Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ: Με διάφανο μπλουζάκι στους δρόμους, τα είδαμε όλα

Posted: 17 Aug 2012 03:16 PM PDT


Ως γνωστόν, η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε συναυλία στη Ρόδο, όπου και παρέμεινε για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο φακός την εντόπισε στα σοκάκια της παλιάς πόλης του νησιού με διάφανο μαύρο μπλουζάκι που φαινόντουσαν όλα… Οι περαστικοί παρατήρησαν λοιπόν ότι από μέσα φορούσε φούξια στηθόδεσμο.
Κι ενώ η αοιδός περπατούσε αμέριμνα στους δρόμους, τα βλέμματα όλων έπεφταν επάνω στα… αποκαλυπτήρια. Και ζαλίστηκαν…

Κανε Like Αν σου αρεσε !!


ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε πως ήταν η Jessica Simpson πριν την πλαστική!

Posted: 17 Aug 2012 03:14 PM PDT

Δειτε.
.


ΠΗΓΗ: kamikazi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Πώς είναι χωρίς ίχνος μακιγιάζ στις διακοπές της

Posted: 17 Aug 2012 03:10 PM PDT


Έχουμε συνηθίσει
να τη βλέπουμε στην τρίχα και με έντονο μακιγιάζ, όπως απαιτεί ο τηλεοπτικός φακός.

Πώς είναι όμως η Χριστίνα Λαμπίρη χωρίς ίχνος μακιγιάζ; Δείτε στιγμιότυπο από τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, που δημοσίευσε τη φωτογραφία, η δημοφιλής παρουσιάστρια και δημοσιογράφος απολαμβάνει και φέτος τις διακοπές της στην αγαπημένη της Ισπανία, μαζί με τον σύζυγό της, Θανάση Αδαμόπουλο.

Χαλαρή, χαρούμενη, και με άκρως καλοκαιρινή διάθεση η Χριστίνα Λαμπίρη περνά ευτυχισμένες στιγμές μαζί με τον σύντροφο της ζωής της, πριν επιστρέ

ψει στην πρωτεύουσα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.


radar.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Γιατί το σεξ μας κάνει εξυπνότερους;

Posted: 17 Aug 2012 03:04 PM PDT


Τελικά ο σοφός λαός, έχει πάντα δίκιο.
Ποιος δεν έχει ακούσει την έκφραση: "Είναι μόνος του και έχει χαζέψει"... 

Έχετε αναρωτηθεί τι κρύβεται πίσω από αυτό; Την απάντηση δίνει μια έρευνα επιστημόνων του πανεπιστημίου του Πρίνστον, σύμφωνα με την οποία όποιος κάνει συχνά σεξ, μεγαλώνει ο εγκέφαλος του, ενώ όποιος δεν κάνει, τότε ο εγκέφαλος του λειτουργεί σε... χαμηλότερες στροφές.

Σύμφωνα με την έρευνα το τακτικό σεξ διογκώνει τον εγκέφαλο και πολλαπλασιάζει τις συνάψεις του, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως λειτουργεί καλύτερα και πολύ πιο γρήγορα. Το σεξ παίζει και τον καταλυτικό ρόλο του αγχολυτικού και εάν σκεφτούμε παλαιότερες μελέτες που θέλουν το άγχος και τις διάφορες στρεσογόνες καταστάσεις να εμποδίζουν την διόγκωση του εγκεφάλου, τότε καταλαβαίνουμε πολύ καλά γιατί με το σεξ, ο εγκέφαλος διογκώνεται.


Οι ερευνητές του πανεπιστημίου έκαναν το εξής πείραμα σε ποντίκια. Διαχώρισαν τα αρσενικά σε 3 ομάδες. Στην πρώτη έβαλαν εκείνα που θα έκαναν καθημερινά σεξ με τα θηλυκά. Στη δεύτερη εκείνα που θα έκαναν σεξ μια φορά το 15νθήμερο και στην τρίτη έβαλαν εκείνα τα άτυχα ποντίκια που δεν θα έκαναν καθόλου σεξ.


Τι διαπίστωσαν; Ότι τα ποντίκια που έκαναν καθημερινά σεξ, εμφάνισαν διόγκωση του εγκεφάλου τους, και αύξηση των εγκεφαλικών συνδέσεων τους, και αυτό γιατί το σεξ λειτουργούσε καταλυτικά και μείωνε το άγχος, ακόμη και εκείνο το άγχος της ανεύρεσης τροφής που έχουν τα ζώα. Τα αποτελέσματα στις άλλες 2 ομάδες δεν εμφάνισαν κάποια εντυπωσιακή μεταβολή. 
Πηγή:.iatropedia.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



50 χρόνια μετά ήρθε η αποκάλυψη του serial Killer!!

Posted: 17 Aug 2012 02:59 PM PDT


«Εδώ θα βρείτε το πτώμα» 50 χρόνια μετά ήρθε η αποκάλυψη του serial Killer!! Πενήντα χρόνια μετά, ένα από τα μεγαλύτερα...


εγκλήματα που αναστάτωσαν το Ηνωμένο Βασίλειο επανέρχεται στο προσκήνιο με έναν τουλάχιστον ανατριχιαστικό τρόπο.

Ένας από τους δύο δολοφόνους που είχαν σκοτώσει ανθρώπους πριν 50 χρόνια αποκάλυψε μέσω σημειώματος και μετά τον θάνατό του που θάφτηκε ένα από τα πτώματα των νεαρών θυμάτων του.

Η ιδέα ότι ένας serial killer ζούσε τόσα χρόνια ανάμεσά σε όλους είναι κάτι που σόκαρε εκατομμύρια βρετανούς γιατί ο συγκεκριμένος, ο Ian Brady ήταν ο μοναδικός που πιάστηκε από την αστυνομία και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

Από το 1966 βρισκόταν σε ίδρυμα για ασθενείς με ψυχικές διαταραχές. Σε έναν από τους επισκέπτες που πήγαν να τον δουν λίγους μήνες μετά τον εγκλεισμό του στο ίδρυμα, παρέδωσε ένα σφραγισμένο φάκελο με μία επιστολή μέσα, με την προϋπόθεση ότι εκείνος θα την άνοιγε μετά τον θάνατό του.

Στην επιστολή έγραφε για τον τόπο όπου είχε θάψει ένα από τα θύματά του, το σώμα του Keith Bennett, ενός αγοριού 12 ετών, που βασανίστηκε άγρια και σκοτώθηκε όπως ακριβώς και τα άλλα τέσσερα νεαρά θύματα των δύο δολοφόνων.

Οι σατανικοί φόνοι χρονολογούνται από το 1963 έως το 1965. Ο Brady και η συνεργάτης και συνεργός του Myra Hendley, ποτισμένοι από την ναζιστική ιδεολογία και τον παράφρων σαδισμό, πρώτα απήγαγαν τα θύματά τους και στη συνέχεια τα βίασαν και τα βασάνισαν μέχρι θανάτου. Τα σώματα των παιδιών θάφτηκαν σε μια περιοχή έξω από το Μάντσεστερ.

Για τον 12χρονο Keith που εκείνο το βράδυ θα έπρεπε να πάει να κοιμηθεί με την γιαγιά του και τελικά ποτέ δεν έφτασε στον προορισμό του, ήταν το τελευταίο από τα τέσσερα πτώματα που βρέθηκαν και που για 50 χρόνια δεν είχαν βρει ούτε ένα ίχνος.

24ΩΡΟ
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τα καυτά της μπικίνι και τα εκατοντάδες Like

Posted: 17 Aug 2012 02:54 PM PDT


Δύο φωτογραφίες αρκούν για να σε κάνουν να
παραμιλάς. Πόσο μάλλον όταν απεικονίζουν την Ελεονώρα Μελέτη να φορά τα άκρως απαραίτητα. Τη σέξι διάθεση και το μπικίνι της.


Δες τι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα της στο Facebook και μείνε στήλη άλατος.

Η Ελεονώρα Μελέτη εκτός από έξυπνο μυαλό, έχει κι έξυπνο κορμί. Γι' αυτό μελέτη γρήγορα πριν σε πιάσει αδιάβαστο…


Πηγή:radar.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



ΔΕΙΤΕ: Δεν πάει το μυαλό σας!

Posted: 17 Aug 2012 02:50 PM PDT


Δεν μπορείτε να τίποτα να φανταστείτε την συνέχεια της φωτογραφίας! Δείτε...













24ΩΡΟ



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Καρνέζης: «Είναι τιμή μου»

Posted: 17 Aug 2012 02:44 PM PDT


Στην διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού της
Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος, όποτε τον χρειαστεί, δήλωσε πως θα βρίσκεται ο Ορέστης Καρνέζης... ενώ ευχήθηκε στον Γιώργο Καραγκούνη να βρει γρήγορα ομάδα για να επιστρέψει ξανά στην Εθνική.

Οι δηλώσεις του Ορέστη Καρνέζη στη SportDay:

Δεύτερη εμφάνισή σου, μετά το Ελλάδα - Βέλγιο. Πώς αισθάνεσαι;

«Νιώθω καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι πάνω απ' όλα τιμή μου».

Ο Σάντος δοκίμασε δύο σχήματα. Το 4-4-2 στο πρώτο και το 4-2-3-1 στο δεύτερο. Πώς τα είδες «από μέσα»;

«Νομίζω ότι και τα δύο λειτούργησαν καλά. Σε ό,τι κι αν μας ζητήσει ο προπονητής, μπορούμε να ανταποκριθούμε. Υπάρχει πολλή ποιότητα».

Σας έλειψε ο «κάπτεν Κάρα»;

«Ασφαλώς, είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την Εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο ο καραγκούνης. Ευχόμαστε να βρει ομάδα το ταχύτερο δυνατό και να είναι πάλι μαζί μας».

Πώς είδες τη χημεία μεταξύ των ποδοσφαιριστών στο «Ούλεβααλ»;

«Εχει δέσει η ομάδα, νομίζω ότι αυτό ήταν πασιφανές».

Πώς είδες τα νέα παιδιά που έπαιξαν στο ματς, όπως π.χ. ο Δημούτσος και ο Σιόβας;

«Στάθηκαν πολύ καλά στο διάστημα που αγωνίστηκαν. Γενικώς ήταν ένα ματς στο οποίο από την πλευρά μας δεν υπήρχαν υστερήσαντες».

Πώς νιώθεις σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο εν όψει των αγώνων του Σεπτεμβρίου για την πιθανότητα να υπερασπιστείς εσύ τα δοκάρια;

«Νιώθω καλά και αν χρειαστεί, εγώ θα είμαι στη διάθεση του προπονητή και θα δώσω σε κάθε περίπτωση τον καλύτερό μου εαυτό».
pamesports



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι παθαίνει ένας άντρας στην Ινδία όταν απατά την γυναίκα του

Posted: 17 Aug 2012 02:39 PM PDT


Tα λόγια είναι περιττά...
Δείτε το video παρακάτω...








tromaktiko


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Θέλει να κάνει οικογένεια ο Γεωργούλης

Posted: 17 Aug 2012 02:34 PM PDT


Οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θέλει
να κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης.
«Κάποτε, πολύ μικρός, ήμουν έτοιμος να παντρευτώ. Ήθελα μια ήρεμη ζωή, στο χωριό μου, με παιδιά, κοινωνικές υποχρεώσεις και μια δουλειά 8 με 5. Τώρα δεν θέλω τίποτε από όλα αυτά. Ειδικά η ιστορία με το Λος Άντζελες με έκανε να βάλω σε πρώτη προτεραιότητα την καριέρα μου και μετά την προσωπική μου ζωή», εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα»

Παραδέχεται πως πλέον σκέφτεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να αποκατασταθεί: «θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το κεφάλαιο "οικογένεια" και δεν θα ήθελα να γίνει μετά τα 40. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια μέσα στα επόμενα δύο χρόνια».

«Επειδή μοιράζομαι σε δύο ηπείρους, δεν μπορώ να χτίσω σχέσεις διαρκείας, κάτι που μου λείπει και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ», συνέχισε ο ηθοποιός και ξεκαθάρισε πως θέλει να δημιουργήσει οικογένεια στην Ελλάδα. «Από εδώ ξεκίνησα και πιστεύω πως κάποια μέρα θα τα καταφέρω!», κατέληξε.
tromaktiko


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Πού πας με αυτό το τακούνι;

Posted: 17 Aug 2012 02:29 PM PDT

Πού πας με αυτό το τακούνι;Δύσκολο σπορ αναδεικνύεται το περπάτημα...


στα 20ποντα παπούτσια. Ακόμα και η Εύα Λογκόρια που έχει συνηθίσει να περπατά πάντα με ψηλοτάκουνες γόβες, έχασε την ισορροπία της με αυτά τα παπούτσια.

Η ηθοποιός φόρεσε τις πανύψηλες animal print γόβες της για τις ανάγκες γυρίσματος, αλλά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, με δυσκολία κατάφερε να περπατήσει… Μέχρι και το γύρισμα καθυστέρησε για χάρη της.

Τελικά, η Λατίνα σταρ κατάφερε να φθάσει στον προορισμό της, αφού πιάστηκε σε όποια κολόνα βρήκε μπροστά της.







 



 pamepreveza.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



Υπάρχει κάποιος που να μην την αναγνώρισε;

Posted: 17 Aug 2012 02:24 PM PDT


Η σέξι τηλεπερσόνα γνωρίζει πολύ καλά το
δυνατό της σημείο και φροντίζει να το επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία..

Τη φωτογραφία ανέβασε η ίδια στο Twitter στέλνοντας αδιάβαστους τους σχεδόν 16 εκατομμύρια χρήστες που την ακολουθούν ευλαβικά.

Βέβαια δεν είναι άλλη από την Κιμ Καρντάσιαν στην εξωτική Χαβάη..









tromaktiko


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Φωτογραφία για γερά στομάχια: Δείτε την 90χρονη μητέρα του Σιλβέστερ Σταλόνε!

Posted: 17 Aug 2012 02:19 PM PDT


Μην φοβηθείτε...
Η γυναίκα που βλέπετε είναι η 90χρονη μητέρα του γνωστού ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε...

Οι παρακάτω εικόνες είναι από την εμφάνισή της Τζάκι Σταλόνε στην πρεμιέρα της ταινίας "Τhe Expendables 2" στην οποία πρωταγωνιστεί ο γιος της. H προσπάθειά της να παραμείνει νέα με αισθητικές επεμβάσεις έχει απασχολήσει πολλές φορές τα μέσα ενημέρωσης ενώ όπως φαίνεται καθαρά έχει κάνει και πρόσφατα ενέσεις για να αυξήσει τον όγκο των χειλιών της!




tromaktiko


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η Vanessa Paradis λύνει τη σιωπή της

Posted: 17 Aug 2012 02:14 PM PDT


Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για το
χωρισμό της Vanessa Paradis από τον Johnny Depp, αλλά μέχρι πρόσφατα κανένας από τους δύο δεν ήθελε να αναφερθεί στο θέμα.
Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο γαλλικό Elle, η Vanessa Paradis έλυσε τη σιωπή της και μίλησε τόσο για το χωρισμό της όσο και για το πως θεωρεί σωστή μια ερωτική σχέση.

Για το χωρισμό της δήλωσε: «Δεν θέλω να μιλάω για εκείνον. Ποιος λέει ότι οι καλλιτέχνες πρέπει να πουλάνε την ψυχή τους και να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή; Το χρέος μου είναι να προωθήσω την ταινία και τα album μου, όμως μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να βλέπεις ανθρώπους να βγάζουν χρήματα από τον πόνο σου;».
Επίσης, πρόσθεσε ότι δεν πρόκειται να πει τίποτα για ό,τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή «ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας είναι δική μας υπόθεση».

Η Vanessa Paradis πάντως άφησε μερικά υπονοούμενα για τη σχέση της με τον Johnny Depp λέγοντας «Δυστυχώς, δεν έχω τη συνταγή της ευτυχίας, όμως πιστεύω ότι η κινητήριος δύναμη για κάθε σχέση είναι να υπάρχει η επιθυμία για τον άλλο. Δεν την κρατά ούτε το αίσθημα του χρέους, ούτε η ρουτίνα. Μισώ για παράδειγμα να ακούω ότι χρειάζεται δουλειά για να είσαι ζευγάρι με κάποιον. Όχι, χρειάζεται να θέλεις να είσαι σ' αυτή τη σχέση. Και όσον αφορά εμένα, θέλω να είμαι εκεί ακριβώς που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή».
tro-ma-ktiko
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Για ποιο πράγμα έχει μετανοιώσει η Έλενα Παπαρίζου;

Posted: 17 Aug 2012 02:09 PM PDT


Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μία ραδιοφωνική
συνέντευξη και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση θαυμαστή της για το αν έχει υπάρξει... κάτι στην καριέρα της που να την έχει στεναχωρήσει πολύ σε σημείο που να ήθελε να το αλλάξει.

Η ίδια είπε στο Cosmos FM 103,8 της Κατερίνης, με αφορμή τη συναυλία της στην πόλη: «Θα το πω μία φορά, αλλά θα σταματήσει εδώ η κουβέντα. Είναι το πόσο πολύ έχει εκτεθεί η προσωπική μου ζωή με τα τελευταία. Θεωρώ ότι δεν είμαι άνθρωπος που ποτέ έχει δώσει δικαίωμα και θεωρώ ότι παρατράβηξε πολύ το θέμα. Θέλω να τελειώσει. Δε θέλω ποτέ να ξαναπάω πίσω στη ζωή μου, θέλω να περνάω καλά και να κοιτάω μπροστά».
tro-ma-ktiko
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα

Posted: 17 Aug 2012 02:04 PM PDT


Ραγάδες, κυτταρίτιδα, μελανιές και πολλά άλλα
δεινά ταλαιπωρούν το δέρμα σου και το κάνουν να χάνει τη λάμψη του. Διάβασε παρακάτω πώς θα δώσεις λύσεις στα πιο σημαντικά δερματικά προβλήματα που σου χαλάνε το κέφι...

Ακμή: Η ακμή είναι κάτι που δεν ξεφορτώνεσαι εύκολα. Μάλιστα, το καλοκαίρι η ακμή στο στήθος γίνεται εντονότερη.

Φρόντισε να μην κάθεσαι ποτέ στον ήλιο χωρίς το αντηλιακό σου και μετά από κάθε βουτιά να το ανανεώνεις. Έτσι, θα δεις την ακμή στο σώμα σου να υποχωρεί.

Επιπλέον, μην ξεχνάς ότι ο ιδρώτας δεν σε βοηθάει καθόλου, αφού οι πόροι του δέρματος σου μπλοκάρονται και η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο.

Η λύση για αυτό είναι το ντους. Χρησιμοποίησε ένα αφρόλουτρο όσο πιο «αγνό» γίνεται, με ουδέτερο ph που δεν ερεθίζει το δέρμα και μια λοσιόν που θα εξαφανίσει τα σπυράκια.

Κυτταρίτιδα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα από την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Το βασικό που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα προϊόν από αυτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου. Δηλαδή αν έχεις ραγάδες, κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος ή χαλάρωση στο στήθος ή τα μπράτσα χρειάζεσαι διαφορετικά προϊόντα, κάτι που πρέπει να το συνυπολογίσεις.

Επένδυσε στο μασάζ και πάρε μια βούρτσα σώματος ή ένα σφουγγάρι μασάζ από λούφα που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από τα επίμαχα σημεία αλλά βοηθάει και την καλή κυκλοφορία του αίματος και έτσι το δέρμα σου ανανεώνεται και δείχνει τέλειο.

Μελανιές: Οι μελανιές δεν είναι ό,τι καλύτερο για την εμφάνιση του δέρματος και πρέπει να τις αντιμετωπίσεις.

Μόλις τις εντοπίσεις δεν έχεις παρά να κάνεις μασάζ στην περιοχή με λοσιόν, ενώ αν θέλεις να την καλύψεις τότε άπλωσε επάνω της μείκ-απ σε κρέμα και σταθεροποίησε με πούδρα. Έτσι θα καταφέρεις έστω και στιγμιαία να τις εξαφανίσεις.

Τοπικό πάχος: Απέκτησες τοπικό πάχος από την εγκυμοσύνη ή από την αυξομείωση βάρους το οποίο έχει καρφωθεί στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου και δεν λέει να φύγει με τίποτα;

Εκτός από την άσκηση και τη σωστή διατροφή που είναι η λύση για να δεις το τοπικό πάχος να μειώνεται, αυτό που μπορείς επιπλέον να κάνεις είναι να καταναλώνεις πολύ νερό και να χρησιμοποιείς κρέμες ειδικές για τις προβληματικές αυτές περιοχές.
womenonly.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Τι λένε τα ζώδια σήμερα Σάββατο 18/8;

Posted: 17 Aug 2012 01:59 PM PDT



Τα Ζώδια Σήμερα 18 Αυγούστου 2012




Κριός
21/3-20/4

Έχεις τη δυνατότητα να πετύχεις όσα θέλεις, αγαπητέ Κριέ, και αυτό θα φανεί έντονα σήμερα, που θα πάρεις αποφάσεις οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Σε αυτή την πορεία θα σε βοηθήσουν και κάποια άτομα, που πραγματικά σε νοιάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να περάσεις πολύ καλά, αν δεν αφήσεις την επαγγελματική πίεση να εισβάλλει στη σχέση σου. Κι αν ακόμη στα ερωτικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό,  οι συνθήκες αυτό το αυγουστιάτικο βράδυ, με την Σελήνη από την Παρθένο να πραγματοποιεί θετική όψη με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο, είναι αρκετά καλές για νέες γνωριμίες. Μην αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δεν σε ικανοποιούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Κριέ, χρειάζονται πολύ προσοχή και ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες που δεν περίμενες. Τα οικονομικά σου επίσης απαιτούν καλή διαχείριση και μεγάλη προσοχή στα έξοδα, που συνεχώς σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.





Ταύρος
21/4-20/5

Το σημερινό Σάββατο, φίλε Ταύρε, έχει αρκετό προβληματισμό, καθώς κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος επανέρχονται και μάλιστα με δυναμικό τρόπο, για να σου υπενθυμίσουν πως ό,τι έχεις αφήσει άλυτο, θα στέκεται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Απ' την άλλη, η ενεργητικότητά σου σήμερα θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα και να προχωρήσεις γρήγορα, αξιοποιώντας διάφορες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, εκφράσου με κάθε τρόπο στον σύντροφό σου και δείξε του τα έντονα συναισθήματά που έχεις για εκείνον. Μόνο έτσι θα βρεις την ανταπόκριση που επιθυμείς. Αν είσαι αδέσμευτος, μην κάθεσαι άπραγος. Εξαρτάται κι από εσένα η συναισθηματική κάλυψη που αναζητάς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα, αν είσαι Ταύρος, αλλά με λίγη προσοχή και χωρίς εκνευρισμούς, θα τα πας περίφημα. Απόφυγε ωστόσο, τις σημαντικές αποφάσεις και διευθέτησε το συντομότερο χρέη ή γραφειοκρατικά ζητήματα, γιατί όσο πάνε και αυξάνουν εις βάρος σου.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Το σημερινό Σάββατο είναι ιδιαίτερα φορτωμένο και οι υποχρεώσεις που έχεις, αγαπητέ Δίδυμε, θα αυξάνονται όσο περνά η μέρα. Δείξε την κατάλληλη ψυχραιμία και μην αποσυντονίζεσαι από όσα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Γενικά χρειάζεσαι καλό προγραμματισμό, αλλά και χρόνο για ξεκούραση, καθώς οι δυνάμεις σου, βιολογικές και ψυχολογικές, δεν είναι ανεξάντλητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε σειρά κάποια ζητήματα και να λύσεις μια και καλή κάποιες παρεξηγήσεις, που σε είχαν απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Κι αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, η επαφή με τους γύρω σου ευνοείται. Μην αφήσεις λοιπόν, ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, θα μπορέσεις να δώσεις κάποιες οριστικές λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου είναι σε μια φάση αρκετά καλή. Μην κάνεις κινήσεις που περιέχουν ρίσκο και απόφυγε τις σημαντικές συμφωνίες, που μπορεί να σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.





Καρκίνος
22/6-22/7

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και ειδικά σήμερα, φίλε Καρκίνε, μπορείς να τις αξιοποιήσεις για να πετύχεις πολλά από αυτά που θέλεις. Ωστόσο, η κυκλοθυμία σου στέκεται εμπόδιο στην ενεργητικότητα που πρέπει να επιδείξεις. Περιόρισε όσο μπορείς τη μελαγχολία που σε πιάνει κάποιες στιγμές και δρομολόγησε τα σχέδιά σου απερίσπαστος και χωρίς να χάνεις την ψυχραιμία σου με κάποια άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, μάλλον έχεις αφήσει κάποιες καταστάσεις να χρονίζουν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Φέρσου με ψυχραιμία και επέλεξε το διάλογο από τη σιωπή. Κι αν ακόμη η μοναξιά παραμένει κοντά σου,  η προσωπικότητά σου θα κάνει κάποιο άτομο να σε προσέξει. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά και την αγκαλιά σου το ίδιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, τα επαγγελματικά σου αρχίζουν να βελτιώνονται. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιες συμφωνίες ή συζητήσεις, που θα κάνεις με τους συνεργάτες σου. Απόφυγε τις σημαντικές αποφάσεις και ταχτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα οικονομικά ανοίγματα.





Λέων
23/7-23/8

Το σημερινό Σάββατο, αγαπητέ Λέων, έχει αυξημένες υποχρεώσεις, αρκετό άγχος και μια πίεση, που δεν σε αφήνει να λειτουργήσεις σωστά. Βάλε μπροστά τη λογική σου και μην αφήνεις τον πανικό να σε καταβάλει. Δείξε προσοχή και αυτοέλεγχο για να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα, αν είσαι Λέων. Πήγαινε λίγο πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις όμορφα με την ανταπόκριση που θα εισπράξεις. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, να ξέρεις ότι σύντομα θα γνωρίσεις κάποιο άτομο, που θα σε συγκινήσει. Μη βιάζεσαι όμως, γιατί θα κάνεις λάθος επιλογές και είναι κρίμα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Λέων, καλό είναι να μείνεις σταθερός και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για κάποια άλλη στιγμή. Όσο για τα οικονομικά σου, είναι πολλά αυτά που θέλεις να ισορροπήσεις, αλλά με λίγη προσοχή και αυτοσυγκράτηση, θα τα καταφέρεις μια χαρά.





Παρθένος
24/8-22/9

Το σημερινό Σάββατο θα έχει πολύ άγχος καθώς οι υποχρεώσεις σου, φίλε Παρθένε, είναι πάρα πολλές και στην πραγματικότητα δεν τις προλαβαίνεις όλες. Όπως και να έχει, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και να κάνεις όσα μπορείς χωρίς να βγαίνεις από τα όριά σου. Μην προσπαθήσεις να αναλάβεις νέες αρμοδιότητες, παρά τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν, γιατί πρέπει πρώτα να ξεμπερδεύεις με όσα ήδη έχεις σε εκκρεμότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος και την πίεση να σε απομονώσουν από τον σύντροφό σου. Προτίμησε να μιλήσεις, ακόμα κι αν είναι για τα προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς. Αν πάλι είσαι μόνος, είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου, για να περνάς καλύτερα. Μην χάνεις με τίποτα την αυτοπεποίθησή σου και κυνήγησε την ερωτική σου τύχη, με όσα μέσα έχεις στην διάθεση σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου, αγαπητέ Παρθένε, αρχίζουν να εξελίσσονται θετικά και η ενεργητικότητά σου συμβάλλει σημαντικά σε αυτό. Μην ξεχνάς να υπολογίζεις με λεπτομέρεια τα έξοδά σου, γιατί δεν σε παίρνει να ξεφύγεις. Πάντως κάθε ζήτημα γραφειοκρατικού χαρακτήρα ευνοείται σήμερα και καλό είναι να το διευθετήσεις.





Ζυγός
23/9-22/10

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα, φίλε Ζυγέ, είναι αρκετές και κυρίως αφορούν σε άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση, να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Σάββατο είναι λίγο περίεργο, καθώς θα μπεις στη διαδικασία να μιλήσεις με τον σύντροφό σου για κάποια πράγματα, αλλά μάλλον χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως πρέπει να ξεπεράσεις ορισμένα ζητήματα χωρίς πολλές κουβέντες. Αν πάλι είσαι μόνος,  η μέρα είναι κατάλληλη για να δεχθείς προσκλήσεις σε φιλικά σπίτια. Μην τις αρνηθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, τα επαγγελματικά σου έχουν μπει σε μια καλή σειρά. Δούλεψε με τα άτομα με τα οποία μπορείς να συνεννοηθείς πιο εύκολα και μην τα κάνεις όλα μόνος σου. Θα καταφέρεις πολύ περισσότερα με την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου σε βαραίνουν αρκετά με τα έξοδα που έχεις. Δείξε ψυχραιμία και μην ξεφεύγεις από τον προγραμματισμό σου.





Σκορπιός
23/10-22/11

Τα νεύρα σου σήμερα δεν είναι σε καλή κατάσταση, φίλε Σκορπιέ, και αυτό δεν αφορά μόνο εσένα, αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου και στους οποίους ξεσπάς με κάθε αφορμή. Ηρέμησε λίγο και βρες τι ακριβώς σου φταίει, γιατί σήμερα κινδυνεύεις να ταράξεις ισορροπίες σε σχέσεις ετών.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, τα πράγματα πάνε πολύ καλύτερα, καθώς η γοητεία σου συναρπάζει το ταίρι σου και το κλίμα στη σχέση σου είναι πολύ καλό. Αξιοποίησε την εύνοια της ημέρας για να μιλήσεις για το πως αισθάνεσαι και μην απομονώνεσαι. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ευχαριστεί, κάνε την κίνησή σου και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Σκορπιός, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται μεγάλη προσοχή, ειδικά σε θέματα που αφορούν σε υπογραφές και συμφωνίες. Ίσως θα πρέπει όλα αυτά να τα αναβάλεις για κάποια άλλη στιγμή. Τα οικονομικά χρειάζονται επίσης όλη σου την προσοχή. Κάνε ό,τι μπορείς, για να μην βγεις από το πρόγραμμά σου.




Τοξότης
23/11-21/12

Οι σκέψεις που έχεις για το μέλλον είναι πολλές και με λίγη συντονισμένη προσπάθεια, μπορείς να καταφέρεις να τις υλοποιήσεις, αγαπητέ Τοξότη. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και προσπάθησε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Σε όλα αυτά, μην ξεχνάς και τους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, τα πράγματα βελτιώνονται, αφού εσύ και ο σύντροφος σου βρίσκετε λύσεις σε όσα σας προβληματίζουν. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, είναι μια καλή μέρα να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις, με πολύ αυτοπεποίθηση. Οι πλανήτες σε ευνοούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου αυτό το Σάββατο είναι σε μια πολύ καλή πορεία, όπου η ομαδική δουλειά σου λύνει τα χέρια και τα κάνει όλα πιο εύκολα για εσένα, φίλε Τοξότη. Τα οικονομικά σου χρειάζονται καλό προγραμματισμό, γιατί τα έξοδα που έχεις είναι πολλά. Πάντως μην απογοητεύεσαι, μπορείς να τα χειριστείς πολύ καλά.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα δεις θετικές εξελίξεις κυρίως σε θέματα του παρελθόντος, που παρέμεναν στάσιμα για πολύ καιρό. Εκεί που είχες αποδεχθεί πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει, τώρα όλα αρχίζουν να κινούνται και μάλιστα προς όφελός σου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις κι εσύ για το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, θέλουν να αφιερώσεις χρόνο για να βρεις κάποιες λύσεις, στα παράπονα που σου εκφράζει ο σύντροφός σου. Μην κάνεις το λάθος να απομακρυνθείς κι άλλο, γιατί θα είναι δρόμος χωρίς γυρισμό για τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις την καλή σου διάθεση και πέρνα όσο πιο όμορφα μπορείς, με φίλους και παρέες που σου φτιάχνουν το κέφι. Αυτό που ψάχνεις δεν θα αργήσει να έρθει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, ιδιαίτερα μάλιστα σε ό,τι αφορά σε συνεργασίες και αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με το μέλλον. Απ' την άλλη, τα οικονομικά σου βρίσκονται παραδόξως σε μια καλή μέρα και, αν δείξεις λίγη ωριμότητα, θα μπορέσεις να τα διατηρήσεις σε μια καλή ισορροπία.





Υδροχόος
20/1-19/2

Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν, αγαπητέ Υδροχόε. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς, ώστε να αξιοποιήσεις τόσο τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται όσο και τη δική σου ενέργεια, για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από τη ζωή σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου. Η νέα γνωριμία δεν θα αργήσει να έρθει και να σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Κυρίως, ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος αλλά και με τα οικονομικά σου. Είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέες πηγές εσόδων.





Ιχθείς
20/2,20/3

Κάποιες καταστάσεις και ειδήσεις θα σου χαλάσουν σήμερα τη διάθεση, φίλε Ιχθύ. Καλό είναι να μην επηρεαστείς και να είσαι σε ετοιμότητα να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα, που σήμερα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς. Παραμέρισε τις έννοιες σου για οικογενειακά πρόσωπα και φρόντισε να εξασφαλίσεις την ηρεμία και την ασφάλεια στη δική σου ζωή πρώτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, είναι μια καλή μέρα για να ξαναφέρεις το καλό κλίμα στη σχέση σου. Μίλα και βρες λύσεις με τον σύντροφό σου, σε όλα όσα μπαίνουν εμπόδιο στη σχέση σας. Και εσύ που δεν λες να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς, άφησε τη γοητεία σου να φέρει δίπλα σου το άτομο που σε ενδιαφέρει και μην ανησυχείς για τα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Ιχθύ, τα επαγγελματικά σου χρειάζονται όλη σου την ενέργεια, γιατί σήμερα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποδείξεις την αξία σου και να εξασφαλίσεις την παραμονή σου στη θέση που βρίσκεσαι ή ακόμα και μια προαγωγή. Συγκράτησε τα νεύρα σου ό,τι κι αν γίνει με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου σήμερα ξεφεύγουν λίγο από τον έλεγχό σου. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, για να μην χαθείς στα χρέη.
Πηγή: myastro.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η Νατάσα Θεοδωρίδου... γυμνή στο μπάνιο

Posted: 17 Aug 2012 01:54 PM PDT


Στο νέο της βίντεο κλιπ με υπογραφή του
σκηνοθέτη Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, βλέπουμε τη γνωστή τραγουδίστρια μέσα στην μπανιέρα ξαπλωμένη και γυμνή.
Σε άλλο πλάνο βγαίνει από αυτή αποκαλύπτοντας τη γυμνή της πλάτη όπου διακρίνονται τα τατουάζ που έχει κάνει με τα αρχικά των ονομάτων των τριών παιδιών της.

tro-ma-ktiko
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Βιασμό μέσα στις τουαλέτες μπαρ κατήγγειλε ανήλικη τουρίστρια

Posted: 17 Aug 2012 01:49 PM PDT


Σε εφιάλτη κατέληξε η νυχτερινή διασκέδαση για
μια 17χρονη τουρίστρια, όπως η ίδια κατήγγειλε στις αρχές, χθες.

Η ανήλικη κοπέλα από τη Σουηδία που κάνει διακοπές στην Ιεράπετρα είχε βγει για διασκέδαση σε μπαρ της περιοχής, ο "εφιάλτης", όμως, την περίμενε ... στις τουαλέτες.

Όπως κατήγγειλε η ίδια στην αστυνομία, κάποια στιγμή θέλησε να πάει στην τουαλέτα. Εκεί, όπως υποστηρίζει, βρισκόταν κάποιος άνδρας, ο οποίος την ακινητοποίησε και τη βίασε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η κοπέλα έχει δώσει περιγραφή των χαρακτηριστικών του βιαστή της, ο οποίος αναζητείται από τις διωκτικές Αρχές.

pistepseto
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



«Κυνηγούσα πάντα τα νούμερα»

Posted: 17 Aug 2012 01:44 PM PDT


Ειλικρινής και συνειδητοποιημένος εμφανίστηκε
ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή... «Gia mpanaki» του Mega Κύπρου όπως αναφέρει το gossip-tv.Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με το Μεγάλο Κανάλι αλλά και το ρόλο που παίζουν στη ζωή του τα νούμερα τηλεθέασης.

«Ανανεώσαμε για ακόμη ένα χρόνο. Μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Κλείσαμε 10 χρόνια φέτος και είναι ωραίο να το νιώθεις σπίτι σου και να υπάρχει οικογενειακή κατάσταση, όπως ζω εγώ με το Mega» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ως προς τη σχέση του με τα νούμερα τηλεθέασης, ο παρουσιαστής δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κυνηγούσα πάντα τα νούμερα, πάντα τα συμπαθούσα και πάντα πορευόμουν με αυτά. Γιατί είμαι επαγγελματίας, δεν τους γύρισα την πλάτη. Πάντα τα κοιτούσα την επόμενη μέρα το πρωί, έμπαινα στη διαδικασία να δω τι πήγε καλά και τι όχι. Όταν δεν παίρνεις καλά νούμερα υπάρχει μία συναισθηματική πτώση και εκεί είναι το μυστικό. Να μην σε παίρνει από κάτω. Να ανέβεις και να δείξεις ότι αυτό που κάνεις το απολαμβάνεις».
tromaktiko
Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Η κλιματική αλλαγή δυναμώνει τα παράσιτα

Posted: 17 Aug 2012 01:42 PM PDT


Όλο και πιο επικίνδυνα γίνονται τα παράσιτα
εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, σύμφωνα με νέα μελέτη του Πανεπιστημίου «Oakland», στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα παράσιτα, οι μικροσκοπικοί οργανισμοί που προκαλούν ελονοσία και μύκητες, προσαρμόζονται πολύ γρηγορότερα στις κλιματικές αλλαγές, σε σύγκριση με τα ζώα στα οποία ζουν.

Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, αυτό συμβαίνει γιατί είναι μικρότερα και μεγαλώνουν πολύ πιο γρήγορα.

Στο πλαίσιο της έρευνας οι επιστήμονες τοποθέτησαν 80 δενδροβατράχους από την Κούβα σε ειδικούς θαλάμους με κυμαινόμενες θερμοκρασίες.

Όλοι οι βάτραχοι εκτέθηκαν στον μύκητα Batrachochytrium dendrobatidis, που συχνά οδηγεί τα αμφίβια στον θάνατο.

Σε ένα από τα πειράματα αποδείχτηκε ότι οι βάτραχοι που κρατούνταν σε θερμοκρασία 25 βαθμών Κελσίου για τέσσερις εβδομάδες άρχισαν να υποφέρουν από πολύ περισσότερες μολύνσεις όταν η θερμοκρασία του θαλάμου τους μειώθηκε στους 15 βαθμούς Κελσίου.

Αντίθετα, οι βάτραχοι που ζούσαν ήδη σε θερμοκρασία 15 βαθμών Κελσίου ήταν σε καλύτερη κατάσταση.

Σε ένα άλλο πείραμα, οι βάτραχοι που καθημερινά εκτίθονταν σε θερμοκρασίες από 15 ως 25 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασίες που τυπικά λαμβάνουν χώρα στο πλαίσιο της εναλλαγής από την ημέρα στη νύχτα, αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ πιο ανθεκτικοί απέναντι στον μύκητα.

«Η αύξηση των κλιματικών αλλαγών ενδέχεται να διευκολύνει τα παράσιτα να μολύνουν τους ξενιστές τους», τόνισε σε δηλώσεις του ο Δρ. Thomas Raffel, που συμμετείχε στην έρευνα.

«Πιστεύουμε ότι αυτό θα μπορούσε να εντείνει τις επιπτώσεις ορισμένων ασθενειών», προσέθεσε ο ερευνητής. Η μελέτη δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Nature Climate Change».
econews

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Δείτε πως ήταν η Jessica Simpson πριν την πλαστική!

Posted: 17 Aug 2012 01:34 PM PDT


Δειτε..



ΠΗΓΗ: kamikazi.gr

Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Αστρική προβολή: μύθος ή πραγματικότητα ?

Posted: 17 Aug 2012 01:29 PM PDT

Τι


είναι άραγε η αστρική προβολή; Δημιούργημα της φαντασίας, παιχνίδι του

εγκεφάλου ή μία εναλλακτική προσέγγιση της πραγματικότητας;





Ένα ερώτημα που απασχολεί όχι μόνο εκείνους που έχουν αστρική προβολή

(εκούσια ή ακούσια), αλλά και ...



όλους τους άλλους που προσπαθούν να κατανοήσουν τι

συμβαίνει με τη συνείδηση και το νου. Ο πλέον κατάλληλος οργανισμός για

να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα είναι η Διεθνής Ακαδημία Συνείδησης *.







Το

pyles.tv και η Όλγα Τάντου, επικοινώνησαν με το Διευθυντή του Τμήματος

στη Νέα Υόρκη (που θεωρείται ένα από τα πιο οργανωμένα και πολλά

υποσχόμενο τμήμα του οργανισμού), David Lindsay, ο οποίος μας απάντησε

στα κρίσιμα ερωτήματα που σχετίζονται με το παράξενο φαινόμενο της

αστρικής προβολής. 








Τι είναι η αστρική προβολή? 











David

Lindsay : Η αστρική προβολή, είναι μία "εξωσωματική εμπειρία". Με όσο

γίνεται πιο ακριβή τρόπο θα προσπαθήσω να εξηγήσω τι ενοούμε εξωσωματική

εμπειρία. Είναι η κατάσταση κατά την οποία το μη φυσικό μας σώμα, η

"συνείδηση", η "ψυχή" κατά άλλους, αποχωρίζεται από το υλικό σώμα μας. 








Έτσι,

πολλοί άνθρωποι στην ψυχολογία θεωρούν για παράδειγμα ότι συνδέεται με

την ψευδαίσθηση στην οποία βρίσκονται άνθρωποι, που όταν ήταν παιδιά

μπορεί να είχαν ένα τραύμα, και πιστεύουν ότι αποχωρίστηκαν από το

φυσικό σώμα γιατί ήταν πολύ οδυνηρό για αυτούς να βρίσκονται σε συνθήκες

όπως είναι η βία με τους γονείς τους, ή κάτι τέτοιο. 








Αλλά

αυτό που μπορούμε να δούμε μέσω πειραμάτων, με τα άτομα που είχαν

εξωσωματικές εμπειρίες, είναι ότι πρόκειται για κάτι που συμβαίνει σε

ένα μη φυσικό σώμα που έχουμε, και μοιάζει να είναι αυτό το σώμα που

χρησιμοποιούμε αφού επέλθει ο βιολογικός θάνατος. 








Αυτό

αποτελεί ένα από τα πιο προφανή ευρήματα που μπορούμε να έχουμε μέσω

των πειραμάτων με τα άτομα που είχαν εξωσωματικές εμπειρίες. 








Με λίγα λόγια, είναι ο αποχωρισμός της συνείδησης του ατόμου από το φυσικό σώμα χρησιμοποιώντας ένα άλλο σώμα που διαθέτει. 







Ποιοί είναι οι βασικοί τύποι εξωσωματικών εμπειριών ? 







 



David

Lindsay: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές κατηγορίες εξωσωματικών

εμπειριών. Οι πιο συνηθισμένες μέχρι τώρα είναι αυτές που δίνουν μία

αίσθηση ταξιδιού ή χαλάρωσης, όπου μπορεί να πετάμε πάνω από ένα τοπίο,

τον ωκεανό ή κάτι τέτοιο. Αλλά υπάρχουν και άλλα είδη. 








Μερικές

φορές μπορούμε να έχουμε εξωσωματικές εμπειρίες που είναι αποτέλεσμα

εκπαίδευσης και πηγαίνοντας σε μία αίθουσα να βρούμε πληροφορίες που θα

μας βοηθήσουν με πολύ πρακτικό τρόπο στη ζωή μας. Και υπάρχουν επιπλέον

και πολλές άλλες. 








Για

παράδειγμα, στον οργανισμό υπάρχουν περιπτώσεις όπου βοηθάμε κάποιον

ώστε να συναντηθεί με κάποιον συγγενή του που δεν είναι πια στη ζωή.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να τους προκαλέσει σύγχιση για το τι θα

πρέπει να κάνουν, αφού βρίσκονται σε μία κατάσταση που δεν κατανοούν

ολοκληρωτικά το τι γίνεται. Ορισμένες φορές λοιπόν με την παροχή

πληροφοριών από την πλευρά μας, τους βοηθάμε να καταλάβουν τι έχει

συμβεί. Αποτελεί δηλαδή ενός είδους εργασία που σχετίζεται με το να

βοηθάμε κάποιον. 








Μας προσφέρει κάτι η "αστρική προβολή" ? 







David

Lindsay: Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η αστρική

προβολή, είναι ο αναπτυγμένος τρόπος αντίληψης της ζωής μας. Δεν την

βλέπουμε πλέον απλώς σαν ένα υλικό κόσμο, απλώς ένα υλικό σώμα, και ούτω

καθεξής. Καταλαβαίνουμε ότι είμαστε κάτι περισσότερο από ένα φυσικό

σώμα. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, αν αναλογιστεί κανείς τον υλιστικό

κόσμο που έχουμε στη σημερινή εποχή. 








Επίσης,

μας βοηθάει να εξετάζουμε με διαφορετική προοπτική τα προσωπικά μας

προβλήματα. Δεν είναι σπάνιο το γεγονός να αναλογιζόμαστε τι κάνουμε στη

ζωή μας και τα προβλήματα που έχουμε. Όταν, όμως βλέπουμε ότι είμαστε

κάτι περισσότερο από ένα φυσικό σώμα και αυτή η ζωή είναι κάτι

προσωρινό, τότε αρχίζουμε να έχουμε περισσότερη ισορροπία, αισιοδοξία,

και να αποκτούμε γνώση για όλους τους παράγοντες. 








Και

υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα, όπως το γεγονός ότι μερικές φορές μας

βοηθάει να αποκτούμε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Μπορεί κάποιος για

παράδειγμα να κατάγεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή από την Ελλάδα ή

κάποιο άλλο πολιτισμό, και να είναι εγκλωβισμένος στο περιβάλλον του,

αλλά μέσω των εξωσωματικών εμπειριών αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του σε

ένα ευρύτερο πλαίσιο και αποκτά εικόνες από διαφορετικούς πολιτισμούς,

και διαφορετικές ηπείρους. Μάλιστα μπορεί μέσω μιας εμπειρίας να

συνειδητοποιήσει ότι είχε και μία προηγούμενη ζωή. 








Άρα,

ένα από τα πράγματα που μπορούμε να δούμε μέσω των εξωσωματικών

εμπειριών είναι η απόδειξη της ύπαρξης της προηγούμενης ζωής μας. Σε ένα

διαφορετικό πολιτισμό, μια άλλη χώρα, πολλές διαφορετικές πιθανότητες.

Και επιπρόσθετα, μας βοηθάει στην αυτογνωσία μας, με το να βλέπουμε τον

εαυτό μας σε αυτό το ευρύτερο πλαίσιο που σας περιέγραψα. 








"Η αστρική προβολή αποδεικνύει την ύπαρξη της ψυχής" 







David

Lindsay: Όταν αρχίσουμε να έχουμε εξωσωματικές εμπειρίες συνειδητά,

βλέπουμε ξεκάθαρα ότι έχουμε ψυχή, ένα πνεύμα αν θέλετε - συνήθως

χρησιμοποιούμε την λέξη συνείδηση, γιατί είναι πιο αντικειμενική -. 








Αλλά

όντως πιστεύουμε ότι έχουμε αυτή την ύπαρξη που επιβιώνει μετά το

φυσικό θάνατο, και έχουμε μία διαφορετική ζωή στο μέλλον, αφού φύγει

αυτή η ζωή. Μπορούμε να το δούμε πολύ ξεκάθαρα ως αποτέλεσμα των

συγκεκριμένων εμπειριών. 








Μπορεί να συμβεί στον καθένα η αστρική προβολή ? 







David Lindsay: Υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες. 







Η

πρώτη - η οποία είναι και η πιο συνήθης κατηγορία- είναι η αυθόρμητη

εξωσωματική εμπειρία, αυτή που συμβαίνει φυσικά, στον καθένα από εμάς

χωρίς καμμία δική μας συμμετοχή. 








Ο

δεύτερος τύπος είναι η υπό πίεση εξωσωματική εμπειρία. Σε αυτό τον τύπο

ανήκουν οι περιπτώσεις που κάποιος βρίσκεται σε αναισθησία σε ένα

χειρουργείο ή είχε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα ή κάποιου είδους

κατάσταση κοντά στο θάνατο, οπότε και είχαν ως αποτέλεσμα τις εμπειρίες

κοντά στο θάνατο. Και το άτομο τις αποκτά λόγω αυτών των συνθηκών. 








Η τρίτη κατηγορία είναι αυτή όπου το άτομο εθελοντικά έχει εξωσωματική εμπειρία. 







Και

οι τρεις αυτοί τύποι είναι πιθανοί. Η βασική ιδέα είναι να αναπτύξει

κάποιος την ικανότητα για να το κάνει. Αλλά γνωρίζουμε και πολλούς

ανθρώπους που τις είχαν αυθόρμητα, χωρίς να έχουν προσπαθήσει να κάνουν

οτιδήποτε. 








Κι αν δεν μπορώ να επιστρέψω πίσω στο σώμα μου ? 







David

Lindsay : Κυκλοφορούν κάποιοι μύθοι σχετικά με την μη ικανότητα του

ατόμου να επανέλθει στο φυσικό σώμα, ότι θα «κολλήσει» εκεί για πάντα. Ή

ότι μία αρνητική πνευματική οντότητα θα αποκτήσει τον έλεγχο του

φυσικού σώματος. 








Αλλά

δεν πιστεύουμε ότι αυτά είναι πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν. Και

γνωρίζω τουλάχιστον πως στον οργανισμό μας έχουμε επτακόσιους με

οκτακόσιους εθελοντές και διδάσκοντες που έχουν τακτικά αυτές τις

εμπειρίες και μέχρι τώρα δεν είχανε τέτοιου είδους προβλήματα. Επομένως,

θεωρούμε ότι είναι απόλυτα ασφαλείς. 








Μπορούν δυο άνθρωποι να συναντηθούν έξω από το σώμα τους ? 







David

Lindsay: Έχουμε διαπιστώσει ότι αν πολλές φορές κάποια άτομα νομίζουν

ότι μοιράστηκαν το ίδιο όνειρο, θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να

είχαν μια κοινή εξωσωματική εμπειρία. Μοιάζει να είναι πιο κατανοητό,

από το να είδαν το ίδιο ακριβώς όνειρο! 








Γιατί

αυτοί οι δύο άνθρωποι πηγαίνουν σε ένα περιβάλλον, ένα πραγματικό

μέρος, που δεν ανήκει στον υλικό κόσμο όπου βρισκόμαστε τώρα, αλλά και

πάλι είναι ένα μέρος που υπάρχει. 








Και

μπορούν να πάνε εκεί, να έχουν μία συζήτηση, να παρατηρήσουν ορισμένα

πράγματα, και να επιστρέψουν και οι δύο ξεχωριστά στα φυσικά τους

σώματα, και να θυμούνται και οι δύο την εμπειρία. 








Βεβαίως

και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σαν αυτή που αναφέρονται μέσα σε

βιβλία, όπως και είναι πολλοί οι άνθρωποι που είχαν αυτές τις εμπειρίες.

Και εγώ ο ίδιος είχα μερικές φορές. Σίγουρα πρόκειται για κάτι που

μπορεί να συμβεί και αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο επιβεβαίωσης ότι

πρόκειται για ένα πραγματικό φαινόμενο. Αν το ζούμε δύο μαζί, δεν μπορεί

να είναι στην φαντασία μας! 








Πόσο συχνά μπορούμε να κάνουμε αστρική προβολή ? 







David

Lindsay : Η συχνότητα εξαρτάται από το άτομο. Δε γνωρίζουμε άλλους

παράγοντες εκτός από τους ψυχολογικούς, που θα εμπόδιζαν το άτομο να

έχει συχνά εξωσωματικές εμπειρίες. Υπάρχει μία υπόθεση, σύμφωνα με την

οποία, καθώς αναπτυσσόμαστε, φτάνουμε στο σημείο της συνεχούς

αναισθησίας. 








Με

την έννοια ότι πηγαίνουμε στο κρεβάτι το βράδυ και παρκάρουμε το σώμα

μας στο κρεβάτι σαν να "παρκάρουμε" το αυτοκίνητό μας στο γκαράζ, και

έπειτα έχουμε προβολές καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι, ολόκληρη

τη νύχτα κάνουμε πράγματα, πετάμε γύρω, αποκτούμε εμπειρίες, και έπειτα

το πρωί επιστρέφουμε, μπαίνουμε στο σώμα μας, και συνεχίζουμε την

υπόλοιπη μέρα μας. 












 



Θεωρούμε

λοιπόν ότι είναι πιθανό, και γνωρίζουμε ανθρώπους οι οποίοι το κάνουν

αυτό για δύο, τρεις, τέσσερις ώρες κάθε βράδυ. Άρα, είναι πιθανό. Δεν

είναι συνηθισμένο, αλλά πιθανό. Η πλειοψηφία των ανθρώπων έχουν αυτή την

εμπειρία μία φορά την εβδομάδα ή στις δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με μία από

τις θεωρίες, συμβαίνει σε όλους κάθε βράδυ, απλώς δεν το αναγνωρίζουν. 








Μπορούμε

να δούμε ότι πολλές φορές όταν πηγαίνουμε στο κρεβάτι το βράδυ, το μη

φυσικό σώμα για το οποίο κάναμε λόγο, αποχωρίζεται ελάχιστα από το

φυσικό σώμα, ίσως για δέκα, είκοσι, τριάντα εκατοστά, και αιωρείται πάνω

από το φυσικό σώμα. Μένει εκεί για το βράδυ, και συντελεί στο να

διατηρούμε ενέργεια και να είμαστε αναζωογονημένοι για την επόμενη μέρα.








Πώς μαθαίνει κανείς να κάνει αστρική προβολή ? 







David

Lindsay : Εμείς δίνουμε μαθήματα. Υπάρχουν πολλοί οργανισμοί σε όλο τον

κόσμο που κάνουν μαθήματα. Πιστεύω ότι εμείς είμαστε από τους πιο

αναπτυγμένους λόγω του περιεχομένου που παρέχουμε. 








Έχουμε

ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη διδασκαλία των ανθρώπων στο πώς να το

κάνουν, τι να προσδοκούν να έχουν όταν είναι έξω από το σώμα τους, ποιες

είναι οι επιπτώσεις στη συνέχεια όσον αφορά στην πραγματικότητα. 








Αλλά

το βασικό που κάνουμε σε αυτά τα μαθήματα είναι να παρέχουμε πολλές

θεωρίες έτσι ώστε να καταλαβαίνουν ξεκάθαρα τι περιλαμβάνει, για το μη

φυσικό σώμα, τις προετοιμασίες που πρέπει να γίνουν, όλα τα στάδια της

συνείδησης, τις τεχνικές με τις οποίες λειτουργούν τα ψυχικά φαινόμενα,

τη διαφορετική κοινότητα την οποία έχουμε όταν βρισκόμαστε σε μία

προβολή. 








Και

έπειτα έχουμε μαθήματα όπου μέσω πειραμάτων οι μαθητές ξαπλώνουν και

για περισσότερο από μιάμιση ώρα προσπαθούν κυριολεκτικά να έχουν αυτές

τις εμπειρίες. 








Επομένως,

πρόκειται απόλυτα για κάτι που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο

διδασκαλίας, αρκεί όσοι ενδιαφέρονται να είναι προσεχτικοί στην επιλογή

των εκπαιδευτών τους και να μην εμπιστεύονται "τυφλά" όποιον υποστηρίζει

ότι κατέχει την τεχνική της αστρικής προβολής. 








*

Η Διεθνής Ακαδημία Συνείδησης ιδρύθηκε το 2000 και η έδρα της είναι

στην Πορτογαλία. Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό και εκπαιδευτικό

οργανισμό αφιερωμένο στη μελέτη της συνείδησης και στην ανάπτυξη των

ανθρωπίνων δυνατοτήτων του νου στο έπακρο. Πώς το επιτυγχάνουν αυτό;

Μέσω της ορθολογικής μελέτης και της καλλιέργειας των ψυχικών και

ενεργειακών ικανοτήτων δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις εξωσωματικές

εμπειρίες. Στα δέκα χρόνια που ακολούθησαν από την ίδρυση του

οργανισμού, έχει ήδη επεκταθεί σε τέσσερις ηπείρους, σε δεκαπέντε

συνολικά χώρες, ενώ στα κέντρα της απασχολούνται επαγγελματίες

ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, κλινικοί ερευνητές, γιατροί, φυσικοθεραπευτές,

και πολλοί άλλοι. 








Όλγα Τάντου 



pyles.tv



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Ανακάλυψαν σμήνος γαλαξιών που παράγει άστρα με ρυθμό πυροβόλου

Posted: 17 Aug 2012 01:24 PM PDT


Οι αστρονόμοι ανακάλυψαν ένα τεράστιο σμήνος
γαλαξιών, το κέντρο του οποίου παράγει νέα άστρα με ρυθμό- πολυβόλο της τάξης των 740 άστρων τον χρόνο ή περίπου δύο την ημέρα...

ταχύτητα πολύ μεγαλύτερη από εκείνη ενός άλλου μεγάλου γαλαξιακού σμήνους, του Περσέα, που εθεωρείτο ως τώρα το πιο «παραγωγικό». Τέτοια γαλαξιακά σμήνη -τα οποία αποτελούν τις...μεγαλύτερες δομές στο γνωστό σύμπαν- που να «γεννάνε» στο κέντρο τους άστρα με αυτό τον ρυθμό, μέχρι τώρα θεωρούνταν δυνατά μόνο στη θεωρία. Μέχρι στιγμής οι επιστήμονες είχαν βρει κυρίως γαλαξιακά σμήνη όπου οι κεντρικοί γαλαξίες τους έχουν σταματήσει πια να παράγουν νέα άστρα εδώ και δισεκατομμύρια χρόνια. Το σμήνος, ένα από τα μεγαλύτερα στο σύμπαν, βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση περίπου 5,7 δισεκατομμυρίων ετών φωτός και ονομάστηκε «Φοίνιξ» από τον ομώνυμο νότιο αστερισμό όπου παρατηρήθηκε. Εντοπίστηκε από μια διεθνή επιστημονική ομάδα άνω των 80 ερευνητών με επικεφαλής τον Μάικλ ΜακΝτόναλντ του πανεπιστημίου ΜΙΤ, που χρησιμοποίησε δέκα διαφορετικά διαστημικά και επίγεια τηλεσκόπια και έκανε τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Nature", σύμφωνα με το BBC, το πρακτορείο Ρόιτερ και το "Science". Η μάζα του πελώριου σμήνους, το οποίο εκτιμάται ότι περιλαμβάνει χιλιάδες γαλαξίες, είναι ισοδύναμη με 25.000 τρισεκατομμύρια Ήλιους. Τέτοιοι τεράστιοι γαλαξιακοί σχηματισμοί πιστεύεται ότι δημιουργούνται από κολοσσιαίες συγχωνεύσεις γαλαξιών. Σύμφωνα με τον ΜακΝτόναλαντ, πρόκειται «όχι μόνο για το πιο φωτεινό σμήνος του σύμπαντος στο μήκος κύματος της ακτινοβολίας-Χ, αλλά ο κεντρικός μεγάλος γαλαξίας του δημιουργεί νέα άστρα με απαράμιλλο ρυθμό». Σύμφωνα με το Κέντρο Αστροφυσικής Χάρβαρντ- Σμιθσόνιαν, τα άστρα σχηματίζονται στο σμήνος του Φοίνικα με τον ταχύτερο ρυθμό που έχει ποτέ παρατηρηθεί στο μέσον ενός γαλαξιακού σμήνους. Το σμήνος, επίσης είναι ο πιο ισχυρός παραγωγός ακτίνων-Χ από οποιοδήποτε γνωστό σμήνος και ένα από τα πιο μεγάλα σε μάζα. Ακόμα, τα στοιχεία δείχνουν ότι ο ρυθμός ψύξης των καυτών αερίων στις κεντρικές περιοχές του σμήνους είναι ο μεγαλύτερος που έχει ποτέ παρατηρηθεί. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι στο κέντρο του κεντρικού γαλαξία του σμήνους του «Φοίνικα» βρίσκεται αόρατη μια τεράστια μαύρη τρύπα. ΑΜΠΕ enikos.gr


Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Κρύψτε τα κιλά με στιλ

Posted: 17 Aug 2012 01:19 PM PDT


Η λύση για να κρύψετε τα περιττά κιλά το
καλοκαίρι λέγεται καφτάνι! Μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη άποψη για το καφτάνι, ίσως... επειδή μέχρι τώρα δεν ξέρατε πως να το φορέσετε. Και όμως το καφτάνι μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας ρούχο, να κρύψει περιττές ατέλειες και να αναδείξει το στιλ σας, όποιο και αν είναι αυτό.

Το boem καφτάνι: Κλασικό σχέδιο και ακόμα πιο κλασική γραμμή για να το φορέσετε με τα boyfriend jeans σας και τα ρωμαϊκά σας σανδάλια. Απλό, χωρίς περιττά θα δώσει στιλ σε κάθε πρωινή σας εμφάνιση.

Το μακρύ καφτάνι: Μακρύ και φλοράλ, τι άλλο να χρειαστείτε για το καλοκαίρι. Ιδανικό για να το συνδυάσετε με skinny jean, λευκό παντελόνι αλλά ακόμα και με κολάν και πάνινα canvas. Απλό και σπορ look για όλη την διάρκεια της ημέρας.

Το καφτάνι του γραφείου: Το σικ και αέρινο καφτάνι που θα το ταιριάξετε με τα υφασμάτινα παντελόνια του γραφείου. Όσο άνοιγμα στο στήθος πρέπει και με υφασμάτινη ζώνη στη μέση για να διαγράφει την σιλουέτα σας.

Το καφτάνι φουστάνι: Το τέλειο καφτάνι για τα beach parties αλλά και την βόλτα στο νησί, σαν μίνι φόρεμα, με λεπτομέρεια από δαντέλα θα καλύψει τέλεια ατέλειες στην κοιλιά και τους γοφούς. Συνδυάστε το με σανδάλια σε μεταλλικές αποχρώσεις.

Η επιλογή είναι δική σας!
real



Κανε Like Αν σου αρεσε !!



ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ www.swsto.gr το επισημο Forum των ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΩΝ



Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές