Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Pantocratoria©


Pantocratoria©


Δεμένα μέχρι την Κυριακή τα πλοία

Posted: 20 Oct 2011 03:43 PM PDT

Νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία κήρυξε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και τα πλοία δε θα πραγματοποιούν δρομολόγια ως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής.

Με μυστική ψηφοφορία που έγινε την Πέμπτη, η διοίκηση της ΠΝΟ αποφάσισε «τη συνέχιση της απεργίας με 48ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων από την Παρασκευή 21-10-2011 και ώρα 06.00 μέχρι την Κυριακή 23-10-2011 και ώρα 06.00», γιατί θεωρεί πως «δεν υπήρξε η παραμικρή αντίδραση από την Κυβέρνηση για την ικανοποίηση των δ αιτημάτων της Ομοσπονδίας». «Η ΠΝΟ δεν αγνοεί το γεγονός ότι οι φίλοι επιβάτες υφίστανται ταλαιπωρία, πλην όμως, έχει τη βεβαιότητα ότι οι τελευταίοι αντιλαμβάνονται και κατανοούν πλήρως τα αιτήματα των Ελλήνων ναυτεργατών και τους λόγους, που τους οδήγησαν στην κάθοδο σε απεργία, η αποκλειστική ευθύνη της οποίας βαρύνει την Κυβέρνηση και μόνο για την έλλειψη ευαισθητοποίησης της και την σαφή βούλησή της να ποδοπατήσει εργατικές κατακτήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΝΟ.

η ενημερωση που ειναι........................

Posted: 20 Oct 2011 09:12 AM PDT

Ανοιγεις τισ τηλεορασεις και τα καναλια ασχολουνται με το ξυλο της

αριστερας με τους υπαλληλους του κρατους(κουκουλες-στολες)..

Μια Ελαδα κατεβηκε στον δρομο στη συγκεντρωση γιατι ποναει και το συστημα υπηρετει τους ιδιους σκοπους

ακομα.Ηθελα να ηξερα αν καποτε ερθει πολεμος απο ποιον θαζητησουν να κρααει τα οπλα/?

Ποιος θα προσφερει την "θυσια" οι μεγαλοδημοσιογραφοι και οι καναλαρχες απο τα θερετρα στην αλλη

ακρη του πλανητη.............Απλα καντε την δουλεια σας ολοι μας το χρειαζομαστε  και.........

το απαιτουμε!!!!!

απολογισμος.ένας νεκρός από τα επεισόδια.... μολις κατέληξε συνδικαλιστης της δεη

Posted: 20 Oct 2011 08:47 AM PDT

απολογισμος.ένας νεκρός από τα επεισόδια....  μολις κατέληξε συνδικαλιστης της δεη

Τα Ζουζούνια εισβάλλουν στο θέατρο Αλίκη

Posted: 20 Oct 2011 07:31 AM PDT

ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ παρουσιάζουν...  ΑΚΑΝΤΟΥ !Τα Ζουζούνια εισβάλλουν στο θέατρο Αλίκη, που μετά από δύο χρόνια επιτυχίας στεγάζει και πάλι το παιδικό musical της χρονιάς!ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:00Οι μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες των Ζουζουνιών συνοδεύουν τον μικρό Αντρέα καθώς επιστρέφει στο νησί των διακοπών του αναζητώντας την χαμένη μπάλα του, με την βοήθεια της φίλης του, Μαρίνας, και της καπάτσας νονάς του, Ακαντού, πριν την βρει ο αστείος κατάσκοπος με τα κόκκινα παπούτσια που την θέλει για τον εαυτό του!  Πού να βρίσκεται, άραγε, η πολύτιμη μπάλα του Αντρέα; Στην Τράτα την Κουρελού; Στην Ταβέρνα του Μανώλη;  Στο θέατρο της Κικής και της Κοκός; Στο Παζάρι με τα ζωάκια; Στο Μουσείο όπου ζωντανεύουν οι πίνακες; Μήπως την βρήκαν τα Καβουράκια στα Βοτσαλάκια; Θα τους βοηθήσει το Ναυτάκι του Αιγαίου, ή μήπως είναι μια από τις πολλές μεταμφιέσεις του ευρηματικού κατασκόπου που μεταμφιέζεται διαρκώς για να τους μπερδέψει; Τελικά τί έχει μεγαλύτερη σημασία: ο προορισμός ή το ταξίδι;Ο Ευθύμης και η Άρτεμις Κοκκιναρά επιστρέφουν για τρίτη χρονιά στο θέατρο Αλίκη που έχει γίνει αγαπημένο παιδικό στέκι και προορισμός για όλη την οικογένεια. Μαζί τους, σε διπλή διανομή, δύο ζευγάρια παιδιών και έξι ηθοποιοί και χορευτές παρασέρνουν τους θεατές σε μια τρελή μουσική περιπέτεια για Ζουζούνια μεγάλα και μικρά, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 11 και στις 14:30.Πρωταγωνιστούν: Άρτεμις Κοκκιναρά Ευθύμης ΚοκκιναράςΚαι, σε διπλή διανομή, οι μικροί:Κωνσταντινός Βάγιας Μαριτίνα Λυπημένου Έφη Ντικέν Ζήσης-Μάριος ΤρίγκαςΜαζί τους: Άννα Αθανασιάδη, Σταυριάνα Γαρνάβου, Μανόλης Θεοδωράκης, Ελευθερία Καλαφάτη, Κατερίνα Σπυροπούλου, Tadeu Liesenfeld Βασισμένο στα ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ της Κατερίνας Γιαννίκου Κείμενο-σκηνοθεσία: Αμαλία Γιαννίκου Μουσική διασκευή: Μάγδα Γιαννίκου Χορογραφίες: Θοδωρής Πανάς Κοστούμια-Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα Φωτισμοί: Χρήστος Τζιόγκας Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Σάββατο: 11:00, 14:30 Κυριακή: 11:00, 14:30ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Θέατρο Αλίκη Αμερικής 4  Παιδική Σκηνή Τηλέφωνο: 210 3212144Με πιστωτική κάρτα: 210 8108181Κρατήσεις μέσω Internet: www.ellthea.gr και στο www.tickethour.com

Η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Γ

Posted: 20 Oct 2011 07:28 AM PDT

Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ "Ραντεβού *2" Από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο  ΓΑΙΑ Live και κάθε Κυριακή και Δευτέρα για λίγες παραστάσεις  Η Νατάσσα Μποφίλιου μέσα σε  λίγα χρόνια κατάφερε να συνδέσει το όνομά της με την καλλιτεχνική ζωή της Θεσσαλονίκης, με έναν προσωπικό και ιδιαίτερο τρόπο. Με προγράμματα που έχουν συζητηθεί για τον έντονο θεατρικό τους χαρακτήρα, το πάθος και το αυθεντικό τους συναίσθημα, οι παραστάσεις της Νατάσσας Μποφίλιου αποτελούν μια σταθερή πρόταση εγγυημένης ψυχαγωγίας. Από την Κυριακή 6 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή και Δευτέρα για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, η Νατάσσα Μποφίλιου επιστρέφει στο ΓΑΙΑ Live με μια αναθεωρημένη εκδοχή της πετυχημένης παράστασης «Ραντεβού».  Με νέες ενορχηστρώσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, προετοιμάζει το έδαφος για το εναλλακτικό ύφος της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς και μοιράζεται με το κοινό της Θεσσαλονίκης την ιδιαίτερη σχέση της με το ελληνικό τραγούδι. Στο πλευρό της, σταθερά ο Θέμης Καραμουρατίδης στις ενορχηστρώσεις και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στην επιμέλεια του προγράμματος, με τη σύμπραξη μιας εξαιρετικής μπάντας  έξη άριστων μουσικών, που καταθέτουν την προσωπική τους άποψη για την σύγχρονη διασκέδαση.  Το ραντεβού με μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της δίνεται ακόμη μια φορά. Να είστε εκεί! Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης - Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης - Τσέλο: Άρης Ζέρβας Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης - Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής - Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης Οργάνωση Παραγωγής: PROSPERO , www.prospero.com.gr ΓΑΙΑ Live: Δόξης 5 & Σαλαμίνος, Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη Ώρα έναρξης : 22:00 Τηλ. κρατήσεων & πληροφοριών: 231 0 513654

Αλλαγή ημερομηνιών συναυλιών Mogwai λόγω απεργειακών κινητοποιήσεων

Posted: 20 Oct 2011 07:25 AM PDT

Οι προγραμματισμένες συναυλίες των Mogwai την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, αλλάζουν ημερομηνίες λόγο των απεργιών των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση: H Spicy Entertainment και οι Mogwai βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουν ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες του συγκροτήματος την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, στο Fuzz Club στην Αθήνα και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη μετατίθενται σε νέα ημερομηνία, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που καθιστούν αδύνατη τη μετάβαση των μελών του συγκροτήματος και του μουσικού εξοπλισμού τους στην Ελλάδα, έγκαιρα ώστε να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι συναυλίες. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζετε κανονικά. Συνιστούμε στους κατόχους εισιτηρίων να τα διατηρήσουν, μιας και θα ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες.

Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον

Posted: 20 Oct 2011 07:20 AM PDT

Νέα ολόσωμη, γυμνή φωτογραφία του Μάικλ Τζάκσον από το γραφείο του ιατροδικαστή δόθηκε χτες στη δημοσιότητα, κατά τη διάρκεια της δίκης του γιατρού του βασιλιά της ποπ, Κόνραντ Μάρεϊ.

Στη δίκη κατέθεσε και ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα του Μάικλ Τζάκσον,Κρίστοφερ Ρότζερς, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε ότι ο τραγουδιστής ήταν πολύ πιο υγιής από το μέσο όρο των ατόμων της ηλικίας του, ενώ επισήμανε ότι δεν είχε προβλήματα με την καρδιά του.

Παράλληλα, κατέθεσε ότι δεν βρήκε καμία υγρή ουσία στο στομάχι, το στόμα ή τον οισοφάγο του Τζάκσον, τινάζοντας ουσιαστικά στον αέρα τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης ότι ο τραγουδιστής κατανάλωσε χωρίς να το γνωρίζει ο γιατρός του, μεγάλη ποσότητα του αναισθητικού propofol, το οποίο και τον σκότωσε.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα δόθηκε στη δημοσιότητα άλλη μια φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον, αλλά εκεί το μεγαλύτερο μέρος της σορού του ήταν καλυμμένο με ένα σεντόνι.

Στη δημοσιότητα νέα φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον [φωτο]

Christina Aguilera: Απαντά με… μίνι στην Kelly Osbourne

Posted: 19 Oct 2011 12:54 PM PDT

 

Η κόντρα της Christina Aguilera με την Kelly Osbourne απέκτησε ακόμη ένα κεφάλαιο. Αυτή τη φορά αφορμή έδωσε η εμφάνιση της πρώτης στο σόου για τον Michael Jackson, η οποία χαρακτηρίστηκε άσχημα από πολλούς. Η Kelly Osbourne αποφάσισε να γίνει πιο σκληρή και βέβαια αναφέρθηκε στα κιλά της Aguilera. Η ίδια η 30χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να απαντήσει με έμμεσο τρόπο και δύο μέρες μετά τα δυσμενή σχόλια εμφανίστηκε με μίνι φόρεμα, ή μακρύ μπλουζάκι - κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος - και βέβαια χωρίς μακιγιάζ! Αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση της Kelly Osbourne.

 

Γέννησε η Carla Bruni;

Posted: 19 Oct 2011 12:52 PM PDT

Οι φήμες θέλουν την Carla Bruni να έχει ήδη φέρει στον κόσμο την κόρη της από το γάμο της με τον Nicolas Sarkozy. Η Figaro και άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η πρώτη κυρία της Γαλλίας γέννησε πριν από μερικές ώρες σε κλινική στο Παρίσι. Τις φήμες ενισχύει και η παρουσία το απόγευμα εκεί του ίδιου του Γάλλου προέδρου, λίγο πριν αποχωρήσει για τη Φρανκφούρτη για συνάντηση με την Angela Merkel. Γεγονός πάντως είναι ότι η Bruni έχει εισαχθεί στο μαιευτήριο από τις πρώτες πρωινές ώρες. Το όνομα που αναμένεται να δώσουν στην κόρη τους ο Nicolas Sarkozy και η Carla Bruni είναι Dallia. Ο Γάλλος πρόεδρος έχει τρία παιδιά από τους προηγούμενους γάμους του και η Bruni ένα γιο από παλαιότερη σχέση της.

 

ΩΧριστόφιας:Το μήνυμα δεν είναι ελπιδοφόρο

Posted: 19 Oct 2011 12:45 PM PDT

Το μήνυμα "δεν είναι ελπιδοφόρο", δήλωσε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μετά τη συνάντηση του με τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Ερογλου, στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών για λύση του Κυπριακού.

Ο Πρόεδρος Χριστόφιας εξέφρασε την ελπίδα ότι την Παρασκευή, όταν θα διεξαχθεί η τελευταία συνάντηση πριν τη συνάντηση της Νέας Υόρκης με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, να μπορεί να δώσει ελπιδοφόρο μήνυμα.

"Σήμερα, πρέπει να πω, επειδή είναι η προτελευταία συνάντηση πριν από τη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, έγινε μια ανασκόπηση των θέσεων των δύο πλευρών πάνω στα πιο σημαντικά ζητήματα που συναποτελούν το Κυπριακό. Στην εκτελεστική εξουσία οι διαφορές παραμένουν", είπε κατά την επιστροφή του στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τις απευθείας συνομιλίες.

Πρόσθεσε ότι "έχει υπαναχωρήσει η τουρκική πλευρά από συμφωνηθέντα με τον κ. Ταλάτ και στο θέμα της εκτελεστικής εξουσίας και στο θέμα της εφαρμογής των τεσσάρων ελευθεριών".

"Η συμφωνία μας με τον κ. Ταλάτ οδηγούσε τελικά στην πλήρη εφαρμογή όλων των τεσσάρων ελευθεριών στην ομοσπονδιακή Κύπρο, με μια μεταβατική περίοδο στο ενδιάμεσο. Στο περιουσιακό οι διαφορές επίσης είναι σημαντικές, και παραμένουν και στα θέματα της ΕΕ. Διαπιστώνεται ότι είμαστε πολύ κοντά στα θέματα της νομοθετικής εξουσίας", είπε.

Ανέφερε ότι "απομένει μια διαφορά, η οποία μπορεί να επιλυθεί, κατά τη δική μου εκτίμηση", επισημαίνοντας "το θέμα της οικονομίας και το θέμα της εσωτερικής ασφάλειας".

"Από εκεί και πέρα, μένει η τελευταία συνάντηση της Παρασκευής. Εύχομαι και ελπίζω ότι η τ/κ πλευρά στη συνάντηση της Παρασκευής να έρθει με αναθεωρημένες τοποθετήσεις, οι οποίες να μην μυρίζουν ή να μην οδηγούν, συγκαλυμμένα, σε δύο κράτη, πράγμα το οποίο, αντιλαμβάνεστε, δεν μπορεί να γίνει με τίποτα αποδεκτό από την ε/κ πλευρά".

"Δεν είμαι λοιπόν ενθουσιασμένος σήμερα, αντίθετα, ενώ κατευθυνόμαστε προς την κατεύθυνση της Νέας Υόρκης, δεν είναι ελπιδοφόρο το μήνυμα που μπορώ να δώσω σήμερα. Εύχομαι την Παρασκευή να μπορώ να το δώσω", κατέληξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές