Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


VIDEO: Μωρό παραδίδει μαθήματα… σάμπα!

Posted: 28 Oct 2012 03:28 PM PDT




Τα παιχνίδια μπορούν να περιμένουν…


Ο χορός έχει άλλη χάρη…, φαίνεται να σκέφτεται ο μπέμπης που πρωταγωνιστεί στο ακόλουθο βίντεο. Πριν ακόμη κάνει τα πρώτα του βήματα είναι ήδη ένας εκπληκτικός χορευτής σάμπα! Γιατί όταν ανεβαίνει στο τραπέζι και αρχίζει το χορό, κουνώντας με ρυθμό τη μέση και τα πόδια του, όλοι μένουν άφωνοι! Το μόνο που θέλουν είναι να θαυμάσουν τις φιγούρες του και στη συνέχεια να τις… αντιγράψουν. Μάλλον το ίδιο θα κάνετε και εσείς…

 perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Βγήκες; Ξενύχτησες; Μερικά απλά μυστικά για να πας στη δουλειά σαν να μη συνέβη τίποτα

Posted: 28 Oct 2012 03:18 PM PDT






Σίγουρα σου έχει τύχει! Σίγουρα!


Βγήκες μια καθημερινή, ήπιες, ξενύχτησες και η επόμενη μέρα στη δουλειά δεν έβγαινε με τίποτα. Με τίποτα όμως; Διάβασε το παρακάτω κείμενο για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ώστε να μην σου ξανασυμβεί.



Να σέρνεσαι στη δουλειά εννοώ, όχι να μην ξαναβγείς (μην τρελαθούμε!).



"Το βουητό στο κεφάλι, η κούραση και η ελαφριά αδιαθεσία που νιώθεις σίγουρα θα επιδεινωθούν αν η διατροφή σου στερείται βασικών θρεπτικών συστατικών και τα νεύρα σου κινδυνεύουν να γίνουν «τσατάλια»!" εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ.



Breakfast at Tiffany's

Ξέρω πως δεν έχεις όρεξη να φας τίποτα! Το πιθανότερο είναι μάλιστα να σηκωθείς και ελαφρώς καθυστερημένη για τη δουλειά. "Θα κοιμηθείας αργά, θα σηκωθείς αργά"... Αν όμως θέλεις να βγάλεις τη μέρα στη δουλειά ΠΡΕΠΕΙ να πάρεις το πιο πλούσιο πρωινό που ετοίμασες ποτέ. Η ενυδάτωση είναι το πρώτο βασικό βήμα για την «αποτοξίνωση» του οργανισμού και παράλληλα τα γαλακτοκομικά μπορούν να απαλύνουν τις ενοχλήσεις στο στομάχι που ακολουθούν κάποιες φορές μια νύχτα διασκέδασης!



"Το πρωινό γεύμα είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας και θα πρέπει να αντιστοιχεί σχεδόν στο 30% της ημερήσιας θερμιδικής σου πρόσληψης! Θα πρέπει λοιπόν να είναι ισορροπημένο, και επαρκές για να έχεις ενέργεια και να μπορέσεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου με τις καλύτερες προϋποθέσεις" εξηγεί η διαιτολόγος.



Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ σου δίνει μερικές επιλογές πρωινού για "ειδικές"¨περιπτώσεις:



Choice no. 1: 1 ποτήρι γάλα με χαμηλά λιπαρά με πολύσπορο ψωμί, μαλακή μαργαρίνη και μέλι.



Πώς θα σε βοηθήσει; Το γάλα θα σε ενυδατώσει άμεσα και μαζί με το πολύσπορο ψωμί και το μέλι είναι ένας έξυπνος συνδυασμός σύνθετων υδατανθράκων που θα σου παρέχουν άμεση ενέργεια και θα σε κρατήσουν χορτάτο για μεγάλο χρονικό διάστημα.



Choice no. 2: 1 ποτήρι γάλα με χαμηλά λιπαρά και δημητριακά ολικής άλεσης ανάμεικτα με αποξηραμένα φρούτα.



Πώς θα σε βοηθήσει; Η επιλογή αυτή είναι μία «τονωτική ένεση» στον ταλαιπωρημένο σου οργανισμό περιέχει πληθώρα αντιοξειδωτικών και σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που δίνουν ενέργεια και θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.



Choice no. 3: 1 ποτήρι χυμό φρέσκων φρούτων μαζί με 1 βραστό αυγό, τυρί χαμηλό σε λιπαρά και πολύσπορο ψωμί.



Πώς θα σε βοηθήσει; Ο χυμός παρέχει ενυδάτωση και πολλές απαραίτητες βιταμίνες, τις οποίες θα "αναζητήσει" ο οργανισμός όταν βρίσκεται σε κατάσταση στρες για να αντιμετωπίσει την υπερπαραγωγή ελευθέρων ριζών (οξειδωτικό στρες). Συνδυάζοντας το βραστό αυγό προσλαμβάνεις τις απαραίτητες πρωτεΐνες και υδατάνθρακες για να δώσεις στον οργανισμό σου ποικιλία και ισορροπία θρεπτικών συστατικών.



Choice no. 4: 1 μπάρα δημτριακών και συσκευασμένο χυμός φρούτων χωρίς ζάχαρη (διάβασε προσεκτικά τα συστατικά). Μόλις φτάσεις στο γραφείο φρόντισε να παραγγείλειες ένα τοστ με πολύσπορο ψωμί, τυρί χαμηλό σε λιπαρά, γαλοπούλα με ελαιόλαδο και λαχανικά.



Last Minute solution! Εντάξει όλοι το έχουμε πάθει... ήθελες πολύ, πάλεψες με το ξυπνητήρι σου αλλά δεν σηκώθηκες από το κρεβατάκι σου εγκαίρως. Μη σκας και υπάρχει λύση στο περίπτερο ή το super market για τη δουλειά.



Για τη συνέχεια της ημέρας μείνε στον ίδιο... τόνο! Προτίμησε σαλάτες και άπαχο κρέας, πες όχι στο junk food και τα πολλά λιπαρά που θα ρίξουν τους ρυθμούς σου και θα σε νυστάξουν. Δοκίμασε επίσης μια μακαρονάδα με ελαφριά σάλτσα ντομάτας και τυρί (ιδανικά ολικής άλεσης) ή μια πατατοσαλάτα με γιαούρτι.



Χθες έπινες ποτό; Σήμερα πίνουμε νερό!!!

Το αλκοόλ είναι ύπουλο... μπορεί να το απολαμβάνεις σε υγρή μορφή, όμως στο σώμα σου καταφέρνει το εντελώς αντίθετο. Σε αφυδατώνει, σε στεγνώνει... Για αυτό όλη την ημέρα ο στόχος είναι να μην αφήσεις καμιά ευκαιρία για νερό να πάει χαμένη. Άφθονο φρέσκο νερό, χυμοί φρούτων ή πράσινο τσάι πρέπει να βρίσκονται σε μόνιμη βάση σε απόσταση βολής.



Πόσο νερό να πιεις πια; Άλλοι μιλούν για 8 ποτήρια νερό, άλλοι για 2 λίτρα νερό (που μάλλον παραπέμπει στην ίδια ποσότητα)! Πώς όμως θα βρεις την ιδανική για εσένα ποσότητα νερού μετά από μια μέρα κραιπάλης; Πιάσε το κομπιουτεράκι...



Βάρος (σε kg) X 40 = Καθημερινή ποσότητα νερού σε ml

Πολλαπλασίασε το βάρος σου με τον αριθμό 40. Το αποτέλεσμα που θα προκύψει είναι τα ακριβή ml νερού που πρέπει να καταναλώσεις εκείνη την ημέρα. Μην τρομάξεις από τον αριθμό. Φαντάσου πως 1000ml αντιστοιχούν σε 1 λίτρο!

Tlife.gr








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 29/10;

Posted: 28 Oct 2012 03:08 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 29 Οκτωμβρίου 2012






Κριός


21/3-20/4


Για άλλη μια φορά σήμερα, αγαπητέ Κριέ, οι ικανότητές και η εξυπνάδα σου καταπλήσσουν τους γύρω σου και σε κάνουν αξιαγάπητο. Εσύ πάντως εξακολουθείς να βρίσκεις νέους τρόπους, που θα σε οδηγήσουν πιο κοντά στους στόχους σου και καλά κάνεις. Δείξε την κατάλληλη σύνεση όταν φτάσει η ώρα των αποφάσεων και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική μέρα, αφού έχεις τη διάθεση να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου και η Πανσέληνος, που πραγματοποιείται σήμερα στον Ταύρο, σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της για να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον πιο ουσιαστικά. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε συγκινήσει ερωτικά, έχεις όλες τις προοπτικές για έναν νέο έρωτα ή για μια καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, οι θετικές εξελίξεις θα είναι πάρα πολλές και μπορείς να κάνεις πολύ πετυχημένες συνεργασίες, με τον τρόπο που λειτουργείς σήμερα. Το μόνο που σε προβληματίζει είναι τα οικονομικά σου και πώς θα τα βελτιώσεις. Μπορείς να ξεκινήσεις κάνοντας λίγη οικονομία.






Ταύρος


21/4-20/5


Οι αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή σου, φίλε Ταύρε, είναι πολλές και σε κάνουν να αποσυντονίζεσαι λίγο, παρότι τις περισσότερες τις αποφάσισες εσύ. Μην φοβηθείς τις εξελίξεις που θα σου φέρει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιό σου, γιατί μελλοντικά, όσο αρνητικές κι αν σου φανούν προσωρινά, θα είναι υπέρ σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, η μέρα είναι καλή για επικοινωνία με τον σύντροφό σου και για συζητήσεις που απέφευγες να κάνεις και αφορούν στο κοινό ταμείο σας. Αξιοποίησε το κλίμα που κυριαρχεί, για να μιλήσετε εφ' όλης της ύλης. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, να θυμάσαι πως η μέρα ευνοεί κάθε είδους γνωριμία. Να είσαι σε ετοιμότητα και δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ταύρος, σήμερα στα επαγγελματικά σου υπάρχουν κίνδυνοι στο άμεσο περιβάλλον σου, με συνεργάτες που δεν σε καταλαβαίνουν και έρχονται σε σύγκρουση μαζί σου. Βάλε τη διπλωματία σου σε λειτουργία. Οικονομικές αποφάσεις ευνοούνται και είναι ευκαιρία να ξεμπερδεύεις μια και καλή με χρέη και εκκρεμότητες που είχες στην αναμονή.




Δίδυμοι
21/5-21/6

Για να πετύχεις όσα θέλεις, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα χρειαστείς βοήθεια κι από άλλους. Εμπιστέψου τους κάποιες υποθέσεις σου και μη γίνεσαι συγκεντρωτικός, αναλαμβάνοντας περισσότερα από όσα μπορείς και αντέχεις. Σε κάθε περίπτωση, να έχεις το νου σου, γιατί μπορεί να μάθεις πράγματα που θα σε δυσαρεστήσουν και αφορούν σε κάποια άτομα, που δεν υποψιάζεσαι με τίποτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά μέσα στη σχέση σου και τα διάφορα προβλήματα δείχνουν να έχουν μείνει πίσω. Αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα, καθώς η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο ευνοεί το ερωτικό κλίμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά σου, αγαπητέ Δίδυμε, έχει αρκετές απαιτήσεις σήμερα και θα χρειαστεί έντονη ενέργεια αλλά και αποφασιστικότητα, για να πάει πιο μπροστά. Αξιοποίησε την εύνοια της θέσης του κυβερνήτη σου Ερμή από σήμερα στο ζώδιο του Τοξότη, για να λύσεις οικονομικές υποθέσεις ή νομικές εκκρεμότητες.





Καρκίνος
22/6-22/7

Αν δεν αφήσεις μια και καλή πίσω σου το παρελθόν, αγαπητέ Καρκίνε, δεν θα μπορέσεις να κινηθείς με τον τρόπο που θέλεις στο μέλλον. Γι' αυτό, κάθε εκκρεμότητα πρέπει να κλείσει και σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το κάνεις. Μετά, αφιέρωσε όλη σου την ενέργεια στην οργάνωση των επερχόμενων σχεδίων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, φρόντισε σήμερα να γίνεις λίγο πιο τρυφερός και εκδηλωτικός και βγάλε όλο σου τον συναισθηματισμό, που δεν είναι και λίγος, για να περάσεις καλά με τον σύντροφό σου. Κι αν ζεις ακόμη στην μοναξιά, η γοητεία που ασκείς σήμερα είναι έντονη. Άφησέ την να κάνει παιχνίδι..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, είναι σε μια καλή φάση και μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις ή να κλείσεις νέες, ελπιδοφόρες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου απ' την άλλη δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Προσπάθησε να ανακαλύψεις πού ξοδεύεις άσκοπα χρήματα και να σταματήσεις να το κάνεις, για να μπεις σε μια σειρά.





Λέων
23/7-23/8

Μπορεί να μην το πιστεύεις, αλλά τα πράγματα πάνε πολύ καλά για εσένα αυτήν την ημέρα, φίλε Λέων. Οι δυσκολίες έχουν περάσει και μπροστά σου ανοίγονται πολύ θετικές προοπτικές. Μη σταματάς τις προσπάθειες και μην αφήνεις μικρές λεπτομέρειες να σε απογοητεύσουν, γιατί οι επιρροές που θα σου χαρίσει η Πανσέληνος από τον Ταύρο είναι σημαντικές, για να σταθεροποιήσεις τα κεκτημένα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, εξαρτάται από τη δική σου στάση αν θα περάσεις καλά ή όχι. Πάρε την απόφαση να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου και δεν θα χάσεις. Τα προβλήματα είναι για να λύνονται και όχι για να τα αναμασάς στο μυαλό σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούρια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο θα σε πλησιάσει απόψε με καλές διαθέσεις. Η Πανσέληνος στον Ταύρο θα βάλει για τα καλά το χεράκι της..

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Λέων, θα χρειαστεί πολύ ενέργεια και σωστός χειρισμός, γιατί θα προκύψουν κάποια μικρά προβλήματα, που θα σε αποσυντονίζουν και θα σε θέσουν εκτός προγράμματος. Είναι καλή μέρα για οικονομικές διευθετήσεις αλλά και νομικές τακτοποιήσεις. Εκμεταλλεύσου το.





Παρθένος
24/8-22/9

Κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, παρά σε κάποια άλλα άτομα, φίλε Παρθένε. Κι όμως σήμερα μόνο η αυτοπεποίθηση, που θα σου χαρίσει η νέα θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Τοξότη, θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα μπορέσεις, με βάση τη διαίσθησή σου, να κρίνεις τι είναι σωστό και τι όχι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, όλα πάνε καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ερωτική Δευτέρα στη σχέση σου, αγαπητέ Παρθένε. Μην αφήσεις την ξαφνική τάση μελαγχολίας, που μπορεί να προκαλέσει η Πανσέληνος από τον Ταύρο, να σε απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση αναζήτησης, βρες τον τρόπο να περάσεις καλά και μην πεις όχι σε προσκλήσεις για έξω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η δουλειά σου μπορεί να φέρει στιγμές έντασης και διαφωνιών, αλλά εκεί θα δείξεις την ωριμότητα που χρειάζεται. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα έξοδά σου, που αυξάνονται συνεχώς. Κάνε έναν καλύτερο προγραμματισμό και μην παρασύρεσαι σε στιγμιαία λάθη.






Ζυγός
23/9-22/10

Έχεις βάλει τις βάσεις για να πετύχεις τα σχέδιά σου και οι κινήσεις που κάνεις, αποδίδουν σιγά-σιγά αποτελέσματα, φίλε Ζυγέ. Μην βιάζεσαι και θα δεις ότι οι εξελίξεις θα είναι υπέρ σου. Αν έρθεις σε επαφή με κάποιους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν, να είσαι ανοιχτός σε όσα θα σου πουν και μην επηρεαστείς από την καχυποψία, που πιθανώς να σου προσδώσει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου κυμαίνονται σε ικανοποιητικά επίπεδα, αν είσαι Ζυγός, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι είναι όλα μια χαρά. Σήμερα θα χρειαστεί να δείξεις συμπαράσταση στον άνθρωπό σου για κάποια δικά του προβλήματα. Απόφυγε με κάθε τρόπο τις αντιπαραθέσεις μαζί του και φρόντισε να τον καταλάβεις. Όσοι είστε μόνοι, μπορεί σήμερα να γνωρίσετε τον άνθρωπο που ονειρεύεστε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Ζυγέ, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες αλλαγές και ίσως αυτό να σου λύσει τα χέρια σε ορισμένες υποθέσεις, που καθυστερούν χαρακτηριστικά. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα που έχεις κάνει τις τελευταίες ημέρες σε έχουν αποσυντονίσει.






Σκορπιός
23/10-22/11

Παρότι οι δυσκολίες που συναντάς και σήμερα είναι αρκετές, λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο, φίλε Σκορπιέ, δε χάνεις το θάρρος σου και καλά κάνεις. Μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις, με την επιμονή και την προσήλωση στους στόχους σου. Ζήτα ωστόσο, τη βοήθεια των δικών σου ανθρώπων και δεν θα το μετανιώσεις, γιατί θα σε κάνουν να αισθανθείς ασφαλής.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, αν νιώθεις ότι έχεις απομακρυνθεί από το ταίρι σου, η ευθύνη είναι δική σου. Άφησε μακριά τα άγχη σου αυτή τη Δευτέρα και πέρνα μια ρομαντική βραδιά με τον άνθρωπό σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, μη χάνεις την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου κινούνται με αγχωτικούς ρυθμούς, αγαπητέ Σκορπιέ, αλλά μπορείς να παραμείνεις ψύχραιμος και να τα καταφέρεις μια χαρά. Η οικονομική σου κατάσταση ενδέχεται να φτιάξει σύντομα, χάρη σε κάποιες προτάσεις που θα σου φέρουν έσοδα και εξαιτίας των καλών επιρροών που σου στέλνει η θετική όψη, που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.





Τοξότης
23/11-21/12

Αν και έχεις κουραστεί από τις έντονες προσπάθειες που καταβάλεις τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Τοξότη, έχει έρθει η ώρα να νιώσεις δικαιωμένος με τις επιλογές σου. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου, όλα αλλάζουν προς το καλύτερο και σε περιμένουν πολύ θετικές στιγμές, με έναν τρόπο ζωής που σου πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια περίφημη μέρα, φίλε Τοξότη, αφού η καλή σου διάθεση αλλάζει το κλίμα της σχέσης σου, εξαιτίας των θετικών επιρροών που σου στέλνει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, θα απολαύσεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Πέρνα καλά με τους φίλους σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Τοξότης, στη δουλειά σου θα φανεί έντονα σήμερα η εύνοια που απολαμβάνεις, με υποθέσεις τις οποίες χειρίζεσαι και σου φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Κοίταξε να τακτοποιήσεις όσες περισσότερες υποχρεώσεις έχεις, για να πας τα σχέδιά σου παρακάτω. Κυρίως, τακτοποίησε οικονομικές υποχρεώσεις που ευνοούνται σήμερα και ξεμπέρδευε μια και καλή με κάποια χρέη σου.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Αρκετά θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις δεν κινούνται με τους ρυθμούς που επιθυμείς, φίλε Αιγόκερε. Μην απογοητεύεσαι, μην βιάζεσαι και μην εκνευρίζεσαι, γιατί σήμερα, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει η Πανσέληνος στον Ταύρο, ίσως να μιλήσεις άσχημα σε δικά σου άτομα και να δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Αντίθετα, μίλα για όσα σε προβληματίζουν και μην τα κρατάς μέσα σου. Θα σε βοηθήσει περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, η ρομαντική διάθεση θα χαρακτηρίσει τη σημερινή Δευτέρα και θα περάσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και όλα θα αλλάξουν στη ζωή σου πολύ σύντομα. Η σημερινή Πανσέληνος στον Ταύρο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με έναν παλιό σου έρωτα. Καταπολέμησε τις τάσεις πισωγυρίσματος, που ενδέχεται να σε κυριεύσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Η δουλειά θα έχει σήμερα πολλές ικανοποιητικές στιγμές, αγαπητέ Αιγόκερε, και θα μπορέσεις να δείξεις για άλλη μια φορά τις άπειρες ικανότητές σου σχετικά με το αντικείμενό σου. Τα έξοδά σου αυξάνονται και χρειάζεται προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σου.







Υδροχόος
20/1-19/2

Τα νεύρα σου σήμερα είναι ο μοναδικός παράγοντας που ενδεχομένως θα απειλήσει τα σχέδιά σου, φίλε Υδροχόε, και αυτό λόγω της Πανσελήνου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και φορτίζει το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Συγκρατήσου μπροστά στις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιαστούν και αξιοποίησε τις ικανότητές σου που είναι πολλές, για να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις στις προβληματικές καταστάσεις, που σε αγχώνουν και σε βγάζουν εκτός προγράμματος.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, καλύτερα να αποφύγεις τις συζητήσεις που αποτελούν κόκκινο πανί, γιατί μάλλον θα βρεθείς να διαφωνείς με τον σύντροφό σου. Δείξε την καλύτερή σου διάθεση και κάνετε μαζί μια ήρεμη βόλτα. Αν πάλι αναζητάς ακόμη το άλλο σου μισό, η μέρα ευνοεί τις γνωριμίες. Ανοίξου σε καινούργιο κόσμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αγαπητέ Υδροχόε, η επαγγελματική σου ζωή είναι αρκετά πιεσμένη, αλλά με τον κατάλληλο προγραμματισμό θα ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις και θα ανοίξεις προοπτικές στην εργασία σου, που θα σου αποδώσουν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σε μια μέρα, όπου αρκετά χρέη πρέπει να τακτοποιηθούν, για να μπορέσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα στα έσοδα - έξοδα.




Ιχθείς
20/2,20/3

Αγαπητέ Ιχθύ, η λογική πρέπει σήμερα να πάρει το πάνω χέρι, για να βγεις από κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει, λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και σε επηρεάζει άμεσα. Μην αφήνεις το συναισθηματισμό και την ευαισθησία σου να αποφασίζουν για εσένα. Να ξέρεις πάντως ότι όσα σκέφτεσαι, μπορούν να υλοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή με ποιους μοιράζεσαι τα σχέδιά σου και ποιους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, αρκετά προβλήματα λύνονται και η σχέση σου παίρνει τη μορφή που επιθυμούσες. Φτιάξε ακόμα περισσότερο το κλίμα, με μια ρομαντική βόλτα παρέα με τον σύντροφό σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου στους ανθρώπους που σε πλησιάζουν και μη γίνεσαι εριστικός μαζί τους, χωρίς σημαντικό λόγο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, στη δουλειά σου θα υπάρξει αρκετή ένταση και θα χρειαστεί να κάνεις πολύ προσεκτικές κινήσεις, χωρίς εκνευρισμό, για να συνεννοηθείς με τους συνεργάτες σου. Πάντως, ακόμα και τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια καλύτερη φάση και να σε γλιτώνουν από το άγχος που νιώθεις.
Πηγή: myastro.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Οι δέκα πιο ένοχοι σκύλοι

Posted: 28 Oct 2012 03:01 PM PDT






Βλέμματα γεμάτα τύψεις..
.









newsbeast.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ταξίδι από τα Ιμαλάια μέχρι τα όρια του Σύμπαντος

Posted: 28 Oct 2012 02:49 PM PDT






Τους τελευταίους μήνες το Διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, πότε με την αποστολή του Curiosity στον πλανήτη Άρη..
.

με τη βαθύτερη φωτογραφία μέχρι σήμερα, τα μόρια ζάχαρης, με την προσομοίωση του Γαλαξία από τη NASA, αλλά και με την ελεύθερη πτώση του Felix Baumgartner.

Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχουμε δεί ουσιαστικά τίποτα από το αχανές Σύμπαν και μέχρι να βρούμε τον τρόπο να ταξιδέψουμε με την ταχύτητα του φωτός (ή μάλλον μεγαλύτερη), τότε απλά θα αρκεστούμε σε ομολογουμένως εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα υπερτηλεσκόπια μας, που φτάνουν μέχρι κάποια απόσταση.

Αν, όμως, θέλετε κάνετε ένα ταξίδι σε απόσταση 13.7 δισ. χρόνια από τώρα, τότε δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε το παρακάτω video (σε ποιότητα HD). Ξεκινάτε από τα Ιμαλάια και φτάνετε μέχρι το Big Bang. Στο τέλος του video θα καταλάβετε ότι είμαστε πολύ μικροί και ότι ουσιαστικά δεν έχουμε εξερευνήσει τίποτα…(εκτός ο Κόσμος μας είναι και αυτός προσομοίωση στον υπολογιστή κάποιου…)






techgear.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Tα 5 πιο γελοία δώρα που σίγουρα δεν θα θέλατε να λάβετε στα γενέθλια σας!!! (pics)

Posted: 28 Oct 2012 02:41 PM PDT






Τα 5 πιο γελοία και χιουμοριστικά δώρα που κανείς δεν θα ήθελε να του δωρίσουν!!


































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Οι τύποι χορευταράδων που θα συναντήσεις σε ένα club

Posted: 28 Oct 2012 02:33 PM PDT






Αν δεν είσαι κι εσύ ένας από αυτούς, σίγουρα τους έχεις πετύχει δίπλα σου…


Δείτε το χιουμοριστικό βίντεο:





tsantiri.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔΕΙΤΕ: 26χρονη γέρασε μέσα σε λίγες ημέρες λόγω αλλεργίας

Posted: 28 Oct 2012 02:24 PM PDT






Μέσα σε 30 ημέρες γέρασε πριν από την ώρα της και ας είναι μόλις 26 χρόνων...


Ο λόγος για το άτυχο κορίτσι από το Βιετνάμ, Nguyen Thi Phuong, η οποία γέρασε κατά 30 χρόνια, εξαιτίας κάποιας αλλεργικής αντίδρασης.

Τώρα μοιάζει με μια ηλικιωμένη κυρία, με πολλές ρυτίδες και χαλάρωση στο δέρμα.

Η ίδια πιστεύει ότι η περίπτωσή της οφείλεται στην αλλεργία της στα θαλασσινά και τονίζει ότι το 2008 είχε υποστεί αλλεργικό σοκ.

"Ένιωθα έντονη φαγούρα σε όλο μου το σώμα και ξυνόμουν στον ύπνο μου", είπε, ενώ πρόσθεσε: "Μετά από ένα μήνα σταμάτησε λίγο η φαγούρα, αλλά είχα ακόμη εξανθήματα στο δέρμα και στράφηκα στην ιατρική. Τότε εξαφανίστηκαν όλα τα σημάδια και η φαγούρα, αλλά το δέρμα μου άρχισε να χαλαρώνει και να κάνει ρυτίδες".

Στη συνέχεια πήρε άλλο φάρμακο για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του γήρατος, αλλά δεν είδε αποτέλεσμα.









to-kounavi.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ντύθηκε σέξι λεοπάρδαλη και.. ζήτησε τη γνώμη μας!

Posted: 28 Oct 2012 02:17 PM PDT






Είναι ενθουσιασμένη με τη γιορτή του Halloween και δεν το κρύβει..



Είπε, λοιπόν η Fergie να δοκιμάσει τη στολή της και να ζητήσει τη γνώμη των θαυμαστών της!

Φέτος αποφάσισε να ντυθεί λεοπάρδαλη, και ανέβασε τη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο twitter, ενημερώνοντας τους 467.000 followers της..  και κάνοντας λόγο για μια «άτακτη γατούλα»!





kamikaze
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΔEITE: Ο παλαιότερος υπολογιστής του κόσμου που λειτουργεί!

Posted: 28 Oct 2012 02:09 PM PDT






Άν σκέφτεστε ότι ο παλιός σας υπολογιστής ήταν κάτι σαν δεινόσαυρος , διαβάστε το παρακάτω άρθρο...


Πρόσφατα ,ο παλιότερος εν λειτουργία υπολογιστής ανασύρθηκε από την αποθήκη του και ααποκαθίσταται η πλήρης λειτουργία του, στο Εθνικό Μουσείο Υπολογιστών του Bletchley Parkστη Βρετανία.Ο υπολογιστής ονομάζεται Harwell Computer και είναι επίσης γνωστός και ως WITCH (Wolverhampton Instrument for Teaching Computing from Harwell).Για να λειτουργήσει βασίζεται σε ηλεκτρομαγνήτες (relays) και ξεκίνησε να λειτουργεί το ...1951!





Από το 1952-1957 χρησιμοποιήθηκε στο Ίδρυμα έρευνας για την Ατομική Ενέργεια στο Oxforshide.Τα επόμενα χρόνια, και μέχρι το 1973, λειτουργούσε σαν εκπαιδευτικό εργαλείο στο Staffordshire TechnicalCollege.Μετά δωρήθηκε στο Museum of Science and Industry in Birmingham, όπου και βρισκόταν αποθηκευμένο για τα, σχεδόν 30, τελευταία χρόνια.





Το γιγαντιαίο μηχάνημα, βγαίνει τώρα από τη ναφθαλίνη για να μπορέσει το κοινό να το δεί και να το θαυμάσει στο National Museum of Computing. Δανείζεται για να αποτελέσει μέρος του προγράμματος Διατήρησης των Υπολογιστών για την Κοινωνία και ξανασυναρμολογείται προσεκτικά με βάση παλιές φωτογραφίες.Αν και τα πρωτότυπα διαγράμματα των κυκλωμάτων του υπάρχουν για να βοηθήσουν την αποκατάσταση,δεν υπάρχει τίποτε άλλο για να προχωρήσει περαιτέρω η προσπάθεια.Οι φωτογράφοι αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμοι για τη σωστή επανασυναρμολόγηση του μηχανήματος.





Ο υπολογιστής Harwell αποτελεί αξιόλογο ιστορικό κομμάτι γιατί είναι ο παλιότερος "επιζήσας" υπολογιστής που μπορεί να δουλέψει ακόμα με ηλεκτρονικά αποθηκευμένα δεδομένα και προγράμματα.Βοήθησε να σχεδιαστούν οι πρώτοι πυρηνικοί αντιδραστήρες στη Βρετανία στη δεκαετία του '50.Η αποκατάσταση θα τελειώσει λίγους μήνες πρίν ο WITCH μπορέσει να επιδειχθεί δίπλα σε έναν άλλο ιστορικό υπολογιστή, τον Colossus Mark II.



pinnokio.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ζωγραφίζοντας με μια… μπάλα του μπάσκετ!

Posted: 28 Oct 2012 02:01 PM PDT






Μπορεί να μην είναι και το πρώτο μπόι, όμως η νεαρή Κινέζα που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο λατρεύει το μπάσκετ...


Οι κινήσεις της, οι πάσες, οι βολές είναι το λιγότερο καταπληκτικές. Ειδικά ο τρόπος που χειρίζεται τη μπάλα είναι μοναδικός! Γιατί πώς αλλιώς θα μπορούσα να περιγράψω το γεγονός ότι η Ohisee χρησιμοποιεί την μπάλα του μπάσκετ ως… πινέλο ζωγραφικής, για να δημιουργήσει εκπληκτικά πορτρέτα στον καμβά; Μάλιστα, καλά διαβάσατε. Με μοναδικό «εργαλείο» της μια μπάλα και έναν κουβά με κόκκινη μπογιά η δημιουργηκότητα της νεαρής Κινέζας δεν έχει τέλος… Άλλωστε είναι και αυτός ένας τρόπος για να πάρει την εκδίκησή της, αφού -λόγω ύψους- δεν μπόρεσε να ασχοληθεί με το μπάσκετ ως άθλημα. Το έκανε, λοιπόν, τέχνη, και πέτυχε πολλά… τρίποντα! Δείτε πώς!





perierga.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Σκοτώθηκε σε τροχαίο γνωστή τραγουδίστρια!!!

Posted: 28 Oct 2012 01:55 PM PDT
















Τραγικό θάνατο βρήκε η τραγουδίστρια...



της R & B, Natina Reed, μία ημέρα πριν κλείσει τα 32 της χρόνια. Η
άτυχη Natina παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ διέσχιζε πεζή κεντρικό
αυτοκινητόδρομο της Georgia, βόρεια της Ατλάντα. Σύμφωνα με ανακοίνωση
της αστυνομίας το ατύχημα έγινε το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 στις 10:30
μ.μ (τοπική ώρα), στο προάστιο του Lilburn. Ο οδηγός του αυτοκινήτου
κάλεσε ασθενοφόρο και η Reed μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο, αλλά ήταν
ήδη αργά. 


thestival.gr















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μετριάστε τη ζήλια σας σε 7 απλά βήματα

Posted: 28 Oct 2012 01:45 PM PDT




Όλα είναι εφικτά, ακόμα και το να μεταμορφωθείτε από μια ζηλιάρα σκύλα σε μια ήρεμη γατούλα.



Όταν η ζήλεια τείνει να σας κλείσει το σπίτι, καλό είναι να κάνετε τα
πάντα προκειμένου να την κλείσετε εσείς σ' ένα μικρό σκοτεινό κουτάκι
στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Εκεί ακριβώς θα πρέπει να την αφήσετε για
πάντα και να μην την αφήσετε να ξανα-απειλήσει τη σχέση σας με το
σύζυγό σας.



  • Αρχικά, πολύ βασικό είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Στη
    μάχη με τη ζήλεια όλα είναι στο μυαλό και αν δεν είστε ειλικρινείς και
    πρόθυμες να παραδεχθείτε τα πάντα, δεν θα βρείτε τη λύση που επιθυμείτε.
    Αντίθετα, θα συνεχίσετε να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας και να
    επιδεινώνετε την κατάσταση.


  • Συνειδητοποιήστε πως κάθε άνθρωπος είναι δυνατόν να αρέσει σε
    παραπάνω από ένα άτομα σε αυτόν τον πλανήτη. Το γεγονός πως ο σύζυγός
    σας είναι παντρεμένος δε σημαίνει πως αυτόματα είναι και αδιάφορος για
    όλες τις υπόλοιπες γυναίκες που όταν τον κοιτάζουν ή τον γνωρίζουν δεν
    μπορούν να ελέγξουν το αν θα τους αρέσει ή όχι. Είτε είναι παντρεμένος
    είτε όχι, ένας άνδρας δικαιούται να έχει τις θαυμάστριές του, όπως
    ακριβώς και εσείς. Το θέμα είναι να τις κρατήσει σε απόσταση και να μη
    ρισκάρει το γάμο του.


  • Παραδεχθείτε πως το γεγονός ότι ο σύζυγός σας αρέσει, σας προσφέρει
    μια ενδόμυχη ικανοποίηση που δεν την αλλάζετε με τίποτα. Αντί να μείνετε
    όμως στην ικανοποίηση και να αισθανθείτε περήφανη για τον άνθρωπο που
    έχετε δίπλα σας ή για τον εαυτό σας που τον κατέκτησε, επιλέγετε να
    ζηλεύετε και να κάνετε εαυτούς και σύζυγο χάλια… Μήπως πρέπει να
    αναθεωρήσετε τις απόψεις σας;


  • Βάλτε κι εσείς με τη σειρά σας όρια στο δικό σας φλερτ. Είναι
    παράλογο να απαιτείτε από το σύζυγό σας να μην σηκώνει καν τα μάτια του
    για να κοιτάξει μια άλλη γυναίκα, ενώ εσείς επιδίδεστε σε ασύστολο φλερτ
    προκειμένου να επιβεβαιώσετε τον εγωισμό σας και να αναζωογονηθείτε.
    Σκεφτείτε πώς θα νιώθατε αν ήσασταν στη θέση του, στερημένη από κάθε
    ευκαιρία να νιώσετε ποθητή και όμορφη. Επίσης σκεφτείτε πως εφόσον εσείς
    φλερτάρετε θέτοντας όρια και έχοντας μάτια μόνο για το σύζυγό σας, ίσως
    κάτι τέτοιο δεν θα έπρεπε να θεωρείται τόσο επικίνδυνο για το σύζυγό
    σας.


  • Άλλο ειλικρινής σχέση και σεβασμός, άλλο απόλυτος έλεγχος του
    συντρόφου και επιβεβαίωση καχυποψίας. Αν απαιτείτε ειλικρίνεια από το
    σύζυγό σας, φροντίστε να είστε έτοιμη να την χειριστείτε. Γιατί δεν έχει
    κανένα νόημα να τον βάζετε να σας λέει τα πάντα, ακόμα και την
    παραμικρή ατασθαλία με λεπτομέρειες μόνο και μόνο για να τον
    κατηγορήσετε και τελικά να χρησιμοποιήσετε ό,τι σας λέει εναντίον του.
    Εκτιμήστε την ειλικρίνεια, κατανοήστε το σύζυγό σας και μην τον
    τιμωρείτε με δυσπιστία και καχυποψία, γιατί τελικά απλά τον ωθείτε να
    σας λέει ψέματα, αφού με αυτά θα έχει την ησυχία του.


  • Αναλογιστείτε πόσο κακό κάνει πρακτικά σε μία σχέση η ζήλεια. Ο
    πιθανότητες να φανεί άπιστος ο σύντροφός σας παραμένουν οι ίδιες είτε
    εσείς ζηλεύετε είτε όχι. Γιατί λοιπόν να υποφέρετε από δυνατούς πόνους
    στο στομάχι, νευρικότητα, άγχος, στεναχώρια κλπ κλπ ή να κουράζετε το
    σύζυγό σας με σκληρά λόγια, ειρωνείες και κακεντρεχή σχόλια εφόσον
    μπορείτε να τα αποφύγετε σκεπτόμενες λογικά; Στο κάτω κάτω, οι
    συγκεκριμένες ακραίες συμπεριφορές ζήλειας, όχι μόνο δεν πρόκειται να
    αποτρέψουν τον άνθρωπό σας από το να κάνει κάτι με κάποια άλλη, αλλά
    μάλλον θα τον ωθήσουν ακριβώς εκεί, προκειμένου να βρει διέξοδο από την
    καταπιεστική συμπεριφορά σας.


  • Συνειδητοποιήστε πως η ζήλεια, όταν ο άνθρωπος που έχετε απέναντί
    σας είναι απόλυτα εντάξει, μπορεί να θεωρηθεί και προσβολή. Και δεν
    είναι όμορφο να προσβάλλετε τον σύζυγό σας…

ΠΗΓΗ: queen.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Μ. Χρουσαλά – Λ. Πατίτσας: Επιστροφή στο σπίτι με την κορούλα τους!

Posted: 28 Oct 2012 01:36 PM PDT





Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Τετάρτη η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της Λεό Πατίτσας μετά

τον ερχομό της κορούλας τους. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους
απαθανάτισε κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο ΙΑΣΩ και οι δυο τους
έλαμπαν από χαρά.





Με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη η όμορφη Μαριέττα και ο σύζυγός της αναχώρησαν για το σπίτι τους τελικά σήμερα το απόγευμα, κρατώντας στην αγκαλιά τους την μικρή τους πριγκίπισσα.


Η Μαριέττα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό το μεσημέρι της Τετάρτης ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 3.450 γραμμάρια.


Ο γυναικολόγος της Θάνος Παράσχος είχε μίλησε στο TLIFE αναφέροντας χαρακτηριστικά:
Οι πόνοι της ξεκίνησαν το πρωί (σ.σ. της Τετάρτης), την είδα πρώτα εγώ
και μετά πήγε στο Ιασώ όπου εξελίχθηκε ο τοκετός γρήγορα και ομαλά. Η
ίδια ήταν πολύ καλά και χαρούμενη όπως πάντα και ο σύζυγος το ίδιο
κεφάτος. Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός. Κοντά της είναι φυσικά ο σύζυγός
της αλλά και όλη η οικογένεια.


Στο πλευρό της Μαριέττας από την πρώτη στιγμή ήταν ο σύζυγός της,
αλλά και ο αδερφός της Θανάσης, όπως επίσης και όλη η οικογένεια που
περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό της μπέμπας.


Δες τις φωτογραφίες













Με τον αδερφό της Θανάση Χρουσαλά




Ο Θάνος Παράσχος με τη Μαριγώ Λαιμού




tuned













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πως κλείνουν τα σύνορα Ινδίας – Πακιστάν, κάθε μέρα!

Posted: 28 Oct 2012 01:31 PM PDT




Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη τελετή λαμβάνει χώρα, κάθε μέρα στο Wagah, τη μοναδική
διάβαση που συνδέει την Ινδία με το Πακιστάν.

Η τελετή που πραγματοποίειται από τους στρατούς των
δύο χωρών μπορεί να χαρακτηριστεί από φαντασμαγορική εώς αστεία. Σίγουρα
πάντως είναι τελείως διαφορετική απ'ότι έχουμε συνηθίσει.

tromaktiko













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η αλήθεια για την ξυπόλυτη σημαιοφόρο και τα σχόλια στο Διαδίκτυο

Posted: 28 Oct 2012 01:23 PM PDT




Το κεντρικό πρόσωπο της
μαθητικής παρέλασης της Αθήνας έγινε

μία σημαιοφόρος, η οποία παρήλασε…
ξυπόλυτη, με τα θετικά σχόλια στο Διαδίκτυο να είναι πολλά.



Χρειάστηκε να περάσουν λίγες ώρες μέχρι να διευκρινιστούν οι λόγοι της παρουσίας της στην παρέλαση δίχως παπούτσια.





Από το Υπουργείο Παιδείας, διά στόματος γενικού διευθυντή, Ιωάννη Γεωργακόπουλου, ανακοινώθηκε:


«Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τόσο υπεύθυνα, όσο και εγγράφως, ότι η
αναφερθείσα είδηση σε όλα τα τηλεοπτικά μέσα, σχετικά με το συμβάν της
ξυπόλυτης μαθήτριας σημαιοφόρου, αδικεί πλήρως τη μαθήτρια, η οποία
ακριβώς στο ύψος του ΠΑΡΚΙΝΓΚ της Βουλής έχασε το βήμα της εξαιτίας του
ενός υποδήματός της (γόβες με τακούνια) που της βγήκε από το πόδι.


Αντί να σταματήσει και να προκαλέσει σύγχυση τόσο στη διμοιρία της
από τις σημαίες όσο και στις ακολουθούμενες διμοιρίες αγοριών και
κοριτσιών του λυκείου της, με πολύ έξυπνο τρόπο, έβγαλε ταυτόχρονα άμεσα
και το άλλο παπούτσι της και πλέον ξυπόλυτη συνέχισε να παρελαύνει.


Όσον αφορά στα βγαλμένα παπούτσια της, άμεσα τα μάζεψε ένας
εμπλεκόμενος στην παρέλαση άνδρας και τα πήγε προς την άκρη, προκειμένου
να μη σημειωθεί κάποιο ατύχημα από τους ερχόμενους παρελαύνοντες
μαθητές αλλά και για να μπορούν να δοθούν στη μαθήτρια, η οποία δεν
έχασε την ψυχραιμία της αλλά ούτε υπολόγισε την ενδεχόμενη απώλεια των
παπουτσιών της, θεωρώντας ότι η εθνική παρέλαση μια τέτοια ημέρα
υπερτερεί κάθε άλλης κίνησης.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΧΛΕΥΑΖΩΝ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ.


Αδικούμε τόσο την ίδια ως μαθήτρια αλλά και την εθνική μας εορτή.


Με εκτίμηση για την αποκατάσταση της αλήθειας».

zougla














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έδωσε 12.000 ευρώ σε εγχειρήσεις για να μοιάζει στην...Barbie! Δες πως έγινε!

Posted: 28 Oct 2012 01:16 PM PDT




Τι μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα… Νομίζει ότι είναι η

Barbie! Έχουμε ακούσει μικρά παιδάκια να θέλουν να μοιάσουν με την
Barbie, αλλά μια 24χρονη κοπέλα;





Δείτε την... Η Σαρλότ Χοτμαν έχει ξοδέψει μέχρι στιγμής 10.000 λίρες
για να υποβληθεί σε εγχειρήσεις που θα την κάνουν να μοιάζει με την
αγαπημένη κούκλα των μικρών κοριτσιών.























ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αγνώριστη η ηθοποιός στη νέα της ταινία!

Posted: 28 Oct 2012 01:07 PM PDT

 Μετά τον χωρισμό της ετοιμάζει νέα ταινία και είναι αγνώριστη!...


Διατηρεί, όμως, πάντα τις ίδιες γοητευτικές γωνίες στο πρόσωπό της που την κάνουν πολύ, πολύ ελκυστική!



Η Vanessa Paradis πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία που φέρει τον τίτλο Fading Gigolo και η κοντή καστανή περούκα την κάνει αγνώριστη.



Μαζί της στην ταινία παίζει και ο John Turturro από τους Transformers. Η ταινία έχει να κάνει με έναν άντρα ο οποίος γίνεται ζιγκολό προκειμένου να βοηθήσει τον φίλο του τον οποίο υποδύεται ο Woody Allen.







Πάντως, μετά τον χωρισμό της με τον Johnny Depp με τον οποίο ήταν μαζί 14 ολόκληρα χρόνια και έχουν και δύο παιδιά, η Vanessa Paradis φαίνεται να διανύει μια πολύ δημιουργική περίοδο. Μιλώντας στο περιοδικό W είπε: Δεν πιστεύω στην έννοια της αδερφής ψυχής.Γενικά, όταν βάζεις ταμπέλες όπως σύζυγος ή αδερφή ψυχή είναι σαν να ξέρεις το τέλος του βιβλίου. Και δεν μου αρέσει να ξέρω το τέλος του βιβλίου!



newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Tο καμάκι!

Posted: 28 Oct 2012 12:55 PM PDT

 Μια γυναίκα καθόταν σε ένα μπαρ με τις φίλες της και έπινε το ποτό της...


μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς, όταν ένας εξαιρετικά ψηλός, όμορφος και φοβερά σέξι νεαρός μπήκε στην αίθουσα.



-Ήταν τόσο εντυπωσιακός, που η γυναίκα δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από πάνω του.



Ο νεαρός πρόσεξε το επίμονο βλέμμα της και πήγε κατευθείαν ....



κοντά της.

-Πριν μπορέσει αυτή να ζητήσει συγγνώμη για το επίμονο βλέμμα της, αυτός έσκυψε μπροστά της και της ψιθύρισε στο αυτί:



-Θα κάνω τα πάντα, απολύτως τα πάντα, οτιδήποτε θέλεις να κάνω, απολύτως τα πάντα, ασχέτως πόσο διεστραμμένο, μόνο για 20 ευρώ, με μια προϋπόθεση.



Η γυναίκα, ρώτησε πια ήταν η προϋπόθεση.



Ο νεαρός απάντησε:



- Πρέπει να μου πεις αυτά που θέλεις να κάνω μόνο με 4 λέξεις



Η γυναίκα σκέφτηκε την πρότασή του για λίγο, και μετά, αργά, έβγαλε από την τσέπη της ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, το οποίο το έβαλε στο χέρι του άνδρα, μαζί με την διεύθυνση του σπιτιού της.



Τον κοίταξε έντονα στα μάτια, και αργά, του ψιθύρισε στο αυτί...



- Καθάρισε το σπίτι μου...



i-diadromi.com




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες την Δευτέρα

Posted: 28 Oct 2012 12:46 PM PDT

 Καιρός: νεφελώδης με βροχές και τοπικά καταιγίδες...


Τα φαινόμενα, τα οποία στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι κατά τόπους έντονα, από το βράδι θα ασθενήσουν.

Άνεμοι: Νότιοι 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και θα ασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.



Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος



Καιρός: Νεφελώδης με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα είναι μέχρι το μεσημέρι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι: Δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους από 12 έως 19 βαθμούς κελσίου.



Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος



Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα.

Άνεμοι: Νότιοι 7 με 8 που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.



Κυκλάδες, Κρήτη



Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες.

Άνεμοι: Νότιοι 7 με 8 που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 6 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.



Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα



Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες αρχικά στις βορειότερες περιοχές και βαθμιαία και στις υπόλοιπες. Το βραδύ τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 8 και στα βόρεια τοπικά 9 μποφόρ. Από αργά το βραδύ θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου.



Αττική



Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Βελτίωση από το απόγευμα.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί.

Θερμοκρασία: Από 20 έως 24 βαθμούς κελσίου.



Θεσσαλονίκη



Καιρός: Νεφώσεις με βροχή και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το βράδι.

Άνεμοι: Νότιοι 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί.

Θερμοκρασία: Από 16 έως 20 βαθμούς κελσίου.



newsit.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

TEST: Πόσο Ελληνάρας είσαι;

Posted: 28 Oct 2012 12:40 PM PDT



Πόσο Ελληνάρας είσαι...


Μια έρευνα για να μάθεις καλύτερα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου. Γιατί ο Ελληνάρας είναι μοναδικός στο είδος του. Κάνε το τεστ.


Τι σημαίνει να είσαι Ελληνάρας; Διάβασε 30 προτάσεις με συνήθειες και συμπεριφορές από την καθημερινότητα και μέτρα πόσες ισχύουν για σένα...

Μην ντρέπεσαι, παραδέξου τες. Άλλωστε τι καλύτερο από το να πάρεις προαγωγή και από Έλληνας να γίνεις.. Ελληνάρας!
Τεστ Ελληνάρα: Σημείωσε ΝΑΙ σε κάθε πρόταση που ισχύει για σένα:

1. Kάνεις jogging για 5χλμ και παίρνεις ασανσέρ για τον 1ο όροφο.

2. Έχεις πει καλημέρα στις 3 το μεσημέρι και καλησπέρα στη 1 τη νύχτα.

3. Δεν τρως ποτέ βραδινό πριν τις 10μμ.

4. Έχεις φάει πρωινό πριν πας για ύπνο.

5. Πρέπει τουλάχιστον τρεις φορές το χρόνο να πας στον σταθμό των ΚΤΕΛ για να παραλάβεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ μέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι βουνού, ελιές και λεμόνια.

6. Σημαιοστολίζεσαι να πας για καφέ, αλλά τσαμπουκαλεύεσαι στον πορτιέρη του κλαμπ που δεν σε βάζει μέσα γιατί φοράς σαγιονάρες.

7. Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον μια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου.

8. Παραπονιέσαι ότι κάνει κρύο όταν έχει 27 βαθμούς.

9. Βρίσκεις τους τουρίστες αστείους και τους μαθαίνεις να λένε «malaka».

10. Έχεις δέκα χρόνια να μπεις σε λεωφορείο.

11. Περιγράφεις το κτίριο της Interamerican στην Κηφισίας ως «ουρανοξύστη».

12. Έχεις πέσει σε μποτιλιάρισμα στις 6 πμ της Κυριακής.

13. Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάββατο πρέπει να
ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα μαγαζιά κλείνουν στις 3.

14. Χειροκροτείς τον πιλότο όταν προσγειωθείς.

15. Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ και δεν το δίνεις στον παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ευρώ που σου ζητάει.

16. Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία.

17. Δεν σου κάνει εντύπωση γομάρι 30 χρονών να ζει με τους γονείς του ή 25 και να μην έχει βγάλει ούτε μεροκάματο.

18. Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήματα για τα βασικά είδη ανάγκης, αλλά πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας.

19. Μισείς τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις
ένας από αυτούς.

20. Ξέρεις ότι οι άλλοι είναι όλοι Τουρκόσποροι ή Σλάβοι, αλλά είσαι
βέβαιος ότι ο Μέγας Αλέξανδρος βρίσκεται στην αρχή της δικής σου
κληρονομικής αλυσίδας.

21. Κυριακή πρωί κοινωνάς στην εκκλησία και το απόγευμα ρίχνεις
βρισίδια στο γήπεδο.

22. Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόμο και απολογείσαι σ'
αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριβώς το ίδιο.

23. Καυχιέσαι που ήσουν Λοκατζής στο Μεγάλο Πεύκο χλευάζοντας τους πεζικάριους, αλλά βάζεις βύσμα για να πάει ο γιος σου Κόρινθο και ειδικότητα διαβιβαστής στο Χαϊδάρι.

24. Πας γυμναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα.

25. Καυχιέσαι που ο γιος σου είναι μπήχτης και η κόρη σου παρθένα.

26. Είσαι βέβαιος ότι το κακό μάτι έχει αποδειχτεί και επιστημονικά.

27. Ξέρεις τόσα πολλά μυστικά του Κράτους, που αν ανοίξεις το στόμα σου, το λιγότερο που μπορεί να συμβεί είναι να καταρρεύσει η Παγκόσμια πολιτική τάξη και να ξεκινήσει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.

28. Όταν σταματάς στο φανάρι έχεις το χέρι στην κόρνα.
29. Οι νοικοκυρές βάζουν σεμεδάκι πάνω απ' την οθόνη του PC.

30. Έχεις αναρωτηθεί σε τι χρησιμεύει η «διάβαση πεζών».

Αν σημείωσες ΝΑΙ σε περισσότερες από 15 από τις παραπάνω προτάσεις, τότε ανακηρύσσεσαι και επίσημα ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ. Συγχαρητήρια! Αν όχι, τότε μην ανησυχείς, είσαι απλά ένας φυσιολογικός πολίτης του κόσμου.

frappedoupoli.blogspot.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο Παντελίδης ξεσήκωσε τη Βανδή ...

Posted: 28 Oct 2012 12:26 PM PDT




Στο «Posidonio» όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και ο Αντύπας βρέθηκε

χτες ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στο
youtube με τα τραγούδια του.



Η τραγουδίστρια όταν ενημερώθηκε ότι ο Παντελίδης ήταν στο μαγαζί κατέβηκε και πήγε στο τραπέζι του να τον χαιρετήσει.



Όταν ο Παντελής πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να ερμηνεύει τις επιτυχίες του, το μαγαζί «σηκώθηκε» στον αέρα.



Το κέφι έφτασε στο ζενίθ και ακόμα και η Δέσποινα Βανδή άρχισε να χορεύει και να τραγουδάει μαζί του!






















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

10 σημάδια πως σε γουστάρει η κολλητή της

Posted: 28 Oct 2012 12:18 PM PDT







Μπορεί αυτό το sci-fi σενάριο να βγει αληθινό; Ναι, αν η φίλη της παρουσιάζει έντονα
κάποια από τα παρακάτω ύπουλα σημάδια.


Όλα μέσα στη ζωή είναι και έχουμε ακούσει ουκ ολίγες ιστορίες με
φιλενάδες που «δανείστηκαν» το αγόρι της φίλης τους σαν να ήταν ασετόν.
Αυτές οι περιπτώσεις όμως δεν είναι η νόρμα, και το να κάνεις σεξ κάποια
στιγμή με την κολλητή της θα έλεγε κανείς πως είναι μια από τις πιο
τραβηγμένες αντρικές φαντασιώσεις (που καλύτερα να κρατήσεις για τον
εαυτό σου και να μην τη μοιραστείς με το κορίτσι σου). Ίσως όμως όλα
αυτά να μην είναι τελικά και τόσο στη σφαίρα της φαντασίας σου, αν η
φίλη της κοπέλας σου δεν σέβεται το friend's etiquette και περνάει συχνά
την κατακόκκινη διαχωριστική γραμμή που υπάρχει νοερά ανάμεσά σας. Πως
θα διαπιστώσεις ότι συμβαίνει αυτό; Τα παρακάτω 10 σημάδια είναι μερικές
καλές πρώτες ενδείξεις.

1. Απέκτησε αμέσως μαζί σου προσωπική επαφή
Είσαι μεσίτης; Ζήτησε το email σου για να εξυπηρετήσει έναν γνωστό που
ψάχνει σπίτι. Είσαι γιατρός; Ρωτάει σε ποιο νοσοκομείο δουλεύεις να
περάσει καμία μέρα για τσεκάπ. Είσαι web developer; Εννοείται πως θέλει
το τηλέφωνό σου, καιρό τώρα σκέφτεται να ανοίξει site. Ναι, όλα τα
παραπάνω μπορεί όντως να κρύβουν αθώες προθέσεις. Αλλά οι αθώες
προθέσεις της κανονικά οφείλουν να περάσουν μέσω της κολλητής της. Και
το να παρακάμπτει τον μεσάζοντα από την πρώτη κιόλας γνωριμία σας, δεν
είναι καθόλου καλή αρχή.

2. Σε πιάνει (κυριολεκτικά) Κοροϊδευτικά,
τρυφερά, τυχαία, μοιραία, δεν έχει σημασία. Η κολλητή της γκόμενάς σου,
εκτός αν τυχαίνει να είναι και δική σου κολλητή, απαγορεύεται να σου
διώχνει σφολιάτες μπουγάτσας από τα μούσια, απαγορεύεται να σου στρώνει
την τούφα που πετάει, να σε γαργαλάει και να σε σπρώχνει σκούζοντας
«έλααααα» όποτε την ειρωνεύεσαι. Σκέψου τον εαυτό σου σαν έκθεμα. Μπορεί
να σε βλέπει, αλλά όχι να σε αγγίζει. Διαφορετικά εκτίθεστε και οι δύο.

3. Σου μιλάει συνεχώς online
Προφανώς δεν εννοούμε να πάρει μέρος στο διάλογο που εκτυλίσσεται στο
wall σου, κάτω από το άρθρο για το Homeland που ανέβασες. Εννοούμε inbox
στο facebook, DM στο twitter, μηνύματα στο msn και στο gtalk. Μια φορά
στο τόσο, κανένα πρόβλημα. Δύο φορές στο τόσο, δεν χάλασε και ο κόσμος.
Αλλά σχεδόν κάθε μέρα; Άλλες δουλειές δεν έχει η δεσποινίς από το να
μιλάει στους ξένους γκόμενους;





  4. Σου παίρνει δώρα
Όχι μόνο επιτρέπεται να σου πάρει δώρο όταν την καλέσεις στα γενέθλιά
σου, επιβάλλεται κιόλας. Αλλά το «είδα αυτό το μπρελόκ Darth Vader και
σε σκέφτηκα» δεν στέκει σε κανένα παράλληλο σύμπαν, σουηδικό ή μη. Διότι
αν η φίλη της σου αγοράζει το μπρελόκ, η δικιά σου τι πρέπει να σου
αγοράσει; Διαστημόπλοιο;

5. Σε προσκαλεί στις εξόδους τους Ο
γενικός κανόνας λέει πως τα κορίτσια, ειδικά εκείνα που είναι σε σχέση,
όταν βλέπουν μια στο τόσο τις φίλες τους, επιδιώκουν να μην είσαι και
εσύ εκεί, για να πουν τα δικά τους (και βεβαίως για να σε
κουτσομπολέψουν). Φυσικά και θα βρεθείτε κάποτε ομαδικώς, κυρίως με
πρωτοβουλία της κοπέλας σου. Η φίλη της που σε συμπαθεί, θα χαρεί να
πάτε σινεμά κάποια στιγμή όλοι μαζί. Η φίλη που σε γουστάρει, σου έχει
ήδη βγάλει εισιτήριο.

6. Προσπαθεί να βρεθείτε μόνοι σας Ένας
άλλος άγραφος γενικός κανόνας λέει πως, όποτε βρίσκεστε με την κολλητή
της, είναι παρούσα και η κοπέλα σου. Εκτός αν έπεσες πάνω της τυχαία,
δεν έχεις κανένα λόγο να πίνετε ποτό οι δυο σας με την φίλη της. Και αν
πέφτεις πάνω της «τυχαία» συχνά, να το κοιτάξεις επίσης.





  7. Σου δίνει υλικό για φαντασιώσεις
Αρχικά ήθελε να σου δείξει κάτι νεοκλασικά κτίρια που ανέβασε στο
instagram, αλλά τελικά κατέληξες να χαζεύεις φωτογραφίες της με μαγιό.
Στις διακοπές περίμενες τα κορίτσια να ετοιμαστούν και πέρασε μια
γρήγορη από μπροστά σου με την πετσέτα για να βάλει το κινητό της να
φορτίζει. Επόμενο βήμα είναι να σε βάλει να διαλέξεις string για να
φορέσει. Βάστα γερά, φίλε αναγνώστη, η πίστη σου δοκιμάζεται.

8. Μιλάει μπροστά σου για σεξ
Σίγουρα δεν πρέπει να περνάτε σε καυτές συζητήσεις οι δυο σας, αλλά
είναι επίσης ύποπτο και το να νιώθει άνετα να μάθεις σεξουαλικές
πληροφορίες για εκείνη, έστω και παρουσία της κοπέλας σου. Ακόμη κι αν
την κουβέντα την ξεκινήσει η δικιά σου, ακόμη και αν είστε όλοι
μεθυσμένοι. Το να τις ακούς να μιλάνε ενώπιόν σου για στάσεις και
στοματικό σεξ δεν είναι φυσιολογικό, είναι άβολο. Ή προπομπός για τρίο.
Σε αυτή την περίπτωση, καλή διασκέδαση.

9. Χρησιμοποιεί την φράση «μην της το πεις»
Τίποτα απ' όσα λέτε εσύ και η φίλη της δεν πρέπει να είναι classified
information για το κορίτσι σου. Μοναδική εξαίρεση το πάρτι γενεθλίων που
της οργανώνει.





  10. Μειώνει την φίλη της στα μάτια σου
Αν θέλεις μπορείς και να ξεχάσεις όλη την παραπάνω λίστα και να
κρατήσεις μόνο αυτό: Η κολλητή της οφείλει να είναι η καλύτερη ζωντανή
διαφήμιση της γκόμενάς σου. Ειδικά όταν το κορίτσι σου δεν είναι
μπροστά, από τα χείλη της κολλητής πρέπει να βγαίνουν μόνο ύμνοι, ψαλμοί
και λόγια αποθέωσης για το διαμάντι που πήγες και βρήκες. Δεν
δικαιούται να σου λέει ντροπιαστικές ιστορίες από το παρελθόν της. Δεν
παίζουν αστειάκια για το πως το κορίτσι σου είναι κυκλοθυμικό, δεν
μπορεί να βράσει ούτε μακαρόνια, είναι γκρινιάρα και «τώρα τελευταία
έχει κάνει κυτταρίτιδα». Όλα αυτά μπορεί να τα λέει μόνο παρουσία της,
μόνο χαϊδευτικά, για να γελάτε όλοι μαζί καλοπροαίρετα. Και όχι τίποτα
άλλο, αλλά με γκόμενα με τέτοιο κωλοχαρακτήρα, ούτε μια απιστία δεν
αξίζει να κάνεις. Αργά ή γρήγορα, θα είναι εκείνη που θα σας καρφώσει
στο κορίτσι σου.














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Έκανε σεξ με 4 συμμαθητές της και αυτοκτόνησε λόγω εκφοβισμού

Posted: 28 Oct 2012 12:10 PM PDT




Δεν πρόλαβε να ζήσει τη ζωή και αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου
μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της.



Ο λόγος για την 15χρονη Felicia Garcia η οποία βασανιζόταν μετά από ένα
επιπόλαιο λάθος, να κάνει σεξ με τέσσερις συμμαθητές της, μέλη της
ομάδας ποδοσφαίρου.



Η νεαρή έπεσε από την αποβάθρα του Huguenot Staten Island στις 15:15 μετά το τέλος του σχολείου.



Το κορίτσι ήταν μαθήτρια του Tottenville High School και σύμφωνα με
μαρτυρίες είχε πάθει κατάθλιψη λόγω του εκφοβισμού που είχε υποστεί από
τους τέσσερις ποδοσφαιριστές.






Αυτό μπορεί κανείς να το συμπεράνει από το τελευταίο της twitt στο οποίο
έγραφε την περασμένη Δευτέρα λίγο πριν αυτοκτονήσει, "I cant, im done, I
give up,".



Το ίδιο μπορεί να διαπιστώσει κανείς ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στο
λογαριασμό της στο Instagram οπού έχει καλύψει τα μάτια της με τη λέξη
"Κατάθλιψη". Σε αυτή την εικόνα διαβάζει κανείς στη λεζάντα "Επειδή
κάποιος είναι χαμογελαστός, δεν τον κάνει να είναι ευτυχισμένο".



Φίλοι της 15χρονης αναφέρουν ότι ήταν ένα ήρεμο παιδί το οποίο δεν είχε
σχέση με τα ναρκωτικά. "Η Felicia ποτέ δεν θα αυτοκτονούσε εάν δεν
ένοιωθε ότι την εκφόβιζαν".



Οι αρχές "χτενίζουν" τα κοινωνικά δίκτυα για να διαπιστώσουν εάν υπήρξε περίπτωση εκφοβισμού.





















ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

H απάντηση της Ευαγγελίας Αραβανή για την αποχώρηση της!

Posted: 28 Oct 2012 11:57 AM PDT




Την απάντηση της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter έδωσε η Ευαγγελία
Αραβανή σχετικά με την αποχώρηση της από την εκπομπή "Μες την καλή χαρά".






Η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε στην έναρξη της εκπομπής ότι το κανάλι αποφάσισε να μειώσει τα μέλη της παρέας και επέλεξε την Ευαγγελία προς αποχώρηση, εξηγώντας τι συνέβη.


aravani


Η Ευαγγελία Αραβανή ακούγοντας την Ναταλία να μιλάει για την αποχώρησή της έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο twitter: «Όσο
για σένα Ναταλάκι μου ότι και να πω είναι λίγο... Σ´ ευχαριστώ πολύ
για όλα! Ξέρω ποσό το πάλεψες και ήσουν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή
μέχρι το τέλος!!! Σ´ αγαπώ πολύ! Είσαι μοναδική!! φιλάκια πολλά».


Ωστόσο και για τους άνδρες της παρέας δεν παρέλειψε να αποχαιρετήσει γράφοντας:«Αγοράκια μου γλυκά σας βλέπω... και μου λείπετε, αλλά δεν θα χαθούμε!!! Σας φιλώ όλους».


tuned.gr














ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές