Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 14 Jan 2012 04:25 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Μαζική εκκένωση κρουαζιερόπλοιου στην Ιταλία - Έξι νεκροί

Posted: 13 Jan 2012 09:46 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Την τελευταία τους πνοή άφησαν έξι επιβάτες πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου που πραγματοποιούσε ταξίδι στη Μεσόγειο και προσάραξε στα ρηχά κοντά στο νησί Τζίγκλιο νότια της Τοσκάνης στην Ιταλία, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Skynews.


Το κρουαζιερόπλοιο «Costa Concordia», αναχώρησε στις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, τοπική ώρα, (20:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος) από το λιμάνι της Σαβόνα και ύστερα από περίπου δύο ώρες παρουσίασε εισροή υδάτων όταν «κόλλησε» σε αβαθή. Ύστερα από λίγη ώρα, ο καπετάνιος έδωσε εντολή για άμεση εκκένωση του πλοίου. Με τη βοήθεια της Ακτοφυλακής και άλλων βοηθητικών πλοίων, οι 4.231 επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη ξηρά.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως στη διάρκεια της επιχείρησης, ορισμένοι επιβάτες πήδηξαν στη θάλασσα με τα σωσίβιά τους. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται στους 15.

«Βρισκόμασταν στην τραπεζαρία όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. Όλα τα φώτα έσβησαν και το πλοίο έμοιαζε να είχε χτυπήσει κάτι καθώς αρκετά αντικείμενα έπεσαν κάτω από την πρόσκρουση. Αρχικά ο καπετάνιος ανακοίνωσε πως έχει σημειωθεί διακοπή ρεύματος λόγω τεχνικού προβλήματος», δήλωσε αρχικά ο Luciano Castro, ένας από τους επιβάτες του πλοίου.


«Ωστόσο, ύστερα από λίγο είδαμε τα μέλη του πληρώματος να οδηγούν τον κόσμο στους χώρους εκκένωσης, δίνοντάς τους παράλληλα σωσίβια», πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως η ανησυχία των επιβατών ήταν έκδηλη από τα πρώτα κιόλας λεπτά της πρόσκρουσης.

Στη συνέχεια ακούστηκαν τα επτά σφυρίγματα που σήμαινε πως έπρεπε να κατευθυνθούμε τις σωσίβιες λέμβους. Επικράτησε πανικός», πρόσθεσε.


Όλη η περιπέτεια είχε κάτι από τον Τιτανικό. Το πλοίο έμοιαζε να έχει χτυπήσει κάτι και σε καμία περίπτωση δεν ήταν απλώς ένα πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση... ειδικά όταν πήρε κλίση προς τα δεξιά», τόνισε από την πλευρά της η Mara Parmegiani, μια άλλη επιβάτης.


Δείτε το video...



Η ακτοπλοϊκή εταιρεία επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της πως 3.198 επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων αρκετών Βρετανών πολιτών, μεταφέρθηκαν χωρίς προβλήματα στη ξηρά μαζί με τα 1.231 μέλη του πληρώματος, με την επιχείρηση να ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 01:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου, τοπική ώρα (02:20 ώρα Ελλάδος).



Το «Costa Concordia» κόστισε 690 εκατ. δολάρια και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα πλοία του στόλου της Costa Cruise. Διαθέτει 1.500 καμπίνες, τέσσερις πισίνες, πέντε εστιατόρια και 13 μπαρ.






Πώς θα τον ανάψεις στο πι και φι!

Posted: 13 Jan 2012 09:30 PM PST

Ξέρεις πως σε θέλει. Ξέρεις ότι σε βρίσκει ελκυστική. Κι όμως, δεν έχετε πετύχει ακόμα την απόλυτη ηδονή, το σεξ που σου μένει αξέχαστο, το ζωώδες και παθιασμένο έρωτα που όλο ακούς και όλο δεν βλέπεις.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Υπάρχουν μερικές απλές κινήσεις που θα τον ανάψουν στη στιγμή και δεν θα σε αφήνει να φύγεις από το κρεβάτι! Δοκίμασέ τες και δεν θα χάσεις...

Κίνηση πρώτη: Θα μοσχομυρίζεις!
Την επόμενη φορά που θα τον περιμένεις στο σπίτι μετά τη δουλειά, κάντου μια έκπληξη και περίμενέ τον λουσμένη με το νέο σου άρωμα και την αντίστοιχη λοσιόν σώματος. Η νέα μυρωδιά θα ξυπνήσει τις αισθήσεις του και τα ζωώδη ένστικτά του. Φυσικά, δεν χρειάζεται να του πεις κάτι εσύ. Άφησέ τον να μαντέψει και όλο αυτό το μυστήριο θα λειτουργήσει αφροδισιακά υπέρ σου.

Κίνηση δεύτερη: άσε να μάθει για τις κατακτήσεις σου!

Θα πρέπει βέβαια όλα να γίνουν τυχαία. Εσύ δεν πρέπει ούτε να προκαλέσεις το θαυμασμό, ούτε να τον κάνεις να ζηλέψει. Για παράδειγμα μπορείς τυχαία να αναφέρεις τον κύριο στο σούπερ μάρκετ που σε φλέρταρε θαυμάζοντας τα ωραία σου τα μάτια. Ε δεν μπορεί, θα θαυμάσει και ο καλός σου τα μάτια σου και όχι μόνο!


Κίνηση τρίτη: μοιράσου μαζί του τις φαντασιώσεις σου!
Την επόμενη φορά που θα είστε στα προκαταρκτικά, άρχισε να του διηγείσαι μία από τις φαντασιώσεις που έχεις χωρίς να στο έχει ζητήσει. Το ενδιαφέρον θα τον ανάψει και είναι πολύ πιθανό να κάνετε τη φαντασίωση πραγματικότητα επί τόπου.


Κίνηση τέταρτη: δείξε το ενδιαφέρον σου για κάποιον σέξυ ηθοποιό!
Αφού αποφασίσετε πως θα δείτε ταινία στο σπίτι, διάλεξε την ταινία με την αγαπημένη σου ερωτική σκηνή και τον ακόμα πιο αγαπημένο σου ηθοποιό να επιδίδεται σε αυτήν. Τυχαία και καθώς την παρακολουθείτε, άρχισε να πετάς μερικά αχ και βαχ και τόνισε πως ο εν λόγω ηθοποιός είναι ο μοναδικός άντρας που θα πήγαινες μαζί του εκτός από τον αγαπημένο σου. Πριν να το καταλάβεις, θα σε έχει βάλει κάτω και θα αναβιώνετε την συγκεκριμένη ερωτική σκηνή.


Κίνηση πέμπτη: κάντον να σε λαχταρίσει!
Χρησιμοποίησε την τεχνική ''σταμάτα ? ξεκίνα''. Ενώ είστε έξω, άρχισε να τον χαϊδεύεις και να τον φιλάς δίνοντας την εντύπωση πως θέλεις κάτι παραπάνω. Αν σου πει να πάτε σπίτι, πες ότι θέλεις να μείνεις λίγο ακόμα έξω. Αφού φτάσετε σπίτι, και ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι, φτάστον στα όριά του προτού προχωρήσετε παραπέρα. Έτσι, θα αυξήσεις τη λαχτάρα να σε κάνει δική του που είναι το απόλυτο σεξοδιεγερτικό τρικ.


Κίνηση έκτη: φάτε μάτια ψάρια!

Δεν χρειάζεται να του πεις ''σε θέλω, έλα να το κάνουμε, με φτιάχνεις'' για να τον ανάψεις. Οι άντρες είναι όντα που εμπιστεύονται πολύ την εικόνα και όσο πιο θελκτική γίνεις στα μάτια του, τόσο καλύτερα θα περάσεις στην αγκαλιά του. Απόψε κιόλας, φόρα τα πιο καυτά σου εσώρουχα, ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μικρό κοντό φορεματάκι που θα του κόψει την ανάσα. Κι αν σου αντισταθεί να μας το πεις.


Κίνηση έβδομη: δείξε το πόσο σε ανάβει κι εκείνος!
Δεν χρειάζεται να προσποιηθείς ότι σου αρέσουν όσα κάνει. Αν όμως πραγματικά σε φτιάχνει με τα κόλπα του, δείξτο έμπρακτα. Φωνές, βρώμικα λόγια, βογγητά και ότι άλλο σου αρέσει. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί όλοι οι άντρες την βρίσκουν με τις ταινίες πορνό; Εκεί βρίσκουν ωραίες και θελκτικές γυναίκες που κάνουν θόρυβο, πολύ θόρυβο και δείχνουν το πόσο ευχαριστιούνται αυτό που γίνεται στο κρεβάτι. Ευκαιρία να γίνεις η δική του πορνοστάρ.


Προσοχή μην τον ''σβήσεις''


Μην στέκεσαι σαν κολόνα με τα πόδια ανοιχτά και περιμένεις να γίνουν όλα από δική του πρωτοβουλία.


Μην κάνεις απότομες και άγαρμπες κινήσεις που μπορεί να τον τραυματίσουν. Τα δαγκώματα στην ευαίσθητη περιοχή του δεν περιλαμβάνονται στο ζωώδες σεξ αλλά στα ατυχήματα του ΚΑΤ.




Μην ασχολείσαι μόνο με το πέος του. Δείξε το ίδιο ενδιαφέρον για όλες τις ερωτογενείς ζώνες του κορμιού του.




Μην τον κόβεις για να πας τουαλέτα. Φρόντισε να έχεις κάνει από πριν την ανάγκη σου γιατί μέχρι να επιστρέψεις κάποιος θα έχει ''πέσει''.







πηγή

CASTING - MILLA VINCENT - RUSSIAN-ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ

Posted: 13 Jan 2012 08:54 PM PST

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

τζιμης πανουσης

Posted: 13 Jan 2012 10:17 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άστεγη διεκδικεί βραβείο της Intel με έπαθλο 100 χιλ. δολάρια Διαβάστε την ιστορία μιας 17χρονης άστεγης από τις ΗΠΑ που κατάφερε να είναι υποψήφια γ

Posted: 14 Jan 2012 02:51 AM PST

Η 17χρονη Samantha Garvey είναι άστεγη και ζει μαζί με τους γονείς της σε άσυλο αστέγων.

Ωστόσο η 17χρονη έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανη για τον εαυτό της και να ελπίζει σε μια καλύτερη μέρα αφού κατάφερε μετά από σκληρή δουλειά να συμπεριληφθεί στους 61 υποψήφιους για το σημαντικό βραβείο Intel Science Talent Search, που αναζητά ανάμεσα σε εφήβους τα δυνατά μυαλά από άποψη επιστημονικής κατάρτισης.

Το βραβείο της Intel είναι 100.000 δολάρια και η κοπέλα έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Η 17χρονη, που είναι μια άριστη μαθήτρια στο Λύκειο του Μπρέντγουντ στο Λονγκ Άιλαντ της Νέας Υόρκης, ζει σε ιδρύματα από μικρή αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω.





"Μπορείς να κλαψουρίζεις και να παραπονιέσαι για τη ζωή σου αλλά τι θα καταφέρεις μ' αυτό;"αναρωτιέται, προσθέτοντας ότι ακολούθησε τη συμβουλή του πατέρα της που της λέει να μαζεύει το μυαλό της και να κοιτάει πάντα μπροστά.

Η βραβευμένη εργασία της κοπέλας επικεντρώνεται στα μύδια και όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει θαλάσσια βιολόγος. Αυτό που βρήκε είναι πως τα μύδια είναι σε θέση να αναπτύξουν ένα πιο παχύ δέρμα αφότου έχουν επιζήσει από μια επίθεση.

Μάλιστα το σημαντικότερο είναι πως μετά από αυτό της το κατόρθωμα, η πολιτεία ευαισθητοποιήθηκε και παραχώρησε στην οικογένειά της ένα σπίτι με πληρωμένο ενοίκιο.

Σε δύο βδομάδες θα μάθει εάν κατάφερε να περάσει στους τελικούς του διαγωνισμού και η ίδια τώρα εύχεται να μπορέσει να κερδίσει το έπαθλο της Intel, αλλά και την υποτροφία που το συνοδεύει.

Της το ευχόμαστε ολόψυχα.

Σαββατοκύριακο με κακοκαιρία Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περι

Posted: 14 Jan 2012 02:47 AM PST

Θα υπάρχουν χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, σήμερα, Σάββατο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Αναλυτικότερα: Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της ηπείρου.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδων και την Κρήτης , θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ενώ θα χιονίσει στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βόρεια ορεινά παροδικές χιονοπτώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος και από το μεσημέρι και από τα βόρεια, βαθμιαία οι νεφώσεις θα αυξηθούς και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το βράδυ παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μηδέν έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι και βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Τρεις οι ύποπτοι για την κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη Διαβάστε που προσανατολίζονται οι έρευνες των αρχών για την μεγάλη κλοπή στην Εθνική Πινακοθήκη

Posted: 14 Jan 2012 02:45 AM PST

Τεράστια αμοιβή για τα κλεμμένα έργα τέχνης της Εθνικής Πινακοθήκης προσφέρει η Ελληνική αστυνομία προκειμένου να εντοπιστούν οι σπάνιοι πίνακες και να συλληφθούν οι δράστες.

Όπως αναφέρει το "Βήμα", τρεις είναι οι ύποπτοι που εξετάζονται από τις αρχές. Πρόκειται για σεσημασμένους διαρρήκτες για τους οποίους υπήρχαν ενδείξεις συμμετοχής και σε άλλες διαρρήξεις σε κατοικίες ή γκαλερί με στόχους πίνακες μικρότερης αξίας.

"Ειδικότερο ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει για έναν 35χρονο που δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιου είδους ενέργειες, έτσι λοιπόν έχουν ήδη ξεκινήσει παρακολουθήσεις ή προσεγγίσεις υπόπτων, ενώ ήδη έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα υποκλοπών της ΕΥΠ", αναφέρει το δημοσίευμα.

Η έρευνα των αρχών επικεντρώνεται σε περίπου 40 άτομα που έχουν σχετιστεί τα τελευταία χρόνια με λαθρεμπόριο έργων τέχνης.

Παράλληλα, εξετάζονται και συνομιλίες ανθρώπων της νύχτας από την ΕΥΠ, όπου γίνεται λόγος για σχέδια αρπαγής πινάκων.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ πιστεύουν ότι τα έργα βρίσκονται σε κάποια κρυψώνα και δεν έχουν παραδοθεί σε αυτόν που παρήγγειλε την κλοπή.

"Έχουμε δημιουργήσει πλέον μια σαφή εικόνα για τον τρόπο που έγινε η αρπαγή των πινάκων. Ο δράστης που φαίνεται στις κάμερες να φοράει σκούφο έσπασε με μάλλον ερασιτεχνικό τρόπο τζάμι της Εθνικής Πινακοθήκης και όρμησε στον χώρο όπου φυλάσσονταν οι τρεις πίνακες.

Ύστερα κάθισε στα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στο υπόγειο του κτιρίου και προσπάθησε με ένα μαχαίρι να αφαιρέσει τα κάδρα. Μόλις έγινε αντιληπτός από τον φύλακα προσπάθησε να διαφύγει και του έπεσε ένας πίνακας του Μοντριάν. Η κίνησή του ήταν μάλλον σπασμωδική. Αν δεν ήταν ελλιπέστατα τα μέτρα ασφαλείας μάλλον ο συγκεκριμένος διαρρήκτης δεν θα είχε επιτύχει τον στόχο του", αναφέρουν χαρακτηριστικά αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται πως στελέχη της ΕΛΑΣ επανεξετάζουν πρόσφατες ανεξιχνίαστες υποθέσεις κλοπής έργων τέχνης όπως αυτή του κερκυραίου ζωγράφου Αγγελου Γιαλλινά, όταν τον Σεπτέμβριο του 2010 είχαν κλέψει από το σπίτι του αρκετούς πίνακες.

Στη Βουλή η κλοπή της Ε. Πινακοθήκης

Με ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκης έφερε το θέμα της κλοπής στην Ε. Πινακοθήκη στη Βουλή.

Όπως είπε, απεδείχθη περίτρανα ότι η πολυδιαφημιζόμενη φύλαξη των μουσείων και των αρχαιολογικών μας χώρων από ιδιωτικές εταιρείες είναι απολύτως ανεπαρκής για την προστασία των πολιτιστικών μας θησαυρών.

Τόνισε δε πως την ίδια ώρα δε το μέτρο της εφεδρείας συρρικνώνει περαιτέρω τις ήδη ισχνές χρηματοδοτήσεις και αφήνει αφύλακτα τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς μας χώρους στο έλεος του οργανωμένου εγκλήματος.

"Πως είναι δυνατόν να χαρακτηρίζονται ως επαρκή τα μέτρα ασφαλείας στην Εθνική Πινακοθήκη, όταν υπήρχε μόνο ένας νυχτοφύλακας για ολόκληρο το κτήριο και όταν ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε τους κανόνες ασφαλείας της Πινακοθήκης "ανύπαρκτους"; ρώτησε χαρακτηριστικά, και ζήτησε να μάθει λεπτομέρειες για τη φύλαξη και εαν προκύπτουν ευθύνες της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης για το συμβάν.

Έλληνας Κροίσος με αδήλωτο Falcon 900

Posted: 14 Jan 2012 02:43 AM PST

Διαβάστε στο NEWS 247 για την υπόθεση που ανακάλυψε το ΣΔΟΕ, κάνοντας λόγο για ενδεχόμενο ξέπλυμα μαύρου χρήματος, με πιθανότερο σενάριο την ύπαρξη offshore εταιρείας

Στο αεροδρόμιο της Χίου εντοπίστηκε "παρκαρισμένο" αεροσκάφος τύπου Falcon 900, αξίας αγοράς 15.000.000 ευρώ και ιδιοκτησίας Έλληνα, που το κρύβει από την Εφορία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Δημοκρατίας" (14/01), ως ιδιοκτήτες του πολυτελούς αεροσκάφους εμφανίζονται δύο έμποροι, οι φορολογικές δηλώσεις των οποίων σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν την απόκτηση και συντήρησή του.

Έλεγχος του ΣΔΟΕ, που βρίσκεται σε εξέλιξη τους τελευταίους δύο μήνες, έδειξε ότι το συγκεκριμένο ιδιωτικό τζετ εισήλθε στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο του 2011 και έκτοτε παραμένει στο αεροδρόμιο του ακριτικού νησιού.

Ζητήθηκαν όλα τα απαραίτητα στοιχεία από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, από τα οποία προκύπτει ότι εισήχθη από τη Γαλλία, χωρίς όμως να μπορεί να διαπιστωθεί ποιος είναι ο αρχικός αγοραστής του. Φαίνεται μόνο, ποιοι είναι οι τωρινοί ιδιοκτήτες του.

Από το ΣΔΟΕ γίνεται λόγος για υπόθεση φοροδιαφυγής εκατομμυρίων ευρώ και ενδεχόμενο ξέπλυμα μαύρου χρήματος με πιθανότερο σενάριο αυτό της ύπαρξης offshore εταιρείας, πίσω από το αεροσκάφος.

Στη διάθεση των αρμόδιων Αρχών βρίσκονται ήδη όλα τα στοιχεία της ΥΠΑ, από τα οποία προκύπτει ότι τα καταγεγραμμένα στο νηολόγιό της αεροσκάφη είναι 104.

Εντύπωση με αφορμή τα στοιχεία προκαλεί το γεγονός, ότι μέσα σε μία διετία τα ιδιωτικά αεροσκάφη που βρίσκονταν στο ελληνικό νηολόγιο μειώθηκαν σχεδόν κατά το μισό.

Ο έλεγχος συνεχίζεται και στο νέο νηολόγιο, όπου φαίνεται να μεταφέρθηκαν πάνω από 100 ιδιωτικά τζετ, για να διαπιστωθεί εάν η μετακίνησή τους έγινε με νόμιμες διαδικασίες και αν καταβλήθηκαν οι προβλεπόμενοι φόροι.

Στο πλαίσιο του ελέγχου, εξετάζονται ακόμη και οι διαδικασίες συντήρησης και στάθμευσης των συγκεκριμένων αεροσκαφών, ποσό που ετησίως κυμαίνεται από 900.000 έως και 1.500.000 ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΥΠΑ.

ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ: Μπορεί μια λάθος πρώην να δυναμιτίσει μια σωστή νυν;

Posted: 14 Jan 2012 02:40 AM PST


Έχεις ακούσει την παροιμία "Αν καείς από το χυλό, φυσάς και το γιαούρτι;"! Ε, λοιπόν όσο κουτή μου ακουγόταν όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε ο καιρός κι έμεινα να φυσάω την κουταλιά το στραγγιστό και να μην μπορώ να κάνω αλλιώς. Πώς κάνεις την πληγή που έχει αφήσει μια παλιά σχέση να μην "κάψει" μια νέα γνωριμία; Πόσο εύκολο είναι να αφεθείς σε ένα νέο έρωτα με όλο σου το είναι, όταν η τελευταία φορά που το έκανες σε "έσκασε" στον τοίχο με ταχύτητα φωτός;

ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΥΛΛΕΚΤΗΣ
Από μικρό παιδί όλοι μου μιλούσαν για την πείρα. Την πολύτιμη αρετή της επανάληψης και της γνώσης που θα σε κάνει να αντιμετωπίζεις κάθε πρόβλημα πιο αποτελεσματικά. Γιατί; Μα πολύ απλά επειδή το έχεις ξανασυναντήσει και το γνωρίζεις. Και έρχομαι να ρωτήσω! Είναι τόσο πολύτιμη η αρετή της εμπειρίας στον έρωτα και τις σχέσεις; Μην βιαστείς να απαντήσεις! Σκέψου το λιγάκι.

Η εφαρμογή μιας "κακής" εμπειρίας σε νέο... "υποκείμενο": Προσπάθησα πολύ να πετύχει εκείνη η σχέση. Όμως 'it takes two to tango' και απ' ότι φαίνεται το μόνο που κατάφερνα είναι να με χορεύει στο ταψί. Δεν λογάριαζα τίποτα. Ήθελα μόνο να περνάω χρόνο μαζί της. Τις οργάνωνα ρομαντικά δείπνα, τις έστελνα λουλούδια, τις έλεγα συνέχεια πόσο ερωτευμένος είμαι μαζί της και εκείνη τι έκανε; Απλά, εξαφανίστηκε!

Πέρασε αρκετός καιρός και ήρθε νέο πρόσωπο στη ζωή μου. Με όλες τις προϋποθέσεις να γίνει έρωτας. Το ένιωσα πως μπορεί να είναι το σωστό. Η ιδανική γυναίκα που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όμως δεν βούτηξα... Κρατήθηκα! Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν: "Ώπα! Φυλάξου Λευτέρη!" Έχω βλέπεις στην άκρη του μυαλού μου το άσχημο τέλος. Το στραπάτσο. Τη σφαλιάρα...

Έρχονται μέρες που θέλω να πάρω τηλέφωνο, αλλά δεν το κάνω! Θέλω να της πω πράγματα που νιώθω, όμως μια φωνή μέσα μου με προειδοποιεί. "Μην ανοίγεσαι. Συγκρατήσου!" Είναι φορές που αισθάνομαι πως "μισοκλείνω την κάνουλα" για να μην πλημμυρήσω πάλι συναισθήματα και χάσω την μπάλα. Προσπαθώ να παίξω στη σχέση όπως ο Κασπάρωφ στο σκάκι. Μία κίνηση εγώ, μία εκείνη!

ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ;
Και έρχεται εδώ η φωνή της λογικής και σου λέει όλα καλά. Έτσι πρέπει φίλε μου. Γιατί όλα τα πράγματα στη ζωή χρειάζονται μέτρο! Καλό είναι το πάθος, καλή και η έξαψη της στιγμής, όμως μια σχέση θέλει πολλά περισσότερα. Τότε πετούσα στα σύννεφα και δεν έβλεπα την πραγματικότητα. Πως εκείνη ήταν εκεί μόνο αν δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει, πως κάθε φορά που της μιλούσα για κάτι πιο... δεσμευτικό εκείνη έστρεφε το βλέμμα αλλού. Κι έμεινα εγώ με την... έξαψη κι εκείνη με μια κατάκτηση στο ράφι της!

Γίνεται όμως να γεννηθεί έρωτας με "πρέπει", όρους, κανόνες και περιορισμούς; Αν δεν του δώσεις τροφή και χώρο πώς θα εξελιχθεί; Γιατί κι η καινούρια ιστορία, το πρόσωπο που βρίσκεται τώρα στη ζωή μου έχει ανάγκη από το... παραμύθι. Αντί για αυτό βλέπει έναν άνθρωπο "κουμπωμένο", συνεσταλμένο, χωρίς πολύ πάθος. Τρυφερό ίσως, συνεπή μπορεί, αλλά λίγο κρύο.

Τελικά η εμπειρία μπορεί να έχει θετικό αποτέλεσμα στην επόμενη σχέση; Ή απλά μεταφέρουμε τα απωθημένα μας στην έρμη την επόμενη; Μήπως απλά αφήνουμε την ευκαιρία να περάσει από μπροστά μας, μόνο και μόνο για να μην πληγωθούμε;

Ποιος ξέρει; Μπορεί να μου βγει και σε καλό... Θα δείξει!

Τραγωδία με κρουαζιερόπλιο στην Ιταλία – Τρεις νεκροί και 14 τραυματίες

Posted: 14 Jan 2012 02:39 AM PST


Συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση διάσωσης ανοικτά της Τοσκάνης, οπου προσάραξε το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia, με περίπου 4.000 επιβάτες.
Όπως είπε ο νομάρχης του Γκροσέτο, Τζιουζέπε Λινάρντι, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε 3 και σε 14 των τραυματιών, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό.
"Υπάρχουν τρεις επιβεβαιωμένοι θάνατοι", δήλωσε ο νομάρχης ενώ απολογισμός των σωστικών συνεργείων, νωρίτερα, έκανε λόγο για έξι νεκρούς και αρκετούς αγνοούμενους.
Μέλη των συνεργείων διάσωσης, κρατώντας τη λίστα των επιβαινόντων στο πλοίο, προσπαθούν να τους εντοπίσουν και να διαπιστώσουν αν βρίσκονται στη στεριά.

Στο πλοίο επέβαιναν τουλάχιστον 4.000 επιβάτες, εκ των οποίων πολλοί ξένοι τουρίστες και σχεδόν 1.000 μέλη πληρώματος.

Crash test: τα 7 αγαπημένα μας κραγιόν ΤΩΡΑ!

Posted: 14 Jan 2012 02:38 AM PST


Το κραγιόν για το νεσεσέρ μας είναι ότι και τα ψηλοτάκουνα στην ντουλάπα μας: το item εκείνο που μας δίνει sex appeal! Και αυτή την σεζόν το sex appeal μας έρχεται σε πολλές και διαφορετικές αποχρώσεις με βασίλισσα το burgundy red. Σταθήκαμε πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη μας, φορέσαμε δεκάδες κραγιόν, αφαιρέσαμε με μαντηλάκι ντεμακιγιάζ και επαναλάβαμε για να καταλήξουμε στα επτά εκείνα που θα τον κάνουν να μην χορταίνει τα φιλιά σου! Ξανά και ξανά! Ας μιλήσουμε, λοιπόν, με ντοκουμέντα, εταιρίες και αποχρώσεις.
PS: οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις το δικό σου αγαπημένο αγαπημένο κραγιόν πολύ οικονομικότερα. Go shopping, go for it!



Pure Color Velvet Lipstick Απόχρωση Fuchsia από την Estee Lauder. Αρχική τιμή: €27.50.
Έχει σατινέ υφή και γλιστρά πάνω στα χείλη ενώ παράλληλα τα ενυδατώνει. Το πιο flashy χειμερινό χρώμα για όσες δεν μπορούν να αποχωριστούν τα φούξια ούτε στις χαμηλές θερμοκρασίες.



Rouge Allure Velvet no 39, Les Somptueuse της Chanel. Αρχική τιμή: €32.40. Έχει την τέλεια ματ υφή που δεν αφυδατώνει τα χείλη και το καλύτερο, θα σου μείνει πιστό (δηλαδή εκεί!) ακόμη και μετά από πολλά φιλιά!


Rouge Interdit Aπόχρωση Lune Carmin Nούμερο 52 της Givenchy. Αρχική τιμή: €23.40. Τολμηρό σκούρο κόκκινο και τέλειο packaging. Το περνάς από αλυσίδα και το κρεμάς στο λαιμό σου!



Le French Touch Absolu απόχρωση Saint Honoré της Lancome. Αρχική τιμή: €29.90. H απόχρωση-σταρ της φετινής σαιζόν, ένα φλογερό και προκλητικό κόκκινο με πολύ υψηλή συγκέντρωση σε χρωστικές...


Rouge Pur Couture Golden Lustre απόχρωση no 101 από τον YSL. Αρχική τιμή: €32.57. Αν το προτιμήσεις συνδύασέ το απλώς με πολλές στρώσεις μάσκαρα για όγκο και μήκος και foundation!


Κραγιόν MAC απόχρωση RubyWoo. Αρχική τιμή: €17.50. Τα MAC είναι κλασικός προορισμός μας για fashionable χρώματα στα χείλη!



Intense Lipstick no 382, L'Oreal. Αρχική τιμή: €13.00. Αν θες οικονομικές λύσεις και stylish χρώμα στα χείλη στα stands της L'Oreal μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Δική μας αγαπημένη απόχρωση είναι αυτή ακριβώς.

i-Live News - Ζωντανά !

Posted: 14 Jan 2012 01:58 AM PST

i-Live News - Ζωντανά !

Link to News i-live

Ρολό κιμά

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle Υλικά συνταγής μαγειρικής: 700 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ. κιμάς χοιρινός 2 αυγά 1 μεγάλο κρεμμύδι (περασμένο στον τρίφτη) 1/4 κούπας ψιλοκομμένος μαϊντανός ή δυόσμος αλάτι,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει δυναμικά

Posted:

Ειδήσεις Gossip Την Δευτέρα θα επιστρέψει δυναμικά στην εκπομπή του «Φώτης και Μαρία Live» ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετά το ατύχημα του. Ο παρουσιαστής, ο οποίος βρέθηκε στο νοσοκομείο την περασμένη...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η Tila Tequila και η Καμπάλα

Posted:

Ειδήσεις Gossip Η Tila Tequila ξαναχτυπά. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα απουσίας η  μικροσκοπική αμφιλεγόμενη περσόνα  αποφάσισε να σπάσει την σιωπή της και να μιλήσει για την νέα της «αγάπη»....

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Καιρός: Χιόνια με τσουχτερό κρύο το Σαββατοκύριακο

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο και την Κυριακή με χιόνια στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Χαμηλές...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Μάφινς σοκολάτας

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Μικρά λαχταριστά μάφινς για να συνοδέψετε τον καφέ σας… Υλικά Για 4-6 άτομα 2 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ¼ φλιτζάνια τσαγιού ζάχαρη 2 κουταλάκια του...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Έλενα Παπαβασιλείου: Ελεύθερη και ωραία

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Ελεύθερη και ωραία δηλώνει η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή δεν φοβήθηκε να αναφερθεί τόσο στα προσωπικά της όσο και στη σχέση της με τη Ναταλία...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση μέχρι τις 16 Ιανουαρίου

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα: Παρατείνεται, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012 η καταβολή των οφειλόμενων τελών κυκλοφορίας καθώς και η θέση...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τηγανίτες με μήλα

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Μία εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα ενθουσιάσει εσάς και σίγουρα… τα παιδιά. Υλικά Για 4-6 άτομα 60 γραμμάρια αλεύρι 4 μήλα καθαρισμένα 2 κουταλιές κονιάκ 90 γραμμάρια...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Γαρίδες με λιγκουίνι και ντομάτα

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Είστε λάτρης των θαλασσινών; Τότε η παρακάτω συνταγή θα σας αποζημιώσει. Υλικά Για 2-4 άτομα 800 γραμμάρια ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένες 1/2 κουταλάκι ρίγανη αλάτι και πιπέρι...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Αντώνης Σρόιτερ – Ελισάβετ Σπανού: Χώρισαν;

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Τρεις μήνες κράτησε η σχέση του Αντώνη Σρόιτερ με την Ελισάβετ Σπανού. Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό, οι δυο τους αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους, παραμένουν όμως φίλοι. Το...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Demi Moore: Αυτό είναι το νέο boy toy της; (Photo)

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Μπορεί η Demi Moore να χώρισε με τον Ashton Kutcher και να αποφεύγει να κυκλοφορεί, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να κάνει εμφανίσεις με νεαρούς αγνώστων λοιπών στοιχείων. Η Demi,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Προστατεύστε τα χέρια σας από το κρύο

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Το χαμηλό βαρομετρικό μπορεί να κάνει τα χέρια σου άγρια! Προστατεύσου φτιάχνοντας ένα λάδι που θα τα μαλακώσει. Τι θα χρειαστείς: 1/2 ποτήρι αμυγδαλέλαιο 2 κ.σ. ψιλοκομμένη...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


To internet αλλάζει για πάντα..

Posted:

Ειδήσεις Internet: Χωρίς καμία προειδοποίηση και χωρίς να έχει διαρρεύσει καμία πληροφορία ο ICANN, ο οργανισμός που είναι υπεύθυνος για το διαδίκτυο, έκανε την έκπληξη του 2012. Ανακοίνωσε ότι από...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Kινητό με διάρκεια μπαταρίας… 15 χρόνων

Posted:

Ειδήσεις Τεχνολογία: Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι όσες περισσότερες δυνατότητες προστίθενται στα κινητά, τόσο λιγότερο κρατάει η μπαταρία τους. Οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων δίνουν...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


H Μενεγάκη μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την οικονομική κρίση στην Ελλάδα γύρισε και παρουσίασε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου για την κρατική τηλεόραση της Σουηδίας. Η δημοσιογράφος, που ζει και εργάζεται...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Ντοκιμαντέρ για την κρίση στην Ελλάδα (Video)

Posted:

Ειδήσεις Ελλάδα: Την ώρα που η Σουηδία παρουσιάζει πλεόνασμα 7,7 δισ. ευρώ για το 2011 η κοινή γνώμη της σκανδιναβικής χώρας αντιμετωπίζει με περισσή εχθρότητα τους «τεμπέληδες» του νότου που...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Jennifer Aniston: Το πιο ποθητό κορμί

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Η Jennifer Aniston αναδείχθηκε ως το πιο ποθητό κορμί αφήνοντας  πίσω μοντέλα και σέξι κυρίες της διεθνούς showbiz. Η Aniston αναδείχθηκε πρώτη στην έρευνα για τις πιο «καυτές»...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τα όνειρα μας κάνουν πιο δημιουργικούς

Posted:

Ειδήσεις Υγεία: Μια νέα έρευνα γάλλων και αμερικανών επιστημόνων απέδειξε πως ο ύπνος και πιο συγκεκριμένα τα όνειρα που βλέπουμε κατά τη διάρκεια αυτού, συμβάλλουν στην δημιουργία νέων και...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Τέλειο δέρμα σε 8 βήματα

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Οι καλύτερες συμβουλές για άψογη, υπέροχη επιδερμίδα. Εσείς, τις ξέρατε; 1. Επιλέξτε το σωστό ενυδατικό Μερικά από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα της επιδερμίδας (σπυράκια και...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας στο Backstage Theatre Festival στο Badminton

Posted:

Ειδήσεις Τέχνες: Το Θέατρο Badminton παρουσιάζει το έργο του William Shakespeare «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» από την ομάδα βλακlist από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2012. Η παράσταση...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


H Halle Berry παντρεύεται τον πρώην της Kylie;

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Έτοιμη να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας για τρίτη φορά είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η 45χρονη ηθοποιός Halle Berry. Τυχερός είναι ο πρώην της Kylie Minogue και διάσημος ηθοποιός,...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Η πιο Σκοτεινή Ώρα (The Darkest Hour)

Posted:

Ειδήσεις Cinema: Η πιο Σκοτεινή Ώρα (The Darkest Hour) είναι ο τίτλος της ταινίας του Κρις Γκόρακ με τους Έμιλ Χιρς, Ολίβια Θίρλμπι, Μαξ Μινγκέλα, Ρέιτσελ Τέιλορ. Μετά από μια ανεξήγητη παγκόσμια...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Olivia Munn: Γδύθηκε για την PETA! (Photo)

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Το διάσημο μοντέλο και ηθοποιός, Olivia Munn, βγήκε από τα ρούχα της…για καλό σκοπό! Η Munn φωτογραφήθηκε γυμνή για την καμπάνια της φιλοζωικής οργάνωσης PETA, «I’d Rather...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


Beyonce: Δείτε το δωμάτιο που γέννησε! (Photo Gallery)

Posted:

Ειδήσεις Gossip: Η μικρή Blue Ivy Carter χαίρεται από χτες την αγκαλιά και ζεστασιά των γονιών της στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη. Όμως πώς ήταν το δωμάτιο, όπου γέννησε η Beyonce; Φημολογείται πως ο...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


6 τροφές που σε αδυνατίζουν

Posted:

Ειδήσεις Lifestyle: Θέλεις να χάσεις κιλά αλλά δεν αντέχεις τις εξαντλητικές δίαιτες. Επίσης δεν είναι το καλύτερό σου να μετράς με τη ζυγαριά το φαγητό που καταναλώνεις κάθε μέρα. Υπάρχει κι άλλος...

[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]


APW

Posted: 13 Jan 2012 11:06 PM PST

APW


Τα καλύτερα Βιβλία για τη τέχνη του Μακιγιάζ

Posted: 13 Jan 2012 04:47 PM PST


Στατιστικά για το blog

Posted: 13 Jan 2012 03:49 PM PST







ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
STATISTICS:Blogger.com

Σπουδαίες Ανακαλύψεις!

Posted: 13 Jan 2012 02:04 PM PST


Ατάκες Ανεργίας

Posted: 13 Jan 2012 12:36 PM PST


Oι πιο γνωστές ατάκες της… ανεργίας
Δείτε τις πιο έξυπνες ατάκες που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στην «πιάτσα»:
• Δεν με ενοχλεί ότι είμαι άστεγος, αλλά το ότι βρήκαν τη διεύθυνσή μου
• Είχα ξεχάσει πώς γίνεται και πήρα προσπέκτους για να μάθω πως μπαίνουν σε σούπερ μάρκετ
• Ο αριθμός των ανέργων είναι εικονικός, γιατί εγώ πχ , έχω απολυθεί από 8 δουλειές

• Δεν πιστεύω τον αριθμό των ανέργων, γιατί λένε ότι είναι 907.114, 67
• Αύριο θα βγουν και τα ποσοστά αλλεργίας για την κυβέρνηση
• «Ποιος είναι αυτός ο Πανούσης;» ήταν το πρώτο που ρώτησε τον Παπαδήμο ο Νταλάρα
• Μας έχεσε τελικά ο Νταλάρα στις διαπραγματεύσεις
• Σε λίγο θα βάζουμε μέσον για να μείνουμε άστεγοι
• Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τι παίρνω: μισθό πείνας ή μισθό Κίνας;
• Της π……….ς γίνεται με τις επιχορηγήσεις των κομμάτων . Στη λίστα που δόθηκε έπαιρναν επιχορήγηση και τα «Αλλα κόμματα» και ο «Κανένας»
• Με υποβάθμισε σήμερα η Morgan Stanley σε ΑΑΑ. Άφραγκος, Άνεργος, Άστεγος
ΠΗΓΗ: apospasma.gr

Οι κίνδυνοι που κρύβει η βιομηχανική σιλικόνη

Posted: 13 Jan 2012 10:30 AM PST



Από δηλητηριάσεις μέχρι κακοήθειες μπορεί να προκαλέσει η βιομηχανική σιλικόνη, που είναι το υλικό που φαίνεται πως περιείχαν τα … επιθέματα της γαλλικής εταιρείας PIP.
Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι η επαφή του υλικού με τον οργανισμό μπορεί να επιφέρει σοβαρές βλάβες.

«Η διαρροή ενός επικίνδυνου υλικού που μπορεί να περιέχεται σε επίθεμα σιλικόνης είναι πιθανό να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στον οργανισμό μιας γυναίκας. Δηλαδή μπορεί να προκληθούν τοπικές ή ακόμη και γενικευμένες βλάβες» εξηγεί η Σταυρούλα Ευθυμιάδη, γυναικολόγος μαιευτήρας και συμπληρώνει:
«Τοπικά μπορεί να προκαλέσει βλάβες στους ιστούς του μαστού με χειρότερη τη νέκρωση των ιστών (σ.σ.: τύπου γάγγραινα). Επίσης είναι πιθανό να προκληθούν μολύνσεις κάθε είδους όπως για παράδειγμα αποστήματα εντός του μαστού.
Σε ότι αφορά στις γενικευμένες βλάβες αυτό εξαρτάται από την ουσία που μπορεί να περιέχει το επίθεμα. Στην περίπτωση των γαλλικών προϊόντων που φαίνεται ότι περιείχαν ακόμη και παράγωγα πετρελαίου, είναι πιθανό να απορροφηθεί από τον οργανισμό μέσω της λέμφου ή του αίματος και να προκαλέσει από δηλητηριάσεις μέχρι κακοήθειες» καταλήγει η Σταυρούλα Ευθυμιάδη.
Μπορεί να μην έχει αποδειχθεί ότι τα επιθέματα αυτά μπορεί να προκαλέσουν καρκίνο είναι όμως πιθανό να δημιουργήσουν δεκάδες άλλα προβλήματα υγείας. Όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Πέτρος Σαράκης: «Τα ελαττωματικά ενθέματα εμφανίζουν περίπου 11% πιθανότητα διαρροής σιλικόνης. Από κάποιο μικρό σπάσιμο της επιφάνειάς τους δηλαδή, το τζελ της σιλικόνης βγαίνει προς τα έξω με αποτέλεσμα να προκαλείται ερεθισμός και έντονη φλεγμονή του στήθους που πρήζεται, γίνεται επώδυνο και ερυθρό.
Αν παραμείνει η κατάσταση αυτή, μπορεί να επέλθει ακόμη και διάσπαση του δέρματος σε κάποιο σημείο ή μεταφορά μορίων σιλικόνης μέσω των λεμφαγγείων σε λεμφαδένες και άλλα εσωτερικά όργανα με φλεγμονή και σε αυτά».
Ο κ.Σαράκης συνιστά στις γυναίκες που έχουν ανησυχία για την ποιότητα της σιλικόνης που φέρουν στο στήθος τους να απευθυνθούν αμέσως στο γιατρό τους έστω και αν δεν έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν καρκίνο. Όπως λέει: «Δεν έχει αποδειχθεί εμφάνιση καρκίνου οφειλόμενη στα ενθέματα αυτά, αλλά θα πρέπει οι ασθενείς να ζητήσουν ενημέρωση από τον γιατρό τους και σε περίπτωση που έχουν χρησιμοποιηθεί, οφείλει ο γιατρός να τα αφαιρέσει και να τα αντικαταστήσει».
Πηγή: iatropedia

Βοηθήστε τους άστεγους

Posted: 13 Jan 2012 02:49 AM PST


Συγκλονιστική εικόνα


"Όσοι πολίτες εντοπίσουν αστέγους που χρειάζονται βοήθεια, μπορούν να απευθυνθούν στο ΚΥΑΔΑ στα τηλέφωνα 210 - 52.46.515 και 210 - 52.39.465. 
επίσης να τους κατευθύνουν προς το κλειστό γυμναστήριο Ρουφ, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Εχελιδών 69, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό για όλο το 24ωρο σήμερα Πέμπτη, ώστε όσοι δεν έχουν στέγη να προμηθεύονται κουβέρτες, παπλώματα και υπνόσακους, προκειμένου να περάσουν το βράδυ εκεί."



https://www.facebook.com/photo.php?fbid=251156304956457&set=a.205217599550328.50854.100001862694489&type=3&theater


angelaspinkyworld.blogspot.com

Έξυπνες και Σοφές Ατάκες

Posted: 13 Jan 2012 02:16 AM PST



Ο δυνατότερος αντίπαλος είναι αυτός που δεν έχει τίποτα να χάσει...


Η προδοσία είναι αδράνεια της ψυχής, που σημαίνει αδυναμία να είσαι άνθρωπος..


Μην αφήσεις αυτ? που σε τρώει ... να χορτάσει..!


Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα, γιατί απλώς
 οι άλλοι δεν σε σκέφτονται. Αναρωτιούνται τι σκέφτεσαι εσύ για εκείνους.



Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει (Marcel Proust) 


Αυτός που μπορεί, κάνει. Αυτός που δεν μπορεί, διδάσκει.


Αυτό που οι περισσότεροι άντρες επιθυμούν είναι μια παρθένα που είναι πόρνη. (Edward Dahlberg) 




Οταν οι άντρες πάρουν αυτό που θέλουν μετά αναρωτιούνται γιατί το ήθελαν. 


Για σένα είμαι άθεος. Για το Θεό είμαι νόμιμη αντιπολίτευση.


Όποτε νιώθεις ότι η ζωή σου είναι χάλια, να θυμάσαι πως όταν ο ψαλιδοχέρης πήγαινε για κατούρημα...
 έπρεπε να την τινάζει κιόλας!


Δεν εχει σημασια ποσες φορες θα πεσεις...αλλα ποσες φορες θα ειμαστε μπροστα να γελασουμε !


ζητειται προικα ΧΩΡΙΣ νυφη για σοβαρο σκοπο..


Όποιος είπε οτι ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται... ξέχασε να προσθέσει και την @γαμία !


Ο Θεός μας έκανε όλους διαφορετικούς... αλλά όταν έφτασε η σειρά των Κινέζων είπε: 
Κουράστηκα ας αρχίσω τα Copy - Paste....


angelaspinkyworld.blogspot.com

Ποδοσφαιριστής πήγε σε κολέγιο για την ανάγκη του!

Posted: 13 Jan 2012 04:18 PM PST

Ποδοσφαιριστής πήγε σε κολέγιο για την ανάγκη του!
Σε κολέγιο πήγε, την... τουαλέτα έψαχνε γνωστός ποδοσφαιριστής, που μας έχει συνηθίσει σε γκάφες. Ποιός είναι; Ο Μάριο Μπαλοτέλι!
Ο Ιταλός φορ εμφανίστηκε εντελώς ξαφνικά την Πέμπτη στο κολέγιο «Xaverian». Άφωνοι έμειναν οι πάντες μόλις τον είδαν να κατεβαίνει από το χλιδάτο αμάξι του...

Πιο άφωνος απ' όλους, όμως, έμεινε ο σπουδαστής από τον οποίο ο Μπαλοτέλι ζήτησε να του δείξει πού είναι η τουαλέτα!

Μην τον πούνε ακατάδεκτο όμως... Αφού έκανε το «ψιλό» του, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής πήγε στην αίθουσα τον καθηγητών, αλλά και περπάτησε για λίγο στο προαύλιο με σπουδαστές.

«Πάρκαρε τη Bentley έξω από το κολέγιο, μετά μπήκε μέσα και ρώτησε που ήταν οι τουαλέτες, για να επισκεφτεί στη συνέχεια τους καθηγητές. Ακολούθησε η βόλτα του στο προαύλιο που συμπεριφερόταν λες και ήταν δικός του ο χώρος και όλοι τον ακολουθούσαν», είπε ένα από τα παιδιά.

Πάντως, ο Μπαλοτέλι μάλλον το έχει μανία να εμφανίζεται ξαφνικά πιο απίθανα σημεία: το 2010 μπήκε στο προαύλιο γυναικείων φυλακών!
Star.gr
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Βρέθηκε φεγγάρι που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή;

Posted: 13 Jan 2012 04:13 PM PST

Βρέθηκε φεγγάρι που μπορεί να φιλοξενήσει ζωή;
Πριν από λίγους μήνες επιστήμονες εντόπισαν έναν πλανήτη στο Kepler 16, ένα σύστημα που αποτελείται από δύο άστρα. Ομάδα αστροφυσικών στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι είναι πιθανό ο πλανήτης να διαθέτει έναν δορυφόρο που πιθανώς να διαθέτει συνθήκες ευνοϊκές για την παρουσία της ζωής.
Το σύστημα Kepler 16 βρίσκεται σε απόσταση 200 ετών φωτός από τη Γη και τον περασμένο Σεπτέμβριο εντοπίστηκε εκεί ένας πλανήτης, ο Kepler 16b. Ο πλανήτης αυτός είναι ένας γίγαντας αερίων με μάζα ανάλογη με αυτή του Κρόνου και το εντυπωσιακό είναι ότι περιστρέφεται γύρω από τα δύο άστρα ταυτόχρονα. Πρόκειται για τον πρώτο πλανήτη που εντοπίζεται να κινείται γύρω από δύο άστρα και γι αυτό η ανακάλυψη θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική.
Αστροφυσικοί του Πανεπιστημίου Arlington στο Τέξας, οι οποίοι μελετούν το σύστημα, υποστηρίζουν ότι είναι πολύ πιθανό ο πλανήτης Kepler 16b να διαθέτει έναν δορυφόρο ο οποίος ίσως διαθέτει συνθήκες ευνοϊκές για την παρουσία της ζωής. Ζητούν μάλιστα από την NASA να στρέψει τα δικά της επίγεια και διαστημικά όργανα παρατήρησης στο Kepler 16 για να αναζητήσει την «εξωηλιακή Σελήνη» όπως χαρακτήρισε τον δορυφόρο η ομάδα των αστροφυσικών.
Πηγή: www.tovima.gr
Μία πρωτοφανή και άκρως εντυπωσιακή ανακάλυψη, έκανε το ερευνητικό διαστημικό σκάφος Kepler της NASA: εντόπισε έναν πλανήτη στον Γαλαξία μας, ο οποίος περιστρέφεται γύρω από δυο άστρα ταυτοχρόνως, δηλαδή έχει δύο Ήλιους!
Οι λάτρεις της ταινίας " Ο πόλεμος των Άστρων", θα θυμούνται τον πλανήτη Τατουίν όπου κατοικούσαν οι "άνθρωποι της άμμου" και είχαν την τύχη να απολαμβάνουν δύο ανατολές και δύο δύσεις (δείτε στο βίντεο τη σχετική σκηνή)! Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει στην πραγματικότητα με τον Kepler- 16b, όπως ονομάστηκε ο πλανήτης, ο οποίος ολοκληρώνει μια πλήρη περιστροφή γύρω από τους δύο ήλιους του σε 229 γήινες ημέρες.

Ο πλανήτης, βρίσκεται σε απόσταση 200 ετών φωτός από τη Γη και η μάζα του υπολογίζεται στο ένα τρίτο της μάζας του Δία. Σε αντιθεση όμως με τον "Πόλεμο των άστρων", οι αστρονόμοι ανακοίνωσαν ότι επειδή οι δύο Ήλιοι του είναι μικρότεροι από τον δικό μας και κυρίως λιγότερο θερμοί, η επιφάνεια του Kepler-16b θα πρέπει να ψύχεται στους -73 ως -101 βαθμούς Κελσίου. Γι αυτόν το λόγο, απέκλεισαν την πιθανότητα να φιλοξενεί ζωή.

" Πρόκειται για μια καταπληκτική μέτρηση η οποία οφείλεται στις καταπληκτικές ικανότητες του Kepler. Είναι συναρπαστικό ότι υπάρχει εκεί έξω ένας πλανήτης που περιστρέφεται γύρω από δυο άστρα", δήλωσε ο Αλαν Μπος του Carnegie Institution, ο οποίος συμμετείχε στη σχετική μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση «Science».


 


-
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now

Το φεγγάρι μοιάζει τόσο κοντά...

Posted: 13 Jan 2012 04:02 PM PST

Το φεγγάρι μοιάζει τόσο κοντά...
Ποιος είπε ότι μόνον η πανσέληνος προσφέρεται για ωραίο θέαμα και για ωραίες φωτογραφίες;
Εχει και η φθίνουσα φάση της Σελήνης την ομορφιά της, ιδιαίτερα σε κάτι περιπτώσεις όπως αυτή, όταν μοιάζει να... ζουλιέται όσο ακριβώς χρειάζεται για να χωρέσει στο κοίλωμα του όρους Σβάιερσπιτσε στην Ελβετία.
Είναι νωρίς το πρωί και η Σελήνη δύει.
Και μοιάζει τόσο κοντινή που ξεχνά κανείς ότι θα χρειάζονταν ακριβώς πέντε μήνες, 10 ημέρες, 31 λεπτά και 9 δευτερόλεπτα για να τη φτάσει κανείς με ένα αυτοκίνητο που θα έτρεχε με 100 χιλιόμετρα την ώρα – λέμε τώρα, διότι στη φαντασία όλα επιτρέπονται.
ΤΑ ΝΕΑ
Αν σας άρεσε μοιραστείτε το!!(κοινοποίηση στο facebook)Σας ευχαριστώ!!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές