Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


ΕΡΤ: 800 εργαζομένους, τρία κανάλια και τρία ραδιόφωνα αναμένεται να έχει η νέα Κρατική Τηλεόραση

Posted: 15 Jun 2013 08:43 AM PDT

ΕΡΤ: 800 εργαζομένους, τρία κανάλια και τρία ραδιόφωνα αναμένεται να έχει η νέα Κρατική Τηλεόραση

Ο Αντώνης Σαμαράς μετά την συνάντηση που θα έχει με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς την Δευτέρα θα ανακοινώσει τι θα γίνει με την ΕΡΤ.

Ο πρωθυπουργός φαίνεται ανένδοτος να πάρει πίσω την απόφαση να κλείσει η Κρατική Τηλεόραση ενώ Φώτης Κουβέλης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος αρνούνται να συζητήσουν αν δεν ανοίξει η Δημόσια Τηλεόραση. Τι όμως θα περιλαμβάνει η νέα ΕΡΤ σύμφωνα με όσα θα προαναγγείλει την Δευτέρα η Κυβέρνηση. Η εφημερίδα «Έθνος» δημοσίευσε το σχέδιο της νέας ΕΡΤ. Θα δημιουργηθούν τρία κανάλια. Το ένα θα είναι ενημερωτικού χαρακτήρα, με ειδήσεις, ενημερωτικές και ιστορικές εκπομπές. Το άλλο θα είναι δορυφορικό και το τρίτο θα εκπέμπει μέσω διαδικτύου. Ακόμα θα δημιουργηθούν και τρία ραδιόφωνα. Το πρώτο ια είναι αθλητικού χαρακτήρα, το δεύτερο ενημερωτικού και το τρίτο πολιτιστικού. Η νέα ΕΡΤ θα απασχολεί γύρω στα 800 άτομα με στόχο να μειωθεί το ανταποδοτικό τέλος κατά 50%. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στο Μέγαρο Μαξίμου οι προσλήψεις θα γίνουν άμεσα ενώ ο πρωθυπουργός όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας θα εγγυηθεί ότι θα γίνουν αξιοκρατικά. Ενώ αναμένεται να ανακοινώσει την Δευτέρα ότι η λειτουργία της νέας ΕΡΤ θα γίνει μέσα στον Ιούλιο.

Αγαλματάκια ακούνητα: Ποιες stars το έχουν παρακάνει με το botox;

Posted: 15 Jun 2013 08:35 AM PDT

Αγαλματάκια ακούνητα: Ποιες stars το έχουν παρακάνει με το botox;

Όταν το πρόσωπό τους δεινοπαθεί.

Eντάξει το έχουμε καταλάβει. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ !!

Posted: 15 Jun 2013 09:09 AM PDT

 Αχ... τι κι αν δεν έχεις λέγειν;
Τι κι αν δε μπορείς μπροστά στον φακό αλλά τον θες ;; Αν έχεις άλλα προσόντα, τα απαραίτητα πια για να κάνεις τηλεόραση, προχωράς! Χρειάζεσαι λοιπόν ένα δυνατό δόντι! Η νεαρή παρουσιάστρια έκανε μια αποτυχημένη απόπειρα να παρουσιάσει εκπομπή. Δε τα πήγε καλά. Όμως δεν το έβαλε κάτω.
Αν και μορφωμένη θέλει να βγει το γυαλί ρε παιδί μου. Άλλο γόητρο... άλλη σημασία . Τι να κάνει όμως που κομπλάρεις την κάμερα; Ε...χρειάστηκε λίγη βοήθεια για να τα καταφέρει!!!
Έπιασε γκόμενο γνωστό πολιτικό που λύνει και δένει καθώς έχει τηλεοπτικά κονέ! Έτσι αφού κάνουν σεx...τον τελευταίο μήνα, το κορίτσι έκλεισε συμφωνία για του χρόνου! Ναι!!!
Θα έχει δουλειά στην τηλεόραση! Αυτό είναι το παράδειγμα πια για όλα τα νέα κορίτσια που τρώνε τα χρόνια τους σε σχολές και κάνουν μεταπτυχιακό για να είναι καταρτισμένες δημοσιογράφοι! Τσάμπα κόπο ρε παιδιά... Βρείτε έναν «χορηγό» και περάσατε το κάστινγκ... Ξέφτιλα...
gossip-tv

Λένα Μαντά: «Την ευτυχία μου δεν την αναιρεί το πρόβλημα της υγείας μου»

Posted: 15 Jun 2013 08:15 AM PDT

Λένα Μαντά: «Την ευτυχία μου δεν την αναιρεί το πρόβλημα της υγείας μου»

Η Λένα Μαντά η συγγραφέας μεταξύ άλλων και του μυθιστορήματος «Βαλς με 12 θεούς» μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της αλλά και για την επιτυχία της.

Η ίδια όπως είπε ακόμα δεν πιστεύει ότι είναι μια «best seller» συγγραφέας. «Όχι. Ποτέ. Το ότι πουλάω τόσα βιβλία ούτε που το έχω συνειδητοποιήσει. Το διαβάζω και νομίζω ότι λένε για κάποια άλλη. Και επιμένω να μη θέλω να το συνειδητοποιώ. Επιμένω να λέω ότι είμαι ερασιτέχνης και να λέω ότι το χόμπι μου είναι να γράφω». Οι αρνητικές κριτικές δεν της δημιουργούν ανασφάλεια όπως είπε. «Όχι. Οι αρνητικές κριτικές είναι πολύ πιο εποικοδομητικές όταν είναι τεκμηριωμένες, όταν σου εξηγούν γιατί δεν τους άρεσε κάτι που έγραψες. Ο κάθε συγγραφέας, εκτός από το προσωπικό του ύφος, έχει και κάποιες μανιέρες. Με μια κριτική, λοιπόν, συνειδητοποίησα τη δική μου. Ότι είμαι πάντα η συγγραφέας που θέλει, μέσα από τα βιβλία της, να υπάρχει ένας φύλακας-άγγελος για τον κεντρικό ήρωα, ένας από μηχανής θεός. Και το έχω βάλει σε πολλά βιβλία. Το συνειδητοποίησα και δεν θα το αλλάξω, γιατί μου αρέσει. Ίσως γιατί, ως άνθρωπος, στα δύσκολα χρόνια τη ζωής μου, θα ήθελα να πάταγα στη σιγουριά ενός φύλακα-αγγέλου που θα εμφανιζόταν και θα με έσωζε». Ακόμα μιλώντας στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» αποκάλυψε αν όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο αναρωτήθηκε γιατί να συμβαίνει σε εκείνη ή απλά το δέχτηκε. Ναι, αυτό το λες. Αλλά στη ζωή μου πάντα, επειδή έχω καλή σχέση με το Θεό, ζητούσα μόνο υγεία και έλεγα πως αν είναι να μου δώσει ένα πρόβλημα, θα ήθελα μόνο να αντιμετωπίζεται. Γιατί άνθρωπος χωρίς αρρώστια δεν νοείται. Μου έδωσε, λοιπόν, ό,τι ζήτησα: κάτι που να αντιμετωπίζεται. Αυτό το πρόβλημα, λοιπόν, δεν αναιρεί την ευτυχία μου. Συνεχίζω να έχω τον άντρα μου, να καμαρώνω το σπίτι μου, τα παιδιά μου, να έχω τις συνήθειές μου - δεν μπορώ να τα αναιρέσω όλα αυτά επειδή έχω ένα λέμφωμα και κάνω χημειοθεραπεία. Βλέπω το ποτήρι ξέχειλο και αυτό με σώζει. Και σκέψου ότι το βαρύτερο φάρμακο που είχα πάρει στη ζωή μου ήταν για τον πονοκέφαλο, δεν με έπιαναν οι ιώσεις, είχα πάθει πυρετό μόνο δυο φορές στη ζωή μου. Κι εκεί που αισθάνεσαι κάστρο άπαρτο, έρχεται το σοβαρό πρόβλημα».

Τα επαγγέλματα που αντέχουν στην κρίση

Posted: 15 Jun 2013 05:01 AM PDT

Τα επαγγέλματα που αντέχουν στην κρίση

Λίγο πριν από την ανακοίνωση των βαθμολογικών επιδόσεων των υποψηφίων στις Πανελλαδικές...

 

Εξετάσεις και η αγωνία μαζί με τον προβληματισμό για τις επιλογές σπουδών και επαγγέλματος, όπως θα αποτυπωθούν στο μηχανογραφικό δελτίο, περισσεύουν

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ρούλα Κορομηλά για ΕΡΤ: «Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος»

Posted: 15 Jun 2013 08:17 AM PDT

Ρούλα Κορομηλά για ΕΡΤ: «Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος»

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για το λουκέτο της ΕΡΤ. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην Κρατική Τηλεόραση και εξομολογήθηκε πώς νιώθει με όσα συνέβησαν.

«Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι ένας άκρως δυσάρεστο γεγονός. Το να χάνει οποιοσδήποτε εργαζόμενος, σε οποιονδήποτε χώρο τη δουλειά του από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς κάποια ορατή προοπτική σε αυτήν την κρίσιμη κατάσταση είναι άγριο. Αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος. Οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία, μα καμία ευθύνη για την κακοδιαχείριση, τις λανθασμένες στρατηγικές και τις πολιτικές επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης προκειμένου να εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα. Ατομικά και κομματικά. Σε όλα τα κράτη η δημόσια τηλεόραση πρωταγωνιστεί και μάλιστα με ανταγωνιστική διάθεση». Ενώ απάντησε στην εφημερίδα «Reallife» και για όσα ακούγονται για την συνεργασία της με τον Σίμο Κεδίκογλου. «Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Σίμος Κεδίκογλου, πριν συνεργαστούμε μαζί, ήταν παρουσιαστής ειδήσεων στο CNN και ήδη πολυσυζητημένος δημοσιογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ήταν χαρά μου, λοιπόν, που αποδέχτηκε την πρόταση να είμαστε μαζί. Άλλωστε είχε αυτόνομη ενότητα, αναδεικνύοντας κοινωνικά και πολιτικά θέματα».

Προκαλούν οι Σκοπιανοί: Έβαλαν… πόδι στις συχνότητες της ΕΡΤ!

Posted: 15 Jun 2013 04:54 AM PDT

Προκαλούν οι Σκοπιανοί: Έβαλαν… πόδι στις συχνότητες της ΕΡΤ!

Λίγες μόνο ημέρες μετά την βίαιη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ και ήδη η συχνότητά της καταπατήθηκε από τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων.

 

Στην φωτογραφία φαίνεται πως πρόκειται για το δίκτυο MPT (Македонска радио телевизија) και η υπόθεση έχει ήδη εξοργίσει χιλιάδες τηλεθεατών της Θεσσαλονίκης

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

«Καίει» τον Μπερλουσκόνι: Με ανάγκασε να κάνω σεξ μαζί του!

Posted: 15 Jun 2013 04:51 AM PDT

«Καίει» τον Μπερλουσκόνι: Με ανάγκασε να κάνω σεξ μαζί του!

Hot αποκαλύψεις για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έρχονται στο φως...

 

«Ο Μπερλουσκόνι με ανάγκασε να κοιμηθώ μαζί του». Αυτό αποκάλυψε κατά την διάρκεια της δίκης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι -μέσω του συνηγόρου της- η νεαρή Μαροκινή Ιμάνε Φαντίλ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Βρε πώς αλλάζει τον άνθρωπο η επιτυχία: Δείτε stars πριν και αφού έγιναν διάσημες

Posted: 15 Jun 2013 07:03 AM PDT

Βρε πώς αλλάζει τον άνθρωπο η επιτυχία: Δείτε stars πριν και αφού έγιναν διάσημες

Eίναι αυτό που λέμε, έγινες άλλος άνθρωπος!

H επιτυχία αναμφισβήτητα αλλάζει τον άνθρωπο.
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Μαρία Κάλαγκμπορ: Πήρε το πτυχίο της

Posted: 15 Jun 2013 07:42 AM PDT

Μαρία Κάλαγκμπορ: Πήρε το πτυχίο της

Η Μαρία Κάλαγκμπορ πήρε το πτυχίο της.

Το όμορφο μοντέλο αποφοίτησε από τη σχολή Ιατρικών εργαστηρίων των ΤΕΙ Αθήνας. Εκτός από μοντέλο θα είναι και βοηθός μικροβιολόγου καθώς ήδη συνεργάζεται με κάποιο ιατρικό κέντρο. Από αυτή την σημαντική στιγμή για εκείνη δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πλευρό της η μητέρα της αλλά και η αδελφή της, Κατερίνα. Η Μαρία φορώντας μια τυρκουάζ ψηλόμεση φούστα και λευκό πουκάμισο ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν στην ορκωμοσία. Δείτε φωτογραφίες:

Μαντώ: «Αν δεν είχα τα παιδιά μου όταν χώρισα, ίσως να είχα πάθει κατάθλιψη»

Posted: 15 Jun 2013 07:59 AM PDT

Μαντώ: «Αν δεν είχα τα παιδιά μου όταν χώρισα, ίσως να είχα πάθει κατάθλιψη»

Η Μαντώ σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι λόγω του φόβου της μην μείνει μόνη της έκανε λάθος επιλογές συντρόφων.

Με τον σύζυγό της χώρισε εδώ και τέσσερα χρόνια και αν και δεν έχει σχέση αποκάλυψε ότι είναι καλά. «Για πολλά χρόνια, ζούσα με το άγχος ότι θα μείνω μόνη μου και ότι δεν θα έχω δίπλα μου κάποιον να με στηρίξει ή να μου προσφέρει μια αγκαλιά. Και πιστεύω ότι έκανα και λάθος επιλογές συντρόφων, εξαιτίας αυτού του φόβου. Ίσως, δηλαδή, να βιάστηκα να παντρευτώ, ενώ αν το είχα σκεφτεί πιο ώριμα, μπορεί ενδεχομένως να το είχα αποφύγει. Τα τελευταία δύο χρόνια δεν αισθάνομαι πια την ανάγκη ότι πρέπει οπωσδήποτε να έχω ένα σύντροφο. Έχω αποβάλει πια από τη ζωή μου αυτό το άγχος και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που πάτησα γερά στα πόδια μου και είμαι και πάλι εδώ! Κι ενώ δεν είμαι σε σχέση αυτή την περίοδο, δεν μου λείπει κιόλας». Όσο για το αν ο πρώτος ή δεύτερος χωρισμός της ήταν πιο επώδυνος είπε στο περιοδικό «DownTown Κύπρου»: «Σαφέστατα ο πρώτος, γιατί για ένα μεγάλο διάστημα ένιωσα ότι ήμουν ξεκρέμαστη. Στο δεύτερο χωρισμό είχα τα παιδιά μου και όποτε πήγαινε να με πάρει από κάτω, σκεφτόμουν ότι ήταν εκεί και δεν έπρεπε να καταλάβουν τι μου συμβαίνει. Αν δεν ήταν αυτά, ίσως να είχα πάθει κατάθλιψη, όπως πολλές γυναίκες που χωρίζουν».

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και αντέχει στο πέρασμα του χρόνου!

Posted: 15 Jun 2013 07:15 AM PDT

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και αντέχει στο πέρασμα του χρόνου!

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει βρει την γυναίκα της ζωής του και δεν πρόκειται να την αφήσει να του φύγει.

Η Ρούλα Ρέβη είναι το άλλο του μισό και αυτό το αποδεικνύει ο έρωτάς τους που αντέχει στο πέρασμα των χρόνων. Ο ηθοποιός από την αρχή ήξερε ότι θα ήταν εκείνη που έψαχνε ενώ η φωτογράφος δίσταζε λόγω της διαφοράς ηλικίας. Τελικά εδώ και πέντε περίπου χρόνια είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Χθες βράδυ έβγαλαν μια τρυφερή φωτογραφία που ακουμπάει ο ένας το κεφάλι του στον άλλον και την «ανέβασε» η φωτογράφος στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και αντέχει στο πέρασμα του χρόνου!

Posted: 15 Jun 2013 07:15 AM PDT

Ρούλα Ρέβη- Αποστόλης Τότσικας: Ο έρωτάς τους είναι μεγάλος και αντέχει στο πέρασμα του χρόνου!

Ο Αποστόλης Τότσικας έχει βρει την γυναίκα της ζωής του και δεν πρόκειται να την αφήσει να του φύγει.

Η Ρούλα Ρέβη είναι το άλλο του μισό και αυτό το αποδεικνύει ο έρωτάς τους που αντέχει στο πέρασμα των χρόνων. Ο ηθοποιός από την αρχή ήξερε ότι θα ήταν εκείνη που έψαχνε ενώ η φωτογράφος δίσταζε λόγω της διαφοράς ηλικίας. Τελικά εδώ και πέντε περίπου χρόνια είναι μαζί και ευτυχισμένοι. Χθες βράδυ έβγαλαν μια τρυφερή φωτογραφία που ακουμπάει ο ένας το κεφάλι του στον άλλον και την «ανέβασε» η φωτογράφος στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

Η Kim Kardashian είναι έγκυος και έχει σκωληκοειδίτιδα;

Posted: 15 Jun 2013 06:40 AM PDT

Η Kim Kardashian είναι έγκυος και έχει σκωληκοειδίτιδα;

Η Kim πήγε με πόνους στον γιατρό της και εκείνος διέγνωσε πιθανή σκωληκοειδίτιδα!

Βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες πριν φέρει το μωράκι της στον κόσμο αλλά η εγκυμοσύνη της Kim Kardashian φαίνεται πως δεν είναι...παιχνιδάκι για την star του Hollywood.

Η 32χρονη κοπέλα επισκέφθηκε τον γιατρό της μετά από ενοχλήσεις και πόνους που είχε στο στομάχι. Ξάπλωσε στο κρεβάτι της εξέτασης και τότε ήρθαν τα ανησυχητικά νέα, ότι μπορεί να έχει σκωληκοειδίτιδα.

Αμέσως η Kim όπως ήταν φυσικό ανησύχησε πάρα πολύ ενώ ο γιατρός της,  της είπε ότι "στην πραγματικότητα δεν θέλουμε να εγχειρήσουμε μια έγκυο γυναίκα γιατί φοβόμαστε τις επιπλοκές που μπορεί να δημιουργήσει αυτή η επέμβαση στην εγκυμοσύνη. Βέβαια, αν είμαστε πολύ σίγουροι ότι πρόκειται για σκωληκοειδίτιδα, τότε μερικές φορές κάνουν εγχείρηση".    

Διαβάστε επίσης:

 Το χλιδάτο baby shower της Kim Kardashian: Δείτε όλες τις φωτογραφίες!

Δείτε πώς καταστρέφει η Kim Kardashian τα πόδια της


 

Έρωτας με την πρώτη ματιά: Οι νέες μάσκαρα με χρώμα της Chanel

Posted: 15 Jun 2013 06:30 AM PDT

Έρωτας με την πρώτη ματιά: Οι νέες μάσκαρα με χρώμα της Chanel

Ο,τι πιο chic & trendy για το καλοκαιρινό μακιγιάζ

Στην καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ L'Ete Papillon de Chanel, ο υπερταλαντούχος Peter Philips, Creative Director στο μακιγιάζ του οίκου, επιλέγει τις πιο ζωηρές, παλλόμενες αποχρώσεις και δημιουργεί looks που είναι πλημμυρισμένα από ενέργεια,θηλυκότητα αλλά και αισθησιασμό- στο πνεύμα της πιο όμορφης, ανέμελης εποχής του χρόνου. 

 

Μέσα σε αυτή την εκπληκτική συλλογή θα βρείτε τη νέα εκδοχή της best seller μάσκαρα Inimitable, που για τις ανάγκες της σεζόν γίνεται Waterproof και "ντύνεται" με τις πιο εντυπωσιακές αποχρώσεις! Ανάλογα με τη διάθεση, το μακιγιάζ των ματιών γίνεται πιο σαγηνευτικό ή πιο διακριτικό και εσείς δεν έχετε παρά να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 αποχρώσεις:την Aqua Blue, ένα δροσερό μπλε-πρασινο, την Lime Light, ένα ντελικάτο "γαλακτερό" πράσινο, την Zest, ένα ζωηρό κίτρινο ή την Blue Note, ένα εντυπωσιακό μπλε ελεκτρίκ.

 

Φορέστε τη μόνη της, για να κάνετε ένα ενδιαφέρον contrast με τις σκιές σας ή πάνω από την μαύρη μάσκαρα, απλά στο τελείωμα των βλεφαρίδων για ένα εφέ με άποψη, που μαγνητίζει το βλέμμα. 

Φανταστικό κρεατάκι με άρωμα λεμονιού!

Posted: 15 Jun 2013 06:15 AM PDT

Φανταστικό κρεατάκι με άρωμα λεμονιού!

Είναι από τα αγαπημένα πιάτα της μαμάς! Μοσχαράκι τρυφερό με λεμονάτη σάλτσα και αρωματικά!

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Πώς πρέπει να καθαρίζονται σωστά τα εργαλεία ομορφιάς μας;

Posted: 15 Jun 2013 06:00 AM PDT

Πώς πρέπει να καθαρίζονται σωστά τα εργαλεία ομορφιάς μας;

Οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής που εξασφαλίζουν την ομορφιά μας

Είτε πρόκειται για την κουζίνα, κρεβατοκάμαρα ή το μπάνιο, θέλετε να έχετε μια καθαρή βάση για τις θερμές μέρες του καλοκαιριού που οι εστίες μικροβίων πολλαλασιάζονται ιδίως όταν έρχονται σε επαφή με το δέρμα και τα μαλλιά μας.  Με αυτό κατά νου, πρέπει να μεριμνήσετε για τον καθαρισμό των εργαλείων ομορφιάς σας και του νεσεσέρ.  Εκτός από το να διατηρείται τα πράγματα καθαρά και χωρίς βακτηρίδια υπάρχουν συμβουλές για να κρατήσετε τα εργαλεία ομορφιά σας σε άριστη κατάσταση:

1.Tσιμπιδάκια φρυδιών: Συχνά η λαβίδα μας θαμπώνει από δαχτυλιές και λιπαρότητα, γεγονός που καθιστά δύσκολο να τραβάμετις μικρές τρίχες. Χρησιμοποιώντας μια λίμα ή γυαλόχαρτο για να ακονίσετε τσιμπιδάκι σας, τα άκρα θα γίνουν σαν καινούρια.

2. Hairspray: Καμιά φορά η λακ ή ο αφρός, ή τελοσπάντων το σπρέυ βουλώνει την τρύπα ή το στόμιο του δοσομετρητή και δεν βγαίνει το υλικό. με λίγο βαμβάκι και μία λοσιόν ντεμακιγιάζ, το καθαρίζετε!

3. Ψαλίδι για βλεφαρίδες: Πάρτε ένα βαμβάκι με προϊόν μακιγιάζ και σκουπίστε για να αφαιρέσετε το υπόλειμμα από την μάσκαρα σας που έμεινε πάνω στο ψαλίδι. Τα μαξιλαράκια από καουτσούκ θα πρέπει επίσης να αντικατασταθούν.

4. Πινέλα Μακιγιάζ: Πάρτε παιδικό σαμπουάν ή ήπιο σαπούνι και πλύνετε τα με ζεστό νερό ακουμπώντας τα σε μια πετσέτα για να στεγνώσουν, ώστε να μην παραμορφωθεί το σχήμα της βούρτσας.

5. Βαζάκια, δοχεία και νεσεσέρ για τα καλλυντικά μας. Μαζεύουν σκόνη και μικρόβια. Τα πλένουμε όπως ακριβώς και τα πιάτα μας.

6. Oι λίμες πρέπει να αντικαθίστανται περίπου κάθε τρεις μήνες. Βάλτε κάθε άλλο εργαλείο νυχιών (νυχοκόπτες, ψαλιδάκια) σε ένα αντι-βακτηριακό διάλυμα σαπουνιού για περίπου 15 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν.

7. Βούρτσες μαλλιών: Χρησιμοποιήστε μια ευρεία οδοντωτή χτένα- για να περάσει από μέσα, τραβώντας όλες τις τρίχες, μουλιάστε τη κατόπιν σε σαμπουάν και στη συνέχεια αφήστε τη να στεγνώσει ανάποδα σε μια πετσέτα.

8. Ξύστρα: Για να διατηρήσετε τη λεπίδα αιχμηρή, ξεβιδώστε το εσωτερικό ξυράφι και τρίψτε τη αντίθετα με ένα μαχαίρι!

9. Πιστολάκι: Μετά την αποσύνδεση, πάρτε μια στεγνή οδοντόβουρτσα και περάστε τη πάνω από την σχισμή στο πίσω μέρος. Όταν το πιστολάκι ρουφάει αέρα μαζεύει χνούδια και σκόνη από το χώρο μας.

10. Σίδερο για  ίσιωμα: Για να απαλλαγείτε από το μαύρο λίπος που μοιάζει με κάψιμο στο εργαλείο styling σας, σκουπίστε ελαφρά τις πλάκες με αλκοόλ, σόδα, ή ασετόν, ενώ είναι ζεστό και  στην πρίζα.

Διαβάστε ακόμη:

Αποκτήστε το πιο αστραφτερό χαμόγελο με αλάτι και λεμόνι ή μάτια χωρίς κύκλους με τσάι!

Τα 2 top tips της παραλίας: Πώς να διατηρήσετε τα αναψυκτικά σας δροσερά χωρίς ψυγείο και πώς να διώξετε μακριά τις σφήκες

Το τρυφερό φιλί στον Αλέξανδρο και η χείρα βοηθείας στην Κάτια Ζυγούλη!

Posted: 15 Jun 2013 05:48 AM PDT

Το τρυφερό φιλί στον Αλέξανδρο και η χείρα βοηθείας στην Κάτια Ζυγούλη!

Είχαν πολύ καιρό να βρεθούν οι δυο τους και να μείνουν έστω και για λίγες ώρες μόνοι!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Τσαρτσαρής: «Μια καριέρα... όνειρο»

Posted: 15 Jun 2013 01:47 AM PDT

Τσαρτσαρής: «Μια καριέρα... όνειρο»

Μετά από 16 χρόνια στο παρκέ, ο Κώστας Τσαρτσαρής αποφάσισε να βάλει τέλος στην λαμπρή καριέρα του και εξήγησε στην «Πράσινη» τους λόγους που ρίχνει αυλαία μετά από 21 τίτλους.

 

Την απόφαση την είχε πάρει εδώ και καιρό, καθώς σκεφτόταν την αποχώρηση εδώ και έναν χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο

Posted: 15 Jun 2013 07:02 AM PDT

Η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο

Η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση και αποφάσισε να κλείσει την επιχείρηση που είχε στην Ελλάδα.

Μάλιστα η ξανθιά καλλονή χρωστάει στο Ελληνικό Δημόσιο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Reallife» η εταιρία της με την επωνυμία AKD S.A. Andriana Karembeu χρωστάει στο ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ ενώ δέχεται συνέχεια ειδοποιητήρια. Με σύλληψη κινδυνεύει ο νομικός εκπρόσωπος Αλέν Λεγκού αν έρθει στην Ελλάδα καθώς οι οφειλές είναι μεγάλες και δεν έχουν ρυθμιστεί. Ακόμα έχει γνωστό ότι η Αντριάννα Σκλεναρίκοβα μαζί με τον Αλέν είχε συνεργασία με γνωστό ξενοδοχείο στο οποίο τελικά φάνηκαν ασυνεπείς αφού δεν έστειλαν τα προϊόντα spa όπως είχαν συμφωνήσει.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές