Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Illusion!

Posted: 28 Jan 2012 03:16 PM PST

Βρείτε ποιο είναι το πάνω και ποιο το κάτω!







funfair





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ανέκδοτο: Η ΠΡΟΒΑ

Posted: 28 Jan 2012 03:02 PM PST


Είναι 4 νεαροί μουσικοί που νοίκιασαν ένα διαμέρισμα...


Αρχίζουν λοιπόν το πρώτο βράδυ να παίζουν μουσική, στο διπλανό διαμέρισμά

μένει ένας παππούς, εκνευρισμένος με τη φασαρία που γίνετε τρέχει και κουδουνάει στην πόρτα τους, τους ρωτάει τι συμβαίνει.



Αυτοί του λένε ότι αύριο έχουν να δώσουν μια συναυλία και πως είναι η τελευταία τους πρόβα έτσι και τα καταφέρουν θα σκίσουν.



Το ίδιο σκηνικό γίνετε για πολλά βράδια, αλλά δυστυχώς ο παππούς στο ερώτημα του κάθε φορά έπαιρνε πάντα την ίδια απάντηση.



Κάποτε ο παππούς σταμάτησε να τους χτυπά την πόρτα και να ρωτά τα ίδια και τα ίδια.

Οι νεαροί όμως που συνήθισαν την παρουσία του τόσες μέρες ανησύχησαν οπότε πάνε στο διαμέρισμά του να δουν μήπως και έπαθε κάτι.



Βρίσκουν την πόρτα ανοιχτή και περνούν μέσα, τα φώτα όλα κλειστά, αριστερά, δεξιά ψάχνουν κανένας, στο βάθος βλέπουν το φως από το μπάνιο

αναμμένο, ανοίγουν την πόρτα και έκπληκτοι βλέπουν το γέρο αραχτό με τα δυο του χέρια να την παίζει.



Ο ένας από αυτούς τον ρωτά: Παππού τι κανείς εδώ;



Νααα μια τελευταία πρόβα, έτσι και μου σηκωθεί έρχομαι να σας γ@μ...ω όλους!



taanekdota





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Τι κρύβουν σήμερα Κυριακή 29/1 τα Ζώδια!

Posted: 28 Jan 2012 02:57 PM PST

Γενικό προφίλ

Κυριακή, γιορτή και σχόλη να ήταν η εβδομάδα όλη. Με τον Δία να τα ...φορτώνει στον κόκορα η μέρα προσφέρεται για διασκεδάσεις και κοινωνική ζωή, μακριά από τις καθημερινές σκοτούρες και τα κάθε λογής «μαθήματα».




Κριός
Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιό σας επιφέρει ψυχική και σωματική εγρήγορση. Έτσι, σήμερα προσπαθήστε να μην υποσχεθείτε πράγματα γιατί δεν αποκλείεται από τη μια στιγμή στην άλλη το πρόγραμμα σας να εκτιναχθεί στον αέρα. Αισθηματικά, μέσα από τον ερωτικό σας σύντροφο θα βρείτε την κατανόηση που ψάχνετε. Φροντίστε να κρατήσετε ζωηρό το ενδιαφέρον.


Ταύρος
Η σημερινή μέρα ξεκούρασης μετατίθεται για εσάς καθώς κάποιες ξεχασμένες εργασίες σας χτυπούν την πόρτα. Φίλοι και γνωστοί αναζητούν την παρέα σας, γεγονός που θα σας αγχώσει καθώς σήμερα θα πρέπει να βρεθεί χρόνος για να ικανοποιήσετε πολλούς τομείς της ζωής σας Απροσδόκητες συναντήσεις θα σας χαλαρώσουν και θα σας αφήσουν θετικό αντίκτυπο.


Δίδυμοι
Σήμερα, οι περισσότερες συναντήσεις σας θα έχουν ως αντικειμενικό σκοπό την επίλυση επαγγελματικών θεμάτων. Ωστόσο, από το μεσημέρι και μετά στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε ευχάριστες και φιλικές επαφές που σας βοηθούν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της εβδομάδας. Προσπαθήστε να είσαστε όσο το δυνατόν πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάτε.


Καρκίνος
Με Ήλιο και Ερμή στον 8ο μάλλον θα χρειαστεί να κάνετε καλύτερη διαχείριση τόσο της ενέργειάς σας όσο και των αισθηματικών σας θεμάτων. Οικονομικές συζητήσεις που στην αρχή θα φαντάζουν αδιέξοδες εν συνεχεία θα καταλάβετε πως κρύβουν πολλές ευκαιρίες. Στον αισθηματικό τομέα κινηθείτε λιγάκι αθόρυβα, δημιουργώντας έκπληξη στον ερωτικό σας σύντροφο.


Λέων
Με Ήλιο και Ερμή απέναντι παρακινήστε να αλλάξετε κάποια πράγματα στη συμπεριφορά σας, προκειμένου να γίνετε πιο προσιτοί από τους άλλους. Αισθηματικά, βαδίζετε ένα δρόμο που σχετίζεται με καλύτερες επιλογές, ένδειξη πίστης και μέσα απ' όλα αυτά συναισθηματική ολοκλήρωση. Ιδανική μέρα για να εκδρομές και εξορμήσεις στη φύση.


Παρθένος
Με τον Άρη στο ζώδιό σας ίσως άθελά σας δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με φιλικά ή γνωστά σας πρόσωπα. Πιθανόν να χρειαστεί να ανακαλύψετε ποιοι είναι αξιόπιστοι και ποιοι όχι. Η Αφροδίτη μέσα από τους Ιχθύες δείχνει πως ο αισθηματικός τομέας μπορεί να γίνει το λιμάνι μέσα στο οποίο θα βρείτε την ηρεμία σας. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με ζητήματα δουλειάς.


Ζυγός
Σήμερα, δεν μπορείτε να πείτε πως νιώθετε μοναξιά, αφού με την παρούσα πλανητική διάταξη οι προσκλήσεις δίνουν και παίρνουν. Ωστόσο, προσπαθήστε να ξεχωρίσετε τη θέση σας από άτομα που είναι ασυνεπή, προκειμένου να καταφέρετε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος στα μάτια των φίλων σας. Αισθηματικά, κάποιο τηλέφωνο θα σας ταρακουνήσει για τις μελλοντικές εξελίξεις.


Σκορπιός
Η σημερινή μέρα έχει να προσφέρει ιδιαίτερα πράγματα στους τομείς των αισθηματικών και της ψυχαγωγίας. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 5ο θα σας βοηθήσει να βγάλετε προς τα έξω τα συναισθήματα σας με ιδιαίτερη ευκολία ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να ανταποκριθείτε ιδιαίτερα σε κάθε ψυχικό κάλεσμα. Αισθηματικά, μην προσπαθείτε να ανακόψετε αυτό που δημιουργείται.


Τοξότης
Η παρουσία της Σελήνης στον Τοξότη σε συνδυασμό με την παρουσία του Ηλίου και του Ερμή στον Υδροχόο σας βοηθά να βγάλετε προς τα έξω ένα καλύτερο παρουσιαστικό. Παράλληλα, ευνοεί να μπορέσετε να μιλήσετε για αρκετά ζητήματα και να περάσετε τα μηνύματα που επιθυμείτε. Κάποιες κινήσεις ίσως σας απασχολήσουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα σας ακουμπήσουν.


Αιγόκερως
Διαδραματίζοντας ένα ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή κάποιων, έρχεστε σήμερα να κάνετε μια μικρή επίδειξη ισχύος. Η Σελήνη μέσα από το Κριάρι σας κάνει παρορμητικούς και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή, ώστε κάποια μυστικά σας να μην διαρρεύσουν. Αισθηματικά, μην κάνετε πίσω, αφού το δίκαιο είναι με το μέρος σας αλλά προσπαθήστε να είσαστε σίγουροι για τα βήματα σας.


Υδροχόος
Σήμερα, μπορείτε να πετύχετε πάρα πολλά, αφού έχετε μια κατάφορη επικοινωνιακή εύνοια. Αισθηματικά, έχετε καταφέρει να ταιριάξετε με το σύντροφο σας, αν και μεταξύ σας υπάρχουν ασυμβίβαστα ωράρια. Τη σημερινή μέρα πρέπει να τη δείτε σαν μια πνευματική αποτοξίνωση από τον εργασιακό κόπο. Ίσως τα λεγόμενα κάποιων να μην επιδέχονται αμφισβήτησης.


Ιχθύες
Οι προσωπικές κινήσεις αλλά και οι απαιτήσεις που έχετε από τον ερωτικό σας σύντροφο ίσως ώρες – ώρες δημιουργήσουν συνθήκες προσωρινής έντασης. Επαγγελματικά, προσπαθήστε να συζητήσετε με φίλους και γνωστούς μέσα σε ένα όμορφο και πολιτισμένο κλίμα αλλά κυρίως αποφύγετε να αποφασίσετε εν θερμώ. Κάποιο μήνυμα ή τηλεφώνημα θα καταφέρει να σας συγκινήσει.


astrology.gr





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Απίστευτο: Εγκληματίες πολέμου όσοι χρησιμοποιούν τα κινητά τους στην...

Posted: 28 Jan 2012 02:41 PM PST

Απίστευτο: Εγκληματίες πολέμου όσοι χρησιμοποιούν τα κινητά τους στην... Είναι ποτέ δυνατόν οι πολίτες μιας χώρας να μην μπορούν να χρησιμοποιούν τα κινητά τους ελεύθερα;

Σε όλους εμάς σίγουρα φαντάζει απίθανο, τρελό και αδύνατο! Από ότι...

φαίνεται όμως δεν είναι!

Διότι στη Βόρεια Κορέα σύμφωνα με απόφαση του Κόμματος των Εργατών που έχει την εξουσία της χώρας, οι πολίτες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν τα κινητά τους.

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι όσοι πολίτες της χώρας δεν θρήνησαν «όπως έπρεπε» τον ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ιλ, καταδικάστηκαν σε καταναγκαστικά έργα.

Λίγες ημέρες μετά λοιπόν κυκλοφόρησε η είδηση ότι το ίδιο θα ισχύσει και σε όποιον συλληφθεί να χρησιμοποιεί το κινητό του τις επόμενε 100 ημέρες του πένθους.

Μάλιστα όποιος συλλαμβάνεται να χρησιμοποιεί το κινητό του τηλέφωνο θα τιμωρείται σαν «εγκληματίας πολέμου».

Αιώνες πίσω....!http://www.mediagate.gr/





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Αγνώριστη η Ρamela Anderson

Posted: 28 Jan 2012 02:29 PM PST

Στα 44 της χρόνια, η Pamela Anderson δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. Σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της οι οποίες καταφέρνουν και κρατιούνται σε άψογη κατάσταση στο πρόσωπο, η σεξοβόμβα έχει «σπάσει» πολύ, ενώ έχει..

γεμίσει ρυτίδες! Μπορεί στο κορμί να διατηρείται σε...









άριστη φόρμα και να θυμίζει τη σέξι ξανθιά του «Baywatch», αλλά στο πρόσωπο έχει αλλάξει πολύ. Οι φωτογράφοι την τσάκωσαν σε μια βόλτα με τον νέο της φίλο. Παρόλο που ήταν βαμμένη, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της αλλά και οι ρυτίδες στο πρόσωπο, διακρίνονταν ξεκάθαρα!



http://www.trelokouneli.gr/2012/01/amela-anderson.html#ixzz1kmLMc9zB






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Ταξιδιώτης του χρόνου, ο οποίος επέστρεψε μετά από 74 έτη, πέθανε σε ηλικία 31 ετών

Posted: 28 Jan 2012 02:18 PM PST


Rudolf Fenz, Senior εξαφανίστηκε το 1876.



Παρά την έντονη αναζήτηση από την αστυνομία,ο Fenz δεν βρέθηκε ποτέ. Ωστόσο, η...

οικογένειά του κατέχει πάντα την ελπίδα ότι θα επέστρεφε. Περίμεναν χρόνια, τελικά πέθαιναν ένας-προς-ένα ακόμα με την ελπίδα ότι ο αγαπημένος τους Rudolf μπορεί να έρθει πίσω.



Για όλους τους συγγενείς του που ζούσαν ,ο Rudolf Fenz είχε πεθάνει ,αλλά τελικά επέστρεψε. Και επέστρεψε με τον πιο απίστευτο τρόπο που είναι δυνατόν.

Ο Rudolf Fenz ξαφνικά εμφανίστηκε τον Ιούνιο του 1950 στο κέντρο μιας πολυσύχναστης πόλης, στο κέντρο του Μανχάταν στη Fifth Avenue 74 χρόνια μετά.

Δευτερόλεπτα μετά που εμφανίστηκε στη μέση της Fifth Avenue ,λόγο μεγάλης κίνησης χτυπήθηκε και σκοτώθηκε από αυτοκίνητο.



Ο χρόνος είχε παίξει ένα σκληρό τέχνασμα για τον Fenz, που προωθείται για τρία τέταρτα του αιώνα στο μέλλον, μόνο για να τον πετάξει μπροστά σε ένα αυτοκίνητο.



Από την έναρξη της έρευνας τους στον περίεργο θάνατο ενός παράξενα ντυμένου ανθρώπου, η αστυνομία της Νέας Υόρκης γνώριζε την υπόθεση ότι δεν θα ήταν καθόλου τυπική.



Ο οδηγός ο οποίος χτύπησε και σκότωσε τον παράξενο πεζό κατέθεσε ότι ο άνθρωπος έμοιαζε σαν να ήταν από αλλού, και ορκίστηκε ο άνθρωπος εμφανίστηκε κυριολεκτικά χωρίς προειδοποίηση μπροστά του .



Το ίδιο το πτώμα ήταν ένα αίνιγμα.



Παρά το γεγονός ότι ο αποθανών ντυμένος άψογα και από τα ρούχα που εξέτασαν, η αστυνομική έρευνα επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος μυστήριο φορούσε ρούχα σχεδόν έναν αιώνα πριν από σήμερα.



Σύμφωνα με την αστυνομία και τα αρχεία-που γράφτηκαν από την έρευνα αξιωματικών στον τόπο του ατυχήματος, ο νεκρός φορούσε ένα μαύρο παλτό, ένα καπέλο με πλατύ γείσο, παντελόνια και περίεργα παπούτσια που δένουν με τον, 19ος αιώνα,και πόρπες μεγάλου μεγέθους. Αυτός φαίνεται να είναι στα τριάντα του.



Η Αστυνομία ακόμη βρήκε νομίσματα στο πορτοφόλι του και χαρτονομίσματα των ΗΠΑ με ημερομηνίες πριν από τη δεκαετία του 1870 και τηλεκάρτες με χαραγμένο το όνομα "Rudolf Fenz, Senior."



Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν επίσης μια απόδειξη για την επιβίβαση αλόγων και την αποθήκευση μίας μεταφοράς μεταξύ των αποτελεσμάτων της έρευνας του ανθρώπου.



Ανίκανος να προσδιοριστεί ο τόπος όπου Rudolf Fenz, Senior ζούσε-ή να εντοπίσει οποιαδήποτε πλησιέστερος συγγενής, έτσι λοιπόν η αστυνομία παρέδωσε την υπόθεση σε έναν από τους ανακριτές για αγνοούμενους,τον Hubert Rihn. Με τους πόρους του Γραφείου Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης,ο Rihn σε επαφή με τους ομολόγους του από τις ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας και της Γερμανίας, σε μια προσπάθεια να βρει οποιοδήποτε υπάρχον συγγενή του θύματος.



Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, η έρευνα Rihn του έτρεξε σε αδιέξοδα.



Τέλος, σχεδόν σε μια πράξη απελπισίας,ο Rihn ψάχνει ένα αντίγραφο ενός παλιού τηλεφωνικού κατάλογου από το 1939 της Νέας Υόρκης . Εκεί, οι επίμονοι ερευνητής διαπίστωσαν μια σημαντική ένδειξη: στον κατάλογο που παρατίθεται υπάρχει ένα άτομο που ονομάζετε Rudolf Fenz, Junior.



Αυτή η ανακάλυψη, που ακολουθείται από πολύ επίπονο έργο της αστυνομίας, οδήγησε τον Rihn σε μια ηλικιωμένη γυναίκα, τη χήρα του Rudolf Fenz, Junior.



Εδώ η υπόθεση παίρνει πιο ασυνήθιστη και περίεργη τροπή με τη σειρά της. Τα γεγονότα που προέκυψαν έκαναν τους αξιωματικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης να ζαλιστούν.











Κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης συνέντευξης με τον κ. Rudolf Fenz, νεώτερο, είπε στους ανακριτές ότι ο πατέρας του Rudolf Fenz, Senior, εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής βόλτας του. Εκείνη την εποχή, ο γιος του και αργότερα-ο σύζυγός της ήταν μόλις τεσσάρων ετών. Αναφορές έγιναν από την οικογένεια και μια έρευνα που διεξήχθη από τις αρχές, αλλά κανένα ίχνος του αγνοούμενου πατέρα δεν ήρθε ποτέ στην επιφάνεια.



Το έτος 1876 ο Rudolf Fenz, ήταν τότε 31 ετών.



Έτσι ο Rihn έψαξε σε αρχεία του 19ου αιώνα από ανεξιχνίαστες περιπτώσεις αγνοουμένων που καταγράφηκαν από το Γραφείο Αγνοουμένων Ατόμων της Πολιτείας της Νέας Υόρκης. Εκεί, προς έκπληξή του, είδε τον Rudolf Fenz, Senior, που τον ανέφεραν από την οικογένειά του ως αγνοούμενο.



Μια παλιά φωτογραφία του Rudolf Fenz, (η φωτογραφία ήταν η ακριβής ομοιότητα του ανθρώπου θανατώθηκε στην πολυσύχναστη οδό της Νέας Υόρκης )
http://www.apocalypsejohn.com/2012/01/74-31.html





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Aπό μικρή η Nτεμι Μουρ είχε προτίμηση στους μικρότερους άντρες !

Posted: 28 Jan 2012 02:05 PM PST

Ενα βίντεο της εκπομπής «Entertainment Tonight» από το 1982, δείχνει την...

ηθοποιός φιλάει παθιασμένα αρκετές φορές έναν 15χρονο.







Η 19χρονη τότε Moore φωτογραφήθηκε καθώς αντάλλασε φιλιά με τον συμπρωταγωνιστή της στην εκπομπή «General Hospital», Philip Tanzini, στο πάρτι γενεθλίων του



http://www.newsbeast.gr





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πόσα ξέρετε για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης;

Posted: 28 Jan 2012 01:56 PM PST


http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/363dd96ccb22b91abcbce91518ff10fb_M.jpgΑν δεν είστε από τις γυναίκες που θέλουν παραμυθένιους γάμους

και δεξιώσεις...


μάλλον το παρακάτω κείμενο σας ενδιαφέρει.



Μέσα στο 2008 ένας νέος νόμος ήρθε για να ταράξει τα νερά στο μυστήριο του γάμου και όπως ήταν αυτό γνωστό μέχρι τότε. Επρόκειτο για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, το οποίο έδινε τη δυνατότητα στα ζευγάρια που είναι κατά του θεσμού του γάμου να αποκτήσουν τα οφέλη που προσφέρει αυτός, χωρίς όμως να τον πραγματοποιήσουν.







Από τότε μέχρι σήμερα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ζευγαριών που βρήκαν λύση στο πρόβλημά τους χάρη στο Σύμφωνο και, παρότι δεν είναι ακόμα τόσο δημοφιλές ώστε να «χτυπά» στα ίσια το παραδοσιακό έθιμο του γάμου –ο ρομαντισμός δεν πεθαίνει εύκολα, βλέπετε- όλο και περισσότεροι άνθρωποι το επιλέγουν για να αλλάξουν τη ζωή τους με τον τρόπο που θέλουν αυτοί.





Τι ακριβώς προσφέρει, όμως, ένα Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης;





Σύμφωνα με τα υπουργείο Δικαιοσύνης, για το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης ο νέος νόμος προβλέπει τη δυνατότητα δύο ενηλίκων ετερόφυλων προσώπων να συμβιώνουν, καταρτίζοντας αυτοπροσώπως μια απλή συμβολαιογραφική πράξη. Το συμβόλαιο αυτό συντάσσεται από έναν απλό συμβολαιογράφο, χωρίς να χρειάζονται κουμπάροι, συγγενείς και μάρτυρες, και έπειτα καταχωρείται σε ειδικό ληξιαρχικό γραφείο.





Το ζευγάρι μπορεί να συμφωνήσει εξαρχής τα περιουσιακά στοιχεία ενώ αν δεν υπάρχει συμφωνία, θεμελιώνεται αξίωση για τα στοιχεία που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμβίωσης. Όσον αφορά τους απογόνους του ζευγαριού, το παιδί μπορεί να αποκτήσει το επώνυμο που θα επιλέξουν οι γονείς του ή και τα δύο μαζί. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του ΣΕΒ, είναι πως τα δικαιώματα του Αστικού Κώδικα εφαρμόζονται ακριβώς όπως και στην περίπτωση ενός γάμου και το ζευγάρι κατοχυρώνει παράλληλα και συνταξιοδοτικά δικαιώματα.





Τέλος, σε περίπτωση ασυμφωνίας χαρακτήρων, το ζευγάρι μπορεί να χωρίσει με μια απλή λήξη του συμβολαίου, χωρίς χρονοβόρα και πανάκριβα διαζύγια.





Αν λοιπόν είστε μια σύγχρονη νύφη που δεν θέλει όμως να παντρευτεί ως «νύφη» αλλά με τους δικούς της κανόνες και χωρίς πολλή φασαρία, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που έχετε. Αν, από την άλλη, παραμένετε αθεράπευτα ρομαντική και θέλετε να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας, εμείς θα συνεχίσουμε να σας συμβουλεύουμε με τα καλύτερα tips και τις πιο δημιουργικές ιδέες, γιατί όπως και να το κάνουμε, μια ρομαντζάδα όλες την κουβαλάμε.


queen




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Μολυσμένο πόσιμο νερό για 3,7 εκατ. Κινέζους!

Posted: 28 Jan 2012 01:49 PM PST

http://www.newsbeast.gr/files/temp/96C52DEA49BD73659A4C0DC1A0C76C44.jpgΡύπανση σε δύο ποταμούς από απόβλητα ορυχείου.

..

Η απόρριψη καρκινογόνου καδμίου από ορυχείο μόλυνε δύο ποταμούς στη νότια Κίνα και οι αρχές προειδοποιούν 3.7 εκατομμύρια πολίτες να μην πίνουν πόσιμο νερό από το ποτάμι, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.







Οι αρχές άνοιξαν τους υδατοφράκτες σε τέσσερις σταθμούς του ποταμού Longjiang, παραπόταμου του Liujiang, με την ελπίδα να διαλυθούν οι ρυπογόνες ουσίες.





Πολλά ψάρια έχουν εντοπιστεί νεκρά παρά τις προσπάθειες των αρχών που έριξαν εκατοντάδες τόνους παραγόντων εξουδετέρωσης στο ποτάμι για να αποφύγουν την ασφυξία στο νερό.





Οι πολίτες τρέχουν να αγοράσουν εμφιαλωμένο νερό για να αποφύγουν το νερό που προέρχεται από το ποτάμι.

Σήμερα αυξημένα επίπεδα καδμίου ανιχνεύτηκαν σε απόσταση 130 χιλιομέτρων από το ορυχείο. Ωστόσο οι αρμόδιες αρχές λένε πως το νερό του ποταμού ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις για να είναι πόσιμο.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 25χρονου Χανιώτη

Posted: 28 Jan 2012 01:41 PM PST

http://www.newpost.gr/var/thumbs/astynomia97newpost_300___.jpgΣτα δίχτυα της Αστυνομίας έπεσε λίγο μετά τις.

..

8 το βράδυ ο 31χρονος που το μεσημέρι της Παρασκευής δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 25χρονο κτηνοτρόφο στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου.











Η ταυτότητα του δράστη ήταν γνωστή στις αρχές από την πρώτη στιγμή καθώς τον είχε αναγνωρίσει ο αδελφός του θύματος που είδε με τα μάτια του την άγρια εκτέλεση του νεαρού κτηνοτρόφου.





Ο ίδιος εμφανίστηκε στις αρχές στην περιοχή του Αποκόρωνα και παραδόθηκε.





Η Αστυνομία για λόγους ασφαλείας κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό το μέρος που κρατείται αυτήν την ώρα ο 31χρονος ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο δράστης παραδόθηκε.





Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες ο 31χρονος μετέβη με τη συνοδεία του πατέρα του στην αστυνομία.





Εναντίον σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση , για απόπειρα ανθρωποκτονίας ενώ αντιμετωπίζει και τις κατηγορίες της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής.
24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

QUIZ: Ποιο ζώδιο είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης;

Posted: 28 Jan 2012 01:31 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLEVDUW6s3Jp7PBOCB8YrGZ-aBZL8U6F9-RHJ71SPGVipMFbNsQ8sw07W-9noslry7_vPqxFnh9dOj8YPNOHKFwI1XbU5t8pSzoFisBboc7wB1xkcbY3eWTuECz1nh6Zrfhu120M25_Us/s400/matia-italia660.jpgΘα είνα ψέμα, αν σας πει κάποιος ότι δεν λέει ποτέ ψέματα

...

Το κίνητρο όμως του καθένα μπορεί να διαφέρει, όπως και η ευκολία με την οποία το κάνει. Για ορισμένους είναι τέχνη και χάρισμα, ενώ για άλλους...











το πιο δύσκολο πράγμα...Τι γνώμη έχουν τα άστρα; Ποια ζώδια μπορούμε να εμπιστευόμαστε και ποια θα μας ξεγελάσουν με την πρώτη ευκαιρία;









Κριός

Ο Κριός θα σας ξεφουρνίσει μερικά αθώα ψεματάκια για την προσωπική του ζωή. Θέλει να εντυπωσιάζει, οπότε θα βάλει σάλτσα και μια δόση υπερβολής σε κάτι που έζησε για να το κάνει πιο σημαντικό. Αν αντιληφθείτε ότι σας "παραμυθιάζει", μη θυμώσετε μαζί του. Απλά θέλει να ανέβει στα μάτια σας! Δείξτε λοιπόν κι εσείς το θαυμασμό σας.





Ταύρος

Δύσκολα θα πει ψέματα ο Ταύρος, γιατί θεωρεί ότι θα τον καταλάβουν όλοι και το ψέμα του θα αποκαλυφθεί. Και όχι άδικα, αφού δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά. Όταν θα πει όμως ψέματα, θα το κάνει για να αποφύγει μια δυσάρεστη κατάσταση ή έναν πιθανό καυγά.





Δίδυμοι

Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα κυκλοθυμικός κι ενώ αρχικά έχει όλη την καλή διάθεση να κρατήσει την υπόσχεση που σας έχει δώσει, στην πορεία ενδέχεται να αλλάξει γνώμη… Αν λοιπόν σας στήσει στο ραντεβού που είχατε κανονίσει, θα εξαντλήσει τη φαντασία του και θα βρει ένα ψέμα για να δικαιολογηθεί. Είναι τόσο απίθανα τα ψέματα που σκαρφίζεται όμως, που τελικά γίνονται πιστευτά!





Καρκίνος

Ο Καρκίνος θα σας πει ψέματα, θα το κάνει όμως για να σας προστατέψει και να μην στεναχωρηθείτε για κάτι. Αν αποκαλυφθεί, λοιπόν, μην του κρατήσετε κακία, γιατί το έκανε για καλό! Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιήσει το ψέμα από ανασφάλεια ή για να καλύψει κάποιο λάθος που έκανε. Θα είναι όμως μικρό, αθώο και δεν πρόκειται να βλάψει κανέναν.





Λέων

Όταν καταλάβει πως χάνει την επιρροή και την εξουσία που ασκεί στους άλλους ο Λέοντας, όταν δει πως από εκεί που ήταν ο αρχηγός αρχίζει να παίρνει την κάτω βόλτα, τότε θα πει ψέματα, για να ανέβει ξανά στα μάτια εκείνων που μέχρι πριν λίγο τον θαύμαζαν. Δεν θα είναι και ιδιαίτερα πειστικός, ούτε βέβαια θα βλάψει κάποιον με τα ψέματά του, οπότε μην τον φοβάστε, αφήστε τον να λέει!





Παρθένος

Είναι κατά του ψέματος ο Παρθένος. Σπάνια θα χρησιμοποιήσει ένα ψέμα κι όταν θα το κάνει θα είναι για να δώσει βαρύτητα στα λεγόμενά του ή για να κάνει πιο πειστικές κάποιες απόψεις του. Θα είναι όμως τόσο ασήμαντο και θα το ενσωματώσει τόσο καλά, που κανείς δεν θα το καταλάβει!





Ζυγός

Ανήκει στην κατηγορία των ζωδίων που μπορούν άνετα να πούνε ψέματα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς. Και θα το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη, προκειμένου να αποφύγει μια επίπληξη ή έναν καυγά! Επίσης όταν κάνει κάποια απιστία στην ερωτική του σχέση, θα βρει άφθονα ψέματα να ξεφουρνίσει για να θολώσει τα νερά! Προσοχή λοιπόν!





Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα πει μεγάλα ψέματα και θα το κάνει καθαρά για λόγους εκδίκησης. Δεν είναι καθόλου αθώα τα ψέματά του και θα έχουν σκοπό να βλάψουν κάποιον που του έκανε κακό. Είναι ένας τρόπος να πάρει το αίμα του πίσω και δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει. Επίσης, σε μια πιο αθώα εκδοχή, θα σας πει ορισμένα ψέματα για να σας τεστάρει και να διαπιστώσει με τι άνθρωπο έχει να κάνει.





Τοξότης

Ο Τοξότης δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που λένε εύκολα ψέματα. Σπάνια το κάνει και όταν θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία θα είναι για να απεμπλακεί από μια ιστορία στην οποία τρίτα άτομα τον έμπλεξαν. Θα θελήσει να βγάλει την ουρά του απ' έξω, σε κάτι που ειπώθηκε από τον ίδιο, αναιρώντας το.





Αιγόκερως

Τα ψέματα του Αιγόκερου είναι σπάνια και αυτό επειδή δεν θέλει να εκτεθεί σε περίπτωση που αυτά αποκαλυφθούν. Θα το κάνει μόνο όταν υπάρχει κάποιος επαγγελματικός στόχος, άρα λοιπόν πρόκειται για εντελώς αθώα ψέματα που απλά θα "βελτιώσουν" λίγο το βιογραφικό και τις ικανότητές του.





Υδροχόος

Μπορεί να πει με απίστευτη ευκολία ένα ψέμα. Έχει την ικανότητα να το πλασάρει με τέτοιο τρόπο που θα φαίνεται ως η μεγαλύτερη αλήθεια που ειπώθηκε ποτέ. Υποστηρίζει τόσο τα ψέματα που λέει, που φτάνει σε σημείο να τα πιστεύει και ο ίδιος! Το κάνει για να καλύψει μια κατάσταση που δεν τον συμφέρει, αλλά πολλές φορές θα χρησιμοποιήσει το ψέμα, όταν θεωρήσει ότι ο συνομιλητής του δεν είναι έτοιμος να δεχτεί την αλήθεια.





Ιχθείς

Ο Ιχθύς, στην προσπάθειά του να ζήσει σε ένα διαφορετικό και ονειρεμένο κόσμο, πλάθει στο μυαλό του μια κατάσταση, που αργότερα δεν ξέρει ούτε ο ίδιος αν είναι αληθινή ή όχι. Θα πει ψέματα προκειμένου να εξιδανικεύσει τα πράγματα ή να ωραιοποιήσει τη ζωή του. Ο μόνος λοιπόν που κινδυνεύει από αυτό, είναι ο ίδιος!
frappedoupoli




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

46χρονος συνελήφθη για βιασμό

Posted: 28 Jan 2012 01:22 PM PST

http://www.prionokordela.gr/wp-content/uploads/2011/07/astunomia2-371x300.jpgΟ συλληφθείς είναι δραπέτης από τον Απρίλιο του 2011.
..

καθώς παραβίασε δεκαήμερη τακτική άδεια των Φυλακών Μαλανδρίνου όπου ήταν έγκλειστος, εκτίοντας ποινή κάθειρξης 25 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές, απάτες, επιταγές και άλλα αδικήματα.







Ο ίδιος έβαζε αγγελίες εργασίας και όταν τηλεφωνούσαν γυναίκες, που ενδιαφέρονταν, έκλεινε ραντεβού μαζί τους. Τις παραλάμβανε με αυτοκίνητο και τις οδηγούσε σε απόμερη περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου υπό την απειλή μαχαιριού ασελγούσε σε βάρος τους.





Η Ασφάλεια Χαϊδαρίου έχει εξιχνιάσει δύο τέτοιες υποθέσεις μέσα σε ένα δεκαήμερο.





Δεν πρέπει πλεόν κανείς να διστάζει να αναφέρει το οτιδήποτε περίεργο στην αστυνομία. Πρέπει όλοι να είναι πολύ πιο καχύποπτοι απ' ό,τι στο παρελθόν, αφού βλέπουμε πως τα πράγματα έχουν εκτραχυνθεί πλήρως…
prionokordela



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

H Φωτογραφία της κοπέλας του πόσταρε ο Djokovic στο twitter...

Posted: 28 Jan 2012 01:10 PM PST


Είναι τρελός!

!!


Ο Novak Djokovic κάνει πλάκα στην κοπέλα του μέσω facebook και twitter.


Πόσταρε την φωτογραφία που θα δείτε κατά τη διαμονή τους στην Αυστραλία για το τοπικό πρώτο μεγάλο grand slam της χρονιάς, Australian Open, με το εξής μήνυμα: «Αυτή είναι η κοπέλα μου πριν τη δίαιτα με τις πρωτεΐνες»!...


Ο Σέρβος τενίστας αστειεύτηκε με την Jelena όπως λέγεται η κοπέλα που ομολογουμένως είναι πολύ όμορφη και ουδεμία σχέση έχει με την παραμορφωμένη δεσποινίς της εικόνας! Άστα αυτά αγαπητέ «Nole» και συγκεντρώσου τώρα στον ημιτελικό σου γιατί ο Nadal έχει ήδη πιάσει θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και περιμένει…

Εδώ η φωτό που ανέβασε ο ίδιος ο "Joker" στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης:






... και η πραγματικότητα!


24wro




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Τα ξένα media παραμιλάνε για τα πανέμορφα μάτια της κόρης του Michael Jackson

Posted: 28 Jan 2012 01:05 PM PST


Τα ξένα media παραμιλάνε για τα πανέμορφα μάτια της κόρης του Michael Jackson Πως είναι δυνατόν ένα 13χρονο κορίτσι να κλέψει τις εντυπώσεις σε

μια εκδήλωση στην οποία παραβρίσκεται και η Rihanna...




Αυτό αναρωτιούνται και τα περισσότερα ξένα μέσα που φιλοξενούν στα εξώφυλλά τους φωτογραφίες από την πρεμιέρα του The Immortal World Tour του Cirque Du Soleil στο Λος Άντζελες. Στην παράσταση αφιερωμένη στον μεγάλο Michael Jackson βρέθηκαν διάφοροι επώνυμοι, αλλά τα φλας κέρδισε η νεαρή Paris Jackson...

Τα τρία παιδιά του τραγουδιστή έχουν συγκεντρώσει πολύ προσοχή από τα media και η Daily Mail κάνει από τώρα λόγο για ένα μελλοντικό supermodel...

Ωστόσο η Paris παραμένει ένα παιδί και το πιο σημαντικό είναι να διαφυλαχθεί η παιδική της ηλικία και αθωότητα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ με τον star πατέρα της...





article-2093018-117E7A24000005DC-478_634x937





article-2093018-117E7A10000005DC-303_634x437mediagate

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

H επικριτική πεθερά και πως θα την αντιμετωπίσετε

Posted: 28 Jan 2012 12:54 PM PST


http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/5f3f4e64045cbc759bcb11473883c3df_M.jpgΕίναι ακριβώς εκείνη η γυναίκα που σας κάνει να νιώθετε σκουπίδι..

.


και για να την αντιμετωπίσετε πρέπει να δράσετε άμεσα.

Είναι μερικές μανάδες που δεν μπορούν να χωνέψουν πως οι γιοι τους έβαλαν μιαν άλλη γυναίκα πέρα από εκείνες στη ζωή τους. Και εκεί είναι που ξεκινούν τα μπερδέματα. Εκεί είναι που η πεθερά θέλει να επιβάλει την κυριαρχία της και να εδραιώσει τη θέση της ως βασίλισσας και εσάς της «τυχερής» νύφης ως αυλικής της.







Φανταστείτε μια μάχη ανάμεσα σε άγρια θηρία. Το πιο δυνατό θα κερδίσει και θα εδραιώσει την κυριαρχία του. Κάπως έτσι είναι και η σχέση σας με την εν λόγω πεθερά. Αν της δώσετε χώρο θα επεκταθεί και θα σας καταπιεί. Και το χειρότερο δεν υπάρχει γυρισμός. Αν χάσετε τη μάχη, δύσκολα θα ανατρέψετε την πορεία της σχέσης σας. Μην περιμένετε, λοιπόν, από τον άντρα σας να δράσει και να της μιλήσει, καθώς πιθανότατα δεν θα καταφέρει τίποτε, αλλά αντιδράστε. Στην αρχή με το μαλακό και στη συνέχεια όσο αυστηρά απαιτείται αλλά πάντα με ευγένεια, κάντε ξεκάθαρη τη θέση σας και υψώστε το ανάστημά σας. Δεν είστε υποδεέστερη κανενός.
queen

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

7 καλές συνήθειες που σε βλάπτουν

Posted: 28 Jan 2012 12:45 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiamHwLzyOgxyWQRcFfZeNCJ7ATJreUJO0Vz3f2g4g7QfVlGflcxERFKgQ_sHf9sJse-9O_ULQfyrTehqXbymqqrZ-hKY4qFvOA12Wkcv92p6E7RXI8eRUTb-gC8iWxoaz-FC3oK1n5kQ/s200/SHOWER.jpgΚάνεις ντους κάθε ημέρα, ξεπλένεις τα δόντια σου καλά, κοιμάσαι
τουλάχιστον οκτώ ώρες συνεχόμενα και θεωρείς ότι όλα συμβάλλουν στο να διατηρείς την υγεία σου…

Κι όμως αυτές κι άλλες καθημερινές συνήθειες που θεωρείς ευεργετικές, αντίθετα με τα όσα πιστεύεις, βλάπτουν την υγεία σου. Πως μπορεί η καθημερινή ρουτίνα να επηρεάσει την υγεία;















Γνωρίζεις ότι τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια γερνούν την επιδερμίδα σου και βλάπτουν όπως επίσης ξέρεις ότι πρέπει να αποφεύγεις το γρήγορο φαγητό για να διατηρείς κορμί φιδίσιο και υγεία τούρμπο. Σε αυτήν την κατεύθυνση προσπαθείς να ακολουθείς κατά γράμμα τους κανόνες της υγιεινής και τον τρόπο ζωής που θα σε βοηθήσει να είσαι απόλυτα υγιής, καθαρή και να έχεις δερματάκι απαλό και βελούδινο. Ωστόσο να έχεις στο μυαλό σου πως παν μέτρο άριστο!

Όπως αποδεικνύει νέα έρευνα πολλές φαινομενικά καλές συνήθειες μπορούν να γυρίσουν μπούμερανγκ και να βλάψουν την υγεία σου. Ποιες είναι όμως οι επτά καθημερινές «αμαρτίες» και τι μπορείς να κάνεις για να τις διορθώσεις;









1. Ντους κάθε ημέρα





Η χρήση ζεστού νερού σε συνδυασμό με τα σκληρά σαπούνια αφαιρεί τη φυσική λιπαρότητα του δέρματος. Η ξηρότητα, το ξεφλούδισμα και μολύνσεις της επιδερμίδας σου μπορεί να είναι αποτέλεσμα των συχνών καθημερινών ντους με ζεστό νερό. Το καυτό νερό όσο χαλαρωτικό κι αν είναι κάνει κακό στο δέρμα σου.





Αν τρομοκρατείσαι στην ιδέα και μόνο να μείνεις άπλυτη για ένα ολόκληρο 24ωρο, υπάρχει και εναλλακτική λύση! Μπορείς να κάνεις μπάνιο με δροσερό ή χλιαρό νερό. Αν επίσης έχεις ξηρό δέρμα χρησιμοποίησε καθαριστικό που δεν έχει ως βάση του το σαπούνι.









2. Ύπνος για τουλάχιστον 8 ώρες





Ένας γρήγορος υπνάκος μπορεί να αποδειχτεί εξίσου ευεργετικός με μια επιπλέον ώρα νυχτερινού ύπνου. Οι σημερινοί ρυθμοί ζωής είναι τέτοιοι ώστε ακόμη και ο κατακερματισμένος ύπνος να είναι, αντίθετα με όσα πίστευες, πραγματικά ωφέλιμος.





Ξέχνα λοιπόν τις συμβουλές για συνεχόμενο οκτάωρο ύπνου. Αποτελούν μονάχα μια σύγχρονη σύμβαση. Μάλιστα στην πραγματικότητα, ο συνεχόμενος ύπνος σου αφήνει μεγαλύτερο αίσθημα κούρασης.





Άλλωστε εκατοντάδες χρόνια πριν η κατάτμηση του καθημερινού ύπνου ήταν σύνηθες φαινόμενο. Η σύγχρονη αντίληψη ότι το ξύπνημα στη μέση της νύχτας είναι «κακό πράγμα» μπορεί πραγματικά να είναι καταστρεπτική για την ποιότητα του ύπνου σου.





Αν για παράδειγμα ξυπνάς στις τρεις τα ξημερώματα μην πιέζεις τον εαυτό σου να κοιμηθεί. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, απασχόλησε το μυαλό σου με κάτι άλλο όπως για παράδειγμα να συνεχίσεις το παζλ που άφησες στη μέση ή να διαβάσεις το βιβλίο που πρόσφατα αγόρασες αλλά δεν κατάφερες να ξεκινήσεις. Μπορείς επίσης να κάνεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο με αιθέραια έλαια ή ακόμη και να μαγειρέψεις. Όταν ο οργανισμός σου νιώσει την ανάγκη του ύπνου το σίγουρο είναι πως θα το αντιληφθείς….









3. Καλό ξέπλυμα μετά το βούρτσισμα των δοντιών





Από μικρή η μητέρα σου σε ζάλιζε να ξεπλένεις καλά τα δόντια σου μετά το βούρτσισμα υπό τον φόβο μη καταπιείς το φθόριο που περιέχει η οδοντόκρεμα. Δεν ήταν όμως μόνο οι παραινέσεις της που σε έκαναν να αποβάλεις κάθε ίχνος οδοντόκρεμας αλλά και η απαίσια γεύση της.

Ίσως όμως έφτασε η ώρα να σταματήσεις να κάνεις τόσες πλύσεις διότι αυτόματα μειώνεις τα οφέλη του βουρτσίσματος.





* Οι πλύσεις απομακρύνουν το προστατευτικό φθοριούχο επίστρωμα που αφήνει η οδοντόπαστα στα δόντια και που θα διατηρούσε την προστασία για μερικές ώρες ακόμη.





* Προσπάθησε επίσης να μην πίνεις υγρά για τουλάχιστον μισή ώρα μετά το βούρτσισμα. Αφήνει μια περίεργη αίσθηση στην αρχή αλλά σύντομα θα συνηθίσεις.





* Σταμάτα να βρέχεις την οδοντόβουρτσα πριν το βούρτσισμα για δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Η τακτική σου αυτή μετριάζει κάθε ευεργετική επίδραση της οδοντόπαστας. Υπάρχει άφθονο σάλιο στο στόμα σου οπότε δε χρειάζεται και η προσθήκη νερού.





* Μην καθαρίζεις τα δόντια σου αμέσως μετά το φαγητό. Περίμενε τουλάχιστον μισή ώρα καθώς τα λιπαρά τρόφιμα και τα σάκχαρα αποδυναμώνουν προσωρινά το προστατευτικό σμάλτο των δοντιών. Όταν καθαρίζεις τα δόντια σου αμέσως μετά από κάθε γεύμα στην πραγματικότητα αυτό που πετυχαίνεις είναι να απομακρύνεις το φυσικό σμάλτο των δοντιών. Η καλύτερη τακτική είναι να πλένεις τα δόντια σου πριν από κάθε γεύμα και στη συνέχεια να κάνεις πλύσεις με στοματικό διάλυμα.









4. Κάθεσαι στην λεκάνη της τουαλέτας;





Οι σύγχρονες τουαλέτες μπορεί να είναι πολύ πιο βολικές και ωραίες αισθητικά απ΄ ότι οι παλαιότερες, όπως για παράδειγμα οι λεγόμενες τούρκικες τουαλέτες, όμως δεν είναι το ίδιο καλές για την υγεία σου!





Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε από ισραηλινούς επιστήμονες στο περιοδικό παθήσεις του πεπτικού συστήματος και επιστημών αποκάλυψε ότι η σύγχρονη λεκάνη τουαλέτας δεν σε βοηθά να λάβεις σωστή στάση για την εκκένωση με αποτέλεσμα αυτή να γίνεται πραγματικό μαρτύριο ιδιαίτερα αν υποφέρεις από αιμορροΐδες, εκκολπωμάτωση και πρήξιμο στο έντερο.





Αν έχεις λοιπόν παρόμοια προβλήματα μπορείς να τοποθετήσεις κάποιο αντικείμενο ύψους έξι περίπου εκατοστών, όπως για παράδειγμα ένα σκαμπό που θα σε βοηθήσει να λάβεις μια πιο φυσιολογική στάση και θα διευκολύνει την διαδικασία της εκκένωσης.









5. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά





Οι δουλειές του σπιτιού βλάπτουν την υγεία σου σύμφωνα με επιστημονικά τεκμήρια. Αμερικάνοι επιστήμονες μελέτησαν 100 εργαζόμενους, άνδρες και γυναίκες και διαπίστωσαν πως όσοι αναλάμβαναν περισσότερες ευθύνες παρουσίαζαν υψηλότερη αρτηριακή πίεση σε σχέση με όσους άφηναν τις εργασίες στους συνεργάτες τους. Το ίδιο και σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό ισχύει και στην περίπτωση των εργασιών του σπιτιού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας όσοι αφήνουν τις δουλειές του σπιτιού στον συγκάτοικο τους είναι πιο υγιείς.





Δεν είναι οι δουλειές του σπιτιού που δημιουργούν το πρόβλημα αλλά το στρες του πώς να διαχειριστείς το χρόνο σου και να τα βγάλεις εις πέρας. Άλλωστε εκτός από το άγχος και η συχνή χρήση των απορρυπαντικών αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης άσθματος. Να λοιπόν οι τέλειες δικαιολογίες για να αφήσεις τη σκούπα και το σιδέρωμα κατά μέρος…









6. Αναπνοή από το στήθος





Στο στάδιο της βρεφικής ηλικίας ανέπνεες από την κοιλιά ενώ καθώς μεγάλωνες στο παιχνίδι έμπαινε σταδιακά και το στήθος, κάτι που δεν είναι απόλυτα υγιές. Ο αέρας που εισπνέεις πρέπει να πηγαίνει πρώτα στην κοιλιά και όχι στο στήθος. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να εκπαιδεύσεις το σώμα σου να αναπνέει σωστά…





Για να καταλάβεις πως είναι ο σωστός τρόπος αναπνοής, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να παρατηρήσεις ένα μωρό. Δοκίμασε να αναπνεύσεις σιγά σιγά από το στόμα και να γεμίσεις την κοιλιά σου και μετά τους πνεύμονες με αέρα. Μετά κράτα την αναπνοή σου και μετά άρχισε να εκπνέεις σιγά σιγά.





Η αναπνοή πρέπει να είναι κανονική και ρυθμική με 12 έως 20 εισπνοές το λεπτό και μια μικρή παύση ανάμεσα στην εισπνοή και εκπνοή.

Μερικά μόνο λεπτά άσκησης την ημέρα έχουν θεαματικά αποτελέσματα ενώ καταπολεμάς άγχος, πονοκεφάλους και αναπνευστικές δυσλειτουργίες.









7. Χαλάρωση μετά το δείπνο





Μετά από μια κουραστική ημέρα μπαίνεις στο σπίτι, τρως κάτι γρήγορο, χαλαρώνεις στον καναπέ βλέποντας τηλεόραση για μια με δύο ώρες και στη συνέχεια «σέρνεσαι» μέχρι το κρεβάτι….

Εάν φας λίγο πριν κοιμηθείς δίχως να κάνεις κάποια άλλη δραστηριότητα, η τροφή δεν πρόκειται να σου προσθέσει ενέργεια αλλά λίπος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τρως στις 8 ή και 9 το βράδυ.

Αν πάλι οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι τέτοιοι που δεν σου επιτρέπουν να φας μέχρι αργά το απόγευμα καλό θα ήταν να βάλεις μέσα στο πρόγραμμά σου το 20λεπτο ή μισάωρο βραδινό περπάτημα.





Να προτιμάς εναλλακτικά ένα καλό πρωινό. Θα σε οπλίσει με την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας ενώ μέχρι το βράδυ θα έχεις κάψει τις θερμίδες που κατανάλωσες.

Το κλειδί πάντως για να μην πάρεις βάρος είναι η κατανάλωση μικρών και τακτικών γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας.
24wro



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

AΠΙΣΤΕΥΤΟ: Έστειλαν προσφορά για ταξίδι με το βυθισμένο Costa Concordia!

Posted: 28 Jan 2012 12:38 PM PST


Απίστευτο: Έστειλαν προσφορά για ταξίδι με το βυθισμένο Costa Concordia! Μια απίστευτη γκάφα της American Express.

..


Η εταιρεία απέστειλε διαφημιστικά πακέτα και προσφορές για 7ήμερο ταξίδι στην τιμή των 749 δολαρίων με το βυθισμένο Costa Concordia!

Η κρουαζιέρα ήταν προγραμματισμένη για τις 25 Φεβρουαρίου και η καμπάνια ήταν ήδη έτοιμη, όταν το πλοίο βυθίστηκε στις 13 Ιανουαρίου με τις γνωστές τραγικές συνέπειες... Θυμίζουμε ότι 17 άτομα εχουν βρεθεί ως τώρα νεκρά στο ναυάγιο...

Η διαφήμιση που έκανε ρεζίλι την αμερικανική εταιρεία διαφήμιζε μια ''μοναδική ευρωπαϊκή εμπειρία''...

Μιλώντας στα media εκπρόσωπος της εταιρείας απολογήθηκε για το λάθος ζητώντας συγγνώμη απ΄όσους έλαβαν την προσφορά...

article-0-0F8485FF00000578-616_634x411

article-0-117F9EEF000005DC-518_634x818
mediagate


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Γαμήλιες φωτογραφίσεις με πολύ φαντασία

Posted: 28 Jan 2012 12:33 PM PST

Γαμήλιες φωτογραφίσεις με πολύ φαντασία

Μακριά από τα καθιερωμένα..
.
































24wro



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Πρωταθλήτρια του τζόγου χαρακτηρίζεται η Αθήνα

Posted: 28 Jan 2012 12:21 PM PST

Σε πόλη του παράνομου τζόγου, με δεκάδες καζίνο να ξεφυτρώνουν σαν

μανιτάρια σε κάθε γειτονιά «μεταλλάχθηκε»...



τους τελευταίους μήνες η Αθήνα.



Ίντερνετ καφέ, παλιά νυχτερινά κλαμπ, καφενεία, ακόμη και σνακ μπαρ κατεβάζουν ρολά και με συνοπτικές διαδικασίες μεταμορφώνονται σε κρυφά κέντρα του τζόγου με φρουτάκια και ρουλέτες. Λειτουργούν όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο και καθημερινά χάνονται χιλιάδες ευρώ από τους εθισμένους στο τζόγο πελάτες.



Η αστυνομία μέχρι το καλοκαίρι απλά παρακολουθούσε την Αθήνα να …γίνεται Las Vegas μέχρι που τον περασμένο Αύγουστο άλλαξε ο νόμος που ρυθμίζει την «αγορά των παιγνίων» και προβλέπεται ποινή κάθειρξης τουλάχιστον δέκα ετών σε όποιον διεξάγει τυχερά παίγνια χωρίς άδεια. Όταν τα παίγνια είναι τεχνικά προβλέπεται φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών και χρηματική ποινή από 100.000 έως 200.000 ανά παιγνιομηχάνημα.



Τέλος όποιος μετέχει σε τυχερό παίγνιο, το οποίο διοργανώνεται χωρίς άδεια τιμωρείται με ποινή φυλάκισης μέχρι τριών μηνών και με χρηματική ποινή από 5.000 έως 20.000 ευρώ. 'Έτσι ξεκίνησε μπαράζ εφόδων, όμως και πάλι η κατάσταση δείχνει εκτός ελέγχου, καθώς ποτέ δεν συλλαμβάνονται τα μεγάλα αφεντικά… Μπορεί δηλαδή να κατάσχονται τα μηχανήματα και θα οδηγούνται στον εισαγγελέα υπάλληλοι και πελάτες, όμως τα «κεφάλια» παραμένουν ασύλληπτα.



Μάλιστα προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός πως τα παράνομα καζίνο στήνονται σε κεντρικότατα σημεία (Συγγρού, Κηφισίας, Πατησίων κλπ) διαθέτουν έντονο εξωτερικό φωτισμό – ουσιαστικά κάνουν «μπαμ» από μακριά – και η αστυνομία περιμένει μήνες μέχρι να κάνει έφοδο…

24wro
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Οι πιο διάσημες πλαστικές μύτες του Hollywood

Posted: 28 Jan 2012 12:14 PM PST

Οι πιο διάσημες πλαστικές μύτες του HollywoodΤις βλέπετε να μονοπωλούν τα βλέμματα στο κόκκινο χαλί και

να λάμπουν μέσα στις μάξι τουαλέτες τους και αναρωτιέστε...

σιγοψιθυρίζοντας πώς γίνεται να έχουν τόσο τέλεια χαρακτηριστικά. Καλογυαλισμένα μαλλιά, αψεγάδιαστα μήλα, αμυγδαλωτά μάτια και μικρές γαλλικές μυτούλες, συνθέτουν το παζλ προσώπων που θα μπορούσαν να είναι πορσελάνινα και όχι πραγματικά.

Η αλήθεια είναι πως οι διάσημες σταρ του Hollywood δεν είναι όσο τέλειες νομίζετε. Πλαστικές επεμβάσεις, μπότοξ, λίφτινγκ και διάφορες θεραπείες έχουν σαν αποτέλεσμα να αλλάζουν πρόσωπο και να γίνονται αγνώριστες. Παρατηρήστε τις φωτογραφίες της Beyonce, της Jennifer Aniston, της Kim Kardashian και της Katie Holmes και κάντε μόνες σας τη σύγκριση

Πού πήγαν οι μύτες σας κορίτσια;


































queen


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Οι 10 εντολές της απιστίας!!

Posted: 28 Jan 2012 12:05 PM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizwvTZvhKy4GPYcPDt0ToIx2RtNrJ4KxPL2hS_Tn_Bojf4C3KNDkYLv2p7ukPnfaun59kumDaU7OVU2LxFR2AA1SqV5vGtKTw_Ug3akU0jfLADNvLrA5hBPiV72waakDp8hWJI5iyJ96Y/s400/matia-italia660.jpgΟ δεκάλογος του άπιστου άνδρα.

..

1. Διαλέγω προσεκτικά την ερωμένη μου



Ο Michael Douglas στην Ολέθρια Σχέση διάλεξε την Glenn Close. Δεν έχεις δει αυτή τη θαυμάσια ταινία; Να τη δεις. Περιλαμβάνει... ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες, μπανιέρες, αίματα και βραστά κατοικίδια. Ίσως τότε καταλάβεις τη σημασία του να διαλέξεις με προσοχή την παρτενέρ σου. Πρέπει να βρεις μια γυναίκα που (μοιάζει να) έχει σώας τας φρένας, που συναινεί σε μια 100% σεξουαλική σχέση, μια γυναίκα που δεν θα σου ζητήσει τίποτα περισσότερο από αυτό και κυρίως, μια γυναίκα που δεν έχει ούτε έναν mutual friend με τη δική σου. Αν είναι και εκείνη σε σχέση θα διευκολυνθείς, διότι θα κρατήσει εχεμύθεια και θα καταλαβαίνει απόλυτα γιατί δεν μπορείς να συναντηθείτε Σάββατο βράδυ. Από την άλλη βέβαια, αν το μάθει ο δικός της, θα το μάθει και η δικιά σου. Ή θα καταλήξεις στο ΚΑΤ. Αλλά αυτό είναι ένα από τα πολλά ρίσκα που θα πρέπει να πάρεις.

2. Διαλέγω προσεκτικά τον τόπο του εγκλήματος

Το που θα συναντιέσαι με την άλλη γυναίκα είναι SOS. Προφανώς και δεν μπορείς να βγεις παράνομο ραντεβού στο νέο hip μπαράκι. Το κορίτσι σου δεν είναι αμοιβάδα, έχει φίλους, έχει γνωστούς που κυκλοφορούν στην πόλη, έχουν μάτια και βλέπουν, έχουν στόμα και μιλάνε. Όποτε πρέπει να πας την άλλη κάπου safe. Σε μια άκυρη καφετέρια σε άσχετη γειτονιά, στο σπίτι του Τάσου (δες εντολή #5), σε ξενοδοχείο. ΠΟΤΕ δεν θα τη βάλεις μέσα σπίτι σου, ιδανικά ούτε στο αυτοκίνητό σου. Ο νόμος του Μέρφι έχει πολλά πρόσωπα: άλλοτε μοιάζει με λαστιχάκι μαλλιών, άλλοτε με σκισμένο κομματάκι από το περιτύλιγμα του προφυλακτικού, άλλοτε με τρίχα, με χαρτομάντηλο, με γόπα…

3. Δεν αλλάζω τίποτα στην καθημερινότητά μου

Οποιαδήποτε αλλαγή, μεγάλη ή μικρή στις συνήθειές σου, θα κινήσει υποψίες. Δεν μπορείς να αρχίσεις ξαφνικά να δουλεύεις ως αργά, ούτε να εμφανίστηκε από το πουθενά ένας φίλος σου από το στρατό. Απαγορεύεται να κάνεις τις παράνομες πράξεις σου στον κοινό σας χρόνο και να ακυρώνεις τις βραδιές που βλέπετε DVD. Μια δυσαρεστημένη γυναίκα είναι εν δυνάμει μια καχύποπτη γυναίκα. Θα πρέπει να θυσιάσεις κάτι άλλο. Τη βραδιά champions league. Την επίσκεψη στους γονείς σου. Το γυμναστήριο. Ακόμη καλύτερα, προσπάθησε να κανονίζεις με την άλλη με βάση το πρόγραμμα της κοπέλας σου. Οι ώρες που πάει στη yoga ή για καφέ με τις φίλες της είναι ιδανικές.

4. Έχω πάντα ένα αδιάσειστο άλλοθι

Πρέπει να έχεις αυτόπτες μάρτυρες και αποδείξεις για τα ψέματά σου. Αν πεις πως πήγες για ψώνια, πρέπει να γυρίσεις με σακούλες. Αν πεις πως επισκέφθηκες τη θεία σου, επισκέψου τη θεία σου - ασχέτως που από τις 3 ώρες που έλειπες στη θεία έκατσες τα 15'. Το καλό άλλοθι είναι εκείνο που μπορεί να επιβεβαιωθεί. Εκείνο που εμπεριέχει μια μικρή δόση αλήθειας. Σε αυτή θα πατήσεις.

5. Έχω έναν και μοναδικό συνένοχο

Τα ακατονόμαστα έργα σου δεν θα τις μοιραστείς με όλους τους κολλητούς σου, αφενός για να μην ξεφτιλίζεις το κορίτσι σου στο πανελλήνιο και αφετέρου γιατί όσοι περισσότεροι το ξέρουν, τόσο μεγαλώνει ο κίνδυνος να σε εκθέσουν. Δεν γίνεται όμως να μην το πεις σε κανέναν, διότι θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστείς κάλυψη. Ο Τάσος είναι η κάλυψη. Ο Τάσος χώρισε και θέλει να βγείτε για καφέ να σου κλαφτεί. Ο Τάσος έχει οικονομικά προβλήματα. Ο Τάσος χτύπησε με τη μηχανή. Ο Τάσος γενικά θα πάθει πολλά δεινά και θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμος να πει το παραμύθι στη δικιά σου. Προφανώς όσο υποτίθεται πως είσαι έξω για καφέ με τον Τάσο, ο Τάσος δεν μπορεί να είναι online στο chat του facebook. Διάλεξε έναν έξυπνο Τάσο.

6. Εξαφανίζω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία

Και όχι μόνο από τα προφανή, το κραγιόν στο πουκάμισο, τις ξανθιές τρίχες στο πουλόβερ και άλλα κλισέ. Οι αποδείξεις είναι παντού. Τα σπίρτα από την άκυρη καφετέρια στην τσέπη σου. Το ρομαντικό δείπνο στον αναλυτικό της πιστωτικής σου κάρτας. Η ύποπτη σημείωση στην ατζέντα σου. Εξαφάνισέ τα όλα με τη σχολαστικότητα ενός serial killer.

7. Η τεχνολογία είναι εχθρός μου

Εχθρός νούμερο 1, το τηλέφωνο. Όλες οι γυναίκες έχουν ψάξει κάποια στιγμή το κινητό του συντρόφου τους (ΟΚ, μπορεί να υπάρχουν 5 εξαιρέσεις, αλλά εσύ δεν έχεις πέσει σε μια από αυτές). Δεν μπορείς να φανταστείς πόσοι ηλίθιοι άντρες πιάστηκαν από ένα μήνυμα ή μια κλήση που ξέχασαν να σβήσουν. Είναι προτιμότερο να αποκτήσεις ένα καρτοκινητό και να επικοινωνείς με την άλλη αποκλειστικά από αυτό.

Εχθρός νούμερο 2, ο υπολογιστής. Ξέρει (και αποθηκεύει) την κάθε σου κίνηση. Χρησιμοποίησε έναν υπολογιστή στον οποίο εκείνη δεν έχει ποτέ πρόσβαση, π.χ. της δουλειάς ή ενός internet café. Αν θες σώνει και ντε να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή του σπιτιού, τουλάχιστον ας είσαι extra προσεκτικός: Φτιάξε ένα νέο email που θα δώσεις μόνο στην άλλη. Κατέβασε έναν νέο browser, τον οποίο θα κρύψεις βαθιά σε κάποιο folder, και ο οποίος θα δουλεύει σε incognito mode. Δες πώς γίνεται αυτό στον Chrome και πως στον γίνεται στον Firefox. Αν έχεις ήδη αρχίσει τις παράνομες δραστηριότητες σου στο internet, σβήσε τώρα τα επίφοβα sites από το ιστορικό σου. Ναι, και αυτό το κείμενο. Κυρίως αυτό το κείμενο.

8. Είμαι έτοιμος να φτάσω στα άκρα

Όσο προσεκτικός κι αν υπήρξες, πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις λάθη. Είπες ότι θα λείψεις 1 ώρα και έλειψες 7. Ξέχασες το κινητό σου στην αθόρυβη και τώρα βρήκες 132 αναπάντητες από το κορίτσι σου. Ήρθε η στιγμή να βγάλεις λαγό από το καπέλο σου. Να εφεύρεις μια απίστευτη ιστορία, την οποία θα κάνεις πιστευτή. Σου έκλεψαν το κινητό. Σου έσκισαν τα λάστιχα. Τράκαρες με το αυτοκίνητο. Για να δουλέψει αυτό το ακραίο κόλπο, όμως, πρέπει να είσαι έτοιμος να φτάσεις στα άκρα. Να πετάξεις το κινητό σου στα σκουπίδια. Να σκίσεις τα λάστιχά σου. Να ρίξεις το αυτοκίνητό σου επάνω σε δέντρο. Και εννοείται πως αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Έχεις μόνο μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσεις ένα τόσο extreme ψέμα. Χρησιμοποίησέ τη με σύνεση.

9. Δεν υποτιμάω το κορίτσι μου

Τα «σιγά μωρέ μην το καταλάβει» έχουν κλείσει σπίτια, οπότε ναι, μην υποτιμάς τη νοημοσύνη της. Αλλά δεν εννοούμε αυτό. Κυρίως εννοούμε να μην υποτιμάς την ικανότητά της να μεταμορφωθεί από αξιοπρεπές γλυκό κοριτσάκι σε ψυχωτικό Ουζούνη. Κυρίες με όλη τη σημασία της λέξης, προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, άνοιξαν κινητά, έψαξαν τσέπες και σημειωματάρια, κατασκόπευσαν το αγόρι τους με το αυτοκίνητο. Μην την εμπιστεύεσαι και μη χαλαρώνεις. Θα γίνεις απρόσεκτος και θα κάνεις λάθη.

10. Αρνούμαι τα πάντα

Δεν ακολούθησες το δεκάλογο κατά γράμμα, με αποτέλεσμα να πιαστείς. Τώρα στη φαρέτρα σου έχεις ένα και μοναδικό τελευταίο όπλο. Αρνήσου τα πάντα. Μην παραδεχθείς τίποτα.Όσο τραβηγμένο κι αν είναι το τελευταίο ψέμα σου, πες το. Δεν έχεις ιδέα ποια είναι η τρελή που σου τηλεφωνεί. Αυτή η φωτογραφία που είσαι αγκαλιά με την ξανθιά είναι αποτέλεσμα photoshop. Η δεσποινίς που έχει γονατίσει μπροστά στο παντελόνι σου είναι μοδίστρα και σου παίρνει μέτρα. Πες ό,τι παπάτζα σου κατέβει στο μυαλό. Δεν πρόκειται να σε πιστέψει, αλλά αξίζει μια προσπάθεια. Ναι, είναι σούπερ ανήθικο. Αλλά τέτοιος τύπος είσαι. Εδώ θα κολλήσεις;

Η συντάκτρια του θέματος σου εύχεται Καλά Χριστούγεννα.

Και να καίγεσαι αιωνίως στο πιο καυτό καζάνι της κολάσεως.
frappedoupoli


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Του αρκούν λίγα αντικείμενα για να ζήσει!

Posted: 28 Jan 2012 11:51 AM PST

Του αρκούν λίγα αντικείμενα για να ζήσει!

Ο Andrew Hyde είναι, κυριολεκτικά, η προσωποποίηση

της ολιγαρκείας...




Αν σκέφτεστε να «υιοθετήσετε» έναν πιο μινιμαλιστικό τρόπο ζωής για το 2012, κάποιος το έχει κάνει πριν από σας για σας. Ο Andrew Hyde είναι, κυριολεκτικά, η προσωποποίηση της ολιγαρκείας, αφού, μπορεί να τα βγάλει πέρα στην καθημερινότητα του με μόλις 15 αντικείμενα.



Με τη ντουλάπα του να έχει μόνο τρία πουκάμισα και ένα τζιν, ο Andrew δεν χρειάζεται να χάνει χρόνο κάθε πρωί διαλέγοντας τι ρούχα να φορέσει. Στο ερώτημα μάλιστα «ποιο πουκάμισο να φορέσω» η απάντηση είναι «μα φυσικά, αυτό που δεν φόρεσα χθες».




Ο Αndrew που έχει ζήσει σε όποιο μέρος μπορεί να φανταστεί κανείς, πούλησε όλα του τα υπάρχοντα το 2010 όταν αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο ταξιδεύοντας από πόλη σε πόλη.




Προς ανακούφιση μας βέβαια και κυρίως του ίδιου στα 15 αυτά αντικείμενα δεν περιλαμβάνονται οι κάλτσες και τα εσώρουχα. Η λίστα του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μια πετσέτα, έναν φορητό υπολογιστή, το κινητό του, αθλητικά παπούτσια και ένα ζευγάρι γυαλιά.




Και μπορεί για ορισμένους ο τρόπος ζωής του Andrew να φαίνεται ως κάτι εξωπραγματικό, ωστόσο αυτό πιστεύει και ο ίδιος για τη ζωή των ανθρώπων που τον περιβάλλουν. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά «από τη στιγμή που θα συνηθίσεις στην απλότητα, η περίπλοκη ζωή των άλλων, αυτομάτως μετατρέπεται σε αλαζονεία».




Η προσπάθεια του είναι μάλλον αξιοθαύμαστη. Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς ότι η μέση γυναίκα έχει στη γκαρνταρόμπα της 20 ζευγάρια παπούτσια, τα 11 από τα οποία δεν φοράει ποτέ.










24wro

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Φωτιά ξέσπασε στο Αθηνών Αρένα

Posted: 28 Jan 2012 11:43 AM PST

http://www.newsbeast.gr/files/temp/1859E9DEA5C57DA6AE5353AC0BF54AD8.jpgΤέθηκε υπό έλεγχο από δυνάμεις της πυροσβεστικής.

..

Πυρκαγιά προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το Αθηνών Αρένα στην οδό Πειραιώς 166, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν ιδιαίτερες καταστροφές.







Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα τα οποία έσβησαν τη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της πυροσβεστικής η φωτιά προκλήθηκε από χαρτιά που πήραν φωτιά στο εξωτερικό του κτιρίου με αποτέλεσμα η φωτιά να επεκταθεί και στο εσωτερικό προκαλώντας μικρές ζημιές.

24wro



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

ΔΕΙΤΕ: Το σπίτι με το τατουάζ

Posted: 28 Jan 2012 11:35 AM PST

http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/2d2a30ae23bb838ecdfa8a6097a33372_M.jpgΔεν είναι σίκουελ της ταινίας με το αντίστοιχο κορίτσι, αλλά ένα

εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό δημιούργημα...

με καλλιτεχνικές ανησυχίες.



Με μια πρώτη ματιά, αυτό το σπίτι των τριών υπνοδωματίων μοιάζει σαν ένα απλό, μεγάλο κουτί. Αν όμως κοιτάξετε πιο προσεχτικά, θα παρατηρήσετε ένα ντελικάτο stencil σε στυλ τατουάζ που απεικονίζει τα γραφικά ενός δέντρου, παρέχοντας έτσι μια ξεχωριστή μέθοδο απεικόνισης του γυάλινου τοίχου αλλά και φέρνοντας ένα ιδιαίτερο φως στο εσωτερικό.







Οι αρχιτέκτονες σκέφτηκαν αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό για να απαλύνουν την αυστηρά μοντέρνα εικόνα του σπιτιού και να διακοσμήσουν με στυλ την νέα αυτή γυάλινη προέκταση, η οποία πλέον στεγάζει μια νέα σαλοτραπεζαρία και κουζίνα.





Παρά το περιορισμένο budget που είχαν στη διάθεσή τους, οι αρχιτέκτονες δημιούργησαν με επιτυχία μια νέα, δίπατη προσθήκη στο αρχικό κτίσμα, η οποία είναι ταυτόχρονα κι ένα έργο τέχνης. Τα γραφικά του δέντρου, βασισμένα σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από το κοντινό πάρκο, δημιουργούν παιχνιδιάρικες και εναλλασσόμενες σκιές στο εσωτερικό του σπιτιού. Επίσης, αντικατοπτρίζουν τη θερμότητα και την αντηλιά μακριά από τα παράθυρα και κάνουν τις κουρτίνες ένα περιττό αξεσουάρ.


queen


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

22 πράγματα που κάνουν τους Έλληνες μοναδικούς!!!

Posted: 28 Jan 2012 11:24 AM PST

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi-4tD3bcfuaJiz6c4RmYVN7zSYpvSWrzTRSgsyFc7ruLlqBKwBXWH-8adU1JHAbObCQm3qnLqtzXoF2mt9UeZ1n4LRPY1FJwDr6dmM_rKQuqKPXA2sABL2Vn_cGEQz1wFOKxwFgBqXi84/s400/matia-italia660.jpg22 πράγματα που για άλλους λαούς θα φαίνονταν παράξενα

αλλάγια μας είναι απλά η καθημερινότητα μας...





• Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ





• Πρέπει τουλάχιστον 5 φορές το χρόνο να τραβηχτείς στο σταθμό των κτελ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λαδί , έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια...





• Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου





• Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσμος ζει χωρίς περίπτερα





• Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε μποτιλιάρισμα στις 6 πμ της Κυριακής





• Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3μμ





• Χειροκροτάς το πιλότο όταν προσγειωθείς





• Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 € και αρνείσαι να το δώσεις στο παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 € που σου ζητάει





• Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία





• Αγαπημένη σου ασχολία όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για να ξεφύγεις λίγο από την Ελλάδα , είναι να ψάχνεις για άλλους Έλληνες





• Δεν σου κάνει εντυπώσει γομάρι 30 χρονών να ζει με τους γονείς του ή 25 και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο





• Νηστεύεις , αλλά κάθε φορά με διαφορετικούς όρους





• Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τα βασικά είδη ανάγκης , αλλά πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας





• Μισείς τους δημόσιους υπαλλήλους , αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις ένας από αυτούς





• Κυριακή πρωί κοινωνάς στην εκκλησία και το απόγευμα κατεβάζεις Χριστοπαναγίες στο γήπεδο





• Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σ' αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριβώς το ίδιο





• Καυχιέσαι που ήσουν λοκατζής στο μεγάλο πεύκο χλευάζοντας τους πεζικάριους , αλλά βάζεις βύσμα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι





• Πας γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα





• Καυχιέσαι για τις κατακτήσεις του γιου σου αλλά περηφανεύεσαι ότι η κόρη σου είναι παρθένα





• Προειδοποιείς με τα φώτα για μπλόκο τις τροχαίας





• Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στη κόρνα





• Πάντα αναρωτιόσουν σε τι διάολο χρησιμεύει η διάβαση πεζών

frappedoupoli


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Κανε Like και εσύ!!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές