Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Τον ευνούχισε ο κολλητός του κατά λάθος

Posted: 28 Aug 2011 03:08 PM PDT


Ο Zaprian Lozanov, ένας Βούλγαρος άνδρας ο οποίος ευνουχίστηκε με πολύ βίαιο τρόπο από τον καλύτερό του φίλο Lyubomir Todorov τώρα επιθυμεί να τον βοηθήσει να βγει από την φυλακή.




Όλα άρχισαν στο διαμέρισμα του 61χρονου Lozanov λίγο έξω από την πόλη Plovdiv, όταν ο 43χρονος φίλος του αποφάσισε να κάνει επίδειξη των πολεμικών τεχνών που ήξερε έτσι για να περάσει η ώρα και να κάνουν πλάκα.
Πήρε λοιπόν στα χέρια του ένα διακοσμητικό σπαθί που βρισκόταν στο σπίτι το οποίο ωστόσο ήταν αληθινό και άκρως κοφτερό και άρχισε να επιδεικνύει την μαεστρία του κάνοντας απότομες κινήσεις και κουνώντας το στον αέρα αλά Karate Kid.
"Μου είπε ότι ήταν επαγγελματίας στις πολεμικές τέχνες και άρχισε να περνάει το σπαθί γύρω από το κεφάλι του κάνοντας κινήσεις", είπε ο δυστυχής Lozanov.
Μάλιστα φοβήθηκε και προσπάθησε να του το πάρει μη τυχόν και πάθει τίποτε ο φίλος του με αποτέλεσμα με μια αδέξια κίνηση ο φίλος του να του κόψει το πέος.
"Νόμιζα ότι αστόχησε αλλά ένιωσα ευθύς αμέσως ένα έντονο κάψιμο στα γεννητικά μου όργανα", είπε συνειδητοποιώντας ότι το σπαθί έσκισε το παντελόνι του και του έκοψε το ανδρικό του μόριο.
Αν και η ιστορία είναι θλιβερή είναι ταυτόχρονα και συγκινητική καθώς ο Lozanov κάνει έκκληση να αποφυλακιστεί ο φίλος του ο οποίος καταδικάστηκε σε έξι χρόνια για το εν λόγω περιστατικό.
Ο Lozanov θέλει ο φίλος του να βρει δουλειά ώστε να τον βοηθήσει και μετέπειτα και εκείνος με τη σειρά του να κάνει το ίδιο αποκαθιστώντας τον ανδρισμό του, τονίζει χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι δεν τον καταλαβαίνει και τόσο ο κόσμος ο οποίος ωστόσο θαυμάζει το πόσο ταπεινός και μεγαλόψυχος είναι.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Εντοπίστηκε «τέρας» 17 μέτρων στην Κίνα!!!

Posted: 28 Aug 2011 03:06 PM PDT


Ένα… θαλάσσιο «τέρας» μήκους 16,8 μέτρων και βάρους 4,5 τόνων ξεβράστηκε στην παραλία της νοτιοανατολικής Κίνας, αφήνοντας άναυδους όλους εκείνους που το είδαν.

Το κήτος βρέθηκε από έναν 66χρονο ψαρά ο οποίος πιθανότατα το πλήγωσε θανατηφόρα με τα δίχτυα του χωρίς όμως να καταφέρει να το τραβήξει στη στεριά.
Μάλιστα, από τη μέρα που βρέθηκε, το κήτος έχει αποτελέσει ατραξιόν για πολλούς ανθρώπους, οι οποίοι επισκέπτονται την περιοχή για να το δουν, παραβλέποντας την δυσωδία που προκαλεί καθώς έχει αρχίσει να σαπίζει.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ : ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΟΠΕΛΑ

Posted: 28 Aug 2011 03:03 PM PDT


ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ


ΤΗΣ Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ 14 ΕΤΩΝ...ΠΑΡΑΚΑΛΩ


ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ


ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ (100) Η ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛ..


6988448548 6971673788...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΔΩΣΤΕ


ΤΟ..ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το πιο ευφάνταστο tattoo ever!

Posted: 28 Aug 2011 03:02 PM PDT


Ένας άνθρωπος που, δυστυχώς, ζει χωρίς το αριστερό του χέρι, έχει κάνει στο μέρος που του λείπει ένα τατουάζ. Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter και έχει κάνει τον γύρο του Internet!













ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μέχρι που φτάνουν κάποιες κοπέλες για να αρέσουν στο Facebook;

Posted: 28 Aug 2011 03:01 PM PDT


Ορισμένες κοπέλες, θέλοντας να εντυπωσιάσουν το αντίθετο φύλο στο Facebook και να τονίσουν τα προσόντα τους, καταφεύγουν σε κρυφά «κολπάκια» τα οποία όμως δεν έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα…














ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

“Βίωσα τον θάνατο του αδελφού μου, σαν να πέθαινα εγώ!”

Posted: 28 Aug 2011 02:56 PM PDT



Όταν οι δίδυμοι Ρικ και ο Ρον Λέμμον γεννήθηκαν το Μάρτιο του 1955, οι γιατροί είχαν διαπιστώσει κάτι αξιοπερίεργο.





Τα δύο αδέλφια αρνιόντουσαν πεισματικά να χωριστούν το ένα από το άλλο και να βγουν από τη μήτρα. Λες και οι ζωές τους ήθελαν να είναι για πάντα άρρηκτα δεμένες...
Μεγαλώνοντας τα δύο αγόρια ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους. Και αυτό το δέσιμο γινόταν ακόμη εντονότερο με την πάροδο του χρόνου. Ο Ρικ και ο Ρον ήταν διζυγωτικοί δίδυμοι.
Τα δύα αδέλφια έμαθαν να περπατούν και να μιλάνε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τους άρεσαν οι ίδιες δραστηριότητες και αποφάσιαν να σπουδάσουν και το ίδιο αντικείμενο.
Η τηλεπάθεια των διδύμων!
Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι διάβαζαν ο ένας τις σκέψεις του άλλου. Υπήρχε ένα είδος τηλεπάθειας μεταξύ τους, μία έκτη αίσθηση που ενεργοποιούνταν κάθε φορά που κάτι ευχάριστο ή δυσάρεστο συνέβαινε στη ζωή του ενός. Και δυστυχώς η τελευταία φορά που αυτή η έκτη αίσθηση ενεργοποιήθηκε ήταν για κάτι τραγικό..
Όταν ο Ρικ έφυγε αεροπορικώς από το αεροδρόμιο του Χιούστον ήταν η πρώτη φορά που τα δύο αδέρφια θα χωρίζονταν για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο Ρικ πήρε μετάθεση στην Αφρική για να κάνει τον πρώτο του διεθνή λογιστικό έλεγχο στην Αγκόλα μία χώρα που μαστιζόταν εξαιτίας ενός πολιτικού πολέμου. Οι πρώτοι μήνες κύλησαν αρκετά ομαλά.
Ξύπνησε από τον... πόνο του αδελφού του!
Όμως ένα πρωινό στις 31 Μαίου, ο Ρικ ξύπνησε στις 4 π.μ. με ένα οξύ πόνο στο στομάχι του. Ο πόνος τον παρέλυσε. Έφτανε μέχρι το κεφάλι του , μετά στα δάχτυλα και στις πατούσες του. Μετά από τέσσερις βασανιστικές ώρες ο πόνος σταμάτησε.
Αργότερα την ίδια μέρα έκανε μία σειρά εξετάσεων για να διακρίνουν οι γιατροί τα αίτια αυτού του φρικτού πόνου αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν κανένα στοιχείο. Ένιωθε όμως ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε. Τα άσχημα νέα δεν άργησαν να έρθουν...
«Άρχισα να ψάχνω τον αδερφό μου. Είχαμε επικοινωνήσει νωρίτερα την ίδια ημέρα όμως κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι κάτι κακό είχε συμβεί» θυμάται ο Ρικ. Μην μπορώντας να βρει τον ίδιο πήρε τηλέφωνο το αφεντικό του στο Χιούστον. Αμέσως διέκρινε μία έντονη αγωνία στον τόνο της φωνής του και γρήγορα του αποκάλυψε τα νέα.
Βίωσε τον θάνατο του αδελφού του από χιλιάδες χλμ μακριά!
Αυτές τις τέσσερις ώρες που ο Ρικ σφάδαζε από τους πόνους, ο δίδυμος δερφός του Ρον έπεφτε θύμα δολοφονίας. Είχε επιστρέψει το βράδυ από τη δουλειά στο σπίτι και έβλεπε τηλεόραση, όταν ξαφνικά άκουσε το κουδούνι να χτυπάει. Πλησίασε στην πόρτα και τότε ένας άντρας με ένα ρόπαλο τον χτύπησε στην κοιλιά μέχρι θανάτου. Η αυτοψία έδειξε ότι ο Ρον σκοτώθηκε στις 10 μ.μ ώρα Αφρικής ,την ίδια ακριβώς ώρα που ο Ρικ πετάχτηκε από το κρεβάτι του εξαιτίας αυτού του φρικτού πόνου.
Ο Ρικ πιστεύει μέχρι σήμερα ότι βίωσε το θάνατο του δίδυμου αδερφού του. Ο πόνος που ένιωσε ο Ρικ ήταν μία «σύνδεση» με αυτό που ζούσε ο Ρον τη στιγμή που κάποιος τον χτυπούσε. Όμως αυτός ο πόνος θα ακολουθεί τον ένα από τους δύο πια για το υπόλοιπο της ζωής του...





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Γιατροί την έκαναν και πάλι όμορφη!

Posted: 28 Aug 2011 02:55 PM PDT



Η Hannah Orpin ήταν ένα συνηθισμένο,όμορφο και χαμογελαστό κορίτσι. Αλλά αυτή η τραγωδία της μεταμόρφωσε εντελώς το πρόσωπο.

Το 2009 ένας τύπος της πέταξε καυτό λίπος πάνω στο κεφάλι με αποτέλεσμα το κορίτσι να καταλήξει με φρικτά εγκαύματα στο νοσοκομείο. Η κοπέλα όμως δεν πίστευε ποτέ ότι θα μπορούσε και πάλι να είναι όμορφη και χαμογελαστή, καθώς οι γιατροί την έκανα και πάλι όπως ήταν και πριν!


Έτσι ήταν η κοπέλα όταν την μετέφεραν στο νοσοκομείο:

αι οι γιατροί μετά από λίγο καιρό κατάφεραν να την κάνουν έτσι :



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα πιο τραγικά κουρέματα σε σκυλάκια!

Posted: 28 Aug 2011 02:55 PM PDT

χαχα πραγματικά θεικό!

























ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ;ΚΑΝΕ LIKE


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτο ανέκδοτο: Το πέος του … ελέφαντα !

Posted: 28 Aug 2011 02:55 PM PDT



Ένας τύπος είχε χρόνια πρόβλημα:




Δεν μπορούσε να έχει στύση. Πάει στο γιατρό, που μετά από πολλές εξετάσεις, έβγαλε διάγνωση.


- Έχω και καλά και κακά νέα, του λέει. Τα κακά νέα είναι ότι οι μύες του πέους σου έχουν εκφυλιστεί και δεν υπάρχει θεραπεία. Μετά από το πρώτο σοκ, ο τύπος ξαναβρίσκει την ψυχραιμία του και ρωτάει:


- Και ποια είναι τα καλά νέα;


- Υπάρχει μια πειραματική θεραπεία, αλλά χωρίς εγγυήσεις.
Μεταμοσχεύουμε στο πέος τους μύες απ' την προβοσκίδα νεαρού ελέφαντα.
Τι λες; Θα το επιχειρήσεις;


- Δεν έχω να χάσω και τίποτα, λέει ο τύπος, και η σκέψη ότι θα περάσω όλη μου τη ζωή, χωρίς να μπορώ να κάνω έρωτα, με ενοχλεί αφόρητα. Θα προχωρήσουμε!


Ο γιατρός κάνει την επέμβαση και σε μερικές βδομάδες, ο τύπος πάει με τη φιλενάδα του σε ένα εστιατόριο, να γιορτάσουν για το καινούργιο απόκτημά του.
Μόλις καθίσανε στο τραπέζι, νοιώθει μια ενόχληση ανάμεσα στο πόδια του, που προοδευτικά χειροτερεύει, μέχρι που γίνεται επώδυνη.
Ξεκουμπώνει το παντελόνι του, για να ανακουφιστεί λιγάκι. Ξαφνικά το πέος του, ελεύθερο πλέον, βγαίνει απ' το παντελόνι, ανεβαίνει στο τραπέζι, αρπάζει ένα ψωμάκι και επιστρέφει στη θέση του.


- Wow! λέει έκθαμβη η φιλενάδα. Εντυπωσιακό!
Μπορείς να το ξανακάνεις;


- Πιθανόν! λέει αυτός, με γουρλωμένα μάτια, αλλά δεν ξέρω αν χωράει κι άλλο ψωμάκι στον κώλο μου…




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έσωσε το παιδί του με μαριχουάνα

Posted: 28 Aug 2011 02:48 PM PDT


Ένα αγοράκι από την Μοντάνα των ΗΠΑ το οποίο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, μια από τις δυσκολότερες μορφές καρκίνου, κατάφερε να σωθεί χάρη στην επέμβαση του πατέρα του ο οποίος του έδωσε κρυφά μαριχουάνα.




Ο απεγνωσμένος Μάικ Χάιντ, πατέρας του μικρού Κας βλέποντας το αγγελούδι του να αργοσβήνει αποφάσισε να στραφεί στην ιατρική χρήση της μαριχουάνας.
Ο τρίχρονος Κας ήταν απολύτως ένα υγιέστατο αγοράκι όταν γεννήθηκε, αλλά πριν τα δεύτερα γενέθλιά του αρρώστησε βαριά.
Αρχικά οι ιατροί διέγνωσαν λανθασμένα ότι έπασχε από αδενοπάθεια αλλά σύντομα η πραγματικότητα ήταν ακόμα πιο σκληρή όταν οι γονείς έμαθαν για την σοβαρή ασθένεια που τον χτύπησε.
Το αγοράκι υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες με σκοπό να μειωθεί ο όγκος, οι οποίες είχαν παρενέργειες όπως η μόλυνση του αίματος του παιδιού.
Οι γονείς τρελαινόντουσαν μέρα με τη μέρα ακόμα πιο πολύ βλέποντας σε αυτή την κατάσταση το παιδί τους, ενώ οι γιατροί επανειλημμένως τους έλεγαν ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να ζήσει καθώς ολοένα και χειροτέρευε.
Μάλιστα μετά από μια ισχυρή χημειοθεραπεία ο Κας ήταν τόσο αδύναμος που πλέον δεν μπορούσε να σηκώσει το κεφαλάκι του και δεν μπορούσε να φάει στερεή τροφή για 40 μέρες.
Τότε ήταν που ο πατέρας του αποφάσισε να πάρει τη κατάσταση στα χέρια του και να προσπαθήσει να σώσει τον γιο του.
Αφού το συζήτησε με τους θεράποντες γιατρούς του Κας και είδε ότι ήταν αρνητικοί σε αυτήν την εκδοχή, απλά τους αγνόησε και κρυφά έβαζε τη μαριχουάνα στον ορό από όπου τρεφόταν ο γιος του.
Παράλληλα, είπε στους γιατρούς να σταματήσουν να του χορηγούν φάρμακα κατά της ναυτίας χωρίς να τους πει το γιατί.
O Χάιντ τόνισε, στο KXLY, ότι είδε άμεση βελτίωση στην υγεία του γιου του.
"Δεν μπορούσε να φάει για 40 μέρες και ήταν απίστευτο να τον βλέπω να τρώει λίγο τυρί. Έδειχνε ότι ήθελε να ζήσει", είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι το έλαιο από μαριχουάνα τον βοήθησε να βγει ζωντανός από τις χημειοθεραπείες.
Ο μικρός Κας τώρα είναι απολύτως υγιής και ζει όπως τα υπόλοιπα παιδιά στην ηλικία του, παίζοντας με τον μεγαλύτερο αδερφό του Κόλτι.
Σημειώνεται ότι η ιατρική χρήση της μαριχουάνας είναι νόμιμη σε ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου και της Μοντάνα αλλά η χρήση της σε μικρά παιδιά δεν είναι αποδεκτή από την πλειοψηφία.
"Η χρήση της (μαριχουάνας) στα παιδιά είναι αμφιλεγόμενη και πολλοί τρομάζουν στην ιδέα αλλά είναι πιο τρομακτικό το να χάνεις το παιδί σου", υπογράμμισε ο Χάιντ.






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Video:Γυναίκα βρήκε αλιγάτορα 2 μέτρων στο μπάνιο της

Posted: 28 Aug 2011 02:45 PM PDT


Μια γυναίκα στις ΗΠΑ βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν απρόσκλητο επισκέπτη στο μπάνιο της, έναν αλιγάτορα 2,13 μέτρων!
Η Alexis Dunbar λέει ότι όταν τον βρήκε στο μπάνιο της το απόγευμα του Σαββάτου, ούρλιαξε και ο αλιγάτορας βρυχήθηκε.



Ο φίλος της πήρε ένα μικρό τραπέζι και το έβαλε στην πόρτα του μπάνιου για να εμποδίσει το ζώο να βγει από εκεί, μέχρι να έρθει ένας άνθρωπος του "Florida Fish and Wildlife Conservation Commission", που είναι οργανισμός προστασίας της άγριας φύσης, για να το απομακρύνει.


Η τρομοκρατημένη γυναίκα πιστεύει πως ο αλιγάτορας χρησιμοποίησε την πόρτα του σκύλου που βρίσκεται στην πίσω αυλή, για να μπει μέσα στο σπίτι.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η άνοιξη είναι η περίοδος αναπαραγωγής των αλιγατόρων και οι υπεύθυνοι από την προστασία της άγριας φύσης συνιστούν στους ανθρώπους να είναι πολύ προσεκτικοί, ειδικά όταν βρίσκονται κοντά σε νερό.






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Επίθεση εναντίον τον επιβατών ενός λεωφορείου και βιασμό μιας νεαρής κοπέλας στη Γουατεμάλα.(βίντεο)

Posted: 28 Aug 2011 02:45 PM PDT


Το βίντεο μας δείχνει πώς είναι η καθημερινή ζωή στην Γουατεμάλα του Μεξικού










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 βήματα για να κόψεις το τσιγάρο

Posted: 28 Aug 2011 02:45 PM PDT


Με τέτοια ακρίβεια εν μέσω κρίσης το τσιγάρο δυστυχώς για τους καπνίζοντες ευτυχώς για τους μη καπνίζοντες έχει γίνει είδος πολυτελείας! Γιατυό εάν αποφάσισες μέσα στο 2011 να παραιτηθείς από αυτή τη βλαβερή για την υγεία συνήθεια, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και...το πολύ σε ένα χρόνο θα είσαι... «καθαρή/ός»!



Βήμα 1ο: Η απόφαση Κάνε μια λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους θέλεις να το κόψεις, κατάγραψε τα κίνητρα αλλά και τα εμπόδια που πιστεύεις πως θα αντιμετωπίσεις. Να θυμάσαι πως η λέξη-κλειδί είναι «κίνητρο». Απευθύνσου σε ένα ιατρείο διακοπής καπνίσματος (λειτουργούν σε νοσοκομεία και δημοτικά ιατρεία) ή πληκτρολόγησε http://el.help-eu.com και έλεγξε το επίπεδο εθισμού σου.


Βήμα 2ο: Η οργάνωση Θέσε την ημερομηνία εκκίνησης και μην αφήσεις τίποτα να σε βγάλει εκτός προγράμματος. Εάν νομίζεις ότι τη συγκεκριμένη περίοδο έχεις άγχος ή πολλές στενοχώριες και προβλήματα, μετάθεσέ το για αργότερα.


Βήμα 3ο: Η περίοδος χάριτος Εάν νιώθεις ότι δεν μπορείς να το κόψεις μαχαίρι, άφησε στον εαυτό σου ένα περιθώριο κάνοντας 2 τσιγάρα την ημέρα, το πολύ 4-5 ρουφηξιές από το καθένα. Πριν καπνίσεις, πιες ένα ποτήρι γάλα, το οποίο χειροτερεύει τη γεύση του τσιγάρου.


Βήμα 4ο: Οι αλλαγές Κράτα ημερολόγιο σημειώνοντας τις στιγμές που αισθάνεσαι ότι έχεις περισσότερη ανάγκη το τσιγάρο και προσπάθησε να αλλάξεις τις συνήθειες που συνόδευες πάντα με το κάπνισμα.


Βήμα 5ο: Τα εφόδια Προμηθεύσου υποκατάστατα νικοτίνης, όπως τσίχλες, διαδερμικά έμπλαστρα και υπογλώσσια δισκία, τα οποία, με μικρές δόσεις νικοτίνης στον οργανισμό, μετριάζουν την έντονη επιθυμία για τσιγάρο και τα στερητικά συμπτώματα.


Βήμα 6ο: Εναλλακτική αντιμετώπιση Εάν δεις ότι δεν τα πηγαίνεις καλά μόνη σου, ενημερώσου για τους εναλλακτικούς τρόπους: ο βελονισμός μέσα σε 3-5 συνεδρίες θα ενεργοποιήσει τα σημεία του εγκεφάλου που σε βοηθούν να απεξαρτηθείς από τον καπνό.


Βήμα 7ο: Η παρέα Επιστράτευσε και την καπνίστρια κολλητή σου ή το σύντροφό σου για να σε συνοδέψει σε αυτή σου την προσπάθεια. Εκτός του ότι δε θα παρασυρθείς βλέποντάς τους να καπνίζουν, θα σου κάνει καλό να έχεις ένα συνοδοιπόρο.


Βήμα 8ο: Οι παρενέργειες Όταν σε καταβάλλει νευρικότητα και νιώθεις ότι χρειάζεσαι ένα τσιγάρο, προτίμησε να πας 10 λεπτά για περπάτημα. Έρευνες δείχνουν ότι αυτά τα 10 λεπτά μπορούν να μειώσουν τα συμπτώματα απεξάρτησης από τη νικοτίνη κατά 76% και την επιθυμία για τσιγάρο κατά 33%.


Βήμα 9ο: Η άσκηση Εάν ακόμα δεν έχεις γραφτεί γυμναστήριο, κάν' το τώρα! Η γυμναστική σου προσφέρει σθένος και αυτοπεποίθηση, σου αποσπά την προσοχή από την πιθανή επιθυμία σου να ξανακαπνίσεις και, λόγω του ότι η αποχή από το τσιγάρο σε κάνει ούτως ή άλλως να αισθάνεσαι ευεξία, γίνεται πιο ευχάριστη και την απολαμβάνεις περισσότερο.


Βήμα 10ο: Η διατροφή Σε μερικές ημέρες, με το κόψιμο του καπνίσματος, η γεύση και η όσφρησή σου επανέρχονται σε κανονικά επίπεδα. Αύξησε την κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, προτίμησε φρουτοχυμούς αντί για καφέ και αλκοόλ, και για σνακ έχε πρόχειρα κράκερ. Μην αρχίσεις δίαιτα. Το επιπλέον αίσθημα στέρησης δε θα κάνει καλό στην προσπάθειά σου. Εάν θέλεις, απευθύνσου σε διαιτολόγο για να σου δώσει ένα πλήρες διαιτολόγιο.




Βήμα 11ο: Η διασκέδαση Επειδή μπορεί να παρασυρθείς εύκολα αν βρεθείς σε χώρους με αλκοόλ, καφέ και τσιγάρο, προτίμησε οι έξοδοί σου να περιλαμβάνουν κινηματογράφο, θέατρο, ανοιχτούς χώρους.




Βήμα 12ο: Ο απολογισμός Τα κατάφερες! Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που το πήρες απόφαση! Κάνε απολογισμό, αναλογίσου τα οφέλη και επιβράβευσε τον εαυτό σου με μια μέρα σε ένα spa. Συγχαρητήρια!






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τσαντάκι για σκύλους

Posted: 28 Aug 2011 02:44 PM PDT


Δημιουργικά και καινοτόμα τσαντάκια για τη μεταφορά των κατοικιδιων σας, σχεδιασμένα από την Shannon Beach σας επιτρέπουν να παίρνετε εύκολα μαζί το σκυλάκι σας. Δεν ξέρουμε βέβαια πως θα φανεί στο ίδιο μια τέτοια εμπειρία…




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτο επέζησε από χτύπημα τρένου!(video)

Posted: 28 Aug 2011 02:43 PM PDT


Ανατριχιαστικό βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές του Σίδνεϊ. Παιδί επιχειρεί να περάσει από τη μία πλευρά του σταθμού στην άλλη, αλλά το διακόπτει το... τρένο







Κόβουν την ανάσα οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας σε σιδηροδρομικό σταθμό του Σίδνεϊ.
Ένα 12χρονο παιδί,επιχείρησε να περάσει από τη μία πλευρά του σταθμού στην άλλη για να μιλήσει σε ένα κορίτσι και γλύτωσε από βέβαιο θάνατο.
Την ώρα που βρισκόταν στις γραμμές, πέρασε το τρένο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.




12χρονος γλύτωσε από βέβαιο θάνατο by Matsomenos


Όπως βλέπουμε στο βίντεο, το παιδί για λίγα δευτερόλεπτα δεν δίνει σημεία ζωής, ωστόσο στη συνέχεια σηκώνεται και σέρνεται προς τα καθίσματα.
Οι αρχές της Αυστραλίας αποφάσισαν να δώσουν το υλικό στη δημοσιότητα, καθώς πολλοί έφηβοι ριψοκινδυνεύουν με αυτόν τον τρόπο και καταγράφουν τις ενέργειές τους, κομπάζοντας στο διαδίκτυο.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι και σπασμένο αγκώνα, ενώ ο οδηγός της αμαξοστοιχίας υπέστη ψυχολογικό σοκ.





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Όταν το ανθρώπινο μυαλό κάνει θαύματα! ή μήπως όχι?

Posted: 28 Aug 2011 02:42 PM PDT

"Δύο πράγματα είναι άπειρα, το συμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα. Για το πρώτο δεν είμαι σίγουρος" Alber Einstein


Βρες το στο ricardo.gr! Για να το διεκδικήσεις, κάνε κλικ στο banner του ricardo.gr από κάτω και κάνε εγγραφή

ΔΕΙΤΕ: Πολύ τυχεροί οι συγκεκριμένοι κύριοι

Posted: 28 Aug 2011 02:35 PM PDT





Και ποιος δεν θα 'θελε να βρίσκεται στην...







θέση των ανδρών της φωτογραφίας.. Η κοπέλα είναι αντρική φαντασίωση πολλών.. Φυσικά μιλάμε για την...



















...Megan Fox!! Η ηθοποιός γυρίζει αυτή την περίοδο το This Is Forty με συμπρωταγωνιστές τους Jason Segel και Chris O' Dowd. Οι τρεις τους φωτογραφήθηκαν στην πισίνα και η Fox αποφάσισε να βάλει την φωτογραφία στη σελίδα της στο facebook γράφοντας το σχόλιο: «Στα πλατό με τον Jason και τον Chris. Δύο πολύ όμορφοι και ψηλοί, αστείοι άνδρες.»

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Περίεργοι νόμοι για την… οδήγηση!

Posted: 28 Aug 2011 02:31 PM PDT


Πίνεις νερό και οδηγείς; Πρόστιμο. Οδηγείς βρώμικο αμάξι; Πάλι πρόστιμο…Μην τρομάζετε όμως γιατί αυτά ισχύουν στο εξωτερικό σε μερικές χώρες και καλό θα ήταν να το γνωρίζετε πριν τις επισκεφθείτε.



Στην πρώτη θέση του καταλόγου με τους «πιο παράξενους νόμους για την οδική ασφάλεια» φιγουράρει η Κύπρος, λόγω της απαγόρευσης κατανάλωσης ακόμα και νερού κατά την οδήγηση. Ο κατάλογος ετοιμάστηκε και αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εταιρείας Avis, η οποία ασχολείται με την ενοικίαση οχημάτων.



Σκοπός της ανάρτησης του καταλόγου, ο οποίος τιτλοφορείται «οι πιο παράξενοι νόμοι για την οδική ασφάλεια», είναι, σύμφωνα με την Avis, να ενημερωθούν οι Βρετανοί τουρίστες για το τι επιτρέπεται και τι όχι, κατά την οδήγηση, σε χώρες του εξωτερικού. «Στην Κύπρο δεν επιτρέπεται στους οδηγούς να πίνουν ούτε νερό», αναφέρεται στον κατάλογο, ο οποίος προειδοποιεί για τις «παγίδες» που μπορεί να κρύβουν οι νομοθεσίες διαφόρων χωρών για τους τουρίστες οδηγούς.



Ο δεύτερος πιο περίεργος νόμος για την οδική ασφάλεια, σύμφωνα πάντοτε με την Avis, υπάρχει στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου δεν επιτρέπεται στις γυναίκες να οδηγούν φορώντας βραδινή τουαλέτα!



Την τρίτη θέση καταλαμβάνουν από κοινού η Ρωσία και η Ρουμανία, στις οποίες είναι παράνομο να οδηγεί κάποιος λερωμένο όχημα. Τέλος, τέταρτη στον κατάλογο έρχεται η Ισπανία, όπου, βάσει νομοθεσίας, οι οδηγοί που φορούν γυαλιά μυωπίας, πρέπει να έχουν μαζί τους στο αυτοκίνητο ένα έξτρα ζευγάρι.



Και μη χειρότερα δηλαδή!






ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Sexy μαθήτρια.. που έγινε δολοφόνος

Posted: 28 Aug 2011 02:26 PM PDT





Στην τρυφερή ηλικία των 18, η Ruby Thomas από …το Λονδίνο, επιτέθηκε με απίστευτη αγριότητα σε έναν 62χρονο ομοφυλόφιλο δημόσιο υπάλληλο, απλά επειδή περπατούσε στο δρόμο, χέρι-χέρι με έναν άλλο άντρα.


Η νεαρή κοπέλα και ο… φίλος της επέστρεφαν από ένα πάρτι όταν είδαν, στην Trafalgar Square, τον άτυχο Ian Baynham.

Μεθυσμένη η Ruby άρχισε να βρίζει τον 62χρονο ανάμεσα σε δεκάδες τουρίστες που περνούσαν εκείνη την ώρα από το δρόμο.

Στη συνέχεια ανέλαβε ο φίλος της που με μια μπουνιά στο πρόσωπο τον έριξε στο έδαφος. Το τελειωτικό χτύπημα όμως ήθελε να το δώσει η ίδια η 18χρονη. Με απίστευτη μανία και μίσος, η Ruby Thomas κλώτσησε τον άντρα στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά το συμβάν, η παρέα έφυγε τρέχοντας και λίγα λεπτά αργότερα, μια κάμερα σε ασανσέρ κοντινού κτιρίου, τους κατέγραψε να γελούν σαν να μην είχε συμβεί τίποτε..

Λίγες μόνο ημέρες μετά την επίθεση, ο 62χρονος δημόσιος υπάλληλος υπέκυψε στα τραύματα του.




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ισχυρίζεται ότι «έπιασε» ζωντανή… νεράιδα!

Posted: 28 Aug 2011 02:24 PM PDT




Ο Jose Maldonado από τη Guadalajara του Μεξικό ισχυρίζεται ότι «έπιασε» μία αληθινή νεράιδα και την κρατάει μέσα σε ένα βάζο από φορμαλδεΰδη!



Μάλιστα, δεκάδες άνθρωποι, ντόποι αλλά και από πιο μακρινά μέρη, επισκέπτονται το σπίτι του 22χρονου Μεξικανού προκειμένου να δούνε με τα ίδια τους
τα μάτια τη μικροσκοπική νεράιδα!
Ο Jose, εργάτης στο επάγγελμα αλλά άνεργος αυτήν την περίοδο, είπε ότι όταν βρήκε τη νεράιδα ήταν ακόμη ζωντανή.
«Μάζευα αχλάδια όταν ξαφνικά είδα μπροστά μου τη νεράιδια. Ήταν ακόμη ζωντανή, έμοιαζε μάλιστα με μαμά ή γιαγιά νεράιδια», δήλωσε ο Jose.
Δεν είναι ξεκάθαρο πώς η μόλις δύο εκατοστών, κόκκινη και χρυσαφένια νεράδια πέθανε, ωστόσο τώρα βρίσκεται σε ένα μικρό ποτήρι.
Μέχρι στιγμής, περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες έχουν πληρώσει εισιτήριο 1.60$ προκειμένου να δούνε από κοντά τη μικρή νεράιδια που φυλάει ο Jose μέσα στο σπίτι του, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και κακόφημες περιοχές της Guadalajara.
Από την άλλη μεριά, διάφοροι σκεπτικιστές αναφέρουν ότι η νεράιδα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα πλαστικό παιχνίδι…
Δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τους τελευταίους…



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κακοτεχνίες και πατέντες

Posted: 28 Aug 2011 02:15 PM PDT







kazani.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα ωραιοτερα οπισθια στον..... Κοσμο!!!!

Posted: 28 Aug 2011 02:09 PM PDT

Η ines sainz είναιαπο το Μεξικό είναι ίσως από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχουμε δει στη ζωή μας και...





















ΠΗΓΗ: REPORTER-Tv




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το αλκοόλ είναι άγγελος, αλλά και φονιάς

Posted: 28 Aug 2011 02:06 PM PDT

Η μέτρια και ελεγχόμενη κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προσφέρει κάποια οφέλη για την υγεία. Παρόλα αυτά είναι εύκολο... να παρασυρθείτε σε υπερβολική κατανάλωση με αποτέλεσμα να προκαλούνται σοβαρές συνέπειες για την υγεία. Ίσως ακούγεται περίεργο που από την μία μπορεί να προσφέρει κάποια οφέλη για την υγεία,ειδικά για την καρδιά σας και από την άλλη πλευρά μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο για προβλήματα υγείας και βλάβες στην καρδιά. Τι από τα δύο ισχύει; Όταν πρόκειται για την κατανάλωση αλκοόλ, το κλειδί είναι να το καταναλώνετε με μέτρο. Βέβαια, στην περίπτωση που δεν πίνετε καθόλου, δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσετε για να καρπωθείτε τα όποια οφέλη για την υγεία σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, άλλωστε, είναι πιο ασφαλές να το αποφεύγετε εντελώς, καθώς τα πιθανά οφέλη δεν αντισταθμίζουν τους κινδύνους. Ακολουθεί μια ανάλυση της σχέσης μεταξύ υγείας και αλκοόλ.



Η ελεγχόμενη κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προσφέρει ορισμένα οφέλη για την υγεία. Δηλαδή μπορεί:

- Να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπάθειας

- Να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής

- Να μειώσει, ενδεχομένως, τον κίνδυνο εγκεφαλικών επεισοδίων, και ειδικά ισχαιμικά εγκεφαλικά επεισόδια

- Να μειώσει τον κίνδυνο χολολιθίασης

- Να μειώσει τον κίνδυνο διαβήτη
Ακόμα όμως και έτσι, αποδεικτικά στοιχεία για τα παραπάνω δεν υπάρχουν. Επιπρόσθετα, τα παραπάνω είναι οφέλη που δεν ισχύουν για όλους όσους πίνουν. Η ελεγχόμενη κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να έχει θετικές συνέπειες μόνο εάν είστε ενήλικας ή εάν έχετε ήδη λόγους ανησυχίας για καρδιοπάθεια, όπως υψηλή χοληστερόλη. Εάν είστε, όμως, μεσήλικας ή νεότερος ενήλικας, ορισμένα στοιχεία δείχνουν ότι ακόμα και η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε γυναίκα και είστε επιρρεπής στα ποτά, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για τη λήψη συμπληρωματικών φυλλικού οξέως ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού που σχετίζεται με την κατανάλωση αλκοόλ. Πάντως, υπάρχουν άλλα μέτρα που μπορούν να ληφθούν προς όφελος της υγείας σας εκτός από αυτό, όπως η υγιεινή διατροφή και η άσκηση. Κατευθυντήριες γραμμές για ελεγχόμενη κατανάλωση αλκοόλ:

Το 2010 οι Αμερικανοί διαιτολόγοι σύστησαν ότι σε περίπτωση που επιλέξετε να καταναλώσετε αλκοόλ, θα πρέπει αυτό να το κάνετε με μέτρο που σύμφωνα με αυτούς ισοδυναμεί με ένα ποτό την ημέρα για τις γυναίκες και δύο ποτά για τους άνδρες.
Παραδείγματα ορισμένων ποτών:

Μπύρα: 355 ml

Κρασί: 148 ml

Αλκοολούχα ποτά: 44 ml

Πότε πρέπει να αποφεύγουμε την χρήση αλκοόλ; Θα πρέπει να γνωρίζετε πως ακόμα και η μέτρια κατανάλωση κρύβει κινδύνους. Για παράδειγμα, εάν πίνετε χωρίς την αίσθηση του μέτρου, όπως 4 ή 5 ποτά σε διάστημα λίγων ωρών θα έχετε να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα υγείας. Παρομοίως, εάν πίνετε και οδηγείτε.
Ακολουθούν ορισμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες οι κίνδυνοι από την χρήση οινοπνεύματος μπορεί να αντισταθμίζουν τα πιθανά οφέλη για την υγεία:

- Είστε έγκυος ή προσπαθείτε να μείνετε έγκυος

- Παίρνετε φάρμακα που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το αλκοόλ

- Είχατε κάποιο εγκεφαλικό επεισόδιο στο παρελθόν

- Έχετε διαγνωστεί με κατάχρηση αλκοόλ

- Πάσχετε από ηπατική ή παγκρεατική νόσο

- Έχετε καρδιακή ανεπάρκεια ή έχει διαγνωσθεί διατατική μυοκαρδιοπάθεια ή αδύναμη καρδιά

- Πρόκειται να οδηγήσετε ή να χειριστείτε μηχανήματα

Υπάρχουν, επίσης, ορισμένες περιπτώσεις που θα πρέπει να χειρίζεστε με μεγάλη προσοχή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η χρήση αλκοόλ χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μόνο μετά από την άδεια του γιατρού. Τέτοιες περιπτώσεις είναι:

- Έχετε οικογενειακό ιστορικό αλκοολισμού

- Παίρνετε συνταγογραφημένα φάρμακα για πρόβλημα υγείας

- Χρησιμοποιείτε παυσίπονα ή φάρμακα για τον πυρετό

- Έχετε οικογενειακό ιστορικό καρκίνου του μαστού

- Έχετε προκαρκινικές μεταβολές στον οισοφάγο, στον λάρυγγά σας, τον φάρυγγα ή το στόμα σας

Συνέπειες κατάχρησης αλκοόλ

Αν και η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ μπορεί να προσφέρει κάποια οφέλη για την υγεία, η ανεξέλεγκτη χρήση, συμπεριλαμβανομένης και της ευκαιριακής-άμετρης περιέχει κινδύνους. Αυτοί οι κίνδυνοι είναι συνήθως δυνητικά σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως:

- Ορισμένες μορφές καρκίνου, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου του μαστού, του καρκίνου του στόματος, του λάρυγγα, του οισοφάγου και του ήπατος

- Παγκρεατίτιδα

- Αιφνίδιο θάνατο, εάν έχετε ήδη καρδιαγγειακή νόσο

- Καρδιακή μυϊκή βλάβη (αλκοολική καρδιομυοπάθεια) που οδηγεί σε καρδιακή ανεπάρκεια

- Εγκεφαλικό

- Υψηλή αρτηριακή πίεση

- Κίρρωση του ήπατος

- Αυτοκτονία

- Τροχαίο ατύχημα ή δυστύχημα

- Αλκοολικό σύνδρομο των εμβρύων και άλλα προβλήματα υγείας σε ένα αγέννητο παιδί

Πίνετε αλκοόλ με μέτρο ή ακόμα και καθόλου. Οι τελευταίες διατροφικές κατευθύνσεις καθιστούν σαφές ότι κανείς δε πρέπει να ξεκινά την χρήση οινοπνεύματος ή να το καταναλώνει συχνότερα με βάση τα πιθανά οφέλη για την υγεία. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να πίνει αλκοόλ ενώ δεν θέλει. Αλλά εάν πίνετε υπεύθυνα και με μέτρο και είστε υγιείς, μάλλον δεν υπάρχει ανάγκη να το σταματήσετε.
odontovourtsa.blogspot.com



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aπίστευτες ιστορίες … Κωλοφαρδίας !!!!!

Posted: 28 Aug 2011 01:57 PM PDT

Ο Μέλβιν Μίλιγκαν,ένας 40χρονος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει το Λόττο όταν είδε στις ειδήσεις ένα ρεπορτάζ για κάποιον άγνωστο τυχερό από το...

Νιου Τζέρσεϊ που δεν είχε εμφανιστεί για να εισπράξει τα κέρδη. Ήταν Δευτέρα, ...





....10 Ιουνίου 2001, και είχε περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την κλήρωση.Το μαγικό χαρτάκι των 46 εκατομμυρίων δολαρίων βρισκόταν σε κάποιο ντουλάπι του σπιτιού του. Ακόμα όμως και όταν το βρήκε πέρασαν πέντε μέρες μέχρι να θυμηθεί να το αποστείλει στις αρχές κάτι που έκανε τέσσερις μέρες αργότερα μέσω ταχυδρομείου.



ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ !!



Η Ανέτ Τζένκινς, εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών, δήλωσε ότι το γράμμα δεν είχε σταλεί καν συστημένο ή με κούριερ. Ευτυχώς για τον Μίλιγκαν, η σφραγίδα του ταχυδρομείου είχε ημερομηνία μια μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας.



ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ !



Τον Αύγουστο του 2007, ο Ντέρεκ Λάντνερ, ένας 59χρονος βρετανός από την Κορνουάλλη, κέρδισε το τζάκποτ, εισπράττοντας συνολικά 958 χιλιάδες λίρες Αγγλίας.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο Λάντνερ είχε συμπληρώσει δύο λαχνούς με τα ίδια νούμερα αλλά θυμήθηκε μόνο τον ένα. Την επόμενη εβδομάδα, έχοντας κερδίσει τις πρώτες 479 χιλιάδες λίρες θυμήθηκε και τον άλλο.



ΚΕΡΔΙΣΕΣ ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !



Η Ντόνα Κάμπελ, μια αμερικανίδα από τη Φλόριντα, μήνυσε το σύζυγο της όταν ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει 10,2 εκατομμύρια δολάρια και απαίτησε μερίδιο των εισπράξεων. Ο δικηγόρος της Κάμπελ υποστήριξε ότι ο Άρνιμ Ράμντας υπήρξε τζογαδόρος σε όλη του τη ζωή ξοδεύοντας χρήματα που αποκτήθηκαν από κοινού και τώρα που κέρδισε θα πρέπει να πληρώσει.»Σύμφωνα με την Κάμπελ, οι υποψίες ξεκίνησαν όταν ο Ράμντας άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα έχοντας την τηλεόραση μονίμως κλειστή και το τηλέφωνο αποσυνδεδεμένο. Όταν, μάλιστα, είδε ένα διαφημιστικό με κατοικίες προς πώληση αποφάσισε να ψάξει… στο Google.Λίγο αργότερα είδε το όνομα του συζύγου της να φιγουράρει ανάμεσα σε 10 μηχανικούς της American Airlines που έπαιζαν Λόττο σε εβδομαδιαία βάση και κέρδισαν από κοινού τα 10 εκατομμύρια.



ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ !!



Ο Ντέλι Μαρτίνεζ δεν είναι μόνο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ σε κέρδη από λαχείο (65 εκατομμύρια δολάρια ) αλλά και ένας από τους λίγους που πέταξαν το μαγικό χαρτάκι στα σκουπίδια. Τον Ιούνιο του 2006 πήγε σε ένα τοπικό πρακτορείο του Μανχάταν για να ελέγξει μερικά δελτία. Όταν είδε τα μάτια του υπαλλήλου να ανοίγουν διάπλατα από την έκπληξη ήξερε ότι είχε κερδίσει.Ο υπάλληλος στο πρακτορείο του έδωσε το αποδεικτικό και του υπέδειξε ότι θα πρέπει να πάει στα γραφεία της εταιρείας για τα περαιτέρω. Στο δρόμο όμως πέταξε τα δελτίο στα σκουπίδια. Αν και είχε την απόδειξη και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η αγορά του δελτίου είχε γίνει από το συγκεκριμένο κατάστημα, χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος μέχρι να του παραδοθούν τα κέρδη.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ



Τον περασμένο Μάιο, μια φοιτήτρια από την Αυστραλία αποφάσισε να ελέγξει κάποια δελτία λόττο μήπως τυχόν έχει κερδίσει και μπορέσει να βοηθήσει την οικογένεια της που είχε οικονομικά προβλήματα. Τότε ανακάλυψε πως τα προβλήματα της οικογένειας της είχαν λυθεί και για τις επόμενες γενιές αφού είχε κερδίσει 13 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (6,5 εκατομμύρια ευρώ).Η Τζόντι Ιστμαν, εκπρόσωπος της Lotterywest (κρατική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών) δήλωσε ότι η φοιτήτρια έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δέκα μηνών. Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση ήταν στις ειδήσεις για μήνες, η φοιτήτρια δεν είχε αντιληφθεί τίποτα.


Πηγή: http://dinatos.blogspot.com/2011/08/blog-post_3740.html#ixzz1VzLaykAA



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 πλάσματα που κάνουν μιμήσεις.

Posted: 28 Aug 2011 01:52 PM PDT

Για εμάς τους ανθρώπους, η μίμηση δεν είναι κάτι που το καταφέρνουμε εύκολα. Για τα φυτά και τα ζώα, η μίμηση όχι μόνο είναι κάτι φυσικό, αλλά είναι μία εξαιρετικά σοβαρή δουλειά. Η ίδια η επιβίωση και η γέννηση ενός είδους μπορεί πραγματικά να εξαρτάται από την ικανότητα να μοιάζεις ή να συμπεριφέρεσαι σαν κάτι άλλο.


Για ορισμένα πλάσματα, μία αποτελεσματική μεταμφίεση μπορεί να αποτελεί την διαφορά για το εάν θα τα φάνε ή όχι.

Τα έντομα για παράδειγμα έχουν ένα ρεπερτόριο που περιλαμβάνει φύλλα, κλαριά, φίδια, μέλισσες, σφήγκες και σωρούς από κοπριά.

Διαβάστε παρακάτω τη λίστα με τους καλύτερους μίμους της φύσης:

Χταπόδι μίμοςΚορυφαίο ανάμεσα στη δεκάδα μας, το χταπόδι μίμος κάνει μιμήσεις τουλάχιστον 15 πλασμάτων περιλαμβάνοντας γλώσσες, καβούρια, μέδουσες και δηλητηριώδη θαλάσσια φίδια.

Όλα τα χταπόδια μπορούν να αλλάξουν χρώμα και να κάνουν τον εαυτό τους αόρατο αλλά μέχρι σήμερα το χταπόδι μίμος είναι το μόνο είδος που γνωρίζουμε που μπορεί να συστρέψει το σώμα και τα πλοκάμια του για να κοπιάρει και να αποθαρρύνει τα αρπακτικά.

Για παράδειγμα, με το να δίνει ώθηση με όλα τα πλοκάμια του ενωμένα, αυτο το θαύμα με τα οκτώ πόδια μπορεί να μεταμορφωθεί σ' ένα ψάρι.

Το χταπόδι μίμος είναι τόσο καλό στο να μεταμφιέζεται που έχει ανακαλύφθηκε μόλις πρόσφατα το 1998, στην ακτή της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Bee BeetleΑπ' όλες τις μεταμφιέσεις των ζώων, o γνωστός όρος "Batesian" - όταν δηλαδή υποδύεσαι πως είσαι κάτι πιο τρομακτικό απ' ότι είσαι στην πραγματικότητα - είναι πιθανόν ο πιο κοινός.

Στον κόσμο των εντόμων για παράδειγμα οι μαύρες και κίτρινες γραμμές που έχουν οι μέλισσες και οι σφήκες είναι το αγαπημένο "εργαλείο" που αντιγράφουν τα έντομα. "Φωνάζει" στα αρπακτικά "Εγώ τσιμπάω, γι' αυτό πρόσεχε!".

Η bee beetle δεν έχει μόνο χρώματα αγριομέλισσας και χνουδωτό σώμα, αλλά κάνει και τον ίδιο θόρυβο.

Η μύγα κηφήνας - ένας τύπος μύγας - έχει επίσης τις ρίγες της μέλισσας, όμως έχει περιορισμένη επιτυχία. Ορισμένα είδη πουλιών τις τρώνε έτσι κι αλλιώς.

Αράχνη που πηδάΑυτό που φαίνεται στην φωτογραφία να μοιάζει με ένα κανονικότατο μυρμήγκι, είναι στην πραγματικότητα μία αράχνη που πηδά.

Τα μυρμήγκια έχουν την τάση να κυκλοφορούν τριγύρω κατά επιθετικές "συμμορίες" και δεν έχουν και τόσο ευχάριστη γεύση για να φαγωθούν, κάτι που σημαίνει πως αρπακτικά όπως τα πουλιά και οι σφήκες συνήθως τα αφήνουν ήσυχα.

Εξηγεί επίσης το γεγονός γιατί σε μία μεγάλη γκάμα από έντομα αρέσει να μιμούνται τα μυρμήγκια. Όμως οι αράχνες αυτές είναι οι ειδικοί.

Ορισμένες μάλιστα μπορούν μέχρι και να διεισδύσουν σε ομάδες μυρμηγκιών και να τα σκοτώνουν ένα ένα, σαν να τρώνε σνακ.

Έντομο φύλλοΟρισμένοι ζωολογικοί κήποι δεν μπαίνουν στο κόπο να εκθέτουν τέτοιους "χαρακτήρες" επειδή οι επισκέπτες περνούν από δίπλα, νομίζοντας πως τα κλουβιά είναι άδεια.

Το έντομο φύλλο ανήκει στην οικογένεια γνωστή ως Phylliidae, που έχει σχεδόν τελειοποιήσει την τέχνη της μίμησης των φύλλων.

Αρπακτικά και άνθρωποι πραγματικά πασχίζουν να διακρίνουν αυτά τα θαυμαστά έντομα από τα πραγματικά φύλλα.

Όχι ευχαριστημένοι με το κοπιάρουν το σχήμα και το χρώμα του φύλλου, τα "έντομα φύλλα" έχουν και... extras όπως είναι φλέβες που μοιάζουν με φύλλα και ψεύτικες δαγκωματιές από κάμπιες.

Επίσης τους αρέσει να περπατούν αδιάφορα στο έδαφος των δασών στην Αυστραλία και Νότια Ασία, δείχνοντας σαν πραγματικά φύλλα που τα φυσάει ο άνεμος.Ο Καλιφορνέζικος σκίουροςΗ ζωή ενός σκίουρου στην Καλιφόρνια δεν σημαίνει ατελείωτο σερφ, ήλιο και πάρτι με τους διασημότερους. Απέχει πολύ από αυτό. Όπως τα ξαδέλφια τους στην Ευρώπη, οι Καλιφορνέζοι σκίουροι είναι συνήθως πολύ απασχολημένοι με το να αποφεύγουν τους κυνηγούς τους.

Ωστόσο, τα αμερικανικά τρωκτικά προστατεύονται απλά με το να κάνουν τον εαυτό τους να μυρίζει όπως οι εχθροί τους. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια έχουν παρατηρήσει τέτοιους σκίουρους να μασάνε δέρμα φιδιών και μετά να το απλώνουν σε όλη τους τη γούνα.

"Βοηθάει να καλύπτει την μυρωδιά του ίδιου του σκίουρου" θα πει η απόφοιτος σπουδάστρια Μπάρμαρα Κλούκας. "Επίσης βοηθάει να πείσει ένα φίδι πως το μόνο πράγμα που υπάρχει στην περιοχή είναι ένα άλλο φίδι".

Φυλλώδης θαλάσσιος δράκοςΣυγγενής του ιππόκαμπου, αυτή η ομορφιά περνάει το καιρό του στις ακτές τις νότιας και δυτικής Αυστραλίας, κάνοντας μία εντυπωσιακή μίμηση από φύκια που αιωρούνται στο νερό.

Τα φυλλώδη μέρη του χρησιμοποιούνται μόνο για καμουφλάζ. Αυτό το ζωάκι δίνει ώθηση στον εαυτό του - τονίζοντας ακόμα περισσότερο την εικόνα από φύκια που παίρνει - με μικρά, σχεδόν αόρατα πτερύγια.

Παρατηρητές έχουν δει πως ο φυλλώδης θαλάσσιος δράκος ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση, μπορεί να αλλάξει χρώμα για να γίνει ένα με το περιβάλλον.

Οι άνθρωποι στην Νότια Αυστραλία είναι τόσο ευχαριστημένοι με τον θαλάσσιο μίμο τους, που ο θαλάσσιος δράκος είναι πλέον το επίσημο ναυτικό τους έμβλημα.

Σατανικές σαύρες με ουρές-φύλλοΑυτό το περίεργο ζώο, που φτάνει περίπου τα 0.3 μέτρα, είναι ένα από τα γκρουπ των σαυρών που ζουν στην Μαδαγασκάρη.

Παίρνοντας το όνομά τους από την επίπεδη σαν φύλλο ουρά που επεκτείνεται από τα οπίσθια πόδια τους, αυτή η μεταμφίεση ξεγελάει μεγάλα αρπακτικά όπως είναι οι κουκουβάγιες, οι αετοί, τα ποντίκια και τα φίδια.

Η σαύρα παίρνει το σχήμα ενός τιρμπουσόν για να καμουφλάρει τον εαυτό του ανάμεσα στα άλλα μαραμένα καφέ φύλλα. Άλλα είδη με φυλλώδη ουρά μπορούν να καμουφλαριστούν στο φλοιό των δέντρων ή με τα βρύα. Αν και απειλούνται από την αποψίλωση των δασών, οι σαύρες μεταμφιέζουν τον εαυτό τους τόσο καλά που οι βιολόγοι πιστεύουν πως υπάρχουν άλλα είδη εκεί έξω, που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

Αν και απειλούνται από την αποψίλωση των δασών, οι σαύρες μεταμφιέζουν τον εαυτό τους τόσο καλά που οι βιολόγοι πιστεύουν πως υπάρχουν άλλα είδη εκεί έξω, που περιμένουν να ανακαλυφθούν.

ΒρωμόκεροςΩς μίμος, αυτό ο αγενής και διόλου αγαπητός μύκητας τείνει προς το avant garde.

Από το κρεβάτι της φωλιάς του, δηλαδή μαραμένα φύλλα και γερασμένο ξύλο, ο μύκητας με το τόσο ταιριαστό όνομα (βρωμόκερος) χρειάζεται λιγότερο από δύο ώρες για να καταφέρει να αναπτυχθεί ολοκληρωτικά.

Από το σχήμα αυγού σακούλι του, σηκώνεται προς τα πάνω το σαν φαλλός σχήμα του, για να αναπαράγει τη βρωμερή δυσοσμία της σάρκας που βρίσκεται σε σήψη.

H μυρωδιά είναι τόσο δυνατή και δυσάρεστη που οι περιπατητές των δασών μπορούν να την εντοπίσουν από 15 μέτρα μακριά.

Ο μύκητας βρωμάει με σκοπό να διατηρεί τον τοπικό πληθυσμό. Βρίσκοντας τη μυρωδιά ακαταμάχητη, οι μύγες περπατάνε στο κεφάλι του, για να πετάξουν μετά και να σκορπίσουν σιχαμερούς μικρούς σπόρους τριγύρω στα δάση.

Χελώνα mata mataΑυτός ο άσχημος χαρακτήρας περπατάει καμαρωτά κυρίως γύρω από τις λεκάνες φρέσκου νερού του Αμαζονίου και τα ποτάμια του Ορινόκο.

H βάρους 12 περίπου κιλών χελώνα mata mata που τρέφεται με ψάριa, δεν είναι η καλύτερη ή πιο γρήγορη κολυμβήτρια, γι' αυτό και παγιδεύει το θήραμά της, μιμούμενη πέτρες, φύλλα ή το εξόγκωμα ενός νεκρού ζώου.

Όταν κάτι νόστιμο κολυμπήσει κοντά της, η mata mata ανοίγει το στόμα της και τεντώνει το λαιμό της για να δημιουργήσει ένα "φούσκωμα" νερού. Το θήραμα τότε ρουφιέται στο πεπτικό σύστημα της χελώνας χωρίς καν να μασηθεί.

Για τους ντόπιους Νοτιαμερικανούς, "mata mata" σημαίνει "σκοτώνω". Για τα μικρά ψάρια του Αμαζονίου και τα ασπόνδυλα, αυτή η χελώνα δεν είναι κάτι για να αστειεύεσαι μαζί της.

Είδος κάμπιαςΩς μίμος, αυτή η κάμπια ελέφαντας αξίζει τουλάχιστον ένα 5 στα 10 και μόνο για την προσπάθεια.

Γνωστό στην Βρετανία, στην Ευρώπη και στο μεγαλύτερο μέρος της Ασίας, αυτό το πλάσμα έχει ένα ρύγχος που θυμίζει αμυδρά την προβοσκίδα ενός ελέφαντα.

Η πλάκα αρχίζει όταν η κάμπια απειλείται. Φέρνει την προβοσκίδα στο σώμα της και παίρνει τη στάση ενός φιδιού, μεγαλώνοντας το κεφάλι και έχοντας τέσσερα ορατά μπαλώματα που μοιάζουν με μάτια.

Αυτή η πόζα του φιδιού κατατρομάζει τα πουλιά, όχι όμως και τους ανθρώπους. Με μόλις 7.5 εκατοστά μήκος, αυτό είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει μία ταπεινή κάμπια ελέφαντας.Πηγή





ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GRRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές