστήμιο Southampton, που διεξάγει έρευνα για τις επιθανάτιες εμπειρίες σε 25 βρετανικά και αμερικάνικα νοσοκομεία, είναι ο πρώτος επιστήμονας που μίλησε ανοιχτά για τις επιθανάτιες εμπειρίες. Ρωτήθηκε σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής και είπε: «Τα υψηλά επίπεδα του διοξειδίου του άνθρακα αποτελούσαν για εμάς ένα σημάδι ότι ο ασθενής είχε «μία καλή και επιτυχημένη» ανάνηψη, όπως λέμε εμείς οι γιατροί. Οι παρατηρήσεις που έκαναν οι εκλεκτοί συνάδελφοι φανερώνουν ότι οι ασθενείς που ανέκτησαν τις αισθήσεις τους με τις λιγότερες αμνησιακές απώλειες, θυμούνται ότι έζησαν μια επιθανάτια εμπειρία σε σχέση με τους υπόλοιπους. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι το διοξείδιο του άνθρακα προκαλεί τις επιθανάτιες εμπειρίες». Συμπέρασμα : Όσες μελέτες κι αν δημοσιευτούν κι όσες επιστημονικές απαντήσεις κι αν δοθούν, τίποτα δεν θα μπορέσει να διαγράψει από τη μνήμη τους όσα συμβαίνουν σε αυτά τα κρίσιμα δευτερόλεπτα όπου η ψυχή του ανθρώπου ακροβατεί ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο.
ΠΗΓΗ: aneksigita-fainomena.blogspot.com

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



«Καμιά φορά εύχομαι ο γιος μου να είχε πεθάνει»

Posted: 18 Aug 2012 01:34 PM PDT


Ξέσπασε η μητέρα του Bale Fielder-Civil

Για δύο εβδομάδες ο Blake Fielder-Civil, βρισκόταν πάνω σε μία λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου, μετά την υπερβολική δόση αλκοόλ και ναρκωτικών που πήρε.

Διατηρήθηκε στη ζωή με τη βοήθεια μηχανημάτων και τελικά κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα την περασμένη Τετάρτη. Η ζωή του όμως, ποτέ δεν θα γίνει φυσιολογική.

Τα πρώτα του λόγια όταν άνοιξε τα μάτια του ήταν «Θέλω τη μαμά μου».

«Πάρε με σπίτι μαμά, απλά πάρε με σπίτι», είπε στην μητέρα του Georgette, η οποία του υποσχέθηκε ότι θα γίνει καλά. Αλλά μπορεί να γίνει;

Κάθε νύχτα παρακαλάει τον Θεό να σώσει τον γιο της, αυτό εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της η άτυχη μητέρα. Ο Blake είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

«Πολλοί θεωρούν τον γιο μου καθίκι και πρεζόνι και θα τον ήθελαν νεκρό», εξομολογείται. «Κατηγορήθηκε για την πτώση της Αmy και για την εξάρτησή της από τα ναρκωτικά».

«Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου τον Blake πως ήταν πριν τα ναρκωτικά και δεν μπορώ. Έχουν κάνει τόσο κακό στην προσωπικότητά του. Στις πιο σκοτεινές στιγμές μου εύχομαι να είχε πεθάνει, για να δώσει τέλος στο μαρτύριό του», λέει.



«Ο Blake έχει επίγνωση ότι είναι ο πιο μισητός άνθρωπος στη γη, λόγω του θανάτου της Αmy. Δεν δικαιολογώ τον γιο μου αλλά η Amy επέλεξε το πεπρωμένο της όπως κι εκείνος. Αν ήταν ζωντανή σίγουρα θα ήταν δίπλα του τώρα. Είμαι η μητέρα του, δεν μπορώ να του γυρίσω την πλάτη».

Ο πατέρας της Amy Winehouse που πέθανε πέρυσι από ναρκωτικά δήλωσε ότι «ο κόσμος πρέπει να προσευχηθεί για τον Blake γιατί η Amy τον αγαπούσε».







Πηγή:newsbeast.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Μπορείτε να αναγνωρίσετε το κορίτσι της φωτογραφίας;

Posted: 18 Aug 2012 01:29 PM PDT


Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της
Αμερικανικής τηλεόρασης.
Όμορφη, λαμπερή και με ιδιαίτερο στιλ δεν θυμίζει σε τίποτα την δεσποινίδα της φωτογραφίας.
Είναι η Sarah Jessica Parker!




kamikazi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ηρωινομανής προσβλήθηκε από την ασθένεια του άνθρακα

Posted: 18 Aug 2012 01:25 PM PDT


Ένας χρήστης ηρωίνης από τη Βρετανία
πέθανε αφού προσβλήθηκε από την ασθένεια του άνθρακα, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές, προκαλώντας ανησυχία ότι..
ενδέχεται να επιδεινώνεται η έξαρση της σπάνιας αυτής ασθένειας που παρατηρείται στην Ευρώπη μεταξύ των ανθρώπων που κάνουν χρήση ενέσιμων ναρκωτικών.
Ο χρήστης είναι πιθανόν να προσβλήθηκε από μολυσμένη ηρωίνη, ενώ έχουν καταγραφεί τουλάχιστον ακόμη επτά παρόμοιες περιπτώσεις σε όλη την Ευρώπη, ανακοίνωσε η Υπηρεσία Προστασίας Δημόσιας Υγείας της Βρετανίας (HPA).
«Είναι πιθανό και άλλες περιπτώσεις (…) να εντοπιστούν στο πλαίσιο της επιδημίας που έχει ξεσπάσει στις ευρωπαϊκές χώρες», πρόσθεσε η Ντίλις Μόργκαν της HPA.
Μια έξαρση στα κρούσματα της μόλυνσης από άνθρακα το 2009/2010 στην Ευρώπη οφειλόταν επίσης σε μολυσμένη ηρωίνη, ενώ μέχρι τότε μόνο μία περίπτωση μόλυνσης είχε καταγραφεί στη Νορβηγία το 2000.
Από τον Ιούνιο του 2012 έχουν παρατηρηθεί αρκετές περιπτώσεις μόλυνσης από τον βάκιλο του άνθρακα σε χρήστες ηρωίνης στην Ευρώπη: τρεις στη Γερμανία, δύο στη Δανία, ένας στη Γαλλία και ένας στην Σκοτία, επεσήμανε η HRA.
«Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν αυτός (ο θάνατος) και η περίπτωση στη Σκοτία στο τέλος Ιουλίου συνδέονται με την έξαρση που παρατηρείται στην Ευρώπη, αλλά η HRA θα εξακολουθήσει να ελέγχει την κατάσταση», πρόσθεσε η υπηρεσία.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες για το θύμα, που υπέκυψε σε νοσοκομείο του Μπλάκπουλ στη βόρεια Αγγλία.
Ο άνθρακας είναι ένα αρκετά κοινό βακτήριο, οι σπόροι του οποίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βιολογικό όπλο.
Οι άνθρωποι σπάνια προσβάλλονται από τον άνθρακα, εκτός κι αν εισπνεύσουν σπόρους. Η μόλυνση τότε προχωρά γρήγορα και μέχρι να γίνουν αντιληπτά τα συμπτώματα είναι πλέον αργά για να δράσουν επιτυχώς τα αντιβιοτικά.
Η μόλυνση από άνθρακα δεν μεταδίδεται άμεσα από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Πηγή: newsbeast.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές