Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


N.OIKONOMOΠOYΛOΣ: Τα έσπασε όλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Posted: 31 Oct 2012 03:25 PM PDT






Έξαλλος με μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη έγινε ο Νίκος Οικονομόπουλος....

Βλέπετε η καλλονή τον απάτησε, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να γίνει έξαλλος και να τα σπάσει όλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Όχι στην πραγματικότητα βέβαια, αλλά στα πλαίσια του νέου του video clip για το τραγούδι «Εννοείται». Όπως θα δείτε και στις φώτο από τα παρασκήνια του video clip του, ο Νίκος Οικονομόπουλος φορώντας ένα άσπρο T-Shirt και ένα jean παντελόνι, φωτογραφίζει την «αγαπημένη» του κατά τη διάρκεια προσωπικών τους στιγμών.

Τα γυρίσματα έγιναν σε σουίτα ξενοδοχείου, και όπως λέει ο 28χρονος τραγουδιστής, σύμφωνα πάντα με το concept του video clip, «μαθαίνω ότι η κοπέλα μου με έχει προδώσει. Εκνευρίζομαι και τα σπάω όλα. Πρώτη φορά κάνω σε clip κάτι τόσο ανατρεπτικό και μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν απόφαση που πήραμε από κοινού με τον Κωνσταντίνο Ρήγο».







Τέλος, εκφράζει και την ευγνωμοσύνη του στο Θεό, λέγοντας: «Δεν είμαι άπληστος. Κάθε μέρα λέω Δόξα τω Θεώ, για το πώς έχουν έρθει τα πράγματα στη ζωή μου».



star.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τι λένε τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 1/11;

Posted: 31 Oct 2012 03:18 PM PDT






Τα Ζώδια Σήμερα 1 Νοέμβριου 2012






Κριός


21/3-20/4


Οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες, αγαπητέ Κριέ. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες που θα σου φέρει το πλανητικό σκηνικό είναι πολλές και δεν έχεις πραγματικά καμία δικαιολογία για να μη βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου και μάλιστα με επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις ξεκάθαρα και με απόλυτη ειλικρίνεια μαζί του. Εσύ που δεν έχεις συναντήσει ακόμη το μεγάλο έρωτα της ζωής σου, να ξέρεις ότι σήμερα, που η Σελήνη από τους Διδύμους πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από το Ζυγό και σε ευνοεί, ο ερωτισμός σου θα είναι αυξημένος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές, γι' αυτό πρέπει να έχεις το νου σου. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, για να είσαι καλύτερα στο μέλλον. Οικονομικές συναλλαγές, αλλά και διεκδικήσεις οικονομικών θεμάτων, ευνοούνται.






Ταύρος


21/4-20/5


Οι ανατρεπτικές καταστάσεις τόσο στις υποθέσεις σου, όσο και στα οικογενειακά θέματα, αγαπητέ Ταύρε, θα προκαλέσουν την οργή σου και θα σε εξαντλήσουν αυτήν την Πέμπτη. Αν μπορέσεις να ελέγξεις το νευρικό σου σύστημα, θα βρεις τις λύσεις και με την ανάλογη προσπάθεια, θα επαναφέρεις την τάξη. Έχεις τη δυνατότητα να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους, αρκεί να το προσπαθήσεις και μην παραδώσεις τα όπλα αμαχητί.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος αναζήτησε την παρέα του συντρόφου σου και συζήτησε μαζί του όλα όσα σε απασχολούν και σε προβληματίζουν. Θα σου αποδείξει ότι είναι στο πλευρό σου και θα νιώσεις ασφαλής και ήρεμος. Εσύ που είσαι χωρίς ταίρι, απόφυγε να υποκύψεις σε κάποιους πειρασμούς που μπορεί να προκύψουν, γιατί έτσι θα παρεκκλίνεις από τον στόχο της σχέσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου, φίλε Ταύρε, γι' αυτό μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει, προσπαθώντας να εκμαιεύσεις την γνώμη τους και να ικανοποιήσεις τυχόν ανασφάλειες σου. Σίγουρα αυτό δεν σου χρειάζεται. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα σε ενθουσιάσουν. Όμως, πρέπει να εξετάσεις αν σε συμφέρουν και αν θα βελτιώσουν τα έσοδά σου. Μόνο έτσι αξίζει τον κόπο να τις αποδεχτείς.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας για εσένα, φίλε Δίδυμε. Μην ανησυχείς όμως, γιατί με την Σελήνη από το ζώδιο σου να πραγματοποιεί θετικές όψεις με τον Ουρανό και την Αφροδίτη και να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές της, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις και να κερδίσεις θετικές εκτιμήσεις και εντυπώσεις από τον περίγυρό σου. Από το απόγευμα και μετά, κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα βελτιώσουν τη διάθεσή σου. Το βράδυ, φρόντισε να ξεκουραστείς και να επιδοθείς σε ευχάριστες δραστηριότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα, αν είσαι Δίδυμος. Μην εκνευριστείς με συζητήσεις που θα γίνουν με τον σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας και μην τραβάς από τα μαλλιά λεπτομέρειες, που χαλούν την διάθεση και των δύο σας. Εσύ που είσαι μόνος, έχεις λίγο μπερδευτεί με τα συναισθήματά σου, γι' αυτό φρόντισε πρώτα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις και μετά αναζήτησέ το!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε, η ευελιξία που σε χαρακτηρίζει θα σε βγάλει και σήμερα ασπροπρόσωπο. Απόφυγε να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ό,τι κάνεις, πρέπει να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά από πριν. Έξοδα και περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.






Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή Πέμπτη θα είναι κάπως περίεργη για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε, με πολλές αιφνιδιαστικές προτάσεις να σου γίνονται και εσύ να μην μπορείς να καταλάβεις τι κρύβεται από πίσω τους. Πάντως, πρέπει να γνωρίζεις ότι η Σελήνη από τους Διδύμους που σε ευνοεί, θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Αρκεί να της το επιτρέψεις!!!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τη σχέση σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ με τις άλλες υποχρεώσεις. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε ευχάριστες και ιδιαίτερα δελεαστικές προσκλήσεις, από άτομα που έχετε γνωρίσει τώρα τελευταία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, στα επαγγελματικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να προγραμματιστείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή που μπορεί να είναι σημαντική για εσένα, γιατί θα υπάρξει τάση για σπατάλες.






Λέων
23/7-23/8

Τα αγαπημένα σου άτομα, αγαπητέ Λέων, απαιτούν από εσένα πάρα πολλά κι αυτό σε προβληματίζει και σε μπερδεύει κάπως. Γύρισε λίγο στις παλιές συνήθειες και μην χολοσκάς με το παραμικρό. Εν τω μεταξύ, μη δίνεις αφορμές για σχόλια στο κοινωνικό σου περιβάλλον και μη δημιουργείς έδαφος για καινούργιες παρεξηγήσεις. Τα οικογενειακά σου θα μπορέσουν να λυθούν με ήπιους τόνους και για άλλη μια φορά θα νιώσεις ικανοποιημένος και από τις εξελίξεις, αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Λέων, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λυθούν καταστάσεις που δηλητηριάζουν τη σχέση σας και πληγώνουν τον ερωτισμό σας. Αν είσαι ακόμη μόνος σου, η Σελήνη σήμερα από τους Διδύμους σε παροτρύνει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, ώστε να κάνεις την τέλεια σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, έχεις τη δύναμη και την όρεξη να ασχοληθείς με ρουτινιάρικες εργασίες, που αφορούν στο αντικείμενο σου και αυτό είναι καλό, γιατί θα σου στρώσει το δρόμο να ασχοληθείς αργότερα με τα μεγαλεπήβολα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Φρόντισε να αποφύγεις περιττά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.





Παρθένος
24/8-22/9

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη και αναδιοργάνωση, φίλε Παρθένε, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου, ώστε να ανακαλύψεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Πρόσεξε την υγεία και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο και προσπάθεια, για να διώξεις τις ανασφάλειες του συντρόφου σου. Το κοινό σας μέλλον βρίσκεται πιο πολύ στα χέρια σας. Όσοι είστε μόνοι, κάντε την κίνησή σας σήμερα, γιατί δύσκολα θα σας αντισταθεί κανείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε ακόμα καλύτερα, αγαπητέ Παρθένε, αν ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που σε αγχώνουν και αφορούν σε συζητήσεις με συνεργάτες σου. Μην αναβάλεις να τακτοποιήσεις τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε μια σταθερά ανησυχητική κατάσταση. Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω, κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, για να μην ξοδεύεις άσκοπα.






Ζυγός
23/9-22/10

Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν σήμερα και δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ. Η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη, γι' αυτό φρόντισε να την περιορίσεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να βάλεις μπροστά τα σχέδιά σου. Καλό είναι να διατηρήσεις ξεκάθαρη την σκέψη σου, ώστε να εξασφαλίσεις τις καλύτερες επιλογές για την άνοδό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ζυγός, συζητήσεις θα σε οδηγούν σε λογομαχίες, ενώ θα βλέπεις να σε καταπιέζουν κάποια πράγματα στη σχέση σου. Καλό είναι να φροντίσεις να περάσεις αυτή την έντονη ημέρα όσο πιο χαλαρά και ήρεμα γίνεται, με τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, η θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα μπορέσεις να ανοιχτείς σε άτομα που θέλεις να κάνεις σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα πας πολύ καλά, φίλε Ζυγέ, και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες, που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο και να αποφύγεις τις άσκοπες αγορές.






Σκορπιός
23/10-22/11

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με θέματα που θεωρείς ιδιαίτερα σημαντικά, αγαπητέ Σκορπιέ. Μπορείς να κλείσεις ραντεβού και να δρομολογήσεις κάποιες υποθέσεις, που παρέμεναν στάσιμες μέχρι τώρα. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες. Στο οικογενειακό περιβάλλον κερδίζεις συνεχώς έδαφος, γιατί έχεις την αξιοζήλευτη ικανότητα να δημιουργείς την ιδανική ατμόσφαιρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση, κάτι που θα σε εκνευρίζει κάπως, φίλε Σκορπιέ, αλλά μην πτοείσαι. Μπορείς να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, κάνοντας τον σύντροφό σου να νιώσει πιο άνετα μαζί σου, για να περάσεις όμορφα και ιδανικά μαζί του. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, η παρούσα περίοδος θα φέρει έντονες καταστάσεις, που θα έχουν πολύ καλή εξέλιξη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα υπάρχει αρκετή ένταση, αν είσαι Σκορπιός, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές, που δεν τις περίμενες. Μπορείς να τα φέρνεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά σου, μπορείς να αυξήσεις τα έσοδά σου αυτή την περίοδο, αρκεί να δεις τι εκκρεμότητες έχεις στον τομέα της εργασίας, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις νέες υποχρεώσεις.






Τοξότης
23/11-21/12

Δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά, πιο ρεαλιστική και λογική, αγαπητέ Τοξότη. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι, αλλά η υπερβολική ευαισθησία σου, σε παρασύρει σε λάθος συμπεράσματα; Αυτή η Πέμπτη δεν είναι η κατάλληλη για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Αντ' αυτού, μπορείς θαυμάσια να προγραμματίσεις τώρα τους στόχους σου και να τους υλοποιήσεις με πολύ σταθερά βήματα. Το βράδυ, φρόντισε να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν και να περάσεις καλά, με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για κάποια πράγματα που θα σου κάνει ο σύντροφός σου και δώσε τόπο στην οργή, για να μην οδηγηθούν τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι να σε ενθουσιάζει, φρόντισε να έχεις αρκετή ειλικρίνεια με τον εαυτό σου, ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη του παρελθόντος και μετά τόλμησε να αναζητήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Φίλε Τοξότη, οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα θα είναι πολύ καλές. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, για να έχεις άνοδο στην εργασία σου, αλλά πρέπει να είσαι κάπως επιφυλακτικός με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά, ώστε να μην εξαπατηθείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν διακυμάνσεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε όποια συναλλαγή θέλεις να κάνεις.






Αιγόκερως
22/12-19/1

Η ημέρα θα κυλήσει αρκετά καλά και με αρκετή αισιοδοξία για εσένα, φίλε Αιγόκερε. Με το ταμπεραμέντο που έχεις, θα πετύχεις πράγματα που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και θα δρομολογήσεις τους στόχους σου με επιτυχία. Επιδίωξε να κάνεις συζητήσεις με άτομα της οικογένειας, για να λύσεις τα όποια προβλήματα σε ταλανίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου αυτό το βράδυ, αγαπητέ Αιγόκερε. Πρέπει να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις στη σχέση, γιατί δεν θα έχουν καλό τέλος. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, ψάξε να βρεις την αιτία για τα συμβάντα αυτής της περιόδου και μόλις ηρεμήσεις και χαλαρώσεις, θα δεις ότι όλος ο κόσμος θα είναι στα πόδια σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία, αν είσαι Αιγόκερως. Η υπευθυνότητα που έχεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα, θα σου δώσει τις λύσεις που αναζητάς, για να πας την καριέρα σου ένα βήμα πιο πέρα. Στα οικονομικά σου, θα είσαι σε στασιμότητα. Θέλεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά αυτή η περίοδος φέρνει καθυστερήσεις και έξοδα.






Υδροχόος
20/1-19/2

Ημέρα που πρέπει να έχεις ευελιξία, αγαπητέ Υδροχόε, για να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, θα είναι αυτή η Πέμπτη για εσένα. Οι αλλαγές που μπορεί να γίνουν, να ξέρεις ότι θα είναι για το καλό σου, γι' αυτό μην εναντιώνεσαι, πριν καν δεις τις εξελίξεις. Το βράδυ φρόντισε να ηρεμήσεις, κάνοντας πράγματα που σε ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, πρέπει να προσέχεις στην συμπεριφορά σου, γιατί οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν τον σύντροφό σου και μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση. Εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου σου, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά, φίλε Υδροχόε. Πολλές υποχρεώσεις, αλλά και φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς αρκετά, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν και έχεις καλές υποδομές για τα οικονομικά σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις σημαντικές οικονομικές συναλλαγές και μην ανοίγεσαι περισσότερο απ' όσο σου επιτρέπεται.






Ιχθείς
20/2,20/3

Διανύεις μία περίοδο, που οι αλλαγές θα είναι πάρα πολλές, φίλε Ιχθύ. Πρέπει να δείχνεις τεράστια προσοχή σε ό,τι κάνεις και να μη δίνεις σημασία σε ό,τι ακούς, αν πρώτα δεν έχεις εξετάσει την εγκυρότητά τους. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολύ καλές, για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Ακολούθησε το πρόγραμμά σου και η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτήν Πέμπτη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, θα είναι σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα και θα ξεκουραστείς από τις έννοιες που σε ταλαιπωρούν στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Αν δεν μπορείς να ανεχτείς άλλο την μοναξιά σου, με την Σελήνη να κινείται σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, θα μπουν στην ζωή σου καινούργια άτομα, που θα ξυπνήσουν τον ερωτισμό σου και θα βρεις και το κατάλληλο ταίρι που ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Μπορείς να συνεργαστείς, αλλά και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα σήμερα, φίλε Ιχθύ. Προβληματικές καταστάσεις, που μπορεί να είχαν προκύψει με συνεργάτες, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Ωστόσο, μην προχωρήσεις σε καμιά βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου, γιατί μπορεί να πάρεις λάθος αποφάσεις.
Πηγή: myastro.gr
http://www.kamikaze.gr/2012/10/111.html



ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Ληστεία ATM σε 60 δευτερόλεπτα

Posted: 31 Oct 2012 03:10 PM PDT



Βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει ληστεία σε ATM η οποία διαρκεί περίπου 60 δευτερόλεπτα...











piperies.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Game Of Thrones: Δείτε πως είναι οι σκηνές πριν τα ειδικά εφέ!

Posted: 31 Oct 2012 03:00 PM PDT






Ένα εντυπωσιακό βίντεο από την Pixomondo, την εταιρεία πίσω από τα ειδικά εφέ που είδαμε στη 2η σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones...


μας παρουσιάζει πως ακριβώς δημιουργήθηκαν οι σκηνές που εμπλουτίστηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας.Πολύ καλός τρόπος για να συνειδητοποιήσουμε την εξαιρετική δουλειά που έγινε και τον ρόλο των ειδικών εφέ...





to-kounavi.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα 8 πιο cool και παράξενα λαπτοπ που κυκλοφορούν!!!

Posted: 31 Oct 2012 02:50 PM PDT






Δείτε τα πιο αλλόκοτα και εντυπωσιακά λαπτοπ που κυκλοφορούν!!Θα σας αφήσουν άφωνους!!






































ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Αναζητώντας την παλιά του αγάπη

Posted: 31 Oct 2012 02:38 PM PDT






Αλλιώς τα περίμενε...







newsbeast.gr





ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Η Κατερίνα Μουτσάτσου, ξαναχτυπά!

Posted: 31 Oct 2012 02:29 PM PDT


 Ανήμερα της εθνικής επετείου η ηθοποιός Κατερίνα Μουτσάτσου...





«ανέβασε» στο Ίντερνετ ακόμα ένα βίντεο, στο οποίο στηρίζει την Ελλάδα, επιτίθεται σε Ευρωπαίους αξιωματούχους και τραγουδά Θεοδωράκη!

Συγκεκριμένα στο περίπου πέντε λεπτών βίντεο, με τίτλο «Πατριωτισμός και Μοντέρνος κόσμος», η ηθοποιός εξαπολύει επίθεση στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, αλλά και στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν βαν Ρομπέι.

Επίσης μας ενημερώνει πως έχει «χτυπήσει» τατουάζ στο χέρι με την ελληνική σημαία, ενώ δε διστάζει να τραγουδήσει και Μίκη Θεοδωράκη (Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ), με φόντο κολάζ από τουριστικές εικόνες της Ελλάδας.




protothema.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

VIDEO: Φοβερές φάρσες!

Posted: 31 Oct 2012 02:19 PM PDT


 Το γέλιο είναι αφορολόγητο!Τουλάχιστον για την ώρα!...





Δείτε το βίντεο...




just for laughs



24wro
ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα!

Posted: 31 Oct 2012 02:11 PM PDT


 Τηλεφωνικός διάλογος µάνας µε γιο...




που σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της περιφέρειας...




- Έλα, µαµά!



- Έλα, παιδί µου, πού χάθηκες;



- Πού χάθηκα, χτες βράδυ µιλήσαµε...



- Από χτες βράδυ µέχρι σήµερα ξέρεις πόσα µπορούν να συµβούν; Ένα λεπτό θέλει να γίνει το κακό!



- Να σε παίρνω δηλαδή κάθε ΕΝΑ λεπτό;



- Λέω, παιδί µου... Της Μαρίας ο γιος δεν πήγε για σοκοφρέτα απ' το περίπτερο και του 'σπασε το πόδι το αγροτικό;



-Δεν τρώω σοκοφρέτες!



- Σκούφο φοράς;



- Μες στο σπίτι, πας καλά;



- Γιατί φοράς έξω απ' το σπίτι;



- Κανένα παιδί δεν φοράει σκούφο!



- Δεν µε νοιάζει τι κάνουν τα άλλα παιδιά, το δικό µου µε νοιάζει! Να φοράς σκούφο και να καλύπτεις και τα αυτιά, από τα αυτιά κρυώνει ο άνθρωπος!



- ∆εν κάνει κρύο!



- Μια ζωή «δεν κάνει κρύο» και µια ζωή έτρεχα για αντιπυρετικά! Μυαλό δεν θα βάλεις ποτέ, κοτζάµ άντρας είσαι πια!



- Άσε µε, ξέρω τι κάνω!



- Την τύφλα σου ξέρεις, µικρό παιδί είσαι ακόµα!



- Τι είµαι τελικά, ρε µάνα, κοτζάµ άντρας ή µικρό παιδί;



- Τα γάντια τα µάλλινα τα φοράς; Από τα χέρια κρυώνει ο άνθρωπος!



- Τα φοράω!



- Δεν τα φοράς, ψέµατα µου λες για να µε ξεφορτωθείς! Πες µου τώρα ότι περπατάς και ξυπόλυτος στα µωσαϊκά, από τα πόδια κρυώνει ο άνθρωπος!



- Μάνα δεν είµαι στην Αλάσκα, στα Γιάννενα είµαι!



- Ο Θοδωρής Κολυδάς είπε ότι έχει κρύο στα Γιάννενα!



- Κι εγώ ο Θανάσης Ηλιόπουλος σου λέω ότι ∆ΕΝ έχει κρύο στα Γιάννενα!



- Και γιατί να πιστέψω εσένα κι όχι τον επιστήµονα;



- Γιατί ο επιστήµονας δεν ζει στα Γιάννενα!



- Τουλάχιστον το φερµουάρ του µπουφάν σου µέχρι επάνω να το σηκώνεις! Όχι να αφήνουµε τα λαιµά έξω, από τα λαιµά κρυώνει ο άνθρωπος!



- Ναι, µάνα! Ναι, ναι, ναι! Έξω έχει 20 βαθµούς κι ο τρελός του χωριού θα κυκλοφορεί στην πόλη µε γάντια, σκούφο, κασκόλ, µπουφάν κι ένα αερόθερµο αγκαλιά! Να γελάσουν λίγο κι οι πικραµένοι που τους κόβουν την επικουρική!



- Θα σου στείλω µε το ΚΤΕΛ γεµιστά που σ' αρέσουν!



- ∆εν µου αρέσουν τα γεµιστά!



- Τι λες τώρα; Μικρός τα τρωγες σαν τρελός, φώναζες «τέλω γεµιτά, τέλω γεµιτά», σαν να σ' ακούω, µανάρι µου µωρέ, πουλάκι µου εσύ, τι καλό παιδί που ήσουνα, µε τα ωραία σου τα µαλλάκια, µε τις µπουκλίτσες σου... λούστηκες;



- Τι λες τώρα; Από το λούσιµο κρυώνει ο άνθρωπος!



- Γεµιστά σου 'βαλα µπόλικα να τρατάρεις και τον καθηγητή σου, εξετάσεις έρχονται!



- Μάνα, σε χάνω!



- Γιατί παιδί µου, τι έχω και µου το κρύβετε;



- Όχι, σε χάνω, λέω, δεν έχω σήµα... Αντε γεια...



- Το κινητό είναι φορτωµένο;



-Και το κινητό είναι φορτωµένο κι εγώ επίσης!



- Φορτωµένο να το 'χεις για την κακιά στιγµή... Της Καλλιόπης η Μαρία...



- Μάνα, σε κλείνω...



- Να σου στείλω το εσωθερµικό το σώβρακο; Και να αλλάζεις κάθε µέρα... Του Προκόπη ο Αντωνάκης ξεράθηκε στο Μετρό κι ήταν µε τρύπιο µποξεράκι, ρεζίλι έγινε η µάνα του!



- Μάνα, έλεος, λυπήσου µε, δεν αντέχω άλλο!



- Άµα δεν σ' τα πω εγώ, ποιος θα σ' τα πει, ο ξένος;



- Κάθε µέρα, κάθε µέρα, κάθε µέρα ΓΙΑΤΙ το κάνεις αυτό; Και κυρίως ΠΩΣ το κάνεις αυτό;



- Αγόρι µου, µάνα είναι µόνο µία!



- Ευτυχώς, µάνα! Ευτυχώς! ∆εν θ' άντεχα και δεύτερη!



simantra.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Υποκλήσεις δακρύων...

Posted: 31 Oct 2012 02:05 PM PDT


 Κάποιες ενέργειες, όσο μακριά και αν γίνονται, συγκινούν όλη την ανθρωπότητα...





και αποκαθιστούν την εμπιστοσύνη μεταξύ των ανθρώπων. Πρώτα, το αποχαιρετιστήριο φιλί στην ετοιμοθάνατη μικρή τους κόρη, από τη μητέρα και τον πατέρα…

Εάν αναρωτιέται κανείς γιατί το νοσηλευτικό προσωπικό υποκλίνεται στο φορείο, είναι επειδή σε λιγότερο από μία ώρα, δύο μικρά παιδιά στο διπλανό θάλαμο μπορούν να κρατηθούν στη ζωή, χάρη στα νεφρά και στο συκώτι του μικρού κοριτσιού.







in.gr






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Δέσποινα Βανδή σε ρόλο Victoria Beckham

Posted: 31 Oct 2012 01:54 PM PDT



Τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Victoria Beckham ζήλεψε ...


η δικιά μας, Δέσποινα Βανδή, η οποία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει συλλογή ρούχων με την υπογραφή της.



Η γνωστή τραγουδίστρια σχεδιάζει τα ρούχα και έχει συγκεντρώσει μια ομάδα ειδικών για να κάνουν όλα τα υπόλοιπα.







Η συλλογή αυτή θα αποτελείται από αέρινα φορέματα, ολόσωμες φόρμες και πιο ροκ κομμάτια, φτιαγμένα από υφάσματα που έχει διαλέξει η ίδια η Δέσποινα.



Τα ρούχα, τα οποία θα ράβονται σε ελληνικό εργοστάσιο, θα διατίθενται σε γνωστό κατάστημα από τις 12 Νοεμβρίου και, το πιο σημαντικό, οι τιμές τους θα είναι πολύ προσιτές.



Μήπως θα έπρεπε η Victoria να ανησυχεί;








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα διασημότερα, ιστορικά ερωτικά σκάνδαλα

Posted: 31 Oct 2012 01:45 PM PDT



Τα ερωτικά σκάνδαλα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Από τον...


περίφημο λεκέ στο φόρεμα της Monika Lewinski, με τον οποίο ασχολιόταν επί μήνες ολόκληρος ο πλανήτης, μέχρι την καμαριέρα του Στρος-Καν, και τα «τρίτα πρόσωπα» στις σχέσεις των δικών μας ανθυποcelebrities...

δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ερωτικού σκανδάλου: πουλάει τρελά και δεν εξατμίζεται εύκολα.



Όλοι μοιάζουμε χωμένοι πίσω από μία κλειδαρότρυπα στην καλύτερη ή ως αδηφάγα κοράκια στη χειρότερη, διψώντας πάντα να μάθουμε όλο και περισσότερες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Αλλά μη νομίζετε ότι ανακαλύψαμε την Αμερική. Τέτοιου είδους σκάνδαλα συνέβαιναν και πολύ πιο παλιά, και μάλιστα ενέπλεκαν ορισμένους από τις διασημότερες και πλέον έγκριτες κυρίες της εποχής. Κι αν δεν υπήρχαν τα κίτρινα έντυπα και γενικότερα ΜΜΕ, στο βαθμό που τα ξέρουμε σήμερα, σίγουρα το σούσουρο και οι ψίθυροι που δημιουργούνταν ήταν ικανό να φέρει σε δύσκολη θέση με τη μία τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Τα οποία, αν σας έκαναν ένα γκάλοπ τύπου «ποια ιστορική προσωπικότητα θα είχες ικανή να αναμειχτεί σε ροζ σκάνδαλο;», είμαι σίγουρος ότι θα αποτυγχάνατε πανηγυρικά! Διαπίστωσε το και μόνη σου:



Η βραβευμένη με Νομπέλ για τις έρευνες της σχετικά με τη ραδιενέργεια Μαρία Κιουρί, μετά το θάνατο του συζύγου της σε ατύχημα το 1906, δεν δίστασε να συνάψει σχέση με τον κατά πολύ νεώτερο μαθητευόμενο της Paul Langevin σε μία θυελλώδη σχέση που μετατράπηκε σε καταιγίδα, όταν η σύζυγος του τελευταίου κατόρθωσε να υποκλέψει ερωτικά σημειώματα της Κιουρί, τα οποία εν συνεχεία διέρρευσε στον Τύπο!

Η Κιουρί εννοείται ότι κατακρεουργήθηκε, καθώς σύσσωμα τα έντυπα δεν δίστασαν να τη χαρακτηρίσουν «Εβραία αντροχωρίστρα» (!) , πολιορκώντας το διαμέρισμα που αποτελούσε την ερωτική φωλιά του παράνομου ζεύγους στο κέντρο του Παρισιού, αναγκάζοντας ακόμη και τον ίδιο τον Albert Einstein να προσπαθήσει να της συμπαρασταθεί δημόσια, με τα διόλου κολακευτικά λόγια «αν και η Μαρία είναι ένας ευφυής επιστήμων, δεν είναι αρκετά ελκυστική ώστε να αποτελέσει πραγματική απειλή σε κανένα γάμο». Άμα έχεις τέτοιους φίλους…



Η διαβόητη Μεγάλη Αικατερίνη, αφού ξέκανε με τη γκρίνια της τον σύζυγό της, βασιλιά Frederick to 1862, επικύρωσε με τον πλέον θριαμβευτικό τρόπο τον τίτλο της πλέον νυμφομανούς γαλαζοαίματης, έχοντας πάνω από 30 εραστές σε ένα πραγματικό χαρέμι. Η φήμη ότι πέθανε κατά την προσπάθεια της να συνουσιαστεί με ένα άλογο(!), στα βασιλικά ιπποφορβεία, ψιθυρίζεται ολοένα και εντονότερα ότι δεν ήταν απλώς φήμη…



Η Evelyn Nesbit, ήδη από τα 16 της, στα 1900, αποτελούσε ένα από τα γνωστότερα μοντέλα και ηθοποιούς της αμερικανικής κοινωνίας, παίζοντας στις πρώτες απόπειρες βωβής κινηματογράφησης και σαρώνοντας στους κοσμικούς κύκλους της εποχής. Στα πόδια της συγκέντρωνε όλο τον καλό κόσμο της εποχής, με επικεφαλής τον μέντορα της, παντρεμένο πολυεκατομμυριούχο αρχιτέκτονα Stanford White και τον κοκαϊνομανή γιο ενός μεγαλοκατασκευαστή από το Pittsburgh, ονόματι Harry Thaw. Το ερωτικό αυτό τρίγωνο δυστυχώς δεν είχε καλό τέλος, καθώς έπειτα από πολλές αμφιταλαντεύσεις ανάμεσα στους δύο άντρες, ο Thaw σκότωσε τον White στη στέγη του Madison Square Garden, για να υπερασπιστεί την τιμή της Evelyn. Σφάχτηκαν τα παλληκάρια για πάρτη της…



Μπορεί να έχει μείνει στην ιστορία ως μία από τις σπουδαιότερες πρώτες κυρίες των ΗΠΑ, ωστόσο η Eleanor Roosevelt, σύζυγος του Franklin Roosevelt, ενεπλάκη σε ένα λεσβιακό ερωτικό σκάνδαλο, με τη δημοσιογράφο Lorena Hickok. Οι επιστολές, που λέγεται ότι προήλθαν απευθείας από το χέρι της πρώτης κυρίας προς τη ρεπόρτερ περιέχουν γαργαλιστικές λεπτομέρειες των πραγμάτων που θα ήθελε να της κάνει, και η καλή μου ανατροφή δεν μου επιτρέπει να σας αποκαλύψω περαιτέρω, έγιναν βορά στον κίτρινο τύπο της εποχής. Πάντως, αποδείξεις δεν υπήρξαν ποτέ, και έτσι η Eleanor δεν κατέκτησε τον τίτλο της πρώτης bisexual πρώτης κυρίας των ΗΠΑ…



Η γαλλίδα συγγραφέας και performer Sidonie-Gabrielle Colette, υπήρξε διάσημη για τις ερωτικές της περιπέτειες. Πέραν των αποδεδειγμένων ερωτικών της σχέσεων με γυναίκες, πάντως, το μεγάλο μπαμ προξένησε η ερωτική σχέση που συνήψε με το γιο του δεύτερου συζύγου της, Bertrand de Jouvenel, γεγονός που προκάλεσε το διαζύγιο και την αποκλήρωση της από τον οργισμένο σύζυγο. Για την ιστορία, η Colette παραδέχτηκε ευθύς αμέσως την αήθεια για την ύπαρξη του δεσμού., Τουλάχιστον, ειλικρινής…



Αφότου έπαιξε το καλό κορίτσι στην "Casablanca" και το "Notorious", η θρυλική Ingrid Bergman, σόκαρε την παγκόσμια showbiz κερατώνοντας το σύζυγο της και μένοντας έγκυος από τον σκηνοθέτη Roberto Rosellini, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για τη νέα του ταινία στην Ευρώπη. Παρά την κατακραυγή, η Bergman αποφάσισε να μείνει μαζί του, παίρνοντας διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο, οδηγώντας τον ίδιο τον Κυβερνήτη του Κολοράντο Edwin Johnson να τη χαρακτηρίσει «πηγή κακού»! Τελικά, η Bergman κέρδισε ένα ακόμη βραβείο Όσκαρ για τη συμμετοχή της στην εν λόγω ταινία, και απέκτησε μία ευτυχισμένη οικογένεια με τον Rosellini, εξευμενίζοντας τον εαυτό της στα μάτια του κοινού της…








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πέστε για ύπνο ενώ είστε…ξύπνιοι! 5 βήματα

Posted: 31 Oct 2012 01:37 PM PDT



«Κοιμηθείτε» μια ώρα την ημέρα χωρίς να… κλείσετε τα μάτια σας και αναπληρώστε τα οφέλη που σας προσφέρει ο ύπνος...





Ο ύπνος έχει ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό και η έλλειψη του μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο ανοσοποιητικό, στο θυρεοειδή, να σας προκαλέσει πείνα, αλλά και να μειώσει τη λίμπιντο. Διαβάστε παρακάτω πως μπορείτε να αναπληρώσετε έως και 1 ώρα ύπνου την ημέρα, αν το προηγούμενο βράδυ δεν καταφέρατε να κοιμηθείτε αρκετά. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τα οφέλη του ύπνου χωρίς να… κοιμηθείτε!



*Αν ακολουθήσετε όλα τα βήματα τότε θα είναι σαν να κερδίσατε 60 λεπτά ύπνου



Βήμα 1ο: Φάτε ψάρι για την ορμόνη σας



H έλλειψη ύπνου ή ο κακής ποιότητας ύπνος έχει ως αποτέλεσμα να παράγεται λιγότερη αυξητική ορμόνη, η οποία και είναι απαραίτητη για την επιδιόρθωση των μυών. Καταναλώστε ψάρια που περιέχου λυσίνη (αμινοξύ που αυξάνει την παραγωγή της αυξητικής ορμόνης). Ιδανικός είναι ο αποξηραμένος βακαλάος.



Βήμα 2ο : Αβοκάντο για την λίμπιντο



Ο κακής ποιότητας ύπνος ή οι λίγες ώρες ύπνου μπορούν σε διάστημα λίγων μηνών να προκαλέσουν προβλήματα στη λίμπιντο σας. Οι ορμόνες του οργανισμού σας θα διαταραχθούν και η λίμπιντο σας θα…πέσει σημαντικά. Για αυτό καταναλώστε λίγο αβοκάντο πριν πέσετε για ύπνο, αφού αυτό το λιπαρό φρούτο περιέχει βιταμίνη Β6 που αυξάνει την τεστοστερόνη.



Βήμα 3ο : Φιστίκια για ενέργεια



Κατά τις μεσημεριανές ώρες ίσως παρατηρήσετε ότι η ενέργεια σας έχει πέσει στο ναδίρ. Για να διορθώσετε αυτήν την κατάσταση και να «γεμίσετε» τις μπαταρίες σας, φάτε μια χούφτα φιστίκια που περιέχουν θρεπτικά συστατικά απαραίτητα που αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας στον οργανισμό.



Βήμα 4ο: Βιταμίνη Ε για το ανοσοποιητικό



Η στέρηση ύπνου είναι ένας από τους «εχθρούς» του ανοσοποιητικού συστήματος. Για να βοηθήσετε τον οργανισμό σας δεν πρέπει να σας λείπει η βιταμίνη Ε και το σελήνιο. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες τους θα βοηθήσουν το ανοσοποιητικό σας. Αν η διατροφή σας δεν είναι ισορροπημένη μπορείτε να πάρετε αυτά τα δύο συστατικά υπό την μορφή συμπληρωμάτων διατροφής.



Βήμα 5ο: Πρωτεΐνη για να μην πεινάσετε



Αν δεν καταφέρατε να κοιμηθείτε αρκετά ή ο ύπνος σας δεν ήταν ικανοποιητικός τότε ο οργανισμός σας θα παράγει σε μεγαλύτερη ποσότητα τις ορμόνες γκρελίνη και λεπτίνη που είναι υπεύθυνες για τον έλεγχο της όρεξης. Για να μην καταναλώσετε ότι βρείτε μπροστά σας…φάτε πρωτεΐνη για να κρατήσει τις παραπάνω ορμόνες σε φυσιολογικά επίπεδα. Τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες είναι το κρέας, ο σολομός και τα αμύγδαλα.








ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ανήθικη πρόταση στην Mila Kunis έκανε ο Robbie Williams!

Posted: 31 Oct 2012 01:29 PM PDT



Ανήθικη πρόταση στην Mila Kunis έκανε ο Robbie Williams!Tώρα αυτόν τον λες «λιγούρι» ή «τολμηρό»;







Μέσω... συνέντευξής του έκανε ανήθικη πρόταση στην Mila Kunis ο Robbie Williams, που δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του για την 29χρονη σέξι ηθοποιό!



«Είμαι παντρεμένος. Αγαπώ και σέβομαι τη γυναίκα μου υπερβολικά. Όμως, αφού το είπα και το ξεκαθάρισα αυτό… περιμένω τη Μίλα στο κοντινότερο ξενοδοχείο», είπε ο Robbie στην εφημερίδα «The Star» και η σύζυγός του, Ayda Field, μάλλον πήρε την παντόφλα ανά χείρας.



Μάλιστα, ο 38χρονος τραγουδιστής απευθύνθηκε προσωπικά στην Mila Kunis, λέγοντάς της ότι το ξενοδοχείο λέγεται «Travelodge» και χρεώνει περίπου 21 ευρώ την ημιδιαμονή!



Δεν ξέρω τι θα κάνει η Mila (είναι και ζευγάρι με τον Ashton Kutcher, βλέπεις), η Ayda, όμως, σίγουρα θα του την ρίξει την παντοφλιά του Robbie…











ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Εγκυμοσύνη & κατοικίδιο: Τι πρέπει να προσέχουμε;

Posted: 31 Oct 2012 01:23 PM PDT



Μικρόσωµα ή µεγαλόσωµα, χνουδωτά ή φτερωτά, παιχνιδιάρικα ή νωχελικά, όπως κι αν είναι τα ζωάκια µας, τα...


αγαπάµε. Τι γίνεται όµως όταν συγγενείς, φίλοι και λοιποί «ελαφρώς» οπισθοδροµικοί µας παρακινούν να...

τα αποχωριστούµε κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης; Έχουν δίκιο ή µήπως πρόκειται για µια ακόµη υπερβολή;



Η αντίληψη ότι εγκυµοσύνη και κατοικίδιο δεν πάνε µαζί είναι ευρέως διαδεδοµένη, σε τέτοιο βαθµό, ώστε πολλές γυναίκες αναγκάζονται να στερηθούν το αγαπηµένο τους ζωάκι. Στην πραγµατικότητα, όµως, οι κίνδυνοι είναι πολύ λίγοι και µπορούν να αποφευχθούν µε απλά µέτρα προφύλαξης. Ποια είναι αυτά και από τι µας προστατεύουν πραγµατικά;



Η εγκυµοσύνη είναι µια περίοδος γεµάτη αλλαγές, προσδοκίες, αλλά και ανησυχίες για την έγκυο και τους οικείους της. Η µέλλουσα µητέρα επανεξετάζει έναν προς έναν, όλους τους παράγοντες που µπορούν να βλάψουν ή να ωφελήσουν την ίδια ή το µωρό της. Έτσι, ανάµεσα σε άλλα, µπορεί να σκεφτεί -και δικαίως- κατά πόσο είναι σωστό να συνεχίσει να ζει µε το κατοικίδιό της. Συνήθως, ο περίγυρος πιέζει για την αποµάκρυνση του ζώου, όχι µόνο κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης αλλά και για κάποιο διάστηµα µετά από αυτήν, ώστε να προφυλαχθεί το νεογνό από τα υποτιθέµενα µικρόβια, κάτι στο οποίο αρκετές φορές συναινούν και ορισµένοι γιατροί της «παλιάς σχολής».



Η αλήθεια είναι υπάρχουν µολυσµατικοί παράγοντες οι οποίοι είναι δυνατόν να µεταδοθούν από τα κατοικίδια στον άνθρωπο, ελάχιστοι όµως από αυτούς οδηγούν σε σοβαρές λοιµώξεις και ακόµη λιγότεροι µπορούν να βλάψουν το έµβρυο. Οι ειδικοί ωστόσο συµφωνούν ότι, καθώς οι περισσότερες µολύνσεις µπορούν να αποφευχθούν µε απλά καθηµερινά µέτρα υγιεινής, η κατανόηση του τρόπου µετάδοσης και η ενηµέρωση για την πρόληψή τους είναι απαραίτητες.



«Οι υπερβολές δεν βοηθούν ούτε το κατοικίδιο ούτε τη µέλλουσα µαµά»



«Ένα επαρκώς εµβολιασµένο και αποπαρασιτωµένο ζωάκι δεν αποτελεί για κανένα λόγο κίνδυνο, ούτε για τη µητέρα, αλλά ούτε και για το έµβρυο. Το πιο σηµαντικό λοιπόν είναι να τηρούνται οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής χωρίς υπερβολές και να προετοιµάζεται ψυχολογικά το ζώο για την άφιξη του νέου µέλους.



Όσον αφορά στους σκύλους, ένα σκυλάκι που έχει κάνει τα απαραίτητα εµβόλια, είναι καθαρό και µαθηµένο να µην λερώνει µέσα στο σπίτι δεν πρέπει σε καµία περίπτωση να θεωρηθεί απειλή. Το ίδιο ισχύει και για ένα κουτάβι, το οποίο ολοκληρώνει το πρώτο εµβολιακό του πρόγραµµα µέσα σε 8 εβδοµάδες από τη γέννησή του. Μέχρι να παρέλθει το διάστηµα αυτό, είναι το ίδιο από µόνο του ευάλωτο σε µολύνσεις και λοιµώξεις. Έτσι και αλλιώς, επειδή από τη φύση τους οι σκύλοι είναι προστατευτικοί, ιδίως µάλιστα οι µεγαλόσωµοι, µόνο συντροφιά και ηρεµία µπορούν να προσφέρουν στην έγκυο γυναίκα.



Όσον αφορά στις γάτες, που πολλοί θεωρούν ότι αποτελούν "κινητή µονάδα µικροβίων", πρακτικά, το µόνο παράσιτο που µπορεί µολύνοντας τη µητέρα να βλάψει το έµβρυο είναι το Toxoplasma gondii. Όµως και σε αυτή την περίπτωση, τα ποσοστά εγκύων που προσβάλλονται από τοξόπλασµα είναι σχεδόν µηδαµινά, όταν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Μια εµβολιασµένη γάτα που παραµένει καθαρή και βρίσκεται εντός σπιτιού είναι πρακτικά αδύνατον να µας βλάψει. Ο βασικότερος κανόνας προστασίας είναι ωστόσο η τακτική αλλαγή της άµµου, φορώντας γάντια. Πρέπει να ακολουθεί καλό πλύσιµο των χεριών.



Τις πιο πολλές φορές, τόσο η τοξοπλάσµωση, όσο και η σαλµονέλα που µπορεί να προέλθει από τα ερπετά ή τις χελώνες, οφείλονται σε ατελώς µαγειρεµένα ή ελλιπώς πλυµένα τρόφιµα. Συνεπώς, είναι σηµαντικό να µαγειρεύουµε καλά τα κρέατα και τα ψάρια, να πλένουµε σωστά σαλάτες και φρούτα και να κρατάµε καθαρό και εµβολιασµένο το ζωάκι µας. Με αυτές τις απλές ενέργειες, η ασφάλεια τόσο της µητέρας και του εµβρύου, όσο και του ζώου, είναι δεδοµένη.



Αυτό βέβαια δεν σηµαίνει ότι είναι ενδεδειγµένη η συνεχής χρήση απολυµαντικών, όπως η προσφιλής στις Ελληνίδες νοικοκυρές χλωρίνη.



Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάµε πως τα κατοικίδια είναι παράγοντας ισορροπίας σε µια οικογένεια, αφού εκτονώνουν το άγχος και λειτουργούν ως φίλος για τα µικρά παιδιά».



Κελεµπέκογλου Αλέξανδρος, Κτηνίατρος



«Κίνδυνος υπάρχει μόνο αν δεν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής»



«Είναι αλήθεια πως στο παρελθόν, λόγω κακής πληροφόρησης πολλοί γιατροί θεωρούσαν τα κατοικίδια "εχθρό" της µέλλουσας µητέρας και του εµβρύου. Σήµερα γνωρίζουµε πως αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγµατικότητα. Οι σοβαρές λοιµώξεις που µπορεί να προκληθούν από µόλυνση µέσω ενός µικρού ζώου είναι ελάχιστες, ακόµη και οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, φτάνει να είµαστε προσεκτικοί.



Με τα σκυλάκια, για παράδειγµα, το µόνο που πρέπει να προσέχουµε, αν και εφόσον είναι εµβολιασµένα και αποπαρασιτωµένα, είναι τα λεγόµενα «µηχανικά ατυχήµατα», δηλαδή ατυχήµατα που µπορεί να προκληθούν από έναν µεγαλόσωµο σκύλο, στην προσπάθειά του να «παίξει» µε την έγκυο γυναίκα. Μαθαίνοντας στον σκύλο µας να µην κάνει αδέξιες κινήσεις, εκπαιδεύεται και για το νέο µέλος της οικογένειας.



Η αλήθεια είναι πως οι γάτες είναι λίγο πιο "επίφοβες", εξαιτίας της πιθανότητας που υπάρχει, η έγκυος να κολλήσει το λεγόµενο τοξόπλασµα. Η γάτα µολύνεται µέσω της κατανάλωσης ωµού κρέατος µε ωοκύστεις.



Αυτό κυρίως συµβαίνει στις γάτες που ζουν και τρέφονται εκτός σπιτιού µε τρωκτικά και µε ωµά αποφάγια. Η γάτα µολύνεται συνήθως σε µικρή ηλικία και αποκτά ανοσία. Είναι συνεπώς απίθανο να ξαναµολυνθεί ως ενήλικη γάτα. Το ίδιο µπορεί να έχει συµβεί και µε την ίδια τη γυναίκα πριν την εγκυµοσύνη, άρα και η ίδια να µην διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. Αυτό, µπορεί να ελεγχθεί µε µια απλή εξέταση αίµατος.



Είναι σηµαντικό να γνωρίζουµε ότι οι ωοκύστεις στα κόπρανα γίνονται µολυσµατικές 1-5 µέρες µετά. Αν, λοιπόν, η άµµος υγιεινής αλλάζεται συχνά, ο κίνδυνος µόλυνσης ελαχιστοποιείται.



Το παν είναι η καθαριότητα και η υγιεινή. Συχνός καθαρισµός και αλλαγή της άµµου και χρήση γαντιών προστατεύουν την έγκυο γυναίκα. Το ίδιο ισχύει και για τον καθαρισµό του κλουβιού ενός οικόσιτου πτηνού.



Στο εξωτερικό, και ακόµα λιγότερο στην Ελλάδα, πολλά σπίτια έχουν ως κατοικίδια ερπετά όπως φίδια και ιγκουάνα, τα οποία αν δεν προσέξουµε, µπορεί να µεταφέρουν µέσω των περιττωµάτων τους µικρόβια σαλµονέλας. Για τα ερπετά, καλό είναι να καθαρίζουµε τον χώρο που τα έχουµε πολύ καλά και πάλι φορώντας γάντια και σε καµία περίπτωση να µην γίνεται ο καθαρισµός αυτός στην κουζίνα.



Τέλος, οι µέλλουσες µητέρες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια που καταναλώνουν πρέπει να είναι καλοψηµένα και τα φρούτα και τα λαχανικά επιµελώς πλυµένα. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η µεταφορά µικροβίων στο φαγητό, που αποτελεί κύρια εστία αναπαραγωγής και µετάδοσης των µικροβίων».



Ιωάννης Βασιλόπουλος, Μαιευτήρας – Χειρουργός- Γυναικολόγος



«Ευτυχώς που δεν ενέδωσα στις πιέσεις να αποχωριστώ τα σκυλάκια µου»



«Και τα δύο σκυλάκια µου τα είχα και πριν κάνω τον γιο και την κόρη µου. Κατά τη διάρκεια της πρώτης µου εγκυµοσύνης, οι γονείς και ο σύζυγός µου µε «πίεζαν» να τα αποχωριστώ. Ευτυχώς δεν ενέδωσα. Ο γυναικολόγος που µε παρακολουθούσε µε ενηµέρωσε για το τι έπρεπε να προσέχω και πώς να προστατευθώ και ο κτηνίατρος µού είπε πώς να τα φροντίζω. Τους έκανα όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και τα εµβόλια κι έτσι ήµουν σίγουρη.



Είναι αλήθεια πως εµείς οι Έλληνες είµαστε λίγο υπερβολικοί µε τις χλωρίνες, τα αντισηπτικά και τα απολυµαντικά, χωρίς να καταλαβαίνουµε πολλές φορές πως οι κίνδυνοι που διατρέχουµε και εµείς αλλά και τα παιδιά µας από τις χηµικές ουσίες που περιέχονται σε αυτά είναι πολύ µεγαλύτεροι από τα «µικρόβια» ενός σκύλου ή µιας γάτας.



Τελικά, αυτό που διαπίστωσα και που νοµίζω πως πρέπει να γνωρίζουν όλες οι γυναίκες που περιµένουν παιδί, είναι πως η υγιεινή τόσο η δική µας, όσο και του ζώου µας, είναι το παν. Σήµερα, και τα σκυλάκια µου αλλά και τα παιδιά µου συµβιώνουν αρµονικά και παίζουν όλη µέρα µαζί, κάτι που µε χαροποιεί ιδιαίτερα όταν το βλέπω».



Νίκη, 43 ετών, µητέρα 2 παιδιών και 2 σκυλιών



Προετοιµάστε το κατοικίδιο για τον ερχοµό του νέου µέλους



Η εγκυµοσύνη είναι µια περίοδος χαράς και προσµονής αλλά και µεγάλων αλλαγών για όλα τα µέλη µιας οικογένειας συµπεριλαµβανοµένων και των… τετράποδων. Είναι σηµαντικό κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης το ζευγάρι να προετοιµάσει ψυχολογικά το κατοικίδιο για τον ερχοµό του νέου µέλους και να θέσει µε ηρεµία και ψυχραιµία τα νέα όρια και τους νέους κανόνες που θα πρέπει να ισχύσουν για την αρµονική συµβίωση όλων µέσα στο σπίτι.



Αν, για παράδειγµα, ο σκύλος µιας οικογένειας είναι ζωηρός στο παιχνίδι ή ιδιαίτερα ενεργητικός, η εγκυµοσύνη είναι η κατάλληλη περίοδος να τεθούν µε ηρεµία νέα όρια ως προς τον τρόπο που επιθυµούµε να παίζουµε µε τον σκύλο µας. Με αυτόν τον τρόπο, µία έγκυος αποφεύγει τυχόν επικίνδυνα ατυχήµατα ενώ ο σκύλος έχει τον χρόνο και την ευκαιρία να µάθει να παίζει µε τους νέους κανόνες, να δέχεται το λιγότερο ενεργητικό παιχνίδι και να είναι πιο ήρεµος παρουσία της εγκύου.



Επιπλέον, είναι σηµαντικό να προετοιµάσουµε το κατοικίδιο για τις αλλαγές που θα επέλθουν στη ζωή του µε την άφιξη του νέου µέλους. Το κλάµα, οι απότοµες κινήσεις ενός µωρού, η αλλαγή του προγράµµατος της οικογένειας, τα διάσπαρτα παιχνίδια στο πάτωµα που δεν του ανήκουν µπορούν να αναστατώσουν ένα κατοικίδιο. Αντί να φωνάζουµε διαρκώς στο κατοικίδιο µας, είναι προτιµότερο να του υποδείξουµε τι επιτρέπεται και τι όχι και να διαχειριστούµε τον χώρο έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουµε τις δυσκολίες.



Αρχίστε να φέρνετε το κατοικίδιο σε επαφή µε εγκύους, βρέφη και παιδιά όλων των ηλικιών. Αφήστε το να συµµετέχει στη χαρά σας και επιτρέψτε του να εξοικειωθεί µε την προίκα του µωρού. Αφήστε το να τη µυρίσει και να καταλάβει πως είναι κάτι νέο στο χώρο. Αρχίστε να του µαθαίνετε πως ό,τι βρίσκεται στο πάτωµα δεν του ανήκει και δεν είναι παιχνίδι. Προετοιµάστε τον µε ήχους µωρού αρκεί να είναι χαµηλής έντασης και συχνότητας (π.χ. κλάµα, γέλιο κ.λπ.). Τέλος, αν ασχολείστε αρκετές ώρες την ηµέρα µε το κατοικίδιό σας αρχίστε να τις ελαττώνετε σταδιακά και µε ευχάριστο τρόπο, ώστε το κατοικίδιο να έχει την ευκαιρία να «απεξαρτηθεί» οµαλά (π.χ. αφήστε το για ένα σαββατοκύριακο σε κάποιο φιλικό σπίτι ή ξενοδοχείο για κατοικίδια, ελαττώστε τις καθηµερινές µεγάλες βόλτες ή τη συνεχή ενασχόληση µαζί του µέσα στο σπίτι).



Γενικά, να θυµάστε ότι, όπως και εσείς, έτσι και το κατοικίδιό σας έχει την προσωπικότητά του και χρειάζεται χρόνο να διαχειριστεί την αλλαγή. Επιπλέον, εσείς γνωρίζετε γιατί αλλάζετε ενώ αυτό όχι. Συνεπώς, βοηθήστε το να καταλάβει και µη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια ενός θετικού εκπαιδευτή που θα σας καθοδηγήσει σωστά και µε ασφάλεια να προετοιµάσετε το κατοικίδιό σας αλλά και να διορθώσετε τυχόν προβληµατικές συµπεριφορές.



Τέλος, το σηµαντικότερο, στην περίοδο της εγκυµοσύνης, είναι να µην ξεχνάτε να απολαµβάνετε τη συντροφιά του αγαπηµένου σας φίλου. Θα σας κάνει µόνο καλό.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Διάπλους της Διώρυγας της Κορίνθου με SUP

Posted: 31 Oct 2012 01:05 PM PDT



Στις 4 Νοεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας-διάπλους ...


με SUP (Stand Up Paddle board) στη Διώρυγα της Κορίνθου.

Ο αγώνας αυτός αποτελεί τον τελικό από μια σειρά προκριματικών αγώνων που πραγματοποιήθηκαν εντός του καλοκαιριού 2012 σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.



Οι τυχεροί προκριθέντες , σε αριθμό 80 αθλητές, θα ζήσουν την εμπειρία του διάπλου της ιστορικής Διώρυγας, θα κωπηλατήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά της , θα αισθανθούν το δέος των επιβλητικών τειχών ύψους 70 μέτρων, και θα προσπαθήσουν να καλύψουν το δυνατό γρηγορότερα τα 6.250 μέτρα μήκους του καναλιού, για να διεκδικήσουν τη νίκη.



Τον περασμένο χρόνο, πραγματοποιήθηκε ξανά το ίδιο πέρασμα, σε συνθήκες προετοιμασίας και προσαρμογής από πολύ λίγους αθλητές (20 τον αριθμό), με σκοπό την ομαλή διοργάνωση του φετινού αγώνα. Οι σχετικές φωτογραφίες και ένα μικρό άρθρο, έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, προκαλώντας μεγάλο ενδιαφέρον, αφού διεθνή περιοδικά των σχετικών αθλημάτων, ζήτησαν και δημοσίευσαν το άρθρο και φωτογραφίες από τη μοναδική Διώρυγα της Κορίνθου. Στο συγκεκριμένο αγώνα θα συμμετέχουν αθλητές από την Κύπρο και τη Βουλγαρία.



Ευελπιστούμε με τη βοήθειά σας, ο συγκεκριμένος αγώνας να γίνει Διεθνής θεσμός, ώστε να προσελκύσουμε ξένους αθλητές να συμμετέχουν στο μέλλον σε αυτόν, προάγοντας με αυτό τον τρόπο τον Ελληνικό πολιτισμό και αθλητισμό.



Αυτές τις ημέρες, που όλοι μας ζούμε μια Εθνική ταπείνωση, εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης και των λοιπών συγκυριών, πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στην άκρη της γης, για την Ελλάδα, την Ιστορία της, τον Πολιτισμό της και τον Αθλητισμό της.



Πρέπει να διαβάσει όλος ο κόσμος για τον Περίανδρο και τη Διώρυγα της Κορίνθου και να δείξουμε τις μοναδικές φωτογραφίες, μέσω αυτής της αθλητικής διοργάνωσης.



Να απαντήσουμε στους Γερμανούς και στο αγώνα που κάνουν στο λιμάνι του Αμβούργου, δίπλα στους τσιμεντένιους ντόκους, στους γερανούς και στις σκουριασμένες φορτηγίδες, με την ιδέα του Περίανδρου από το 602 π.χ., για το τείχος της Κορίνθου και την Δίολκο. Να απαντήσουμε στους Ολλανδούς και στον αγώνα που κάνουν στα βρώμικα νερά των καναλιών του Άμστερνταμ, με εικόνες από τα γαλαζοπράσινα νερά του Ισθμού και το έργο του Έλληνα μηχανικού Πέτρου Πρωτοπαπαδακη. Να δείξουμε στους Ελβετούς και στον αγώνα που κάνουν σε μια λίμνη σαν πισίνα στις κορυφές των βουνών στην Σιλβαπλανα, ποια είναι η Ελλάδα, την Ιστορία της, τον ήλιο της, την καταγάλανη θάλασσα της, τον Πολιτισμό της.



Προς ενημέρωση σας, το άθλημα του SUP (Stand Up Paddle) ή όρθιας σανιδοκωπηλασίας είναι ένα νέο άθλημα με μικρή σχετικά ιστορία, περίπου δέκα ετών. Είναι όμως παγκόσμια ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα. Είναι πολύ εύκολο, δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες, μπορεί να γίνει από γυναίκες, άνδρες και παιδιά, ανεξαρτήτου ηλικίας . Είναι μια εναλλακτική μορφή γυμναστικής που μπορεί να γίνει παντού στην θάλασσα, στα ποτάμια, στις λίμνες και όπου αλλού υπάρχει νερό.












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Τα λιπαρά ψάρια προστατεύουν από εγκεφαλικά

Posted: 31 Oct 2012 12:51 PM PDT





Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι δυο μερίδες λιπαρών ψαριών την...


εβδομάδα μπορούν να απομακρύνουν τον κίνδυνο του εγκεφαλικού. Φυσικά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα λιπαρά ψάρια όπως ο σολομός και οι σαρδέλες, χάρη στα ιχθυέλαια που περιέχουν, αποδεικνύονται ευεργετικά για τα αγγεία που αιματώνουν την καρδιά και τον εγκέφαλο.



Η διαφορά είναι ότι αυτή τη φορά το συμπέρασμα εξήχθη από μια διεθνή ομάδα επιστημόνων που μελέτησαν 38 σχετικές μελέτες σε σύνολο 800.000 ανθρώπων σε 15 χώρες. Οι ερευνητές εξέτασαν τη σχέση μεταξύ ιχθυελαίων που είναι πηγή των πολύτιμων ω-3 λιπαρών οξέων και του κινδύνου εγκεφαλικού. Κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι έτρωγαν 2-4 μερίδες λιπαρών ψαριών την εβδομάδα είναι κατά 6% μικρότερο κίνδυνο εγκεφαλικού συγκριτικά με εκείνους που κατανάλωναν μια μερίδα ή λιγότερο την εβδομάδα.



Σύμφωνα με την έρευνα η ευεργετική αυτή δράση παρατηρήθηκε όσον αφορά την κατανάλωση ψαριών όχι όμως και συμπληρωμάτων διατροφής με ιχθυέλαια.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ερμήνευσε τα όνειρά σου

Posted: 31 Oct 2012 12:43 PM PDT



Χρήσιμες συμβουλές για την ερμηνεία των ονείρων σου...





• Κράτησε ένα ημερολόγιο στο οποίο θα γράφεις με λεπτομέρεια τα όνειρα που βλέπεις κάθε μέρα. Τοποθέτησέ το κοντά στο κρεβάτι σου, ώστε ακόμα και αν ξυπνήσεις μέσα στη νύχτα από κάποιο πολύ ζωντανό όνειρο...

να μπορείς αμέσως να το καταγράψεις για να μην το ξεχάσεις το πρωί που θα ξυπνήσεις.

• Δώσε σημασία ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες. Τα σύμβολα που βλέπουμε στον ύπνο μας έχουν πάντα μία ερμηνεία (πχ ποτήρι, νερό, τασάκι, βιβλιοθήκη κτλ).

• Μία φορά την εβδομάδα διάβασε το ημερολόγιο των ονείρων σου, υπογράμμισε όλα όσα είδες παραπάνω από μία φορά. Μπορεί τα όνειρα που βλέπουμε να είναι διαφορετικά, αλλά να υπάρχουν κάποια κοινά σύμβολα σε κάθε όνειρο μας (πχ λουλούδια, φαγητό, τσιγάρα).

• Όταν ένα όνειρο το έχουμε δει παραπάνω απο μία φορά μέσα στην ημέρα, σημαίνει ότι πρέπει οπωσδήποτε να εξετάσουμε το μήνυμα που θέλει να μας περάσει.

• Μετά απο ένα «έντονο» όνειρο, συγκεντρώσου και προσπάθησε αρχικά να ξεκαθαρίσεις ποια είναι ακριβώς τα συναισθήματα που σου άφησε. Στη συνέχεια προσπάθησε να θυμηθείς κάθε μικρή λεπτομέρεια.

• Κλείσε τα μάτια, χαλάρωσε και προσπάθησε να καταλάβεις ποιο είναι το μήνυμα που σου δίνεται απο το όνειρο. Άκουσε την εσωτερική σου φωνή, σίγουρα το ένστικτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ανακαλύψεις ποιο είναι το βαθύτερο νόημα του ονείρου.



Ερμηνεία των δημοφιλέστερων Ονείρων

Αν ονειρεύτηκες ότι έχασες το κινητό σου, ότι χάλασε το αυτοκίνητο σου, ή ότι έψαχνες να βρεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλά δεν το έβρισκες...

Το όνειρο αυτό σε προειδοποιεί ότι υπάρχουν κάποιοι τομείς στη ζωή σου, που έχεις παραμελήσει το τελευταίο καιρό, λόγω φόρτου στη καθημερινότητά σου. Θα κληθείς να εστιάσεις την προσοχή σου και να βρεις λύσεις σε θέματα που μέχρι τώρα ανέβαλες ή δεν ήθελες να αντιμετωπίσεις. Συγκεκριμένα αν ονειρεύτηκες ότι έχασες το κινητό σου, σημαίνει ότι θα υπάρξουν επικοινωνιακά προβλήματα με τα άτομα του περιβάλλοντός σου (καθυστερήσεις, λογομαχίες, καβγάδες κτλ). Το όνειρο σε συμβουλεύει να διαχειριστείς με ισορροπία και ωριμότητα όλες τις καθημερινές, προσωπικές σου επαφές. Αν ονειρευτείς ότι αναζητάς ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και δεν το βρίσκεις, σημαίνει ότι τον τελευταίο καιρό το έχεις παραμελήσει αρκετά και πρέπει να δείξεις περισσότερο την αγάπη σου και το ενδιαφέρον σου. Αν στον ύπνο σου χάλασε το αυτοκίνητό σου, σημαίνει ότι θα υπάρξουν λάθη βιασύνης απο την πλευρά σου.



Αν στο όνειρό σου είδες λεφτά, ότι κέρδισες, βρήκες, έχασες ή σου έκλεψαν χρήματα...

Το χρήμα συμβολίζει τις αξίες στη ζωή και ιδιαίτερα όλες τις σημαντικές προτεραιότητες που θέτουμε. Αν ονειρευτείς λοιπόν ότι κέρδισες ένα χρηματικό ποσό, ή γενικότερα αυξήθηκαν οι αποδοχές σου, σημαίνει ότι έρχεται μία περίοδος που οι σκέψεις και οι επιθυμίες σου θα είναι απόλυτα ξεκάθαρες. Θα έχεις όλο το δυναμισμό να κυνηγήσεις τα όνειρά σου, θα κατακτήσεις με επιτυχία όλους σου τους στόχους και όλοι σου οι κόποι θα αναγνωριστούν. Αν ονειρευτείς ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι έχασες χρήματα, σημαίνει ότι θα υπάρξουν στιγμές που θα χάσεις την πίστη σου για τη ζωή. Θα απογοητευτείς, θα πικραθείς και θα αναγκαστείς να αλλάξεις τρόπους, συνήθειες, πιστεύω. Επιπλέον θα διαπιστώσεις ότι ζητήματα που ήταν πολύ σημαντικά για σένα στο παρελθόν, τώρα πλέον δεν θα έχουν καμία σημασία, γιατί θα θέσεις νέες προτεραιότητες στη ζωή σου.



Αν ονειρευτείς ότι απέτυχες μία δοκιμασία (πχ συνέντευξη για δουλειά, πτυχιακές εξετάσεις κτλ)...

Οι αντοχές σου θα δοκιμαστούν, γιατί θα εμφανιστούν νέα εμπόδια και προκλήσεις στο δρόμο σου που θα σε αποδιοργανώσουν. Είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις για πράξεις ή και αποφάσεις που έχεις πάρει και να ξεκινήσεις απο την αρχή τον αγώνα σου για την επιτυχία.



Αν δεις στον ύπνο σου ότι εσύ ή κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο έπαθε κάτι κακό...

Θα υπάρξει μία περίοδος αλλαγών για σένα και μία σχέση σου θα περάσει κρίση. Ένα νέο άτομο θα μπει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου και θα σε αποδιοργανώσει. Τα συναισθήματά σου θα αλλάξουν και είναι πολύ πιθανό να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε έναν δεσμό που σε έχει πλέον κουράσει και θα ξεκινήσεις έναν νέο.



Αν στο όνειρό σου δεις ότι σε κυνηγούν...

Θα υπάρξουν πολλές ευθύνες που θα σε αγχώσουν και θα σε κουράσουν. Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν πολλές εκκρεμότητες, που τώρα θα πρέπει να διαχειριστείς και να ολοκληρώσεις με επιτυχία. Η περίοδος που θα έρθει θα είναι αρκετά απαιτητική και θα πρέπει να ασχολείσαι με αρκετά πράγματα μαζί. Χαλάρωσε, ξεκουράσου και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με συνέπεια όλα τα ζητήματα που θα χρειαστεί τώρα να τακτοποιηθούν.



Δόντια: Αν ονειρευτείς ότι έχεις πολύ λαμπερό χαμόγελο και κατάλευκα, καθαρά δόντια, ή ότι τα δόντια σου είναι χαλασμένα ή σου έπεσαν...

Τα δόντια αντιπροσωπεύουν το χρόνο, τη σταθερότητα και την ωριμότητα. Επομένως αν τα δόντια σου στον ύπνο σου είναι λαμπερά και υγιή, το όνειρο φανερώνει ότι οι σχέσεις σου θα σταθεροποιηθούν και θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Αν δεις ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ότι τα δόντια σου έχουν χαλάσει ή πέσει, σημαίνει ότι θα διαταραχθεί η σταθερότητα κάποιων σχέσεων στη ζωή σου, ή ότι μία νέα σχέση που έχεις ξεκινήσεις δεν θα έχει διάρκεια, αλλά εσύ μέσα απο τις δοκιμασίες που θα περάσεις, θα ωριμάσεις ακόμα περισσότερο.



Αν στο όνειρό σου δεις ότι είσαι γυμνός ή δεις κάποιον άλλον γυμνό...

Αν σε κάποια όνειρά σου είσαι γυμνή ή εμφανίζεται κάποιος άλλος γυμνός, σημαίνει ότι θα γίνει κάποια αποκάλυψη μυστικών, σκέψεων ή συναισθημάτων. Αν εσύ είσαι γυμνή στο όνειρο, σημαίνει ότι κάποιες κρυφές επιθυμίες ή πράξεις σου θα αποκαλυφθούν. Πρόσεξε γιατί είναι ένα καλά κρυμμένο μυστικό σου, μπορεί τώρα να βγει στην επιφάνεια. Αν κάποιος άλλος εμφανιστεί γυμνός στον ύπνο σου, τότε θα σου αποκαλύψει κάποια πράγματα, που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζεις.



Αν ονειρευτείς ότι πέφτεις από ύψωμα, ότι πετάς ή ότι προσπαθείς να σωθείς απο ναυάγιο...

Διανύεις μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδο, έχεις αρκετό άγχος και υπάρχει σύγχυση σκέψεων μέσα σου. Θα κάνεις αλλαγή κατεύθυνσης, πιθανότατα θα αλλάξεις καριέρα, θα μετακομίσεις, θα αλλάξεις φίλους ή σχέση. Δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα μέσα σου ποια είναι τα θέλω σου, γι αυτό και το όνειρο αυτό θα σε βοηθήσει να μπεις στην διαδικασία της αναζήτησης και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάει η καρδούλα σου.



Αν στο όνειρό σου έχασες το λεωφορείο, το πλοίο ή το αεροπλάνο...

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς συμβολίζουν την κινητικότητα και την αντίδραση. Αντιπροσωπεύουν τις πεποιθήσεις, τις επιθυμίες αλλά και τις ικανότητες που έχουμε για να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. Όταν έχασες κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς, σημαίνει ότι θα διανύσεις μία περίοδο που θα χάσεις τα κίνητρά σου, θα έχεις έλλειψη δημιουργικότητας και δεν θα έχεις το κέφι να λειτουργείς παραγωγικά.



Είσαι καλοφαγάς και ακόμα και στον ύπνο σου είδες φαγητό;..

Κάθε φαγητό έχει την δική του ξεχωριστή ερμηνεία και μπορείς να ανατρέξεις στον αλφαβητικό ονειροκρίτη για να διαβάσεις την πλήρη ανάλυση κάθε φαγητού. Ωστόσο αν ονειρεύτηκες γενικά ότι τρως φαγητό, φανερώνει ότι έχεις πολλές κρυφές επιθυμίες που προσπαθείς να μην φανερωθούν, όμως θα γίνει η αποκάλυψή τους και εσύ πλέον θα τις αποδεχτείς.






ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Πώς είναι σήμερα ο RoboCop; 25 χρόνια μετά την ταινία...

Posted: 31 Oct 2012 12:22 PM PDT

O Peter Weller έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 1987, παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τεράστια
εμπορική επιτυχία "RoboCop"...

Ο RoboCop αγαπήθηκε πολύ από το κοινό, τόσο που τριά χρόνια αργότερα ήρθε και η δεύτερη συνέχεια της ταινίας.



25 χρόνια μετά, πόσο έχει αλλάξει ο ...ατσαλένιος πρωταγωνιστής;







zappit.gr







ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Kate Moss φωτογραφίζεται σε στιλ Brigitte Bardot

Posted: 31 Oct 2012 12:12 PM PDT

 Με κατάξανθα μαλλιά και έντονο μακιγιάζ με μαύρο eyeliner φωτογραφήθηκε
η Κate Moss για το τεύχος Δεκεμβρίου...

του περιοδικού Vanity Fair. Το concept της φωτογράφισης ήταν να μοιάζει με τη Γαλλίδα καλλονή Brigitte Bardot που άφησε εποχή τη δεκαετία του '60 και, όπως βλέπεις, τα κατάφερε μια χαρά.









Στη συνέντευξη που συνόδευε τη φωτογράφιση, η Kate Moss αποκαλύπτει ότι δεν ήταν πάντα τόσο άνετη μπροστά στο φωτογραφικό φακό όσο είναι τώρα.







Παραδέχτηκε μάλιστα ότι στην καμπάνια που έκανε για τον Calvin Klein με τον Mark Wahlberg το 1992 (η οποία τη μεταμόρφωσε σε μοντέλο με παγκόσμια φήμη) εξαντλήθηκε από το άγχος: "Έπαθα νευρικό κλονισμό όταν έπρεπε να πάω να δουλέψω με τον Marky Mark και τον Herb Ritts. Δεν ήμουν καθόλου ο εαυτός μου. Δεν μου άρεσε και τελικά κατέληξα να παραμείνω στο κρεβάτι για δυο εβδομάδες. Νόμιζα ότι θα πέθαινα. Ευτυχώς ήταν μόνο άγχος. Υπάρχει μεγάλη πίεση για να κάνεις αυτό που πρέπει, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την κούρασή σου".







Μίλησε επίσης για τις φήμες που υπήρχαν ότι ήταν εθισμένη στην ηρωίνη τη δεκαετία του '90, αλλά και για τη σχέση που είχε (πριν πολλά χρόνια), με τον Johnny Depp, για τον οποίο είπε τα καλύτερα: "Κανείς δεν μπορούσε πραγματικά να με φροντίσει. Ο Johnny τα κατάφερε. Πίστευα ό,τι μου έλεγε. Όταν τον ρωτούσα τι να κάνω, μου έδινε πάντα την απάντηση και αυτό είναι κάτι που μου έλειψε όταν έφυγα".







Από τότε που παντρεύτηκε πάντως έχει αλλάξει η ζωή της, είναι πιο ήρεμη και ευτυχισμένη: "Δεν πηγαίνω πια σε club. Έχω μαζευτεί", λέει, αλλά δεν φαίνεται να την πειράζει ιδιαίτερα.



Η Moss αναμένει το Νοέμβριο την έκδοση της βιογραφίας της, που θα έχει τον τίτλο "ΚΑΤΕ: The Kate Moss Book" και θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Rizzoli.



cosmo.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Oι παγίδες του νέου φορολογικού

Posted: 31 Oct 2012 12:05 PM PDT

 «Χαμένοι» στη... μετάφραση της επικείμενης φορολογικής μεταρρύθμισης θα
βρεθούν περίπου 6 εκατ. φορολογούμενοι...

που από το επόμενο έτος θα κληθούν να βάλουν ακόμη πιο βαθιά το χέρι στις άδειες, από τις επερχόμενες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τσέπες τους.



Τα ψιλά γράμματα και οι αστερίσκοι που θα περιέχει η νέα «σύμβαση» με την εφορία θα κοστίσουν σε όλους πολύ ακριβά, αφού μόνο οι αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος θα πρέπει να αποφέρουν επιπλέον 3 δισ. ευρώ, ενώ άλλα 3 δισ. ευρώ πρέπει να αποδώσει ο νέος ενιαίος φόρος των ακινήτων.



Η μεγάλη «παγίδα» μάλιστα από το νέο χαράτσι στα ακίνητα, που θα αντικαταστήσει τον ΦΑΠ και το ειδικό τέλος που καταβάλλεται μέσω της ΔΕΗ, είναι ότι θα επιβαρύνει σε ετήσια βάση τους ιδιοκτήτες, την ώρα που ακόμη δεν έχουν πληρώσει τον ΦΑΠ του 2010 και του 2011, αφού τα σχετικά εκκαθαριστικά θα αρχίσουν να ταχυδρομούνται από τον Νοέμβριο.



Αυτό σημαίνει ότι κανείς ιδιοκτήτης δεν μπορεί να ελπίζει ότι θα πληρώσει σε βάθος χρόνου τον νέο φόρο, ο οποίος μάλιστα θα επιβάλλεται στην κατοχή ακινήτων χωρίς να εξετάζεται εάν αποφέρουν εισόδημα ή ιδιοχρησιμοποιούνται, ενώ θα επεκταθεί και στις εκτός σχεδίου και οικισμού εκτάσεις, δηλαδή στα αγροτεμάχια, εφόσον δεν ανήκουν σε κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.



Από την άλλη πλευρά, η επιβολή του από το πρώτο ευρώ αντικειμενικής αξίας, με συντελεστές από 0,1% έως και πάνω από 2%, «μεταφράζεται» σε φορολόγηση όλων των ακινήτων, αφού το 74% των ιδιοκτητών έχει ακίνητα αντικειμενικής αξίας έως και 100.000 ευρώ.



Ακόμη και η μείωση του φόρου στις μεταβιβάσεις, από 8% έως 10% (που είναι σήμερα στο 4%) δεν πρόκειται να γλυκάνει το «χάπι» στην αγορά ακινήτων, αφού η κατάργηση της έκπτωσης των τόκων κατά 10%, αλλά και η μείωση των αφορολογήτων ορίων για γονικές παροχές και δωρεές έως και 33%, σε συνδυασμό με την επέκταση των αντικειμενικών αξιών σε όλη τη χώρα θα κάνουν ασύμφορη κάθε πράξη.



Κι αν στην αγορά ακινήτων δεν υπάρχει φως στο τούνελ, με τα τρικ στη φορολογία εισοδήματος μάλλον την εποχή του... σκοταδισμού θα ζήσουν όλα τα νοικοκυριά, που ούτως ή άλλως δεν θα έχουν κι άλλη επιλογή εάν υπολογίσει κανείς τις αυξήσεις που έρχονται στα τιμολόγια της ΔΕΗ!



Πάντως, το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, το οποίο εκτός απροόπτου θα «κλειδώσει» αυτή την εβδομάδα μαζί με τις αλλαγές στα ακίνητα στη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής, αφού η κυβέρνηση επείγεται να ψηφιστεί πριν από την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, ύστερα από ρητή εντολή της τρόικας, φέρνει αύξηση του φορολογικού βάρους για τα μεσαία εισοδήματα, μέσω της νέας φορολογικής κλίμακας και της κατάργησης των φοροαπαλλαγών, πολλές από τις οποίες θα καταργηθούν αναδρομικά από φέτος, «φουσκώνοντας» τον φόρο που θα πληρώσουν μισθωτοί και συνταξιούχοι το 2013 κατά 500 εκατ. ευρώ.



Ειδικότερα, από τις μέχρι σήμερα εξαγγελίες προκύπτουν τα εξής:



- Η φορολογική κλίμακα θα αλλάξει και τα κλιμάκιά της θα μειωθούν, από τα οκτώ που είναι σήμερα, σε τέσσερα ή και λιγότερα, με ανώτατο συντελεστή το 35%. Με βάση τους νέους συντελεστές, τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών υποστηρίζουν ότι θα ευνοηθούν όσοι έχουν εισοδήματα μέχρι και 26.000 ευρώ. Δεν λένε όμως ότι οι υπολογισμοί τους γίνονται χωρίς να ληφθεί υπόψη η κατάργηση των φοροαπαλλαγών, τα τεκμήρια διαβίωσης, αλλά και το νέο σύστημα αποδείξεων.



- Ακόμη και η ενδεχόμενη αύξηση του αφορολόγητου ορίου, για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις, δεν θα ελαφρύνει ούτε τα χαμηλά εισοδήματα, αφού και μόνο η κατάργηση των απαλλαγών για τα παιδιά αρκεί για να εξανεμίσει τα όποια οφέλη.



- Οι φοροαπαλλαγές, όπως τις γνωρίζουμε σήμερα (π.χ. για ιατρικά έξοδα, ενοίκιο, στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας) οδηγούνται σε πλήρη κατάργηση. Για τα πολύ χαμηλά εισοδήματα θα θεσπιστούν άμεσες εισοδηματικές ενισχύσεις, για παράδειγμα τα προνοιακά επιδόματα.



Σύμφωνα με το σχέδιο, τα νέα επιδόματα θα ανέρχονται σε 40 ευρώ τον μήνα για το πρώτο παιδί, 40 ευρώ για το δεύτερο παιδί, 50 ευρώ για το τρίτο παιδί, 50 ευρώ για το τέταρτο παιδί και 60 ευρώ για κάθε παιδί από το πέμπτο και τα επόμενα.



Στο στόχαστρο οι ελεύθεροι επαγγελματίες



Το «αδίκημα» να ανήκει κάποιος σήμερα στην τάξη των ελευθέρων επαγγελματιών θα έχει βαρύτατες συνέπειες, αφού καταργείται το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ για όλους τους επιτηδευματίες. Τα καθαρά τους κέρδη, όπως και των Ο.Ε. και Ε.Ε., θα φορολογούνται από το πρώτο ευρώ, με συντελεστή 28%, από 20% που είναι σήμερα, ενώ για τα αγροτικά εισοδήματα η φορολογία θα αρχίζει από 6%.



- Επειδή το υπουργείο Οικονομικών πάντα φρόντιζε για την υγεία μας, θα αυξήσει και τη φορολογία ειδικά στα φθηνά τσιγάρα.



- Γνωρίζοντας ότι κανένας εργαζόμενος δεν θα μπορεί να αποταμιεύσει, τα στελέχη του υπουργείου σκέφτηκαν και την αύξηση του τόκου των καταθέσεων από το 10% στο 15%, ώστε κι όσοι δεν έχουν ακόμη κρύψει στα σεντούκια τα λίγα που τους απέμειναν να το πράξουν άμεσα.



- Η κυβέρνηση θα τηρήσει και μια από τις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει προεκλογικά, τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%.

Θα επιβάλει, όμως, ειδικό τέλος στα καταστήματα που έχουν χώρους καπνιζόντων, επομένως ελάχιστοι θα είναι οι φορολογούμενοι που θα απολαύσουν τη μείωση του ΦΠΑ, καθώς οι περισσότεροι θα ξεχάσουν τα βάσανα με... ένα τσιγάρο και με την παρηγοριά ότι θα επιβληθεί και έκτακτος φόρος στους εφοπλιστές!



real.gr




ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Ο Τυφώνας Sandy κατασκευάστηκε από... τις ΗΠΑ!

Posted: 31 Oct 2012 11:53 AM PDT





Τι ισχυρίζεται μετεωρολόγος για την απόκρυφη στρατιωτική τεχνολογία




Πριν καλά-καλά κοπάσει ο σαρωτικός τυφώνας, με την Αμερική να μετρά
απώλειες και να μαζεύει τα συντρίμμια της, μια αποκάλυψη έρχεται να
ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά: ο βραβευμένος μετεωρολόγος Scott Stevens
ισχυρίζεται ότι η Sandy δεν ήταν απλό μετεωρολογικό φαινόμενο, αλλά άλλη
μια τραγική απόδειξη της γεωμηχανικής χειραγώγησης των φυσικών
φαινομένων...



Σύμφωνα με τον Stevens, η στρατιωτική τεχνολογία είναι πλέον σε θέση να
παράγει και να κατευθύνει κατά βούληση τρομακτικούς τυφώνες, όπως αυτός
που έπληξε την Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ.



Ο έλεγχος των καιρικών φαινομένων, ή αλλιώς γεωμηχανική, μπορεί να
ακούγεται προϊόν επιστημονικής φαντασίας, είναι ωστόσο πρακτική που
χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια.



Και είναι μάλιστα η ίδια πρακτική χειραγώγησης των στροβίλων που
κρύβεται πίσω από τον Τυφώνα Sandy, ισχυρίζεται ο μετεωρολόγος. Τέτοιες
γεωμηχανικές λοιπόν τεχνικές δημιούργησαν τις κατάλληλες ατμοσφαιρικές
συνθήκες για να οδηγεί η Sandy κατευθείαν πάνω στο New Jersey της Νέας
Υόρκης και να «βιδωθεί» στην Ανατολική Ακτή. Και μάλιστα σε κάθε
τετραγωνικό χιλιόμετρο του Βορείου Ημισφαιρίου ο καιρός ελέγχεται από
τις ίδιες αρχές της γεωμηχανικής, είπε ο Stevens σε ραδιοφωνική εκπομπή
την Κυριακή.







«Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια δυνατή μηχανική», δήλωσε στον αέρα ο
μετεωρολόγος, για να «προφητεύσει» τη στροφή της κατεύθυνσης του τυφώνα
και πάλι προς τις ακτές. Η «προφητεία» ωστόσο έμελλε να αποδειχτεί
σωστή: στις ειδήσεις του CBS News το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε ότι η
διεύθυνση της Sandy είχε αλλάξει, επιστρέφοντας και πάλι προς τις
ακτές, με κατεύθυνση το New Jersey.



Ο Stevens δεν σταμάτησε ωστόσο μόνο στο μετεωρολογικό του πράγματος:
ισχυρίστηκε ότι όλα γίνονται για να πάρει η οικονομία τα πάνω της, με τα
έργα επισκευής να τονώνουν τα λιμνάζοντα ύδατα της οικονομικής
δυσπραγίας. «Όλα έχουν να κάνουν με τις επισκευές και την ανοικοδόμηση.
Με το ξόδεμα χρημάτων μετά την καταστροφή».



Οι δηλώσεις του Stevens ακολουθήθηκαν από τις κυβερνητικές εξαγγελίες
του Κογκρέσου για τις πληγείσες περιοχές: οι πολιτείες που υπέστησαν
καταστροφές (Connecticut, New Jersey, Pennsylvania και Massachusetts)
μπορούν να χρησιμοποιήσουν άμεσα ομοσπονδιακά κονδύλια για να καθαρίσουν
τα συντρίμμια και να περιορίσουν τη ζημιά.







Ο Stevens είναι πεπεισμένος ότι τα μετεωρολογικά αυτά υπερόπλα
χρησιμοποιούνται ήδη από τη δεκαετία του '60, ως μέσο ανακατανομής του
πλούτου: «χρησιμοποιούν τα καιρικά φαινόμενα ως όπλα για να
δημιουργήσουν ακραίες καταστάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύεται η παγκόσμια
κυβέρνηση, αυτή η κυβέρνηση στην οποία πληρώνουμε τους ρύπους μας».



Ο μετεωρολόγος ανέφερε επίσης ότι όλες οι κυβερνήσεις έχουν γνώση της
γεωμηχανικής και των τεράστιων δυνατοτήτων της, απλώς δεν το
αποκαλύπτουν: «παραδέχονται ότι διαθέτουν αντίστοιχα προγράμματα, είναι
απλώς μυστικά».



Ποιος είναι ο Scott Stevens







Βραβευμένος μετεωρολόγος, έχει εργαστεί για χρόνια σε τηλεοπτικά
μετεωρολογικά δελτία. Πριν από 10 χρόνια ωστόσο άρχισε να μελετάει τις
κλιματικές αλλαγές και τις τροποποιήσεις του καιρού στο ερευνητικό
πλαίσιο του Tom Bearden, πυρηνικού επιστήμονα που έχει ισχυριστεί ότι ο
καιρός ελέγχεται και χειραγωγείται πλέον αποφασιστικά από τον άνθρωπο. newsbeast.gr












ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Δείτε την Ελένη Μενεγάκη νύφη σε ηλικία 18 ετών!Αγνώριστη! [φωτο]

Posted: 31 Oct 2012 11:43 AM PDT




Είναι η πρώτη φορά που φόρεσε νυφικό στη ζωή της και όπως φαίνεται...
..από το χαμόγελό της, το απόλαυσε πολύ.
Με μακριά καστανά μαλλιά ποζάρει σε ηλικία μόλις 18 ετών!



H Ελένη ξεκίνησε ως μοντέλο και φωτογραφήθηκε με νυφικό για τις ανάγκες του περιοδικού ΕΙΚΟΝΕΣ.
Ήταν μια από τις πρώτες της φωτογραφήσεις και η πρώτη της με νυφικό.
Δεν άργησε όμως να το φορέσει και στη πραγματικότητα καθώς μετά από ένα χρόνο έκανε το πρώτο της γάμο-αστραπή!
























ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Είναι τελικά τόσο αθώο ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί;

Posted: 31 Oct 2012 11:34 AM PDT





Ποιος δεν έχει ακούσει την έκφραση: "ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί την

ημέρα, διώχνει όλες τις ασθένειες και προστατεύει την καρδιά". Σχεδόν
όλοι. Μήπως όμως πρόκειται για έναν...

αστικό μύθο; Μήπως τελικά το "ένα ποτηράκι", δεν είναι τόσο αθώο για την καρδιά;



Η ρεσβερατρόλη, η «θαυματουργή» ουσία που περιέχεται στο κόκκινο κρασί
και η οποία, με βάση προηγούμενες έρευνες, έχει συνδεθεί με μείωση του
κινδύνου για την καρδιά, με επέκταση του προσδόκιμου ζωής, με βελτίωση
του μεταβολισμού και αποφυγή του διαβήτη, καθώς και με άλλα οφέλη για
την υγεία, ακόμα και κατά του καρκίνου, δεν φαίνεται να έχει ευεργετική
δράση σε μεσήλικες υγιείς γυναίκες, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική
επιστημονική μελέτη, που δημιουργεί αμφιβολίες για το πόσο τελικά
ωφέλιμη είναι η εν λόγω ουσία.


Οι ερευνητές της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Ουάσιγκτον (Σεν
Λιούις), με επικεφαλής τον καθηγητή επιστήμης της διαιτολογίας Σάμιουελ
Κλάιν, διευθυντή του Κέντρου Ανθρώπινης Διατροφής, που έκαναν τη σχετική
δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα κυτταρικού μεταβολισμού "Cell
Metabolism", μελέτησαν επί 12 εβδομάδες 29 υγιείς γυναίκες μετά το
στάδιο της εμμηνόπαυσης, από τις οποίες οι μισές έπαιρναν ένα συμπλήρωμα
ρεσβερατρόλης και οι άλλες μισές ένα εικονικό χάπι (πλασέμπο).


Οι γυναίκες της πρώτης ομάδας έπαιρναν καθημερινά 75 μιλιγκράμ
ρεσβερατρόλης, την ίδια ποσότητα που θα ελάμβαναν αν έπιναν κάθε μέρα
μια πολύ μεγάλη ποσότητα (γύρω στα οκτώ λίτρα) κόκκινου κρασιού. Οι
ερευνητές μέτρησαν την ανταπόκριση αυτών των γυναικών στην ινσουλίνη και
το ρυθμό απορρόφησης γλυκόζης από τους μυς τους, ώστε να διαπιστωθεί η
επίπτωση της ρεσβερατρόλης στον μεταβολισμό τους.


Όμως, αντίθετα με άλλες μελέτες, η νέα έρευνα δεν διαπίστωσε κάποια
βελτίωση του μεταβολισμού σε όσες είχαν πάρει τα συμπληρώματα
ρεσβερατρόλης, σε σχέση με όσες έπαιρναν τα χάπια πλασέμπο. Ακόμα, οι
ερευνητές πήραν μικρά δείγματα από ιστό μυών και λίπους από το σώμα των
γυναικών που έπαιρναν τη ρεσβερατρόλη, αλλά δεν βρήκαν ευεργετικές
μεταβολές στον μεταβολισμό των κυττάρων.


Τα χάπια ρεσβερατρόλης τείνουν να γίνουν όλο και πιο δημοφιλή, χάρη στα
διαφημιζόμενα οφέλη της εν λόγω ουσίας, καθώς απαλλάσσουν κάποιον από
την ανάγκη να πιει κανείς πολύ κρασί. Οι ετήσιες πωλήσεις συμπληρωμάτων
ρεσβερατρόλης εμφανίζουν συνεχή άνοδο.


Έως τώρα, σύμφωνα με τον Σάμιουελ Κλάιν, πολύ λίγες μελέτες είχαν
εξετάσει την επίδραση της ρεσβερατρόλης πάνω σε υγιή άτομα, καθώς οι πιο
πολλές έρευνες έχουν γίνει σε διαβητικούς και σε άτομα με μεταβολικές
διαταραχές. Ο καθηγητή επιστήμης της διαιτολογίας επεσήμανε ότι αν και η
νέα μελέτη δεν επιβεβαίωσε κάποια οφέλη από τη ρεσβερατρόλη για τους
υγιείς, δεν αποκλείει την πιθανότητα η συγκεκριμένη ουσία να είναι
ωφέλιμη για όσους έχουν διαταραγμένο μεταβολισμό.


Αν όμως η ρεσβερατρόλη δεν παρέχει το πολυδιαφημιζόμενο όφελος για την
υγεία (κάτι που πάντως θα πρέπει να επιβεβαιώσουν στο μέλλον και άλλες
σχετικές έρευνες), γιατί τότε όσοι πίνουν τακτικά -αλλά με μέτρο-
κόκκινο κρασί, έχουν μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν διαβήτη ή
καρδιολογικό πρόβλημα; Κατά τον Σάμιουελ Κλάιν, πρέπει να περιέχεται
κάτι άλλο στο κόκκινο κρασί, που παρέχει οφέλη για την υγεία, ενώ δεν
απέκλεισε ότι η ρεσβερατρόλη δρα προστατευτικά σε συνέργεια με αυτή την
άλλη ενεργή ουσία του κρασιού.




iatropedia













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Η Ελένη Λουκά τηλεφώνησε στην «Ελληνοφρένεια»...

Posted: 31 Oct 2012 11:24 AM PDT





Ακούστε το απόσπασμα


Μια περίεργη «έκπληξη» περίμενε τον Αποστόλη στην εκπομπή του στο Real FM όταν κάλεσε για να μιλήσει μαζί του η Ελένη Λουκά.



Ακούστε το απόσπασμα...newsbeast.gr













ΚΑΝΕ LIKE ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ!

Δείτε και αλλα θεματα απο κάτω deite

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές