Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ στη Χαλκιδική

Posted: 19 Aug 2012 07:30 AM PDT

Μενεγάκη-Παντζόπουλος: Τρυφερά τετ α τετ στη Χαλκιδική

Μετά τη Σκιάθο, σειρά είχε η Χαλκιδική για τις διακοπές τη Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο οι οποίοι φιλοξενούνται στη θαλαμηγό του Δημήτρη Κοντομηνά, την Quintessa.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

Η Suri μαθαίνει ποδήλατο

Posted: 19 Aug 2012 07:00 AM PDT

Η Suri μαθαίνει ποδήλατο

Ήρθε η ώρα για την μικρή fashionista να πάρει τα πρώτα της μαθήματα.

Η Suri Cruise μπορεί να πέρασε αρκετά τους τελευταίους 2 περίπου μήνες, με το πολύκροτο διαζύγιο των γονιών της και τις δραστικές αλλαγές στη ζωή της που επέβαλε η μητέρα της (aka τέρμα οι υπερβολικές χλιδές), σίγουρα όμως οι τόνοι αγάπης που λαμβάνει τόσο από τον Tom Cruise όσο και από την Katie Holmes βοήθησαν αρκετά για να περάσει ένα ανέμελο καλοκαίρι. Μέσα στο οποίο, απ' ότι φάνηκε χτες, θα προλάβει να μάθει και ποδήλατο.

Η Katie πήρε την 6χρονη κόρη της και την έβγαλε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, όχι για ψώνια αυτή τη φορά, αλλά για να της μάθει πως να κάνει ποδήλατο -κάτι που συνήθως μαθαίνουν οι πατεράδες στα παιδιά, δεδομένης όμως της κατάστασης, καθώς και του γεγονότος πως ακόμα και αν δεν είχαν χωρίσει, ο Tom Cruise θα βρισκόταν πάλι σε κάποια άκρη του κόσμου να γυρίζει ταινίες, η Katie ανέλαβε δράση.

Το δίδυμο πέρασε αρκετή στο δρόμο, με την Suri να καβαλά το ροζ ποδηλατάκι της με τις βοηθητικές ρόδες, φορώντας ταιριαστά ρούχα και κράνος (είναι γνωστή άλλωστε η αδυναμία της στο συγκεκριμένο χρώμα) και την Katie να την καθοδηγεί, αν και κάποια στιγμή η μικρή φάνηκε έντονα δυσαρεστημένη όταν η μαμά της σταμάτησε το μάθημα για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Με τη φόρα που πήρε, πάντως, από το πρώτο κιόλας μάθημα, δε θα είναι απίθανο αν τη δούμε σε λίγο καιρό να κάνει και σούζες.

Διαβάστε επίσης:

 H Katie Holmes μετακομίζει στο νέο της σπίτι

Το νέο σχολείο της Suri Cruise

Η Suri Cruise στη Disneyworld με τον Tom

Χριστίνα Παππά: «Με τον Κλαούντιο είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση»

Posted: 16 Aug 2012 05:51 AM PDT

Χριστίνα Παππά: «Με τον Κλαούντιο είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση»

Η Χριστίνα Παππά έχει αδυναμία στον γιο της και δεν το κρύβει. Αν ο Δημήτρης της πει ότι δεν εγκρίνει κάποιον από τους συντρόφους της, τότε εκείνη θα … χωρίσει.

Ο Δημήτρης όμως είχε πολύ καλή σχέση με τον πρώην σύζυγο της ηθοποιού, Κλαούντιο Κολντεμπέλα. «Είχαν πολύ καλή σχέση. Και όσο και αν χωρίσαμε του χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί μου μεγάλωσε το παιδί μου», δήλωσε στο Οκ η Χριστίνα και συνέχισε: «Όταν μια σχέση φτάνει στο τέλος της και αρχίζεις να αισθάνεσαι πράγματα για κάποιον άλλον άντρα, θεωρώ ότι είναι πολύ πιο έντιμο να το πεις. Το παλέψαμε μέχρι τέλους. Με τον Κλαούντιο είχαμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση».

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του εκτελεστή της Πάρου στο προσωπικό του blog

Posted: 19 Aug 2012 07:59 AM PDT

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του εκτελεστή της Πάρου στο προσωπικό του blog

Το ψυχογράφημα του 29χρονου που συνελήφθη για την αιματηρή ληστεία της Πάρου αποκαλύπτεται μέσα από το προσωπικό blog που διατηρούσε.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Βούτηξε στα βαθιά γνωστή τραγουδίστρια!

Posted: 19 Aug 2012 07:55 AM PDT

Βούτηξε στα βαθιά γνωστή τραγουδίστρια!

Βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Πάρου φορώντας τα γυαλιά της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

 

Διαβάστε περισσότερα στο: newsbomb.gr

Έλλη Κοκκίνου: «Οι αμοιβές έχουν πέσει 60%-70%»

Posted: 17 Aug 2012 11:44 AM PDT

Έλλη Κοκκίνου: «Οι αμοιβές έχουν πέσει 60%-70%»

Πως βιώνει την οικονομική κρίση η Έλλη Κοκκίνου, και τι επιπτώσεις έχει στην δουλειά της;

Η τραγουδίστρια δήλωσε στον Τηλεθεατή: «Η κρίση έχει επηρεάσει βαθιά τη ζωή μου. Οι μέρες που δουλεύουμε οι τραγουδιστές πλέον είναι πολύ λιγότερες, απ' ότι στο παρελθόν. Οι αμοιβές μας έχουν πέσει κατά 60%-70%. Κάνουμε περικοπές και μαζευόμαστε όπως όλοι. Τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα. Περάσαμε μια εποχή ευμάρειας, κατά την οποία η χώρα μας γέμισε με πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβές τσάντες, πούρα και λαμπερά ρολόγια και τώρα πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας».

Μπάλα… παγωτό στο MLB (video)

Posted: 19 Aug 2012 04:24 AM PDT

Μπάλα… παγωτό στο MLB (video)

Είναι στιγμές που οι φίλαθλοι του MLB εξαντλούν τη φαντασία τους για να πιάσουν την μπάλα που έρχεται κατά πάνω τους.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Σε ποιον ποδοσφαιριστή ανήκει αυτός ο σκύλος;

Posted: 17 Aug 2012 12:15 AM PDT

Σε ποιον ποδοσφαιριστή ανήκει αυτός ο σκύλος;

Το όνομά του είναι Bono. Είναι ένα πολύ γλυκό σκυλάκι και ανήκει σε πολύ γνωστό Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Νίνη. Ο νεαρός άσος που έφυγε φέτος το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για την Πάρμα, φρόντισε να πάρει μαζί του στην Ιταλία και τον πιστό του φίλο, τον Bono. Ο Νίνης έχει μεγάλη αδυναμία στο κατοικίδιό του και το έχει βγάλει μάλιστα και πολλές φωτογραφίες. Μερικές από αυτές τις έχει ανεβάσει και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

 

Ρεκόρ φοροδιαφυγής στα ελληνικά νησιά

Posted: 19 Aug 2012 08:05 AM PDT

Ρεκόρ φοροδιαφυγής στα ελληνικά νησιά

Μέχρι και 100% έφτασε το ποσοστό της φοροδιαφυγής σε μεγάλους τουριστικούς προορισμούς.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

 

Στη σκηνή του «Παλλάς» ο Γιάννης Πάριος!

Posted: 19 Aug 2012 07:41 AM PDT

Στη σκηνή του «Παλλάς» ο Γιάννης Πάριος!

Με τίτλο παράστασης «Όλα μου τα σ' αγαπώ» ο Γιάννης Πάριος θα εμφανιστεί από Δεκέμβριο στη σκηνή του «Παλλάς».

Ο ερμηνευτής θα παρουσιάσει μια παράσταση βασισμένη στην ανάγκη εξωτερίκευσης ψυχής και μνήμης με την ωριμότητα του σήμερα.

Πρόκειται για μια γεμάτη μουσικά παράσταση, ξεφυλλίζοντας το ημερολόγιο του και αναπολώντας ωραίες στιγμές του παρελθόντος και του παρόντος.

Πηγή: Magazine of media

Νιάρχος – Χαρτ: Στη Σπετσοπούλα ο γάμος τους!

Posted: 19 Aug 2012 07:38 AM PDT

Νιάρχος – Χαρτ: Στη Σπετσοπούλα ο γάμος τους!

Τα δυο τελευταία χρόνια είναι μαζί και πολύ ερωτευμένοι ενώ πριν λίγο καιρό συγκατοίκησαν.

Ο λόγος για τον Σταύρο Νιάρχο και τη Τζέσικα Χαρτ, οι όποιοι ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στο ιδιόκτητο νησί της οικογένειας Νιάρχου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί παρουσία λίγων και καλών φίλων, ίσως και μέσα στην επόμενη χρονιά.

Νίκος Μάνεσης: «Θα παρουσίαζα σχεδόν τα πάντα αν πείναγαν τα παιδιά μου»

Posted: 19 Aug 2012 07:21 AM PDT

Νίκος Μάνεσης: «Θα παρουσίαζα σχεδόν τα πάντα αν πείναγαν τα παιδιά μου»

Για την εξέλιξη της Ελληνικής τηλεόρασης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νίκος Μάνεσης.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μιλώντας στη Real, εμφανίστηκε πιο απαισιόδοξος από ποτέ. «Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε τα μανίκια όλοι μας και να αλλάξουμε εσωτερικά. Να δούμε τα πράγματα διαφορετικά, να μην τα βλέπουμε όπως, λόγου χάρη, την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων», λέει και συνεχίζει: «Θα παρουσίαζα σχεδόν τα πάντα αν πείναγαν τα παιδιά μου. Επέλεξα να υπηρετήσω την ενημέρωση, αλλά δεν κατακρίνω άλλα είδη».

Η συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Ιθαν Χοκ

Posted: 19 Aug 2012 07:20 AM PDT

Η συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Ιθαν Χοκ

Παρέα με τον Ιθαν Χοκ απαθανατίστηκε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός Τουρισμού κάνει τις διακοπές της στη Μεσσηνία και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Χολιγουντιανό ηθοποιό και να ανταλλάξουν απόψεις αφού ο ίδιος δηλώνει λάτρης του ελληνικού πολιτισμού. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με την εφημερίδα Real, κατά τη διάρκεια απογευματινού πάρτι στο πολυτελές συγκρότημα στη Μέσσηνια, Costa Navarino.

Το σπρώξιμο του Πάρντιου στον βοηθό διαιτητή (video)

Posted: 19 Aug 2012 04:23 AM PDT

Το σπρώξιμο του Πάρντιου στον βοηθό διαιτητή (video)

Ο προπονητής της αντιπάλου του Ατρομήτου στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ,Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του στην αναμέτρηση με την Τότεναμ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: onsports.gr

Στην Κέρκυρα ο Τιμ Μπάρτον

Posted: 17 Aug 2012 09:50 AM PDT

Στην Κέρκυρα ο Τιμ Μπάρτον

Η Ελλάδα έχει γίνει πόλος έλξης για τους αστέρες του Χόλιγουντ.

Εδώ και λίγες μέρες στην Κέρκυρα βρίσκεται ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Τιμ Μπάρτον και η σύζυγός του Μπόναμ Κάρτερ. Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, το ζευγάρι ταξίδεψε από την Αθήνα με αεροπλάνο για το νησί του Ιουνίου μαζί με τους σωματοφύλακές του. Ο σκηνοθέτης και η σύζυγός του επέλεξαν να νοικιάσουν σπίτι και όχι σκάφος, ενώ φαίνεται ότι έχει ενθουσιαστεί από την Κέρκυρα και πιθανόν να κάνει γυρίσματα για κάποια ταινία του.

Ναι στο αδυνάτισμα όχι στη πείνα

Posted: 19 Aug 2012 06:33 AM PDT

Ναι στο αδυνάτισμα όχι στη πείνα

Φτάστε στο ιδανικό σας βάρος χωρίς να πεινάσετε.

Μπορεί να έχουμε συνδέσει τη δίαιτα με την πείνα, αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να εξαθλιώσουμε τον οργανισμό μας μέχρι να φτάσουμε στα επιθυμητά κιλά. Η απώλεια βάρους δε σημαίνει υποβολή του οργανισμού σε βασανιστήρια και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ενσωματωθεί στη συνείδησή μας. Διαβάστε μερικά μικρά τρικ που μπορούν να μας βοηθήσουν να έχουμε γεμάτο στομάχι, κορμί λαμπάδα και χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.

  • Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Με αυτό διασφαλίζετε ενέργεια για τη φυσική σας δραστηριότητα, ενώ ταυτόχρονα ένα καλό πρωινό μπορεί να σας γλιτώσει από τον πειρασμό να υποκύψετε σε κάποια λιχουδιά που θα χαλάσει τη διατροφή σας.
  • Τα καλύτερα σνακ για να σας κρατήσουν σε φόρμα μέσα στη μέρα είναι ένας καλός συνδυασμός πρωτεΐνης και υδατανθράκων. Οι καλύτερες επιλογές είναι, μπάρες δημητριακών, ένα μήλο με ένα κομμάτι τυρί, αμύγδαλα και καρύδια, λαχανικά με χούμους, γιαούρτι με φρούτα.
  • Επιλέξτε τροφές με omega-3 EPA και DHA, όπως ο τόνος και ο σολωμός. Αυτές περιέχουν βασικά συστατικά που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία τς καρδιάς, του εγκεφάλου, των ματιών και του δέρματος.
  • Πίνετε πολύ νερό, γύρω στα 2 λίτρα τη μέρα. Με αυτόν τον τρόπο ενυδατώνεστε, ανεβάζετε τα επίπεδα ενέργειας και διώχνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας.


Διαβάστε επίσης:
Θερινό σινεμά: Μήπως μας παχαίνει τελικά;
Ποιες τροφές τοξινώνουν τον οργανισμό μας και πρέπει να αποφεύγουμε


Pop-art αρχιτεκτονική γεμάτη χρώμα

Posted: 19 Aug 2012 06:00 AM PDT

Pop-art αρχιτεκτονική γεμάτη χρώμα

Που δίνει άλλο νόημα στο μινιμαλισμό

Ο αρχιτέκτονας Pedro Gadanho, αποφάσισε να μεταρρυθμίσει ένα δυόροφο σπίτι του 19ου αιώνα συνολικής έκτασης 400τ.μ. Τι χρησιμοποίησε; Την αγάπη του για το χρώμα, τη γεωμετρία, τα επίπεδα και το μινιμαλισμό. Το αποτέλεσμα είναι αρκετά φουτουριστικό με έντονες αναφορές στην pop art.  To σύγχρονο και κλασικό, συνυπάρχουν ενώ αντιπαρατίθενται διαρκώς, ακόμη και μέσα στα δωμάτια, όπου το πέρασμα από το ένα στο άλλο μοιάζει με ταξίδι στο χρόνο και την αισθητική. Το μπάνιο των ξένων κρύβεται μέσα σε μία κάψουλα που μας θυμίζει κάτι από Matrix.

Με πολλά στοιχεία από τις δεκαετίες του '60 και '70, τόσο διακοσμητικά όσο και στη δομή των χώρων, χρησιμοποιεί  το ρετρό για να δώσει συναίσθημα, αποφεύγοντας την πληκτική ατμόσφαιρα. Σε ένα φωτεινό χώρο σχεδόν κενό από έπιπλα με μόνο τα παραίτητα, τα χρώματα δίνουν μια απρόσμενη πληρότητα ανάγοντας τον μινιμαλισμό σε άλλο επίπεδο. Ο Pedro Gadanho, τονίζει την χρηστικότητα και τη σημασία κάθε χώρου περιβάλλοντας με χρώμα το βασικό του χαρακτηριστικό το οποίο υπερυψώνει συνήθως και περιβάλλει με μία διαφορετικού τόνου γυψοσανίδα.

Διαβάστε επίσης:

Ένα τροχόσπιτο μέσα στο σπίτι του!

Χτίζοντας μία μίνι έπαυλη σε ένα απλό στενό οικόπεδο!

Ζώντας σε ένα σπίτι από γυαλί: Ένα με τη φύση!

Καινούργια αρχή για την Γουλιελμάκη

Posted: 17 Aug 2012 09:24 AM PDT

Καινούργια αρχή για την Γουλιελμάκη

Η Βάσω Γουλιελμάκη φαίνεται ότι διανύει μια πολύ περίοδο στην προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός όπως όλα δείχνουν ερωτεύτηκε. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα στοιχεία του τυχερού, αλλά η Βάσω δείχνει ευτυχισμένη και αυτό είναι σημαντικό.

Φωτό Sexy Ελληνίδα τραγουδίστρια παίζει με την άμμο και τις αντιστάσεις μας (1) (Nassos blog)

Posted: 19 Aug 2012 06:46 AM PDT

Φωτό Sexy Ελληνίδα τραγουδίστρια παίζει με την άμμο και τις αντιστάσεις μας (1) (Nassos blog)

Είναι ξανθιά και έχει μεγάλη αδυναμία στα Brazilian μαγιό. Διαθέτει κορμάρα...αλλά και φωνή. Δε την λες ακόμη φωνάρα. Θέλει δουλειά.

Κινέζα η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!

Posted: 19 Aug 2012 06:56 AM PDT

Κινέζα η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο!

Μια 23χρόνη Κινέζα, μουσικό στο επάγγελμα κέρδισε τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας του κόσμου για την χρονιά 2012.

Η Μις Κίνα, η 23χρονη Γιου Βενσιά αφού κατάφερε να φέρει εις πέρας όλες τις δυσκολίες του διαγωνισμού στέφθηκε με δόξα και τιμή. Η Γιου παρέλαβε το στέμμα της από την περσινή Μις Κόσμος , τη Μις Βενεζουέλα, Ίβιαν Μάρκος ενώ καταχειροκροτήθηκε από το κοινό!

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές