Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


«Ετοιμάσου να πεθάνεις … θα σε καθαρίσουμε»

Posted: 28 Jan 2012 01:09 PM PST

"Ετοιμάσου να πεθάνεις ... θα σε καθαρίσουμε"

Εκβιασμοί, ξυλοδαρμοί και απειλές, είναι μόνο μερικά από τα «μέσα» που χρησιμοποιούσε η Μαφία του Θερμαϊκού. Μέσα με τα οποία παγίδευε πολίτες, υφάρπαζε τις περιουσίες και τους οδηγούσε -σε πολλές περιπτώσεις- ακόμα και στην αυτοκτονία.

Το συμβόλαιο θανάτου

Φεβρουάριος του 2009. Ο αρτοποιός, Ν. Σ., αρχίζει να δέχεται απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο νούμερο τα οποία έγραφαν ότι «έχει υπογραφεί συμβόλαιο θανάτου εις βάρος του για 25.000 ευρώ και ότι αν δεν τα δώσει θα τον καθαρίσουν καθώς ξέρουν που πάει και τι κάνει».

Ο 39χρονος απευθύνεται στο Α.Τ. Κασσανδρείας αναφέροντας το γεγονός, ωστόσο η υπόθεση δεν προχωρά διότι μετά από λίγες μέρες τα μηνύματα σταματούν.

«Το ίδιο χρονικό διάστημα μαθαίνω από κάποιο τρίτο πρόσωπο, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει ότι ο Νίκος Μελέτης, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο χώρο της νύχτας διέδιδε ότι θέλει να μου φάει χρήματα με οποιονδήποτε τρόπο» αναφέρει στην κατάθεσή του.

«Ετοιμάσου να πεθάνεις… θα σε καθαρίσουμε»

Μετά την πάροδο δύο ετών, τον Ιούνιο του 2011, ο αρτοποιός γνωρίζει μια κοπέλα και συνάπτει σχέση μαζί της. Δεν ξέρει τι πρόκειται να επακολουθήσει…

Τον Ιούλιο, ενώ οδηγεί το αυτοκίνητό του, μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα του κλείνει το δρόμο και ο οδηγός άρχισε να τον βρίζει με πολύ χυδαίες εκφράσεις. Οδηγός της μοτοσυκλέτας είναι ο Νίκος Μελέτης, ο οποίος απευθυνόμενος στον μάρτυρα του λέει ότι αν θέλει να ξαναδεί την κοπέλα, θα πρέπει να του δώσει 10.000 ευρώ γιατί είναι δική του και του χρωστάει χρήματα.

Ο Ν. Σ. του είπε ότι δεν πρόκειται να του δώσει τίποτα και τότε ο Μελέτης άρχισε να τον χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα.

Τον Αύγουστο του τηλεφώνησε ένας συνεργάτης του Μελέτη και του λέει ότι πρέπει να δώσει 50.000 ευρώ στον Νίκο γιατί μπλέχτηκε με την κοπέλα που είχε υπό την προστασία του και επειδή δεν του νοίκιασε το μαγαζί που έχει στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Ο Ν. Σ. αρνείται να δώσει χρήματα λέγοντας να μην τον ξαναενοχλήσουν.

«Μετά από 15 μέρες με καλούν άγνωστα άτομα από απόκρυψη και μου λένε… Ετοιμάσου να πεθάνεις, έρχεται ο θάνατός σου, θα σε καθαρίσουμε», καταλήγει.

Πλήρωσε δάνειο που δεν είχε πάρει

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η μαρτυρία μιας χρηματοοικονομικής συμβούλου ονόματι Ε. Φ., η οποία αναγκάστηκε να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό γιατί ο Μάρκος Καραμπέρης δεν κατάφερε να πάρει ένα δάνειο.

Η ιστορία ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2010, όταν ο Καραμπέρης ζήτησε από τη μάρτυρα να του ετοιμάσει ένα φάκελο με όλα τα δικαιολογητικά για να μπορέσει να δανειστεί από την τράπεζα «Swiss Bank» της Ελβετίας, 10.000.000 ευρώ.

Πράγματι η Ε. Φ. του ετοίμασε τον φάκελο, ο οποίος είχε έξοδα 22.800 ευρώ, και τον παρέδωσε στον Δημήτρη Λογοθέτη προκειμένου ο τελευταίος να τον στείλει στην Ελβετία.

Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2011 και ενώ το δάνειο που είχε ζητήσει ο Καραμπέρης δεν εκταμιευόταν, της ζήτησε να μεταβεί στο γραφείο του για να συζητήσουν το θέμα.

Εκεί, ο Καραμπέρης, θεωρώντας την μάρτυρα υπεύθυνη για το ότι δεν πήρε το δάνειο, της ζήτησε να πληρώσει 30.000 ευρώ τα οποία της είπε ότι αντιστοιχούσαν στα έξοδα του δανείου που δεν είχε πάρει. Εκείνη, λόγω φόβου συμφώνησε…

«Πήγαμε στην «Πανελλήνια» τράπεζα και ο Λογοθέτης σε συνεννόηση με τον διευθυντή της τράπεζας, μου άνοιξε λογαριασμό στο όνομά μου. Ο Λογοθέτης μου είπε ότι πρέπει να βάλω προσημείωση το σπίτι μου, ως εγγύηση ότι δεν θα έχανε ο Καραμπέρης τα χρήματά του. Ήθελαν να το κάνουν έτσι ώστε να φαίνεται ότι έχω δανειστεί από τον Καραμπέρη και να είναι καλυμμένοι για το ποσό της προσημείωσης » αναφέρει στην κατάθεσή της.

Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να πληρώσει τα 30.000 ευρώ, χωρίς αφενός να πάρει πίσω τις συναλλαγματικές που έχει υπογράψει και αφετέρου να αρθεί η προσημείωση του σπιτιού της.

H Jennifer Lopez σε καυτή φωτογράφιση

Posted: 28 Jan 2012 01:05 PM PST

H Jennifer Lopez σε καυτή φωτογράφιση

Μας τα έλεγε ο Casper Smart δεν μας τα έλεγε; Για τον 24χρονο αγαπημένο της Jennifer Lopez μιλάμε,ο οποίο έλεγε πως η 42χρονη τραγουδίστρια έχει καταπληκτικό κορμί.

Ιδού και τα πειστήρια λοιπόν! Η JLo εκτός από τις απίστευτες καμπύλες, διαθέτει και ένα πολύ καλογυμνασμένο σώμα.

Στα 42 της χρόνια, έχει κορμί που θα ζήλευαν γυναίκες με την μισή της ηλικία. Γι΄αυτό και δεν διστάζει να το δείξει!

Η Lopez, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του Mario Testino, σε μια άκρως αισθησιακή φωτογράφιση στο Miami.

Φορώντας ένα άσπρο ολόσωμο μαγιό με «κοψίματα», δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία μας.

Με out of bed μαλλί, ελαφρύ βάψιμο και σέξι διάθεση, η Λατίνα σταρ άναψε φωτιές!

Φανταστείτε λοιπόν αν τα παρασκήνια της φωτογράφισης είναι τόσο «καυτά», πως θα είναι το τελικό της αποτέλεσμα δια χειρός Testino…

Ξέχασαν κρατούμενο στην απομόνωση για δύο χρόνια

Posted: 28 Jan 2012 01:00 PM PST

Ξέχασαν κρατούμενο στην απομόνωση για δύο χρόνιαΟ ένας πρώην κρατούμενος, ο Στέφεν Σλέβιν, διεκδικεί την μεγαλύτερη αποζημίωση που έχει χρειαστεί ποτέ να πληρώσει το δημόσιο στις ΗΠΑ. Ο 58χρονος κατηγόρησε τους υπεύθυνους της φυλακής στην Κομητεία Ντόνα Άνα, πως τον ξέχασαν στην απομόνωση για 2 ολόκληρα χρόνια, ενώ παράλληλα ξέχασαν να του ορίσουν και δίκη.

Συνελήφθη τον Αύγουστο του 2005 γιατί οδηγούσε μεθυσμένος και οδηγήθηκε σε φυλακή στο Νέο Μεξικό όπου θα κρατούνταν προσωρινά μέχρι να οριστεί η δίκη του, ενώ επειδή είχε ιστορικό που έδειχνε πως στο παρελθόν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, οι αρχές αποφάσισαν πως ήταν σωστό να απομονωθεί από τους άλλους κρατούμενους.

Ωστόσο για άγνωστο λόγο, οι αρχές ξέχασαν να του ορίσουν δικάσιμο, ενώ επίσης ξέχασαν πως τον είχαν αφήσει σε πλήρη απομόνωση για δύο ολόκληρα χρόνια. Μάλιστα όπως ο ίδιος καταγγέλλει μέσω του δικηγόρου του, του αρνήθηκαν ακόμα και την παροχή ιατρικής βοήθειας και ο ίδιος αναγκάστηκε να βγάλει μόνος του το δόντι του.

Το δικαστήριο της Σάντα Φε αποφάσισε ότι η αποζημίωσή που του αναλογεί είναι 22 εκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό, που έχει δοθεί ποτέ ως αποζημίωση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Pamela Anderson: Πόσο χρονών είναι;

Posted: 28 Jan 2012 12:48 PM PST

Pamela Anderson: Πόσο χρονών είναι;Σε αντίθεση με άλλες συναδέλφους της οι οποίες καταφέρνουν και κρατιούνται σε άψογη κατάσταση στο πρόσωπο, η σεξοβόμβα Pamela Anderson έχει «σπάσει» πολύ, ενώ έχει γεμίσει ρυτίδες!

Μπορεί στο κορμί να διατηρείται σε άριστη φόρμα και να μας θυμίζει την σέξι ξανθιά του «Baywatch», αλλά στο πρόσωπο έχει αλλάξει πολύ.

Στα 44 της χρόνια, η Pamela Anderson δείχνει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

Οι φωτογράφοι την τσάκωσαν σε μια βόλτα με τον νέο της φίλο. Παρόλο που ήταν βαμμένη, οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια της αλλά και οι ρυτίδες στο πρόσωπο, διακρίνονταν ξακάθαρα!

Κατά τ' άλλα, από κορμί παραμένει κορμάρα η Pamela, αν κρίνουμε από τα καλλίγραμμα πόδια της τα οποία φρόντισε ν΄αναδείξει με ένα κοντό γκρι φορεματάκι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ: «Η ζωή αυτού του παιδιού τελείωσε»

Posted: 28 Jan 2012 12:45 PM PST

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΚ: «Η ζωή αυτού του παιδιού τελείωσε»Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και βίας έπεσε ένας φοιτητής από το πανεπιστήμιο της Λουιζιάνα των ΗΠΑ ο οποίος έκανε το «λάθος» να περάσει μετά το τέλος αθλητικού αγώνα μεταξύ του δικού του και του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, έξω από εστιατόριο όπου είχαν συγκεντρωθεί φοιτητές του δεύτερου.

Βίντεο που ανέβηκε στο διαδίκτυο και προέρχεται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του εστιατορίου δείχνει τον άτυχο φοιτητή να πέφτει θύμα κακοποίησης των συγκεντρωμένων φοιτητών.

Μια φωνή ακούγεται από το πλήθος να λέει «η ζωή αυτού του παιδιού τελείωσε»!

Αφού το θύμα χάνει τις αισθήσεις του, ένας από τους παρευρισκομένους που ακόμη δεν είναι γνωστό εάν πρόκειται για φοιτητή του πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, αποκαλύπτει τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια τα βάζει πάνω στο πρόσωπο του αναίσθητου φοιτητή!!

Το περιστατικό δεν αναφέρθηκε στις αστυνομικές Αρχές, ωστόσο η έρευνα ξεκίνησε μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο το οποίο βέβαια σύντομα διαγράφηκε.

Το γεγονός ότι το θύμα δεν ανέφερε τα όσα συνέβησαν στην αστυνομία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να διαπιστωθούν κατηγορίες εναντίον του θύτη εφόσον συγκεντρωθεί αποδεικτικό υλικό.

Φωτογραφίες του άνδρα που πάρθηκαν από το βίντεο έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και αναζητείται.

Απάνθρωπη Τιμωρία 5χρονης Με Καρκίνο Στον Εγκέφαλο!

Posted: 28 Jan 2012 12:40 PM PST

Απάνθρωπη Τιμωρία 5χρονης Με Καρκίνο Στον Εγκέφαλο!

Η 5χρονη που ανάρρωσε πρόσφατα από …κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο, είδε για ακόμα μια φορά τη σκληρή όψη της ζωής, αυτή τη φορά στο πρόσωπο της ίδιας της δασκάλας της.

Η Liberty Rose Finn πέρασε τους τελευταίους εννέα μήνες με επίπονες χημειοθεραπείες, αλλά η ασθένεια της άφησε αρκετά προβλήματα, μεταξύ αυτών να μην μπορεί πάντα να συγκρατεί τα ούρα της.

article 2092204 117768F7000005DC 492 634x460 ΣΟΚ! Απάνθρωπη τιμωρία 5χρονης με καρκίνο στον εγκέφαλο!

Κάτι τέτοιο συνέβη και μέσα στην τάξη, μόνο που η δασκάλα ανάγκασε το παιδί να καθαρίσει μόνο του τα ούρα του από το πάτωμα της τάξης, μπροστά σε όλους τους συμμαθητές του και στη συνέχεια το έβαλε τιμωρία: να σταθεί όρθιο, αντικρίζοντας τον τοίχο για 10 λεπτά.

Στο σχολείο πραγματοποιήθηκε έρευνα και όσο διάστημα διαρκούσε οι γονείς δεν κατήγγειλαν το απάνθρωπο γεγονός. Οταν όμως η έρευνα ολοκληρώθηκε, οι γονείς αντιλήφθηκαν ότι το σχολείο ήθελε να συγκαλύψει το γεγονός και τότε αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν για τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε το παιδί.

'Οπως λένε, η μικρή πάλεψε γενναία επί μήνες και είναι τουλάχιστον άδικο να ταπεινώνεται έτσι ένα παιδί πόσω μάλλον όταν έχει υποφέρει τόσο πολύ.

 ΣΟΚ! Απάνθρωπη τιμωρία 5χρονης με καρκίνο στον εγκέφαλο!

Η Liberty ήταν μόλις 8 μηνών, όταν οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είχε κακοήθη όγκο γύρω από το οπτικό νεύρο, ο οποίος δεν μπορούσε να αφαιρεθεί λόγω του μεγέθους του, αλλά και του ευαίσθητου σημείου όπου βρισκόταν.

Εντούτοις, μετά τις χημειοθεραπείες ο όγκος εξαφανίστηκε, με τη Liberty να αποτελεί τον πρώτο άνθρωπο στον κόσμο που βγαίνει νικητής από τη μάχη με όγκο τέτοιου είδους.

Οι γονείς της δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν να κλείσει η υπόθεση με μια απλή επίπληξη, ενώ ήδη στο Facebook μεγάλη ομάδα ανθρώπων ασκούν δριμεία κριτική κατά της δασκάλας και του σχολείου για την αναλγησία που επέδειξαν.

mum dawn liberty rose finn sister destiny and dad carl 464437311 ΣΟΚ! Απάνθρωπη τιμωρία 5χρονης με καρκίνο στον εγκέφαλο!

Μητέρα Βίαζε Την 11χρονη Κόρη Της Για Να Την Εκπαιδεύσει Σεξουαλικά…

Posted: 28 Jan 2012 12:27 PM PST

Μητέρα Βίαζε Την 11χρονη Κόρη Της Για Να Την Εκπαιδεύσει Σεξουαλικά…Ακόμα και οι πιο έμπειροι ψυχίατροι σήκωσαν τα χέρια ψηλά με την 37χρονη από την Αυστραλία, η οποία βίαζε την 11χρονη κόρη της και έστελνε τα βιντεάκια στον σύντροφο της, για να «φτιάχνεται»!!!

Το δικαστήριο έμεινε άφωνο με την σοκαριστική κατάθεση του πατέρα της μικρής, ο οποίος ζει χωριστά από την μητέρα της.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο η 37χρονη, ξεκίνησε μια σχέση μέσω ίντερνετ με έναν άντρα που ζει στη Μελβούρνη και απέκτησε εμμονή με το σεξ. Κάθε μέρα έστελνε ο ένας στον άλλον βιντεάκια σεξουαλικού περιεχομένου, τα οποία η ίδια έδειχνε και στην 11χρονη κόρη της.

Όταν η ανυποψίαστη μικρή άρχισε να εκφράζει τις απορίες της για αυτά που έβλεπε στο βίντεο η μητέρα αποφάσισε να της δείξει στην πράξη τι σημαίνει!

Τα σοκαριστικά βιντεάκια έστελνε η ίδια στον σύντροφο της. Όταν ο πατέρας ενημερώθηκε τι συμβαίνει έμεινε άφωνος και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στο δράμα του παιδιού.

Τελικά, η μητέρα καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης. Η πρωτόγνωρη υπόθεση κακοποίησης έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ.

Απάτη η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Posted: 28 Jan 2012 12:27 PM PST

Απάτη η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου!Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η πολύ συγκινητική φωτογραφία η οποία απεικονίζει την τραγική κατάσταση που ζουν κάποιοι Έλληνες εξαιτίας των σκληρών μέτρων λιτότητας και υποθετικά την έχουν τραβήξει από κάποιο συσσίτιο του Δήμου της Αθήνας.

Η πραγματικότητα βέβαια δεν είναι αυτή, καθώς μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να είναι αρκετά συγκινητική, αλλά δεν είναι Ελληνική!

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα, από τον μεγάλο σεισμό του Αυγούστου του 1999.

Μπορεί βέβαια αυτή η φωτογραφία να μην είναι της εποχής μας, της χώρας μας και των ημερών μας, αλλά τι να πει κανείς για τόσες άλλες που ακολουθούν … που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά….

Pink: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της οκτώ μηνών κορούλας της!

Posted: 28 Jan 2012 12:22 PM PST


Η αμερικανίδα παρουσιάστρια Ellen DeGeneres γιόρτασε την Πέμπτη τα 54α γενέθλιά της. Φυσικά, πολλοί διάσημοι και αγαπημένοι της φίλοι φρόντισαν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, να της στέλνουν τις ευχές τους μέσα από διάφορα βίντεο.

Ένα από όλα αυτά ήταν πολύ ιδιαίτερο! Η Pink μαζί με την 8 μηνών κόρη της Willow Hart. Η 32χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην κάμερα από το σπίτι της, μαζί με την μικρή και λέγοντας συνεχώς πόσο πολύ αγαπάει την διάσημη παρουσιάστρια.





Η Pink και η Ellen είναι πολύ καλές φίλες! Η τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει μάλιστα την εγκυμοσύνη της μέσα από την εκπομπή της και ασφαλώς έχει πάει αρκετές φορές ως καλεσμένη.

Αυτή τη φορά της έκανε την πιο γλυκιά έκπληξη! Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη επαφή της Willow με τη δημοσιότητα αφού έχει κάνει ήδη το πρώτη της εξώφυλλο. Όταν ήταν μόνο μερικών ημερών, πόζαρε μαζί με τους γονείς της για αμερικανικό περιοδικό.

Το μικράκι της Ελένης γίνεται τεσσάρων!

Posted: 28 Jan 2012 12:17 PM PST


Η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της μικρής της κόρης, Βαλέριας. Το μικράκι της, όπως την αποκαλεί η παρουσιάστρια, γίνεται σήμερα τεσσάρων!

"Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές για την μικρούλα μου! Έγινε 4 χρονών! Απίστευτο, μεγάλωσε και το μικράκι μου!", έγραψε η παρουσιάστρια στο twitter της απαντώντας στις δεκάδες ευχές που έλαβε.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και της Ναταλίας Γερμανού! "Χρόνια πολλά στο Βαλεριάκι που αν το σκεφτείς .. χάρη σ αυτήν κάνω πρωινό σ/κ !! Φιλάκια αγάπη μου να σου ζήσει..", της έγραψε.

H Ελένη λατρεύει τα παιδιά της και αφιερώνει σε εκείνα τον ελεύθερο χρόνο της. Σήμερα που ένα από τα κοριτσάκια της γιορτάζει σίγουρα θα ετοιμάσει πολλά πράγματα για να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

"Σήμερα το πιο γλυκό πλάσμα στον κόσμο έχει γενέθλια! Να σε χαιρόμαστε Βαλεριάκη μου! Πάντα καλίτυχο κι ευτυχισμένο.. Σ'αγαπάω" έγραψε στο facebook του ο αδερφός της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μισόκαλος. Ο Θοδωρής όπου και να είναι σκέφτεται πάντα τις ανηψιές, στις οποίες έχει τρελή αδυναμία.


Ο Θοδωρής με την άλλη ανηψιά του, τη μικρή Λάουρα

Ανατρεπτική πρεμιέρα με φιλί στο στόμα για Μαζωνάκη – Τάμτα! Δες ποιοι επώνυμοι πήγαν

Posted: 28 Jan 2012 12:15 PM PST


Δυναμική πρεμιέρα με πολλές επώνυμες παρουσίες έκαναν την Παρασκευή το βράδυ ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Τάμτα.

Το ανατρεπτικό δίδυμο ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας και υπόσχεται ξεχωριστές βραδιές με πολύ χορό και τραγούδι. ( Δες φωτογραφίες από τις τελευταίες πρόβες τους)
Οι δυο καλλιτέχνες αποθεώθηκαν στη σκηνή από το κοινό και έβαλαν "φωτιά" στο νέο live club της Ιεράς Οδού, ΝΑΪΤ.

O Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδησε μερικές από τις μεγάλες του επιτυχίες και ανέλαβε το λαϊκό πρόγραμμα, ενώ η Τάμτα έδωσε μια πιο pop και νεανική νότα στη βραδιά. Το σχήμα συμπληρώθηκε από ένα dj group, με τον dj C.Tod και 4 ενδιαφέρουσες φωνές, την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τον Νικόλα Ραπτάκη, τον Κωνσταντίνο Φραντζή και την Άννυ Ξαντινίδου.


Από τη βραδιά δεν έλειψαν και οι extreme εμφανίσεις στη σκηνή... Πρώτη η Τάμτα ανέβηκε στο stage πιο σέξυ από ποτέ επιλέγοντας μαύρη δαντέλα, ενώ ανατρεπτική ήταν και η εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη που ξεχωρίζει για το ιδιαίτερο στυλ του.

Η Τάμτα και ο Γιώργος Μαζωνάκης συναντήθηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια, με highlight της βραδιάς το "καυτό" φιλί που αντάλλαξαν.




Το "παρών" στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοί τους. Ανάμεσά τους ήταν η κουμπάρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο καλός του φίλος Γιώργος Λιάγκας που βρέθηκε στο ΝΑΪΤ μαζί με τον Δημήτρη Νέζο, η Υβόννη Μπόσνιακ με τον Κώστα Πηλαδάκη, η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο Κώστας Καραφώτης, ο Μάκης Πουνέντης και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου


Κώστας Πηλαδάκης και Υβόννη Μπόσνιακ



Μαρία Μπεκατώρου και Αντώνης Αλεβιζόπουλος


Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Νέζος


Κώστας Καραφώτης και Στέλιος Μάξιμος


Μάκης Πουνέντης, Μαρία Ηλιάκη, Μαρία Μπεκατώρου


Η Τάμτα στη σκηνή






Γιωργος Μαζωνάκης στη σκηνή!




TLife | The female side of life ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ FASHION SHOPPING BEAUTY NEWS HEALTH & FITNESS DECO ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ ΟΙ

Posted: 28 Jan 2012 12:13 PM PST

Ο 22χρονος κοινοποίησε, την Παρασκευή, στην προσωπική του σελίδα στο facebook την πρόθεση του να αυτοκτονήσει αναστατώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους. Ο νεαρός μάλιστα έκοψε τις φλέβες του και ήπιε χλωρίνη έτσι ώστε να πετύχει αυτό που είχε βάλει στο μυαλό του.

Ευτυχώς , ο φύλακας άγγελος των χρηστών του internet βοήθησε και σε αυτή την περίπτωση. Η αυτοκτονία του 22χρονου απετράπη από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της χώρας μας.

Εντόπισαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του και τον έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σπίτι του ήταν σοκαριστική.

Ο Διευθυντής της δίωξης, κύριος Μανώλης Σφακιανάκης, εξήγησε πως οι λόγοι που έκαναν τον νεαρό να προβεί σε αυτή την πράξη, ήταν οικογενειακοί και προσωπικοί.

''Κάναμε έρευνα και μέσα σε 8 λεπτά εντοπίσαμε το σπίτι του, που βρισκόταν στην Αθήνα. Πήγαμε, δεν μας άνοιγε, ακούσαμε κάτι φωνές από μέσα και βογκητά. Σπάσαμε την πόρτα και τον μεταφέραμε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 22χρονος αφού έκοψε τις φλέβες του ήπιε χλωρίνη. Εμείς τον βρήκαμε μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Στους συγγενείς του παρέχεται η κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη'', αναφέρει ο κ. Σφακιανάκης στην ανακοίνωσή του.

Ποιος τραγουδιστής εμφανίστηκε στην πίστα με αυτές τις κάλτσες;

Posted: 28 Jan 2012 12:07 PM PST


Ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει αποδείξει ότι του αρέσει να προκαλεί με τις ενδυματολογικές του επιλογές στην πίστα. Σε κάθε πρεμιέρα σχολιάζουμε τα ρούχα που φοράει και την ανατρεπτική του εμφάνιση.



Χθες, έκανε πρεμιέρα στο NΑΙΤ μαζί με την Τάμτα και φυσικά κέρδισε τις εντυπώσεις. Βγήκε στην πίστα φορώντας αυτές τις κίτρινες πουά κάλτσες ενώ δεν δίστασε να βγει στη συνέχεια με φόρεμα!



Αξίζει να αναφέρουμε πως για μία ακόμη χρονιά ο γνωστός τραγουδιστής έχει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει "flower boys". Αντί για κορίτσια με πανεράκια κυκλοφορούν αγόρια που μάλιστα φοράνε μπλούζα που γράφει από πίσω την ιδιότητά τους!


Όλη η αλήθεια για την Νταϊάνα και την βασίλισσα! Η Ελισάβετ ήταν τελικά ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της

Posted: 28 Jan 2012 12:03 PM PST


Μπορεί όλοι στο παλάτι να ήξεραν ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν είχε και την καλύτερη σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, την οποία θεωρούσε πολύ νέα και αντισυμβατική, ωστόσο νέο δημοσίευμα του ξένου Τύπου έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η αλήθεια είναι πως η Ελισάβετ είχε συμπαθήσει από την αρχή της Νταϊάνα και ήταν ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές της. Ο παιδικός ενθουσιασμός της, το χαμόγελο και ο αυθορμητισμός της 19χρονης πριγκίπισσας είχαν κερδίσει την βασίλισσα, όταν είχε γίνει η πρώτη γνωριμία τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει άνθρωπος από τους βασιλικούς κύκλος, η Ελισάβετ είχε προσπαθήσει να βοηθήσει την Νταϊάνα να μπει στην οικογένεια και να γνωρίσει το νέο βασιλικό της ρόλο. Η βασίλισσα ήταν μάλιστα πολύ προστατευτική και συμπονετική και είχε προσπαθήσει να την προστατεύσει όταν είχε μάθει για το φλερτ του γιου της με την Camilla.

Η Ελισάβετ συνήθιζε να λέει στους κοντινούς της ανθρώπους: "Δεν είναι σαν όλους τους άλλους. Είναι πολύ νέα και ευαίσθητη", ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που προσπάθησε να την προστατεύσει από τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους που την πολιορκούσαν.


























Η μητέρα του αδικοχαμένου Άλεξ σπάει τη σιωπή της μετά από 6 χρόνια

Posted: 28 Jan 2012 11:54 AM PST

Πριν από λίγο καιρό εκτυλίχθηκε η τελευταία πράξη του δράματος στις αίθουσες του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με την καταδίκη των έξι από τους επτά κηδεμόνες των δραστών της δολοφονίας του Αλεξ Μεσχισβίλι.

Δύο χρόνια έχουν περάσει από την καταδίκη των 5 δραστών. Σήμερα κυκλοφορούν όλοι ελεύθεροι.
Η υπόθεση της εξαφάνισης και της δολοφονίας του 11χρονου Αλεξ, στις 3 Φεβρουαρίου 2006 στη Βέροια,είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.Τραγική φιγούρα όλα αυτά τα χρόνια, η Νατέλα, μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού. Μια ιστορία φρίκης που παρακολουθούσαμε άφωνοι να εκτυλίσσεται μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες.

Σενάρια,συγκαλύψεις, απειλές,αναιρέσεις,συνεχείς τηλεοπτικές συνδέσεις.Οι αποκαλύψεις άφηναν άναυδους όσους παρακολουθούσαν το δράμα που εξελισσόταν.Ακόμα και σήμερα, πολλοί είναι αυτοί που δε γνωρίζουν ότι τελικά κρίθηκαν ένοχοι για διαφορετικές κατηγορίες τόσο οι 5 ανήλικοι όσο και οι 7 κηδεμόνες τους.

Ακούστε τι λέει η μητέρα του Άλεξ στην Έλενα Κατρίτση, αυτή την Κυριακή, στις 16:00

Επίσης, ο διακεκριμένος καθηγητής εγκληματολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κύριος Γιάννης Πανούσης επισημαίνει τη σπουδαιότητα του ρόλου της οικογένειας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εύκολα ο ανήλικος μπορεί από το παιχνίδι στο δρόμο να περάσει στο έγκλημα του δρόμου… Ενώ οι μαρτυρίες των παιδιών που ακούγονται στην εκπομπή για περιστατικά σχολικού εκφοβισμού πρέπει να μας αφυπνίσουν.

Έρχεται βαρυχειμωνιά! Δες που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Posted: 28 Jan 2012 11:53 AM PST


Έρχεται κύμα ψύχους από τη Σιβηρία! Να είσαι έτοιμη για χίονια ακόμα και μέσα στην Αθήνα ενώ θυελλώδεις θα είναι οι άνεμοι στα πελάγη, που θα φτάσουν μέχρι τα 9 μποφόρ. Το νέο κύμα ψύχους σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα είναι εντονότερο από τη Δευτέρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις βόρειες Σποράδες, την ανατολική Στερεά Ελλάδα, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη, περιμένουμε συννεφιές με πρόσκαιρες καταιγίδες μικρής έντασης, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά ενώ στην υπόλοιπη χώρα στα δυτικά, δηλαδή στην Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία περιμένουμε λίγες νεφώσεις που τοπικά και κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και το νότιο Ιόνιο θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι ανατολικοί - βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ στο Ιόνιο και στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφορ ενώ η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Εκείνο που είναι σημαντικό ειναι πως τη νυχτά θα σημειωθεί ισυχρός παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε συννεφιά αλλά και αρκετά διαστήματα ηλιοφάνειας, βορειοανατολικούς ανέμους που θα φτάσουν κυρίως στον Ευβοϊκο τα 6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 3 εως 9 βαθμούς κελσίου ενώ στα βόρεια του νομού η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Στη δυτική και την κετνρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις βόρειες Σποράδες, την ανατολικη Στερεά, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη περιμένουμε πάλι συννεφιές με τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά και βροχές και χιονόνερο στις υπόλοιπες περιοχές. Καλύτερος ο καιρός στη δυτική Ελλάδα, την ακτογραμμή του Ιονίου και την Ηπειρο ενώ σε χαμηλό υψόμετρο περιμένουμε να χιονίσει στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στην Πελοποννήσου όπου ενδεχομένως να χιονίσει και μέσα στις πόλεις δηλαδή στη Φλώρινα, την Καστοριά, την Έδεσσα, την Κοζάνη, τη Βέροια, τη Καλαμπάκα, τα Τρίκαλα και τα Καλάβρυτα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ανατολικοί - βορειοανατολικοί μέχρι 7 μποφόρ ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν επίσης βορειοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -10 εως 6 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από -3 εως 10 με 11 βαθμούς στα κεντρικά και από 7 εως 13 βαθμούς στα νησιά.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε συννεφιά και βροχή το βράδυ ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε χιονόνερο και χιόνια στις βουνοκορφές της Πεντέλης, της Πάρνηθας και του Κιθαιρώνα. Οι βοριάδες θα φτάσουν στον Ευβοϊκό τα 8 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί απο 3 εως 8 βαθμούς και δεν αποκλείεται να έχουμε και χιονια το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα στο Καπανδρίτι, στο Γραμματικό, στο Βαρνάβα και τον Αγιο Στέφανο.

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....

Posted: 28 Jan 2012 03:12 AM PST

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ...Νέα-Επικαιρότητα.....


Κάμερες Αστεροσκοπείου Πεντέλης

Posted: 27 Jan 2012 10:41 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...       



             ΕΔΩ

Τα μυστικά της γυναίκας σεξουάλας (Νο2)

Posted: 27 Jan 2012 10:35 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Μήπως η λίμπιντό σου έχει φτάσει στα τάρταρα και δεν ανεβαίνεις ούτε με γερανό; Μήπως απορείς για το πώς μπορούν μερικές γυναίκες (βλέπε Μόνικα Μπελούτσι) να ξεχειλίζουν από σεξουαλικότητα, ακόμα και όταν πλένουν τα πιάτα; Μήπως θα ήθελες με ένα κλικ να έχεις τον οργασμό στο τσεπάκι σου; Δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τα μυστικά των πιο σεξουαλικών γυναικών, και να γίνεις μία από αυτές!

6. Η σεξουάλα γυναίκα έχει μια αγαπημένη σεξουαλική στάση που την κάνει τέλεια:


Οι περισσότερες γυναίκες επικεντρώνονται σε μία μόνο πρακτική στο σεξ. Πιστεύουν δηλαδή ότι με ένα στοματικό ή μια χειρωνακτική εργασία στην μικρή περιοχή του καλού τους, θα βγάλουν την υποχρέωση. Αντίθετα, η σεξουάλα γυναίκα δεν κάνε τίποτα σαν αγγαρεία και δεν ακολουθεί την πεπατημένη. Η υπερσεξουαλικές γυναίκες, φροντίζουν να ασχολούνται με ιδιαίτερο πάθος και θέρμη με όλες τις ερωτογενείς ζώνες του αγοριού του, εφαρμόζοντας ποικίλες τεχνικές. Ακόμα και το υποτιμημένο ερωτικό μασάζ, μπορεί να σου χαρίσει έναν υπέροχο οργασμό κατόπιν, αλλά και μια θέση στην καρδιά του.

Κάντο κι εσύ: δεν λέμε να κρεμαστείς από τους πολυελαίους για να του δείξεις ότι κατέχεις το άθλημα του έρωτα. Μπορείς όμως να γίνεις άριστη ερμηνεύτρια ενός ρόλου στο κρεβάτι. Βάλε την δική σου υπογραφή σε κάποια στάση για παράδειγμα στο σεξ και φρόντισε να του μείνεις αξέχαστη!

7. Η σεξουάλα γυναίκα γνωρίζεις τις κρυφές σεξουαλικές επιθυμίες του αγαπημένου της:


Η γυναίκα σεξουάλα γνωρίζει πολύ καλά, ότι όσο περισσότερο και περισσότερες σεξουαλικές επιθυμίες του αγαπημένου της γνωρίζει, τόσο ευκολότερα και καλύτερα θα τον ξετρελάνει στο κρεβάτι. Για εκείνη, δεν υπάρχει τίποτα πιο καυτό από το να μάθει βήμα βήμα τι ορέγεται το αγόρι της στο σεξ και φυσικά πως να του το παρέχει. Για παράδειγμα, ο καλός σου ψοφάει για το στοματικό σεξ. Έχοντας εξασφαλίσει αυτή τη γνώση, μπορείς να εφαρμόσεις διάφορες παραλλαγές και τεχνικές (παγάκια, σαντιγί, στροφογυρίσματα της γλώσσας και άλλα) και αφού τον αφήσεις άναυδο, να τον κάνεις να ουρλιάξει από ηδονή.

Κάντο κι εσύ: πάρε το χρόνο σου και πειραματίσου πάνω σε νέες στάσεις και ερωτικές καταστάσεις. Αξιολόγησε τι απ' ότι δοκιμάσατε του άρεσε (και σου άρεσε) περισσότερο και προπονηθείτε οριζοντίως και επί τ' αυτά!

8. Η σεξουάλα γυναίκα ποτέ δεν αφήνει το σεξ να βαλτώσει:


Η σεξουάλα γυναίκα δεν κάνει σεξ, μόνο για αναπαραγωγικούς σκοπούς και φυσικά δεν αφήνει το σεξ με τον αγαπημένο της να βαλτώσει. Μα, θα πεις: κάθε μέρα δεν είναι του Αι- Γιαννιού. Όχι, αλλά μπορεί να γίνει του Ιερού Οργασμού! Η γυναίκα σεξουάλα βλέπει πότε η ερωτική επαφή με τον καλό της πιάνει αράχνες, και κάνει οτιδήποτε για να ανάψει τα αίματα και πάλι! Θες ταινίες πορνό, θες σεξουαλικά παιχνίδια, θες καινούργια σέξι εσώρουχα, θες ταξιδάκι αναψυχής με τον καλό σου μόνο για τα δυο σας; Όπως και να έχει, πρέπει να βρίσκεσαι σε ένα διαρκές κυνήγι σεξουαλικής αναζήτησης.

Κάντο κι εσύ: για να διατηρήσεις κι εσύ τη λίμπιντο στα ύψη, μην αφήνεις εβδομάδα που να περνά, χωρίς να δοκιμάσεις ένα νέο πρόστυχο κολπάκι. Αναλόγως την ανταπόκρισης που θα έχει, κάντιο ή όχι μέρος του ερωτικού σας ρεπερτορίου.

9. Η σεξουάλα γυναίκα βρίσκεται σε ερωτική διάθεση 24/7:


Η σεξουαλικότητα δεν έχει ώρα και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά οι γυναίκες με μεγάλο σεξουαλικό ταμπεραμέντο. Η σεξουαλική σου ζωή πρέπει να γίνει κομμάτι της ζωής σου γενικά. Η γυναίκα σεξουάλα για παράδειγμα, δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά για να βάλει τις μαύρες δικτυωτές κάλτσες, τα τακούνια και το κόκκινο κραγιόν της.

Κάντο κι εσύ: μην σκέφτεσαι το σεξ σαν αγγαρεία. Η σεξουαλική επαφή δεν είναι μάθημα αερόμπικ στο γυμναστήριο που ακόμα και να μην πας, δεν τρέχει τίποτα. Αντίθετα, κάθε ημέρα που περνάς χωρίς να το κάνεις, θα την μετανιώνεις τριπλά σε περιόδους ερωτικής ξηρασίας ή όταν πατήσεις τα 100.

10. Η σεξουάλα γυναίκα έχει σαν πρώτη της προτεραιότητα το σεξ:


Τα κορίτσια που ξέρουν να γλεντάνε τον έρωτα, ποτέ δεν βρίσκουν ηλίθιες δικαιολογίες για να αποφύγουν το σεξ. ''Έχω περίοδο, έχω πονοκέφαλο, έχω παχύνει'', είναι μόνο μερικές από τις δικαιολογίες που χρησιμοποιούνται από θηλυκά σε όλο τον κόσμο.

Η γυναίκα σεξουάλα, έχει τη λέξη πάθος, σημαία στον μπαλκόνι της και ξέρει καλά ότι το σεξ αποτελεί θεραπεία για πονοκεφάλους, κράμπες, κατάθλιψη, άγχος και άλλα σωματικά προβλήματα.

Κάντο κι εσύ: σταμάτα να βρίσκεις δικαιολογίες για να μην κάνεις σεξ με τον αγαπημένο σου. Θυσίασε κάποια άλλη ασχολία για να κάνεις έστω λίγο σεξ στα γρήγορα. Ακόμα και σε περιόδους που δεν έχει να μοιραστείς το πάθος σου με ένα σύντροφο, χρησιμοποίησε τις μοναχικές στιγμές, όχι για να αποφύγεις την ηδονή, αλλά για να εξασκηθείς μόνη σου μέχρι να έρθει ο επόμενος. Ακόμα και η συνεύρεση με παρελθόντα πέη, ή τον πολυαγαπημένο σου δονητή, θα κάνει τη δουλίτσα της!

Από την Κ Π

πηγή






Κλείνει το περιοδικό People του Κωστόπουλου

Posted: 27 Jan 2012 10:27 PM PST


«Ξεκρέμαστοι» μετά από δύο χρόνια σκληρής εργασίας είναι οι εργαζόμενοι της ελληνικής έκδοσης του εβδομαδιαίου περιοδικού «People». Μετά από 2 χρόνια κυκλοφορίας και ως συνέπεια των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων της εταιρίας IMAKO, η ελληνική έκδοση του...

εβδομαδιαίου περιοδικού People περνά στην ιστορία. Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, η ΙΜΑΚΟ φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τις Αττικές Εκδόσεις για την πώληση του Yupi.gr και του περιοδικού ΟΚ!

Απίστευτη καζούρα σε sex shop

Posted: 27 Jan 2012 10:21 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Όταν κάποιος μπαίνει σε ένα sex shop δεν θέλει να το βγάζει και κοινό ανακοινωθέν. Επιθυμεί διακριτικότητα, καθώς πρόκειται για μία προσωπική, ιδιωτική στιγμή. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβαινε μέχρι σήμερα στο Χερτφορντσάιρ της Μ. Βρετανίας, καθώς οι πελάτες διπλανής παμπ είχαν τοποθετήσει ένα καμπανάκι, ώστε μόλις κάποιος έμπαινε στο sex shop, οι πελάτες της παμπ...
ειδοποιούνταν κι έβγαιναν έξω χειροκροτώντας και ζητωκραυγάζοντας για τον εκάστοτε πελάτη του καταστήματος σεξουαλικών βοηθημάτων.

Αν και το συγκεκριμένο sex shop λειτουργούσε 20 χρόνια κι είχε σταθερή πελατεία, τον τελευταίο καιρό οι… θαμώνες του είχαν διακόψει τις επισκέψεις τους καθώς ένιωθαν ενοχλημένοι από τη θύελλα χειροκροτημάτων που τους συνόδευε άμα τη αφίξει τους στο αγαπημένο τους κατάστημα. Έτσι, ο διευθυντής του sex shοp αποφάσισε να αλλάξει την είσοδο του καταστήματος την οποία μετέφερε πλαγίως του κτιρίου, που δεν έχει θέα στην παμπ ή στον δρόμο και οι πελάτες μπαίνουν με την ησυχία τους και με την απόλυτη μυστικότητα που έχουν ανάγκη. Φυσικά ακόμη υπάρχει η κεντρική είσοδος την οποία χρησιμοποιεί μόλις το 1/3 των πελατών, ενώ οι θαμώνες της παμπ συνεχίζουν την ενθουσιώδη υποδοχή έστω σε λιγότερους επισκέπτες του διπλανού καταστήματος.

DAILY MAIL

«Έρχονται μεγάλες και βίαιες ταραχές στην Ελλάδα»

Posted: 27 Jan 2012 10:18 PM PST


Εικόνες Αργεντινής «βλέπει» για την Ελλάδα του μέλλοντος το Reuters. Σύμφωνα με δημοσίευμα η Ελλάδα θα ζήσει στιγμές ανάλογες με την Αργεντινή όταν χρεοκόπησε.

Η χρεοκοπία της Αργεντινής πριν από μία δεκαετία πυροδότησε σοβαρές ταραχές και συγκρούσεις, προκάλεσε απώλειες ανθρώπινων ζωών και...

σοκαριστικές εικόνες με πολίτες να ορμούν στα καταστήματα για πλιάτσικο και να σπάνε τράπεζες.
Η προοπτική αυτό το σενάριο τρόμου να επαναληφθεί, αυτή τη φορά στην Ελλάδα, απασχολεί την Ευρώπη καθώς το σενάριο παραμένει ανοιχτό, όπως γράφει το πρακτορείο Reuters.

Στην καλύτερη περίπτωση, εάν οι ιδιώτες πιστωτές αποχωρήσουν από εθελοντική αναδιάρθρωση του χρέους μία άτακτη χρεωκοπία θα οδηγήσει σε κλείσιμο των ελληνικών τραπεζών για κάποιες μέρες για να δώσει στην Αθήνα το χρόνο να αποφύγει την απόσυρση κεφαλαίων διαβεβαιώνοντας τους καταθέτες πως οι δανειστές δεν θα εξαφανιστούν.

Στη χειρότερη περίπτωση, εάν κάνουν πίσω και οι Ευρωπαίοι εταίροι, η Ελλάδα θα βρεθεί στον κίνδυνο να βυθιστεί σε παρατεταμένο τραπεζικό πάγωμα κεφαλαίων, πιθανές ελλείψεις ειδών πρώτης ανάγκης, βία και αυτό που ο κεντρικός τραπεζίτης Γιώργος Προβόπουλος έχει ονομάσει την «κόλαση» της εξόδου από το ευρώ.

Βίαζαν άντρες για να κλέβουν το σπέρμα τους

Posted: 27 Jan 2012 10:10 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η δίκη τριών γυναικών που κατηγορούνται ότι βίαζαν νεαρούς που έκαναν οτοστόπ σε διάφορες περιοχές της Ζιμπάμπουε και τους έκλεβαν το σπέρμα, αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα. Ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων, Ντουμισάνι Εμτομπένι, υποστήριξε ότι έπειτα από τέσσερις...

μήνες ερευνών, οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν στοιχεία για να στηρίξουν την κατηγορία. Οι τρεις γυναίκες, οι αδελφές Σοφί και Νετσάι Νοκουάρα, 26 και 24 ετών, μαζί με την 28χρονη Ρόζμαρι Τσακουιζίρα, συνελήφθησαν τον Οκτώβριο με την υποψία ότι εμπλέκονται σε τουλάχιστον 17 επιθέσεις εναντίον ανδρών τα τελευταία δύο χρόνια. Όλες είναι ελεύθερες υπό όρους.

Σύμφωνα με τις αρχές, οι νεαρές γυναίκες ανάγκαζαν τους άνδρες να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί τους και μάζευαν το σπέρμα τους για να το χρησιμοποιήσουν σε τελετουργίες. Στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους οι αστυνομικοί βρήκαν 31 προφυλακτικά.

Μεταξύ των θυμάτων τους ήταν ένας 19χρονος που έκανε ότο-στοπ, ένας στρατιώτης, ακόμη και ένας αστυνομικός.

Ο δικηγόρος πάντως υποστήριξε ότι η εισαγγελία «τρενάρει» την υπόθεση γιατί δεν έχει στοιχεία και κατήγγειλε ότι οι κατηγορούμενες «παρουσιάστηκαν στην κρατική τηλεόραση ως ένοχες για βιασμό».



trelokouneli.gr

Έτσι διασκεδάζουν στην Ρωσία!

Posted: 27 Jan 2012 10:07 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Με ένα περίεργο ομολογουμένως παιχνίδι, διασκεδάζουν οι Ρώσοι στους γάμους..

Δείτε το βίντεο




Πάλι έκανε αισθητή την παρουσία της...

Posted: 27 Jan 2012 09:58 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Για άλλη μια φορά η..
Τ. Αλεξανδράτου έκανε αισθητή την παρουσία της χάρη της… απροσεξίας της

tsantiri


15 λόγοι για τους οποίους το κρασί είναι καλύτερο από μια γυναίκα!

Posted: 27 Jan 2012 09:50 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Δείτε τους 15 κύριους λόγους που το κρασί είναι καλύτερο από μια γυναίκα...


1. Το κρασί δεν πρόκειται ποτέ να σε πει σεξιστή, σοβινιστικό γουρούνι, και... μουλάρι!


2. Μπορείς να απολαύσεις ένα κρασί 365 μέρες το χρόνο...

3. Ένα κρασί ποτέ δεν αργεί επειδή τελευταία στιγμή του...έσπασε ένα νύχι και έπρεπε να κάνει "γαλλικό"...

4. Ξέρεις πάντα ότι είσαι ο πρώτος που "βγάζει το φελλό" από ένα μπουκάλι κρασί...

5. Μπορείς να απολαύσεις περισσότερα από ένα κρασιά σε μία βραδιά, χωρίς να νοιώθεις ενοχές το πρωί.

6. Πάντα μπορείς να κοιμηθείς αμέσως μετά από ένα καλό κρασί. Μάλιστα μπορείς να του γυρίσεις και την πλάτη...

7. Ένα μπουκάλι κρασί είναι το ίδιο ακόμη και το πρωί που θα ξυπνήσεις...

8. Εάν αλλάξεις μάρκα κρασιού δε θα είσαι υποχρεωμένος να ... πληρώνεις διατροφή. Επιπλέον το κρασί σίγουρα δεν έχει... δικηγόρο.

9. Ένα κρασί ποτέ δε σε αναγκάζει να πας μαζί του στην Ερμού για να κοιτάξετε τις βιτρίνες...

10. Εάν κατέβεις στο κελάρι και ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τα κρασιά σου, αυτά σίγουρα δεν πρόκειται να σε κατηγορήσουν για σεξουαλική παρενόχληση...

11. Ένα κρασί ποτέ δεν θα διαφωνήσει με την επιθυμία σου να δείτε παρέα απ' τον καναπέ και για 15η φορά, το Βασικό Ένστικτο...

12. Ένα κρασί ποτέ δεν πρόκειται να σε αποκαλέσει ψεύτη, όταν πεις ότι αγοράζεις το Playboy για τα άρθρα του... Για την ακρίβεια δεν πρόκειται να σε κατηγορήσει καθόλου.

13. Ένα κρασί δεν πρόκειται ποτέ να σου πει να προσέχεις πως οδηγείς, να μην καπνίζεις στο αυτοκίνητο και κυρίως...να γυρίζει το καθρεφτάκι για να βαφτεί...

14. Ένα μπουκάλι κρασί δεν θα παραπονεθεί ότι έχει πονοκέφαλο τη στιγμή που το θέλεις!

15. Ένα κρασί ποτέ δεν θα σε δείξει στις φίλες του για να μαζέψει γνώμες και κυρίως δε θα σε πιέσει για γάμο επειδή το πιέζει η ... μαμά του!



funtastikos.com

Τέλος το Alter και από τη Νova

Posted: 27 Jan 2012 09:48 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Από χτες το Alter έχει σταματήσει την ψηφιακή του εκπομπή μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της Nova.


Τους τελευταίους μήνες το κανάλι μπορούσε να το δει κανείς μόνο μέσα από την Nova μετά από τα..
τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Digea όλως περιέργως μόνο στον δίαυλο του Alter. Έτσι το κανάλι έχει μείνει ουσιαστικά χωρίς φωνή αφού και η αναλογική του μετάδοση έχει σιγήσει..

Η Nova στην ψηφιακή συχνότητα του καναλιού αναφέρει: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 26/1/12 η nova θα σταματήσει τη μετάδοση του Alter λόγω της λύσης της σχετικής σύμβασης μεταξύ των δύο εταιριών.»



blogtv.gr

Λαρισαίος αυτοκτόνισε ρίχνοντας το αυτοκίνητό του σε χαράδρα!

Posted: 27 Jan 2012 09:46 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Τραγικό τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 50χρονος Λαρισαίος ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητο σε χαράδρα...


50 μέτρων μεταξύ Ραψάνης και Κρανιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του οnlarissa.gr ο 50 ετών Μ.Τ. είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από χθες το μεσημέρι με το μάρκας opel astra αυτοκίνητό του.

Η οικογένειά του χθες το βράδυ ενημέρωσε τις αρχές και σήμερα το πρωί ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Δυστυχώς το μεσημέρι εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους άνω των 50 μέτρων στο 4ο χιλιόμετρο Ραψάνης – Κρανιάς με βάση μαρτυρίες ανθρώπων της ΕΜΑΚ που έσπευσαν στο σημείο για να ανασύρουν τη σορό που εντόπισε συνταξιούχος φίλος του.

Για τον απεγκλωβισμό του επιστρατεύτηκαν δύο οχήματα της ΕΜΑΚ με πέντε άνδρες ενώ την όλη επιχείρηση συντόνιζε ο διοικητής της Π.Υ. Λάρισας, αντιπύραρχος κ. Ράπτης.

Βάσει των μέχρι τώρα στοιχείων που έχουν στα χέρια τους οι αρχές, πρόκειται για αυτοκτονία.

Παράλληλα με την επιχείρηση ανάσυρσης της σορού εντοπίστηκαν στη χαράδρα και πέντε χειροβομβίδες οι οποίες εξουδετερώθηκαν άμεσα από ειδικό κλιμάκιο του στρατού που έσπευσε στην περιοχή.



onlarissa.gr

«Οι φήμες για πιθανό σεισμό στην περιοχή του Ιονίου δεν έχουν καμία επιστημονική βάση»

Posted: 27 Jan 2012 09:43 PM PST

Καθησυχαστικός παρουσιάζεται ο καθηγητής Γεωολογίας, κ. Ευθύμιος Λέκκας, μιλώντας στον...


AERAFM 99.50 υποστηρίζοντας ότι δεν προκαλεί καμία ανησυχία η ισχυρή σεισμική δόνηση στην Κρήτη που ταρακούνησε αρκετές περιοχές της χώρας. Η σεισμική ακολουθία, όπως ανέφερε, εξελίσσεται ομαλά.
Επίσης υποστήριξε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ούτε από την σεισμική διέγερση στην περιοχή της Ναυπάκτου και της Αχαίας ,ένώ οι φήμες για πιθανό σεισμό στην περιοχή του Ιονίου δεν έχουν καμία επιστημονική βάση.



aerasfm.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 νεκροί μετανάστες σε τροχαίο μετά τις 11 το βράδυ στον Αστακό Αιτ/νιας

Posted: 27 Jan 2012 09:41 PM PST

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής στον δρόμο Μύτικας – Αστακός, μετά από ανατροπή φορτηγού επιβατηγού, που μετέφερε...


30 μετανάστες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί, ενώ ένας ακόμη υπέκυψε στα τραύματά του στο Κέντρο Υγείας Αστακού. Δυο ακόμη πολύ σοβαρά τραυματίες, έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Νάπολη συνεχίζει να «παλεύει» για το θέμα των σκουπιδιών

Posted: 27 Jan 2012 09:33 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Αγώνα ενάντια στο χρόνο καταβάλλει η Ιταλία προκειμένου να αποφύγει τα πρόστιμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μπορεί να...


της επιβληθούν επειδή απέτυχε να διαχειριστεί την κρίση με τα σκουπίδια στη Νάπολη, ανακοίνωσε σήμερα ο Επίτροπος για το περιβάλλον Γιάνες Πότοσνικ.

Συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό δικαστήριο είχε καταδικάσει το 2010 την Ιταλία επειδή απέτυχε να χειριστεί την κατάσταση και επομένως τώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μπορεί να ζητήσει από τους δικαστές να τιμωρήσουν τη χώρα επειδή απέτυχε να δράσει σχετικά με την απόφαση αυτή.

«Για να είμαι ειλικρινής και σαφής ετοιμάζουμε μία δικαστική παραπομπή, την οποία είμαι έτοιμος να εξετάσω ξανά σε περίπτωση που ορισμένες συνθήκες συντρέχουν» δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος από τις Βρυξέλλες, έπειτα από συνάντηση με τον ιταλό υπουργό Περιβάλλοντος Κοράντο Κλίνι.

«Κατά ένα τρόπο, είμαστε σε αγώνα δρόμου με αντίπαλο το χρόνο» τόνισε.

Πριν από ημέρες ο υπουργός Περιβάλλοντος Κλίνι ανέφερε ότι η Ιταλία κινδυνεύει να αναγκαστεί να πληρώνει 500 εκατ. ευρώ την ημέρα μέχρι η κατάσταση να διευθετηθεί.

Να σημειωθεί πως οι ιταλικές αρχές υιοθέτησαν νέα σχέδια σχετικά με τη διαχείριση των αποβλήτων με σκοπό η Νάπολη και η γύρω περιοχή της Καμπανίας να επιστρέψει στο κανονικό μέχρι το τέλος του 2012.

Σύμφωνα με τον Ευρωπαίο Επίτροπο ακόμη δεν υπάρχει σχέδιο για τη διαχείριση των τοξικών αποβλήτων αλλά όπως είπε ο Κοράντο Κλίνι θα είναι έτοιμο τον Μάρτιο.



Ξυστά από τη Γη θα περάσει αστεροειδής

Posted: 27 Jan 2012 09:27 PM PST

Ένας μικρός αστεροειδής, με μέγεθος περίπου όσο ένα λεωφορείο, πρόκειται να περάσει σήμερα πολύ κοντά (για τα αστρονομικά δεδομένα) στη Γη...


πολύ πιο κοντά από όσο απέχει το φεγγάρι, όμως δεν συνιστά κανένα κίνδυνο, σύμφωνα με επιστήμονες της NASA.

Ο αστεροειδής 2012BX34, που μόλις ανακαλύφθηκε, θα περάσει το απόγευμα της Παρασκευής σε απόσταση περίπου 59.000 χιλιομέτρων από τη Γη. Έχει μήκος γύρω στα 11 μέτρα και δεν θα πέσει πάνω στον πλανήτη μας.

Εξάλλου, το διαστημικό τηλεσκόπιο ''Κέπλερ'' της NASA ανακάλυψε 11 νέα πλανητικά (ηλιακά) συστήματα που φιλοξενούν συνολικά 26 επιβεβαιωμένους εξωπλανήτες. Η ανακάλυψη σχεδόν τριπλασιάζει τον αριθμό των άστρων που έχουν βρεθεί να έχουν πάνω από ένα πλανήτη σε τροχιά γύρω τους. Συνολικά, μέχρι σήμερα, έχουν επιβεβαιωθεί 729 εξωπλανήτες και από αυτούς οι 61 έχουν εντοπισθεί από το ''Κέπλερ'', όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.

Κάθε ένα από τα νέα εξωπλανητικά συστήματα περιλαμβάνει από δύο το μικρότερο έως πέντε εξωπλανήτες το μεγαλύτερο. Το τελευταίο είναι το άστρο Κέπλερ-33, παλαιότερο και μεγαλύτερο από τον ήλιο μας, γύρω από το οποίο και οι πέντε πλανήτες του βρίσκονται σε ''σφιχτές'' τροχιές πιο κοντινές ακόμα και από τον Ερμή.

Οι εξωπλανήτες, σύμφωνα με τα πρακτορεία Reuters και Γαλλικό, έχουν μέγεθος από μιάμιση φορά την ακτίνα της Γης έως μεγαλύτερο του Δία, ενώ οι 15 από τους 26 έχουν μέγεθος μεταξύ της Γης και του Ποσειδώνα. Περαιτέρω παρατηρήσεις απαιτούνται για να εντοπισθούν ποιοι είναι βραχώδεις σαν τον πλανήτη μας και ποιοι αέριοι γίγαντες.

Οι εξωπλανήτες κάνουν μια πλήρη περιφορά γύρω από το άστρο τους (δηλαδή το έτος τους διαρκεί) από έξι έως 143 γήινες μέρες. Στην πλειονότητά τους οι τροχιές τους είναι πολύ κοντινές στον ήλιο τους, πιο κοντά από ό,τι η Αφροδίτη στον Ήλιο (η οποία έχει θερμοκρασία 464 βαθμών Κελσίου), άρα θα είναι ακόμα πιο καυτοί και συνεπώς θεωρείται απίθανο να φιλοξενούν ζωή.

Το ''Κέπλερ'' έχει ανακαλύψει, μέσα στα περίπου δυόμισι χρόνια λειτουργίας του, πάνω από 60 βεβαιωμένους εξωπλανήτες και πάνω από 2.300 υποψήφιους, που χρειάζονται επιβεβαίωση. ''Αυτό σημαίνει ότι ο γαλαξίας μας σίγουρα είναι γεμάτος πλανήτες όλων των μεγεθών και των τροχιών'', δήλωσε ο επιστήμων του ''Κέπλερ'' Νταγκ Χάντγκινς.

Το διαστημικό τηλεσκόπιο εντοπίζει τους εξωπλανήτες μετρώντας την αλλαγή της φωτεινότητάς του άστρου τους, όταν ανάμεσα σε αυτό και στο ''Κέπλερ'' παρεμβάλλεται η τροχιά ενός πλανήτη. Για να υπάρξει επιβεβαίωση, πρέπει να ακολουθήσουν νέες παρατηρήσεις και από άλλα τηλεσκόπια.

Οι ανακαλύψεις των νέων πλανητών παρουσιάστηκαν με τέσσερις ξεχωριστές επιστημονικές μελέτες στο περιοδικό αστροφυσικής "The Astrophysical Journal" και στο περιοδικό της βρετανικής Βασιλικής Αστρονομικής Εταιρίας "Monthly Notices".



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΝΤΟΓΚΟΝ...Η ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΟΝΤΑ!!

Posted: 27 Jan 2012 09:13 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Οταν ο γάλλος ανθρωπολόγος Μανσλέλ Γκριόλ πριν αρκέτα χρόνια ανακάλυψε στο Σουδάν


την φυλή των Ντογκόν εντυπωσιάστηκε απο τις αστρολογικές τους γνώσεις...Πώς είναι δυνατόν αυτή η πρωτόγονη φύλη να γνώριζε λεπτομέριες για θέματα που οι αστρολόγοι θα ανακάλυπταν πολύ αργότερα;

Οι περιγραφές των Ντογκών για εξωγήινα όντα είναι συγκλονιστικές, αλλά και η αναβίωση χορών και εθίμων της φυλής που αναφέρονται σε αυτές τις επισκέψεις, παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον! ....







Μυστηριώδεις δέσμες ενέργειας πάνω από τη Βοσνιακή Πυραμίδα του Ήλιου (VIDEO)

Posted: 27 Jan 2012 09:08 PM PST

Ενέργεια δέσμης που προέρχεται από την Πυραμίδα της Βοσνίας του Ήλιου


Μια ομάδα φυσικών εντόπισε μια δέσμη ενέργειας που προέρχεται μέσα από την κορυφή της Βοσνιακής Πυραμίδας του Ήλιου. Η ακτίνα της δέσμης είναι 4,5 μέτρα, με συχνότητα από 28 kHz. Η ακτίνα της είναι συνεχής και η δύναμή της μεγαλώνει καθώς κινείται πάνω και μακριά από την πυραμίδα. Το φαινόμενο αυτό έρχεται σε αντίθεση με τους γνωστούς νόμους της Φυσικής και της τεχνολογίας. Αυτή είναι η πρώτη απόδειξη
της μη γνωστής τεχνολογίας στον πλανήτη. Φαίνεται ότι στη πυραμίδα οι κατασκευαστές της δημιούργησαν μια αέναη κίνηση σε εσωτερική μηχανή πριν από πολύ καιρό και αυτή η «μηχανή ενέργεια» εξακολουθεί να εργάζεται.

Στον υπόγειο λαβύρινθο, το 2010, ανακαλύψαμε τρεις αίθουσες και μία μικρή μπλέ λίμνη. Η διαλογή Ενέργειας δείχνει ότι το επίπεδο ιονισμού είναι 43 φορές υψηλότερο από το μέσο όρο από την έξω συγκέντρωση, που κάνει τους υπόγειους θαλάμους σαν "δωμάτια θεραπείας».

Η περαιτέρω ηλεκτρομαγνητική ανίχνευση του 2011 επιβεβαίωσε ότι τα επίπεδα των αρνητικών της ακτινοβολίας μέσω του Hartman, Curry και της Schneider, είναι ότι τα πλέγματα είναι ίσα με το μηδέν στις σήραγγες. Δεν υπήρξε καμία τεχνική ακτινοβολία (από γραμμές μεταφοράς ενέργειας ή άλλη τεχνολογία) που βρίσκονται μέσα στις σήραγγες και όχι κοσμική ραδιενέργεια. Τα κεραμικά γλυπτά όταν τοποθετούνται πάνω από την υπόγεια ροή των υδάτων η αρνητική ενέργεια τους μετατρέπεται σε θετική.

Ο κατάλογος από τα θαύματα στην αρχαιολογία της Βοσνίας δεν τελειώνει εδώ ..
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ
Ένα παρόμοιο γεγονός συνέβη το 2009.


Στις 24 Ιουνίου 2009, μια δέσμη φωτός συνελήφθη στη φωτογραφία πάνω από το Chichen Itza Πυραμίδα (στη χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό).

Οι μάρτυρες που συνέλαβαν αυτή την φωτογραφία, δεν είδαν τίποτα εκεί μέχρι να δουν τις φωτογραφίες τους μετά.



Και αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 2000 και δείχνει την Πυραμίδα της Σελήνης στη Teotihuacan στο Μεξικό.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Posted: 27 Jan 2012 08:52 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΜΑΖΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ UFO κατά την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ του ENDEAVOUR της NASA ( VIDEO )

Posted: 27 Jan 2012 08:50 PM PST



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σε χρειαζομαι

Posted: 27 Jan 2012 08:46 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΗΛΟ-Castings Pierre Woodman -Casting - Anna B

Posted: 27 Jan 2012 08:14 PM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Sasha - BlondeTeen Girl


Virgin girls - Bigsy - Jasmine Black


Sasha Grey - Anal








Διάσημα μεταφυσικά φαινόμενα και η εξήγηση τους

Posted: 27 Jan 2012 11:16 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Με αφορμή την πρώτη ημερίδα μεταφυσικής στην Αθήνα το Σάββατο που μας έρχεται, δείτε τις απαντήσεις σε διάφορα μεταφυσικά ερωτήματα….



Η μεταφυσική έχει χαρακτηριστεί και ως "φυσική του αύριο". Πολλά από τα φαινόμενα που ερευνά, θυμίζουν σενάρια από ταινίες φαντασίες, όμως ίσως στο μέλλον να αποτελούν το καθημερινό και το συνηθισμένο.

Ο Νικόλαος Κουμαρτζής, μέλος της Ελληνικής Κοινότητας του Μεταφυσικού και υποψήφιος Διδάκτορας Δημοσιογραφίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μας βοήθησε να καταλάβουμε μερικά από αυτά.

1) Τι είναι η τηλεπάθεια, η 6η αίσθηση και τα εξωαισθητηριακά φαινόμενα;

Είναι η δυνατότητα του ανθρώπου (υπαρκτή ή μη) να συλλέγει πληροφορίες από ένα απομακρυσμένο περιβάλλον, δίχως να χρησιμοποιεί τις πέντε γνωστές αισθήσεις. Για κάποιους, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν επιπλέον αισθήσεις, τις οποίες ο άνθρωπος χρησιμοποιεί αλλά που δεν έχει ακόμα αναγνωρίσει: οπότε, μπορεί να υπάρχει 6η, 7η, 8η και ούτω καθεξής αισθήσεις.


Πάνω στο εν λόγω φαινόμενο έχουν γίνει πλήθος πειραμάτων, από απλά με χρήση καρτών Zener, πειράματα Ganzfeld, έως πιο σύγχρονα με χρήση εγκεφαλογράφων.

Τα περισσότερα εξ αυτών δείχνουν ότι όντως κάτι υπάρχει, το οποίο δεν εξηγείται από τους γνωστούς νόμους της συμβατικής επιστήμης.

2) Τι είναι τα Poltergeists;

Η λέξη poltergeist προέρχεται από τις γερμανικές λέξεις poltern, που σημαίνει "χτυπάω", και geist, που σημαίνει "πνεύμα", και αν και γερμανικής προέλευσης σήμερα χρησιμοποιείται κυρίως στα Αγγλικά και τα Γαλλικά για να περιγράψει το "θορυβοποιό πνεύμα", δηλαδή ένα πνεύμα ή ενέργεια που αποτελεί την αιτία για ένα πλήθος ανεξήγητων εκδηλώσεων, όπως έντονοι θόρυβοι, μετακινήσεις αντικειμένων, επαναλαμβανόμενοι κρότοι, ανυπόφορες οσμές, τρεμόπαιγμα φώτων, υλοποιήσεις αντικειμένων, άνοιγμα/ κλείσιμο πορτών και παραθύρων, κ.λπ.


Συνήθως το φαινόμενο εκδηλώνεται απότομα, κρατάει από λίγες μέρες έως κάποια χρόνια (τις περισσότερες φορές όμως μόνο για κάποιους μήνες) και στη συνέχεια εξαφανίζεται το ίδιο ξαφνικά.

Ως φαινόμενο είχε την τιμητική του τις δεκαετίες του 60', του 70' και του 80', σήμερα όμως συναντάνται εξαιρετικά σπάνια. Το τι μπορεί να σημαίνει αυτό, είναι στην κρίση του καθενός.

3) Πως βιώνεται ένα Deja Vu;

Η φράση είναι γαλλική και κατά προσέγγιση σημαίνει "αυτό το έχω ξαναδεί".


Ως déjà vu ορίζουμε την έντονη αίσθηση που ένας άνθρωπος έχει ότι ένα γεγονός που τώρα βλέπει ή βιώνει έχει επαναληφθεί στο παρελθόν. Συνοδεύεται συχνά από ένα έντονο αίσθημα οικειότητας, αλλά κυρίως από ένα δεύτερο -και συχνά πιο έντονο- αίσθημα παραδοξότητας ότι "κάτι δεν πάει καλά".

Δηλαδή, πρέπει να υπάρχει έντονος ο παράγοντας "αδύνατον". Για παράδειγμα, όταν συζητάτε με έναν φίλο σας που βλέπετε και "ζείτε" καθημερινά και αισθανθείτε ότι έχετε ζήσει τη στιγμή ξανά στο παρελθόν, αυτό δεν είναι déjà vu.

Déjà vu είναι η αίσθηση ότι έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν αυτό που βιώνουμε τώρα, που όμως είναι πρακτικώς αδύνατον να το έχουμε ξαναζήσει.

4) Τι ονομάζουμε επιθανάτιες εμπειρίες;


Με τον όρο επιθανάτιες εμπειρίες αναφερόμαστε στην εμπειρία ενός ετοιμοθάνατου ανθρώπου, κατά την οποία έρχεται σε επικοινωνία με νεκρούς φίλους και συγγενείς του. Ως εμπειρία έχει πολλά κοινά στοιχεία με τις εξωσωματικές εμπειρίες, μιας και οι δύο περιλαμβάνουν αποκοπή της συνείδησης από το σώμα, αιώρηση στο χώρο και συλλογή πληροφοριών από το περιβάλλον ενώ το ανθρώπινο σώμα βρίσκεται σε κώμα.


Υπάρχουν πλήθος καταγεγραμμένες μαρτυρίες ιατρών και νοσοκόμων που αναφέρουν ότι ασθενείς σε κώμα που επανήλθαν, γνώριζαν καταστάσεις και περιστατικά που λάμβαναν χώρα κοντά τους ενόσω ήταν σε κωματώδη κατάσταση.

5) Ποια η σχέση μεταξύ παραφυσικού, υπερφυσικού και μεταφυσικού;

Τέλος, ως προς τις διαφορές μεταξύ των όρων που χρησιμοποιούνται σήμερα στον χώρο μας (μεταφυσικό, παραφυσικό και υπερφυσικό), τα πράγματα είναι λίγο… ρευστά.


Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για την πλειονότητα των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους φαινόμενα και οι τρεις όροι χρησιμοποιούνται με τον ίδιο τρόπο. Είναι λάθος αυτό; Σίγουρα, όμως ποιο το νόημα να αντιτίθεσαι όταν το παραπάνω αποδεικνύεται πρακτικό για τους περισσότερους ανθρώπους που ασχολούνται;

Αν πρέπει να "διορθώσω" κάτι μέσω αυτής της συνέντευξης είναι μόνο η χρήση του όρου μεταφυσικό. Αποτελεί συντόμευση της ορολογίας μεταφυσική φιλοσοφία, ενός από τους βασικούς κλάδους δηλαδή της φιλοσοφίας που ασχολείται με την πρώτη αρχή, τα αίτια, τον προορισμό και το τέλος του κόσμου.

Έχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε εδώ ότι ως όρος συνδέεται άμεσα με τον δικό μας Αριστοτέλη. Εμφανίστηκε τυχαία κατά τον 1ο αιώνα μ.Χ., όταν ο Ανδρόνικος ο Ρόδιος τον χρησιμοποίησε ως τίτλο για το βιβλίο του Αριστοτέλη Πρώτη Φιλοσοφία.

Σε τι βαθμό σχετίζονται λοιπόν οι όροι παραφυσικό και υπερφυσικό με αυτόν της μεταφυσικής φιλοσοφίας; Υπάρχει συσχετισμός σαφέστατα, μιας και η μεταφυσική φιλοσοφία εμπεριέχει (κατά κάποιον τρόπο) τους άλλους δύο όρους.

Ενώ, δηλαδή, οι φυσικές επιστήμες ασχολούνται με τον προσδιορισμό της πραγματικότητας με βάση την εμπειρία, η μεταφυσική φιλοσοφία ασχολείται με έναν υπερβατικό κόσμο ο οποίος δεν μπορεί να ερευνηθεί μέσω της εμπειρίας, της παρατήρησης και του πειράματος.

Από την άλλη όμως, λανθασμένα ο όρος μεταφυσική συνδέθηκε με τον μυστικισμό και τη θρησκεία, μιας και ενώ ο μυστικισμός στηρίζεται σε ιδιαίτερης φύσης εμπειρίες και η θρησκεία στην πίστη, η μεταφυσική στηρίζεται στη λογική.

•Info:


Ο Νικόλαος Κουμαρτζής είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Α.Π.Θ., έχοντας βραβευτεί το 2011 με το βραβείο αριστείας της Επιτροπής Ερευνών του ΑΠΘ στα πλαίσια της διδακτορικής του έρευνας.

Στο χώρο της ακαδημαϊκής παραψυχολογίας έχει τιμηθεί με το Robert R. Coly Prize (2010) και την υποτροφία Eileen J. Garrett (2011) του Parapsychology Foundation (ΗΠΑ), ενώ από τον Ιανουάριο του 2012 κατέχει θέση καλλιτεχνικού διευθυντή στο scientific bulletin του διεθνή οργανισμού Parapsychological Association.

Στο συνέδριο MetaCON 2012 θα δώσει ομιλία με θέμα "Ψυχικές Έρευνες & Παραψυχολογία στην Ελλάδα".

Το συνέδριο μεταφυσικής, το MetaCon, με τη βοήθεια ακαδημαϊκών, ερευνητών, συγγραφέων και γενικότερα εξερευνητών εναλλακτικής αναζήτησης, θα επιχειρήσει να φέρει κοντά όλους αυτούς που ενδιαφέρονται για το άγνωστο.



Πηγή: cosmo.gr

Για Turbo-X από Πλαίσιο

Posted: 27 Jan 2012 11:08 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Η συγκεκριμένη εταιρεία ενώ υποτίθεται αναπτύσσει τα Turbo-X αποκλειστικά (σαν ιδιωτική ετικέτα) δεν παρέχει σέρβις αν χαλάσουν.


Συγκεκριμένα πριν 2 χρόνια αγόρασα ένα φορητό dvd player, και ενώ πρόσφατα σταμάτησε να λειτουργεί και το πήγα στο
σέρβις, μου ανακοίνωσαν (έχω την επίσημη αναφορά τεχνικού τμήματος στα χέρια μου) ότι δεν το επισκευάζουν!

Όταν ρώτησα γιατί, ο εκπρόσωπος με πληροφόρησε ότι έτσι είναι η πρακτική της εταιρείας, και ότι για την συγκεκριμένη σειρά (Turbo-X) δεν έχουν ανταλλακτικά αν η λιανική αξία τους προϊόντος είναι κάτω από συγκεκριμένη τιμή. Εγώ το προϊόν το είχα αγοράσει €95.



Απαράδεκτοι!!!


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Αλεπού νεκρή στο διάζωμα της Λ. Μεσογείων!

Posted: 27 Jan 2012 11:05 AM PST

Μια αλεπού νεκρή στο διάζωμα της Λ. Μεσογείων (ναι, καλά διαβάσατε!) εντόπισε το http://www.zoosos.gr/ σήμερα το πρωί έξω από το κτίριο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο ύψος του Χολαργού, σ' ένα κεντρικό σημείο της πόλης...
Από απόσταση το πτώμα του ζώου έμοιαζε με μακρύτριχη μεγαλόσωμη γάτα, όμως πλησιάζοντας το διαπιστώσαμε, ότι πρόκειται για αλεπού. Προφανώς το ζώο κατέβηκε από τον Υμηττό ψάχνοντας για τροφή πριν από περίπου 10 μέρες.


Προφανώς προσπάθησε να διασχίσει τη Λ. Μεσογείων και χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα. Κατάφερε να φτάσει στο διάζωμα και εκεί να πεθάνει. Αν το νεκρό σώμα της το εντοπίσει το συνεργείο καθαρισμού του δήμου, θα το μαζέψει, καθώς σ' εκείνο το σημείο δεν υπάρχει διάβαση πεζών και δύσκολα διακρίνεται.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Ταξιτζήδες...όλο λόγια είστε!

Posted: 27 Jan 2012 10:53 AM PST

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Όλο λόγια είναι οι ταξιτζήδες της Λιβαδειάς. Χθες το απόγευμα τηλεφώνησα στα ραδιοταξί της Λιβαδειάς για να...


έρθει ενα ταξί να με παρει απο το γενικό νοσοκομείο Λιβαδειάς και να με παει στο σπίτι μου.... Σε απόσταση ούτε 500 μέτρων, όταν έφτασα στο σπίτι μου, μου είπε ο ταξιτζής 5,30 ευρώ! Και μολις του ειπα γιατι το ποσο ειναι τοσο μεγαλο, μου ειπε 3,40 η κανονικη η ταριφα και 1,90 η κλήση. Μόλις του ειπα οτι ακουσα στις ειδησεις οτι εχουν βαλει μείωση απο 1,90 την τηλεφωνικη κληση στα 0,60 εκεινος γελασε και μου ειπε τι λες άνθρωπε μου... για τετοια ειμαστε τώρα? Έλεος πια με το κλέψιμο. Όλο λογια ειναι και μετα κλεινουν δρομους και κλαιγονται..... Φυσικά πηρα τηλέφωνο στο τηλεφωνικο κεντρο στο ραδιοταξι αλλα δεν ειδα ανταποκριση. Μου είπαν την επομενη φορα να κανω παραπονα.... Αυτή ήταν η απάντηση.. Έλεος πια με τους κλέφτες.







Αναγνώστης

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές