Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

"Paparazzi"


"Paparazzi"


Γυμναστείτε κάνοντας δουλειές του σπιτιού

Posted: 17 Aug 2012 08:39 AM PDT

Γυμναστείτε κάνοντας δουλειές του σπιτιού

H καλή νοικοκυρά είναι δούλα, κυρά και... κορμάρα!

 

Δεν υπάρχει καλύτερη γυμναστική από τις δουλειές του σπιτιού καθώς γυμνάζουν όλο το κορμί και μάλιστα χωρίς καν να το καταλάβετε. Παρακάτω, σας έχουμε τις πιο σημαντικές ασκήσεις για να γίνετε οι πιο καλλίγραμμες νοικοκυρές. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Τα μυστικά του Άρη

Posted: 17 Aug 2012 09:21 AM PDT

Τα μυστικά του Άρη

Ο Άρης είναι ένας πλανήτης ζωτικής σημασίας, με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν κινείται και τίποτα δεν προχωρά, ανεξάρτητα αν αυτό συμβαίνει σχετικά ήπια ή βίαια.

 

Όσον αφορά την διαχείριση της ενέργειας του, είναι ένας από τους πιο εύκολους πλανήτες, αρκεί βέβαια να ξέρουμε τον τρόπο και να έχουμε την πρόθεση να τον αξιοποιήσουμε δημιουργικά. Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

Πάνος Κιάμος: Η τραγική ιστορία «πίσω» από το τραγούδι «Αστραπή»!

Posted: 17 Aug 2012 09:10 AM PDT

Πάνος Κιάμος: Η τραγική ιστορία «πίσω» από το τραγούδι «Αστραπή»!

Οι στιχουργοί υποστηρίζουν πως, συνήθως, πίσω από κάθε τραγούδι κρύβεται μια ιστορία και πολλές φορές... βιωματική!

Αυτό ισχύει και για το τραγούδι «Αστραπή» που ερμηνεύει ο Πάνος Κιάμος. Το εν λόγω τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Αργύρη Ναστόπουλου – πρώην μέλος του συγκροτήματος «One» - και έχει ως εξής...

Ο τραγουδιστής στην παιδική του ηλικία είχε ένα μεγάλο έρωτα, τη Λιάνα, με την οποία νόμιζε πως θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του και οι δυο τους έκαναν όνειρα για το μέλλον. Τα πράγματα όμως, δεν έγιναν όπως τα σχεδίαζαν και λίγο μετά την εφηβεία οι δρόμοι τους χώρισαν. Η κοπέλα έφτιαξε τη ζωή της, παντρεύτηκε και απέκτησε κι ένα παιδί. Οι δυο τους όμως δεν έπαψαν ποτέ να έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο και ο νεαρός τραγουδιστής μάθαινε νέα της.

Μια μέρα ο Αργύρης Ναστόπουλος πήγε σε μια οντισιόν που ζητούσαν τραγουδιστές για να δημιουργήσουν ένα συγκρότημα, τους One! Την ώρα της οντισιόν έμαθε πως η κοπέλα που είχε αγαπήσει όσο τίποτα άλλο στη ζωή του πέθανε σε τροχαίο και ο κόσμος του κατέρρευσε. Λίγες ημέρες αργότερα, ο τραγουδιστής έμαθε πως τον δέχτηκαν στο συγκρότημα και θα ξεκινήσει μια νέα καριέρα για εκείνον. Όπως μάλιστα ο ίδιος έχει αναφέρει στο παρελθόν πιστεύει πως η Λιάνα του, τον βοήθησε στην επιλογή γιατί από μικρή ήθελε να τον δει μέλος ενός συγκροτήματος.

Μετά από καιρό, οι «One» βρισκόντουσαν σε περιοδεία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Αργύρης ήταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, καθόμουν στο μπαλκόνι, κι όπως κοιτούσε απέναντι ένα χωριό, ξαφνικά άρχισε να ρίχνει αστραπές.

Τότε άρχισε να σκέφτομαι την Λιάνα και να εμπνέεται το τραγούδι. Μετά από πάρα πολύ καιρό, τυχαία, ήρθε η συζήτηση σε αυτό το «σταθμό» της ζωής του και παρών ήταν και ο Πάνος Κιάμος. Μόλις τελείωσε ο Αργύρης Ναστόπουλος να διηγείται την ιστορία ο τραγουδιστής του ζήτησε αμέσως να του δώσει το εν λόγω τραγούδι για να το ερμηνεύσει. Όπως κι έγινε...

Θυμηθείτε το τραγούδι «Αστραπή», στο βίντεο που ακολουθεί!

Mariah Carey: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Posted: 17 Aug 2012 09:05 AM PDT

Mariah Carey: Πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης;

Η Mariah Carey μετά την γέννηση των διδύμων της ήταν αποφασισμένη να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Ποιο ήταν το μοναδικό κίνητρο που χρειαζόταν;

 

Παραδέχεται σε συνέντευξη της ότι τα αγαπημένα της παπούτσια ήταν το μόνο κίνητρο. Λόγω των επιπλέον κιλών που πήρε τα πόδια της δεν χωρούσαν στα παπούτσια της. Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

Χρήστος Πάζης: «Δεν λέω ‘όχι’ σε τρίτο γάμο»

Posted: 17 Aug 2012 06:01 AM PDT

Χρήστος Πάζης: «Δεν λέω 'όχι' σε τρίτο γάμο»

Μπορεί να χώρισε όμως δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

Ο λόγος για τον Χρήστο Πάζη, ο όποιος λέει στο περιοδικό Λοιπόν: «Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, τελειώνει μια κατάσταση, δεν μπορείς να μείνεις εκεί, πρέπει να προχωρήσεις τη ζωή σου. Δεν χρειάζεται να πέσω στα πατώματα, οι άλλοι, αν θέλουν, ας το κάνουν. Εγώ δεν πέφτω ποτέ στα πατώματα, συνεχίζω τη ζωή μου», εξομολογείται ενώ αποκαλύπτει πως θα ήθελε να προσχωρήσει και σε τρίτο γάμο. «Γιατί να πω όχι σε έναν τρίτο γάμο; Θα το έκανα γιατί θέλω να κάνω σωστή οικογένεια και πιστεύω ότι μία, δύο, την Τρίτη θα κάτσει, βρε αδερφέ πού θα πάει;»

Ομόφωνα το… μπαλάκι σε Super League και ΕΠΟ (photos)

Posted: 17 Aug 2012 07:50 AM PDT

Ομόφωνα το… μπαλάκι σε Super League και ΕΠΟ (photos)

H Football League δέχεται στους κόλπους της Ολυμπιακό Βόλου,

Καβάλα και Ηρακλή με την προϋπόθεση να δεχθεί η Super League με τη σειρά της την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν (2013-2014) να ανεβούν πέντε ομάδες στη «μεγάλη» κατηγορία, ενώ επέστρεψε το αίτημα στην ΕΠΟ. Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Μαριέττα Χρουσαλά: Πλούσια έγκυος στο Αιγαίο...

Posted: 17 Aug 2012 08:08 AM PDT

Μαριέττα Χρουσαλά: Πλούσια έγκυος στο Αιγαίο...

Όλα ξεχνιούνται! Τα πάρτι στο θωρηκτό Αφέρωφ.

Οι πολυήμεροι γαμήλιοι εορτασμοί. Το θέμα με τη θαλαμηγό – δώρο γάμου και το ΣΔΟΕ. Και οι ωραίοι, νέοι, πλούσιοι και ευτυχείς Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας συνεχίζουν την ανέμελη περιπλάνηση τους στο Αιγαίο, κι ας είναι η καλλονή 8 μηνών έγκυος. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Το Youtube κυριαρχεί σε σχέση με τα ραδιόφωνα των ΗΠΑ

Posted: 17 Aug 2012 08:54 AM PDT

Το Youtube κυριαρχεί σε σχέση με τα ραδιόφωνα των ΗΠΑ

Youtube - ραδιόφωνα ΗΠΑ σημειώσατε 1! Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική και αφορά τη μουσική έφερε σε δεύτερη μοίρα τα ραδιόφωνα ενώ μεγάλο νικητή κήρυξε το Youtube.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τι Nielsen σε δείγμα 3.000 νέων ανθρώπων και έδειξε ότι τα δύο τρίτα όσων ερωτήθηκαν δήλωσαν ότι χρησιμοποιούν το YouTube για να ακούσουν μουσική και όχι τα ραδιόφωνα ή τα cd.

Το ποσοστό τους, σύμφωνα με το star, αγγίζει το 64%, ενώ μόλις το 56% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ακούνε μουσική από το ραδιόφωνο.

Το 53% απάντησε ότι ακούει μουσική μέσω iTunes, ενώ το 50% δήλωσε ότι συνεχίζει να ακούει μουσική από cd.

Ψάρεψαν καρχαρία στα Χανιά! (vid)

Posted: 17 Aug 2012 07:42 AM PDT

Ψάρεψαν καρχαρία στα Χανιά! (vid)

Γερή ψαριά!

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Ξέφρενο γλέντι για Βίσση-Κανάκη! (φωτό)

Posted: 17 Aug 2012 08:15 AM PDT

Ξέφρενο γλέντι για Βίσση-Κανάκη! (φωτό)

Η καλοκαιρινή περιοδεία της Άννας Βίσση συνεχίζεται. Η τραγουδίστρια κάνει μικρά διαλείμματα ξεγνοιασιάς και συνεχίζει την περιοδεία της ανά την Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr 

O Brad Goreski, η Jessica Hart και όχι μόνο, σχεδιάζουν Rolex!

Posted: 17 Aug 2012 08:00 AM PDT

O Brad Goreski, η Jessica Hart και όχι μόνο, σχεδιάζουν Rolex!

Οι διάσημοι της μόδας και όχι μόνο σχεδιάζουν ρολόγια!

H εταιρεία πίσω από τη Rolex, η Moda Operandi ένωσε τις δυνάμεις της με τα Bamford Watches προκειμένου να δημιουργήσει μία συλλεκτική capsule συλλογή από Rolex— τα οποία θα φέρουν την σχεδιαστική υπογραφή διάσημων προσωπικοτήτων του χώρου της μόδας.

Οι... σχεδιαστές λοιπόν, των design- άτων ρολογιών δεν είναι άλλοι από τους: Nina Garcia (διευθύντρια του Elle), Brad Goreski (διάσημος στυλίστας και συγγραφέας), Jessica Hart (μοντέλο και σύντροφός του Σταύρου Νιάρχου), Frederic Fekkai (διάσημος κομμωτής των celebrities και συνεργάτης της αμερικανικής κατά βάση Vogue) , o Tommy Ton(o δημιουργός του Jack&Jil, style.com, GQ, blogger και διάσημος streetstyle φωτογράφος), Peter Davis(αρχισυντάκτης του SCENE Magazine), Leslie Fremar(celebrity stylist), Cameron Silver(ιδιοκτήτης του Decades, Mοίδας της μόδας και ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στις περισσότερες εταιρείες), Euan Rellie (ο πιο ισχυρός και καλοντυμένος τραπεζίτης), Trevor Traina( μάστερ σε ό, τι έχει να κάνει με την τεχνολογία, ιδρυτής 4 εταιρειών και πρόεδρος 2 με αγάπη για τη μόδα)...

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο κάθε σχεδιαστής πραγματικά επιμελήθηκε ο ίδιος τα πάντα γύρο από την εμφάνιση του ρολογιού του. Από το λογότυπο μέχρι τους δείκτες και τους αριθμούς, ακόμη και το λουράκι- ακριβώς για να είναι συλλεκτικά τα κομμάτια και να φέρουν πράγματι το καθένα την ταυτότητα και το γούστο του διάσημου δημιουργού τους. Όλοι μαζί αποφάσισαν να βάλουν χρώμα και να δώσουν μία πιο χαρούμενη και pop διάθεση στην έννοια του χρόνου που πιέζει και ποτέ μα ποτέ δεν είναι αρκετός... Επίσης όλα τα σχέδια είναι unisex.

Τα ρολόγια κυκλοφορούν στις 23 Αυγούστου αποκλειστικά στο Moda Operandi και οι τιμές τους κυμαίνονται από $14,400 έως $24,800!

Διαβάστε ακόμη:

Charlotte Olympia: Παπούτσια από την Cruise 2013 συλλογή της! 

Stella Mc Cartney: Για τα μάτια μας μόνο!

Στυλ που θα κρατήσει μακριά το... μάτι από τα Li-LA-LO

 

Η Aniston απαιτεί προγαμιαίο συμφωνητικό από τον Theroux

Posted: 17 Aug 2012 07:30 AM PDT

Η Aniston απαιτεί προγαμιαίο συμφωνητικό από τον Theroux

Αν νομίζατε πως η Aniston θα παντρευόταν έτσι απλά, τυφλωμένη από έρωτα, γελαστήκατε

Σύμφωνοι, στον έρωτα πρέπει να δινόμαστε χωρίς δισταγμούς, χωρίς "βαρίδια", φοβίες, δισταγμούς και δεύτερες σκέψεις. Στην θεωρία τουλάχιστον. Και στις ταινίες.
Όμως όταν είναι κάποιος ρεαλιστής, και όταν ακόμη περισσότερο, το διακύβευμα είναι μια περιουσία που κυμαίνεται περίπου στα 120 εκ. δολάρια, φροντίζει να έχει και Plan b.

Και σαν ηθοποιός η Jennifer Aniston γνωρίζει από σενάρια - και όχι μόνο ταινιών, όπου συνήθως στους ρόλους της δίνεται κάποιο happy end. Από προσωπική, πικρή, εμπειρία, έχει δει τον γάμο της με τον Brad Pitt να διαλύεται εν μια νυκτί (που λέει ο λόγος), έτσι φροντίζει, όπως φαίνεται, να μην αντιμετωπίσει προβλήματα σε περίπτωση που συμβεί κάποιος "μακριά - από - αυτή" χωρισμός με τον μέλλοντα σύζυγο, Justin Theroux. Όπως αναφέρουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, του ζήτησε να υπογράψουν λοιπόν ένα προγαμιαίο συμφωνητικό, κάτι που συνηθίζεται σε μεγάλο βαθμό στις ΗΠΑ, και όχι μόνο σε διάσημα ζευγάρια, αλλά κάθε φορά που έρχονται σε γάμου κοινωνία δυο άνθρωποι με "άνισες" περιουσιακές καταστάσεις.

Θα πείτε, ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε; Αν είχατε και εσείς στην τράπεζα περίπου 120 εκατομμύρια δολάρια, και τότε θα σας έβλεπα τι θα ζητούσατε. Μισή ντουζίνα συμβόλαια, όρκο σε Ευαγγέλια, και υπόσχεση στην προσκοποική του τιμή - όλα ταυτόχρονα!

Διαβάστε επίσης:   Η Jennifer Aniston είπε «Ι do» στον Justin Theroux


                                Πόσων καρατίων είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της Jennifer Aniston;





Μέσα στο σπίτι του Salvador Dali!

Posted: 17 Aug 2012 08:34 AM PDT

Μέσα στο σπίτι του Salvador Dali!

Ο χώρος που στέγασε τον έρωτα και την τέχνη...

 

Σε ένα ψαροχώρι, ονόματι Cadaquès στην Καταλονία δημιούργησε ένα σουρεαλιστικό σπίτι ο διάσημος εικαστικός και ζωγράφος Salvador Dali, προκειμένου να στεγάσει τον έρωτά του γθια την μούσα και γυναίκα της ζωής του Gala, από το 1930 που την γνώρισαν. Ανάμεσα στα ελαιόδεντρα του όμορφου κήπου ο Dali ζωγράφισε τα μεγαλύτερα έργα του, ενώ παράλληλα επέκτεινε αρχιτεκτονικά το σπίτι και κατασκεύαζε έπιπλα βγαλμένα από τον κόσμο των ονείρων. Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Μπέτυ Μαγγίρα: «Στην Eurovision ότι πήραν οι προηγούμενοι πήραμε κι εμείς»

Posted: 17 Aug 2012 12:38 AM PDT

Μπέτυ Μαγγίρα: «Στην Eurovision ότι πήραν οι προηγούμενοι πήραμε κι εμείς»

Έχει υπάρξει καλά αμειβόμενη η Μπέτυ Μαγγίρα;

«Δεν έφτασα ποτέ να παίρνω αμοιβές σαν αυτές που άκουσα. Έκανα όσο καλύτερα μπορούσα την δουλειά μου και από εκεί και πέρα προσπαθούσα να αμείβομαι καλά. Θεωρώ ότι αμείφθηκα καλά σε αρκετές δουλειές, δεν πήρα ποτέ υπέρογκα ποσά, όπως άκουγα ότι έπαιρναν άλλοι ή που βγήκαν τότε για την Eurovision. Αυτά ήταν… μπαρούφες. Στην Eurovision ότι πήραν οι προηγούμενοι πήραμε κι εμείς» τόνισε στο Λοιπόν.

 

Lady Gaga: Έδειραν θαυμαστή της!

Posted: 17 Aug 2012 08:27 AM PDT

Lady Gaga: Έδειραν θαυμαστή της!

Ένα αυτόγραφο θέλεις να πάρεις από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και ποτέ δεν ξέρεις πώς και πού θα καταλήξεις.

Έτσι την «πάτησε» όπως φαίνεται και ένας fun της Lady Gaga ο οποίος αρχικά θεώρησε πως είναι έξυπνος και θα καταφέρει να την πλησιάσει μόνος του – ξεχωριστά από όσους την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο που διέμενε – αλλά ατύχησε. Την ώρα, λοιπόν, που η pop star έβγαινε από το ξενοδοχείο της στη Ρουμανία ένας άντρας έτρεξε πάνω της και οι σωματοφύλακες της τραγουδίστριας τον απομάκρυναν όχι και με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

Μαρινέλλα-Χατζής: Και πάλι μαζί στην σκηνή

Posted: 17 Aug 2012 12:29 AM PDT

Μαρινέλλα-Χατζής: Και πάλι μαζί στην σκηνή

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής συναντώνται ξανά επί σκηνής.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τους απολαύσει από τις 25 Ιανουαρίου του 2013 και για λίγες παραστάσεις, στο θέατρο «Παλλάς». Η Μαρινέλλα συναντά μετά από 36 χρόνια τον Κώστα Χατζή, θυμίζοντας στο κοινό τους, το ρεσιτάλ που είχαν παρουσιάσει το 1976, στον Σκορπιό. Η μουσική παράσταση, μάλιστα, θα φέρει την σκηνοθετική επιμέλεια του Σταμάτη Φασουλή.

 

 

Madonna - Μια star 54 Αυγούστων

Posted: 17 Aug 2012 08:01 AM PDT

Madonna - Μια star 54 Αυγούστων

H Madonna Louise Ciccone αναρριχήθηκε στην κορυφή, με αλματώδη βήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Μόλις χώρισε η Τζένι Μακ Κάρθι (video+photos)

Posted: 17 Aug 2012 04:19 AM PDT

Μόλις χώρισε η Τζένι Μακ Κάρθι (video+photos)

Η Τζένι Μακ Κάρθι και ο linebacker των Σικάγο Μπέαρς, Brian Urlacher, δεν είναι πια μαζί. Αποφάσισαν να μείνουν μόνο φίλοι!

 

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

 

Μεγάλη άνοδο σημειώνουν τα παιχνίδια στο Facebook

Posted: 17 Aug 2012 08:17 AM PDT

Μεγάλη άνοδο σημειώνουν τα παιχνίδια στο Facebook

Το Facebook αποτελεί έναν από τους πιο μεγάλους ιστότοπους με τους χρήστες του να μπορούν να επικοινωνούν, να παίζουν παιχνίδια, να ανεβάζουν φωτογραφίες, τραγούδια βίντεο κοκ.

Βάση των τελευταίων ερευνών όμως το Facebook έχει τεράστια αύξηση χρηστών με μοναδικό σκοπό τα παιχνίδια.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν ότι οι παίκτες στο Facebook έχουν αυξηθεί στα 235 εκατομμύρια, από 205 που ήταν το 2011, σημειώνοντας αύξηση 15%.

Σύμφωνα με την έρευνα, σημαντικό ρόλο σ' αυτό έπαιξε το γεγονός ότι «άνοιξε» το App Center σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως και ότι ο κατάλογος εφαρμογών εμπλουτίστηκε τόσο που έκανε ευκολότερη την πρόσβαση των χρηστών στα παιχνίδια.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, όπως αναφέρει το star, ότι το 35% των χρηστών επιστρέφει στο ίδιο παιχνίδι την επόμενη μέρα, ενώ το 17% μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ψύχραιμοι…

Posted: 17 Aug 2012 08:18 AM PDT

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ψύχραιμοι…

Τα πνεύματα ανάβουν ξαφνικά...

Ο Μπάμπης, τα έχει πάρει άσχημα και είναι έτοιμος να δείρει... Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές