Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Δέσποινα Βανδή: Παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1;

Posted: 31 Mar 2013 09:19 AM PDT

Δέσποινα Βανδή: Παρουσιάστρια της νέας εκπομπής του ΑΝΤ1;

Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Κάτι μου θυμίζεις» θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί ποιος θα την παρουσιάζει.

Αυτή την περίοδο το κανάλι του Αμαρουσίου κάνει συζητήσεις με διάφορα ονόματα της σόουμπιζ και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real life» ανάμεσα σε αυτά και εκείνο της Δέσποινας Βανδή. Πρόκειται για ψυχαγωγική εκπομπή που βασίζεται στο βρετανικό «Your Face Sounds Familiar».

Με φουστανέλα μπήκε στην Αγιά Σοφιά ο γνωστός Έλληνας της σόουμπιζ

Posted: 31 Mar 2013 08:50 AM PDT

Με φουστανέλα μπήκε στην Αγιά Σοφιά ο γνωστός Έλληνας της σόουμπιζ

Πάντα εκκεντρικός, του αρέσει να τραβάει πάνω του τα φλας της δημοσιότητας.

Ανήμερα της 25ης Μαρτίου βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και φορώντας φουστανέλα μπήκε στην Αγια Σοφιά.Ο λόγος για τον Βασίλειο Κωστέτσο που λανσάρει συλλογή με όνομα «I love tsolias» και θέλει να επαναφέρει την φουστανέλα στην μόδα. «Μου ξυπνάει τα σοβινιστικά μου ένστικτα. Είναι η πατροπαράδοτη φορεσιά του Έλληνα, την οποία προσπάθησα μέσα από τη μόδα να επαλανσάρω ως τάση». Ταξίδεψε μέχρι την Πόλη για να φωτογραφηθεί «Είναι κάτι που το έχω ξανακάνει. Πριν χρόνια, είχα εμφανιστεί με περικεφαλαία στο Ταζ Μαχάλ. Στην Κωνσταντινούπολη ήθελα να πάω γιατί εκεί είναι οι ρίζες μου. Ο παππούς μου, ήταν από τους χορηγούς του Φαναριού. Ήθελα να εμφανιστώ στον τόπο καταγωγής μου, φέροντας ένα ελληνικό στοιχείο. Είχα το θράσος λοιπόν, να μπω με φουστανέλα και στην Αγιά-Σοφιά». Όσο για τα σχόλια που πιθανόν ακούσει είπε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα»: «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι τραγικό. Ήθελα να δείξω ότι εν έτει 2013, το ελληνικό στοιχείο είναι δυνατό. Κάποιοι θα με χαρακτηρίσουν γραφικό. Αλλά τους απαντώ: "Καλύτερα με τη φουστανέλα του Έλληνα, παρά με τα Burberry του Νεοέλληνα". Γιατί είμαι γραφικός εγώ και όχι οι Dolce&Gabbana που έβγαλαν ολόκληρη συλλογή με θέμα το Βυζάντιο και έχουν τυπωμένο σε φουστάνια και Τ-Shirt το πρόσωπο της αυτοκράτειρας Θεοδώρας;»

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ξεκίνησαν μαθήματα γκολφ

Posted: 31 Mar 2013 08:44 AM PDT

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ξεκίνησαν μαθήματα γκολφ

Αυτό το ζευγάρι πάει να μας τρελάνει.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Αστρονομικό ποσό για δίσκο των Beatles με υπογραφές τους

Posted: 31 Mar 2013 08:37 AM PDT

Αστρονομικό ποσό για δίσκο των Beatles με υπογραφές τους

Ένα σπάνιο, υπογεγραμμένο αντίτυπο του άλμπουμ των Μπιτλς, "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"...

πουλήθηκε σε δημοπρασία στην τιμή - ρεκόρ των 290.500 δολαρίων, αναφέρει στην ιστοσελίδα του το Hollywood Reporter. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Έφη Παπαθεοδώρου: Οι μεγάλοι έρωτες, ο φόβος της δέσμευσης και η ανεξαρτησία της!

Posted: 31 Mar 2013 08:37 AM PDT

Έφη Παπαθεοδώρου: Οι μεγάλοι έρωτες, ο φόβος της δέσμευσης και η ανεξαρτησία της!

Η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε για όλα στην εκπομπή «JOY». Από τα παιδικά της χρόνια, τους εφηβικούς της έρωτες, τον γάμο που δεν ήθελε και την ανεξαρτησία.

Από μικρή έζησε μεγάλους έρωτες κι αν και έφτασε πολλές φορές κοντά στον γάμο, την τελευταία στιγμή φοβόταν να κάνει το επόμενο βήμα και έφευγε. Σήμερα δεν το έχει μετανιώσει. Ακόμα μίλησε για την σειρά «Παρά Πέντε» που την έκανε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό. Δείτε την συνέντευξη της αγαπημένης ηθοποιού.

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θεωρώ ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα»

Posted: 31 Mar 2013 08:31 AM PDT

Κατερίνα Ζαρίφη: «Θεωρώ ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα»

Η Κατερίνα Ζαρίφη σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό της και εξομολογήθηκε ότι θέλει να κάνει δική της οικογένεια.

«Τα λατρεύω τα παιδιά. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Αυτά όμως έρχονται από μόνα τους. Τυχαίνουν!». Δεν είναι από τις γυναίκες που ονειρεύονται τον γάμο. «Δεν υπήρξα κοριτσάκι που έχει ονειρευτεί γάμους και όλα αυτά. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Υπάρχουν άνθρωποι που στο αλλάζουν όλες τις θεωρίες», δήλωσε στο περιοδικό «TV Glam». Έχασε πολλά κιλά αλλά όπως παραδέχτηκε δεν το έκανε για τον σύντροφό της καθώς εκείνος την ερωτεύτηκε παχουλή. «Ο σύντροφος μου, με γνώρισε όπως με γνώρισε. Αν ήθελε κάτι άλλο, θα το είχε επιλέξει».

Ντράπηκε η Μέρκελ: Μετά το γυμνισμό, τώρα με ολόσωμο και μπουρνούζι

Posted: 31 Mar 2013 08:15 AM PDT

Ντράπηκε η Μέρκελ: Μετά το γυμνισμό, τώρα με ολόσωμο και μπουρνούζι

Δείτε τη Γερμανίδα Καγκελάριο με λαχανί μπουρνούζι και ολόσωμο μαγιό!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Η Χρύσπα άλλαξε τα μαλλιά της! Δείτε πώς είναι.

Posted: 31 Mar 2013 08:02 AM PDT

Η Χρύσπα άλλαξε τα μαλλιά της! Δείτε πώς είναι.

Η Χρύσπα αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της!

Καλοκαίρι έρχεται και οι αλλαγές είναι απαραίτητες. Η τραγουδίστρια τα έβαψε ξανθά με την ρίζα της να είναι πιο σκούρα και να ταιριάζει στο φυσικό της χρώμα. Πολύ όμορφη και ανανεωμένη η Χρύσπα «ανέβασε» φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο twitter με την νέα της κόμη! Δείτε την αλλαγή!

Τι συμβαίνει στην Britney Spears;

Posted: 31 Mar 2013 08:02 AM PDT

Τι συμβαίνει στην Britney Spears;

Kάτι δεν πάει καλά με τη διάσημη τραγουδίστρια!

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Το ντεμπούτο της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο τραγούδι, το άγχος και η στήριξη του Λάτσιου!

Posted: 31 Mar 2013 07:52 AM PDT

Το ντεμπούτο της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο τραγούδι, το άγχος και η στήριξη του Λάτσιου!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανέβηκε στη μουσική σκηνή και μαζί με τους Onirama θα εμφανίζεται σαν τραγουδίστρια πια.

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι της σόουμπιζ που έδωσαν το παρών στην λαμπερή βραδιά. Ανάμεσά τους η εγκυμονούσα Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Μάνος Μαγιάτης, η Τάμτα αλλά και ο Γιάννης Λάτσιος. Τελευταία πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν ζευγάρι την Ντορέττα με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1. Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά! Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν εκεί!

ΕΦΕΤ: Πάνω από 75 τόνοι αλογίσιου κρέατος έχουν ήδη καταναλωθεί

Posted: 31 Mar 2013 07:52 AM PDT

ΕΦΕΤ: Πάνω από 75 τόνοι αλογίσιου κρέατος έχουν ήδη καταναλωθεί

Στους Εισαγγελείς Αθήνας και Θεσσαλονίκης απευθύνεται με ανακοίνωσή του ο ΕΦΕΤ.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Έσπασε το προφυλακτικό; 5 βήματα sos που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τα δυσάρεστα!

Posted: 31 Mar 2013 08:00 AM PDT

Έσπασε το προφυλακτικό; 5 βήματα sos που πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε τα δυσάρεστα!

Και την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή!

Δεν θέλουμε να γίνουμε γραφικοί ούτε φυσικά να ακουστούμε σαν τις μαμάδες ή τις γιαγιάδες μας, αλλά το sex χωρίς προφυλακτικό καλώς ή κακώς είναι σχεδόν κάτι σαν αυτοκτονία, και φυσικά μιλάμε σε περίπτωση μη μόνιμης σχέσης! Και μπορεί βέβαια ο συγκεκριμένος, να είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος αντισύλληψης, αλλά καμιά φορά, δυστυχώς συμβαίνουν και απρόοπτα. Με λίγα λόγια σας λέμε, ότι ακόμα κι αν χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό, οι πιθανότητες να σπάσει, δεν είναι μικρές, και ακόμα κι αν πιστεύετε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε εσάς, σας ενημερώνουμε ότι κανείς δεν βρίσκεται στο απυρόβλητο και πολύ απλά όλοι μας μπορούμε να την πατήσουμε! Eπειδή φυσικά δεν μπορούμε να ελέγχουμε τις εταιρείες κατασκευής προφυλακτικών, είναι αδύνατο και να θέλαμε, παρακάτω σας έχουμε κάποια απλά και χρήσιμα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε, αφού γίνει το μοιραίο! Και πάνω απ' όλα ψυχραιμία...

1. Με φόρα στο μπάνιο: Αν είστε σε σπίτι έχει καλώς... Αν το θέλατε βουκολικό, ή θα πρέπει να γκαζώσετε και να πάτε σε χρόνο ρεκόρ σπίτι, ή αρχίστε να πλέκετε ζιπουνάκια! Μόλις λοιπόν συνειδητοποιήσετε τη ζημιά, ΠΡΕΠΕΙ επειγόντως να πλύνετε την περιοχή με άφθονο νερό. Μην το λυπηθείτε, μείνετε ακόμα και μισή ώρα μέσα στο μπάνιο προκειμένου να γίνει σωστή δουλίτσα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, τα υπολείμματα σπέρματος να απομακρυνθούν με το νερό κι εσείς τελικά να μην γίνετε μάνα!

2. Ώρα για έρευνα: Μπορεί να μην έχει σχέση με την εγκυμοσύνη το συγκεκριμένο, αλλά έχει με την υγεία! Κάντε λοιπόν μία... ανασκαφή και προσπαθείστε να ανακαλύψετε τυχόν υπολείμματα από το προφυλακτικό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και ότι καλύτερο να μείνουν μέσα στον κόλπο! Να τα λέμε κι αυτά...

3. Το χάπι της σωτηρίας: Μα είναι δυνατόν σε θέμα για σπασμένο προφυλακτικό, να μην αναφερθεί το εν λόγω χάπι; Δεν είναι αθώο και δεν είναι για χόρταση... Είναι όμως αποτελεσματικό και σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες. Μπορεί μάλιστα να δράσει ακόμα και 72 ώρες μετά! Εσείς βέβαια, καλό θα ήταν να... πετάξετε μέχρι το κοντινότερο φαρμακείο αμέσως μόλις γίνει το ατύχημα, και να μην σας πιάσει η τεμπελιά. Άλλα κι άλλα δεν βαριέστε να τα κάνετε, εκεί βρήκατε να αδρανήσετε!

4. Η ώρα της κουβέντας: Υποθέτουμε αντιλαμβάνεστε ότι  η εγκυμοσύνη σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το λιγότερο, διότι την παράσταση κλέβουν τα πάσης φύσεως σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, που κυκλοφορούν ελεύθερα εκεί έξω ή μάλλον εκεί... μέσα. Αν λοιπόν πήρατε το χαπάκι σας και σιγουρέψατε ότι δεν θα κρατάτε ένα στρουμπουλό μωρό σε 9 μήνες, κάντε μία μικρή συζήτηση με τον παρτενέρ σας, ας πούμε με θέμα... το ερωτικό σας παρελθόν! Προσοχή, οφείλετε να είστε ειλικρινείς, διότι πολύ απλά αν δεν είστε, δεν θα γραφτείτε στο ποινολογιο όπως γινόταν στο σχολείο, αλλά κινδυνεύει άμεσα η υγεία και ίσως η ζωή σας!

5. Προσοχή στην... ποιότητα: Δεν έχουμε κάτι με τα περίπτερα ή τα super market, αλλά καλό θα ήταν, να αγοράζετε προφυλακτικά από το φαρμακείο. Οι πιθανότητες τα προιόντα αυτά, να είναι καιρό στα ράφια ενός super market και φυσικά να έχει αλλοιωθεί η ποιότητά τους, είναι πολύ μεγάλη κάτι που φυσικά αυξάνει και το ρίσκο. Γι' αυτό λοιπόν, φαρμακείο και πάλι φαρμακείο.

Διαβάστε επίσης:

Sex και πόνος: Απίστευτα πράγματα που μπορούν να κάνουν τις συνευρέσεις σας επίπονες!

Θέμα που καίει: Γιατί οι άντρες κερατώνουν με αντικειμενικά πιο άσχημες γυναίκες;

Ο χωρισμός το 2013: Πώς να επιβίωσετε από ένα χωρισμό στις μέρες μας

 

 

Θανάσης Πανουργιάς: Ο μέλλοντας μπαμπάς μιλάει για το παιδί που περιμένει με την Σοφία Καρβέλα και ο κλειστός γάμος τους!

Posted: 31 Mar 2013 07:45 AM PDT

Θανάσης Πανουργιάς: Ο μέλλοντας μπαμπάς μιλάει για το παιδί που περιμένει με την Σοφία Καρβέλα και ο κλειστός γάμος τους!

Για πρώτη φορά, ο Θανάσης Πανουργιάς μίλησε για την κόρη που περιμένει από την αγαπημένη του Σοφία Καρβέλα η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της...

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

H adidas διοργανώνει το πρώτο Open Run για το 2013

Posted: 31 Mar 2013 07:15 AM PDT

H adidas διοργανώνει το πρώτο Open Run για το 2013

Αυτή την Τετάρτη, 3 Απριλίου στο Ζάππειο

Τα adidas Open Run δίνουν και φέτος την ευκαιρία στους φίλους του running να τρέξουν στις πιο διασκεδαστικές διαδρομές, στα ομορφότερα σημεία της πόλης. Αν σου αρέσει το τρέξιμο, χωρίς να έχεις στο μυαλό σου τον ανταγωνισμό ή το χρονόμετρο αλλά προτιμάς να απολαμβάνεις τη διαδρομή μαζί με φίλους, τρέξε με την adidas στα πιο ξεχωριστά running events της πόλης!

Η εκκίνηση του 1ου adidas Open Run για το 2013 θα δοθεί στο Ζάππειο, στις 3 Απριλίου και ώρα 18:30:

* Η διαδρομή θα διασχίσει τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το Θησείο και την Πλάκα.

* Έλα να τρέξεις ανεξάρτητα από την ηλικία και τη φυσική σου κατάσταση τα 4 ή 9 χλμ.

* Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες εγγραφής.

* Φρέσκα φρούτα και νερό για έξτρα ενέργεια σε όλη τη διαδρομή.

* Τα προσωπικά σου αντικείμενα θα είναι φυλαγμένα με ασφάλεια στο χώρο της εκκίνησης.

* Εξειδικευμένοι προπονητές τρέχουν μαζί σου και μοιράζονται tips και μυστικά για το τρέξιμο.

* Δοκίμασε τα νέα running προϊόντα της adidas και κέρδισε running εξοπλισμό αξίας 500€!

Τα adidas Open Run δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση που δεν τελειώνει στο τέλος της διαδρομής: ένα running party θα ακολουθήσει στο χώρο του τερματισμού, με δυνατή μουσική και αναζωογονητικά cocktails φτιαγμένα από τα πιο υγιεινά υλικά!

Τα adidas Open Run θα πραγματοποιούνται κάθε μήνα σε ξεχωριστά σημεία της πόλης, όπως η παραλιακή διαδρομή Φαλήρου, το ΟΑΚΑ, το Καβούρι και το Πάρκο Τρίτση.

Βρες τα running νέα της adidas στη σελίδα: www.facebook.com/adidasRunning και στο twitter account  @adidasgr

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την adidas μπορείτε να βρείτε στο: news.adidas.com/GR

Διαβάστε ακόμη:

Ο David Beckham πάει για τρέξιμο με το νέο climacool Revolution της adidas!

Η adidas φέρνει την επανάσταση στο τρέξιμο!

Rosie Huntington-Whiteley: Με boho-chic αέρα, μαγεύει στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue

Posted: 31 Mar 2013 06:45 AM PDT

Rosie Huntington-Whiteley: Με boho-chic αέρα, μαγεύει στο εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue

Πιο όμορφη από ποτέ!

Είναι αλήθεια. Αυτή η κοπέλα όπως και να φωτογραφηθεί, σε οποιοδήποτε concept θα είναι πάντα κούκλα. Η ομορφιά της είναι αναμφισβήτητη. Το πρόσωπό της είναι άψογο και σε συνδυασμό με το δίμετρο κορμί της, προκαλεί πανικό!


Αυτή τη φορά φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βραζιλιάνικης Vogue. Με boho-chic αέρα μας παρουσίασε τα πιο hot ρούχα. Το 25χρονο μοντέλο πόζαρε στο φακό του Henrique Gendre και το styling της επιμελήθηκε ο Luis Fiod. H γούνα και τα animal prints πρωταγωνιστούν στο photo shoot. Λατρέψαμε επίσης τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά της. Δε γίνεται να ξυπνάμε και να έχουμε αυτές τις μπούκλες; Λέμε τώρα!


Δείτε την super φωτογράφησή της στη gallery.

 

Διαβάστε ακόμα

Ποιο είναι το μυστικό της άψογης σιλουέτας της Rosie Huntington- Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley: ανεπιτήδευτα κομψή στο Beverly Hills

Σέξι μάμα με κορμί θανατηφόρο η 41χρονη…

Posted: 31 Mar 2013 07:17 AM PDT

Σέξι μάμα με κορμί θανατηφόρο η 41χρονη…

Είναι όμορφη, σέξι, μανούλα και καταξιωμένη ηθοποιός. Διαθέτει αναλογίες σώματος 20χρονης!

Αν και έχει δύο παιδιά η ηθοποιός προσέχει την διατροφή της και γυμνάζεται συστηματικά. Αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές της στο Μεξικό μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την απαθανάτισε με μαγιό! Ο λόγος για την Jennie Garth.

Μάνος Παπαγιάννης: «Δεν είναι καθόλου εύκολη η συμβίωση ανάμεσα σε δύο καλλιτέχνες»

Posted: 31 Mar 2013 06:41 AM PDT

Μάνος Παπαγιάννης: «Δεν είναι καθόλου εύκολη η συμβίωση ανάμεσα σε δύο καλλιτέχνες»

Ο Μάνος Παπαγιάννης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πόσο δύσκολο είναι να είναι παντρεμένος με συνάδελφό του.

Ο ηθοποιός μίλησε για την Αγγελική Δαλιάνη και για το αν η δουλειά τους μπαίνει και στο σπίτι τους. «Βέβαια! Δεν είναι καθόλου εύκολη η συμβίωση. Βέβαια, στη δική μας περίπτωση, των ηθοποιών, η δουλειά είναι σαν ζωή. Δεν είναι κάτι ξεχωριστό. Γυρνάμε σπίτι και συζητάμε για το θέατρο, για τα τηλεοπτικά, για ταινίες που βλέπουμε παρέα. Είναι και λίγο δύσκολο, τα ωράρια και των δυο μας είναι λίγο περίεργα», δήλωσε στο «My Salonika». Όσο για το αν θα ξανά ανέβαινε στο θεατρικό σανίδι με την σύζυγό του είπε: «Κάποια στιγμή, ίσως. Στο άμεσο μέλλον, δεν το βλέπω».

Jessica Alba-Cash Warren: Δείπνο για δύο!

Posted: 31 Mar 2013 06:13 AM PDT

Jessica Alba-Cash Warren: Δείπνο για δύο!

Η Jessica Alba και ο σύζυγό της Cash Warren βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο για τους δυο τους.

Το ζευγάρι που έχει δύο παιδιά προσπαθεί πάντα να βρίσκει χρόνο να περνάει μόνο του και να μην αφήσει να χαθεί ο έρωτάς του. Πολλοί κομψά ντυμένοι και οι δύο απόλαυσαν το δείπνο τους σε γνωστό εστιατόριο. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τους απαθανάτισε κατά την έξοδό τους.

Η Heidi Klum με τα παιδιά και τα κουβαδάκια στα..κύματα!

Posted: 31 Mar 2013 06:30 AM PDT

Η Heidi Klum με τα παιδιά και τα κουβαδάκια στα..κύματα!

Διακοπές διαρκείας φάινεται οτι αποφάσισε να κάνει στην Hawaii με τον σύντροφό της και τα παιδιά της η Heidi Klum.

Το ζευγάρι και τα πιτσιρίκια βρίσκονται εκεί επό το περασμένο Σαββατοκύριακο και δνε λένε να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Nidodileta: Ένα νέο label από την ταλαντούχα Τόνια Μητρούδη

Posted: 31 Mar 2013 06:15 AM PDT

Nidodileta: Ένα νέο label από την ταλαντούχα Τόνια Μητρούδη

Με μία φρέσκια και εναλλακτική οπτική πάνω στο γυναικείο στυλ

Nidodileda (Επικοινωνία: nidodileda@gmail.com) ένα όνομα καινούριο στο χώρο της μόδας, που εκπροσωπεί  ένα brand με ρομαντικό και girlie χαρακτήρα. Το Nidodileda σημαίνει φωλιά της Λήδας, και είναι αστερισμός. Τα Nidodileda ήδη έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος, followers και τις εντυπώσεις στην ελληνική fashion scene.

Η ιδέα γεννήθηκε από την 28χρονη Τόνια Μητρούδη, μια νεαρή σχεδιάστρια που μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της μόδας είτε ως  Fashion Editor σε περιοδικά όπως «L'OFFICIEL» και «Parents», ενώ έχει συνεργαστεί με πολλά ονόματα της εγχώριας show biz ως stylist. Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας στην Ιταλία, στο Istituto Marangoni και συνέχισε τις σπουδές της στο Styling φοιτώντας στο IED BARCELONA της Ισπανίας.

Τα Nidodileda έχουν μια ιδιαίτερη ταυτότητα, όπως ακριβώς και οι φωτογραφίσεις για το lookbook του brand. Η  Τόνια προτιμά να διαχωρίζει τη θέση της από την fixed και σκληρή εικόνα καμιά φορά ενός μοντέλου και να αγκαλιάζει την αμεσότητα ενός καθημερινού κοριτσιού φωτογραφίζοντας απλές κοπέλες, φίλες και αγαπημένα της fashion icons με τα ρούχα της. Σε μιάμιση εβδομάδα μάλιστα έρχεται και το e-shop Nidodeleda για αγορές από την άνεση του χώρου μας. Επιπλέον, η Τόνια χαρίζει ένα δώρο με κάθε αγορά. Ένα φτερό. Συμβολισμό της ελευθερίας των Nidodileda και κρέμεται πάνω σε κάθε ρούχο στο καρτελάκι. Το φτερό είναι από PVC και μπορεί να φορεθεί σαν κολιέ, σκουλαρίκι, pin για τα μαλλιά, καρφίτσα, να χρησιμοποιηθεί ως μπρελόκ ή σελιδοδείκτης...

Τα ρούχα ήδη πωλούνται στο Nali στη Νέα Ιωνία, στο 21 the fashion market στην Κηφισιά και στο Alexia Tea's Fashion σε Π. Φάλητο και Αντίπαρο.

Για να πάρετε μία δυνατότερη γεύση από το ύφος και την αισθητική του label δείτε το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης... και στη σελίδα τους στο facebook εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

Heart4Heart: Η νέα συλλογή ρολογιών της Folli Follie

H Converse παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια Get Dirty

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές