Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


╚»*«╝Pantocratoria©╚»*«╝


Μεγάλες αλήθειες για τις γυναίκες

Posted: 28 Oct 2012 02:45 AM PDT


1. Μόνο μια γυναίκα μπορεί να σου ζητήσει να προσέξεις μην της χαλάσεις τα μαλλία κατά την διάρκεια του σέξ… Και τι να κάνεις δηλαδή? Να φωνάξεις τον Τρύφωνα Σαμαρά να σας «παίρνει μάτι», για παν ενδεχόμενο;
2. Είναι μύθος ότι η γυναίκα μιλάει πιο «βρώμικα» από τον άντρα κατά την διάρκεια του σέξ. Απλά… έχει πιο πλούσιο λεξιλόγιο..
3. Σε αντίθεση με έναν άντρα, όταν ρωτάς μια γυναίκα κάτι το οποίο δεν γνωρίζει, δεν ξύνει ποτέ το κεφάλι της… Δεν της αρέσει να δείχνει μπερδεμένη, ούτε η ίδια, ούτε τα μαλλιά της… Το κόλπο πιάνει μέχρι την στιγμή που δίνει μια απάντηση στην τύχη! Τότε χαλάνε τα δικά σου μαλλιά…
4. Οι γυναίκες που χορεύουν μεταξύ τους χωρίς την παρουσιά ενός άντρα είναι γυναικοπαρέα.. Οί άντρες που χορεύουν μεταξύ τους, χωρίς την παρουσία μιας γυναίκας, ειναι μπακουροπαρέα…
5. Όταν μία γυναίκα ρωτάει «πώς σου φαίνομαι» δεν είναι ερώτηση multiple choice.. Είναι ερώτηση παγίδα!
6. Οι παύσεις πριν τις απαντήσεις μίας γυναίκας έχουν τεράστια σημασία!!! Όταν την ρωτήσεις πώς είναι και σου απαντήσει «καλά» μετά απο μερικά δευτερόλεπτα, κάποια επέτειο έχεις ξεχάσει πάλι…
7. Όταν μια γυναίκα σου πεί ότι δεν έχει τίποτα να φορέσει σημαίνει οτι ήρθε η ώρα να φωνάξεις μάστορα για να μεγαλώσει τις ντουλάπες.. Στην γλώσσα των γυναικών «τίποτα» είναι ότι έχει φορεθεί πανω απο τρείς φορές…
8. Η γυναίκα είναι σαν το στοίχημα.. Ψάχνεις να βρείς κάποια να «παίξεις» στα σίγουρα και αν σου «κάτσει» πας ταμείο…. Όχι για καλό όμως… Αυτό ούτε ο Μπέος…
9. Τα δάκρυα μιας γυναίκας δεν είναι ΠΑΝΤΑ «κορκοδείλια»… Τα παπούτσια ίσως…
10. Δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο υψηλότερα σκόρ στο IQ test τα κατέχουν γυναίκες… Ή ήταν όντως οι πιό έξυπνες ή ήταν αρκετά έξυπνες ώστε να φοράνε αποκαλυπτικό ντεκολτέ κατα την διάρκεια του test..
11. Μια γυναίκα όταν μπεί σε κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς κάθεται πάντα με κλειστά τα πόδια… Όταν μπεί σε Ι.Χ μεγάλου κυβισμού συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο…
12. Όταν μία γυναίκα βγαίνει απο το μπάνιο έχει την συνήθεια να κάνει με την πετσέτα ένα τουρμπάνι γύρω απο τα μαλλία της… Οι ρίζες αυτού του εθιμοτυπικού χάνονται κάπου στα βάθη της Ανατολής…
13. Οι γυναίκες απαντάνε στο τηλέφωνο, ότι και αν κάνουν εκείνη την ώρα… Λές και περιμένουν τον Jimmy Choo να τους ανακοινώσει ότι κέρδισαν όλη την συλλογή παπουτσιών spring-summer 2011.. Όποτε καλού κακού μην ρωτήσεις τι κάνουν… Μπορεί να πάρεις μια ειλικρινή απάντηση…
14. Μόνο μια γυναίκα χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά σαμπουάν και 2 διαφορετικές μαλακτικές κρέμες… Για αυτό και το μπάνιο μετά μυρίζει «τροπικό μέλι λεβάντας με άρωμα πεύκου και εκχυλίσματα καρύδας»
15. Μόνο μια γυναίκα θα ρωτούσε «ποιοί είμαστε εμείς» στον ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας-Νιγηρίας.. και μόνο ένας άντρας θα απαντούσε «Μα καλά, χαζή είσαι? Αυτοί με τις μπλέ φανέλες»
πηγή: newsbomb.gr

TO ΚΛΕΜΜΕΝΟ ...ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ !!! ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ , ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ !!!

Posted: 28 Oct 2012 12:34 AM PDT


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ......



Πόσο κοστίζει η τσάντα της Ελένης Μενεγάκη;

Posted: 28 Oct 2012 12:18 AM PDT



Πάρτε μια βαθιά ανάσα… Την πήρατε; Εντάξει λοιπόν. Είστε έτοιμοι να διαβάσετε την τιμή της τσάντας που κρατά στα χέρια της η Ελένη Μενεγάκη…

Έχουμε και λέμε… Τέσσερις χιλιάδες ευρώ! Ναι, ναι σωστά διαβάσατε…. 4.000 ευρώ κοστίζει η μαύρη τσάντα με την οποία «συνέλαβε» την παρουσιάστρια ο φωτογραφικός φακός. 

Πρόκειται για ένα από τα συλλεκτικά κομμάτια γνωστού οίκου του εξωτερικού και για τον λόγο αυτό η αξία του φτάνει τον… τετραψήφιο αυτό αριθμό. 


Πηγή φωτογραφιών: Ciao
Πηγή: Gossiptv

Γονείς ΠΡΟΣΟΧΗ! Αστυνομία: Κύμα απαγωγών στην Ελλάδα

Posted: 28 Oct 2012 12:03 AM PDT


Η οικονομική κρίση «έφερε» αύξηση απαγωγών με θύματα ανθρώπους της μεσαίας τάξης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», υπάρχει επίσημη προειδοποίση της ΕΛ.ΑΣ για αύξηση των περιπτώσεων απαγωγών στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο.

Μέχρι και πριν δυο χρόνια στην Ελλάδα δεν καταγράφονταν πολλά περιστατικά απαγωγών. Τα θύματα ήταν συνήθως Έλληνες κροίσοι και οι απαγωγείς ήταν οργανωμένες εγκληματικές ομάδες που ζητούσαν ως αντάλλαγμα λύτρα ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η απαγωγή του εφοπλιστή κ. Περικλή Παναγόπουλου, επισημαίνει το newsit.gr

Η οικονομική κρίση όμως που βιώνει η χώρα συνέβαλε στην αύξηση των απαγωγών ενώ στο στόχαστρο μπαίνουν πλέον άνθρωποι της μεσαίας τάξης. Οι απαγωγείς που πλέον είναι συμμορίες, δεν ζητούν ως λύτρα εκατομμύρια ευρώ αλλά κάποιες χιλιάδες ευρώ στις περισσότερες περιπτώσεις για να κλείσουν «τρύπες» και να ζήσουν καλύτερα. Διαφέρει δηλαδή τόσο το προφιλ των απαγωγέων όσο και το προφίλ των θυμάτων.

'Ετσι από την απαγωγή του κ. Παναγόπουλου περάσαμε σε αυτή του 26χρονου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου. Τον τελευταίο χρόνο έχουν καταγραφεί έξι περιπτώσεις απαγωγών «χαμηλού προφίλ», ενώ την Αστυνομία απασχολεί ιδιαίτερα και η συμμορία που απαγάγει κοσμηματοπώλες και ζητάει λύτρα σε χρυσό από τις οικογένειες των θυμάτων.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα τέτοιων απαγωγών «χαμηλού προφίλ» είναι εκτός από την περίπτωση του 26χρονου Μάριου, η απαγωγή που σημειώθηκε το Σεπτέμβριο του 2011. Τρεις πιτσαδόροι αλβανικής καταγωγής από τα Γιάννενα λόγω κρίσης έγιναν απαγωγείς κι έβαλαν στο μάτι την κόρη του Δημάρχου Σοφία Γκόντα. Επίσης η απαγωγή του 15χρονου γιου τραπεζικού από τη Χαλκίδα τον περασμένο Ιούλιο.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ δηλώνει με νόημα «Στις απαγωγές η Ελλάδα θυμίζει πλέον χώρα της Λατινικής Αμερικής».

Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στην εκκλησία

Posted: 28 Oct 2012 12:00 AM PDT



Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει το Σάββατο ένας συμπολίτης μας μέσα στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Αγρίνιο.

Συγκεκριμένα, την ώρα του εσπερινού, εμφανίστηκε στην εκκλησία σε κατάσταση αμόκ ένας άνδρας και απειλούσε να αυτοκτονήσει μπροστά στους ιερείς και τους πιστούς που κοιτούσαν άναυδοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, ο επίδοξος αυτόχειρας, ο οποίος είναι πατέρας τριών παιδιών, κρατούσε στα χέρια του ένα χαρτί που υποστήριζε πως είναι από την εφορία με ληξιπρόθεσμα χρέη, φωνάζοντας ότι ήταν απελπισμένος και άνεργος.

Στη συνέχεια, κατάπιε άγνωστη ποσότητα χαπιών και έπεσε λιπόθυμος, πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει. Οι πιστοί ειδοποίησαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άνδρα στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Ευτυχώς, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πηγή:zougla

Οι καπνίστριες που κόβουν το τσιγάρο πριν τα 40 κερδίζουν σχεδόν μια δεκαετία ζωής

Posted: 27 Oct 2012 11:59 PM PDT


Οι γυναίκες που σταματούν το κάπνισμα μέχρι τα 30 μειώνουν κατά 97% την πιθανότητα ενός θανάτου από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα   (Φωτογραφία:  AΠΕ )
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Οι γυναίκες που κόβουν το κάπνισμα πριν τα 40 (ακόμα καλύτερα πριν από τα 30) ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο να πεθάνουν από ασθένειες που συνδέονται με το κάπνισμα.

Έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, που δημοσιεύει το περιοδικό Lancet, σε καπνίστριες στη Βρετανία βρήκε ότι το ποσοστό θανάτων σε γυναίκες που καπνίζουν στη μέση ηλικία είναι τρεις φορές υψηλότερος σε σχέση με τις μη καπνίστριες.

Οι γυναίκες που εγκαταλείπουν το κάπνισμα κερδίζουν εννέα χρόνια ζωής σε σχέση με εκείνες που συνεχίζουν να καπνίζουν, ακόμη και αν το προσδόκιμο ζωής των πρώην καπνιστών είναι χαμηλότερο από ό,τι εκείνων που
δεν έχουν καπνίσει ποτέ.

Περίπου 1,2 εκατομμύριο γυναίκες στη Βρετανία συμμετείχαν στην έρευνα.

Γυναίκες ηλικίας 50-65 ετών ρωτήθηκαν σχετικά με τον τρόπο ζωής τους και την κατάσταση της υγείας τους.
Το 20% των συμμετεχόντων ήταν καπνίστριες, το 28% πρώην καπνίστριες, ενώ το υπόλοιπο 52% δεν είχε καπνίσει ποτέ.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι γυναίκες που καπνίζουν, ζουν κατά μέσο όρο 11 χρόνια λιγότερο σε σχέση με εκείνες που δεν έχουν καπνίσει ποτέ, με τον κίνδυνο θανάτου πριν από τα 70 χρόνια, για εκείνες που καπνίζουν, να είναι αυξημένος κατά 24%, έναντι μόλις 9% για αυτές που δεν καπνίζουν.
Οι Βρετανοί ερευνητές επικεντρώθηκαν κυρίως στο να καθορίσουν τι συνέβη στις γυναίκες που διέκοψαν το κάπνισμα σε διάφορες ηλικίες της ζωής.
Βρήκαν ότι οι γυναίκες που διέκοψαν το κάπνισμα πριν από την ηλικία των 40 ετών θα μπορούσαν να «κερδίσουν» πάνω από 9 χρόνια ζωής, ή ακόμα και 10 χρόνια αν η διακοπή έγινε σε ηλικία 35 ετών.
Οι γυναίκες που σταματούν το κάπνισμα μέχρι τα 30 τους μειώνουν κατά 97% την πιθανότητα ενός θανάτου από ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα. Για τις γυναίκες που κόβουν το κάπνισμα στα 40 τους το ποσοστό αυτό είναι 90%.
«Οι άνδρες και οι γυναίκες καπνιστές που διακόπτουν το κάπνισμα σε μέση ηλικία, κερδίζουν κατά μέσο όρο 10 χρόνια ζωής» δήλωσε ένας από τους συν-συγγραφείς της μελέτης, ο Ρίτσαρντ Πέτο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.
«Αυτό δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες μπορούν με ασφάλεια να καπνίζουν μέχρι τα 40 χρόνια και στη συνέχεια να σταματήσουν, γιατί διατηρούν τις επόμενες δεκαετίες το ποσοστό θνησιμότητας κατά 20% υψηλότερο από εκείνες που δεν έχουν καπνίσει ποτέ» πρόσθεσε.
Ο πρόωρος θάνατος των καπνιστών οφείλεται κυρίως στον καρκίνο του πνεύμονα και στις χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις, καθώς και καρδιαγγειακές παθήσεις.
Για όσους σταματήσουν μεταξύ των ηλικιών 45 και 55, ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου αυξάνεται κατά 56%, σε σύγκριση με τους μη καπνιστές, αλλά εξακολουθούν να κερδίζουν 6-7 χρόνια ζωής σε σχέση με εκείνους που θα συνεχίσουν να καπνίζουν.
--> 

Ο κίνδυνος αυξάνεται και από τον αριθμό των τσιγάρων που καπνίζουν καθημερινά, αλλά και ανάλογα με την ηλικία στην οποία οι γυναίκες άρχισαν να καπνίζουν.
Η έρευνα δημοσιεύτηκε με αφορμή τη γέννηση του Σερ Ρίτσαρντ Ντολ, ο οποίος πρώτος επισήμανε τη σύνδεση ανάμεσα στο κάπνισμα και τον καρκίνο των πνευμόνων.

Που πρέπει να αγγίξεις έναν άντρα για να τον τρελάνεις;

Posted: 27 Oct 2012 01:55 PM PDT


Που πρέπει να αγγίξεις έναν άντρα για να τον τρελάνεις;



Μπορεί οι γυναίκες να είναι πιο σύνθετα όντα από τους άντρες, ή έστω έτσι πιστεύεται λόγω της αναλυτικής τους σκέψης και της μανίας με τις λεπτομέρειες, ωστόσο τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες έρευνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, στερούν από τα αγαπητά μας αρσενικά τον τίτλο του «κάφρου» και αποδεικνύουν ότι ίσως και να μην λειτουργούν με τόσο απλό και συγκεκριμένο manual! To ίδιο φυσικά ισχύει και στο ερωτικό και πιο συγκεκριμένα στο σεξουαλικό κομμάτι. Γιατί μπορεί για τη γυναίκα τα προκαταρκτικά να είναι κάτι σαν ευαγγέλιο, αλλά χρειάζονται και τα αγόρια ειδική μεταχείριση και παιχνίδια σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος προκειμένου να... διεγερθούν!

1. Ώμοι, παλάμες, πλάτη, στήθος, θηλές
Τα χείλη, το πρόσωπο και τα ακροδάχτυλα είναι γνωστές ερωτογενείς ζώνες του αντρικού σώματος. Εκτός βέβαια από αυτές, υπάρχουν και κάποιες άλλες τις οποίες αν χειριστείτε με αγάπη και φροντίδα θα χαρίσετε στον παρτενέρ σας απέραντη ηδονή. Αυτές είναι οι ώμοι, οι παλάμες, η πλάτη, το στήθος και οι θηλές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όταν τις πιπιλάτε αυτές σκληραίνουν και ανορθώνονται. Την επόμενη φορά που θα βάλετε λοιπόν πλώρη προς τα... κάτω, κάντε μία μικρή στάση στο στέρνο του!

2. Περιοχή γεννητικών οργάνων
Η περιοχή των γεννητικών οργάνων, γενικά διεγείρεται πολύ εύκολα. Ακόμα πιο ευαίσθητη είναι η περιοχή ανάμεσα στη βάση του πέους και του πρωκτού, εκεί δηλαδή που βρίσκεται ο προστάτης και η οποία είναι αρκετά ευερέθιστη. Οι όρχεις επίσης είναι πολύ ευαίσθητο σημείο και γι' αυτό θα πρέπει να του φερθείτε τουλάχιστον ευγενικά καθώς με το παραμικρό μπορείτε να του προκαλέσετε τεράστιο πόνο! Κρίμα είναι...

3.  Πέος
Η top ερωτογενής ζώνη φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην είναι το πέος του. Όλο το στέλεχος ερεθίζεται πολύ εύκολα αλλά η κορυφή της βαλάνου είναι κομματάκι πιο ευαίσθητη καθώς είναι πλούσια σε απολήξεις νεύρων.

4. Γλουτοί
Ευερέθιστη επίσης είναι και η περιοχή των γλουτών. Οι άντρες, αγαπούν να δέχονται στο συγκεκριμένο σημείο χάδια αλλά και χτυπήματα. Εμ τι, μόνο εμείς θα τις τρώμε;

5. Πρωκτός
Τέλος, όσο και αν πολλοί δεν θέλουν να το παραδεχτούν ή να το πιστέψουν, είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο αντρικός πρωκτός είναι εξίσου ευαίσθητος με τον γυναικείο. Τα ταμπού και οι προκαταλήψεις που συνοδεύουν το συγκεκριμένο σημείο, είναι άλλο θέμα, και μάλιστα μεγάλο, αλλά όπως και να το κάνουμε τα στοιχεία ψέματα δεν λένε. Εννοείται ότι πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, θα πρέπει απαραιτήτως να έχετε πάρει άδεια...

 

Γιατι κοριτσι μου τι σου καναμεε και μας σκοτωνειςςςς

Posted: 27 Oct 2012 01:18 PM PDT

Φωτογραφικό υλικό από την σημερινή αναπαράσταση της παράδοσης της πόλης της Θεσσαλονίκης

Posted: 27 Oct 2012 01:03 PM PDT

Χρόνια πολλά!!! Ἂς κρατήσουμε ὅλοι στὶς καρδιές μας τὸ πνεῦμα τοῦ μετώπου!
Δεῖτε παρακάτω πλούσιο φωτογραφικὸ ὑλικὸ ἀπὸ τὶς σημερινὲς ἐκδηλώσεις στή Θεσσαλονίκη.... 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Popout

"Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας" (Video)

Posted: 27 Oct 2012 12:57 PM PDT


Επεισόδια στη μαθητική παρέλαση αυτή τη φορά εναντίον των κομμουνιστών διαδηλωτών
Ακόμα μία φορά μικρή μερίδα διαδηλωτών προσπάθησε να χαλάσει εθνική επέτειο για μικροπολιτικούς σκοπούς. Αυτή τη φορά οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ισχυρά αντανακλασικά.
 
Ιδιαίτερη ένταση σημειώθηκε όταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, με...
επικεφαλής τους βουλευτές, Τάσο Κουράκη και Δέσποινα Χαραλαμπίδου, μαζί με άλλους διαδηλωτές, άνοιξαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της τρόικα.

Εκείνη τη στιγμή γονείς μαθητών και θεατές αντέδρασαν και τους αποδοκίμασαν λέγοντας εκφράσεις όπως: "Βρωμιάρηδες στην άκρη να παρελάσουν τα παιδιά μας", "Σήμερα παρελαύνουν οι μαθητές όχι εσείς".
 

Χαρακτηριστικό είναι οτι οι διαδηλωτές εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον των γονέων που ήθελαν να δουν τα παιδία τους να παρελαύνουν χωρίς έκτροπα
 
Popout

Είδαν την καθηγήτριά τους σε "ροζ" ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Posted: 27 Oct 2012 12:55 PM PDT


Η θητεία της στη βιομηχανία πορνό δεν εκτιμήθηκε ιδιαίτερα
Μπορεί να απολυθεί μια καθηγήτρια μόνο και μόνο επειδή στο παρελθόν είχε εργαστεί στην βιομηχανία πορνό; Σε αυτή την ερώτηση..
καλούνται να απαντήσουν οι δικαστές του Λος Άντζελες μετά την απόλυση της Stacie Halas.
Η 31χρονη ήταν καθηγήτρια φυσικής στο Richard B. Haydock Intermediate School όταν για κακή της τύχη αποκαλύφθηκε το παρελθόν της και η διεύθυνση αποφάσισε την απόλυσή της από το σχολείο.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NBC η 31χρονη τόνισε κατά τη διάρκεια της ακρόασης ότι στην ηλικία των 19 έλαβε μέρος σε αισθησιακές ταινίες γιατί είχε ανάγκη τα χρήματα ώστε να σπουδάσει.
Ο δικηγόρος της Richard Schwab ανέφερε ότι το πορνό μπορεί να μην είναι μια σεβαστή βιομηχανία ωστόσο εξακολουθεί να είναι νόμιμη στην πολιτεία της Καλιφόρνια.
Αναφέρθηκε επίσης ότι η πελάτισσά του κατέφυγε  στην πορνοβιομηχανία  γιατί χρειαζόταν τα χρήματα.
Ο δικηγόρος της ανέφερε ότι η πελάτισσά του εργαζόταν από το 2005 έως το 2007 στη βιομηχανία πορνό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν την εμπόδισε να γίνει ικανή και αποτελεσματική εκπαιδευτικός.
Οι υπεύθυνοι του σχολείου τόνισαν ότι η 31χρονη δεν απολύθηκε λόγο της συμμετοχής της σε πορνό, αλλά γιατί είπε ψέματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης για την πρόσληψή της.
Στο βιογραφικό της αναγραφόταν ότι στο παρελθόν εργαζόταν ως ναυαγοσώστρια και ως εργαζόμενη στο μετρό αλλά πουθενά ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το "σκοτεινό" παρελθόν της καθηγήτριας έγινε γνωστό όταν μερίδα μαθητών του σχολείου  είδαν ταινίες της. Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

Po

To πιο ονειρικό σπίτι στον κόσμο!!! (pics)

Posted: 27 Oct 2012 12:20 PM PDT


Βρίσκεται στο Τορόντο του Καναδά.Κοστίζει $269,800,000 και περιλαμβάνει πέρα από τα βασικά:εσωτερικό γήπεδο του τένις,εσωτερική πισίνα, πίστα bowling και κινηματογράφο…Απολαύστε το!!

























































Με πρόσχημα τους λαθρομετανάστες μας φυλακίζουν !!!

Posted: 27 Oct 2012 12:18 PM PDT


Ηλεκτρονικό φακέλωμα του Έλληνα πολίτη επιδιώκει η Ευρωπαϊκή Ένωση επικαλούμενη το πρόσχημα εξάλειψης της λαθρομετανάστευσης που αποτελεί μάστιγα για τη χώρα και όχι μόνο.


Η Ε.Ε έθεσε το ζήτημα της εγκυρότητας των ελληνικών ταυτοτήτων με αφορμή τις χιλιάδες πλαστές ελληνικές ταυτότητες που βρίσκονται στα χέρια μεταναστών που προέρχονται από οικονομικά εξαθλιωμένες χώρες.
Για το λόγο αυτό υποδείχθηκε στην ελληνική πλευρά η αλλαγή των στοιχείων αλλά και της μορφής του σημερινού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, ώστε να καθίσταται αδύνατη η πλαστογράφησή της.
Συγκεκριμένα, ζήτησαν να είναι αναγνωριστικό στοιχείο ενός Έλληνα πολίτη, εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα που έχει καταργηθεί, η ίριδα του ματιού του. Επίσης, σε αυτή θα προστεθεί μία ηλεκτρονική πλακέτα (τσιπ) που θα είναι συμβατή με τα ψηφιακά συστήματα των αστυνομιών της ΕΕ.
Κοινοτικοί αξιωματούχοι απαίτησαν από τους Έλληνες ομολόγους τους να εκδώσουν νέες ταυτότητες που θα θυμίζουν πιστωτικές κάρτες, στις οποίες θα καταχωρούνται: το ονοματεπώνυμο, η ημερομηνία γέννησης, η ίριδα των ματιών, τα δακτυλικά αποτυπώματα, η οικογενειακή κατάσταση, το επάγγελμα, ο αριθμός κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, η ομάδα αίματος και ο τόπος κατοικίας.
Η Ευρωπαική ένωση ζήτησε ακόμη τη «χαρτογράφηση» όλων των αλλοδαπών που εισέρχονται νόμιμα ή παράνομα στη χώρα μας και τη δημιουργία μιας κεντρικής βάσης δεδομένων, όπου θα καταχωρούνται τα στοιχεία τους, προκειμένου να εντοπισθούν άτομα που ανήκουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις .
Πρόκειται αναμφίβολα για ένα δύσκολο εγχείρημα, αφού δεν είναι λίγοι οι μετανάστες που στερούνται ακόμη και των επίσημων εγγράφων (διαβατήριο, πιστοποιητικό γέννησης κ.α.) που να πιστοποιούν την ταυτότητά τους.
Οι περισσότεροι δε, δηλώνουν Παλαιστίνιοι ή Αφγανοί, ενώ προέρχονται από το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές ή τις χώρες του Μαγκρέμπ. Σύντομα μάλιστα, θα μεγαλώσει ο «μεταναστευτικός» πονοκέφαλος για τις αρμόδιες αρχές, καθώς η Ελλάδα πρόκειται να δεχθεί τουλάχιστον 20.000 Σύριους πρόσφυγες. Οι τελευταίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σαλαφιστές, ένα από τα πιο ακραία κινήματα του Ισλάμ, γεγονός που εγκυμονεί κινδύνους για την εθνική ασφάλεια, ειδικά όταν υπάρχει ήδη στη χώρα άγνωστος αριθμός εξτρεμιστών και εν υπνώσει ακραίων πυρήνων αποτελούμενοι από φονταμενταλιστές ισλαμιστές.

Ένταλμα σύλληψης για τον Βαξεβάνη

Posted: 27 Oct 2012 12:17 PM PDT

Ένταλμα σύλληψης για τον Βαξεβάνη Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε το απόγευμα η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, εξαιτίας της δημοσιοποίησης της «λίστας Λαγκάρντ».

2.000 αστυνομικοί για την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη

Posted: 27 Oct 2012 12:06 PM PDT



Πάνω από 2.000 αστυνομικοί έχουν επιφορτιστεί με το έργο της διασφάλισης ότι δεν θα επαναληφθούν τα περυσινα έκτροπα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, στην Θεσσαλονίκη. Δείτε το βίντεο....




Popout

Η πρώτη εμφατική διπλωματική νίκη του Δημήτρη Αβραμόπουλου

Posted: 27 Oct 2012 07:02 AM PDT

Ποιά βαλκανική χώρα στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας σε μείζον εθνικό ζήτημα...
Οι συντονισμένες κινήσεις του υπουργού Εξωτερικών στο διπλωματικό πεδίο φαίνεται οτι αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς, πιό σύντομα μάλιστα και απ' ο,τι αναμενόταν. Ο υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας, Νικολάι Μλαντένοφ δήλωσε χθες κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου "Η Βουλγαρία θα συμμετάσχει στη στάση που κρατά η Ελλάδα για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση των Σκοπίων". 

Πρόκειται ασφαλώς για μία πολύ σημαντική δήλωση από τον Βούλγαρο αξιωματούχο η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία συντονισμένη βαλκανική πολιτική η οποία θα έχει σε ηγετική θέση την Ελλάδα αναφορικά με τα Σκόπια και το ζήτημα της ονομασίας τους. 

Οι δηλώσεις αυτές είναι χαρακτηριστικό δείγμα της στοχευμένης πολιτικής του υπουργείου Εξωτερικών η οποία πιστώνεται στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ίχνη χαμένου πολιτισμού βρήκαν στο βυθό του τριγώνου των Βερμούδων

Posted: 27 Oct 2012 07:01 AM PDT

Στο βυθό του ωκεανού στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων μια ομάδα Καναδών επιστημόνων εντόπισε πρόσφατα μια χαμένη πόλη.

Κοντά στις ακτές της Κούβας, ένα υποβρύχιο ρομπότ κατέγραψε ερείπια κτιρίων, τέσσερις γιγάντιες πυραμίδες και.....
κάτι που μοιάζει με άγαλμα Σφίγγας.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα βυθισμένα κτίσματα ανήκουν στην προκλασική περίοδο της ιστορίας της Καραϊβικής και της Κεντρικής Αμερικής και η αρχαία πόλη θα μπορούσε να κατοικείται από εκπροσώπους πολιτισμού, παρόμοιου με τους κατοίκους της Τεοτιουακάν (εγκαταλελειμμένη πόλη, που βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από την Πόλη του Μεξικού και έχει ηλικία περίπου 2000 ετών).

Η πόλη βρίσκεται 183 μέτρα κάτω από τον ωκεανό και η ομάδα των ερευνητών με επικεφαλής τους Weinzweig και Zalitzki είναι πεπεισμένοι ότι είναι η Ατλαντίδα – η χαμένη πόλη για πάνω από 10.000 χρόνια.

Τον περασμένο Ιούλιο, αμερικανοί και Γάλλοι εξερευνητές έκαναν στο βυθό της θάλασσας της Καραϊβικής μια άλλη μνημειώδη ανακάλυψη: μία μερικώς διαφανή, κρυστάλλινη πυραμίδα , πιθανότατα μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα, στο Κάιρο. Μέχρι τώρα όμως , δεν έχει εξακριβωθεί η ηλικία και η «καταγωγή» του μυστηριώδους αυτού κτίσματος .

Ανοιξε ο πρωτος οΙκος ανοχΗς για γυναΙκες

Posted: 27 Oct 2012 06:58 AM PDT


Η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery ιδρύει τον πρώτο οίκο ανοχής για γυναίκες με σκοπό να...προσφέρει την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια γυναίκα. 



Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από έναν άνδρα;

Το θεληματικό πιγούνι, το μυστηριώδες βλέμμα, το γραμμωμένο κορμί, τα στιβαρά μπράτσα ή μήπως τελικά το μέγεθος είναι αυτό που μετράει πάνω από όλα; Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που έθεσε η δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής Pam Corkery, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία δημιουργίας του πρώτου οίκου ανοχής για γυναίκες. Η έρευνα περιλαμβάνει 20 ερωτήσεις που ετοίμασε η Pam Corkery μαζί με τη συνεργάτη της, Rebekah Hay.
Ο υπό ίδρυση οίκος ανοχής θα διαθέτει χαμάμ, spa, δύο μπαρ, καθώς και ιδιωτικές αίθουσες για τις γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν τα «εμπορεύματα» – εκπαιδευμένους άνδρες εργάτες του sex – όλα αυτά για 240 δολάρια την ώρα. 

Η έρευνα αποκαλύπτει ότι η ιδέα της Pammy εγγυάται «την καλύτερη νύχτα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει μια γυναίκα» και ζητάει από τις γυναίκες να δηλώσουν ανώνυμα τις προτιμήσεις τους στους άνδρες. Ένα από τα ερωτήματα που θέτονται είναι αν οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες «περιποιητικούς» ή «άγριους».

Τα επτά σημάδια που δείχνουν ότι τα νιάτα… τελείωσαν !

Posted: 27 Oct 2012 06:57 AM PDT



Αν νομίζετε ότι οι πρώτες ρυτίδες και η κούραση είναι τα σημάδια που 
φανερώνουν ότι τα νιάτα τελείωσαν, μάλλον κάνετε λάθος

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η έρευνα που διεξήγαγε η ιστοσελία SeekingArrangement.com.


Σύμφωνα με τις απαντήσεις όσων συμμετείχαν στην έρευνα τα νιάτα «τελειώνουν» όταν:

Η καριέρα σου είναι πιο σημαντική από τη σεξουαλική σου ζωή

Θέλεις να αγοράσεις το δικό σου σπίτι, αντί να ζεις στο ενοίκιο

Δεν έχεις ιδέα για το ποιο κομμάτι είναι το νούμερο ένα στα τσαρτς

Αρχίζεις να ψάχνεις τον άντρα/τη γυναίκα της ζωής σου, αντί για γκόμενο/α

Προτιμάς να πας διακοπές με το σύντροφό σου, αντί με τους φίλους σου

Προτιμάς να μαγειρεύεις, αντί να παίρνεις ντελίβερι

Σταματάς να πηγαίνεις σε κλαμπ

Βάσει της συγκεκριμένης έρευνας οι άνθρωποι, κατά μέσο όρο, πιστεύουν ότι έχουν γεράσει μόλις στα 28! Συγκεκριμένα το 37% των γυναικών και το 39% των ανδρών απάντησε ότι τα νιάτα τελειώνουν στα 28, όταν οι άνθρωποι σταματούν να είναι «νέοι» και αρχίζουν να ωριμάζουν.
Η δεύτερη πιο δημοφιλής ηλικία –κατά την οποία κάποιος σταματά να είναι νέος- ήταν τα 30, σύμφωνα με το 27% των γυναικών και το 24% των αντρών.

Έκτακτο! Σάλος με τα 2.059 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ!

Posted: 27 Oct 2012 06:50 AM PDT

Τα περισσότερα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα την οποία δημοσιεύει το περιοδικό «HOT DOC» ανήκουν στον κόσμο των επιχειρήσεων, του εφοπλιστικού κόσμου και των τραπεζών.
Ο εκδότης του περιοδικού δεν δημοσιεύει τα ποσά που αντιστοιχούν σε κάθε καταθέτη στην τράπεζα HSBC στην Ελβετία, όπως και δεν δημοσιεύονται οι σχετικοί κωδικοί. Κι αυτό είναι αξιοπερίεργο. Όπως επίσης, αξιοπερίεργο είναι το γεγονός ότι ...

ο εκδότης του περιοδικού HOT DOC Κώστας Βαξεβάνης ισχυρίζεται ότι η λίστα του εδόθη με επιστολή αναγνώστη σε «στικάκι». Μέχρι στιγμής, γνωρίζαμε ότι το μόνο «στικάκι» το οποίο υπήρχε ήταν αυτό του κου Βενιζέλου το οποίο κι επέδωσε στο Μαξίμου. Ο κ. Παπακωνσταντίνου παραδέχθηκε ότι δεν παρέλαβε κανένα «στικάκι», αλλά του δόθηκε ένα cd με τη λίστα των ονομάτων. Είναι γνωστό ότι η ύπαρξη της λίστας Λαγκάρντ αποκαλύφθηκε όταν οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες ενημέρωσαν την ελληνική ΕΥΠ και τον τότε διοικητή της κο Κ. Μπίκα ότι στα χέρια του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών υπήρχαν κατάλογοι σε ψηφιακή μορφή με Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία.

Ο κος Μπίκας στη συνέχεια διαχειρίστηκε την όλη υπόθεση κι όπως ισχυρίζεται ο ίδιος υπήρξε συνεννόηση μεταξύ του ελληνικού και του γαλλικού υπουργείου Οικονομικών, ώστε αυτό το ψηφιακό αρχείο να φτάσει στην Ελλάδα. Ουδείς γνωρίζει επακριβώς ούτε πόσα αντίγραφα αρχείου υπήρχαν ούτε το εάν οι γαλλικές και οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες πληροφορήθηκαν τις λεπτομέρειες με το περιεχόμενο των αρχείων αυτών. Με λίγα λόγια υπάρχουν σκοτεινά σημεία σε αυτή την υπόθεση που ξεκινούν από το γεγονός ότι υπήρξε ανάμειξη μυστικών υπηρεσιών. Όλα αυτά καταδεικνύουν την απόλυτη ανάγκη να δοθεί το συντομότερο δυνατό και με τον επισημότερο δυνατό τρόπο το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ στη δημοσιότητα έτσι ώστε και οι σκιές να εκλείψουν αλλά και να γίνουν οι απαραίτητες αντιπαραβολές προκειμένου να καταδειχθεί η αυθεντικότητα ή μη, των αχρείων που κυκλοφορούν. Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, η λίστα Λαγκάρντ που παρεδόθη στον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου συμπεριελάμβανε όλα αυτά τα απαραίτητα στοιχεία στο CD που επέδωσαν οι γαλλικές υπηρεσίες.

Το γεγονός ότι τα 2059 ονόματα συμπεριλαμβάνονται στην λίστα που δημοσιεύει το περιοδικό «HOT DOC», δεν σημαίνει πως όλα αυτά τα άτομα έχουν διακινήσει παρανόμως ποσά, είτε ότι κατέχουν παρανόμως καταθέσεις σε αυτήν την τράπεζα.

Όπως επίσης δεν σημαίνει και ότι φοροδιαφεύγουν ή ότι παρανομούν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πολλά από αυτά τα άτομα είναι γνωστοί επιχειρηματίες με διεθνείς δραστηριότητες, εφοπλιστές που διακινούν συνεχώς ποσά στο εξωτερικό.

Ωστόσο υπάρχουν και απλοί επαγγελματίες, νοικοκυρές και επιστήμονες οι οποίοι λογικά και με τα συνήθη μέτρα δεν θα μπορούσαν να διατηρούν λογαριασμούς στην Ελβετία.

Τι δείχνει η λίστα

Ο κατάλογος των ονομάτων παραπέμπει σχεδόν σε όλες τις γνωστές ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας ή σε μεμονωμένα μέλη των οικογενειών αυτών καθώς και πρόσωπα από τον χώρο της πολιτικής όπως ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Ο Γιώργος Βουλγαράκης
Ο Γιώργος Βουλγαράκης
Στη λίστα συμπεριλαμβάνονται και άνθρωποι που δεν βρίσκονται εν ζωή, όπως ο Ιωάννης Μπούτος, ο γνωστός πολιτικός ο οποίος απεβίωσε το 2004. Προκύπτει λοιπόν ένα εύλογο ερώτημα. Είναι η λίστα που δημοσιεύεται από το περιοδικό «ΗΟΤ DOC» η ίδια η οποία απεστάλη από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών στην Αθήνα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το περιβόητο πλέον CD που παρεδόθη στον τότε υπουργό, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, περιελάμβανε πρόσωπα με σχετικά πρόσφατες καταθέσεις στο υποκατάστημα της HSBC.

Ο Σταύρος Παπασταύρος,σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά
Ο Σταύρος Παπασταύρος,σύμβουλος του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά
Ένα δεύτερο ουσιαστικό στοιχείο που προκύπτει από την ανάγνωση των ονομάτων είναι πώς ένας μεγάλος αριθμός καταθετών που είναι επιχειρηματίες ή σχετίζονται με επιχειρηματικές οικογένειες με διεθνή οικονομική δραστηριότητα, έχουν λογικά κάθε δυνατότητα να διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία για την εξυπηρέτηση και των ιδίων αλλά και των διαφόρων επιχειρηματικών υποχρεώσεών τους. Υφίσταται ωστόσο πάντα το ενδεχόμενο ακόμη και αυτοί οι επιχειρηματίες να διακίνησαν κεφάλαια από ελληνικές τράπεζες προς την Ελβετία χωρίς τα κεφάλαια αυτά να είχαν δηλωθεί και φορολογηθεί.

Παραμένει όμως το ερώτημα για πολλούς άλλους καταθέτες των οποίων η επαγγελματική και οικονομική δραστηριότητα τους δεν συνάδει με την διατήρηση τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό.


(Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας)

Αλλά και πάλι μένει να καταδειχθεί από τους αρμόδιους ελεγκτές αν οι λογαριασμοί αυτοί αποτελούν προϊόν παράνομης διακίνησης χρημάτων ή προϊόν φοροδιαφυγής.

Γνωστά ονόματα

Ο δημοσιογράφος Λάμψιας Παναγιώτης
Ο δημοσιογράφος Λάμψιας Παναγιώτης
Ισχυρές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό χώρο όπως οι Γιώργος και Φώτης Μπόμπολας, ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και οι αδελφοί Μαρινόπουλοι συμπεριλαμβάνονται στη λίστα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και για τις εφοπλιστικές οικογένειες Μαρτίνου και Πατέρα. Παράλληλα, σχεδόν όλοι οι γνωστοί κοσμηματοπώλες, ο Δημήτρης Κοπελούζος και η επιχειρηματική οικογένεια Μπενρουμπή βρίσκονται μέσα σε αυτή.
Η Κατερίνα Σχοινά, σκιτσογράφος
Η Κατερίνα Σχοινά, σκιτσογράφος
Όμως και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και η σκιτσογράφος Κατερίνα Σχινά, αλλά και ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Λάμψιας, όπως και το διευθυντικό στέλεχος του εκδοτικού συγκροτήματος «Πήγασος», Αλέξης Σκαναβής φιγουράρουν στον επίμαχο κατάλογο που δημοσιεύει το περιοδικό «HOT DOC».


Και άλλα γνωστά ονόματα

Πρόσωπα από το χώρο της Ιατρικής, των ΜΜΕ, της πολιτικής κλπ. συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που δημοσιεύει το περιοδικό.

Διαβάστε ορισμένα από αυτά:




-Κατερίνα Πελέκη, συμβολαιογράφος



-Παναγιώτης Αγρανιώτης, μαιευτήρας γυναικολόγος στο Κολωνάκι.

-Δανιηλίδης Βασίλειος, οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη.


-Ιωάννης Καραϊτιανός, Επίκουρος καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διευθυντής χειρουργός του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».


-Στυλογιάννης Σωτήριος: Χειρουργός στην Αθήνα.




-Μαίρη Βιδάλη, ηθοποιός




-Πετρίδης Πτολεμαίος, Ωτορινολαρυγγολόγος στη Θεσσαλονίκη.

-Γιώργος Παπαδημητρίου, γυναικολόγος στην Αθήνα.

-Αγγελική Κανελλοπούλου, παλαίμαχος τενίστρια και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ.


-Λεκάκης Ιωάννης, ειδικός καρδιολόγος, καθηγητής καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Β' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική Π.Γ.Ν. «Αττικόν».


-Μάντση Έλλη, παιδίατρος στην Αγία Παρασκευή

-Iωάννα Σάκκουλα, σύζυγος του ιδρυτή των εκδόσεων «Σάκκουλα».

-Αντώνης Κυριαζής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Singular A.E.


-Αμαλία Μουτούσση, ηθοποιός







-Αθανασιάδη Αλεξάνδρα, γλύπτρια





Ο Σπυρίδων Δούκας
Δείτε παρακάτω όλη την λίστα 


(κλικ στης εικόνες)

     
    


Είναι παλιά η λίστα; 


Ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας σχολιάζοντας από την τηλεοπτική συχνότητα «Κontra» το γεγονός ότι το όνομα του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που δημοσιεύεται από το περιοδικό «HOT DOC» επεσήμανε πώς τα χρήματα αυτά τα τοποθέτησε στην Ελβετία μεταξύ του 2001 – 2002 και ως εκ τούτου καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι κατάλογοι αυτοί είναι παλαιοί και ενδεχομένως δεν ταυτίζονται με την λίστα που παρέδωσαν οι Γάλλοι στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

Tι απαντά ο Παναγιώτης Λάμψιας

Ο δημοσιογράφος Λάμψιας Παναγιώτης, όπου το όνομά του βρίσκεται στη λίστα, επικοινώνησε με τη zougla.gr και ανέφερε πως ο ίδιος ποτέ δεν διατηρούσε λογαριασμό σε τράπεζα της Ελβετίας. Ο δημοσιογράφος κάνει λόγο για πλαστή λίστα, ενώ παράλληλα τονίζει ότι μίλησε με τον Κώστα Βαξεβάνη, προκειμένου να πάρει απαντήσεις.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως, έχει το γεγονός ότι, ο κ. Λάμψιας, το 2011- όπως δηλώνει στη zougla.gr- είχε ανοίξει λογαριασμό στην τράπεζα HSBC στην Γλυφάδα, προκειμένου να καταθέσει κάποια χρήματα για τα παιδιά του τα οποία σπουδάζουν στο Λονδίνο.


Αφροδίσια νοσήματα: Κόλλα πέντε

Posted: 27 Oct 2012 06:44 AM PDT


Μπορεί το AIDS να κατέχει (δικαιολογημένα) τα πρωτεία στις καμπάνιες των μέσων υπέρ του ασφαλούς σεξ, είναι όμως μόνο η κορυφή του παγόβουνου των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Μιχάλη Κακέπη, Δερματολόγο και Επιμελητή του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, η σεξουαλική απελευθέρωση ιδιαίτερα στις νεαρές ηλικίες καθώς η απουσία ενημέρωσης γύρω από τους κινδύνους του μη ασφαλούς σεξ οδηγούν ολοένα και περισσότερο κόσμο στο… μικροσκόπιο του αφροδισιολόγου για μια σειρά άλλων σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων. 

Τα πιο διαδεδομένα εξ' αυτών, όπως λέει ο ίδιος, είναι ο ιός HPV (κονδυλώματα), ο έρπητας στα γεννητικά όργανα, η βλεννόρροια, η σύφιλη και οι μυκητιάσεις. Η μέχρι τώρα πρόοδος της επιστήμης παρέχει αποτελεσματική θεραπεία για το σύνολο των νοσημάτων αυτών, αρκεί η διάγνωση να γίνει εγκαίρως. «Είναι επίσης, πολύ σημαντικό κατά την διάρκεια της θεραπείας η αγωγή να ακολουθείται και από τα δύο μέλη, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος επαναμόλυνσης», συμπληρώνει ο κ. Κακέπης τονίζοντας ότι η χρήση προφύλαξης κατά την διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, ιδιαίτερα σε άτομα με πολλούς ερωτικούς συντρόφους, αποτελεί το καλύτερο… αντίδοτο.

HPV 

Τι είναι; Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα διαδεδομένο ιό που συχνά αναφέρεται και ως 'κονδυλώματα' και μολύνει το δέρμα και τους βλεννογόνους. Συνδέεται με την εμφάνιση ογκιδίων που μοιάζουν με ελιές επάνω ή γύρω από τα γεννητικά όργανα ή τον πρωκτό σε άνδρες και γυναίκες. Πιο σπάνια, τα κονδυλώματα εμφανίζονται στα χείλη, στο στόμα ή στον λάρυγγα μετά από στοματικό σεξ με μολυσμένο άτομο. 

Πώς μεταδίδεται; Ο ιός HPV μεταδίδεται με την σεξουαλική επαφή, ενώ μπορεί επίσης να μεταδοθεί από επαφή δέρμα με δέρμα ακόμα και αν δεν υπάρξει ολοκλήρωση της συνουσίας. Η χρήση προφύλαξης κατά την διάρκεια του σεξ παρέχει μεν κάποια προστασία, αλλά όχι πλήρη μιας και το προφυλακτικό δεν καλύπτει όλη την περιγεννητική περιοχή. Όπως τονίζει ο κ. Κακέπης «Ο ιός δεν μεταδίδεται με τα υγρά του σώματος, αλλά του 'αρέσει' το δέρμα, επομένως η χρήση προφυλακτικού είναι μεν μια μορφή προστασίας, αλλά όχι απολύτως ασφαλής». 

Οι κίνδυνοι: Στις γυναίκες προκαλούνται αλλοιώσεις στην μήτρα, οι οποίες σε βάθος χρόνου μπορεί να οδηγήσουν σε καρκίνο του τράχηλου. Επίσης, η συνεχής μόλυνση με τις «επικίνδυνες μορφές» του HPV μπορεί να προκαλέσει προ-καρκινικές δυσπλασίες στο πέος ή τον πρωκτό, οι οποίες πιθανώς να εξελιχθούν σε καρκίνο. 

Η θεραπεία: Οριστική αντιμετώπιση του HPV δεν υπάρχει προς το παρόν, μιας και πρόκειται για ιό και όχι μικρόβιο. Αυτά που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι τα συμπτώματα ή τα αποτελέσματα της μόλυνσης από τον ιό, δηλαδή τα κονδυλώματα. Οι τοπικές αλοιφές που «καίνε» την βλάβη και η κρυοπηξία ή το laser είναι οι πιο διαδεδομένες μέθοδοι αντιμετώπισής τους. Σε κάθε περίπτωση, ζητήστε την γνώμη του δερματολόγου - αφροδισιολόγου - όχι μόνο για την θεραπεία, αλλά και για την διάγνωση. 

Έρπητας γεννητικών οργάνων 

Τι είναι; Πρόκειται για ένα επαναλαμβανόμενο εξάνθημα με σωρό από επώδυνα φυσαλιδώδη έλκη. Εμφανίζεται στο αιδοίο, το πέος, το στόμα , τον πρωκτό, τους γλουτούς ή και αλλού στο σώμα. Γύρω από την φλεγμένουσα περιοχή υπάρχει φαγούρα και πόνος, ενώ παρατηρείται επίσης και αίσθημα καύσου κατά την ούρηση, καθώς και γενική καταβολή. Τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται από 2-20 μέρες μετά την μόλυνση αλλά μπορεί να περάσουν και χρόνια πριν εμφανισθεί το πρώτο επεισόδιο. Οι επανεμφανίσεις του ιού συνδέονται συνήθως με την ψυχική και φυσική κατάσταση. 

Πώς μεταδίδεται; Ο ιός μεταδίδεται με τη κολπική, πρωκτική η στοματική σεξουαλική επαφή (στοματικός έρπητας) από τον έναν σύντροφο στον άλλο ή ακόμα και με την επαφή ενός μέρος του σώματος με το άλλο, ενώ είναι περισσότερο μεταδοτικός από τη στιγμή που θα εμφανιστούν οι φυσαλίδες μέχρι και την πλήρη επούλωσή τους. 

Οι κίνδυνοι: Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ο ιός μπορεί να προκαλέσει αποβολή, ενώ εάν υπάρχει φλεγμονή κατά τη διάρκεια του τοκετού, το νεογνό μπορεί να υποστεί σοβαρές βλάβες στην υγεία του. 

Η θεραπεία: Όπως και με τα κονδυλώματα ολοκληρωτική θεραπεία για τον έρπητα δεν υπάρχει, αλλά από τη στιγμή που ο ασθενής δεν εμφανίζει έλκη δεν είναι και μεταδοτικός. Τα συμπτώματα ανακουφίζονται και υποχωρούν με την χρήση αντιερπητικής αγωγής με τοπική κρέμα ή χαπιών σε μακροχρόνιες περιπτώσεις. 

Βλεννόρροια 

Τι είναι; Η βλεννόρροια οφείλεται στο γονόκοκκο ή ναϊσέρια της γονόρροιας και προσβάλλει τους βλεννογόνους των ανδρών και των γυναικών (εξ' ου και το όνομά της). Το πιο συνηθισμένο μέρος όπου εντοπίζεται στον άνδρα είναι η ουρήθρα όπου και προκαλεί την οξεία ή χρόνια ουρηθρίτιδα, ενώ στη γυναίκα «κολλάει» στην ουρήθρα ή τον τράχηλο της μήτρας και προκαλεί ουρηθρίτιδα και μητρίτιδα. Συνδέεται με έκκριση υγρού που μοιάζει με βλέννα από την ουρήθρα και προκαλεί έντονο πόνο κατά την ούρηση και παρατηρείται πρήξιμο των λεμφαδένων. 

Πώς μεταδίδεται; Με πρωκτική, κολπική ή στοματική σεξουαλική επαφή χωρίς προφυλακτικό. Τα μικρόβια επίσης μπορούν να μεταφερθούν και με χέρια που ήρθαν σε επαφή με μολυσμένο πέος, κόλπο ή ορθό έντερο /πρωκτό. 

Οι κίνδυνοι: Σε περίπτωση που δεν θεραπευτεί, η βλεννόρροια μπορεί να προκαλέσει χρόνια λοίμωξη, προστατίτιδα, πυελονεφρίτιδα, ορχίτιδα, ενδοκαρδίτιδα, προβλήματα στις αρθρώσεις (μια μορφή αρθρίτιδας) ή ακόμα και στείρωση. 

Η θεραπεία: Η θεραπεία για την βλεννόρροια είναι απλή και οριστική και περιλαμβάνει λήψη αντιβιοτικών όπως η vibramycin για μία περίπου εβδομάδα ή αζυθρομικίνης εφάπαξ ή cyproxin για είκοσι με εικοσιπέντε ημέρες. 

Σύφιλη 

Τι είναι; Μπορεί να αποτελεί μια… απαρχαιωμένη νόσο η οποία είχε εκλείψει, αλλά σύμφωνα με τον κ. Κακέπη η πτώση του ανατολικού μπλοκ σε συνδυασμό με την διάδοση του αγοραίου έρωτα την έφεραν ξανά στο προσκήνιο. Πρόκειται για μια χρόνια λοίμωξη από το βακτήριο «τρεπόνημα το ωχρό», τα συμπτώματα της οποίας εμφανίζονται από μια εβδομάδα μέχρι τρεις μήνες μετά την μετάδοση. Πρώτα, εμφανίζεται μια μεγάλη, ανοικτή πληγή, που ονομάζεται πρωτοπαθές έλκος. Είναι ανώδυνο και σχηματίζεται στο σημείο που ήρθε πρώτο σε επαφή με το βακτηρίδιο της σύφιλης. Στους άνδρες, το έλκος μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε στο πέος, στο εσωτερικό της ουρήθρας, ή στους όρχεις. Στις γυναίκες τα έλκη μπορεί να εμφανισθούν έξω ή μέσα στον κόλπο, στον τράχηλο, και μέσα στη ουρήθρα. Και στους δύο, τα έλκη μπορεί να εμφανισθούν στα χείλη. τη γλώσσα, και οπουδήποτε μέσα στο στόμα. Τα έλκη διαρκούν δύο βδομάδες, αλλά η αρρώστια συνεχίζει να βρίσκεται στο σώμα. 

Πώς μεταδίδεται; Με παθητική ή ενεργητική σεξουαλική επαφή, στοματική, κολπική ή πρωκτική. Επίσης με άλλου τύπου «στενή» επαφή του δέρματος όπως φιλί ή ακόμα και με τα προκαταρκτικά. Η σύφιλη μπορεί να μεταδοθεί και από ένα άτομο το οποίο δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα μεν, αλλά είναι φορέας του ιού και δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε θεραπεία. 

Οι κίνδυνοι: Σε τελευταία στάδια η σύφιλη προκαλεί μεγάλες δυσμορφίες με το φάγωμα τον οστών και του δέρματος. Μπορεί επίσης να προκαλέσει τύφλωση, καρδιοπάθεια και βλάβη του εγκεφάλου, αν και πλέον σπάνια στους ασθενείς η αρρώστια φτάνει σε αυτό το στάδιο. 

Η θεραπεία: Η σύφιλη είναι πλέον πλήρως και εύκολα αντιμετωπίσιμη με αντιβιοτικά όπως οι ενέσεις πενικιλίνης ή το vibramycin. 

Μυκητιάσεις 

Τι είναι; Σύμφωνα με τον κ. Κακέπη οι μύκητες εμφανίζονται πιο συχνά στις γυναίκες και συνοδεύονται από την εμφάνιση ερυθρότητας στον κόλπο και απολέπισης. Μπορούν επίσης και να προκαλέσουν έκκριση βλέννας. Συνοδεύονται με έντονο κνησμό στον κόλπο και το αιδοίο, ενώ όταν μολυνθεί ο άνδρας παρουσιάζει κνησμό στη βάλανο, ενώ εμφανίζονται μικρά επιφανειακά έλκη στο πέος του, το όσχεο, την περιοχή των γεννητικών οργάνων και στην κάτω πλευρά των μηρών. 

Πώς μεταδίδεται; Οι μύκητες μεταδίδονται με την σεξουαλική επαφή, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις η γυναίκα μπορεί να εμφανίσει μύκητες μετά από λήψη αντιβιοτικών τα οποία εξοντώνουν «καλά» βακτήρια της γεννητικής περιοχής, διαταράσσοντας έτσι την «ισορροπία» μυκήτων / βακτηριδίων στον κόλπο. 

Η θεραπεία: Η αποτελεσματική αντιμετώπιση των μυκητιάσεων γίνεται με την χορήγηση αντυμυκητιακού χαπιού ή τοπικής κρέμας ή κολπικών υπόθετων ή (σε σοβαρές περιπτώσεις) με συνδυασμό και των τριών μεθόδων. 

Ρένα Δούρου: «Η γυναίκα στην πολιτική θα πρέπει να είναι γατούλα ή σκύλα»

Posted: 27 Oct 2012 06:40 AM PDT


Αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η όμορφη ξανθιά του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου στο περιοδικόCrash που κυκλοφορεί. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για την Χρυσή Αυγή, την στήριξη της στην αστυνομία, την γνωριμία της με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ούγκο Τσάβες. Το ωραίο της συνέντευξης όμως είναι αλλού!!!

Αναφερόμενη για τον ρόλο της γυναίκας στην πολιτική, τονίζει πως «η γυναίκα στην πολιτική είτε θα πρέπει να είναι γατούλα ή να είναι η σκύλα. Αυτό δεν το έχουμε λύσει ακόμα…»!
Αυτό που δεν ξεκαθάρισε η συντρόφισσα και συναγωνίστρια Ρένα, είναι ποιο από τα δύο είναι αυτή! Άντε γιατί μετά την απουσία της Εύας Καϊλή από το Κοινοβούλιο, δεν υπάρχει γυναίκα να … κάνει την διαφορά, στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

ΣΔΟΕ: «Όταν θα δείτε τις διώξεις και τα ονόματα θα καταλάβετε γιατί την... έχασαν»

Posted: 27 Oct 2012 06:31 AM PDT


«Όταν θα δείτε τις διώξεις και τα ονόματα θα καταλάβετε γιατί την... έχασαν», έγραφε το κεντρικό ρεπορτάζ στο ΘΕΜΑ της περασμένης Κυριακής.
Οι πρώτες εκτιμήσεις απ' την ανάλυση της λίστας, εφ' όσον είναι γνήσια, οδηγούν στο πιο μεγάλο σκάνδαλο συγκάλυψης και διαπλοκής. Σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους, οι πράξεις και οι παραλείψεις των πολιτικών και όσων αξιωματούχων συμμετείχαν στην απόκρυψη της λίστας θεωρείται βέβαιο ότι θα ελεγχθούν από την Βουλή και την τακτική δικαιοσύνη.
Μεταξύ των 2.059 ονομάτων περιλαμβάνονται τα ονόματα: Νικόλαος Παπανδρέου, Αικατερίνη Πελέκη, Σταυρούλα Κουράκου (το ίδιο όνομα έχει η σύζυγος του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου), μεγάλων επιχειρηματιών, εφοπλιστών, τραπεζιτών, δικηγόρων, ιατρών, μηχανικών, δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών, φοιτητών αλλά και πολλές νοικοκυρές.
Αυτή την ώρα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσων διερευνούν την ακρίβεια και τα στοιχεία της λίστας, εφ' όσον είναι γνήσια, εστιάζεται στα ερωτήματα: Ποιος είναι ο Νίκος Παπανδρέου που περιλαμβάνεται στη λίστα, αν η Σταυρούλα Κουράκου είναι η σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, εάν υφίστανται, έχουν δηλωθεί και δικαιολογούνται τα ποσά των τέκνων του μεγαλοεκδότη Γιώργου Μπόμπολα και άλλων προσώπων με πολιτικό και μιντιακό ρόλο για τους οποίους θα μπορούσε να έχει υπάρξει συγκάλυψη με πολιτική παρέμβαση.
Στους λογαριασμούς των μελών μιας μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας έχει βρεθεί το ποσό των 300 εκατ.ευρώ που είναι αμφίβολο αν μπορεί να δικαιολογηθεί.
Στην εγγραφή με αριθμό 919 αναφέρεται το όνομα: «Kourakou Stavroula Businesswoman».Ουδείς μπορεί να διαπιστώσει -επί του παρόντος- αν το όνομα αυτό είναι της συζύγου του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου.
Σύγχυση δημιουργείται και από το όνομα Νίκος Παπανδρέου. Στη λίστα που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Hot Doc», το όνομα περιλαμβάνεται δύο φορές. Στην εγγραφή 1580 αναφέρεται «Papandreou Nikolaos» και στην εγγραφή 2012 όπου υπάρχει το όνομα «Papandreou Nikolaos Chairman».
Αυτή τη στιγμή δεν είναι σαφές αν πρόκειται για τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.
Στην εγγραφή με αριθμό 1332 αναφέρεται το όνομα «Peleki Ekaterini», της συζύγου δηλαδή του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη. Το όνομα «Voulgaraki Aikaterini», υπάρχει και στην εγγραφή 989.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το protothema, ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης διασταυρώνει τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα Λαγκάρντ με τις δηλώσεις πόθεν έσχες των προσώπων αυτών για να διαπιστώσει αν ταιριάζουν με μεγάλες δουλειές και αγοραπωλησίες.Σε κάθε περίπτωση έχει σημασία για τι ποσά μιλάμε και αν δικαιολογούνται.
Μεγάλο ενδιαφέρον έχει δημιουργηθεί και για την επιλογή να μην δημοσιευθούν τα ποσά των καταθέσεων των 2059 προσώπων που περιλαμβάνονται στη λίστα.
Να για ποιους έκρυβαν τη λίστα Λαγκάρντ
Οπως έγραφε το ΘΕΜΑ την περασμένη Κυριακή 21 Οκτωβρίου, «όταν θα αρχίσουν να ασκούνται οι πρώτες ποινικές διώξεις, αμέσως όλοι θα καταλάβουν γιατί ξεχάστηκε η λίστα Λαγκάρντ». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν προς κάθε κατεύθυνση οι οικονομικοί εισαγγελείς που συνεχίζουν να ερευνούν το περιεχόμενο της περίφημης λίστας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα για τη λίστα, η οποία περιλαμβάνει 1.991 φυσικά πρόσωπα και ήταν ξεχασμένη στο υπουργείο Οικονομικών από τον τότε υπουργό κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, εξελίσσεται από δύο ανεξάρτητα κέντρα.
Το ένα είναι στο ΣΔΟΕ, όπου μια ομάδα πέντε στελεχών της υπηρεσίας εξετάζει από φορολογικής πλευράς τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν πηγές του ΣΔΟΕ, από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν να φεύγουν τα πρώτα «μπιλιετάκια» προς τα πρόσωπα που περιλαμβάνονται στη λίστα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για επιχειρηματίες, γιατρούς, δικηγόρους και συμπολίτες μας υπεράνω πάσης υποψίας. Στα ονομαστικά σημειώματα που θα λάβουν οι εμπλεκόμενοι θα τους ζητείται να επικοινωνήσουν με συγκεκριμένο πρόσωπο στο ΣΔΟΕ για υπόθεση που τους αφορά. Οταν οι παραλήπτες συναντηθούν με τον υπεύθυνο του ΣΔΟΕ που έχει «χρεωθεί» την υπόθεσή τους, θα ακούσουν ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι διαθέτουν συγκεκριμένα ποσά χρημάτων στο εξωτερικό, τα οποία δεν προκύπτουν από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει από το 2000 μέχρι σήμερα και θα τους ζητηθεί να τα δικαιολογήσουν. Αν δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα συγκεκριμένα εισοδήματα και αρνούνται τη φορολόγηση του συγκεκριμένου ποσού, το ΣΔΟΕ θα ζητά δικαστική συνδρομή για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θα ξεκινά φορολογικό έλεγχο. Αντίθετα, αν εκδηλώνεται προθυμία από την πλευρά των εμπλεκομένων να συνεργαστούν, τότε το ΣΔΟΕ θα ζητά να υποβληθεί συμπληρωματική δήλωση στην Εφορία για το ποσό που δεν δικαιολογείται και θα επιβάλλεται φόρος με βάση την κλίμακα, η οποία φτάνει μέχρι το 45%.
Ετσι, για παράδειγμα, εάν κάποιος έχει δηλώσει 1 εκατ. ευρώ τα τελευταία 10 χρόνια, αλλά έχει καταθέσεις 5 εκατ. ευρώ, τότε θα του ζητηθεί να δηλώσει σε συμπληρωματική δήλωση τα 4 εκατ. ευρώ.
Εναλλακτικά υπάρχει η σκέψη τα σημειώματα να σταλούν απευθείας από τη Γενική Γραμματεία του υπουργείου Οικονομικών με το ποσό που πρέπει να δηλωθεί, χωρίς την παρέμβαση των ανθρώπων του ΣΔΟΕ.
Το δεύτερο κέντρο που εξετάζει τη λίστα Λαγκάρντ είναι αυτό των οικονομικών εισαγγελέων κυρίων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη. Η έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα, που είναι είτε επώνυμοι, είτε τα χρήματα που διαθέτουν δεν μπορούν να δικαιολογηθούν καθόλου από τις δραστηριότητές τους, είτε θεωρούν πως κρύβεται πίσω τους κάποιος τρίτος.
Η έρευνα αυτή είναι και η πιο ουσιαστική και διεξάγεται πολύ προσεκτικά και σε βάθος. Κατά πληροφορίες, μεταξύ των προσώπων που περιλαμβάνονται στη λίστα και έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο των αρχών είναι:

• σύζυγος πρώην υπουργού,
• πρώην γενικός γραμματέας υπουργείου,
• παιδιά γνωστού εκδότη,
• θείος κορυφαίου πολιτικού,
• πρόσωπο που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο της Proton Bank,
• πολύ γνωστός Εβραίος επιχειρηματίας,
• Ελληνας επιχειρηματίας που πούλησε τις καλές εποχές τις επιχειρήσεις του έναντι μεγάλου ποσού,
• κόρη γνωστού τραγουδιστή.
Οι αρχές εκτιμούν ότι πίσω από τις συγκεκριμένες, αλλά και άλλες περιπτώσεις που προκύπτουν από τη λίστα, πιθανόν κρύβονται διαδρομές μαύρου χρήματος, ξέπλυμα ή και πολιτικό χρήμα. Δεδομένου ότι η λίστα καλύπτει τραπεζικές συναλλαγές που έγιναν στην HSBC Γενεύης μέχρι και το 2007, οι οικονομικοί εισαγγελείς προσπαθούν να αξιοποιήσουν κάθε στοιχείο που ενδεχομένως θα οδηγήσει σε κατηγορίες για οικονομικά και πολιτικά σκάνδαλα.
Πέραν των προφανών περιπτώσεων, φοιτητές, εφοπλιστές κ.λπ. για τους οποίους δεν προκύπτουν ενδιαφέροντα ή αξιοποιήσιμα στοιχεία, η λίστα αποτελεί έναν πραγματικό θησαυρό αποκαλύψεων. Ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης και οι συνεργάτες του θέλουν να δοθούν τεκμηριωμένες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχουν σχέση με την επίμαχη λίστα που είχε χαθεί στα υπουργικά συρτάρια.
Για παράδειγμα, αναρωτιούνται, εφόσον είναι γνωστό ότι οι ελβετικές τράπεζες έδιναν εκείνη την εποχή πολύ μικρά επιτόκια για τις καταθέσεις και μάλιστα χρέωναν και έξοδα για τους λογαριασμούς, γιατί κάποιοι προτίμησαν την HSBC Γενεύης ενώ στην Ελλάδα θα είχαν πολύ καλύτερες αποδόσεις; Και όλα αυτά για την περίοδο μέχρι το 2007, όπου τα χρηματιστήρια ανέβαιναν, η οικονομία δεν σκιαζόταν από τα σύννεφα της ύφεσης και κανείς στην Ελλάδα δεν ασχολιόταν με τους φοροφυγάδες. Συνεπώς είναι προφανές -πιστεύουν οι αρχές- ότι η επιλογή της HSBC Γενεύης έγινε από τα πρόσωπα της λίστας με πρωταρχικό κριτήριο να αποκρύψουν τα συγκεκριμένα κεφάλαια και όχι να προστατευτούν από τις επιπτώσεις της κρίσης. Ενα άλλο σημείο που τραβάει την προσοχή των ανθρώπων που ερευνούν τη λίστα είναι ότι αφορά την περίοδο όπου η Ελλάδα ετοιμαζόταν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς και τρία χρόνια μετά τη διεξαγωγή των, όπου επικρατούσε η εσφαλμένη αντίληψη ότι τα χρήματα που μεταφέρονται στην Ελβετία γίνονται αόρατα.

Καποιους τους απασχολει και αυτο...

Posted: 27 Oct 2012 05:16 AM PDT

Καποιους τους απασχολει και αυτο...

Link to Ŀ♡SƬ ƐMṖĪŔƐ

Σύντομα Ανέκδοτα & Αστείες Ατάκες

Posted: 27 Oct 2012 12:42 AM PDT


‎- Σ΄αγαπώ, Σ΄αγαπώ! ♥
- Κι εγώ!
...

Λίγα καμένα, σύντομα ανέκδοτα

Posted: 27 Oct 2012 12:14 AM PDT

Φοιτητικό πλύσιμο πιάτων:  1. Τα βάζεις στο νεροχύτη.  2. Περιμένεις.....    Τα καλύτερα βράδια ξεκινάνε με τη φράση:  "μ@λ@κα εγώ σήμερα δεν είμαι για πολλά, θα γυρίσω νωρίς"      Δεν καταργούνται τα δώρα Χριστουγέννων δήλωσε η τροικα.....Απλα θα  αρκεστειτε σε αυτα που θα φέρει ο Άγιος Βασίλης......      Γυναικα: Το πλασμα που φοβαται να βαλει ταμπον αλλα δε συμβιβαζεται  και με λιγοτερο απο 18 ποντους..      Εγω το ειχα καταλαβει αμεσως οτι ο τυπος που ετρεχε γυμνος στο  συνταγμα δεν ηταν Ελληνας...  Ειδατε εσεις πουθενα τη μανα του να τρεχει απο πισω του με μια ζακετα  στο χερι???      Mαθαίνω μόλις ακούστηκαν οι σειρήνες πετάχτηκε έξω κόσμος και φώναζε  MYKONOOSSsss!!!      -Άσε ρε φίλε τι έπαθα.  -Τι ρε;  -Παρασκευή & 13 σήμερα και έχω συνέντευξη για δουλειά.  -Καλά ρε μ@λ@κα πιστεύεις ακόμα στις προσλήψεις???      Άσε, στη δουλειά έχουμε γίνει Big Brother!  - Τι; Σας έβαλαν κάμερες;  - Όχι, αλλά κάθε βδομάδα έχουμε και μια αποχώρηση!      - Τι είπε ο γυμνοσάλιαγκας στο σαλιγκάρι..;;  - Πλήρωνε τώρα χαράτσι μαλάκα...!!!      - Έλα Victoria εσύ?  - Ναι,λέγε!  - Κρατάς secret?      ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΣΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.!!      Θα ρθεις το βράδυ να δούμε ταινιούλα;  - Έχεις πει & στους άλλους;  - Όχι βρε, πηδυόμας θα μαστε      Κούκλα θα μου δώσεις το τηλέφωνο σου;  -Ναι γράφεις; 693.  -Wind;  -Ναι  -Καλά γάμησε το! Δεν ταιριάζουμε........      - Τι περιμένουν 17 ξανθιές έξω από το σινεμά;  - Να έρθει και η 18η γιατί το έργο είναι άνω των 18      Όταν χωρί...

Με 250 ίππους και 8 σχέσεων κιβώτιο το νέο Honda Type-R

Posted: 26 Oct 2012 08:53 PM PDT


Σημαντικές ...

Υπό «εξαφάνιση» οι φοίνικες της Μαδαγασκάρης

Posted: 26 Oct 2012 08:50 PM PDT


Όλο και φτωχότερη ...

Επιχείρηση «Παγωμένη Γέφυρα» από τη NASA

Posted: 26 Oct 2012 08:47 PM PDT


Η μοναδική φωτογραφία που βλέπετε παρακάτω απεικονίζει ένα «συνονθύλευμα» πάγου και νερού στην Ανταρκτική. Η διαφοροποίηση στο πάχος του πάγου που π...

Ήρθε το Xbox SmartGlass!

Posted: 26 Oct 2012 08:43 PM PDT


<p class="MsoNormal" style="margin-bottom:0cm;margin-bottom...

Τα Invizimals επιστρέφουν στο PSP

Posted: 26 Oct 2012 08:39 PM PDT


Η Sony Computer Entertainment...

Κέιτ Γουίνσλετ: Έσωσε γυναίκα από φωτιά

Posted: 26 Oct 2012 08:30 PM PDT

Κέιτ Γουίνσλετ: Έσωσε γυναίκα από φωτιά

<span style="mso-fareast-language:EL"...

«Επιστήμη ή σενάρια καταστροφής;»

Posted: 26 Oct 2012 08:16 PM PDT

«Επιστήμη ή σενάρια καταστροφής;»

 </s...

Victoria Beckham- Harper Seven: δύο κορίτσια που ξέρουν πώς να ντυθούν σε μία πτήση

Posted: 26 Oct 2012 08:10 PM PDT

Victoria Beckham- Harper Seven: δύο κορίτσια που ξέρουν πώς να ντυθούν σε μία πτήση
<p class="MsoN...

Το τριμελές πλήρωμα του Σογιούζ έφτασε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Posted: 26 Oct 2012 08:06 PM PDT

Το τριμελές πλήρωμα του Σογιούζ έφτασε στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Δύο Ρώσοι κοσμοναύτες και ένας βετεράνος αστ...

Το θαύμα του Photoshop! Η C. Aguilera με τα μισά κιλά σε φωτογράφηση για το άρωμά της!

Posted: 26 Oct 2012 08:02 PM PDT


Η φωτογράφηση έγινε το 2010 και η Christina ήταν αγνώριστη σε σχέση ...

Αληθινή σταρ η P. Middleton! Άλλαξε τέσσερα φορέματα στην παρουσίαση του βιβλίου της-Αυτό θα πει celebrity...

Posted: 26 Oct 2012 07:59 PM PDT


<span style="font-size:12.0pt;font-family:...

Hellenic Game Jam 2012: Το απόλυτο gaming event του φθινοπώρου!

Posted: 26 Oct 2012 07:56 PM PDT


Game developers αλλά και gamers αναμένεται να βρίσκονται όλοι στο Hellenic Game J...

Δείτε ποια διάσημα ονόματα χρησιμοποιούνται για την εξάπλωση malware!

Posted: 26 Oct 2012 07:51 PM PDT


Μια νέα παράνομη εκστρατεία email έχει κάνει την εμφάνιση της, χρησιμοποιώντας ονόματα ...

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έγιναν supermen

Posted: 26 Oct 2012 01:49 PM PDT



είτε το νέο τρέιλερ της εκπομπής

Στο τρίτο τρέιλερ του «Ράδιο Αρβύλα» η παρέα από τη Θεσσαλονίκη εμφανίζεται να πετάει!

Ο Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης και Στάθης Παναγιωτόπουλος έρχονται ως σύγχρονοι Supermen με μότο: «Η ομάδα που πετάει».

Η πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής αναμένεται την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.



Τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου

Posted: 26 Oct 2012 01:42 PM PDT


Με τι καιρό θα γίνουν οι παρελάσεις. Αναλυτική πρόγνωση απο τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό. 
Για σήμερα Παρασκευή ο Άγιος Δημήτριος έκανε το θαύμα του,
έκανε ένα μικρό καλοκαιράκι το οποίο δυστυχώς θα κρατήσει μόνο 24 ώρες καθώς περιμένουμε από αύριο και μετά κακοκαιρία πάλι από τα δυτικά. Πιο αναλυτικά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Λίγες πρωϊνέ...

ΔΕΙΤΕ: Η μακρύτερη μύτη σε άνθρωπο!

Posted: 26 Oct 2012 01:35 PM PDT


Ο Mehmet Ozyurek από την Τουρκία διαθέτει τη μακρύτερη μύτη στον κόσμο η 
οποία φτάνει τα 8,8 εκατοστά. 

Η μέτρηση της μύτης έγινε στο «Lo Show Dei Record» στη Ρώμη στις 18 Μαρτίου του 2010.

ΔΕΙΤΕ: Γαμήλιο γλέντι σε βενζινάδικο στην Ελλάδα της κρίσης!

Posted: 26 Oct 2012 12:04 PM PDT

<div class="post-body entry-content" style="width:...

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1912-2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

Posted: 26 Oct 2012 11:05 AM PDT

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1912-2012 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ

Σαν γέννημα και θρέμμα αυτής της πόλης, σαν ένας Θεσσαλονικιός που μεγάλωσε στις γειτονιές της Κασσάνδρου, του μαρμαρένιου Διοικητηρίου, της Ολύμπου, της παλιάς Πρίγκηπος Νικόλαου, του Φαλήρου και της Βασιλέως Γεωργίου, αισθάνομαι το λιγότερο ντροπή να βλέπω πως..
η αποκορύφωση των εκατοντάχρονων της απελευθέρωσης έγιναν με συνοδεία 2000 αστυνομικών και με την πλήρη απουσία του λαού αυτής της πόλης. Λες και οι γιο...

Κάνουν οι γυναίκες σεξ από το πρώτο ραντεβού;

Posted: 27 Oct 2012 03:25 AM PDT



Τελικά είναι εύκολες ή ζόρικες;



Η σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών και η εναλλαγή ερωτικών συντρόφων υποτίθεται ότι στην εποχή μας όχι μόνο δεν είναι ταμπού αλλά συζητιέται ανοιχτά ανάμεσα σε παρέες.

Κι όμως, πόσο εύκολο είναι για μια γυναίκα να πέσει στο κρεβάτι με έναν άνδρα από το πρώτο ραντεβού;
Από ότι φαίνεται μια γυναίκα δεν το κάνει τόσο απλά καθώς κάποια πράγματα είναι ριζωμένα βαθιά στη συνείδηση του γυναικείου φύλου.

Σύμφωνα με έρευνα της Bayer, 4 στις 10 γυναίκες δηλώνουν ότι επιλέγουν να κάνουν σεξ για πρώτη φορά με τον νέο τους σύντροφο στο τρίτο ραντεβού.

Το 73% των γυναικών αναφέρει πως θα συνευρεθεί ερωτικά με το ταίρι του μέσα στον πρώτο μήνα.

Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το 13% των γυναικών που ρωτήθηκαν λένε πως έκαναν έρωτα σε διάστημα 3 μηνών.

Τα ποιοτικά, μάλιστα, χαρακτηριστικά της έρευνας αποκαλύπτουν ότι σε ηλικίες 20-24 το ποστοστό είναι μόλις 13%, ενώ σε ηλικίες 35-39 το ποσοστό φτάνει το 11%.

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεργάτες

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές