Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


Την αποζημιώνει καθώς την εγκατέλειψε έγκυο!

Posted: 28 Jun 2012 03:25 PM PDT


Την αποζημιώνει καθώς την εγκατέλειψε έγκυο!Αποζημίωση 20.000 ευρώ είναι υποχρεωμένος...


να πληρώσει ένας 27χρονος
στην πρώην μνηστή του, την οποία εγκατέλειψε έγκυο, λίγους μήνες πριν
από τον προγραμματισμένο γάμο τους.


Οι ανώτατοι δικαστές έκριναν ότι ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος
διώκεται και ποινικά για εγκατάλειψη εγκύου, με τη στάση του προσέβαλε
την προσωπικότητα της κοπέλας.


Να σημειωθεί ότι, πέντε μήνες μετά τη γέννηση του μωρού, ο πατέρας
απαίτησε τη διενέργεια τεστ πατρότητας, το οποίο βγήκε θετικό, και
εκείνος το αναγνώρισε.

24ωρο
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα ζώδια σερφάρουν στο Internet

Posted: 28 Jun 2012 03:20 PM PDT


ΚΡΙΟΣ:


 Το Κριάρι δεν φημίζεται για την υπομονή του αλλά ούτε και για την σταθερότητά του, έτσι λοιπόν μπορεί να ανοίξει πολλά παράθυρα διάφορων σελίδων στον υπολογιστή του, να δει φευγαλέα πολλές πληροφορίες και γρήγορα να τα κλείσει όλα γιατί βαρέθηκε.

Άνδρας Κριός:



Ο άνδρας Κριός θα κοιτάξει πολλές φορές μέσα στην ημέρα τα αθλητικά sites, το χρηματιστήριο και τις οικονομικές ειδήσεις. Όταν θέλει να χαλαρώσει θα μπει στο αγαπημένο του site κοινωνικής δικτύωσης, για να φλερτάρει και να το παίξει σπουδαίος! Μην περιμένεις όμως ότι θα τσατάρει μαζί σου πολλές ώρες, θα μιλά και θα απαντά μονολεκτικά πιέζοντας για ένα γρήγορο ραντεβού! Αν έχει τα νεύρα του, τότε θα μπει σε διάφορα blogs για να εκτονωθεί και να ξεσπάσει, καβγαδίζοντας!

Γυναίκα Κριός:

Η γυναίκα Κριός θα μπει αρκετές στιγμές στο ίντερνετ και φευγαλέα! Παρακολουθεί όλα τα events που προγραμματίζονται, ενημερώνεται για τα ενδιαφέροντά της και τις δραστηριότητες, όμως βαριέται αφόρητα να πιάσει κουβεντούλες με ανθρώπους μέσω τσατ, προτιμά την άμεση επαφή επικοινωνία! Θυμώνει και εκνευρίζεται εύκολα όταν ένα άτομο στο διαδίκτυο της γίνεται ενοχλητικό ή όταν μπλοκάρει το email της με ενοχλητική αλληλογραφία !



ΤΑΥΡΟΣ:

Το Ταυράκι παραμένει πιστό ακόμα και στις προτιμήσεις του στο ίντερνετ! Μπαίνει καθημερινά στις ιστοσελίδες που έχει προσθέσει στα αγαπημένα του και σπανίως θα αναζητήσει κάτι καινούριο. Άμα βολευτεί ένα site δεν πρόκειται ούτε στιγμή να το βαρεθεί!

Ο Άνδρας Ταύρος:

Θα αναζητήσει προσφορές, θα κάνει συμφέρουσες αγορές αλλά και θα ενημερωθεί για παραστάσεις σε θέατρα, σινεμά, μουσικές εκδηλώσεις! Όταν κάποιες στιγμές θέλει να χαλαρώσει και να κάνει νέες γνωριμίες, θα είναι πολύ εκλεκτικός στα άτομα που θα μιλήσει και σαφώς είναι αρκετά καχύποπτος και επιφυλακτικός για ένα «ραντεβού στα τυφλά». Θα περιμένει πρώτα να γνωρίσει καλά το άτομο που συνομιλεί, να νιώσει ασφάλεια και σιγουριά και μετά να κάνει διστακτικά το βήμα μίας απευθείας γνωριμίας!

Η γυναίκα Ταύρος:

Η Ταυρίνα θα μπει στο αγαπημένο της site μαγειρικής και αστρολογίας και παράλληλα θα αναζητήσει ρούχα και κοσμήματα από portals με προσφορές! Αρκετές στιγμές θα πάρει ιδέες από σελίδες που γράφουν διακοσμητικές ιδέες – γιατί της αρέσει να δίνει την προσωπική της νότα στο χώρο της-! Σπανίως η Ταυρινά θα κάνει γνωριμίες μέσω ίντερνετ, γιατί είναι αρκετά επιφυλακτική και καχύποπτη! Αν όμως καθώς πλοηγείται στην αγαπημένη της σελίδα, βρεθεί ένα άτομο που θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και αναπτυχθεί μία φιλία, τότε κάποια στιγμή θα μπει στη διαδικασία να σκεφτεί μία γνωριμία!



ΔΙΔΥΜΟΙ:

Το σερφάρισμα στο ίντερνετ είναι το αγαπημένο χόμπι, τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας Διδύμου! Το Διδυμάκι δεν μπορεί ούτε στιγμή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, γι'αυτό και έχει φροντίσει να έχει και smartphone για να μπορεί όπου και να βρίσκεται να σερφάρει στο internet και να βλέπει όλα τα emails του!

Άνδρας Δίδυμος:

Ο άνδρας Δίδυμος του αρέσει πολύ να μπαίνει σε site κοινωνικής δικτύωσης και να έρχεται διαρκώς σε επαφή με τους φίλους του αλλά παράλληλα να κάνει και νέες γνωριμίες. Ενημερώνεται από σελίδες του εξωτερικού για τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του και είναι ο πρώτος που θα γνωρίζει όλες τις νέες και ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες! Αρκετές στιγμές «κολλάει» παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια και το χαίρεται σαν να είναι μικρό παιδί! Ένα από τα αγαπημένα του «παιχνίδια» είναι και το φλερτ μέσω ίντερνετ, συνομιλεί και φλερτάρει αρκετά, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα υπάρξει συνέχεια, αρκείται στο παιχνίδι!

Η γυναίκα Δίδυμος:

Γνωρίζει τα πάντα για όλους και για όλα! Θα ξέρει πρώτη όλα τα κουτσομπολιά της showbiz παράλληλα όμως έχει την περιέργεια και μαθαίνει τα πάντα για τους φίλους και τις φίλες της! Όπως ο άνδρας έτσι και η γυναίκα Δίδυμος, χρησιμοποιεί το ίντερνετ σε καθημερινή βάση και της είναι χρήσιμο τόσο στη δουλειά της όσο και στην ψυχαγωγία της. Θα κατεβάσει τραγούδια από το YouTube θα σχολιάσει σε όλες τις φωτογραφίες και τα video των φίλων της και θα ανεβάσει τα πιο πρωτότυπα και χιουμοριστικά δημοσιεύματα! Είναι ενήμερη για ότι καινούριο κυκλοφορεί



ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος δεν τα πάει και τόσο καλά με την τεχνολογία, για αυτό και δεν θα τον δεις να κάθεται με τις ώρες στο ίντερνετ! Θέλει τον χρόνο του για να εξοικειωθεί με τον υπολογιστή, τον οποίο και προσέχει σαν κόρη οφθαλμού και τον διατηρεί αρκετά χρόνια! Μπαίνει σταθερά σε ιστοσελίδες που τον ενδιαφέρουν και θα επισκεφτεί κάτι νέο μόνο αν του το έχει προτείνει κάποιος φίλος ή συγγενής!

Άνδρας Καρκίνος:

Ο άνδρας Καρκίνος, διατηρεί στον υπολογιστή του ένα πολύ προσεγμένο αρχείο με τα τραγούδια του, τις φωτογραφίες του αλλά και τα έγγραφά του! Ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του είναι γεμάτος, αφού δεν του αρέσει να διαγράφει απολύτως τίποτα! Θα συνομιλήσει καθημερινά με τους αγαπημένους του φίλους, τα αδέρφια, τα ξαδέρφια και όλο το σόι, για να μάθει τα νέα τους ενώ παράλληλα θα αναζητήσει και χρηστικές πληροφορίες! Το φλέρτ του Καρκίνου μέσω ίντερνετ, είναι ντροπαλό, συνεσταλμένο αλλά και πολύ διακριτικό! Θα στέλνει τραγούδια με αφιερώσεις στο πρόσωπο που ενδιαφέρεται και θα αναμένει να βεβαιωθεί για την ανταπόκριση για να κάνει το αμέσως επόμενο βήμα!

Γυναίκα Καρκίνος:

 Η γυναίκα Καρκίνος, διατηρεί ένα μεγάλο αρχείο με φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία, από τις διακοπές της, από όμορφες στιγμές που έζησε στο παρελθόν με φίλους και συγγενείς! Είναι πολύ πιθανό να διατηρεί ημερολόγιο στο pc της και να γράφει τις σημαντικές στιγμές και αναμνήσεις της! Της αρέσει να αναζητά συνταγές και να ενημερώνεται για το ζώδιό της και τις περισσότερες φορές αποφεύγει να φλερτάρει και να μιλά με αγνώστους γιατί δεν της αρέσει ο ανώνυμος τρόπος γνωριμίας!



ΛΕΩΝ:

Το λαμπερό Λιονταράκι του αρέσει να μπαίνει στο ίντερνετ και να κάνει «πανικό»! Συνηθίζει να προβάλει τον εαυτό του, να επιδεικνύει τις ικανότητές του και να συγκεντρώνει ένα μεγάλο πλήθος θαυμαστών! Του αρέσει να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να παρουσιάζει τη δουλειά του, να κάνει νέες γνωριμίες, να διασκεδάζει αλλά ακόμα και για να κάνει αγορές ….

Άνδρας Λέοντας:

 Ο άνδρας Λέοντας, θα επισκεφτεί όλες τις σελίδες που αφορούν το αυτοκίνητό του, θα κάνει αγορές από ιστοσελίδες του εξωτερικού και φυσικά θα φλερτάρει πολλές ώρες σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να επιβεβαιωθεί! Του αρέσει να χαζεύει φωτογραφίες από όμορφες και καλλίγραμμες γυναίκες και κάνει τα πάντα προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον σε όμορφα θηλυκά και να έχει τις κατακτήσεις του!

Γυναίκα Λέοντας:

Η Λιονταρίνα θα κάθεται με τις ώρες να περνά στο διαδίκτυο τις πιο σέξι αλλά και υπέροχες φωτογραφίες της, στις οποίες θα έχει ποζάρει σαν να είναι φωτομοντέλο! Της αρέσει να ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και να κάνει αγορές καλλυντικών, ρούχων και γνωστών brands (μάρκες)! Το φλερτ δεν λείπει από το σερφάρισμα της Λέαινας στο διαδίκτυο, γιατί θέλει να την θαυμάζουν και να την κολακεύουν! Μπαίνει συστηματικά σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, έχει τους περισσότερους φίλους και είναι αρκετά περιζήτητη!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σαν γνήσιο παιδί του Ερμή (είναι ο κυβερνήτης του), ο Παρθένος είναι ένα από τα ζώδια που λατρεύουν την επικοινωνία, για αυτό και το διαδίκτυο είναι μία από τις αγαπημένες του ασχολίες! Σερφάρει στο ίντερνετ με μέτρο και γνωρίζει τα πάντα για την ασφάλεια του υπολογιστή και των δεδομένων του! Ξέρει καλά όλες τις νέες ιστοσελίδες που είναι διαθέσιμες, γνωρίζει για όλες τις προσφορές στο ίντερνετ και είναι το κατάλληλο άτομο για να μας πληροφορήσει και να μας δώσει συμβουλές για ότι αφορά το διαδίκτυο!

Άνδρας Παρθένος:

Ο άνδρας Παρθένος, με τον πρωινό του καφέ, θα επισκεφτεί όλα τα ειδησεογραφικά sites, θα ενημερωθεί για την πολιτική και την οικονομία και θα διαβάσει την ηλεκτρονική αλληλογραφία της ημέρας! Θα ενημερωθεί για όλες τις προσφορές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα αναζητήσει χρήσιμες πληροφορίες για τα ζητήματα που τον απασχολούν! Το φλερτ δεν το συνηθίζει στο διαδίκτυο, αλλά όταν κάποιες στιγμές αφεθεί και ξεκινήσει συνομιλία με κάποιο άτομο, είναι αρκετά συγκρατημένος και επιφυλακτικός! Για να βγει ραντεβού με κάποιο άτομο μέσα από το ίντερνετ, θα πρέπει πρώτα να συνομιλεί πολύ καιρό!

Γυναίκα Παρθένος:

 Η γυναίκα Παρθένος ξέρει όλα τα «κόλπα» στο ίντερνετ, γνωρίζει να χειρίζεται έξυπνα και γρήγορα τον υπολογιστή της αλλά και το διαδίκτυο αλλά είναι πολύ προσεχτική προκειμένου να μην κάνει λάθη ή να μην παρασυρθεί σε επιπολαιότητες! Της αρέσει να χαζεύει ιστοσελίδες που αναφέρονται σε υγεία, ομορφιά, που παραθέτουν έξυπνα tips για δίαιτες, διατροφή ή για οικιακές εργασίες. Δεν της αρέσει το φλερτ μέσω διαδικτύου, για αυτό και είναι πολύ προσεχτική στις λίστες φίλων που διατηρεί στα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να διατηρεί επαφές μόνο με άτομα που πραγματικά γνωρίζει.



ΖΥΓΟΣ:

Ο Ζυγός χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για την διασκέδαση και την χαλάρωσή του, παράλληλα παρακολουθεί όλα τα κους κους της showbiz και απολαμβάνει αρκετές ώρες ακούγοντας μουσική και κουβεντιάζοντας με τα φιλαράκια του στα chatrooms!

Άνδρας Ζυγός:

 Ο άνδρας Ζυγός είναι ανέμελος με το ίντερνετ! Μπορεί να περάσει περιόδους που θα μπαίνει καθημερινά και άλλες στιγμές ξεχνιέται και δεν ανοίγει τον υπολογιστή του! Τις περισσότερες φορές θα ενημερωθεί από το ίντερνετ για νέα που αφορούν τη μουσική, το θέατρο, το σινεμά. Του αρέσει να κατεβάζει ταινίες και να διατηρεί μεγάλο μουσικό αρχείο, αφού είναι λάτρης της τέχνης! Φυσικά δεν ξεχνά να επισκέπτεται το αγαπημένο του σάιτ κοινωνικής δικτύωσης! Κάνει εύκολα φίλους και συνομιλεί με όλο τον κόσμο! Όταν φλερτάρει μέσω του ίντερνετ, έχει τον τρόπο, την ευγένεια αλλά και «τάκτ» να μπορεί να κατακτήσει όποια γυναίκα βάλει ερωτικό στόχο.

Γυναίκα Ζυγός:

 Στις σελίδες των αγαπημένων της, η γυναίκα Ζυγός έχει όλες τις ιστοσελίδες που έχουν νέα για μακιγιάζ και μόδα, αφού είναι γνωστό ότι θέλει να ντύνεται σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις και της αρέσει ο καλλωπισμός! Λατρεύει τη μουσική, για αυτό και φροντίζει να έχει πρώτη όλα τα τελευταία CD'S των αγαπημένων της καλλιτεχνών. Γνωρίζει πρώτη από όλους όλα τα κουτσομπολιά της showbiz και ξέρει για όλα τα events και τα party που προγραμματίζονται. Όταν μία γυναίκα Ζυγός φλερτάρει μέσω ίντερνετ, σίγουρα έχει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο να πλανεύει τον άνδρα που έχει βάλει «στο μάτι»!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Το ίντερνετ είναι ένα μέσο που βοηθά τον Σκορπιό να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του και να αναζητήσει απαντήσεις σε ερωτήματα που τον απασχολούν! Παράλληλα επειδή είναι «μυστικός» αλλά «μυστήριος» τύπος που λατρεύει τον έρωτα αλλά και το σεξ, αρκετές στιγμές θα σκαρφιστεί διάφορες «πατέντες» προκειμένου να χαρεί και να απολαύσει νέες και πολύ αισθησιακές γνωριμίες!

Άνδρας Σκορπιός:

 Μην παραξενευτείτε αν κάποια στιγμή μπείτε στο αγαπημένο σας site κοινωνικής δικτύωσης και λάβετε ένα καυτό, πονηρό και αρκετά πικάντικο μηνυματάκι από έναν άνδρα Σκορπιό …. Είναι αρκετά ασυγκράτητος και σίγουρα δεν μπορεί εύκολα να αντισταθεί στις ερωτικές προκλήσεις! Ο άνδρας Σκορπιός θα σερφάρει στο ίντερνετ για να βρει γυναίκες που θα τον εξιτάρουν ερωτικά και διψά για νέες περιπέτειες. Παράλληλα τις στιγμές που θα τον πιάσουν οι φιλοσοφικές του αναζητήσεις, θα διαβάσει άρθρα και έρευνες για τους τομείς που τον ενδιαφέρουν!

Γυναίκα Σκορπιός:

Η γυναίκα Σκορπιός όταν σερφάρει στο ίντερνετ δεν της ξεφεύγει απολύτως τίποτα! Της αρέσει να μαθαίνει όλα τα κουτσομπολιά των φίλων, των γνωστών και των συναδέλφων της ενώ αυτή από την πλευρά της προσπαθεί να διατηρεί μυστική την δική της προσωπική ζωή! Της αρέσει να αναζητά πληροφορίες για την αστρολογία, τον αποκρυφισμό και την μεταφυσική και θέλει μέσω το διαδικτύου να γίνεται πιο σοφή. Δύσκολα θα χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για μία νέα αισθηματική γνωριμία, όταν το κάνει όμως, έχει τον τρόπο να προκαλέσει το άτομο που την ενδιαφέρει και να τον τρελάνει με τα τερτίπια της!



ΤΟΞΟΤΗΣ:

Θα ήταν ποτέ δυνατόν ένας Τοξότης να μην σερφάρει στο ίντερνετ; Μα όχι φυσικά… ο Τοξότης έστω και αν είναι απασχολημένος θα βρει χρόνο για να διασκεδάσει στο διαδίκτυο. Του αρέσει να επισκέπτεται σελίδες του εξωτερικού και να ενημερώνεται για όλες τις τελευταίες εγχώριες αλλά και παγκόσμιες ειδήσεις. Παράλληλα λατρεύει τα διαδικτυακά παιχνίδια και χαίρεται σαν μικρό παιδί όταν βρίσκεται μπροστά από την οθόνη!

Άνδρας Τοξότης:

Θα κάθεται με τις ώρες να παίζει με τους φίλους του τα αγαπημένα του διαδικτυακά παιχνίδια …έστω και αν έχει «περπατήσει» τα πρώτα (ή και τα δεύτερα άντα)! Λατρεύει την επικοινωνία με άτομα από το εξωτερικό και γενικότερα του αρέσει να αναζητά πληροφορίες για ήθη, έθιμα, παραδόσεις ή και πληροφορίες που σχετίζονται με ξένα κράτη και πολιτισμούς. Αρκετές στιγμές θα κάνει αγορά ταξιδιωτικού πακέτου, προκειμένου να επισκεφτεί αγαπημένους μακρινούς προορισμούς! Παράλληλα του αρέσει πολύ το παιχνίδι και το φλερτ με άτομα όλων των ηλικιών!

Γυναίκα Τοξότης:

 Η Τοξοτίνα μπαίνει καθημερινά στο ίντερνετ όχι μόνο για την ενημέρωσή της αλλά και για την προσωπική της διασκέδαση! Της αρέσει να επισκέπτεται σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, παίζει μανιωδώς Online παιχνίδια και φυσικά κάνει τα πειράγματά της σε φίλους και φίλες! Μερικές φορές γίνεται ανέμελη και δεν δίνει μεγάλη προσοχή στην ηλεκτρονική της αλληλογραφία ή στα μηνύματα που λαμβάνει από φίλους και από φίλες! Το φλερτ στο διαδίκτυο της αρέσει πολύ, γιατί θέλει να γνωρίζει νέο κόσμο! Είναι η γυναίκα «πειραχτήρι» που με τα κόλπα της και τις έξυπνες ατάκες που «πετά» στις σελίδες που επισκέπτεται κάνει τους πάντες να γελούν και να θέλουν οπωσδήποτε να την γνωρίσουν!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Το Αιγοκεράκι θα το δεις μονίμως μπροστά από έναν υπολογιστή, όχι όμως για ψυχαγωγία, αλλά για δουλειά! Στο ίντερνετ μπαίνει για να ενημερώνεται για τη δουλειά του, για να έρχεται σε επαφή με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες του αλλά για να αναζητά συμφέρουσες αγορές και προσφορές ή λύσεις για θέματα που τον αφορούν!

Άνδρας Αιγόκερως:

 Ο άνδρας Αιγόκερως δεν είναι ο τύπος που θα μπει στο ίντερνετ για να διασκεδάσει ή για να αφιερώσει αρκετό χρόνο για τσατ και γνωριμίες! Θα επισκεφτεί ιστοσελίδες που αναφέρονται στην πολιτική, στο χρηματιστήριο, θα αναζητήσει πληροφορίες για την δουλειά του αλλά θα ενημερωθεί και για επερχόμενες κοινωνικές εκδηλώσεις! Το διαδικτυακό φλερτ δεν είναι το αγαπημένο χόμπι του Αιγόκερω, γιατί είναι λιγομίλητος, σοβαρός και δεν ανοίγεται εύκολα σε άτομα που δεν γνωρίζει καλά!

Γυναίκα Αιγόκερως:

 Η γυναίκα Αιγόκερως έχει πάντα κοντά της είτε το Laptop της είτε το smartphone της για να μπορεί να έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και να μπορεί να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στη δουλειά της! Το διαδίκτυο το χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς λόγους, για να διαβάζει τα email της, για να ενημερώνεται για την δουλειά της αλλά και για να επικοινωνεί με πολύ κοντινά και αγαπημένα της πρόσωπα, με τα οποία δεν έχει το χρόνο ή την ευχέρεια να συναντήσει από κοντά! Το φλερτ με αγνώστους στο διαδίκτυο είναι «απαγορευτικό» για την Αιγοκερίνα, αφού δεν εγκρίνει τα blind dates (γνωριμίες στα τυφλά)! Αν κάποιος άγνωστος την προκαλέσει στο ίντερνετ με τα λόγια και τη συμπεριφορά του …τότε τα παγερά της λόγια θα τον βάλουν αμέσως στη θέση του!



ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Το ίντερνετ είναι το αγαπημένο μέσο επικοινωνίας του Υδροχόου, αφού λατρεύει την τεχνολογία! Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, όλο μπροστά σε μία οθόνη να αναζητά πληροφορίες, να διασκεδάζει, να ακούει μουσική, να κάνει γνωριμίες και να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης επικοινωνίας και διασκέδασης!

Άνδρας Υδροχόος:

 Αν έχεις στη λίστα των διαδικτυακών σου φίλων έναν Υδροχόο, τότε σίγουρα έχεις να περάσεις πολύ ευχάριστες στιγμές! Ο άνδρας υδροχόος είναι ο πλακατζής του διαδικτύου και το άτομο που έχει τους περισσότερους φίλους! Θα ανεβάσει στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιεί, τις πιο αστείες φωτογραφίες και βίντεο και θα γράψει τις πιο έξυπνες και χιουμοριστικές ατάκες που υπάρχουν! Εκτός από την δουλειά του, θα χρησιμοποιήσει το ίντερνετ για να γνωρίσει νέους ανθρώπους, για να δραστηριοποιηθεί σε κοινωνικές ομάδες, για να ενημερωθεί για τα κοινωνικά τεκταινόμενα αλλά και για να φλερτάρει! Ο Υδροχόος είναι ο άνδρας που μπορεί εύκολα να σε «σκλαβώσει» με το επιτυχημένο του φλερτ … όμως φύλαγε τα ρούχα σου, γιατί τις ερωτικές εξομολογήσεις που κάνει στο ίντερνετ δεν τις παίρνει και τόσο στα σοβαρά!

Γυναίκα Υδροχόος:

 Η γυναίκα Υδροχόος ξέρει όλα τα νέα Portals και μπορεί να σου δώσει κάθε χρήσιμη πληροφορία που χρειάζεσαι για την πλοήγησή σου στο διαδίκτυο! Είναι περιζήτητη και αγαπητή στα site κοινωνικής δικτύωσης, αφού είναι αρκετά κοινωνική, ευχάριστη αλλά και δραστήρια! Μοιράζεται στο ίντερνετ με όλους τους φίλους της τις σκέψεις της, τις στιγμές που ζει και είναι αυθεντική και σπιρτόζα! Μέσα από το διαδίκτυο θα κάνει νέες γνωριμίες ή μπορεί και να ερωτευτεί και φυσικά της αρέσει να έρχεται σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό ή ανθρώπους που έχουν διαφορετική κουλτούρα, ηλικία ή επίπεδο! Αρκετές στιγμές θα οργανώσει από το internet επανένωση (reunion) συμμαθητών, θα δραστηριοποιηθεί για κοινωνικά προβλήματα ή ακόμα και θα εκφέρει σθεναρά την άποψή της για τα προβλήματα της πολιτικής, της οικονομίας και της ανθρωπότητας!



ΙΧΘΕΙΣ: Δεν μπορούμε να πούμε ότι το Ψαράκι είναι ο πιο συχνός επισκέπτης του διαδικτύου … είναι με τις ώρες του! Όταν περνάει τις μοναξιές του και τις απογοητεύσεις του, μπορεί να μείνει κολλημένος μπροστά από μία οθόνη με τις ώρες και όταν περνά καλά θα κάνει να μπει για μέρες στο ίντερνετ!

Άνδρας Ιχθείς:

Ο άνδρας Ιχθύς θα ακούσει στο ίντερνετ καψουροτράγουδα, θα χαζεύει με τις ώρες σέξι φωτογραφίες και βίντεο με πανέμορφα θηλυκά αλλά και θα φλερτάρει ασύστολα με όποια κοπέλα του γυαλίσει το μάτι! Μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος, όμως επειδή το ίντερνετ είναι ένα κατά βάση ένα απρόσωπο μέσο, το Ψαράκι αφήνει την άκρη του τις αναστολές και τους ενδοιασμούς του και λειτουργεί ακόμα πιο εκφραστικά!

Γυναίκα Ιχθείς:

Το θηλυκό Ψαράκι βλέπει ρομαντικές ταινίες, κατεβάζει όμορφες μπαλάντες και διατηρεί συλλογή με φωτογραφίες και τραγούδια που την ταξιδεύουν και την κάνουν να αναπολεί αλλά και να ονειρεύεται! Το ίντερνετ το χρησιμοποιεί για να έρχεται σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπά, για να μαζεύει πληροφορίες για τα χόμπι της αλλά και για να φλερτάρει! Είναι η γυναίκα που θα ανεβάσει στο αγαπημένο της site κοινωνικής δικτύωσης στίχους, τραγούδια, αποφθέγματα και όμορφες φωτογραφίες από ειδυλλιακά τοπία! Επειδή η φαντασία της καλπάζει μπορεί να ερωτευτεί διαδικτυακά ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζει και δεν έχει δει από κοντά και να αισθάνεται ότι ζει τον μεγάλο έρωτα της ζωή της!

fe-mail


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Απίστευτο τεστ: Η ηλικία σου με...σοκολατομαθηματικά!

Posted: 28 Jun 2012 03:15 PM PDT

Μην κλέψεις κοιτώντας το τέλος του μηνύματος.




Διαρκεί λιγότερο από ένα λεπτό.

Διάβασε το γραμμή γραμμή.

Μην διαβάσεις το τέλος ώσπου να βγάλεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Είναι διασκεδαστικό, δεν θα χάσεις τον χρόνο σου....





1. Πρώτα επέλεξε έναν αριθμό με βάση πόσες φορές την εβδομάδα θες να φας σοκολάτα (πάνω από 1 φορά αλλά λιγότερες από 10)



2. Πολλαπλασίασε το x2 (να είναι ζυγός αριθμός)



3. Πρόσθεσε 5



4. Πολλαπλασίασε το x 50



5. Αν έχουν ήδη περάσει τα γενέθλιά σου πρόσθεσε 1762 .. Αν όχι, πρόσθεσε 1761..



6. Τώρα αφαίρεσε την χρονολογία της γέννησής σου. (π.χ: 1983)



Θα πρέπει να έχεις μείνει μ' έναν τριψήφιο αριθμό



Ο πρώτος αριθμός δείχνει πόσες φορές θες να φας σοκολάτα την εβδομάδα



Οι επόμενοι 2 αριθμοί είναι...



Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ!!!



(Είναι η μόνη χρονιά (2012) που βγαίνει αυτό το κόλπο)



newsbomb.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπορείτε να το λύσετε;

Posted: 28 Jun 2012 03:10 PM PDT

Το πιο δύσκολο Sudoku ή αλλιώς όπως το
αποκαλεί ο δημιουργός του το Sudoku Everest. Ο κύριος Arto Inkala, μαθηματικός από τη Φινλανδία, ισχυρίζεται ότι δημιούργησε το πιο δύσκολο Sudoku που έχει ...

υπάρξει μέχρι σήμερα.



Συνήθως η δυσκολία στα Sudoku μετριέται από το ένα μέχρι το πέντε, σύμφωνα με τον Arto η δυσκολία του "Everest" είναι 11! Τι λέτε και εσείς; Εκτυπώστε τη σελίδα και κάντε τη προσπάθεια σας...





enimerwsi.gr    Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ: Νεαρός χρήστης ναρκωτικών έτρωγε …σκυλιά!

Posted: 28 Jun 2012 03:05 PM PDT

ΣΟΚ: Νεαρός χρήστης ναρκωτικών έτρωγε …σκυλιά!
Συνελήφθη ένας άνδρας από το Τέξας καθώς έδειρε και στραγγάλισε το σκύλο του ενώ στη...








συνέχεια όπως φαίνεται τον έφαγε ωμό.



Ο Michael Daniel είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν, όταν με βάση τις περιγραφές των γειτόνων του είχε βγει στη γειτονιά πεσμένος με τα χέρια στο πάτωμα,προσποιούμενος ότι ο ίδιος είναι σκύλος και ακόμη μία φορά για κανιβαλιστική επίθεση εναντίον ανθρώπου. Μάλιστα πληροφορίες της Sun αναφέρουν ότι ο άνδρας είχε φάει και το σκύλο ενός γείτονα…



Ο 22χρονος είχε κάνει χρήση μαριχουάνας εκείνη την ημέρα αλλά σύμφωνα με τα στοιχεία έκανε χρήση και σκληρότερων ναρκωτικών κατά καιρούς. Κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά κατά ζώου.



24h.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Η Atari γίνεται 40 χρονών! [Video και infographic]

Posted: 28 Jun 2012 03:00 PM PDT


Στις 27 Ιουνίου 1972 χρόνια γεννήθηκε
η Atari, η εταιρεία που έγραψε ιστορία και συνδύασε τα παιδικά χρόνια των περισσοτέρων με ωραίες αναμνήσεις από videogames.

Ποίος από εμάς της γενιάς των 70's και 80's δεν έπαιξε ατελείωτες ώρες Pong και δεν είχε πάρει σαν πρώτη κονσόλα το Atari VCS πού τότε μας φαινόταν σαν κάτι "εξωγήινο";



Η εταιρεία λοιπόν θέλοντας να γιορτάσει τα 40 χρόνια από την ίδρυση της, δημιούργησε ένα video και ένα infographic.


technewz.gr



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

«Το χασίς μας έκανε από Ναζί, χίπισσες», λένε δίδυμες τραγουδίστριες

Posted: 28 Jun 2012 02:55 PM PDT


Στα 11 τους οι δίδυμες αδελφές
Γκάιντε φορούσαν t-shirt με τον χαμογελαστό Χίτλερ και τραγουδούσαν εναντίον των Εβραίων στα πλαίσια του συγκροτήματος Prussian Blue. Όμως η μαριχουάνα τους άλλαξε τον τρόπο που σκέφτονται. «Είμαι ενθουσιασμένη....





που συνυπάρχουν τόσες πολλές κουλτούρες στον πλανήτη μας. Με κάνει περήφανη για την ανθρωπότητα», δηλώνει η -20χρονη πλέον Λίνξ- η μια από τις δυο Καλιφορνέζες αδελφές Γκάιντε που επτά χρόνια πριν γινόντουσαν πρωτοσέλιδα εξαιτίας του νεοναζιστικού συγκροτήματος που είχαν ιδρύσει.

Τι άλλαξε;

Ως πρωτοετής στο γυμνάσιο η Λίνξ μπήκε στο νοσοκομείο για να της αφαιρεθεί ένας όγκος στον ώμο. Όταν βγήκε, οι γιατροί της έγραψαν μορφίνη και OxyContin για να αντιμετωπίσει τον πόνο. Καθώς επίσης και μαριχουάνα η οποία, όπως δηλώνει «Μου έσωσε την ζωή. Πλέον πιστεύω ότι εμείς, εγώ και η αδελφή μου, είμαστε γεννημένες θεραπεύτριες. Ότι έχουμε έρθει σε αυτή την ζωή για να εκπέμπουμε όσο περισσότερο θετική ενέργεια και αγάπη μπορούμε».

Μια 180 μοιρών στροφή για δυο κορίτσια που μεγάλωσαν παίζοντας στα γόνατα του παππού τους ο οποίος φορούσε ζώνη με σβάστικα, οδηγούσε φορτηγάκι με σβάστικα και ζούσε σε ένα κάστρο με σημαίες με σβάστικες. Ενώ, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσαν στην Daily Mail, φανατική εθνικίστρια ήταν και η μητέρα τους.

Η ουσία είναι ότι πλέον οι 20χρονες αποκηρύσσουν δηλώσεις του τύπου «Ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ένας μεγάλος άντρας που προσπαθούσε να σώσει την φυλή του», «Δεν πιστεύουμε ότι πέθαναν 6.000.000 Εβραίοι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν υπήρχαν συνολικά τόσοι Εβραίοι τότε» και «Υπήρχαν στρατόπεδα συγκέντρωσης αλλά είχαν πισίνες και γήπεδα του τένις. Δεν φέρεσαι έτσι σε κάποιον που ετοιμάζεσαι να σκοτώσεις».
iefimerida.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΗΠΑ: 24χρονη ξελόγιασε ανήλικο σε θάλαμο μαυρίσματος γυμναστηρίου

Posted: 28 Jun 2012 02:50 PM PDT


Τα μεσάνυχτα της περασμένης
Πέμπτης, η αστυνομία της Οκλαχόμα συνέλαβε την 24χρονη Betsy Brashear μετά από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία παρέσυρε ένα 15χρονο αγόρι στον θάλαμο μαυρίσματος ενός...

γυμναστηρίου, έβγαλε τα περισσότερα από τα ρούχα της και άρχισε να τον φιλάει.



Το περιστατικό σημειώθηκε στο γυμναστήριο Colaw Fitness, το οποίο είχε επισκεφθεί εκείνη την ημέρα ο 15χρονος μαζί με τη μητέρα του, σύμφωνα με την οποία η Brashear φλέρταρε εξαρχής με τον γιο της, γι' αυτό και ζήτησε από άλλα μέλη του γυμναστηρίου που βρίσκονταν κοντά στην 24χρονη να έχουν το νου τους για παράνομη συμπεριφορά από μεριάς της.



Αργότερα εκείνο το βράδυ, κάποιος την ενημέρωσε ότι η νεαρή κοπέλα και ο γιος της είχαν πάει μαζί στον θάλαμο μαυρίσματος του γυμναστηρίου.



Ανήσυχη, η μητέρα του 15χρονου χτύπησε την πόρτα του δωματίου στο οποίο βρίσκεται ο θάλαμος. Όταν, τελικά, άνοιξε την πόρτα ο γιος της, η γυναίκα εντόπισε την Brashear, η οποία προσπαθούσε να κρυφτεί, και την τράβηξε έξω από το δωμάτιο.



Ωστόσο, όταν η γυναίκα παρατήρησε ότι η Brashear δεν φορούσε τίποτε άλλο παρά μόνο ένα αθλητικό σουτιέν, την άφησε να φύγει προκειμένου να μην την αναγκάσει να μείνει γυμνή μπροστά στους άλλους θαμώνες του γυμναστηρίου.


enimerwsi.gr
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Στον τελικό του Euro η Ιταλία

Posted: 28 Jun 2012 02:45 PM PDT


Στον τελικό του Euro 2012
προκρίθηκε η Εθνική Ιταλίας, μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Εθνικής Γερμανίας. Οι Ιταλοί θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο στο μεγάλο τελικό απέναντι στους Ισπανούς, που....


επιβλήθηκαν των Πορτογάλων στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης.
newsbeast

Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ακόμα ένα θύμα του bodybuilding που χρησιμοποίησε την ουσία synthol

Posted: 28 Jun 2012 02:40 PM PDT



Ο Gregg Valentino είναι πρώην αθλητής bodybuilding...


και παραδέχθηκε ότι
έκανε χρήση στεροειδές. Είναι γνωστός για την αφύσικη διόγκωση 68
εκατοστά (27in) στα μπράτσα του. Αυτό το τεράστιο μέγεθος επιτεύχθηκε... με την έγχυση λαδιού, ουσία γνωστή ως synthol. Δείτε την παραμόρφωση.








Στην προσπάθεια να κάνει τα χέρια του ακόμη μεγαλύτερα ο Gregg έκανε
ένεση μία φορά με πολύ synthol στο αριστερό δικέφαλo και προκάλεσε
σοβαρή ρήξημυών.



24ωρο
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ: Γυαλιά με κάμερα και ίντερνετ!

Posted: 28 Jun 2012 02:35 PM PDT


Γυαλιά με κάμερα και ίντερνετ!
Τα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά η πρώτη γενιά ενός...








ζευγαριού φουτουριστικών γυαλιών με ενσωματωμένη κάμερα και σύνδεση στο ίντερνετ τα οποία παρουσιάστηκαν χθες από την Google.



Ο συνιδρυτής της Google Σέρτζι Μπριν παρουσίασε τα γυαλιά αυτά στην ετήσια συνάντηση των δημιουργών εφαρμογών για συσκευές πληροφορικής στο Σαν Φρανσίσκο.



Αλεξιπτωτιστές έκαναν επίδειξη του νέου προϊόντος βιντεοσκοπώντας και μεταδίδοντας απευθείας, μέσω των γυαλιών τους, την πτήση και στη συνέχεια την προσγείωσή τους στη στέγη του Συνεδριακού Κέντρου του Σαν Φρανσίσκο.



«Είμαι πολύ χαρούμενος που το σχέδιο αυτό πήγε καλά. Δεν το περίμενα», δήλωσε ο Μπριν πριν παρουσιάσει ένα δείγμα «Explorer» των γυαλιών Google που οι δημιουργοί εφαρμογών συσκευών πληροφορικής μπορούν να αγοράσουν για 1.500 δολάρια.



Το μοντέλο αυτό της πρώτης γενιάς θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2013, πριν από την κυκλοφορία στο εμπόριο, ένα χρόνο αργότερα, ενός μοντέλου για το ευρύ κοινό.



Τα γυαλιά Google είναι εφοδιασμένα με ενσωματωμένη κάμερα και μικρόφωνο και μπορούν να συνδεθούν με το ίντερνετ μέσω wifi ή bluetooth. Μικρά κείμενα και μηνύματα μπορούν να εμφανίζονται σε μίνι οθόνες στους φακούς των γυαλιών.



Ο συνιδρυτής της Google τόνισε ότι ο ίδιος φορά τον περισσότερο καιρό ένα πρωτότυπο των γυαλιών και ότι η ομάδα του στους κόλπους της εταιρείας, η ΧLab, επεξεργάζεται τις λεπτομέρειες της τεχνολογικής αυτής εφαρμογής.



newsbeast.gr





Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έφηβος κάπνισε μαριχουάνα και βίασε την 2χρονη αδερφή του!

Posted: 28 Jun 2012 02:30 PM PDT


Έφηβος κάπνισε μαριχουάνα και βίασε την 2χρονη αδερφή του!Ο 17χρονος James Prindle κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό της...


μόλις 2 ετών αδελφής του από δικαστήριο στο Μέμφις των ΗΠΑ.

Η απεχθής πράξη, συνέβη όταν ο νεαρός ήταν μόλις 15 ετών και ενώ
έκανε μπέιμπι σίτινγκ στην άτυχη μικρή. Παρόλ' αυτά, δικάστηκε και
κρίθηκε σαν ενήλικας, λόγω της σοβαρότητας του εγκλήματός του, όπως
αναφέρει το myfoxmemphis.com.


Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Πριντλ αφου έκανε ό,τι έκανε στο μωρό,
την έπλυνε στη μπανιέρα για να μην αφήσει ίχνη. Στη συνέχεια, βγήκε
τρέχοντας στη γειτονιά καλώντας σε βοήθεια, ισχυριζόμενος ότι κάποιοι
μπήκαν στο σπίτι.


Επιπλέον, ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια χαπιών και είχε καπνίσει μαριχουάνα.

24ωρο


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΔΕΙΤΕ: Μόνο με την πετσέτα κυκλοφορεί η Lohan

Posted: 28 Jun 2012 02:25 PM PDT


Μόνο με την πετσέτα και φορώντας τίποτα από μέσα...








εντόπισε ο φακός την Lindsay Lohan. Η ηθοποιός τυλιγμένη με μία λευκή πετσέτα για να καλύπτει τα επίμαχα σημεία κυκλοφορούσε στην πισίνα ξενοδοχείου σαν να μην συμβαίνει τίποτα.



Και πριν προλάβετε να την κατακρίνετε, να ξεκαθαρίσουμε ότι η Lindsay με τον συμπρωταγωνιστή της Grant Bowler γύρισαν κάποιες γυμνές σκηνές στην πισίνα για τις ανάγκες της ταινίας «Liz and Dick» η οποία θα μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή της Elizabeth Taylor. Βγαίνοντας λοιπόν από την πισίνα τυλίχτηκε με την πετσέτα που της έδωσε το συνεργείο για να μην τα δώσει... όλα στο πιάτο.


















to-kounavi.gr










Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει ένα... δονητή

Posted: 28 Jun 2012 02:20 PM PDT


Κάλεσε την αστυνομία να συλλάβει ένα... δονητήΈνοικος σε συγκρότημα κατοικιών σε πόλη της Γερμανίας...


ενημέρωσε την
αστυνομία πως ένας διαρρήκτης προσπαθούσε να εισβάλει στο διαμέρισμα του
γείτονά του, χρησιμοποιώντας τρυπάνι.


Μάλιστα όπως είπε ο άνδρας οι δονήσεις ήταν τόσο δυνατές που ο θόρυβος ακουγόταν μέσα στο σπίτι του.

Όταν η αστυνομία κατέφθασε στο σημείο, εντόπισε πως ο θόρυβος
προερχόταν από το υπόγειο κι έτσι στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τη
σύλληψη του δράστη.


Προς έκπληξή τους βέβαια, όταν εισέβαλαν στην αποθήκη, αντί για
διαρρήκτη ήρθαν αντιμέτωποι με ένα δονητή που πέφτοντας από το ράφι είχε
τεθεί σε λειτουργία και είχε προσγειωθεί σε ένα σωλήνα, δημιουργώντας
εκκωφαντικό θόρυβο.

24ωρο



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Φλογερά φιλιά πάνω στο τζέτ σκι

Posted: 28 Jun 2012 02:15 PM PDT




Τα καυτά…

αλμυρά φιλιά της Τζούλιας Αλεξανδράτου...

στον αγαπημένο της πάνω στο τζέτ σκι.Δες όλες τις φωτό, καρέ καρέ το φιλί της ξανθιάς κατευθείαν από τη Μύκονο.

Η
Τζούλια και ο σύντροφος της Κριστιάν Καρποζίλος, εδώ και καιρό
βρίσκονται στο νησί των ανέμων και βιώνουν την ερωτική τους αρμονία.

Λατρεύουν
και οι δύο τα θαλάσσια σπορ, ενώ κάνοντας την βόλτα τους με τζέτ σκι,
δεν έκρυψαν τον έρωτα τους από τα αδιάκριτα βλέμματα των λουόμενων στην
παραλία Ψαρρού.

Έδιναν συνέχεια φλογερά φιλιά ο ένας στον άλλον.




24ωρο
Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ματσούκα - Αλεξανδράτου: Σε αναζήτηση προσοχής

Posted: 28 Jun 2012 02:10 PM PDT




Η Άρτεμις Αλεξανδράτου και η Μαρία Ματσούκα...


είναι αδελφές διασήμων
κοριτσιών της ελληνικής showbiz και προσπαθούν και αυτές να πάρουν το
μερίδιο της δημοσιότητας που τους αναλογεί.







Τα κορίτσια βγήκαν λοιπόν χθες το βράδυ για να διασκεδάσουν και ανέβασαν
αυτήν τη φωτογραφία στο Twitter, για να μας ενημερώσουν.



Όπως βλέπετε, ήπιαν το ποτάκι τους σεμνά και ταπεινά.
24ωρο


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tις σκότωσαν επειδή ήταν λεσβίες

Posted: 28 Jun 2012 02:05 PM PDT


ΣΟΚ! Tις σκότωσαν επειδή ήταν λεσβίες Δύο έφηβες κοπέλες, οι οποίες ήταν
ζευγάρι, πυροβολήθηκαν στο κεφάλι σε ένα πάρκο στο Πόρτλαντ...

του Τέξας!

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 19χρονη Mollie Judith Olgin βρέθηκε νεκρή
στη σκηνή, ενώ η 18χρονη φίλη της, Mary Christine Chapa, η οποία είχε
επίσης πυροβοληθεί στο κεφάλι, παλεύει στο νοσοκομείο για να κρατηθεί
στη ζωή.


Το τραγικό περιστατικό προκάλεσε σοκ στην μικρή πόλη του Τέξας, στην
οποία δεν είχε συμβεί καμία δολοφονία τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ τόσο η
Mary όσο και η Mollie ήταν ιδιαίτερα αγαπητές από την κοινότητα.


Φίλοι των κοριτσιών είπαν ότι δεν μπορούν να σκεφτούν κάποιον που να
ήθελε να τις βλάψει. «Προσπαθώ να σκεφτώ κάποιον που να ξέρω, ο οποίος
θα ήθελε να τους κάνει κακό για οποιοδήποτε λόγο, ειδικά επειδή ήταν
ζευγάρι, και ούτε ένα άτομο δεν μου έρχεται στο μυαλό», είπε
χαρακτηριστικά ένας από αυτούς.


Η αστυνομία, ωστόσο, εξακολουθεί να ερευνά την πιθανότητα τα κορίτσια
να έγιναν στόχος εξαιτίας του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, καθώς
δεν μπορούν να παραβλέψουν το γεγονός ότι το έγκλημα συνέβη κατά τη
διάρκεια του Ιουνίου – του μήνα που στις ΗΠΑ ονομάζεται «Gay and Lesbian
Pride Month» προς τιμήν των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

24ωρο


Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πλήρωσε δολοφόνους για να σκοτώσουν το θείο της

Posted: 28 Jun 2012 02:00 PM PDT





Ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης στυγερής δολοφονίας...
ενός 82χρονου
στον Αποκορώνα της Κρήτης το 2009, αποκαλύπτοντας, σύμφωνα με
πληροφορίες μία καλοστημένη παγίδα από την ίδια του την ανιψιά.


Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κίνητρα ήταν οικονομικά.




Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:




«Ύστερα από την αξιολόγηση πληροφοριών, την αξιοποίηση στοιχείων, αλλά
και από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομικά έρευνα και
προανάκριση, που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων,
προέκυψε ότι, τρείς (3) ημεδαποί άνδρες ηλικίας 27, 67 και 51 ετών και
μία 55χρονη ημεδαπή, είχαν συμμετοχή στην υπόθεση ανθρωποκτονίας που
είχε γίνει την 18/19-10-2009 σε Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αποκόρωνα.
Ασκήθηκε σε βάρος τους ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ηθικής
αυτουργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και από κοινού.




Αναζητείται ακόμη ένας (1) δράστης του οποίου τα στοιχεία παραμένουν
άγνωστα, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για
ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον
Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων».





Άγριο έγκλημα


Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός στο ίδιο του
το σπίτι μέσα σε μια λίμνη αίματος έχοντας δεχτεί 24 μαχαιριές στο
λαιμό.




Η ανιψιά του ειδοποίησε τις αρχές καθώς όπως ισχυρίστηκε ήταν εκείνη που
τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του που ήταν απομακρυσμένο απο το υπόλοιπο
χωριό. Στο πλαίσιο έρευνας οι αστυνομικοί είχαν βρεί ότι είχε
παραβιασθεί το παράθυρο του σπιτιού του.




Ο θάνατος του είχε προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο ενώ όπως διαπίστωσε
ο ιατροδικαστής επρόκειτο για χτυπήματα με μεγάλη βαρβαρότητα καθώς το
θύμα είχε δεχτεί 24 μαχαιριές στο λαιμό. Ο ιατροδικαστής, είχε κάνει
λόγο για άγριο έγκλημα.

24ωρο



Κανε Like Αν σου αρεσε !!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ο James Cameron θα σκηνοθετήσει τρία Avatar sequels. Το ένα μετά το άλλο...

Posted: 28 Jun 2012 01:55 PM PDT


Η Sigourney Weaver αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του πρώτου sequel θα αρχίσουν το φθινόπωρο και πως η ίδια θα πρωταγωνιστήσει και στα τρία
. Τι και αν στο τέλος της πρώτης ταινίας ο χαρακτήρας της πέθανε; Ο Cameron δεν κολλάει σε τέτοιες μικρές και ασήμαντες λεπτομέρειες.

Η Sigourney είπε πως "ο Jim μου εξήγησε πως κανείς δεν πεθαίνει πραγματικά στην επιστημονική φαντασία".

Συνηθισμένη η Sigourney από "νεκραναστάσεις".

Ο ίδιος ο Cameron είπε στους New York Times, πως είναι πολύ πιθανό να σκηνοθετεί μόνο ταινίες Avatar μέχρι το τέλος της καριέρας του.

Συγκεκριμένα είπε πως "δεν πρόκειται να είμαι παραγωγός σε ταινίες άλλων ανθρώπων. Δεν ενδιαφέρομαι να μελετήσω σενάρια. Πιστεύω ότι στον κόσμο του Avatar, μπορώ να εκφράσω αυτά που θέλω και που πιστεύω πως πρέπει να ειπωθούν."
cosmo.gr





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα σκυλιά είναι καλύτερα από τους ανθρώπους! [Video]

Posted: 28 Jun 2012 01:50 PM PDT


«Τα σκυλιά ποτέ δεν με δαγκώνουν. Μόνο οι άνθρωποι«, έλεγε η Μέριλιν Μονρόε και είχε απόλυτο δίκιο, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που...


οι σκύλοι έχουν αποδειχτεί πολύ καλύτεροι από τους ανθρώπους. Έχουν την ικανότητα να δίνουν άνευ όρων αγάπη, χωρίς να ζητάνε ανταλλάγματα και είναι πάντα διαθέσιμα, σε αντίθεση με τους ανθρώπους, να προσφέρουν την παρέα τους. Και το σημαντικότερο, τα σκυλιά, με κίνδυνο της δικής του ζωής και κόντρα στο ένστικτο της αυτοσυντήρησης, ορμούν σε δυσανάλογους για το μέγεθος τους κινδύνους, με μόνο σκοπό να προστατεύσουν τους ανθρώπους. Κάτι παρόμοιο θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, το οποίο όχι μόνο θα σας συγκινήσει αλλά θα σας παραδειγματίσει κιόλας! Γιατί μπορεί «οι άνθρωποι να εξημέρωσαν τους σκύλους, όμως οι σκύλοι με τη συμπεριφορά τους εξημέρωσαν τους ανθρώπους!». Τουλάχιστον, όσους μπόρεσαν!




perierga.gr





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 σκάλες με τσουλήθρες

Posted: 28 Jun 2012 01:46 PM PDT


Γιατί να κατεβαίνετε ένα ένα τα σκαλιά, όταν μπορείτε απλά να κάνετε τσουλήθρα;

















otherside.gr





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν ξεχωρίζουν τη δημοκρατία από την περίοδο της ναζιστικής Γερμανίας!

Posted: 28 Jun 2012 01:41 PM PDT


Ένας μεγάλος αριθμός Γερμανών μαθητών δεν παρατηρεί σημαντικές διαφορές μεταξύ της δικτατορίας της ναζιστικής Γερμανίας και της..
.

δημοκρατικής Γερμανίας, σύμφωνα με μια μελέτη που παρουσιάστηκε σήμερα στο Βερολίνο.



Η μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Freie Universität (Ελεύθερο Πανεπιστήμιο) στο Βερολίνο σε περίπου 7.500 μαθητές δείχνει ότι λιγότεροι από τους μισούς πιστεύουν χωρίς αμφιβολία ότι η ναζιστική Γερμανία ήταν μια δικτατορία. Σε ότι αφορά την κομμουνιστική πρώην Ανατολική Γερμανία (ΛΔΓ, 1949-1990), είναι λιγότεροι από ένας στους τρεις.



Η δημοκρατία είναι επίσης μια έννοια χωρίς σαφή προσδιορισμό, καθώς λιγότεροι από ένας στους δυο μαθητές κρίνουν ότι η πρώην ΟΔΓ (1949-1990) ήταν μια δημοκρατία, ο αριθμός αυτός δεν υπερβαίνει το 60% για την ενοποιημένη Γερμανία μετά το 1990.



«Σε γενικές γραμμές, οι πολιτικές και ιστορικές γνώσεις πολλών μαθητών είναι περιορισμένες», αναφέρουν οι ερευνητές σε ανακοινωσή τους.



Πολλοί μαθητές, «δεν έχουν την ικανότητα να διακρίνουν τη δημοκρατία από τη δικτατορία».



Περίπου το 40% των μαθητών πιστεύουν ότι δεν υπάρχει σχεδόν καμία διαφορά μεταξύ του ναζισμού, της ΛΔΓ, της ΟΔΓ και της ενωμένης πλέον σήμερα Γερμανίας.



«Αυτή η ομάδα των μαθητών πιστεύει ότι το κράτος δικαίου, τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι ατομικές ελευθερίες εκπροσωπούνται ισότιμα και στα τέσσερα συστήματα», δηλώνουν με ανησυχία οι ερευνητές.



Οι ίδιοι προσπάθησαν να αξιολογήσουν την επίδραση των σχολικών εκδρομών σε τόπους μνήμης, χωρίς όμως να μπορέσουν να βρουν σε αυτές θετικά αποτελέσματα, συχνά λόγω της «έλλειψης δυνατότητας συσχετισμού των διαθέσιμων πληροφοριών για τις ιστορικές τοποθεσίες».



Η μελέτη διεξήχθη στα κρατίδια της Βάδης-Βυρτεμβέργης και της Βαυαρίας (νότια), της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας (δυτικά) και σε δύο κρατίδια της πρώην Ανατολικής Γερμανίας (Θουριγγία και Σαξονία-Άνχαλτ) με μαθητές της 9ης και της 10ης τάξης ηλικίας 14 και 15 ετών.



Τα καλύτερα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν στο κρατίδιο της Θουριγγίας, και τα χειρότερα στη Ρηνανία.



Στα πορίσματά τους, οι ερευνητές συστήνουν να προταθούν «επειγόντως» στα γερμανικά σχολεία μαθήματα «προσανατολισμένα γύρω από τις αξίες της ελευθερίας και της δημοκρατίας».
tromaktiko




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μάθετε όσα δεν ξέρατε για το καρπούζι μέχρι τώρα

Posted: 28 Jun 2012 01:36 PM PDT


Αποτελεί το αγαπημένο έδεσμα του καλοκαιριού, αφού είναι πολύ δροσιστικό και νόστιμο.
Ωστόσο υπάρχουν και κάποια πράγματα για το καρπούζι που δεν ξέρατε και πρέπει να τα μάθετε. Τα συγκεκριμένα στοιχεία το έκαναν ελκυστικό και αγαπητό στον κόσμο. Δείτε παρακάτω.

Υπάρχουν πολύχρωμες ποικιλίες. Εμείς ξέρουμε το κόκκινο χρώμα στο εσωτερικό του εν λόγω φρούτου. Ωστόσο ανά τον κόσμο υπάρχει και κίτρινο όπως και πορτοκαλί.
Βγαίνει και σε δωράκι. Κι όμως στην Κίνα ακόμα και σήμερα από τα παλιά τα χρόνια, φτιάχνουν το καρπούζι με το φιόγκο και το δίνουν ως ένδειξη αγάπης σε κάποιον.
Μπορείτε να το συνδυάσετε με άλλες γεύσεις. Δεν είναι απαραίτητο να είναι φρούτα, αφού αρκετοί χρησιμοποιούν ακόμα και φέτα με τυρί. Μάλιστα στην Αραβία υπάρχει μια σπεσιαλιτέ που λέγεται μπιφτέκι καρπουζιού με τυρί!
Βοηθάει στα γιατροσόφια. Ξέρατε ότι με το καρπούζι μπορείς εν μέρει να θεραπεύσεις κάποιες παθήσεις του ήπατος; Εκτός αυτού, βοηθάει πάρα πολύ και σε όλες τις φλεγμονές που μπορεί να υποστεί το ουροποιητικό σύστημα.
Πολλά χρήσιμα πράγματα μπορείτε να κάνετε με τους σπόρους του καρπουζιού. Εκτός απ' το ότι μπορείτε να φυτέψετε τις δικές σας καρπουζιές, σε αρκετές χώρες τους χρησιμοποιούν σαν συνοδευτικό για το καφέ ή το τσάι. Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν σνακ προσθέτοντας λίγο αλάτι.
Το τελευταίο που βλέπετε, είναι το μεγαλύτερο καρπούζι στον κόσμο, το οποίο ζυγίζει 108 κιλά. Βρίσκετε στο Τενεσί των ΗΠΑ και εδώ και 22 χρόνια έχει μπει στο Βίβλιο των Ρεκόρ Γκίνες.
partyspirit.gr





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μετέτρεψε το περίπτερό της σε φρούριο για να μην έχει την τύχη των συναδέλφων της

Posted: 28 Jun 2012 01:29 PM PDT


Η κ. Σοφία παίρνει τα μέτρα της για να προλάβει το κακό. Τοποθετεί σιδεριές στο περίπτερό της στην οδό Εγνατίας 18 στη Θεσσαλονίκη.


Τις προηγούμενες ημέρες ληστές άδειασαν τα περίπτερα που βρίσκονται δίπλα στο δικό της . Μέσα στο Σαββατοκύριακο άγνωστοι χτύπησαν συνολικά τρία περίπτερα που βρίσκονται στην περιοχή και πήραν απο μέσα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Οι επιτήδειοι συνηθίζουν να πλευρίζουν τα περίπτερα από το πίσω μέρος, να σπάνε την κλειδαριά και να τα αδειάζουν. Κύριος στόχος είναι τα τσιγάρα και οι κάρτες εταιρειών τηλεφωνίας.




thestival.gr





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Λεωφορείο έχει μετατραπεί σε κινητή… ντίσκο

Posted: 28 Jun 2012 01:24 PM PDT


Ένα φαινομαινικά συνηθισμένο λεωφορείο έχει μετατραπεί σε κινητή …ντίσκο. Είναι μια λιμουζίνα λεωφορείο που ενοικιάζεται σε ιδιώτες που …
αντέχει η τσέπη τους και θέλουν να διασκεδάσουν μακριά από τη δημοσιότητα.







tromaktiko




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές