Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

To Ποντίκι -


To Ποντίκι -


Κάτοικοι της Ύδρας κράτησαν «ομήρους» τους άνδρες της οικονομικής αστυνομίας

Posted: 18 Aug 2012 07:36 AM PDT

Αντιμέτωποι με τους κατοίκους ήρθαν οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας κατά τη διάρκεια ελέγχου σε επιχειρήσεις της Ύδρας.

Σύμφωνα με το Mega την Παρασκευή οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας συνέλαβαν μία ιδιοκτήτρια επιχείρησης για φορολογικές παραβάσεις. Την ώρα που την οδηγούσαν στο τμήμα λιποθύμησε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν το γιο της.

Οι κάτοικοι του νησιού συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με αποτέλεσμα οι άνδρες της οικονομικής αστυνομίας να μην μπορούν να φύγουν από την περιοχή...

Στρατούλης: «Για εμάς δεν είναι φετίχ το νόμισμα»

Posted: 18 Aug 2012 07:05 AM PDT

«Για εμάς δεν είναι φετίχ το νόμισμα, για εμάς φετίχ είναι η επιβίωση του ελληνικού λαού και η οικονομική ανάκαμψη και ανόρθωση της χώρας μας» δήλωσε στον ραδιοφονικό σταθμό Flash ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, εκφράζοντας τη στήριξή του στα όσα ανέφερε περί χρεοκοπίας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σύμφωνα με τον κ. Στρατούλη η χώρα έχει τη δυνατότητα να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης δημοσιονομικής ανάγκης επιλέγοντας την επιβίωση του λαού και το σταμάτημα των πληρωμών του δημόσιο χρέο...

Έκλεψαν 80.000 ευρώ από τις εισπράξεις του ΚΘΒΕ

Posted: 18 Aug 2012 01:40 AM PDT

Με μια περίεργη κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από τις εισπράξεις του ΚΘΒΕ ασχολείται η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται στο «Έθνος» του Σαββάτου, πριν από λίγες μέρες, ο ταμίας και ένας ηθοποιός κατήγγειλαν στο ΑΤ Λευκού Πύργου ότι άγνωστος τούς άρπαξε τσάντα με 80.000 ευρώ από το αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν.

Το ποσό προέρχεται από τις εισπράξεις του ΚΘΒΕ, το οποίο περιοδεύει με τους «Ιππής» και το «Μεγάλο μας τσίρκο», ενώ στη Θεσσαλονίκη παρουσιάζει την επιθεώρηση «'Ελα απόψε στο...

Πρώτη θέση στον στίβο για τον Φιλιππίδη στην Ιταλία

Posted: 18 Aug 2012 01:33 AM PDT

Την ρώτη θέση στο μίτινγκ που έγινε στην ιταλική πόλη Σλάντερς κατέκτησε ο Κώστας Φιλιππίδης με 5,73μ. στο άλμα επί κοντώ.

Ο Φιλιππίδης υπενθυμίζεται ότι στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου κατέλαβε την 7η θέση, ενώ στη Γερμανία κατάφερε με τα 5,76μ. που έκανε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντό και τώρα θα συνεχίσει στα Ντάιαμοντ Λιγκ της Λοζάνης και της Ζυρίχης.

Δημόσια εμφάνιση του Ασάνζ την Κυριακή

Posted: 18 Aug 2012 01:22 AM PDT

Δηλώσεις έξω από την πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο αναμένεται να κάνει την Κυριακή ο Τζούλιαν Ασάνζ, όπως έχει προαναγγείλει το WikiLeaks.

Ωστόσο η εμφάνισή του αυτή ενδέχεται να γίνει τελικά από παράθυρο εντός της πρεσβείας, ή ακόμα και μέσω οθόνης, προκειμένου ο ιδρυτής του WikiLeaks να αποφύγει τη σύλληψη από τη βρετανική αστυνομία.

Υπενθυμίζεται ότι η Βρετανία δήλωσε δια του εκπροσώπου του Φόρεϊν Όφις ότι «επιθυμεί φιλική λύση», ενώ ο Ισημερινός ζήτησε έκτακτη συνάντηση για τις 24 ...

Νέα αυτοκτονία για οικονομικούς λόγους

Posted: 17 Aug 2012 11:50 PM PDT

Κρεμασμένος σε ένα δέντρο στην περιοχή της Φοινικιάς βρέθηκε τα ξημερώματα ένας 41χρονος άνδρας.

Ο άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει αφήσει πολυσέλιδο ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο αναφέρεται στα αίτια της πράξης του, αποδίδοντας το απονενοημένο διάβημα σε οικονομικούς λόγους, καθώς ήταν εδώ και καιρό άνεργος.

Ο άνδρας βρέθηκε από το σύζυγο της αδερφής του κρεμασμένος σε μια ελιά, κοντά στο κυνοκομείο του δήμου Ηρακλείου.

Πηγή: www.cretalive.gr

Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στη Χίο

Posted: 17 Aug 2012 11:40 PM PDT

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει πυρκαγιά που μαίνεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου σε δασική έκταση στις Καρυές της κεντρικής Χίου, με αποτέλεσμα να έχουν εκκενωθεί προληπτικά τρία χωριά προς το νότιο τμήμα του νησιού.

Το πύρινο μέτωπο καίει χαμηλή βλάστηση και πευκοδάσος και η έκτασή του έχει φτάσει μέχρι και 25 χιλιόμετρα. Για την κατάσβεσή του επιχειρούν 50 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 62 άτομα πεζοπόρο, 40 εθελοντές και 79 άτομα του στρατού. Στο νησί σπεύδουν επίσης άλλα 10 οχήματα από την Α...

Προφυλακιστέος κρίθηκε 63χρονος βιαστής 9χρονης κοπέλας

Posted: 17 Aug 2012 11:10 PM PDT

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 63χρονος που συνελήφθη στη Λυδία Καβάλας για τη σεξουαλική κακοποίηση της 9χρονης εγγονής της συζύγου του, ύστερα από καταγγελία του κοριτσιού.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο 63χρονος ασελγούσε πάνω της επί τρία ολόκληρα χρόνια όταν βρήκε το θάρρος και αποκάλυψε στη θεία της όλα όσα συνέβαιναν. Η θεία της 9χρονης ανέφερε αμέσως το γεγονός στην αστυνομία και ο 63χρονος κατέληξε στο κρατητήριο.

Η 9χρονη ζούσε στη Βουλγα...

Ο Κάρατζιτς ζήτησε για μάρτυρα τον Κάρολο Παπούλια

Posted: 17 Aug 2012 10:40 PM PDT

Να καταθέσει στη δίκη του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ζήτησε ο πρώην πολιτικός ηγέτης των Σέρβων της Βοσνίας Ράντοβαν Κάρατζιτς.

Ο Κάρατζιτς κατέθεσε αυτό το αίτημα καθώς θεωρεί ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας θα συμβάλει στο να αποδειχθεί η αθωότητά του στην υπόθεση του βομβαρδισμού αγοράς στο Σαράγεβο, στις 5 Φεβρουαρίου του 1994, από τον οποίο έχασαν τη ζωή τους 67 άνθρωποι.

«Υπάρχουν βάσιμοι λόγοι που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος Παπούλιας έχει πληροφορί...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές