Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

www.tsekouratoi.gr


www.tsekouratoi.gr


VIDEO: Δε θα πιστεύετε τι είδε ξαφνικά έξω από το παράθυρο!

Posted: 04 May 2012 03:20 PM PDT





Μια έκπληξη έξω από το δωμάτιό του έκανε το βίντεο του viral στο YouTube! ...



«Δούλευα από το σπίτι όταν άκουσα κάτι στο παράθυρο. Δεν περίμενα με τίποτα αυτό!» ανέφερε ο χρήστης στην περιγραφή του βίντεο….








24ωρο

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πες μου ποιο μήνα γεννήθηκες να σου πω το επάγγελμά σου!

Posted: 04 May 2012 03:11 PM PDT


Τα παρακάτω ευρήματα προέρχονται από την Υπηρεσία Εθνικών Στατιστικών (ONS) της...








Βρετανίας, που αντιστοίχισε τους μήνες γεννήσεως χιλιάδων πολιτών με 19 διαφορετικά επαγγέλματα. Αποτέλεσμα: ο μήνας γεννήσεως μπορεί να σημαίνει αυξημένες στατιστικές πιθανότητες να διαλέξει κανείς συγκεκριμένα επαγγέλματα – από ποδοσφαιριστής έως οικοδόμος.



- Τον Ιανουάριο γεννιούνται αναλογικά περισσότεροι γιατροί και εισπράκτορες, αλλά λιγότεροι μεσίτες.



- Τον Φεβρουάριο γεννιούνται πολλοί καλλιτέχνες και τροχονόμοι, αλλά λιγοστοί φυσικοί.



- Τον Μάρτιο καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις πιλότων και μουσικών.



- Τον Απρίλιο και τον Μάιο τα επαγγέλματα είναι εν πολλοίς μοιρασμένα, με μια προτίμηση τον Μάιο στην γέννηση πολιτικών.



- Τον Ιούνιο γεννιούνται πολλά στελέχη επιχειρήσεων – και επίσης έχουν γεννηθεί πέντε από τους 22 νομπελίστες Ειρήνης…



- Τον Ιούλιο γεννιούνται πολλοί οικοδόμοι, οδηγοί τραίνων αλλά και αρκετοί συγγραφείς και καλλιτέχνες.



- Τον Αύγουστο επίσης καταγράφονται περισσότερες γεννήσεις οικοδόμων.



- Τον Σεπτέμβριο τα δύο επαγγέλματα με τα υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων είναι αυτά των φυσικών και των αθλητών. Λιγότερο πιθανό, εξάλλου, είναι να γίνει κανείς οικοδόμος και κομμωτής.



- Τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τα επαγγέλματα επίσης είναι μοιρασμένα. Ωστόσο, όσοι γεννιούνται αυτούς τους δύο μήνες φαίνεται πως έχουν πλεονέκτημα στην επιβίωση.



- Τον Δεκέμβριο, τέλος, οι οδοντίατροι είναι το επάγγελμα που εμφανίζεται συχνότερα από τον μέσο όρο.



Αν και οι τάσεις αυτές δύσκολα ερμηνεύονται, είναι πιο εύκολο να ερμηνευτούν ανάλογες συσχετίσεις που έχουν παρατηρηθεί μεταξύ μήνα γεννήσεως και υγείας. Στην πραγματικότητα, πολλοί ειδικοί πιστεύουν πως ο μήνας γεννήσεως επηρεάζει τα πάντα – από την ευφυΐα έως το προσδόκιμο επιβίωσης.



Προγενέστερες μελέτες, λ.χ., έχουν συσχετίσει τη γέννηση κατά τους ανοιξιάτικους μήνες με πιο ευπαθή υγεία – με νοσήματα όπως το άσθμα, ο αυτισμός, η σχιζοφρένεια και το Άλτσχαϊμερ να συσχετίζονται με αυτούς. Επιπλέον, τα «παιδιά της άνοιξης» ενδέχεται να έχουν και χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης απ' ό,τι συνομήλικοί τους που έχουν γεννηθεί άλλες εποχές.

24ωρο










ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ε.ΜENEΓΑΚΗ: Τι έλεγε 15 χρόνια πριν;

Posted: 04 May 2012 03:01 PM PDT

Ελένη Μενεγάκη: Τι έλεγε 15 χρόνια πριν;

15 χρόνια καριέρας δεν είναι λίγα και όταν μιλάμε για την ελληνική τηλεόραση, μιλάμε για...








άθλο. Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει εκατοντάδες εξώφυλλα και ισάριθμες συνεντεύξεις. Διαβάστε κάποια αποσπάσματα με δηλώσεις της Ελένης και όσα εκείνη πίστευε πολλά χρόνια πριν.



Για την καριέρα της





«Διαφωνώ με το να κάνεις συνεχείς γύρες στα κανάλια, απλά και μόνο για να τα πάρεις πιο χοντρά. Δεν έχω αυτή τη στιγμή κανένα πρόβλημα με το σταθμό (ΑΝΤ1), αισθάνομαι ότι με αγαπούν. Αν όμως κάποια στιγμή ο σταθμός πάψει να μου είναι πιστός, τότε θα σταματήσω να του είμαι κι εγώ».

(1997)



«Δεν με ενδιαφέρει να βγω και να διαψεύσω μια μερίδα που λέει "Ρε συ, αυτό που κάνει, το αγαθό, το παιδικό, το χαζοβιόλικο είναι αληθινό ή μήπως αυτή η γυναίκα είναι έγκλημα;". Δεν θέλω να απαντήσω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο».

(1999)



«Δεν σκοπεύω να μείνω στην τηλεόραση μέχρι εκεί που θα με έχουν ποδοπατήσει και θα μου πουν "Φύγε, δεν σε θέλουμε άλλο". Μόλις καταλάβω πως κούρασα τον κόσμο, θα φύγω μόνη μου.».

(1999)



«Δεν υπήρχε καμία στρατηγική σε ό,τι αφορά την καριέρα μου από την αρχή έως σήμερα. Δεν έκανα ποτέ την έξυπνη, δεν έκανα ποτέ την αφελή Ελένη. Ό,τι είμαι στη ζωή μου ήμουν και μπροστά στο φακό».

(2003)



«Στη δουλειά έχω μάθει να επιβιώνω με το δυναμισμό και τον τσαμπουκά του χαρακτήρα μου».

(2004)





Για την οικογένειά της



«Αυτό είναι το μόνο άγχος μου — να προλάβω να κάνω ένα παιδί που τόσο πολύ το θέλω».

(1998)



«Θα έκανα ό,τι είναι δυνατόν για να καταφέρω να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερό μου όνειρο. Δηλαδή να γίνω μητέρα. Φυσικά και θα σκεφτόμουν την εξωσωματική γονιμοποίηση».

(2004)



«Δεν θέλω να μεγαλώσω φοβισμένα, μοναχικά, δύστροπα παιδιά. Θέλω να μεγαλώσω υγιή, φυσιολογικά παιδιά που ξέρουν πως τις ώρες που είμαι εδώ είμαι όλη δική τους».

(2006)





Για την προσωπική της ζωή





«Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και σε προσωπικό επίπεδο. Σπάνια θα προχωρήσω σε κάποια αλλαγή και αν γίνει αυτό, πάντα θέλω σπρώξιμο από τους άλλους».

(2001)





«Δεν ένιωσα ποτέ ότι ήμουν ξεχωριστή. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να με βλέπει ο κόσμος σαν σέξι γυναίκα. Να σου πω την αλήθεια τώρα νιώθω πιο ωραία και λαμπερή από ποτέ».

(2002)



«Μπορείτε να βλέπετε ένα χαριτωμένο και ωραίο εξώφυλλο, αλλά επειδή δεν απεικονίζει το μυαλό μου, σας λέω ότι εκεί μέσα υπάρχει μόνο ο άντρας μου και ο γιος μου».



(2003)





«Ξέρω ότι το ιδανικό δεν υπάρχει ποτέ και οι ανατροπές που μπορούν να συμβούν είναι μέσα στο παιχνίδι. Τα πράγματα αλλάζουν».

(2003)



Queen.gr













ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Έλληνες έφηβοι: Πειραματίζονται με χασίς και φλερτάρουν με τα ναρκωτικά

Posted: 04 May 2012 02:51 PM PDT


Δυστυχώς τα στοιχεία είναι ανησυχητικά και αντικατοπτρίζουν πλήρως την πραγματικότητα...
Τα ελληνόπουλα, αγόρια και κορίτσια, από τις αρχές της εφηβείας τους, δοκιμάζουν ναρκωτικά, αλκοόλ και τσιγάρο. Κατά μέσο όρο λοιπόν από...



τα 13 τους χρόνια, η πλειονότητα των εφήβων Ελλήνων θα "γνωριστεί" με τις κάθε είδους βλαβερές ουσίες.


Αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που εκπόνησε το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε 683 σχολεία με τη συμμετοχή 37.040 μαθητών, ηλικίας 13 έως 19 ετών, και καταγράφει πρωτίστως, την ανησυχητική αύξηση στη χρήση χασίς.

Η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλιώρη, εξηγεί ότι η πλειονότητα των παιδιών που δοκιμάζουν χασίς, περνούν από τον πειραματισμό στη συστηματική χρήση. Το γεγονός αυτό, προβληματίζει την επιστημονική κοινότητα και σύμφωνα με την έρευνα, πιο στενά «φλερτάρουν» με τα ναρκωτικά οι έφηβοι στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη, με 18,2% των αγοριών και 8,3% των κοριτσιών, να έχουν δοκιμάσει χασίς τουλάχιστον μία φορά.

Άλλες ουσίες που χρησιμοποιούν οι έφηβοι είναι οι εισπνεόμενες κόλες, που κυκλοφορούν νόμιμα στο εμπόριο, τα βερνίκια και τα διαλυτικά. Ακολουθούν τα ηρεμιστικά υπνωτικά χάπια, τα οποία λαμβάνονται χωρίς την συνταγή γιατρού.

Στην έρευνα αποτυπώνεται ξεκάθαρα και η αυξητική τάση στην κατανάλωση αλκοολούχων ποτών ειδικότερα στους νομούς Έβρου, Καστοριάς και Πιερίας, οι οποίοι έχουν πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας στους νέους. Τους ειδικούς του ΕΠΙΨΥ και του ΟΚΑΝΑ, ξαφνιάζει το γεγονός της ανησυχητικής κατανάλωσης αλκοόλ γιατί παρατηρείται σε μία εποχή που τα ποτά έχουν ακριβύνει από την αύξηση του ΦΠΑ, ενώ το χαρτζιλίκι των μαθητών έχει εξανεμισθεί από τις διαρκείς περικοπές στο εισόδημα των γονιών τους.

Σύμφωνα με την έρευνα, έξι στους δέκα μαθητές πίνουν αλκοόλ, ενώ το 11% πίνει τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ακόμη ένας στους τρεις μαθητές έχει μεθύσει τουλάχιστον μία φορά στην ζωή του και το 13% έχει μεθύσει πάνω από δύο φορές, γεγονός που δείχνει πως αρκετά παιδιά περνούν από την κατανάλωση αλκοόλ στην κατάχρηση.

Όπως εξηγεί η ομότιμη καθηγήτρια ψυχιατρικής, Άννα Κοκκέβη, που συντόνισε την μελέτη, πρώτη στις προτιμήσεις των μαθητών έρχεται η μπίρα και ακολουθείται από τα σκληρά οινοπνευματώδη ουίσκι, βότκα και τζίν.

Πιο διαδεδομένο μεταξύ των μαθητών από το ποτό και το χασίς είναι το τσιγάρο, με την έρευνα να αποκαλύπτει πως ένας στους πέντε μαθητές καπνίζει. Μετά την ολοκλήρωση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης το 50% των εφήβων καπνίζει συστηματικά, ενώ το ένα τρίτο αυτών των παιδιών καπνίζει πάνω από δέκα τσιγάρα την ημέρα.









ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Άντρας διέρρηξε στάβλο για να κάνει στοματικό σεξ σε… άλογο

Posted: 04 May 2012 02:42 PM PDT


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι
ιδιοκτήτες φάρμας στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν μπήκαν οπλισμένοι στο στάβλο τους, νομίζοντας ότι κάποιος προσπαθεί να τους ληστέψει, αλλά είδαν ένα άντρα να κάνει στοματικό σεξ σε ένα από τα άλογά τους. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το ζευγάρι στην....





αστυνομία της Κομητείας Πέρι, όπου και συνέβη το περιστατικό, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα, άκουσαν την πόρτα του στάβλου, που ήταν κλειδωμένη, να ανοίγει, όπως αναφέρει το iefimerida.gr

Αμέσως ο σύζυγος έτρεξε, κρατώντας την καραμπίνα του, και η γυναίκα του τον ακολούθησε. Μπήκαν στο στάβλο, κι ενώ στην αρχή δεν είδαν τίποτα, άκουσαν τη φοράδα τους να βγάζει παράξενους ήχους. Όταν πλησίασαν, είδαν σοκαρισμένοι – και αηδιασμένοι – τον 20χρονο Τζέρεμι Τζόνσον, ο οποίος κατοικεί σε κοντινή πόλη, να κάνει στοματικό έρωτα στο άλογο.

Ο νεαρός όταν τους αντιλήφθηκε επιχείρησε να το σκάσει, αλλά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και λίγο αργότερα συνελήφθη από την αστυνομία.

Το μόνο που είπε στην κατάθεσή του ήταν ότι πάντα ήθελε να κάνει αυτό που έκανε, αλλά ποτέ δεν είχε βρει την κατάλληλη ευκαιρία.



http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_6462.html


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Συγκλονιστική τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν

Posted: 04 May 2012 02:30 PM PDT


Ταξιτζής παρέλαβε την αγνοούμενη Μαντλίν και τρεις άντρες την ημέρα της εξαφάνισης...








Οργισμένοι οι γονείς της μικρής Μαντλίν Μακ Καν δηλώνουν ότι οι αστυνομικές αρχές αγνόησαν σημαντική μαρτυρία από την εφιαλτική ημέρα που χάθηκε η κόρη τους κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών σε θέρετρο της Πορτογαλίας.



Λίγες ημέρες πριν την ολοκλήρωση πέντε ετών από την εξαφάνιση της Μαντλίν αλλά και από τον εορτασμό των όγδοων γενεθλίων της, οι γονείς της, Τζέρι και Κέιτ Μακ Καν, είπαν στους δημοσιογράφους ότι οι ελπίδες τους αναζωπυρώνονται λόγω της δυναμικής εμπλοκής της Scotland Yard στις έρευνες.



Αποκαλύπτεται επίσης ότι θα εξεταστούν εκ νέου όλες οι μαρτυρίες, συμπεριλαμβανομένων των μέντιουμ και των ανθρώπων που είδαν... όνειρα σχετικά με το τί μπορεί να συνέβηκε.



Η πιο σημαντική μαρτυρία, όμως, στην οποία δίνεται ιδιαίτερο βάρος πια, είναι εκείνη του ταξιτζή που υποστηρίζει ότι λίγες ώρες ίσως και μία νύχτα μετά την εξαφάνιση, παρέλαβε τρεις άντρες, μία γυναίκα και ένα κοριτσάκι με απίστευτη ομοιότητα στην Μαντλίν.



Ο 72χρονος Αντόνιο Καστέλο είναι σίγουρος πως το κορίτσι με τις ροζ πυτζάμες είναι η μικρή Μαντλίν και ο εκπρόσωπος της οικογένειας δηλώνει πως όλοι είναι σοκαρισμένοι από το λάθος των αστυνομικών αρχών να μην δώσουν τότε, το 2007, βάση σε μια τόσο σημαντική μαρτυρία.



Η μητέρα έχει καταθέσει πως η 3χρονη Μαντλίν και τα δύο μικρότερα δίδυμα παιδιά της (2 ετών) κοιμόντουσαν στο δωμάτιο ενώ εκείνη και ο άντρας της ήταν σε πολύ κοντινό εστιατόριο. Όταν στις 10 μ.μ όμως πήγε να δει τα παιδιά της διαπίστωσε πως η μικρή έλειπε από το κρεβάτι και το παράθυρο του δωματίου ήταν ορθάνοιχτο. Οι γονείς υποστηρίζουν ότι στις 9 μ.μ όλα τα παιδιά ήταν στα κρεβάτια τους και τίποτε δεν προμήνυε το κακό...



Ο ταξιτζής είχε απευθυνθεί αμέσως σε αστυνομικό τμήμα της Πορτογαλίας δηλώνοντας ότι στις 4 Μαΐου 2007 η Μαντλίν μπήκε με το ζόρι στο ταξί του στην περιοχή Αλγκάρβε που βρίσκεται στη νότια ακτή της Πορτογαλίας, μία ώρα περίπου μακριά από την Πράια ντα Λουζ όπου δηλώθηκε η εξαφάνιση. Τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν στο ταξί του κατέβηκαν στο ξενοδοχείο Apolo της Βίλα Ρεάλ ντε Σάντο Αντόνιο από όπου έφυγαν με ένα μπλε τζιπ!



«Μου έχει κάνει εντύπωση ότι πέντε χρόνια τώρα δεν με ρώτησε κανείς τί είδα εκείνο το βράδυ. Οι αστυνόμοι με αγνόησαν εντελώς. Δεν με πήραν στα σοβαρά. Είμαι σίγουρος πως ήταν η μικρή Μαντλίν εκείνο το κοριτσάκι», λέει σήμερα ο ταξιτζής.



Μια άλλη μαρτυρία θέλει τη Μαντλίν να βρίσκεται σε παραλία της Ισπανίας πέρσι τον Αύγουστο και μια γυναίκα να υποστηρίζει ότι «μου έκανε εντύπωση πως όλοι οι ενήλικες της παρέας ήταν πολύ μελαχρινοί ενώ το κοριτσάκι -το οποίο έδειχνε να τα έχει κάπως χαμένα- εντελώς ξανθό»!

24ωρο








ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Το πιο όμορφο γκολ της Πρέμιερ Λιγκ

Posted: 04 May 2012 02:23 PM PDT


Ο Γουέιν Ρούνεϊ κέρδισε τον τίτλο
του ποδοσφαιριστή με το ωραιότερο γκολ της τελευταίας εικοσαετίας στην Πρέμιερ Λιγκ. Στα μέσα Απριλίου η Πρέμιερ Λιγκ έδωσε τη δυνατότητα στους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου, να ψηφίσουν το καλύτερο γκολ της Πρέμιερ Λιγκ από τη μέρα της....





ίδρυσης της. Τα αποτελέσματα βγήκαν και το καλύτερο γκολ είναι αυτό του Γουέιν Ρούνεϊ το 2011 εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι (2-1 το σκορ υπέρ της Γιουνάιτεντ).

Η τριάδα έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, αφού στη δεύτερη θέση βρίσκεται το γκολ του Ντένις Μπέργκαμπ κόντρα στη Νιουκάσλ, μετά τη φοβερή ντρίμπλα στο Νίκο Νταμπίζα. Στην τρίτη θέση το τέρμα που σημείωσε ο Τιερί Ανρί.




http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_5562.html

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΣΟΚ - Θείος ασελγούσε στο ανιψάκι του

Posted: 04 May 2012 02:16 PM PDT

Ανάστατη είναι
η Πάτρα από την είδηση ότι δύο αδέρφια θα οδηγηθούν στα δικαστήρια, επειδή ο ένας κατηγορεί τον άλλο για ασέλγεια σε βάρος του ανήλικου παιδιού του. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σάλο στην περιοχή, καθώς πρόκειται για πασίγνωστη οικογένεια που μένει στα Ψηλά Αλώνια. Όπως έγινε γνωστό ο...




ένας αδερφός διαμένει σε χώρα του εξωτερικού και μήνυσε τον αδερφό του, όταν ο μικρός του γιος κατηγόρησε τον θείο του πως... τον παρενοχλεί σεξουαλικά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν πρόκειται για βιασμό, αλλά για ασέλγεια, η οποία ξεκίνησε μάλιστα από την βρεφική ηλικία του αγοριού. Οι περιγραφές του πατέρα του μικρού είναι συγκλονιστικές, αφού όπως λέει ο θείος απειλούσε τον μικρό ότι θα τον δείρει αν πει κάτι στην μαμά και στον μπαμπά.

http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_9191.html

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μετά τη γυμνή φωτογράφιση έρχεται το βίντεο πορνό!

Posted: 04 May 2012 02:07 PM PDT

Μετά τη γυμνή φωτογράφιση που
έκανε αφού είχε χάσει 64 κιλά και αφού «τσέπωσε» 10.000 δολάρια είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να γυρίσει πορνό. Ποτέ μη λες ποτέ, όμως, και ακόμη περισσότερο δημόσια γιατί από ό,τι φαίνεται οι δυσκολίες της ζωής και τα οχτώ στόματα που έχει να....




θρέψει, την έκαναν να αθετήσει τα ίδια της τα λεγόμενα. Η 37χρονη Νάντια Σουλέιμαν έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με γνωστή εταιρία online πορνό για να γυρίσει ένα βίντεο που θα την δείχνει να αυνανίζεται.

Το ποσό, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί να αγγίξει και τα 50.000-70.000 δολάρια.
newsbeast



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μοντέλο πέθανε ενώ κοιμόταν από ανορεξία

Posted: 04 May 2012 02:03 PM PDT

Μια από τις τραγικές ιστορίες που
έχουμε ακούσει. Το μόλις 19 ετών μοντέλο, Μπέθανι Βάλας πέθανε στο ύπνο της από ανορεξία! Το γνωστό μοντέλο από την Βρετανία είχε τα πάντα: Ομορφιά, δόξα και χρήμα και μάλιστα από νεαρή ηλικία. Μετά από κάποιες διακοπές της στην...



Ελλάδα όμως γύρισε στην χώρα της ορκισμένη να χάσει όλα τα περιττά κιλά της. Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, όμως η 19χρονη Μπέθανι άρχισε να αδυνατίζει επικίνδυνα. Τέσσερα χρόνια πάλευε με την ανορεξία και τη βουλιμία. Τελικά, η καρδιά της δεν άντεξε και πριν τρεις μέρες άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κοιμόταν. «Ήταν αδύνατο να τη βοηθήσουμε όσο η ίδια δεν κατανοούσε την κατάστασή της. Είναι ανάγκη να υπάρξουν υπηρεσίες στις οποίες να μπορούν να απευθυνθούν οι γονείς που έχουν υποψίες ότι τα παιδιά τους πάσχουν από ανορεξία», δηλώνει ο τραγικός πατέρας.

http://www.trelokouneli.gr/2012/05/blog-post_6204.html

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πολύ κακοί γονείς .

Posted: 04 May 2012 01:55 PM PDT














http://minimarkettrikalon.blogspot.com/



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ρεαλιστικές εικόνες με μολύβι .

Posted: 04 May 2012 01:48 PM PDT












http://minimarkettrikalon.blogspot.com/



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αγρίνιο: Τον ξέχασαν... στα Γιάννενα

Posted: 04 May 2012 01:42 PM PDT

Τελευταία ημέρα των σχολικών εκδρομών η Πέμπτη και πολλά Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας πραγματοποίησαν τις εκδρομές τους.
Έτσι και το Γυμνάσιου του Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου ξεκίνησε...

την εκπαιδευτική του εκδρομή νωρίς το πρωί με προορισμό το μουσείο του Βρέλη - Μέτσοβο – Ιωάννινα και επιστροφή στο Αγρίνιο.



Όλα κύλησαν ομαλά μέχρι τη στιγμή που έφτασαν τα 3 λεωφορεία στα Ιωάννινα. Εκεί οι καθηγητές έδωσαν τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές στα παιδιά ενώ όρισαν και την ώρα της συγκέντρωσης για την αποχώρησή τους.



Λίγο μετά την αναχώρηση και κατά την επιστροφή τους για το Αγρίνιο στη θέση του Τερόβου ένας μαθητής ενημέρωσε τον Διευθυντή του σχολείου και συνοδό πως έλειπε ένας μαθητής. Αμέσως θορυβήθηκαν όλοι οι καθηγητές συνοδοί και διαπίστωσαν πως όντως έλειπε ο μαθητής. Σταμάτησαν και τα 3 λεωφορεία σε ασφαλές μέρος και το ένα λεωφορείο, μαζί με τον Διευθυντή του σχολείου επέστρεψε στα Ιωάννινα όπου παρελήφθη ο μαθητής, ο οποίος, σύμφωνα με την διεύθυνση του σχολείου, ισχυρίστηκε πως ήταν σε συγγενικό του σπίτι και κατάλαβε λάθος ώρα συγκέντρωσης για την επιστροφή.



Σε επικοινωνία που είχε το agriniopress.gr με τον Διευθυντή κ. Παναγιώτη Κατσινούλα ο ίδιος δήλωσε: «Τέλος καλό όλα καλά. Ο μαθητής ήταν καλά και αυτό ήταν το μόνο που μας ένοιαζε. Ανησυχήσαμε, θορυβηθήκαμε, η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου ως Διευθυντής του Γυμνασίου. Στις εκδρομές τα παιδιά πρέπει να μαθαίνουν ότι υπάρχει πρόγραμμα και πρέπει να σέβονται τους συνοδούς καθηγητές τους»



Συνεχίζοντας ο Διευθυντής είπε πως όταν έφθασαν στα Ιωάννινα έγινε ειδική αναφορά στους μαθητές πως αν ήθελαν να επισκεφθούν κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο (αδέρφια σπουδαστές κλπ) θα έπρεπε να ειδοποιήσουν τους καθηγητές τους και να αφήσουν τον αριθμό του κινητού τους. Ο συγκεκριμένος μαθητής δεν ενημέρωσε ότι θα μεταβεί σε συγγενικό του σπίτι και δεν έδωσε τον αριθμό του κινητού του στον αρμόδιο καθηγητή συνοδό.

agriniopress.gr



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δε θα πιστεύετε τι είδε ξαφνικά έξω από το παράθυρο! [video]

Posted: 04 May 2012 01:35 PM PDT

Μια έκπληξη έξω από το δωμάτιό του έκανε το βίντεο του viral στο YouTube!


«Δούλευα από το σπίτι όταν άκουσα κάτι στο παράθυρο. Δεν περίμενα με τίποτα αυτό!» ανέφερε ο χρήστης στην περιγραφή του βίντεο….





24wro
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΦΩΤΟ: Βρέθηκε ο λόγος που οι γυναίκες αργούν να ντυθούν! Δείτε τον...

Posted: 04 May 2012 01:28 PM PDT

Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο...η φωτογραφία που ακολουθεί δείχνει την αλήθεια...






www.oiprionatoi.com



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΒΙΝΤΕΟ: Φανταστείτε να γινόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα ...

Posted: 04 May 2012 01:19 PM PDT

Όταν τα φανάρια σταματούν να λειτουργούν λόγω βλάβης σε μια μεγάλη διασταύρωση του ...


Τορόντο στον Καναδά, ο 21χρονος Arthur που βλέπει το πρόβλημα σπεύδει να κατευθύνει την κίνηση.

Προφανώς είναι παράνομο αυτό που κάνει, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και οργανωμένο, ενώ όλοι οι οδηγοί… ανταποκρίνονται στις υποδείξεις του. Κάποιος οδηγός φορτηγού μάλιστα του δίνει και ένα φωσφορούχο πορτοκαλί μπλουζάκι για ασφάλεια.

Φανταστείτε τώρα κάτι τέτοιο να γινόταν στην Ελλάδα.


http://topeiraxtiri.blogspot.com



ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέφτει σήμερα η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας

Posted: 04 May 2012 01:13 PM PDT

 Ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική δραστηριότητα των κομμάτων, δύο εικοσιτετράωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες των βουλευτικών εκλογών Με το βλέμμα πολιτικών αρχηγών και κομμάτων στους αναποφάσιστους, ολοκληρώνεται σήμερα η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων...


Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα. Οι εκλογές κρίνουν το μέλλον της χώρας, δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Ρόδο. Ισχυρή εντολή ζήτησε ο Αντ. Σαμαράς στην κεντρική συγκέντρωση στο Ζάππειο. Στην Αλεξανδρούπολη θα μιλήσει απόψε στις 20:00 ο πρόεδρος της ΝΔ. Σε συγκέντρωση εργαζομένων του ξενοδοχείου Μετροπόλιταν, θα μιλήσει στις 13:00 το μεσημέρι η Αλέκα Παπαρήγα. Στη Θεσσαλονίκη μιλά απόψε ο Αλέξης Τσιπρας (20:00) ενώ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Γιώργος Καρατζαφέρης(20:00). Στο Ηράκλειο θα μιλήσει σήμερα ο Φώτης Κουβέλης, στη Θεσσαλονίκη οι Οικολόγοι στο Πάρκο Τσιρογιάννη στις 20:00 ενώ στον πολυχώρο Αθηναΐδα θα μιλήσει στις 16:30 η Ντορα Μπακογιάννη. Στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα μιλήσει στις 19.00 ο αρχηγός των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος.

24wro


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: H Eva Longoria μάς ταξιδεύει στα '20s

Posted: 04 May 2012 01:05 PM PDT

Όσοι μιλούν για την Eva Longoria, το πρώτο που σκέφτονται είναι η σέξι εικόνα της, ως Νοικοκυρά σε Απόγνωση...




Η δημοφιλής ηθοποιός όμως, αλλάζει προφίλ, για τις ανάγκες της νέας ταινίας με τίτλο "For Greater Glory" στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.



Η Eva Longoria παίζει με δύο εξαιρετικούς ηθοποιούς, τους Andy Garcia και Peter O'Toole, σε μία δραματική ταινία, εμπνευσμένη από τη δεκαετία του '20.



To όνομα της Longoria στην ταινία είναι "Tulita". Δείτε το τρέιλερ.





24ωρο


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχίζει η δίκη για τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Posted: 04 May 2012 12:59 PM PDT

Μία δεκαετία και πλέον μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001...


οι φερόμενοι ως «εγκέφαλοι» των επιθέσεων πρόκειται να παραπεμφθούν σε δίκη. Οι πέντε ύποπτοι βρίσκονται τα τελευταία χρόνια στη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αμερικανικής Ναυτικής Βάσης του Γκουαντάναμο στην Κούβα.



Το Σάββατο, οι φερόμενοι ως τρομοκράτες που καθοδηγήθηκαν από τον κατηγορούμενο ως εγκέφαλο σεΐχη Χαλίντ Μοχάμεντ πρόκειται να εμφανιστούν ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου στο Γκουαντάναμο όπου θα τους απαγγελθούν κατηγορίες.



«Δέκα χρόνια, επτά μήνες και 24 μέρες μετά τις επιθέσεις αυτοκτονίας στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον που στοίχισαν τη ζωή σε σχεδόν 3.000 ανθρώπους, η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη για να διασφαλίσει ότι ο σεϊχης Χαλίντ Μοχάμεντ και άλλοι, οι οποίοι κατηγορούνται για αυτά τα φρικτά εγκλήματα θα παραπεμφθούν στη δικαιοσύνη» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ.



Σύμφωνα με το Πεντάγωνο, οι κατηγορίες περιλαμβάνουν: τρομοκρατία, αεροπειρατία, συνωμοσία, ανθρωποκτονία, επίθεση κατά πολιτών, σκόπιμη πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και καταστροφή περιουσίας.

24ωρο


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: 2χρονo κοριτσάκι βρίζει τον μπαμπά του κατά... λάθος!

Posted: 04 May 2012 12:51 PM PDT

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/62d661e8dcbe9a34c2724a6c76303c6f_M.jpgΈχει τόση πλάκα να μαθαίνεις ένα πιτσιρίκι να μιλάει...


Όπως ο μπαμπάς του βίντεο που θέλει να μάθει τη λέξη "ηλεκτρική σκούπα" στην δίχρονη κόρη του!







Κι αυτή απάντησε «fuck you», θέλοντας να πει «vacuum».





Δείτε το ξεκαρδιστικά βίντεο:





mediagate.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τα τέλεια μπισκοτάκια μπανάνα-σοκολάτα

Posted: 04 May 2012 12:45 PM PDT



http://www.queen.gr/media/k2/items/cache/45de5f1c20e4ce054059e9779edaedc5_M.jpgΗ τἐλεια συνταγή για να ξεκινήσετε ένα τέλειο, ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο...


Απολαύστε υπεύθυνα (ή και όχι).

Υλικά



240γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

200γρ. νιφάδες βρώμης

180γρ. ζάχαρη καστανή

100γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

100γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1 μεγάλο αυγό

2 κάψουλες βανίλιας

2 μεγάλες ώριμες μπανάνες, λιωμένες με πιρούνι

100γρ. αμύγδαλα χονδροσπασμένα

100γρ. σταγόνες σοκολάτας

1 πρέζα αλάτι

2κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1/2κ.γ. κανέλα





Εκτέλεση

1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε το αλεύρι, τη βρώμη, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα.

2. Βάζετε το μίξερ στη μεσαία ταχύτητα και χτυπάτε τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε το αυγό και τη βανίλια και συνεχίζετε για λίγο ακόμα το χτύπημα.

3. Σταματάτε το μίξερ και ρίχνετε σιγά -σιγά το μείγμα του αλευριού στο μείγμα της ζάχαρης. Ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι μέχρι να ομογενοποιηθούν και στη συνέχεια προσθέτετε τα αμύγδαλα, τη σοκολάτα και τις μπανάνες και τα ανακατεύετε και αυτά με το μείγμα.

4. Πλάθετε τη ζύμη σε μεγάλα μπισκότα και τα βάζετε σε ένα ταψί, αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους. Τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 15 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα, τα αφήνετε να κρυώσουν και σερβίρετε.



queen.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πώς να αντιμετωπίσετε τα εγκαύματα της πρώτης ηλιοθεραπείας

Posted: 04 May 2012 12:36 PM PDT

http://pinnokio.gr/Uploads/Articles/PWS-NA-ANTIMETWPISETE-TA-EGKAYMATA-THS-PRWTHS-HLIOTHERAPEIAS/ArticleImage_19319-jpg.xpng?p=19319&w=330Για να μη γίνει η εξόρμηση στην παραλία, εφιάλτης...


Oι πρώτες εξορμήσεις στις κοντινές παραλίες έχουν ήδη ξεκινήσει κι εσείς δε βλέπετε την ώρα να αποκτήσετε το μπρονζέ χρώμα των ονείρων σας, που συνδυάζεται υπέροχα με το λευκό φορεματάκι που έχετε αγοράσει ήδη από τον Μάρτιο. Δυστυχώς όμως ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σας για το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έφερε τα αναμενόμενα. Είστε κατακόκκινη και υποψιάζεστε ότι έχετε πάθει εγκαύματα. Μείνετε ψύχραιμες και αντιμετωπίστε τα με τα παρακάτω tips:







1) Αν το έγκαυμα γίνει αντιληπτό ήδη όσο είστε στην παραλία, μετακινηθείτε αμέσως κάτω από την ομπρέλα, απλώστε μία αλοιφή και αν έχετε μαζί σας πάρτε μία ασπιρίνη. Έχει αντιφλεγμονώδη δράση και θα σας ανακουφίσει.

2) Αν έχει περάσει ήδη ένα 8ωρο, και αρχίσετε να πονάτε, τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Απλώστε μία αλοιφή που θα σας δροσίσει ή ένα ειδικό γαλάκτωμα, ακόμα και κρύο γιαούρτι που είναι η πατροπαράδοτη μέθοδος της μαμάς. Μην παραλείψετε να κάνετε συχνά κρύα ή χλιαρά ντους ενώ για να ανακουφιστείτε από τον πόνο πάρτε ένα αντιφλεγμονώδες όπως ασπιρίνη. Σε καμία περίπτωση μη χρησιμοποιήσετε πάγο γιατί θα επιδεινώσει την κατάστασή σας.

3) Αν το έγκαυμα είναι δευτέρου βαθμού τότε η αποθεραπεία θα διαρκέσει κάποιες μέρες παραπάνω. Εκτός από τα ντους, τις αλοιφές και τα παυσίπονα, τα οποία καλό θα είναι να μην τα εφαρμόσετε μόνο για μία μέρα, προσθέστε και ξύδι ενώ κάντε και συχνές κομπρέσες. Αν ανεβάσετε πυρετό μην ανησυχείτε, είναι από το έγκαυμα. Αποφύγετε τα ξενύχτια και το αλκοόλ για λίγες μέρες, ξεκουραστείτε και πιείτε πολύ νερό.





Θυμηθείτε, ο ήλιος είναι φίλος μας αλλά μόνο όταν το σεβόμαστε και έχουμε λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

24ωρο


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO: Μωρό παίζει πιάνο με τα... πόδια!

Posted: 04 May 2012 12:29 PM PDT

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/91c2033d7a72fbb4326e5656c3355812_M.jpg


Μπορεί να είναι μόλις 4 μηνών αλλά έχει ταλέντο...


Ο λόγος για την μικρή Eilish, η οποία τα δίνει... όλα παίζοντας πιάνο με τα πόδια με την βοήθεια μιας εφαρμογής στο iPad.



Απολαύστε την παράστασή της:





mediagate.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σέρλοκ Χολμς

Posted: 04 May 2012 12:21 PM PDT

http://www.funta.gr/wp-content/uploads/2012/01/anekdoto-o-mpatler.jpgΜια φορά  Σέρλοκ Χολμς και ο φίλος του ο Ουάτσον πήγαν για κάμπινγκ...


Έστησαν τη σκηνή τους και έπεσαν να κοιμηθούν. Μερικές ώρες αργότερα ο Χολμς ξυπνάει τον φίλο του και του λέει:

- "Ουάτσον κοίτα στον ουρανό και πες μου τι βλέπεις."



Tότε ο Ουάτσον του απαντά:

- "Βλέπω εκατομύρια αστέρια."

Χολμς: "Και τι σου λέει αυτό;"

Ο Ουάτσον σκέφτεται μερικά λεπτά και λέει:

- "Αστρονομικά, μου λέει ότι υπάρχουν εκατομύρια γαλαξίες και πιθανότατα δισεκατομύρια πλανήτες. Αστρολογικά, μου λέει ότι ο Κρόνος είναι στον Κριό. Ωρολογιακά, μου λέει ότι η ώρα πρέπει να είναι τρεις παρά τέταρτο. Θεολογικά, είναι απόδειξη ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος και όλοι εμείς είμαστε μικροί και ασήμαντοι. Μετεωρολογικά, φαίνεται ότι θα έχουμε μια θαυμάσια μέρα αύριο. Τι λέει σε εσένα όμως;"

Τότε ο Χολμς μετά από μερικά λεπτά σιωπής του απαντά:

- "Ουάτσον είσαι ηλίθιος! Κάποιος μας έκλεψε τη σκηνή!"

24ωρο


ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIDEO:AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΑΡΣΑ: Αστυνομικός πυροβολεί την μαριονέτα – κλέφτη!

Posted: 04 May 2012 12:14 PM PDT

http://www.mediagate.gr/media/k2/items/cache/8172430b58eb8db8964d71804ecdac91_M.jpgΈνας αστυνομικός σταματά να παρακολουθήσει ένα κουκλοθέατρο δρόμου...


Όταν βλέπει ότι εμφανίζεται μια μαριονέτα- κλέφτης που θέλει αν κλέψει το κορίτσι βγάζει το όπλο και τον πυροβολεί, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους θεατές!







Δείτε την φάρσα:





mediagate.gr




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ WWW.TSEKOURATOI.GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Related Articles :


Stumble
Delicious
Technorati
Twitter
Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

LOST EMPIRE

Γράψε το e-mail σου:

Σας ευχαριστώ!

Συγγραφείς

Συνεχώς

30 ημέρες

7 ημέρες

Comments Posts

Top 10 σχολιαστές